Felköpni és aláállni: Politikai prostitúció, Fidesz a neved!

H_A Címkék: halálbüntetés képmutatás politikai prostitúció magyar emberek Fidesz Orbán Viktor Európai Unió Európa Rogán Antal Lázár János2015.05.01. 17:09

El tudjátok képzelni, milyen pofát vágtak ezek a hanyatló európaiak, amikor meghallották, hogy halálbüntetés? Egy velejéig korrupt országban halálbüntetésről álmodozik a miniszterelnök. Ennél jobb kombót, keresve se találni ezen az öreg, dekadens kontinensen. Ja, és ráadásul az ország felének nem is volna ellenére. Vicc ide vagy oda, ez még a magyaroktól is durva. Úgyhogy Európának Schulztól Junckerig felakadt a szeme és fel is állt a szőr a hátán Orbán Viktor félreérthetetlen büfögésén. (Igen, értettem: azt mondta, hogy napirenden kell tartani, és nem azt, hogy a május elsejei utáni kijózanodás hevében meg is szavaztatja, mintha csak az alaptörvényről lenne szó.)

Ennek ellenére a szolgálatos, ügybuzgó szócsövek siettek rögtön elmagyarázni, hogyan kell érteni a mi kedves vezetőnk, egyetlen élő istenünk, Orbán Viktor szavait, és miért van megkérdőjelezhetetlen igazság abban, amit mond. Úgyhogy mielőtt az újabb szánalmas pávatáncra rátérnék, álljon itt néhány szervilis, önálló gondolkodásra legfeljebb a színdarab kedvéért és igen ritkán hajlandó, két lábon járó arrogancia magyarázkodása:

Rogán Antal frakcióvezető: ha egy fiatal eladólányt 22 ezer forintért meggyilkolnak, az embernek automatikusan az jut eszébe, hogy az ilyen ember megérdemelné a halálbüntetést. Legitim a halálbüntetésről szóló vita, mert erről a magyar társadalomnak nem volt módja dönteni. Magyarországon ugyanis nem népszavazás, nem a parlament törölte el a halálbüntetést, hanem az Alkotmánybíróság.

Lázár János miniszterelnökségi miniszter: „Kifejezetten híve vagyok a halálbüntetésnek, ez volna az arányos, visszatartó ereje lenne.” Egyébként meg az egy dolog, miről szólnak a magasztos elvek, és egy másik, hogy mit gondolnak a magyar emberek.

Kovács Zoltán kormányszóvivő: Amikor egy brutális és értelmetlen gyilkosság után a közvéleményt foglalkoztat egy kérdés, a politikának muszáj róla beszélnie. Még akkor is, ha olyan dologról van szó, "amiről, ha úgy tetszik, a jogszabályok, írott és íratlan szabályok alapján sokan azt mondják, hogy nem szabad beszélni”. Kovács Zoltán érdekesnek nevezte, hogy már arról is vita van Magyarországon és külföldön is, egyáltalán szabad-e szóba hozni a halálbüntetést.

Világos, nem? Miközben Európa vérben forgó szemekkel megüzente, hogy márpedig harc lesz, és egyáltalán nem fogják az Európai Unió pénzéből finanszírozni a királyi várba tervezett akasztófákat, ezek testületileg arról beszélnek, hogy a halálbüntetés témája kizárólag a magyar emberek miatt került terítékre. Miután Európa ellentmondást nem tűrően világossá tette, hogy halálkomoly (!) kérdésekkel nem viccelődünk, Orbán és a slepp úgy állítják be a sztorit, mintha a nép akarata, ki nem mondott sóhaja lett volna, hogy egy gyalázatos gyilkosság másnapján a keményen dolgozó János bácsi elkezd a halálbüntetésről álmodozni, és nincs mit tenni alapon, miatta, muszáj beszélni kell róla.

orban-a-gaton-600x337.jpgŐ az, ők azok, aki(k) miatt lassan kuriózumként számon tartható majmokként tekint ránk Európa (fotó: Innen)

Az aljasság legmélyebb bugyra, a politikai prostitúció legmagasabb csúcsa ez: tudatosan szembemenni Brüsszellel csak azért, hogy a hazai szélsőjobb kottájából játszva mentsük, ami még menthető, majd a népet odatolni a fel-felköpött szennyes váladék alá. Megszámlálhatatlanul sokadik alkalom, amikor a magyar emberek háta mögé gyáván megbújva nyomják megállás nélkül a legmocskosabb demagóg propagandát. Amelynek receptje véresen egyszerű: egy totál irracionális, megvalósíthatatlan (az EU támogatások lenyúlását ellehetetlenítő) érzékeny (a népet foglalkoztató) témát sulykolni, majd a megvalósítás sikertelenségének felelősségét az ellenfélre rányomni: miattuk nem lehet, ők az árulók.

A halálbüntetés pávatáncának mostani forgatókönyve hasonló az EU asztala mellett büfögve táplálkozó, trágyalétől bűzlő korábbi szereplésekhez: otthon akarjuk, ha innen (telefonon) kérdeznek, természetesen nem úgy gondoltuk. Előre megfontolt, olcsó képmutatás. Mert persze mindez csak és kizárólag a magyar emberek miatt van. Miattuk kénytelen ez a drága jó ember minden alkalommal lemenni a legaljára: Budapesten-Pécsett ellentmondást nem tűrően parancsolni, Brüsszelben magyarázkodni, Moszkvában puszilkodni, Kazahsztánban őshazát meglelni. Mindenhol mást mondani, és egy egész hadsereget azért tartani, hogy elmagyarázza, mit hogyan kell érteni ebből a gyalázatos forgatókönyvre épülő színjátékból.

Mondok én valamit, „uraim”! Ennek a halálbüntetésre felizgult magyar népnek, aki miatt önöknek most kutyábbnak kell lenni a kutyánál, és Vonábbnál Vonánál, nem volt módja dönteni abban sem, hogy miként mutyizzák el a trafikokat, nem hogy abban, hogy milyen színű fóliával borítsák be azokat. Semmilyen beleszólása nem volt az új alaptörvény kidolgozásába, az Alkotmánybíróság megcsonkításába, az igazságszolgáltatás függetlenségének szájba rúgásába, a sajtótörvény nevetségessé tételébe, a jegybank unortodox lezüllesztésébe, az elnyomó, kizsákmányoló, szociális politikába, vagy a hatalmi ágak felügyeletét szolgáló tisztségek megszállásába. Egyáltalán nem volt érdekes a magyar nép véleménye, amikor magánnyugdíjpénztárakat tették zsebre, amikor a felsőoktatásból vontak ki kemény milliárdokat Mészáros Lőrinc és társai javára, amikor a NAV elleni vizsgálatot tették mellékvágányra, vagy amikor a vasárnapi zárva tartást ütötték nyélbe a fejünk fölött.

Akkor valahogy nem érdekelte önöket, hogy mi foglalkoztatja a magyar embert. Hát persze, akkor a Jobbik gyilkos lehelete nem nyalogatta még fenyegetően hatalomba beleőrült tarkóikat. Most meg játsszák a szélesszájú kisbékát, és lejáratják ezt a sokkal jobb sorsra érdemes népet. Önöknek köszönhetően sajnos lassan kuriózumként számon tartható majmokként tekint ránk Európa. Akiknek ez jutott, egy a mikrofonok elől gyogyós gyerekként elhúzandó miniszterelnök.

Ilyenek lennének a magyarok? Ez minden magyarok legokosabbja? Ennyire futotta? Egy eszelősre, aki egyik nap sötét középkort idéző bűzös kijelentést tesz, másnap meg talpnyalói hangján keresztül siet rányomni az egészet a népére? Tényleg ezt érdemeljük, erre van szükségünk? Hogy egy ilyen felelőtlen, hatalommániás, de legalább gyáva, pávatáncos lábú politikai prostituált miatt felmossák velünk az európai padlót?

A bejegyzés trackback címe:

https://hacsaknem.blog.hu/api/trackback/id/tr267419820

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

T.Jani 2015.05.01. 19:51:55

Éppen ma beszélgettem egy olyan ismerőssel aki 25 éve dolgozik az önkormányzatnál, azt mondta eddig szeretett ott dolgozni de az idén már 3 hónapig beteg volt idegi alapon.
Azt mondja ma már úgy néz ki az önkormányzat, ha elkiáltaná magát a folyosón hogy ki akarja lesz..ni a polgármestert, akkor agyontaposnák egymást az emberek.

mikimackó 2015.05.02. 07:42:24

@T.Jani: a vége nem teljesen világos, most akkor lexarnád, vagy lexopnád a polgimjsztrót ?

Toportyán Zsóti 2015.05.02. 09:59:23

@Éhes ló: Papagájnak is elméhetsz paci.

Toportyán Zsóti 2015.05.02. 10:02:15

Ajrópa impotenciája miatt szabadult el ez a putinpincsikutya magyarok nagyon keveset tehetnek ez ügyben feleslegesen qrtatod őket inkább neked kéne még okosodnod.

Dödölle 2015.05.02. 10:09:09

Fos egy banda ül a nyakunkon... De TI választottátok !!!! ÉN NEM EZEKRE AZ ALJAS SZARHÁZI TOLVAJ CSALÓ HAZUG GAZEMBEREKRE SZAVAZTAM !!!!!!:::: TAKARODJATOK, MOCSADÉKOK !!!!!....

feketefenyő és fehér ló 2015.05.02. 10:58:34

Balla Irmát 2007. április 7-re virradó éjszaka gyilkolták meg debreceni otthonában. A gyilkos értéktárgyait is ellopta.
A gyilkosság után egy évvel a fiát, Schönstein Sándort gyanúsították meg, és 2010 májusában 12 év letöltendő börtönre ítélték.

2015.03.03.
Új gyanúsítottja van a Balla Irma-gyilkosságnak. Gyanúsítottként hallgattak ki egy 36 éves debreceni férfit Balla Irma fideszes önkormányzati képviselő 2007-es meggyilkolása ügyében. D. Lajost emberölés gyanúja miatt hallgatták ki a nyomozók.

index.hu/belfold/2015/03/03/uj_gyanusitottja_van_a_balla_irma-gyilkossagnak/

Csupán a nyomozási cselekmények és bírói /vagy a kettő együtt/ tévedések egy példája!

Aki kíváncsi, számtalan példát találhat korrupció miatt elítélt bíró működésére, kihallgatás alkalmával agyonvert kihallgatottra, de minek soroljam.

A fidesz már beoltotta azokat, akik erre amúgy is fogékonyak, így az erkölcsi, jogi és más érvek sorolásától tartózkodom.
Hívőkkel nem lehet és nem is érdemes vitába ereszkedni.

Zollerbá 2015.05.02. 11:58:48

"Az 1990-es parlamenti választásokon az MDF-KDNP-Független Kisgazdapárt összetételű kormánykoalíció képviselői között százharminc ügynököt találunk. Így már érthető Antall általunk sokat emlegetett kifakadása, nevezetesen: „Ha elfogadjuk az ügynöktörvényt, elvész a koalíciós többség’’. Hát bizony elveszett volna, vagy ha kiderül, hogy a Fideszesek között is tizenhét, az SZDSZ-nél negyvenhat, az MSZP-nél meg húsz ügynök található, de még a függetlenek között is ült két besúgó, új választásokat kellett volna kiírni Magyarországon.

Adják össze a számokat, s elsápadhatnak, az első, úgynevezett szabadon választott képviselők kétharmada ügynök volt. És akkor gondolkodjanak el azon, milyen lényeges magyarellenes törvényeket fogadott el ez a parlament. Míly mértékűvé vált Hazánk vagyonának ki- és átjátszása? Ha górcső alá veszik az „eredményeket’’, levonhatják a következményeket, egyáltalán nem véletlen kifosztásunk, a jog lábbal tiprása.

De vallassuk tovább a számokat, újabb összefüggésekre jövünk rá. Láthatjuk, hogy a kormánykoalíció ügynökei többségükben piti kis III/III-as besúgók voltak, itt-ott akadt egy-két szigorúan titkos tiszt.(A szigorúan titkos tiszt, a korábbi beszervező, akkor képviselőtárs, csak összevonta szemöldökét, s a spicli úgy ugrált, azaz szavazott, ahogy egykori tartótisztje akarta A pártszínek nem jelentettek akadályt. Az MSZP meg még inkább elemében volt, hiszen tudta, egykori MSZMP-sként kit szerveztetett be.) Az SZDSZ, az MSZP és a Fidesz mélyen fedett emberei azonban zömében külföldi titkosszolgálatoknak jelentettek, az MSZP emberei elsősorban a KGB-nek, az SZDSZ, meg a Fidesz képviselői pedig az izraeli titkosszolgálatnak, a Moszadnak és az amerikai CIA-nak."
Júdások a magyar parlamentben c. írásból

♔bаtyu♔ 2015.05.02. 12:50:00

@Toportyán Zsóti: Inkább Gyurcsány impotenciája miatt. Te mégis mit vártál "Európától", semmisítse meg a magyar választás eredményeit?

Fel kellene ébredned, Csipkerózsika b+., 25 év eltelt, ma már nem úgy megy, ahogy 90 előtt megszoktad.

csak egy néző 2015.05.02. 13:02:03

Vajon a ballibsik, cigányok, zsidók likvidálása lesz a következő gumicsont, amivel bosszantani tudjuk az uniót, aminek népszavazással lettünk a tagja.
Mondjuk az ilyen Éhes ló, batyu, jobbdemokrata, Blogger Géza, Tudományos libsizmus, Macisajt, $$$=$$$: phaszfej: dunántúli gyerek, Shlomo a halott zsidó terrorista, Rudi Kató...nevű troll férgeknek biztos kedves lenne a téma.Naponta lenne orgazmusuk, ha leírhatnák, hogyan irtanák ki ők magukat mélymagyarnak tartók a fent említett kisebbséget.

Csigataposó 2015.05.02. 13:05:14

Orban Viktor olni akar. Orban Viktor a gyilkosok partjara allt!

röf 2015.05.02. 13:31:41

Jól van, fröcsög a nyál, csattog a bőr a parókás kolbász végén. (Már akinek van rajta...)
Ilyen blogok jelentik a reménysugarat, ennyi maradt nektek.
Minden nap bukásról, csődről, szakadékról ábrándoztok.
Várjatok még, majd ha ti jöttök, bekövetkezik.
Addig élvezzétek az életet.

Magna cum laudeTigeri másztesz digrii 2015.05.02. 13:39:36

Mondjuk ha vikiéket a csávóval együtt végeznék ki...

Sir Galahad 2015.05.02. 14:04:55

Lehet, hogy kiábrándító lesz, de nem csak a Fidesz csinál ilyesmit, az összes párt.

E.Katolnai 2015.05.02. 14:55:27

ha népszavazás lenne a halálbüntetés visszaállitásáról, akkor vajon a nép hogy szavazna?

Shlomo a halott zsidó terrorista 2015.05.02. 15:23:15

Én semmiképpen nem kívánnám azt a halálbüntetést ellenzőknek, hogy záros határidőn belül találkozzanak össze a saját gyilkosukkal.

Bár tény, hogy a társadalomra KÉNYSZERÍTETT pátyolgató attitűd miatt ezeknek a száma drámai növekedést mutat - úgyhogy egyre nagyobb az esély rá, hogy rövid időn belül BÁRKI belefusson a saját gyilkosába.

De nem árt szem előtt tartani, hogy egészséges önvédelmi reflexekkel rendelkező népek az ókortól kezdve MINDIG is azon voltak, hogy kikktassák a soraik közül a gyilkosokat.

Mózes 5. könyvében ennek az "embertelenségnek" az okára magyarázatot is kapunk:

---"Ne nézz reá (a gyilkosra) szánalommal, hanem tisztítsd ki az ártatlan vérontást Izráelből, hogy jól legyen dolgod."---

Jól működő társadalmak ugyanis NEM pátyolgatják, hanem megsemmisítik a tagjaikra támadó gyilkosokat.

2015.05.02. 15:39:33

@röf: De mi lesz, ha bukik a fidesz? Felakasztják őket, vagy lelövik?

dual824 2015.05.02. 16:05:14

Ebben minden benne van. nagyon jó!!

"Orban Viktor olni akar. Orban Viktor a gyilkosok partjara allt!"

Éhes ló 2015.05.02. 16:35:42

@csak egy néző: bármi is lesz a következő gumicsont, amivel bosszantani tudja Buktor az uniót, meg a magadfajtákat, ti tutira beszopjátok kohnbanditával, a 8 elemis sulccal, az adócsaló főnökükkel és minden más komisszárjukkal együtt, pont mint már tucatszor megtettétek.
A magadfajta troll férgeknek biztos kedves bármilyen gumicsont, mert most is a fajtátok okádik itt a zindexen is szinte minden blogon ezerrel.
Szét röhögöm rajtatok magam már 2006 óta, nem mintha ez bármit is számítana.
Mindent elbuktatok és buktok nap nap után ismét és ismét.
Évek óta teleokádjátok a zindex blogszféráját buktor bukásával, államcsóddel, a nyugat várva várt beavatkozásával, cenzúráztok ezerrel, miközben választásról választásra fogy az itt is képviselt idiótaságotok politikai támogatottsága.

A magadfajta ballibbantak pártjai azok, akik osztódva szaporodnak évek óta, nem a miénk, az általatok nácizott, mélymagyarozott jobbereké.
A mai jobboldalon csak két párt van, a libbantaknál meg féltucat (jórészt frakció nélküli párszemélyes 5%alatti semmi).
www.vg.hu/kozelet/politika/a-nezopontnal-a-dk-megelozte-az-mszp-t-447349
Az ávós kurva anyátoknak és sátánfattya apátoknak volt és lenne még ma is orgazmusuk, ha megtehetnék ismét, amit a magyarokkal tettek a vörös diktatúra alatt, mert sajnos 75 éve itt a magadfajta vörös komancs zsidók irtottak magyarokat, nem ők benneteket, ami, látva az elmebeteg okádásotokat, lehet hiba volt. Ha párszáz ávh-s mocskot, munkásőrt, KB tagot, közvagyontolvajt fellógattak volna, ma nem lenne ilyen nagy a pofátok.
No de sebaj, lehet jobb is volt így.

Nehezen és sok veszteség árán, de békésen is sikerült lerendezni az ávh-s fattyak vérzsidó pártját és a többi komancsfészek is megy a kukába utánuk.
Ebben csak segít ez a vergődésetek, mert minden holoszeánsz, cigányédesgetés, zsidókárpótlás után újabb ezreknek lesz elege belőletek és a gazdáitokból.
Ezért csak tegyétek bátran bármiféle változás, változtatás nélkül, amit eddig is tettetek.
Jó az irányotok a kuka felé:
www.vg.hu/kozelet/politika/ipsos-egyszamjegyu-a-kulonbseg-a-fidesz-es-a-jobbik-kozt-446301
www.vg.hu/kozelet/politika/tovabb-esett-a-fidesz-nepszerusege-447749

Húzzatok bele, lesz ez még így se!

2015.05.02. 16:37:03

Szerveződj!

Tüntetés a Parlament elé a halálbüntetés ellen! A végén a tömeg (mind a 20-an!) egyöntetűen az amerikai követség elé vonulhatna, ezzel is szimbolizálva, hogy az ilyen múltszázadi dolgok helyett -mint halálbüntetés- a Zemberek a nyugati értékrend irányában elkötelezettek!

Ugyanitt aláírásgyűjtés. Hiszen ha elegen leszünk, akkor leválthatjuk ezeket, és újfent a padláson száríthatjuk majd a pénzt! Ja és ha ránk szavazol, akkor '18-ban bevezetjük az örök életet! Visszamenőlegesen is!

Vid Kereszt (törölt) 2015.05.02. 16:42:34

@Éhes ló: Éhes ló: tetszhet neked, de emberségből te vagy kisebbségben. Kár mindenkit, akinek más a véleménye, leszólnod, inkább nőjél fel, légy felnőtt, ne pedig homokozóban játszadozó szellemi kispályás csecsemő.

Shlomo a halott zsidó terrorista 2015.05.02. 16:49:08

@Zöld atomerőmű:

"Tüntetés a Parlament elé a halálbüntetés ellen!"

Barmok :)))

Shlomo a halott zsidó terrorista 2015.05.02. 16:55:08

@Vid Kereszt:

"Éhes ló: tetszhet neked, de emberségből te vagy kisebbségben. "

Tévedsz.

Emberségből azok vannak kisebbségben, akik

1. Nem a társadalmat védenék a gyilkosoktól, hanem a gyilkosok "jogait" védik a társadalom ellenében

2. Nem a gyilkosokat büntetnék azért, mert az áldozatok élethez való jogát leszarták, hanem a LEENDŐ áldozatok élethez való jogát veszik semmibe azzal, hogy a TÉNYLEGES gyilkosok jogait védik

3. Köteleznék a társadalmat arra, hogy TARTSÁK el a saját pénzükön a saját GYILKOSAIKAT, azokat, akik a tagjaik életére törtek

--

Szerintem ez nem szimplán a lovon fordítva ülés. Ez vagy nettó elmebetegség, vagy nettó sátáni, cinikus gonoszság.

Vagy mind a kettő.

Éhes Ió (törölt) 2015.05.02. 17:24:05

Igazándiból én is megbasznám anyámat a fideszért, pedig az egy szürkemarha volt.

FlLTOL (törölt) 2015.05.02. 17:26:00

@Shlomo a halott zsidó terrorista: jajaja, de szerintem ne legyen egyetlen áldozat se, akasszuk fel a potenciális gyilkosokat is. Pl. akik ilyen debil faszságokat képesek kommentelni...

zobod 2015.05.02. 17:26:51

@Zöld atomerőmű: ez így nem elég. A független értelmiség, a jeles közéleti személyiségek és aláírók nyílt levélben kell tiltakozzanak a haladó sajtóban!!!444!!! Esetleg előre szervezett spontán gyertyagyújtásra kerülhet sor a Progresszív Önszervező Csoportok (rövidítve PÖCS-ök) részvételével a halálbüntetés eltörlése előtt pusztán vérszomjból kivégzett rablógyilkosok és erőszaktevők sírjánál, megemlékezve milyen igazságtalanság történt velük egy hála Istennek letűnt, barbár korban, mikor egy-egy olyan botlásért mint pl. egy rablógyilkosság, még kötél járt. Ezután tiltakozó jegyzéket kell átadni az olyan elmaradott, antidemokratikus, a liberalizmust még hírből sem ismerő országok, mint Japán és az USA követeinek, felszólítva őket hogy vessenek véget a primitív barbárságnak, a panelprolik alantas ösztönei kielégítésének, töröljék el a halálbüntetést.

Shlomo a halott zsidó terrorista 2015.05.02. 17:39:03

@FlLTOL:

"jajaja, de szerintem ne legyen egyetlen áldozat se, akasszuk fel a potenciális gyilkosokat is. Pl. akik ilyen debil faszságokat képesek kommentelni..."

A POTENCIÁLIS gyilkosokat nem felakasztani, hanem elrettenteni kell. Azzal, hogy a TÉNYLEGES gyilkosok az életükkel fizetnek a tetteikért.

Jézussal, meg az ellenség szeretetével előhozakodni meg egy nettó baromság ebben a kérdésben - mint ahogy fentebb az azóta köddé vált @Könnyen elkaptuk, uram!: kolléga tette.

Jézus ugyanis ezt hirdette:

"A mit akartok azért, hogy az emberek ti veletek cselekedjenek, mindazt ti is úgy cselekedjétek azokkal; mert ez a törvény és a próféták." (Mt 7,12)

Amiben ugye az is elég világosan benne van, hogy csak az vegye el a felebarátja életét, akinek minden vágya, hogy más felebarátok a viszonzás jegyében ővele is ugyanezt tegyék :)

csak egy néző 2015.05.02. 17:40:36

@Éhes ló:
"Igazándiból én is megbasznám anyámat a fideszért, pedig az egy szürkemarha volt."
És ez lett belőled.
www.kesdobalo.eoldal.hu/img/original/168/lofasz.jpg

"Az ávós kurva anyátoknak és sátánfattya apátoknak volt és lenne még ma is orgazmusuk", ha kiirthatnátok azokat, akiknek nincs tarkóig a feje viktor seggében.
Áruld már el te baromarcú köcsög, hogy csak a stílusodnál maradjak, hogy mi a kurva anyáddal foglalkoztál és kinek a seggét nyaltad abban a mocskos átkosban, hogy olyan kurvára szenvedtél? Gondolom ez a barom is valami rokonod lehet, te fasszopó.
coub.com/view/3iha8

Fogunk még rajtad röhögni te féreg, mert tuti, hogy a fidesz bukása után ugyan így fogod nyalni a következő segget.

bölcsbögöly (törölt) 2015.05.02. 17:41:03

A halálbüntetés ellentétes mindazzal, ami minket kereszténnyé, európaivá és emberré tesz.

Aki tudatosan ezzel hergeli a népet, akár csak szimpla trollként is, a undorító, hitvány gazember, és szégyellje magát.

Éhes Ió (törölt) 2015.05.02. 17:42:30

@csak egy néző: nekem mindegy csak segg legyen, mert különben elbizonytalanodom.

FlLTOL (törölt) 2015.05.02. 17:44:23

@Shlomo a halott zsidó terrorista: és ki tenné meg viszonzásul? arra nem vonatkozik a tízparancsolat? te megölnél egy másik embert előre kitervelten, parancsra? ez miként egyeztethető össze a tízparancsolattal? felebarátod szeretetével? ki dobja az első követ?

Shlomo a halott zsidó terrorista 2015.05.02. 17:46:11

@bölcsbögöly:

"A halálbüntetés ellentétes mindazzal, ami minket kereszténnyé, európaivá és emberré tesz."

Baromság.

Épp fentebb idéztem Jézus parancsát:

"A mit akartok azért, hogy az emberek ti veletek cselekedjenek, mindazt ti is úgy cselekedjétek azokkal; mert ez a törvény és a próféták." (Mt 7,12)

Amiben ugye az is elég világosan benne van, hogy csak az vegye el a felebarátja életét, akinek minden vágya, hogy más felebarátok a viszonzás jegyében ővele is ugyanezt tegyék :)

De vannak további példák is a Bibliában, azon belül az Újszövetségben, amely példák mind azt bizonyítják, hogy Jézus nagyon is a JOGOS önérdek védelmére tanította a közönségét.

--

Egyébként bjáos, amikor egy istentelen libsi akarja kioktatni bibliaismeretből a hívő közösséget :D

Éhes ló 2015.05.02. 17:47:17

@Vid Kereszt: összekeversz a posterrel. Ő szólta le meglehetős durván buktort és a támogatóit.
Én ennek kapcsán arra próbáltam rávilágítani, hogy etz a taktika és stratégia hibás és nem vezet más eredményre, mint amit bemutattam:

"Ne horgadjon fel benned az ótestamentumi gyűlöleted, mert agyvérzést kapsz.
Megértem, hogy a magadfajta számára egy virtigli adócsaló és egy érettségit is elbliccelő gazember véleménye - hogy a többi brüsszelita komisszárról ne is szóljak - a mérvadó, de szerencsére nem ők azok akik a magyaroknak vezetőket választanak.
Meg nem is a magadfajták.
Évek óta teleokádjátok a zindex blogszféráját, cenzúráztok ezerrel, miközben választásról választásra fogy az itt is képviselt idiótaságotok politikai támogatottsága.

A magadfajta ballibbantak pártjai azok, akik osztódva szaporodnak évek óta, nem a jobbereké.
A mai jobboldalon csak két párt van, a libbantaknál meg féltucat (jórészt frakció nélküli párszemélyes 5%alatti semmi).

Ezért inkább - itt is olvasható módon - a magadfajták vannak kikészülve, a magyar emberek a magadfajtákra nem szavaznának még ma se:
www.vg.hu/kozelet/politika/a-nezopontnal-a-dk-megelozte-az-mszp-t-447349
Nekem tetszik.
Ez is:
www.vg.hu/kozelet/politika/ipsos-egyszamjegyu-a-kulonbseg-a-fidesz-es-a-jobbik-kozt-446301
www.vg.hu/kozelet/politika/tovabb-esett-a-fidesz-nepszerusege-447749

Húzzatok bele, lesz ez még így se! "

Emberségből sem a postertől vennék példát, arról pedig, hogy ki miben és hogyan van kisebbségben hoztam pár aktuálisnak tűnő példát, nem bánnám ha az állításodat némi forrással megerősítenéd te is, mert ez meglehetős üresnek és hiteltelennek tűnik a számomra.

Nem vagytok "mindenki" és nem szólok le senkit, akinek más a véleménye. A psoter ószövetségi átkozódására válaszoltam.
Felnőttem, kispályás csecsemőnek, tanulásra képtelen majomnak pedig az tűnik számomra, aki képtelen tanulni a hibáiból és ugyan úgy, ugyan azt teszi, amivel bukásról bukásra jutott.
Mielőtt hozzám szólsz olvasd el, mit írtam és azt is amiről írtam.
Releváns válaszhoz, beszélgetéshez nélkülözhetetlen kiindulási alap.

Éhes ló 2015.05.02. 17:49:41

@csak egy néző: gyenge vagy és hazug csaló is, de ez nem újdonság a magadfajta avós abortuszmaradékoknál.

Éhes ló 2015.05.02. 17:52:53

@Éhes Ió: a nickhamisítás is régi zsidó patkányszokás a zindexen.

bölcsbögöly (törölt) 2015.05.02. 17:55:30

@Shlomo a halott zsidó terrorista: Már megbocsáss, de mégis mit tudsz te az én vallási vagy világnézeti meggyőződésemről?

Azért sok hülyeséget hallottam már tényleg, de Jézus mint a kivégzések apostola? Ezt még te se gondolhatod komolyan, csak nagyon belelovalódtál. Talán nem ártana, ha bemennél egyszer egy templomba, és elbeszélgetnél ezekről a dolgokról egy pappal.

Éhes Ió (törölt) 2015.05.02. 17:56:24

@bölcsbögöly: Erről batyuval egyeztettél? :)

Shlomo a halott zsidó terrorista 2015.05.02. 17:56:55

@FlLTOL:

"és ki tenné meg viszonzásul? arra nem vonatkozik a tízparancsolat? "

Aki végrehajtaná az ítéletet, arra nem a Tízparancsolat vonatkozik, hanem azok a sorok, amik arról szólnak, hoyg az ÁLLAMNAK - és az alatt az erre felhatalmazott állami tisztviselőknek - JOGA van ítélkezni, és akár halálos ítéletet is hozni és végrehajtani azokkal szemben, akik vétettek az isten akarata ellen, és embert öltek.

Az ókorban ezek a tisztviselők olyan döntést is hozhattak, hogy az áldozat hozzátartozói büntethessék meg a gyilkost a saját belátásuk szerint.

Olyan döntést is hozhattak, hogy ők maguk - mint bírói hatalom - hozzanak róla döntést. HOzhattak például olyan döntést, hogy az, aki egy másik embert megölt, meghúzhassa magát a hat kijelölt város egyikében, ahol a rokonoknak nem volt joga utána menni és megbüntetni.

De az is alap volt, hogy a hidegvérrel, szándékosan, tudatosan, netán előre megfontolt szándékkal, aljas indokból embert ölőknek NEM volt jogul ezen városok egyikébe menekülni.

Azokat még ezekből a városokból is ki kellett adni, és meg KELLETT ölni.

Íme az igehelyek, de van ezek mellett még több is:

1. "A ki ember-vért ont, annak vére ember által ontassék ki; mert Isten a maga képére teremté az embert." (1Móz 1,6)

2. "Akarod-é pedig, hogy ne félj a hatalmasságtól? Cselekedjed a jót, és dícséreted lesz attól. Mert Isten szolgája ő a te javadra. Ha pedig a gonoszt cselekszed, félj: mert nem ok nélkül viseli a fegyvert: mert Isten szolgája, bosszúálló a haragra annak, a ki gonoszt cselekszik." (Róm 13,3-4)

3. "De hogyha lesz valaki, a ki gyűlöli az ő felebarátját, és meglesi azt, és reá támad és úgy üti meg, hogy meghal, és bemenekül valamelyikbe e városok közül: Akkor az ő városának vénei küldjenek embereket, és vonják ki azt onnét, és adják azt a vérbosszúló rokon kezébe, hogy meghaljon. Ne nézz reá szánalommal, hanem tisztítsd ki az ártatlan vérontást Izráelből, hogy jól legyen dolgod." (5Móz 19,11-13)

csak egy néző 2015.05.02. 17:57:51

@Éhes ló:
Válaszolni persze nem sikerült, mondjuk nem is számítottam rá egy ilyen mocskos féregtől.
"gyenge vagy és hazug csaló is, de ez nem újdonság a magadfajta seggnyaló abortuszmaradékoknál."
Tudod te patkány. Mindenki geciként kezdi az életét, aztán ember lesz belőle, de van aki örökre megmarad gecinek, mint te.

Éhes Ió (törölt) 2015.05.02. 17:58:22

@Shlomo a halott zsidó terrorista: mit jössz temeg mindig az ószövetséggel? Zsidó vagy gec?

Shlomo a halott zsidó terrorista 2015.05.02. 18:00:51

@FlLTOL:
"és ki tenné meg viszonzásul? arra nem vonatkozik a tízparancsolat? "

Arra nem a Tízparancsolat vonatkozik, hanem azok a sorok, amik arról szólnak, hoyg az ÁLLAMNAK - és az alatt az erre felhatalmazott állami tisztviselőknek - JOGA van ítélkezni, és akár halálos ítéletet is hozni és végrehajtani azokkal szemben, akik vétettek az isten akarata ellen, és embert öltek.

Az ókorban ezek a tisztviselők olyan döntést is hozhattak, hogy az áldozat hozzátartozói büntethessék meg a gyilkost a saját belátásuk szerint.

Olyan döntést is hozhattak, hogy ők maguk - mint bírói hatalom - hozzanak róla döntést. HOzhattak például olyan döntést, hogy az, aki egy másik embert megölt, meghúzhassa magát a hat kijelölt város egyikében, ahol a rokonoknak nem volt joga utána menni és megbüntetni.

De az is alap volt, hogy a hidegvérrel, szándékosan, tudatosan, netán előre megfontolt szándékkal, aljas indokból embert ölőknek NEM volt jogul ezen városok egyikébe menekülni.

Azokat még ezekből a városokból is ki kellett adni, és meg KELLETT ölni.

Íme az igehelyek, de van ezek mellett még több is:

1. "A ki ember-vért ont, annak vére ember által ontassék ki; mert Isten a maga képére teremté az embert." (1Móz 1,6)

2. "Akarod-é pedig, hogy ne félj a hatalmasságtól? Cselekedjed a jót, és dícséreted lesz attól. Mert Isten szolgája ő a te javadra. Ha pedig a gonoszt cselekszed, félj: mert nem ok nélkül viseli a fegyvert: mert Isten szolgája, bosszúálló a haragra annak, a ki gonoszt cselekszik." (Róm 13,3-4)

3. "De hogyha lesz valaki, a ki gyűlöli az ő felebarátját, és meglesi azt, és reá támad és úgy üti meg, hogy meghal, és bemenekül valamelyikbe e városok közül: Akkor az ő városának vénei küldjenek embereket, és vonják ki azt onnét, és adják azt a vérbosszúló rokon kezébe, hogy meghaljon. Ne nézz reá szánalommal, hanem tisztítsd ki az ártatlan vérontást Izráelből, hogy jól legyen dolgod." (5Móz 19,11-13)

Shlomo a halott zsidó terrorista 2015.05.02. 18:03:25

@Éhes Ió:

" mit jössz temeg mindig az ószövetséggel? Zsidó vagy gec?"

Én nem vagyok zsidó, de azt látom, hogy te egy NICKTOLVAJ vagy, seggfej :)

Shlomo a halott zsidó terrorista 2015.05.02. 18:05:26

@bölcsbögöly:

" Már megbocsáss, de mégis mit tudsz te az én vallási vagy világnézeti meggyőződésemről?"

Elég a kommentjeidet követni, nem kell, hogy szakvizsgás profilozó legyen az ember :)

Éhes Ió (törölt) 2015.05.02. 18:10:50

@Shlomo a halott zsidó terrorista: attól te még ugyanolyan herekongató buzi seggfej maradsz, te tetvedék fideszbolsi fasz

Shlomo a halott zsidó terrorista 2015.05.02. 18:17:11

@Schlomo a halott zsidó terrorista:

"Most jobb? Faszom."

Neked biztos nem, hiszen te vergődsz itt, nem én :D

Éhes Ió (törölt) 2015.05.02. 18:18:48

@Shlomo a halott zsidó terrorista: már mért vergődnék fasztolvaj? te vagy a gyökér és még büszke is vagy rá.

Shlomo a halott zsidó terrorista 2015.05.02. 18:22:57

@Éhes Ió:

" már mért vergődnék fasztolvaj? te vagy a gyökér és még büszke is vagy rá."

Mit tudom én, hogy miért vergődsz? Ezt neked kell tudnod, hogy miért vagy frusztrált :D

2015.05.02. 18:46:16

@zobod: Itt már az élet alapvető feltételei sem teljesülnek. Mondták tegnap a rádióban! És asok buta ember ehhez még tapsol is! Talán nem is értik...

Én már azt fontolgatom, hogy önkéntes száműzetésbe vonulok! Eddig disszidálni akartam, de a diktatúra kopói még úgy sem szedtek le a Budapest-Bécs vonatról (mint anno a Rákosi rendszerben!), hogy direkt nem vittem magammal igazolványokat.

kosztarovics bácsi 2015.05.02. 19:28:34

A következő cikk a politikai prostitúcióról remélem büdös bolsi haverjaidról fog szólni, akik negyven évig építették a szocializmust, börtönöztek, akasztottak a hatalomért, aztán egyik napról a másikra, mint a sajtószabadság és a demokrácia bajnokai léptek fel, már új néven(maszop).Esetleg szólhatna néhány szót erről a kérdésről ávós lotyó elvtársnőd, az új protézissel bíró lendvai ildikó. Izgatottan várom a folytatást...

csak egy néző 2015.05.02. 19:36:08

@kosztarovics bácsi:
Ez te vagy, te vén hülye leszerelt munkásőr?

coub.com/view/3iha8

Szűtté mamá? Szűjjé! 2015.05.02. 19:56:21

@dual824: Ja-ja. Aki meg ellenzi a tizenéves gyerekek kötelező drogtesztjét, az a drogmaffia pártjára áll.

Éhes ló 2015.05.02. 20:16:58

@Éhes Ió: gyenge vagy nicktolvaj és hazug csaló is, de ez nem újdonság a magadfajta avós abortuszmaradékoknál.

Éhes ló 2015.05.02. 20:17:33

@Éhes Ió: gyenge vagy nicktolvaj és hazug csaló is, de ez nem újdonság a magadfajta avós abortuszmaradékoknál.

Éhes ló 2015.05.02. 20:18:26

@Éhes Ió: Éhes ió gyenge vagy nicktolvaj és hazug csaló is, de ez nem újdonság a magadfajta ávós abortuszmaradékoknál.

Éhes ló 2015.05.02. 20:19:10

@csak egy néző: @Éhes ió: gyenge vagy nicktolvaj és hazug csaló is, de ez nem újdonság a magadfajta ávós abortuszmaradékoknál.

balfa 2015.05.02. 20:21:25

@Shlomo a halott zsidó terrorista: kérlek, ne dobálózz olyan dolgokkal, melyekhez semmi közöd. vallások, jézusi tanítások - ezek neked csupán egy vita hevében érvként felhasználható dolgok. az életet, amit nem te adtál, nem is veheted el. nem vagy te senki, csak egy hangosan ugató, beszari majom.

csak egy néző 2015.05.02. 20:38:32

@Éhes ló:
Mi van baromarcú, beragadt az enter? Semmi új nóvum?
""Az ávós kurva anyátoknak és sátánfattya apátoknak volt és lenne még ma is orgazmusuk", ha kiirthatnátok azokat, akiknek nincs tarkóig a feje viktor seggében.
Áruld már el te baromarcú köcsög, hogy csak a stílusodnál maradjak, hogy mi a kurva anyáddal foglalkoztál és kinek a seggét nyaltad abban a mocskos átkosban, hogy olyan kurvára szenvedtél? Gondolom ez a barom is valami rokonod lehet, te fasszopó.
coub.com/view/3iha8

Fogunk még rajtad röhögni te féreg, mert tuti, hogy a fidesz bukása után ugyan így fogod nyalni a következő segget.

Megpróbálnál válaszolni patkány?

Ez a nap se múlt el Rogán botrány nélkül 2015.05.02. 20:40:31

@Éhes ló: "A mai jobboldalon csak két párt van"

Bruahaha, a jobboldalon te éhező gebe egy darab párt sincs, mert a jobboldal a polgárok oldala. Ti, a komcsi panelprolikból átfestett suttyó trikolór bohócok, az átlag 8 elemitekkel nem vagytok polgári réteg, nem vagytok jobboldal. Csak radikális hülyék vagytok.

Abban persze igazad van, hogy mind a fidesz, mind a jobbikos csürhe egy tábort alkot, mindkettőt Putyin pénzeli az EU elleni bomlasztásért. El kellene húznotok ezzekkel a hazaáruló pártokkal egyetemben Magyarországról, vissza a ruszki édesanya földetekre.

Netuddki. 2015.05.02. 20:52:16

Legény a gáton, szar a lapáton...

Netuddki. 2015.05.02. 20:54:59

Ja és a rogántóninak arról mi jut az eszébe amikor ingatlant eladnak féláron egy csókosnak, és aztán fél év múlva dupla áron túlad rajta az illető?
Mert nekem Kína. Ott a korrupt hivatalnokokat halálra szokták ítélni. Na, még mindig napirenden kéne tartani balfaszok?

Éhes ló 2015.05.02. 21:00:11

@csak egy néző: @Éhes ió: gyenge vagy nicktolvaj és hazug csaló is, de ez nem újdonság a magadfajta ávós abortuszmaradékoknál.

Punxsutawney Mormota 2015.05.02. 21:02:59

@Shlomo a halott zsidó terrorista: Cső! Jól működő társadalom, úgymint, Fehéroroszország, USA sok tagállama, Thaiföld, Malaysia ,Kína, Szaud-Arábia?

De tudod mit, felejtsük is el gyorsan a délkelet-ázsaia országokat, ahol drogcsempészetért ítélnek halálra embereket. Brutális ítéletek, de szerintem semmivel sem csökken a drogcsempészek száma. Gondolom némi utánajárással megkaparinthatóak lennének a releváns statisztikai adatok.

Szigorúan (jog)elméleti alapra helyezve a kérdést a legnagyobb gond a halálbüntetéssel a visszavonhatatlansága. Csak az elmúlt két hétben két vagy három hír volt a magyar sajtóban, hogy az USA-ban harmincvalahány év után helyeztek szabadlábra embereket a halálsorról, mert előszedték a DNS-t és lám! nem stimmeltek a dolgok. Rengeteg olyan eset van a 70-es vagy 80-as évekből, ahol vagy nem gyűjtöttek be ilyet, (a hetvenes években finoman szólva is gyerekcipőben járt az efféle tudomány) és még nyolcvanas években is hónapokig tartott és borzasztó költsége volt a DNS-elemzésnek.

A bírói és nyomozati (olykor szándékos) bakikat heteken át lehetne sorolni. Csak abba gondolj bele, hogy itthon, 56 után hány embert 196 embert ítéltek halálra nevetséges vádakkal. A mindenkori hatalom hihetetlen könnyen maga alá gyűri az igazságszolgáltatást, és kénye-kedve szerint használja fel céljai elérése érdekében.

Amikor valakinek a vérét kívánod - teljesen természetes ösztön. De ez az ész elutasítása a szív kedvéért, ahogy Rousseau fogalmazta meg.

Shlomo, nem vagy buta srác, nem fogod elfogadni a véleményemet, de örülök, hogy elolvastad.

csak egy néző 2015.05.02. 21:07:43

@Éhes ló:
"Ne süllyedj le a hülyék szintjére, mert ott legyőznek a rutinjukkal."
Baromrcú köcsög, elismerem, hogy te nyertél a rutinoddal.

dr kíváncsivagyok 2015.05.02. 21:15:17

@♔bаtyu♔:
" Inkább Gyurcsány impotenciája miatt."

Gyurcsány impotens...
ez a geci meg mindenkit megbasz...
anyádat is és a kisgyerekedet is...
Melyik jobb ?

dunántúli gyerek 2015.05.02. 21:30:03

a faszomat sem érdekli juncker meg schulz véleménye

mi közöm hozzájuk

♔bаtyu♔ 2015.05.02. 21:43:46

Levonom a következtetést a sok mocskosszájú ballibsit olvasván. (Még akkor is, ha ennek fele valójában egyetlen beteg csákó több nickkel).

Orbánt kedden elsöpri a népharag ls Gyurcsány melegít:))

Éhes ló 2015.05.02. 21:44:20

@csak egy néző: @Éhes ió: gyenge vagy nicktolvaj és hazug csaló is, de ez nem újdonság a magadfajta ávós abortuszmaradékoknál.

♔bаtyu♔ 2015.05.02. 22:02:02

@dunántúli gyerek: Ezek vérbeli liberálisok.

Orbán vonjon vissza egy "felvetést".

Én is csak azt tudom ezekre mondani, hogy a jó kurva anyjukat szabnák meg, ki miről óhajt vitát nyitni.

Nem nagyon tetszik nekem az EU, egyre jobban hasonlít Moszkvára. Annyi, hogy itt nem a pronyót tartják el éhbérért, hanem projekteket támogatnak és egyenlőre egy igazolvánnyal még átlépheted a határokat.

Ez a nap se múlt el Rogán botrány nélkül 2015.05.02. 22:12:40

@Éhes ló:

jaj te méreten felül hülye batyu,ki a faszt érdekli a DK meg a maszop? Csak te rájszolsz itt ezeken egész nap, más nem.

A téma az, hogy a te hazaáruló Moszkvai kém fidesz meg jobikos csürhéd húzzon vissza a ruszki anayföldjükre.
Érted, vagy tolmácsot kérsz te trikolór bohócra festett idióta?

dunántúli gyerek 2015.05.02. 22:13:05

@♔bаtyu♔: engem maga az elv zavar, hogy senki által fel nem hatalmazott bürokkraták véleményére kéne figyelni...

Maga a halálbüntetés persze vitás kérdés, de nehogy már vitatkozni se lehessen róla. Vagy az illiberális államról vagy bármiről. A demokrácia legnagyobb előnye pont az, hogy képes változni, és a változásának az irányát a választói rajzolják.

A libsiknek van egy csomó tabutémájuk, amiről beszélni sem szabad, ezért nemigen mondanám őket liberálisnak.

Ráadásul, bár a társadalmi vita önmagában nem oldja meg a problémákat, ha nem beszélünk vmiről akkor erre esély sincs.

Ez a nap se múlt el Rogán botrány nélkül 2015.05.02. 22:17:05

@♔bаtyu♔:

Bevándorlás ügy: Orbán diktátorod megint kinyitotta a száját, aztán megint kaptatok Európától egy hatalmas nagy kokit.
Szegény hülyéim, 2010 óta csak zúg a fejetek, zúg a fejetek a sok Európai kokitól, ezért épültetek le agyilag.
Ezen szórakozunk itt, ahogy te itt egyszerre 5 nicknéven is ugyanazt az agyhalált mutatod be.

Karl Friedrich Drais der Freiherr von Sauerbronn · http://darazskarcsi.blog.hu 2015.05.02. 22:41:35

Szókimondó írás.

Megvan már az USA-ból kitiltottak névsora?

Toportyán Zsóti 2015.05.02. 22:45:11

@♔bаtyu♔: Választás nem volt,csak takonygerinces morálnélküli gecik tombolása.Majd ha előálltok a bissaui útlevéllel lehet ugatni.

villamos alóli kacaj nem mindig őszinte 2015.05.03. 01:14:43

@H_A:
Ha a felköpésben nem is, de a leköpésben segítek!

2015.05.03. 02:23:58

@Shlomo a halott zsidó terrorista: Jézus, ha nem tudnád, az európai kultúrkör alapja. Sosem beszélt gyilkolásról.

Azért mindenképp furcsa, hogy egy bronzkori nép erkölcstan és történelem könyvét hozod fel iránymutatásnak. Bár megértem, hisz zsidó vagy, azt ismered.

2015.05.03. 02:38:31

@Shlomo a halott zsidó terrorista:" Bár tény, hogy a társadalomra KÉNYSZERÍTETT pátyolgató attitűd miatt ezeknek a száma drámai növekedést mutat - úgyhogy egyre nagyobb az esély rá, hogy rövid időn belül BÁRKI belefusson a saját gyilkosába."

Hol? Mondanál statisztikát rá? Mert Magyarországra nem igaz, viszont az USA-ra sem...
Öngól.
"A szándékos emberölések számának alakulása az 1991 és 2011 közötti 21 éves időszak minden évében alacsonyabb volt a halálbüntetést nem alkalmazó államokban, ahogy az a baloldali ábrán is látható. Az éves különbség 7% és 44% között alakult. A teljes időszakot tekintve 6.7 gyilkosság történ a halálbüntetést alkalmazó államokban évente, míg az eltörlőkben csak 5.3 (100 ezer lakosra vetítve)."

USA

Nagyaon benézted, zsidó!

2015.05.03. 02:48:27

@Shlomo a halott zsidó terrorista:

Ja, még valami érdekes adat:
Magyarországon a befejezett szándékos emberölések száma , 1994-et véve alapul, tehát az a 100 %, hogy te is megértsd,
úgy alakult, hogy folyamatos csökkenés mellett 2013-ban 41 %-on állt.
www.mklu.hu/repository/mkudok2992.pdf · PDF file Biztosan azért csökkent, mert nem végzik ki a gyilkosokat.
Tehát valótlant állítottál, igazi fideszes vagy, NER kompatibilis. Nem vagy te zsidó?

hidroponi 2015.05.03. 03:08:42

@dunántúli gyerek: " mi közöm hozzájuk "

tobb mint gondolod..
ok adjak a felcsuti gecinek es neked is a napi betevore valot a semmiert...

wolves84lb 2015.05.03. 08:25:09

@Éhes ló: jobboldalon melyik is az a két párt? a fidesz és a kdnp, vagy a fidesz és a jobbik, vagy a kdnp és a jobbik?

Agyhalott büdösgecifasz vagy...bár nem ezért a fentiért, hanem azért, mert annak születtél.

de let e ... 2015.05.03. 10:17:29

@Éhes ló: Ezt jól megmondtad , csak két párt van a jobb oldalon , a FIDESZ meg a Jobbik . Szóval a KDNP mit is keres a parlamentben ? Nincs mérhető tagsága és támogatottsága , még az általad lesajnált kis ballib pártok is rávernek a közvélemény kutatásokban .
Egyébként meg egy demokráciának csak használ a politikai sokszínűség ....

borzimorzi 2015.05.03. 12:12:07

@búvár kondér: Ez pontosan így van. Ideje tenni ellene. A "baloldali" pártocskák vagy eleve használhatatlanok, vagy már rég a Fidesz járszalagján vannak. Jobboldalon alig látszik valami vállalható, talán majd a PKP kinövi magát idővel.

Ideje választható alternatívát létrehozni.

Üdv:
b

Shlomo a halott zsidó terrorista 2015.05.03. 13:30:38

@Könnyen elkaptuk, uram!:

"Jézus, ha nem tudnád, az európai kultúrkör alapja. Sosem beszélt gyilkolásról."

Ja, amikor az érdeketek úgy kívánja, akkor azzal jöttök, hogy Jézus az európai kultúrkör alapja.

Amikor meg úgy kívánja az érdeketek, akkor meg azzal jöttök, hogy Jézus zsidó, apja-anyja zsidó volt, sőt Noé, sőt Ádám és Éva is zsidó volt, sőt maga az Úristen is zsidó :DDD

Shlomo a halott zsidó terrorista 2015.05.03. 13:33:09

@Könnyen elkaptuk, uram!:

"Nagyaon benézted, zsidó!"

Nincs annál viccesebb, mint amikor egy blankolt faszon csüngő liberális komcsi szolga zsidózik :)

Éhes ló 2015.05.03. 17:10:50

@de let e ...: a kdnp egy soha sehol nem mért parazitagyűjtemény.
Nem különbözik a libbantak hasonló kiadásaitól, csak a külsejében.

csak egy néző 2015.05.03. 17:59:21

@Éhes ló:
@Éhes ló:
Mi van baromarcú, beragadt az enter? Semmi új nóvum?
""Az ávós kurva anyátoknak és sátánfattya apátoknak volt és lenne még ma is orgazmusuk", ha kiirthatnátok azokat, akiknek nincs tarkóig a feje viktor seggében.
Áruld már el te baromarcú köcsög, hogy csak a stílusodnál maradjak, hogy mi a kurva anyáddal foglalkoztál és kinek a seggét nyaltad abban a mocskos átkosban, hogy olyan kurvára szenvedtél? Gondolom ez a barom is valami rokonod lehet, te fasszopó.
coub.com/view/3iha8

Fogunk még rajtad röhögni te féreg, mert tuti, hogy a fidesz bukása után ugyan így fogod nyalni a következő segget.

Megpróbálnál válaszolni patkány?

Éhes ló 2015.05.03. 20:11:35

@csak egy néző: @Éhes ió: gyenge vagy nicktolvaj és hazug csaló is, de ez nem újdonság a magadfajta ávós abortuszmaradékoknál, kár, hogy nem szakad a fejed az ávós anyádba.

csak egy néző 2015.05.03. 20:14:54

@Éhes ló:
Ennyire tellik, köcsög?
Ezt már vagy 10X kopizod, de értelmes válaszra nem "fussa" abból a primitív, bunkó agykezdeményedből.

csak egy néző 2015.05.03. 20:16:52

@Éhes ló:
Remélem anyádnak megköszönted, hogy amikor a világra fosott, nem egyből a dögkútba dobott, lehet, hogy csa azért mert messze volt a putritoktól?

GregorEisenhorn 2015.05.03. 20:21:26

@Éhes ló: Ohhh mert Viktorban meg Zsótiban épp a Jézusi szeretet munkál ugye ? Ezért akarnak akasztani, a szegényeket rabszolgamunkára fogni, a nincsteleneket meg bekasznizni. Egyébként hányás helyett inkább magyarázd el hogy az elmúlt 5 évben milyen fontosabb döntésről szavazhatott a "dolgozó kisember". Válaszokat a "nemvoltilyen" jeligére.

Éhes ló 2015.05.03. 21:21:14

@csak egy néző: @Éhes ió: gyenge vagy nicktolvaj és hazug csaló is, de ez nem újdonság a magadfajta ávós abortuszmaradékoknál, kár, hogy nem szakadt a fejed az ávós anyádba.
süti beállítások módosítása