A kereszténydemokrata szemforgatás napja

H_A Címkék: provokáció felvonulás KDNP Budapest Pride LMBTQ kereszténydemokrata értékrend2013.07.06. 17:56

Egy percig nem gondoltam, hogy a Budapest Pride napján, saját maga fontosságának és felelősségének (tökéletesen félreértelmezett) tudatában, a kisebbik kormánypárt csendben fog maradni esetleg. Nem, nem tudott csendben maradni. Pedig amikor határozottan állást kellett volna foglalnia, mostani ügybuzgóságától tök idegen módon, vonogatta a vállát. Mert amikor példának okáért a trafikbotrányról kérdezték a Fidesz táskahordozó kormánypartnerét, akkor az volt a szöveg, hogy a KDNP nem dohányzik, nincs véleménye az ügyről. Ma, amikor senki nem kérdezte, hogy mit gondol a Meleg Büszkeség Napjáról, de mindenképpen mondani akart valamit, lehetett volna pusztán ennyit: a KDNP nem meleg, következésképpen nem gondol semmit az eseményről. Ehhez képest...

A KDNP felhívta „az LMBTQ közösség felvonuló tagjait és szimpatizánsaikat, hogy ne provokálják a velük nem tartó embereket, családokat és közösségeket. A szexuális beállítottságra való egyéni büszkeség szabadsága nem irányulhat a magyar nemzet, a nemzeti, etnikai, faji vagy vallási közösségek méltóságának a megsértésére sem”. A KDNP továbbá elgondolkodtatónak nevezi, "milyen üzleti körök érdeke a felvonulás finanszírozása, az utazó cirkusz kellékeinek biztosítása. A Pride sajnálatosan nemcsak biznisz, hanem a politikai haszonlesők menete". A KDNP elítéli azokat a politikusokat, akik demonstratív módon, az LMBTQ közösségből várható szavazatok reményében parádéznak évi egyetlen alkalommal a fővárosban. A mai napon is minden ember őrizze és őrizhesse meg méltóságát, illetve magánéletének háboríthatatlanságát!

Mert a KDNP marhára kereszténydemokrata értékrendszere szerint magyar politikus csak azért csatlakozhat a Pride-hoz, mert szavazatokat remél ettől a gesztustól. Mert magyar politikus alapból nem lehet nyitott, elfogadó, és toleráns olyan társadalmi kérdésekben, amelyeknek hallatán a KDNP legjobb esetben is forgatja a szemét. Mert a KDNP elfogadásról és tiszteletről prédikál, miközben intoleráns módon elutasít.

Következésképpen nem azt mondta (ki a Fidesz helyett), hogy b*szki, ne dobáld tojással a „másik” embert, nem azt mondta - állítólag felelős, keresztény kormánypártként - hogy ne provokálja senki az LMBTQ közösség felvonuló tagjait és szimpatizánsaikat, mert semmi szükségünk egy, a 2008-as ocsmány incidenshez hasonló akcióra. Mert aki esetleg pont nem olyan, mint amilyen saját kétszínű erkölcseink szerint normális lenne, az önmagában provokál. Mert ez ellentmond mindenféle keresztény alapvetésnek. Nem, a KDNP ma is hű maradt ahhoz, amit 0% társadalmi támogatottság mellett képvisel: az álszent erkölcsösséghez, a fennkölt kétszínű moralizálási gyakorlathoz, amely szándékosan félremagyarázza jelen esetben éppen azt, amiről ez a happening szól. Senki nem kérte Semjénéket, hogy azonosuljanak ezzel a közösséggel, de magát a szexuális irányultságtól független egyéni szabadság tiszteletben tartójaként definiáló párt részéről hányingerkeltő ez a figyelmezető felhívás.

Leginkább azért, mert e rendkívül különlegesnek hitt, jobbos álkeresztény értékrend mögött, a sorok között,  a kirekesztés társadalmi normává válását legitimáló meggyőződés áll. És az, hogy a keresztényi szeretet nevében tulajdonképpen képtelenek vagyunk elfogadni a sajátunktól eltérő vallást, politikai ideológiát, bőrszínt, nemzetiséget, szexuális irányultságot. Annyira faszának tartjuk ezt a Pride-ot, hogy a legjobb az lenne, ha nem lenne. Elfogadjuk, támogatjuk, de elutasítjuk. Mert így az általunk elismert családmodell biztosan nem sérülne, mert ezek a rohadt buzik nem provokálnának. Mert a KDNP alapvetése ez: ha valaki nem olyan, mint mi, azzal nincs mit kezdenünk.

Nem dohányzó, nem meleg, keresztényi szeretetben élő, az asszonyverést és az egyház berkeiben burjánzó pedofíliát hallgatásukkal helyeslő uraim (akik szerint szerint a két azonos nemű ember közötti, egyébként társadalmi értelemben teljesen ártalmatlan érzelmi kapcsolat minden bizonnyal a bűn kategóriáját súrolja)! Ahelyett, hogy  a magyar családok testi-lelki épsége és fejlődése miatt aggódnának, csendben fordítsák el a fejüket. Egyszerűen csak kerüljék el az Andrássy utat. Akárcsak Orbán vagy Tarlós. Remélem elkerülték. Ennél a szemforgató erkölcsösségnél már az is jobb. Vagy ha mindenáron hozzá akarnak szólni a témához, előzőleg gondolkodjanak el rajta: ha elfogadnák a másságot, és tudomásul vennék, hogy az élet nem fehér és fekete, hanem ugyanolyan színes, mint az a bizonyos zászló, akkor ritkábban találkoznának a „másik” emberrel való szolidaritást, a „másik” ember jogaiért való kiállást megtestesítő felvonulásokkal. Amelyek a világ más részein egyébként teljesen természetesek. De mert mi nem élünk a világ más részein, jogunkban áll nem tudni ezekről, és KDNP-s büszkeségünkkel, erkölcsösségünkkel, nemzetféltésünkkel a homlokunkon ma is rettegni attól, hogy valami olyasmi történik, ami nem saját kis homogén közegünkben megszokott, és ami következésképpen fenyegeti köldöknéző, üvegbúrába zárt (ál)kereszténységünket.

Miközben  csak arról van szó, hogy az emberek a saját érdekeik miatt, vagy másokkal szolidaritást vállalva felvonulnak. Persze ott, ahol egy kétharmados kormány védelmében utcára kell vonulni, ott a KDNP zsebkormánypárt megélhetési rettegése érthető. A jó hír az, hogy talán ennek a se nem keresztényi, se nem demokrata rettegésnek is köszönhető, hogy idén több mint kétszer annyian indultak el a Budapest Pride felvonuláson mint a korábbi években, hogy 20 nagykövetség, és 400-nál több szervezet képviseltette magát az eseményen. Mert a nyitottság sokkal közelebb áll a keresztény és demokrata értékrendszerhez, mint ez az elfogadásnak álcázott, szemforgató elutasítás.

A bejegyzés trackback címe:

https://hacsaknem.blog.hu/api/trackback/id/tr215393733

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

maxval, a gondolkodni igyekvő birca · http://maxval.co.nr 2013.07.06. 19:07:10

"magyar politikus alapból nem lehet nyitott, elfogadó, és toleráns olyan társadalmi kérdésekben"

Eleve csúsztatás. Miért kéne minden felé nyitottnak és elfogadónak lenni? Ráadásul elfogadónak és toleránsnak lenni egyszerr KÉPTELENSÉG. Vagy az egyik, vagy a másik.

maxval, a gondolkodni igyekvő birca · http://maxval.co.nr 2013.07.06. 19:08:55

"pedofíliát hallgatásukkal helyeslő"

Miért nem vagy nyitott és elfogadó a pedó szexuális orientáció iránt?

maxval, a gondolkodni igyekvő birca · http://maxval.co.nr 2013.07.06. 19:09:50

"idén több mint kétszer annyian indultak el a Budapest Pride felvonuláson mint a korábbi években, hogy 20 nagykövetség, és 400-nál több szervezet képviseltette magát az eseményen"

Igen, romlik az ország, de ez miért pozitív?

H_A 2013.07.06. 19:16:36

@maxval, a gondolkodni igyekvő birca: Ebben a kérdésben nem fogunk egyetérteni. Ami nem baj. Ennél jobban nem tudom elmagyarázni, mit gondolok a témáról, és igyekszem megérteni és elfogadni a te álláspontodat.

Amit viszont mindenképpen szeretnék javasolni, hogy a homoszexualitást továbbra se próbáld összemosni a pedofíliával. Még csak hasonló kategóriában sincsenek.

maxval, a gondolkodni igyekvő birca · http://maxval.co.nr 2013.07.06. 19:20:17

@autognomia:

Nem mosom össze, csak rámutatok a hasonlóságokra.

Amadeus62 2013.07.06. 20:19:07

Mi a fasz az a kádéennpé? Annyit sem érnek, hogy 3 mondatot írjak róluk...

sanyix 2013.07.06. 20:24:43

Megragadnám az alkalmat, egy jó kis kurva anyád semjénzsótizásra. Utálatos szar alak azzal a sunyi vigyorával amikor éppen hazudik (mikor mond valamit), egy igazi gazember, az erkölcstelenség mintapéldája, buzis témától függetlenül is.

Zati 2013.07.06. 20:26:01

@Amadeus62: Sajnos ennél többet "érnek".

Odaadták a fidesznek a K.D.N.P. minden szavát és ezért beleugathatnak sok-mindenbe/mindenbe.
Ezek közül a legrosszabb, hogy az oktatáspolitikába is.

Minden amit a kdnp tesz azt a fidesz teszi, minden amit mond azt a fidesz mondja.

Ők egyek és oszthatatlanok......

Amadeus62 2013.07.06. 20:29:17

@Zati:

Akkor viszont a kurvaanyjukat!

Vigyázz autókihajtás! (törölt) 2013.07.06. 20:32:36

Szegény liberók. 20 évvel ezelőtt még majdnem ők adták a kormányt. Mára ebből annyi maradt nekik, hogy elmennek a Pride-ra...

gusthy1 · http://kolyokjoga.blogspot.com 2013.07.06. 20:38:14

@maxval, a gondolkodni igyekvő birca:

Ha tényleg nem értenéd (bár nem értem, ez hogy lehet) :
Egy homoszexuális kapcsolat két felnőtt ember független döntésén alapszik. Az ember saját teste feletti önrendelkezési jogból következik, amely jog egy gyereket - igen helyesen - csak korlátozottan illet nem.
A pedofília viszont nem, (mivel az egyik fél még gyerek), ezért koztörvényes bűncselekmény.

gusthy1 · http://kolyokjoga.blogspot.com 2013.07.06. 20:43:27

Illet nem = illet meg, sajtóhuba volt.

Ha valaki ezt nem érzi, akkor érdemes elgondolkodni azon, hogy milyen élete van-lesz a gyerekének (ha KDNP-s, akkor tutira lesz. Mielőtt valaki beleköt, nekem is van három. De nem vagyok KDNP-s.)

Karl Friedrich Drais der Freiherr von Sauerbronn · http://darazskarcsi.blog.hu 2013.07.06. 20:45:25

Nem vagyok kádéenpés, ezért nincs véleményem a kádéenpéről.

jo20000 2013.07.06. 20:54:34

@Amadeus62: Egyetértek, de írok, és megjegyezném (illetve csak előhozom azt minden normális, gondolkodó ember számára könnyen belátható közhelyet), hogy a KDNP nevű alakulat nem keresztény (hanem az ellentéte) nem demokrata (ennek is az ellentéte) nem nép (0%) és nem is párt. Csak egy megvett brand, pótsegg a fideszen, de megéri eltartani a vérszívóit, mert bruttóban még mindig hasznot hoz. Persze a fidesz sem párt, hanem csak egy másik alakulat - lehet máshogy is nevezni, de nem párt. Szintén nem keresztény, nem demokrata és a népnek csak az általa hülyévé része számára néppárt.

szuperkrumpli 2013.07.06. 20:57:52

Kemény dolog havi 1 milláért a parlamentből kereszténykedni, úgy, hogy kurvára nem szavazott rájuk senki! A lóhátügyi biztos Zsoltika és piros orrú ex híradós a fasorba se lenne!

nandras01 2013.07.06. 21:01:41

@maxval, a gondolkodni igyekvő birca: kedves birca!

megfogadtam, hogy meleg/leszbi témában nem állok le veled vitatkozni, ezt most sem teszem.
kérlek, ízlelgesd az alábbi hírt:

"Három embert bántalmaztak a melegfelvonulás után.

Neonáci támadók három embert ütöttek és rugdostak meg a Szent István körúton. Orsós János, a Dzsaj Bhím buddhista közösség vezetője, Derdák Tibor, a sajókazai Dr. Ámbédkar Gimnázium igazgatója és egy harmadik társuk valamivel este hét óra előtt tartott hazafelé a Budapest Pride-ról, tették közzé a Facebookon.

A Szent István körút és Bihari János utca sarkán találkoztak össze egy kb. harminc fős, gárdista ruhát, bakancsot viselő csoporttal, akik már messziről kiabáltak, hogy "buzik, cigányok", mondta az Indexnek Orsós János, aki éppen a Fiumei úti baleseti sebészeten van..."
index.hu/belfold/2013/07/06/harom_embert_vertek_meg_a_melegfelvonulas_utan/

Bambano 2013.07.06. 21:03:51

Két probléma van ezzel a poszttal:
- az egyik az, hogy egyenlőséget rak a tolerancia és a felvonulás közé. hogy aki szerint ez a felvonulás rossz ötlet, az már nem is toleráns, hanem kirekesztő, stb. stb.
- a másik az, hogyha a melegeknek joguk van adott témában hirdetni a felfogásukat, akkor bizony a kdnp-nek is. ez van srácok, a demokrácia azt jelenti, hogy mindenkinek joga van pofázni, emellett mindenkinek joga van ökörséget pofázni.

ephart 2013.07.06. 21:06:26

az aberrált buzik tömege nem egy homogén massza.akik ma kint őrjöngtek az az alja.na ezek 20 év múlva a pedofilia jogi elfogadásáért fognak tombolni.egyenes út vezet el idáig

SzJ1982 2013.07.06. 21:10:55

Mit ne mondjak, az index és köre is hű maradt önmagához... Ismét sikerült a provokáló, deviáns eszmék mellett kiállni.
Kiálltok valami mellett, ami az emberek nagy többségének szemében már sok, és értetlenül néztek, sőt, fel vagytok háborodva, ha meg mer nyikkanni valaki, akinek ez nem tetszik.
Ti vagytok a gusztustalanok.

Pelso.. 2013.07.06. 21:13:55

Sajnálom a normális keresztényeket, amiért ez a csürhe képviseli őket a parlamentben, köszönhetően a felcsútinak.

Mohamed 2013.07.06. 21:18:28

Kedves posztoló

a legfőbb probléma a buzi szubkultúra képviselőível kapcsolatban az hogy a szexuális extremitásuk társadalommal való erőszakos elfogadtatásuk szándéka és módja között hatalmas a disszonancia

Alapjában véve azt hírdetik magukról hogy normálisak és ezt csak annyival kívánják mindíg alátámasztani, hogy ugyanolyanok mint mi és kész.pff
ugyanakkor annak ellenére hogy azt állítják ugyanolyanok mint az egészséges szexualítású többség (és ezért a többségnek el kell fogadni a ezen szubkultúrát)minduntalan a másságukat hírdetik egyhangúan már unalomig csak ezt tudják kidomborítani a szubkultúrájuk motívaként.

Na már most én abban látom a feloldhatatlan disszonanciát hogy elakarják magukat fogadtatni a többségi társadalommal arra hivatkozva hogy ők tulajdon képpen nem is külömböznek a többségi társadalomtól ennek ellenére a másságukat hírdetik, tehát a másságukat kihansúlyozva - a vonulgatásaik vagy egyéb rendezvényeiken - kívánják elhitetni a többséggel hogy ők ugyan olyanok és ezért elkell fogadni őket

Véleményem szerint ha a homoszexuális szubkultúra nyitni szeretne
- hova tovább - el szeretné fogadtatni magát a többsgéi társadalommal akkor a bármilyennemű rendezvényeik alkalmával -legyen az vonulás- inkább a többséggel való azonossságuk, hasonlóságuk kihansúlyozásáhval kéne erre törekedni és akkor nagyobb valószínűséggel könnyebben elfogadná ezt a szubkultúra tagjait a többség.

Ha a hasonlóságunkat és így a társadalom részeként való elfogadtatásukat a másságunk kidomborításával akarják elérni az olyan mintha fejjel rohannának a falnak, változás nem lessz a célt tekintve de újabb fájdalomban részesülnek.

Ja, hogy az egész a másságra és a harsány kítűnésre van kihegyezve és ha el akarják hitetni a többséggel hogy ugyanolyanok mint a többség akkor ezen harsány másságkultuszt hírdető kítűnést fel kelene adniuk és így ezzel oktalanná válna az egészt felvonulásokkal, parádékkal tarkított emancipációs tötrekvésük.
Hát akkor talán mégis csak egy az egyenjogúság mögé bújó polgárpukkasztáson alapuló frusztrált szubkultúra

Jenyei 2013.07.06. 21:20:24

Kemény mint a vídia. És igaz, jogos minden szava.

Zati 2013.07.06. 21:20:59

Szar lehet keresztényként ennyi különböző csoportot en bloc utálni.

Ééén vagyokh azz, а Púúúzó! 2013.07.06. 21:22:48

Az én rabbim is a melegek jogaiért küzdött. A ségec aztán tapizott minket a Tóra felolvasások alatt. :-((

maxval, a gondolkodni igyekvő birca · http://maxval.co.nr 2013.07.06. 21:23:36

@gusthy1:

Csakis társadalmi konvenció a 14 éven aluli szexuális döntési jogának tagadása. Tudományos alapja nincs.

AttilaBeregi 2013.07.06. 21:24:53

srácok, ne foglalkozzatok birca-val, mindehol szórja ezt a mocskos baromságát...

Mohamed 2013.07.06. 21:25:19

@gusthy1:

"Egy homoszexuális kapcsolat két felnőtt ember független döntésén alapszik. Az ember saját teste feletti önrendelkezési jogból következik, amely jog egy gyereket - igen helyesen - csak korlátozottan illet nem."

ha valaki a saját neméhez vonzódik az ugyanolyan genetiai eredetű mentális betegség mint a nekrofília, vagy ha esetleg objektum szexuális, és a pedofíliát még meg sem említettem
,és itt most azokra gondolk akik nem gyakorolják a gyermekekkel való szexet( mert nem mindegyik beteg állat mer elmenni idáig) de a gépükön gyűjtik a pucér gyerekes képeket

Ráadásul sok olyan homár van akinek a közeledését nem viszonozzák így egyedül álló,
a homoszexuális vágyai egyirányúak,
az már nem csak a kívülállo de a buzi szemszögéből ís ugyan olyan mint egy nekrofil, vagy egy képeket gyűjtögető pedofil.

maxval, a gondolkodni igyekvő birca · http://maxval.co.nr 2013.07.06. 21:26:01

@nandras01:

Nem támogatom a homokosok elleni erőszakot. A beteg ember verése abszurd és elfogadhatatlan.

pitaa 2013.07.06. 21:27:49

hihetetlen mennyi gyűlölet és ostobaság van az emberekben... a szerencsétlen melegek helyett, akik senkinek sem ártanak, miért nem azokon a politikuson töltitek ki a dühötöket, akik az utolsó forintjaitokat is ellopják?

anyadmajma 2013.07.06. 21:27:50

@SzJ1982: Jaja, szegény kdnp, a keresztény eszmék nem engedik, hogy beszéljenek a buzi papokról, meg a megrontott 10 éves kisfiukról a sekrestyében.
Hülye vagy.

ephart 2013.07.06. 21:28:24

@еphart:

ócska vagy taknyos orrú.akadj le

anyadmajma 2013.07.06. 21:29:22

@maxval, a gondolkodni igyekvő birca: Akkor remélem befogod majd a pofád, ha a 8 éves fiadat a pap bácsi papásmamást játszatja.

2013.07.06. 21:30:05

Miért fáj bárkinek is, ha egy neki idegen ember homoszexuális? Mi köze van hozzá?
Mit tenne egy homofób apa( mondjuk birka maxval), ha kiderülne, hogy a 15 éves fia meleg?
1. Agyonverné, hiszen az ő családjában ilyen nem fordulhat elő.
2. Kitagadná és elüldözné a háztól, soha többé nem látná, a család többi tagja lelkileg összetörne.
3. Hozzászokna a gondolathoz és rájönne, hogy egyáltalán nem kell félni a másságtól.

Sajnos a magukat konzervatív gondolkodásúnak tartó emberek nem veszik észre, hogy a mindennapi életüket jobbá tevő dolgok nagy részét liberális gondolkodású embereknek köszönhetik. Pl. azt is, hogy ide írhatnak idiótaságokat.

nandras01 2013.07.06. 21:35:46

@maxval, a gondolkodni igyekvő birca: szép és humánus hozzáállás.
meglepődtem volna, ha nem ez a reagálásod.
(remélem, hogy eme hozzáállásodból az is következik, hogy akik -a szerinted beteg- embereket ilyen brutálisan bántalmazzák, azokra rohadjon rá a műanyagbilincs...)
de, folytatva és továbbgondolva a véleményed, nem gondolod, hogy a te hozzáállásod, eme -szerinted beteg emberekről- ugyanarról a tőről fakad, mint jónéhány más kommentelőé, akik igen sarkosan fogalmazzák meg homofóbiájukat..?

Lajosforras 2013.07.06. 21:40:56

@roli101:

1.tartsuk fenn nekem a lehetőséget, hogy ódzkodjak attól ,amit nem tartok normálisnak.
2.Ne próbáld meggyőzni, ugyanolyan joga van a saját véleményhez, mint neked,ugyanis a liberális gondolkodásmódnak be kellene fogadni az olyan emberek véleményét is,akik idegenkednek a homoszexualitástól. Ha már egyszer liberális.
3.A liberálisok ugyanolyan véres szájjal szidják a homofóbokat, mint ők a-van-e ilyen szó?-heterofóbokat. Semmivel nem vagytok jobbak náluk.

milyen szép a Vértes, ó 2013.07.06. 21:42:04

@nandras01:

Csak tíz az egyhez? Egyre bátrabbak ezek a férgek, régebben csak nőkre mertek ilyen kis túlerőben támadni.

milyen szép a Vértes, ó 2013.07.06. 21:43:48

@Lajosforras:

Ja, a gyilkos embereket öl, némely rendőr meg gyilkosokat, az se jobb.

Mohamed 2013.07.06. 21:46:40

@roli101:

"Miért fáj bárkinek is, ha egy neki idegen ember homoszexuális? Mi köze van hozzá?"

Nem fáj senkinek sem ha a hálószobában csinálja, de ha a nyílvánosság előtt haknizik vele akkor nyílván a többség már nem fog tapsikolni, mert undorító szokás, és nem azértt van ez így mert mindenki rühelli a buzikat csak van aki viszolyog ettől.

A kisgyermeket is szereti, becsüli, elfogadja az édesanyja, de ha a gyerek az agyáig felnyúlva túrja az orrát mások előtt nyílvános helyen akkor az anyuka rászól és nem azért teszi ezt mert utálja, nem fogadja el, vagy mert ki akarja rekeszteni, hanem azért mert az orrtúrás undorító, visszataszító jelenség.
Ha pedig a gyermek huszadszori rászolás után sem hagyja abba akkor az anyuka a nyagy számok törvénye alapján előbb utóbb rá fog csapni a kis kezére.

egysmás 2013.07.06. 21:50:13

@ephart: Nyomulnak a katolikusok is?

egysmás 2013.07.06. 21:51:15

@Mohamed: Pártközpontban ezt adták?

Lajosforras 2013.07.06. 21:51:39

@milyen szép a Vértes, ó: szar a hasonlat lelkem, hol vagytok egyenlőbbek a másiknál?

_most_ 2013.07.06. 21:51:42

@Mohamed: hányszor írod még le ezt az orr túros példát, amúgy komolyan minden fórumba ugyanazokat a kommenteket írod le, meg se próbálsz gondolkodni? :D

J.László 2013.07.06. 21:53:21

Számítani lehetett erre. Fröcsögnek a heterofóbok.

milyen szép a Vértes, ó 2013.07.06. 21:54:43

@Lajosforras:

Jó, az világos volt, hogy eleve gondjaid vannak a magyar nyelvvel, de bevallom, ezt már ötletem sincs, miből sikerült félreérteni.

milyen szép a Vértes, ó 2013.07.06. 21:56:24

@J.László:

Na, sok idióta fog még megpróbálkozni azzal, hogy aki röhejesnek tartja ezt a vonyító homofóbiát, az biztos heterofób (bármi is az, az ilyen szerencsétleneknél a szavak nem kell feltétlenül jelentsenek bármit, elég, ha 'jól hangzanak'). :)

egysmás 2013.07.06. 21:56:35

@Lajosforras: egy liberális nem akarja korlátozni a homofóbokat a véleményük elmondásában, abban, hogy felvonuljanak és együtt homofóbkodjanak, stb.
Nem akarja kirekeszteni a homofóbokat egyetlen társadalmi szerződésből és aktusból sem.
Ez az átlag homofóbra nem áll.

J.László 2013.07.06. 21:58:00

@milyen szép a Vértes, ó:
Na, sok idióta fog még megpróbálkozni azzal, hogy aki röhejesnek tartja ezt a vonyító heterofóbiát, az biztos homofób (bármi is az, az ilyen szerencsétleneknél a szavak nem kell feltétlenül jelentsenek bármit, elég, ha 'jól hangzanak'). :)

milyen szép a Vértes, ó 2013.07.06. 21:59:50

@J.László:

Hú, most az összes agysejted kifáraszthattad! De nagyon ügyes lett! Tessék, kockacukor!

maroz 2013.07.06. 22:01:29

@Mohamed: Viszont változnak az idők, változnak a normák is benne. Például ma már nem elvárás egy gyerekkel szemben az, hogy meg ne merjen szólalni az asztalnál. Az én gyerekkoromban ez még keményen így volt, és csattant is a tasli, ha a kurva kölök megfeledkezett magáról. Amiért régen rászóltak és repült a pofon az ma a világ legtermészetesebb dolga. Persze nekünk, öregeknek nehéz ehhez viszonyulnunk, de az a jó hír, hogy nem is feltétlenül muszáj, mert mi úgyis hamarost kihalunk, és akkor majd a fiatalabb korosztályok viszonyulnak ahogyan ők akarnak. :)

2013.07.06. 22:02:35

@Mohamed: Te mint Mohamed próféta követője biztos tisztában vagy azzal, hogy Egyiptomban tilos a házasság előtti szex, kurvák nem nagyon vannak, mert azt is tiltja a Korán és válás se nagyon van, tehát nem nagyon vannak szabad csajok. Külföldre pedig nem utazhatnak.
Szerinted mit csinál egy kanos 16-18 srác, vagy te mit csinálnál, ha tudod, hogy még vagy 5-10 évig nem juthatsz nőhöz?
Annyi fiatal srácot kézenfogva, ölelkezve még nem láttam, mint Kairóban éjszakánként. Kényszerből vállalják a homoszexualitást, mert nem juthatnak nőhöz a szigorú, konzervatív törvények miatt.

milyen szép a Vértes, ó 2013.07.06. 22:02:52

@maroz:

De így előbb-utóbb eljutunk oda, hogy a nők is szavazhatnak, meg a niggerek is csak úgy felszállhatnak majd bármelyik buszra.

bgp 2013.07.06. 22:03:37

@maxval, a gondolkodni igyekvő birca: Főképp azért, mert más emberek szabadságát és testi/lelki egészségét sérti.
A buzik nem igazán ártanak másnak. A pedók legtöbbször igen durván.

J.László 2013.07.06. 22:04:54

Egyről ne feledkezzünk meg. Nem a "heteró büszekeség", hanem a buzik bénítják meg minden nyáron Budapestet a maguk "büszkeségével". Nem mi toljuk magunkat az ő képükbe, hanem fordítva.

Egyébiránt a vég kezdete, ha Európa nagyhatalmai törvénybe iktatják a buziházasságot, miközben a földrész legnagyobb problémája az egyre katasztrofálisabb demográfiai helyzet.

A fejéről a talpára kéne állítani a világot.

Lajosforras 2013.07.06. 22:05:08

@milyen szép a Vértes, ó: szövegértés: ne gondold úgy, hogy ebben a szituációban a rendőrös hasonlatod megáll. illetve annyiban, hogy a másik oldalról nézve felcserélődik a gyilkos és a rendőr szerepe. és az ő véleményük semmivel sem rosszabb,mint a tiéd. az meg teljesen mindegy,milyen magas lóról van elmondva.

milyen szép a Vértes, ó 2013.07.06. 22:07:00

@J.László:

Igen, ha be van tiltva a buziházasság, akkor több lesz a gyerek. Persze az is lehet, hogy semmi összefüggés nincs a kettő között.

Figyu, egy idióta csak egyszer 'ér', hagyd a többit is érvényesülni. ;-)

J.László 2013.07.06. 22:08:41

Nem kétséges, ki fogja a rövidebbet húzni, ha az ember szembefordul a természet törvényeivel.

milyen szép a Vértes, ó 2013.07.06. 22:09:19

@Lajosforras:

A rendőrös hasonlat pont annyira hülye, mint a tiéd volt, nem is gondoltam, hogy jó lenne bármire. Rakd össze valahogy.

Ja, még mindig nem fogtad fel, miről van szó pl. a posztban, de nem arról, amivel próbálkozol. ;-)

Lajosforras 2013.07.06. 22:09:45

@egysmás: az lehet,de ebben az országban senki nincs (legalábbis a közéletben, sőt jó sok marha van itt a kommentelők közt is,aki annak vallja magát),aki joggal nevezhetné magát liberálisnak. az átlag homofób meg többek közt ebben különbözik egy liberálistól. szíve joga.

shwarcz bácsi 2013.07.06. 22:14:13

@J.László: ez remelem arra az esetre is igaz, amikor katolikus pap bacsik, hamvas kisfiukat molesztalnak...

J.László 2013.07.06. 22:15:21

@shwarcz bácsi:
Összekevered a jeruzsálemi főrabbit valakivel.

milyen szép a Vértes, ó 2013.07.06. 22:15:30

@shwarcz bácsi:

Ez egy annyira speciális eset, hogy igazából még csak buzulásnak se minősül. :)

egysmás 2013.07.06. 22:15:48

@J.László: És ki is fordul szembe a természet törvényeivel?
A buzuló buzi, vagy a buzulást megakadályozni kívánó álheteró?

milyen szép a Vértes, ó 2013.07.06. 22:17:54

@egysmás:

Lehet, hogy a gravitációra, meg a repülőgépekre "gondolt". :)

zobod 2013.07.06. 22:19:17

A korszellem szerint mindenki maga választja meg a vallását, világnézetét, szexuális és egyéb indentitását, cserélgeti ha kedve tartja. Nincsenek univerzális értékek, társadalomszervező elvek, csak egy lármás zsibvásár, és annak pillanatnyi egyensúlyai. A mai nyugati politika fősodra ezt képviseli, ennek megfelelően természetesnek veszi a homoszexualitást, mint egy bármi mással egyenértékű választást. A baloldaliak és liberálisok még tovább is mennek, és szerintük ez a személyes szabadság végső megélése, hogy már a neme sem köti az embert. Hát, itt tartunk... valószínűleg a gazdasági helyzet rosszabbodásával visszatér az igény az univerzális, praktikus, és általános értékekre. Ha mégsem, akkor a saját devianciánkba és gazdasági hanyatlásunkba belefúlva, a szabadossá és stagnálóvá silányult, néhai erős keresztény Európa romjain létrejövő európai kalifátus valamelyik kádija fogja ezt a kérdését rövidre zárni két-három emberöltő múlva.

Lajosforras 2013.07.06. 22:19:48

@milyen szép a Vértes, ó: nekem úgy tűnt, egy kommentre válaszoltam, nem a poszt tartalmát feszegettem.

_most_ 2013.07.06. 22:20:32

@milyen szép a Vértes, ó: jaja, meg ha a természet azt akarná, hogy az ember repüljön, akkor lenne szárnya, imádom ezeket a konzervatív "érveket" :D

shwarcz bácsi 2013.07.06. 22:21:12

nem keverem ossze! viszont cserebe kivanok neked egy kedves pirospozsgas pap bacsit, aki az olebe vesz es elbeszelget veled.
ja es mindezt adofizetoi penzbol...

Azbej Tristan · http://kerdem.blog.hu/ 2013.07.06. 22:22:36

Nézd, Kedves Blogíró! Az a tapasztalat, hogy a budapesti melegfelvonulásokon időröl időre vallásgyalázó provokációval sértik vérig keresztény emberek millióit, űznek gúnyt abból, ami a legszentebb számukra. Én ezeket a vallásgyalázó embereket egy szinten kezelem a náci és a szélsőbal eszmék szellemi verőlegényeivel. Kűzdeni kell minden ostoba, agresszív, gyűlölködő és általánosító, emberek egy csoportját megalázni vagy sérteni akaró megnyilvánulás és eszme ellen. Legyen az félelemkeltés, vagy provokáció vagy rágalmazás vagy az olyan képmutató, kettős mércétől üvöltő blogbejegyzések mint ez. Több tiszteletet minden jószándékú embernek!

J.László 2013.07.06. 22:22:43

@zobod:
Mégpedig valószínűleg úgy, hogy a "meleg büszkék" a főtéren lesznek lenyakazva.

milyen szép a Vértes, ó 2013.07.06. 22:23:31

@zobod:

Hú, te tudod cserélgetni a szexuális identitásod?

_most_ 2013.07.06. 22:24:53

@shwarcz bácsi: a katolikus papoknál a gyermekmolesztálás az hagyomány, márpedig a hagyományokat őrizni kell :D

milyen szép a Vértes, ó 2013.07.06. 22:24:56

@Azbej Tristan:

Ez az a 'vallásgyalázás', amelyről csak bizonyos retardáltak hallottak valamit a szomszéd unokatestvérének pedikűrösétől, ugye?

Foxtrotty 2013.07.06. 22:25:26

Bajnai viszont megmutatta, hol a helye egy magafajtának: a buzik között. Most már csak az a kérdés, Juhász Péter narkóügyi miniszter mellett kit jelöl majd a kormányában LMBTQ miniszternek? Alföldi Róbert éppen szabad, és a szocik is hálásak lennének ha egyik képviselőjük fiát foglalkoztatná a kormányában

anyadmajma 2013.07.06. 22:26:20

@Azbej Tristan: És mivel is gyalázzák a vallást? Megmondhatnád, hogy szerinted mivel.

J.László 2013.07.06. 22:26:51

@_most_:
Melyik vallás rítusa szerint szopja le a rabbi a pár hetes kisdedet?

milyen szép a Vértes, ó 2013.07.06. 22:27:56

@Lajosforras:

Ez jogos, 'lnézést a feltételezésért, ettől függetlenül a vonatkozó kommentben se volt szó igazán olyasmiről, amit. De rendben.

milyen szép a Vértes, ó 2013.07.06. 22:29:47

@J.László:

Zsidó csecsemőket leszopják, a keresztényeket feláldozzák, sok munkájuk lehet.

J.László 2013.07.06. 22:30:22

Kérdezzétek meg a szeretett cigányaitokat, mi a véleményük rólatok.

anyadmajma 2013.07.06. 22:30:41

@J.László: Nem tudom, te melyik szerint csinálod?

milyen szép a Vértes, ó 2013.07.06. 22:31:12

@J.László:

Még úgy nagyjából meg tudod saccolni, hol vagy épp, ugye? Vagy sötétedés után már nehéz?

Foxtrotty 2013.07.06. 22:35:55

@Vigyázz autókihajtás!:
"Szegény liberók. 20 évvel ezelőtt még majdnem ők adták a kormányt. Mára ebből annyi maradt nekik, hogy elmennek a Pride-ra... "

60 évvel ezelőtt pedig az apukáik büszkén nézhették volna az Andrássy - bocs Sztálin - út 60 erkélyéről, hogy akármilyen az ideológia hozzá, az ő fiaik vonulnak az élen

Azbej Tristan · http://kerdem.blog.hu/ 2013.07.06. 22:38:33

@anyadmajma: Latex szerzetes nővér ruhában aktust imitáló, bibliával tangában táncoló srácok, "Jézusnak is két apja volt" transzaperens, és hasonlók... teljesen felesleges. Nem csak én, a meleg ismerőseim sem értik, hogy ez miért kell.

Foxtrotty 2013.07.06. 22:39:24

@milyen szép a Vértes, ó:
"ha be van tiltva a buziházasság"

Pont annyira, mint a zombiházasság. Marad a földalatti szervezkedés

shwarcz bácsi 2013.07.06. 22:39:44

@Foxtrotty: azert a liberokhoz tegyuk hozza, higy a fidesz 10 even keresztul volt a liberalis internacionale tagja...
tudom manapasag erre mar nem szokas emlekezni, de azert ez igy volt.

milyen szép a Vértes, ó 2013.07.06. 22:41:26

@Foxtrotty:

Ó, amikor a mélykomcsik nekiállnak másokat komcsizni, bármiről legyen is szó éppen. Na de ezért is tartjuk őket. :))

J.László 2013.07.06. 22:41:52

@shwarcz bácsi:
Időben kiszálltak abból az őrületből. Azt hiszem, jól tették.

egysmás 2013.07.06. 22:42:56

@Azbej Tristan: " "Jézusnak is két apja volt" transzaperens," Az Úr az egyik apja, és József a másik.
Ez kettő apuci.
Akárhogy is számolom...

Szóval, fáj az igazság?

Foxtrotty 2013.07.06. 22:43:43

@maxval, a gondolkodni igyekvő birca:
"Nem támogatom a homokosok elleni erőszakot. "

Én sem támogatom. Aki rálépett már meztelen csigára, az megérti hogy van az ember ezzel

milyen szép a Vértes, ó 2013.07.06. 22:43:46

@Azbej Tristan:

Valóban tök felesleges lenne, ha lenne.

Bár azzal, aki ezzel vérig tudná sérteni emberek millióit, én nem mernék kikezdeni.

anyadmajma 2013.07.06. 22:44:45

@Azbej Tristan: Hm, nem járok ilyen helyekre, de elhiszem, hogy ilyeneket csinálnak egyesek.
Amúgy ezek sajnos a "divatbuzik", akik miatt a legnagyobb probléma van ezzel a dologgal.

milyen szép a Vértes, ó 2013.07.06. 22:44:51

@J.László:

Felszabadult hely a "jobboldalon", több pénzt láttak a dologban.

shwarcz bácsi 2013.07.06. 22:45:29

@J.László: idoben? mi vagy te, katolikus pap? kit akarsz hulyenek nezni? 10 evig voltak tagok! ember, mi van veled?

Bambano 2013.07.06. 22:46:07

@roli101: az a fajta liberalizmus, ahogy évtizedeken át hitték sokan, lejárt lemez. nem nálunk, hanem a tőlünk sokkal fejlettebbnek gondolt nyugaton.

például ahol már nem engedik a mecsetek építését, ahol nem engedik a teljes testet takaró vallási viseletek hordását, stb. stb.

milyen szép a Vértes, ó 2013.07.06. 22:47:37

@anyadmajma:

Ez 3 eset tizeniksz évből. Mármint ha elfogadjuk, hogy volt ilyen, mert mindenki csak 'tizenötöd kézből' hallott róla. Egy átlagos berlini felvonuláson valószínűleg dekaméterenként több van, mégsem sértődnek meg a "keresztények" milliói. Hát igen, Budapest speciális hely.

J.László 2013.07.06. 22:49:58

@shwarcz bácsi:
A "naiv" kommunisták egy részének szintén kb. 10 évre volt szüksége ahhoz, hogy '56-ig rájöjjenek, miféle társaság azok az igazi kommunisták.

10 év a történelemben egy szempillantás.

shwarcz bácsi 2013.07.06. 22:52:37

@J.László: idaig azt gondoltam szimplan hulye vagy. de most mar megbizonyosodtam rola, hogy fizetett kommentelo vagy. a hatalom embere, kiszolgaloja.mennyi az oraber ?

Azbej Tristan · http://kerdem.blog.hu/ 2013.07.06. 22:55:23

@milyen szép a Vértes, ó: Egyrészt van. Másrészt pedig pont "csak" annyira sérti a keresztény embereket, mint az LMBTQ közösség tagjait a homofób és hasonló megjegyzések és cselekedetek.

Lajosforras 2013.07.06. 23:02:15

@milyen szép a Vértes, ó: segond, legközelebb nekifutunk újra. minden kezdet nehéz.:)

milyen szép a Vértes, ó 2013.07.06. 23:05:38

@Azbej Tristan:

Rendben, tegyük fel, hogy volt, annak ellenére, hogy eddig bárkitől kértem igazolást, semmit nem sikerült összehozni. A normális keresztényeket egyáltalán nem sérti, például azért sem, mert nem tudnak róla (pláne nem "húdesokmillióan"). A tangában táncoló férfiaktól eleve idegenkedem (ezért se járok ilyen helyekre, fura megoldás, de működik), de nem látom át, hogy egy +biblia mitől vallásgyalázás. A latex apácaruha? Hú. 'Jézusnak két apja volt.' Hú, hú. Csoda, hogy nem omlott össze a nyugati civilizáció. Csak nehogy meglássanak egy-egy SM rendezvényt, vagy egy black metal-pólót.

És persze az elmúlt 4-5 évben egyik felvonulás se lépte túl a 'kézenfogva sétálnak' szintet (az idei még nem tudom, milyen volt), szóval hát izé.

Na meg, mint említettem, egy átlagos nyugateurópai felvonulás ehhez képest Szodoma az ezredik hatványon, fura, hogy azoktól nem vakul meg az összes keresztény, csak a pesti tangáktól.

Mohamed 2013.07.06. 23:07:51

@roli101:

Nem vagyok sem muzulmán sem arab szóval rossz ajtón kopogtatsz

A sok fiatal muszlim sráci úgy kerüli ki a szex tilalmát hogy nem vaginálisan(a szűzhártya végett) hanem análisan szexel a csajával.

A kézenfogva járás meg nem a buzulás jele az arab kultúrában ,a második világháború előtt itthon is kézen fogva jártak a férfiak ésmégsem volt buzi mindegyik,
Az eszkimók úgy üdvözlik a rokonaikat hogy átölelik egymást és összeérintik az orrukat mégsem buzi mindegyik.

Mohamed 2013.07.06. 23:10:43

@maroz:

Az orrtúrás akár csak a segg vakarás undorító mindíg is ,és csak úgy szólok hogy a felnőttek esetében is így van nem csak a gyerekek setében.
Ezért nem helyt álló a régen az aztalnál dumálós példa.

különvélemény 2013.07.06. 23:24:56

Hányok a kdnp-től, de hányok az olyan bloggerektől is, akik a kdnp-ről írnak cikket, mert kurva bátrak, de a római pápáról pont ugyanezen témában már soha sem mernének.
Pedig a kdnp csak azt szajkózza, amit a másik, majom, aki sipkát húzott a fejére, szokott kántálni és milliárd ember beszopja a faxságát.

És ez itt most egy prekoncepció volt...

J.László 2013.07.06. 23:46:50

@maroz:
A gyerekkori sérelmeidből szerintem ne csinálj világnézeti kérdést.

Spiro 2013.07.06. 23:50:41

@Mohamed:
„…Na már most én abban látom a feloldhatatlan disszonanciát hogy elakarják magukat fogadtatni a többségi társadalommal arra hivatkozva hogy ők tulajdon képpen nem is külömböznek a többségi társadalomtól ennek ellenére a másságukat hírdetik, tehát a másságukat kihansúlyozva - a vonulgatásaik vagy egyéb rendezvényeiken - kívánják elhitetni a többséggel hogy ők ugyan olyanok és ezért elkell fogadni őket.
Véleményem szerint ha a homoszexuális szubkultúra nyitni szeretne
- hova tovább - el szeretné fogadtatni magát a többségé társadalommal akkor a bármilyen nemű rendezvényeik alkalmával -legyen az vonulás- inkább a többséggel való azonosságuk, hasonlóságuk kihansúlyozásáhval kéne erre törekedni és akkor nagyobb valószínűséggel könnyebben elfogadná ezt a szubkultúra tagjait a többség.”

Gondolkozz már el azon, hogy a keresztény ünnepek kapcsán rendezett felvonulások (ebből évente jóval több van, mint meleg felvonulás), közterületi rendezvények, véletlenül nem pont ugyan olyan események, mint a meleg felvonulások (pláne, ha ezt nem egy keresztény többségű területen tartják)?

A te logikád szerint ezekre az eseményekre a más meggyőződésűek, vagy másképp gondolkodók, más beállítottságúak, ugyan ilyen érveket felsorakoztathatnak, a keresztények ellen.

J.László 2013.07.06. 23:54:09

@ephart:
Így van. Nem lesz megállás.

különvélemény 2013.07.07. 00:05:57

@Spiro:
Hova is kell nyitni?
A hatályos jogszabályok szerint magánügy.
Maradjon is így, ezzel a liberósok is egyetértenek.

Nem kell tömegrendezvényen reklámozni, ennyi.
Ez nem tolerancia kérdése, én sem zárom le a fél várost, mert bűvöskockamániás vagyok...

Senki sem szereti attól kevésbé George Michaelt, Freddy Mercuryt, vagy Elton Johnt, mert buzi, csak a liberósok kavarják a szart politikai okokból.

Mohamed 2013.07.07. 00:07:31

@Spiro:

Tényleg én még nem láttam rózsaszín bibliára maszturbáló kurjongató dübörgő tamtamot nyomató keresztény körmenetet de szólj ha látsz ilyet.
Másrészt egy katolikus körmenetnek közel sem az öncélú harsány polgárpukkaszztásra törekedő magamutogatás a célja, hanem a zarándoklat megéléseés ha láttál már katolikus körmenetet akkor biztos hogy tudod nem szokta a főutat lezárva a forgalmat lebénítva vonulgatni hanem egy eldugott pöcsnyi szűk macskaköves utcácskán menetelnek.
És általában valami szolíd fenkölt gregorián éneket nyomatnak nem valami egetvereő tam-tamot amit még a holdról is hallani.
És még csak nem is a külömbözőségüket hagsúlyozzák ki hanem azt hogy miaz ami összeköti a katolikusokat a többi emberrel.

Másrészt a kreszténység a mai értelemben vett európa kultúrális alapjait rakta le így az európai kultúra jellegzetessége és szerves része a katolikus körmenet még ott is ahol nincsenek többségben a keresztények,
mondjuk tegyük hozzá azt is hogy csehországban vagy észtországban nincsenek nagyon katolikus körmenetek pont a kereszténység marginalitása miatt( ez a külömbség a buzik és a kersztények közt, ahol nincsek többségben ott nem nagyon pattognak).
Ahogy szerves része a katolikus körmenet az európai kultúrának ugyaolyan szerves része mohács és a magyarság kultúrájának a busójárás,
na már most hülyeség volna a busójáráshoz mint kultúrális jellegzetességhez hasonlítani a buzi vonulást ami ráadásul mindehol egyforma.

dr kíváncsivagyok 2013.07.07. 00:09:11

@ephart: " az aberrált buzik tömege nem egy homogén massza.akik ma kint őrjöngtek az az alja.na ezek 20 év múlva a pedofilia jogi elfogadásáért fognak tombolni.egyenes út vezet el idáig "

A pedofília a te fajtád kiváltsága ( Keresztény papok tömege pedofil...)

Az nem baj hogy a nácik a parlamentben vannak ?

dr kíváncsivagyok 2013.07.07. 00:12:09

@Lajosforras:
"sérti a keresztény embereket,"

A papok tömeges pedofíliája nem sérti ?

burakefendi 2013.07.07. 00:12:13

@autognomia: a pedofília és a homoszexualitás kapcsolata igen sikamlós téma. egyik oldalról, mint a család fekete bárányát, úgy próbálják megtagadni ezt a queer gusztust, másrészt, ha egy keresztény alapon próbál ellenérvelni, rögtön a papi pedofília valahogy említésre kerül. ami egyfajta látens beismerése annak, hogy ezek mégiscsak egy platformon vannak.

egyébként a gyermek, az utód is csak egy olyan bálvány, amit szerintem a jogegyenlőség bajnokai megpróbálják majd ledönteni. a büntethetőségi kor lejjebb szállítása az egyik lépés. de aki büntethető, az ugye felelős ember, az meg is dugható. amikor ezt belátja a társadalom, akkor virradhat föl a pedofilok nagy napja...

_most_ 2013.07.07. 00:15:09

@Mohamed: jó, de a katolikusok pedofilok, értem én, hogy fontosak a hagyományok, de azért megérthetnék, hogy egyesek nem nézik jó szemmel, ha valaki gyerekeket molesztál, legalább csinálják, otthon és ne a templomokban :D

parrre 2013.07.07. 00:44:28

Mi az a KDNP ? Egy párt?

tundrazuzmo (törölt) 2013.07.07. 01:10:38

Hányok az összes KDNP-s balféktől. Ezek annyira legitimek, amikor szidják a buzikat, mint a gárdisták. Zajos kisebbség, akiknek muszáj szólniuk, mert különben láthatatlanok maradnak. Pattogj bolha, hátha észrevesznek!

Mai nyertes bolháink, akik túlpattogták magukat:
- a homokos felvonulók
- KDNP
- feketeruhás nemgárdisták

Gratulálunk ennek az összesen 10 ezer főt számláló 3 kisebbségnek mai csinnadratájáért!

tundrazuzmo (törölt) 2013.07.07. 01:14:11

Az összes kommentelőnek sok szerettel:

Három dologtól hányok, és öklendezem erősen:
- a buzuló paptól
- a papoló buzitól
- és attól, amikor ezek ketten osztják az észt egymásnak

-JzK- 2013.07.07. 04:26:32

A szerző ezt igen elqrta. Ne mossuk már össze a KDNP-nek, mint kormánypártnak a nemszeretését a buzipropaganda ellenzésével, pusztán attól, hoyg ezt ők is csinálják. És persze mindenki vésse szépen jól az eszébe, hogy attól, hogy a Fidesz-kormány balfaszkodik, még nem kell balliberálisnak és kultúrmarxistának lenni, pusztán azért mert pillanatnyilag ők kurvaanyázzák leghangosabban a kormányt.

depositum.hu/homoszexualitas.html

www.ppek.hu/k527.htm

betiltva.com/files/tudos-takacs_homoszexualitas_erkolcs_merlegen.php

regress 2013.07.07. 06:01:08

@tundrazuzmo: amíg egymásnak osztják az észt ,nincs baj.a kdnp.tizedannyi szavazónak örülne,mint ahány támogatója volt a tegnapi felvonulásnak.

Ééén vagyokh azz, а Púúúzó! 2013.07.07. 06:19:42

@ephart: Ez Bircanak ment volna. :-(( A lényeg hogy szépen összejöttünk volna a zsinagóga félreeső részén. Gondolom Birca külön élvezte volna, hiszen nálunk már 3 éves kortól tanítják a Tórát, így a 14 éves kort nem is tartjuk be.

Wagеm 2013.07.07. 06:24:59

@Mohamed: "Mohamed 2012.08.07. 19:28:24
Én csak azt sajnálom, hogy a denveri mészáros nem egy ilyen óvodába tévedt be.
Csak gonoljunk bele ilyen elit helyen nevelgetik az én pénzemből is lárvákat a majdani országnyomorító szerepére. "

SzJ1982 2013.07.07. 06:29:05

@anyadmajma: ne személyeskedj...beleszarok a kdnp-be, engem csak az irritál, hogy megpróbálják ezt a homo-kérdést úgy beállítani, mintha központi téma lenne. Kurvára nem az, egy szinte láthatatlan minoritást izgat, a normális embereknek meg már felfordul a bele ettől a túlhájpolt szarságtól. Te faszfej...

Kalmár 2013.07.07. 07:33:06

Kedves Leszbikusok, Buzik, Melegek, Transzszibériaiak!

Ahelyett, hogy örülnétek neki, hogy lyuk van a seggeteken(mint teszi ezt a párotok) itt vergődtök a neten, hogy mekkora a kirekesztettség.
Ha jól értem soha nem vonulhattak fel ilyen sokan ilyen kevés atrocitás mellett.
Tessék szépen megköszönni a Fidesznek, hogy így vigyáz rátok!
Emlékeim szerint a toleráns balliberális kormányzás alatt, náci csoportok dobáltak, pofoztak tömegesen titeket.

Komolyan: Semmi sem jó?

jog-ász 2013.07.07. 07:34:22

Mohamed: ugy látom nevedhez hűen, prófétaként szajkózod minden blogon ugyanazt a begyöpösödött három mondatot.

semjén ráérzett: ha már egy melegfelvonulásra is kétszer annyian mennek el mint eddig, az nyilván a kis szűk agyában megnyomta a vészcsengőt, hogy haha, itt valami gond lehet hogy egy évvel a választások előtt még egy melegfelvonulást is kihasználnak az emberek hogy kifejezzék az ellenszenvüket a semjén féle bagázzsal szemben.

felcsutisuttyo 2013.07.07. 07:37:16

KDNP??????????????, Ugyan már az nem párt...AZ EGY FIDESZ CSÖKEVÉNY ...A PÉNZÉRT ÉS A HOZZÁSZÓLÁSÉRT HOZTÁK LÉTRE A FIDESZBŐL. Soha nem mérettetett meg önálóan!!!!!!!!!!!!!!!ROHADÉK PARAZITA CSOPRT (CSÖKEVÉNY)

maroz 2013.07.07. 08:08:04

@Mohamed: Akkoriban például az orrtúrás elkerülése végett az emberek kifújták a földre a taknyukat. Jobb kézzel orr picit befog, erős levegővel fújás megindít, egyúttal az orrot befogó két ujj is a fújás ütemére elindít lefelé, majd ha az érkező váladék túl sok ahhoz, hogy a fújás erejétől szabadon és délcegen távozzék a maradékra a két ujjal rásegít, az ujjra tapadó takonyt egy csapó mozdulattal a földhöz vág, kezet gatyába beletöröl. És ez egy komilfó, teljesen rendben lévő, hétköznapi esemény volt.

De van még kismillió ilyen példa, amelyik mind-mind azt a vélekedést erősíti, mely szerint a normák, azok bizony változnak. Ami tegnapelőtt tilos volt az tegnapra megtűrtté lett, mára pedig természetessé. És tudod mi a vicces? Hogy ez a változékonysága a normáknak simán elbírja azt is, hogy te tagadod a tényét. Röhögve kibírja, hát nem undorító?

maroz 2013.07.07. 08:13:18

@J.László: Pedig érdemes, ugyanis ez a konzervativizmus maga. A gyerekkoromból megőrzöm azt, amit hosszas töprengés után és a világgal való szigorúan kritikus összevetés után jónak tartok, valamint elvetem azt, amit rossznak. Ha mindent elvetnék akkor libertárius lennék, ha semmit, akkor fundamentalista.

Valamilyen szinten mindenki világnézeti kérdést csinál a gyerekkorából.

sparklie (törölt) 2013.07.07. 08:29:01

@roli101: a magukat liberalisoknak vallo emberek a legintoleransabbak a nekik nem tetszo velemenyekkel szemben

azt tovabbra sem ertem, hogy miert buszke valaki arra, hogy kibe elvez, akar azonos, akar kulonnemu partnerbe
mivel esszeru oka nincs ennek a buziparadenak, ezert szamomra nyilvanvalo, hogy csak a magamutogatas, botranyokozas lehet a celja, provokacio
a homokosokra egyebkent is jellemzo a hiszti, az extrovertalt, egzaltalt viselkedes, pavaskodas, magamutogatas

A KDNP-hez nem tudok hozzaszolni, mert eleve a lete is egy parodia, nulla tamogatottsaggal bent vannak a parlamentben. Nagyon feleslegesek. Amit mondtak, az ugy van, egyerertek vele, de talan ezt mar a parlamenten kivulrol kellene mondaniuk. Pont ahogy az SZDSZ, ugy a KDNP is eltunhetne mar a sullyesztoben.

egysmás 2013.07.07. 08:38:06

@sparklie: Hol láttál te olyan liberálist, amelyik meg akarta akadályozni, hogy elmondja valaki a véleményét?

regress 2013.07.07. 08:48:21

@sparklie: inkább békés buzik,mint feketeruhás gyáva patkány nácik.a patkányok is akkor bátra ha sokan vannak.azokat el kell taposni,káros férgek.

wmiki · http://kigondoltam.blog.hu/2014/07/20/stephen_hawking_538 2013.07.07. 08:50:07

Bajnai elvtárs hogy forgatta a szemét, amikor a színpadon vetkőző fiúban gyönyörködött. **
m.cdn.blog.hu/va/vastagbor/image/2013/07/ketto.gif

egysmás 2013.07.07. 08:57:00

@wmiki: még te is itt vagy hülyegyerek...

Azok után, hogy nickeket loptál, folyamatosan trollkodsz.

Lajosforras 2013.07.07. 09:21:54

@dr kíváncsivagyok: nem gondolnám, hogy ilyet leírtam volna,amit idéztél. de ha már így alakult, hadd válaszoljak: de, sérti. ettől függetlenül nem gondolom, hogy csak mert vannak pedofil papok, az jogalapot teremt bármi másra. hm?

2013.07.07. 09:31:16

@Mohamed: Szerinted egy nővel való anális szex miben különbözik egy férfival való anális szextől?
Akkor aki a feleségével, barátnőjével csinálja az nem ugyanazt csinálja, mint homoszexuálisok?

Az araboknál pedig még az sem működik, mert a fiatalok csak egy másik családtag jelenlétében találkozhatnak egymással.
Milyen gyermeki gondolkodásra vall, hogy biztos a két bácsi azért fogja egymás kezét, azért ölelik egymást, mert ez volt a szokás a világ másik részén 100 évvek ezelőtt. Nem, nem azért, hanem mert a szigorú vallási és erkölcsi előírások miatt nincs más lehetőségük a szexre. Ott is olyan agyi degenerált papok vannak, akik még az 1000 éves törvényeket akarják betartani. Nálunk is előadják az igét a házasság szentségéről és az örök hűségről, aztán mennek hátra a sekrestyébe a kisfiúkkal.
De szerencsére nem homokosok, bár szerintem az is előfordul.

Az eszkimók azért az orrukat érintik össze, mert a szájuk ráfagyna a másik arcára a nedvesség miatt.
Félelmetes, hogy mennyire tájékozatlan vagy.

wmiki · http://kigondoltam.blog.hu/2014/07/20/stephen_hawking_538 2013.07.07. 09:43:04

@egysmás: nagyon jól érvelsz :x
csupa mocskolódás, semmi bizonyíték... igazi libbant vagy

Budai Andris · http://polgarda.blog.hu 2013.07.07. 09:43:16

Mi a faszért nem mindegy nektek, most komolyan? Nem volt ez elég?

wmiki · http://kigondoltam.blog.hu/2014/07/20/stephen_hawking_538 2013.07.07. 09:46:51

@roli101: hagyd, úgysem fog válaszolni :x
nem mindenki annyira nyitott, mint te, hogy tudja, milyen a férfiakkal való anális szex

xd

2013.07.07. 09:48:02

@sparklie:
Én mondjuk liberálisként az gondolom, hogy elfogadom, ha másnak eltér a véleménye az enyémtől, de nem kell egyetértenem vele.
Egy konzervatívnak mondott gondolkodású azt mondja, hogy ő tudja a biztosat, neki mindig igaza van, tehát a többiek fogadják el az ő véleményét. Tehát elvárja, hogy liberális gondolkodású legyek és elfogadjam az ő véleményét is. Belekényszerít a liberális gondolkodásba, hiszen ha eltér a véleményém az övétől, akkor nekem kell elfogadnom az övét, de neki soha az enyémet, hiszen az ő birtokában az egyetlen igazság.

Jól értettem, hogy mindezért a liberálisok a hibásak?

maxval, a gondolkodni igyekvő birca · http://maxval.co.nr 2013.07.07. 09:50:20

@bgp:

Miért ártanának? Ez csak társadalmi konvenció, semmi egyéb.

Reszelő Aladár 2013.07.07. 09:51:21

Ha akkora a szabadság igénye és hogy mindent szabad, akkor egy pártnak miért kötelező kedvelni egy ilyet? A támogatóinak tetszik vajon ez? Vay ez már nem is számít? A gond az, hogy valakik megint elkezdték a "kirekesztő" cimkét ragasztgatni másokra. Most éppen azok kapják, akik nem mentek felvonulni.

maxval, a gondolkodni igyekvő birca · http://maxval.co.nr 2013.07.07. 09:52:33

@anyadmajma:

Ez mennyiben releváns? S ha tanárt mondanál pap helyett? Ugyanaz lenne, ráadásul sokkal jellemzőbb lenne.

maxval, a gondolkodni igyekvő birca · http://maxval.co.nr 2013.07.07. 09:53:41

@nandras01:

Egyik kedvenc ételem a joghurt. Hitlernek is az egyik kedvence volt. Hitlerista vagyok?

egysmás 2013.07.07. 09:53:51

@maxval, a gondolkodni igyekvő birca: A testi-neurológiai fejlettség csak társadalmi konvenció?

jánosbácsi (törölt) 2013.07.07. 09:54:27

@Azbej Tristan: Látod?! Miért nem így gondolkodnak a melegek?! A hálószoba (titok ), nem tartozik a külvilágra. Hidd el, hogy ha nem provokálnák a melegek a politikusokon keresztül a társadalmat, semmi gond nem lenne. A szexualitás a hálószobába való, nem az utcára!

maxval, a gondolkodni igyekvő birca · http://maxval.co.nr 2013.07.07. 09:56:16

@egysmás:

Nem, hanem a szex korhatára. Bizony vannak és voltak társadalmak, ahol a szex természetes vágynak számít és nem kötik nagykorúsághoz.

Elég csak a magyarországi cigányságra gondolni. Sorozatosan vannak bűncselekmények, hiszen a szex 14 éven alulival gyakori, viszont a cigány közösségben ez teljesen normálisnak számít.

lujo22 2013.07.07. 09:56:38

Tömjén Zsolték nem tagadják meg önmagukat. Úgy tesz, mintha ők a Fidesszel nem politikai haszonlesés érdekében lépnének koalícióba, mert saját erőből be sem jutnának a parlamentbe :D

egysmás 2013.07.07. 09:56:49

@jánosbácsi: nem szexelni akarnak az utcán a buzeránsok.

Azt akarják, hogy a buzeráns pároknak pont ugyanolyan jogaik legyenek, mint a heteroszexuális pároknak.

Ezért vonulgatnak, ezért politizálnak.
A jogaikat akarják.

wmiki · http://kigondoltam.blog.hu/2014/07/20/stephen_hawking_538 2013.07.07. 09:56:50

@maxval, a gondolkodni igyekvő birca: Az Mszp/DK/libbant hívek szerint igen :x
tudod... Adolf Hitlernek is volt szülinapja...

maxval, a gondolkodni igyekvő birca · http://maxval.co.nr 2013.07.07. 09:59:24

@egysmás:

Minden joguk megvan, azaz nincs miért vonulni. Persze vonulhatnak csak úgy is, nem gond. De az már gond, ha saját értékrendjüket igyekeznek másokra kényszeríteni és többletjogokat akarnak.

lujo22 2013.07.07. 10:00:01

@Azbej Tristan: idén volt-e vmi, amivel a vallásosokat megsértették a meleg felvonuláson, azon, kívül, h melegek léteznek nálunk is, ahogy a világon bárhol, de azért agyonütni még sem lehet őket?

egysmás 2013.07.07. 10:03:55

@maxval, a gondolkodni igyekvő birca: van egy határ, amiben a testi-neurológiai fejlettséget elegendőnek ítéli a törvényhozó bizonyos cselekedetekhez.

A vezetői engedély megszerzésének van korhatára, külön kis- és nagymotorra, autóra, teherautóra, buszra, veszélyesanyag-szállításra.
Van ilyen a lopásra, gyilkosságra, garázdaságra.
És van a szexre is meg az abortálhatóságra.

Az, hogy egyes kultúrák ezt nem veszik figyelembe, az mindegy, ahhoz képest, hogy _létezik_ az a különbség, amit a törvényhozó számszerűsített.

2013.07.07. 10:03:57

@jánosbácsi: Valóban a háloszobába való. De akkor miért nem sétálhat két férfi vagy nő kézenfogva az utcán nyugodtan? Miért fog előbb-utóbb beszólni nekik valaki vagy beléjük kötni?
Mert az alacsony intelligenciával rendelkező heterókat ez zavarja. Mások mint én, tehát ki kell őket írtani. Az a gond, hogy van aki tettlegességig viszi a nemtetszését.
Senki se várja el, hogy mindenkinek tetszen a látvány, de bántani bárkit csak mert nem teszik a látvány, nem kellene.

egysmás 2013.07.07. 10:04:38

@maxval, a gondolkodni igyekvő birca: minden joguk megvan?

Házasodhatnak?
Fogadhatnak öribe gyereket?

Nebameg 2013.07.07. 10:05:37

@jánosbácsi: Ha a melegek nem "provokálnának", akkor még ma is másodrendű állampolgárok lennének, akiknek fű alatt közlekedve kell szégyellniük magukat másságuk okán. Mivel a felvonuláson nem dugott senki, így a hálószobatitkok nem is kerültek napvilágra. Hamis az egész érvelésed.

Szabványok 2013.07.07. 10:07:03

@maxval, a gondolkodni igyekvő birca: Ne a pedofíliát hozd példának, mert ennyire nem tudnak absztrahálni.
Hanem például a nekrofíliát.
Vagy inkább az én kedvenc példámat, a többnejűséget!
Ha engedélyezik két férfi 'házasságát', akkor miért nm engedélyezik a többnejűséget?
Több példa van rá az emberi kultúrban, sőt az állatvilágban, mint a homoszexualitásra. Milyen alapon jelenti ki egy magát liberálisnak hazudó ember, hogy a férfi-férfi házasság belefér a toleranciájába, de a férfi-4nő már nem? (Egyetlen indokot tudok elképzelni: a 4 anyóstól óvják szegény férfit. De ez legyen az ő gondja.)

Sokak számára a liberalizmus olyan, mint a magyar autózás: Aki nálam lassabb, az tötyörgő idióta, aki gyorsabb, az száguldozó őrült. Én vagyok a mérce, a sebességre, liberalizmusra, amit én elfogadok, azt el kell fogadnia mindenkinek, különben konzervatív idióta, amit én nem fogadok el, azt be kell tiltani, mert, mert, mert szerintem természetellenes.

A vulgárliberálisok legnagyobb hibája, hogy képtelenek elfogadni az ő (ad hoc, itt és most érvényes) normájuktól eltérő nézetet, nézetrendszert. A homokosokat elfogadták, mert hát istenem ilyen alakú a lelkük. De a homofóbokat nem, mert kötelező visszatartani az öklendezést, ha két smároló férfit látunk.

egysmás 2013.07.07. 10:11:12

@Szabványok: a homofóbok be akarják tiltani/szét akarják verni a buzoparádét.

Ha úgy homofóbkodnának, hogy szerveznek egy homofóbparádét, a liberálisoknak semmi bajuk nem lenne velük.
A homofóbok jogokat akarnak korlátozni.

Szabványok 2013.07.07. 10:17:44

@roli101: Attól, hogy az ember elfogad valamit, még nem biztos, hogy nem zavarja,ha néznie kell. Én elfogadom a seggbekúrást is, a fingást is. Természetes, emberi dolog. Csak egyiket sem szeretném megtapasztalni egy metrókocsiban, mert zavar, undorít. Az én liberalizmusom odáig terjed, hogy mindenki azt csinál, amit akar, amíg nem zavar másokat. Véleményem szerint a férfiak döntő többségének agyába évmilliók alatt igen mélyen beprogramozott tulajdonság, hogy két csókolódzó szakállastól hányingere van. Szerintem sokkal kisebb áldozat a két szakállastól, hogy kibírják egy kapualjig, mint a többiektől az, hogy egy a legalapvetőbb szexuális programjától eltérő erotikus eseményt kelljen végignéznie. Magyarul a körúton ne csinálják. Ennyi a én kérésem a liberalizmus nevében.

Szabványok 2013.07.07. 10:18:42

@wmіkі: " bircának mindene a gyerekkel való szex."
Pap?

egysmás 2013.07.07. 10:19:22

@wmіkі: szóval az első állításom bizonyítéka: itt vagy. Gondolom ennek elfogadásához nem kívánsz komoly tudományos hátteret, elhiszed a tapasztalatból leszűrhető értelmezést.

A harmadik állításom a fenti flúddal bizonyítottnak tekinthető, lévén legalább egy éve ezt a szöveget vágod be, ha valaki nem foglalkozik veled.

A második állításom bizonyítása még hátra van, ha egyszer lesz kedvem, megkeresem azt a szöveged, amikor röhögtél a beszélgetőpartnereden, hogy nem jött rá arra, hogy azon a néven épp te írogatsz, s nem a gazdája.

egysmás 2013.07.07. 10:21:05

@Szabványok: nem a körúton való szexért vonulnak a buzik, hanem a jogaikért.

Szabványok 2013.07.07. 10:26:00

@egysmás: Szerintem nem ismered a "fób" postfix jelentését. Azt jelenti, hogy taszítja. Én pl. homofób vagyok, a homoszexualitás taszít. Nem a homoszexuális ember, azzal jól elvagyok. Attól, hogy valami taszít, még nem akarok senkit megverni, nem akarom senkinek a jogait korlátozni. A Pride rohadtul nem zavar, mert előre bejelentették, aznap nem mentem arra, tőlen csinálják azt amit akarnak. Ehhez joguk van, éljenek a jogukkal. De nekem is jogom van nap, mint nap végigmenni úgy az utcán, hogy ne kelljen olyat tapasztalnom, amitől undorodom.
Én meghozom azt az 'áldozatot' az ő szabadságukért, hogy nem nézegetem őket a Pride-on, ők meg hozzák meg azt az 'áldozatot', hogy nem az orrom előtt nyalják-falják egymást.
Éljünk békességben egymás mellett homokosok és homofóbok! Legyünk tekintettel egymásra, egymás szexuális ízlésére.

maxval, a gondolkodni igyekvő birca · http://maxval.co.nr 2013.07.07. 10:26:28

@egysmás:

Házasodni ellenkező neműek tudnak. A homokosok is házasodhatnak, nem tiltja jogszabály, hogy egy homokos férfi és egy homokos nő egymással házasságot kössön. Azaz nincs diszkrimináció.

Az örökbefogadásnál pedig a gyerek érdekeit kell első helyre helyezni.

wmiki · http://kigondoltam.blog.hu/2014/07/20/stephen_hawking_538 2013.07.07. 10:27:52

@egysmás: sajnálom, ha két nicket nem tudsz megkülönböztetni egymástól... persze tőletek libbantaktól nem lehet sokat várni, az is valami, ha alapfokon beidomítottak titeket az írás-olvasás tudományára

Netuddki. 2013.07.07. 10:29:41

@maxval, a gondolkodni igyekvő birca: Ha néha gondolkodnál is akkor tudnád, hogy egy 1969-es eseményre emlékezés alkalmából vonulgatnak. Nem azért ahogy az ecceri lobbikos Móriczka elképzeli, hogyaszongya "búzák vogymuk, nosza mutassuk meg, vonuljunk fel".
Szóval aki ezen alkalom alakalmából hőbörög az a saját IQ-jának nem túl magas szintjét bizonygatja...

Szabványok 2013.07.07. 10:30:18

@egysmás: ' nem a körúton való szexért vonulnak a buzik, hanem a jogaikért.'
Nagyon helyesen teszik!
Ez a demokrácia, mindenki vonulhat a jogaiért.
Semmi kifogásom, hogy tüntessenek a melegházasságért, vagy akármiért.
(A szomszéd utcában meg tüntethetnek a melegházasság ellen. A rendőrség feladata, hogy fenntartsa az erőszakmentességet. Szerintem így muxik a demokrácia.)

Szabványok 2013.07.07. 10:31:20

@wmіkі: Akkor most már éred, hogy miért nem Te vagy a feleségem, hanem a feleségem a feleségem.

egysmás 2013.07.07. 10:32:10

@Szabványok: ha valaki egy természetes dolgot nem tud elviselni, akkor az beteg.
A fóbiák egész jól kezelhetők.
A fóbiások nyomora nem lehet (nem engedhető meg), hogy társadalomszervező erő legyen.

Ám, ettől függetlenül, a buzik a jogaikért vonulnak, nem azért, hogy seggbe basszák egymást a körúton.

egysmás 2013.07.07. 10:34:21

@maxval, a gondolkodni igyekvő birca: Mi oka van annak, hogy azt a társadalmi szerződést, amit házasságnak nevezünk, azt csak férfi és csak nő kötheti egymással?

A gyerek érdeke, hogy inkább legyen állami gondozott, mint két buzi mellet családban?

maxval, a gondolkodni igyekvő birca · http://maxval.co.nr 2013.07.07. 10:35:21

@Szabványok:

Igen, Amerika erre jó példa: bűncselekmény a többnejűség. A britek ebben konzekvensek: a külföldön köttött többes házasságot elismerik.

nu pagagyí 2013.07.07. 10:36:04

A pedofil papok fajtalankodását támogató párt szorosan testhez tapadó neonszínű öltönyben szónokló elnökének az lehet a baja, hogy a meleg büszkeség nemes eszményét mások sajátítják ki.

maxval, a gondolkodni igyekvő birca · http://maxval.co.nr 2013.07.07. 10:36:17

@kovi1970:

Ők nem ezt mondják, szóval ebben a kérdésben ne velem vitatkozz.

maxval, a gondolkodni igyekvő birca · http://maxval.co.nr 2013.07.07. 10:37:29

@egysmás:

Így alakult ki a házasság?

Miért változtassunk rajta? S ha változtatunk, miért CSAK a homokosok felé változtassunk rajta?

nu pagagyí 2013.07.07. 10:37:45

@wmіkі: Nem voltál elég kívánatos.

maxval, a gondolkodni igyekvő birca · http://maxval.co.nr 2013.07.07. 10:38:01

@egysmás:

Jobb az árvaház, mint a rossz szülői környezet.

Netuddki. 2013.07.07. 10:38:16

@wmіkі: Tévedel, nem vagyok búza. De ti látens búzák nagyon rá vagytok kattanva a témára.
Ha meg kíváncsi vagy mi volt '69 köröl akkor ott a gugli B+, keresd meg magadnak...

safranek 2013.07.07. 10:39:43

A nyilatkozatukban az is szerepel, hogy a "szexualitást tartsák a hálószoba falai között". Ez is a magasfokú meg nem értésről szól. ugyan úgy, ahogy egy heteroszexuális kapcsolat sem csak a szexről szól, a meleg kapcsolatok sem. Nem arról szól a dolog, hogy ki-kivel-hogy csinálja. Ez csak a kapcsolat 1%-a. A másik 99%-ot mindenkinek joga van megélni félelem és kiközösítés nélkül. Joga van elmennei étterembe, az útcán sétálni, stb. Ez az amit nem fognak fel ezek a magukat "keresztyénnek" hazudó emberek.

maxval, a gondolkodni igyekvő birca · http://maxval.co.nr 2013.07.07. 10:42:55

@safranek:

Keresztény ember tolerálhatja a homokosságot, de SOSEM fogadhatja el. Ez olyan, mint elfogadná a gyilkosságot vagy a pedofiliát, ezeket is tolerálja, de nem fogadhatja el.

egysmás 2013.07.07. 10:43:02

@maxval, a gondolkodni igyekvő birca: Az is úgy alakult ki, hogy a nemesek, fehérek, férfiak szólhattak bele csak az államügyekbe, most meg a fekák, meg a nők is.

Az is úgy alakult ki, hogy cigányokat adhatták-vehették Romániában, ma meg szabadon mozoghatnak.

Az is úgy alakult ki, hogy azt a kiskutyát, ami nem kell, azt földhöz csapták, elásták, ma meg ez bűncselekmény.

Szóval, azért, mert valami "úgy alakult ki, ez a szokás" még nem érv annak változtathatatlansága mellett.

Merre gondolod a nyitást a buzeránsokon kívül?
Kell hozzá beszámíthatóság, így az állatok, halottak kilőve.
Angyalok, ufók, wmikik?

Szabványok 2013.07.07. 10:44:17

@egysmás: "ha valaki egy természetes dolgot nem tud elviselni, akkor az beteg."
A szarszag természetes dolog. El is viselem a 'kötelező', feltétlenül szükséges mértékben.
De engedtessék meg nekem, hogy jogom legyen ahhoz, hogy ezt a minimálisra korlátozzam.

"A fóbiák egész jól kezelhetők." :-)
Miért kéne kezelni? Az egészséges méretű undorodások igen hasznos porgramjaink, mert eligazítanak az életben. A szartól azért undorodunk, nehogy kedvünk támadjon megenni. Engem - férfiként - azért lelkesít egy női test látványa és undorít egy férfitesté, hogy szaporodjak és sokasodjak.
Miért kéne belőlem ezt a szexuális orientációt kikezelni, biszexuálissá nevelni?

egysmás 2013.07.07. 10:46:10

@maxval, a gondolkodni igyekvő birca: a rossz szülői környezet =/= buzik a szülők.

A szülői (családi) környezet megítélése egyénileg történik, családlátogatások alkalmával.

A buzikhoz a családlátogató el sem jut, mert eleve ki vannak zárva.
Nem ott bukják el, hogy nem lennének elég jó szülők, nevelők, hanem joguk sincs ezekhez.

maxval, a gondolkodni igyekvő birca · http://maxval.co.nr 2013.07.07. 10:46:32

@egysmás:

Példáid rosszak. Míg pl. szavazásnál, a szavazópolgár fogalma sosem volt fix, addig a házasságnál ez mindig ellenkező neműeké volt.

A beszámíthatóság is csak konvenció kérdése. De még ha maradunk a mai fogalmaknál, akkor is:
- többnejűség,
- többférjűség,
- csoportos házasság,
- rokonházasság,
stb.

maxval, a gondolkodni igyekvő birca · http://maxval.co.nr 2013.07.07. 10:48:11

@egysmás:

Ne lehessen szülő egy homokos. Ne kísérletegezgessünk árvák életével!

Már a mai szabályozás is túl liberális, hiszen Mo-n egyedülálló homokos ma is fogadhat örökbe.

palinkasa 2013.07.07. 10:49:43

@regress: Eressz össze egy buzit egy nácival,meglátod ki lesz megbaszva.

Szabványok 2013.07.07. 10:50:07

@maxval, a gondolkodni igyekvő birca:
Megvilágítanád, hogy mi a különbség a "tolerálja" és az "elfogadja" között?
(Eddig azt hittem, hogy értem, mit jelent Nálad, de az meglep, hogy 'tolerálod' a gyilkosságot. Vagy félreértettem a mondatod?)

egysmás 2013.07.07. 10:51:05

@Szabványok: A fóbia nem egészséges elkerülő program, hanem beteges averzió.
Olyan dolog, ami zavarja az egyén működését.
Mivel zavarja az egyén működését, jó, ha kezelik.

A szexet és a szaporodást-sokasodást nem kéne összekeverni.
Egyszerűen nincs sok közük egymáshoz!
A szex egy szociális aktus.
Célja nem a gyereknemzés.
Az csak egy esetleges és ritka következmény. (gondolom, neked sincs még csak századannyi gyereked sem, mint ahányszor dugtál).

egysmás 2013.07.07. 10:52:29

@maxval, a gondolkodni igyekvő birca: Ha engem kérdezel, tőlem mehetne mindahány.

maxval, a gondolkodni igyekvő birca · http://maxval.co.nr 2013.07.07. 10:56:27

@Szabványok:

Tolerancia = elfogadom annak létezését, amit ellenzek.

Elfogadás = egyetértek valamivel.

Én pl. tolerálom a homoszexualizmust, de nem fogadom el. Ugyanígy tolerálom a pedofiliát is.

Eleve nem lehet toleránsnak lenni azzal szemben, amit elfogadok, ez fogalmi képtelenség. Tolerálni csak azt lehet, amit NEM fogadok el.

virgo 2013.07.07. 10:56:38

Jaj, már megijedtem, hogy a liberok elfelejtettek a kedvenc sportjuknak, a kereszténygyalázásnak hódolni. Tényleg a KDNP az álszent ebben a történetben? Nem bírom különösebben Semjént, gyakorló keresztény se vagyok, de ami sok, az sok.
Azért nem kell bántani senkit, mert valakinek/valaminek született. Nem is szabad. Amikor valaki a kamionon bibliát dörzsöl az ágyékához, az... hát finoman szólva nem toleráns, és nem kötelező ilyet tenni. Ugye? Olyasmit követeltek magatoknak, ami ti sem adtok, főleg nem a keresztény érzelműeknek. Szóval, csak finoman a "képmutató" jelzővel.

Spiro 2013.07.07. 10:57:05

@különvélemény:
Ezzel egyet is érthetnék, azonban én a párhuzamot próbáltam bemutatni, a katolikus körmenetek és a meleg felvonulások között.
A vallás is és a szexuális beállítottság magánügy, mégis mindkettőnek vannak közterületi megjelenései.
Arról nem is beszélve, hogy a politikai meggyőződés is magánügy, így a békemenet, vagy a jobbikos és a baloldali közterületi tömegmegmozdulások is sérthetnek másokat.
Nyílván ezért rendelkeznek a közterületi rendezvények előzetes bejelentéséről, engedélyeztetéséről mert egyetlen rendezvénynek sem lenne 100%-os támogatottsága, és csak azt engedélyezik ami a jogszabályoknak megfelelő.

@Mohamed:
Látom kedvedet leled a sarkított vélemény nyilvánítást (bár a meleg felvonulásról készült képeken a többség konszolidáltnak tűnt).
F elhívnám figyelmedet arra, hogy kinek-kinek más az önkifejezési küszöbe, és egy törvényesen engedélyezett közterületi megmozduláson nyilván olyan dolgokat is tapasztalhatsz, amit más rendezvényeken nem.

Továbbá a történelmi példák korántsem támasztják alá a katolicizmus – általad lefestett - teljesen jámbor voltát, sőt még attól sem riadtak vissza, hogy erőszakkal másokra kényszerítsék saját meggyőződésüket (térítő missziók, inkvizíció, boszorkányégetés, keresztre feszítés, stb.). –azért ettől a meleg felvonulás messze van –

Attól, hogy dogmaként, vagy axiómakén fogadod el a kereszténységet európai alapértéknek, attól még lehetnek eltérő vélemények és csak az idő dönti el, hogy kinek volt igaza (sőt számos tanulmány foglalkozott azzal, hogy rendkívül erősen szorul vissza, pl. nyugat-európai templomok megszűnése).

„(ez a külömbség a buzik és a kersztények közt, ahol nincsek többségben ott nem nagyon pattognak).”
Ezt a kijelentésedet cáfolja az egzotikus helyekre (napjainkban is) küldött, fenntartott keresztény térítő missziók. Én még nem hallottam arról, hogy a melegek missziókat szerveztek volna.

Ahogy a busójárást jópofa dolognak fogod fel, tolerálod, úgy elfogadhatnád a meleg felvonulást is. Gondolom nem veszel részt évente busójáráson, és ennek megfelelően meleg felvonuláson sem kell részt venned.

maxval, a gondolkodni igyekvő birca · http://maxval.co.nr 2013.07.07. 10:58:49

@egysmás:

De nem ez a helyzet. Az USÁ-ban pl. üldözik mind a mai napig a poligamistákat.

Szabványok 2013.07.07. 11:06:52

@egysmás: "A fóbia nem egészséges elkerülő program, hanem beteges averzió."
Értem. Tehát, a Ron Weaslynek fóbiája van a pókoktól, akkor az beteges kezelni kell, az nem megoldás, hogy nem mutogatunk neki pókokat. De ha Harry akarja megdugni, akkor az nem beteges, azt hagyni kell. Hmm. Csak az a kérésem, hogy:
* Én maradhassak ki belőle, ne az Oktogonon, fényes nappal csinálják, ne legyen kiállítva ott sem óriáspók, sem Harry Potter seggbekúrása. Hátha valakit nem gyógykezeltek még.
* Hadd legyen az a véleményem, érzésem, ami. Ne legyen törvényileg kényszergyógykezelendő, ha egy szőrös férfiseggtől lekonyul a farkam.

"A szexet és a szaporodást-sokasodást nem kéne összekeverni."
:-) Márpedig azért alakult ki bennünk (a többes szám első személy itt a bodobácsoktól a tengeri malacokon át az emberig terjed) a 'szex' nevű program, hogy fennmaradjunk, sokasodjunk. Ezért van ez nagyon-nagyon mélyen bennünk, gondolkodó emberekben is, mint motiváció. Persze uralkodunk rajta én sem teperek le minden szembejövő fogamzóképes nőt, sőt kihasználva ezt a tulajdonságunkat örömszerzésre használom a szexet.

Kék az ég 2013.07.07. 11:08:25

@J.László: Oh persze mert EU nepesseg fogyasa az buzik miatt van.

Gondolom neked is azert nincs ot gyereked mert valojaban buzi vagy mi?

Abbe mar bele se menjunk hgy pont a LGNAGYOBB KATOLIKUS NEMZETEKNEL a legkisebb a szuletesek szama!

Aha, tehat le is vezetted hogy a katolikusok a melegek.

maxval, a gondolkodni igyekvő birca · http://maxval.co.nr 2013.07.07. 11:12:52

@egysmás:

Az állam üldözi őket. Ugyanaz az állam, mely meghajol a homokos lobbi előtt. S a jelenlegi amerikai vezetés - legalábbis amerikai szóhasználattal - erősen liberális.

Szabványok 2013.07.07. 11:14:50

@maxval, a gondolkodni igyekvő birca:
Értem.
Ebben az értelemben én sok mindent nem tolerálok.
Pl. nem tolerálom a gyilkosságot. Nem tolerálom, nem fogadom el, hogy van, lehetőségeimnek, képességeimnek, erőmnek, lelkesedésemnek megfelelő mértékben küzdök ellene. Pl. ragaszkodom, hogy köztörvényes bűncselekmény legyen és az állam akadályozza meg.
Szemben a homoszexualitással, amit tolerálok, ami azt jelenti nálam, hogy elfogadom a létezését, nem küzdök ellene, nem akarom, hogy törvényileg tiltsák, sőt a liberális dereguláció azt mondatja velem, hogy az erre vonatkozó passzusokat töröljék a jogszabályokból, mindenki azzal él, azzal szexel, akivel akar. Olyan tüntetést szervez, amilyet akar.

Kék az ég 2013.07.07. 11:15:35

@ Azert eleg rohej, pont Europa "felnott film" kozpontjaban aggodnak erkolcs miatt az emberek, partok.

Igen, KOVI, meg a agyba-fobe-seggbe nep kedvence Michell Wilde orszagaban haborodnak fel a katolikus magyarok...mikozben a Michell Wildokra verik ki otthon.

Szabványok 2013.07.07. 11:16:14

@maxval, a gondolkodni igyekvő birca: Amerika és liberalizmus? No, ne! Amerika demokratikus, de nagyon nem liberális ország.

maxval, a gondolkodni igyekvő birca · http://maxval.co.nr 2013.07.07. 11:17:52

@Szabványok:

Én sem kívánom a homoszexualitás betiltását. Egy betegséggel nem lehet jogi eszközökkel küzdeni. S vonulni mer bárki vonulhat, pedók is, gyilkosok is, ez az ő bajuk. Mindenesetre szégyen, amikor nem-homokosok mennek homokmenetre, mert "nyíltak". Ennak a neve hülyeség, nem nyíltság.

egysmás 2013.07.07. 11:19:04

@Szabványok: A fóbia beteges iszonyt jelent. Ezen nincs mit gondolkozni, magyarázni.
Ez a jelentése.
Ha zavar egy fóbia a hétköznapi életben, akkor azt kezelni kell.
Nem kötelező kezelni, de jobban jársz vele. Mint a rossz fogakkal.
Azokkal is lehet élni, de jobban jársz, ha betömeted a rossz fogadat, mintha hagyod szétrohadni a szád.

A szex, mint szociális aktus, szintén nem nagyon képezheti vita tárgyát.
Ezt vitatni kb olyan, mintha azt vitatnád, hogy a kocsmázás szociális aktus.
A tengerimalacok, bodobácsok, tehenek, egyéb jószágok szexuális viselkedése nem releváns az emberrel kapcsolatban.
A főemlősöké inkább.
A főemlősök sem utódnemzésre használják a szexet, hanem szociális aktusként, aminek következménye az utód, nem pedig cél.

maxval, a gondolkodni igyekvő birca · http://maxval.co.nr 2013.07.07. 11:19:27

@Szabványok:

A liberalizmus szónak több jelentése van, azaz ebbe ne menjünk bele. Én maga is liberális vagyok, s ezzel együtty homofób, s ebben nincs SEMMI ellentmondás.

egysmás 2013.07.07. 11:25:02

@maxval, a gondolkodni igyekvő birca: Amerika államgépezete technokrata. A liberális része másként nyilvánul meg.
Van olyan törvényük, ami szerint a többnejűség nem kóser, TEHÁT üldözik.
Ha lenne lobbi a többnejűség érdekében, akkor napirendre vennék a kérdést, csámcsognának rajta, és lenne valami. Mert ez a fele -a törvényalkotás mechanizmusa- liberális
Amíg viszont ez nincs, a törvényt tartják és tartatják be. Mert technokraták.

IPetya 2013.07.07. 11:29:15

@regress: Itt valami igen nagy tévedés van. Vagy önáltatás. Az igaz, hogy a KDNP szavazóbázisa nem kimutatható a szövetség miatt. A kereszténydemokrata szavazóbázis tartja a Fideszt. Orbán Viktor és Hende Csaba a nemzeti körök megszervezésével összeterelte az MDF, a KDNP és Kisgazdák egykori szavazóbázisát. Melyik párt dicsekedhet több mint egy milliós stabil szavazóbázissal?

himpellér 2013.07.07. 11:30:22

Szeretitek a buzeránsokat? Ragadjatok össze velük!

Amadeus62 2013.07.07. 11:38:26

@maxval, a gondolkodni igyekvő birca:

Abba már belegondoltál, ha a gyereked mondjuk buzinak születne? Akkor mit csinálnál? Kitagadnád, elzavarnád, kinyírnád, vagy mit?

virgo 2013.07.07. 11:45:37

@Amadeus62: Én már belegondoltam. Akkor is a gyerekem. Viszont az ilyen vonulgatásért lehet kapna egy-két sallert, vagy rosszalló szót

titanvuki 2013.07.07. 11:48:41

Mi a faxért kell ennyit vonulgatni?

Rendezzenek egy népszavazást, hogy lehet -e buzulni meg buziknak házasodni, aztán annak fényében engedélyezni vagy nem. Úgyis elbukik a picsába.

Akkor aztán nem lesz feltartva a forgalom többet és mindenki megnyugszik.

titanvuki 2013.07.07. 11:59:25

@egysmás: Hát ha az eredeti értelmében használod a bolsevik szót, akkor bizony az vagyok, mert ahhoz a többséghez tartozom a buzikérdés tekintetében akiket irritál, hogy egy aberrációt kellene elfogadnia.

Kúrják seggbe vagy nyalják ki egymást a szoba homályában és akkor nem zavar senkit.

egysmás 2013.07.07. 12:01:05

@titanvuki: Ha a többség téged akar majd valamiben korlátozni, akkor is bolsevik leszel?

susu64 2013.07.07. 12:05:50

Jól szemügyte véve, ennek az idióta blognak van néhány tanulsága: 1. A célja nem más, mint egy jó kis orbánozás és tarlósozás. 2. a blogírónak gőze sincs a keresztény (és nem kerszténydemokrata) értékrendről, értékekről. 3. Nincs jobb vagy baloldali keresztény értékrend 4. A szexualitás a fajfenntartás céljából adatott meg az élővilágban. Az ember erre még a lélek által többletet tudott hozzátenni. Azonos neműek együttléte nem szolgálja a fajfenntartást, tehát atipikus. Ettől persze még szerethetjük az azonosnemű embertársainkat, létesíthetünk vele ilyen-olyan kapcsolatot, nem kell elítélnünk, de ez mégis más helyet foglal el a társadalmi hierarchiában. És etz nem megbélyegzés, kirekesztés, csak a tények tudomásul vétele és tiszteletben tartása. 5. A görög és római kúltúra hanytlásának kezdetét érdemes egy kicsit ebből a szamszögből is tanulmányozni.

titanvuki 2013.07.07. 12:07:47

A többség engem már most is korlátoz és elfogadom.

Például betartom a KRESZT pedig kedvem lenne 200-zal csapatni. Ha mégis megteszem és bemérnek, akkor fizetek mint a katonatiszt pedig nincs hozzá kedvem.

Vasárnap kedvem lenne fát vágni, de nem teszem, mert tudom, hogy a szomszédokat zavarja a fűrész hangja.

Stb, stb...

Szóval azt hiszem konzekvensen bolsevik vagyok magammal szemben is meg a buzikkal szemben is.

Szabványok 2013.07.07. 12:20:28

@maxval, a gondolkodni igyekvő birca: :-) Én is liberális vagyok, mert alapértéknek tartom a szabadságot. De ezzel nincs ellentmondásban, hogy a homoszexualatiástól undorodom. Természetesen ezt megtartom magamnak, vidáman élek egy társadalomban a homoszexuálisokkal, nem zavarom őket, amíg ők sem zavarnak engem.
(Btw én amellett, hogy liberális vagyok, még katolikus, családszerető, jobboldali és konzervatív. Én ezeket össze tudom egyeztetni és sajnálom azokat a korlátoltakat, akik csak kétféle nézetrendszert, sőt csak kétféle embert tudnak elképzelni. És természetesen az egyik a 'barát', a másik az 'ellenség'.)

Piimpa 2013.07.07. 12:40:37

titanvukival vigyázzatok! nekem folyamatosan küld erotikus üzeneteket, próbálkozik mindenkivel!

titanvuki 2013.07.07. 12:41:07

@Piimpa: Ne magadból indulj ki, hommer! :-)

wmiki · http://kigondoltam.blog.hu/2014/07/20/stephen_hawking_538 2013.07.07. 12:45:00

@Szabványok: én is liberális vagyok ^^

ezért nem örülök, hogy lassan kötelező lesz buzinak, meg cigánynak lenni, mint ahogy kötelező bekajálni a tudomány meséit, mert aki ezeket nem teszi az kiirtani való fasiszta :x

valaki senki 2013.07.07. 12:45:05

Mert a KDNP nem meleg! :) Azt hiszem, az rk. egyházban az arány egy picikét magasabb, mint a a statisztikai átlag! Lehet, hogy vagy 50X is ?

Szabványok 2013.07.07. 12:46:28

@egysmás:
Nagyon nem vagy liberális,
nagyon nem vagy toleráns, nagyon nem vagy nyitott!
Próbáld meg saját hozzászólásodat kicsit távolabbról, kicsit objektívebben szemlélni!
Akkor láthatod, hogy tele van deklarációkkal, kinyilatkoztatásokkal. "Ez így van és kész!"
"Ez nem képzi vita tárgyát", "Ezen nincs mit magyarázni." "Ez a definíciója!", "Kezeltetni kell!"

Márpedig az én nevem Tamás, védőszentem Tamás apostol, a hitetlen és nomen est omen, embertől nem fogadok el igehirdetést.
Különösen olyantól, aki nem érti, amit leírtam, mert nem azzal vitatkozik, hanem egy hülye szlogent hajtogat "a szex szociális aktus".
Mi köze ennek, ahhoz, amit írtam? Én azt mondtam, hogy azért van bennünk és az oroszlánban a szexuális vágy, hogy szaporodjunk. Az egy ezutáni történet, hogy vagyunk olyan okosak és élvhajhászok, hogy 'átverjük' a természetet (or 'teremtőt' as you wish) és feltaláljuk a kotont. Kihasználva ezt a találmányunkat, a szexet (kölcsönös) örömszerzésre is használjuk. (Még a katolikus egyház szerint is!!) Sőt arra használjuk többször.

Jelen cikk kontexusában ez azt jelenti, hogy vannak akiknek az azonos neművel való szex jelent remélhetőleg kölcsönös) örömet. Semmi kifogásom ellene. Csak néznem se legyen kötelező, ennyit kérek.
Nem szeretnék olyan diktatúrában élni, ahol ezért kényszergyógykezelnek. Olyan társadalmat szeretnék, ahol nem kényszergyógykezelnek se engem, se a homokosokat. Békében élünk egymás mellett, igyekszünk nem zavarni egymást.

valaki senki 2013.07.07. 12:47:09

@Szabványok: Jaj de örültem a gondolataidnak! Én is ezzel küzdök! Konzervatív vagyok. Meg liberális. Meg zöld. No és persze, szociálisan érzékeny! Akkor most? Szerintem ráadásul, a zemberek zöme ilyen! Csak nem hagyják, hogy tudja magáról, mert mindenképpen sorba akarják állítani valamelyik halmazban, és nem a metszetükben!

Szabványok 2013.07.07. 12:51:10

@wmiki: Háát... Jobban örültem volna, ha Piszkos Fred mondja, hogy ő is liberális.

titanvuki 2013.07.07. 12:51:56

@valaki senki: Bizonyítékod is van erre, vagy csak a bulvármédia mocskát öklendezed itt vissza félig emésztve? :-)

Szabványok 2013.07.07. 12:55:31

@valaki senki: Köszönöm.
Bár meg kell, hogy jegyezzem nem teljesen állunk közös platformon, mert én nem vagyok 'zöld' és nem vagyok 'szociálisan érzékeny'. (Legalábbis abban az értelemben használva ezeket a szavakat, amikben most szokás.)
De pontosan ez a szép a világban, ez a csodálatos az emberekben, hogy ennyiféle színűek a nézeteik!

xvxvxv 2013.07.07. 13:15:42

homó ffiben találkoztam jófejjel, seggarccal egyaránt. a btk-nyelvszakán szinte csak meleg fiúk voltak (vmiért a meleg ffiaknak nagyon jó a nyelvérzékük - fesztelenül tudnak kommunikálni, nem görcsölnek, mint egy full heteró), kábé, mint az életben. a leszbikus nőkkel én viszont nagyon nem tudok kijönni: nagyarcú, flegma köcsög volt mindegyik , akivel találkoztam, úgy tekintettek rám, mint egy kutyára.

viszont ezek a félkatonai szervezetek is tele vannak látens homóval. egy heteró ffi hosszabb időt nem tud eltölteni sok ffi társaságában (nekem egy idő után kínszenvedés volt többek közt emiatt a katonaság), én már két nap után feszengenék. egyrészt megindúl az óvodás falkavezér-játék, másrészt elkezd nagyon zavarni a sok ffi kipárolgása. ahogy a katolikus egyházban is. ez biofizika. szóval a sok hungarista egyenruhás zöme valszeg csont meleg. máshogy nem megy. ez van. tisztára, mint az Akarat diadalá-ban - úgy néznek ki ezek a fiúk. a kőnácik is fullbuzik voltak javarészt.

maxval, a gondolkodni igyekvő birca · http://maxval.co.nr 2013.07.07. 13:24:49

@Amadeus62:

Ha a gyereked vaknak születne, mit tennél? Azt hangoztatnád, hogy a vakság nem betegség?

maxval, a gondolkodni igyekvő birca · http://maxval.co.nr 2013.07.07. 13:34:09

@xvxvxv:

Igen, pl. a homokosoknak komoly szerepük volt Hitler felemelkedésében. A homokosok egy része nagyon vomnzódik az egyenruhához. Elég megnézni homokos pornó honlapokat, az egyenruhás emberkék NAGYON gyakoriak arrafelé. Hitler mozgalmában is hemzsegtek a homokosok.

jánosbácsi (törölt) 2013.07.07. 13:40:51

@egysmás: Hogy lehetnének már azonos jogaik?! Ezt nem gondolod komolyan?!
Én tőlem pl lehet gyerekük: ha tudnak csinálni!!! De ami természetellenes, arra ne akarjanak már külön jogot maguknak! Csak az nevelhessen gyereket aki megcsinálja....ha meg örökbe adják, akkor ne úgy nőjön fel, hogy azt látja : apa apával dug. Mert ez nem normális. Jogotok van hozzá, de akkor sem normális!
Az meg végképp nem, hogy teherautók platóin, bőrszerkóban és egymást-nyalva-falva vonaglanak. Erre mi szükség?! Erre mondom hogy provokálják a heterókat! De visszatérve a jogokra: minden olyan jog megilleti őket, ami természettől fogva járhat. De ne neveljenek adoptált gyerekeket! Azoknak normális családban van a helyük. Ez a véleményem!

egysmás 2013.07.07. 13:47:24

@Szabványok: nem vagyok hajlandó azon vitatkozni, hogy a Föld gömbölyű-e, vagy sem, azon sem, hogy a zöld szín hullámhossz-tartománya az 490-570 nanométer körül van-e, hogy a Honda Prelude kormányozza-e a hátsó kerekét.
Azon sem, hogy az utód az a szex következménye-e, vagy a célja.
Vannak ugyanis dolgok, amik függetlenek attól, hogy én, vagy te mit is gondolsz, simán léteznek, és úgy léteznek, ahogy.
Az egyetlen különbség pusztán műveltségbeli: van egy tradicionális tudás, meg van egy tudományos tudás.
A tradicionális tudás és a tudományos tudás néha találkozik, néha nem.
Pl. tradicionális tudás, hogy a Föld gömbölyű.
Ám ez egy faszság, a Föld ugyanis nem gömbölyű.
Tradicionális tudás, hogy a szex célja a gyermeknemzés.
Ez is pont olyan faszság, mint a Föld gömbölyűsége.
Egyszerűen nem igaz.

Ennek semmi köze a liberalizmushoz.
Ahogy annak sem, hogy definitíve a fóbia kóros averzió, ami, mint olyan, zavarja az egyén működését.
Ezt kell kezeltetni.
A kell, pont olyan kell, mint a rossz fog esetén való kezeltetni kell.
Nem kötelező, de azért még jó lenne, a saját és az embertársaid érdekében, ha megszüntetnéd a kóros állapotot.
Ennek sincs köze a liberalizmushoz.

shwarcz bácsi 2013.07.07. 13:53:35

@titanvuki: szerinted a bulvar media mocska az, hogy a katolikus papok, melegek, aberraltak, es gyerekekkel
fajtalankodnak evszazodok ota?

egysmás 2013.07.07. 13:56:48

@jánosbácsi: Nem kell reproduktívan aktív állapotban lenni ahhoz, hogy örökbe fogadhass gyereket.

Egy korai klimaxos nő a férjével pl. simán fogadhat örökbe, pedig PONT ANNYIRA KÉPES A REPRODUKCIÓRA, MINT EGY BUZERÁNS.
Azaz kevésbé, mert egy buzi, ha nagyon akar, azért képes gyereket nemzeni, ha nő, akkor pedig szülni.

"Csak az nevelhessen gyereket aki megcsinálja....ha meg örökbe adják, akkor ne úgy nőjön fel, hogy azt látja : apa apával dug. "

Nem mindenhol megy ám úgy, mint ahogy nálatok ment!
Én pl. nem láttam dugni a szüleimet, és a gyerekeim sem láttak még engem dugni.
Egy normális családban egyszerűen nem dugnak a szülők a gyerekeik szeme láttára.

titanvuki 2013.07.07. 13:57:35

@shwarcz bácsi: Szerintem az. Szerintem a papok között is pont annyi buzi és pedo van, mint más emberek között.

titanvuki 2013.07.07. 13:59:09

@egysmás: Nem kell gyerekeket buzi pároknak adni, mivel van elég olyan hetero pár, akiknek nem lehet gyereke. Nekik kell adni, mert azt hívják normális családnak.

egysmás 2013.07.07. 14:01:49

@titanvuki: A "nem kell" és a "nem adható" közötti különbség az, amit a buzeránsok sérelmeznek.

regress 2013.07.07. 14:04:21

@wmiki: elhiszem, hogy te különbözöl a normális átlag embertől.anyád nem kefélt,téged a gólya hozott.csak párszor leejtett útközben

regress 2013.07.07. 14:07:32

@titanvuki: tévedsz,"egészséges" emberből nem lesz pap.tehát hazudsz az arányokkal lapcsolatban

regress 2013.07.07. 14:10:53

@palinkasa: majd ha a kopasz bemegy 30 meleg közé pajszerkodni.addig csak patkány

Lajosforras 2013.07.07. 14:41:16

@shwarcz bácsi: a katolikus papok pedofilok, a rabbik szervekkel kereskednek. ilyen ez a világ. :)

Vigyázz autókihajtás! (törölt) 2013.07.07. 14:44:01

@regress: Mi a bajod a kopaszokkal? Nem vagy elég toleráns? Kopaszfób vagy? Kezeltesd magad...

Ez egyféle alternatív életforma, mégis hogy jössz ahhoz, hogy más ember szabadságjogait korlátozd? Főleg, hogy a kopaszok gyakorlatilag kivétel nélkül szegregációban élnek Magyarországon, a hozzád hasonló intoleráns barmok miatt...

A természetben is tök átlagos dolog, hogy a populáció egyes egyedei bántalmazzák a másikat. Sőtt, az ember már a kezdetektől fogva csinál erőszakos cselekedeteket, gondolj a sok-sok háborúra! Több ezer éve is volt már ilyen, ne akard mér megmagyarázni, hogy ez deviancia!

Más meg a párnára csap. Vagy az asztalra! Akkor őket is kriminalizáljuk? Meg a szőke hajúakat? Meg a 180 ceni alattiakat is!?

Tökönrúgott Feleségek 2013.07.07. 14:45:45

@wmiki: basszus, azért mert egyszer egy évben végigvonulhatnak, még senki nem mondja, hogy kötelező! vagy van félnivalód? :)

Lajosforras 2013.07.07. 14:45:52

@egysmás: amenyniben a homofóbia tudományosan is betegség. ezennel feltalálom a heterofóbiát és kezeltessék magukat azok.

Tökönrúgott Feleségek 2013.07.07. 14:51:51

@maxval, a gondolkodni igyekvő birca: mondjuk nekem eszembe nem jutna homokos pornót nézni :) aztán főleg azt a következtetést levonni, hogy komoly szerepük volt Hitler felemelkedésében (még ha Röhm valóban is...)

Lajosforras 2013.07.07. 14:56:23

na,ha ez igaz,akkor holnaptól a homokosoknak köszönhetjük a fajelmélet gyakorlati alkalmazását is.

pekmester 2013.07.07. 15:10:11

ez poszt egy gusztustalan provokacio. mint a felvonulas. biztos a poszter is ott razta tangaban.

Tökönrúgott Feleségek 2013.07.07. 15:29:59

@pekmester: hol van ebben a posztban provokáció?

Tökönrúgott Feleségek 2013.07.07. 15:35:05

@pekmester: szerintem meg az a gusztustalan provokáció, amit a KDNP rendre elkövet!

egysmás 2013.07.07. 15:38:06

@Lajosforras: a buzeráns nem biztos, hogy heterofób.

Bizonyos intelligenciaszint felett a "fiúkkal dugok" kijelentés nem jelenti automatikusan azt, hogy "gyűlölöm azokat, akik nem dugnak fiúkkal".

maxval, a gondolkodni igyekvő birca · http://maxval.co.nr 2013.07.07. 15:44:55

@Tökönrúgott Feleségek:

Volt egy amerikai zsidó történész (Judith A. Reisman), aki erről írt könyvet: a homoszexualizmus és a náci eszme történeti kapcsolatáról Mémetországban.

Természetesen a homoklobbi azonnal homofób áltudósnak minősítette, s csak zsidó etnikuma mentette meg attól, hogy ne legyen azonnal náciszimpatizánsnak is mondva.

titanvuki 2013.07.07. 16:20:48

@regress: Aham.... okos vagy nagyon.

titanvuki 2013.07.07. 16:22:58

@egysmás: Miért kellene engedélyezni azt, hogy az örökbeadott gyereket egy torz "házasságban" élő pár nevelje, miközben lehet normális párt is találni ezrével. Adják akkor, ha elfogytak a normális párok. (Persze úgysem fogynak el)

egysmás 2013.07.07. 16:24:07

@titanvuki: most nem adhatják, még ha el is fogynak, mert nincs rá jogi lehetőség.

A jogi lehetőség hiányzik.

Orbántakarodj!!! 2013.07.07. 16:36:18

Elárulná nekem valaki, hogy miért kellene arra büszkének lennie bárkinek is, hogy meleg? Ez egy döntés. Nem képesség, nem produktum, még csak fel se találtak valamit, csak egyszerűen úgy döntöttek, hogy azonos neműekkel élnek nemi életet, mert azt jobban élvezik. Erre büszkének lenni?

Orbántakarodj!!! 2013.07.07. 16:42:12

@maxval, a gondolkodni igyekvő birca:
Azonkívül, hogy nem izgat, hogy ki kivel, azért talán nem kellene arra nevelni a gyereket, hogy legyen homi!

egysmás 2013.07.07. 17:14:33

@titanvuki: Oké, de elvitatod azt a jogát is, hogy küzdjön érte?

egysmás 2013.07.07. 17:21:10

@Orbántakarodj!!!: A pride inkább jelent önérzetet, mint büszkeséget, csak nem tud angolul ésvagy magyarul a sok köccsi.

titanvuki 2013.07.07. 17:32:42

@egysmás: Küzdjön csak, de ne bőrtangában az utcán. Lehet normálisan is lobbizni valamiért.

egysmás 2013.07.07. 18:34:12

@titanvuki: A média és a reklám fontos a tömegdemokráciában.
A gyülekezési joggal való élés és a tomegrendezvény szintén.
Minden a só!
Ezt használja az, aki politizál.
Mindenki, kivétel nélkül.

titanvuki 2013.07.07. 19:36:55

@egysmás: A homofelvonulás számomra akkor is gusztustalan.

rabelais · nacifacebook.blog.hu 2013.07.07. 21:06:46

Hát azért én visszakérdeznék egy kicsit, hogy mi a KDNP véleménye arról, amikor a keresztények körmenetekben provokálják az embereket, illetve üzletszerűen rendezik a búcsúkat mind az összes cirkuszi kellékkel.

ép testben ép lélek 2013.07.08. 13:31:35

Én meg felszólítom a KDNP-t, hogy fejezzék be a hulladarabbal pózolást és vonulást. Beteg állatok!

Cinkes 2013.07.08. 16:41:29

Szarok a melegekre, meg a homofób, komplexusos buzikra is.

nemecsek ernő áruló 2013.07.08. 17:28:45

A KDNP nem dohányzik... ja, végülis Harrach Pétert nem a parlamenti tilos dohányzáson kapták rajta, és nem ezért tiltották ki a tv2-t, tényleg.

Kék az ég 2013.07.09. 07:50:17

@ép testben ép lélek:

Különösen hogy a Bibliai tanítások nyílt megsértése!
BÁLVÁNYIMÁDÁS...

ha mar hivatkoznak a mózesi törvényekre a melegek ellen, akkor ugye bálványimádásért sokkal súlyosabb jár.

JÉZUS KRISZTUS EGYSZER SEM Ítélte el őket. De hat ugye KDNP meg krisztusi tanítások az...
süti beállítások módosítása