Attól tartok, hogy tévedtünk, Kulka úr!

H_A Címkék: homofóbia gyűlöletbeszéd Orbán Viktor Kerényi Imre Deutsch Tamás Kulka János Vidnyánszky Attila Hoppál Péter buzilobbi2014.05.28. 14:45

A megölt remény ízével a számban be kell látnom: valóban sokkal fontosabb dolgok foglalkoztatják a magyar közéletet, mint a kendőzetlen, állami szinten előszeretettel hangoztatott, a magyar és európai kultúrával egyre gyakrabban összefüggésbe hozott homoszexualitás, és ennek termékeny táptalaján szárba szökkenő homofóbia ízű gyűlöletbeszéd. A kormányalakítás tényleg sokkal fontosabb, mint a kormányzati szintű, példát statuálni kívánó kirekesztés. És igaz ugyan, hogy aki egyszer reflektorfénybe került, annak nem árt odafigyelni a stílusra, tulajdonképpen nincs itt semmi, amitől elhatárolódni kellene. Ezt olvashattuk ki a Fidesz, Hoppál Péter szóvivő hangján keresztül tudomásunkra hozott, témával kapcsolatos álláspontjából, amellyel a színházi szakma (jelentős részének) felháborodását igyekezett szűkszavúan bagatellizálni. Amely felháborodás oka egyszerű és triviális, nem fáj a kezem megismételni: Kerényi Imre miniszterelnöki megbízott a Keresztény Színházi Fesztiválon arról beszélt, hogy a hazai színházi képzésben a "buzilobbi" irányít, és megvonná a pénzt a Magyar Színház- és Filmművészeti Egyetemtől. 

Korábbi írásomban csatlakoztam Kulka János Orbán Viktornak címzett nyílt leveléhez, és az abban foglaltakhoz, miszerint kívánatosnak tartom (Kerényi visszaeső buzizására különös tekintettel), hogy az ország első embere határolódjon el tisztán és világosan ezektől a megbélyegző, a közbeszédre, és a társadalmi együttélésre nézve is veszélyes megnyilvánulásoktól. Kulka Jánoshoz hasonlóan én is szerettem volna hinni, hogy tévedek. Abban, hogy Kerényi Imre megnyilvánulásai Magyarország kormányának, miniszterelnökének tetszésével találkoznak, és abban is, hogy az illetékesek azt sem bánják, ha ez a beszédmód a tudatos nemzeti közjogi gondolkodás és ehhez kapcsolódva a magyar kulturális értékek részévé válik.

Az eltelt alig két nap történései alapján azt gondolom, hogy sajnos mindketten tévedünk, Kulka úr. És velünk együtt tévednek mindazok is, akik Kerényi Imre sokadik aljas ripacskodását egyáltalán nem tartják bocsánatos bűnnek egy önmaga számára állítólag tiszteletet követelő országban. Mondom ezt annak dacára, hogy egyébként tiszteletreméltónak találom Vidnyánszky Attila elhatárolódó nyilatkozatát, amelyben végre kimondta azt, amit korábban nem tett: Kerényi megengedhetetlen módon szólalt meg, ezzel a megszólalásával sem stílusában, sem tartalmában nem ért egyet. És mondom ezt úgy is, hogy Deutsch Tamás EP-képviselő Twitter-bejegyzését is díjazom (nem sokszor fordul elő velem, és erkölcsi kérdésekben másokra szívesebben hagyatkozom): Kerényivel nem stílusproblémák vannak, Kerényi állításai elfogadhatatlanok, amit mondott nem más, mint nettó gyalázat.

Mindez így igaz. Az egyetlen szépséghibája a történetnek, hogy egyik sem a Fidesz vagy a miniszterelnök hivatalos álláspontja. Orbán Viktor ugyanis - akinek természetesen ennél sokkal fontosabb és halaszthatatlanabb közfeladatok nehezednek a vállára -  még mindig nem méltatta válaszra a hozzá intézett leveleket, sem hivatalosan, sem informálisan nem rebbent a szeme a téma kapcsán. Miért? Mert mint előző országlása idején - és a taktika bejött - minden botrányos, a köz bizonyos részének, a társadalom különböző szegmenseinek megrökönyödését kiváltó ügy kapcsán, most is elmegy a falig. Vagy hallgatott róla, vagy elmagyarázta nekünk, hogy amit látunk, az nem is létezik. Úgyhogy ehhez mérten aligha lehet meglepetés, hogy visszakozás, bocsánatkérés, revideálás helyett Kerényi Imre megfejelte saját undorító sztoriját: egy vele készült rádióinterjúban sikeresnek nevezte a buzizást. Ezt igazolja szerinte az is, hogy az utcán nem támadásoknak van kitéve, hanem megtapsolják. 

Mivel nem tartozom azok közé, akik Kerényi Imrét a földgolyó bármely nevezetes vagy névtelen szegletében bármi oknál fogva megtapsolnám, de határozottan azok mellett foglalok állást, akik az általa képviselt lábszagú gyűlölködést elutasítják, azt kell mondanom: ez az ember, az, ami. És az is marad. Miniszterelnöki megbízott. Megbízóját pedig teljesen értelmetlen bármiről is faggatni, ami vele kapcsolatos. Orbán sunyi hallgatása, a Fidesz nagyvonalú legyintése Kerényi feje fölött azt az érzést erősíti bennem, hogy az előbbi az utóbbi szájával buzizik. Vagy magasztal ócska nemzeti színű sallangokat. Vagy köpködi a kultúra nem szája ízét megtestesítő alkotásait. Mert ez a keresztény alapokon nyugvó nemzeti összetartozás lényege. 

Úgyhogy sajnos tévedtünk. Mert a színház valóban nem futballstadion, a kultúra nem szotyola és sör, a buzi meg nem fideszes. 

A bejegyzés trackback címe:

https://hacsaknem.blog.hu/api/trackback/id/tr546223177

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Baloldali érték 2014.05.28. 17:26:47

Kerényi bebizonyította, hogy van buzilobbi.

különvélemény 2014.05.28. 17:34:58

Ki a retket érdekel kerényi, és miért nem töröljük már el az "elhatárolódás" szót a magyar nyelvből.

Mindkettő egy nagy bullshit.

Egyébként az összes ilyen "kiszivárogtatás" csak az indulatok szítására való, semmi másra, és általában ellentétes hatást ér el vele a kiszivárogtató.

Maygarul:
Ha én elköpöm egy lakossági fórumon, hogy OV egy buzi, akkor nem az lesz a lényeg, hogy ki mondta, meg homofób, meg diszkriminatív, hanem az marad meg a fejekben, hogy orbán buzi, akárki tiltakozik ellene.

Ugyanez igaz a zsidókra, cigányokra, négerekre, ügyvédekre, akármire és bárkire, a napirenden tartás mindig árt és mindig manipulációra használják.

moloy 2014.05.28. 17:42:58

Különvélemény véleményével maximálisan egyetértek. Az egész ügy a manipuláció, a hisztéria-keltés miatt van.
Miért tiltakozik a néger, ha lenégerezik? Miért tiltakozik a cigány, ha lecigányozzák? Miért tiltakozik a buzi, ha lebuzizzák?

dr. Kóser Malac™ (a legnagyobb demokrata civil)! 2014.05.28. 18:10:19

Kedves András! Nagyon jó poszt, kár volt a végén "keresztényezni".

Legelő Őse · http://legeloose.blog.hu/ 2014.05.28. 18:21:38

@moloy: érzem hogy felesleges, de hátha mégis... nem tiltakozik senki! Az általánosítás, a leegyszerűsítő kirekesztés, a bőrszín, a vallási, származási, vagy szexuális orientáció alapján való hátrányos megkülönböztetés ellen tiltakozik minden értelmes ember akinek volt gyermekszobája. Érted? pl.: Magyar ne lopj...stb. Ugyanaz.

Nem hisztériakeltés és manipuláció, amikor egy Ez tagállamban a miniszterelnök személyes megbízottja egy független felsőoktatási szervet fenyeget a közpénz elvonásával, majd az ott több évtizede dolgozó, és nemzetközi sikereket elért szakembereket, akik között bizonyára több keresztény, magyar, zsidó, liberális és konzervatív stb. is van, egyöntetűen lebuzilobbizta, csak mert az ő ízlésével nem arányos kulturális értékeket hoznak létre. Ez nem hisztéria. Királyok emlegetése egy demokratikus államban pedig önmagában WTF.

Legelő Őse · http://legeloose.blog.hu/ 2014.05.28. 18:25:01

@dr. Kóser Malac™ (a legnagyobb demokrata)!: lehet hogy azért történt, mert egy keresztény színházi fesztiválon történt nem? Egyébként pedig az említett felsőoktatási intézmény rektora egy mélyen keresztény ember, aki a vele készített rádióriportban még mindig arról beszélt hogy érdemes lenne a művészetről, oktatásról stb. minderről inkább szakmai és nem politikai alapokon diskurzust folytatni. Öröm volt hallgatni egy hiteles, és az általa választott értékek mellett kiálló embert. Aki keresztény, és úgy is viselkedik. (direkt provokállak...ugye érzed..)

moloy 2014.05.28. 18:32:17

@Legelő Őse: Nekem a problémám nem az, hogy valaki tiltakozik valami miatt, hanem az, hogy felszólít valakit, hogy tiltakozzon! Miért akarja valaki megmondani bárkinek, hogy mit mondjon? (vagy mit gondoljon!)

moloy 2014.05.28. 18:46:22

@Legelő Őse: "...Amely felháborodás oka egyszerű és triviális, nem fáj a kezem megismételni: Kerényi Imre miniszterelnöki megbízott a Keresztény Színházi Fesztiválon arról beszélt, hogy a hazai színházi képzésben a "buzilobbi" irányít, és megvonná a pénzt a Magyar Színház- és Filmművészeti Egyetemtől."
Attól lesz az egészből hisztéria-keltés, hogy a cikk az alannyal foglalkozik és nem az állítmánnyal! Jelen esetben a szerző elbagatellizálja az állítmányt és az alany szóhasználatát használja párt-politikai célokra!

dr. Kóser Malac™ (a legnagyobb demokrata civil)! 2014.05.28. 19:23:45

A lényeg, hogy Orbán határolódjon el. Vagy legalább mondjon le. :)

különvélemény 2014.05.28. 19:26:24

@Legelő Őse:
Nem érted bakker.

Az, hogy "kiszivárogtatják", több indulatot, homofóbiát szül, mint ha megmaradt volna abban a szűk körben, amiben elhangzott.

Ez olyan, mint ha azt mondanám 3 embernek, hogy a zsidók felelősek xy akármiért, ha ez ott marad, akkor 3 ember gondolja így, ha kiszivárogtatod és rögtön elkezded játszani az agyad, akkor 10 millió emberből legalább 100 000 gondolja majd úgy, hogy lehet benne valami, ha már ennyire felháborodtál rajta.

Érthető?

Ha nem, akkor rajtad sajnos nem lehet segíteni, menthetetlenül egysíkú a gondolkodásod és/vagy provokátor vagy.

űrszelvény (törölt) 2014.05.28. 19:32:54

Buzilobbiról beszélni gyalázatos "lábszagú" dolog, de az épülő diktatúráról, a Fideszhez köthető gazdasági lobbiról meg européer, demokratikus, felvilágosult? "Milyen jól megmondta!" "Felhívta a figyelmet!"

Ha ez utóbbi vélemény szószólóját valaki korlátozni merészeli, az már a diktatúra lesújtó ökle. De az teljesen természetes, hogy a buzilobbiról tilos beszélni, még akkor is, ha szólás- és véleményszabadság van.

Így vegye komolyan az ember ezeket a hangokat...

Stabilo 2014.05.28. 20:10:41

Tényleg muszáj mindenkinek szeretni úgy anno a melegséget, mint olyant?
MI van ha én nem szeretném elfogadni, mert az én értékrendembe ez nem fér bele?
Ellenben nem azzal töltöm a napomat, hogy meleget dobálok az Andrássy úton, mert azt is szánalmasnak találom.
Nem lehet az embernek saját véleménye? Ha feltesznek egy kérdést ami úgy hangzik: "Önnek mi a véleménye a homoszexualitásról?", akkor ezentúl remegve kell hazudnom, hogy imádom őket és a civilizáció netovábbjának tekintem azt? Vagy ha igazat merek mondani, akkor holnap kirúgnak a munkahelyemről, hazafele meg leköpnek?
A szabad véleménynyilvánításhoz mindenkinek joga van, akkor is ha az ennek vagy annak nem tetszik. A történet innen indul.
Egyébként a saját véleményem a homoszexualitásról az, hogy teszek rá. Minimálisan sem érdekel. Ha valakinek így jó, tegyen így ha talál hozzá megfelelő partnert. Mi közöm van hozzá? Ellenben az ilyen műhisztiktől már undorodok.

Holle anyó 2014.05.28. 20:15:13

Kibaszottul unom már ezt az állandó marakodást: buzizott, határolódjon el, zsidózott, határolódjon el, cigányozott, határolódjon el.....

Ki nem szarja le, hogy ki, mit mond?

Orbán egyébként - elhatárolódás helyett - miért nem rúgja már picsán ezt a gusztustalan, kleopátrafrizurás, idióta vénasszony Kerényit? Szerintetek Kerényi nem buzi? Hát így néz ki egy férfiember????? Fúúúúúúúúúúúúúúúj!

_most_ 2014.05.28. 20:35:40

Orbán azért nem szól a témában semmit, mert van az a jobboldali réteg (a legalja), amely szavazatait a Kerényi-féle dumával lehet megnyerni, persze mivel a civilizált többség szemében Kerényi azért elég kínos, így Orbán nyíltan nem támogatja, de nem is ellenzi.

dr kíváncsivagyok 2014.05.28. 20:38:51

@moloy:
"Miért tiltakozik a néger, ha lenégerezik? Miért tiltakozik a cigány, ha lecigányozzák? Miért tiltakozik a buzi, ha lebuzizzák? "

Miért tiltakozik a náci , ha lenáciznak ?
és te miért tiltakozol , ha lerasszistáznak ?

Holle anyó 2014.05.28. 20:40:05

@Stabilo: Én mindig toleráns voltam, de ettől az értékrend-diktatúrától már herótom van. Lassan mindent meggyűlölök, amit eddig toleráltam, vagy akár észre sem vettem. Régen ugyanúgy viselkedtem egy meleggel, vagy egy cigánnyal, mint bárki mással, ugyanis ennek az ismérvnek semmiféle jelentősége nincs addig, amíg egymással normálisan viselkedünk.

Ma már ott tartok, hogy ha egy meleggel, vagy egy cigánnyal kapcsolatba kerülök, semmi másra nem tudok gondolni, csak arra, hogy ez itt meleg (vagy cigány), aki előjogokat akar érvényesíteni velem szemben, elvárja, hogy magam fölé helyezzem, mert lovat adtak alá az értékrend.diktátorok.
Én viszont nem vagyok hajlandó behódolni az értékrend-diktatúrának, ezért kellemetlen nekem a kapcsolat a meleggel, vagy a cigánnyal és emiatt már a pokolba kívánom.

Értékrend-diktátorok! Miért vagytok ennyire idióták??????

Holle anyó 2014.05.28. 20:45:27

@dr kíváncsivagyok: Én pl. nem tiltakozom, mert leszarom. Azt is teljesen helyénvalónak találtam, amikor az osztrákok kiírták, hogy "Magyarok ne lojatok!" Mégis mi a faszt kellett volna kiírniuk, ha egyszer azt tapasztalták, hogy minden második magyar lop?????

Azt is ki kellett volna írni mellé, hogy "Magyarok ne szemeteljetek!" Mert Bécsújhelytől a határig dobálták el a magyarok a megvásárolt cuccok csomagolóanyagát. Itt, Budapesten a belvárosban is térdig járok a szemétben.

különvélemény 2014.05.28. 20:46:14

@Stabilo: "Tényleg muszáj mindenkinek szeretni úgy anno a melegséget"
IGEN... CSAK EGY IGAZSÁG VAN A LIBERÁLIS!

Hiába van kódolva a génjeidben a másság elutasítása, máglyára való vagy a génjeid miatt, akár csak a középkorban...

A gyerekeket is mind le kell mészárolni, ők még a ronda gyerekeket is kirekesztik, nem hogy a másokat.

moloy 2014.05.28. 21:03:37

@dr kíváncsivagyok:
Nem szoktam tiltakozni/nem tiltakoznák, ha lenáciznának, mintahogy a hitleri Németországban sem tiltakoztak ez ellen. Igenis NACIONALISTÁ-nak (rövidítve: nácinak) tartom magam.
Nem szoktam tiltakozni/nem tiltakoznák, ha lerassiztáznának, mert időnként valóban vannak rasszista gondolataim. (egy-egy konkrét esetben)

Butuska 2014.05.28. 21:05:42

@Holle anyó: Mikor került ön meleggel kapcsolatba, amelyik előjogokat akart volna szerezni önnel szembe, az ön hátrányára? Elmesélhetné a heterók okulására, hisz kerényi harcba hívta a heteroszexuális társadalmat a melegek ellen a reggeli interjúban.

Elárulom, a melegek szemernyivel több jogot nem akarnak a nem melegeknél, csak pontosan annyit. Értsd ez alatt például öröklés jogát, mely a nem meleh házaspárokat megilleti, míg a melegek nem házasodhatnak. Apró, de lényegi különbség, mert hiába élnek és szereznek pl lakást közös munkával, egy véletlen haláleset során a pár túlélő tagja nagy gondba kerülhet.

Kerényi gusztustalan egy figura, uszít, mert tudja, erre a magyarok jelenleg a napi gondok által nagyon leterhelt társadalma ugrani fog, és igaza lett. Félig. Ugyanis ha jól megnézzük, csak az internet, és annak is a nyitottabb, nem a fidesz által uralt része reagált. Ugyanis egyetlen jobboldali sajtóorgánumot nem leltem, mely írt volna róla, sőt, a bulvár se kapta fel a témát. Lehet, felületessen nézelődtem, de a M1 nem igazán emlegette....

Felesleges reagálni, csak úgy elgondolkodtam, hogy menyire intoleráns ez az ország a saját lakóival... ha mindenki lelépne sorba, akit a "többség" útál, rosz a szó, nem tolerál, pár nap alatt kiürülne az ország, és maradna max 4-5 millió ember, akik simán találnának újabb "nem szerethetőt" maguk között. De szar lehet nekik, akik ennyire úúútálják lassan önmagukat is....

moloy 2014.05.28. 21:08:01

@dr kíváncsivagyok:
Valószínűleg a rendszer nem engedte megjeleníteni válaszomat. Megpróbálom konkrétumok nélkül:
Nem tiltakoztam állításaid ellen.

Parasztlengő az imperialistáknak 2014.05.28. 21:08:40

Az, hogy nem hivatalosan buziznak a kormányban, elég szimpatikussá teszi őket nekem. Remélem zsidóznak is vastagon, ahogy mi szoktuk a cégnél.

moloy 2014.05.28. 21:11:35

@dr kíváncsivagyok:
Bocsi. Időközben mégis megjelent...

aeidennis 2014.05.28. 21:13:50

@Butuska: A házasság olyan, mint egy fröccs, kell bele bor meg szóda, ha csak bor, vagy csak szóda van benne, az nem fröccs. :)

Parasztlengő az imperialistáknak 2014.05.28. 21:15:25

@Butuska: 'Elárulom, a melegek szemernyivel több jogot nem akarnak a nem melegeknél, csak pontosan annyit.'

Ugynannyi jogot ugyanannyi kötelezettség mellett. Mivel a buzik nem termelik újra az emberiséget, jogokra semmi szükségük.

Butuska 2014.05.28. 21:24:25

@aeidennis: aham, a fröccs legális, mert van benne bor meg szóda. Az összes többi koktél innentől illegális, üldözendő?

@Kón Bandit: Ugyan annyi adót és illetéket fizetnek, ugyan annyi munkát végeznek, mint más. Amikor két meleg pasi párban él, ott tényleg nem lesz gyerek a kapcsolatban, DE: millió olyan NEM meleg, tehát HETERÓ pár van, ahol szintén nincs gyerek, tehát nem termelik újra az emberiséget. Ezek szerint akkor tőlük is el kell venni a jogokat?

Parasztlengő az imperialistáknak 2014.05.28. 21:31:23

@Butuska: 'Ugyan annyi adót és illetéket fizetnek, ugyan annyi munkát végeznek, mint más.'

- ez is igazságtalan. Ha én 10 adót fizetek akkor nekem 10 szavazat jár

'millió olyan NEM meleg, tehát HETERÓ pár van, ahol szintén nincs gyerek, tehát nem termelik újra az emberiséget. Ezek szerint akkor tőlük is el kell venni a jogokat?'

- elvenni azt lehet ami van. A buziknak semmi joguk nincs. Értem?

- a buziknak nem is lehet gyerekük, a heteróknak meg lehet, így nekik jogok is járnak, mert bármikor úgy dönthetnek, hogy kell gyerek, azaz hasznosulnak.

A buzik ab ovo feleslegesek, de mindenképp javallott felajánlani nekik a humánum miatt egy nagyobb telket Arizonában, v. akárhol, aztán adózhatnak kedvükre, meg házasodhatnak is. De kizárólag 2 buzi biológiai gyerekeit nevelhetik Buzisztánban, és gyarapíthatják az értékes szubkultúrát.

Butuska 2014.05.28. 21:51:09

@Kón Bandit: Nos, magácskát lehet, hogy szeretik a barátai, de elgondolkodtató, vajon miért... de hogy nem a logikájáért, az biztos...

Miért jár magácskának több szavazat? miért fizet tíz adót? mert ugye maga itt él, tehát akkor ugyan annyi az adók száma, mint mindenkinek. Amennyiben maga 10 adót fizet, a meleg is annyit fizet (jelzem, akinek gyereke van, az kevesebbet, lásd családi adókedvezmény). De a javaslat jó: aki igazolja, hogy hány darab (magánszemély) adót fizet, annyi szavazati joga legyen, ezzel még egyet is lehet érteni, ahol nem a befizetett pénz mennyisége, hanem az adók száma, tehát a hozzájárulás mértéke a mérvadó.

a beírása másik része valszeg szíven ütötte a meddő párokat, és azokat az embereket, akiknek van gyerekük, és mégis meleg kapcsolatban élnek. Tudom, magácskának ez MAGAS, de sok olyan ember van, akit a családja kényszerít bele a gyerekgyártásba, majd rájön, nem ez a cél.

A magácska által írt utolsó rész olyan érdekes, hogy nem tudom eldönteni: magácska látens leszbi/buzi és/vagy gyermekkorában apja/anyja által megrontott gyermekből felnövő antiértelmiségi, vagy mi a franc is lehet.

Tudja, annyira találkoznék ilyen értelmiségekkel pl.... na jó, nem bántok meg másokat, nem írom le, hogy mire gondoltam, a sértéseket magácskára hagyom.

Parasztlengő az imperialistáknak 2014.05.28. 22:00:41

@Butuska: Ha 10xes adót fzetek, miért lenne ugyanannyi szavazatom mint aki 1xest? Há nem? Há de.

Jaja, látens buzilobbista vk, hehe. Csócsálhatod a faszomat.

lombozódó 2014.05.28. 22:26:43

vannak nemi betegségegek, ez vonatkozik a nemi indentitásra is.
A szerző is indentitástudatban szenved :-))))))))))
Egyszerű aki tud gyereket csinálni és tud gyereket szülni az egészséges. Viszont attól. hogy máshová szereti dugni, mint ami istentől elrendeltetett , mitől követelne többletjogokat. Intézze csendben, diszkréten, mint ki ki a maszturbációját !!!
Ez betegség és vegye tudomásul, bár igaz mennél több a buzi a világban annál kevesebb gyerek születik.
Minden élőlény biológiai rendeltetése az utódnemzés, kedves szerző :-))))))))))))))

lombozódó 2014.05.28. 22:29:25

Butuska 2014.05.28. 21:51:09
Jól felmérted magad :-))))))))))))))

Butuska 2014.05.28. 22:29:34

@Kón Bandit: utolsó bejegyzése engem igazol: érv sehol, mocskolódás a köbön.

Bár még mindig nem értem, miért is fizetne "10xes" adót, de ha magácska úgy érzi, reklamáljon orbán viktornál. Jut eszembe, a "Vas Tyúk Is Talál Szeget" agyament főhősének jó szöveg, amit lebírt ide kopogni, de sajna azt bizonyítja, hogy nagyon alacsonyról indult, és még ma se érte el az átlagot a magácska IQ szintje... hogy a többi hozzávalóról ne is tegyek említést.

maxval a gondolkodó birca · http://maxval.co.nr 2014.05.28. 22:32:31

Az igaz keresztény elutasítja a homoklobbit. Ez a lényeg. A többi félrebeszélés ebben a jól megszervezett keresztényellenes akcióban.

Istóczy Győző · http://kuruc.info 2014.05.28. 22:40:04

Jól felsült a buzilobbista.

Friss kutatás szerint az EP-képviselők negyede buzilobbista: kuruc.info/r/57/128305/

Vajon a zsidó Deutschot is beszámolták?

Istóczy Győző · http://kuruc.info 2014.05.28. 22:44:19

ATV-n okoskodott egy zsidó, hogy ha valaki "zsidókeresztény" (az meg mi a fasz?) helyett keresztény identitásról beszél, az ántiszemita.

Jól seggbe kell rúgni a buzilobbit is és a zsidólobbit is! Egy rúgás is elég többnyire, lásd Deutsch, Kulka.

A deviánsok többnyire ugyanis multideviánsok (buzi zsidó drogos antimagyarok).

Butuska 2014.05.28. 22:44:44

@lombozódó:

"vannak nemi betegségegek, ez vonatkozik a nemi indentitásra is"

Remélem nincs doktorija, vagy ha igen, sürgősen vizsgáltassa ki magát, mert ez egy nagyon beteg gondolat.

A beírás többi részét pont azért nem idézném, mert lehet, mégis fertőző, még olvasva is az ilyen agymenés.

Egy leszbikus tud gyereket szülni. Pont. De nem akar. Pont. Akkor mi a szitu?
Egy heteró nő akar gyereket szülni. Pont. De nem lehet neki. Pont. Ekkor mi a szitu?

Melyik rész a betegség, drága lombozódó? Az, hogy mondjuk meddő egy nő vagy egy férfi? Vagy mert nem áll szándékában erre a világra gyermeket "alkotni"? A maga hozzáállása pont azt erősíti bennem, hogy ilyen emberek közé totál gyermekkínzás lenne szülni egy porontyot!!!

Nekem ne jöjjön istennel, oly felesleges, igaz hívőben nincs ekkora gyűlölet, mint a maga írásában!!!

Magától is kérdem: ki és mikor követelt "többletjogot"? Írja már le, milyen többletjog az, amit féltenek az azonos nemű pároktól? Nagy az arcuk, de csak ezt az egy szót írják le újra és újra, de hogy mit it jelent, még senki nem írta le.

Amúgy meg szólok, lehet, hogy úgy érzi, az utódnemzés a létezésének célja, de akkor ha lehet vonuljon vissza valami olyan helyre, ahol a nők csak a gyereket nyomják a világra, a pasik adják hozzá a spermát, sex nuku, mert az nem a célt szolgálja, szóval, gondolkodjon el, mi is a maga célja a világban... és ha így gondolja, akkor részvétem a családjának...

Butuska 2014.05.28. 22:50:09

@maxval a gondolkodó birca: Így van. És az igaz keresztény keresztre is feszíti a megváltót.... csak mert olyan rosz napja volt.....

Te is annyit érsz, mit az évek óta itt és máshol írt trollkodásaid: semennyit :) na de csitt.... az ember a szarral nem beszélget (na tessék, romlik a modorom, erről is ez a fertőző birca és lomozódó na meg istóczy és akármilyen identitásfertőződés tehet csak)

Istóczy Győző · http://kuruc.info 2014.05.28. 22:57:52

Végülis mi lett a konklúzió?

Hogy van buzilobbi, de tilos róla beszélni?

mr. Mick 2014.05.28. 23:00:00

@Stabilo: ÉS Holle anyó 2014.05.28. 20:40:05

KB AZT írtátok le amit én is gondolok ..tele a hócipőm már a sok okostojás megmondó emberrel akik megmondják nekem mit kell gondoljak arról ami ellen minden porcikám tiltakozik ..a génekbe van programozva hogy a homokos valamiért irritál ez biológia és nem politika csak itt már mindent összemosnak ..lassan szégyelleni kell magam mert nem vagyok buzi ,nem vagyok cigány ,zsidó,néger,de náci sem ..egyikkel sem lenne bajom ,míg neki sincs velem ---de hogy örökké velük kell foglalkozni mintha nem lenne millio más értelmesebb dolog aminek figyelmet kell szentelni ...hát ez már felháborító ..

lombozódó 2014.05.28. 23:07:10

Butuska 2014.05.28. 22:44:44
Nem hazudtoltad meg a nick nevedet :-)))
Ha nem tud szülni egy nő akkor ugye csak beteg valamilyen szinten, szintén a férfi ha nem tud gyereket csinálni / pld. ondó , ha tudod mi az , na és hogy ahhoz merevedés is szükségeltetik ami adott esetben a kezedben lehet, ha vannak emlékeid :-))))))))/.
Attól , hogy meddőségi problémák vannak egy kapcsolatban , nem okvetlen buzi/ leszbi a megoldás :-)))))))))))))
A másságod ne itt süsd el, a társkeresőkön nagy az érdeklődés. :-))))))))))))))))
/ ja, itt a stílus nem a magázás :-))))))))))))))) /

Butuska 2014.05.28. 23:09:05

@Istóczy Győző: Nem is tudom, mi a konklúzió.
Pl az, hogy vannak olyan embernek nevezett népességnővelő lények, melyek bár a biológia fogalmai szerint az emberi fajhoz tartoznak, de ezt tagadják, akkor megfelel.

Tudja, az állatvilágban kevés olyan egyed van, mely a saját fajára támad, az egyik ilyen egy csimpánz féle, sajna a neve nem jut eszembe, de annyira hasonlít ahoz a csoporthoz, melynek maga oly lelkes képviselője. Nagy az összetartás a falkán belül, de ölik a másik csapatot. Miért? Nem tudni... Talán mert "jó buli", vagy mert "más árnyalatú a szőre".

Sose fogjuk megtudni - mármint azt, hogy ez a csimpánzféle miért gyilkolja a saját fajtársát.

Abban is hasonlítanak, hogy amúgy olyan kis édesek, meg okosak, meg hasonló... nézd, még az eszközhasználat is milyen jól megy nekik....

Na, csak ez a véleményem és a konklúzióm itt... és ne sértődjön meg, de nem említem, melyik honlap látogatója vagy szerzője, hisz az írásából egy, a csimpánznál alacsonyabb rendű is leveszi...

Butuska 2014.05.28. 23:37:54

@lombozódó:
Na akkor most meséljen: egy meddő nőtől is elvenné a jogait?? Simán felnégyelnék most ezért azok a nők, akiknek nem lehet gyerekük...
Amúgy maga szerint az álló farok és a kilövellő ondó a gyerekcsinálás? Borzalom, ha magában ennyi maradt meg a sexualitás öröm szerző részéből.... brutális férje/felesége/szülei voltak, hogy így fejlődött?

Tudja, csak azokkal szoktam tegeződni, akik megérdemlik. Sajnos kiderült, a komment műfaj kitermelte azt a réteget, akikkel nem érdemes se beszélgetni, se tegeződni.

Ez a poszt arról született, hogy egy állami (közösségi) pénzből fizetett, miniszteri szinten tobzódó, de ahhoz halványan se illő "ember" olyanokat mond, mely megsérti a magyar lakosság tényleg emberi érzésekkel rendelkező tagjainak nagy részét - mármint azokat, aki hallották-olvasták, mert ugye a közmédia elhallgatja.
Ehhez képest maga már velem foglalkozik. Na ennyit erről.

Utolsó: a meddő párok az utolsók, akik a nemiség egyéb verzióját keresik, ne sértse meg őket, de azokat se, akik viszont bár nem meddők, mégse vállalnak gyereket.

U.i:

Az AB döntése szerint minden komment miatt az a felelős, aki megengedte, hogy megjelenjek....

Ezzel a mocskolódással azt érte el minden troll, hogy nem lesz tovább hol trollkodniuk.

Bye bye

Istóczy Győző · http://kuruc.info 2014.05.28. 23:41:29

@Butuska:

Érdekes, amiket írsz.

Ha a buzilobbista sérti meg a társadalmat, akkor ugye nem megsértődni, hanem tolerálni kell.

De ha Kerényi lebuzizza Kulkát, akkor jaj meg jáj.

Ti miért nem toleráltok?

Miért nem toleráljátok a többségi véleményt?

Istóczy Győző · http://kuruc.info 2014.05.28. 23:46:49

Egyre jobban elborul a "toleráns oldal".

Nincs az a deviancia, amit ne propagálnának teljes hangerővel, közben árgus szemekkel lesve, kinek húzza fel a szemöldökét, hogy azonnal a torkának ugorhassanak.

Nemzetbiztonsági kockázatot jelentenek.

conchita wurst 2014.05.28. 23:54:55

@Butuska: Az írás szerint neked szörnyü végzet van megírva a beteges hajlamaid miatt. Pusztulnod kell.

Az azonban már aljasság hogy a világot is magaddal rántanád.

2014.05.28. 23:58:31

Amíg nem volt divat ez az agresszív és szerintem döntő részben puszta provokatív céllal előadott nagy buzivédés, eszembe se jutottak a buzik, és ha valaki megkérdezett volna, hogy mi a véleményem róluk, megrándítottam volna a vállam. Mióta az a trend, hogy a b-betűs szót is csak halkan, a pincében tartott titkos szeánszokon lehet kimondani, különben azonnal rasszista, náci, őrjőngő csőcselék leszel, na azóta nem komázom őket. Pedig a buzik nagyobb része inkább utálja ezt az egészet, mert csak annyit akarnak, hogy hagyják békén őket, de a pár százalék provokáló, hangadó, rinyáló, nácizó, hisztiző kisebbségen, na meg az őket tüzelő ultraliberális agitátoron kívül a többségük csak normális életet akar élni. A melegek legnagyobb ellensége a saját, hisztérikus pár százaléknyi szeletük. Fentebb meg valaki a melegházasságot hiányolja az öröklés miatt, pedig erre van egy tök egyszerű full bevett és legális módszer, úgy hívják végrendelet. A házasság több ezer éve a heteróké, ez egy szokásjog, egy régi intézmény, miért nem lehet annyi toleranciát tanúsítani, hogy ezt meghagyják azoknak, akiké, és beérik a bejegyzett élettársisággal, meg a végrendelettel? Ezt a toleranciát miért nem kérik számon a liberálisok?

2014.05.29. 00:12:17

Mellesleg buzilobbi nyilván van. A melegek közössége összetartó, ahogy például a focidrukkerek, kismamák, bringások, utcabeli szomszédok satöbbi-satöbbi csoportjai is összetartóak, mert van közös pont az életükben, közös érdeklődés, közös érdek, és így tovább. teljesen természetes, hogy művészeti pályán, ahol hagyományosan nagyobb a melegek aránya, mint mondjuk a szénbányászok között, tesznek egymásért, előnyben részesítik egymást, segítik egymást, ahogy például egy munkáltató is hamarabb veszi fel a jelentkezők közül azt, akivel megtalálja a közös pontot, mert mondjuk kiderül, hogy ugyanannak a focicsapatnak drukkolnak, vagy ugyanúgy rajonganak az '50-es évek svéd művészfilmjeiért, vagy akármi. Ez teljesen természetes, nincs vele gond. Cserébe azon se kelljen már a plafonig ugrani, hogy valaki, aki egyébként egy totálisan hülye barom - kimondja, hogy van buzilobbi. Aki kicsit is képben van, tudja, hogy úgyse fogják az SZFE-től megvonni a támogatást, nem fogják bottal verni az utcán a buzikat, valaki mondott egy hülyeséget, oké, lapozzunk. ha viszont ebből országos fesztivált csinálnak egyesek, akkor pont, hogy rosszat tesznek a buziknak. Kulka jobban tette volna, ha már levelezhetnékje volt, ha annyit írt volna, hogy Kerényi egy hülye, jót nevettünk rajta, pont, a sirámkórus nem válik be.

Istóczy Győző · http://kuruc.info 2014.05.29. 00:17:52

@shitgun:

Jól írod.

Az antibuzizmust a buzilobbi szítja elsősorban.

conchita wurst 2014.05.29. 00:32:41

Ime a 'magyar' buzilobbi:

Amnesty International Magyarország

Arany Liliom Alapítvány

Autonómia Alapítvány

Budapesti Szociális Forrásközpont

Csillagfény Alapítvány

Esélyt a Hátrányos Helyzetű Gyerekeknek Alapítvány

Eötvös Károly Közpolitikai Intézet

Európai Roma Jogok Központja

Gyerekesély Közhasznú Egyesület (GYERE)

Háttér Társaság a Melegekért

Krétakör

Labrisz Leszbikus Egyesület

Magyar Helsinki Bizottság

Magyar LMBT Szövetség (7 tagszervezet)

Magyar Női Érdekérvényesítő Szövetség

Magyar Szegénységellenes Hálózat

Nemzeti és Etnikai Kisebbségi Jogvédő Iroda

Nógrád Megyei Cigány Kisebbségi Képviselők és Szószólók Szövetsége

Partners Hungary Alapítvány

Polgár Alapítvány

Romaversitas Alapítvány

Szegényeket Támogató Alap (SZETA) Egri Alapítványa

Társaság a Szabadságjogokért

Terne Cserehájá Egyesület

Istóczy Győző · http://kuruc.info 2014.05.29. 01:07:34

@conchita wurst:

Szép lista, de biztos nem teljes.

Mi van például a "magyar" IBM-mel?

Hát a mindenkori lokális SZDSZ-szel, negyvenértelmiségiekkel?

Kulka, Alföldi és a többi celebbuzi melyikben van?

Vombatus Ursinus 2014.05.29. 02:01:36

Na, csak ideértek a látens-buzi trollok, akik ugyanazokat a faszságokat írják minden címlapos posztra a témában.

esefe 2014.05.29. 04:15:25

A szotyola és sör is kultúra. Aki minden pillanatában az un. magasabb kultúra szerint él (vagy akárcsak azt állítja magáról), az egy rajzolt ember.

Mondom ezt annak ellenére, hogy szotyolázni talán húsz éve szotyoláztam utoljára és sör is vagy fél éve volt utoljára a számban. (Vagy bármilyen alkohol.)Ettől még senkinél nem tartom magam különbnek, ami láthatóan nem mindenkiről mondható el.

És ez akkor is igaz, ha nem konkrét, hanem átvitt értelemű.

esefe 2014.05.29. 04:16:14

@Vombatus Ursinus: Mennyivel jobb a nem látensen-buzi troll?

Az evolúció megfordítója... vissza a fára! (törölt 2014.05.29. 04:41:37

@shitgun: teljesen igazad van
engem sem érdekelt korábban, ki a buzi, ki túrja otthon azonos nemű társa farát
amíg nem az én seggemet veszik célba, addig ez hidegen hagy
bár azért kicsit megborzongok tőle, mint egy vegetáriánus a rántott hús láttán, de semmi több

de egy jó ideje már a buziság érdemként van kezelve
önmagában elismerést kell kiváltania mindenkiből, természetesen parancsszóra, ha pedig számon kéred a teljesítményt, akkor nácinak leszel minősítve

olyan ez a buziság ma, mint a multikulti, a sokszínűség, a diverzitás: tapsolni kell hozzá, önmagában is elismerésre és támogatásra méltónak állítják be
én a teljesítményt elismerem, ha egy buzi jó mérnök, jogász (nem jogvédő, hanem normális jogterületen tevékenykedik), jó orvos, akkor azt minden további nélkül elismerem
azt azonban nem vagyok képest felfogni, hogy csak azért, mert valakik azonos neműeket dugnak, miért érdemelnek több figyelmet, megbecsülést, mint a heteroszexuálisok
hetero büszkeség menetét is hülyeségnek tartom, ha valakinek ez az ötlete felvetődne, bár most ellenpontként el lehetne indítani egy ilyet, hogy a buzik lássák, mennyire butaság, amit csinálnak, görbe tükröt tartani eléjük, bár lehet nem értenék az iróniát, támadásnak vennék, hiszen ez az elemi érdekük: félelemben, üldözések közepette élő csoportnak beállítani magukat

én ugyanígy nem tartom önmagában ünnepelendőnek a heteroszexualitást, kereszténységet, magyarságot se, tehát nem kifejezetten a buzik ellen szól ez a látásmódom, hanem sokkal inkább az ellen, hogy teljesítmény, eredmények nélküli embereknek kelljen tapsolni, csak mert ilyenek vagy olyanok

Orbán meg egyébként jól teszi, hogy nem szólal meg az ügyben, nem hagyja belerángatni magát egy ilyen meddő vitába, Kulka inkább azzal vitatkozzon, akivel baja van
ez egy olyan dolog, amit helyén kell kezelni, ők is tudják, hogy Kerényi nem egészen komplett (most nem a szakmai múltjáról beszélek, hanem a megnyilatkozásairól)

be van építve a Fidesz gépezetébe Kerényi, Kövér és még pár ilyen keményen megmondó arc
azon kívül meg vannak liberális szerepet vivő arcok: Pokorni, Deutsch, akik enyhítik az odamondó emberek véleményének élét
széles a Fidesz tábora, ki kell szolgálni mindenkit a palettán, ezért kell a többféle hangszín, kell nekik Kerényi és kell nekik Deutsch is
lám a Fideszben mennyi vélemény megfér egymás mellett

a házasság hagyományosan hetero intézmény, ráadásul már nem is annyira népszerű, "elavult", nem értem, hogy miért akarnak a buzik egy elavult jogintézményt magukra kiterjesztetni, mikor vannak modernebb kapcsolati formák is
van több módja az együttélésnek, amiket a homokosok is választhatnak, plusz ott a végrendelet
ez teljesen civilizált, modern, miért kell a házassághoz ragaszkodni? elárulom: mert csak irritálni, megbotránkoztatni akarnak

tehát nincs probléma, csak azok kreálják a problémákat, akiknek ez a megélhetésük forrása: jogvédők, buzilobbisták

hasonló a recept az antiszemitizmus terén is: a zsidóknak ma elemi érdekük, hogy legyenek antiszemiták, vagy másokat antiszemitának lehessen bélyegezni
a zsidó vezetők addig tudnak a felszínen maradni, amíg van témájuk
régen az volt antiszemita, aki gyűlölte a zsidókat, ma az az antiszemita, akit a zsidók gyűlölnek (egyszerűen rásütik ezt a lemoshatatlan bélyeget)
megélhetési rettegés folyik minden téren: cigányok, buzik, zsidók, határon túli magyarok is megélhetési rettegnek, hogy rájuk irányuljon a figyelem

Anticommunist Hungarus 2014.05.29. 06:34:15

Kulka mint művész? Ötödrangú ripacs színész. Ne feledjük, ő is "játszott" miden idők egyik legrosszabb magyar sorozatában a Szomszédokban csupa tehetségtelen társával együtt. Őt csak a ballib emelte fel, politikai hozzállása és mássága miatt.
Kerényit sem szeretem, nem is érdekel mit mond, csinál a fickó, de igaza van a ballib buzilobbival kapcsolatban, végre kimondta.
Van egy másik lobbi is - közös halmaz is létezik -, a tudjuk kik...
Homoszexuális kérdésben az orosz példa az egészséges, a követendő, tilos a degeneráltság nyílt reklámozása.

Miazmás · http://miazmas.blog.hu 2014.05.29. 07:49:31

@moloy: Akkor én mondhatom a katolikusokra, hogy pedofil lobbi? Nyilván nem.

Netuddki. 2014.05.29. 08:06:47

"az ország első embere"

Szerintem itt olyan nincs.

Netuddki. 2014.05.29. 08:07:35

@Anticommunist Hungarus: "Homoszexuális kérdésben az orosz példa az egészséges"

Ja, egy pufajkás ruszki kiskatona dugja meg anyádat. Hogy tetszik?

Netuddki. 2014.05.29. 08:14:39

"Ezt olvashattuk ki a Fidesz, Hoppál Péter szóvivő hangján keresztül tudomásunkra hozott, témával kapcsolatos álláspontjából"

Nem tudom ki mit olvasott ki, de bicskanyitogató a hoppali flegma, lekezelő megnyilvánulása. Kábé ilyen az amikor egy utolsó senkiből hirtelen lesz valaki. A burkolt fenyegetőzés meg egyáltalán nem jön be. A hoppál monnyon le! vagy rúgja ki az orbán a búza kerényi haverjával együtt!
Tudom, ez nem fog megtörténni, szóval monnyon le a zorbán is!

Huncutkukac (törölt) 2014.05.29. 08:29:37

Nem tudom, mit nem lehet azon érteni, hogy van olyan polgár, aki - neveltetés, kultúra, előítélet vagy tapasztalat útján szerzett okból - de egyszerűen rühelli, utálja, irtózik, megveti a homoszexuális, homokos, köcsög, buzeránst!

Miért kell a normális szexuális érdeklődésű polgár képébe tolni a - melegfelvonulás, buzilobbi, homokos-szervezetek - által napirenden tartott témát?

Engem - és szerintem még sok millió magyar polgárt NEM ÉRDEKEL, ha a buzi, homokos, meleg, köcsög - a négy fal között a másik köcsög, homokos, buzival mit csinál, de NE tolja a témát a pofámba!

Én sem tolom az arcukba, hogy a normális heteroszexualitás az orientációm, és a NŐI nemet szeretem.

Nem követelek ezért több jogot, fellépést, felvonulást, érdek-, és dacszövetséget, valamint szervezet alakítást!

Kéretik ezt tudomásul venni!

Kerényi meg hülye, mert közszereplőként NEM buzizhat! Viszont egy szűk társaságban, azonos érdeklődésű polgárok között meg miért ne?

Tegyétek a szívetekre a kezeteket: Ki nem homokosozott, buzizott, köcsögözött, még kocsmában, baráti társaságban, focipályán, etc. etc.?

További szép napot!

Anticommunist Hungarus 2014.05.29. 08:33:45

@kovi1970: Inkább azon gondolkodj, a te anyádat ki dugta meg, ha ennyire nem tudsz szöveget értelmezni!

Miazmás · http://miazmas.blog.hu 2014.05.29. 08:34:42

@Huncutkukac: Szerintem nem követelnek több jogot annál, mint ami neked van. Sok?
Az indulatod miatt kérdezem: látens meleg vagy? És Kerényi?

Miazmás · http://miazmas.blog.hu 2014.05.29. 08:38:51

@Anticommunist Hungarus: Szerintem meg tudatlan vagy. Propaganda miatt nem lesz homoszexuális egy hetero. Maximum könnyebben vállalja az, akinek ilyen az irányultsága. Az állatvilágban is létező jelenség egyébként. Szerinted azért, mert ott is reklámozzák a tévében? Látsz ellentmondást? Nyilván nem.

Huncutkukac (törölt) 2014.05.29. 08:42:23

@Miazmás:

Nem vagyok látens meleg. De Te biztosan az vagy, mert nem érted azt, amit leírtam!

Még egyszer: LESZAROM, hogy köcsög vagy, DE NE told a pofámba!

Világosan fogalmaztam?

Trompf · http://trompf.blog.hu 2014.05.29. 08:54:43

@űrszelvény:

Jogos a hasonlat..

Kicsit hasonlít ez a buzilobbi cucc, a cigánybűnözés sztorira.

Cigánybűnözés márpedig van. Mondja a cigányvajda Borsodból.
Cigánybűnözés márpedig van. Mondja a Miskolci rendőrfőkapitány.
Cigánybűnözés márpedig nincs, mondja a tisztalelkű baloldali.
trompf.blog.hu/2009/01/31/magyarbunozes_3

Ezzel csak arra célzok, hogy esetleg a tartalmi rész mögé is érdemes benézni.
Még akkor is, ha egy akkora barom mondotta volt azt, mint Kerényi.
Mert nem ő mondta először. Évtizedek óta keringenek kimondott és kimondatlan pletykák pl az RTL klubbnál. Legutóbb Balázs borított bilit, amiért kirugták.

A tartalmi rész mögé mindig érdemes benézni.
Nemcsak Kertész esetén, aki szerint a magyar "dagonyázik a diktatúra pocsolyájában, röfög és zabálja a moslékot", hanem más dehonesztáló alapból ellenszenves megnyilvánulás esetén is.

Anticommunist Hungarus 2014.05.29. 08:55:14

@Miazmás: Látom, már válaszoltak neked. Nem az a lényeg, amit írsz, az, hogy egy degenerált, társadalomromboló életformát ne reklámozzanak.

Itt látható a volt indexes buzivédő liberális réteg:

indexratyka.blogspot.hu/?zx=7cc9163fb12b201e

esefe 2014.05.29. 09:04:46

@kovi1970: Milyen intelligens hozzászólás. Gratulálok!

Ez a szintetek.

Miazmás · http://miazmas.blog.hu 2014.05.29. 09:09:41

@Huncutkukac: @Anticommunist Hungarus: És akkor igazoltátok, amit írtam. :) Nagyon egyszerűek és kiszámíthatók vagytok.

Huncutkukac (törölt) 2014.05.29. 09:14:20

@Miazmás:

Ha ilyen egyszerű és kiszámítható vagyok, akkor szakadj le rólam, és keress egy formás segget, és azt baszogasd!

Okés?

madarasi.abel 2014.05.29. 09:27:03

Már a pápa is csatlakozott a buzilobbihoz:

www.origo.hu/nagyvilag/20130729-ferenc-papa-a.html

Katolikus keresztények, kövessétek!

Netuddki. 2014.05.29. 10:02:13

@Anticommunist Hungarus:
@esefe: "Ez a szintetek."

Nem B+! Ez a TI szintetek, én csak lesüllyedtem hozzátok, hogy átmenjen a mondandóm. Ezek szerint átment. ;)

vénkujon 2014.05.29. 10:02:36

mindenki nyugodjon le apicsába. imit ma lebuktatta a buzilobbi.

vénkujon 2014.05.29. 10:03:15

aszittem már rég tudjátok, de ezekszerint nem

Netuddki. 2014.05.29. 10:03:51

@Miazmás: Haggyad! Kiskorában seggszuálisan zaklatták, és búzák közt nőtt fel mint a kerényi. ;)

Netuddki. 2014.05.29. 10:06:32

@vénkujon: Ya! Elszólta magát, hogy búzák közt nőtt fel és ezért utálja őket. Mit ki nem kellett állnia amíg ilyen magas pozícióba szopta fel magát! Biztos van az orbánról is valami kompromittáló vidijója ha még mindig nem rúgta ki a picsába...

vénkujon 2014.05.29. 10:12:10

..illetve imádkozom, nehogy színre lépjen a prémes kisállatlobbi, akik lebuktatják semjén elnök-vezérigazgató urat. ezek mindenre képesek!

moloy 2014.05.29. 10:27:00

@Miazmás: Most nem érek rá kifejteni a véleményemet a pedofilságról. Csak annyit mondanék, hogy a pedofilság kritériuma nem az, hogy valaki katolikus-e, vagy nem.

Narancskommunista (törölt) 2014.05.29. 10:41:19

@Huncutkukac:
"Még egyszer: LESZAROM, hogy köcsög vagy, DE NE told a pofámba!"

Én a vallásról és a vallásos emberekről gondolom ugyanezt.

conchita wurst 2014.05.29. 10:51:09

@Narancskommunista: Még szerencse hogy demokrácia van és sok a keresztény szimpatizáns = fidesz és kevés a homokosszimpatizáns = szadesz.

conchita wurst 2014.05.29. 11:38:14

@Narancskommunista: Eléggé. Aki nyíltan tolta a buzikat Mo-n annak eddig annyi volt. Most Feri vette fel a stafétát.

kesztió · http://szabadter.wordpress.com/ 2014.05.30. 07:02:28

@Huncutkukac: Mélységesen egyetértek, mindenki tartsa otthon, négy fal között a szexuális irányítottságát!
Szégyenpadra azokkal a heteroszexuális párokkal, akik kézenfogva mennek az utcán!
Le azokkal a reklámpannókkal, ahol egy férfi és nő az egymáshoz való ragaszkodásának ábrázolásával hirdet bármilyen terméket!
Ki a mozikból a klasszikus szerelmes filmeket!
Betiltani a Valentine-napi felhajtást!
Soroljam még?

azbesztos 2014.05.30. 09:51:11

@különvélemény: Kerényi az egyik legjobb magyar rendező. A Madách nagyszerű, nagysikerű előadásainak sora bizonyította ezt. Az ellene indított szánalmas ideológiai terrortámadás mögött nem valamiféle (egyébként nem is létező) buzilobbi, hanem a szarkeverő, minden emberi kapcsolatot, rendet, erkölcsöt lerombolni akaró, az emberek egymásra uszításával járó káoszt a zavarosban halászásra felhasználni akaró, tolvaj, tehetségtelen, szellemileg lusta, dologtalan, liberálbolsi, gyűlölködő söpredék áll, amelyet tényleg ideje lenne "helyretenni" és valódi közmunkára fogni, az általuk olyannyira gyűlölt haza érdekében is.

Szabványok 2014.05.31. 12:41:58

@Az evolúció megfordítója... vissza a fára!:
Egész jól összefoglaltad.
Olyan jó lenne egy olyan világban élni, amikor nem tudom, mert nem érdekel, hogy egy karmester, bankigazgató, hot-dog árus, autószerelő vagy egy színész buzi-e vagy zsidó-e, vagy cigány-e. Egyszerűen nem érdekel. Hát nem tökéletesen mindegy? Persze ha az orom alá tolja valaki a buziságát, akkor az én heteroszexuális beállítottságom undorodik, de egyrészt ő is próbáljon mg nem az ebédlőasztalánál fingani, vagy simogatni a partnere nemi szervét én meg megpróbálom nem észrevenni a fingot, meg a tapizást.
Igen, mindannyian csinálunk olyat, ami másokban undort kelthet, ezt igyekezzünk négy fal között csinálni, bármennyire is természetes dolog a szarás, nem várom el, hogy ne undorodjon senki, ha a nyílt utcán szarok. És igyekszem el kerülni a büszkén szarók nagy népünnepélyét. Károsnak tartom, mert élezi az ellentétet.

Sokkal szebb lenne a világ, ha nem ezzel foglalkoznánk! A görbafarkúak ne követeljék, hogy az utcán lóbálhassák a görbe farkukat. Az egyenes farkúak meg ne vádaskodjanak, hogy a görbefarkúak megszállták a médiát és a bankigazgatói állásokat, világméretű görbefarkú összeesküvés van. Szerdán tüntetnek a görbefarkúak, mert az egyenesfarkúaknak diadalívet építenek a Duna felett és közben elfeledkeznek arról, hogy a görbefarkúak között mennyi nagy atomtudós van.
Nem érdekel, hogy kinek egyenes és kinek görbe!
Nem érdekel, hogy kinek az ükanyja akasztott egyenesfarkúakat, és kinek az ükapja volt az egyenesfarkúak vezére.
Mindenki dugja vissza a farkát a gatyájába.
Kerényi is, Kulka is.

Arthur Bloch 2014.06.02. 06:09:36

@Szabványok:- valahol itt az igazság!-"Mi az, hogy tökéletes ember?"-tudja valaki ?!- Ez az igazi kérdés!-A feltűnési viszketegség valahol mélyen mindenkiben meg van,még az egészséges emberben is ott él az elmebaj némely jegye, DE AZ ELMEBETEGBEN CSAK az elmebaj EGYIKE!..de az nagyon!!!
Észre kéne venni, amíg gumicsontokon rágódunk, addig ott fenn sok elmebeteg jól el van...

Mekk Gábor 2014.06.07. 14:20:50

Ha majd egy heteroszexuális kezdi védelmezni a homoszexuálisokat, arra én is felkapom a fejem.
süti beállítások módosítása