Ráhel, ha hallgattál volna...

H_A Címkék: tanár beszólás protokoll véleménynyilvánítás Orbán Viktor Facebook India Orbán Ráhel2013.10.28. 19:53

Orbán Ráhelnek, értsd Orbán Viktor lányának lenni nem egy hálás feladat, állapot, eleve elrendelés. Bizonyára emlékszik a Nyájas Olvasó - nem volt olyan régen - milyen volt az, amikor apuci médiaeseményt kreált legnagyobb lánya esküvőjéből, és egy fél, de leginkább egy egész ország napokig csámcsoghatott a történet különféle szálain, mellékszálain, a nyilvánosságra tartozó, vagy egyáltalán nem tartozó aspektusain. Ennek a majdnem egésznek a zöme - magamat is beleértve - úgy gondolta: sajnálatos dolog egy gyermeket azért megbélyegezni, mert apja éppen az ország első embere, akivel bizony elég gyakran elszalad a ló. Nem tehet róla, éppen ezért aljas dolog őt rugdosni. Aszfalt ide vagy oda.

Továbbmegyek: amikor ezt megelőzően, valamikor május környékén szegény Ráhelünk címlapokra került, amiért az állami tulajdonú Magyar Turizmus Zrt. aktuális pályázatán első díjat nyert, úgy véltem, az ő őszintén sajnálatos tragédiája az, hogy magyaráznia kell a bizonyítványát. Az, hogy viselnie kell a bélyeget: a drága jó édesapja miatt kapta az elismerést, még akkor is, ha egyébként simán elképzelhető, hogy különleges teljesítményt produkált. Naivan azt bírtam írni, hogy sajnálom Ráhelt azért, mert kénytelen szembesülnie olyan dolgokkal, amelyekről semennyire nem tehet, amelyek nem róla szólnak, amelyekhez fikarcnyi köze nincs. Egyebek mellett azzal is, hogy sokan rajta akarják elverni a port egy elbaltázott kormánypolitika miatt, hogy kizárólag a csalás és a jogtalan előnyszerzés oldaláról közelítenek díjához.

Ehhez képest ma olvasom, hogy Orbán Ráhel beszólt egykori gimnáziumi tanárának a Facebook-on azért, mert az illető gúnyos megjegyzéseket tett Magyarország miniszterelnökére az apjára. A pedagógus a Hír24 egyik hírét osztotta meg saját, külön bejáratú oldalán, amely Orbán Viktor diplomáciai értelemben végtelenül kínosra sikerült indiai mutatványát örökítette meg (a miniszterelnök tudniillik kézcsókkal akarta üdvözölni Sonia Gandhit, az Indiai Nemzeti Kongresszus Párt elnök asszonyát, a gesztus azonban udvariatlannak számít a hindu országban, ezért a politikus elhúzta kezét Orbán szájától). A tanár így kommentálta a mutatványt: "Úgy látom, az elefánt Indiában is becsörtetett a porcelánboltba! (Nem csak idehaza)" Ráhel válasza több mint beszédes:

tumblr_mvazse6vGo1qapc0ro1_1280.jpg "Kedves Tanárúr, hamár nincs tekintettel volt tanítványaira, és itt most nem arra gondolok, hogy milyen politikai nézetei vannak, hanem, hogy volt tanítványa szülőjét gúnyolja, akkor legalább olyan cikket és gúnyt postoljon, ami egy színvonalasabb és hitelesebb médiumtól való, amin nem látszik kilométerekről, hogy koholmány... ennél a Tanárúr humorát jobbnak ismertem...".

Semmiképpen nem Orbán Ráhel (művésznéven Rachel Rasi Rachel) briliáns helyesírását akarom pellengérre állítani, bár titokban remélem, nem a szóban forgó, rendszerkritikus pedagógus érdeme, hogy ilyen disztingvált helytelenséggel ír Orbán elsőszülött gyermeke. Amit viszont az előzmények tükrében feltétlenül szóvá kell tennem, az a minősíthetetlen tartalom. Ami után az emberből feltör az őszinte undor: Rasi! Ha hallgattál volna...

Azt hiszem, hogy ha valaki - egyébként teljesen jogosan - nehezményezi, hogy miniszterelnök édes jó apja miatt bántják élete legcsodálatosabb napján és ez igen aljas dolog, annak egy ilyen esetben okosan és megfontoltan csendben kellene tudni maradni.

Rasikám! Ha ez már sehogyan sem sikerült, nem ártott volna legalább nem arra hivatkozni, hogy te Orbán Viktor lánya vagy, és a világmindenségnek tekintettel kell lennie érzékeny lelkivilágodra. Bármilyen furcsán hangzik, közelebbi-távolabbi ismerőseid valószínűleg nem aszerint osztanak meg véleményeket és különféle tartalmakat saját Facebook-oldalaikon, hogy a te "miniszterelnök lánya vagyok" alakú mimóza lelkedbe beletapossanak. Vagy éppen ellenkezőleg: hogy az istenért nehogy beletapossanak. Az van, hogy ez a politikai nézeteit tekintve nem éppen a te fejedben lévő zavaros elvek előtt térdre boruló pedagógus egyáltalán nem a te apádat, hanem Magyarország miniszterelnökét bírálta. Nem azt mondta, hogy Orbán Viktor csúfosan elk*rta gyermekei nevelését, hanem - hogy te is megértsd - finoman fejezte ki, hogy Magyarország miniszterelnöke, a nemzetközi protokoll szabályait pofán törölve, tenyeres-talpas bunkóként viselkedett egy idegen országban. Nem te tehetsz róla, hogy értékes munkát végző tanácsadói nem világosították fel, és nem is neked kell szégyenkezned miatta. Úgyhogy végképp kár volt koholmánynak nevezni ezt a nyilvánvaló, botrányos ügyet. Ugye nem azt akartad mondani, hogy ezt is a baloldal hamisította?

De hát rossz reflexek nyilván még rosszabb reflexeket szülnek, és ebbe most nagyon beleszaladtál, Ráhel! Ami a legrosszabb rád nézve, hogy többé már nem veszik be a népek ezt a nem tehetek róla, hogy ki az apám, jogom van a saját életemhez, és kikérem magamnak, hogy családi kötelékeim miatt vegzáljanak dolgot. Eljátszottad ezzel az ostoba beszólással. Amely nem csupán egykori tanárod véleménynyilvánítási jogának kicsinyes, primitív számonkérése, hanem szerencsétlen üzenet azok fele is, akik életed legszebb napján nem dörgölték az orrod alá, hogy miként varázsoltak aszfaltot a semmiből Csabdi és Tükröspuszta között a te tiszteletedre, és azok fele is, akik elhitték, hogy saját erőd és tehetséged felülírhatja azt, hogy egyszerűen a  miniszterelnök lánya vagy.

És bár biztos vagyok benne, hogy ha - hősi cselekedeteden felbuzdulva - apád kedve úgy tartja, ez a szerencsétlen pedagógus repülni fog az állásából, (beszédes, hogy a jobb időket megélt humorú tanár azóta törölte Facebook-oldaláról a bejegyzést) én még titokban remélem, hogy abba a demokráciába, amelyet nem apád (!), hanem Magyarország miniszterelnöke hirdet, épít, és amelyért az életünket csatatérré változtatva harcol, belefér a fentihez hasonló szabad véleménynyilvánítás. És ha nem fér bele, akkor e szánalmas realitáshoz mától Orbán Ráhel is adja a nevét. 

fotó: www.propeller.hu

· 2 trackback

A bejegyzés trackback címe:

https://hacsaknem.blog.hu/api/trackback/id/tr945603382

Trackbackek, pingbackek:

Trackback: Erkölcsös élethez nem kell ideológia 2013.10.29. 13:00:18

Erkölcsös élethez nem kell semmilyen ideológia sem. Sem semilyen vallás, sem semmilyen izmus.

Trackback: Óvakodjatok a szientológia vallástól! 2013.10.29. 12:58:37

Mire semmi sem marad című játékfilmet Niki Stein, a Tetthely krimisorozat egyes epizódjait is forgató rendező készítette. Egy apáról szól, akitől különféle érzelmi zsarolásokkal és más pszichés manipulációkkal elszakítják a gyerekétől a szcientológusok...

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

mitmiért? 2013.10.28. 20:18:47

Nem értem a kisasszonyt. Hogy lehetne koholmány a vérciki kézcsókos videó, ha az az édesapja facebook oldalán volt rajta és onnan vette le a médium (sic)??? Édesapja oldala nem hiteles akkor?

zsoltix 2013.10.29. 07:15:53

Válaszolhatott volna a tanár:
"Kedves RRR! Sajnálom, de MNO cikket nem találtam erről."

GeoCracker · http://endresy.blogspot.com/ 2013.10.29. 07:42:55

Az a pedagógus csak volt pedagógus. Már repült.Benne van a hírben.
Ugyanakkor fenntartom, hogy Ráhalke bezupálhatott a haszonélvezők és hatalomkihasználók soraiba
endresy.blogspot.hu/2013/10/orban-masodik-vonalai.html
Ebben az esetben baromi rossz lenne neki most Orbűn Viki menesztése. Ezért, jó kislányhoz méltón, nem orvoshoz viszi a papát, hanem a tanárral szájal.

Hipok Rita 2013.10.29. 09:58:12

Kilóméter bazmeg! Hová járt ez iskolába?

Mesterlövész 2013.10.29. 10:01:00

A kurva anyját neki is.

MACISAJT 2013.10.29. 10:06:39

"(beszédes, hogy a jobb időket megélt humorú tanár azóta törölte Facebook-oldaláról a bejegyzést)"

Tényleg beszédes.
Mármint a "liberális demokraták", mint ez az iván nevű tanár is, gondolkodásmódjára.

Mert ennek az "ivánnak" szíve jogában állt gúnyos megjegyzést tenni Orbánra vagy bárkire a saját Facebook oldalán.
Mint ahogy visszaigazolt ismerőse, volt gimnáziumi tanítványának is jogában áll emiatt (amúgy kulturáltan, nem anyázva)visszaszólni, ha már a Facebook rendszeréből adódóan automatikusan értesült arról hogy az apján gúnyolódtak.

Viszont az hogy ez az "iván" utána fellármázza a "hírrel" a baráti médiumokat, ahol ez pillanatokon belül végigfut( Index, hvg,Népszava vezércikk(!)), majd biztos ami ziher, törli a bejegyzéstis oldaláról..
no ez a tipikus "liberális demokratizmus".
Ami , valljuk be, nem először hanem hagyományosan undorító.

qtyasorsu 2013.10.29. 10:12:13

Ennek van hírértéke? Fasza...

Amatőr 2013.10.29. 10:12:51

Tizenöt perc hírnév.

tobeor 2013.10.29. 10:13:34

Kedves Orbán Ráhel!

Maga már felnőtt nő, így azt hiszem joggal lehet feltenni Önnek ezeket a kérdéseket:

Megkérdezte-e valaha az apjától, hogy honnan volt pénze arra a több száz millió budai villára, amiben felnőtt? (súgok: Gripen)

Megkérdezte-e valaha az apjától, hogy honnan volt pénze arra a lakásra, amit vett Önnek?

Megkérdezte-e valaha az apjától, hogy az apjának van-e köze ahhoz, hogy valahányszor az apja van hatalmon, az apja barátai viszik el a közbeszerzések nagy többségét?
Megkérdezte-e valaha az apjától, hogy kap-e vissza pénzt a barátaitól miután azok elnyerik a közbeszerzéseket?

Megkérdezte-e valaha az apjától, hogy mégis volt-e köze ahhoz, hogy az apja régi barátjának, Simicska Lajos cégénél kapott jól fizető munkát a férje, Tiborcz?

Megkérdezte-e valaha az apjától, hogy vajon véletlen-e, hogy az Ön férjének családja annyi földet és trafikokat "nyert"?

A kérdések sorát folytatni lehetne bármeddig. A szülők bűnei nem szállnak a gyerekere, ebben biztos vagyok. Élnek becsületes emberek, akik maffiózó családba születtek, de képesek voltak más életet élni. A rendszerváltás előtt voltak közismert emberek, akik szembefordultak apjukkal azok politikája miatt (pl. Hobo).

Az, hogy Ön hogy kezeli az apjának messziről bűzlő, mocskos, védhetetlen ügyeit, az, hogy Ön szembe néz-e egyáltalán azzal milyen családba született, van-e erre morális ereje, akarata, az ma már, felnőtt nő létére, az Ön személyes felelőssége. Nem könnyű szembenézni ezekkel, ezt elismerem, de nem lehet megúszni. A döntése Önt fogja minősíteni.
Ön hatalmas anyagi biztonságban, jólétben nőtt fel, és ma is kivételezett élete van, még az utat is lebetonozzák maga előtt. Mindennek azonban oka és ára volt-van. Ha van Önben morál, szembenéz azzal mi volt az ára az Ön jólétének, a férje és családja gazdagodásának, az Ön és rokonai kivételezett helyzetének.

Abendsen 2013.10.29. 10:13:42

Ezzel mi a gond? Normális stílusban teszi és az apjáról van szó. Te nem védenéd meg apádat, félkegyelmű blogger?

♔bаtyu♔ 2013.10.29. 10:15:25

Az tény, hogy a lány írása alapján nem egy zseni. A tanár viszont vérbeli liberális, így mindkettő jobban járt volna, ha a tanár inkább kapált volna valahol tanítás helyett.

Ja, ez a törlöm, majd értesítem a ballibsi médiát, hogy tudjam mondani, azért töröltem mert diktatúra van és félek, vajon kikre jellemző?

jahaha 2013.10.29. 10:15:54

semmi minosithetetlen tartalom nincs Rahel valaszaban.
a tanar viszont tenyleg otromba volt.
a cikk pedig szimplan onegetes, de talan az atv-be jo lesz Kalman Olganak.

Mesterlövész 2013.10.29. 10:20:35

@Abendsen: És kirúgatnád a tanárt? Te barom, véleménye nem lehet neki? Ezt nem vállalhatja következmények nélkül? Milyen elbaszott rendszer ez?

tobeor 2013.10.29. 10:21:07

Ami ezt a kis piti ügyet illeti: a tanár nem az apját gúnyolta, hanem a közszereplő politikust. Ráadásnak teljes joggal.
Kicsit még pallérozni kéne az agyát ennek a Ráhelnek, hogy felfogja hogy az apja közszereplő, és senkit nem érdekel, hogy az ő apja, nem ezért teszik szóvá az ügyeit.

Vajon Ráhel akkor is megszólal, amikor pl. Gyurcsány vagy Bajnai fiainak az apját "bántják"? vagy azzal már semmi baja?

ob.szerver 2013.10.29. 10:21:12

Több tiszteletet a leendő örökös miniszterelnöknek!

Kövér László akinek ömlik a fos a szájából. 2013.10.29. 10:22:25

@MACISAJT: Ha itt valami undorító, az a fidesz, orbán és akik még tapsikolnak is nekik.
Na ez tényleg gyomorforgató!!!!

Abendsen 2013.10.29. 10:23:35

@Mesterlövész: Majd ha valóban kirúgják, te barom, akkor igazad lesz.

peti6 2013.10.29. 10:23:56

@tobeor: Ennyi baromságot még az index, hvg, népszava atv klubrádió...de nem sorolom tovább összesen nem írnak le.
Az ilyen férgeket, mint te sajnálni kell...nem kicsit, nagyon....
Nyald inkább a s&ggét továbbra is a Gyurcsányodnak....

egy atlag 2013.10.29. 10:25:43

ráhelka révbe ért. csatlakozott a családi vállalkozáshoz. sajnálatos szembesülni azzal, hogy a magyar miniszterelnök lánya nem tud helyesen írni. ez mindent elmond az orbán bandáról.

Siri Keeton · http://thedarkenlightenment.blog.hu/ 2013.10.29. 10:26:05

A tanárnak joga van kritizálni a miniszterelnököt. (A konkrét esetben érzésem szerint igaza is volt.) A volt diáknak joga van visszaszólni. A volt diák visszaszólása tartalmaz némi butaságot, hiszen tulajdonképpen nem világos, mi a hamisítás a hírben, a videót mindenki látta, láthatta már. Egy kommentben a központozás vagy kisbetű-nagybetű, különírás-egybeírás stb. szabályai szerintem sokkal lazábbak. (Amúgy is a helyesírási szabályzatunk szvsz indokolatlanul szigorú, nem enged többféle írást ott, ahol nyugodtan engedhetne.) Kommentben szerintem mindenki kb. úgy ír, ahogy akar, például van ismerősöm, aki soha nem használ nagybetűt (mondatkezdéskor se), van aki szándékosan rosszul ír, akár stíluselemként (a Tanárúr egybe például nekem nem hibának, hanem inkább gúnyosnak hangzik), éppen ezért kommentek helyesírását nem is szoktam figyelni. Még a mondatszerkesztés is többnyire hagy maga után kívánnivalót.

A médiát meg nem biztos, hogy a tanár haknizta tele, lehetett a tanár (vagy Rasi Ráhel) egyik ismerőse is.

dr. Kóser Malac™ (a legnagyobb demokrata civil)! 2013.10.29. 10:26:42

@egy atlag: Írja az, aki nem ismeri a nagybetűket... Gratulálok! :)

ob.szerver 2013.10.29. 10:26:48

@tobeor:

"Megkérdezte-e valaha az apjától, hogy honnan volt pénze arra a több száz millió budai villára, amiben felnőtt? (súgok: Gripen)"

Aljas rágalom.

A villát 600e Ft-ért megvásárolt önkormányzati lakásuk 60 milliós (az akkori becslések szerint 50%-kal piaci érték feletti) eladásából finanszírozták, amelyet annak a Kékessy Dezsőnek a rokona vette meg, akit Orbán párizsi követnek nevezett ki.

jewel79bp 2013.10.29. 10:27:39

@tobeor: ezekre a kérdésekre valóban válaszolhatna... Persze nem fog. Nem ő a szülei ellen lázadó gyermek, ez már régen kiderült róla.

szvsz 2013.10.29. 10:30:40

Ne bántsuk már szegíny Ráhelkét. A kommentjében a helyesírást nyilván a gugli ferdítő rontotta el, az eredeti héber volt.
Ja, ezt dobta nekem a kóser malac-ra: חזיר כשר

ursus artos 2013.10.29. 10:32:02

1: Nem "apuci" kreálta a médiaeseményt, hanem a média.
2: Közszereplő családtagján évődni: gejl.
3: Igen, a mai tizen-, huszonévesek helyesírása ilyen. Ez nem az adott személy vagy az apja vagy éppen Hoffmann Rózsa hibája, hanem az őket "tanító" liberális oktatási rendszeré. És ezt kellett megváltoztatni, sürgősen!

Don Quixote de la Ferko 2013.10.29. 10:32:35

Haver, neked annyi. Figyelj a csendes éjszakákon, a közeljövőben fel fog berregni az ablakod alatt egy Pobeda fideSS 2.0 tip. fekete autó motorja.
Tudom, téged nem vigasztal, de úgy tűnik te leszel Recsk 2.0 első lakója.

Siri Keeton · http://thedarkenlightenment.blog.hu/ 2013.10.29. 10:34:05

@egy atlag: Kommentek helyesírását nem érdemes nézni, de csupa kisbetűvel helyesírást kritizálni öngól. Eggyel alattad pont ez volt a példám arra, hogy kommentekben mennyire nem érvényes a helyesírási szabályzat, kedves Átlagúr.

♔bаtyu♔ 2013.10.29. 10:35:23

@Don Quixote de la Ferko: Ahhoz képest, hogy Vastagh Pál akarta visszahozni Recsket.

tobeor 2013.10.29. 10:36:04

@ursus artos:
1. De, apuci kreálta, ő kürtölte ki az eseményt a Blikkben, ő tette ki előtte is utána is képeket a saját FB oldalára.
2. Itt közszereplő évődik magánember FB-kommentjén, nyilvánosan. Ha így tett, rajta is lehet évődni, szintén nyilvánosan.
3. Te is a libsik miatt vagy hülye?

Cyric25 2013.10.29. 10:36:57

@Abendsen: Egy dolog megvédeni az apádat ha igazságtalanul támadják és egy másik azért beszólni valakinek mert CSAK.

Ha nem látod a külömbséget az már a te fogyatékosságod.

Jelen esetben a Vezér hibázott, ha kedves Ráhelnek (egyem a kis szívét) nem tetszik hogy ez a médiában vagy máshol megjelenik akkor az egyéni probléma. A tanár semmi valótlant nem állított a postal.

tobeor 2013.10.29. 10:37:32

@peti6: Látom telitalálat az írásom :)

@ob.szerver: Ez így van, de ez a mutyi önmagában nem fedezhette egy több száz milliós budai villa árát.

Kövér László akinek ömlik a fos a szájából. 2013.10.29. 10:40:06

@ursus artos: "hanem az őket "tanító" liberális oktatási rendszeré. És ezt kellett megváltoztatni, sürgősen!"

Meg az apád fasza te sült bolond! Az hogy Ráhelka nem tud hibátlanul leírni egy rövid szöveget, az is az emutnyócév???
Ennyire hülye csak egy fideszes lehet!

Frőczy Sanyi 2013.10.29. 10:40:17

@Hipok Rita: szerintem oda, ahova Schmitt Pali bácsi is :D

tobeor 2013.10.29. 10:43:58

Mellesleg Ráhel kommentjének nem a helyesírás a fő baja, vagy hogy alaptalanul részben magára vesz olyat amit nyilvánvalóan nem neki szántak, hanem a gondolkodása szegénynek. Egy videóba, ami az apját mutatja, úgy köt bele, hogy azt az újságot becsmérli, amelyik lehozza. Jaj...

Van az a mondás, hogy a forradalom felfalja gyermekit.
Aktuális magyar verziója: a fideszes népbutító baromság-cunami elbutítja kiötlői gyermekeit.

A néphülyítés már ott tart, hogy visszahat, és elbutítja a vezért gyerekeit is. Ilyen szinten trollok meg magyarnemeztek érvelnek, ennek a célja a tudatos néphülyítés. De láthatóan bevette szegény Ráhel is hogy így kell gondolkodni, már ez az alapbeállítás szegényke agyában is.

Lencsés István 2013.10.29. 10:44:05

Jól tette , mert igaza volt Ráhelnek .

eqlessootista 2013.10.29. 10:44:14

Mindennek ára volt, van és LESZ!
Ezt OV és tettestársai, sok politikus, sok "jog-doktor" (és családaik) még nem tudják, még nem fogták fel.
("... csak a vég, csak azt tudnám feledni...", s gondolni lehetne az utolsó orosz cár családjának sorsára, nem kívánom senkinek, elég lehet -talán- a száműzetés és teljes vagyonkobzás.) TEKuritáte, minden reményünk bennetek! :)
(el ne hidd)

Alick 2013.10.29. 10:45:39

Vihar a biliben... :)

Frőczy Sanyi 2013.10.29. 10:48:17

Ilyen helyesírást látva azt hiszem jogosan merül fel a kérdés, hogy hogyan sikerült Rachel Rasi Rachelnak végül egy díjnyertes dolgozatot összehoznia...

Abendsen 2013.10.29. 10:48:42

@Cyric25: "A tanár semmi valótlant nem állított a postal." Ez a te véleményed. A lányának más volt és ezt leírta. Nagyjából ez az elképesztő dolog történt. Csodálom is, hogy még nem tört ki a forradalom ilyen az országot alapjaiban megrengető esemény után.

ursus artos 2013.10.29. 10:48:49

@Kövér László akinek ömlik a fos a szájából.: nem nyolcéveztem, de ez az igazság. A magyar oktatási rendszer szar. Sosem volt jó.

ursus artos 2013.10.29. 10:50:08

@tobeor: a tételes válaszaim a mentális állapotod miatt elmaradnak.

Dzoltán55 2013.10.29. 10:51:07

Ez a buta liba ugyan úgy nem tud helyesen írni,mint a papa jó barátja Pali bácsi,ugyan úgy nem tudja az illemet,mint a volt középiskolai igazgatója,aki a szalagavatón csókolt kezet ennek az Orbán ivadéknak,mert olyan jól tanult.Látjuk a leírt szövegén,hogy mennyire jól.Az ottani elismerés is a papa miatt volt,mert ez a gyermek rettentő buta.

teknős 2013.10.29. 10:51:39

@tobeor: Büszke vagy magadra, mi?

Én egyszer a facebookon beszóltam a szocialista polgármesternek, feltettem neki néhány kellemetlen kérdést.

A gyerekei nekem estek. Nem is válaszoltam nekik, mert nálam természetes volt, hogy a gyerekeknek fájt , hogy az anyjukat bántom.
Nálatok demokratáknál (lánykori nevén kommunistáknál) nincs más, csak gyűlölet és gyűlölet Még példaképet is faragtatok az apját feljelentő úttörőből!

Gratulálok neked, szép kommunista... jajj, dehogy : liberális, jajj miket is beszélek: demokrata hagyományokat folytatsz. Te is, meg a posztíró is.

Dzoltán55 2013.10.29. 10:54:37

@ursus artos: Mi mégis megtanultunk helyesen írni,nem a papa miatt kaptuk a jó bizonyítványt és nem csókolt kezet az igazgató úr a szagavatón,elismerésként.Mert az Orbán ivadéknak kezet csókolt.Pedig butuska a drága.

Frőczy Sanyi 2013.10.29. 10:56:26

@Lencsés István: vigyázz, mert ha ennyire nyalsz a végén még államtitkár is lehetsz!

Kövér László akinek ömlik a fos a szájából. 2013.10.29. 10:58:05

@ursus artos: Basszus, aki az ötvenes, hatvanas években járt suliba, az miért tudott megtanulni írni, olvasni és számolni??? Miért kell folyton baromságokkal hülyíteni a gyerekeket????

Dinkainka 2013.10.29. 11:02:06

A kilométert diplomával is rövid o-val írják!

Netuddki. 2013.10.29. 11:03:24

"hogy volt tanítványa szülőjét gúnyolja"

Gúnyolja? B+, ez a törpe szégyent hozott Indiában minden magyarra! Az a minimum, hogy szóvátesszük.
Ráhelka meg benfenntesként nyilatkozhatna, hogy a kedves apuka tett-e vajon fogadalmat, ami szerint végigsmárolja az összes politikus nő kacsóját? Vagy erre is a dolomitbányász apuka tanította?
www.youtube.com/watch?v=hQtiBH57z_Q

vasmargitt 2013.10.29. 11:03:31

a gyerekek általában szeretik az apjukat, még abban az esetben is, ha olyan enyveskezű, aljas, hazudozó, gonosz, mocskos állatról van szó, mint a csüngő hasú diktátor.

vasmargitt 2013.10.29. 11:05:44

a gyerekek általában szeretik az apjukat. még akkor is, ha egy olyan enyveskezű, aljas, gonosz patkányról van szó, mint a csüngő hasú diktátor

Netuddki. 2013.10.29. 11:06:14

@teknős: Ezek szerint ha a cucialista polgármester asszonyodnak a gyerekeinek be lehet szólogatni akkor a fideszeseknek is? Lúzer fideszes...

Nick Ez a név jelenik meg a blogokban, kommentekbe 2013.10.29. 11:07:12

a belengetett kokit es sallert az ajropeeer vezetok meg nem tudtak rendesen megadni, elvegre demokracia meg egyebek, ahol a csuti gyerek is egyenrangu fel, de ez a tensasszony tenyleg megtehette volna hogy ad egy hatalmas nagy tockost!!!

a masik reszevel egyetertek, ez volt az a pont ahol atlepte a kockat

vénkujon 2013.10.29. 11:09:33

délután kirúgják. ebéd után jobb ha átmegy a közértbe dobozért. addig is élvezze a menzás gyümilevest, meg disznópörit

Rebelde 2013.10.29. 11:13:02

Hát lehet, hogy Orbán vérig sértette a Ghandi lányt, mellesleg jó sok minden bele van ebbe magyarázva.
Szégyent hozott minden magyarra? ugyan már

Ezek szerint már a feledés homályába veszett, amikor I'm Mónika többször is helybe ment a lóf*szért, amikor kezet akart fogni egy ortodox rabbival, pedig az hazai terep volt;)

tobeor 2013.10.29. 11:13:11

@ursus artos: semmiféle válaszaid nincsenek, hülyét csináltál magadból, de még ahhoz is kicsi vagy hogy ezt akár csak önmagadnak beismerd.

@teknős: komcsizol, libiszel, hisztisen toporzékolsz kisgyerek. látom neked sincs komolyan vehető reakciód.

1349973572759 2013.10.29. 11:13:12

Jól gondoljátok meg írogattok.

Démonmac1 2013.10.29. 11:13:59

@Abendsen: Minek? Ezrével vannak olyanok, akiknek ez a feladata, nyilván rosszul végzik a munkájukat.

1349973572759 2013.10.29. 11:15:56

A tanár azóta törölte Facebook-oldaláról a bejegyzést, mert belátta, hogy az őt kísérő fekete autók zavaróak.

nu pagagyí 2013.10.29. 11:19:05

Apuci nem lehet ilyen béna, otthon is be tudja csavarni a villanykörtét.

ursus artos 2013.10.29. 11:19:31

@Dzoltán55: Maga összetéveszti a két papát a jó bizonyítvánnyal kapcsolatban. Az Ön miniszterelnökének Gyurcsány Ferencnek a fiát rugdosták át az érettségin vitatható módon.
Mindazonáltal én elhiszem és megértem Önt, hogy Orbánt szívből gyűlöli, de a lányát "ivadékozni" eléggé gejl dolog.

ursus artos 2013.10.29. 11:20:28

@tobeor: vannak válaszaim, de, hogy miért nem közlöm veled, azt fentebb megindokoltam.

tobeor 2013.10.29. 11:21:44

@ursus artos: hű de szánalmas vagy vazze :D
azért kit hibáztatsz, hogy védhetetlen baromságokat írtál le? :)

ursus artos 2013.10.29. 11:22:49

@Kövér László akinek ömlik a fos a szájából.: "Basszus, aki az ötvenes, hatvanas években járt suliba, az miért tudott megtanulni írni, olvasni és számolni??? "
Többek között azért, mert nem liberalízált, pontosabban túlzóan liberalizált volt az oktatás, valamint volt kellő idő az alapműveletek kellő szintű begyakoroltatására. Ezzel szemben ma: a karácsonyra ír, olvas a jelszó. Ez hiba.

ursus artos 2013.10.29. 11:24:40

@tobeor: mi a védhetetlen?
Kicsit átgondoltabban dobálózz a szavakkal!!!

deruyter 2013.10.29. 11:25:17

Nem biztos, hogy van ez annyira fontos, hogy hozzászóljak, na de ha már elolvastam : ) Szerintem Ráchelnek nem az fájt, hogy beszóltak az apjának,hanem az, hogy olyan szólt be, akit személyesen ismer, sőt olyan, aki személyesen ismeri a barátait is. Mivel burokban él, valszeg most szembesült vele, hogy bizony az ismeretségi körében is vannak olyanok, akik nem mindenben értenek egyet Apuval, sőt lehet, hogy olyanok is, akik egy nagy kalap szarnak tartják. Kellemetlen lehet ráeszmélni, hogy Apu talán nem tökéletes és, hogy azoknak az embereknek, akik amúgy nap mint nap teszik a szépet egy része magában elküldené Aput a jó büdös francba. Megjegyzem a tanár már rég nem tanára, azt mond ammit akar. És Ráchelnek is, hogy visszaszóljon. De talán jobb lett volna, ha azt írja, hogy "tanár úr, ha lehet legközelebb a személyes jelzőit (elefánt, csörtet) tartsa meg magának, vagy ne a közösségi portálon tegye közkinccsé számomra és ismerőseim számára.

deruyter 2013.10.29. 11:26:20

@deruyter: Helyesbítek : És Ráchelnek is, megvolt a joga hogy visszaszóljon.

ursus artos 2013.10.29. 11:26:53

Eszméletlen a balliberális oldal mentális állapota.

pelekas 2013.10.29. 11:27:52

Kedves Cikkíró! Ne haragudj, de nem tudom elhinni, hogy te tényleg sajnáltad a most ekézett lányt valamikor is. És figyelemmel olvasnék tőled arról is, hogy az index.hu újságírói, blogos véleményformálói mennyire képtelenek egy cikket helyesen leírni, és mennyire nem képesek a hibás leütéseiket javítani...
Ez azért mégsem facebook....

Muhammad Balfas 2013.10.29. 11:28:44

Remélem, a tanár úr akkor is tett néhány gúnyos megjegzést, amikor lumpen Mónika mindenáron kezet akart fogni egy orthodox zsidóval a Szigeten..
Párszor nekifutott a miniszter asszony a dolognak mire leesett neki, hogy az úr nem fog kezelni vele.:)

tobeor 2013.10.29. 11:29:04

@ursus artos:
pl. az a hazugságod védhetetlen, hogy "nem apuci kreálta a médiaeseményt, hanem a média"...

CSENDES 2013.10.29. 11:30:22

Mindenki azon rugózik, hogy OVI milyen bunkón viselkedett. Pedig sajnos nem ez a lényeg. Nem protokoll és etikett felelős Magyarországon, hanem ennek az országnak a kormányfője.
És mint a kormányának a munkáltatója, a munkáltatói feladatoknak sem képes eleget tenni, vagyis képtelen volt kiválasztani egy arra alkalmas személyt, aki megmondaná neki, mikor, hogyan kell viselkednie.
Amennyiben pedig van arra alkalmas személy, akkor szintén ő a hibás, miért foglalkoztat olyan személyt, akire nem hallgat?
Mellesleg az első kormányában volt ilyen személy, s állítólag ő is csak arról tudta meggyőzni, hogy még európai női politikusok kezét sem kell "bekapnia" (ez ugyanis Európában sem része a protokollnak), csak ráhajolni a kezére, ha már kényszeresen kezet akar csókolni.

nyuggernyúzó 2013.10.29. 11:31:02

Ez a buta magyar nép ezt a rasit meg a bóvliktort érdemli. Ezeknek a nyugdíjemelés meg a rezsicsöki kell. Hogy a születésszám évről-évről kisebb, a fiatalok fele kivándorolna, az kit érdekel? Ki fog itt dolgozni 20 év múlva? Én és a gyerekeim nem.

dezso 2013.10.29. 11:33:04

Namost Szabad Gyorgy a kiralynonek mondta, amit mondott.

Lencsés István 2013.10.29. 11:33:27

@Frőczy Sanyi: Mondatkezdés nagybetű . Nem nyalok , meg neten azt nem is lehet . Nincs szükségem az államtitkári állásra mert van állásom , bár ha felajánlanák , akkor elfogadnám . A ténnyel amit a mocskos pofádba toltam , tudsz mit kezdeni , vagy csak terelsz , illetve próbálkozol mint a kutyák ?

Mária 2013.10.29. 11:33:52

Ha a tanár úr a Rasika magyartanára volt, akkor mélységesen szégyellje magát, mert ennek a kicsi virágszálnak nem lett volna szabad kiadni az érettségi bizonyítványt a fogalmazás tantárgyból erre a döcögős, nyögvenyelős, sótlan stílusra, ami ráadásul tele van helyesírási hibákkal is.

Orbán Viktor Miniszterelnök Úr helyében én eldugnám valahová ezt a lányt, hopgy ne csináljon több bajt a kampány alatt, nem elég, hogy annyi esze nem volt, hogy ne a falopós traktoron pózoljon, de még ezt a sokatmondó stílusú és tartalmú fogalmazványt is a nyilvánosság elé tárta.

Nem lehet, hogy Rasika a Bajnai Gordonnak dolgozik titokban?

conmorientes 2013.10.29. 11:35:35

Annak azért alapvetően örülni kell, hogy Ráhel nem futott be régi alma materébe a nagyszünet alatt egy kispesti sallert leverni a tanárnak.
Ebből is látszik, hogy a generációkkal egyre finomodnak a hatalom gyakorlás eszközei....
Ez a fajta válasz azonban a kétes értékű helyesírástudás fitogtatása mellett még mindig több mint nem elegáns.
Aput ugyanis nem kell félteni, amíg tudja meg fogja védi magát.... persze kizárólag harcban !

Dzoltán55 2013.10.29. 11:35:36

@ursus artos: Csak el ne sírd magad,mert megírták az igazat az ország nagy vezetőjéről és családjáról.Az ivadék meg igazi mélymagyar kifejezés,szerintem igazán találó.)))

dennisthemenace 2013.10.29. 11:36:05

@MACISAJT: Beszédes a felcsúti liba helyesírása is.

Mária 2013.10.29. 11:36:40

@mitmiért?:

" Hogy lehetne koholmány a vérciki kézcsókos videó, ha az az édesapja facebook oldalán volt rajta és onnan vette le a médium (sic)?"

Miért vagy te ebben biztos?

Lehet, hogy a videót az MSZP csináltatta, kerestek hozzá egy Orbán-hasonmást, meg egy Sonia Gandhi hasonmást, oszt jónapot. A Facebook-oldalakat meg fel is lehet törni, ha nem tudnád.

dennisthemenace 2013.10.29. 11:37:22

@dezso: A királyno megszólítasa Her Majesty elso alkalommal, további beszélgetésnel lehet Madamozni.

HgGina 2013.10.29. 11:37:27

Vadiúj férjuram nem d-gja ezt a libát, hogy ilyen elképesztően nagy s-gget tud keríteni ez az ügynek?

mandro 2013.10.29. 11:37:56

Keresem Rahelt, de nem találom, csináljatok már egy új facebook fiókot számára, ahogy eddig is tettétek

Mária 2013.10.29. 11:38:16

@conmorientes:

"Annak azért alapvetően örülni kell, hogy Ráhel nem futott be régi alma materébe a nagyszünet alatt egy kispesti sallert leverni a tanárnak."

Szerintem IRL közel sincs ekkora pofája.

látjátok feleim szümtükkel 2013.10.29. 11:38:40

Na, álljon meg a gyászmenet! Orbán Viktor nem a saját kezét nyomta az indiai nő orra alá, ezért igaza van a lányának. Szemenszedett rágalom, és a tanár olyanon gúnyolódjon, ami "egy színvonalasabb és hitelesebb médiumtól való, amin nem látszik kilométerekről, hogy koholmány..." szóval, humortalan tanár aki az állítólag OV által közzé tett videón humorkodik.

Egyébként meg magas lóról lehet nagyot esni.

ursus artos 2013.10.29. 11:38:53

@dezso: "Namost Szabad Gyorgy a kiralynonek mondta, amit mondott. "
És mint kiderült a protokollnak megfelelően.

vasmargitt 2013.10.29. 11:39:07

@dennisthemenace: talán az a legbeszédesebb. teel vagyunk a csúcsokon ilyen disznókkal és libákkal

Bruno 2013.10.29. 11:39:14

Nem tudom, hogy ki mit várt egy felfuvalkodott senki, felfuvalkodott lányától. Ez a némber csak hozta azt ami elvárható volt tőle.
Ennyi.

indapass90210 2013.10.29. 11:40:03

Majd Ráchelné Tiborc Pista kivágattya a tanár úr akácosát, oszt baszhassa!

Stefánia vagdalt 2013.10.29. 11:41:33

Én azt a részt nem értem, hogy "kilométerekről lászik, hogy koholmány" - amikor tíz centivel feljebb ott a fénykép a kifogásolt protokollbakiról, a kézcsókról!

FÉNYKÉP, bazdmeg! Fényképpel van dokumentálva! (Ami ráadásul kormányzati forrásból származik.) De Ráhel megmondta a frankót, az koholmány.

ursus artos 2013.10.29. 11:42:07

@tobeor: jó, oké. Orbán kreálta. a média eseményt. Elvégre nagy szüksége van a média felhajtásra. Mindenféleképpen az a célja, hogy a családját is bele lehessen rángatni a politikai cirkuszba. Persze, igen. Higgy ebben, nyugodtan.

ursus artos 2013.10.29. 11:44:11

@Dzoltán55: "Az ivadék meg igazi mélymagyar kifejezés,szerintem igazán találó.))) "
Így van. Mindenesetre borzasztóan el vagytok keseredve, mert csak ez maradt nektek.

ursus artos 2013.10.29. 11:46:10

@Dzoltán55: ja, és mielőtt valakit megszólsz a helyesírása miatt, azelőtt az írásjelek után tégy egy szóközt! Csak úgy lehetsz hiteles.

béla a görög (törölt) 2013.10.29. 11:47:34

Rasika, mit gondolsz azért mert apád egy tolvaj téged tiszteletbe fognak tartani? Nem, nem fognak.
AZ utálat generációkon át érvényes. Kezdj hozzászokni.

Lurian 2013.10.29. 11:49:54

Azért az elég nagy baromság, hogy a libsik cseszték el a csajszi helyesírását a libsi iskolarendszerrel... (Az iskolarendszert valóban elqrták - az elég gáz lett - de magához a helyesíráshoz nem nyúltak.) Ez inkább popkultúra, vagy hanyagság, vagy ilyesmi. Nem tudom, hogy a kislány mennyi idős, de ez sokkal inkább egy korosztályra jellemző. Emiatt felesleges támadni. Az apja miatti kirohanását is reflexszerűnek érzem, a média elleni támadása viszont szimpla otthoni agymosás eredménye. Leginkább erre kéne koncentrálni, ha már bármire is kell. Tegyük hozzá, hogy ha Orbánnak és a magyar külügynek ez lett volna a legdurvább hibája az elmúlt években, nem is szólhatnánk semmit.

dr kíváncsivagyok 2013.10.29. 11:52:05

""Kedves Tanárúr, hamár nincs tekintettel volt tanítványaira, és itt most nem arra gondolok, hogy milyen politikai nézetei vannak, hanem, hogy volt tanítványa szülőjét gúnyolja, akkor legalább olyan cikket és gúnyt postoljon, ami egy színvonalasabb és hitelesebb médiumtól való, amin nem látszik kilóméterekről, hogy koholmány... ennél a Tanárúr humorát jobbnak ismertem..."."

Én "csak" 11 helyesírási hibát találtam...( arról nem beszélve , hogy ekkora összetett mondatot még nem láttam )!
És ez a ribi lediplomázott ?

Vén Csataló 2013.10.29. 11:52:10

Figyuzzatok parasztok! Ti most tényleg azt hiszitek, hogy kritizálni kizárólag nektek van jogotok? Visszapofázni viszont nem ér??? Hát hol olvastatok ti ilyet? Honnan veszitek, hogy ezek a szabályok játszanak pl. a Facebookon (vagy bárhol máshol)?
Ugye nem gondoljátok komolyan, hogy létezik bármiféle előjogotok a virtuális tér teleöklendezésére, amit a másik oldalnak a ti elmebeteg felfogásotok szerint kutya kötelessége szó nélkül tűrni, mert ha nem, akkor az maga a diktatúra? Ostoba vörös söpredék. Na azok vagytok.

ursus artos 2013.10.29. 11:56:54

@dr kíváncsivagyok:
Hitelesség, hitelesség hitelesség!
Évődsz itt a helyesírási hibákon, miközben te a központozási szabályokkal nem vagy tisztában: "Én "csak" 11 helyesírási hibát találtam...( arról nem beszélve , hogy ekkora összetett mondatot még nem láttam )!".

"És ez a ribi lediplomázott ?"
Ez meg a ballib értelmi szintjét tükrözi.

Vén Csataló 2013.10.29. 11:57:02

Ja és ha valahogy mégsem rúgnák ki az Facebookon öklendező "pedagógust" (akinek a stílusa minden volt, csak pedagógushoz méltó nem), no szóval, ha mégis marad az állásában, akkor mi lesz?
Ugye nem kell attól tartanom, hogy akár csak egy rohadék is közületek elnézést kér a szemétláda feltételezéséért?

Snoopyka 2013.10.29. 11:58:44

a tanár úr engem is tanított, így ismerősként látom az összes bejegyzését, olyan vadliberális fröcsögést folytat, hogy már régóta tervezem törölni
jellemző, hogy néha még a diákjai is vitába szállnak vele

az meg hogy ezzel elszaladt a sajtóhoz, egyenesen hányinger

svega 2013.10.29. 11:59:03

Elkezdődött egy új korszak, ami nagyon emlékeztet egy régire, a személyi kultuszra: a nagyvezért és rokonságát kötelező szeretni. Ez a vég kezdete.
Hogy a pályázat-győztes helyesírási hibákat vét, az teljesen elmondja, hogy milyen körülmények között, milyen hátszéllel végezte el az iskoláit. Ébresztő, vannak még kérdések a jövővel kapcsolatban?
Aki tud, szedje a cókmókját és költözzön. Innen nincs visszaút.

tobeor 2013.10.29. 11:59:16

@ursus artos: szegény hülye, neked a tények hitkérdés tárgyát képezik? látom fideszes vagy :D

TÉNY, hogy Orbán papa kürtölte tele a nyilvánosságot az esküvővel.
TÉNY, hogy Orbán papa tette ki a FB oldalára az közvetlenül az esküvő előtti és utáni fotókat, szinte élőben tudósítva róla.
TÉNY tehát, hogy Orbán csinált a saját lánya esküvőjéből médiaeseményt, nem bírta ki hogy ne kampányoljon ezzel is.

Vergődj még, szerencsétlen...

ursus artos 2013.10.29. 11:59:53

@béla a görög: "AZ utálat generációkon át érvényes. Kezdj hozzászokni."
Miközben "Tégy a gyűlölet ellen!" kampányokat folytattatok éveken keresztül...

conmorientes 2013.10.29. 12:00:39

@dezso:
Abban a kérdésben, hogy Szabad György vétett-e jelentősen megoszlanak a vélemények.
Vicces helyzet volt, de nem azért mert magát a megszólítást vétette volna el.
Valójában és ténylegesen az angol királynőt két megszólítás illetheti. Elsődlegesen a "Your Majesty" azaz fenség, de ezt szűken véve csak az alattvalóitól megfelelő. Más országok polgárai valóban helyesen a "Madam" kifejezést kell hogy használják, amikor megszólítják, bár többek szerint az angol királynőt nem illik megszólítani, hanem meg kell várni hogy Ő maga szóljon. Szabad György ezért némiképp kényszerhelyzetben volt ráadásul az angol egy olyan nyelv aminek szavai általában több jelentéssel is bírnak.
Ebben az esetben Szabad Györgynek helyesen nem "madam"-ot kellett volna ejtenie, amely vulgár angol szöveg és beszéd környezetben akár kuplerájosnét is jelentene, hanem a madamból egy elgyötört "mam" kiejtés lett volna a megfelelő.
Magam úgy vélem ennek okán volt némiképp meglepett II. Erzsébet.

dr Smittpálelnökúr 2013.10.29. 12:02:00

Nocsak, az orbáni segget élvezettel nyalók itt is élvezik a seggnyalást.
A felcsúti tapló bugris lánya kicsit lukra futott. Ha apu hülye, azt tudomsul kéne vennie.

Agyhalottak vagytok, vagy a vezénylő tábornok fizet, más lehetőség nincs.

Jó ánusz-nyalogatást!

svega 2013.10.29. 12:02:26

@ursus artos: akinek nem ér be keresztcsontig a nyelve a nagyvezér seggébe, az ballibsi? Normális ember nem is lehet? Tehát a fidesség alapfeltétele a feltétel nélküli hit és kritika-mentesség? Kérlek válaszolj konrét igennel vagy nemmel szitok nélkül.

Gonbolkozó 2013.10.29. 12:05:12

Őszintén én nem is értem: biztosan azért van mert egy megcsontosodott liberális vagyok, de nekem tetszik, amikor egy gyerek megvédi az apját...

Rahel stílusa egy közember stílusa volt, aki egy ismerősének kommentelt.
Ennyi. Ehhez joga van és nem kellene sárba tiporni.
(Meg itt farizeuskodni azon, hogy a Facebook helyesírása nem felel meg az akadémiai szabvanyoknak.)

Ha a "Tanárúr" annyit válaszol, hogy "Rahel, nem az apádat bántottam, hanem a miniszterelnököt és sajnálom, ha ezzel megbántottalak...", nekem akkor lett volna rendben a dolog...

Vicce ez a hiszti...

Gonbolkozó 2013.10.29. 12:05:13

Őszintén én nem is értem: biztosan azért van mert egy megcsontosodott liberális vagyok, de nekem tetszik, amikor egy gyerek megvédi az apját...

Rahel stílusa egy közember stílusa volt, aki egy ismerősének kommentelt.
Ennyi. Ehhez joga van és nem kellene sárba tiporni.
(Meg itt farizeuskodni azon, hogy a Facebook helyesírása nem felel meg az akadémiai szabvanyoknak.)

Ha a "Tanárúr" annyit válaszol, hogy "Rahel, nem az apádat bántottam, hanem a miniszterelnököt és sajnálom, ha ezzel megbántottalak...", nekem akkor lett volna rendben a dolog...

Vicce ez a hiszti...

ursus artos 2013.10.29. 12:05:19

@tobeor: jól van, elmodtad, örülj neki.
Engem nem érdekel. Sem te sem a véleményed. Hidegen hagy. Érted. Ezt úgy mondják, hogy: leszarom.
Továbbiakban nem vitatkozom veled, mert bizonyos dolgokat, összefüggéseket, a politika a média működését képtelen vagy megérteni.
"Orbán telekürtöli a Blikket az esküvővel." Itt megragadtál. Kisember vagy a saját kicsi, zárt világodban.

ursus artos 2013.10.29. 12:06:47

@svega: "akinek nem ér be keresztcsontig a nyelve a nagyvezér seggébe, az ballibsi? Normális ember nem is lehet? Tehát a fidesség alapfeltétele a feltétel nélküli hit és kritika-mentesség? Kérlek válaszolj konrét igennel vagy nemmel szitok nélkül. "

Mivel amit írtál nem az én tézisem ezért annak megválaszolása, bizonyítása nem az én tisztem.

Frőczy Sanyi 2013.10.29. 12:08:29

@Lencsés István: milyen ténnyel, te egysejtû? Az, hogy szerinted Rasikának igaza volt az a te véleményed. Az nem tény. Légy szíves ne mocskos pofámozz, én sem hordalak le mindenféle fa..nak. Túl sok Arogán Tónit nézel a tévében. A neten a szó szoros értelmében tényleg nem lehet segget nyalni, ebben igazad van. De ezek szerint a való életben mégis azt teheted, akár a szó szoros (avagy szaros) értelmében, ezt nem cáfoltad. Tipikus fideszes államtitkár lehetnél.
(Arról most nem is szólnék, hogy a vesszõ elõtt nincs szóköz.)

MACISAJT 2013.10.29. 12:09:04

@Snoopyka: ("a tanár úr engem is tanított, így ismerősként látom az összes bejegyzését, olyan vadliberális fröcsögést folytat, hogy már régóta tervezem törölni
jellemző, hogy néha még a diákjai is vitába szállnak vele

az meg hogy ezzel elszaladt a sajtóhoz, egyenesen hányinger"

Ez volna "civilben"?

www.facebook.com/laszlo.ivan.526

OftF 2013.10.29. 12:10:22

Gyerek még, na. Hagyjátok.

MACISAJT 2013.10.29. 12:10:25

@Gonbolkozó: "Őszintén én nem is értem: biztosan azért van mert egy megcsontosodott liberális vagyok, de nekem tetszik, amikor egy gyerek megvédi az apját...

Rahel stílusa egy közember stílusa volt, aki egy ismerősének kommentelt.
Ennyi. Ehhez joga van és nem kellene sárba tiporni.
(Meg itt farizeuskodni azon, hogy a Facebook helyesírása nem felel meg az akadémiai szabvanyoknak.)

Ha a "Tanárúr" annyit válaszol, hogy "Rahel, nem az apádat bántottam, hanem a miniszterelnököt és sajnálom, ha ezzel megbántottalak...", nekem akkor lett volna rendben a dolog...
Vicce ez a hiszti... "

Egyetértek.
Bár én természetesen nem vallom magam megcsontosodott liberálisnak..:)

Lacy27 2013.10.29. 12:11:36

@MACISAJT: Igen, tipikus. Ezt csak ők csinálják, az aljasak!

Lurian 2013.10.29. 12:12:03

Jó nézni, hogy ide jutottunk. Egy ilyen kis bagatell ügyön is megy a toroktépés, köcsög fideszezés, ballibsizés, komcsizás. Annyira megnézném ezt a társaságot egyszer egy teljesen politikamentes rendezvényen (mondjuk egy gyereknapon). Kész röhej, hogy a való életben valószínűleg emberek módjára is tudnátok társalogni...

apanna 2013.10.29. 12:12:53

Gondolom, ha itt valakinek a jó anyját, vagy apját szidják, kritizálják, az még a saját szüleibe is belerúg legalább kettőt.....

Szakura 2013.10.29. 12:14:28

Valószínűleg Orbán protokollfőnöke is csak valakinek a rokona - és smittelte a diplomáját. Ennek a lánynak nem tudom, ki írhatta - biztos csak a falopós traktor és az általánosiskolai hármas helyesírás.

kertam33 2013.10.29. 12:15:02

Orbán Ráhel szakdolgozat, Corvinus egyetem, 2011, Magyarország:

31. oldal: „Kezdetben az alapítók self-mad-manként saját maguk is részt vettek a fesztiválszervezés minden részletében”.
39. oldal: „A szponzorációs feladatokat a Sziget Irodánál a marketing vezetőhöz tartozik, jelen esetben Kovács Judithoz.”
43. oldal: „A fesztiválok egyik alaptulajdonsága, hogy rendszeresen megrendezésre kerülnek”
53. oldal: „Kreatív megoldást alkalmaztak a hőség ellen és a kellemetlen szagok terjedése ellen is. Felismerték a mezőgazdasági eszközök fesztiválokon való alkalmazásának lehetőségét. Ilyen innováció volt például a vizet spriccelő ventillátor, amely nagy sikert aratott a fesztiválozók körében, egyébként a mezőgazdaságban a csirketelepek hűtésére szolgál az eszköz. Hasonló kreatív megoldás volt annak a baktériumnak a használata a mosdók környékén, amelyeket a sertéstelepeken használnak a szagok semlegesítésér

tobeor 2013.10.29. 12:15:49

@ursus artos: mondtam én hogy vergődni fogsz :D baromságot mondtál, szétcáfoltam, erre bennem keresd a hibát :) szánalmas...

Lacy27 2013.10.29. 12:17:40

@ursus artos: Ja inkább nem kellett volna szólni. El kellett volna sunnyogni, hogy pofára esett. Ez van. Azért, mert hír lett belőle nehogy már a hírközlőt büntessék. Legközelebb forró ólmot fülébe, mert csak és hogy merészeli.
Mellesleg én is ott tanultam helyesen írni és egész jól megy. De azért baromi hatásos volt. Csak IQ nem kell hozzá.

fingerbangs 2013.10.29. 12:17:57

mennyire igaz a poszt
ezek a senki emberek tönkreteszik az országot de közben valamiféle jobbágyokként gondolnak ránk, akik nem kritizálhatják őket, meg amúgy is koholt a vád (lol)
nemtom sírjak vagy nevessek

tobeor 2013.10.29. 12:18:56

@apanna: Hát nem tudom, a mi szüleinek nem vettek nekünk lakást a lenyúlt közpénzből. De ha így lenne akkor is meg tudnánk különböztetni hogy az apának vagy a közszereplőnek szól a gúny.
Egyébként Gyurcsány és Bajnai gyerekinek az apját naponta mocskolják le a vérbe a jobbos hazugságsajtóban, de azok nem olyan ostobák, hogy beleártsák magukat abba ami nem nekik szól.

conmorientes 2013.10.29. 12:18:59

@Mária:

Elnézést kérek, de nem beszélni újmagyar...
IRL jelentése itt = In Real Life ?

Amennyiben igen akkor persze hogy nincs. Csak nem tetszi azt gondolni, hogy egy konzervatív értékeket tükröző többgyermekes családmodellben egy gondos pater familias nem neveli akár vérrel és vassal is konform viselkedésre a gyermekeit ?
Náluk ez a kicsit fenyegető, kissé lekicsinylő pikírtnek azonban gyenge, ráadásul rossz helyesírású és logikai buktatókkal tűzdelt megjegyzés a nyerő.

CSENDES 2013.10.29. 12:20:01

@kertam33: 43. oldal: „A fesztiválok egyik alaptulajdonsága, hogy rendszeresen megrendezésre kerülnek”

Ez különösen szakmai:-)) Erre gondolom tapasztalati úton jött rá.

Mérges 1234 2013.10.29. 12:20:53

@MACISAJT:

Bár te eegy mocskos fideszes faszkalap vagy, most az egyszer teljesen egyet értek veled.

Ráhel az édesapját védte, ez rendeben van.

Lacy27 2013.10.29. 12:21:01

@teknős: És te most mit szólsz be békésen? Te kis antiagresszor. Elárulom okoska, hogy kommunisták már nincsenek, de semmi gond. Még 10 évig úgyse veszitek észre.

millhouse 2013.10.29. 12:23:53

Javaslom a blog szerzőjének, hogy tartson nemzetközi sajtótájékoztatót, majd hívják össze az ENSZ biztonsági tanácsát, esetleg embargó, NATO beavatkozás is szóba jöhet, majd kialakul.

dr kíváncsivagyok 2013.10.29. 12:25:32

@ursus artos:
" @dr kíváncsivagyok:
Hitelesség, hitelesség hitelesség!
Évődsz itt a helyesírási hibákon, miközben te a központozási szabályokkal nem vagy tisztában: "Én "csak" 11 helyesírási hibát találtam...( arról nem beszélve , hogy ekkora összetett mondatot még nem láttam )!".

"És ez a ribi lediplomázott ?"
Ez meg a ballib értelmi szintjét tükrözi."

Nos bazmeg ,...(ez meg a te értelmi szintednek megfelelő megszólítás .) Én nem vagyok a führer csemetéje és nem is diplomáztam...úgyhogy megtehetem !

svega 2013.10.29. 12:26:33

@ursus artos: VÁLASZT! Nem mellébeszélést. Jogom van nemszeretni orbánbasit vagy nem? VÁLASZT!!!!!!

dr kíváncsivagyok 2013.10.29. 12:26:58

@Mérges 1234:
"Ráhel az édesapját védte, ez rendeben van."

Csakhogy nem az édesapja volt a kritika tárgya,...hanem a Miniszterelnök...

Frőczy Sanyi 2013.10.29. 12:28:44

@CSENDES: " @kertam33: 43. oldal: „A fesztiválok egyik alaptulajdonsága, hogy rendszeresen megrendezésre kerülnek”

Ez különösen szakmai:-)) Erre gondolom tapasztalati úton jött rá."

Szigorúan két szendvicstánc között végzett empirikus megfigyelések segítségével :D

ursus artos 2013.10.29. 12:29:08

@tobeor: ne legyenek illúzióid, semmit sem cáfoltál meg. Olyat te nem tudsz.

apanna 2013.10.29. 12:31:12

@tobeor: Lehet, hogy anyádék nem, de esetleg te is megvetted az önkormányzati bérlakásodat állami támogatással, szarért húgyért. Majd eladtad többszörös áron.
És ezzel a lehetőséggel élt, több százezer állampolgár is...

ursus artos 2013.10.29. 12:32:30

@svega: mindenféle manír nélkül tedd fel a kérdésedet, mondjuk így: Van-e jogom Orbán Viktort nem szeretni!
A minősítéseidet ne sződd bele abba a kérdésbe, amire egyértelmű választ vársz.

tobeor 2013.10.29. 12:43:50

@ursus artos: hű bazmeg, te még annál is trébb alak vagy mint eddig tűntél. kitartasz a megcáfolt hazugságod mellett? tisztára mint smittpalika... pfej....

@apanna: nincs lakásom egyáltalán. nem vagyok fideszes tolvaj, mint az Orbán-család.

Továbbá veled és szegény hülye Ráhellel szemben én meg tudom különböztetni a magánszemélynek szánt, és a közszereplőnek szóló a gúnyt.
Továbbra is: csak szegény Ráhel járatta le magát ezzel, más politikusok gyerekei nem ilyen buták.

feketeesfeher 2013.10.29. 12:44:13

@Mérges 1234:
"Ráhel az édesapját védte, ez rendeben van. "

Csak jelezném, hogy nem védte, hiszen gyakorlatilag nem mondott semmit, nem cáfolt semmit, pusztán azt kifogásolta, hogy extanára posztolt a papáról.
Ráchel szimplán túltolta a biciklit.

Ami egyébként érdektelen, napi kis színesnek meg elmegy.

ursus artos 2013.10.29. 12:45:30

@svega: kérdésedet mindenféle manír nélkül tedd fel, mondjuk így: "Van-e jogom Orbán Viktort nem szeretni?"!
A minősítéseidet hagyd ki abból a kérdésből, amire egyértelmű választ vársz!

_most_ 2013.10.29. 12:48:07

szerintem korrekt volt Ráhel, akár törölhette is volna a tanárt :D

ursus artos 2013.10.29. 12:48:31

@tobeor: de nem CÁFOLTÁL semmit. Az, hogy te egy sajtókérdésre adott választ telekürtölésnek minősítesz az minden, csak nem CÁFOLAT.
A kis elmédben létező világgal én nem tudok mit kezdeni, de talán egy orvos igen.

apanna 2013.10.29. 12:50:07

@tobeor: "nincs lakásom egyáltalán. nem vagyok fideszes tolvaj, mint az Orbán-család.
"-Tehát akinek van lakása, az mind fideszes.
Apját védte nem a tisztségét. Az meg magánügy, hogy te épp mit gondolsz róla ezzel kapcsolatban.
Reménykedjünk, hogy érted majd kiállnak a kölkeid, ha szükséget szenvedsz.

ursus artos 2013.10.29. 12:50:37

@tobeor: "más politikusok gyerekei nem ilyen buták..."
Aha... Egyszer kukkancs bele Feri fiának Petinek az FB profiljába.

MACISAJT 2013.10.29. 12:50:41

@tobeor: ("Egyébként Gyurcsány és Bajnai gyerekinek az apját naponta mocskolják le a vérbe a jobbos hazugságsajtóban, de azok nem olyan ostobák, hogy beleártsák magukat abba ami nem nekik szól. ")

Ritka hüle példa...:P
Akkor lássuk, ha már szóba hoztad őket, ők hogan reagálták le:

2006.04.06 07:43
Letiltották a Napi Ász árusítását Gyurcsány Ferenc fiának lopása miatt?

A Napi Ász tegnapi számában beszámolt arról, hogy Gyurcsány Ferenc fia vélhetően ellopott néhány csokit egy áruházban. Érdekes, hogy épp abban a bevásárlóközpontban nem lehetett kapni az esetről író lapot.
A Napi Ász szerkesztőségében veszélyben érezték a sajtó szabadságát, amikor az olvasóktól megtudták: nem lehet megvásárolni a lap azon - épp aktuális - számát, melyben Gyurcsány fiával történt incidensről számol be.

A lap megkereste az áruház kommunikációs igazgatóját, aki nem tudott a diszkriminációról. Ám a beszélgetés után rögtön lehetett látni a Napi Ász botrányos címlapját: Gyurcsány fia bolti lopás gyanújában.

Közben a miniszterelnök internetes blogján válaszolt a lap cikkére.

"Péter pár hete bajba került. Édesanyjával vásárolt, amikor egy boltból kijövet megállították, és átvizsgálták a ruháját. Csokoládét és csokoládépapírt találtak nála. Az egész valamivel több volt, mint 500 forintnyi érték. Lopással gyanúsították meg. Ő megpróbálta elmagyarázni, hogy máshol, korábban vette a csokit, de ezt nem tudta blokkal igazolni, hogyan is tudta volna. Jegyzőkönyvet vettek fel (...) Péter tagadja, hogy elvett volna bármit is. Miért ne hinnék neki? Hiszek neki, mert ismerem, és ha kell, megvédem. Szülőként. Mert ez a dolgom. Megvédem az újsággal szemben is, amelyik fényképes beszámolót közölt a sztoriról. Egy bűnözőnek is kitakarják az arcát, ha nem járul hozzá a nyilvánossághoz. Péter nem kapta meg ezt a méltányosságot. Nyilván azért, mert a miniszterelnök fia, és van, aki azt gondolja, hogy így rajtam is lehet egyet ütni" - írja Gyurcsány Ferenc. (Napi Ász híre alapján ma.hu)

Ja és Nyakó elvtárs MSZP szóvivő is megszólalt akkor, közleményben..:)

tobeor 2013.10.29. 12:50:51

@ursus artos: szétcáfoltak te szerencsétlen. Amiket leírtam, tények. mivel gyenge a felfogásod, ismétlem: TÉNYEK.
Persze amilyen hülye vagy, te mindjárt kitalálod, hogy ballibsi összeesküvés feltörtre Orbán facebook oldalát, és ők töltötték fel az esküvői képeket... véletlenül nem kumin vagy g. fodor vagy élőben? mert a legnagyobb, egyben legostobább seggnyalókkal is felveszed a versenyt.

Már a magyar foci is jobban teljesít! 2013.10.29. 12:51:25

Tipikus ostoba fideszes reakciót mutat be szegény lány: ha a futóbolond törpe ismét gázul viselkedik valahol mindenki számára nyilvánvalóan (ld. elefánt, porcelánbolt), és ezt valaki szóvá teszi, akkor az illető biztosan valamilyen politikai beállítottság miatt teszi.
Meg azért, mert ok nélkül gúnyolódik.
Sértődés, érdemi reakció nélkül.
Nem, Közgépné Ráhel, nem a tanárral van a gond, ott van a képen a probléma, azza tessen foglalkozni.

tobeor 2013.10.29. 12:53:16

@apanna: ""-Tehát akinek van lakása, az mind fideszes."
Látom te fideszes vagy, azok szokták is kiforgatni, széthazudni amit írok. az Orbán családnak azért van több százmilliós villája Budán, mert lopták a pénzt. Ráhelkének azért volt gondtalan gyerekkora, mert lenyúlt pénzből finanszírozták. Neki már van saját lakása is, férjének családjának több száz hektár földje, trafikok.

Na gyerünk, folytasd, forgasd ki ezt is...

_most_ 2013.10.29. 12:55:00

Amúgy fullba tolta a kretént Ráhel. Egyrészt a tanár nem az apján gúnyolódott, hanem a miniszterelnökön, ami természetes dolog, másrészt mi ebben a koholmány, hisz tényleg megtörtént az említett incidens, hamadrészt a fidesz háza tájáról hiteles médiumot emlegetni igencsak öngól.

tobeor 2013.10.29. 12:55:13

@MACISAJT: idióta, ez teljesen más példa, nem az apját, mint közszereplőt ért támadásba ártotta be magát.
Azért vicces, hogy te, mint a maffia hivatalos támogatója, szóvivője, egy vacak bolti lopást emlegetesz fel :DD
a héten hány milliárdot is loptatok el a magyar néptől?

Mérges 1234 2013.10.29. 12:55:50

@Már a magyar foci is jobban teljesít!:

Ezzel teljesen egyetértek, ha bármilyen érdemi problémát az emebr ennek a kormánynak a szemére akar vetni, egyből politikai támadás lesz az üyből.

És ezt milliók kajálják, a legkisebb szakmai kritikát sem lehet megfogalmazni, mert rögötn a baloldalra útogatás, nemzetellenséggel való vádaskodás a válasz, ami valjuk be ultra gáz.

Úgy tűnik az ellenségkép gyártás tökéletesre sikeredett.

MACISAJT 2013.10.29. 12:56:09

@Mária: ("Ha a tanár úr a Rasika magyartanára volt, akkor mélységesen szégyellje magát, mert ennek a kicsi virágszálnak nem lett volna szabad kiadni az érettségi bizonyítványt a fogalmazás tantárgyból erre a döcögős, nyögvenyelős, sótlan stílusra, ami ráadásul tele van helyesírási hibákkal is.")

Nem, ez a genetikailag (is) kódolt manifeszt elmebeteg matektanár.

Másrészt, készséggel elismerem, hogy a bal- és/vagy hiszteroliberálisoknak a Facebookon manapság ez az etalon:

Kálmán C. György: Ki a faszt akarnak ezek nyalogatni? -../20131027_kalman_c_gyorgy_ki_a_faszt_akarnak_ezek...‎
2 napja - Kálmán C. György (Budapest, 1954. április 22. –) magyar egyetemi tanár, irodalomtörténész, kritikus, publicista. Kálmán László nyelvész testvére.

tobeor 2013.10.29. 12:56:48

Ráhel férjének főnöke ma is százmilliós üzlete "nyert":

vallalkozoi.negyed.hu/vnegyed/20131029-a-mahir-nyerte-a-turisztikai-standok-epitesere-kiirt-kozbeszerzesi-eljarast.html?sec-1

"A Simicska Lajos érdekeltségébe tartozó Mahir Kiállítás és Rendezvény Kft. 2015 végéig építheti a Magyar Turizmus Zrt. standjait a külföldi kiállításokon, 750 millió forintért"

Hajrá Ráhel-Tiborcz házaspár, remélem nektek is legurul, ebből is pár milliócska...

varisztor 2013.10.29. 12:57:18

@_most_: Szerintem meg undorító volt ez a ráhel, mint az apja. Igazából ráhel nem is számít, csak a papa tolja őt és most már a férje....jó lenne, ha a papa sem számítana már, mert gyurcsánnyal kéne egyeztetnie a szegedi csillagban a politikai nézeteit.

Csumpitáz Béla 2013.10.29. 13:01:17

Apja lánya. Felkapaszkodott sutyerák, aki helyesen sem tud írni, de osztja az észt. Remélem, hosszasan elbeszélget majd az apjával, amikor beviszi a meleg levest a beszélőre.

Lord Snow 2013.10.29. 13:02:14

@apanna: Bocs, de egyáltalán nem védte az apját, egyáltalán nem szólt arról, hogy miért nem ciki, ahogy viselkedett.
Én sajnálom a Ráchelt, most már látszik, milyen.
Hiába, a neveltetés (hiánya).

Csumpitáz Béla 2013.10.29. 13:02:22

@maxval, a gondolkodni igyekvő birca: Igen. Magyar irodalom a tantárgy neve, de gondolom neked nem volt ilyen tapasztalatod, ezért nem ismered.

Drago Brutic 2013.10.29. 13:05:31

Nem értem az egészet. Egy kiscsaj megvédte az apját a FB-on. Nem fenyegette, nem elvitette/kirúgatta, kommentelt.
És ez a malőr... ha a protokollszakértői nem figyelmeztették előre Orbánt, vastagon ők a felelősek. Szerintem egy miniszterelnöknek sem dolga, hogy 400 ország szokásait betéve ismerje.
Az egész ügy egyszerre pitlák és beteges. Lehet Orbánt szeretni, gyűlölni, de ne már ilyen fogásokat találjanak!

látjátok feleim szümtükkel 2013.10.29. 13:08:52

@dr kíváncsivagyok:

Le hát. Annak az iskolarendszernek a kebelében, amelynek alapját az a bizonyos libsi-bolsi Pozsgai Imre rakta le. Most meg a tanítványa egyengeti az útját. Mármint az iskolarendszernek. Oda vissza.

látjátok feleim szümtükkel 2013.10.29. 13:11:26

@Drago Brutic: "És ez a malőr... ha a protokollszakértői nem figyelmeztették előre Orbánt, vastagon ők a felelősek. Szerintem egy miniszterelnöknek sem dolga, hogy 400 ország szokásait betéve ismerje."

Na, akkor talán a léánykának nem a szar munkatársakkal kellene levelezgetni? Tanár út nem tudhassa, hogy ki volt az elcseszett tájékoztatás mögött a felelelős. Neki nem kell tudni a protokollt, de a miniszterelnöknek talán kéne.

Frőczy Sanyi 2013.10.29. 13:12:06

@Drago Brutic: elég hülyén védte meg az apját. Arról pont elfelejtett szólni, hogy ez közvetlenül nem az apja hibája, hanem annak a félnótás protokollszakértônek, akit felvett. Inkább személyes támadásnak vélte a tanár posztját és bebizonyította mekkora sötét véglény.

Spacecake 2013.10.29. 13:12:14

Nevetseges poszt.Kiallt egy csaladtagja mellett.
ez alap...

latom sokaknak ez ismeretlen....

MACISAJT 2013.10.29. 13:16:10

@Stefánia vagdalt: ("Én azt a részt nem értem, hogy "kilométerekről lászik, hogy koholmány" - amikor tíz centivel feljebb ott a fénykép a kifogásolt protokollbakiról, a kézcsókról!

FÉNYKÉP, bazdmeg! Fényképpel van dokumentálva! (Ami ráadásul kormányzati forrásból származik.) De Ráhel megmondta a frankót, az koholmány. ")

Világért sem akarom megingatni meggyőződéseidet..:)

De azért vegyük sorban.
Az nem volt kérdés hogy Orbán, ahogy minden politikus nőnek akivel találkozik, Lendvai Ildikótól Merkelen át az amerikai nagykövetig...mindenkinek kezet csókol.
Ez tény. Ezt tette Sonia Gandhi esetében is.

1."a kifogásolt protokollbakiról, a kézcsókról!"

Ki a franc is "kifogásolta"?:P
Gandhi? Egy frászt .Ja hogy a 444.hu és tsai felhívtak valakit állítólag valahol, és az illető név nélkül azt mondta hoyg ez "protokollbaki"..Aha.

2. És van egy videó.Aminek alapján "bizonyosék" azt állítják hogy Orbán kézcsókkal köszöntötte volna "Sonia Gandhit, az Indiai Nemzeti Kongresszus Párt elnök asszonyát, a gesztus azonban udvariatlannak számít a hindu országban, ezért a politikus elhúzta kezét Orbán szájától)."

Nos, ez a video egy manipulált hamisítvány.
Amiből kihagytak egyszerüen két kockát, így a mozdulat megszakad, és az a látszat mintha Sonia Gandhi keze visszarándult volna.
Közben egy frászt.Csak a képvágó átugrotta a folyamatos mozdulatot.
Tessék megnézni a test- és arcbeszédét.Semmi nyoma egy rántásra utaló megfeszülésnek.
Orbán minden további ellenkezés nélkül megfoghatta, nélkül ajkához érintette a kezet,és elengedte, sőt a kézcsók utáni Sonia gesztusai és arcberendezése sem meglepődést,pláné nem kellemetlen meglepődést tükröznek.

Hát ennyi a "protokoll bakiról".

maxval, a gondolkodni igyekvő birca · http://maxval.co.nr 2013.10.29. 13:16:15

@Csumpitáz Béla:

Valóban nem volt ilyen tapasztalatom, mivel nem jártam sosem magyar középiskolába. De komolyan van olyan, hogy tökéletes fogalmazási készség hiányában megbukik az ember a magyar érettségin? Mert ezt nagyon nem hiszem...

maxval, a gondolkodni igyekvő birca · http://maxval.co.nr 2013.10.29. 13:17:55

@MACISAJT:

Bakinak baki, ez tény, de a vicces apró baki kategóriája.

Az állomány jelenleg a vacsorát hajtja végre 2013.10.29. 13:21:34

áhháhhá ráhöl, nem a tanárnak más a politikaji bejállítottsága, hanem a fater volt megint gumicsizmás tahó! :D
nem érti. :D

NA YA! 2013.10.29. 13:23:28

Képzelem,hogy apuci hungarocell szobrát meddig tartott összeragasztatni.... Egyébként meg tantóbácsi ezért egy pár év múlva ötévkötél büntetést fog kapni!;)

fehérfarkas 2013.10.29. 13:26:45

Nekem már ott nem volt független ez a lány, hogy a Közgép leánycégének az igazgatójával házasodik össze.
Ezzel Orbán és Simicska már félig családtagok.
Annyi sok cég van Magyarországon, és annyi sok alkalmazott, és annyi sok cégvezető is, és véletlenul pont a Közgép leánycégének a vezetőjével kell összeházasodniia. Mintha véletlen lenne. Pedig inkább arról van szó, hogy körök belül házasodnak és ismerkednek. Ez nem is csoda, hiszen egész életüket a körön belül töltik, és egymással találkoznak, egymással mennek nyaralni, társasági életet élni, bulizni, szilveszterezni, stb... Számukra többi 10 millió magyar nem is létezik (csak a pénzünk, amit lenyulnak). Azt sem tudják milyen a valódi Magyarország, és milyen a valódi magyar ember. Hermetikusan el vannak tőlünk zárva, és nem is akarnak velünk a pórnéppel találkozni, mert az nekik rangon aluli leereszkedés lenne. Ezért nem is értik meg mi a baj a trafikmutyival, a földmutyival, szerencsejáték mutyival, a miniszterelnök falujába épített stadionnal, fociakadémiával és kisvasúttal, vagy azzal, hogy a Közgép 400 milliárd ft állami megrendelést nyert. Szerintük erről szól Magyarország, hogy ez nekik jár - a mi pénzünkből.

Csumpitáz Béla 2013.10.29. 13:28:25

@maxval, a gondolkodni igyekvő birca: " tökéletes fogalmazási készség hiányában" el sem jut az érettségiig.

Ugyanis a fogalmazási készség is fejleszthető, gyermekem 3. osztályos általános iskolás, és már itt kezdik tanulni az alapokat. Arról nem is beszélve, ha van ismereted az adott anyagról, akkor azt meg is tudod valamilyen szinten fogalmazni. Nem hiszem, hogy ez magyar sajátosság lenne.

A hsz-edből nem derült ki számomra, hogy a "magyar" vagy a "középiskola" volt a mentegetőzésed fő érve. Érettségid nincs vagy nem magyarországi van?

fists 2013.10.29. 13:32:01

Most ténylegaposztíró kioktatja Orbán Ráhelt, hogy hogy merészeli megvédeni a saját apját?! Ez azért már gumicsizma.hu szint,ugye érzed kedves posztíró. És amúgy ki a jó büdös franc vagy te, hogy azt hiszed van jogod kioktatni bárkit? Ki a fene kíváncsi a gonosz, sunyi, pitiáner, gyűlölködő, életidegen, primitív véleményedre?! Amúgy van neked gyereked kedves posztíró? Ha van, akkor gondolom ha miniszterelnök lennél - amire szerencsére semmi esély - megtiltanád a neki, hogy kiálljon melletted, ha gyaláznak? Hát egyébként normális vagy te, kedves posztíró...??? Mert valaki a miniszterelnök gyermeke, annak szerinted el kell viselni a hozzád hasonló komplexusos, frusztrált trollok gyűlöletrohamait? Nem, és természetesen egy gyereknek joga van megvédeni az apját, még akkor is ha miniszterelnök, még akkor is, ha a közalkalmazott volt tanára gúnyolódik azon, akitől a fizetését kapja, amiből fizeti az internetet, amin gyúnyolódhat azon akitől a fizetését kapja. És ebbe sem te, kedves posztíró, sem más nem pofázhat bele, mert a világon semmi közötök nincs hozzá. Szóval kedves posztíró okosabb lettél volna ha kussolsz.

_most_ 2013.10.29. 13:32:13

@Drago Brutic: azért nem kell atomfizikusnak lenni ahhoz, hogy valaki tudja, hogy nem illik ilyen országokban a nőknek kezet csókolni :D

Fánkevő Fáncsi 2013.10.29. 13:32:32

"Ami után az emberből feltör az őszinte undor: Rasi! Ha hallgattál volna..."

Az emberből nem tör fel az undor. Egy kölök védi az apját, ez teljesen hétköznapi és normális, mindegy, hogy mi az oka.

"te Orbán Viktor lánya vagy, és a világmindenségnek tekintettel kell lennie érzékeny lelkivilágodra"

A csajszi nem azzal érvel, hogy ő a miniszterelnök lánya, hanem hogy a tanár a tanítványa apját üti. Ez teljesen más kontextust jelent, nem azt amit ez a buta cikkszerző állít. Nem olvastam tovább, mert annyira amatőr ez a cikk. Kedves autognomia, ha nem szereted OV-t és családját egyszerűen csak üzenj nekik, hogy a "k..va anyátok ba..tok szájba", azt mindenki megérti, nem kell ezt túlbonyolítani.

Már megint egy új amatőr gyűlöletblogos, aki azt hiszi magáról hogy nagy újságíró és politológus. Annyi van már belőlük, mint a tengerimalac.

Silent Bob 2013.10.29. 13:32:52

@MACISAJT: Nyilván kamu, sőt visszafelé vették fel. :D Baszod kicsit jobban is megdolgozhatnál a pénzünkért ott a KIM-ben, Márk.
Az a jó, hogy ha te valahol megjelensz kamut kiáltani, egyből lehet tudni hogy igaz a hír. :D

apanna 2013.10.29. 13:33:46

@Lord Snow: Én most téged sajnállak, mert te is nagy valószínűséggel úgy szocializálódtál, mint azok akik kettőt is belerúgnak a családtagjaikba. Még meg is könnyeztelek.....

J.László 2013.10.29. 13:47:22

Ez a cikkecske az Orbán fóbia soron következő stációja. Vajon meddig lehet fokozni az orbánozást?

Lord Snow 2013.10.29. 13:47:30

@Fánkevő Fáncsi: A tanár nem "ütötte" az apját. Az apja többek közt a tanárt is "képviselte" a tahóságával, nem magánemberként csókolt kezet. Ezt tette szóvá a tanár. Erre nem reagált Ráhel, csak mellébeszélt, politikai beállítottságról beszélt, meg személyes támadásról. Egyikről sincs szó, a vezéretek tahóságáról van szó.

Egyedül a fizetett KIM-ügynök "macisajt" reagált eddig érdemben az esetre, igaz, hazugsággal, de hát fideszes szektatag ő is, hogy máshogy reagálna.

fehérfarkas 2013.10.29. 13:50:00

Olvassgatom a kommneteket. Kevesen veszik észre, hogy nem Rachel helyesírása a gond, hanem a gondolkodásmódja, hogy kapásból letagadja a valóságot, és lehazugozza a valóságról beszámoló sajtót, és a családja elleni személyes támadásnak veszi azt, ha valaki nyilvánosan kritizálni meri az apja munkatevékenységét (= közszereplői voltát, miniszterelnökségét). Ez a mi bírálhatatlanok vagyunk, és mindenki hazudik aki dicsőítés helyett kritizál minket mentalitással van a baj.
Pedig teljes joggal meg lehetne tőle kérdezni, hoszen most már a Közgép "családtagja", hogy hogyan is van az, hogy a 34000 hektár állami földpályázaton 18000 hektárt a közgépes Simicska 5 cége nyert? Annak a közgépes Simicskának, akinek a lánycégénél vezetőként dolgozik Rachel férje? Arról nem is beszélve, hogy Rachel férjének családja is nyert állami földet. Ugye nem gondolja azt Rachel, hogy mindez csak véletlen, és nincs köztük meg az apja miniszterelnöksége között semmi összefüggés?
És ugye Rachel van annyira világot látott, nyugatias és európaias gondolkodású, hogy tudja, ez a banánköztársaságok vezetőire jellemző erkölcstelen magatartás. De úgy látszik Rachel kommentjéből, hogy az európaias és nyugatias mentalitástól nagyon messze. Adok egytanácsot neki: ne akarjupn az EU-ban semmilyen állást keresni, mert ott ezért a mentalitésért sdúlyos börtönbüntetés jár, és korrupció és hatalommal való visszaélés miatt jó pár politikus és köztisztviselő került ott börtönbe (Hollandia-Németország és attól északra - mert ugye délen Berlusconi itáliája teljesen más kérdés).

Már a magyar foci is jobban teljesít! 2013.10.29. 13:52:08

@J.László: Nem, ez a bunkóságfóbia, tolvajfóbia, hazugságfóbia következő szációja.

Hogy orbán ezek metszetének a kellős közepére igyekszik lassan 20 éve, arról nem mi tehetünk. :))

maxval, a gondolkodni igyekvő birca · http://maxval.co.nr 2013.10.29. 13:52:26

@Csumpitáz Béla:

""tökéletes fogalmazási készség hiányában" el sem jut az érettségiig"

Hát, ezt nem hiszem, egy rakás érettségizett embert ismerek, aki nem tud rendesen írni.

MACISAJT 2013.10.29. 13:52:33

@maxval, a gondolkodni igyekvő birca: ("Bakinak baki, ez tény, de a vicces apró baki kategóriája.")

Egy frászt baki.
Nézd meg, mire hivatkoznak :"(a miniszterelnök tudniillik kézcsókkal akarta üdvözölni Sonia Gandhit, az Indiai Nemzeti Kongresszus Párt elnök asszonyát, a gesztus azonban udvariatlannak számít a hindu országban, ezért a politikus elhúzta kezét Orbán szájától)" teóriával előáálló..:P

Nos, egy kézcsók egy nőnek/vendéglátónak szól és nem Indiának(az hogy India mennyire "hindu ország" abba most ne is menjünk bele).

Másrészt. Hindu-e Sonja Gandhi?
Nos, egy frászt hindu. Hanem olasz.
Nem viccelek.

Sonia Gandhi (született Edvige Antonia Albina Maino), (Lusiana,Vicenza, Olaszország, 1946. december 9. –), olasz családból származó indiai politikus, az 1991-ben meggyilkolt Radzsiv Gandhi felesége, özvegye, az Indiai Nemzeti Kongresszus Párt (INC) tagja. Nem rokona a híres Mahátma Gandhinak.

Ennyit a protokollbakiról, amihez még egy rántásos manipulált videót és egy nemlétező indiai "szakembert" is kreáltak.

komplikato 2013.10.29. 13:53:26

Érdekes vélemények ... Az esemény megtörtént, rögzítésre kerűlt és egyeseknek véleménye van egy M.E. visselkedéséről, akinek vagy nincs protokol tanácsadója vagy pont annyit ér mint a többi. És ezért a tanár a hibás, aki megosztotta. :D

Másrészt a poszt sem túl értelmes, szerintem természetes, hogy egy gyereket bánt ha a szüleit fikázzák és ez akkor is így van ha esetleg elég értelmes lenne hozzá, hogy belássa nem ok nélkül ... ehhez semmi köze ahhoz kinek a gyerekéről van szó. Szerintem.

vasmargitt 2013.10.29. 13:54:19

@J.László: szeeegéééény orbán! mindig csak báncsák...

micsoda ostoba kis orbánseggnyaló agyatlan zombi vagyol, haver

FILTOL · http://hulyekkimeljenek.blog.hu/ 2013.10.29. 13:54:39

tegyük fel ő írta? (szerintem nem amúgy)
nem tudhatjuk ki van a kamu név mögött, és baromira hiteles egy fotót lopni a netről...
na mindegy.
sval telehányjátok az egész netet NAPONTA az apja ócsárlásával, de neki nincs joga visszaszólni mi?

a modoros különösen aktuális ehhez a poszthoz

"Visszatérve: de akár egyetemi professzorokról, a miáltalunk értelmiségnek kinevezett szintről is szó lehet itt. Mi viszi rá Magyarország elismert egyetemeinek tanárait, professzorait, hogy ezrek-tízezrek által olvasott blogok csoportjaiban arccal-névvel-titulussal személyeskedjenek, gyalázkodjanak? Ők úgy gondolják vajon, hogy a szólásszabadság azt jelenti, hogy idiótának, agyhalottnak bélyegezzük meg tanítványaink, kollégáink mondjuk felét - csak azért, mert mi másképp gondoljuk? "

modoros.blog.hu/2013/10/27/a_trollok_eletre_keltek

komplikato 2013.10.29. 13:55:45

@MACISAJT: Az indoklásoddal az a baj, hogy nevezett személy akkor is be kell tartsa otthon a hazai protokolt, és be is tartja. Lásd mgé Rómában visselkedj úgy mint a rómaiak témát ...

maxval, a gondolkodni igyekvő birca · http://maxval.co.nr 2013.10.29. 13:57:21

@MACISAJT:

Indiában nem szokás a kézcsók, s Gandhi indiai politikus, akkor is, ha egyébként olasz. Hozzáteszem: Olaszországban sem szokás a kézcsók. Európában a kézcsók a leginkább Lengyelországban szokás, ott általános, máshol kevésbé vagy egyáltalán nem.

Orbánnak nem kötelessége ezt tudnia. De a protokolosnak igen. Azaz a protokolos nem szólt Orbánnak, pedig szólnia kellett volna neki. Azaz a protokolos a hibás.

maxval, a gondolkodni igyekvő birca · http://maxval.co.nr 2013.10.29. 13:59:07

@komplikato:

Igen, pontosan így van. Putyin sem ad három puszit Obamának, pedig az oroszoknál ez a szokás és teljesen természetes, viszont az amerikaiknál ez röhejesnek számít.

FILTOL · http://hulyekkimeljenek.blog.hu/ 2013.10.29. 13:59:16

végigfutva a kommenteken azért nekem nagyon megdöbbentő, hogy efy ilyen konkrét iszonyat beégés UTÁN...mint a bajai videó...?! honnan is tudják ilyen kibaszott magabiztosan, hogy ez a facebook fiók valóban OV lányáé...
csakkérdem....

rfbzs 2013.10.29. 14:01:07

Protokollfőnöke jobban felkészíthette volna a miniszterelnököt, mert a kézcsókos jelenet fura-mura, inkább mókás, mint gusztustalan.
Amúgy meg: Istenem! Bárcsak ez volna Orbán Viktor legnagyobb hibája!

Mária 2013.10.29. 14:03:35

@maxval, a gondolkodni igyekvő birca:

"Bakinak baki, ez tény, de a vicces apró baki kategóriája."

Ha egy nő kézfogásra nyújtja a kezét, nem baki, hanem bunkóság a kezét kézcsókba átfordítani.

Elég nagy különbség van aközött, AHOGY egy nő jelzi, hogy kezet fogna, vagy kezet csókoltatna.

J.László 2013.10.29. 14:03:52

Förtelem ez a ballib blogszféra. Ilyen mocsok népség még egy nincs a Föld hátán, az biztos.

Abendsen 2013.10.29. 14:04:20

@maxval, a gondolkodni igyekvő birca: Túl lett ez beszélve. Ilyen baki naponta történik száz a világban. Nehogy már ez legyen a baja valakinek Orbánnal.

Már a magyar foci is jobban teljesít! 2013.10.29. 14:04:21

@FILTOL: Plusz elmútnyócév, nem igaz?
Tényleg, vajon az esküvő is hamis volt, vagy valóban beházasodott a közgépbe?

Arra tippelek, hogy az is hamisítvány, túlságosan erősítené a maffiacsaládok tévhitét, ha igaz lenne!

maxval, a gondolkodni igyekvő birca · http://maxval.co.nr 2013.10.29. 14:05:39

@MACISAJT:

"egy kézcsók egy nőnek/vendéglátónak szól"

Elfelejted, hogy ez a szokás a világ legtöbb részén nem létezik. Még Európában sem általános. Pl. az oroszoknál csak a papoknak csókolnak kezet, de ma már ott is általános, hogy a pap elrántja a kezét a csók előtt, azaz csak a meghajlás a papi méltóság iránt marad.

A szokás - ahol van még - csak a legfelsőbb körökben szokás. A nagy kivétel Lengyelország, ahol a kézcsók hétköznapi üdvözlés a mai napig.

J.László 2013.10.29. 14:05:53

@maxval, a gondolkodni igyekvő birca:
Én már láttam Brezsnyevet Forddal smárolni.

pelekas 2013.10.29. 14:07:16

@tobeor: A tény, hogy a média kürtölte tele, az útfelújításokkal és egyéb bulvár témákkal, mert éppen győzikééknél nem történt semmi, rá kellett repülni. És ha azt is problémának látod, hogy a facebook-ra kitette a képeket, hát akkor szólj be kb 1 milla honfitársadnak, aki ennél pitiánerebb fotókkal nyomatja a facebook-ot. A facebook, nem a Népszava és nem is a Nők lapja.

Mária 2013.10.29. 14:07:32

@maxval, a gondolkodni igyekvő birca:

"A nagy kivétel Lengyelország, ahol a kézcsók hétköznapi üdvözlés a mai napig."

Ezt honnan veszed?

maxval, a gondolkodni igyekvő birca · http://maxval.co.nr 2013.10.29. 14:08:23

@Mária:

Oké, ez így van, viszont manapság megesik ez, mert sok nő kellemetlennek tartja, hogy "kiköveteli" a kézcsókot. Alapból, eredetileg úgy volt, hogy magas rangú nő direkt csókra nyújtotta a kezét. Ma ezt kevés nő csinálja, kivéve Lengyelországot, ahol a szokás megmaradt.

Kakukk József 2013.10.29. 14:11:09

Azt a mindenit!!!

Hamis videó!!!
Rasi nevében hamis faszbuk bejegyzés!!!
Hamis "HEJESIRÁSI" hibákkal!!!
"KILÓMÉTEREKRŐL" látszik!!!
A "TANÁRÚR" is hamis!!!

Kézcsók se volt!!!
Sőt, orbán mostanában nem is járt Indiában...

Rendőrséget, TEK-et ide, de izibe!!!

Mit képzel ez a sok bukott baloldali?

Tényleg ideje csatasorba állni...

Kedves fidesznyikek: nem akármilyen segget nyaltok!
Le a kalappal előttetek!!!

maxval, a gondolkodni igyekvő birca · http://maxval.co.nr 2013.10.29. 14:11:24

@Abendsen:

Ez így igaz. Ezért is írtam a legelső hozzászólásomat.

MACISAJT 2013.10.29. 14:11:31

@komplikato: (" Az indoklásoddal az a baj, hogy nevezett személy akkor is be kell tartsa otthon a hazai protokolt, és be is tartja.")

1. Az indoklásommal az égvilágon semmi baj sincs.
2. Az indoklásomat egy perc alatt romba döntheted, ha hiteles, hivatalos megnevezett indiai forrásból idézed a méltatlankodást, amiért Orbán kézcsókkal köszöntötte Sonia Gandhit...
3. És mivel ilyen nincs-mert nem is lehet- akkor eljuthatunk a tulajdonképpeni öt lényeges kérdéshez és válaszhoz amit ez az "ügy" felvet:

a/ Egy magyar miniszterelnök egy olasz nőt Indiában köszönthet kézcsókkal?
A válasz.igen, nem sért semmilyen szabályt.

b/ a bal-és/vagy hiszteroliberáis médiumok és támogatóik egy ilyen ügyet is ferdítésre, lejáratásra használnak gyűlölt ellenfelük(na jó, ellenségük) ellen? Naná. Még -a bajai videóhoz mindenképpen visszafogottabb- manipulációs technika árán is.

c/ jogában áll egy genetikailag kódolt , liberális tűztől fűtött tanárnak ezt a manipulációt gúnyos megjegyzéseihez használnia? Természetesen.

d/ Az előbbi tanár visszaigazolt ismerősei közül egyik volt tanítványának jogában áll neki visszaszólni, amikor a gúny tárgya az ő apja?
Ismét csak:természetesen.

e/. A "liberális tanárnak" jogában áll a visszaszólást töröltetni,majd áldozatként végighisztizni a baráti médiumokat, Indextől, Népszaváig, HVG-tól propellerig? Természetesen.
Csak éppen ilyenek miatt szokták a liberálisokat leokádni.

Ennyi.

Hunor Levente 2013.10.29. 14:12:52

@maxval, a gondolkodni igyekvő birca: A hülye lingvicista idiótától felesleges kérdezni.

Mária 2013.10.29. 14:14:11

@maxval, a gondolkodni igyekvő birca:

"Sok lengyelt ismertem, s folyton kézcsókoztak."

Perverz állatok voltak :)

A lengyelnél távolságtartóbb, a magánéletet és a hivatalos kapcsolatokat kínosabban kettéválasztó népet nem találsz Európában. Még az egy irodában dolgozó kollégák is magázzák, sőt kimérten uramozzák, aszonyomozzák egymást.

Méghogy egy lengyel nő össze-vissza smároltassa a kezét vadidegen férfiakkal...

csak egy néző 2013.10.29. 14:14:29

Egy két vélemény szeretett Istenünk facebook oldaláról.
"Bakos Hajnalka: Nem is értem, hogy az a sok magyar ember, miért nem szereti a mi kedves Miniszterelnökünket!!! Tudjátok mit? Nem is érdekell Személy szerint én nagyon szeretem, és reménykedem benne, hogy még sokáig ő marad a mi Miniszterelnökünk!!!!!!!!!"
"Róbert Szabó S büszke vagyok, hogy ilyen Államférfi képviseli Hazánkat a világban!Hajrá Magyarország, hajrá magyarok!!!"
"Pintér Gábor nem tudom, hogy mi áll a jelenleg érvényes alaptörvényben, mert nem követem a heti új bejegyzéseket, ezért nézzétek el tudatlanságomat: orbán ráchel gyereke veszi át a miniszterelnökséget viktortól? vagy ez még nincs benne?"

Kakukk József 2013.10.29. 14:15:15

@MACISAJT:
Téged meg az ilyen kommentekért.

Kakukk József 2013.10.29. 14:17:08

@Mária:
Hát te aztán síkhülye vagy, most már egészen biztos!
Lengyelországhoz pedig közöd sincs, kamukirály.
Egy percet nem voltál ott, sőt, nem is hallottál róluk.

FILTOL · http://hulyekkimeljenek.blog.hu/ 2013.10.29. 14:17:37

@MACISAJT: őőőőőőő
te sem látsz a mai termésben az mszp-s videórendelésről posztot igaz?
:DDDD
hiába na, abból főznek ami maradt...a fácsén ki mit hazudik kinek a nevében.

Mária 2013.10.29. 14:17:59

@maxval, a gondolkodni igyekvő birca:

"Ma ezt kevés nő csinálja, kivéve Lengyelországot, ahol a szokás megmaradt."

Sehol nem tapasztaltam, pedig protokoll-eseményeken is megfordultam, sőt némelyiknek én voltam a fénypontja :)

R.T. Flakfizer 2013.10.29. 14:19:40

@MACISAJT: "Egy magyar miniszterelnök egy olasz nőt Indiában köszönthet kézcsókkal?"
ez egy magántalálkozó volt? vagy hivatalos?

Mária 2013.10.29. 14:19:41

@Kakukk József:

Mennyémá oszt kakukkojjá máshol.

Már a magyar foci is jobban teljesít! 2013.10.29. 14:20:02

@FILTOL: Annyi köze van hozzá, mint amit te hoztál ide, a videót, te agyhalott. :D

J.László 2013.10.29. 14:20:08

@Mária:
A lengyel férfiak orrba-szájba (bocsánat a kifejezésért) kézcsókolnak a hölgyeknek. Ez ott máig bevett szokás.

rexter 2013.10.29. 14:21:52

szanalmas aki ilyenekkel foglalkozi, ilyenekbol ir cikket. egeszen a legalja.

FILTOL · http://hulyekkimeljenek.blog.hu/ 2013.10.29. 14:23:52

@Már a magyar foci is jobban teljesít!: trollalllaaallaa
tudsz szöveget értelmezni,
lukra futottatok a minap de kurvára...és most oldalakat hánytok tele OV lányáról..miközben semmi sem bizonyítja, h ez az ő fiókja.
ennyi.
de folytassátok a mai recskzást ha ez tecc.

Alaister Grand 2013.10.29. 14:25:46

Ez várható volt.
Akinek ilyen beteg lelkű apja van, az nem marad érintetlen. Természetes, hogy ő is rohadni kezd. :(
Más kérdés, hogy felnőttként már igazán kinyithatná a szemét és használhatná az eszét.

Már a magyar foci is jobban teljesít! 2013.10.29. 14:27:09

@FILTOL: Idézek egy fidesztrolltól:

"ennek mi köze EHHEZ a poszthoz?

segítek

semmi."

Ja, és én nem futottam semmilyen lukra, én nem védek senkit, idióta hülyegyerek. :)

GeoCracker · http://endresy.blogspot.com/ 2013.10.29. 14:27:21

@Abendsen: Már nem tanít.... Mint azt a korábbi kommentben @GeoCracker: is írtam.

" a kormányfő lánya a Városmajori Gimnázium volt pedagógusának posztjára reagált, amelyben a férfi a Hír24 egyik hírét osztotta meg ismerőseivel. Ez a hivatalos indiai látogatást tett Orbán Viktor kínos protokollfiaskójáról szólt. "
nepszava.hu/cikk/1001701-beszolt-volt-tanaranak-orban-rahel-mert-a-kormanyfot-szidta

GeoCracker · http://endresy.blogspot.com/ 2013.10.29. 14:33:13

@MACISAJT: Ostoba vagy.
Az adott helyzetben egy indiai politikusnak szólt egy magyar politikustól. Az előbbi vallásfüggetlenül a sz indiai normarendszert és Indiát képviseli.
Ha ezt Orbán nem (volt) képes felfogni, akkor barom. Ráhelnél macskaköröm (detto).

A kézcsók különben nem általános üdvözlési forma. Még nőkkel szemben sem. Ráadásul eredetileg nem is kézcsók volt, hanem a kesztyűs kézre húzott hatalmi jelkép (ált. pecsétgyűrű) megcsókolása.
Kifejezetten egy szervilista, és nem egy udvariassági gesztus tehát.
Ezt Orbánnak talán csak illene tudnia (bölcsészszerűség), a protokollfőnökének viszont kötelező lenne.

tobeor 2013.10.29. 14:37:27

@pelekas: na itt az újabb nagyeszű...

figyelj, koncentrálj, hátha felfogod:
nem az volt a kérdés, hogy baj-e vagy sem hogy Orbán országos hírverést csinált a lánya esküvőjének. (ők tudják, ha az én szüleim használnák fel az én esküvőmet a saját politikai céljaikra akkor én azt nagyon rossz néven venném, a házasságom politikia kihazsnálásnak, aprópénzre váltásának fognám fel, de hát Ráhel tudja milyen elvárásai vannak az apja felé.)

a kérdés az volt,. hogy Orbán vagy nem Orbán kürtölte tele a nyilvánosságot a lánya esküvőjével? és a válasz, a TÉNY, az az, hogy Orbán tette. fel bírod ezt fogni?

az útfelújítás közpénzből ment, igenis a közre tartozik, hogy mint valami balkáni, sőt nem is balkáni, valami közép-ázsiai lepukkant kis szar diktatúrában, a király lányának közpénzből újítják fel az utat. szánalmas, és ha Ráhelben lenne két összekapcsolódó agysejt, akkor azt is felfogná, hogy ez rá nézve a leggázabb.

A facebookra meg aki nem akarja, hogy mások megtudják, hogy esküvője lesz/volt, azok - most nagyon figyelj Bála! - azok NEM teszik ki a képeket! Nekem egy régi jó barátom van akinek 5 éve született kislánya, soha semmi nyoma nem volt a facebookon, mert nem tette ki a képeit, nem kürtölte vele a világot, mert ezt ő nem akarta megosztani másokkal. ilyen egyszerű ez.

Orbán a legtapasztaltabb közszereplő ebben az országban, 25 éve van folyamatosa a nyilvánosság első vonalában, pontosan tudta hogy ha hírt csap a lánya esküvőjének, akkor abból hír lesz. Pont ez is volt a célja, más nem is lehetett. Vagy annyira ostobának tartod Orbán, hogy fogalmas sincs hogy működik a sajtó?

almadi63 2013.10.29. 14:40:10

@tobeor: mert Te nagyon okos vagy ugye?Te csípőből tudsz kriizálni másokat.Főleg ha ezzel burkoltan is de lehet szidni a Fideszt,meg Orbánt!Vegyél vissza az arcodból!

Marcangoló Korelnök 2013.10.29. 14:40:30

A poszt hangvétele úgy trágyalé, ahogy van, pedig már hivatalosan is széttiporták az SzDSz-t.
Egyetlen kérdésem van. Ha valakinek elemi joga "beszólni" a miniszterelnöknek (hurrá, mégsincs itt diktatúra, hazudtatok ebben is, fiúk), akkor másvalakinek miért akarjátok megtiltani,hogy "beszóljon" - neki? Ez valami liberális "éthosz" megint a részetekről?

tobeor 2013.10.29. 14:41:06

@fehérfarkas:
"Kevesen veszik észre, hogy nem Rachel helyesírása a gond, hanem a gondolkodásmódja, hogy (...) a családja elleni személyes támadásnak veszi azt, ha valaki nyilvánosan kritizálni meri az apja munkatevékenységét (= közszereplői voltát, miniszterelnökségét)."

Na végre valakinek leesett... Nagyeszű Ráhel nem érti mit jelent a "közszereplő" kifejezés.

Mondjuk ennyi IQ-val még simán lehet belőle Selmeczi helyettese...

Marcangoló Korelnök 2013.10.29. 14:41:46

@Már a magyar foci is jobban teljesít!: szerintem trollkodj a Galamusnak, ott láthtólag többet fizetnek.

tobeor 2013.10.29. 14:42:41

@almadi63:
Vazze, ez valami járvány nálatok? Értelmes érv, ellenérv sehol, vitának még a látszatára sem törekszel, csak személyeskedsz? :D

Egy újabb szánalmas fideszes pisis a homokozóból...

Marcangoló Korelnök 2013.10.29. 14:42:42

@tobeor: mondd csak, nottobe, miért nem lehet bírálni egy fröcsögő senkit?

Marcangoló Korelnök 2013.10.29. 14:43:25

@tobeor: úgy néz ki, Gyurcsánnyal megint rossz lóra tettél.

_most_ 2013.10.29. 14:44:11

@Kakukk József: egyetértek, megnéztem a térképet nincs is olyan ország, hogy India, hihetetlen ez a balliberális média, kitalálnak egy országot csak azért, hogy gúnyolódhassanak Orbánon :D

tobeor 2013.10.29. 14:46:01

@Marcangoló Korelnök:
Mikor mosták ki az agyad annyira, hogy elhitették veled, aki kritizálni meri Orbánékat, az automatikusan gyurcsány-szimpatizáns?

Egy 8 éves gyerek nem venne be ilyen butaságot, szóval szégyellheted magad hogy még egy 8 éves szintjét sem éred el.
Azt hiszed ez azok bűne, akik kimosták az agyad? Akik ilyen baromságokat tápláltak beléd? Nem, ez a te bűnöd, mert hagytad magad.

Marcangoló Korelnök 2013.10.29. 14:46:26

@_most_: most akkor ki nyom el benneteket?

GeoCracker · http://endresy.blogspot.com/ 2013.10.29. 14:46:32

@Marcangoló Korelnök: Bárki nyugodtan beszólhat a beszólónak. Csak bizonyos esetben mégis csak baromság, ha megteszi. Például mert lebukik a hülyesége.
Vagy ráirányítja a figyelmet olyasmire ami különben elsikkadna.

Mint a svéd TV-műsornál is. Ha Kumin kussban marad, elfelejtődik. Így mindenki megtudta, hogy van, és a svédek ismétlsként is leadják.

Ráhel tehát csak jó tanítvány. Ostobaságban is.

Marcangoló Korelnök 2013.10.29. 14:47:39

@tobeor: neked minden merészségedet össze kell szedned Orbán bírálásához? Elég szánalmas figurácska lehetsz ;)

tobeor 2013.10.29. 14:48:58

@Marcangoló Korelnök: Hű bazmeg, összeomlott az agyad? vagy be vagy lőve? vagy hogy bírsz ilyen semmihez se kapcsolód ellenben semmi értelme baromságot leírni?

czjanos 2013.10.29. 14:49:08

Butaság volt megszólalnia, de a legnagyobb hibát Orbán protokoll-főnöke követte el, hogy nem hívta fel a figyelmét erre a malőrre.

pelekas 2013.10.29. 14:51:10

@tobeor: Sajnálom, hogy nem fogod az ok-okozati összefüggéseket. Minden miniszterelnök esküvője médiaesemény. Független, hogy akarja-e vagy sem. Az esküvő előtt már jöttek a "jóindulatú" újságírók, hogy milyen drága tanyán lesz, majd jöttek a mémekkel, ahol a lányát mindenkivel össze photoshop-olták (kíváncsi vagyok, hogy az ilyen "művész" hogy érezné magát hasonló helyzetben... de ez más történet).
De mindegy, nem is ez a lényeg. A tény, hogy ma Magyarország miniszterelnökének lánya még egy kritikai éllel, de a tisztelet határát át nem lépő facebook bejegyzést sem tud úgy írni az ismerősének, hogy ne legyen belőle médiahír, és ne szülessen rá számos ocsmány, alpári hozzászólás.
Ezek után te még az hiszed naivan, hogy az esküvőt Orbán fújta fel? :)

Marcangoló Korelnök 2013.10.29. 14:51:20

@tobeor: itt tartanak a gyurcsányisták? Vigyázz, mert te is berekedsz...
:)

Marcangoló Korelnök 2013.10.29. 14:52:11

@czjanos: ne égesd Gyurcsányt ilyen maflaságokkal...

fehérfarkas 2013.10.29. 14:52:46

@MACISAJT:
Köszi, hogy beidézted, így legalább jobban látszik a 2 eset közti különbség. Gyurcsány fia nem írta azt, hogy a hiteles bizonyítékokat bemutató sajtó hazudik, és ehyelett miért nem inkább a hazúg pártprogapagndisa média híreit fogadja el igazságnak. Míg Rachel pontosan ezt tette.

Az egyik esetben a miniszterelnüök védte meg a saját fiát azzal az indokkal, hogy egyrészt konkrét bizonyíték nincsen a fia ellen, és az egész nem a fiáról, hanem ő róla szól, hogy ezzel őt a miniszterelnököt támadják/járassák le (hogy milyen egy lopós családja van).
A másik esetben a miniszterelnök külföldi útjáról fotókkal és videókkal számolt be a média, és a miniszterelnök lánya az apját, a közszereplőt, a miniszterelnököt bíráló médiát vádolta azzal, hogy hazugságot terjeszetenek (a volt tanárát meg azzal, hogy bedől a hazug médiának). Pedig a fotókat és videókat bárki megnézhheti. Az, hogy a pártpropagandista Hír TV, köztévé, MNO ezeket elhalllgatja, attól a valóság nem változik meg.

Egyébként egy miniszterelnök lányától, aki politikusi körökben nő fel, aki állami háttérintézmény pályázatán 1. helyet szerez a szakdolgozatával, attól profibb diplomáciai érzéket várna el az ember. De ez az eset jól mutatja, milyen mentalási nevelésben részesültek az Orbán gyerekek. Az apjuk és annak haveri körének mentalitását vették át ők is.

Marcangoló Korelnök 2013.10.29. 14:53:54

@GeoCracker: nincs így. Ha az aljasságaitokat szó nélkül hagyják, akkor évtizedekig visszahivatkoztok magatokra.

uud 2013.10.29. 14:55:03

+1 Munkanélküli tanár

tobeor 2013.10.29. 14:55:43

@Marcangoló Korelnök: tényleg ennyire gyenge troll vagy? te tudod, neked biztos megéri valamiért megalázni magadat.

Marcangoló Korelnök 2013.10.29. 14:55:52

@fehérfarkas: "a miniszterelnököt támadják" - a nácik. "A miniszterelnököt bírálják" - a demokraták. Ugye te is érzed az aljasságodat?

fehérfarkas 2013.10.29. 14:56:24

@tobeor: "Na végre valakinek leesett... Nagyeszű Ráhel nem érti mit jelent a "közszereplő" kifejezés.
Mondjuk ennyi IQ-val még simán lehet belőle Selmeczi helyettese..."

Ha a fideszes-kádéenpés családmodellt tekintjük, akkor nem kell neki több ész, mert a végén még a vak kommondor a háta mögé settenkedik, ő meg megbotlik benne. Ahogyan ez 4 fideszes parlamenti képviselő barátnőjével/élettársával/feleségével is már előfordult. :D :D :D
Bár lehet, hogy a Vezér veje kommondor helyett csak egy tacskót merészel otthon tartani :D :D :D

Marcangoló Korelnök 2013.10.29. 14:56:28

@uud: akkor ne itt lebzselj. Vagy fizetik? ;)

uud 2013.10.29. 14:56:36

biztos nagy jövője lesz annek a tanárnak ott lakájfalván ezután. sztem csomagolhat. még meg is fogja köszönni, ha emiatt kell lelépnie abból a bűzlő valamiből.

Marcangoló Korelnök 2013.10.29. 14:57:13

@tobeor: egyelőre te fekszel a padlón, csak akkorát kaptál, hogy nem tudod.

GeoCracker · http://endresy.blogspot.com/ 2013.10.29. 14:57:30

@Marcangoló Korelnök: "Ha az aljasságaitokat szó nélkül hagyják, akkor évtizedekig visszahivatkoztok magatokra. "
Ha már személyeskedsz, akkor egy személyre, nekem szóló érvet, ha lennél kedves. Vagy próbálj meg nem ilyen maszatolón fogalmazni.

Amúgy meg Kumin esetében, és Ráhel esetében is így van. Ha hallgattak volna, a vezér is bölcsebb, de legalább hamarabb feledhető lett volna.

pelekas 2013.10.29. 14:57:58

@tobeor: Azt gondolom egy fiatal felnőtt eshet ilyen hibába, mivel nem közszereplő. Én is verekedtem anno egy osztálytársammal, mert lekurvázta az anyámat. Na bumm... Csak azért nem lett médiahír, ez a mindennapi esemény, mert nem vagyok prominens szülő gyereke, bezzeg, ha az lennék... lenne fekete autózás, diktatúrázás, fasisztázás. A kommentelők nagy része random generátorából csak úgy repülnének a frázisok. Hála, nem vagyok csak egy infinitezimálisan kicsi pont, így max egy két kommentelő fasisztáz majd csak le... ha ettől kedvesebbek lesznek ma a családjukkal, akkor nem is bánom..

Marcangoló Korelnök 2013.10.29. 14:58:21

@fehérfarkas: most éppen a miniszterelnököt bírálod? :D

Marcangoló Korelnök 2013.10.29. 14:59:33

@GeoCracker: ne hazudj. Ha az aljasságaitokat szó nélkül hagyják, akkor évtizedekig visszahivatkoztok magatokra. Ízlelgesd.

politikailagnemkorrekt 2013.10.29. 15:02:19

Aha. A tanár beszólhat, de visszaszólni neki nem szabad. Már értem. Remek poszt, és jól lehúzta a szentelt vizet Ráhelről, aki most nyilván otthon zokog. Azért ez a poszt (valakinek a f@szbúkbejegyzésére reagáló másvalakiknek a f@szbúkbejegyzésén lovagolni)elérhető közelségbe hozta a blogírás mint tevékenység öncélúságának nyilvánvaló beismerését :).

pelekas 2013.10.29. 15:02:25

@fehérfarkas: Ha egy ilyen rövid facebook bejegyzésre ilyen komplett diagnózisod van, akkor az csak azt árulja el rólad, hogy a hírmorzsákból a sztereotípiáiddal kiegészítve hozol ítéletet mások felett, ami elég nagy gáz. Örülök, hogy nem vagyok az alárendelted...

fehérfarkas 2013.10.29. 15:03:55

@Marcangoló Korelnök: " "a miniszterelnököt támadják" - a nácik. "A miniszterelnököt bírálják" - a demokraták. Ugye te is érzed az aljasságodat? "

Ugye érzed, hogy Ráchel kommentelő volt tanára nem hazaárulózott, nem gyilkosozott, nem rohadékozódozott, nem libásozott, és más szalonképtelen trágár jelzőket sem használt, míg Gyurcsányra vagy Bajnaira folyamatosan ezeket a jelzőket használják.
Meg ugye azt is észreveszed, hogy van kölünbség aközött, amikor egy miniszterelnököt a gyermekén keresztül hiteles bizonyítékok nélkül támadnak, és aközött, amikor hiteles fényképek és videófelvétel alapján bírálnak, hogy a diplomácia és az etikett-protokoll szabályait nem tartotta be.

Mária 2013.10.29. 15:04:32

@pelekas:

"Minden miniszterelnök esküvője médiaesemény. "

Ha csak utólag jelentik be, hogy megtörtént, akkor nem. Egyébként meg nem a miniszterelnök ment férjhez, hanem az egyik családtagja.

GeoCracker · http://endresy.blogspot.com/ 2013.10.29. 15:05:10

@Marcangoló Korelnök: Értem, tehát tényleg egy troll vagy. Tudomásul vettem. Innentől számomra nem létezel.
Fáradj Kuminnál a pénztárhoz. Mára leszerepeltél.

Már a magyar foci is jobban teljesít! 2013.10.29. 15:05:10

@pelekas: Az esküvővel kapcsolatos közpénz miatt volt a felháborodás (útfelújítások, közgép-pénzek), és igen, minden újságírónak, minden valódi újságírónak KUTYA KÖTELESSÉGE erről írni.
Akkor "jóindulatú", ha ezekről a disznóságokról ír, igen.

tobeor 2013.10.29. 15:05:27

@pelekas: Sajnálom hogy ennyire gyenge a felfogásod. Lássuk sorban:
"Minden miniszterelnök esküvője médiaesemény."
1. Ráhel egyelőre nem miniszterelnök, csupán a lánya egy miniszterelnöknek.
2. Szó sincs arról, hogy szükségszerűen médiaesemény, ha pl. nem árulják el a médiánk, akkor a média nem is tudott volna róla. Zártkörű esküvők rendszeresen zajlanak, ez egy bevett szokás, nincs abban semmi. és csak a családon múlt volna, hogy kiderül-e vagy, pláne időponttal, helyszínnel együtt. Ha nem árulják hol-mikor, senki nem találja ki, de eleve a tényt se kellett volna elmondani, hogy lesz.
3. Ebből Orbán Viktor csinált tudatosan, a sajtót nagyon jól ismerve médiaeseményt. Ő jelentetett be, ő posztolt sorozatban fotókat róla a nyilvánosságnak, ő hívatta meg és engedte be az MTI fotósát az esküvőre, és azok a fotók is az ő akaratának megfelelően kerültek nyilvánosságra.

Bármennyire is képtelen vagy felfogni, ha neked nem tetszik, hogy ebből médiaesemény lett (=politikai népszerűséghajhászás), akkor Orbán Viktorhoz fordulj panasszal, Ő használta ki a saját lánya esküvőjét.

"De mindegy, nem is ez a lényeg. A tény, hogy ma Magyarország miniszterelnökének lánya még egy kritikai éllel, de a tisztelet határát át nem lépő facebook bejegyzést sem tud úgy írni az ismerősének, hogy ne legyen belőle médiahír, és ne szülessen rá számos ocsmány, alpári hozzászólás."

Ha látsz alpári hozzászólást, akkor válaszolj annak aki írta (gondolom minden alpári támadást zokon veszel akár fideszest ér, akár mást :)

Én speciel azért röhögöm ki ezt a szegény Ráhelt, mert nem képes felnőtt nő létére felfogni, hogy Orbánt nem magánemberként vagy családapaként támadták, hanem közszereplőként, és ezt Orbán vállalta, vállalja is amikor közszerepet vállalt.
Tovább nem tetszik, hogy Ráhelnek nem tetszik amikor az apját - közszereplői minőségében - kigúnyolják, joggal, de arra már nem finnyás, hogy milyen pénzekből nevelték fel őt egy több száz milliós budai villában, miért kapott a férje családja több száz hektár földet, trafikokat, és miért a leggazdagabb oligarcha apja legjobb barátja, aki egyben a férjének a munkaadója.

Fel bírod ezt fogni? Csodálkoznék...

notib 2013.10.29. 15:05:31

Nem értem, hogy mi a gondja a postolónak ?

Egy gyermek védje meg a szüleit, érdekes módon, a volt SZADESZ-re jellemzően, ha Pethő és Bauer védik meg a gazember, véreskezű pribék apjukat, az rendben van, ha Orbán Rachel az gond, egyes idiótáknak...

Úgy látszik, hogy ti is úgy vagytok liberálisak, mint az SZDSZ volt, azaz sehogy, de akkor meg ne használjátok a LIBERÁLIS szót, mert újra szitokszóvá válik, nagyeszűek...

Marcangoló Korelnök 2013.10.29. 15:05:40

@politikailagnemkorrekt: erről van szó, leöntve egy adag liberális szívóskodással.

GeoCracker · http://endresy.blogspot.com/ 2013.10.29. 15:06:07

@Mária: Ahogy akkor írtam, nagy népi szappanopera volt :-)

Marcangoló Korelnök 2013.10.29. 15:07:42

@fehérfarkas: a kérdésre felelj, farkantyú, nem a Gödörben vagy. (De még kerülhetsz oda.)

Marcangoló Korelnök 2013.10.29. 15:08:40

@GeoCracker: betűre fizetnek, hogy betegesen ismételgeted magad? :)

GeoCracker · http://endresy.blogspot.com/ 2013.10.29. 15:09:00

@notib: Marcangoló elvtárs méltó párja vagy. Hülyeségben.

Marcangoló Korelnök 2013.10.29. 15:09:38

@notib: már azzá vált, végérvényesen.

kewcheg 2013.10.29. 15:13:18

Ha nekem bántanák a fiamat/lányomat/szülőmet/házastársamat én is ugyanezt tettem volna, akkor is ha nincsen teljesen igazam....

Vombatus Ursinus 2013.10.29. 15:13:27

@notib: Baromság, amit írsz, ennyi erővel Pokornit is számon kérheted...

fehérfarkas 2013.10.29. 15:16:27

@pelekas: "Ha egy ilyen rövid facebook bejegyzésre ilyen komplett diagnózisod van, akkor az csak azt árulja el rólad, hogy a hírmorzsákból a sztereotípiáiddal kiegészítve hozol ítéletet mások felett, ami elég nagy gáz. Örülök, hogy nem vagyok az alárendelted... "

Ha azt hiszed, hogy Orbán védelmét azzal szolgálod jól, hogy érdemi tények helyett a kommentelő és bíróló személyét támadod, és személyeskedsz érdemi érvelés helyett, akkor azzal csak magadról állítod ki a bizonyítványt.

Nézd tartalmat értelmezni nem a szöveg hosszúságának a függvénye.
Szó szerint ezt a mondatot bíráltam:
"...volt tanítványa szülőjét gúnyolja, akkor legalább olyan cikket és gúnyt postoljon, ami egy színvonalasabb és hitelesebb médiumtól való, amin nem látszik kilométerekről, hogy koholmány..." (Rachel Rasi Rache)

Akkor most mégegyszer mi ezzel a probléma:
1. nem a volt tanítvány apját gúnyolta, hanem egy közszereplőnek, a miniszterelnöknek az egyik megnyilvánulsáról fejtette ki a véleményét (demokráciában ezt szabad)
2.a volt tanára szalonképesen fejtette ki a véleményét, mindenféle személyeskedés és szalonképtelen jelzők használata nélkül
3. és ez a legnagyobb bűn - ez már nem hiba, hanem bűn, mert Rachel mentalitásáról árulkodik, hogy mi a véleménye a sajtóról (egy demokráciában a sajtón szabad, és az a feladata, hogy tudósítson a közszereplők közéletbeli dolgairól, így pl. a miniszterelnök külföldi tárgyalásairól is): a közszereplő apjának diplomáciai és etikett-protokollbeli hibáját hiteles fényképekkel és videófelvétellel bemutató médiát hazugnak nevezi, a hiteles bizonyítékokat meg koholmánynak. Ez az igazi probléma.
És valahonnan ez nagyon ismerős ez a mntalitás. Tán csak nem a Rákosi-rendszerből? Ajánlom nézd meg a Tanu c. filmet. Ott Rachel kommentjének megfelelő párhuzamot meg fogod találni :)
(de nehogy azzal vádoljál meg, hogy az nem valós dokumentumfilm, hanem csak egy kitaláció! A Tanu c. film valóban csak kitaláció, de egy korszakot ironikusan és szatírikusan bemutató film, ami a Rákosi-rendszer működését figurázza ki.)

notib 2013.10.29. 15:16:38

@GeoCracker: kedves mamád soha nem mondta, hogy ne hülyézd a másikat, mert a végén kiderül, hogy te születtél igen hülyének ???

De lehet, hogy csak meg akar óvni, egyébként csókoltatom, nem az ő hibája, hogy hülye lett a kis gyereke, apró pontból szép nagy nullává kinőve magát...

fehérfarkas 2013.10.29. 15:18:28

@Marcangoló Korelnök: " a kérdésre felelj, farkantyú, nem a Gödörben vagy. (De még kerülhetsz oda.) "

Mi az, érvelés helyett most jön a fenyegetés?

notib 2013.10.29. 15:19:24

@Vombatus Ursinus: szöveg értelmezési gondjaid vannak, ugyanis én arról írtam, hogy mindenkinek joga, sőt kötelessége, hogy megvédje a szüleit !!!

Joga Pethőnek, Bauernek, Pokorninak, de Orbán Ráchelnek is...

Mielőtt baromságról írsz, gondolkodj, ha van mivel, kis butus...

fvipera 2013.10.29. 15:20:07

@fehérfarkas: csimicska és orbán egy kasszán vannak, ez a körülmény nem a tiborcz házasággal állt elő.

annak pedig örülj, hogy egymás között házasodnak.

fehérfarkas 2013.10.29. 15:23:16

@apanna: "Lehet, hogy anyádék nem, de esetleg te is megvetted az önkormányzati bérlakásodat állami támogatással, szarért húgyért. Majd eladtad többszörös áron.
És ezzel a lehetőséggel élt, több százezer állampolgár is... "

Azért 600ezer Ft-ért vett önkormányzati lakást kevesen adtak el 60 millióért.
Mert egy 60 milliós értékű lakáshoz vagy nem tudtak 600ezerért hozzájutni (hiszen nincs mindenkinek magas rangú politikai kapcsolata polgármseterekkel, miniszterekkel, államtitkárokkal), vagy mert a 600ezerért megvett lakásuk nem ért 60 milliót.

fvipera 2013.10.29. 15:23:22

@maxval, a gondolkodni igyekvő birca: e logika mentén orbán semmiért nem felelős. ugye? szép ezt olvasni egy vezérelvű kormányzás kapcsán.

milyen messze ülsz habonytól? (cm-ben)

GeoCracker · http://endresy.blogspot.com/ 2013.10.29. 15:24:34

@notib: Tündérbogár. O.K. nem hülyézlek le.
De azt látom, hogy meghaladta a felfogóképességedet, hogy Ráhel apukája nem turistauton volt Indiában, hanem az ország képviseletében. S valóban kezet akart csókolni, tehát nem is koholmány. Tehát Ráhel bölcsebb maradhatott volna, ha nem zárkózik a komplexusos apukához annyira, hogy utána sem olvas a történteknek.
Ez az, ami már troll-kollegádnak is megfeküdte a szöveg, és helyzetértelmezési képességét :-)

maxval, a gondolkodni igyekvő birca · http://maxval.co.nr 2013.10.29. 15:26:07

@fvipera:

A vezető felelős azért, hogy ne legyenek hozzá nem értő beosztottjai. Azaz így mindenképpen felelős, de nem magáért a tettért, hanem azért, hogy szar a protokolfelelőse.

Habony? Hogy jön ide? Ő nem protokolos.

fvipera 2013.10.29. 15:26:30

@Marcangoló Korelnök: Peron is engedte a kritikát marginális sajtófelületeken. unalmas ez az érv nagyon. hogy a fenébe ne lenne diktatúra?

fvipera 2013.10.29. 15:33:49

protokoll felelős bevarrathatná a zsebét a majomnak

fvipera 2013.10.29. 15:35:13

@maxval, a gondolkodni igyekvő birca: egész összezavarsz. most akkor felelős vagy sem?

GeoCracker · http://endresy.blogspot.com/ 2013.10.29. 15:36:41

@notib: Hogyne. Ha Ráhelnek beszólnak, hogy apád eszement, akkor védje meg. Ha olvas valahol arról, hogy nem tetszik a magyar miniszterelnök viselkedése, akkor beszélje meg otthon egy KV mellett az apukájával.

GeoCracker · http://endresy.blogspot.com/ 2013.10.29. 15:37:57

@fvipera: szvsz arra gondolhatott, de majd megírja, ha akarja, hogy közvetlenül talán nem. De globálisan, közvetve az egész általa vezetett állatkerttért igen.

fvipera 2013.10.29. 15:38:04

@fehérfarkas: könyvkiadásból szerzett jövedelmen túl így lehet pl. jogszerűen vagyonosodni. nincs kétségem, hogy a vevő az értékkülönbözetet visszakapta. busásan.

szar lehet egyébként, hogy orbán nem tudja használni, amije valójában van.

Jaffar 2013.10.29. 15:39:41

Fáj az igazság? Vagymijafasz?

fehérfarkas 2013.10.29. 15:44:12

@Drago Brutic: "És ez a malőr... ha a protokollszakértői nem figyelmeztették előre Orbánt, vastagon ők a felelősek. Szerintem egy miniszterelnöknek sem dolga, hogy 400 ország szokásait betéve ismerje. "

Egy 7. éve miniszterelnöktől azért elvárható, hogy alapvető diplomáciai és etikett-protokoll ismeretei legyenek. Igaz, egy normális miniszterelnök nem nézi kutyának a külügyminisztert és a külügyminisztérium szakkapparátusát, hogy egy nevesincs pártcsicskát tegyen füléjük (Szijjártót), és a külügyminiszternek emiatt 2 éve kb annyi csak a nyilatkozata: "ezt mi is csak a médiából tudtuk meg", vagy "mi ennek pont ellenkezőjét javaslatuk a miniszterelnök számára".
Valószínűleg most is ez történt, hogy Orbán suokásához híven magasról tett a külügy szakapparátusára.

notib 2013.10.29. 15:44:13

@GeoCracker: szerintem te vagy troll, én nem azt kifogásoltam, hogy a kézcsók kísérlet amatőr hibáját kritizálta a tanár, hanem azt, hogy így nekiestek egy az apját védő gyereknek, aki úgy érezte, hogy méltatlanul bántják, fontos, hogy ÚGY ÉREZTE, és ÉRZELMEKRŐL vitát nyitni nem szerencsés...

a liberalizmushoz pedig hozzátartozik, az azonos elbírálás, és mivel nagyon nincs így (egyik oldalon sem !!!) ezért hoztam a Pethő, Bauer példát, bár ez úgy látszik, hogy nagyon csípi egyesek szemét...

soha nem volt szükség még ennyire a VALÓDI LIBERALIZMUSRA kis hazánkban, mint mostanában, és amíg ez nem változik, addig csúszunk egyre lejjebb a lejtőn, BÁRKI IS KORMÁNYOZZON !!!

GeoCracker · http://endresy.blogspot.com/ 2013.10.29. 15:51:59

@notib: Ha valaki úgy érzi, hogy bárkit méltatlanul bántanak, akkor előbb talán meggyőződhet arról, hogy úgy van-e.
Ez nem liberalizmus kérdése, hanem épelméjű hozzáállás lenne egy ép személyiségű felnőtt, mondhatni anyányi embertől.
Ergo, vagy a személyiségfejlődésével van gond Ráhelnek (infantilis), vagy a helyzetértékelésével (nem apaknt kritizálták Orbánt), vagy a látásával (ld. video és képek). Ez sem liberalizmus kérdése.

Kakukk József 2013.10.29. 15:54:33

@Mária:
ez aztán érdemi válasz volt!
Ebben a kézcsók-ügyben mellélőttél, megmondókám.
Érdeklődj bárkinél, aki járt ott, akinek magyarként lengyel felesége volt, netán beszéli a nyelvet.
Te még erre sem vetted a fáradságot, csak osztod itt az észt, aztán elküldesz bárkit, ha ellentmond a hülyeségeidnek.

A "kérem Hölgyem", "kérem, Uram" arrafelé szokásos udvarias megszólítás, és teljesen természetes a kézcsók, ismerősök és éppen egymásnak bemutatkozók között egyaránt.
No, erre varrjál gombot!

Jesteś głupi!
Rozumiesz?
:-)
(Ha nem megy, gugli a barátod...)

fvipera 2013.10.29. 15:55:19

@notib: ha találozol Rasival, üzenem neki, hogy nem felel az apja tetteiért. de ha mégis így gondolná (ostoba módon): nem az apján, hanem a kormányzón röhögünk.

a saját tetteiért viszont felel.

GeoCracker · http://endresy.blogspot.com/ 2013.10.29. 16:00:05

@fvipera: Erre tettem be a véleményemmel már korábban is a linket.
"Orbán Ráhelnek, ha ő az a bizonyos „Rachel Rasi Rachel”, tehát talán nem is annyira a miniszterelnök bakija miatt kellene szidni a tanárát. Hanem inkább azért, mert nem tanította meg neki a történelmet. Melynek ismeretében sokkal hatásosabban védelmezhetné a kedves papát. Ha akarná. Nem az ellenfeleitől, hanem a pártbéli jó barátoktól. Esetleg még orvoshoz is elkísérve. Hacsak nem zupál be a hataloméhes második vonalba. Az orbanista kor utáni haszonélvezők sorait gyarapítva. Elvégre ifjú asszonyként gondolnia kellhet a jövőre."
endresy.blogspot.hu/2013/10/orban-masodik-vonalai.html

Gera 2013.10.29. 16:19:54

Nem akartam írni semmit, de óbazmeg, kilóméter :) Én tényleg semmi rosszat nem kívánok Ráhelnek, illetve egyáltalán nem is akarnék vele foglalkozni, még őszintén sajnálom is amiatt, hogy miket kell hallgatnia / olvasnia édesapjáról, de bakker, ilyet, hogy kilóméter tényleg csak akkora bunkó bír produkálni, akinek kilóg a kapanyél a szájából. Ez az átlag szakmunkás tanuló szint, kúltúrált, inteligens ember nem ír le ilyet :) Inkább kerülje a nyilvános megnyilatkozásokat, ha egy mód van rá, mert én érzem magam kellemetlenül, ha olvasom.

pelekas 2013.10.29. 16:20:40

@fehérfarkas: Személyeskedő stílusod nem teszi értelmesebbé a hozzászólásod, sőt...
Nem értem, mit csámcsog egy nem közszereplő fiatal felnőtt facebook bejegyzésén, amit ismerősének írt (nem egy ismeretlen kommentelőnek, nem egy újságírónak, nem egy pártpolitikusnak). Én biztos vagyok, hogy ezt érted, mert elég egyszerűen fogalmaztam. :)
Egy miniszterelnök lányának (bocs, hogy egy kicsit félreérthetően, és rövidítve a m. elnök esküvőjéről írtam, remélem, nem okozott zavart, és ettől még érteni lehetett)esküvőjét nem igazán lehet titokban tartani, max akkor, ha nem hívnak meg rá szinte senkit. Attól, hogy tudott volt az esküvő ideje, helye, még nem következik, hogy Orbán médiaeseményt akart. És az esküvő eltitkolása is szerintem ocsmány Orbán trükknek tartotta volna a média sokasága, keresve, hogy mit akar ezzel titkolni Viktor.
Nem vagyok etikai értelemben elfogult, a bunkóságot annak tartom akkor is, ha olyanoktól olvasom, akikkel egy politikai nézeten vagyok. Én azt hittem, hogy ez nálad is alapállás. Nekem eszembe sem jutott, hogy szelektíven értékeljem a bunkóságot. Persze, nem vagyunk egyformák....

Ismerem az ajánlott filmet, többször láttam, szeretem, ismerem, de párhuzamot nem látok. Csak azt látom, hogy sok emberben érthetetlen indulatot ébreszt egy fiatal lány ismerősének írt facebook kommentje. Jó lenne, ha józanok maradhatnánk, és nem vízionálnánk a tanár kirúgásáról, mert erről nincs szó, sem fekete autókról, sem diktatúráról egy nem közszereplő fiatal kommentjéből. Az, hogy nem diktatúrában élünk, nagyon jó válasz, hogy trollkodni lehet pénzért is (újságírók), lehet hamis, meg lehet élni Orbán gyalázásából az országban. Ha valóban vezír lenne, akkor nagy kuss lenne. De ezt nem lehet megértetni azzal, aki retteg. A kislányom sem érti meg, ha azt mondom neki, hogy a sötétben nem kell félni a szekrényajtótól, mert az nem szörny, hanem ajtó. Ő is fél. Irracionális, de fél... de ő még kisgyermek, és nem posztol hülyeségeket fórumokon.

Vombatus Ursinus 2013.10.29. 16:35:23

@notib: Kicsi csíra, te ezt írtad: "Egy gyermek védje meg a szüleit, érdekes módon, a volt SZADESZ-re jellemzően, ha Pethő és Bauer védik meg a gazember, véreskezű pribék apjukat, az rendben van, ha Orbán Rachel az gond, egyes idiótáknak..."

Szadeszozol, baromságokat beszélsz, amiből véletlenül kihagytad Pokornit. Troll e vagy?

fehérfarkas 2013.10.29. 16:43:08

@pelekas: "Személyeskedő stílusod nem teszi értelmesebbé a hozzászólásod, sőt..."

Nem én személyeskedtem, hanem velem személyeskedtek, és én csak erre visszaválaszoltam egy megjegyzést, hogy személyeskedéssel az illető nem megy semmire. :)

"Nem értem, mit csámcsog egy nem közszereplő fiatal felnőtt facebook bejegyzésén, amit ismerősének írt (nem egy ismeretlen kommentelőnek, nem egy újságírónak, nem egy pártpolitikusnak). Én biztos vagyok, hogy ezt érted, mert elég egyszerűen fogalmaztam. :)"

Leírtam, hogy mi ezzel a gond. Az, hogy a hiteles felvételeket bemutató médiát kapásból lehazugozza, a volt tanárának egy közszereplővel kapcsolatos szalonképes bírálatát személyes támadásnak és gúnyolódásnak tartja:
"...volt tanítványa szülőjét gúnyolja, akkor legalább olyan cikket és gúnyt postoljon, ami egy színvonalasabb és hitelesebb médiumtól való, amin nem látszik kilométerekről, hogy koholmány..." (Rachel Rasi Rachel)

Elhiszem, hogy kellemetlen szembesülni a tényekkel, hogy a közszereplő apját nem ismeníti mindenki, és azzal is kellemetlen lehet szembesülnie, hogy a közszereplők közszerepléseit a média bemutatja és nem pedig elhallgatja, és az átlagemberek pedig véleményt mondanak róla. Demokráciában ez így szokás. Pont ezt bíráltam Rachelben, hogy az ő kommentje ennek ellenkezője volt: személyes támadásnak vette a közszereplő apját ért szalonképes bírálatot, és a hiteles bizonyítékot bemutató sajtót pedig lehazugozta.

****
"Egy miniszterelnök lányának (bocs, hogy egy kicsit félreérthetően, és rövidítve a m. elnök esküvőjéről írtam, remélem, nem okozott zavart, és ettől még érteni lehetett)esküvőjét nem igazán lehet titokban tartani, max akkor, ha nem hívnak meg rá szinte senkit. Attól, hogy tudott volt az esküvő ideje, helye, még nem következik, hogy Orbán médiaeseményt akart. És az esküvő eltitkolása is szerintem ocsmány Orbán trükknek tartotta volna a média sokasága, keresve, hogy mit akar ezzel titkolni Viktor.
Nem vagyok etikai értelemben elfogult, a bunkóságot annak tartom akkor is, ha olyanoktól olvasom, akikkel egy politikai nézeten vagyok. Én azt hittem, hogy ez nálad is alapállás. Nekem eszembe sem jutott, hogy szelektíven értékeljem a bunkóságot. Persze, nem vagyunk egyformák...."

Az esküvővel pedig az a gond, hogy az országban él másik 10 millió ember, akinek az esküvőjére senki nem aszfaltozza le az utat az adófizetők pénzéből. Vajon miért?
Persze, senkit nem érdekelne az aszfaltozás, ha nem lenne tarfikmutyi meg földmutyi, és Orbán veje (=Rachel férje) cégének tulajdonosa (=Simicska: Közgép) nem nyert volna 18000 hektár állami földet (az összesen kiosztott 34000 hektárból), és Rachel férjének családja sem nyert volna állami földeket, és a férjének a főnöke nem nyert volna 400 milliárd forintnyi állami megrendeléseket. Mindezt pont abban a 3,5 évben, amikor az apja a minszerelnök.

"Az, hogy nem diktatúrában élünk, nagyon jó válasz, hogy trollkodni lehet pénzért is (újságírók), lehet hamis, meg lehet élni Orbán gyalázásából az országban. Ha valóban vezír lenne, akkor nagy kuss lenne. "

Sajnos nagyon sokan csak névtelenül merik bírálni a kormányt és Orbánt, mert félnek attól, hogy munkahelyükön ezért kirughatják őket. És sajnos nemcsak az állami hivatalokban és állami cégenél, hanem a magánszektorban is sokan félnek ettől.
Ráadásul az Orbán klormányzását bírálók többsége egyáltalán nem bérkommentelő, és nem pénzért csinálják ezt. Hanem mert elegük van Orbán-rezsimjéből, a 5x-i Alkotmánymódosításból, a 2/3-os hatalommal való visszaélésből, az unortodox szabadságharcos gazdaságpolitikai miatt gazdasági rosszul teljesítésből, az életszínvonal csökkenéséből, az egyre nehezebb megélhetésből, miközben Rachel és családja és apjának az üzlettársai meg milliárdokat keresnek az adófizetők pénzének a lenyúlásával (a Transparency International szerint Magyarországon már nem korrupció van, hanem ún. state capture állapot).

fehérfarkas 2013.10.29. 16:45:12

@MACISAJT: "2. Az indoklásomat egy perc alatt romba döntheted, ha hiteles, hivatalos megnevezett indiai forrásból idézed a méltatlankodást, amiért Orbán kézcsókkal köszöntötte Sonia Gandhit..."

Ezen ne nagyon lovagolj, mert az indiai média magát Orbán látogatását sem tartotta napokon keresztülkiemelt hírként.

"Egy magyar miniszterelnök egy olasz nőt Indiában köszönthet kézcsókkal?
A válasz.igen, nem sért semmilyen szabályt."

Speciel ő most az Indiai Nemzeti Kongresszus Párt elnöke, és ilyen minőségben találkozott vele, és nem pedig privátban magánemberként.

Fánkevő Fáncsi 2013.10.29. 16:53:33

@Lord Snow:
Nekem Orbán nem a vezérem, hagyjál engem nyugton te nyomorék. Semmi kedvem olyan hülyével beszélgetni, aki vagy az Orbán vagy a Gyurcsány szemével látja a világot, ez az egyetlen viszonyítési alapja a világról. Ne nézz többé híradót öreg, mert a politikusoktól elveszítetted már az agyad. Ez nekik nagyon jó, de te azért még egy buta seggfej maradsz.

fehérfarkas 2013.10.29. 16:59:37

@pelekas: "Sajnálom, hogy nem fogod az ok-okozati összefüggéseket. Minden miniszterelnök esküvője médiaesemény. Független, hogy akarja-e vagy sem."

Csak a nyugati demokráciákban a miniszterelnökök nem újítattják fel közpénzből az oda vezető utat. Ez a latin-amerikai banánköztársaságokra, és az ázsiai diktatúrákra jellemző magatartás.
Talán a te esküvődre a miniszterelnök közpénzből felújította az oda vezető utat?

Mizar 2013.10.29. 17:01:13

Én nem támadnék így neki egy húsz év körüli lánykának azért, mert védi az apját, akárki is az.
Ez természetes viselkedés egy gyermektől.

A cikkírón viszont látszik, hogy a mindennapi életben úgy általában trágár, hiszen itt sem tudta megállni, még ha kipontozta is.

fehérfarkas 2013.10.29. 17:02:44

@pelekas: "Sajnálom, hogy nem fogod az ok-okozati összefüggéseket. Minden miniszterelnök esküvője médiaesemény. Független, hogy akarja-e vagy sem."

Ja, és ehhez még annyit, hogy míg Viktor a lánya esküvőjére felújítatta az oda vezető utat, aközben az ő kormányzássa idején leállt a sztráda- és gyorsforgalmi útépítési program, leállt az 1+1 városi útfelújítási program, és leálltak az elkerülőút-építési programok is. Mert ha ezek az útépítések olyan ütemben zajlanának, mint a folyamatosan szidott "elmúlt8évben", akkor senki nem szólna egyetlen szót sem.

pelekas 2013.10.29. 17:03:59

@fehérfarkas: Nem erről szólt a vita, az egy másik történet...

pelekas 2013.10.29. 17:10:57

@fehérfarkas: "Nem én személyeskedtem, hanem velem személyeskedtek, és én csak erre visszaválaszoltam egy megjegyzést, hogy személyeskedéssel az illető nem megy semmire. :)"

Bocs, ezt benéztem....

fehérfarkas 2013.10.29. 17:11:05

@pelekas: "Nem erről szólt a vita, az egy másik történet... "

Te hoztad fel ezt a nekem írt válaszoddban, és csak reagáltam rá. Mi, már ez sem tetszik?

pedes75 2013.10.29. 17:12:54

"te sem látsz a mai termésben az mszp-s videórendelésről posztot igaz?"

A Kárpát-medence politikai anatómiája szempontjából nyilván lényegesebb, mit szól be a miniszterelnök lánya a volt tanárjának, mint az, hogy a legnagyobb ellenzéki párt székházából rendelték a választási csalással vádoló hamis footage-et.

A hallgatás sokatmondó, hamar kiderül, mely blogokat szerkesztik ugyanúgy a pártházból, mint az Egyenlítőt.

pedes75 2013.10.29. 17:14:29

@fehérfarkas:

"az ő kormányzássa idején leállt a sztráda- és gyorsforgalmi útépítési program"

Hála Istennek! Ebbe a sztrádamániába, meg a százszázalékos korrupciós felárába rokkant bele az ország.

fehérfarkas 2013.10.29. 17:16:57

@pedes75: "Hála Istennek! Ebbe a sztrádamániába, meg a százszázalékos korrupciós felárába rokkant bele az ország. "

Persze, mert most sokkal jobba, hogy nem épülnek autópályák és új utak, és korrupció sincsen - csupán ún. state capture állapotot (ahogyan a Transparency International a legfrisebb országjelentésében nevezte).

zobod 2013.10.29. 17:28:35

Tényleg nem értem, francnak törődik vele. A protokollost kell megbüntetni, azért tartják, hogy ilyen helyzetek ne forduljanak elő.

pilates (törölt) 2013.10.29. 17:29:45

Sejtem, hogy milyen körből jöttél és írtál itt össze-vissza. Ez a mindenki tanulatlan bunkó, csak egyedül én és a magamfajták vagyunk itt e hazában az értelmiségi kaszt azért nem hiteles a szememben, mert volt idő amikor bizonyíthattatok volna, de kiderült,hogy a faluszéli írástudatlan parasztnénike nagyobb eséllyel értelmiség mint ti. Miről is beszélek, őrá föl lehet nézni és csodálni lehet egyszerűségét, tisztaságát és bölcsességét, még tirólatok csak az jut az ember eszébe, hogy a világ legértelmetlenebb dolga volt etetni és taníttatni benneteket.

Orbán Diktor (törölt) 2013.10.29. 17:29:46

@Mizar: "Én nem támadnék így neki egy húsz év körüli lánykának azért, mert védi az apját, akárki is az.
Ez természetes viselkedés egy gyermektől."

Hány éves vagy ezzel a hülye felfogással? Ha te csinálsz egy marhaságot, akkor elvárod a gyerekedtől, hogy megvédjen? Én már gyerekkoromban is beszóltam az öregemnek, amit akkor még veréssel díjazott, de később beérte azzal, hogy leordítja a hajam. Az egyik verést azért kaptam, mert szóltam neki, hogy ne csámcsogjon az ebédnél, mert nem illik (az iskolában ezt tanultam). Máskor azért ordított le, mert szóltam neki, hogy helyesen beszéljen magyarul. Mindig is lázadó voltam.
Ez a természetes viselkedés egy gyerektől. Remélem, neked nincs. És tudod ki az apám egyetlen támogatója, most öreg korára, a testvérek között? Én magam.

Orbán Diktor (törölt) 2013.10.29. 17:34:25

@pedes75: "Ebbe a sztrádamániába, meg a százszázalékos korrupciós felárába rokkant bele az ország."

Baromarcú, ha Románia legaláb ennyit felépít a közeljövőben, akkor nekünk lőttek. Nem érted, de mindegy...

Orbán Diktor (törölt) 2013.10.29. 17:38:08

@pedes75: Különben ostoba vagy: az ország az osztogatásba meg a minimálbérezésbe bukott bele. Amikor a szockók ezerrel osztogattak, hol voltak az orbánista majmok? Melyik észlény Orbán-troll adta vissza a juttatásokat? Senki. Paréj.

zobod 2013.10.29. 17:39:45

@Orbán Diktor: Ha tudomást szerzel róla, hogy valaki beszól apádnak, mit csinálsz?

brumeszkosz 2013.10.29. 17:42:25

Ebben a kurva orbanisztánban szólásszabadság van!!!
Csak szólás utáni nincs!!!

Shopping 2013.10.29. 17:54:46

meglásd a luvnyakurvából még celeb lesz!

martineden 2013.10.29. 17:55:04

@Mizar: En pedig nem kelnek a vedelmere segnyalasbol.Gondolod az apukaja meghalalja,mi?

dr kíváncsivagyok 2013.10.29. 18:06:33

Az írás konkrét és igazat mond...
Amúgy dajcstomi módon eddig azt is mondhattuk volna : kiafaszomazaorbánráhel ?
Ezek után van véleményem róla és az nem pozitív !
Besorolt apuci mögé....

dr kíváncsivagyok 2013.10.29. 18:09:02

@zobod:
" Ha tudomást szerzel róla, hogy valaki beszól apádnak, mit csinálsz? "

Ha az apám min. elnök , akkor falakasztatlak és felnégyeltetlek...

( Suttyók , vegyétek már észre hogy nem magánemberként O V - nek szóltak be , hanem a min. elnöknek...jogosan egyébként ! )

alfax 2013.10.29. 18:13:54

de bazmeg, hogy embrekenek erre van idejük, hogy ennyit foglalkozzanak egy emberrel, aki abszolúte nem közszereplő...

menjetek már az anyátokba orbánostul gyurcsányostul bajnaistól az rtl klubos retkes celebekkel együtt.

ki nem szarja le bazmeg.

a magyar "ellenzéknek" meg sürgősen ki kell húzni a fejét orbán seggéből.

a bloggerköcsögöknek is.

alfax 2013.10.29. 18:15:51

a kurva anyád retkes picsája politikai anatómia.

ez még győzikénél is szarabb celebbbulvár, mert győzike legalább profi celeb. ez meg csak egy csaj, akinek ezt dobta a sors.

faszom.

I-Work 2013.10.29. 18:16:48

Ráhelkét jól szájba kellene b@szni.

zobod 2013.10.29. 18:17:14

@dr kíváncsivagyok: ostoba cerkóf, azt vedd már észre, hogy személyeskedett Orbánnal a bugris. Olvasd el, mit írt. Ráadásul olyan ügy miatt, amiért nem is ő a felelős. Nem a magyar miniszterelnöknek kell ismerni az indiai szokásokat, hanem a protokollosának figyelmeztetni.

regress 2013.10.29. 18:33:30

@zobod: dugd vissza a fejed viktorod seggébe.

FILTOL · http://hulyekkimeljenek.blog.hu/ 2013.10.29. 18:34:03

őőőőő
honnan tudjátok, hogy ez a fácse fiók OV lányáé?
baja után nem lennék ennyire magabiztos...
de ti tudjátok.

zobod 2013.10.29. 18:44:27

@regress: menj ki egy meccsre óbégatni bukfenc, az való neked.

Mizar 2013.10.29. 18:45:59

@Orbán Diktor:

56 vagyok, és két gyermeket neveltem föl.
Nem olyanra mint téged az apád.

Mizar 2013.10.29. 18:49:10

@martineden:

Kifejtettem a véleményemet.
Te is elmondtad.
Valamelyikünket okosabbnak és kulturáltabbnak fogják tartani.

áasdklfjáasn 2013.10.29. 18:55:02

@Dzoltán55:
"Ez a buta liba ugyan úgy nem tud helyesen írni,mint a papa jó barátja Pali bácsi"

Vagy mint te például.

"Mi mégis megtanultunk helyesen írni"
Hát nem tudom, ki az a mi, de te meg a helyesen írni tudók nem alkottok nemhogy közös halmazt, de még metszetet sem. Te ugyanis NEM tudsz helyesen írni.

@Dinkainka:
Tudod te, milyen nehéz egy diplomával gépelni?
Beakad a sarka a billentyűzetbe, meg minden faszom.

@teknős:
Na ja, akkor valószínűleg egész Nyugat-Európa kommunista. Legalábbis demokratának mondják magukat.
Mi meg téged agybetegnek.

@Rebelde:
Valóban nem hozott szégyent senkire, de a protokollfőnökét ezek után simán ki kéne rúgnia, mert erre azért kellett volna, hogy figyelmeztesse.

@nu pagagyí:
De csak úgy, ha forgatják alatta a széket. :-)

@ursus artos:
A lányát ivadékozni tényleg nem a legszebb, de hogy a helyesírása alapján Orbán Ráchel sem egy észlény, az azért eléggé nyilvánvaló. Szóval a magyar érettségin neki is biztosan elkelt egy kis rugdosás, mert ha egy ilyen rövid szösszenetbe ennyi hibát bírt préselni, akkor egy magyar érettségi dolgozatba biztosan bukásnyi mennyiséget jóval meghaladó számú kerülne.

"vannak válaszaim, de, hogy miért nem közlöm veled, azt fentebb megindokoltam"
Ez inkább csak azt jelzi, hogy értelmes válaszaid bizony egyáltalán nincsenek.

"Ezzel szemben ma: a karácsonyra ír, olvas a jelszó. Ez hiba."
Hát bizony abban az általad annyira jónak tartott kommunista oktatási rendszerben (tényleg, már el kéne döntened lassan, hogy akkor szeretjük vagy nem szeretjük a komcsikat - nem vagy túl következetes még önmagadhoz képest sem) írni és szótagolva, de folyékonyan olvasni kellett tudni karácsonyra.

"Eszméletlen a balliberális oldal mentális állapota."
Indokolnád? Lehetőleg értelmes, helytálló érvekkel alátámasztva.

@deruyter:
De miért is ne tehetné közzé a tanár ott, ahol akarja?
Végül is tanított vagy 2000-3000 gyereket biztosan, szerinted lehet tekintettel mindegyiknek az összes rokonára? Pláne ha azok a rokonok akkora irtózatos barmok, mint itt az illusztris személy?

All in 2013.10.29. 19:03:45

Én kirúgnám a tanárt a picsába, ahogy a cocializmusban volt illik :)

RÖVIDLÁTÓ 2013.10.29. 19:15:57

Úgy hallottam Ráhel megy fát ültetni a "média traktorral " oda ahol nem rég hipp-hopp eltünt egy erdő

J. László egy bolsevik (törölt) 2013.10.29. 19:16:00

@zobod: " Ha tudomást szerzel róla, hogy valaki beszól apádnak, mit csinálsz? "

Felhívom mobilon.

J. László egy bolsevik (törölt) 2013.10.29. 19:24:16

@zobod: "Nem a magyar miniszterelnöknek kell ismerni az indiai szokásokat, hanem a protokollosának figyelmeztetni."

Na menj anyádba. Én már gyerekkoromban megtanultam, hogy Indiában más kultúra van, ott nem csókolóznak meg ilyesmi. Mosod a szerecsent, te ostoba?

gipsz.jakab 2013.10.29. 19:54:13

hitvány "embernek" hitvány pujája van...

alkalmatlan gerinctelen nullák...

enynit érnek a komancsok és a dakoták...

pfffujjj...

gipsz.jakab 2013.10.29. 19:56:20

@Hipok Rita: "Kilóméter bazmeg! Hová járt ez iskolába? "

"hamár":)))

ki a fax tanította ezt a szerencsétlen po:cso:t...
na ez se ért majd semihez... mehet elfekvő álami fizetéslistára...

gipsz.jakab 2013.10.29. 19:59:41

amugy mi van a Gazsi gyerekkel? a sport teheccséggel?
az nem védi meg a zapját? a nagy vezírt ?

gipsz.jakab 2013.10.29. 20:01:29

gondolom a kiscsaj dr.Schmitt től kapot különórákat...
vívásból, zongorából, gerinctartásból és hejesírásból...
azért lett a kiscsaj ekkora nagy ász... apja lánya:)

gipsz.jakab 2013.10.29. 20:04:34

haló Gazsi ! és Ráhel ! kedveskéim gyertek ! véggyétek meg apátok!
itt is gyalázzák ! írjatok má lécci lécci:)

hircsarda.blog.hu/2013/10/29/diplomaciai_botrany_az_nsa_nem_hallgatta_le_orban_viktort

Tiborfalvi Tibor 2013.10.29. 20:09:36

@Siri Keeton: siri keetonnak, sőt, még tiborfalvi tibornak se gáz, ha nem kezdi nagy betűvel a kommenteket, magával a mondanivalóval egyetértek, amit írsz. én se kezdek nagy betűkkel, nálam is ugyanúgy megvannak a direkt helytelenül egybeírt szavak. viszont egyikőnk sem gyermeke a miniszterelnöknek! így már szerintem kissé elvárható, hogy 'ne égesse az apját'. tehát, ha nem tudok helyesen írni, akkor nem

putris72 2013.10.29. 20:14:55

Hú menyi protokoll szakértő van a baloldalon!!Van aki már úgy is született!Amúgy meg nem az Orbánék nyomták az esküvői témát,hanem a demokratikus baloldali médiumok!A kutya se tudta volna és szerintem,kíváncsi sem lett volna senki rá!Csakhogy muszáj volt nyomni,hátha összejön valami szaftos balé,valami jó amin lehet csámcsogni!

Tiborfalvi Tibor 2013.10.29. 20:19:08

Úgy meglepődtem, hogy ilyen szürke háttere van a komment küldése gombnak, hogy rá is nyomtam...

Tehát : ha nem tudok helyesen írni, akkor nem kezdek el okoskodni, sőt, tudhatnám már ennyi ésszel, hogy ha én egy sistergőset fingok az utcán és valaki ezt meghallja, akkor az is a hírekbe kerül... Ennyire azért felfoghatná RRR a szerepét, a helyét a magyar közéletben, függetlenül az ő akaratától - és akárhogy is nézzük, így simán elvisznek néhány szavazatot aputól, mert azt látják, hogy a lányuk is 'milyenmá'. Nem feltétlenül a tiédet, de sok embernél lehet ez a döntő...

Nagyanyám elkísért a szavazásra néhány éve, rém egyszerű ember, a következőt mondta csak:
- A dávidibolyára azér' ne szavazz kisonokám, mert a gyereke elgázolt valakit azt' megúszta. A veresekre meg azért nem, mert ott meg a nő hagyta az anyját meghalni az otthonba'.

Látod, mennyi dönthet? Persze nekem mindegy, hogy hová viszi, vagy hová nem, csak mint az apukáját feltétlenül támogató okos, ügyes, szép lánykájának erre is kéne gondolnia, amikor billentyűzetet ragad.

Tüntess az orbáni diktatúra és simli ellen! 2013.10.29. 20:22:15

Kedves Orbán Ráhel! Maga már felnőtt nő, így azt hiszem joggal lehet feltenni Önnek ezeket a kérdéseket:

Megkérdezte-e valaha az apjától, hogy honnan volt pénze arra a több száz millió budai villára, amiben felnőtt? (súgok: Gripen) Megkérdezte-e valaha az apjától, hogy honnan volt pénze arra a lakásra, amit vett Önnek? Megkérdezte-e valaha az apjától, hogy az apjának van-e köze ahhoz, hogy valahányszor az apja van hatalmon, az apja barátai viszik el a közbeszerzések nagy többségét? Megkérdezte-e valaha az apjától, hogy kap-e vissza pénzt a barátaitól miután azok elnyerik a közbeszerzéseket? Megkérdezte-e valaha az apjától, hogy mégis volt-e köze ahhoz, hogy az apja régi barátjának, Simicska Lajos cégénél kapott jól fizető munkát a férje, Tiborcz? Megkérdezte-e valaha az apjától, hogy vajon véletlen-e, hogy az Ön férjének családja annyi földet és trafikokat "nyert"? A kérdések sorát folytatni lehetne bármeddig. A szülők bűnei nem szállnak a gyerekere, ebben biztos vagyok. Élnek becsületes emberek, akik maffiózó családba születtek, de képesek voltak más életet élni. A rendszerváltás előtt voltak közismert emberek, akik szembefordultak apjukkal azok politikája miatt (pl. Hobo). Az, hogy Ön hogy kezeli az apjának messziről bűzlő, mocskos, védhetetlen ügyeit, az, hogy Ön szembe néz-e egyáltalán azzal milyen családba született, van-e erre morális ereje, akarata, az ma már, felnőtt nő létére, az Ön személyes felelőssége. Nem könnyű szembenézni ezekkel, ezt elismerem, de nem lehet megúszni. A döntése Önt fogja minősíteni. Ön hatalmas anyagi biztonságban, jólétben nőtt fel, és ma is kivételezett élete van, még az utat is lebetonozzák maga előtt. Mindennek azonban oka és ára volt-van. Ha van Önben morál, szembenéz azzal mi volt az ára az Ön jólétének, a férje és családja gazdagodásának, az Ön és rokonai kivételezett helyzetének."

gipsz.jakab 2013.10.29. 20:27:28

szegény ráhel és gazsi puják !
ha tudnátok hogy én meg HAZAÁRRULÓ NEMZETVESZTŐ ORSZÁGRONTÓ
gerinctelen alkalmatlan hitvány komcsi/dakota ügynök elftársnak látom a miniszterelnök "urat"
azt meg sajnálom hogy épp apátok is...
amugy meg ráadásul amiket kívánok neki mint közéleti embernek...
na azokat le sem írom !

pelekas 2013.10.29. 20:28:23

@fehérfarkas: A vita arról szólt, hogy Orbán a felelős-e a médiafelhajtásért vagy esetleg más. Erre volt válasz részben az, amit írtam. Az útfelújítás indoka és annak médiamegjelenéséhez köthető boszorkányüldözés más téma. Érdekes, de ezt már sok helyen, sokan kitárgyalták.... Ezért nem akartam egy újabb vitát generálni...

Chalky White 2013.10.29. 20:30:03

Felkészületlen (értsd: suttyó paraszt) volt-e Orbán Indiában? Az.
Igaza van-e annak aki szerint egy ország hivatalos képviselőjének tudnia kellene hogy mit illik és mit nem egy idegen kultúrában? Igaza.
Posztolhat-e bárki is egy közszereplőről? Posztolhat.
Öngól-e ha a csemete próbálja védeni a védhetetlent? Az.
Szar-e Ráhel helyesírása? Szar.
Magát minősíti-e mindez? De még mennyire.
Leszarom-e ezt az egészet? De le ám.

magándemokrata 2013.10.29. 20:31:29

Csak bele olvastam a kommentekbe! Megkérném az összes erősen Ráhel, és Viktor védőt, hogy ha a Gyurcsány + gyermeke keveredik ilyen sztoriba akkor is ez lenne a véleményük? A gyengébbeknek, mert van itt elég, a neveket cseréljétek ki. A tanárét, a poszt iróját nem kell!

magándemokrata 2013.10.29. 20:40:32

Ja, és még mielőtt valaki megszólna, hogy akkor én fröcsögnék itt, közlöm, nem szokásom! Magamban anyáznék! Ha meg rászavaztam volna szégyellném magam, hogy tudtam egy ilyen "gyökérre" szavazni! Ti, hogy tudtatok?

áasdklfjáasn 2013.10.29. 20:47:06

@Ches Desmond:
Az, hogy az egyik hülye volt, nem menti azt, hogy a másik is hülye.

Azokat ugyebár valamiért leváltották. Ha ugyanolyan szart kaptunk helyettük, illetve mint kiderült, még szarabbat, akkor akár maradhattak volna is.

@Mária:
Fogalmazásból nincs érettségi.
Sőt, középiskolában már fogalmazás tantárgy sincs.
Egy stílus pedig nem lehet tele helyesírási hibákkal, ez képzavar.

Személynevek elé pedig nem teszünk határozott névelőt.

Ha már kritizálunk, akkor legalább a kritikánk ne legyen tele hibákkal.

"Szerintem IRL közel sincs ekkora pofája."
Ahogy valószínűleg neked sincs.

"protokoll-eseményeken is megfordultam, sőt némelyiknek én voltam a fénypontja"
Volt egy kiállítás, ahol magyar idiótákat mutogattak, és te voltál a fő kiállítási darab?
Mert másként nehezen tudnám elképzelni.

@Stefánia vagdalt:
Most ne haragudj, de fénykép a Photoshop korában, mint bizonyíték? Ez ugye vicc akart lenni?

@dr kíváncsivagyok:
Akkor valamit nagyon elbasztál, mert összesen (szigorúan nézve is) csak 7 van.

@Vén Csataló:
Nem kötelessége. Csak ciki ilyen stílusban visszaszólni a volt tanárának.
Meg kicsit a butaságot tükrözi arra hivatkozni, hogy az apját bántották. Nem, Orbán Viktor közszereplőt bántották. Ráadásul jogosan.

Egyébként mi is a baj ezzel a stílussal:
"gy látom, az elefánt Indiában is becsörtetett a porcelánboltba! (Nem csak idehaza)"

Fosni fog tőle Orbán, és neked, aki a seggét nyalod, több lesz a munkád, és rosszabbak a nyalatok?

@ursus artos:
Miért, kiderült, hogy Orbán Ráchel valójában ballib?

@svega:
A pályázatgyőztes egybe.

Amúgy meg nekem már 2010 májusa óta olyan érzésem van, mintha az 1984-et és az Állatfarmot az azt követő Magyarországról írta volna Orwell, csak ő sem hitte el, hogy ez egyszerre bekövetkezhet egy helyen, és kétfelé választotta a sztorit, két könyvbe.
Addig sem volt minden rendben, de azóta már a közelmúlt történetének átírása is folyamatos. Mi ugye nem is mondtunk olyat, hogy fülkeforradalom volt stb.
Az állatfarmos részhez meg elég a trafikmutyira, földmutyira gondolni. Meg hogy a disznók azért mindig egyenlőbbek.
Valamint:
A tudatlanság: Erő
És hát ahogy nézem, mennyi ostoba barom áll mögéjük, ebben tényleg van valami.

@apanna:
Hát lehet, hogy a hallgatás azért bölcsebb lett volna.

Egyébként milyen bérlakást lehetett megvenni és mennyiért, ami ma több százmilliót ér?

Eleve Orbán és felesége, akik egyikük sem budapesti lakosok voltak, hogy juthattak Budapesten bérlakáshoz, ami csak a budapesti lakosoknak jár, és amihez akkoriban kellett legalább 5 éves budapesti tartózkodás ÉS 5 éves budapesti munkaviszony (mármint hogy beadhasd a jelentkezésed budapesti lakosnak), ami egyiküknek sem volt meg?
Csöppet sem gyanús, mi?

600 ezer Ft-ért akkor egy kb. 80 négyzetméteres bérházi lakást vehettél. Ha már benne laktál legalább 10 évet előtte.

@Lacy27:
Kommunisták?
Dehogy nincsenek. Épp ők vannak kormányon. Első titkár: Orbán Viktor.

@Csumpitáz Béla:
Ha jól tudom, nem itt nőtt fel, úgyhogy tényleg nem ismeri.

@Spacecake:
Nem nagyon állt ki semmi mellett, csak beírt egy ökörséget.
Lehetett volna értelmesen, de nem sikerült.

@MACISAJT:
Húha, téged nem zavar, hogy nemcsak a szád széle szaros, hanem torkig az egész szád?
Mert ekkora mértékű gerinctelen seggnyalást azért még fideszestől is ritkán látni.

@fists:
Megvédte?
Elemezd már, hogy hogyan.

@Fánkevő Fáncsi:
Mondjuk a gyűlöletről ti, fideszesek ne nagyon papoljatok, hisz másból sem áll az össztevékenységetek, mint folyamatos gyűlölködésből.

@pelekas:
Igen?
És melyik a miniszterelnök, Orbán lánya, vagy a mások erdejét kiirtó Tiborcz gyerek?

@Marcangoló Korelnök:
Ezt elég érdekes tőled olvasni, ugyanis egyetlen kérdésre sem felelték, és egyetlen érvet sem hoztál fel, csak személyeskedsz és vagdalkozol.
Ne csodálkozz, ha idióta seggfejnek fognak ezek után tartani. Joggal teszik.

@notib:
Ezek szintén igen komoly érvek voltak.
Majd nézd meg az értelmező szótárban az érv szót.

@fvipera:
Miért, mije van?

@Gera:
Mér, flusztráló? :-)

funfun 2013.10.29. 20:54:36

Na majd ezért az opuszért is kapsz valami díjat, Rasika, nem csak a szakdogádért. Bármi, amit leírsz, díjra jogosít. A helyesírás miatt legalább egy Schmitt-díj jár, hiszen Plagi bácsi (drága Apukád, a mi Kedves Vezetőnk kiválasztottja) nemcsak célul tűzte ki a nyelvhelyesség ápolását, de aktív gyakorlója is volt az unortodox magyar helyesírásnak.
Ja, és amikor szendvicsben roptad repi jeggyel a Sound fesztiválon, nem gondoltál szegény apád renoméjára? Kemény vagy, mint a vasmacsó, gondolom, te is éppen olyan szívesen levernéd most Iván bácsit, mint a vasmacsó Magdi nénit.

Gyurcsány egy mocskos közokirathamisító adócsaló ! · http://www.youtube.com/watch?v=Fe_6EavXIwA 2013.10.29. 20:58:25

Mocskos egy patkány ez az MSZP csicksa blogíró..

Politikus gyerekeket fikázni MSZP módra..

Ennyit tudtom meg a neveteket tevek.

És mindezt a szabad véleménynyílvánítás jegyében.

Nos igen lehet a tanárnak véleménye, lehet Orbán gyerekének is erről.
Perzse lehet egy magadfajta elmebeteg Gyurcsány csicskának is erről.
És amit leírtál annak fényében nekem is megvan rólad...

Te politikusok gyerekét szapuló korcs MSZP csicska.

Fánkevő Fáncsi 2013.10.29. 21:05:06

@áasdklfjáasn: osztod ám az észt öreg, 18 válasz egyszerre, hozzád képest Gyurcsány Ferenc kishitű, önmarcangolós, szégyenlős kislánynak tűnik.

Ennyire nincsenek barátaid, hogy ilyen helyeken akarod kibeszélgetni magad? Azon el kellene gondolkoznod, hogy vajon miért van így.

Gyurcsány egy mocskos közokirathamisító adócsaló ! · http://www.youtube.com/watch?v=Fe_6EavXIwA 2013.10.29. 21:12:02

@magándemokrata:

Én inkább a helyedben azon gondolkodnék el, hogy jó-e az irány, ha a Fideszes blogok majdan Mesterházy és Bajnai gyerekeit fikázzák, ahogyan ez az MSZP csicska blog itt az Orbánét.

Persze az azonosító nélküli rendőr terrornak újjongó demaokratáknak ez simán belefér értem én.

Csak ne csodálkozzanak ha holnap az MSZP-s kölyköket köpik le valami irományban.

áasdklfjáasn 2013.10.29. 21:12:57

@fehérfarkas:
Na ja, csak emlékeztetnék mindenkit arra, hogy amikor Ferihegyből 3 éve Lisztferihegy lett, az annak névsorrendjét (Liszt Ferenc Budapest Nemzetközi Repülőtér) rossznak tartó és ennek hangot adó, illetve más javaslatot beterjesztő (Liszt Ferenc Nemzetközi Repülőtér, Budapest, illetve Budapest, Liszt Ferenc Nemzetközi Repülőtér) földrajzinév-bizottság tagjait ennek a faszkalap mini-Hitlernek köszönhetően kirúgták a privát (a földrajzinév-bizottságról teljesen független) munkahelyeikről.

"az indiai média magát Orbán látogatását sem tartotta napokon keresztülkiemelt hírként"

Gondolom, az oroszlánok közt sem téma hosszan, ha valamelyikre rászáll egy trágyalégy.

@pedes75:
Jaja, mennyivel jobb, ha csak simán ellopják a pénzt, még építeni sem kell érte semmit.

@pilates:
Hát mondjuk ezt az írást elnézve a beléd táplált kaja is mehetett volna jobb helyre.

@magándemokrata:
Gondolom, bementek a fülkébe, kezükbe vették a tollat, és a Fidesz szó mellé tettek egy x-et.

Orbán egyéniben 1998 óta, amikor Fészkesfehérváron, a szülőhazájában szarrá verték, nem mert elindulni, rá tehát nem szavazhattak.

áasdklfjáasn 2013.10.29. 21:16:18

@Fánkevő Fáncsi:
Most ment el anyád, az eső meg zuhog, kissé unatkozom.

@Gyurcsány egy mocskos közokirathamisító adócsaló !:
És azon elgondolkodtál-e már, hogy kedvenc vezéred, akinek élvezettel nyalod a seggét, miért nem akarja nyilvánosságra hozni az ügynökaktákat (amit már a szocik is akarnak, akik főleg mocskos komcsik, ugye)?

Mennyire leszel meglepve, amikor majd kiderül a következő kormány idején, hogy ő is jelentett, Kövér Lacikával együtt?

magándemokrata 2013.10.29. 21:16:41

@Gyurcsány egy mocskos közokirathamisító adócsaló !: István! Megkérlek ne koptasd a nevem! Bizom benne birsz értő olvasással, értelmezéssel! Köszönöm!

Gyurcsány egy mocskos közokirathamisító adócsaló ! · http://www.youtube.com/watch?v=Fe_6EavXIwA 2013.10.29. 21:20:56

@áasdklfjáasn:
Itt csak ti nyaljátok az MSZP-s grémium valagát, miközben élvezettel szapultok politikus kölyköket.

Egy MSZP csicskától csak ennyi telik.
Gyerekeken való élcelődés, csak mert apuci éppen a kedvenc kis Bajnai és Mesterházy ellenében indul.

Beteg egy banda vagytok.

Gyurcsány egy mocskos közokirathamisító adócsaló ! · http://www.youtube.com/watch?v=Fe_6EavXIwA 2013.10.29. 21:22:29

@magándemokrata: Jenőkém .. Bizton állíthatom hogyha hülyeséget írsz, legközelebb is lehülyézlek.

Szívesen..

áasdklfjáasn 2013.10.29. 21:25:04

@Gyurcsány egy mocskos közokirathamisító adócsaló !:

Igen, egy hozzád hasonló okleveles pártseggnyalónak biztosan nehéz elképzelni, hogy ha valaki nem a Viktor és a Fidesz seggét nyalja ezerrel, mint te, az nem okvetlenül egy másik pártét.

Ami a beteget illeti, nézz a tükörbe. Igaz, az nem igazán beteg, hanem agyhalott, amit ott látsz.

magándemokrata 2013.10.29. 21:28:57

A kommentem értelmezése nem ment? Az Istvánt visszavonom.

Fánkevő Fáncsi 2013.10.29. 21:29:15

@áasdklfjáasn: Na már anyázol is, hahaha. Találó lehetett a kérdés. Nem bántásból mondtam amit mondtam, tényleg érdemes rajta elgondolkodni. Komolyan. Szar az amikor az ember a szociális életét a komputer segítségével éli. Remélem legalább a nemi életed nem csak a pornó oldalak látogatásából áll.

Egyébként mit gondolsz mennyire fogadják az emberek komolyan amit egy "kurva anyázós" beszél?

jogalany 2013.10.29. 21:31:32

Ha én lennék Orbán lánya, akinek asphaltoznak a Margit krt-on és Tiborc tanyara vezető uton, bizony tudnám nem akárki vagyok. Nem is érne váratlanul, ha én nyernék egy papa alá tartozó cég versenyén, mint ahogy szülőm által vásárolt lakás sem volt véletlen a bátyámé mellett (alatt).
De papa nászajándéka, a lottó jóvoltából 3000 millió puszit érne meg nekem, ha én lennék Orbán lánya.
Ilyen szülői szeretett nem minden magyar gyermeket vesz célba, mert bár nem példa nélküli lásd, az OTP vezér két gyermekét, akik előbb kaptak milliárdokat.
De azok hálátlanok, Ők nem keltek apjuk védelmére igaz apu (O.V.) csak az 5. leggazdagabb ember egy újságíró szerint.
Teljesen természetes, hogy ennyi szeretett, megköveteli Racheltől, álljon ki az apja mellett.
Azonban , ha én lennék a helyében engem azért zavarna, hogy hetente sok millió lottót játszó játékos feleslegesen vett szelvényt, mert papa gyermekeként ott is én nyerhetek egyedül.

Gyurcsány egy mocskos közokirathamisító adócsaló ! · http://www.youtube.com/watch?v=Fe_6EavXIwA 2013.10.29. 21:32:10

@áasdklfjáasn:

Te szerencsétlen majom !
Én nem ezért szidlak mert ki sem látszol az MSZP seggéből..

Hanem leginkáb azért, mert ostoba és egyszerű szimpla geci-tetű módjára gyerekeket szapultok, pusztán azokból mert apucit rühelled.

Mellesleg leszarom a Fideszt az Orbánt és a gyerekét is..
Csak érthető racionális okokból az MSZP-t még jobban rühellem (elsősorban gazdasági, másodsorban meg azért, mert magyarellenes tetvek)

De amellett legnagyobb bánatodra nem megyek el szónélkül, ha egy kisebbségi komplekszusban szenvedő magadfajta MSZP csicska gyerekeket aláz.

gipsz.jakab 2013.10.29. 21:34:06

ne légy buta liba, mert
éjjel elvis a bajnai !

micsoda? 2013.10.29. 21:39:23

"Ráhel, ha hallgattál volna..." Egyetértek.

Gyerekesnek tartom Orbán Ráhel beszólását, stilusát. Demokráciánkra nézve szomorú, és nem csodálkozom, hogy a tanár törölte bejegyzését.
Kicsiny vigasz, hogy szabad kritizálni a miniszterelnök lányát. Ennyi, és nem lesz folytatás:(

Gyurcsány egy mocskos közokirathamisító adócsaló ! · http://www.youtube.com/watch?v=Fe_6EavXIwA 2013.10.29. 21:42:54

@micsoda?:
Na jó rendben..

Legyen meg az MSZP-s csicskák akarata, és kezdjük a politikusok gyerekét fikázni.

Mi a véleményed Gyurcsány gyerekéről ?

www.origo.hu/itthon/20080625-kivetelezesre-panaszkodik-tobb-szulo-gyurcsany-ferenc-fia-erettsegi-vizsgaival-kapcsolatban.html

Kivételeztek az érettségin Gyurcsány Ferenc fiával - állítják a fiú osztálytársainak szülei. A szülők szerint a kormányfő fia tovább dolgozhatott az érettségi feladatokon, amire az érettségi eljárás szerint bizonyos esetekben van lehetőség. A szülők azt sérelmezik, hogy a fiú egyik osztálytársa annak ellenére sem kapta meg ezt a lehetőséget, hogy egy orvosi szakvélemény is ezt javasolja számára. A szülők szerint egyéb szabálytalanságok is történtek Gyurcsány fiának érettségije körül, ezért panaszt tettek.

Kara kán · http://karakan.blog.hu 2013.10.29. 21:58:44

Videó - Baja - lipsibolsik - kamu - hazudozás - csalás - elkúrás - terelés - maszatolás - lipsibolsik - posztkomcsik - Baja - videó - elkúrás - a lipsibolsik Baja.

MolnarErik · http://heraldika.blog.hu/ 2013.10.29. 21:58:55

@ursus artos: Ismét hazudsz, a protokollnak a ma'am a megfelelő, a madam uazt jelenti ott is mint nálunk: bordélyházvezetőnő.
"After addressing her as "Your Majesty" once, it is correct to address the Queen of the United Kingdom as "Ma'am" (pronounced to rhyme with "ham") for the remainder of a conversation."
"Madam is what an older woman managing a brothel is called."
Csak ennyi a különbség.
en.wikipedia.org/wiki/Madam

fvipera 2013.10.29. 22:18:59

@Gyurcsány egy mocskos közokirathamisító adócsaló !: ha figyelted volna a történéseket, akkor feltűnhetett volna, hogy a politikus(hülye)gyerek házhoz ment a pofonért. sőt, kérte.

fvipera 2013.10.29. 22:23:44

@Gyurcsány egy mocskos közokirathamisító adócsaló !: orbán lányát az apja miatt nem bántja senki. rasi alanyi jogon tette magát nevetségessé. és ha jól láttam a traktoros fotót, akkor a nevetségessé válás a legenyhébb fokozat az esetében.

micsoda? 2013.10.29. 22:24:34

@Gyurcsány egy mocskos közokirathamisító adócsaló !: Bocsánat, ez a leány azért az érettségin már túl van, sőt nyert is az irásával. Aztán ha olyan a gyerek, mint a nick neved szerint az apukát gondolod, nem ráció fikázni:)

Fanyéllel Rendelkező Duguláselhárító Gumiharang 2013.10.29. 22:31:09

Szerintem Rachel elég illemtudó volt ahhoz képest, hogy cigány családban nőtt fel.

gipsz.jakab 2013.10.29. 22:32:38

@Fanyéllel Rendelkező Duguláselhárító Gumiharang: ja... csak ez így még szánalmasabb... ha normálisnak akar láccani... kár erőlködni kibukik a valóság...

fehérfarkas 2013.10.29. 22:35:19

@pelekas: "A vita arról szólt, hogy Orbán a felelős-e a médiafelhajtásért vagy esetleg más. Erre volt válasz részben az, amit írtam. Az útfelújítás indoka és annak médiamegjelenéséhez köthető boszorkányüldözés más téma. Érdekes, de ezt már sok helyen, sokan kitárgyalták.... Ezért nem akartam egy újabb vitát generálni... "

Ááááhh, biztos nem felelős a médiafelhajtásért a kormány első embere, aki körül az első kormányzása óta a legjobb média és PR szakemberek dolgoznak, és aki körül a PR cégek több százmilliós megbízási összegekért dolgoznak. Ráadásul még saját médiabirodalma is van (pontoosabban a veje cégének tulajdonosaié: Simicska-Nyerges párosé, meg Szélesé: HírTV, Class FM, Lánchíd Rádió, Magyar Nemzet, Demokrata, Heti Válasz, Metropol; EchoTV, Magyar Hírlap; valamint a Mahír mint a legnagyobb reklám- ás óriásplakátfelület tuladonosa) és amellett a közmédiát is az ő bizalmi emberei irányítják. De a médiafelhajtásért bizztosan nem felelős, hogyan is lehetne. Birom az ilyen álnaív embereket.
Gonodolom az a baj, hogy van mellettük még más média is, amelyek be mernek számolni egy közszereplő kínos incidenseiről, és nemcsak ajnározzák.
(bár érdekes, hogy ha szoci vagy liberális politikusról van szó, akkor pont fordítva működnek, mint Orbán esetében - de gondolom ennek az okát sem érted, mi?)

s 2013.10.29. 22:43:12

Mi a kérdés? A papa egy kibaszott nagy bunkó. Most kiderült, hogy a lánya is az. Ez egy család. Végül is mi a kérdés?

s 2013.10.29. 22:45:12

@Kara kán: Akad a lemez, öreg harcos. Talán mert régi, nem?

GeoCracker · http://endresy.blogspot.com/ 2013.10.29. 22:48:28

@Gyurcsány egy mocskos közokirathamisító adócsaló !:
"Politikus gyerekeket fikázni MSZP módra.."
Momentán a politikus gyereke szállt be fikázni először egy volt tanárát.
Ha nem tűnt volna fel.

Amúgy a nickedhez még mindig áll a kérdés. Meddig tartják az egyetemi emberek a szájukat Orbán szakdolijáról? Vagy vannak már válaszok a kérdésekre, hogy miként is születhetett az a hulladék?

Csak Neked, hogy el ne feledd :-)
endresy.blogspot.com/2012/05/konyvtari-osszeeskuves.html

GeoCracker · http://endresy.blogspot.com/ 2013.10.29. 22:49:16

@fvipera: Mondhatni könyörgött, hogy megkapja :-)

s 2013.10.29. 22:50:02

@Csak itthon adózó szavazhasson, papírmagyar ne!: Nem tette meg. Mondok ennél is jobbat. Nem is fogja megtenni. Mert szerinte ez neki jár. A többi meg csak egy mezítlábas lúzer. Esélyed sincs, hogy elmagyarázd neki, mert nem is olvas ilyesmiket.

gipsz.jakab 2013.10.29. 23:06:10

@Fanyéllel Rendelkező Duguláselhárító Gumiharang: nem volt benne irónia...

azt mondtad hogy erről a hitvány aszonyálatról az emberfia végülis sokal rosabat tételez fel, mint ahogy megnyíílványult...

mondhatni:

ráhel joban tejesít !

gipsz.jakab 2013.10.29. 23:12:20

bocs elírtam

ráhelapja takaroggy !

áasdklfjáasn 2013.10.29. 23:27:56

@Gyurcsány egy mocskos közokirathamisító adócsaló !:
Hol szapultam én ezt a Ráhel gyereket?
Idéznéd?

Amúgy meg de, elkezdtél MSZP-sezni.

Annyi hülye segg vagy, hogy azt sem tudod, mit írtál 2 perccel korábban?

Te ellenben nem csak nyalod a Fidesz seggét, de teli szájjal eszed a szarukat. Van pár ilyen, mint te, vécét már nem is építenek a pártirodába. Mindig ott van valaki közületek, aki örül, ha torkonfossák, és örömmel nyeli a szart.

@Fánkevő Fáncsi:
Hol írtam én anyádról, hogy kurva? Csak azt, hogy nemrég ment el. A nővéred meg még nem jött meg.
De a múltkor mondta, hogy a mai technika segítségével már a hozzád hasonló, magukat férfiaknak áruló hímringyók is tudnak netezni a Nyugati-aluljáróból.

áasdklfjáasn 2013.10.29. 23:40:07

@MolnarErik:
Hát nem tom, de a megszólítás a hivatalos levelekben, ha mondjuk egy cégnek írsz, még mindig Dear Sir/Madam.
Akkor is, ha nem a bordélyvezetőségnek írsz.

uborkagyalu 2013.10.29. 23:40:21

@pelekas: Egy valamit elfelejtesz: a XXI. sz. elején egy közéletet, médiát uraló, tekintélyuralmi jegyeket mutató rendszer nem is nézhetne ki úgy, mint akár csak 50 éve, hiszen vannak olyan játékszabályok (EU, nemzetközi egyezmények sokasága, a kommunizmus tapasztalata stb.), ami más kereteket szab Magyarországnak és az egész nyugati világnak.

Nincs fekete autó, de kuss van és bizalmatlanság a közigazgatásban, bíróságon, ügyészségen, pártkatonák az Alkotmánybíróságban, szolgalelkűek hada médiában, vezető pozícióban. És ez bizony 2010 óta.

Az 2013-ban édeskevés, hogy nincs fekete autó. Ezt ne felejtsd el.

Makkasz 2013.10.29. 23:51:42

Nem csodálkozom. Ráchel elveszítette realitásérzékét. Abban a családban felnőve, ahonnét az alternatív valóság származik. Abban a családban ahol a foci fontosabb mint gyermekek tanulása, étkezése. Abba a csládba nősült be, ahol büntetlenül el lehet lopni mások fáját, ingyen lehet útfelújítást kapni, ahol semiből jött após milliárdokat kap közpénzből, közös tulajdonból.

Mit tanult a szakdolgozata díjából? beleolvastam, egy erős közepes munka, a diákok többsége annál jobbat csinál. Mégis díjazták. Nála hozzáértőbbek, és elhitte hogy teljesítmény van mögötte.

Namost ő hogyan látná a paternalista környezetben a pater familianstól teljes mértékben befolyásolva, hogy egy nem nagy értékű amit apja vagy ő művel.

A rendszer haszonélvezői is elhiszik az alternatív valóságot és fényesre nyalják az erre igényt tartó törpecsatár valagát. Sokan nem hasznélvezőként is elhiszik hogy Magyarország jobban teljesít, hogy megvédték a nyugdíjukat, hogy EU ellenünk van. Akkor mit vártok Viktor gyermekétől?

Szerintem Ráchel nem bűnös. Nem okos és nem bölcs, de nem bűnös.

gigacherry 2013.10.29. 23:55:22

@GeoCracker: Iván Laci matekot tanít. Csakúgy mondom, minden mellékes gondolat nélkül.
Ismerem őt egyáltalán nem kell "szegény tanár"-nak nevezni. Nagyon bátor ember, nem fél kimondani a véleményét Szerintem inkább a "Rachel Rasi Rachel" iránti együttérzésből, mintsem félelemből távolította el az oldaláról a beírást.
Az én szememben egyébként egy huszonéves lány (még ha férjnél van is) simán lehet annyira éretlen,hogy ilyeneket irkáljon, én nem venném annyira komolyan a beírását, nem fenyegetőzött, inkább a tanára humorát kritizálta (akinek egyébként híresen jó humora van, erre is célozhatott azzal, hogy jobbra emlékezett, mint amit itt tapasztalt).

GeoCracker · http://endresy.blogspot.com/ 2013.10.30. 00:08:17

@gigacherry: Nem is merem a tanárt, ahogy még sokan mások sem. Az egészből Rasi csinált ügyet. Ilyen szintre jutót mindenképpen. Az pedig, hogy a mondatai következményét valaki ne mérje fel, hiba. Huszonéves asszonyként pláne.
Nem tudom, neveztem-e szegény tanárnak. Ha igen, igazad lehet, ha nem, nem az enyéma megjegyzésed :-)
Ha eltávolította, az ő dolga. Egyébként, mivel kering a neten képként, és a cache-rendszerek méf vagy fél évig mutatni fogják, szerintem butaság volt leszedni.

gigacherry 2013.10.30. 00:09:54

@putris72: Orbán a Facebook-os oldalán is közzétette a fotókat a nagy napról (gondolom oda nem a balos média fotósai készítették a képeket, persze lehet, hogy tévedek...)

gigacherry 2013.10.30. 00:11:41

@GeoCracker: Szerintem nem te emlegetted "szegény tanár"-ként, hanem korábban valaki más.

GeoCracker · http://endresy.blogspot.com/ 2013.10.30. 00:18:18

@gigacherry: Nekem is úgy rémlett, de nem olvastam vissza.

GeoCracker · http://endresy.blogspot.com/ 2013.10.30. 00:20:13

@putris72: Esküvő ügyben egyenesen a baloldal kátyuzta végig az utjukat :-) Most, hogy mondod :-)

gigacherry 2013.10.30. 00:24:52

@Gyurcsány egy mocskos közokirathamisító adócsaló !: Ki a halál beszélt itt az MSZP-ről (rajtad kívül) és mi köze van ennek az egész ügynek az MSZP-hez? Talán Mesterházy is ott mesterkedett a háttérben, csak mi nem tudunk róla? :-)

Fánkevő Fáncsi 2013.10.30. 01:28:28

@áasdklfjáasn: Mi bajod van "öreg", miért lettél ilyen mérges? Azt hiszem lehetsz vagy 16 éves és osztod az észt mint a vadállat. Itt a neten a hozzászólók többsége felnőtt, te meg itt kioktatod őket. Micsoda hülység ez már. Te butább és tapasztalatlanabb vagy mint ők, inkább figyelj arra amit mondanak és próbálj tanulni belőle.

Engem pedig nem tudsz kihozni a béketűrésből. Az egyik dolog ami megkülönbözteti a felnőttet és a gyereket a hozzászólók között, hogy a gyerek meggondolatlanul nagyot mond, túlzottan macsó, és úgy viselkedik, ahogy a való életben nem lehetne, ha ott állna a beszélgetőtárs előtte. A felnőttek nem élvezkednek egy olyan szituáción, hogy bármit megtehetnek büntetlenül egy intenetes komment blokkban, hisz ennek semmi jelentősége. Ettől még nem válsz tökös legénnyé, te kis buta. A felesleges profanizmus (keresd ki a wikin) szintén az éretlen és műveletlen fiatalok sajátja.

Az pedig tényleg egy idióta dolog, hogy 18 embernek válaszolsz egy hozzászólásban. Látsz még valakit aki ilyet csinált itt? Na ugye. Miért akarod magadra vonni a figyelmet? Aztán, ha visszaszólnak akkor nekiállsz személyeskedni velük. Maga a cikk teljesen lényegtelen, csak egy ürügy számodra, hogy kommentálhass, és bírálhass másokat.
Ez szomorú, hisz nyilvánvaló, hogy magányos lehetsz.

áasdklfjáasn 2013.10.30. 02:13:56

@Fánkevő Fáncsi:
Hát nem én kezdtem, seggfejkém...
Miért lennék mérges?
Igyekeztem olyan poénos lenni, mint te voltál. A hangsúly az olyan szón.

Ha én 16, akkor te esetleg 10.
Már az értelmi színvonalat tekintve legalábbis.

Ja, te nem vagy magányos, azért lógsz itt hajnal fél 1-kor nyilván.
Egyébként sajnos, míg a másik gépem dolgozik, nem tudok mit tenni, mint tévézni meg netezni, csak rá kell néznem néha, hogy a munka végére ért-e. Mivel ezek elég hosszú folyamatok, van időm ide irkálni.
Tudod, van, aki dolgozik is (meg néha helyette a gép persze).

Nyugi, ha itt lesz a csajom, akkor majd nem netezek.

Na, remélem, amagánéletemet illetően kielégítettelek.

Az meg mivel lenne jobb, ha a 18 embernek 18 hozzászólásban válaszolnék?

És nem leszarom, hogy ki csinál ilyet meg ki nem? Mi ez, valami egyenlófasz, amit mindenkinek követni kellene, úgy, ahogy te elképzeled? Nekem így tetszik, szokjál hozzá, vagy szökjél meg.

Ami ezt a profanizmus szót illeti: most tartsunk latintudásversenyt? Nem biztos, hogy én veszítenék, csak szólok, annak ellenére, hogy elég rég tanultam már latinul.

Próbálj már valami érdemibe belekötni, baromka.

Fánkevő Fáncsi 2013.10.30. 03:02:27

@áasdklfjáasn: "Igyekeztem olyan poénos lenni..."

Azt én tudom, te buta, csak neked az anyázás jelenti a "poénoskodást". Épp ezt magyaráztam el az előbb, de ezen ne vitázzunk tovább, ezt úgy sem fogod megérteni, hisz épp ez a különbség a buta tini meg a felnőtt gondolatvilága között :)

"Mi ez, valami egyenlófasz...?"

Nem egyenlófasz, hanem idiótaság úgy tenni, mint aki mindenkinél mindent jobban tud, egyszerre 18 embert oszt ki. Miért akarod uralni teljesen ezt a komment blokkot? Miért akarsz a középpontban lenni? Nem kell 18 embernek válaszolni, és minden hülyeségbe belekötni.
Természetesen ez azért van, mert nincs barátnő, ahogy állítod, és a szülők sem szentelnek túl sok figyelmet rád. Egyszerűen ez az egyetlen "szórakozásod" és kommunikációd a külvilággal. Magányos vagy. Nem vagy egyedül sajnos, sok fiatal jár hasonló cipőben, sokan élik a szociális életüken különféle blogokon. Nézd csak meg például a Tékozló Homár-t, ott már szinte "bennlakók" kommentálnak. Tök mindegy, hogy a cikk miről szól, ők azért ott jól elvannak egymással.
De ez nem egy nem túl jó megoldás, csak egy pótcselekvés, ettől nem lesznek barátaid.

"...most tartsunk latintudásversenyt? Nem biztos, hogy én veszítenék, csak szólok..."
Miért akarsz versenyezni mindenáron? Nem kell bizonyítani, hogy te okosabb vagy mindenkinél, hiszen az lehetetlen. Egyrészt mert nem vagy, másrészt ez a hely nem alkalmas annak a bizonyítására. Ez nem nyilvánvaló?

sandor26 2013.10.30. 03:24:06

Kedves Ráhel, nem kell szégyellni a családnevünket.

áasdklfjáasn 2013.10.30. 03:33:21

@Fánkevő Fáncsi:
Jaja, ahogy neked meg a személyeskedés.

Ha megnézed, nem kiosztottam 18 ember, hanem válaszoltam 18 embernek. A te szinteden lehet, hogy ez mindegy, a normális emberekén nem.
Nem akarok középpponban lenni, de ha mondanivalóm van, akkor elmondom. Akkor is, ha ez neked nem tetszik. Majd ha a te blogodban teszem, akkor letiltasz, oszt jóvan.

A szülők tényleg nem sok figyelmet fordítanak rám, mivel elég régóta élek külön tőlük, sok száz km-re. Barátnőm tényleg nincs, csajom van. Azt meg leszarom, hogy te mit hiszel.

Nem akarok versenyezni, csak te jöttél ezzel a fölényeskedő dumával.
Nyilván nem vagyok okosabb mindenkinél, de nálad azért valószínűleg.

Mondjuk az a fiatal, ez hízelgő. :-)

És persze, sokan járnak hasonló cipőben, konfekciócipőket hordok. Mindegyikből több tízezer pár készül.

Na, de most már rejszolj egyedül tovább, nekem mennem kell aludni, holnap sok dolgom lesz.

Fánkevő Fáncsi 2013.10.30. 04:26:38

@áasdklfjáasn:
"Ha megnézed, nem kiosztottam 18 ember, hanem válaszoltam 18 embernek. A te szinteden lehet, hogy ez mindegy, a normális emberekén nem."

Válaszoltál? Melyikük intézett kérdést hozzád? Elmagyaráztál nekik valamit, igazi népművelő vagy :)
2 hónapja regisztráltad ezt a nick-et, és a 60 nap alatt 275 hozzászólásod volt. Ez magasan legnagyobb arány akár még az összes hozzászóló között is. És ezek közt olyan kommentek vannak, hogy 18 emberhez szólsz egyszerre. Nem, ez már nem normális dolog sajnos, senki szintjén sem, ezt nem lehet kimagyarázni. A "blogozás" napi életed szerves része lett, függő lettél, és még csak be sem látod.

"Nem akarok középpponban lenni, de ha mondanivalóm van..."

lolol :))) Igazából szerény és visszahúzódó típus vagy csak a látszat csal, igaz?
Miért van akkor ilyen sok mondanivalód ilyen sok ismeretlen ember számára? Ha más helyen ezeket a dolgokat meg tudnád beszélni, barátokkal, szülőkkel, csajokkal, akkor nem lenne kedved 18 ismeretlen faszingernek egy szuszra beszólni, hogy mi nyomja a lelkedet, mit nem tudnak ők jól, mi ezzel szemben a valóság. Nem lenne érdekfeszítő dolog.

Természetesen nincsen ilyen sok mondanivalód, ezek a kommentek egyszerűen kétségbesett társkeresést fejeznek ki. Az emberek elismerésére, megbecsülésére végső soron szeretére áhítozol. Ezen a módon zsákutca, és ezt te is be fogod látni előbb utóbb, ha csak fele olyan okos is vagy, mint amilyennek gondolod magad.

MolnarErik · http://heraldika.blog.hu/ 2013.10.30. 09:24:34

@áasdklfjáasn: Ha nem tudod, szívesen segítek. Szabad György nem levelet ÍRT a királynőnek, hanem megSZÓlította (SZÓban). Tudod, a németek is hiába írják le helyesen, h Herr Lovas, ha aztán azt mondják, h Herr Lofasz.

Lencsés István 2013.10.30. 09:40:44

@Frőczy Sanyi: Mondatkezdés nagybetű , ha ezt nem tanulod meg , akkor ma és ezen blogbejegyzésnél utoljára reagálok rád . Ilyen nincs , hogy . : " .... Rasika , Arogán Tóni .... " . Nem véleményem , hanem tényem , van különbség . Légyszíves egybe írandó . Kötőszóval ( de ) nem kezdünk mondatot . Való életben sem nyalok férfit , mert nem vagyok buzi , ne magadból indulj ki . Van szóköz a vessző előtt . A rólam kialakított véleményed meg nem érdekel , mert hazugság .

fvipera 2013.10.30. 09:42:08

@pelekas: tanulmányozd peron rendszerének első éveit.

gipsz.jakab 2013.10.30. 09:59:02

@fvipera: tudom, csak gyakorlom... fennhangon, tükör előtt !

a hangsújjozás sem mindegy... nagyon fontos hogy az ember igényes legyen...
átsüssön a kellő mértékű GYÚNY, gyűlölet és megvetés...

ráhelapja takaroggy !

délioldal 2013.10.30. 10:25:31

@Lencsés István: "Van szóköz a vessző előtt"

Muhahahaha. Azt hittem összeszedted magad és nem írsz több hülyeséget a hozzászólásaidban.

Nem is tudom, hogy Pituyka, vagy Rachel Rasi helyesírása rosszabb. Mondjuk Rasinak kínosabb, Pityutól már megszoktuk.

csak egy néző 2013.10.30. 10:29:53

No emberek!
Vége a bulinak, felébredt Lencsés Pistike és neki tényi vannak és nem fosva. Ja és a mondatkezdés nagybetű, ha ezt nem tanuljátok meg akkor ma már nem reagál rátok a tényeivel.HIHIHI.

Lencsés István 2013.10.30. 11:27:56

@délioldal: Nevess , nem érdekel . :) Tényt írok , nem hülyeséget , csak ez téged zavar , de az meg nem érdekel . :) ;) :D Nem vagyok " .... Pityuka és Pityu .... " sem , azaz tanulj meg olvasni IS . Ilyen sincs , hogy . : " .... Rachel Rasi .... " .

délioldal 2013.10.30. 12:14:11

@Lencsés István: De van. Nézd meg a posztot, te féleszű. Te nem tényeket írsz, hanem a mogyorónyi agyad szüleményeit és közben nagyon okosnak hiszed magad. Ne másokat javítgass ki, hanem menj el végre valahová, ahol megtanulsz helyesen írni. Egyébként nem zavar. Kifejezetten fel szoktad dobni a napomat és jókat röhögök rajtad. Hiányoltalak is. El voltál tűnve és komolyan azt hittem, hogy végre elmentél könyvtárba olvasgatni. De látom nem.

Skolem 2013.10.30. 13:26:16

Kedves Blogger!

Vigyázzon, nehogy a börtönben találja magát, mert kritizálni merészelte a miniszterelnök lányát. Ezek semmit sem felejtenek!!!

Tarski.

mandro 2013.10.30. 15:30:22

@magándemokrata: Te baromarcú! Ha a héber megy jobban, ne erőltesd a magyart. Helyesírásról szóló vitába nem kellene beleszólnod! A bele olvastam helyesen így írandó: beleolvastam.

H_A 2013.10.30. 17:08:22

@Skolem: Kedves Hozzászóló! Köszönöm a figyelmeztetést. Nagyon picit bízom abban, hogy nem kerül sor erre. :)

2013.10.30. 19:35:04

Állítólag Ráchel még az apján is túltesz akaratban, radikalizmusban és tettre készségben. OV igazi örököse mindenben. Egy a szerencsénk, Magyarországon egy nő sosem csinálhat politikai szerencsét, karriert, szóval tipikus kutyaugatás, ami nem hallatszik az égig. Egyébként biztos, hogy ő szólt hozzá? 2 perc alatt lehet másítani/hamisítani egy FB profilt...Nagyon béna a név, hogy Rachel Rasi Rachel.

bőrmók 2013.10.30. 21:40:37

ráhel az apád faszát

gigacherry 2013.10.30. 22:20:14

Eszembe jutott valami: Nem lehet, hogy Rasi terhes és a hormonok késztetik arra, hogy tyúkanyóként maga köré gyűjtse az összes családtagját és védelmezze őket még a szél fúvásától is? (Én már csak tudom, én is az vagyok. :-)) A terhesség érzékenyebbé is teszi az ember lányát és emiatt olyan dolgokon is felkaphatja a vizet, amiken egyébként nem.

pelekas 2013.10.31. 08:15:23

@uborkagyalu: Ennek ellenére a hozzászólók fekete autóznak....

pelekas 2013.10.31. 08:18:48

@fehérfarkas: Engem nem zavar, hogy van ellenzéki média, sőt fontosnak tartom, ha érdemi dolgokban kritikus, és nem az a fő műve, hogy összeszaroz egy esküvőt....
De látom téged piszkosul zavar, hogy van kormánypárti média is. Vajon 2010 előtt is zavart?

pelekas 2013.10.31. 08:21:42

@fvipera: Az, hogy rettegsz, még nem teszi realitássá, hogy MO. EU tagként diktatúrává válik.
Peron idejében pld ez nem állt fenn. Így a hasonlatod már annyira nem is hasonlít.

Lencsés István 2013.10.31. 09:41:31

@délioldal: Nincs . Megnéztem . Nem érdekel a rólam kialakított véleményed , ami hazugság . Én tényeket írok , és ez téged zavar és ezért személyeskedsz de olyan hülye vagy hogy nem tudod hogy azt név nélkül nem lehet . :D :D :D + :D Nem javítgatok senkit , alapdolgot várok el . Én helyesen írok , az hogy ez téged zavar az nem az én bajom . Nevess , nem érdekel ( ha ez nem jut el , akkor ma és ezen blogbejegyzésnél utoljára reagálok rád ) , én is ezt teszem rajtad . :) ;) :D Minden nap járok könyvtárba olvasni , szóval ezt IS bebuktad . :D :D :D + :D Kötőszóval ( de ) nem kezdünk mondatot .

délioldal 2013.10.31. 10:21:50

@Lencsés István: Jól van Pityuka! Gratulálok! Csak így tovább! :D

Lencsés István 2013.10.31. 11:23:47

@csak egy néző: Minek örülsz ? :D

@délioldal: Nem vagyok " .... Pityuka .... " , azaz tabulj meg olvasni , vagy ma és ezen blogbejegyzésnél utoljára reagálok rád . a gratulációt köszönöm , meg is érdemlem . :) ;)

csak egy néző 2013.10.31. 11:38:14

@Lencsés István:
FIGYELEM!!!
Felébredt Lencsés Pistike!
Hátrébb az agyarakkal, gondold meg kétszer is, hogy mit kommentelsz, mert neki bizony tényei vannak és nem fosva. Egyébként is mondatkezdés nagybetű! Ha hibázol itt fosva, akkor ma már nem reagál többet rád.

Lencsés István 2013.10.31. 11:40:43

@csak egy néző: Nem vagyok " .... Lencsés Pistike .... " , azaz tanulj meg olvasni . Kötőszóval ( ha ) nem kezdünk mondatot . az iróniád meg KURVA GYENGE ! ! ! + ! Te is olyan vagy mint sok más , ha tényt tolnak a mocskos pofádba azzal nem tudsz mit kezdeni , és elkezdesz személyeskedni , de annyira hülye vagy hogy azt sem tudod hogy azt név nélkül nem lehet te tömegszerencsétlenség . :D :D :D + :D

csak egy néző 2013.10.31. 11:43:21

@Lencsés István:
Hihihi, megnyugszik a beteg és tologatja tovább a csattogós lepkéjét.

Lencsés István 2013.10.31. 11:44:23

@csak egy néző: Nem vagyok beteg , és neten nem lehet tolni , és csattogós lepke meg nem létezik .

Lencsés István 2013.10.31. 11:53:46

@délioldal: Nem vagyok " Pityu .... " , azaz tanulj meg olvasni , ha nem tanulsz meg akkor ma és ezen blogbejegyzésnél utoljára reagálok rád . A link nem tény . Neked semmid sincs .

csak egy néző 2013.10.31. 11:58:49

@délioldal:
Láttad már Pityuka facebook oldalát???

délioldal 2013.10.31. 12:10:03

@csak egy néző: Persze. Azóta még jobban röhögök, ha olvasom a magasröptű hozzászólásait a 15 szavas szókincsével.

csak egy néző 2013.10.31. 12:15:36

@délioldal:
Szerintem petri csészében készülhetett ez a Pistike, mert ember magától nem lehet ilyen hülye.

délioldal 2013.10.31. 12:20:54

@csak egy néző: nem az a baj, hogy hülye. Inkább az, hogy nem veszi észre és erőlteti, mert okosnak hiszi magát. Ahogy kinéz, viselkedik és amilyen egyszerű... Tényleg olyan, mint egy szellemi fogyatékos. Néha azért sajnálom kicsit. De megérdemli amiket kap, mert ritka tahó és arrogáns is az ostobasága mellett.

fehérfarkas 2013.10.31. 13:02:28

@pelekas: "A vita arról szólt, hogy Orbán a felelős-e a médiafelhajtásért vagy esetleg más. Erre volt válasz részben az, amit írtam. Az útfelújítás indoka és annak médiamegjelenéséhez köthető boszorkányüldözés más téma. Érdekes, de ezt már sok helyen, sokan kitárgyalták.... Ezért nem akartam egy újabb vitát generálni... "

Nem azzal van a baj, hogy létezik kormánypárti média.
A baj az Rachel mondatával van, hogy ami más médiából jön, az eleve hazugság.

Az útfelújításnál nem történt semmi boszorkányüldözés. Norvégiában egy ilyenért az illetékes közszereplő lemond, ha kiderül, hogy az adófizetők pénzén a saját lányának esküvőjére vezető utat újította fel.
Tudom, nem Norvégiában vagyunk.
És Európa sem csak Norvégiából áll, mert ott van Berlusconi Itáliája - ott mondjuk azért néztek el sok mindent a demokráciát szintén unortodoy módon értelmző Berlusconinak, mert a főutak jó minőségűek voltak, az infrastruktúrát fejlesztette, az ipart és a gazdságot ortodox módon fejlesztette (a hazai orbáni unortodoxxal szemben), és átlagolasz életszínvonala nőtt - az orbáni magyarországival szemben. Így az átlagolaszt kevéésbé érdekelte mennyit nyúl le a maga és családja számára Berlusconi. Persze az olasz bíróságnak erről már más volt a véleménye.

Visszatérve a kormánypárti médiára. Ez azért pártos média, hogy annak a pártnak a szemszögéből mutassa a dollgokat, és annak megfelelően folytasson propaganda tevékenységet. Aki akarja az nézi, aki meg nem akarja, az meg mást néz helyettük.
Viszont van olyan, hogy közszolgálati média. Sajnos ezekből is pártpropagandát csináltak. A KÖZ szolgálata helyett a PÁRT szolgálába állították őket.

Arról meg már nem is beszélek, hogy a folyamatosan baloldali médiafölényről való szónoklás közben a baloldalnak alig pár médiaterméke van, míg a jobboldalát korábban már felsoroltam + a közszolgálati médiát is ők irányítják (sok évtizedes szakmailag kiváló embereket rugtak ki, vagy tettek föléjük pártos vezetőket, akik a Fidesz elvárásai szerint szerkesztik a híreket). Látod, ez a nagyon nagy gond.

fehérfarkas 2013.10.31. 13:14:55

@pelekas: " Engem nem zavar, hogy van ellenzéki média, sőt fontosnak tartom, ha érdemi dolgokban kritikus, és nem az a fő műve, hogy összeszaroz egy esküvőt....
De látom téged piszkosul zavar, hogy van kormánypárti média is. Vajon 2010 előtt is zavart? "

Az előző válaszom erre akart menni.

Egyébként megkérdezhetem: az ellenzéki média összezavarta az esküvőt?
A bulvárcelebek esküvőiről ennél sokkal nagyobb a médiafelhajtás, és ott aztán tényleg mindefélét írnak, olyanokat is, amiknek a valósághoz semmi köze, csakhogy növeljék a példányszámot meg a nézettséget.
Itt mondjuk mi volt az amirőlaz ellenzéki média írt? Arról, hogy az adófizetők pénzén asztaltoztak le egy útszakaszt a miniszterelnök (=közszereplő; ráadásul az adófizetők pénzéről döntő legmagasabb rangú közszereplő) lányának esküvőjére? És ez a hír igaz? Igaz.

De a média a hibás, hogy ezt megírja és ezen csámcsog, és nem az, aki az adófizetők pénzén asztafaltoztatja le az utat a saját lánya esküvőjére.
De ezen mit csodálkozunk, amikor a saját falusi telkének a végébe építtet stadiont + a falujába még fociakadémiát és kisvasútat (és a polgármester véletlenül több száz hektár állami földet nyer a földmutyiban).
Nézd, az ilyen adófizetők pénzén történt eskövői útfelújításoknak az a jelentősége, hogy ezt az átlag Mari néni is fel tudja fogni, míg Simicska Közgépének 400 milliárd forintos állami megrendeléseit már nem, ahogy a Simicska 5 cégének 18000 hektáros álllami földbirtok megkapását sem. Mert ezek már olyan nagysegrendő számok, amik az átlag Mari néni felfogóképességét meghaladják, de egy privát esküvőre adófizetők pénzőből felújított útszakaszt még bárki fel tud fogni.

pelekas 2013.10.31. 14:55:04

@fehérfarkas: Visszatérünk az origóhoz. Egy nem közszereplő fiatal felnőtt lány ismerősének szóló facebook bejegyzését nem kellene olyan súllyal latba vetni, mintha valami hatalmas dolog történt volna. Én is nevezek, te is nevezel hazugnak embereket, cikkeket, stb. Te is skatulyázol, én is skatulyázok (szégyellem, mikor rájövök, és igyekszem kiiktatni, de mégis igaz), sőt ezt meg is osztom/osztjuk másokkal. Én is tudok sommásan fogalmazni, mikor úgy élem meg a dolgokat, hogy megbántottak, megsértettek. A leányzó mondataiból nem lehet levezetni korrekten semmit. Sem azt, hogy ribanc lenne, se azt, hogy diktatúra. Akik erre alapozzák ítélkezésüket, .... hogy is fogalmazzam.... vagy az érzelmeikre hallgatva hoztak túlzó megállapításokat, vagy csak egyszerűen trollkodnak, mert jólesik.
Nos én ezért ragadtam virtuálisan tollat, és kezdtem bele a szélmalomharcomba.
Amit felvetsz ezentúl, vitára érdemes, de nem nagyon tudok rá mit mondani. Amennyiben egyértelműen igazolódna, hogy tetemes összeget áldoztak az útfelújításba közpénzen ténylegesen az Orbán lagzi miatt a család vagy környezete megrendelésére... hát nagyon elszomorítana. De én a sajtóhíreket olvasva nem nagyon látok tisztán, és ezért nem igazán tudok erre reagálni...
A média abban hibás, akármelyik oldali is, hogy baromira torzít. Szinte soha nem lehet tisztán látni, mert érdek fűződik a másik oldal lejáratásához. És a polarizált média ezt mindig ki is használja. A hírtv-ben sem jelenhet meg mszp-s politikus pozitív üzenettel, és az atv-ben sem kormánypárti. Pedig a sok mocsok között tuti, hogy van ilyen is... de igény nincs rá.
Az esküvő bemocskolása azért is gázos, mert Orbán lánya nem celeb... nem is akar az lenni szvsz...

fehérfarkas 2013.10.31. 15:10:17

@pelekas:
Leírtam, hogy Rachel mely konkrét mondataival mi volt a konkrét problémám. Sem dktatúrát nem írtam benne, se le nem ribancoztam. A terelés tipikus példáját adod elő, amikor érdem váfolat helyett kitalát víziókkal hadakozol, és úgy teszel, mintha a vitapartnered olyxanokat írt volna.
Ismétlem: konkrét mondatokkal volt a bajom (szó szerint be is copyztam az ominózus mondatokat), és azt konkrétan leírtam, hogy mi velük a gond.

Orban Rachel egy 18 éves elmúlt felnőtt állampolgár, aki tettélrt ugyanúgy számon kérhető, mint én, te vagy az apja, vagy bárki más ebben az országban. Ha valamit nyilvánosan leír, ráadásul egy közszereplő védelmében, és a közszereplő lányaként (direkt ki is emeli, hogy az apjáról van szó), akkor ne játszuk már el az ártatlan naívat, mintha a közszereplő nem közszereplő lenne, és a lánya is egy privát magánembert akarna privát ügyben megvédeni. Orbán közszereplőként, Magyarország miniszterelnökeként volt Indiában, és az egyik ember a közszereplését bírálta - amire a közszereplőnek lánya védelembe vedte a közszereplő apját, és lehazugozta a lakosságot HITELES felvétellel tájékoztató sajtót, és megkérte a volt tanárát, hogy ne hallgasson a HITELES információt közlő sajtóra (mert szerinte az hazudik). Ez a gond, és csak sajnálni tudlak, ha ezt nem érted meg. Vagy annyira nnagyon védened kell a Vezéredet, hogy a valóság már nem is érdekel téged, és ezért össze-vissza terelsz?

pelekas 2013.10.31. 15:36:38

@fehérfarkas:
"Leírtam, hogy Rachel mely konkrét mondataival mi volt a konkrét problémám. Sem dktatúrát nem írtam benne, se le nem ribancoztam. A terelés tipikus példáját adod elő, amikor érdem váfolat helyett kitalát víziókkal hadakozol, és úgy teszel, mintha a vitapartnered olyxanokat írt volna."

Nem terelek, csak beszélgetnék veled...
Lehet, hogy szokatlan, de talán nem reménytelen.
Pontosan azt írtam, le, hogy miért vetemedtem hozzászólásokra a fórumban. Nem tulajdonítottam neked az általad felemlegetett megjegyzéseket. Te úgy kerültél a képbe, hogy megszólítottál (legalábbis erre emlékszem). Erre reagáltam, csak épp szeretném a témánál tartani a hozzászólásaimat.
Szerintem pont elfogultságból nem kezelitek megfelelően vsz az életkorotokból adódóan a facebookot. A facebook magánszféra. Annyira, hogy a fiatal azt postolja ki, hogy mit evett, hogy ébredt, kivel veszett össze. Sokan olvashatják, de ez alapvetően az ismerősöknek szól. Az, hogy ez rossz vagy jó, más kérdés. Nos kár lenne nyilvánosságnak titulálni egy véleményre adott személyes választ. A tanár személyes ismerős, és apja révén személyesen érintett. Nem nyílt levelet írt egy újságba, nem mondatta be a rádióba, nem közszereplőként nyilatkozott újságíróknak, hanem tett egy SZEMÉLYES bejegyzést mert felindult egy post-on. Ennyi.
Lehet ekézni a helyesírását, lehet morogni az elfogultságán, sommás gondolatain, de ez akkor is egy személyes magánvélemény, ami konkrét személyhez szólt...
Semmi több. A többi már terelés lenne... :)

fehérfarkas 2013.10.31. 15:57:15

@pelekas:

Egy véleményben nem az számít hol jelent meg, hanem mi a tartalma.

A fészbúk pedig nyilvános, vagy legalábbis a rajta nyilvánosan olvasható cikkek és kommentek. Aki nyilvánosan kommentel a fészbékon az nyilvánosan teszi. Innentől kezdve pedig az számít amit leírt. A leírt/kimondott szó súlya.

Nem Rachel privát chetjét törte fel valaki illegálisan, hanem egy nyilvános cikk egyik nyilvános kommentelőjének véleményéhez szólt hozzá. A nyilvános cikk nyilvános kommentelője egy közszereplő közszerepléséről írta le a véleményét. Ráchel ezt az apja elleni személyes támadásnak vette, a közszereplő apjának közszereplését bemutató újságot meg lehazugozta. Ez a probléma. Ez a mentalitás a probléma, és teljesen mindegy, hogy zárt ajtók mögött vagy egy sajtótájékoztatón vagy egy fészbúk kommentben teszi: a lényeg a lényeg, a leírt mondatok tartalma.

Nyilván senki nem foglalkozna ezzel, ha csak egy lenne a sok fidesznyik noname troll közül - de itt pont a moniszterelnök lányáról van szó, és ő írta le azokat mondatokat és nem valamelyik troll.

Vombatus Ursinus 2013.10.31. 17:43:25

Ráhel szerintem nem érti a világot maga körül. Szar ügy. Majd megtapasztalja, hogy az apja bunkóságáért nem a volt tanárát kell ekézni. Sok boldogságot neki amúgy!

Dániel Mihalik 2013.11.01. 08:36:24

A tanár levele lenyűgözött és teljesen helyt adok neki.Gyönyörű fogalmazás,irigylem.Komment a tettekhez nem nagyon kell,hisz aki nyitva tartja a szemét látja.Ellenben,amit nektek orbanistáknak köszönhetünk és elég erős alapnak tűnik,ami visszább már mások tollából is olvasható az az elefánt hatása rátok.Sokatokra.Amit keltett bennetek saját magatok ellen és amiben éltek az ellen.Folyamatában látjuk a mozifilmet,ahogy az az ember szétbarmol mindent és kicsinál mindent.Ehhez ért.Belőled is Ráhel ilyet nevelt a látottak szerint és a maradék "kicsi" családi klánja is nagy eséllyel ugyanilyen lesz.Egy dologhoz nagyon értetek.Gyűlölködéshez,mások leírásához.A probléma fogalmát ti nem ismeritek.Remélem egyszer nagyon mélyében megismeritek.Ez az ország,amiben élsz nem erről kellene hogy szóljon.Drága apád,aki a magyar miniszterelnök tette ilyenné,ne csodálkozz ilyeneken és addig örülj,ameddig csak a virtuális lapokon mondják ki a véleményüket az emberek és nem nyíltan szidják.Boldogabb lennél ha kiállna egymillió ember a Kossuth térre láncot alkotva és úgy viselkedne,mint amit apád hozott ki az emberekből Gyurcsány idején?Büszke lennél,amikor egymillió ember ordítaná,hogy Orbán takar...?Hogy a drága apád miatt utálják már egymást is az emberek?Hogy a gyűlölködés a napi trend?Hogy 9millió emberét elvenni,elb@szni mindent,égetni a tűzben az ország lakosságágát,haverokat pumpálni...ide se férne...persze.Téged ez nem zavar.Apuci majd megoldja...igen...a mi pénzünkből.Mint ahogy téged is a mi pénzünk tart fent és el.Logikusan kellene belegondolnod a tettekbe és azok folyományaiba lehetőleg objektív szemüveg mögé bújva kicsi narancs.Nem focilabda mögé,miközben semmire nincs pénz de apád degenerált hobbijára igen...érdekel téged,hogy mit jelent magyarnak lenni?Mi történik másokkal?Mit gondol most rólad és az országról most a kicsi világ?Hogy ameddig ilyen finom megjegyzést fúztek egy olyan cselekedethez,amivel amellett,hogy magát is lejáratta a kedves miniszterelnök,egyben az országot is?Érdekel téged bármi,ami nem a saját javadat szolgálja és persze nem másoktól elvan véve?Az országunk nem a családod még ha apucid így is próbálja meg beállítani vagy ahogy akár magát annyira nagy magyarnak...Lassan semmi köze ehhez csak földrajzilag ide csapódott (ami nem a tudását és szakértelmét tükrözi).Nem elég nagyot sajnos.Nem a játékokon veszekedünk,hogy ki játszik vele,mint még a testvéreid között ez megeshet.Magyarország nem nektek való és ti se nagyon Magyarországhoz valók vagytok.Ez egy egyszerű magyar vélemény volt.Egy..Próbálom a jót nézni mindenben,hogy amennyire lehet nyugodt legyek és ne ezen stresszeljek.Ti sajnos nem a jó dolgok közé tartoztok.Sem tettek terén se nem pedig személyek tekintetében.A hátam közepére kívánlak titeket és még biztos sokan.Ez pedig nem az irigység,ami belőlem vagy másokból beszél.Vannak akiknek még fontos,hogy tiszta lélekkel tudjanak a tükörbe nézni reggel.Például annak az intézetnek a dolgozói is ilyenek,akiket nem akart apucid támogatni...de az a qrva stadion kell ugye?Gondolom a kedves testvérkéidnek idejében meglett minden tankönyve...Magyarország jobban teljesíthetne ha nem az a barom ülne abban a székben!

pelekas 2013.11.01. 12:28:09

@fehérfarkas: A tartalom mellett nagyon fontos, hogy ki mondta, hol mondta, miért mondta. Persze, igaz, hogy sommás véleménye volt... de hát ennél ezerszer sommásabb véleményeket olvasok itt a fórumban, mégsem történik semmi. Egy hírportál sem foglalkozik ezekkel. Peig nyilvánosak, bántóak, megalázóak, sommásak, embereket ismeretlenül elítélők... De mivel ez egy fórum, és nem közszereplők írták, és csupán azért, hogy szórakoztassák egymást, a kutya sem törődik ezekkel. Ezt kéne tenni Ráchellel is. Helyette jönnek az értelmetlen lejárató mémgyártók, mert most ez a trendi (ne vedd ezt magadra))

fehérfarkas 2013.11.01. 16:49:03

@pelekas: "A tartalom mellett nagyon fontos, hogy ki mondta, hol mondta, miért mondta. Persze, igaz, hogy sommás véleménye volt... de hát ennél ezerszer sommásabb véleményeket olvasok itt a fórumban, mégsem történik semmi. Egy hírportál sem foglalkozik ezekkel."

Pont ezt írtam, hogy itt a Vezér lánya szólalt meg, és nem egy mezei fidesznyik forzmtroll a sok közül.
Az ország első számú közszereplőjének a lánya, és nem pedig valamelyik ember a 10 millió közül. Éppen ezért lett ebőőll sajtóhír.

pelekas 2013.11.01. 19:07:06

Orbán Viktor lánya, egy lány. Nem választott képviselő, nem fizetett köztisztviselő, nem pozícióban lévő miniszter, egy lány, aki reagált az apját ekéző blogra.
Orbán Viktort kritizáljuk, megy Gyurcsány Ferencet is, de a tőlünk független gyerekeit hagyjuk ki. Ők nem tehetnek arról, kinek a gyerekei. Én csak tisztelni tudom Ráchelt, hogy kiállt az apja mellett egy olyan helyzetben, ami vsz nem is olyan nagy horderejű dolog...

GeoCracker · http://endresy.blogspot.com/ 2013.11.01. 23:39:19

Azóta az orbáni protokoll nagyobb dicsőségére Halloween-kor is sikerült elbénázni egy egyházi akciót

gepnarancs.hu/2013/11/orbani-halloween-koztokpenzen-2/

pelekas 2013.11.02. 12:30:56

@GeoCracker: Az elbénázás szó rossz, pontosabban jó, csak nem Orbán bénázott, hanem te.
Segítek:
Evangélikus egyház -> Lutheránusok -> Luther -> Wittenberg -> Reformáció -> 1517 október 31
mek.oszk.hu/00200/00203/00203.htm

Az érdemi kritikához ismeret és intelligencia is szükségeltetik.

GeoCracker · http://endresy.blogspot.com/ 2013.11.02. 13:10:56

@pelekas: Lehet. Akkor bénázás 1:1
Szerinted hány evangélikus van a Halloween-kor tököt farigcsálók arányában :-)
Egyébként Luther mintha egy szóval sem emlékezne meg arról, hogy "vedd kezedbe az állami kasszát, és e napot ünnepeld azáltal, hogy mások adójából nekünk fizetsz jusst"
Ellenben nekem úgy rémlik, hogy az eredeti, jézusi mércékhez, ha tetszik Pál-apostol szintjéhez akart visszatérni.
Ilyenkor az adófizetők pénzéből milliárdokat adni az egyháznak, ugyancsak baki. Pont Luther és Jézus szellemét gyalázza meg.
Tudod, az érdemi kkötekedéshez értelmezési képesség is kellhet.

pelekas 2013.11.02. 13:52:38

@GeoCracker: A halloweenezésed után ez már csak vergődés.
A keresztény felekezetek állami feladatokat látnak el az oktatás szeretetszolgálat, kórházak fenntartása kapcsán. Ez a pénz ide fog menni. Ha a hír is érdekelt volna, nem csak az ismerethiányos fröcsögés, akkor ezt is megtudtad volna.
Azon lehet vitázni, hogy kell-e állami szerepet vállalnia az egyháznak vagy sem. De mivel ez a helyzet már adott, ezért nem bűn, ha az állam kiveszi a részét ebből anyagilag is. És hogy ezt pont a reformáció ünnepén teszi az evangélikusoknál, ez egy elég szép gesztus az állam részéről.
A halloween-es történetet pedig nem erőltetném, megteszi ezt a reklámipar, mert ezzel is képes újabb ösztönzést adni az értelmetlen vásárlásoknak, dettó, mint a Valentin nap. De ez már más történet.

GeoCracker · http://endresy.blogspot.com/ 2013.11.02. 14:12:20

@pelekas: O.K., akkor vergődjünk tovább. Bár azon is lehet vergődni, hogy talán Luther sem véletlenül pont zen a napon szegezte ki azt a röpiratot. Talán, ha utánanéznél a halloween szó eredetének....

"A keresztény felekezetek állami feladatokat látnak el az oktatás szeretetszolgálat, kórházak fenntartása kapcsán."
S ha mindezért megkapják ugyanazt a normatív fejpénzt, amit mások, akkor egy szavam sincs. Ez az 5 milliárd extra pénz ebből a szempontból.
"ha az állam kiveszi a részét ebből anyagilag is"
ld. az előzőt. Vegye ki. De ne adjon extra pénzt.
Ha műemléket kell rekonstruálni,akkor tendereztessék meg, és a számlák arányában lehet utána utófinanszírozni.

Egyházon kivüliek pénzét ilyesmire költeni csak mert szép gezstus az állam részéről herdálás. A korábban írtak, csak hab a tortán.
Különben olvastam az eredeti hírt. Pont abban hivatkoznak oktalanul Pál apostolra.

GeoCracker · http://endresy.blogspot.com/ 2013.11.02. 14:22:42

@pelekas: Amúgy, ha Orbűn elmegy oda, puszit nyom a püspök-vezérigazgató gyűrűjére és mond két jó szót a maga református neváben, akkor alighanem le se tojta volna senki.

De ő közpénzt adott egy egyháznak, mert az olyan jópofa, egy vallási tárgyú bizottság elnöklése miniszterelnökként meg olyan szekuláris.

pelekas 2013.11.02. 17:24:52

@GeoCracker: Az állam feladata mérlegelni, hogy mit tart fontosnak. Neked nem jön be, hogy iskola kapjon ebből sportlétesítményt, szociális otthon, iskola épületfelújítást... ahol egyébként nem csak keresztény családok hozzátartozóit szolgálják ki, sőt....
A fejpénz sehol sem elég az épületek felújítására, beruházásokra. Azt az állam, önkormányzat tette, teszi meg, esetleg eu-s pénzből vagy saját keretből. Gondolom igazságtalannak tartod te is, hogy pld a reformátusok fizessék annak a kórháznak a felújítását, ami országos ellátó (ateista, deista, katolikus stb betegeket is ellátják, mert ez a feladatuk) intézmény, sőt egyedülálló bizonyos területeken az országban...
Mondom, lehet vitázni azon, hogy jó ez így vagy sem, de a helyzet adott...
Az az ötmilliárd nem herdálás, mert országos közfeladat-ellátás színvonalát emeli, akár hívő, akár nem, aki igénybe veszi.
És szerintem a halottak napja és a mindenszentek napja miatt tűzte ki akkor Luther a tételeit, mert az egyik, amin felháborodott, az a purgatóriumból való kivásárlásának biznisze volt, a búcsúcédulák. A mindenszentek pedig erről szól.

pocaklakó minimanó 2013.11.26. 15:09:13

"Semmiképpen nem Orbán Ráhel (művésznéven Rachel Rasi Rachel) briliáns helyesírását akarom pellengérre állítani..."

Nagyon bölcs döntés. Jobb is, ha olyasmit kritizálsz, amiben nincsenek hiányosságaid.

Vö.: "A színház nem box meccs (sic!), Vidnyánszky úr!"

DG 2014.04.13. 14:28:39

Hat, igen. Ez van. Sajnos.
Korcsnak korcs a kolke is.
Mast vartunk?...

wolves84lb 2014.07.23. 15:24:48

@Ches Desmond: vagyis akkor orbán viktor miniszterelnök egyenrangú lamperth mónikával? köszönjük...és ti egy ilyenre szavaztok 25 éve.

LOL
süti beállítások módosítása