Liberális-baloldali s*ggfejnek lenni...

H_A Címkék: vélemény liberális baloldal foglalkoztatottság Fidesz Bayer Zsolt KSH adatok NAV-ügy2013.11.28. 16:04

Bevallom, már nagyon hiányzott az életemből a legújabb, kihagyhatatlan Bayer-tabletta. A dolgok éppen jelenlegi állásáról.  A cáfolhatatlan, de mégis mindig tisztára mosni kívánt, megerősítést igénylő pártigazságról. A legfrissebb, még forró, meleg, csillogóan fényes foglalkoztatásra vonatkozó statisztikai adatokról, a negyven éves történelmi szintre nyomott inflációról, Magyarország példátlan gazdasági növekedéséről. Amely utolérhetetlen kormányzati eredményeket a baloldal minden adandó alkalommal eldugdossa, letagadja, megmásítja, és amelyekkel kapcsolatban folyamatosan hazudozik. Következésképpen keserves lehet neki. Mert mi itt tulajdonképpen a Paradicsom kellős közepén üldögélünk, és nem is tudjuk milyen jó nekünk.

 

Milyen keserves is lehet liberális-baloldali seggfejnek lenni mostanában. Állandóan meg kell magyarázni valahogyan, hogy ami jó, az igazából rossz. Azt is meg kell magyarázni, miért rossz, ha az emberek kevesebbet fizetnek az energiáért.

Aztán, ha végképp nincs több magyarázat, videókat kell gyártani.
A csúnya-csúnya Fideszről, amely szavazatokért fizet a cigányoknak, és bértüntetőket alkalmaz a drága, aranyos Bajnai Gordon ellen.

Ti még nem unjátok önmagatokat? Nem baj, gyerekek. Még egy darabig totyogjatok magatok körül, mint a fostos kiskacsa. Nyugi! Nem sokára vége lesz…

 

E csodálatosan szellemes, és magas intelligenciára, valamint toleranciára és bölcsességre utaló sorok olvastán az jutott eszembe: érdekes módon, Bayer Zsolt ingerküszöbét valamiért nem érte el például napjaink legnagyobb botránya, a NAV-ügy, amelyről a rengeteg - szintén tisztára mosott - mutyi után (stadion, föld, patika, trafik, takarék, nyugdíjpénztár) talán érdemes volna beszélni. Értem én, hogy Bayert nem ezért fizetik, de akkor  legalább most maradt volna csendben. Á, dehogy, sőt, ellenkezőleg.

Persze, tudom, hogy az alkotmányba betonozott, lépcsőházba kifüggesztett rezsicsökkentés országában soha vissza nem térő alkalom a magas foglalkoztatottságra vonatkozó, kedvezően csomagolt KSH adatok fölött örömtáncot lejteni. Addig is, amíg a külföldön dolgozók átlagbérét figyelembe veszik a magyarországi átlagjövedelem kiszámításánál, ez valóban egy jelentős, meglovagolható felület. Túl sok ilyen világraszólóság amúgy sem történt velünk az elmúlt években. Ennek ellenére nem fáj a kezem leírni, azaz megismételni akárhányszor szükséges: a munkanélküliségi ráta azért ilyen alacsony, Zsolt, és a foglalkoztatottsági pedig azért ennyire szárnyalóan magas, mert szeretett kormányod gyakorlatilag ingyen - egy nyomorgó honatya családi házának rezsicsökkentett gázszámlája ellenértékéért - dolgoztat több százezer közmunkást. De kérdezem én: hol van mindez az ezermilliárdos államilag segített adócsaláshoz képest, amiről elfelejtettél beszélni?

A kormányoldalról látszó unortodox alapon szárnyaló magyar gazdaság olvasata sokunk szerint kicsit másként fest. A felelőtlenül túlköltekező kormányzati politika, a versenyképesség csökkentése, a gazdaságot általában véve torzító intézkedések, beavatkozások, államosítási törekvések, illetve az egyes, államilag finanszírozott ellátórendszerek legalja minősége ugyanannyira valóságos, mint a ti végeérhetetlen sikerpropagandátok. Az, hogy a kiszámíthatatlan magyar gazdaságpolitikával szemben még Törökországban is lényegesen barátibban viszonyulnak a befektetők iránt, ugyanannyira a valóság része, mint a tranzakciós adótól a kamatadón át, a kártyás pénzfelvétel után fizetendő adón keresztül vezető illetékek hosszú sora, a szegénységi mutatók, vagy a külföldi munkavállalók aggasztó száma.

Éppen ezért rossz hírem van, Bayer elvtárs! Ennek sosem lesz vége. Addig egészen biztosan nem, amíg a hozzád hasonló szerecsenmosdató, fizetett pártfogók egyenlőségjelet tesznek két millió fideszes szavazó és a magyar nemzet között. Egészen addig, amíg a hozzád hasonló opportunista udvari publicisták szerint a Fidesz által prezentált egyetlen és megkérdőjelezhetetlen valósággal egyet nem értőket liberális-baloldaliakként azonosítva könyörtelenül le lehet seggfejezni. Amíg a jó és a rossz erkölcsi kategóriák között a magadfajták tesznek igazságot valahányszor valami irdatlan nagy disznóságról el kell terelni a figyelmet. A szeretet nevében természetesen, amely minden lépéseteket irányítja.

Remélem tisztában vagy vele, hogy ebből az alapállásból valószínűleg életed végéig harcolnod kell a pártért és a vezérért. Nem irigyellek érte. Minden hétre jutni fog egy adag védhetetlen mocsok, amit neked kell tisztára mosni. Számodra ennek akkor sem lesz vége, ha a földkerekségről eltűnik ez a borzalmas balliberális népség.

Úgyhogy inkább csak annyit mondanék, hogy ballib seggfejnek lenni valószínűleg keserves lehet, de álkeresztény, álkonzervatív, áljobboldali talpnyalónak lenni sem lehet egy leányálom. Azt hiszem ennél már csak konkrétan Bayer Zsoltnak lenni borzasztóbb.

A bejegyzés trackback címe:

https://hacsaknem.blog.hu/api/trackback/id/tr545662132

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

déjá vu39 2013.11.29. 10:56:43

@Blogger Géza: "Nem zavar, szerintem jó irányba mozdult el az adórendszer. Inkább az EU balfaszsága zavar, mert nem tetszik nekik, hogy ki nem fizetett számla után nem térített vissza áfát a NAV, nagy baromság volt ebbe belekötniük..."

Géza, Te semmit nem értesz az adórendszerből, annak ellentmondásaiból.

Remélem, hamar lejár a műszakod, és elmész pihenni.

2013.11.29. 10:57:07

Annyit kérdeznék a sok nagyokostól, hogy aki nem tartja magát liberálisnak, az minek tartja magát.
Figyelembe véve, hogy amennyiben nem liberálisnak, akkor a következő liberális vívmányokat legyen szíves ne használja:
- szabadelvű demokrácia, amiben jelenleg élünk
- nemek közti egyenlőség, mondja meg a feleségének, hogy a nő a férfi tulajdona
- emberek közti egyenlőség, menjen keressen egy földesurat magának, akinek a tulajdona lehet, aki eldönti, hogy él vagy hal.
- vallásszabadság, vagy rettegjen, hogy a más vallásúak legyilkolják Isten vagy valaki más nevében, mert nem az egyetlen igaz vallás híve.
Tényleg szarabb volt a világ, amikor nem voltak liberális gondolkodásúak.

Blogger Géza 2013.11.29. 10:57:43

@nincs_itt: Örülök, hogy a legfontosabb problémád egy 20 évvel ezelőtti konkrétumok nélküli, hangulatkeltő cikk, ha csak ebbe tudtok belekötni, akkor a legjobb úton haladunk. :) De vizsgálja ki egy parlamenti vizsgálóbizottság a málnaöntetet is szerintem. :)

Cinkes 2013.11.29. 10:58:33

csak pár dolgot említenék amit a fideszeseknek is illene megfontolnia. miért jó az ha vannak ilyen barmok akik az ország egyik felét a másik ellen uszítják? ez az ember beszól mindenkinek aki liberális beállítottságú... az mszp szavazókba legalább szorult annyi értelem, hogy miután lejáratta magát a párt nem szavaztak rájuk. nos ez a felismerés a fidesz hívőiben mikor fog megfogalmazódni? miért jó nekik ha hazugságokban hisznek, tolvajokat és álnok uszítókat támogatnak? még hányszor kell alulmúlnia a fidesznek az mszp-t, hogy legyen bennük annyi értelem, hogy felismerjék káros amiben részt vesznek? pont ez az az ostoba viselkedés amivel megerősítik újra az mszp-t. és akkor ennek a körforgásnak soha nem lesz vége.

Blogger Géza 2013.11.29. 11:00:56

@Moin Moin: Naná, nem is fognak adóvizsgálattal lezárt időszakot csak azért megnyitni, mert egy holdkóros össze-vissza beszél. Milyen alapon? Ez az ember életében nem vett részt revizori munkában, milyen alapon mondaná, hogy az nem volt megfelelő? Tudtommal nem is mondott ilyet. Csak azt fájlalja, hogy miért nem hajtják be más cégeken az adócsaló cégek adóhátralékát.

déjá vu39 2013.11.29. 11:02:13

@gabuscica: "hvg-s linkekre normális ember nem klikkel."

Ezzel azt mondtad magadról, hogy nem vagy normális...

Blogger Géza 2013.11.29. 11:03:06

@déjá vu39: Becslésem szerint kb 10-szer annyit értek hozzá, mint te. :) (Több száz adóbevallást készítettem és/vagy küldtem már be életemben)

kgonzo 2013.11.29. 11:03:22

Igen Zsolti! Valóban keserves ma liberális-baloldali seggfejnek lenni.
De nem egészen azért, amit te itt össze írtál.
Keserves,
- mert a munkahelyemen kussolnom kell, nehogy kirúgjanak, ha megtudják, hogy liberális vagyok.
- szó nélkül kell tűrnöm, hogy a kormányzati sikerpropaganda érdekében a szakmaiság teljes hiányában hoznak döntéseket.
- mert, ha valamiről szakmai véleményt nyilvánítasz, azonnal kiderül rólam, hogy az apám egyik volt üzlettársa a kapcsolatuk megszakadása után ÁFÁt csalt. (Találomra kiragadott példa volt)
- mert képtelen vagyok nyugodt lelkiismerettel az én adómból fenntartott televíziót nézni, mert azt látom, hogy a végletekig manipulált híradói vannak.
- mert azt látom, hogy a gyermekeimet olyanokra akarjátok oktatni (hogy a módot most ne is említsem), amelynek a helyességéről nem vagyok meggyőződve. És tisztességes szülőként, gondot okoz, hogy a pedagógust tiszteletben tartva, hogyan magyarázzam el, hogy azért nem minden és nem egészen úgy van.
- mert azt látom, hogy értelmes emberek értelmes munkáját teszi tönkre a kulturális kormányzat, és olyan emberek kezébe adja a javakat, aki nyíltan kijelenti, hogy politikai elhivatottságtól is függ ki kap pénzt. (Nem tudom érted-e Zsolti! Nem érték alapon, hanem világnézeti alapon.)
- és végül de nem utolsósorban, mert mi akik fiatal felnőttek voltunk a rendszerváltás idején, épp azt szerettük volna, hogy mindenki mondhassa el a véleményét, hogy a szakmaiság döntsön ne a párthűség, hogy a közpénzen fenntartott tévén minimum a BBC szintű elfogulatlanság legyen, ne alákérdező riporterek, s hogy az adóból ne párttitkárok és azok rokonai-ismerősei gazdagodjanak, hanem a köz.
És azért te is tudod, hogy ez utóbbi kitétel komolyan sántít ma Magyarországon. (trafik, föld, Közgép)

déjá vu39 2013.11.29. 11:05:35

@gabuscica: "Bayer stílusa, bár vitathatatlanul elmés, kimondottan durva, és úriember nem tapsikol tőle örömében."

Elmésnek nem nagyon elmés, inkább mocskolódó.
De igazad van, úriember nem tapsikol ennek a stílusnak. Nincs is a tapsolók között ilyen.

nincs1itt 2013.11.29. 11:06:25

@Blogger Géza: Nem nekem probléma, hanem a hozzád hasonlóknak! Ugyanis a "konkrétum nélküli" cikkben 2 az kettő név szerepel, szerintem ez azért elég konkrét!
Az adó rendszerről pedig annyit, hogy egészséges gazdaságban nem is lenne rossz, de amit a fidesz művel, az se nem egészséges és gazdaság politikának nevezni sem lehet.
De hagyjuk, neked ott és az jó, akkor legyen neked hited szerint!

déjá vu39 2013.11.29. 11:07:17

@$$$=$$$: "még szerencse hogy ez örömet okoz neked, gondolom a jövő évi fidesz győzelem a választásokon annyira nem fog."

Idézet:
" Ne nevess Mátyás, nem tart ez örökké, 150 év alatt sem váltunk törökké".

nincs1itt 2013.11.29. 11:07:51

@Blogger Géza: Hát Géza, ezt aztán "ütős" érv, készítettél adóbevallást és be is küldted?! Ez igen!!!

déjá vu39 2013.11.29. 11:10:13

@Blogger Géza: "Több száz adóbevallást készítettem és/vagy küldtem már be életemben".

Tehát azt hiszed, hogy értesz az adócsaláshoz. Amiből persze nem következik, hogy az adóellenőrzéshez is értesz.

csak egy néző 2013.11.29. 11:10:17

Ahogy várható volt, azonnal lecsaptak erre a hívószóra, szitokszóra, hogy "liberális" az idióta fidióta trollok, mint gyöngytyúk a takonyra.
Ime az ügyeletes csapat.

@Panther_V: @Jock Ewing: @♔batyu♔: @$$$=$$$: @MACISAJT: @gabuscica: @Blogger Géza: @Szúnyog:

CSENDES 2013.11.29. 11:10:42

@Blogger Géza: Azért ezt abból a szempontból is végig gondolhatnál, hogy amennyiben ki nem fizetett számlát nem lehet levonni, akkor ki nem fizetett számlára befizetni sem kell. Ezt hívják pénzügyi teljesítés szerinti ÁFA-nak. A kormány úgy gondolta, hogy a ki nem fizetett számla ÁFA-ját csak fizesse a köcsög adózó, míg a levonást nem érvényesítheti a másik fél, a számlát befogadó.

déjá vu39 2013.11.29. 11:14:27

@$$$=$$$: "balliberális lévén mást nem is igazán tudtok, azok ugyanis hasznos, értelmes tevékenységet soha nem végeznek. nem csoda, hogy csődbe és gigahitelbe taszították az országot, de sebaj, többet ilyen nem lesz."

Ez igen. Tömör, világos mint a vakablak, sugárzik belőle az értelem és az érzelem. Csak így tovább, $$$=SSS barátunk.

Moin Moin 2013.11.29. 11:15:21

@Blogger Géza:

Az adóügyek 5 év alatt évülnek el – tehát még az elfogadott mérleggel lezárt adóévek is simán megnyithatók, ha bűncselekmény alapos gyanúja vetődik fel. Illetve: ha magát a gyanú alaposságát csak az érintett cégek 5 éven belüli mérleggel lezárt adóéveinek újra vizsgálatával lehet eldönteni.

Az is világos és logikus, hogy ha egy korábban „önmagában” megfelelőnek ítélt cég adóügyeivel kapcsolatban felvetődik, hogy ha azokat más cégekkel együttesen vizsgálják, akkor esetleg már nincs minden rendben, szintén elegendő ok az 5 éven belüli adóügyek újravizsgálásra.

Ami pedig az „egy holdkórost” illeti, nos, egyrészt már kettő is van – ez 100%-os növekedés néhány nap alatt:-) -, másrészt pedig 1000 milliárdos összegről van szó, így a feltételezett ügy kimeríti a különösen nagy értékre, folytatólagosan és bűnszövetkezetben elkövetett adócsalás Btk.-tételét. Ilyen gyanú esetén a nyomozást is hivatalból el kell rendelni – még akkor is, ha nincs is feljelentő!

Egy ekkora horderejű közügyben minden prudens politikai pártnak kötelessége a parlamenti vizsgálat is – hiszen a józan ész szerint kizárható, hogy ekkora összegeket és ilyen hosszú időn át szisztematikusan lehetett volna elcsalni az APEH/NAV szakmai szemei előtt – hacsak nem „felsőbb akarat” állt e mögött. Egy ilyen helyzetben elemi kötelessége a kormánynak és az ellenzékének is a teljes körű és nyilvános vizsgálat/elszámolás a politika viselt dolgaival. Ha ezt nem teszik meg, az is egy válasz – és mi érteni fogjuk!

Mannstein 2013.11.29. 11:25:48

Bayernek tökéletesen igaza van,tényleg nagyon szar lehet ezeknek a seggfejeknek.Ez jól látszik dühödt, minden emberi mértéket meghaladó,etikai normát lábbal tipró reagálásaikból,aljas és nemtelen kormány-FIDESZ-Orbán gyalázásaikból.Én azért nagyon tudom élvezni a liberál-bolsevista tévében hétfőn este látható négy seggfej hazaárulót (Avar,Bolgár,Németh,Mészáros),ahogy kínjukban már képtelenek egy értelmes mondatot kinyögni magukból. Ugyanígy élvezettel olvasom a Népszabadságban,ahogy folyamatosan sírnak-rínak az ellenzéki összefogás hiánya miatt - hihetetlen,hogy nem veszik észre,ezek a levitézlett figurák (Mesterházy,Bajnai,Gyurcsány,és a többi,szóra sem érdemes,de most a választások közeledtével hirtelen a leendő koncra (parlamenti képviselői hely) vetődő alak)
egymást már régen sokkal jobban utálják,mint a jobboldalt. Nem hiszem,hogy van olyan normális baloldali választó,aki el tudja képzelni,hogy ezek EGYÜTT(!!!)kormányozni tudnák az országunkat.

Kövér László akinek ömlik a fos a szájából. 2013.11.29. 11:29:24

@Blogger Géza: "(Több száz adóbevallást készítettem és/vagy küldtem már be életemben)"
Mi vagy te, adóbevalló? Szerintem meg inkább hülye:)))

belekotty 2013.11.29. 11:41:18

@gabuscica: ha úgy lett volna ötösöm a hatoslottón, ahogy megjósoltam, hogy pillanatokon belül megjelennek a birka, narancsdroid bértrollok.

profilo 2013.11.29. 11:41:27

Mennyivel stílusosabb lett volna,ha egyszerűen nem vesztek tudomást Zsoltika szösszenetéről és hagyjátok totyogni,járja a kacsatáncot egyedül.
De nem…
Ti ezzel a poszttal igazoljátok azt,hogy Zsoltikának van némi igazsága és azt,hogy ismét az elevenetekbe talált.
Nem azért,mert nincsenek botrányok,mert nincsenek hibák és nem azért,mert minden szép és jó,amihez a Fidesz hozzáfog,amit csinál.Hanem azért,mert mindezen hibák,botrányok és hazugságok ellenére nem változik semmi.Nem tudjátok magatok mellé állítani a közvéleményt,mert sikerült annyira elcsesznetek mindent,hogy most már senki sem hiszi el nektek,ha farkast kiáltotok.És ez nem a Fidesz hibája és nem is azé a kétmillióé akit viszont ti nem tartotok a nemzet részének,akiket rendszeresen „lebirkáztok”,”lenáciztok”,újabban „lehazaárulóztok”.
Ez a ti saratok,amivel nektek kell elszámolni,ezzel nektek kell szembenézni.
A saját magatok által ásott gödörben vagytok ti is,akárcsak Zsoltika.Ti is „harcoltok” a vezérért,az eszméért.Titeket is,ahogy Zsoltikát is,a tudatlanság vezetett ebbe a helyzetbe és a szégyenérzet tart vissza attól,hogy kimásszatok a gödörből(…vagy lövészárokból?...).
Remélem tisztában vagytok azzal,hogy nem Zsoltika miatt kerültetek ilyen reménytelen helyzetbe.És igen nem irigyel senki sem titeket most.
Úgyhogy inkább csak annyit mondanék,hogy tényleg szar lehet Bayer Zsoltikának lenni,de ami igazán kínos az az,hogy még a szerény képességű Zsoltika is látja,hogy mekkora szarban vagytok.
Ez nem egy leányálom és ennél már tényleg nincs borzasztóbb.

csak egy néző 2013.11.29. 11:41:31

@Mannstein:
Hol voltál eddig nyuszó-muszó?
Már a fidioóa csapattársaid rég keményen védik e derék kurmányt.
Hogy nehogy megártson a sok élvezés, orgazmus, amikor az ATV nézése okoz, pihenésképpen javaslom az ECHO kanálison a 3 "B" (barom) Bájer, Bogár, Boros műsorát nézd, Az valami fantasztikus!!!

belekotty 2013.11.29. 11:43:56

@Blogger Géza: "(Több száz adóbevallást készítettem és/vagy küldtem már be életemben) " - ez ám az érv!
Azért te ennél nívósabb szoptál lenni Géjza!

belekotty 2013.11.29. 11:44:52

@willdattaa: Nem bírtad ki egy kis zsidózás nélkül, mi?

notib 2013.11.29. 11:45:40

@Sztavrosz_: kis butus, szó nincs tévedésről, a HATALMAT GYAKORLÓK KÖRE NEM VÁLTOZOTT, csak a pártlogó,
meg a GERINC lett sokkal ritkább, mint az átkosban...

belekotty 2013.11.29. 11:46:43

@Moin Moin:

"Puch László
Boldvai László
Veres János
Szekeres Imre"

- Hú! Bazzz... Ez egy komoly névsor. Ezekre maximum hullák végbélvizsgálatát bíznám.

belekotty 2013.11.29. 11:48:49

@MACISAJT: Na te meg 19 vagy, akikről meg Bayer beszél azok meg egy híján húsz.

ZX 2013.11.29. 11:52:12

Milyen keserves lehet Bayer seggfejnek lenni mostanában. :) Bár ezt már biztos elsütötték páran. :D

Online Távmunkás · http://onlinetavmunka.blog.hu 2013.11.29. 11:52:26

Bármelyik párthoz tartozó seggfejnek lenni rossz lehet...
NAV-ügyben Bayer csak követi a nagyobb pártok módszerét, éljen az elhallgatási spirál!

MACISAJT 2013.11.29. 11:54:12

No de elvtársak..:) Már a liberális Die Welt is cserben hagyta az elvtársakat????

Ez jelent meg ma, a 168 Óra(!) fordításában:

Die Welt
A magyar baloldali ellenzék jobbról akarja előzni Orbán Viktort, hogy legyen esélye a jövő évi választásokon. Azaz valóra válik a kormányfő 8 évvel ezelőtti profetikus jóslata, mármint hogy az országnak nemzeti érzelmű baloldalra lenne szüksége – írja a lap. A hatalommal szemben álló erők ugyanis a jelek szerint nemzeti irányváltást hajtanak végre. Általában többet beszélnek hazafiságról és a “nemzet” szó is sűrűbben hangzik el részükről, mint korábban. Az átalakulás legfeltűnőbb jele az volt, amikor az MSZP elnöke bocsánatot kért a 2004-es népszavazásért. A szavazati jog megadása után úgy tűnik, a baloldal belátta, hogy meg kell hódítani a határon túli választópolgárokat is. Ily módon most már a baloldal is támogatja a romániai magyarok autonómia-igényét. Azaz itt is megfigyelhető, hogy az ellenzék, és főként a Szocialista Párt, átveszi Orbán témáit, bár a retorika más. Balról nem lehet továbbá támadni a multik különadóját sem. Orbán a nemzet javára meg akarja fejni a külföldieket, főként a bankokat – a baloldal itt is kénytelen igazodni. A rezsicsökkentést nyugaton etatizmusnak minősítik, Magyarországon senki sem veszi zokon a lépést.

Az ellenzék legszívesebben azt mondaná, hogy a miniszterelnök csődbe viszi az országot, de ehhez a gazdaság nem megy elég rosszul. A baloldal egyes körei szinte már kétségbe vannak esve, mert nem találnak jobb témát, ezért antiszemitizmussal és rasszizmussal vádolják a kormányt. Kivéve Bajnai Gordont, mivel ő felismerte: ezzel nem lehet győzni. Orbán azonban örül az ilyen prókátoroknak. Ráadásul a Fidesz minden eddigi hatalomnál többet tett azért, hogy kezelésbe vegye a romák gondjait. Emellett gesztusokat tesz a zsidóságnak, és a nemzeti retorika keretében erősíti az együttműködést Izraellel.

A Fidesz mindenki másnál inkább elemzi a közvéleményt és arra jutott, hogy a magyar társadalom nem különösebben liberális. A nép több törvényt és rendet, nagyobb közbiztonságot akar. Újabban már a baloldal is ezt fújja. Török Gábor ugyanakkor azzal is vádolja az ellenzéket, hogy az Orbán bírálatán kívül semmi sajátot nem képes felmutatni. Egy valami azonban nyilvánvaló: 24 évvel a fordulat után, sem a jobb-, sem a baloldal nem tudta egyesíteni a nemzetet. Így nem csupán a történelmet nem dolgozzák fel, hanem elmarad a fő gondokra adandó válasz is."

--------

Ajvé, córesz..:)
Liberális-baloldali seggfejnek lenni már egyre cikibb...

Moin Moin 2013.11.29. 11:56:25

@belekotty:

...De jól mutatnának zárkanévsorként is - természetesen a Simicska Lajos, Nyerges Zsolt, Matolcsy György nevekkel kiegészülve.:-)

Helyesbítés: Az utóbbi nevet inkább egy gumiszoba lakójaként valószínűsíteném...

csak egy néző 2013.11.29. 11:58:40

@Moin Moin:
Korházba vitték Olli Rehn-t és egy tucat vezető elemzőt, mert elolvasták a pöttyös seggű, kuszaszemü, idióta, közGÁZ géniuszunk legújabb felszólítását, hogy "monjanak le és azonnal mínősítsék fel, min AAA osztályba Magyarországot".
E hír hallatán olyan csillapíthatalan röhögő görcsöt kaptak, hogy orvosi kezelésre szorultak és megfontolás tárgyává tették, hogy e derék, kretént felterjesztik unortodox Nobel díjra.

Moin Moin 2013.11.29. 12:04:00

@MACISAJT:

A Die Welt nem liberális, hanem konzervatív.

Meglehetősen alapos és pontos képet rajzol a magyar belpolitikáról: egy polulista és manipulatív, valódi céljait és jellegét ügyes, rövidtávú húzásokkal leplező kormánnyal szemben egy tehetségtelensége okán tehetetlen ellenzék áll.

A magyar társadalomról leírtak is stimmelnek: önmagával tisztában nem lévő, önmaga történelmét és tévedéseit fel nem dolgozó, a saját porblémáit így megoldani képtelen társadalom.

...De mi ebben az újság? Hiszen ezt az egész világ tudja, régóta!

Moin Moin 2013.11.29. 12:06:17

@csak egy néző:

Orbán pedig a legutóbbi japán útján kapott egy tiszteletbeli piros pöttyöt a seggére, á la Matolcsy - éspedig jakuzatetoválással, ezzel is elismerve, hogy klasszikus gengszertfőnök.:-)

Sztavrosz_ (törölt) 2013.11.29. 12:07:13

@notib: Szabadság helyett egy másik nagyhatalom rabláncán lógunk. Csak ennyit mondtam. A többi meg színjáték csupán a politika részéről.

MACISAJT 2013.11.29. 12:10:58

@MACISAJT: ("No de elvtársak..:) Már a liberális Die Welt is cserben hagyta az elvtársakat????
Ez jelent meg ma, a 168 Óra(!) fordításában:"

Nos, ha valaki tud, olvassa el eredetiben:
www.welt.de/politik/ausland/article122372715/Ungarns-Linke-will-Viktor-Orban-rechts-ueberholen.html

És utána vesse össze a 168 Óra ferdítéseivel..:)
Liberális-baloldali seggfejnek lenni tényleg már egyre cikibb..

Blogger Géza 2013.11.29. 12:43:53

@CSENDES: Nos, ezt az előző kormány gondolta így, a mostaninál lehetőséged van pénzforgalmi áfázásra, és akkor nem kell befizetned a meg nem kapott árbevétel utáni áfát.

Jhonnyq 2013.11.29. 12:44:42

@MACISAJT: Én Liberális vagyok,mindig az voltam és mindig az is maradok.
Ugyanakkor soha nem voltam baloldali se jobboldali.
Nekem mindkét oldal kuka.
Ettől függetlenül ez a Bayer fasz egy hányinger és azok is azok akik tapsikolnak egy ilyen címeres ökör napraforgó baromnak.

Egyallampolgar 2013.11.29. 12:47:14

Nyomokban igazságot tartalmaz.

" de álkeresztény, álkonzervatív, áljobboldali talpnyalónak lenni sem lehet egy leányálom. Azt hiszem ennél már csak konkrétan Bayer Zsoltnak lenni borzasztóbb. "

Ez meg mi? Aki meghaladta már egy óvodás személyiségének érettségét az tudja, ez így egy nagy csúsztatás. A hibákat belátni nehéz. Tagadni és menetelni egy alternatív valóságban sokkal könnyebb. Nézzünk már szét hány embernek sikerül!
Bayer Zsoltnak lenni pedig bizony jó lehet. Munkája :középiskolás blogtroll szintű írással etetni a békemenetelőket.
Cserébe közben közpénzből multimilliomos.
Nehogy elkezdjük azt nézni, hogy az állam mennyi pénzért hírdet Bayer által is szennyezett sajtótermékekben. Elég azt nézni, hogy a filmgyártás lenullázásakor Zsolti mennyi pénzt kapott, hogy meggyalázza az Másfélmillió lépés Magyarországon klasszikust.

Balbágy 2013.11.29. 12:53:14

"@Mannstein: 2013.11.29. 11:25:48
Bayernek tökéletesen igaza van,tényleg nagyon szar lehet ezeknek a seggfejeknek.Ez jól látszik dühödt, minden emberi mértéket meghaladó,etikai normát lábbal tipró reagálásaikból,aljas és nemtelen kormány-FIDESZ-Orbán gyalázásaikból.Én azért nagyon tudom élvezni a liberál-bolsevista tévében hétfőn este látható négy seggfej hazaárulót (Avar,Bolgár,Németh,Mészáros),ahogy kínjukban már képtelenek egy értelmes mondatot kinyögni magukból. Ugyanígy élvezettel olvasom a Népszabadságban,ahogy folyamatosan sírnak-rínak az ellenzéki összefogás hiánya miatt - hihetetlen,hogy nem veszik észre,ezek a levitézlett figurák (Mesterházy,Bajnai,Gyurcsány,és a többi,szóra sem érdemes,de most a választások közeledtével hirtelen a leendő koncra (parlamenti képviselői hely) vetődő alak)
egymást már régen sokkal jobban utálják,mint a jobboldalt. Nem hiszem,hogy van olyan normális baloldali választó,aki el tudja képzelni,hogy ezek EGYÜTT(!!!)kormányozni tudnák az országunkat. "

Srácok, igazán elhagyhatnátok már ezt a haqzaárulózást, mert nem ti fogjátok eldönteni, ki magyar és ki nem, vili?
Baszki, levitézlett figuraként aposztrofálsz olyanokat (Mesterh, Bajnai, Gyurcsány), akik sehol nem voltak még a nagypolitikában, amikor a tévedhetetlen kedvencetek már réges régen mérgezte maga körül a levegőt, mostanra kábé 25 éve amúgy (tudod, aki munkaalapú társadalomról papol éppen - mikor miről papol ugye -, miközben az egyetlen dolog, amit fiatal felnőtt kora óta munka/tevékenység/hozzáadott érték( :) ) címszóval letett az asztalra, hogy kiordított Mari néninek egy huszárosat (titkárnőnek) kávéért, stb. Majd pont ezek a fiataldemokratapolgárihazafiasnépfrontoskiszes őskövületek fognak minket megvédeni - mitől is egyébként? Hányingerem van ezektől a kis buziktól, akik a tornasor legvégén álldigáltak,ameddig a valós személyiség és adottság és szorgalom számított elsősorban - tehát gyerekkorban.
Most meg ilyen Rogánok akarnak megvédeni - saját magamtól talán, köszi, nem kell a pajzs, gyerekek. Arra viszont kiváncsi lennék, ez a bayer hol lenne, ha ténylegesen kitörne vsalamilyen - külső vagy belső - gebasz kis hazánkban. Vajon az első sorba parádézna ez a spánielarcú buzerátor, mint a békemeneten? Deszantos Széles és mélyfelderítő Zsolt? Istenem, add, hogy így legyen (igen, egy baloldali is elrebeg néha egy imát a felsőbb rendező elv irányába)

Blogger Géza 2013.11.29. 12:55:47

@csentecsa: "Közel 800 millió forint kárt okozó körbeszámlázásos áfa-csalást lepleztek le a Nemzeti Adó- és Vámhivatal munkatársai - jelentették be a szervezet sajtótájékoztatóján Nyíregyházán pénteken."

www.napi.hu/magyar_gazdasag/oriasi_afa-csalast_leplezet_le_a_nav.570797.html

Igyekeznek is megmutatni, hogy azért ők dolgoznak...

ZX 2013.11.29. 13:22:14

@Blogger Géza: A felszínt megkapargatják. Azok buknak le akik nem csókosak.

Pop40 2013.11.29. 13:34:02

Ha már Bayer Zsoca, hadd idézzem be az egyik halhatatlan aranyköpését.

„Most biztosan nem kéne megszólalni. Mert hát kit érdekel az egész? Kaptak öt százalékot, éppenhogy becsúsztak a parlamentbe fideszék. Fidesz? Ugyan kérem! Aztán meg én igazán jókor váltottam. Éppen jókor. Botrányok voltak már, de még potenciális esélyes volt a párt, sötét ló, akármi is lehetett volna belőle, így nem érhetett az a vád, hogy a végső bukás után menekültem el. Hja kérem, fontos a jó ritmusérzék. Arról nem is beszélve, hogy milyen elegánsan tudtam hallgatni. Az igazi okokról. Semmi árulás, semmi fecsegés, diszkréció, pókerarc. Mindjárt csókos gyerek lettem. Most itt az idő az árulásra: igen, én az alapító atyák egyike, dr. Simicska Lajos és Tóth Béla miatt hagytam el a pártot. Ugyanis nem szerettem őket. Nagyon nem. Dr. Simicska körül egyre több lett a fegyveres őr, s lassan kezdtünk úgy kinézni, mint valami kokainbáró rezidenciája Kolumbia-alsón. Meg a titok is egyre több lett, s a titkok számának emelkedésével párhuzamosan sűrűsödtek a fontos arcú fószerek…”

*Bayer Zsolt „Adalékok a nagy Fidesz-leleplezéshez” című cikke 1994. október 21-én jelent meg a Népszabadságban

fideszfigyelo.blog.hu/2013/02/27/kover_szerint_is_drogbarora_emlekeztet_simicska

Ki seggfejezhet jogosabban, mint egy ilyen rendkívül hiteles ember?:D

Szúnyog 2013.11.29. 13:38:41

@csak egy néző: Ölég egyszerűen látod a világot: aki nem bolsi-libsi-bibsi az fidióta.

csak egy néző 2013.11.29. 13:43:18

@Szúnyog:
Hasonlóan, ahogy te is és a fidióta társaid. Aki nem fityeszes, az csak hazaáruló, ballibsikomcsizsidó lehet. Ugye nyuszó-muszó?

ODIV 2013.11.29. 13:50:19

"Nem sokára" ??? Ennyi év után a szakmában Zsolti megtanulhatna helyesen írni.

gnme 2013.11.29. 13:52:40

bayer egyszerű, gyűlölködő, kinevetnivaló ember lett

Bambano 2013.11.29. 14:19:44

@Mannstein: ez a legnagyobb baj, a legnagyobb bűn, amit a fidesz elkövetett az ország ellen, hogy aki most ellenzéki, az nektek libsibolsi meg seggfej meg sorolhatnám. Ekkora gyűlöletet még senki nem szított pártállás alapján a másik ember ellen. és az sem normális, hogy a másik oldal meg fidess-ezik. Nekünk a pártvezéreket kellene utálni, nem azt, aki a kocsmában a szomszéd asztalnál sörözik, mint te.

Ehhez képest az, hogy a kuszaszemű annyira se ért a gazdaságpolitikához, mint egy faék, apró kis probléma csak.

s 2013.11.29. 14:53:15

bayer zsolt! Basszad szájba te a repedtsarkú buzi rohadt kurva anyádat. Fröcsköljed tele gecivel a fogatlan pofáját, te mocsok paraszt, aztán baszassad seggbe a vak sertéseddel is. Te húgyagyú kibaszott kretén fasz. Mi a fasznak írsz te bármit le, te tetvedék köcsög barom.

Hogy éppen el ne felejtsem, ez vonatkozik a kibaszott orbán kormányra is tokkal vonóval. Menjetek el anyátok büdös picsájába, oda, ahonnan évekkel ezelőtt teljesen feleslegesen kimásztatok. A kurva anyátokat.

Jock Ewing 2013.11.29. 15:23:13

@s:

Hogy dolgoznának fel a fehérjefeldolgozóban téged, te testi és szellemi rokkan senkiházi.

s 2013.11.29. 15:43:22

@Jock Ewing: Mi a faszt ugatsz seggarc? Majd ha 1500 forint lesz egyetlen kibaszott euró, akkor már te sem jársz ki síelni, hülye köcsög. Legfeljebb a kurva anyád hüvelyváladékán korcsolyázol térdzokniban, buzikám, amit egy 1:1 (tehát miniatűr) matolcsy-fejben végződő vibrátorral csiklandoz ki magából hangosan röfögve.

álfirkász · http://narancsosliba.blog.hu/ 2013.11.29. 16:05:56

@Jock Ewing: mi van? Az igazi bajjer nicket váltott? :DDD
Egy szinten vagy a zsóttikával, akárki is vagy, te szarcsimbók. :D

Rémbódess 2013.11.29. 16:30:46

@MACISAJT: "Liberális-baloldali seggfejnek lenni már egyre cikibb..."

Dehogy ciki! Legfeljebb a sok liberális felkerekedik és választ egy, a világnézetének megfelelő, élhető, szabad országot. Az ittmaradtak meg sz...hatják egymás turulmadaras tarsolylemezét végkimerülésig...

Orbán Diktor (törölt) 2013.11.29. 16:31:42

Az a helyzet, hogy ha ez az ostoba barom állat megszólal, vagy bármelyik másik táskahordozó seggfej (Eltolcsi), akkor tematizálják a médiát, mert el kell kenni valamit. Valamiről el kell vonni a figyelmet. Most például a maffia adóügyeit akarják feledtetni. Mindig is tudtam, hogy a hazai maffia (mert magyarnak nem nevezném) hatalomra kerül majd valamelyik seggfej hatalmi mániájának köszönhetően. Na most megvan. Ezért soha nem fogunk a Balkánról kijutni, de nem is kell: ostoba népnek nem kell Európa.

Orbán Diktor (törölt) 2013.11.29. 16:39:45

Szerintem, bájer elvtársnak óriási frusztrációja van. Nem tűnt fel senkinek milyen zsidó képe van? Fogadni mernék, hogy amikor belépett az mszmp-be, blankolt farkú volt. Most meg eljátssza a nemzeti jobbos, fingós hülye gyereket. Ilyenekkel kellett volna Dunát rekeszteni, nem a zsidókkal.

Parajpuding 2013.11.29. 16:49:55

Nem is tudom, talán mégiscsak jobb, mint a nemzet testén egy posztkommunista jobboldali gennyedző furunkulusnak lenni.

Blogger Géza 2013.11.29. 16:50:01

Azért a legnagyobb seggfej díját a héten mindenképp Bajnai érte el a Horváth András ügyben tett nyilatkozatával. Hogyaszongya, ő nem tudott semmiről. :D Jó, ezt a "nemértünkhozzá" dumát már eljátszotta párszor, de a számok sajnos makacs dolgok: ha most hiányzik az az 1000 milliárd, akkor az bizony 2009-2010-ben is hiányzott, amikor miniszterelnök volt, mert akkor még a mostaninál is jóval kevesebb volt az áfabevétel. És ez az ember volt Magyarország miniszterelnöke, illetve előtte gazdasági minisztere... Elképesztő.

"miniszterelnökként nem volt információja a Horváth András által említett áfacsalási gyakorlatról, és erről szóló pletykák sem jutottak el hozzá."

index.hu/belfold/2013/11/29/bajnai_20_ev_talan_legnagyobb_politikai_botranya_lehet_ez/

Tényleg, mihez ért ez az ember egyáltalán?

no_successful2 2013.11.29. 16:50:31

@kgonzo:
"és végül de nem utolsósorban, mert mi akik fiatal felnőttek voltunk a rendszerváltás idején, épp azt szerettük volna, hogy mindenki mondhassa el a véleményét, hogy a szakmaiság döntsön ne a párthűség, hogy a közpénzen fenntartott tévén minimum a BBC szintű elfogulatlanság legyen, ne alákérdező riporterek"

És ezt az előző kormány alatt is megírtad?

Mr. Rocketfinger 2013.11.29. 16:50:42

Zsolti, Zsolti, és mi van pl. ezzel:

Milyen keserves is lehet keresztény konzervatív kamudemokrata seggfejnek lenni mostanában. Állandóan meg kell magyarázni valahogyan, hogy ami rossz, mert elbasztuk, az igazából jó. Azt is meg kell magyarázni, miért jó, ha az emberek azt hiszik, hogy kevesebbet fizetnek az energiáért, de valójában száz egyéb módon húzzák le őket.

Aztán, ha végképp nincs több magyarázat, ki kell rúgni azokat, akiknek nincs más hibájuk, mint hogy nem értenek egyet velünk. Vagy lehet videókat gyártani és azt eladni balliberális összeesküvésként!!
A csúnya-csúnya Együtt14-ről, amely szavazatokért fizet a cigányoknak, és bértüntetőket alkalmaz a drága, aranyos Orbán Viktor ellen.

Ti még nem unjátok önmagatokat? Nem baj, gyerekek. Még egy darabig totyogjatok magatok körül, mint a fostos kiskacsa. Nyugi! Nemsokára vége lesz…

milyen magyar újságíró (-nak csúfolt Taigetosz szökevény) az, amelyik nem tudja leírni helyesen azt, hogy "nemsokára"?

fefe79 2013.11.29. 16:54:38

Könyörgöm, akasszuk fel ezt a barmot!

FILTOL · http://hulyekkimeljenek.blog.hu/ 2013.11.29. 17:01:40

elevenetekbe vág mi? blogszféra (nevetséges szó önmagában is) ballib szemetje.

Kepa 2013.11.29. 17:07:26

Lesz, kifuggesztett rezsicsokkentes. Lesz egy jegyu egykulcsos ado. Lesz kanoan. Lesz duna jegen koronazas. Es, ... es lesz jo szar forintunk !!

A sok bekemenetes, meg majd nez mint a beka a miskolci kocsonyaban, ha felugrik az euro (es a tobbi valuta) a 350-400 Ft-os savba !!

Amugy akkor kit fog felszolitani a Kuszaszem, hogy mondjon le ? Obamat ??

FILTOL · http://hulyekkimeljenek.blog.hu/ 2013.11.29. 17:11:04

@Kepa: 3 éve erről ugatíroztok, és mégsincs 400as euró
nem unjátok? nem unod?

csak egy néző 2013.11.29. 17:23:35

@FILTOL:
Hol voltál egész nap, a blogszféra fidióta szemetje, már reggel rácsapott a hívószóra (liberális), mint gyöngytyúk a takonyra, neked már csak egy két turha maradt kicsihuszár.

Hawks 2013.11.29. 17:59:47

Haha, vicces mindig ugyanazt a 3-4 fityiszes mitugrászt látni, ahogy védik a védhetetlent. Pont úgy totyognak mint a fostos kiskacsák :)

kgonzo 2013.11.29. 18:00:26

@no_successful2:
Kevésbé volt rá szükség, mert az egy Napkeltén kívül kevésbé volt elfogult (a napkelte viszont egyértelműen).
Mondjuk még egy KDNP-s politikus is vezetett ott műsort.
Ott kedves barátom naponta láttam a Gyurcsány ellen tiltakozókat.
Ezek meg nem találták a százezer tüntetőt az Andrásin.
Hogy ne is meséljek a mostanában tapasztalható gyomorforgató forgatókönyvről: Negyedóra ellenzék démonizálás után jönnek a termelési "sikerek". De a napkeltéről akkor is leírtam.

Jock Ewing 2013.11.29. 18:02:48

@s:

Ócska proli vagy semmi más. És akkora buzeráns, hogy talpas pohárból vedeled az ondót loveparad napján. A te retkes prostituált anyád szenteste is egy kukatárolóban fog rodázni Csepelen 100 forintért, hogy zabálni tudjatok kutyakaját.

Jock Ewing 2013.11.29. 18:07:05

@álfirkász:

Te sztk keretes szemüveges, kinyúlt kötött pulóvert viselő, zsíros hajú, tyúkmellű, sárga fogú, liberál, álértelmiségi szerencsétlen faszfej, te.

vega4 2013.11.29. 18:35:23

Angyal Gábor haverom azt mesélte, hogy Bayer Zsolt, aki a Népszabadság nevű "újságnál" volt újságíró egy vesztes szavazás után úgy húzott el a szerkesztőségből, hogy még a bőrjakóját is otthagyta a fogason a szerkesztőségben.
Mondjuk ezt Bárkay Tamás haverom is megerősítette, aki szintén ott volt akkor újságíró...... Talán csak urban legend, de én hiszek nekik.

álfirkász · http://narancsosliba.blog.hu/ 2013.11.29. 18:44:16

@Jock Ewing: aham. Jól van nácika, ugass csak, ahogy a szaros torkodon kifér! :D

vega4 2013.11.29. 18:45:09

@Kepa: Ma délután már 301 volt. És ez még csak a kezdet.

álfirkász · http://narancsosliba.blog.hu/ 2013.11.29. 18:45:57

@Mr. Rocketfinger: fizetik.

@vega4: a Népszabadságnál? Nem hiszem, hogy ezt a kretént valaha is beengedték volna a szerkesztőségbe. Takarítónak talán.

Behajtó70 2013.11.29. 18:58:26

Betalálós Zsolti ismét betalált! Fáj, mi? Nem baj!

vega4 2013.11.29. 19:04:34

@álfirkász:
nincs_itt 2013.11.29. 10:31:49
@gabuscica: @Blogger Géza: @Szúnyog: Ezt azért még egyszer elolvasnám a helyetekben, mielőtt vadul maszturbálni kezdtek a Bayer nagyságától, illetve a Fidesztől:

Bayer Zsolt alábbi cikke 1994. október 21-én jelent meg a Népszabadságban:

Adalékok a nagy Fidesz-leleplezéshez

"Most biztosan nem kéne megszólalni. Mert hát kit érdekel az egész? Kaptak öt százalékot, éppen, hogy becsúsztak a parlamentbe fideszék. Fidesz? Ugyan kérem! Aztán meg én igazán jókor váltottam. Éppen jókor. Botrányok voltak már, de még potenciális esélyes volt a párt, sötét ló, akármi is lehetett volna belőle, így nem érhetett az a vád, hogy a végső bukás után menekültem el.

Hja kérem, fontos a jó ritmusérzék. Arról nem is beszélve, hogy milyen elegánsan tudtam hallgatni. Az igazi okokról. Semmi árulás, semmi fecsegés, diszkréció, pókerarc. Mindjárt csókos gyerek lettem. Most itt az idő az árulásra: igen, én az alapító atyák egyike, dr. Simicska Lajos és Tóth Béla miatt hagytam el a pártot. Ugyanis nem szerettem őket. Nagyon nem. Dr. Simicska körül egyre több lett a fegyveres őr, s lassan kezdtünk úgy kinézni, mint valami kokainbáró rezidenciája Kolumbia-alsón.

Meg a titok is egyre több lett, s a titkok számának emelkedésével párhuzamosan űrűsödtek a fontos arcú fószerek, akikkel nem lehetett emberi szavakat váltani nőről, kajáról, piáról. Na, a Tóth Bélát pedig a Bécsi Kávézóban mutatták be nekem, rizsfelfújtat evett a picim, málnaöntettel, aztán kért egy leveseskanalat, hogy rendesen ki tudja hörpölni a jó szaftját neki. Na most, én igazán nem vagyon megjátszós, de ez mégiscsak zsenánt volt kicsinység.

Hát így. Ki hitte volna, hogy lassan majd megszeretem őket."

álfirkász · http://narancsosliba.blog.hu/ 2013.11.29. 19:07:25

@vega4: ez csak valami hülye vicc lehet. Kizárt, hogy azt a förtelmet beengedték volna oda. ;)

Blogger Géza 2013.11.29. 19:13:32

@vega4: Csak ebbe a blogba harmadszor tettétek be ezt a mára már senkit nem érdeklő két évtizedes cikket, amúgy meg vagy százszor: Szerinted elolvassa még egyszer bárki is? Megsúgom: Nem. :)

csak egy néző 2013.11.29. 19:20:48

@Blogger Géza:
Fidióta Gejza ecsém!
Ti naponta hányszor idézetek Fletó öszödi mondatait!
Az idióta papagáj szóvivőitek nem is tudnak másként mondatot kezdeni, mint a bukott baloldal és az elmúlt 8 év.

vega4 2013.11.29. 19:45:18

@Blogger Géza: Géjza! Mi vagy Te súgógép? A tény az tény. "Oszt jó napot!" (Hogy egy számodra klasszikus zsurnalisztát idézzek.)

Bambano 2013.11.29. 19:55:31

@csak egy néző: pedig az elmúlt 8 év már 3.5 éve elmúlódott... az, hogy a fidesz perpillanat éppen a saját trafikosait szivatja rommá, az sem nem fletó, sem nem bajnai produkciója.

tomwar 2013.11.29. 22:10:55

@$$$=$$$: Faszkalap, vagy liberalis, vagy baloldali. A ketto egyutt nem letezik csak a bomlott agyatokban. Az AKK honlapjan meg bongeszd at a szamokat ...valamiert tobbel tartozunk, mint 3, 5 eve...
Mosdatod Zsocit, mikozben elfelejtef, ki is valojaban... Hiaba, a ti elvtarsatok a jo elvtars!

s 2013.11.30. 11:31:07

@Jock Ewing: Nagyon gáz, hogy megbasztad anyádat és így te lettél saját magad kretén faterja, de egyik család sem lehet tökéletes. Öregapád viszont egy nyáladzó állatkerti csimpánz volt, de ne keressed vele a kapcsolatot, mert amint meglát, le fog tagadni, amit én simán meg tudok érteni. Hülye köcsög faszkalap.

willdattaa 2013.11.30. 23:52:27

@belekotty:

Hol láttál zsidózást a hozzászólásban seggfej?

belekotty 2013.12.02. 08:43:19

@willdattaa: "Tehát a fideszes Martonyi azzal a Netanyahuval ült egy asztalhoz és biztosította Magyarország barátságáról, amely Netanyahu szerint a bevándorlók fenyegetik Izrael zsidó jellegét.
Tehát a fideszes Martonyi egy náci beszédet előadó, országa "zsidó jellegéről" beszélő nácival ült egy asztalhoz és biztosította Magyarország barátságáról, ahelyett hogy elhatárolódott volna tőle."

- Ááááá! Nincs ebben semmi zsidózás. Te észre sem veszed már? Anyatejjel szívtad magadba?

willdattaa 2013.12.02. 12:06:09

@belekotty:

Tanultál szövegértést? Netanyahu beszédét idézni a haaretz.com izraeli portálról, abban nincs semmi zsidózás. Ha valaki zsidózott, akkor az Netanyahu, amiről viszont én nem tehetek.

belekotty 2013.12.03. 07:12:46

@willdattaa: Mondd! Te tényleg ennyire hülye vagy?

"Tehát a fideszes Martonyi egy náci beszédet előadó, országa "zsidó jellegéről" beszélő nácival ült egy asztalhoz és biztosította Magyarország barátságáról, ahelyett hogy elhatárolódott volna tőle."

Mi ez ha nem zsidózás, te retardált fasz?

willdattaa 2013.12.06. 22:21:33

@belekotty:

Kisköcsög, mégegyszer mondom hogy Netanyahu zsidózott, én meg őt idáztem:

www.haaretz.com/news/national/netanyahu-illegal-african-immigrants-a-threat-to-israel-s-jewish-character-1.302653
Netanyahu: Illegal African immigrants - a threat to Israel's Jewish character
Prime Minister urges construction of fence along border with Egypt to prevent infiltrators from entering Israel.
By Barak Ravid | Jul. 18, 2010 | 5:20 PM
("Netanyahu: Illegális afrikai bevándorlók - egy fenyegetés Izrael zsidó jellegével szemben")

Tehát Netanyahu beszélt országa zsidó jellegéről, én meg őt idéztem.

Tanultál általános iskolában szövegértést nyomorék?

belekotty 2013.12.09. 13:08:44

@willdattaa: De te erre lenáciztad, te ostoba seggfej! Hányszor kell még leírnom, te gyengeelméjű, hogy ha lenácizol egy izraeli politikust, akkor az zsidózás.
Te tényleg ennyire hülyének születtél, vagy csak láncfűrésszel csinálták a lobotómiádat?
Mindenesetre anyád megszakíthatta volna a vemhességét, miután teherbe esett veled egy majomtól.

willdattaa 2013.12.13. 13:00:18

@belekotty:

Baromarcú, aki náci beszédet mond azt lenácizni nem zsidózás még ha az illető izraeli akkor sem.
Ha valaki azt mondja hogy az államának zsidó jellege van, ráadásul az állama zsidó jellegét fenyegetik a nem zsidó bevándorlók, az nettó náci beszéd.

álfirkász · http://narancsosliba.blog.hu/ 2013.12.13. 14:20:50

@willdattaa: ebből is látszik, hogy a náciknak nem csak a gerincük, az eszük is hiányzik.
Amit idéztél, az max. nacionalizmus. A náci az te vagy. :D

willdattaa 2013.12.15. 13:38:34

@álfirkász:

Tehát ha a német kancellár azt mondaná hogy Németország német jellegét fenyegetik az afrikai bevándorlók, akkor az szerinted nem nácizmus lenne csak nacionalizmus.

álfirkász · http://narancsosliba.blog.hu/ 2013.12.15. 14:40:46

@willdattaa: ha "nigger" bevándorlókat mond, az túlmegy rajta. Ha úgy általában a bevándorlókkal van bajuk (ahogy pl. most asszem, egyes brit vezetőknek), az csak szimpla nacionalizmus.
De olyan szép, amikor egy magát nácinak nem tartó, de ugyanakkor echte náci mocskot felböfögő, gerinctelen csótány kikéri magának a náci jelzőt és próbálja mosdatni az elvtársait! :DDD

willdattaa 2013.12.15. 17:36:32

@álfirkász:

Ha egy ország vezetője (Netanjahu) országának (Izraelnek) etnikai (zsidó) jelleget tulajdonít, és az elleni fenyegetésnek minősíti a más etnikumú bevándorlókat, azt náci beszédnek hívják.

willdattaa 2013.12.15. 19:12:45

A zsidónácik nehezen viselik amikor leleplezik őket.

álfirkász · http://narancsosliba.blog.hu/ 2013.12.15. 19:32:31

@willdattaa: a rühes náciból meg hiányzik a gerinc, te is csak takonyszálat hordasz helyette. :D

B. B. Queen 2013.12.20. 06:17:20

@kgonzo: No, legalább érzitek, milyen lehetett konzervatívként élni az ún. SzDSz szakmailag igen kiváló országlása alatt. A saját fekáliátok hull a fejetekre, igen helyesen!

kgonzo 2013.12.20. 07:52:36

@B. B. Queen: Azthiszem igen keveset értettél meg abból, amit leírtam.

Feltéve, de nem megengedve, hogy igazad van és korábban is ilyen viszonyok voltak az országban, kérdezném:
Nem arról volt szó, hogy azokat azért zavartátok el, hogy eztán tisztességesen lehessen élni, s hogy működjék a szólásszabadság, legyenek egyenlőek az egyenlő esélyek (nem csak a haveroknak lökök trafikot pl.), hogy jobb legyen?

Nos az a rossz hírem, hogy ezek most rosszabbak, mert nem csak a pénzünket teszik pofátlanul zsebre, de lebontották az demokratikus intézményrendszer egészét. Gondold csak végig: Ha Gyurcsány anno 9 évre nevezte volna ki mondjuk a költségvetési tanács tagjait, micsoda habzó szájú ordítozást vágtak volna le. Persze ehhez semmit nem kell tenni, hogy ilyen legyen. Ma Magyarországon elég, ha másképp gondolkodsz, s keresnek valami jó kis szaftosat a múltadban és azt ismételgetik. Nem tudom érted-e? Nem azzal vitatkoznak, amit mondasz, hanem azt köpik le, aki mondja.
süti beállítások módosítása