Teljesen irreleváns, de kéne 6,72 milliárd. Melyik kasszához álljak, Lázár úr?

H_A Címkék: hitel Lázár János Tv2 Andy Vajna Eximbank2015.12.17. 17:23

Vajna Tímea lehetne az első nő Magyarországon, aki beteljesíthetné a Kövér László-féle női princípiumot, és egyenesen unokát szülhetne. Ez jutott eszembe hirtelen a Vajna névről, szerintem megmagyaráznom sem kell, hogy miért, de most mégsem erről fogok írni. Hanem arról, hogy azt találtam olvasni tegnap: Vajna Tímea hites ura, Andy, nem releváns a magyar állam számára.

Ezt Lázár János miniszter úr (ha valaki, hát ő biztosan tudja) válaszolta egy olyan újságírói kérdésre, amely ama közel 7 milliárdos Eximbank hitel felől érdeklődött, aminek segítségével az állam e derék úriembert hozzásegíti éppen a szemünk láttára a Tv2 megvásárlásához. Minden piaci alaponműködött, ez a hitelforma bármely magyar vállalkozás számára elérhető – mondá a miniszter. Vagyis ha jól értem, bármely magyar vállalkozás is megvehette volna a Tv2-t, csak úgy alakult, hogy éppen Andy Vajna fogja megvenni, nahát.

lazar-hatterkep.jpg

fotó: tejhatalom.tumblr.com

A teljes cikk ITT olvasható. 

 

A bejegyzés trackback címe:

https://hacsaknem.blog.hu/api/trackback/id/tr898180322

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása