Így aztán Rogán Antal azt hazudik, amit akar

H_A Címkék: hazugság kizárás Európai Unió Rogán Antal propagandaminiszter2015.10.05. 18:54

Ha minden igaz, ezen a héten kezdeményezik Magyarország szavazati jogainak felfüggesztését a rogyadozó európai asztal mellett ülő, dilettáns, dekadens nyugati liberálisok. Márpedig igaz kell hogy legyen, ha Rogán Antal új propagandaminiszter kabinetfőnök vasárnap fejében ezzel riogatta a jó népet a Kossuth Rádió hullámhosszán. Semmiképpen nem szeretném megvádolni a Fidesz vízfejét azzal, hogy igazat beszél, úgyhogy vizsgáljuk meg, mit állít a propaganda, és mi az igazság. Ha már oda süllyedtünk, hogy Rogán Antalt lett a tuti megmondója széles e hazában.

Azt mondja az agitációs-propaganda frissen felkent feje: ki akarják zárni hazánkat az Európai Unióból. És meg is magyarázza: azért, mert a bevándorláspárti büdös liberálisok nem értenek egyet Magyarországgal abban, hogy meg kell védeni Európa schengeni határait. Mindazonáltal nemcsak hogy megbukott az Unió bevándorlás politikája, Orbán Viktor üdítő hangja az egyedüli higgadt, nyugodt vélemény ebben a bűzös káoszban. Ők, a csúnyák nem értenek minket. Hogy meg kell védeni, hogy csak azt engedünk be, akit mi akarunk. És persze Gyurcsány és a kettős mérce. Mert ha mások teszik azt, amit mi, akkor senkit nem zavar, de ha mi tesszük azt, amit mi, akkor az szélsőséges katonai diktatúrának minősül. Úgyhogy fel fogunk lépni a liberálisok elfogadhatatlan kezdeményezése ellen. Mert most egyből, mit ad Isten, inkább mégis maradnánk.

Nehéz eldönteni, hogy honnan kezdjem, úgyhogy először is: nézetem szerint az elmúlt 30 évben Orbán Viktor egy percig nem volt sem higgadt, sem nyugodt, hogy üdítő lett volna, arról pedig az jutott eszembe, hogy a minap százezren tüntettek Bécsben a menekültek mellett, az úgynevezett „orbanizáció” ellen. Erősen kétlem, hogy azok ott mind egy szálig Gyurcsány kottájából játszottak volna, de ha esetleg mégis: Orbán Viktor és kormánya akkor sem védte meg az európai határokat, hiszen több tízezer „migránst” engedett át ellenőrizetlenül Ausztriába. Orbán Viktor nem védte meg az uniós határokat, hanem beengedte őket: eddig 240 ezer menekült „csörtetett át” az országon, Kovács Zoltán és Pintér Sándor sorra más-más számmal dobálóztak, de hogy több mint 120 ezret nem regisztráltak, az kétségtelen. Ilyetén vad propaganda mellett továbbra sem értem, hogy mi a gyodának kellett 20 milliárdot a kerítésbe ölni, ha úgyis azt tesszük, mint a szerbek, horvátok és mások: utaztatjuk a déli határról az osztrák határra őket, csak közben diplomáciailag még le is kurvaanyázunk mindenkit, akinek a neve eszünkbe jut. Ja meg az előtte két milliárd uszító konzultáció-plakátkampány. A németek még segíteni is akartak, de mi úgy gondoltuk, hogy egyedül szeretnénk Hunyadi Jánosok lenni. Csakhogy.

Most úgy tűnik, hogy – bár az ENSZ színe előtt is hoztuk a formánkat, még oroszul is beszédre nyitottuk a szánkat –, a migráns veszély kezd egyre unalmasabbá válni, és már távolról sem lehet annyi bőrt lehúzni róla, mint korábban. Így aztán Rogán Antal, vadiúj agitprop kabinetfőnök, hadüzenetügyi miniszter egy méretes csúsztatással kezdte (vasárnap fejében) ígéretes pályafutását. Hogy tudniillik ki akarnak minket okádni maguk közül. Tételesen hazugság, de szunnyadó indulatok felkorbácsolására igen kiváló eszköz.

rogan.jpegAz új, keményen dolgozó hazugságügyi miniszter (fotó: europakavezo.blog.hu)

Mert azt nyilván Rogán Antal is egészen pontosan tudja, hogy az Európai Unióból nem lehet csak úgy kizárni tagokat. A szavazati jogot valóban fel lehet függeszteni, de már a Tavares-jelentés óta tudjuk, hogy ez egy rendkívül bonyolult, hosszú, és konszenzusos (úgy értem a tagállamokat tömörítő Európai Tanácsban a szavazatok négyötödét igénylő) döntés eredménye lehetne. (A Lisszaboni Szerződés 7. cikkének szűkebb és tágabb kontextusáról többek között ITT tájékozódhat a propaganda két pofára zabálása helyett gondolkodásra hajlandó nyájas közönség). Sem Rogán Antalnak, sem Orbán Viktornak, sem Mari néninek vagy Pista bácsinak nem kell ettől rettegnie.

Ezt nyilván Rogán Antal egészen pontosan tudja, de ahelyett, hogy a vasárnapot a családjával töltötte volna, veri az amúgy is félre vert harangot. Mert nincs az a szar mennyiség, amit ezek ne tudnának másra kenni, ha az aktuális ellenség nem tölti be kellően a funkcióját. Amellett, hogy ez a kijelentés foltokban sem tartalmaz igazságot, tuti recept a gyűlölködő plakátokra vevő népek napi rettegését szolgáló muníció biztosításához. Miközben csak annyiról van szó, hogy Rogán vasárnap reggel rámorog Brüsszelre, Lázár meg hétfő délután elégedetten konstatálja, hogy az uniós számlákra befolyt a lé.

Mert bármit mesél vasárnap reggel éhgyomorra Rogán Antal, Magyarország de facto egy, az Európai Unió pénzén élő és élősködő banán-, pontosabban narancsköztársaság, a korrupció melegágya, ahol az uniós támogatások nélkül egyébként meglehetősen szűkös bevételi források fölött a mindenható illiberális állam rendelkezik. Apropó Lázár: az megvan, hogy őfényessége a minap bejelentette, hogy a 450 milliárd energetikai korszerűsítési uniós (!) támogatásból a lakosság egy vasat nem kap, mindet állami intézményekre költik? És azt ugye vágja a nyájas olvasó, hogy kik kaphatnak állami megrendeléseket? Azzal tisztában vagyunk, hogy a gaz EU támogatása nélkül nincs földalapú támogatás? És vajon az elmutyizott EU-s pénzek nélkül mennyire jutott volna a saját lábon állásért vívott harcban Mészáros & Mészáros Kft.?

Kitüntetett megvetéssel kérdezem (ar)Rogán(s) Tónit: mire ez a dráma? Mi ez a sírás azon, hogy ki akarnak zárni az Unióból, ami persze nem igaz? Ahelyett, hogy örülnétek. Miért kellene progresszív, unortodox, dübörgő gazdasággal rendelkező, mindenben élen járó országunknak a hanyatló Nyugat soraiban vegetálni, ahol ráadásul egyetlen Orbán Viktor cipője orráig felérő, helyes gondolkodásra képes politikus sincs? Rogán, szerinted annyira hülyék vagyunk, hogy már el is felejtettük, hogyan vonultak a nemzet békemenetelői a nem leszünk gyarmat, mocskos unió táblákkal? Ha végre az történne, amiért évek óta, megállás nélkül harcoltok, akkor most mi a probléma, Tóni? Nekünk amúgy sincs semmi közünk az európai kultúrához, mi a virágzó keleten érezzük jól magunkat, nekünk Kazahsztán és Azerbajdzsán vagy Törökország a mintaállam, akkor mi ez a műbalhé megint?

Elmondom: a szokásos aljas terelés. Nem mintha hatodik éve TI nem kínáltatok volna éppen elég indokot arra, hogy MINKET kilökjenek Európából, mint a macskát szarni, de miért beszélsz mellé ilyen pofátlanul, Tóni? Egy tagállam kizárásának lehetőségét nem szabályozza az uniós jog, így bizonyára egyetértünk abban, hogy propagandaminiszteri bemutatkozásod egy nettó hazugsággal kezdődik. Úgy értettem, az, hogy paraszti családból származol, nem teszi lehetővé számodra, hogy urizálj. Kár, hogy a hazudozástól ez önmagában nem óv meg.

Igazság szerint tök előnyös lenne a kizárás, ha lenne olyan műfaj. Végre örülhetne az EU-ellenes tábor, hogy nem vagyunk gyarmat, és önellátók is lehetnénk. Felhúzhatnánk a vasfüggönyt (ha már elkezdtük) és se ki, se be. Igaz, hogy a következmények pokoliak lennének, de kit érdekel, nem igaz? Legyőztétek a hétfejű, gonosz sárkányt.

Csakhogy. Még egyszer mondom: amiről te beszélsz, amin te háborogsz, az nem egy reális veszély, pusztán olcsó birkatáp. Az én értelmezésem szerint tegnapi porba fingásod egyedüli üzenete az, hogy semmilyen körülmények között nem mondanátok le a sokmilliárdos európai támogatásokról. Arról nem beszélve, hogy ellenség nélkül nincs jövőtök: a Brüsszel elleni kardcsörtetés, a háborús állapotok fenntartása lényetek kvintesszenciája. És tulajdonképpen tökmindegy hogy éppen ki ellen harcoltok: államadósság, rezsidémon, bankok, multik, elmúlt nyolc év, Gyurcsány, migránsok, liberálisok, pedagógusok, fekete ruhás nővérek, a sor végtelenül folytatható.

Az Európai Uniónak, ha valóban létezett volna erre vonatkozó politikai akarat, mint ahogy nem létezett, és most sem létezik, kismillió oka lehetett volna felfüggeszteni szavazati jogotokat (nem a miénket), és ezek közül az európai adófizetők pénzének legalábbis aggályos elköltése (értsd szétlopása) csak az egyik. Ezért aztán bármennyire is próbálod a kerítésre fogni, hogy lassan saját európai pártcsaládotok sem bírja a szagotokat, nem szükséges. Évek óta úgy viselkedtek, hogy a kokik és sallerek osztogatása közben trágyaleves gumicsizmátok bűze facsarja az orrokat. Hát ezért van az, hogy mostanság meglehetősen élesen bírálják Magyarországot (tévesen, mert kizárólag benneteket kellene), ezért van az, hogy a többi kerítés nem probléma, ha mások könnygázzal oszlatnak vagy határellenőriznek, nem probléma, ha mi tesszük, az nácizmus. A jelenlegi helyzetnek komoly előzményei vannak, az EU valóban kettős mércével mér, de nyugi: bonyolult lenne megszabadulni tőletek.

Pedig ha nem mi szívnánk meg, akár még egy próbát meg is érne. Akkor, talán akkor ébredne a nép. Mert úgy tűnik, pillanatnyilag semmi nincs, ami kizökkenthetné tartós, egészségére és jövőjére nézve rendkívül káros közönyéből. És amíg ez így van, újabb és újabb bársonyszékekbe ültetett notórius hazudozók moshatják át az agyát. Rogán pontosan tudja, és maximálisan vissza is él azzal, hogy az átlag magyart semennyire nem zavarja, hogy kiherélték a feje fölül az alkotmányt. Hogy üdítően fos közmédiájából agitációs és propaganda csatorna lett az ő pénzén. Hogy éppen most adják el alóla a szent magyar anyaföldet. Hogy legalább félmillió honfitársa nem önként dalolva ment ki Londonba, és nem mind mosogatni. Hogy szétrohad a köz- és felsőoktatás, mert az egy főre jutó stadionok országa lettünk. Nem zavarja a Quaestor-átverés, az MNB-féle urizálás, csapjunk csak oda az európai asztalra, oszt’ hátha megint 3,60 lesz a kenyér. Nem, az sem zavarná, ha a szomszédot elvinné a fekete autó holnap reggel, és a távoli, ellenségként lefestett Unióból való esetleges kiebrudaltatás is csak akkor tűnne fel, ha elveszítené az állását, ha csökkenne a nyugdíja, ha megszűnne a segélye, vagy ha elbocsátanák a közszférából.

Sem az alkotmányt nem lehet megenni, sem a felsőoktatást, sem az emberi jogokat. Akkor meg? Akkor meg Rogán Antal azt hazudik, amit akar. Büntetlenül, következmények nélkül. Sokszor leírtam, megismétlem: sajnos megérdemeljük. A propagandával ellentétben az igazság az, hogy nem kizárni, hanem bezárni, nem Magyarországot, benneteket kellene, Rogán!

A bejegyzés trackback címe:

https://hacsaknem.blog.hu/api/trackback/id/tr347891890

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

maxval bircaman megbízott szerkesztő · http://bircahang.org 2015.10.05. 19:31:01

Az agonizáló nyugati liberalizmus halálhörgése a mostani magyarellenes hisztéria.

Brüsszel érzi a friss keleti tisztító szelet. S tudja, semmi esélye Krisztus szele ellen a romlott iszlamista-liberális-fasiszta EU-nak.

Fontos hogy Orbán kitartson mert népszerűsége egyre növekszik a nyugati baloldalon és jobboldalon. Csak a halálhörgő liberók vannak ellene.

a nagy hohoohooo 2015.10.05. 19:49:18

A propaganda-minisztérium nyitogatja szárnyait,akkor bizony a farok csóválja a kutyát...
Rogánnak tényleg konzultálnia kéne a Kövérbajszival, aki lassan kihátrálna az unióból. Már az is baj, ha rásegítenek a régi liberális barátok?
"Rogán: Kizárnák Magyarországot az unióból az európai liberálisok".
Besírok a röhögéstől,nincs aki előre szólt volna Tonyónak,hogy természetesen megint csak az indulatokat akarja korbácsolni. Egy szavát se higgyétek el.
Bár Orbán Polgári Körének kitartott náci ribanca
2001-2006.orbanviktor.hu/hir.php?aktmenu=2... és a mihígmélymagyar söpredék kifejzetten örülne ennek.
Az Európai Unióból nem lehet kizárni tagokat. Ezt ő vagy nem tudja (az baj), vagy hazudik, ami még nagyobb baj. Vagy a kettő együtt.
A szavazati jogot fel lehet függeszteni, a 7-es cikkelyt -atombombának is szokták nevezni-alkalmazni ,de egy nagyon bonyolult, hosszú és konszenzusos folyamat eredményeként. Ez annyira nehéz, hogy nem is fog megtörténni. A kormánynak nem kell ettől reálisan tartania. Még.
Az új kis propagandaminiszter mégis fújja a kürtöt, mert hiszen azért lett oda helyezve, hogy fújja és most hirtelen nincs jobb témája. Ennyire futja tőle.
Európa és Magyarország határait úgy kell megvédeni, hogy a beérkező migránsokat regisztráció nélkül buszokra pakoljuk és átadjuk őket az osztrák határon.
Vídia keménységű védelem ez...Így dolgozik a propaganda
A hír és ami mögötte van.
Aki emlékszik még,tavasszal volt uniós vizsgálat a magyar demokrácia állapotát illetően és arról volt szó, hogy ezt folytatják.
Akkor egy bizottságot kijelöltek arra , hogy készítsenek egy anyagot, az unión belül állítsanak fel egy mércerendszert ami alapján nemcsakMagyarország, hanem más országok tekintetében is lehessen egységesen kritériumokat megjelölni.
A határidő 2015 ősze volt.
Valószínű, hogy ezek a vizsgálatok folytatódnak és itt várható valamilyen lépés a talált állapotok alapján.
Rogán valószínűleg ezt készíti elő és csúsztatja egybe a menekültüggyel.
Az uniós határokat valóban meg kell védeni, a bevándorlást szabályozott keretek közt kell tartani ami csak az unión kívüli intézkedésekkel együtt biztosítható.
Azonban a demokratikus jogállamnak , a hatalommegosztásnak , az eljárásrendnek is megvannak a szabályai és feltehetően ezt fogják kifogásolni az országunk esetében.
Szerintem a 2014-es elcsalt 2/3 arról győzte meg a világot, hogy ez egy idióta ország, tehát belülről nem szabad semmi jóra számítani. Ezért, szerintem, igenis jó ötlet az ország külső eszközökkel történő kivéreztetése. Ebben pedig abszolút triviális eszköz az EU-s pénzek visszatartása.De ha jót akarnak a világnak,bässzák ki Orbániát az EU-ból!
Jelenleg az EUs pénzeken élő banánköztársaság vagyunk. ( Szűk bevételi források, állam által elosztva, korrupció melegágya )
Gyakorlatilag az EU tartja fenn ezt az illiberális rendszert.
A direkt kiközösítés a gumicsizmás halálát jelentené. A leghűségesebb csatlósai vágnák hátába a kést!
Ugyan milyen gazdasági eredményeket tudna felmutatni mutyi nélkül a Mészáros KFT, vagy Simlicska & Tsa?
Az EU pénzügyi segítsége nélkül nincs földalapú támogatás. Mi a búbánat lenne a sok új földesúrral ? ( a kérdés költői...)
Ide jut egy ország, ha frusztrált vezetője lesz.
Bässzák ki Viktort az EU-ból!Folyamatosan ellenségképre van szüksége - nekem a harcról és ellenségképről az utóbbi pár évből az alábbiak jutottak eszembe: rezsiharc, államadósság elleni harc, multik, bankok, Brüsszel elleni harc, csak a teljesség igénye nélkül.Látszik, hogy megint rossz válaszokat adunk és rossz oldalra állunk. hagyományosan.Orbán keletre kacsingat, nő a gyűlölködés, mindenki mindent ingyér akar, a szolidaritás hírből sem ismert satöbbi satöbbi satöbbi...ha nem teszünk gyorsan Orbán eltávolításáért megint a fäsz rossz oldalán leszünk ahogy azt szoktuk.

a nagy hohoohooo 2015.10.05. 20:06:56

@maxval bircaman megbízott szerkesztő: Csak halkan szólok Orbán seggtörlője,Vona ánusznyalogatója,hogy nehogy megijedj a szellemi sötétségben ami a szemed mögött van.Nem sírsz a röhögéstől,mert én igen..brhühüüü..rajtad röhög az egész ballib kommenttábor ..a seggedből lógnak ki a beszólásaid.
De jóhogy vagy nekünk ,úgy tartják a inkább szidják az embert ,mint kiröhögjék....brhüü...szép este ,csupa móka kacagás ,éppen az előbb etettem meg a saját szarát Ballib Cenzúrával meg N.Barbival...csáááá...

Éhes ló 2015.10.05. 20:57:54

Lazíts, ne görcsölj, sehol se vagytok:
kozvelemenykutatok.hu
2006 ősze óta stabilan buktok egyre lejjebb és ez a stílus nem segytett rajtatok egy picit sem.
Értelmesebbek ekkor elgondolkodnak rajta, mit tesznek rosszul.
Ti nem.
Hajrá!
Csak így tovább az eleszdéeszesedés lenini/maói/löwingeri útján!
Hajrá!
Tovább a semmi felé!

maxval bircaman megbízott szerkesztő · http://bircahang.org 2015.10.06. 05:38:28

@a nagy hohoohooo:

Rajtam nem tudsz fogást találni, mert független közíró vagyok és mindig az igazat mondom. Ezért is van az, hogy képtelen vagy érvelni velem szemben.

saci02 2015.10.06. 13:19:06

@maxval bircaman megbízott szerkesztő: Hazudsz!!! Ahogy az az amerikai bombazast is. Ez jo erv?

vackor1 2015.10.06. 13:49:22

Basszus, EZ megint az első kommentelő tudott lenni.. Megáll az eszem.. :))
Azoknak, meg , akik a közvéleménykutatásokkal jönnek, valaki - mert én nem fogom , nem vívok párbajt fegyvertelennel ( szellemit se ) - magyarázza már el, hogy nem a szavazók többsége van "velük" , ellenkezőleg, éppen a kisebbsége a kisebbsége - mivel ugye nem 50% felett szavaztak rájuk, bár sajnos kétségtelen, hogy elegen ehhez az alpári állapotok létrehozásához - , a szavazásra jogosultak nagyobb fele sajnos el sem ment voksolni , mert akkor most a fijjjjjjjjug sehol nem lennének.. Sajnos ezt képtelenek megérteni/felfogni , csak mantrázzák a 2/3-ot és a "többséget"... Agyanincsek.. :))

De, hogy a poszthoz is szóljak: szerintem hibátlanul van megírva, hiszen minden egyes állítása tényekkel igazolható.( sajnos az agyanincsek ezt sem fogják érteni, hiába mutatod meg a bizonyítékokat )

Na, jöhetnek az ilyen-olyan kommentek, előre jelzem, hogy nem igazán érik el az ingerküszöbömet azok , akik ezt majd vitatják. :))

wega 2015.10.06. 14:13:04

@maxval bircaman megbízott szerkesztő:

"... friss keleti tisztító szél ..."
"...Krisztus szele... " (ez különdíjas)
"... iszlamista-liberális-fasiszta EU ..."

no comment

verkli 2015.10.06. 14:47:22

@wega: A Tanú-ból vett szövegek, a napi trendnek megfelelően átírva.
Krisztus szele, hahaha, ez nekem is bejött, A Szent Fing.

saci02 2015.10.06. 15:30:23

@maxval bircaman megbízott szerkesztő: Ez aztan az erv!!!

De, hogy meglegyen az ovodas szinvolnalad: de, te hazudtal. Es az ovodas erv hozza: mert te hazug vagy.

Magna cum laudeTigeri másztesz digrii 2015.10.06. 15:37:13

Öröm látni,hogy birka ismét rendesen megdolgozik a pénzéért.
Csak így tovább elvtársam és kitartásod meghozza gyümölcsét!
:))

maxval bircaman megbízott szerkesztő · http://bircahang.org 2015.10.06. 15:39:59

@saci02:

Nem hazudtam. Neked kellene bizonyítanod alaptalan vádadat.

colonel Tigh 2015.10.06. 15:52:51

@maxval bircaman megbízott szerkesztő: Fogást akarsz? Tessék. Ugye az állítás az, hogy amit Orbán, Rogán, Lázár meg a többi csinál és csinált az rendben van. Jogilag, erkölcsileg, és a gazdaság is dübörög. Minden frankó, az ország profitált minden megmozdulásukból. Ha ez igaz, akkor ez egy tény. Eddig gondolom lehet követni. Na most ha valami tényszerű, akkor annak igaznak kell lenni minden körülmény között. Gondolok arra, hogy pl a fagyi finom marad a gyerek számára, függetlenül attól, hogy anyu, vagy apu veszi meg. Akkor most minden fideszes történetben cseréljük fel a neveket ellenzéki politikusokéra, fidesz helyett pedig mszp, lmp stb pártnevet tegyük. Na most az ilyetén megváltoztatott történeteket vajon hogy kommentálnád, és mit csinálnának a vérnarancs szemellenzős keményvonalas fideszfanok? A fenti történetre hogyan reagálnátok? Mit csinálna az a rengeteg droid, ha Gyurcsány vízszerelője lenne egyik évről a másikra az egyik leggazdagabb magyar? Ha az lmp lenne a trafikmutyi mögött, az mszp a földmutyi mögött? És sorolhatnám napestig azokat a dolgokat, amik a keményvonalas fidesz tábor szerint teljesen rendben vannak. Tényleg annyira rendben vannak? Ha ezek az ügyek a másik tábor politikusaihoz kapcsolódnának, akkor is ugyanez lenne a vélemény? Mert más nem lehet.
Ez tragédiája ennek az országnak. Itt mintha senkit nem érdekelnének a valódi értékek és a valós érdekeik. Mint ha az egész ország egy nagy stadion lenne, és csak egy focimeccs lenne az egész, a szimpatikusabb csapatnak drukkolnának. Én leszarom hogy mszp, hogy Gyurcsány, hogy Orbán, hogy fidesz vagy a jobbik lop. Miért van az, hogy ebben az országban ilyen könnyen eszik meg a legsötétebb, legprimitívebb propagandát? A szar az büdös, ha az Orbán szarja akkor is.

maxval bircaman megbízott szerkesztő · http://bircahang.org 2015.10.06. 16:21:59

@colonel Tigh:

"Ugye az állítás az, hogy amit Orbán, Rogán, Lázár meg a többi csinál és csinált az rendben van."

Sosem állítottam ilyet.

"Akkor most minden fideszes történetben cseréljük fel a neveket ellenzéki politikusokéra, fidesz helyett pedig mszp, lmp stb pártnevet tegyük. Na most az ilyetén megváltoztatott történeteket vajon hogy kommentálnád"

Az illető cselekedet értéke szerint.

"és mit csinálnának a vérnarancs szemellenzős keményvonalas fideszfanok?"

Nem tudom, ezt egy vérnarancs szemellenzős keményvonalas fideszfantól kérdezd.

"A fenti történetre hogyan reagálnátok? Mit csinálna az a rengeteg droid, ha Gyurcsány vízszerelője lenne egyik évről a másikra az egyik leggazdagabb magyar? Ha az lmp lenne a trafikmutyi mögött, az mszp a földmutyi mögött?"

Ha eközben az illető vezetés hasznosat is tenne, ez másodlagos lenne.

saci02 2015.10.06. 16:51:12

@maxval bircaman megbízott szerkesztő: Haaat oreg, en is sajnalom, olvasni azert illene tudni...

Lajos Csánó 2015.10.06. 17:29:47

Már írtam! Felesleges a birkával vitatkozni,a tények sem érdeklik!

ogli dzsí 2015.10.06. 18:22:15

orbánék nagyon megnyerték ezt a harcot

sőőtnagyonis 2015.10.06. 18:30:25

Hajaj!
Nem csak a szavazat veszik el, hanem a csuha is!
A stüszivadászok már a meztelen királyuknak tapsolhatnak!

Nzoltan 2015.10.07. 05:35:48

Azt azért ne felejtsük el, hogy az ilyen "banánköztársaságokra" mint Magyarország az EU-nak bizony szüksége van. Mint egy falat kenyérre. Ezért még az elkótyavetyélt állami vagyonból is szívesen visszacsorgatnak némi aprót.

Nzoltan 2015.10.07. 05:39:51

Jelenleg a fidesz teljesen kihasználja a szűk mozgásterét. Ezt kellett volna csinálni az összes eddigi kormányzatnak, nem pedig csaholó kutyaként önként lemondani mindenről. Ha így lett volna már bőven nem itt tartanánk.

maxval bircaman meghízott szerkesztő · http://bircahang.org 2015.10.07. 05:50:38

A lényeg hogy a rohadt liberálisok uszítják a migránsokat, miattuk volt a szír éhínség is.
Ez közírói munkásságom alapvetése.

maxval bircaman meghízott szerkesztő · http://bircahang.org 2015.10.07. 05:52:11

@vackor1: Egy közírónak ez a feladata, hogy irányt mutasson a kommentelőknek.

maxval bircaman meghízott szerkesztő · http://bircahang.org 2015.10.07. 05:53:45

@colonel Tigh: " Miért van az, hogy ebben az országban ilyen könnyen eszik meg a legsötétebb, legprimitívebb propagandát?"
Mert Kádár népe erre van szocializálva.

sas70 2015.10.07. 08:35:13

Most tényleg Rogánnak tapsikolnak, hogy milyen fasza csávó?
Az agyam dobom el.

Fot L' Mondó · http://fotelmondo.blog.hu/ 2015.10.07. 09:46:17

Csak meg kell nézni, hogy honnan származnak a mai vezető politikusaink...
... és máris megértjük a mondást: fotelmondo.blog.hu/2015/10/07/mai_alapgondolat_437
---------------------------
Sok minden felkavarodott a kommunizmussal és a gengszterváltással... a sz@r úszik a felszínen, pedig a víz "fenekén" lenne a helye... sok-sok generációnak kell még eltelnie, mire ez a sok sz@r leülepszik... és mindez Rogánról jutott eszembe.

JMXFAN 2015.10.07. 21:47:25

@colonel Tigh: Colonel, en iszom minden szavad. Teljesen egyet ertek veled.Es pont ugyanigy latom, bar kozel sem ertek annyit a politikahoz mint te, de ugyanezek az erzesek kavarognak bennem is.

2015.10.17. 04:32:16

@a nagy hohoohooo: A költségek, melyek a hatalom fittogtatására pazarétoltatnak, e hatalom alapjait ássák alá. De a legrosszabb, legszemtelenebb kormány, ha azon kívül csapás nem éri, sokáig nem tartathatja fel magát!”Eötvös József Eszmék, gondolatok 1876. sorszámú gondolat.

"Már az is nagyon veszélyes, ha a kormányzat néha, mint Platón engedélyezte, hazudik. De mindinkább bizonyossá válik, nincs nagyobb veszély, mintha a kormányzat semmi egyebet nem tud, és nem tesz, csak hazudik, vagyis ha az egész államkormányzat a hazudozáson nyugszik." Hamvas Béla
Széchenyi István:
"A zsidókat felszabadítják, Magyarország az ő birodalmuk lesz, az új Paradicsom négy folyóval, három heggyel és a kettős kereszttel. És az Apokalipszisben én, szerencsétlen, főszerepet játszom."
süti beállítások módosítása