Melldöngető senkiháziak

H_A Címkék: hazugság szerződés Fidesz Bayer Zsolt Fidesz-kormány Telekom Kovács Ákos2016.01.22. 10:20

Mondom szépen sorban, emlékezetfrissítés gyanánt, kizárólag az utókor számára csokorba szedve. Kovács Ákos, a nemzet női princípiumok terén is jártas trubadúrja elmagyarázta, mi a nők dolga a világban. A Telekom nevű szörnyszülött multi emiatt felmondta Kovács Ákos szponzori szerződését, mert szerinte a nőknek pont nem az a dolguk, ami Kovács Ákos szerint de.

Lázár János “vélemény- és ízlés diktatúrát” emlegetve összevonta a szemöldökét. Kocsis Máté a Facebookon liberálfasisztázott egy egészségeset. Kovács Zoltán kormányszóvivő megdöbbent a magyar alkotmány (nincs is alkotmány) betűjével, szellemével egyaránt ellentétes tékomos húzáson. Rétvári Bence Kálmán Olga műsorában csinált hülyét magából a felháborodás hevében és a mundér becsületének védelmében. Orbán Viktor is az alkotmányos védelem (nincs is alkotmány) alatt álló értékek tiszteletben tartását kérte számon a Telekomon.

Döngettük a mellünket Kovács Ákos jogaira hivatkozva és a magyar virtus okán, hogy Berlinben is hallják.

 

00278211.jpeg

Kovács Ákos a Parlamentben átveszi a Kossuth-díját 2012. március 14-én. (Fotó: Népszava)

 

A TELJES CIKK IDE KATTINTVA ELOLVASHATÓ.

A bejegyzés trackback címe:

https://hacsaknem.blog.hu/api/trackback/id/tr338301288

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása