Ünnepelt sportolóból politikai hulladék: Kokó és a nemzeti amnézia

H_A Címkék: fideszes Fidesz Orbán Viktor Kovács István (Kokó)2015.05.10. 11:18

Soha nem értettem, hogy a képpel, hanggal, számokkal, évszámokkal, vissza nem térítendő támogatásokkal bizonyítható tények letagadásának mi értelme van. Ez onnan jutott eszembe, hogy Kovács István (Kokó) a nemzet köztiszteletben álló ökölvívója kipréselt magából egy olyat, hogy ő sosem volt Fideszes. De még Fidesz-közeli sem volt soha. Nem meglepő, de módfelett mulatságos: innen már csak egy lépés, hogy Orbán Viktor is kitalálja, ő sem volt soha Fideszes.

Nem fogom túlreagálni a dolgot. Soha nem értettem, és ha eddig nem, ezután már biztosan nem fogom megérteni, hogy olyan emberek, akik letettek már valamit a családjuk, saját maguk, és a nemzet asztalára, miért éreznek ellenállhatatlan vágyat arra, hogy egy politikai párt oldalán, rivaldafényből nézzék, hogy a közönség sötétben ül.

Kovács Istvánnak, mint saját teljesítménye alapján sikeres sportembernek semmi szüksége nem lett volna arra, hogy a Fidesz különböző testrészeihez dörgölőzzön. De ha már így alakult, a svájci frank árfolyamán kilóra megvett, PR-célokat szolgáló nemzeti magyar celeb választhatta volna a néma kifarolást. De nem. A nemzet Kokója, nagyon buta Fidesz-celebként az izzadtságszagú magyarázkodást választotta.

Lányos zavarában pedig olyan mérhetetlen baromságokat mondott, miszerint pontosan azokat az értékeket és elveket bírta vallani az idők során, amelyek tök véletlenül (ez utóbbit nem ő mondta) egybeestek a Fidesz értékeivel és elveivel. Nem merek arra gondolni sem, hogy vajon ő mire gondolt: melyik mutyira, melyik sunnyogásra, melyik polgári keresztény gesztusra. Az viszont kétségtelen, hogy ennél a buta, megjátszott amnéziára utaló érvelésnél az is jobb lett volna, hogy sajnálom, a pénzért csináltam, vagy egyáltalán nem sajnálom, a pénzért csináltam.

Fellapoztam az internetet, és az internet azt mondja, hogy Kovács István tiszteletre méltó sportoló bizony belehazudott a nemzet arcába. Vajon 25 millió vissza nem térítendő étterem-felújításra-beindításra kiutalt közpénz megéri ezt a szánalmas nyögvenyelést? Az internet úgy látja, hogy Kovács István hosszú évek óta elég sok Fideszes (párt és sport, pártsport)rendezvényen játszotta a saját lábán álló biodíszlet szerepét. Hol itt, hol ott volt egy üres talpalatnyi föld, gyep, üres szék, állóhely Orbán körül. Azokat Kokó elég szép arányban meg is találta. Persze valószínűleg általában csak véletlenül arra járt, és leült, ha már volt ott egy üres szék, beleállt a kamerába Orbán oldalán, ha már volt ott egy kamera. Nem Fideszes meggyőződésből tapsolt az első, vagy második sorból, hanem mert az elvek, értékek.

koko.jpgAz ember, aki ott sem volt - 2012. december, a Vasas SC csarnokavatója

Pityukám, tudom, hogy nem tegeződünk, de engedd meg, hogy elmondjam: bár egyáltalán nem értettem, azért nem vetettelek meg, mert beálltál a Fidesz mögé, mellé. Van ilyen. Most viszont kiderült számomra, hogy csak egy kiöregedett fideszes sportoló vagy, aki elkártyázta a becsületét. Akinek a szájából az értékek és elvek pont olyan idegenül hangzanak, mint az általa kiszolgált kegyelmes urak szájából. A sportolói gerinc megkövetelte volna, hogy azt mondd: fáj, hogy nem kaptál további 25 milliókat, hogy nincs három trafikod, mangalicateleped és magától növekedő kacsalábon forgó villád. Ez sem lett volna annyira kínos, mint ez az önként vállalt kiüttetés a ringből.

Nyilatkozatodat hallva-olvasva, még kaptam egy apró adalékot annak felfogásához miért annyira vállalhatatlan és visszataszító az az alakulat, amelyet most éppen megtagadtál. És nem azt az – elmúlt évek közéleti viszonyainak tekintetében - nevetséges 25 milliót sajnálom tőled. Volt az több is, de ki számolja, amikor naponta milliárdok folynak be a hozzád hasonló telhetetlen szekértolók feneketlen zsebeibe. „Színvallomásodat” nehezen bár, de megemésztve, arra jutottam, mennyire gusztustalan, hogy te, és a hozzád hasonló, nem Fideszes, de állítólag érték- és elvbarátok, csendben sunyítottak, amikor ezek az alkotmányt fércelték, lenyúlták a magánnyugdíjakat, kivégezték az alkotmánybíróságot, pofán rúgták a médiatörvényt, bevezették a vasárnapi zárva tartást, internetadóval fenyegetőztek, vagy amikor újabban a halálbüntetéssel riogatnak, és tőlünk különböző emberek gyűlöletére buzdítanak.

Persze, tudom, hogy Kovács István nem feltétlenül érti/beszéli a szoft diktatúra nyelvét, nem a jogtudományok doktora, és legfeljebb abban tud érdemi véleményt nyilvánítani, hogy legyen stadion Mezőkövesden, vagy inkább Somogyszobra kéne. Úgyhogy nehogy bárki azt higgye: Kokónak azért ciki már a fideszesség, mert szerinte betelt egy gyalázatos, vállalhatatlanul korrupt kormányzás pohara. Egyszerűen annak a hazug álomvilágnak az összeomlása nem finom már, amelyből nem mellesleg ő is igen jól profitált, de már nem.

Kovács István vallomása rámutat Orbán rendszerének lényegére: amíg képes erőt mutatni, nagyon sok Kokót képes maga mögé állítani. Amint érezhetően gyengülni kezd, az érdekemberek lelépnek a balfenéken. A jó hír az, hogy Kokónál fajsúlyosabb emberek következnek a sorban, és nem lesznek kevesen. Ők lesznek azok, akik az „idejében” lelépőknek járó elismerésért fogják 2-3 év múlva verni a mellüket fél téglával: ők szóltak, hogy nincs rendben „az a sok-sok böszmeség, ami megtörtént itt az elmúlt hat év alatt”. Nos, ebből a sok-sok böszmeségből Kovács István hasznot húzott, támogatta, és csendben asszisztált hozzá. Nincs annyi 25 millió forint, ami ezt bocsánatos bűnné varázsolja.

Úgyhogy csak annyit tudok mondani, az utolsó szó jogán: már évekkel ezelőtt is megkésett lett volna ez az el- és pálfordulás, kifarolás, most viszont egyenesen szánalmas és megvetendő. Így válik egy ünnepelt, népszerű sportolóból egy politika által beszennyezett, vállalhatatlan érdek- és percember. Ha úgy tetszik, politikai hulladék. Kár érte. Vagy nem.

A bejegyzés trackback címe:

https://hacsaknem.blog.hu/api/trackback/id/tr857446956

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

maxval bircaman felelős szerkesztő · http://bircahang.org 2015.05.10. 11:20:16

Mit jelent fideszesnek lenni?

Ballibául: fideszes = aki nem ballib.

dr. jenőke (jenőke) 2015.05.10. 12:32:14

@maxval bircaman szerkesztő:
Ezt beszéld meg az elempével, Szili katikával, vagy éppen a jobbikkal.
Érdekes válaszokat fogsz kapni.

csoio csagasz 2015.05.10. 13:30:21

Hogy is van az a lyukas hajó, menekülés meg valami rágcsáló...

Waldeck 2015.05.10. 13:37:38

@maxval bircaman szerkesztő:
a ballib eleve egy fideszes fogalom, ami náluk egyben sértő megbélyegzésnek is használatos. aki nem fideszes (és egy ideje: aki nem jobbikos) az mind ballib (és ez egyben gyakran gyurcsányista zsiódóbérencet si jelent, stb).

@csoio csagasz:
úgy, úgy...

zsoltix 2015.05.10. 13:43:15

Nem fideszes volt, csak "fideszközeli". :)

Bruno 2015.05.10. 13:43:54

Vagy kár érte, vagy nem... Hát nem... Oda kerül ahova való. Mellesleg: azt a 25 milliócskát is visszaadja?

2015.05.10. 13:44:20

@Waldeck: Tudnád definiálni a "fideszes" és "jobbikos" kifejezések pontos értelmét?

Waldeck 2015.05.10. 13:50:46

@A demokrácia leszakadó függönye:

fideszes = fidesz szavazó, fidesz hívő, támogató (vagy pláne aktivista, tag, stb), jobbiknál ugyanez az logika.

eddig nem tudtad? :D ha gondolod szívesen elmagyarázom azt is mennyi 2x2.

2015.05.10. 13:54:41

@Waldeck: Ja, de ha ez ilyen egyszerű, akkor a "ballib" meg baloldali és/vagy liberális szavazó, ilyen pártokban hívő, támogató (vagy pláne aktivista, tag, stb).

Nem? ;)

Waldeck 2015.05.10. 14:09:43

@A demokrácia leszakadó függönye:

ha a fideszesek szándéka nem az lenne hogy csípőből megbélyegezzenek mindenkit ballibnek (ez náluk szitokszó, illetve egybőli hiteltelnítítésnek szánják) aki kritizálni meri a szent nemzeti maffiájukat, akkor valóban így lenne. de hát ez a céljuk.

engem már számtalanszor leballibeztek fideszesek, kapásból, kérdés és kétely nélkül. ha néha tiltakoztam, akkor is leballibeztek mert ők jobbnan tudják mint én magam hogy ki vagyok. ez gyakorlatilag egy verbális támadás az ő szemszögükből, elve csak harcban, ütésben, támadásban tudnak gondolkodni, ahogy Orbántól látják-tanulják sok éve. ez az eslő dolguk, vagy azért mert olyan agymosottak, hogy tényleg ennyire egyszerű a világjképük és csak ilyen barát-ellenség kategóriában képesek gondolkodni, vagy tudják hogy hülyeség, de támadásnak trollkodásnak használják.

amúgy neked melyik a ballib párt? és nem tudok ilyenről. van sok párt, mszp, dk, lmp, együtt, pm, meg tököm tudja még mik, amik egymástól is nagyon különböznek. és vannak a függetlenek, a szabad gondolkodó, az egyáltalán nem szavazók, stb, utóbbi kategóriák többen vannak mint több kis párt szavazói együtt. de a fideszesek azt nem tűrhetik, hogy a maffiájukat mondjuk egy szabad gondolkodó, vagy éppen egy lmp-s, vagy teljesen pártatlan de fideszt nem szerető kritizálja, nekik egyből bélyegezni kell, hogy egyből a védekezés pozíciójába szorítsák azt a fideszükről bármit mer szólni. szóvel ez egy aljas, sunyi, verbális harc a részükről, de persze még sok más módszerük is van arra, hogy ne a fidesz mocskairól legyen szó, ehhez nagyon értenek.

Szelid sunmalac 2015.05.10. 14:15:52

@A demokrácia leszakadó függönye: Fideszes az, aki barmely blogon, barmilyen temaban, legyen az akarmennyire nyilvanvalo is, teli pofaval uvolti az aktualis hazugsagot, a lenyeg, hogy az a fidesznek kedvezzen. Mindneki, aki kritikat mer megfogalmazni, az ballib. Ennyi.

2015.05.10. 14:21:19

@Waldeck: @Szelid sunmalac:
És ha teszem azt azt állítom, hogy egyetértek a kormány X, vagy Y döntésével, mert mondjuk emelkedik miatta a GDP, akkor ugye ti véletlenül sem fogtok megbélyegezni, és mindenféle érv nélkül fideszdroidnak minősíteni? :O

Waldeck 2015.05.10. 14:23:07

@A demokrácia leszakadó függönye:
úgy emlékszem fideszest kérdeztél és nem fideszdroidot. neked ez a kettő ugyanaz?

épp arra készülsz hogy szegény áldozatnak állítsd be magad?

elárulod melyik a "ballib" párt?

Larry Silverstein 2015.05.10. 14:26:48

Fideszesnek lenni annyit jelent(ett) hogy elpusztítani a ballib mételyt.

Mára ez a valóság, pont.

Már senkit nem érdekel, marad-e Orbán 2018 után, vagy jön az orbánmentesítés, vagy a Jobbik. A lényeg hogy folytatódik a ballibmentes építkezés.

Waldeck 2015.05.10. 14:33:17

@A demokrácia leszakadó függönye:

látod függöny, erről beszéltem (kissé visszafogottan), amit @Larry Silverstein: szépen illusztrált is, ezeknek ez a harcról, a gyűlöletről szól, a "ballibek" azaz nem a fideszmaffia híveinek a megtámadásáról és elpusztításáról.
ez a fidesz lényege, a többi kamu meg alibizés. látod, nem én mondtam, hanem egy igazi fideszes, ennél hitelesebb választ nem is kaphattál volna.

Larry Silverstein 2015.05.10. 14:33:22

'amúgy neked melyik a ballib párt? és nem tudok ilyenről. van sok párt, mszp, dk, lmp, együtt, pm, meg tököm tudja még mik, amik egymástól is nagyon különböznek. és vannak a függetlenek, a szabad gondolkodó, az egyáltalán nem szavazók'

-annyira különböznek, hogy 2014ben ők lettek az ÖSSZEFOSÁS, a listájuk első 3 emberéből 2 a gyülölt 'ancient regime' miniszterelnöke volt...:) Ezt azért még az egységsugarú magyar választók sem ették meg.

- ezen kívül ballib még a független, a demokrata és a szakértő előtaggal illetett személy v. szervezet..:)

Larry Silverstein 2015.05.10. 14:35:22

@Waldeck: Magyarország igen gyorsan az EU legjobban teljesítő országai közé került csak azáltal, hogy a ballibeket elpusztítottuk.

Fideszesnek lenni tehát forradalmi tett volt.

Szelid sunmalac 2015.05.10. 14:36:55

@A demokrácia leszakadó függönye: Tudom, hogy az erto olvasas nem az erosseged, de leirom megegyszer, hatha. "Fideszes az, aki barmely blogon, barmilyen temaban, legyen az akarmennyire nyilvanvalo is, teli pofaval uvolti az aktualis hazugsagot, a lenyeg, hogy az a fidesznek kedvezzen. Mindneki, aki kritikat mer megfogalmazni, az ballib. Ennyi. "

Megvan? Mint a batyu, meg a Larry. Mindig, minden esetben meg kell vedeni a fidesz a gonosz emberektol. Mert aki kritizal, az ballib. Aki ballib, az hazarulo. Aki hazarulo, az...de tudod honna njon ez a levezetes?
Lattal te egy Tanu cimu filmet? Na, ott a komcsik voltak ugyanilyenek.

s.g.l. 2015.05.10. 14:44:12

Koko az olimpiai döntőben játszotta el nálam abecsületêt amikor jóval jobb volt mint az elenfele, de gusztustalanul viselkedett a ringben.

azóta nálam nincs becsülete, ott kijött az igazi énje.

Izo 2015.05.10. 15:06:21

Kicsit gusztustalan ez a nyálcsorgatás, amivel a kiugró "fideszeseket" várják egyesek.

Fanyéllel Rendelkező Duguláselhárító Gumiharang 2015.05.10. 15:08:45

Chaqon sem ütött be neki ekkora gyomrost, mint ez a blog.

Larry Silverstein 2015.05.10. 15:13:20

Azt kellett vóna Kokókám mint Ángyán. Ha csunyát mondtál volna a fideszről te lennél a CHE Gevara egyből, a demokrácia élharcosa a szabadság szakértője.

Nade egyelőre a fityesz osztja a pénzt nem a hülyegyerekek az indexblogon.

Punxsutawney Mormota 2015.05.10. 15:15:07

@Karl Friedrich Drais der Freiherr von Sauerbronn: lehet, hogy úgy gondolja; csak az a fideszes, aki belép a pártba. Nos, mivel neki vélhetőleg nem volt pártkönyve, így - a saját értelmezésében - nem is lehet fideszes.

Gyorgy Nagy 2015.05.10. 15:18:04

Aki PROLINAK született az is marad! Koko ma már mindekihez dörgölődzik, mindenhova elmegy csak hogy láthasák.Koko már senkisem kivàncsirád!

Fanyéllel Rendelkező Duguláselhárító Gumiharang 2015.05.10. 15:18:13

Amúgy a fideszesek vagy csak szimplán ostobák, vagy és ez a gusztustalanabb, igazi patkány fajta. Izomból támadó sunyi kis görények. Az embernek van ugye baráti köre. Néha találkozunk ismerősök ismerősével, és bizony előfordul, hogy egy fideszes patkány nem tud kibújni a bőréből. Ha mondjuk először lát, akkor ellenségnek vél. Zavarja, hogy a baráti körében vagy, és ezt érzékelteti is. Ez a Larry féreg is ilyen patkány lehet. Neki kétféle ember van a fideszes, meg a ballib.

Fanyéllel Rendelkező Duguláselhárító Gumiharang 2015.05.10. 15:22:35

@Larry Silverstein: Nyugodj meg senki nem várja tárt karokkal a kiugró fideszeseket. Bármilyen tettük vagy mondatuk csupán azt befolyásolja, hogy egyet vagy kettőt köpjön utánuk az ember.

Punxsutawney Mormota 2015.05.10. 15:30:17

@Larry Silverstein: Baszki, ha én, aki mondjuk élből rühellek mindenfajta politikai formációt, mert az az emberi lét és lélek elrothadásával jár, holnaptól Magyarország miniszterelnöke lennék, akkor engem is ballibeznél vagy liberális mételynen neveznél, csak azért, mert nem voltam tagja a Fidesznek, aki kicsit egyoldalúan kisajította a "nemzeti" jelzőt és olyan előtagot próbált belőle faragni, hogy ami nemzetivel kezdődik az csak jó lehet.

85-ben fél évig KISZ tag voltam. Szerinted komcsi vagyok.
Mivel a második félévi tagdíjat elfagyiztam, kiraktak. Nos, bizonyos olvasatban ugyanazt csináltam, mint mondjuk Deákék a passzív ellenállással. Akkor ettől hirtelen ellenzéki lettem?

89-ben telibe hánytam a a Fehér ház oldalát. Lehetne ezt úgy magyarázni, hogy véleményt nyílvánítottam és lázadtam a regnáló rendszer ellen, de valójában csak bebasztam egy XIII.kerületi kiskocsmában, és sör összeveszett az unikummal.

Szóval ilyen keveseken illetve az aspektuson múlik, hogy csak egy csetlő-botló kisember vagy-e avagy nemzeti hős.

lac666 2015.05.10. 15:32:17

@maxval bircaman szerkesztő: fideszesnek lenni annyit tesz, hogy vagy olyan mérhetetlenül ostoba valaki, mint te, vagy olyan gerinctelen patkány, mint a koko!

Larry Silverstein 2015.05.10. 15:34:42

@Punxsutawney Mormota: A politika nem filozófia.

A maradék ballibek szerint a politika elvi kérdésekről szól. Érthető álláspont olyanoktól, akik a vezetési gyakorlatban csődöt mondtak.

Az ellenzéket pedig ne keverd a ballibbel, akik az ellenzékben is kisebbségnek számítanak, a haza nagy örömére.

zobod 2015.05.10. 15:35:02

Nevezhetjük kokót fideszesnek, mert annak ellenére hogy nem párttag, lehetővé tette, hogy sportolói múltjából fakadó ismertségét és közkedveltségét felhasználja a fidesz a párt reklámozására, és népszerűsítésére, a közvélemény befolyásolására.

Viszont, ha őt fideszesnek elfogadjuk, akkor ugyanezen az alapon az un. "civil" szervezeteket is tekinthetjük külföldi ügynöknek, az un. "független" közéleti szereplőket pedig DK, meg mszp csatlósnak. Ugyanazt a szerepet töltik be finanszírozóik propagandájában, mint Kokó a fideszében.

lac666 2015.05.10. 16:00:04

@Larry Silverstein: Rémálmaidban is a ballibek ijesztgetnek mi, nagyon be vagy tőlünk fosva! Százszor is vállalom a balliberalizmusom, minthogy veled vagy a takonygerincű kokóval, vagy az elmeháborodott, tolvaj, gyáva, korrupt, felcsúti bohóccal vállaljak közösséget! Annyira ostoba vagy, hogy meg sem tudod fogalmazni, hogy mi a problémád a baloldalisággal vagy a liberalizmussal! Csak ömlik a szádból a viktorod által kiengedett lágy fos!

Punxsutawney Mormota 2015.05.10. 16:02:06

@zobod: Ez csak nálunk vált ki ilyen indulatokat. Az USA-ban celebek, színészek és sportolók gyakran felsorakoznak úgy az egyik, mint a másik oldalon. Az is igaz, az ottani pártfelosztás illetve a képviselői fegyelem köszönő viszonyban sincs az itthon megszokottnál.

Így lehet az, hogy Arnold, aki ugye benősült a létező legdemokratább családba, mégis republikánus színekben lett Kalifornia kormányzója. Az is igaz, hogy kaliforniai repuklikánusnak lenni liberálisabb gondolkodásmódot feltételez, mint amilyennel egy new hampsire-i demokrata felmutathat.

Az is igaz viszont, hogy egy ilyen jellegű pálfordulás, mint amit Kokó felmutatott viszonylag ritka. Inkább az a jellemző, hogy valaki fiatal korában demokrata volt, aztán a negyvenes éveiben inkább a republikánusokhoz kezd húzni.

Kokó megnyilatkozása akkor lenne hiteles, ha lenyilatkozná: Kérem, tegnap vissszafizettem kamatostól az összes ingyen lét, amit felvettem, és innentől kezdve nincs közünk egymáshoz, mert rájöttem, hogy én nem ezt a lovat vettem.

Ancilla 2015.05.10. 16:05:28

@Larry Silverstein: Magyarázd már el nekem, miért kell elpusztítani a ballibeket? Melyik a rossz belőle? A bal vagy a liberális? Mert szerintem egyik sem. Miért vált szitokszóvá ez a két fogalom? Konkrét választ kérek, ha lehet.

Larry Silverstein 2015.05.10. 16:09:49

@Ancilla: 'Magyarázd már el nekem, miért kell elpusztítani a ballibeket? Melyik a rossz belőle? A bal vagy a liberális? Mert szerintem egyik sem. Miért vált szitokszóvá ez a két fogalom? Konkrét választ kérek, ha lehet. '

Sem a bal, sem a liberális nem rossz szó.

A ballibeket el KELLETT(nem kell) pusztítani, mert meghaladta őket a történelem. Miattuk lett szitokszó mind2 + a független, a demokrata, és a szakértő

Punxsutawney Mormota 2015.05.10. 16:11:41

@Larry Silverstein: Larry, most erre mit mondjak? A politikafilozófia gyökerei több ezer évesek, maga Konfuciusz is jelentőset alkotott ezen a területen. A politika, a filozófia egyik manifesztálódása, a kettő elválaszthatatlan egymástól.

Nem gondolom, hogy a liberálisok szerint (és hagyni kellene a ballib elnevezést, hiszen a centrumban vagy éppen a jobboldalon is vannak jócskán olyan emberek, akik gondolkodásmódjukban jócskán liberálisok) a politika csak elvi kérdésekről van szó.

Inkább arról van szó, hogy határt kellene húzni a pragmatizmusnak, főleg akkor, amikor esetleg néhány hónapos vagy egy-két éves előnyökért beáldozunk évtizedes kapcsolatrendszereket és szövetségeket.

Nem, nem keverem az ellenzéket a liberálisokkal. De látod mit tesz a politika: Vona is elkezdett kismacskát simogatni, meg nagymamát átsegíteni a zebrán, mert belátta, hogy kurvulás nélkül nincs választási győzelem.

Advanced Flight 2015.05.10. 16:16:04

Most az a baj, hogy Kokó reálpolitikus? Igen, ő még (valószínűleg)időben lép, lehet tőle tanulni az időzítést.
Az ország történelme is máshogy alakul, ha ügyesebben időzítő államférfiak döntöttek volna, igaz?
Lehet, nem is lennénk úgy összenépileg percenként lenácizva.....

maxval bircaman felelős szerkesztő · http://bircahang.org 2015.05.10. 16:18:05

@Szelid sunmalac:

Aki bárhol nem azt mindja, amit a ballib agytröszt, az = fideszes vagy náci.

Larry Silverstein 2015.05.10. 16:19:59

@Punxsutawney Mormota: 'Inkább arról van szó, hogy határt kellene húzni a pragmatizmusnak, főleg akkor, amikor esetleg néhány hónapos vagy egy-két éves előnyökért beáldozunk évtizedes kapcsolatrendszereket és szövetségeket.'

Lövésem sincs mire gondolsz, mondjuk nem sürün olvasok libernyák médiát. DEVISZONT megjegyezném bátortalanul, hogy a külkerünk 3-4%-át bonyolítjuk a medvével, míg a csehek mondjuk 7%át. Mentek is a győzelmemnapra a tót miniszterelnökkel együtt, mintha nem lenne holnap.

Vonó egy tisztalelkü fiatalember, hiszen nem ballib. Tehát megválasztható.

Punxsutawney Mormota 2015.05.10. 16:24:13

@Larry Silverstein:

Pedig nem ártana. Az igazság valahol mindig közepén van. Átlagot vonsz, aközött hogy mit állítanak a két oldalon és kész. Sajnos leszokóban vagyunk a kritikai gondolkodásról, és mindent bekajálunk, amit akár az egyik, akár a másik oldalon elénk / eléd raknak. Csak azért, mert nyomtatásban vagy az interneten megjelenik.

A külpolitikáról beszélek. És nem én mondtam, "ballibnyák", hanem Némethék fogalmaztak meg ilyen gondolatokat.

bukszindeksz 2015.05.10. 16:26:41

@Larry Silverstein: Alapszervezeti titkár, budapesti lemezáru gyár, 1982. Ugyanaz a retorika. Büszke lehetsz magadra...

Larry Silverstein 2015.05.10. 16:31:47

@Punxsutawney Mormota: A magyar külpolitika elképesztő sikersztori.

Ma csak a kárpát medencei magyarok, és nem a budapesti parlament dönti el, ki számít teljes jogú magyarnak.

Ezen kívül a külkereskedelem a csúcson van, és minden téren (GDP, államadósság, munkanélküliség) felfelé húzzuk az EU átlagot a birodalmi statisztikában.

Dől is az EU pénz mint soha azelőtt.

Larry Silverstein 2015.05.10. 16:42:05

És a keleti nyitással nem az a baj, hogy JAJMILESZ ha a nyugatiak megorrontanak érte (ez volna a ballib rinya lényege), hanem az, hogy csak DUMA.

Sokkal több keleti nyitás kell. Ma a világ 4 leggazdagabb cége KÍNAI (az Apple a 12.), a moszkvai átlagkereset meg magasabb mint a budapesti (a jövedelemadó meg alacsonyabb).

A nyugat a tartalékait éli fel és zsugorodik. A gazdagságuk annyiban érdekel minket, hogy lehúzzunk belőlük amennyit csak lehet.

Parajpuding 2015.05.10. 16:52:56

Kovácson kívül vannak még jónéhányan - sportolók, zenészek, színészek, más területek szakemberei stb. - akik a pillanatnyi vélt, vagy valós haszonért, hatalomért, pozícióért, kivételezettségért szempillantás alatt zúzzák össze önként, saját ostobaságukból és telhetetlenségükből évtizedes munkával elért eredményeiket, imázsukat, elismertségüket.
Persze vannak köztük kevesen, aki valóban tévedtek, de azok már jóval korábban észbe kaptak. Akik mostanában farolnak le, azok tényleg a hajóról menekülő patkányokra hasonlítanak inkább.

samot 2015.05.10. 16:54:01

Annyiszor volt màr ételosztàson,hogy bekattant neki,valami itt nagyon mellé ment.

Szamiz67 2015.05.10. 17:06:16

@Larry Silverstein: Az nem tűnt fel eddig, hogy az EU legjobban leszakadt, elszegényedett régióiba(országaiba) dől a legtöbb pénz? Az a siker jele, hogy Te szorulsz rá a legtöbb segélyre...

Ez a nap se múlt el Rogán botrány nélkül 2015.05.10. 17:14:07

A barom fidióták mindig hatalmas pánikba esnek, amikor a röghöz kötöttnek vélt udvari seggnyaloncok úgy döntenek, hogy lelépnek a beteg elméjü orbán gazditól és nem lesznek tovább a kirakat emberük.

Igen, Kokó kirakat ember volt, de megjött az esze.

Rájött, hogy manapság a fidesz tábora mára már csak a társadalom legnagyobb söpredékének a gyüjtőhelye lett.

Kokó meg nem akar ezekkel a fidióta söpredékekkel egy csapatot alkotni. Lelépett, Orbán parasztdiktátornak a söpredék népsége eggyel kevesebb lett, ennyi a történet.

Ez a nap se múlt el Rogán botrány nélkül 2015.05.10. 17:25:00

@Larry Silverstein: "A nyugat a tartalékait éli fel és zsugorodik."

Kösz, hogy előben bizpnyítod, hogy a legvérmesebb fidióták mind az egykori az egykori MSZMP-s komcsik soraiból kerülnek ki.

De gyönyörü évek is voltak azok, amikor 40 éven át hallgattad a marcista előadót arról, hogy a Nyugat válságban van és már közel az összeomlása.

Most 25 év után sem tudtál ráeszmélni, hogy pont nem a Nuyugat omlott sose össze, meg hogy 2015-ben a marcista nyelvezeteden már egy 6 éves gyerek is röhög.

A Nyugat áll, továbbra is onnan jön az innovációs termékek 95%-a, ugyanis akár tetszik a te marxista hiperprimitív világodnak akár nem, a Nyugat tartaléka a szakember állományban, az IQ-ban van.

Ehhez a szinthez a suttyó magyar, kínai, ruszki, arab, kazah meg stb diktatúrák sehol nincsenek. Ezek a diktatúrák csak a demokrátikus világból lehulló morzsákból élnek. De ezeket a lehulló morzsákat is az elit rakja zsebre, a magadfajta hülye szolgaságra nevelt nép semmit nem kap belőle.

Szamiz67 2015.05.10. 17:28:56

@Ez a nap se múlt el Rogán botrány nélkül: Bocs, de Kokó megvilágosodása megkésett, rossz ütemű. 2010-es Fidesz szavazó vagyok, de 2010 őszén simán kimentem tüntetni a médiatörvény, az alkotmánymódosítás (népszavazás, AB, választási törvény átalakítása) miatt, majd később az MNyP ügy kezelése, kommunikációja, hazugságai miatt.
Akinek simán átmentek ezek, meg a trafik, szerencsejáték, földbérlet, stb. ügyek és nem jelezte a problémákat 2010-ben, 2011-ben az a hatalom cinkosa volt és most már nem moralizálhat. Leszarom, hogy Kokó Fidesz vagy nem Fidesz közeli, meg hogy kire fog szavazni és ki mellett, mely színpadon fog állni, de mivel nem emelte fel a szavát ezekben az ügyekben, számomra morálisan lejáratódott, ahogy többszáz más ember is, akik rendszeresen biodíszletet játszanak az Orbán rendezvényeken, mint Vízi E. Szilveszter vagy Kovács Árpád.

bekerült 2015.05.10. 17:35:00

A kígyó, ha nem tudja levedleni a bőrét, akkor belepusztul !

Ki akarja, hogy Koko belepusztuljon ?

Tecuka 2015.05.10. 17:46:51

@Gyorgy Nagy:

Proli?? Te mit értesz ez alatt,?, Hát nem a Rózsadombon nőtt fel, de mint sportoló igen is sokat letett az asztalra.

nemzeti csótány írtó 2015.05.10. 17:51:02

Az hogy a Kokó fideszes volt, vagy fideszhez közelinek mondott ember az egy nagy hazugság! Ő soha nem volt fideszes katona! Ezt a hazugságot is az a gané Gyurcsány találta ki.

kentauri 2015.05.10. 18:01:13

@maxval bircaman szerkesztő:
Te se nagyon erőlteted már meg magad....
Nem lesz ebből gond?

István Tamasi 2015.05.10. 18:21:01

1. Bunyósként, sportolóként sokkal többre tartom Erdei Zsoltot mint Kokót még ha ő nem is nyert olimpiai aranyat, de a profi bajnoki címét többször megvédte nem úgy mint Kokó.
2. Külön választanám Kokó spotolói teljesítményét politikai állásfoglalását illetve ezzel kapcsolatos tetteit. Spotolóként tényleg elismerésre méltó a teljesítménye, de a politikai megnyilvánulásairól ez már nem mondható el, sőt inkább mondhatni mebukott. Először is egy ocsmány maffia-mutyi banda mellé állt, azután amikor nyilvánvaló a maffiapárt bukása, megpróbál eloldalogni.

igazi Ténytár 2015.05.10. 18:28:41

@ "Így válik egy ünnepelt, népszerű sportolóból egy politika által beszennyezett, vállalhatatlan érdek- és percember.

_____________________

ujszo.com/napilap/panorama/2001/09/27/hasba-szurtak-koko-batyjat

propeller.hu/szorakozas/1102437-nem-szabadul-koko-testvere

25 milliós Koko mosoly Orbán Viktornak
2006. 03. 10. 11.03

„Az elmúlt négy évben szerencsére sok mindent volt okunk megünnepelni, ahogy Erdei Zsolt világbajnoki címmecsét is, két évvel ezelőtt” - mondta az Indexnek Kovács Koko István, abból az okból, hogy egy hetilap az ő éttermében készült fotón mutatja meg Orbán Viktort az ALVILÁG egyik prominens alakjával.

Az étterem tulajdonossá lett egykori sportolónak M. Róbert neve nem volt ismerős és fontosnak tartotta hangsúlyozni azt is, hogy a Box utca étterem nyilvános hely, ahol nem kérik el a vendégek erkölcsi bizonyítványát, oda bármikor bárki bemehet.

______________________

igazi Ténytár 2015.05.10. 18:30:02

@nemzeti csótány írtó: "Az hogy a Kokó fideszes volt, vagy fideszhez közelinek mondott ember az egy nagy hazugság!"

________________
A kiérdemelt sportsikereit ügyesen apró - nem is olyan apró- pénzre váltó bokszoló tartunk tőle nem ingyen tette, most sem amit tett.

Kovács István ugyanis 2002 április 4-én, - tehát három nappal az előző választások első fordulója előtt adta be a Kereskedelmi Minisztériumba a Széchenyi- tervre szóló pályázatát.

A két forduló között - ez mindenkinek ilyen könnyen ment? - elbírálták és két nappal a második forduló előtt (!!!) el is utalták számára a most képbe került, a belvárosi Boksz utca éttermet működtető Kft-nek a megítélt 25 millió 559 ezer forintot.

Jól tetszenek érteni! Egy belvárosi étterem renoválására vissza nem térítendő pénzt, ingyen - ez persze most már látható nem is annyira ingyen - közpénzből.
___________________

Larry Silverstein 2015.05.10. 18:48:06

@igazi Ténytár: Már miért ne lett volna KoKÓ fideszes? Vagy mitől lett az hirtelen? Párttag? Nem. Ilyen szinten a magyar lakosság 2/3-a fideszes.

Az hogy erről mit ugat egy ostoba balliba blog, max a DK nyugdíjasait mozgatja, akik 2018ban annyian se lesznek, mint eddig.

Kokó meg max lemegy jobbikba, azt mehet a rinya..:)

lac666 2015.05.10. 18:55:17

@maxval bircaman szerkesztő: A hányadék, amit az oldaladra fostál a ballibről rosszindulatú értelmetlen zagyvaság, minden tényszerűséget mellőz! Szerintem veled vitatkozni az egybites gondolkodásod miatt teljesen felesleges! Mégis az olyan idióták miatt, mint te meg larry a wikiről idemásolom: BALOLDALISÁG: "A baloldal, illetve baloldali politika jellemzője, hogy nagy súlyt fektet a társadalmi egyenlőség érvényre juttatására és az általános (szociális) jogokra, szemben a társadalmi hierarchiával, illetve egyenlőtlenséggel. A baloldali politika támogatja a kisebbségek és a hátrányosabb helyzetű csoportok jogait, illetve e jogok érvényre juttatását, támogatja a szabadságjogokat, és általában támogatja a kulturális sokszínűséget[1], gazdaságilag pedig a nagyobb állami szerepvállalást. A baloldal meghatározása történelmileg és országonként is változó."
LIBERÁLIS DEMOKRÁCIA: "A liberális demokráciában a működési szabályok értékrendjére a liberalizmus eszmerendszere a jellemző, vagyis az egyén szabadságát jelölik meg, mint legfontosabb politikai célt. Ma már választójogot ad minden felnőtt állampolgárnak nemre, rasszra, nemzetiségre, vallásra, gazdasági státusra való tekintet nélkül. A politikai ellenzéket hagyja szabadon működni. A gazdasági élet alapja a magántulajdon és a magánszerződések. Előnyben részesíti ugyan a kormányzati beavatkozástól mentes szabadpiacot, de bizonyos közjavak esetén meghagyja az állam szerepét."
Ezért vállalom azt, amit ti gyökerek szitokszónak hisztek - büszkén!

maxval bircaman felelős szerkesztő · http://bircahang.org 2015.05.10. 18:59:13

@lac666:

A magyar ballibák nem baloldaliak, ezt azért szögezzük le mindenképpen. A Fidesz baloldalibb a ballibeknél.

A magyar ballibek tipikusan klasszikus jobboldaliak.

program készítő 2015.05.10. 18:59:47

Ő már tudja,a pénzt nem Obántól várja a közeljövőben.

01234567 2015.05.10. 19:00:05

Stumpf, Szűrös, Pozsgay, Kövér...Ez egy ilyen ország, itt 45 után senki nem volt nyilas, de volt 1millió ellenálló, 90 után senki nem volt kommunista, de több millió ember gyűlölte azt a rendszert és ellene volt. Az ilyen mentalitásért vagyunk ott ahol, meg azért, mert aki nem ilyen, azt 45-90-ig elnyomták, vagy elment, 90 óta meg elmegy innen, vagy elnyomják.

maxval bircaman felelős szerkesztő · http://bircahang.org 2015.05.10. 19:02:55

@lac666:

A liberális demokrácia olyan demokrácia, mely a lopáson alapszik és a nagytőke uralmán. Ez erősen korlátozot demokácia.

maxval bircaman felelős szerkesztő · http://bircahang.org 2015.05.10. 19:04:32

@01234567:

"Stumpf, Szűrös, Pozsgay, Kövér"

Mi a baj velük? Azon kívül, hogy nem ballibák.

01234567 2015.05.10. 19:31:21

A múltjuk, a családjuk, de írhattam volna Gyurcsányt, Bajnait, Schiffert, sőt ha pikírt akarnék lenni Vonát :) is... Az előbbi hármat csak azért hogy megnyugodj. :) Ez egy ilyen ország. 70(?), 100(?) éve itt a sz@r üli torát, de lehet mindig így volt? Az a baj közben a tehetséges használható emberek megfulladnak, vagy eleveznek, süllyed az ország( a sz@rban).

lac666 2015.05.10. 19:56:00

@maxval bircaman szerkesztő: Ilyenkor azért örülök! Szinte minden hozzászólásodból süt a primitívség, de eddig ez a legnagyobb! Remélem minél többen olvassák az okos alapvetésed! Ki tudja egyszer majd tankönyvekből fogjuk tanulni! Orbánisztánban semmi nem lehetetlen! Azon csodálkozom, hogyan nem lett belőled fidesz alatt állami vezető! Legalább egy államtitkár, vagy miniszter! Ilyen tudással helyed van a kormányban!

Capra 2015.05.10. 19:56:19

Figyelem, hazajat szereto ugyved es/vagy ujsagiro kerestetik!!

deutch tamasnak bortonben a helye. Legalabb eletfogytiglan jarna neki kulonosen nagyerteku sikkasztas es allami vagyon elleni buncselekmeny ugyeben. Mivel a fideszes es egyeb kollegai is fedeztek igy szervezett bunozesrol van szo. Egy rakas politikust kellene elitelni jo par evre. De Magyarorszagon a politika mint az olasz polip, maffia szinten mukodik.

1999 december 14. A Budapest Sportcsarnok leeg...

- Tobb tizmilliardos kar. Biztositas nem volt rajta!!! (...)

- December 15. reggel NapKelte Tv musor: Tuzolto parancsnok nyilatkozik amelyben elmondja, hogy a BS teruleten nagy mennyisegben "EROSEN GYULEKONY FOLYADEK" volt szetlocsolva! (egve felejtett gyertyarol szo sem volt) az archivumban nyilvan megvan a riport...

-Kesobbiekben ezzel szemben, azt kommunikaljak, hogy gyertya okozta, karacsonyi vasar stb. Tuzolto parancsnokot SOHA TOBBE nem hallani.

- Par nappal kesobb mar az uj sportcsarnok epiteserol beszelnek.

- deutch tamas par nappal ezutan a NapKeltes ujsagiro kerdesere, hogy MIERT LETT A TUZOLTOSAGI JELENTES 25 EVRE TITKOSITVA, azt hazudja, hogy ez a szokasjog! (NapKeltes riporter ezt annyiban hagyja...)

-Innentol furj balazs nevu pojaca veszi at a kommunikaciot es mindenkit "megnyugtat", hogy szep uj stadion lesz felepitve kozpenzbol. deutch ez ugyben tobbet nem nyilatkozik.

- Juszt Laszlo musoraban megemliti, hogy az uj stadion epitettoje egy bizonyos francia v. nemet konzorcium 2-3-szor annyiert epitette fel az uj BS-t amennyibol ugyan ez a ceg egy hasonlo stadiont epitett Nemetorszagban. ("visszaosztas", korrupcio, sikkasztas)

Utana lehet nezni a bekerulesi osszeg tobb tizmilliard forint es az allam elveszti a tulajdonosi szerepet is, csak nehany napra birtokolja egy evben.

- A stadion tularazott belepteto rendszere az egyetlen ami nyilvanossagra jutott es megkerdojelezodott mint korrupcios ugy.

A BS-t az gyujtatta fel akinek erdekeben allt egy uj stadion kozpenzbol valo felepitese es annak kivitelezojevel megegyezett, hogy a bekerulesi osszegen felul visszaoszt milliardos tetelt annak aki a tendert felugyelte (sportminiszterium, deutch tamas es korei)

Biztositas nem volt rajta, mert nyilvan gyanus lett volna a tuz elott kotni ra. A biztosito ceg nem hagyta volna annyiban. Igy a tarsadalomnak okozott kar meg jelentosebb.

Elotte a BS 100%-ban az allam azaz a nep birtokaban volt annak termelt bevetelt. Az uj szerzodes szerint az epitteto birtokolja az uj stadiont hosszu eveken keresztul es az allam csak NEGY NAPON birtokolja- adhatja ki egy evben. Aki ezt az elonytelen szerzodest megkototte szinten hosszu idore bortonben lenne a helye.

Magyarorszagon nincs egyetlen egy oknyomozo ujsagiro se?????
Mert, hogy a rendorseg vagy ugyeszseg nem fog utana nyomozni az szent, meg kormanyvaltas eseten sem. Hazaszereto magyarok ne hagyjatok ezeket a elkepesztoen pofatlan es gatlastalan bunozoket a nyakatokon eloskodni!!!

Capra 2015.05.10. 19:58:51

@maxval bircaman szerkesztő: a korrupt antidemokratikus fasisztakat nem lehet jobb vagy baloldalinak nevezni. Minden eddigi kormanypart fasiszta volt. Baloldali, jobboldali, konzervativ, csak populista jelzok. Koszontem.

danialves · http://smokingbarrels.blog.hu 2015.05.10. 20:49:39

Ha valaki elvtelen pártkatona, akkor a kurva anyját.

Ha valaki elvek mentén szimpatizál pártokkal, akkor a kurva anyját, mert menekül a süllyedő hajóról meg biztosan csak érdekből dörgölőzött hozzájuk.

Nincs több kérdésem.

villamos alóli kacaj nem mindig őszinte 2015.05.10. 22:40:36

Egy dicső kezdet és sikeres folytatás, így csap át dicstelen végjátékká (az utólsó tét meccs) majd az ímádott vezető csokibarlangjának rendszeres látogatása!

átlátó 2015.05.10. 22:40:43

Revütáncosok, amikor egymásba belekapaszkodnak...amúgy tán 3 hétig volt világbajnok. Aztán kapott egy pofont és visszavonult.

Jean Sol Partre 2015.05.11. 00:40:57

@maxval bircaman szerkesztő: ilyenkor olyan filozofikusak tudtok lenni...

Andy73 2015.05.11. 00:55:43

Kokó ettől még olimpiai bajnok marad, Orbán meg a miniszterelnök, a baloldalnak meg maradnak az ilyen és hasonló témák gumicsontnak, Habonnyal, Simicskával és a többiekkel. Kokó is médiaszereplő lett, és dúl a médiaharc, de mindez csak gumicsont.
A kormány jól teljesít, a mutatók rendben vannak és folyamatosan javulnak, és a választókat elsősorban ez érdekli. Csak a következő választásokig is kell egy kis gumicsont, amit lehet rágni.

Nzoltan 2015.05.11. 02:18:30

@Larry Silverstein: Én nen vagyok benne biztos. A brüsszeli "demokraták" favoritja a mindentelkúróferi. Hogy szakadt volna a feje az anyjába....

Pal Szabo 2015.05.11. 03:15:33

Andy73....a kormany jol teljesit , a mutatok rendben vannak es folyamatosan javulnak...

Te melyik orszagrol beszelsz baszki? Az biztos hogy nem kis hazankrol...Tudod ki teljesit jol? A tolvajok a csucson...A Meszaros,a Rogan,a Szijjarto,a Habonyvagy a kibaszott telapo Vajna...es itt a vege....

igazi Ténytár 2015.05.11. 05:13:15

@ EZT MEGKAPTAD CIKKÍRÓ H_A!

____________

vs.hu/kozelet/belpolitika/kovacs-istvan-elmagyarazta-hogy-kell-erteni-hogy-nem-fideszes-0510

Kovács ma egy terjedelmes és felindult posztban reagált a médiavisszhangra, amelyet többek között úgy értékelt, hogy „ismét teleszemeteltek a sajtót a személyemet aljas módon lejárató cikkekkel”, illetve „ömlik rám a zsigeri gyűlölet”.

_____________

Szúrófény 2015.05.11. 05:15:14

@csoio csagasz: Az anyagi javak szerzésének igénye, lehetősége, nagy csábítás a gazemberségre! Mért pont, egy szétvert fejű bokszoló tudna ellenállni?

igazi Ténytár 2015.05.11. 05:27:26

@ KOKÓ: Senkit, de senkit nem érdekel hogy a Széchenyi hitelkeret elbírálása és kifizetése mar a Csillag Istvan vezette MSZP-SZDSZ kormány idején történt

ITT VALAKI HAZUDIK, de mocskosul!
na vajon ki is? ;-)))

________________

hvg.hu/itthon/20100126_fidesz_dzsudzsak_balazs_kampany

Tény, hogy 2002. április 4-én, három nappal a választások első fordulója előtt adta be a Kereskedelmi Minisztériumba a Széchenyi-tervre szóló pályázatát.

A két forduló között - amikor a Kossuth téri nagygyűlést tartották - már el is bírálták, sőt két nappal a második forduló előtt el is utalták cégének, a a belvárosi Boksz utca éttermet működtető kft.-nek a megítélt 25 millió 559 ezer forint vissza nem térítendő állami támogatásként.

___________

maxval bircaman felelős szerkesztő · http://bircahang.org 2015.05.11. 05:31:26

@lac666:

Ballibául független civilnek a ballib pártkatonát szokás nevezni.

A jó példa Schmitt Pál. Amikor a 90-es évek elején még a ballibek körül forgolódott, akkor ő volt a nagytudású független civil, a becsület és a tisztesség mintapéldánya. Amint átment a Fideszhez, hirtelen tudatlan, ostoba, gerinctelen pártkatona lett.

Ezeket a ballib szövegeket ma már senki se veszi be.

maxval bircaman felelős szerkesztő · http://bircahang.org 2015.05.11. 05:33:01

@danialves:

Értsd meg, egyetlen módon maradhatsz rendes, tisztességes ember: ha MINDIG az mondod, amit éppen a ballib agytröszt. Ha bármi mást teszel, gazember vagy.

maxval bircaman felelős szerkesztő · http://bircahang.org 2015.05.11. 05:36:17

@Ez a nap se múlt el Rogán botrány nélkül:

A marxizmus a nyugat mérge volt Oroszország ellen. Oroszország ledobta magáról a nyugati-marxista gúnyát, s fejlődésbe kezdett, hatalmas mértékben. Ezért támadják éjjel-nappal az orosz népet a washingtoni gyarmati politikacsinálók

igazi Ténytár 2015.05.11. 05:40:36

@maxval bircaman szerkesztő: Detto Szili Katalin, Pozsgay, Szűrös a bolsevik komcsi kutyák akikből nem lesz nemzeti....aztán lőn ;-)))

jotekony koc 2015.05.11. 06:05:37

De miért mondja pont most a Kokó, hogy ő nem fideszes ?

Talán a Kokó valami új pártot akar alapítani ?

Ezek a fideszesek időnként KDNP néven jelennek meg, vagy Jobbik néven, vagy azt hazudják, hogy ők baloldaliak, mint Szilikati.

Kokó valami átverésen dógozik, én azt hiszem.

maxval bircaman felelős szerkesztő · http://bircahang.org 2015.05.11. 06:18:15

@igazi Ténytár:

Nem éppen.

Pl. Pozsgaynak az elvei szinte nem is változtak a 80-as évekbeliekhez képest.

kaleidos cope 2015.05.11. 06:39:30

nem tudom most miért van kiakadva, mikor kilóra vették meg, ráadásul elég olcsón......

istvankah 2015.05.11. 06:50:42

A csák máté milyen oldalon lenne,ha ma nem lenne belőle tőbb ezer a nemzeti gecik oldalán?akadémikus kérdés volt,nem várok választ!Őn megéerem,mikor a nemzeti oldalhoz tartozó szemeteket vasvillával fogják kergetni a "palesztinok" a vereckei szoroson át az ővéikhez!Ennyi szart amit ezek maguk után hagynak az olymposz összes istene sem pucolná ki száz év alatt!boldog lehet a horti,hogy "lyen"követői akadtak!Legalább neki "tőbb"esze volt,és utolsó éveit a zsidóktól kapott pénzekkel kőnnyíthette meg!Mert a zsidók közt is van mesüge!ebben a kárpátoktól övezett jobb sorsra érdemes hazában SOHA nem lesz REND!

jog-ász 2015.05.11. 07:03:20

nemtudom mit fideszesezünk!ne tegyünk már úgy mintha nem tipikus magyar mentalitás lenne ez is! a koko jelenség pont ugyanaz, mint 1949-89 között a magyar nép többsége: adott a rendszer örökkévalósága, élni, ügyeskedni, karriert csinálni meg kell, ezért a nép nagy többsége besimult a rendszerbe. ez zajlott a rendszerváltás után is,és zajlik az orbán rendszerben is. ez utóbbiban azért feltűnöbb a dolog, mert a 2x2/3 miatt úgy tűnik több cikluson keresztül a fidesz vezet, igy aki ebben az állami kapitalizmusban akar érvényesülni, üzletet nyitni, állami támogatást kapni az bizony "hívő" lesz..sztem messze letolja ő is az értékeket, meg a többiek is, a lóvé számít. és ameddig ez az alap magyar mentalitás addig egy egy kormány addig maradhat míg van mit osztogatni.

Andy73 2015.05.11. 07:25:20

@Pal Szabo: Tájékozódj, már az EU is elismeri a gazdasági fejlődésünket, mindig meglepődnek, hogy az adatok még a az előrejelzéseknél is jobbak. A többi csak gumicsont.
Persze az ilyen bloggerek nem a GDP növekedéssel meg a hiány, az infláció és a munkanélküliség csökkenésével vannak elfoglalva, mert abba nem tudnak belekötni.
Nekik marad Habony táskája meg Kokó nyilatkozatai, gumicsontnak.

zombika 2015.05.11. 07:26:50

@Waldeck: ez szép volt. és az utolsó szóig igaz.

Dorsz 2015.05.11. 07:31:28

@maxval bircaman szerkesztő: Valamilyen érdekes okból kifolyólag én épp az ellenkezőjét tapasztalom: aki nem fideszes, az tuti komcsi.

zombika 2015.05.11. 07:35:13

@Andy73: örülök hogy elhiszed azt a sok baromságot mit leírsz. a GDP növekedéshez a kormánynak az égegyadta világon semmi köze, legalább is a magyarnak biztosan. a munkanélküliségi ráta a kozmetika meg a közmunka + elvándorló százezrek fényében "javult".
de szép hogy ezeket még mindig a csodálatos fidesznek tulajdonítjátok. taps

zombika 2015.05.11. 07:40:21

@maxval bircaman szerkesztő: támadják a népet! :DDDD á, még véletlenül sem az van hogy a teljes orosz energetikai és ipari szektort lenyúlta putyin meg a haverok (bocsánat, megvédték)... ááá dehogy... azok a rohadt kapitalisták törnek megint az orosz nép jólétére. tényleg elhiszitek amit irkáltok?

Trackers 2015.05.11. 08:41:53

Szánalmas ballib fröcsögést olvashattunk ismét, egy remek sportolóról, sportemberről.

Lehet persze politikai nézetei okán utálni olimpikonjainkat, sportolóinkat, zenészeinket, színészeinket,
lehet őket megvetni, kirekeszteni, gyűlöletkampányt indítani ellenük.

Lehet, hisz a ballib megmondóemberek mást se tesznek évek óta. Egerszegitől, Kokón kresztül Ákosig, ...

Persze ők egy megosztottságra és, gyűlölettel teli világra akarnak berendezkedni. Ahol büntetik, lenézik azt aki mást gondol.
Valójában intoleráns Gyurcsanyista seggfejek.

Én olyan világot szeretnék, ahol egyszerre lehet kedvelni Ákost, és Bródit.
Ahol együtt szurkolhatunk jobb avagy baloldali sportolóknak.
Ahol Eperjes és Kulka is megbecsült és elismert színész.

Elég a baloldal uszításából, megosztásából !

Trackers 2015.05.11. 08:43:44

@Dorsz:

Akkor olvasd el a posztot újra figyelmesen.

A meggyőződéses ballibektől kirekesztőbb életforma nem létezik.

vénkujon 2015.05.11. 08:48:37

@Trackers: látod bazmeg? a mondandód végére teljesen belibcsisedtél.:D nna akkor mosmeg micsinász?

sanyix 2015.05.11. 08:57:25

Fideszes követelmények:
-tanulatlan bunkó
-gerinc, elvek hiánya (így fogadják el a fütyisz pár évenkénti szembefordulását a saját politikájával)
-erős hipokrízis, lásd ballib gyűlöletről fröcsögnek, miközben habzó szájjal komcsiznak (úgy hogy a pártjuk tele van mszmp-s pártemberekkel), ballibeznek, gyűlölködnek
-a kevés sikeres gazdasági eredmény állandó szajkózása, a sikertelenségek elhallgatása, maszatolása (lásd komcsi diktatúrák propagandája, vagy az 1984)
-korrupció támogatása, ha azt az elvtársak csinálják
-feltétel nélkül seggnyalás
-folyamatos ellenségkép gyártása (lásd még komcsi diktatúrák)
-Magyarország és a magyar nép feltétlen gyűlölete
-munkásőr, mszmp-s, kisz-es előélet
-mivel a fütyiszes a komcsi diktatúrában edződött, annak egyszerű elveinek átvétele: "ahol nem mi vagyun, ott az ellenség" -> "mindenki aki nem mi vagyunk, az ballib"

sanyix 2015.05.11. 08:59:52

@sanyix: és még kifelejtettem az utolsó pontot:

-kimondja, vagy utal a kádári nosztalgiára pl "régen minden jobb volt", bezzegelés

sanyix 2015.05.11. 09:17:15

@sanyix: mondjuk még az is hozzá kell tenni, hogy ezek közül a pontok közül sok a gyurcsányistákra is illik ;)

Szabványok 2015.05.11. 09:30:49

@maxval bircaman szerkesztő: :-)
Rég írtál ilyen okosat!
Tökéletesen egyetértek Veled.
A magam részéről azért taszít legjobban a fidesz, mert baloldali. Baloldali populista.
Az ellenzéki pártokban is sokszor csalódom, mert a fidesz baloldaliságára még ráígérnek. Rezsicsökkentés? Mi még jobban csökkentjük a rezsit.
Sajnos liberális, jobboldali, demokratikus párt nem nagyon van Magyarországon, ez az én nagy bánatom, ezért leginkább csak gumikesztyűben, befogott orral és nagy-nagy kompromisszumokkal tudok szavazni, akkor is egy esélytelen pártra.

Andy73 2015.05.11. 09:56:18

@Trackers: Ott a pont. Az ilyen ha-ha-k nagy nullák, senkik, akik - Kokóval ellentétben - soha semmit nem tudtak elérni, csak névtelenül szórják a mocskot, mert semmi máshoz nem értenek, csak a gyűlölködéshez.
Az általuk preferált baloldali pártok detto, a kormányzáshoz nem értenek, csak a romboláshoz és a gyűlölködéshez.
Mára a választók erre már rájöttek, és így semmi esélyük arra, hogy visszaszerezzék a hatalmat, ezért még jobban acsarkodnak.
Már csak az emberek elenyésző hányada vevő erre, de nekik továbbra is kell a gumicsont.

Béláim! Rátoltuk! 2015.05.11. 10:03:50

@Larry Silverstein: Az eltévelyedett (tehát a velejéig elromlott) tisztalelkűek paradoxona, amit állítasz:
"Vonó egy tisztalelkü fiatalember, hiszen nem ballib. Tehát megválasztható."

1. Vona...
2. aki velejéig elromlott
3. a Jobbik és Vona a vég folytatása, mert kezdete Orbán és a Fidesz

Szumma: "...hiszen nem ballib. Tehát megválasztható."
Mint pl. Hitler is úgy volt.

Csak így tovább, nemzetsorsrontó szittya magyarok!

maxval bircaman felelős szerkesztő · http://bircahang.org 2015.05.11. 10:12:08

@zombika:

Washington mérges Putyinra, mert orosz kézbe vette az energiakincseket. Washington szerint ennek amerikai kézben kellene lennie, úgy demokratikus. Így lett Putyinból gonosz diktátor a Washington által vezérelt ballib médiákban.

sanyix 2015.05.11. 10:16:45

@maxval bircaman szerkesztő: putyinból úgy lett diktátor, hogy úgy viselkedik, és úgy tesz mint egy diktátor.

2015.05.11. 10:19:10

@Andy73: Igazad van, Kokó valamit letett az asztalra, tehát a véleménye érvényes. Kilép a fidesz mögül. Tehát a fidesz már nem érdemli meg a támogatást. Érvényes a véleménye, követni kell. Te mondád!

Andy73 2015.05.11. 10:19:23

Kokó ettől még olimpiai bajnok marad, Orbán meg a miniszterelnök, legalább még három évig, de a jelek szerint tovább is.
Ha-ha pedig egy névtelen nulla, akit senki sem ismer. Nyilván magából indul ki, ezért hív másokat hulladéknak.

maxval bircaman felelős szerkesztő · http://bircahang.org 2015.05.11. 10:20:18

@sanyix:

A rohadék képes volt demokrat9ikus választ nyerni, s a demokratikus felhatalmazás alapján NEMet mondani Washingtonnak!!! Fújj, ezt csak egy diktátor teheti.

2015.05.11. 10:21:57

@Andy73: Frissíts. Épp most vettek vissza a növekedési előrejelzésekből....
Egyébként arra vagy büszke, hogy sikerült elérni a 2006-os szintet. Tudod, amikor Gyurcsánynak menni kellett....

2015.05.11. 10:23:53

@Andy73: Kár, hogy Bulgárián, Szovénián kívül mindenki jobban teljesít a régióban....

2015.05.11. 10:24:28

@Andy73: Ja, és az államadósság sem csökken. Káááár.

mikerbiker 2015.05.11. 10:27:57

Ez bizony egy eléggé gusztustalan guglifillérvadász poszt...
Pont a Kokó-t kell basztatnotok? Kevés nála normálisabb sportolónk van(volt). Ennyi erővel bárkinek kiforgatható bármelyik mondata és máris rá lehet húzni bármilyen szarságot...undorító.
A Tisztelt kommentelők többsége meg,mostanra tényleg vállalhatatlan baromságokat hord össze.
Majd a 2018as jobbik győzelem után hüppöghettek a sarokban mindannyian,mert ezzel csak ezt éritek el...idióták...még azt sem veszitek észre hogy mennyire ártalmasak vagytok..."kell pár guglifillér azt annyi...a többit leszarjuk..."

2015.05.11. 10:29:14

@Andy73: Az ugye megvan, hogy az államadósság a gdp-hez viszonyítva 2006-ban62% volt, 2014-ben 77% ?

mikerbiker 2015.05.11. 10:29:57

@Könnyen elkaptuk, uram!: Nagy kár hogy épp a múlt héten csökkent 600 miliárdot...

2015.05.11. 10:41:16

@mikerbiker: Volt miből....pláne, ha a forint árfolyam változott....

2015.05.11. 10:42:13

@mikerbiker: Tehát a fidesz feltornázta az államadósságot, most abból csökkent, akkor az jóóóóó.

Frady Endre · http://fradyendre.blogspot.com/ 2015.05.11. 10:51:09

Kokó végre bevallotta,
S dicséretes eme tette,
Dísztribünön évek óta
Ütőtávját méregette.

Eltöprengett hazamenet
S gondolkodott egész éjjel,
Mikor jön a döntő menet,
Ahol csaphat szerte-széjjel.

Most érezte, itt az idő
Jót behúzni fűnek-fának,
S mellőle a Fidesz kidő'.
Koko diem! - Üss a mának!

:)

dr. mesterséges színezék 2015.05.11. 11:53:27

@Trackers: "Egerszegitől, Kokón kresztül Ákosig,"

Látom, te már tudod, kikről fog legközelebb kiderülni, hogy sosenemvótak fideszesek, áh dehogy.

high up! 2015.05.11. 11:54:29

Ez a szép ezekben az idióta ballibsi Átlaghülyemagyarokban, hogy már 5 éve azt várják, hogy a fidesz szavazó hátat fordítson Orbaneszkuéknak, majd amikor ezt megtörténeik, akkor az elmebetegje totális támadást indít a kifaroló ellen.

S aztán még csodálkozik is az Átlaghülyemagyar ballibsije, hogy nincsen nekik új szvazója a mumifikálódott komcsi nyuggerjein kívül.
Ráadásul gyurtcsánnyal meg a többi ótvar leszerepelt ballibsivel továbbra is szétválasztahtatlan kapcsolatban élnek.

Mindig mondtam, 90%-nyi Átlaghülyemagyarral ennyire lehet vinni az életben, nem többre.

FOLYTASSUK!

dr. mesterséges színezék 2015.05.11. 11:55:06

@Frady Endre: Még mindig figyelem a munkásságodat, és még mindig nagyon tetszenek a rímtörténeteid.

high up! 2015.05.11. 11:58:21

@maxval bircaman szerkesztő:

ja, te Putyin által fizetett netes trollhadsereg tag, Putyin gazdid háborús bünös, aki ráadásul minden ellenzékit kinyír.

Ha nem bulgár anyabirka szült volna téged a Balkánra, hanem ukrán anyabirka Kelet-Ukrajnába, valszeg nem éljeneznéd, hogy a ruszkik kiirtották a birka felmenőidet és a földdel tették egyenlővé az aklodat.

FOLYTASSUK!

maxval bircaman felelős szerkesztő · http://bircahang.org 2015.05.11. 12:13:46

@high up!:

Putyin jelenleg a világbéke egyik fő biztositéka, nem háborús bűnös. S persze senkit nem irtott ki sehol.

sanyix 2015.05.11. 12:15:59

@maxval bircaman szerkesztő: csak a politikai ellenfeleit, meg néhány újságírót. Hogyha szerinted "putyin a világbéke egyik fő biztosítéka" (LOOOL) nem is értem miért zavar hogy obama nobel békedíjat kapott :DD

dr. mesterséges színezék 2015.05.11. 12:18:52

@maxval bircaman szerkesztő: Neked ez most az igazi birkaságod, vagy te most valamelyik alteregód vagy?
Egyik irritálóbb hűbéres, mint a másik.

maxval bircaman felelős szerkesztő · http://bircahang.org 2015.05.11. 12:43:14

@dr. mesterseges szinezek:

Ki az igazi? Akinek vannak cikkjei a bircahang.blog.hu-n. A többi balliba provokátor a Soros- és Badfriend fizetett trollseregből.

maxval bircaman felelős szerkesztő · http://bircahang.org 2015.05.11. 12:44:06

@sanyix:

Senkit sem öletett meg.

Obama díja nem zavar. Ezt a díjat az esetek 90 %-ában arra érdemtelenek szokták megkapni.

sanyix 2015.05.11. 13:00:37

@maxval bircaman szerkesztő: "Senkit sem öletett meg." ahogy sztálin, és hitler sem, sem a cia :)

Frady Endre · http://fradyendre.blogspot.com/ 2015.05.11. 13:05:27

@dr. mesterseges szinezek: Még mindig örülök, hogy örülsz! :)
Világ Mesterséges Színezékei, örvendjetek! :)
Te amúgy kis, vagy nagydoktor vagy?

Szelid sunmalac 2015.05.11. 13:06:38

@maxval bircaman szerkesztő: Azt a budos....birka!
A vilagbeke biztositeka....sok mindent mondtal mar, de ekkora baromsagot talan meg sosem.

Szelid sunmalac 2015.05.11. 13:09:15

@maxval bircaman szerkesztő: A Beke-nobeldijat szerinted 90%-ban arra erdemtelenek kapjak meg. Aha.
Tanulj egy kicsit:
hu.wikipedia.org/wiki/Nobel-b%C3%A9ked%C3%ADjasok_list%C3%A1ja

Zár Balta 2015.05.11. 13:11:35

Hogy ezt a retvedék birkát még nem lőtte fejbe senki....
Mennél vissza a kibaszott bulgár óladba bégetni....

Zár Balta 2015.05.11. 13:13:00

@maxval bircaman szerkesztő: Téged kéne már kiirtani te szararcú troll !

maxval bircaman felelős szerkesztő · http://bircahang.org 2015.05.11. 13:24:12

@Szelid sunmalac:

Nézd végig a listát.

Oké, a homofób keresztény Ellen Johnson-Sirleaf tényleg megérdemelte, ezt elismerem.

maxval bircaman felelős szerkesztő · http://bircahang.org 2015.05.11. 13:24:48

@Zár Balta:

Nélkülem a közéleti blogok elsiváródnának... ezért nem tilt ki senki.

Szelid sunmalac 2015.05.11. 13:25:43

@mikerbiker: Legalabb annyira tiszteletremelto, mint a Smitt Pali. Ocsem vazze. Egyszer kapottt egy pofont, abba is hagyta a (most figyelj!) KUZDOsportot. Egyebkent meg eladta magat a politikanak, most meg tagadja. Ha minimalis gerince lenne, szep csendben meghuzna magat, vagy megmondana, bocs gyerekek, penzer csinaltam. De nem. Inkabb hazudik. De hat ez az egyike az elveknek, amikkel olyannyira egyetertett a fidesszel.

Szelid sunmalac 2015.05.11. 13:26:38

@maxval bircaman szerkesztő: En igazabol neked adnam birka. Te valoban megerdemelned

sanyix 2015.05.11. 14:12:16

@maxval bircaman szerkesztő: de, ők is annyira "ártatlanok" voltak, és "senkit sem ölettek meg" mint putyin :)

2015.05.11. 14:55:19

@high up!: Igen, ez tényleg érdekes, tudathasadás mindkét oldalon? A fideszkretén meg nem veszi észre, hogy azt a Kokót védi, aki kifarolt a fidesz mögül....

2015.05.11. 14:55:54

@Frady Endre: Két állcsúcs az már KoKo ?

zombika 2015.05.11. 15:05:04

@maxval bircaman szerkesztő: orosz kézbe vette... Igen, a saját meg a haverjai orosz kezébe. Szimplán rátették a kezüket az ásványkincsekre és a nehéziparra. Most meg fenyegeti putyin a világot háborúval meg atomfegyverekkel. Pont jó a nicked ehhez a gondolkodáshoz, szimpla troll vagy semmi más. Sajnos az összes fórum tele van ilyen kifacsart lelkű, eltorzult világképű bolondokkal.

Frady Endre · http://fradyendre.blogspot.com/ 2015.05.11. 15:11:29

@Könnyen elkaptuk, uram!: Akit kétszer állcsúcson talál a KoKo, az úgy érzi, átment rajta egy Jumbo. Erről szól a Koko Jumbo c. világsláger is, amely természetesen szintén sosem volt fideszes:
www.youtube.com/watch?v=m_-Qtz70_z4
:)

dr. mesterséges színezék 2015.05.11. 15:19:17

@maxval bircaman szerkesztő: Most nem is tudom, hogy ez a válasz segített, vagy nagyobb kétségek közé taszított, de talán így a jó.

dr. mesterséges színezék 2015.05.11. 15:41:19

@Frady Endre: Közepesfélének mondanám magam: léteznek nálam kisebbek nagyobbak, fiatalabbak, idősebbek, autentikusabbak, mondvacsináltabbak, szögletesebbek és kerekebbek, magyarabbak és idegenszívűbbek is.

maxval bircaman felelős szerkesztő · http://bircahang.org 2015.05.11. 15:45:28

@zombika:

Nem éppen.

A fontos az volt: ne legyenek az orosz ásványi kincsek idegen kezekben, akik felelőtlenül kezekik aztán ezt a vagyont. Mi a gond ezzel? Szerinted miért lenne jó az orosz népnek, ha az orosz kincsek haszna külföldi zsebbe megy?

Atomfegyverek? Igen, kellenek a biztonsághoz. Ellenkező esetben már amerikai zsoldosok lennének orosz földön.

Most Washington kénytelen visszafogni magát, mert tudja, az amerikai nagyvárosok el lesznek törölve a föld felszínéről, ha Oroszországot támadás éri. Az amerikai védőpajzs a rakéták kb. ötödét képes befogni, azaz a béketeremtő orosz rakéták 80 %-a célt érne.

Tudja ezt jól az amerikai háborús elit, s be is húzzák rendesen a farkukat. Lásd a 2008-as olimpiai háborút, amikor Washington rávette Grűziát, hogy támadja meg a független Oszétiát. Az amerikai "tanácsadók" gyorsan elhagyták a helyszínt, amikor az oszétok és az oroszok válaszoltak a grúz agresszióra.

Azaz az atom biztosítja a békét.

dr. mesterséges színezék 2015.05.11. 15:46:15

@maxval bircaman szerkesztő: "orosz kézbe vette az energiakincseket"

Így is lehet fogalmazni, hogy a velíkaja rusz elkobzott társaságainak székhelye egy vidéki kajiba.

dr. mesterséges színezék 2015.05.11. 15:51:50

@high up!: Kérlek szépen, ahogy 25 éve ki köllött mondani (és ki köllött volna teríteni az erről szóló dokumentumokat is, ami valahogy kétharmaddal se megy) az önjelölt ottselevőkről, reformistákról és örökforradalmárokról, hogy minimum beszarva lapultak, de inkább opportunistán helyezkedtek, ugyanúgy ki köll ma is.
Ha Kokóról, hát Kokóról.

zombika 2015.05.11. 15:54:39

@maxval bircaman szerkesztő: béketeremtő orosz atomrakéták. nincs is több kérdésem. ne is húzd ki a fejed a hátsódból, még körülnéznél és rájönnél hogy a világ az nem oroszországból meg az usából áll. kényelmes lehet ilyen szellemi nyomorban létezni még ha kissé egysíkú is.

dr. mesterséges színezék 2015.05.11. 16:01:12

@maxval bircaman szerkesztő: Meg Skandináviát is be kell szaratni, mert azok olyan agresszívak, hogy na. Különösen a finnek, visszagondolva egy 70 előtti télre.

igazi Ténytár 2015.05.12. 12:56:00

@Trackers: Oh te ...

talán NEM KELLENE ORDENÁRÉ MÓDRA HAZUDNI (és a szocikra kenni jo fideszes szokás alapján), mint KOKO és nem lenne baj!

harcsapaprikás 2015.05.12. 13:16:23

A korrekt válasz kokótól így hangzana: "Nem voltam fideszes csak egy kisstílű, korrupt, szar alak. Most is az vagyok. Jó pénzért bárkinek a f@szát leszopom."

Tyto Alba 2015.05.13. 08:31:16

Kovács István vallomása rámutat Orbán rendszerének lényegére: amíg képes erőt mutatni, nagyon sok Kokót képes maga mögé állítani. Amint érezhetően gyengülni kezd, az érdekemberek lelépnek a balfenéken. A jó hír az, hogy Kokónál fajsúlyosabb emberek következnek a sorban, és nem lesznek kevesen.

szép volt.

Attilajukkaja 2015.05.14. 10:06:37

@Capra: Ezt szepen osszeszedted! Kar, hogy nem vagyok ugyved.

2015.08.12. 16:05:48

@Capra: Cicero 2000 éve: ezt írta:
"A sidók egy sötét és visszataszító erő részei. Tudjuk, hogy klikkjük számos tagból áll, hogy mennyire összetartanak és szövetségeik milyen, hatalommal bírnak. Csirkefogók és gazemberek népe."
„hol a bűnözők a törvényhozásban ülnek, soha törvény elé nem kerülnek!” Bölcsességek könyve! Ókor Óta tudott!
„Ha hitvány gazemberek kerülnek magas polcra, amennyivel méltatlanabbak erre, ugyanannyival gondatlanabbak és felelőtlenebbek lesznek, s eltelnek esztelen hetykeséggel és vakmerőséggel” (Demokritosz — 41/48) I. e. valamennyi! Lásd Moszkva helytartói!
Szent Ágostonnak az a sokszor idézett mondása, hogy igazságosság nélkül az állam is csak egy rablóbanda,
„Fejedelmeid megátalkodottak és lopóknak társai, mind szereti az ajándékot, és vesztegetést hajhász” (Ézsaiás próféta 23. – privatizáció)

2015.08.23. 04:32:21

@Szúrófény: Ki az a kokó? Egy blankolt farkú, hazudozó zsidó! Ahhoz buta, hogy színész legyen, így sportrobot révén kapaszkodott híresség uborkafájára!

2016.03.08. 04:11:55

@01234567: Ringasd, ringasd el magad!

„Ha senki nem tud elringatni
Ringasd, ringasd el magad!”
Hogy te valódi, magyar vagy!
A magyar ugyan, sovány, szikár,
Rajtad mindenhol, reng, a háj!
Az igazi, fajtiszta bevándorló
Kövér, vágásérett disznó!
A magyar, igyekvő serény,
Te meg munkaundoros legény!
Ha lehet vele, valahol, villogni,
Ész nélkül, tud robotolni,
Edzeni, gürcölni képes
Ebben bajnok ő lesz!
Ugyan semmi értelme!
Feljegyzett dicsősége,
Másnapra elmúlik!
Semmibe belehullik!
Magyar, kasza egyenes!
Görbének kard lesz!
De soha nem hazug!
Az neki, nem járt út!
Nem hozzád hízelkedő
Aljasul félrevezető
Érdekéért mindig becsapó,
Az bizony, a bevándorló!
Aki, minden mást, csinál
Akit a modern világ kínál,
Színjáték, hazugság, uzsora,
Jöhetnek mind, szépen sorra!
Mely jobban, jövedelmez,
Mindenhol, bevándorlót lelsz!
2015-02. 01.
süti beállítások módosítása