És a kommentbűnözőket mikor lövik fejbe?

H_A Címkék: per korrupció véleményszabadság kommentelők véleménynyilvánítás Facebook Fidesz-KDNP Michl József tatai önkormányzat Wágner ház2014.12.21. 13:09

Kimaradtam minden bizonnyal üldözendő, és feljelentésre alkalmas véleményemmel abból, hogy állást foglaljak a nemzet Rasijának legújabb politikával dehogy összefonódó viselt dolgainak pellengérre állításából. Sem nyílt levelet nem írtam neki, sem Facebook-posztban nem sajnáltam le a fél országot, amiért felvetődik benne a kérdés: vajon honnan telik Ráhelünknek arra, amire közönséges magyar embernek a büdös életben sem fog? Nem forgattam a szememet azon, hogy egy négy nyelvet beszélő, önerejéből, de főleg állami közbeszerzésekből csinos kis családi vagyonkára szert tevő miniszterelnöki sarj, hatalmas műveltségében hogyan jut el odáig, hogy J. F. Kennedy néhai amerikai államfő gondolatát sérthetetlen Édesapja saját megállapításaként akarja eladni. Hogy aztán az Elveszett Leány mítoszát meghazudtolva eltüntesse magát egy nemtelen vádakkal terhes közösségi oldalról, majd újra megjelenjen ott, és a hattyú halálának magasztosságában tetszelegve kikérje magának már megint, hogy milyen aljas lejáratási sztori ártatlan áldozata.

Nem, azt gondolom, sokkal súlyosabb dolgok történnek ebben az országban annál, hogy gátlástalanul lopó emberek irányítanak, akik utódaiknak is azt tanítják, hogy ha a lopást bekenjük az erkölcsi, keresztényi mázzal máris bocsánatos bűnnek, és magától értetődő, természetes evidenciának hat. Az én emberi szabadságjogaimat nem sérti, hogy egyeseknek van félévente 15 milliónyi önerejük, nekem meg nincs. De az én emberi szabadságjogaimat földbe tiporja, ha nem mondhatok véleményt arról, hogy ez nincs rendben esetleg, mert pert akasztanak a nyakamba, meghurcolnak, és megpróbálnak elhallgattatni.

Következésképpen súlyosnak érzem ezzel összefüggésben, és ettől teljesen függetlenül például azt, hogy ugyanilyen emberekből álló testületek - apropó közösségi oldalak - Facebook-kommentelőket jelentenek fel azért, mert véleményt formálnak egy település vezetésének hiányosságaival, elítélendő tetteivel kapcsolatban. Tata egy ilyen helye az országnak, ahol a Wágner ház önkormányzati elherdálását nehezményező poszt szerzője, a bejegyzés megosztói, terjesztői, és kommentelői ellen feljelentést tesznek.

Előrebocsátom, hogy nem ismerem behatóan a tatai viszonyokat, de első ránézésre is végigfut a hideg a hátamon, amikor a hír tartalmát feldolgozni próbálom. Nem értem ugyanis, hogy ha az elherdált vagyonnal kapcsolatos eljárás, dokumentáció nyilvános adat, és nyilvánvaló, hogy ezzel összefüggésben rossz szándékú híresztelésekről van szó, miért nem lehet kiállni és cáfolni a vádakat? Ha nem publikus adatokról van szó, akkor meg hogy jön ide a perrel való fenyegetőzés? Tulajdonképpen nincs itt kérdés: ha az ingatlan értékesítésének körülményeit tisztázó minden információt közzé tennének, akkor nem kellene bunkósbottal, kötéllel, perrel fenyegetőzni. De nyilván ez lehetetlen, mivel több sebből vérzik az ügy.

komment.png

 Michl József (KDNP) korunk hőse, teológus. Tata polgármestere, tagja a helyi egyházközség képviselő testületének. Nős, öt gyermek édesapja. Politikai hitvallása: „Egyszerre szolgálni Istent, hazát, böcsületet, hűséget, s csak így egyszerűen, munkával…” (fotó: Facebook)

Nem megy ez a demokráciásdi Tata városvezetésének. Úgy tenni, mintha csinálnának is valami vezetéshez hasonlót, lopni is, és arra is figyelni, hogy ne derüljön ki a lopás, hát sok ez így együtt. Ezért azt kell mondanom, hogy a konkrét tranzakció valóságtartalma, mint n-ed rangú szempont, totál irreleváns. Képzeljük el, hova jutna ez a világ, ha minden egyes nyomorult ingatlanmutyi a közre, az adófizetőkre tartozó, nyilvános adat lenne? Az egyedüli érdekes szempont éppen ezért Lázár János precedens értékű, félemlítsük meg a "szabad" vélemény-nyilvánítókat című akciójának nyomorú emléke. Most is erről van szó. Annál is inkább, hogy azóta már Orbán Viktor is egyértelműen kiadta a jelszót: nincs mit szégyellni a vagyonosodáson, de akkor tessék beleállni! És azóta beleállnak az urak. Naponta ketten-hárman beleállnak. Tata polgármestere is beleállt. Ugyanis a csahos kutyák közötti versenynek tétje van: a gazdi simogatásának feltétele a kemény beleállás.

Nincs kétségem afelől, hogy valami hatalmas disznóságra tapintottak rá a Wágner ház eladásának ügyét megszellőztetők, terjesztők, kommentelők, nehezményezők. Az önkormányzat szánalmas, és egyben vérlázító, vegzálást sejtető beleállása pedig éppen azt támasztja alá, hogy a bírálóknak valószínűleg igazuk van. Mert ebben az országban lassan már az is pert érdemlő rosszhír-keltésnek minősül, ha az ember feltesz egy kérdést, felelősségre von, és magyarázatot követel azoktól, akiket jóhiszeműen megválasztott.

Mert ebben az országban a mindennapi kormányzati gyakorlat ilyen egyszerűvé silányodott: nem válaszolni a tényállásokra, a konkrét felvetésekre, hanem arra a fránya kényes becsületünkre hivatkozva, másodlagos, jelentéktelen, vagy nem létező szempontokra hivatkozva perrel fenyegetőzni. Ide jutottunk kétharmados felhatalmazásunkban. Vagy ahogy ez  más helyütt szokás (közvetlenül feljelentést megelőző lépés): XY-t a nép akaratából választották meg, a demokrácia ilyen, szabad vélemény-nyilvánítóként, kérem, próbáljon meg ezzel együtt élni. Bíráló kommentjei egyébként is törlésre kerülnek, önt, és az önhöz hasonlókat, akik kritizálni, számon kérni merészelnek, letiltjuk. Eddig sem szívesen írtam le, hogy a diktatúrák így működnek, és hogy Magyarország egy nagyon is konszolidálódó diktatúra, de most kénytelen vagyok megtenni. Mert a fenti eljárás éppen a diktatúrák egyik ismérve: vagy kussolsz, vagy azt harsogod, amit a hatalom elvár tőled, vagy feljelentünk, meghurcolunk. Más lehetőség nincs.

Nos, kereszténydemokrata hölgyeim, uraim! Szerintem a demokrácia nem ilyen. Szerintem a többség nem diktátorokat választ, nem olyan abszolút hatalomról ábrándozó embereket, akiket soha semmilyen körülmények között nem lehet kérdőre, és felelősségre vonni. De ha önök szerint igen, akkor ne aprózzák el: a peres eljárás kellemetlenségeit elkerülendő, lőjék fejbe az engedetlen gondolat- és kommentbűnözőket! Lehetőleg mindet. Az elherdált Wágner ház tövében.

Ha tetszett, amit olvastál, (az sem baj, ha nem tetszett) csatlakozz a nem oly régen indult Facebook-oldal kedvelőinek táborához!

· 2 trackback

A bejegyzés trackback címe:

https://hacsaknem.blog.hu/api/trackback/id/tr606998765

Trackbackek, pingbackek:

Trackback: Cionista szórólap gúnyolódik Jézus születésén 2014.12.22. 12:17:57

A muszlimok elvágnák a torkát annak, aki vallásalapító prófétájuk, és annak édesanyja kárára eresztene meg egy hasonló poént. A zsidók meg két hétig hörögnének kártérítésért, ha velük szórakozna hasonló stílusban egy magyar valamelyik vallási ünnepük e...

Trackback: "Lehet tüntetni a Parlament előtt, előbb-utóbb megunják, hazamennek" 2014.12.22. 12:11:06

Retrospektív sorozatunkban ismételjük át az Őszödi beszéd leghíresebb, szállóigévé lett sorait! Ha már a mi Ferink akkora vehemenciával próbál az ál-civil ellenzéki mozgalmak élére állni, mintha abban bízna, hogy senki nem emlékszik rájuk.  Ez az embe...

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Rudi Kató 2014.12.22. 09:02:45

Te görény amivel az ellenfeleidet minősíted az pontosan a te fajtádra igaz! ha ezer évig marad hatalmon a likud fidesz akkor is csak töredékét tudják ellopni annak amit az mszp-szdsz bagázs lopott! Aljasságban se lehet még csak megközelíteni se a gyúrcsótány-libajnai irányzatot és az agit-prop komisszár brigádot aminek te is tagja vagy!!

autosvilag.com 2014.12.22. 09:07:53

Az ilyen ingatlan panamának az a szépsége, hogy gyakorlatilag szinte lehetetlen bizonyítani a kárt. Mindig fogsz olyan becsüst találni, aki az eladási (átjátszási) árnál értékesebbre lövi be az ingatlant, de olyant is, aki szerint az eladási ár messze a piaci felett volt.

korupisti 2014.12.22. 09:13:59

Miért nem vállalja a teljes nevét a blog "szerző"-je?

tisztapista 2014.12.22. 09:17:49

A KDNP éppen annyira keresztény, mint a katolikus vallás vezetője, aki a minap mecsetben "imádkozott" iszlám vezetőkkel. Szegény Európa. Szegény katolikusok. Szegény KDNP.

Ehhez képest egy korrupt polgármester már alig számít. Vagy így készülnek az újabb 150 évig tartó török uralomra?

Mercel 2014.12.22. 09:36:37

@korupisti:

Miért, te névvel címmel tetted fel a kérdést?

vNHM 2014.12.22. 09:37:04

Nem ismered a tatai viszonyokat, de azert irsz rola egy posztot... No comment, barom!

ex-dr. vuk 2014.12.22. 09:42:01

@Rudi Kató: az egyszeru elme ismet megszolalt.. ha valakinek nem tetszik viktator akkor az csak mszps lehet, ugye? :)

kivancsi vagyok ez a trollhadsereg mennyibe kerul az adofizetoknek...

maxval bircaman felelős szerkesztő · http://bircahang.org 2014.12.22. 09:42:03

A hideg fut a hátamon, hogy más is kommentelhet az álcivil norvég-soros szakembereken kívül! De hiszen ez fasizmus!

Mercel 2014.12.22. 09:53:46

@Rudi Kató:

A poszt elég világos érvek alapján épült fel, a szerző "mindössze" azt merészeli kifogásolni, hogy egy nyilvánvalóan sáros ügyben azok akik gyanúba keveredtek nem mernek kiállni és igazolni magukat ehelyett a ma már nyilvánvalóan nem tiszta, és nem elfogulatlan "igazság"szolgáltatással fenyegetőznek.
Nem tetszik neki a dolog, nekem sem, és még sok más embernek sem tetszik. Mondjuk a fél országnak ma már biztos nagyon nem tetszik.

Az, hogy az mszp kormányok gazemberekből álltak és jól szétszartak mindent az nem újdonság, tudjuk. De attól még az nincs rendben, hogy a fidesz-kdnp a maradékot is szijjellopja és rombolja. Képzeld el azok akik a fideszt rühellik nagyrészt az mszp-vel is pont így vannak mert mindkét banda csak ártott és árt.
Ezt kéne felfogni a kis egybites agyaddal.

Egyébként drágám csak szólok, hogy lassan a fidesz-kdnp-nek is meglesz a maga kis elmútnyócéve. Mind az eltelt idő, mind az elkövetett disznóságok megalapozzák ezt.

Sir Galahad 2014.12.22. 10:10:05

Szerintem a szerző összekever fogalmakat. Nem ismerem a konkrét esetet, nem láttam a tatai hozzászólásokat, el is vonatkoztatnék a konkrét ügytől, Ráhelétől is. Azt gondolom, a véleménynyilvánítás, illetve a rágalmazó, becsületsértő kijelentések közzététele között komoly különbség van. Ha azt írom, hogy poszt szerzőnek szerintem nincs igaza és hülyeségeket beszél, az egy vélemény. Ez ellen valóban nem kell fellépni, jogilag nem is nagyon lehet, kár ebből műbalhét keríteni. Ellenben ha azt írnám, hogy a szerző bankot rabolt, sikkasztott, csokit lopott a boltban, akkor ez - ha csak nincs a kezemben bizonyíték a dologra - már nem vélemény. Ilyenkor igenis helye van a jogi útnak, de aki rágalmazott, az előtt ott a valóságbizonyítás lehetősége.

bölcsbagoly 2014.12.22. 10:54:48

@Sir Galahad: a ballibsik szerint ők csak véleményt nyilvánitnak,akkor is ,a mikor a legpiszkosabb, legaljasabb rágalmakat írogatják le/mondogatják. Ugyanis számukra a szabadság és a szabadosság közt nincs különbség. Számukra az eszköz szentesíti a célt.

dr kíváncsivagyok 2014.12.22. 10:59:51

Bár csak volna nálunk Rendorség, Bíróság....
(Lassan 5 éve kormányoznak enyveskezuék,..de még egyetlen Fideszes sem kapott bortonbutetést,...ergo :
a Fideszesek nem lopnak ?!)

Rudi Kató 2014.12.22. 11:02:47

@Mercel:
Az agyad mérete nálad kicsi! Vegyél magad mellé valakit aki értelmezni is tudja a Magyar nyelvet! Ha találsz ilyet akkor el fogják neked magyarázni, hogy csak a nagyságrendeknél van különbség a véleményünknél azt viszont nem lehet össze hasonlítani a 2 rabló bandánál mert ebben senki nem fogja még csak megközelíteni sem az mszp-szdsz bagázst már csak az miatt sem mert már elrabolták az elvtársak mire hatalomra jutott a testvérpártjuk! Ami a legnagyobb probléma nálad, hogy feledékeny vagy amnéziás vagy és már feledésbe merültek az elvtársaid rablásai!

Rudi Kató 2014.12.22. 11:04:03

@ex-dr. vuk:
Erre neked kell választ adni mivel te kapsz érte fizetséget!

dr kíváncsivagyok 2014.12.22. 11:06:11

@bölcsbagoly:
Azt akarod mondani , hogy minden rendben van , minden jó irányba megy, a kozbeszerzések tiszták , a trafikpályázatok rendben vannak , a Fidesz ( ellentétben a szocikkal) nem korrupt ?
Gratulálok...

ex-dr. vuk 2014.12.22. 11:24:27

@dr kíváncsivagyok: ket lehetoseg van: vagy tenyleg ezt is hiszi, vagy penzt kap azert, hogy ezt mondja. Egyik sem jobb...

polyvinyl · http://beszelomajom.blog.hu 2014.12.22. 11:25:33

A sok egysejtű Facebook-nindzsa meg is érdemli, hogy feljelentsék őket.

Majd megtanulják, hogy HELYI szintű vitákat nem úgy rendezünk le, hogy teleszarjuk a netet a hülyeségeinkkel, hanem úgy, hogy magunk köré gyűjtünk kellő számú, velünk egy véleményen lévő embert, és megkeressük a polgármestert, hogy válaszokat kapjunk a kérdéseinkre.

bölcsbagoly 2014.12.22. 11:25:38

@dr kíváncsivagyok: igen az irány, a perspektiva jó, a hibák meg elkerülhetetlenek, mert a politikusok/vezetők is gyarló emberek. Csak a ballibsik állitják magukról, hogy ők tévedhetelnek és gáncsnélküli lovagok. Miközben a gyakorlat nem igen támasztja ezt alá!
Bizonyitsátok már egyszer pofázás helyett hogy az 5400 trafikos győztes pályázatot minden fideszes szimpatizáns nyerte. vagy, hogy a 6000 földpályázat győztes is az. nektek minden mutyi ahol nem ti nyertek, vagy nem eleget. Bezzeg milyen nagylelkűek voltatok az ellenzék szimpatizánsaival 12 éven át, meg előtte 45-ön keresztül.

bölcsbagoly 2014.12.22. 11:27:33

@ex-dr. vuk: nem hisz, mert nem vallásos és nem kap pénzt érte, viszont nem szenved sem fideszfóbiában s nem is frusztrálta az utóbbi 4,5 év! Mint titeket!

Jolka40 2014.12.22. 11:36:26

Tataiak! Mi ez a Wágner-ház? Kié volt és kié lett? Mennyit érhetett? És mennyiért adták el? Csak hogy képben legyünk...

ex-dr. vuk 2014.12.22. 11:37:18

@polyvinyl: tehat szolasszabadsag akkor most van vagy nincs? neten nem lehet kerdezni, csak csoportosan odamenve? Akkor meg az lesz a baj hogy megfelemlitettek szegeny polgarmestert es garazdasagert leultetik mindet..

de lehet ugy is csinalni mint matolcsy, aki kozolte h nem valaszolnak kerdesekre, pont :D

sanyix 2014.12.22. 11:48:31

@Rudi Kató: hülyegyerek arra nem gondoltál hogy a fütyiszt kritizáló nem feltétlenül ballib? Nem mi? ezért fizetnek titeket hogy összemossátok a kettőt...

ex-dr. vuk 2014.12.22. 12:22:06

Na itt a kovetkezo: hvg.hu/itthon/20141222_Orban_Rahel_ferjenek_cege_perrel_fenyeget

- Te, tobbe kerul a sulid, mint a csaladod teljes bevetele, hogy van ez?
- Beperellek!!

Itt tartunk.

polyvinyl · http://beszelomajom.blog.hu 2014.12.22. 12:23:04

@ex-dr. vuk:

" tehat szolasszabadsag akkor most van vagy nincs?"

A szólásszabadság NEM korlátlan és feltétlen, hanem a Btk. és a Ptk. által szabályozott jog. Hiszen nem sértheted meg vele mások szintén törvényekben szabályozott jogát.

ex-dr. vuk 2014.12.22. 12:26:03

@polyvinyl: a lopasi jogrol beszelsz?.. ertem mar.
tehat nem kerdezheted meg a koztisztviselot, politikust, hogy ugyan hogyan sporolt ossze 100 milliot egy ev alatt a havi 1 millios fizujabol, mert akkor megserted a johirnevet ;) Hat igen.. tenyleg kinos lehet.

polyvinyl · http://beszelomajom.blog.hu 2014.12.22. 12:42:04

@ex-dr. vuk:

Arról beszélek, hogy senkiről nem állíthatsz olyasmit, amit nem tudsz bizonyítani.

A baj a fejekben azzal van, hogy nem tudnak különbséget tenni a VÉLEMÉNY és a TÉNYÁLLÍTÁS között.

Írok neked két példamondatot erre. A két mondat között mindössze KETTŐ betű a különbség, mégis ég és föld a jogi szempontú megközelítés között:

1. A mi polgármesterünk tíz forintért megbacná a saját anyját.

2. A mi polgármesterünk tíz forintért megbacta a saját anyját.

Azt hiszem, világos, hogy melyik a tényállítás, és melyik a vélemény. Na meg hogy melyikért rángathat a polgármester jogosan a bíróság elé, és melyikért nem :)

Ronald 2014.12.22. 12:44:53

@Rudi Kató: szerinted egyiknek a bűne mentesíti a másikat?

s 2014.12.22. 13:03:21

Kurva anyját az egész fidesznek.

s 2014.12.22. 13:05:40

"milyen aljas lejáratási sztori ártatlan áldozata"

A kis kurva. Mindjárt megsajnálom.

Csak vicceltem.

tralalala 2014.12.22. 13:10:01

Hát igen, bárcsak nálunk is demokrácia lenne, mint az Usában, mert akkor simán börtönbe is baszhatnának tiniket egy facebook-bejegyzés miatt:

edition.cnn.com/2013/07/02/tech/social-media/facebook-threat-carter/

vagy ki lehetne tiltani az országból valakit, ha rosszat ír az elnöknek:

www.telegraph.co.uk/news/newstopics/howaboutthat/8003542/British-teenager-banned-from-US-over-drunken-email-to-Barack-Obama.html

s 2014.12.22. 13:11:11

Ezennel megalapítom a "Plutóniumbombát lázár végbelébe" nevű civil mozgalmat. Aki akar, csatlakozzon bátran.

s 2014.12.22. 13:17:46

@Rudi Kató: Te egy igazi fasz vagy, bazdmeg. Kirabolnak épp, de te azt mondogatod, hogy a múlt héten sokkal jobban kiraboltak (valószínűleg ez nem is igaz), tehát nincs probléma. Akkora kibaszott faszökör vagy, hogy egymagadban is helyrehozhatatlan természeti károsodás lennél a fél földgolyóbisra, de belőled még van egypár - sajnos.

tralalala 2014.12.22. 13:22:32

@ex-dr. vuk: "ket lehetoseg van: vagy tenyleg ezt is hiszi, vagy penzt kap azert, hogy ezt mondja."

Jahaaj, a kommentelő, azt fizetik tuti :) Mert nyilván a blog szerzője nem kap pénzt senkitől a napi egy darab indexcímlapos, fideszfikázó cikkért. Nyilvánvalóan hobbiból ír valaki lassan félezer fidesz-fikázást. Mellesleg a stílusból üvölt, hogy valójában ugyanaz a gárda dolgozik ezeken a blogokon:

likeus.blog.hu/
tenytar.blog.hu/
bekialtas.blog.hu
hacsaknem.blog.hu

csak hobbiból, pénz szóba sem jön, hiszen a blog egy napló, egy önkifejezés :) Pont mint az egyenlítő blog volt, amit kicsit sem az MSZP pénzelt :)

index.hu/belfold/2014/08/29/kitalalt_az_egyenlito_blog_volt_foszerkesztoje/

s 2014.12.22. 13:29:22

Szóljatok, ha kezdődnek a karóba húzások. Addig hagyjatok a faszba békén ezekkel az ügyekkel. Unom, bazdmeg, mint a szart. Menjetek a picsába.

ex-dr. vuk 2014.12.22. 13:33:56

@polyvinyl: ha azt mondom, hogy a tatai ingatlaneladasok korul sokmindegy GYANUS, akkor ezzel nincs semmi gond ugye? Vagy ha azt mondom, hogy ha valakinek a hivatalos jovedelme havi 1 millio, es 1 ev alatt 100 millioval nott a vagyona, akkor mindenkeppen GYANUS (mi tobb: meglehetosen valoszinu), hogy ott valami buncselekmeny van a hatterben. Ugye ezzel sincs? Ezeket nem kell bizonyitanom. Koszonom.

ex-dr. vuk 2014.12.22. 13:34:53

@tralalala: ez most ugyanolyan, mint hogy en is 10+ nicken kommentelek?..

EMP 2014.12.22. 13:51:50

Mert a diktatorrol es sleppjerol NEM lehet semmi rosszat mondani. Szabadni szabad, de nem lehet. Minden jo, minden szep, minden tokeletes.
Ha barki meg mer fogalmazni akar csak egy csekely kritikat is az csak libsi, komcsi, hazaarulo, anyagyilkos pedofil lehet aki ugy hazudik mint a vizfolyas mert kulfoldrol penzelik. Tuzzel vassal irtani kell mindet, ugy tunik.
A baj csak az, hogy ezek szerint mar az orszag nagyjat irtani kellene manapsag.

ex-dr. vuk 2014.12.22. 13:52:29

@EMP: azt kihagytad h drogos.

EMP 2014.12.22. 13:53:48

@ex-dr. vuk: Ja tenyleg, igaz. Bocs.

DarthVader 2014.12.22. 13:54:28

Etetés van, az összes büdös fideszpatkány itt nyüzsög. Szerencsére kevesen vannak, de mindenhol ott vannak.

Mr. Waszabi 2014.12.22. 15:15:50

Azért az nagyon gáz, hogy pont a kereszténydemokraták hazudják a legorbitálisabbakat, meg gyűlölködnek leginkább. Farizeusok.

J.László 2014.12.22. 15:49:52

@Mr. Waszabi:
Mondják ezt a patologikus gyűlölködők. Szép.

J.László 2014.12.22. 15:51:53

@EMP:
Bocsika kedves barátom, de mintha éppenséggel a libsik komcsiznának és hazaárulóznának le boldog-boldogtalant, aki csak a szemük elé kerül, de ne szólj senkinek.

ex-dr. vuk 2014.12.22. 15:53:11

@Mr. Waszabi: minden vallas altalaban valaminek a gyuloletere epul. A kereszteny sem kivetel.

ex-dr. vuk 2014.12.22. 15:54:01

@J.László: muhahahaha szerintem a fidesz regen megnyerte az egy fore juto komcsizast a kovetkezo par evtizedre, ez igen szanalmas probalkozas volt :)

ex-dr. vuk 2014.12.22. 15:55:52

@polyvinyl: Szoval szerintuk akkor is ragalmazas, ha a mondottak igazak. Jo, nem? Tehat az igazsag kimondasa is buntetendo a fidesz szerint.

444.hu/2014/12/22/az-amerikaiak-tiltakoztak-a-kulugynel-az-ugyeszseg-miatt/

J.László 2014.12.22. 15:59:36

@ex-dr. vuk:
Szerintem hiába nyaltok a Jobbiknak.

Hiszen ez húzódik meg az egykor cigányfajvédő, ma büdöscigányozó, egykor nácizó, ma kommunistázó, egykor hungarofób, ma hazaárulózó libsik esze járása mögött.

Az MSZP-t már kifiléztétek. A Fidesszel nem boldogultok. A Jobbikkal sem fogtok boldogulni barátom, habár elvileg ők lennének az utolsók, akiken még élősködhetne a liberális csőcselék.

ex-dr. vuk 2014.12.22. 16:02:49

@J.László:
Te most mi a lof@szrol beszelsz? :DDDDDDD
Es a ram alkalmazott tobbesszam alatt milyen csoportot ertesz?

igazi Ténytár 2014.12.22. 16:07:13

@korupisti: Ilyen gyáva sz@rhaziak jártatják a szájukat.

Előregyártott fikanickek.

korupisti 0 bejegyzést írt és 20 hozzászólása volt az általa látogatott blogokba

sanyix 2014.12.22. 16:08:05

@ex-dr. vuk: gondolom ballibsi, azt szokták mondogatni. Vagy gyurcsány.

ex-dr. vuk 2014.12.22. 16:09:52

@korupisti: gondolom fel a tovabbi perektol, amikkel a velemennyilvanitokat probaljak megfelemliteni manapsag. Lehet el kene olvasnod a cikket ;)

J.László 2014.12.22. 16:10:37

@ex-dr. vuk:
Ne játszd az eszed libsi. A földön csúsztok a Jobbik előtt.

ex-dr. vuk 2014.12.22. 16:11:08

@sanyix: ja gondolom, csak gondoltam hatha valami ujat talalt ki :D mivel en "nyalok a jobbiknak", siman lehet valami mas. Persze a "ballibsi" kifejezest sem sikerult meg megmagyaraznia egyetlen hasznalonak se, hogy pontosan mit ert alatta.

rezícökkentész 2014.12.22. 16:11:50

mocskos rohat ballibsi bilentyüzetes terroristák ne kamuzzatok it mert fel lesztek jelentve már megmonta a másik hazafi is hogy ti csok rágalmaztok de ez nem ér semit mert így is dübörög a KÉTHARMAD!!!!!!!!!!!!!!!!!

ex-dr. vuk 2014.12.22. 16:12:08

@J.László: ahh megvan, szoval "libsi". Mit ertesz ez alatt?

Szoval mivel csusz"unk" a jobbik elott? :D (ahahah)

bmedve 2014.12.22. 16:16:43

@Rudi Kató: Te szegény!!! Itt villogtatod a debilis IQ-dat?

bölcsbagoly 2014.12.22. 16:25:25

@ex-dr. vuk: az igazság attól az ami, hogy tényszerű! Egy bizonyitatlan állitás mitől tényszerŰ?

igazi Ténytár 2014.12.22. 16:32:17

@ Rachelkanal azt se hagyd ki hogy O KEZDTE EL amikor nyilvánosan támadta saját tanárát, mert apucihoz nem imádkozott mint a szektatagtok, hanem bírálni merészelte a galád.

nepszava.hu/cikk/1001701-beszolt-volt-tanaranak-orban-rahel-mert-a-kormanyfot-szidta

Igaz aki ahhoz van nevelve hogy neki és apucinak kezetcsokol a szolganép...

____
Kitüntették Orbán lányát
Borsonline,
2007.05.08. 07:30

A virágcsokrok mellé kitüntetést is kapott ballagására Orbán Ráhel, Orbán Viktor volt miniszterelnök lánya. Az ifjú hölgynek, elismerése jeléül még az iskola igazgatója is kezet csókolt.
____

ex-dr. vuk 2014.12.22. 16:41:41

@bölcsbagoly: akkor mit jelent az, hogy akkor is ragalmazas, ha igaz az allitas?...

ex-dr. vuk 2014.12.22. 16:43:20

@egy igazi Ténytár: most kell megalapozni a hercegno reputaciojat, nem amikor mar korona kerul I. Viktor fejere. Most meg az elokeszuletek zajlanak (pl. varba koltozes, demokratikus intezmenyrendszer beszantasa, kiralyi vagyon osszegereblyezese).

polyvinyl · http://beszelomajom.blog.hu 2014.12.22. 16:58:21

@ex-dr. vuk:

Az amerikai nagykövetség már nagyon türelmetlen, mert nem úgy alakulnak a dolgok, ahogy eltervezték :)

Csak nehogy innen is haza legyen zavarva az ügyvivőjük, mint ahogy már sok helyről haza lettek zavarva a szarkeverő diplomatáik, ahol nem fértek a bőrükbe :)

Netuddki. 2014.12.22. 17:54:44

Ez az fidesztrollok! Nyomjátok csak a sok balfaszságot! Hergeljétek a népet! Legalább hamarabb vége lesz a gazdátok uralmának. Hazug, tetves, tolvaj fidesz banda!

J.László 2014.12.22. 17:57:48

@nicktolvajmentesítő_kovi1970:
Csalódnom kellett benned. Semmi cigányozás, lámpavasozás, hazaárulózás, kommunistázás? Hát mi már szart sem érünk?

2014.12.22. 19:17:54

@Rudi Kató: Katókám (Rudikám?), ha már okosnak akarsz tűnni, legalább próbálj meg helyesen írni.

sanyix 2014.12.22. 19:18:50

@J.László: tenytar.blog.hu/2014/12/22/igy_keres_orban_bizalmasa_sajat_bankjanak_tonkretetelen itt nagy a csönd. Miért nem véditek be az imádott pártotokat és ormányotokat? :)

J.László 2014.12.22. 19:20:16

@sanyix:
Megvéd. Nem bevéd. Tanulj meg magyarul, libsi.

sanyix 2014.12.22. 23:57:26

@J.László: Még mindig nem vagyok libsi, te kommer :)

anonymand 2014.12.23. 06:12:18

@Rudi Kató:

Kedves Kató!

Örömmel olvastam visszafogott indulattal megfogalmazott bejegyzésed.
Így advent idején a kenetteljes, szeretettől sugárzó szavaid igazi felüdülést nyújtottak az egyre jobban elharapódzó gyűlölködés közben.
1000 éves keresztény és demokrata értékrend megnyilvánulása.
Tanulságos.
Már a megszólítás olyan emberi.
Szerinted.

Aztán persze a részletek.
Az elfogulatlan, rendkívül objektív értékelésed, patikamérleg jellegű összehasonlításod egy másik kurzussal, roppant meggyőző.
Mert tényszerű.
"Ha ezer évig", "akkor is csak töredékét".
Azért nem ártana ha részleteznéd, hogyan jutottál erre a következtetésre.
"gyúrcsótány", ha jól tudom vagyonát vállalkozóként szerezte. Miniszterelnökként nem vett fel fizetést. A jelenlegi miniszterelnökről, illetve vagyonosodásáról, ugyan mit tudsz írni?
A politikából (puritán) Fideszes képviselők gyarapodását hogyan magyarázod?
Van-é tudomásod arról, hogy nem kormányközeli, nem kormánypárti képviselő a 10 éves kölykének 60-70 milláért lakást vett?
Tudsz-é olyan nem kormányközeli, nem kormánypárti képviselőt, akit Mr. 20%-bnak hínak?
Tudsz-é olyan nem kormányközeli, nem kormánypárti gázszerelőt aki az ország leggazdagabbjai közé küzdötte magát röpke 6 év alatt?
Érdeklődéssel várom válaszod.
Miként arra is, hogy mi a véleményed az Öveges programról?

Egyébként Kellemes Karácsonyi Ünnepeket!
Néked és minden olvasótársnak.

anonymand 2014.12.23. 06:19:44

@polyvinyl:

..." hanem úgy, hogy magunk köré gyűjtünk kellő számú, velünk egy véleményen lévő embert, és megkeressük a polgármestert, hogy válaszokat kapjunk a kérdéseinkre." - olyan nagyszerű ilyen bölcs tanácsokat olvasni!
Lélekmelengető.
Egy kérdést engedj meg!
Miért is köll a közérdekű adatokat rendszeresen perrel kikényszeríteni?
Önkormányzatoktól, közszereplőktől, kormányhivataloktól hatóságoktól?
Békés, boldog Karácsonyt kívánva várom válaszod.

Mr. Waszabi 2014.12.24. 12:15:24

@J.László: köszönöm a beismerő vallomást, de igazán nem kellett volna. Boldog Karácsonyt:)

igazi Ténytár 2014.12.25. 16:49:04

@ A NAGY TESTVÉR FIGYEL TÉGED !

Még karácsonyfa alatt is! ;-)

img6.hvg.hu/image.aspx?id=4eb2fb9e-a2be-4824-9d07-3613a34be20b&view=2bc522d1-c844-4343-b563-d62642c68411
süti beállítások módosítása