Ünnepelt sportolóból politikai hulladék: Kokó és a nemzeti amnézia

H_A Címkék: fideszes Fidesz Orbán Viktor Kovács István (Kokó)2015.05.10. 11:18

Soha nem értettem, hogy a képpel, hanggal, számokkal, évszámokkal, vissza nem térítendő támogatásokkal bizonyítható tények letagadásának mi értelme van. Ez onnan jutott eszembe, hogy Kovács István (Kokó) a nemzet köztiszteletben álló ökölvívója kipréselt magából egy olyat, hogy ő sosem volt Fideszes. De még Fidesz-közeli sem volt soha. Nem meglepő, de módfelett mulatságos: innen már csak egy lépés, hogy Orbán Viktor is kitalálja, ő sem volt soha Fideszes.

Nem fogom túlreagálni a dolgot. Soha nem értettem, és ha eddig nem, ezután már biztosan nem fogom megérteni, hogy olyan emberek, akik letettek már valamit a családjuk, saját maguk, és a nemzet asztalára, miért éreznek ellenállhatatlan vágyat arra, hogy egy politikai párt oldalán, rivaldafényből nézzék, hogy a közönség sötétben ül.

Kovács Istvánnak, mint saját teljesítménye alapján sikeres sportembernek semmi szüksége nem lett volna arra, hogy a Fidesz különböző testrészeihez dörgölőzzön. De ha már így alakult, a svájci frank árfolyamán kilóra megvett, PR-célokat szolgáló nemzeti magyar celeb választhatta volna a néma kifarolást. De nem. A nemzet Kokója, nagyon buta Fidesz-celebként az izzadtságszagú magyarázkodást választotta.

Lányos zavarában pedig olyan mérhetetlen baromságokat mondott, miszerint pontosan azokat az értékeket és elveket bírta vallani az idők során, amelyek tök véletlenül (ez utóbbit nem ő mondta) egybeestek a Fidesz értékeivel és elveivel. Nem merek arra gondolni sem, hogy vajon ő mire gondolt: melyik mutyira, melyik sunnyogásra, melyik polgári keresztény gesztusra. Az viszont kétségtelen, hogy ennél a buta, megjátszott amnéziára utaló érvelésnél az is jobb lett volna, hogy sajnálom, a pénzért csináltam, vagy egyáltalán nem sajnálom, a pénzért csináltam.

Fellapoztam az internetet, és az internet azt mondja, hogy Kovács István tiszteletre méltó sportoló bizony belehazudott a nemzet arcába. Vajon 25 millió vissza nem térítendő étterem-felújításra-beindításra kiutalt közpénz megéri ezt a szánalmas nyögvenyelést? Az internet úgy látja, hogy Kovács István hosszú évek óta elég sok Fideszes (párt és sport, pártsport)rendezvényen játszotta a saját lábán álló biodíszlet szerepét. Hol itt, hol ott volt egy üres talpalatnyi föld, gyep, üres szék, állóhely Orbán körül. Azokat Kokó elég szép arányban meg is találta. Persze valószínűleg általában csak véletlenül arra járt, és leült, ha már volt ott egy üres szék, beleállt a kamerába Orbán oldalán, ha már volt ott egy kamera. Nem Fideszes meggyőződésből tapsolt az első, vagy második sorból, hanem mert az elvek, értékek.

koko.jpgAz ember, aki ott sem volt - 2012. december, a Vasas SC csarnokavatója

Pityukám, tudom, hogy nem tegeződünk, de engedd meg, hogy elmondjam: bár egyáltalán nem értettem, azért nem vetettelek meg, mert beálltál a Fidesz mögé, mellé. Van ilyen. Most viszont kiderült számomra, hogy csak egy kiöregedett fideszes sportoló vagy, aki elkártyázta a becsületét. Akinek a szájából az értékek és elvek pont olyan idegenül hangzanak, mint az általa kiszolgált kegyelmes urak szájából. A sportolói gerinc megkövetelte volna, hogy azt mondd: fáj, hogy nem kaptál további 25 milliókat, hogy nincs három trafikod, mangalicateleped és magától növekedő kacsalábon forgó villád. Ez sem lett volna annyira kínos, mint ez az önként vállalt kiüttetés a ringből.

Nyilatkozatodat hallva-olvasva, még kaptam egy apró adalékot annak felfogásához miért annyira vállalhatatlan és visszataszító az az alakulat, amelyet most éppen megtagadtál. És nem azt az – elmúlt évek közéleti viszonyainak tekintetében - nevetséges 25 milliót sajnálom tőled. Volt az több is, de ki számolja, amikor naponta milliárdok folynak be a hozzád hasonló telhetetlen szekértolók feneketlen zsebeibe. „Színvallomásodat” nehezen bár, de megemésztve, arra jutottam, mennyire gusztustalan, hogy te, és a hozzád hasonló, nem Fideszes, de állítólag érték- és elvbarátok, csendben sunyítottak, amikor ezek az alkotmányt fércelték, lenyúlták a magánnyugdíjakat, kivégezték az alkotmánybíróságot, pofán rúgták a médiatörvényt, bevezették a vasárnapi zárva tartást, internetadóval fenyegetőztek, vagy amikor újabban a halálbüntetéssel riogatnak, és tőlünk különböző emberek gyűlöletére buzdítanak.

Persze, tudom, hogy Kovács István nem feltétlenül érti/beszéli a szoft diktatúra nyelvét, nem a jogtudományok doktora, és legfeljebb abban tud érdemi véleményt nyilvánítani, hogy legyen stadion Mezőkövesden, vagy inkább Somogyszobra kéne. Úgyhogy nehogy bárki azt higgye: Kokónak azért ciki már a fideszesség, mert szerinte betelt egy gyalázatos, vállalhatatlanul korrupt kormányzás pohara. Egyszerűen annak a hazug álomvilágnak az összeomlása nem finom már, amelyből nem mellesleg ő is igen jól profitált, de már nem.

Kovács István vallomása rámutat Orbán rendszerének lényegére: amíg képes erőt mutatni, nagyon sok Kokót képes maga mögé állítani. Amint érezhetően gyengülni kezd, az érdekemberek lelépnek a balfenéken. A jó hír az, hogy Kokónál fajsúlyosabb emberek következnek a sorban, és nem lesznek kevesen. Ők lesznek azok, akik az „idejében” lelépőknek járó elismerésért fogják 2-3 év múlva verni a mellüket fél téglával: ők szóltak, hogy nincs rendben „az a sok-sok böszmeség, ami megtörtént itt az elmúlt hat év alatt”. Nos, ebből a sok-sok böszmeségből Kovács István hasznot húzott, támogatta, és csendben asszisztált hozzá. Nincs annyi 25 millió forint, ami ezt bocsánatos bűnné varázsolja.

Úgyhogy csak annyit tudok mondani, az utolsó szó jogán: már évekkel ezelőtt is megkésett lett volna ez az el- és pálfordulás, kifarolás, most viszont egyenesen szánalmas és megvetendő. Így válik egy ünnepelt, népszerű sportolóból egy politika által beszennyezett, vállalhatatlan érdek- és percember. Ha úgy tetszik, politikai hulladék. Kár érte. Vagy nem.

A bejegyzés trackback címe:

https://hacsaknem.blog.hu/api/trackback/id/tr237446956

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

lac666 2015.05.10. 19:56:00

@maxval bircaman szerkesztő: Ilyenkor azért örülök! Szinte minden hozzászólásodból süt a primitívség, de eddig ez a legnagyobb! Remélem minél többen olvassák az okos alapvetésed! Ki tudja egyszer majd tankönyvekből fogjuk tanulni! Orbánisztánban semmi nem lehetetlen! Azon csodálkozom, hogyan nem lett belőled fidesz alatt állami vezető! Legalább egy államtitkár, vagy miniszter! Ilyen tudással helyed van a kormányban!

Capra 2015.05.10. 19:56:19

Figyelem, hazajat szereto ugyved es/vagy ujsagiro kerestetik!!

deutch tamasnak bortonben a helye. Legalabb eletfogytiglan jarna neki kulonosen nagyerteku sikkasztas es allami vagyon elleni buncselekmeny ugyeben. Mivel a fideszes es egyeb kollegai is fedeztek igy szervezett bunozesrol van szo. Egy rakas politikust kellene elitelni jo par evre. De Magyarorszagon a politika mint az olasz polip, maffia szinten mukodik.

1999 december 14. A Budapest Sportcsarnok leeg...

- Tobb tizmilliardos kar. Biztositas nem volt rajta!!! (...)

- December 15. reggel NapKelte Tv musor: Tuzolto parancsnok nyilatkozik amelyben elmondja, hogy a BS teruleten nagy mennyisegben "EROSEN GYULEKONY FOLYADEK" volt szetlocsolva! (egve felejtett gyertyarol szo sem volt) az archivumban nyilvan megvan a riport...

-Kesobbiekben ezzel szemben, azt kommunikaljak, hogy gyertya okozta, karacsonyi vasar stb. Tuzolto parancsnokot SOHA TOBBE nem hallani.

- Par nappal kesobb mar az uj sportcsarnok epiteserol beszelnek.

- deutch tamas par nappal ezutan a NapKeltes ujsagiro kerdesere, hogy MIERT LETT A TUZOLTOSAGI JELENTES 25 EVRE TITKOSITVA, azt hazudja, hogy ez a szokasjog! (NapKeltes riporter ezt annyiban hagyja...)

-Innentol furj balazs nevu pojaca veszi at a kommunikaciot es mindenkit "megnyugtat", hogy szep uj stadion lesz felepitve kozpenzbol. deutch ez ugyben tobbet nem nyilatkozik.

- Juszt Laszlo musoraban megemliti, hogy az uj stadion epitettoje egy bizonyos francia v. nemet konzorcium 2-3-szor annyiert epitette fel az uj BS-t amennyibol ugyan ez a ceg egy hasonlo stadiont epitett Nemetorszagban. ("visszaosztas", korrupcio, sikkasztas)

Utana lehet nezni a bekerulesi osszeg tobb tizmilliard forint es az allam elveszti a tulajdonosi szerepet is, csak nehany napra birtokolja egy evben.

- A stadion tularazott belepteto rendszere az egyetlen ami nyilvanossagra jutott es megkerdojelezodott mint korrupcios ugy.

A BS-t az gyujtatta fel akinek erdekeben allt egy uj stadion kozpenzbol valo felepitese es annak kivitelezojevel megegyezett, hogy a bekerulesi osszegen felul visszaoszt milliardos tetelt annak aki a tendert felugyelte (sportminiszterium, deutch tamas es korei)

Biztositas nem volt rajta, mert nyilvan gyanus lett volna a tuz elott kotni ra. A biztosito ceg nem hagyta volna annyiban. Igy a tarsadalomnak okozott kar meg jelentosebb.

Elotte a BS 100%-ban az allam azaz a nep birtokaban volt annak termelt bevetelt. Az uj szerzodes szerint az epitteto birtokolja az uj stadiont hosszu eveken keresztul es az allam csak NEGY NAPON birtokolja- adhatja ki egy evben. Aki ezt az elonytelen szerzodest megkototte szinten hosszu idore bortonben lenne a helye.

Magyarorszagon nincs egyetlen egy oknyomozo ujsagiro se?????
Mert, hogy a rendorseg vagy ugyeszseg nem fog utana nyomozni az szent, meg kormanyvaltas eseten sem. Hazaszereto magyarok ne hagyjatok ezeket a elkepesztoen pofatlan es gatlastalan bunozoket a nyakatokon eloskodni!!!

Capra 2015.05.10. 19:58:51

@maxval bircaman szerkesztő: a korrupt antidemokratikus fasisztakat nem lehet jobb vagy baloldalinak nevezni. Minden eddigi kormanypart fasiszta volt. Baloldali, jobboldali, konzervativ, csak populista jelzok. Koszontem.

danialves · http://smokingbarrels.blog.hu 2015.05.10. 20:49:39

Ha valaki elvtelen pártkatona, akkor a kurva anyját.

Ha valaki elvek mentén szimpatizál pártokkal, akkor a kurva anyját, mert menekül a süllyedő hajóról meg biztosan csak érdekből dörgölőzött hozzájuk.

Nincs több kérdésem.

villamos alóli kacaj nem mindig őszinte 2015.05.10. 22:40:36

Egy dicső kezdet és sikeres folytatás, így csap át dicstelen végjátékká (az utólsó tét meccs) majd az ímádott vezető csokibarlangjának rendszeres látogatása!

átlátó 2015.05.10. 22:40:43

Revütáncosok, amikor egymásba belekapaszkodnak...amúgy tán 3 hétig volt világbajnok. Aztán kapott egy pofont és visszavonult.

Jean Sol Partre 2015.05.11. 00:40:57

@maxval bircaman szerkesztő: ilyenkor olyan filozofikusak tudtok lenni...

Andy73 2015.05.11. 00:55:43

Kokó ettől még olimpiai bajnok marad, Orbán meg a miniszterelnök, a baloldalnak meg maradnak az ilyen és hasonló témák gumicsontnak, Habonnyal, Simicskával és a többiekkel. Kokó is médiaszereplő lett, és dúl a médiaharc, de mindez csak gumicsont.
A kormány jól teljesít, a mutatók rendben vannak és folyamatosan javulnak, és a választókat elsősorban ez érdekli. Csak a következő választásokig is kell egy kis gumicsont, amit lehet rágni.

Nzoltan 2015.05.11. 02:18:30

@Larry Silverstein: Én nen vagyok benne biztos. A brüsszeli "demokraták" favoritja a mindentelkúróferi. Hogy szakadt volna a feje az anyjába....

Pal Szabo 2015.05.11. 03:15:33

Andy73....a kormany jol teljesit , a mutatok rendben vannak es folyamatosan javulnak...

Te melyik orszagrol beszelsz baszki? Az biztos hogy nem kis hazankrol...Tudod ki teljesit jol? A tolvajok a csucson...A Meszaros,a Rogan,a Szijjarto,a Habonyvagy a kibaszott telapo Vajna...es itt a vege....

igazi Ténytár 2015.05.11. 05:13:15

@ EZT MEGKAPTAD CIKKÍRÓ H_A!

____________

vs.hu/kozelet/belpolitika/kovacs-istvan-elmagyarazta-hogy-kell-erteni-hogy-nem-fideszes-0510

Kovács ma egy terjedelmes és felindult posztban reagált a médiavisszhangra, amelyet többek között úgy értékelt, hogy „ismét teleszemeteltek a sajtót a személyemet aljas módon lejárató cikkekkel”, illetve „ömlik rám a zsigeri gyűlölet”.

_____________

Szúrófény 2015.05.11. 05:15:14

@csoio csagasz: Az anyagi javak szerzésének igénye, lehetősége, nagy csábítás a gazemberségre! Mért pont, egy szétvert fejű bokszoló tudna ellenállni?

igazi Ténytár 2015.05.11. 05:27:26

@ KOKÓ: Senkit, de senkit nem érdekel hogy a Széchenyi hitelkeret elbírálása és kifizetése mar a Csillag Istvan vezette MSZP-SZDSZ kormány idején történt

ITT VALAKI HAZUDIK, de mocskosul!
na vajon ki is? ;-)))

________________

hvg.hu/itthon/20100126_fidesz_dzsudzsak_balazs_kampany

Tény, hogy 2002. április 4-én, három nappal a választások első fordulója előtt adta be a Kereskedelmi Minisztériumba a Széchenyi-tervre szóló pályázatát.

A két forduló között - amikor a Kossuth téri nagygyűlést tartották - már el is bírálták, sőt két nappal a második forduló előtt el is utalták cégének, a a belvárosi Boksz utca éttermet működtető kft.-nek a megítélt 25 millió 559 ezer forint vissza nem térítendő állami támogatásként.

___________

maxval bircaman felelős szerkesztő · http://bircahang.org 2015.05.11. 05:31:26

@lac666:

Ballibául független civilnek a ballib pártkatonát szokás nevezni.

A jó példa Schmitt Pál. Amikor a 90-es évek elején még a ballibek körül forgolódott, akkor ő volt a nagytudású független civil, a becsület és a tisztesség mintapéldánya. Amint átment a Fideszhez, hirtelen tudatlan, ostoba, gerinctelen pártkatona lett.

Ezeket a ballib szövegeket ma már senki se veszi be.

maxval bircaman felelős szerkesztő · http://bircahang.org 2015.05.11. 05:33:01

@danialves:

Értsd meg, egyetlen módon maradhatsz rendes, tisztességes ember: ha MINDIG az mondod, amit éppen a ballib agytröszt. Ha bármi mást teszel, gazember vagy.

maxval bircaman felelős szerkesztő · http://bircahang.org 2015.05.11. 05:36:17

@Ez a nap se múlt el Rogán botrány nélkül:

A marxizmus a nyugat mérge volt Oroszország ellen. Oroszország ledobta magáról a nyugati-marxista gúnyát, s fejlődésbe kezdett, hatalmas mértékben. Ezért támadják éjjel-nappal az orosz népet a washingtoni gyarmati politikacsinálók

igazi Ténytár 2015.05.11. 05:40:36

@maxval bircaman szerkesztő: Detto Szili Katalin, Pozsgay, Szűrös a bolsevik komcsi kutyák akikből nem lesz nemzeti....aztán lőn ;-)))

jotekony koc 2015.05.11. 06:05:37

De miért mondja pont most a Kokó, hogy ő nem fideszes ?

Talán a Kokó valami új pártot akar alapítani ?

Ezek a fideszesek időnként KDNP néven jelennek meg, vagy Jobbik néven, vagy azt hazudják, hogy ők baloldaliak, mint Szilikati.

Kokó valami átverésen dógozik, én azt hiszem.

maxval bircaman felelős szerkesztő · http://bircahang.org 2015.05.11. 06:18:15

@igazi Ténytár:

Nem éppen.

Pl. Pozsgaynak az elvei szinte nem is változtak a 80-as évekbeliekhez képest.

kaleidos cope 2015.05.11. 06:39:30

nem tudom most miért van kiakadva, mikor kilóra vették meg, ráadásul elég olcsón......

istvankah 2015.05.11. 06:50:42

A csák máté milyen oldalon lenne,ha ma nem lenne belőle tőbb ezer a nemzeti gecik oldalán?akadémikus kérdés volt,nem várok választ!Őn megéerem,mikor a nemzeti oldalhoz tartozó szemeteket vasvillával fogják kergetni a "palesztinok" a vereckei szoroson át az ővéikhez!Ennyi szart amit ezek maguk után hagynak az olymposz összes istene sem pucolná ki száz év alatt!boldog lehet a horti,hogy "lyen"követői akadtak!Legalább neki "tőbb"esze volt,és utolsó éveit a zsidóktól kapott pénzekkel kőnnyíthette meg!Mert a zsidók közt is van mesüge!ebben a kárpátoktól övezett jobb sorsra érdemes hazában SOHA nem lesz REND!

jog-ász 2015.05.11. 07:03:20

nemtudom mit fideszesezünk!ne tegyünk már úgy mintha nem tipikus magyar mentalitás lenne ez is! a koko jelenség pont ugyanaz, mint 1949-89 között a magyar nép többsége: adott a rendszer örökkévalósága, élni, ügyeskedni, karriert csinálni meg kell, ezért a nép nagy többsége besimult a rendszerbe. ez zajlott a rendszerváltás után is,és zajlik az orbán rendszerben is. ez utóbbiban azért feltűnöbb a dolog, mert a 2x2/3 miatt úgy tűnik több cikluson keresztül a fidesz vezet, igy aki ebben az állami kapitalizmusban akar érvényesülni, üzletet nyitni, állami támogatást kapni az bizony "hívő" lesz..sztem messze letolja ő is az értékeket, meg a többiek is, a lóvé számít. és ameddig ez az alap magyar mentalitás addig egy egy kormány addig maradhat míg van mit osztogatni.

Andy73 2015.05.11. 07:25:20

@Pal Szabo: Tájékozódj, már az EU is elismeri a gazdasági fejlődésünket, mindig meglepődnek, hogy az adatok még a az előrejelzéseknél is jobbak. A többi csak gumicsont.
Persze az ilyen bloggerek nem a GDP növekedéssel meg a hiány, az infláció és a munkanélküliség csökkenésével vannak elfoglalva, mert abba nem tudnak belekötni.
Nekik marad Habony táskája meg Kokó nyilatkozatai, gumicsontnak.

zombika 2015.05.11. 07:26:50

@Waldeck: ez szép volt. és az utolsó szóig igaz.

Dorsz 2015.05.11. 07:31:28

@maxval bircaman szerkesztő: Valamilyen érdekes okból kifolyólag én épp az ellenkezőjét tapasztalom: aki nem fideszes, az tuti komcsi.

zombika 2015.05.11. 07:35:13

@Andy73: örülök hogy elhiszed azt a sok baromságot mit leírsz. a GDP növekedéshez a kormánynak az égegyadta világon semmi köze, legalább is a magyarnak biztosan. a munkanélküliségi ráta a kozmetika meg a közmunka + elvándorló százezrek fényében "javult".
de szép hogy ezeket még mindig a csodálatos fidesznek tulajdonítjátok. taps

zombika 2015.05.11. 07:40:21

@maxval bircaman szerkesztő: támadják a népet! :DDDD á, még véletlenül sem az van hogy a teljes orosz energetikai és ipari szektort lenyúlta putyin meg a haverok (bocsánat, megvédték)... ááá dehogy... azok a rohadt kapitalisták törnek megint az orosz nép jólétére. tényleg elhiszitek amit irkáltok?

Trackers 2015.05.11. 08:41:53

Szánalmas ballib fröcsögést olvashattunk ismét, egy remek sportolóról, sportemberről.

Lehet persze politikai nézetei okán utálni olimpikonjainkat, sportolóinkat, zenészeinket, színészeinket,
lehet őket megvetni, kirekeszteni, gyűlöletkampányt indítani ellenük.

Lehet, hisz a ballib megmondóemberek mást se tesznek évek óta. Egerszegitől, Kokón kresztül Ákosig, ...

Persze ők egy megosztottságra és, gyűlölettel teli világra akarnak berendezkedni. Ahol büntetik, lenézik azt aki mást gondol.
Valójában intoleráns Gyurcsanyista seggfejek.

Én olyan világot szeretnék, ahol egyszerre lehet kedvelni Ákost, és Bródit.
Ahol együtt szurkolhatunk jobb avagy baloldali sportolóknak.
Ahol Eperjes és Kulka is megbecsült és elismert színész.

Elég a baloldal uszításából, megosztásából !

Trackers 2015.05.11. 08:43:44

@Dorsz:

Akkor olvasd el a posztot újra figyelmesen.

A meggyőződéses ballibektől kirekesztőbb életforma nem létezik.

vénkujon 2015.05.11. 08:48:37

@Trackers: látod bazmeg? a mondandód végére teljesen belibcsisedtél.:D nna akkor mosmeg micsinász?

sanyix 2015.05.11. 08:57:25

Fideszes követelmények:
-tanulatlan bunkó
-gerinc, elvek hiánya (így fogadják el a fütyisz pár évenkénti szembefordulását a saját politikájával)
-erős hipokrízis, lásd ballib gyűlöletről fröcsögnek, miközben habzó szájjal komcsiznak (úgy hogy a pártjuk tele van mszmp-s pártemberekkel), ballibeznek, gyűlölködnek
-a kevés sikeres gazdasági eredmény állandó szajkózása, a sikertelenségek elhallgatása, maszatolása (lásd komcsi diktatúrák propagandája, vagy az 1984)
-korrupció támogatása, ha azt az elvtársak csinálják
-feltétel nélkül seggnyalás
-folyamatos ellenségkép gyártása (lásd még komcsi diktatúrák)
-Magyarország és a magyar nép feltétlen gyűlölete
-munkásőr, mszmp-s, kisz-es előélet
-mivel a fütyiszes a komcsi diktatúrában edződött, annak egyszerű elveinek átvétele: "ahol nem mi vagyun, ott az ellenség" -> "mindenki aki nem mi vagyunk, az ballib"

sanyix 2015.05.11. 08:59:52

@sanyix: és még kifelejtettem az utolsó pontot:

-kimondja, vagy utal a kádári nosztalgiára pl "régen minden jobb volt", bezzegelés

sanyix 2015.05.11. 09:17:15

@sanyix: mondjuk még az is hozzá kell tenni, hogy ezek közül a pontok közül sok a gyurcsányistákra is illik ;)

Szabványok 2015.05.11. 09:30:49

@maxval bircaman szerkesztő: :-)
Rég írtál ilyen okosat!
Tökéletesen egyetértek Veled.
A magam részéről azért taszít legjobban a fidesz, mert baloldali. Baloldali populista.
Az ellenzéki pártokban is sokszor csalódom, mert a fidesz baloldaliságára még ráígérnek. Rezsicsökkentés? Mi még jobban csökkentjük a rezsit.
Sajnos liberális, jobboldali, demokratikus párt nem nagyon van Magyarországon, ez az én nagy bánatom, ezért leginkább csak gumikesztyűben, befogott orral és nagy-nagy kompromisszumokkal tudok szavazni, akkor is egy esélytelen pártra.

Andy73 2015.05.11. 09:56:18

@Trackers: Ott a pont. Az ilyen ha-ha-k nagy nullák, senkik, akik - Kokóval ellentétben - soha semmit nem tudtak elérni, csak névtelenül szórják a mocskot, mert semmi máshoz nem értenek, csak a gyűlölködéshez.
Az általuk preferált baloldali pártok detto, a kormányzáshoz nem értenek, csak a romboláshoz és a gyűlölködéshez.
Mára a választók erre már rájöttek, és így semmi esélyük arra, hogy visszaszerezzék a hatalmat, ezért még jobban acsarkodnak.
Már csak az emberek elenyésző hányada vevő erre, de nekik továbbra is kell a gumicsont.

Béláim! Rátoltuk! 2015.05.11. 10:03:50

@Larry Silverstein: Az eltévelyedett (tehát a velejéig elromlott) tisztalelkűek paradoxona, amit állítasz:
"Vonó egy tisztalelkü fiatalember, hiszen nem ballib. Tehát megválasztható."

1. Vona...
2. aki velejéig elromlott
3. a Jobbik és Vona a vég folytatása, mert kezdete Orbán és a Fidesz

Szumma: "...hiszen nem ballib. Tehát megválasztható."
Mint pl. Hitler is úgy volt.

Csak így tovább, nemzetsorsrontó szittya magyarok!

maxval bircaman felelős szerkesztő · http://bircahang.org 2015.05.11. 10:12:08

@zombika:

Washington mérges Putyinra, mert orosz kézbe vette az energiakincseket. Washington szerint ennek amerikai kézben kellene lennie, úgy demokratikus. Így lett Putyinból gonosz diktátor a Washington által vezérelt ballib médiákban.

sanyix 2015.05.11. 10:16:45

@maxval bircaman szerkesztő: putyinból úgy lett diktátor, hogy úgy viselkedik, és úgy tesz mint egy diktátor.

2015.05.11. 10:19:10

@Andy73: Igazad van, Kokó valamit letett az asztalra, tehát a véleménye érvényes. Kilép a fidesz mögül. Tehát a fidesz már nem érdemli meg a támogatást. Érvényes a véleménye, követni kell. Te mondád!

Andy73 2015.05.11. 10:19:23

Kokó ettől még olimpiai bajnok marad, Orbán meg a miniszterelnök, legalább még három évig, de a jelek szerint tovább is.
Ha-ha pedig egy névtelen nulla, akit senki sem ismer. Nyilván magából indul ki, ezért hív másokat hulladéknak.

maxval bircaman felelős szerkesztő · http://bircahang.org 2015.05.11. 10:20:18

@sanyix:

A rohadék képes volt demokrat9ikus választ nyerni, s a demokratikus felhatalmazás alapján NEMet mondani Washingtonnak!!! Fújj, ezt csak egy diktátor teheti.

2015.05.11. 10:21:57

@Andy73: Frissíts. Épp most vettek vissza a növekedési előrejelzésekből....
Egyébként arra vagy büszke, hogy sikerült elérni a 2006-os szintet. Tudod, amikor Gyurcsánynak menni kellett....

2015.05.11. 10:23:53

@Andy73: Kár, hogy Bulgárián, Szovénián kívül mindenki jobban teljesít a régióban....

2015.05.11. 10:24:28

@Andy73: Ja, és az államadósság sem csökken. Káááár.

mikerbiker 2015.05.11. 10:27:57

Ez bizony egy eléggé gusztustalan guglifillérvadász poszt...
Pont a Kokó-t kell basztatnotok? Kevés nála normálisabb sportolónk van(volt). Ennyi erővel bárkinek kiforgatható bármelyik mondata és máris rá lehet húzni bármilyen szarságot...undorító.
A Tisztelt kommentelők többsége meg,mostanra tényleg vállalhatatlan baromságokat hord össze.
Majd a 2018as jobbik győzelem után hüppöghettek a sarokban mindannyian,mert ezzel csak ezt éritek el...idióták...még azt sem veszitek észre hogy mennyire ártalmasak vagytok..."kell pár guglifillér azt annyi...a többit leszarjuk..."

2015.05.11. 10:29:14

@Andy73: Az ugye megvan, hogy az államadósság a gdp-hez viszonyítva 2006-ban62% volt, 2014-ben 77% ?

mikerbiker 2015.05.11. 10:29:57

@Könnyen elkaptuk, uram!: Nagy kár hogy épp a múlt héten csökkent 600 miliárdot...

2015.05.11. 10:41:16

@mikerbiker: Volt miből....pláne, ha a forint árfolyam változott....

2015.05.11. 10:42:13

@mikerbiker: Tehát a fidesz feltornázta az államadósságot, most abból csökkent, akkor az jóóóóó.

Frady Endre · http://fradyendre.blogspot.com/ 2015.05.11. 10:51:09

Kokó végre bevallotta,
S dicséretes eme tette,
Dísztribünön évek óta
Ütőtávját méregette.

Eltöprengett hazamenet
S gondolkodott egész éjjel,
Mikor jön a döntő menet,
Ahol csaphat szerte-széjjel.

Most érezte, itt az idő
Jót behúzni fűnek-fának,
S mellőle a Fidesz kidő'.
Koko diem! - Üss a mának!

:)

dr. mesterséges színezék 2015.05.11. 11:53:27

@Trackers: "Egerszegitől, Kokón kresztül Ákosig,"

Látom, te már tudod, kikről fog legközelebb kiderülni, hogy sosenemvótak fideszesek, áh dehogy.

high up! 2015.05.11. 11:54:29

Ez a szép ezekben az idióta ballibsi Átlaghülyemagyarokban, hogy már 5 éve azt várják, hogy a fidesz szavazó hátat fordítson Orbaneszkuéknak, majd amikor ezt megtörténeik, akkor az elmebetegje totális támadást indít a kifaroló ellen.

S aztán még csodálkozik is az Átlaghülyemagyar ballibsije, hogy nincsen nekik új szvazója a mumifikálódott komcsi nyuggerjein kívül.
Ráadásul gyurtcsánnyal meg a többi ótvar leszerepelt ballibsivel továbbra is szétválasztahtatlan kapcsolatban élnek.

Mindig mondtam, 90%-nyi Átlaghülyemagyarral ennyire lehet vinni az életben, nem többre.

FOLYTASSUK!

dr. mesterséges színezék 2015.05.11. 11:55:06

@Frady Endre: Még mindig figyelem a munkásságodat, és még mindig nagyon tetszenek a rímtörténeteid.

high up! 2015.05.11. 11:58:21

@maxval bircaman szerkesztő:

ja, te Putyin által fizetett netes trollhadsereg tag, Putyin gazdid háborús bünös, aki ráadásul minden ellenzékit kinyír.

Ha nem bulgár anyabirka szült volna téged a Balkánra, hanem ukrán anyabirka Kelet-Ukrajnába, valszeg nem éljeneznéd, hogy a ruszkik kiirtották a birka felmenőidet és a földdel tették egyenlővé az aklodat.

FOLYTASSUK!

maxval bircaman felelős szerkesztő · http://bircahang.org 2015.05.11. 12:13:46

@high up!:

Putyin jelenleg a világbéke egyik fő biztositéka, nem háborús bűnös. S persze senkit nem irtott ki sehol.

sanyix 2015.05.11. 12:15:59

@maxval bircaman szerkesztő: csak a politikai ellenfeleit, meg néhány újságírót. Hogyha szerinted "putyin a világbéke egyik fő biztosítéka" (LOOOL) nem is értem miért zavar hogy obama nobel békedíjat kapott :DD

dr. mesterséges színezék 2015.05.11. 12:18:52

@maxval bircaman szerkesztő: Neked ez most az igazi birkaságod, vagy te most valamelyik alteregód vagy?
Egyik irritálóbb hűbéres, mint a másik.

maxval bircaman felelős szerkesztő · http://bircahang.org 2015.05.11. 12:43:14

@dr. mesterseges szinezek:

Ki az igazi? Akinek vannak cikkjei a bircahang.blog.hu-n. A többi balliba provokátor a Soros- és Badfriend fizetett trollseregből.

maxval bircaman felelős szerkesztő · http://bircahang.org 2015.05.11. 12:44:06

@sanyix:

Senkit sem öletett meg.

Obama díja nem zavar. Ezt a díjat az esetek 90 %-ában arra érdemtelenek szokták megkapni.

sanyix 2015.05.11. 13:00:37

@maxval bircaman szerkesztő: "Senkit sem öletett meg." ahogy sztálin, és hitler sem, sem a cia :)

Frady Endre · http://fradyendre.blogspot.com/ 2015.05.11. 13:05:27

@dr. mesterseges szinezek: Még mindig örülök, hogy örülsz! :)
Világ Mesterséges Színezékei, örvendjetek! :)
Te amúgy kis, vagy nagydoktor vagy?

Szelid sunmalac 2015.05.11. 13:06:38

@maxval bircaman szerkesztő: Azt a budos....birka!
A vilagbeke biztositeka....sok mindent mondtal mar, de ekkora baromsagot talan meg sosem.

Szelid sunmalac 2015.05.11. 13:09:15

@maxval bircaman szerkesztő: A Beke-nobeldijat szerinted 90%-ban arra erdemtelenek kapjak meg. Aha.
Tanulj egy kicsit:
hu.wikipedia.org/wiki/Nobel-b%C3%A9ked%C3%ADjasok_list%C3%A1ja

Zár Balta 2015.05.11. 13:11:35

Hogy ezt a retvedék birkát még nem lőtte fejbe senki....
Mennél vissza a kibaszott bulgár óladba bégetni....

Zár Balta 2015.05.11. 13:13:00

@maxval bircaman szerkesztő: Téged kéne már kiirtani te szararcú troll !

maxval bircaman felelős szerkesztő · http://bircahang.org 2015.05.11. 13:24:12

@Szelid sunmalac:

Nézd végig a listát.

Oké, a homofób keresztény Ellen Johnson-Sirleaf tényleg megérdemelte, ezt elismerem.

maxval bircaman felelős szerkesztő · http://bircahang.org 2015.05.11. 13:24:48

@Zár Balta:

Nélkülem a közéleti blogok elsiváródnának... ezért nem tilt ki senki.

Szelid sunmalac 2015.05.11. 13:25:43

@mikerbiker: Legalabb annyira tiszteletremelto, mint a Smitt Pali. Ocsem vazze. Egyszer kapottt egy pofont, abba is hagyta a (most figyelj!) KUZDOsportot. Egyebkent meg eladta magat a politikanak, most meg tagadja. Ha minimalis gerince lenne, szep csendben meghuzna magat, vagy megmondana, bocs gyerekek, penzer csinaltam. De nem. Inkabb hazudik. De hat ez az egyike az elveknek, amikkel olyannyira egyetertett a fidesszel.

Szelid sunmalac 2015.05.11. 13:26:38

@maxval bircaman szerkesztő: En igazabol neked adnam birka. Te valoban megerdemelned

sanyix 2015.05.11. 14:12:16

@maxval bircaman szerkesztő: de, ők is annyira "ártatlanok" voltak, és "senkit sem ölettek meg" mint putyin :)

2015.05.11. 14:55:19

@high up!: Igen, ez tényleg érdekes, tudathasadás mindkét oldalon? A fideszkretén meg nem veszi észre, hogy azt a Kokót védi, aki kifarolt a fidesz mögül....

2015.05.11. 14:55:54

@Frady Endre: Két állcsúcs az már KoKo ?

zombika 2015.05.11. 15:05:04

@maxval bircaman szerkesztő: orosz kézbe vette... Igen, a saját meg a haverjai orosz kezébe. Szimplán rátették a kezüket az ásványkincsekre és a nehéziparra. Most meg fenyegeti putyin a világot háborúval meg atomfegyverekkel. Pont jó a nicked ehhez a gondolkodáshoz, szimpla troll vagy semmi más. Sajnos az összes fórum tele van ilyen kifacsart lelkű, eltorzult világképű bolondokkal.

Frady Endre · http://fradyendre.blogspot.com/ 2015.05.11. 15:11:29

@Könnyen elkaptuk, uram!: Akit kétszer állcsúcson talál a KoKo, az úgy érzi, átment rajta egy Jumbo. Erről szól a Koko Jumbo c. világsláger is, amely természetesen szintén sosem volt fideszes:
www.youtube.com/watch?v=m_-Qtz70_z4
:)

dr. mesterséges színezék 2015.05.11. 15:19:17

@maxval bircaman szerkesztő: Most nem is tudom, hogy ez a válasz segített, vagy nagyobb kétségek közé taszított, de talán így a jó.

dr. mesterséges színezék 2015.05.11. 15:41:19

@Frady Endre: Közepesfélének mondanám magam: léteznek nálam kisebbek nagyobbak, fiatalabbak, idősebbek, autentikusabbak, mondvacsináltabbak, szögletesebbek és kerekebbek, magyarabbak és idegenszívűbbek is.

maxval bircaman felelős szerkesztő · http://bircahang.org 2015.05.11. 15:45:28

@zombika:

Nem éppen.

A fontos az volt: ne legyenek az orosz ásványi kincsek idegen kezekben, akik felelőtlenül kezekik aztán ezt a vagyont. Mi a gond ezzel? Szerinted miért lenne jó az orosz népnek, ha az orosz kincsek haszna külföldi zsebbe megy?

Atomfegyverek? Igen, kellenek a biztonsághoz. Ellenkező esetben már amerikai zsoldosok lennének orosz földön.

Most Washington kénytelen visszafogni magát, mert tudja, az amerikai nagyvárosok el lesznek törölve a föld felszínéről, ha Oroszországot támadás éri. Az amerikai védőpajzs a rakéták kb. ötödét képes befogni, azaz a béketeremtő orosz rakéták 80 %-a célt érne.

Tudja ezt jól az amerikai háborús elit, s be is húzzák rendesen a farkukat. Lásd a 2008-as olimpiai háborút, amikor Washington rávette Grűziát, hogy támadja meg a független Oszétiát. Az amerikai "tanácsadók" gyorsan elhagyták a helyszínt, amikor az oszétok és az oroszok válaszoltak a grúz agresszióra.

Azaz az atom biztosítja a békét.

dr. mesterséges színezék 2015.05.11. 15:46:15

@maxval bircaman szerkesztő: "orosz kézbe vette az energiakincseket"

Így is lehet fogalmazni, hogy a velíkaja rusz elkobzott társaságainak székhelye egy vidéki kajiba.

dr. mesterséges színezék 2015.05.11. 15:51:50

@high up!: Kérlek szépen, ahogy 25 éve ki köllött mondani (és ki köllött volna teríteni az erről szóló dokumentumokat is, ami valahogy kétharmaddal se megy) az önjelölt ottselevőkről, reformistákról és örökforradalmárokról, hogy minimum beszarva lapultak, de inkább opportunistán helyezkedtek, ugyanúgy ki köll ma is.
Ha Kokóról, hát Kokóról.

zombika 2015.05.11. 15:54:39

@maxval bircaman szerkesztő: béketeremtő orosz atomrakéták. nincs is több kérdésem. ne is húzd ki a fejed a hátsódból, még körülnéznél és rájönnél hogy a világ az nem oroszországból meg az usából áll. kényelmes lehet ilyen szellemi nyomorban létezni még ha kissé egysíkú is.

dr. mesterséges színezék 2015.05.11. 16:01:12

@maxval bircaman szerkesztő: Meg Skandináviát is be kell szaratni, mert azok olyan agresszívak, hogy na. Különösen a finnek, visszagondolva egy 70 előtti télre.

igazi Ténytár 2015.05.12. 12:56:00

@Trackers: Oh te ...

talán NEM KELLENE ORDENÁRÉ MÓDRA HAZUDNI (és a szocikra kenni jo fideszes szokás alapján), mint KOKO és nem lenne baj!

harcsapaprikás 2015.05.12. 13:16:23

A korrekt válasz kokótól így hangzana: "Nem voltam fideszes csak egy kisstílű, korrupt, szar alak. Most is az vagyok. Jó pénzért bárkinek a f@szát leszopom."

Tyto Alba 2015.05.13. 08:31:16

Kovács István vallomása rámutat Orbán rendszerének lényegére: amíg képes erőt mutatni, nagyon sok Kokót képes maga mögé állítani. Amint érezhetően gyengülni kezd, az érdekemberek lelépnek a balfenéken. A jó hír az, hogy Kokónál fajsúlyosabb emberek következnek a sorban, és nem lesznek kevesen.

szép volt.

Attilajukkaja 2015.05.14. 10:06:37

@Capra: Ezt szepen osszeszedted! Kar, hogy nem vagyok ugyved.

2015.08.12. 16:05:48

@Capra: Cicero 2000 éve: ezt írta:
"A sidók egy sötét és visszataszító erő részei. Tudjuk, hogy klikkjük számos tagból áll, hogy mennyire összetartanak és szövetségeik milyen, hatalommal bírnak. Csirkefogók és gazemberek népe."
„hol a bűnözők a törvényhozásban ülnek, soha törvény elé nem kerülnek!” Bölcsességek könyve! Ókor Óta tudott!
„Ha hitvány gazemberek kerülnek magas polcra, amennyivel méltatlanabbak erre, ugyanannyival gondatlanabbak és felelőtlenebbek lesznek, s eltelnek esztelen hetykeséggel és vakmerőséggel” (Demokritosz — 41/48) I. e. valamennyi! Lásd Moszkva helytartói!
Szent Ágostonnak az a sokszor idézett mondása, hogy igazságosság nélkül az állam is csak egy rablóbanda,
„Fejedelmeid megátalkodottak és lopóknak társai, mind szereti az ajándékot, és vesztegetést hajhász” (Ézsaiás próféta 23. – privatizáció)

2015.08.23. 04:32:21

@Szúrófény: Ki az a kokó? Egy blankolt farkú, hazudozó zsidó! Ahhoz buta, hogy színész legyen, így sportrobot révén kapaszkodott híresség uborkafájára!

2016.03.08. 04:11:55

@01234567: Ringasd, ringasd el magad!

„Ha senki nem tud elringatni
Ringasd, ringasd el magad!”
Hogy te valódi, magyar vagy!
A magyar ugyan, sovány, szikár,
Rajtad mindenhol, reng, a háj!
Az igazi, fajtiszta bevándorló
Kövér, vágásérett disznó!
A magyar, igyekvő serény,
Te meg munkaundoros legény!
Ha lehet vele, valahol, villogni,
Ész nélkül, tud robotolni,
Edzeni, gürcölni képes
Ebben bajnok ő lesz!
Ugyan semmi értelme!
Feljegyzett dicsősége,
Másnapra elmúlik!
Semmibe belehullik!
Magyar, kasza egyenes!
Görbének kard lesz!
De soha nem hazug!
Az neki, nem járt út!
Nem hozzád hízelkedő
Aljasul félrevezető
Érdekéért mindig becsapó,
Az bizony, a bevándorló!
Aki, minden mást, csinál
Akit a modern világ kínál,
Színjáték, hazugság, uzsora,
Jöhetnek mind, szépen sorra!
Mely jobban, jövedelmez,
Mindenhol, bevándorlót lelsz!
2015-02. 01.
süti beállítások módosítása