Lázár János: aki Orbánnak megoldás, az országnak hatalmas probléma

H_A Címkék: interjú kormány bürokrácia bevándorlás Rogán Antal Lázár János Napi Gazdaság2015.07.19. 17:20

Soha nem rejtettem véka alá, hogy Lázár Arrogáns János számomra az egyik legkevésbé elviselhető arca ennek a szinte kizárólag elviselhetetlen arcokból álló magyar kormánynak. Ő nyilván szeretné azt hinni, hogy ez azért van, mert sokan másokhoz hasonlóan, nem tudok belekötni a munkájába, következésképpen a személyét tűzöm a tollam hegyére, és a vezetői vagy emberi tulajdonságai alapján akarok ítéletet hirdetni róla. Mert ennyire perverz vagyok, és jobb elfoglaltságot nem találtam magamnak. Nos, Arrogáns János elvtárs úr! Se nem görcsölök, se nem izzadok (bár a kánikula ezt erőteljesen indokolná), se nem bizonygatom, hogy ön alkalmatlan. Ezzel szemben nekem úgy tűnik, ön az, aki görcsösen izzadva bizonygatja: ön a megoldás, nem a probléma. Pedig az. Probléma. Hatalmas probléma.

Igen, elolvastam elejétől a végéig a Napi Gazdaság oldalán, szombaton megjelent Lázár-interjút. Kellően magvas, de legalább nem annyira terjedelmes, hogy 10 percet ne érne meg az életemből, és így is sokkal több minden belefért a már megszokott arcos ömlengésbe, mint gondoltam volna. Nehéz lenne ezekből a tuti megmondásokból szemezgetni, hiszen minden szavuk tömény bölcsesség, ám néhányra azért reflektálnék.

A Miniszterelnökséget vezető miniszter kikérte magának, hogy ő mégis csak hét alkalommal megválasztott, húsz éve a közügyekben flasztert koptató bátor ember, és öndefiníciója szerint Orbán Viktor számára sok ügyben nem a probléma, hanem a megoldás. Engem speciel egyáltalán nem érdekel, hogy mit gondol saját magáról, hogy Orbán Viktor mit gondol róla, viszont tényként állapítom meg, hogy még sajátjai között is széles körű ellenszenvet sikerült kivívnia magának. Lázár, saját bevallása szerint utálja a politikai képmutatást és a politikai piperkőcöket. Szereti a tiszta és egyenes beszédet, választói akaratát minden körülmények között szem előtt tartja, az általa vezetett „szuverenitásminisztérium” garantálja, hogy magyar kézbe kerül az ország, machetével esik az abszurd bürokráciának, a bevándorlást az európai baloldal Waterloo-jának tartja (bekaphatják, és visszavonulót fújhatnak ideológiailag) ellenben a súlyos helyzetben lévő kárpátaljai magyaroknak van hely Magyarországon, ha mind ide jönnek, akkor is. Mert mi nem Szíriában, Afganisztánban vagy Észak-Afrikában keressük a leendő itthoni munkavállalókat, hanem a határaink túloldalán élő magyarok között.

lazar-hatterkep.jpg"Kétségtelen, soha nem szoktam félni, és azt vallom, hogy a politikában egy politikus legfontosabb fegyvere a bátorság"  (fotó: tejhatalom.tumblr.com)

Sokat elárul az országot vezető Übü király szellemi állapotáról, hogy egy hozzá hasonló – a hatalmi téboly mámorában létező – felfuvalkodott hólyag képezi számára a megoldást (ha engem kérdezne, nem Habonyárpit, Lázár az elsők között lenne, akit meneszteni kellene, ha túl akarja élni – nem mintha ezt kívánnám magunknak) amely hólyag a maga rendjén azt mondta:

„Nagyon régóta, nagyon sok ügyben dolgozunk együtt Rogán Antallal, és kifejezetten nagyra becsülöm azt a képességét, hogy eligazodik a pénzügyekben. Nagyon ránk fér, hogy nemzetközi szinten is versenyképes gazdasági szakemberei és politikusai legyenek a Fidesznek. Kiváló miniszter lehetne belőle.”

Gratulálok, Jani király! Mondod ezt olyan emberről, aki a saját vagyonnyilatkozatát sem volt képes rendesen kitölteni. Rendkívüli reményekkel kecsegtető közeg az, ahol Rogán Antal pénzügyi képességei irigylésre méltóaknak számítanak. Mondanám, hogy ijesztő, de mióta Matolcsy György túl sok mindent átfogni nem képes tudatáról közelebbi információk birtokába kerültem, tulajdonképpen nem vagyok meglepve. Persze az valóban kiemelkedő képességekre vall, hogy a gyanús ingatlanügyletekben utazó Rogán Antal még mindig szabadlábon lehet, így e rendkívüli tehetség előtti szimbolikus főhajtás beszédesebb bárminél. Ilyen ember ez a Mindenre Megoldás János, értékeli a „teheccséget”.

„Az, hogy a bankszektor több mint fele nemzeti tulajdonban legyen, sorsdöntő Magyarország számára, mert ez a tétel önmagában jelentősen csökkenti a kiszolgáltatottságunkat. Ezért vásárol bankokat az állam, amelyeket egyébként privatizálni fog, hiszen a nemzeti tulajdon nem feltétlenül azonos az állami tulajdonnal. Ezért kellett továbbvinni a takarékszövetkezetek integrációját is, mert ezek együtt hatalmas nemzeti pénzügyi erőt jelentenek. (…) Már csak néhány lépés, hogy belőlük egy új magyar népbank szülessen.”

Kösz, János! Eddig is tudtuk, hogy a bürokráciával vívott sikertelen harcaitok másik oldalán a haveroknak kell átjátszani pénzügyi szektor apraját-nagyját is, ám attól, hogy hivatalosan is piros-fehér-zöld szerkóban folyik majd a nagyüzemi lopás, az sajnos számunkra továbbra is lopás marad. Az, hogy népbanknak fogjátok nevezni a Fidesz gazdasági hátországát jelentő nemzeti magyar hitelező rendszert, amely által a hozzád és Rogánhoz hasonló kiváló képességű emberek kedvezményes kamattal jutnak hitelhez állami pénzhez, amit valószínűsíthetően vissza sem kell fizetniük, mi ugyanolyan szarul érezzük magunkat. A gazdasági viszonyok ilyetén eltorzításának egyetlen üzenete van: eljön az idő, amikor a görög válság nevetséges mókának fog tűnni az itteni kő kövön nem maradó valósághoz képest. És tényleg nem azért mondom, mert utálom a pofádat, hanem mert – bár ha kinyitod a szád, egyelőre még vállalhatóbb vagy, mint Kósa Lajos – azt sem tudom elhinni neked, amit kérdezel.

Amikor azt mondod, hogy „az adóhatóság vezetőit és az államigazgatás adóügyi döntéshozóinak egy részét le kell cserélni ahhoz, hogy a kormány jól működő reformokat vezethessen be", nekem egyetlen dolog jut eszembe: nehogy már a ti elvbarátaitok helyett továbbra is Simicska sleppje fölözze le a lefölözhetőt. Valóban tarthatatlan, megértelek, János.

És amikor már azt hittem, nagyobb idiótaságok már nem fogják elhagyni a szádat, megadtad a kegyelemdöfést: a bevándorlás az európai baloldal Waterloo-ja, és immár mindenki számára világossá vált, hogy „a gazdasági bevándorlók súlyosan veszélyeztetik az európai emberek életminőségét, hiszen részesülni akarnak az itteni életszínvonalból anélkül, hogy ahhoz bármit is hozzá akarnának vagy tudnának tenni.”

Csak azért nem anyázok ezen a ponton, mert Lázárral ellentétben az öncélú, értelmetlen primitívségben nem látok lehetőséget. Ellenben az volna a kérdésem: ha ezek a rohadt gazdasági bevándorlók tényleg semmit nem képesek hozzátenni a gazdasághoz, akkor mi a tüdőért árultok nekik letelepedési kötvényt, azon kívül, hogy Rogán barátodnak milliárdos üzlet ez? És hadd kérdezzem meg, Lázár! Te konkrétan mit teszel hozzá a mi életszínvonalunkhoz? Az nem érdekel, hogy miként spekuláltál éveken át Hódmezővásárhely pénzével, hogy politikusként miként zsaroltál, fenyegettél gazdasági szereplőket, hogy bátor közszereplőként, hogyan futottál a bíróságra a becsületedet-méltóságodat megkeresni. Az viszont érdekel, hogy hogyan raktad zsebre a magyar dohánypiacot. Minő véletlen, akkor egyáltalán nem érdekelt, hogy miként semmiztél ki becsületes magyar embereket. Az sem teljesen mellékes, hogy nem piperkőc létedre hogyan rázod a rongyot a nagyvilágban, és szórod a magyar adófizetők pénzét, majd nemzetbiztonsági okokra hivatkozva, nem vagy hajlandó beszámolni arról, hogy konkrétan mi kerül egy fél vagyonba egy-egy utazásod alkalmával. Vagy beszéljünk a három számjegyű, milliárdokban mérhető autópálya építést célzó EU-támogatás visszafizetéséről, esetleg arról, hogy Brüsszel nemrégiben 700 milliárd forintnyi magyar fejlesztési forrást zárolt? Netán a Norvég Alapos 40 milliárdnyi buktáról?

Tudom, semmi közöd ezekhez, és pont ez itt a probléma. Nem a megoldás, hanem maga a probléma. Lázár János, az ostoba, kapzsi önkény testet öltött, Übüre hajazó jelképe, akiről jó okom van azt feltételezni, hogy hűtlenül kezeli azokat a pénzeket, amelyekből az ország felzárkóztatását kellene tető alá hoznia. Lázár Jánosnak semmivel nincs nagyobb hozzáadott értéke a magyar emberek életszínvonalához, mint azoknak a gazdasági bevándorlóknak nevezett menekülteknek, akiket a szájára vesz. De legalább gátlástalan és pofátlan. Az van, Jancsi, hogy a bevándorlók kérdése nem jobb-, vagy baloldali téma. Nem csúfos vereség az egyiknek, és óriási lehetőség a másiknak. Észak-Afrikából, Szíriából és Afganisztánból nézve igazi katasztrófa, Mórahalomról szemlélve pedig egy egyre súlyosabb, kezelésre (ha nem is megoldásra) számot tartó ügy. Ahelyett, hogy a férfiasságodat méregetnéd jobb- és baloldal határmezsgyéjén, cselekedni kellene, de ezt te sajnos és nyilvánvalóan nem értheted.

Nem mintha Tarlós Istvánnak igazat szeretnék adni abban (vagy bármiben), hogy ki is vagy te tulajdonképpen, de öntelt ömlengésedet végigolvasva, kénytelen vagyok megállapítani: tragédia, hogy ilyen felkapaszkodott, pökhendi fráterek ülnek tort Magyarország hullája fölött. Fölényeskedő, fenyegetőző, kioktató pártkatonák, akik felismerték, hogy a körülöttük lévők még náluk is hülyébbek.

Lázár elvtárs! Miközben gondosan előkapod a machetét, halkan elmondom azért, hogy az a kormány, amely ilyen csúfos módon áldozatul esik a bürokráciának, mint a te végtelenül káros és kínos Fidesz-kormányod, amelyben te vagy a szuverenitás kis álomszigete, az annyit is ér. Tartok tőle, hogy fölösleges Simicska parasztjait (és nem a becsületes dolgozó emberekre gondolok) saját, hűséges parasztokra lecserélni, igaz, vállalható szakember (és nem Rogán Antalra gondolok) nem fogja a nevét adni ehhez a hullámzó foshoz, amiben dagonyáztok. Pontosan a hozzád hasonló, önkritikára képtelen egyedek miatt van az, hogy gondolkodó, értelmes ember messziről elkerüli a környéketeket és sajnos a mi környékünket is. Ezért van az, hogy egyre silányabb figurákat fogtok most is kormányzati pozícióba emelni, akikkel szemben egyedüli elvárás, hogy Lázár János képére és hasonlatosságára, kellően korruptak és dögevők legyenek.

Úgyhogy engedd meg, hogy leszarjam, Orbán Viktor mit gondol arról, hogy mire vagy te megoldás. Az ország jól fel fogott érdeke szempontjából Lázár János igenis PROBLÉMA. Nemzeti probléma.

A bejegyzés trackback címe:

https://hacsaknem.blog.hu/api/trackback/id/tr127639684

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Éhes ló 2015.07.19. 21:13:30

Megvolt a gyűlöletötperc.
Ma is megbukott a fidesz, buktor és persze lézerjani is, tarlóssal kéz a kézben.

Bocsi.
Nem.
Ti buktok.
kozvelemenykutatok.hu/
Akkorát, amekkorát sosem képzeltetek volna.

Dr. Gy. Dr. Fűegér 2015.07.20. 08:22:56

@Éhes ló:

megvolt a "Hajráfradika" komment, fáradjon a kasszához.

wolfbeisz 2015.07.20. 08:30:24

Minden szava arany. Hála és köszönet!

♔bаtyu♔ 2015.07.20. 09:00:19

Most ezen azért kár ennyire görcsölni. Lázárt 2018-ban a közvélemény vagy igazolja, vagy nem, hiszen a dumája mögött vagy áll valami vagy nem. Idáig amúgy úgy néz ki, hogy igen.

Az az égvilágon semmit nem jelent, hogy balliberális bloggerként nem tetszik Lázár, de elégedetlenséged akkor sem közügy.

Ráadásul ha a helyedben lettem volna, mindezt személyeskedés nélkül írtam volna meg, ugyanis Lázárba e nélkül is elég jól bele lehet kötni. Soha nem értettem, hogy miért van erre szükség, hiszen eleve elveszi az írás lényegi részét, ráadásul neked ha már írsz nem a primitívebb balliberálisokat kellene meggyőznöd Aláírom, hogy balliberálisoknál a valódi hitelességet a gyűlölet mértéke adja, de most te balliberálisoknak írsz, vagy a többinek?

♔bаtyu♔ 2015.07.20. 09:03:09

@Éhes ló: Jövő kedden bukik Orbán, már a rendszerbontó aláírás kampány is elkezdődött és már nagyon sokan aláírták. Húszan.

A Milla is készülődik harminc szimpatizánsa elhatározta, hogy a Milla nevet Milliárdra cserélik, mert csatlakozott hozzájuk két külföldi haver is.

Köldök_szösz 2015.07.20. 09:06:27

Na megvoltak a bérkommentek is

Egéridomár 2015.07.20. 09:06:36

@Éhes ló: Véletlenül sem meglepő, hogy egy tartalommal bíró írásból csak egy jó kis ballibsizést sikerült ideböfögnöd.
Tudjuk rólad, hogy a leírtak mind vállalhatóak, sőt követendőek, de ez pontosan megmutatja jellemelieg mennyit érsz.

♔bаtyu♔ 2015.07.20. 09:13:40

@Egéridomár: Ez legfeljebb neked "tartalom".

"Lázár elvtárs! Miközben gondosan előkapod a machetét, halkan elmondom azért, hogy az a kormány, amely ilyen csúfos módon áldozatul esik a bürokráciának, mint a te végtelenül káros és kínos Fidesz-kormányod, amelyben te vagy a szuverenitás kis álomszigete, az annyit is ér. "

high up! 2015.07.20. 09:22:33

@♔bаtyu♔:

látom, te a putyini netes troll könyv utasításai alapján minden nap elbeszélgetsz a fidióta troll müszakbeli kollegáiddal:

www.origo.hu/nagyvilag/20150402-trollhadsereg-terjeszti-a-propagandat-oroszorszagban.html

Nem hatástalan

A központban minden reggel eligazítást tartottak arról, hogy aznap milyen politikai témában kell hozzászólásokat írni.

Hármas csoportban dolgoztak

Másikuk, a Maratként bemutatott 40 éves férfi egy másik osztályon dolgozott, nekik különböző internetes csevegőszobákban kellett terjeszteniük a Kreml igéjét. A trollok hármas csoportokban dolgoztak. Az első azzal kezdte, hogy panaszkodott valamilyen probléma miatt vagy csak megosztott egy hivatkozást, mire a másik kettő is becsatlakozott és cikkeket szúrt be Kreml-barát oldalakról vagy sértő feliratokkal ellátott, nyugati és ukrán vezetőket ócsároló fotókat közölt.

high up! 2015.07.20. 09:25:09

Egyébként ez a sárból kikapart suttyó Lázár is ugyanattól fosok mint az egész fideszmaffia: hogy egy kormányváltás után jön a teljes vagyonosodási elszámoltatás, és már nem Polt Petyka, Vida Ildi és hasonló haverok ülnek majd a pozíciókban, akik elkenhetnék az ügyet

FOLYTASSUK!

Egéridomár 2015.07.20. 09:28:55

@♔bаtyu♔: Ebben igazad van. Ez a kis idézet a lehető legpontosabban megfogalmazza a kormány minőségét.
Ismerve a blogokban megjelenő munkásságod minőségét, fordulatot nem hozott a megítélésedben.

vadi3 2015.07.20. 09:28:59

@high up!: Bárcsak igazad lenne....
De!
De ők nem azért betonozták be magukat és embereiket, hogy bármilyen fordulat esetén elfújhassa őket a szél

Furusina 2015.07.20. 09:33:14

Tökéletes látleletnek tartom, annyiban egészíteném ki, hogy a Lézer jelenség egy tünet, az orbánizmus tünete, az orbánizmus viszont a társadalom erkölcsi-intellektuális állapotának mércéje. Ilyen értelemben, tehát az orbánizmus is tünet, egy frusztrált, rosszkedvű, mindenben állami gondoskodást kívánó, tehát szabadságot nem szerető, idegen gyűlölő, tehát nem vendégszerető nemzet kórtünete. Sajnos, az egész orbánizmus a nemzetben eredezik, azok is felelősek, akik elviselik, és azok is, akik támogatják. Ezért nem volt értelme 'megdönteni' a szocializmust.

nu pagagyí 2015.07.20. 09:34:26

Nincs is annál megtisztelőbb feladat, mint a maffiafőnök leghasznosabb verőemberének lenni.

sas70 2015.07.20. 09:35:05

Az, hogy a bankszektor több mint fele nemzeti tulajdonban legyen, sorsdöntő Magyarország számára, mert ez a tétel önmagában jelentősen csökkenti a kiszolgáltatottságunkat. Ezért vásárol bankokat az állam, amelyeket egyébként privatizálni fog, hiszen a nemzeti tulajdon nem feltétlenül azonos az állami tulajdonnal. Ezért kellett továbbvinni a takarékszövetkezetek integrációját is, mert ezek együtt hatalmas nemzeti pénzügyi erőt jelentenek. (…) Már csak néhány lépés, hogy belőlük egy új magyar népbank szülessen.”

Na ez egy gyönyörű gondolat, csak kibaszott nagy marhaság!
Viszont a sok tudatlan ember simán beszopja.
De le is fordíthatom egyszerűen.
Az állam megvesz bankokat, majd azokat a saját oligarcháinak átjátssza. Azok tovább építik belőle saját klientúrájukat és kialakítják a nekik megfelelő függőségi viszonyokat. Ettől kezdve a politikai és a gazdasági hatalom is pár "kiválasztott" kezébe kerül. Ha meg tök véletlenül rosszul gazdálkodnak és csődbe mennek, majd az adófizetők állják a számlát. A birkák meg boldogan bégetnek, mert nekik úgysincs semmi fogalmuk az egész rendszerről és úgyis max. mást hibáztatnak, ha baj történik.
Erről szól ez a dolog.

Furusina 2015.07.20. 09:37:35

@high up!: Ne adjon tippeket, így is elég kellemetlen, és nehezen kezelhető ennek a bandának a trollkodása. Én, már nem állok velük szóba, mert nyilvánvalóan az is a küldetésük, hogy a 'néphangulat' keltése mellett, lekössék az energiáinkat, kifárasszanak, és elvegyék a kedvünket.

sas70 2015.07.20. 09:37:53

A legszebb ebben az egészben egyébként az, hogy pont az általuk létrehozott bürokráciát hibáztatják, a saját hülyeségükért.

sas70 2015.07.20. 09:39:02

@Furusina: Hát ez kb. Ne vitatkozz hülyékkel, mert lesüllyedsz a szintjükre és legyőznek a rutinjukkal!

krj 2015.07.20. 09:59:25

bloggerek nem nyernek választást. meg fb-posztolók sem. valami újat kéne kitalálni, hogy a vályogputriból a XII. kerületbe költöző elsőgenerációs "plebejusok" és haverjai helyett jöjjön valaki kulturáltabb. mert ezek büdös nagy bunkók.

hanta boy 2015.07.20. 10:10:22

Nem csak H_A!
(gyengébbek kedvéért Hont Bandi)

Annyira jó Magyarországnak, hogy van köztünk egy olyan ember, aki tudja "mi a hatalmas porbléma az országnak"!

Köszönjük Bandi!

nemszólokmégegyszer 2015.07.20. 10:14:41

Szükség lenne a Ponyvaregényből egy problémamegoldóra. Aki a megoldást jelentő nemproblémás egyedeket is "megoldja".

high up! 2015.07.20. 10:50:41

@sas70: "Az, hogy a bankszektor több mint fele nemzeti tulajdonban legyen, sorsdöntő Magyarország számára, mert ez a tétel önmagában jelentősen csökkenti a kiszolgáltatottságunkat"

Úgy ahogy mondod, bődületes marhaságok ezek a tipikus fidióta egymondatos "Megmontta a kormány hogy ígyvan, há akkor az ígyvan!" nevezetü, 12 éves agyúaknak szóló jelszavak.
De más szempontokból is:

1. A banknak források kellenek. Mivel a magyarok 70%-nak nincs is megtakarítása (az nem megtakarítás, ami nem bírja ki egy évig se, mert kell a mindennapi élethez), így forrást ezután is külföldről lehet csak beszerezni. Tehát az ország kitettsége egy fokkal se lett kevesebb

2. Ráadásul amint az elmúlt években láttuk, a magyar bankszektor csak úgy élte túl a globális és a fidióta válságot, hogy a külföldi anyabank telepumálta a leányt sok milliárd eurós forrással. Na ez nem fog menni magyar állami tulajdon mellett, mert nincs tőkeerős anyabank. Jöhet a kötelező állami garancia amit majd be kell váltani (a költségvetés megcsapolása), így a magyar birkák visszasírják még majd a rohat imprilista EU gyarmatosótókat!

Ráadásul anniyr hülyék ezek a fidióta Trollbánék, hogy az ország legszarabb, legveszteségesebb bankjait vásárolták fel, amelyek valszeg még 10 éven belül se lesznek nyereségesek.

FOLYTASSUK!

vasgyuszi 2015.07.20. 11:46:04

"Ellenben az volna a kérdésem: ha ezek a rohadt gazdasági bevándorlók tényleg semmit nem képesek hozzátenni a gazdasághoz, akkor mi a tüdőért árultok nekik letelepedési kötvényt, azon kívül, hogy Rogán barátodnak milliárdos üzlet ez?"

Ez nagyon mellé ment. Amellett, hogy a tetves rogány és a többi rommá lopja az országot, NEM a kötvényt vásárolni tudó kvázi-menekültekkel va a baj, hanem a nincstelen tudás nélküli segélyre ácsingózó menekültáradattal. Felfogtad, hogy kevered a dolgokat? Ezekre a szír, afgán, meg ki tudja honnan szalajtott menekültekre semmi szüksége Európának. Csak teher. Nem lenne szabad ezeket beengedni. Szerinted ki a f_szom fizeti ezeknek a segélyét? Nem a rogánytóni, az biztos...

PonDrow 2015.07.20. 11:48:06

Költői kérdés, hogy akinek nem tetszik amit a Fidesz művel 2010 óta, az csak ballibsi vagy szélsőjobbos lehet. Érdekes.

csak egy néző 2015.07.20. 12:13:30

"Már csak néhány lépés, hogy belőlük egy új magyar népbank szülessen.”
Széchenyi bank, már kipipálva, jöhet majd, Kossuth Bank (KLB), Szent István Bank (SZIB), Mátyás király Bank (MKB), Wass Albert Bank (WAB), Horthy Miklós Bank (HMB)......,

sanyix 2015.07.20. 13:00:42

@PonDrow: ez mindig így ment az ilyen hatalmi játszmáknál. Mindig az aktuális mumusnak kell beállítani mindenkit aki nem ért velünk egyet, így próbálva hitelteleníteni.

Komcsiknál ugye mindenki fasiszta volt aki mást mondott mint ők, most ezek leszármazottjainak egyik része szerint mindenki ballibsi aki nem ért velük egyet, a másik része szerint pedig mindenki náczy aki mást mond.

sas70 2015.07.20. 13:14:19

@high up!: Na de mennyivel nehezebb ezt elmagyarázni, mint azt mondani, hogy: A gonosz külföldi bankok kiszipolyozzák a 'zembereket!

sas70 2015.07.20. 13:15:49

@csak egy néző: Haveri bank ott csak hithű fideszeseknek lehet majd számlája. Ja az nem jó, mert akkor nem lesz elég pénz, csak egymásét lophatják. Persze úgy lehet nem is lenne rossz.

♔bаtyu♔ 2015.07.20. 13:17:02

@Egéridomár: Ismerve a blogokban megjelenő munkásságod minőségét, fordulatot nem hozott a te megítélésedben sem, ezért ezt a megállapításodat a hajadra kenheted.

Azzal együtt, hogy engem ez nem különösebben érdekel, ballibsinek is kell lennie valakinek.

Amúgy pedig szép is lenne, mindenki azt az álláspontot képviselné amit én, nem lenne értelme idejárnom.

vadi3 2015.07.20. 13:28:23

@♔bаtyu♔: A ballibsi címre jelentkezem, de csak Nálad, hogy ne kelljen gondolkoznod, hogy ki a ballibsi.

Az én-t legközelebb írd nagybetűvel, mert úgy hangsúlyosabb és jobban kifejezi lényedet.
Idejárnod pedig amúgy sincs értelme....

sanyix 2015.07.20. 13:58:47

@vadi3: nem is gondolkozik :D aki nem ért vele és a fütyiszes mantrával egyet, az szerinte ballibsi. Ehhez nem kellenek gondolatok.

thoma24 2015.07.20. 14:02:21

@vasgyuszi: éppenséggel Te kevered a dolgokat. A gazdasági bevándorló az, aki megveszi a kötvényt. Aki az életét féltve háború elől menekül, az nem "gazdasági" bevándorló.

♔bаtyu♔ 2015.07.20. 14:04:39

@thoma24: Na most a havi harmincezerből volt ilyen kb. 200 fő., ő nyilván a többiről beszél.

Merlot 2015.07.20. 14:09:45

Röviden.
Ha készítenék egy statisztikát csak a blogokban megjelenő, az orbáni maffiaállamot elítélő kommentelők száma alapján, döntő fölénnyel utasítják el ezt a rabló államot és annak vezetőit.
Kérdés:
Hol a bánatos ló faszában voltatok Ti (már mint a szavazófülkék magányában), amikor 2014-ben végre le lehetett volna váltani a Fideszt?
Most nem kéne itt batyuval bajlódni, és egymás hozzászólásait dícsérgetni....

Tudományos libsizmus 2015.07.20. 14:11:20

@Merlot:
Amelyik kutya ugat, az nem harap, kedves @Merlot.

high up! 2015.07.20. 15:14:08

@vasgyuszi: " Ezekre a szír, afgán, meg ki tudja honnan szalajtott menekültekre semmi szüksége Európának"

te barátom, te beszélgetsz Európával???

Orbaneszku is állandóan Európáért aggódik, miközben az Európaiak nem csak hogy le se szarják ezt a Balkánon túli fontoskodó senkiházit, hanem még azt se mondják el neki, hogy Felcsúti hülyegyerekem, te mekkorát tévesz!

Nem tünt fel neked se, hogy mijafaszomért aggódnak a magyarok állandóan Európáert, amikor az ottaniak meg nem aggódnak????

A helyzet éppenséggel fordított, mert Európának igenis kellenek a szír, afgán, iraki stb. bevándorlók, csak a hülye nem tudja, hogy ők a fenntartható gazdasági fejlődés és nyugdíjrendszer zálogai. Ezt a világon csak az Átlaghülyemagyarok nem tudják, de azon kívül mindenki.

Jelenleg ott tart a vita pl. a CDU meg SPD között, hogy ez a (évi több 100 ezres) bevándorlás toborzásos alapú legyen vagy maradjon a politikai menedékjog alapú, de ekkor nyilván nem lesznek szociális esetek valamekokra arányban.

Addig is marad az,hogy a politikai, háborús menekülteket csak a fajgyülölő államok nem akarják látni (Orbanisztán), mindenki másnak meg volt gyerekszobája és belenevelt kultúrája.

Egyébként lesd csak meg a Merkel videót a bőgő palesztin tinivel: a kiscsaj 4 éve jött Németo-ba, még mindig nem volt véglegesre elbírálva a maradása. 4 év alatt ez az "analfabéta, kecskepásztor" ivadék kiscsaj perfekt megtanult németül, az osztályának a szóvivivője lett!

Majd soold már fel, hogy ezt hány külföldre lelépett vagy akár Orbanisztánban maradt magyarja tudná utána csinálni. Még ahhoz is hülye a magyar, hogy a saját országában el tudjon érni valamit, azért se feszül meg a lumpenje. Ezért fosik az Átlaghülyemagyar éjjel-nappal a konkurenciától.

FOLYTASSUK!

Pipas 2015.07.20. 15:20:20

@high up!: "A helyzet éppenséggel fordított, mert Európának igenis kellenek a szír, afgán, iraki stb. bevándorlók, csak a hülye nem tudja, hogy ők a fenntartható gazdasági fejlődés és nyugdíjrendszer zálogai. Ezt a világon csak az Átlaghülyemagyarok nem tudják, de azon kívül mindenki."

Majd ha integráltátok a cigányokat akkor kaptok szíreket meg afgánokat, addig kuss legyen.

KUHULIN 2015.07.20. 16:02:34

@Furusina: Te tényleg ekkora hülye vagy? Nem jön le, hogy mindig u.a. a max. 80-100 ember kommentel mindenhol? Azt hiszed, hogy ezek az önjelölt hülyék, unatkozó nyuggerek, trollkodó egyetemisták stb. befolyásolják a választópolgárok véleményét? Azt hiszed, hogy itt profi "net-harcosok" vannak? Van pár kiérdemesült újságíró, akik blogokat írogatnak pénzért aztán, ennyi.

nemecsekerno_007 2015.07.20. 17:46:56

Megélhetési bloggerek!!!! Szevasztooook!!!! :)

Éhes ló 2015.07.20. 18:08:22

@Dr. Gy. Dr. Fűegér; @Egéridomár; @Furusina;@sas70: ez nem ér itt semmit, csak szimpla napi örömforrás olvasgatni miként vergődtök, gyűlölködtök, átkozódtok, a nulla eredményeitekkel miként képzelitek magatokat mérvadónak.
Szóval csak hajrá, folytassátok úgy, mint eddig:
kozvelemenykutatok.hu/partpreferencia/

Tiszteltetem Brüsszelet 2015.07.20. 18:16:55

Lázárt nem igazán bírom. Nem szeretném ha ő lenne a miniszterelnökjelölt, pedig sanszos.

Jolka40 2015.07.20. 18:34:26

@thoma24: Aki azért emigrál hozzánk, mert azt hiszi, hogy akkor jobban fog élni, az bíz nagyon megszívja.

Tiszteltetem Brüsszelet 2015.07.20. 18:36:53

A gazdasági bevándorló az, aki megveszi a kötvényt. @thoma24:

Apád faszát. Aki megveszi gazdag, jöhet amennyi csak akar. A csórók meg mennyenek a picsába.

cellular 2015.07.20. 18:37:20

Dehogynem képes kitölteni a vagyonnyilatkozatát Rogán!
Lázár pedig ezzel a szöveggel szerintem inkább oltotta.
Számomra ez azt jelenti, hogy Rogán ügyes, mert úgy tud rengeteg pénzt ellopni, hogy közben végig szabadlábon lehet.

Ezt a zsonglőrködését pedig pü miniszterként is biztosan jól csinálná.
Ja, és ki gondolja azt, hogy Rogán véletlenül szúrta ez a vagyonnyilatkozatát? Ugyan már!

Az a "szép" az egészben, hogy akár üresen is beadhatta volna, pont annyi következménye lenne.

gizmo26666 2015.07.20. 19:18:43

Úgy látom savanyú a szőlő ballibák. Hajrá Fidesz, Hajrá Magyarok

Kurt úrfi [teuto-nordikus paraszt legény] 2015.07.21. 06:17:44

index.hu/gazdasag/2015/07/20/most_epp_horvatorszag_csodjerol_suttognak/

"A Vecernji List zágrábi napilap hétfői számában arról cikkezett, hogy amikor a horvát állam nemrég újabb 6 milliárd kunával (250 milliárd forinttal) adósodott el 4,5 százalékos kamat mellett, azt a kormány úgy próbálta meg bemutatni, mint valami sikertörténetet, miközben Görögország mielőtt csődbe jutott volna, sokkal alacsonyabb kamatok mellett vett fel kölcsönt, hogy a költségvetési lyukakat betömje."

www.piacesprofit.hu/kkv_cegblog/penz/vittek-a-magyar-dollarkotvenyeket-a-befektetok/

"Vitték a magyar dollárkötvényeket a befektetők

A magyar állami kibocsátó összesen 3,25 milliárd dollár 5, illetve 10 éves devizakötvényt értékesített az irányadó amerikai államkötvények felett 335, illetve 345 bázisponttal. Ez 4,2, illetve 5,4 százalék körüli hozamot jelent. A felkínált kötvényekre 12 milliárd ajánlat érkezett. Londoni elemzői vélemény szerint Magyarország az Európával és különösen az euróövezettel kapcsolatos piaci hangulat “drámai javulását” tudta kihasználni a keddi dollárkötvény-kibocsátással. Magyarország ezt megelőzően 2011 márciusában, illetve 2010. januárjában adott el dollárkötvényt a nemzetközi tőkepiacokon."

www.portfolio.hu/deviza_kotveny/brutalis_kereslet_a_magyar_dollarkotveny_irant.191884.html

"Négy globális nagybankot bízott meg ma egy 10 éves dollárkötvény kibocsátásával az Államadósság Kezelõ Központ és a vonzó kibocsátási kondíciók miatt brutális vételi érdeklõdés mutatkozott. Az összesített ajánlati könyvbe ugyanis több mint 10 milliárd dollárnyi ajánlat érkezett be, amelybõl a magyar állam 2 milliárd dollárnyi összeget fogadhat el. Ez megegyezik azzal, amelyet elõzetesen Varga Mihály nemzetgazdasági miniszter mondott. A kibocsátást a 10 éves irányadó amerikai államkötvény hozama (2,7%) felett eredetileg 350-360 bázispontos felárral hirdették meg, de végül a vonzó árazás miatt felfutó kereslet mellett 325 bázispontra szûkítették. Ez azt jelenti, hogy Magyarország 5,95% körüli dolláralapú hozam mellett adósodik el, ami a februári kibocsátás hozamánál (5,37%) érdemben magasabb. Fontos azonban látni, hogy az emelkedõ forrásköltség teljes egészében a menetközben megemelkedett amerikai kötvényhozamokkal magyarázható, ugyanis a februárihoz képest (345 bázispont) most kisebb felárral tudtunk forrást bevonni."

Kurt úrfi [teuto-nordikus paraszt legény] 2015.07.21. 06:19:54

@Éhes ló: Tudjuk, neked az örömforrás csúcsa a Pride. Mi van a conchitáddal? Régen nem éltetek szerelmi életet is a blogokon. Másnak adja a seggét mostanság?

Kurt úrfi [teuto-nordikus paraszt legény] 2015.07.21. 06:36:46

@Pipas: "Majd ha integráltátok a cigányokat akkor kaptok szíreket meg afgánokat, addig kuss legyen. "
Ebben speciel qrvára igazad van.

Behajtó70 2015.07.21. 06:44:47

Átjátszották a haverjaiknak....ahelyett, hogy...? A ti haverjaitoknak kellett vona? Külföldieknek kellett volna? Vigye aki akarja felelősség nélküli jánosnak kellett volna? Ti beszéltek az előrelátás hiányáról?

Segít az ilyen blog fejben tartani, hogy száz lézerjani sem olyan rossz, mint ti lennétek!

Pásztor Miklós 2015.07.21. 06:49:32

@Behajtó70: Értjük. Tehát ha a fideszesek lopnak az rendben. Érdekesen nevelt téged az anyád.

Pásztor Miklós 2015.07.21. 06:50:32

@Kurt úrfi [teuto-nordikus paraszt legény]: Nyugi! Meg fogják magyarázni, hogy ez a magyar unortodox gazdasági csoda, ahol úgy csökkentik az államadósságot, hogy az közben meredeken nő.

Éhes ló 2015.07.21. 12:20:59

@Kurt úrfi [teuto-nordikus paraszt legény]: segg ügyekben járatosabb vagy nálam te szerencsétlen hülye.
Én csak ennyit kommenteltem az itteni ajvékolásotok kapcsán:
"Megvolt a gyűlöletötperc.
Ma is megbukott a fidesz, buktor és persze lézerjani is, tarlóssal kéz a kézben.
Bocsi.
Nem.
Ti buktok.
kozvelemenykutatok.hu/
Akkorát, amekkorát sosem képzeltetek volna."

Meg ezt:
"@Dr. Gy. Dr. Fűegér; @Egéridomár; @Furusina;@sas70: ez nem ér itt semmit, csak szimpla napi örömforrás olvasgatni miként vergődtök, gyűlölködtök, átkozódtok, a nulla eredményeitekkel miként képzelitek magatokat mérvadónak.
Szóval csak hajrá, folytassátok úgy, mint eddig:
kozvelemenykutatok.hu/partpreferencia/"

A végén pedig adtam nektek némi örömforrást, ahol nem a kedvenc fekáitokat veri a magyar, hanem a kedvenc fekáitok verik a franciáknál a szöke, fehér lányt - a befogadás, a tolerancia, a békés együttélés, a multikulturalizmus és kölcsönös tisztelet langy melegében:
"No comment:
www.liveleak.com/ll_embed?f=3d3dc9cad88c "

Ha te a beteg agyaddal itt is buzikat és transzvesztita nyomorultakat, seggeket fantáziálsz, kezeltesd magad.
Engem nem érdekelnek ha a magadfajtákkal kéz a kézben nem tolják a mocskukat a pofánkba.
De ezzel nem vagyok egyedül szerencsére.
Sőt.
Ebben is többségi álláspontot képviselek.

Kurt úrfi [teuto-nordikus paraszt legény] 2015.07.21. 17:58:56

@Éhes ló: Te vagy aki állandóan netpettingel conchitával, nem én.

Éhes ló 2015.07.21. 20:39:43

@Kurt úrfi [teuto-nordikus paraszt legény]: ez csak egy újabb szánalmas hazugság tőled, te szerencsétlen.

conchita 2015.07.21. 21:04:39

@Éhes ló: Édesem! Olyan jó volt veled a Pride-on! A kamion platója kicsit kemény volt, de te is kemény voltál édes. És a tangád az nagyon szexi volt.

Éhes ló 2015.07.21. 21:11:11

@conchita: szól a kut haverod, hogy dugd ide a mocskos pofád?
Felesleges volt.
Szánalmas barmok vagytok a gazdáitokkal együtt.

2015.08.23. 04:51:12

@♔bаtyu♔: Valóban Magyarország?

Született egy ország, melynek uralkodó osztálya (idegen lévén) mindig a nép ellen, és saját önzése szerint élt! Akik soha nem átallottak idegen hatalomra támaszkodni, azt kiszolgálni saját uralmi helyzetük fenntartása érdekében.
1956 4000 páncélos hívása, lóháton, lánc ingben helyett, lánctalpon!
„István, a Szent, volt az első, csaknem tudatos szemétszállítónk, ez a kegyes király, kinek kóbor lovag-szállítmányairól talán csak a liberális angol premier tudhatna méltón megemlékezni.” Ady:
Nyelvében él a nemzet? (Szent királyunk áldásos bölcsessége nyomán! Legfeljebb!)

Magyarul beszél, gyakran sehogy máshogy. Neve román, sváb, vagy tót! Aszerint, hogy apja mi vót! Kettős keresztnevű, (A vezetéknév is keresztnév, gyengébbek kedvéért) vagy rubint, gyémánt, átverés gyanánt! Jött a szakadt, elűzött, kocsmát bérelt, harminc év, hamar milliomos lett! Később bankár, vagy gyáros, képvisel ő, politikus, miniszter akár, (milyen kár! Rákosi, Kádár, Antall) … mindenképp káros, tisztessége sáros!

2015.09.18. 06:47:05

@Éhes ló: Arogáns Tóni nyert!
A sidó nem más, mint egy barbarisztikus és kegyetlen élősdi más népek nyakán. A legnagyobb ellensége minden fejlődésnek, visszakövetelője minden rothadásnak. Egyetlen egy erő tartja össze őket: a mások iránti olthatatlan gyűlölete, a befogadó nemzetek nagylelkűsége ellenére!— Voltaire "Ó csak a hajnal jönne már!" Meg + felvilágosodás!

Éhes ló 2015.09.18. 17:15:02

@lényeglátó: kicsit korai a meccsen eredményt hirdetned.
Buktával a napot.
süti beállítások módosítása