Ne etess éhező gyereket, árt a Fidesz imidzsének!

H_A Címkék: éhezés miskolc cinizmus szegénység nyomor Fidesz Kriza Ákos gyermekéhezés gyermekétkezetési alapítvány2015.04.05. 10:52

Azt mondta az idegen szívű RTL Klub híradója a Policy Agenda megállapításaira hivatkozva, hogy Magyarországon sacckábé egy millió ember nyomorog, éhezik, a létminimum alatt keres. Vagyis sokan annak dacára is nélkülöznek, hogy közben dolgoznak, azaz kvázi állandó jövedelemmel rendelkeznek. Ezt már én mondom: ünnepek magasságában mindig kicsit jobban előtérbe kerül az össztársadalmi nyomorúság. A Blahán kígyózó sor már régóta a nélkülözésbe simuló magyar rögvalóság ilyenkor reflektorfénybe kerülő magátólértetődősége. És ha Budapest éhezik, akkor nincs kétsége senkinek afelől, hogy Nyírbátor, Ózd, vagy Miskolc is vastagon éhezik.

Ökölbe szoruló kézzel olvasom, hogy ez utóbbi település városvezetése „a fejlődésével és gazdasági sikereivel szeretne a közfigyelem középpontjába kerülni”, nem azzal, hogy a Gyermekétkeztetési Alapítvány meleg ebédet oszt az éhező gyerekeknek, hogy hétvégén és a szünidőben is jusson meleg ebéd nekik. Így a szájbatekert húsvét hajnalán, csak úgy mellékesen. Kriza Ákos Fideszes polgármester eme nemes megfontolásból elzavarta a jótékonykodó civileket, neki nem fér bele ugyanis, hogy rossz hírét keltsék a városnak.

Derék Kriza elvtársnak „természetesen nem az alapítvány áldozatos tevékenységével van baja, hanem az azzal járó sajtóérdeklődésnek és közfigyelemnek a Miskolcra irányulása vetett fel  benne kétségeket”. Ha nem sértené a sajtóhíremet, olyanokat írnék legszívesebben, hogy Kriza Ákos, te alávaló gazember, vagy Simicskával szólva: te, geci!

El nem tudom képzelni, hogy jóérzésű ember ilyenre vetemedik. Nem hogy egy városvezetőnek, úgy értem, felelős döntéshozónak, de egy hétköznapi embernek sincs erre felmentés. A közelmúltra visszatekintve, amikor még Miskolc is egy nyomortanya volt, nem úgy mint ma: ha a szeplőtelen anyaszentegyház kebelére borulva Kriza maga osztogatta volna a moslékot a csóringereknek, nem lett volna baj a média kiemelt figyelmével. Mert Kriza szerint is szar ügy, hogy gyerekek éheznek, de mi ez ahhoz képest, hogy a jobban teljesítés látszatát összekarcoljuk holmi civilkedéssel, amiből nem lesz egy kurva szavazat sem.

gyerek.jpeg

A Fidesz az éhező gyerekek ellen is harcol (fotó: Népszava)

Vagyis, ha jól hüvelyezem ennek a magát kereszténydemokratának nevező, politikai helytartóvá avanzsált, szerény képességű közgazdász-orvosnak a szavait, akkor nem elsősorban az volt a baj, hogy valakik ételt akartak osztani, hanem, hogy nem Kriza maga merte ki ünnepélyesen az első X tál ételt a nemzeti együttműködés üstjéből. Lehetőleg a kamerák és mikrofonok kereszttüzében.

Nos. Nem azt akarom felróni tekintetes Kriza elvtársnak, hogy a Ceaușescu-rendszerben szocializálódott, mert vannak mások is így ezzel. Akikből ugyan nem lett polgármester Miskolcon, akik nem igénylik a személyi kultusszal járó rivaldafényt, akik nem csókolnak kezet önként-dalolva, nem tapsolnak állva, de akik emberségüket nem adták fel mulandó, szennyes politikai érdekek előtt térdre borulva.

Innen szemlélve a dolgokat, tulajdonképpen értem a Kriza-féle logikát: a rászoruló választók népek, és hétvégén is, szünidőben is éhes gyerekeik (tényleg, mekkora zseniális gondolatvezetés, hogy hét közben megoldották az ingyenes, kedvezményes étkeztetést, akkor az legyen elég hétvégére is) le vannak ejtve, a lényeg, hogy dübörögjön a propaganda a nyájnak. Persze baj, hogy éheznek a gyerekek, de ennél jóval nagyobb baj, hogy ezt megírják a nem a mi hírportáljaink, megmutatja a nem a mi RTL Klubunk.

Kriza gyalázatos, aljas húzásának egyetlen tanulsága van: az általa képviselt pártnak, amely sajnálatos módon önhatalmúlag kormányoz is egy ideje Magyarországon, őszirózsa halvány stratégiája sincs a szegénység felszámolására, a szociális problémák megoldására. Ellenben van egy arrogáns válasza minderre: a látványt el kell takarni, a tényeket le kell tagadni, mert amit nem látunk, amiről nem tudunk, az nincs is. A sajátjaink még beveszik, hogy nincs szegénység, amit láttok, az nem is az. Ha meg mégis vannak szegények, az az ő egyéni szociális problémájuk, egészen konkrét szegénységi bizonyítványuk, tehát annyit is érnek. Úgyhogy az egyetlen járható út: uszítani a szegények, hajléktalanok, nincstelenek ellen, ők a szégyenfoltok, a mi makulátlan imidzsünkön. Nem baj, ha éhen döglenek, legalább nem kell nekik ételt osztani, és Kriza Ákos keresztény polgármester is szeplőtelenül megússza a sztorit.

Kriza kiakasztotta a cinizmusmérőt: Magyarországon, a Blahán, Borsodban, és Miskolcon a számozott utcákban nincs szegénység, nincs éhezés. Ez a Gyermekétkeztetési Alapítvány meg előre megfontoltan provokált. Kriza szemétdombján ugyanis nem azért nem esznek a gyerekek, mert nincs mit, hanem mert nem éhesek. Mint ahogy a Blahán is azért ér a liberális, bolsevik, kommunista provokátor csürhéből álló sor a Rókus templomig, mert azt a hamis látszatot akarják kelteni, hogy a nemzeti kormány keresztényi döntéseinek nyomán nyomorog a nép, miközben dehogy.

Igazad van, Kriza! Ha nem egy feltörekvő seggnyaló lennél, hanem megmaradtál volna szerény képességű, ám jóérzésű átlagembernek, azaz nagyvonalúan engedélyezed az ételosztást, még a végén az a téves kép alakult volna ki rólad, hogy megérdemelten lettél egy város polgármestere. Akinek küldetése a becsület, és a segítségnyújtás. Húsvétkor, és hétköznapokon egyaránt. Na, abból mekkora médiafigyelem, és mekkora botrány lett volna!

Nekem úgy tűnik, így viszont tényleg megkaptad amitől a legjobban rettegtél: a sajtóérdeklődés és közfigyelem is megvan. Keresztény lelked remélem ugrabugrál a húsvéti misén amiatt, hogy a rászoruló gyerekek nem kaptak meleg ételt. Más szavakkal: rajtad a világ szeme, rád figyel egy egész ország. Igaz, akiknek a szavazatát eddig kétszer is sikeresen megszerezted egy zacskó könyöradománnyal, most éhesek. Az biztosan nem zavart volna, ha Fideszes szórólapokat, kitűzőket és golyóstollakat osztogatnak a kutyáid.

U.I. Az megvan, hogy Ferenc pápa pénzt adományozott a római hajléktalanoknak? Pedig milyen ciki már, hogy saját maga és Róma rossz hírét kelti, mert megint kiderült: ott is van éhezés, nyomorúság. Gratulálok ehhez a gyönyörű keresztényi cselekedethez! Remélem a húsvéti kötözött sonka nem akad meg keresztben a torkodon.

Frissítés: Civilek csakazértis ételt osztanak Miskolcon április 7-én: "Megmutatjuk, hogy a hivatalos állásponttal szemben nem tagadjuk le nehéz sorsú embertársainkat! Megmutatjuk, hogy a hivatalos állásponttal szemben mi nem lökjük el az éhes kezeket az ételtől!" Tisztelet nekik!

 

Igazad van, Kriza! Ha nem egy feltörekvő seggnyaló lennél, hanem megmaradtál volna szerény képességű, ám jóérzésű á...

Posted by Hacsaknem Blog on 2015. április 5.

A bejegyzés trackback címe:

https://hacsaknem.blog.hu/api/trackback/id/tr177340692

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

a nagy hohoohooo 2015.04.05. 21:47:53

@Tudományos libsizmus: Aha ,de jó estére sem bírom abbahagyni a röhögést ,mondja egy tajparaszt kultúrbunkó náci:

"Tudományos libsizmus 2015.04.05. 20:52:06
@Punxsutawney Mormota:
Ez jó kérdés, mert pár hónapja még semmit nem tudtunk Lajosról. De kinyitotta a száját és azóta tudjuk, hogy egy trógerproli. "

Lajos matematikára specializálódott.
"Akkori diáktársaik – név nélkül nyilatkozva – évtizedekkel később úgy jellemezték Simicskát: a társaságban visszahúzódó volt, voltak viselkedési és öltözködési problémái, ám az agya egy zsenié. Egy 2012-es interjúban az egyik volt kollégista úgy fogalmazott: „Lajos rendkívül értelmes ember, a zseni kategóriába tartozik. (…) Előfordult, hogy a kollégiumban egy előadásra mackónadrágban és papucsban jött le. Úgy nézett ki, mintha ő lenne a gondnok, de amikor hozzászólt az előadáshoz, akkor mindenki elhallgatott.”

A pap rejtvényt fejt. Egy szót sehogy se' bír kitalálni. A meghatározás: "A szerelem nyílása". Négy betű. "Ejnye, csak nem arra gondoltak, hogy PINA?" gondolja a pap, és felháborodott hangú levelet ír a szerkesztőségbe.
Egy hét múlva a következő választ kapja:

Tisztelt Uram!

Ön félreolvasás áldozata lett! A meghatározás így szólt: "A szerelem nyilasa", és a megfejtés "ÁMOR". Tájékoztatásul közöljük, hogy 12549863246 helyes megfejtést kaptunk, és mindössze ketten olvasták félre a meghatározást, Ön és a Püspök Úr, aki szerint a megoldás "SEGG".

Éhes ló 2015.04.05. 21:50:10

@Jules Verne: nem szokásom lopni.
Miattam nem éhezik senki, de ha mégis, leszarom, mint a magadfajták teszik a palesztinokkal akiket a hitsorsotaitok halomra gyilkolnak évtizedek óta.
Nincs qrmányom, nem is volt sosem, de ha lenne/lettvolna is, nem látok különbséget a antall, hóbagoly, a pufajkás, buktor, d209 és elqró, vagy a libás között, mindet akasztani kellene mielőbb a bandájukkal együtt.
Nem érdekel hányan élnek és miből, mert mindenki magáért, max a szeretteiért felel és láttam már karón varjút. Pl. amikor a két autóval közlekedő, természetesen minimálbéres kiscsalád neveletlen cigánypurdéi ingyen zabálnak a menzán, míg a többi után durván beszedik a lét.
Ezért engem ne kábíts semmiféle minimálbérrel, nyomorral.
Leszarom, mert tele a világ kóbor cicákkal, kutyusokkal, őzikékékel, meg persze emberi nyomorral is, de az én lelkiismeretem tiszta attól, hogy ti mit gondoltok róluk, vagy hogy a barátaitok, tenmagatok palesztint öltök, irakit, meg afgánt.
Ezárt hát a tietek is (már ha van a képmutatáson túl) tiszta lehet attól, hogy én meg nem ölök meg senkit, hanem hagyom, hogy azt tegye ami a tehetségéből futja, de kurvára nem akarom kifizetni se a kajáját, se a cigijét, se a piáját, se a lopott áramát, vizét, mert közöm nincs hozzá és neki se hozzám.

Ehhez mit szólsz, geciputtony? (hogy a bunkó stílusodnál maradjunk te szerencsétlen hülye...)

fay rodisz 2015.04.05. 21:51:37

@Tudományos libsizmus:

Tetszik ahogy mindent elkövetsz, hogy bebizonyítsd, igazat írtam.

fay rodisz 2015.04.05. 21:53:13

Átkozott narancskomcsik, miért fáj nektek az, ha egy gyereknek jó a húsvét?

Punxsutawney Mormota 2015.04.05. 22:01:14

@Shlomo a halott zsidó terrorista: De hadd segítsek már valakinek, aki rászorul. Azt ne szabja meg nekem egy önkormányzat, hogy nem adhatok valakinek élelmiszert. Pénzt nem adnék, de kaját igen.
Egy ref. gyülekezettel szoktam néha eljárni segíteni rászorulóknak, mindenféle alapítványok nélkül. Nem szégyen segítséget kérni és nem szégyen segíteni, és az is biztos, hogy olyan erdélyi, akinek lehet, hogy 88-ban még én csomagoltam a segélycsomagot Rákosszentmihályon nem mondhatja meg, hogy segíthetek-e valakin.

♔bаtyu♔ 2015.04.05. 22:03:27

@Tudományos libsizmus: Legalább lenne olyan okos mint az eredeti Fejesrob.

De ez csak egy kis ostoba ballibsi homokos, szart ér az ellopott nickjeivel.

beszélő majom · http://beszelomajom.blog.hu 2015.04.05. 22:04:51

@Punxsutawney Mormota:

Angola? Ott is jó üzlet szítani a korrupció-hisztit?

Éhes ló 2015.04.05. 22:06:13

@fay rodisz: de hülye vagy te, meg a libbant agyament haverjaid is!

Etethetitek őket kedvetekre, de nem közterületen, nem mások birtokán és főleg nem mások pénzén.
Senki nem áll az utatokba, hogy meghívjátok őket hozzátok, haza és mindeneteket nekik adjátok, vagy elmenjetek hozzájuk és megtegyétek ugyan ezt, ha ahhoz van kedvetek.
Tegyétek bátran.

De miért várod ezt el másoktól és miért gondolod azt, hogy megparancsolhatod nekem, vagy bárki másnak, miként etesse a kedvenceidet?
Eszetekbe se jusson a megváltó agymenéseteket ránk kényszeríteni ismét és ismét, mert olyat kaptok a pofátokra, hogy nem teszitek ki az ablakba, mint ahogy az elmúlt 9 év választási eredményeit sem tartjátok a FALIÚJSÁGOTOKON kiemelt helyen szerencsétlen hülyék, ti.

♔bаtyu♔ 2015.04.05. 22:06:31

@csak egy néző: Ja, sok a vallásos idióta. Erre gondoltál?

Izraeli miniszterhelyettes: még a homokos zsidók is magasabb rendűek a gojoknál

nemzeti.net/izraeli-miniszterhelyettes-meg-a-homokos-zsidok-is-magasabb-renduek-a-gojoknal-1688689.html

Punxsutawney Mormota 2015.04.05. 22:09:29

@Shlomo a halott zsidó terrorista: Azért eben politikai manipulációt látni túlzás - de jogod van a véleményedhez. Már többször leírtam, hogy a családom szabolcsi származású, gyermekkoromban nagyon sok időt töltöttem lent. Nagyon sok cigány családot ismertem, sok kölyökkel együtt is bandáztam - jártunk horgászni, kukoricát címerezni, dohányt törni stb. Ami nekem, pesti gyereknek szórakozás, nekik a mindennapi élet volt.
Ami a lényeg: emlékeim szerint akkortájt a legtöbb roma családban egy-két, de max. három gyerek volt. Miért is? Apa a vasúton dolgozott, vagy az Izzóban, vagy a kisvárdi szeszipariban, miközben mutter a téeszben gályázott. Mert akkoriban a romák is Zsiguliról, félautomata mosógépról és Colorstar tévéről álmodtak és dolgoztak érte.

A segélyezési rendszer nem jó. Egyetértek. De a romakérdés, elsősorban szociális-, oktatási- és munkaügyi probléma - nem kriminalisztikai kérdés.
Persze, vannak sztorik a mátészalkai romaprogramról még a a délceg 70-es évekből, amikor a cigányokat beköltöztették a vadiúj négyemeletesekbe, aztán egy évvel később már se ablak, se ajtó, se parketta... De meglátásom szerint legalább annyi ingyenélő magyar van, aki még mindig az 1,80-as tejért, és a 3,60-as kenyérért meg a 9 forintos karajért hőzöng, mint amennyi roma.

csak egy néző 2015.04.05. 22:10:26

@♔bаtyu♔:
Baromarcú. Ezt már egy párszor elsütötted.
"még a homokos zsidók is magasabb rendűek a gojoknál"
Ez a te esetedben még igaz is.

Punxsutawney Mormota 2015.04.05. 22:10:31

@beszélő majom: Sokáig tartott míg megtaláltad a térképen? Onnan származol.

Tudományos libsizmus 2015.04.05. 22:13:40

@csak egy néző:
Itt kicsit fentebb egy másik zsidó genetikai hulladékokról beszél. Ezek vagytok ti öcsém. Biztos zavarba estek, hogy 25 év után megint kezd leesni az álarc, de barátkozzatok meg a helyzettel haver.

Punxsutawney Mormota 2015.04.05. 22:14:42

@♔bаtyu♔: Igen, mindezt helyettes vallásügyi miniszter mondta. Egy rabbi. Kurvára fajsúlyos srác. Szedjük már össze Semjén baromságait, aki miniszterelnök-helyettesként terjeszti az áfiumot.

♔bаtyu♔ 2015.04.05. 22:16:09

@csak egy néző: Szerintem inkább rád gondoltak faszfej, az iylen seggnyalókra mint te. Amúgy még rengetegszer el fogom sütni, jó poén.

♔bаtyu♔ 2015.04.05. 22:17:15

@Punxsutawney Mormota: Na hogyne, jó hogy nem lepitiánerezed. Persze szedd össze.

Punxsutawney Mormota 2015.04.05. 22:18:00

@beszélő majom: Tudod, az a korrupció, amiből én kimaradok... Neked csak ennyi maradt, hogy fillérekért írj kommenteket, akár még a díványra is. Ennyire futja. Sajnállak. Ha lenne valami tisztességes szakmád még lehet, hogy alkalmaználak is. Tényleg jól jönne az irodába egy tehetséges talpnyaló, hogy legyen kin röhögnie a munkatársaimnak - a biliárd szobát és a szaunát már unják.

beszélő majom · http://beszelomajom.blog.hu 2015.04.05. 22:18:20

@Punxsutawney Mormota:

Nahát, Mormi!

Hát beszél így a négerekről egy jámbor, istenfélő ember? :DDD

Punxsutawney Mormota 2015.04.05. 22:22:51

@♔bаtyu♔: Egy 8%-os párt még az izraeli választási rendszerben sem számít jelentősnek. Talán negyedikek vagy ötödikek lettek.

Batyu, egy fasz vagy, de nem hülye. Te is tudod, hogy miről beszélek. És nem csak én, hanem az országban mindenki.

Fizetett tollnokként nem kell mindenre reagálnod, de örömmel látom, hogy Ti is a jól bevált ruszki példát követitek. Legalább három troll kell minden fórumra, ugye? :)

Punxsutawney Mormota 2015.04.05. 22:24:02

@beszélő majom:

Na még egy kis alázat és küldheted a CV-t.

♔bаtyu♔ 2015.04.05. 22:24:47

@Punxsutawney Mormota: Itt egy másik: Fúj de antiszemita lenne, ha itt jelentené ezt ki a Magyar Hadsereg tábornoka, vezető lelkész.

Az a híres zsidó tolerancia: "Izraelben egy gój nem lehet egyenrangú velünk"

Forrás: kuruc.info/r/4/111102/

♔bаtyu♔ 2015.04.05. 22:25:34

@Punxsutawney Mormota: Én azért írok ide mert unatkozok. És te? Pártküldetés?

Punxsutawney Mormota 2015.04.05. 22:26:45

@♔bаtyu♔: Haveeeeeeer. Mellément. Pártküldetés? Ugyan, kire?

martineden 2015.04.05. 22:28:26

@mortullus: A repedtsarku kurva anyaddal szorakozz a tehen segge mogul paraszt.Tajokozodj ,utana jarjon a pofad,tanulatlan suttyo.

Punxsutawney Mormota 2015.04.05. 22:29:41

@♔bаtyu♔: Érdekes módon meglehetősen sok goj csinál jó üzletet Izraelben, izraeliekkel. Afrikában sokkal nehezebb dolgod van, ha a helyiekkel akarsz üzletelni.

De gondolom, hogy hatalmas tapasztalatod van benne, hogy miképpen golyóznak ki gojokat a zsidók. :)
Őszintén, neked mi fáj? Bántott téged valaha zsidó? Nem kaptál meg valaha állást, mert egy zsidó kapta meg, amúgy érdemtelenül?

♔bаtyu♔ 2015.04.05. 22:30:06

@Punxsutawney Mormota: Csak írtam egy baromságot, mint te.

Punxsutawney Mormota 2015.04.05. 22:31:06

@♔bаtyu♔: Rizs és Só évei - Kim Stanley Robinson. Bitang jó könyv.
Ha meg aludni akarsz, akkor Római Jog. 25 évvel ezelőtt bejött.

martineden 2015.04.05. 22:31:43

@Tudományos libsizmus: na mi van ocsi ,tortenelem nem megy neked ,akkor mindjart zsido vagyok?Tudod reggel mikor kihordod a riska mogul a ganet,egy kicsit olvashatnal is,hatha ragadna rad a koszon es a tragyaszagon kivul valami.

♔bаtyu♔ 2015.04.05. 22:32:25

@Punxsutawney Mormota: Te miért zsidózol? Nem olvasod a kommentjeimet? Nem a szomszéd zsidóval van bajom.

Én amúgy pontosan csak annyira vagyok antiszemita, mint aki velem szemben szemita. Érted.

Punxsutawney Mormota 2015.04.05. 22:33:13

@♔bаtyu♔: Én tapasztalatból beszélek. De lehet, hogy csak röfögős szerencsém volt.És csak két alkalom volt. Nem kísértettem többé a sorsot :D
A lottón sem vittem többre kettesnél.

beszélő majom · http://beszelomajom.blog.hu 2015.04.05. 22:34:15

@Punxsutawney Mormota:

"Na még egy kis alázat és küldheted a CV-t."

Azt nem küldök, de van pár kollégám, akiket tudok ajánlani, ha inkább a személyiségzavarodat kezeltetnéd abból a pénzből, amit itt kínálgattál fentebb.

Teljesen szokványos esetnek tűnsz a kommentjeid alapján, ha megfontolod a terápiás lehetőségeket, egy kis segítséggel akár teljes életet is élhetsz.

♔bаtyu♔ 2015.04.05. 22:35:54

@Punxsutawney Mormota: Ezt nem értem, miben volt szerencséd?

Punxsutawney Mormota 2015.04.05. 22:36:29

@♔bаtyu♔: Oké. Attól az ajánlott könyvet elolvashatod. Semmi zsidóbarátságra buzdítás nincs benne.

Punxsutawney Mormota 2015.04.05. 22:37:59

@beszélő majom: Na mi van. Előbb még NAV-val fenyegetsz, most meg pszichológussal? Legalább az egyik vonalat vinnéd végig!

Tudományos libsizmus 2015.04.05. 22:38:32

@martineden:
Akik ganét hordanak a riska mögül és ragad rájuk a kosz és a trágyaszag, azok becsületes dolgozó emberek.

Te az ilyen embereket szemmel láthatóan lebecsülöd. Holott valószínűleg többet tesznek a közjóért, mint te, kedves zsidó liberális demokrata barátom.

♔bаtyu♔ 2015.04.05. 22:42:30

@Punxsutawney Mormota: Nem a szerint válogattam és válogatom a barátaimat, hogy zsidók e. (vagy sem).

Inkább neked kellene elolvasnod ezt. Valahol jól mutatja, hogy az antiszemitizmus gerjesztése, fenntartása mekkora üzlet és nyilván nem az átlagzsidónak.

Normális ésszel felfogva ugyanis nyilvánvaló, hogy a főváros fele nem antiszemita. Ha így lenne, azt megéreznék a zsidó szomszédok, kollegák.

Forrás: kuruc.info/r/2/141434/
kuruc.info/r/2/141434/

Shlomo a halott zsidó terrorista 2015.04.05. 22:45:39

@Punxsutawney Mormota:

"olyan erdélyi, akinek lehet, hogy 88-ban még én csomagoltam a segélycsomagot Rákosszentmihályon nem mondhatja meg, hogy segíthetek-e valakin."

Úgy érted, hogy egy erdélyi fogadja el a segélyt, de maradjon a seggén Erdélyben, ne költözzön át, ne kérjen állampolgárságot, és főképp ne vállaljon Magyarországon, magyar állampolgárként politikai tisztséget?

Mert csak az erdélyi erdélyi a jó erdélyi? Akit két húskonzervvel egész életére meg lehet alázni?

Ha elpofátlanodik, állampolgárságot kér, átköltözik, akkor már zavarnád is vissza szőröstalpú románnak a helyére a medve seggébe, mert csak azért jött ide, hogy 20 millió hasonszúrűvel együtt elvegye a munkát a becsületes magyar dolgozó elől?

Na, ezért nem fogtok ti ebben az országban SOHA többé kormányra kerülni.

Punxsutawney Mormota 2015.04.05. 22:45:43

@♔bаtyu♔: Nem tapasztaltam, hogy Izraelben olyan borzasztó módon le akarnák húzni az embert. Mint írtam Afrikában nagyságrendekkel rosszabb a helyzet, mert egyfajta rasszizmus miatt az afrikaiak (Ugandában, Tanzániában) gyakorlatilag majd minden fehért le akarnak húzni. És akkor még erre rájön a hihetetlen beleszarásuk mindenbe és az iszonyatos mértékű korruptság. Ezek után nem akkora csoda, hogy a kínaiak gombostűkért veszik meg a kontinenst, mert a vezetőknek leperkálnak néhány tízmillió dollárt, a népnek építenek egy-két papírmasé stadiont, és mehet a rablás.

csak egy néző 2015.04.05. 22:52:41

@♔bаtyu♔:
Én is szívesen vernélek pofán így te köcsög csicska.

i.imgur.com/wA83aid.gif%20(309%C3%97180)

@Tudományos libsizmus:

Szerintem, pedig aktuális szopógép és seggnyaló voltál eddig bármelyik rendszerben.

♔bаtyu♔ 2015.04.05. 22:52:46

@Punxsutawney Mormota: Én sem tapasztaltam, nem is írtam ilyet. Itt akart lehúzni zsidó, de azt én nem zsidóságának tulajdonítottam, hanem geciségének.

♔bаtyu♔ 2015.04.05. 22:54:31

@csak egy néző: Nézd öcsi én is. Mégis mi a faszt vársz, dicsérjelek meg b+? Olvasd már vissza magad. Nekiállsz sértegetni, aztán b+, te sértődsz meg.

Írj b+ udvariasan és akkor én is az leszek.

Punxsutawney Mormota 2015.04.05. 22:55:57

@Shlomo a halott zsidó terrorista: Nekem aztán mondhatod, hogy "Ti", qrvára nem vagyok érintve a témában. Csak egy önkormányzati választást hagytam ki 2006-ban, de elmondhatom, hogy szavaztam a Fideszre, MSZP-re, MDF-re, Centrum Pártra és talán még a Jobbikra is, úgy tizenévvel ezelőtt. Pont leszarom a pártokat, már Antallék alatt nyílvánvaló lett, hogy mi fog történni ebben az országban.

Egy drága barátom áttántorgott Erdélyből, 88'-ban, 10 éven át, naponta 16 órát dolgozott, privatizált egy patikát, utána még négyet. Foglakoztat uszkve 25 embert, tízmilliós adókat fizet - ohh Igen!Pofázzon. Követelje meg, ami jár és ossza az észt.

Az az erdélyi aki átjött és keményen dolgozott, és egy másfélszobás panelben lakik, Igen! pofázzon. Követelje meg, ami jár és ossza az észt.

De nekem ne jöjjön át senki Erdélyből politikusnak, és mondja meg, hogy mit kell csinálni.

Tudományos libsizmus 2015.04.05. 22:56:09

@csak egy néző:
Elmehetsz a kurva 2.sz. szülődbe, liberális gané.

a nagy hohoohooo 2015.04.05. 23:00:06

@luis5: "......Mert ne aprozzuk el... "Olyan gusztustalan vagy mint egy telefosott búvárnadrág, tanyasi házipornó is erotikusabb mint a "munkásságod"

A magyarországi szegénység európai összehasonlításban .
MTA Társadalomtudományi Kutatóközpont
Szociológiai Intézet.
Elkeserítőek a szegénység legújabb adatai | MTA TK .

index.hu/chart/2014/11/20/elkeseritoek_a_szegenyseg_legujabb_adatai/

Nem kéne osztani azt amiből az evolúció-oly bölcs előrelátással -semmit nem adott,butaságból mindent..brhüü...
."Csak nem járhatok gyalog. Én magyar nemes vagyok! Tán a tudománynak éljek? A tudósok mind szegények. Nem irok, nem olvasok. Én mélymagyar nemes vagyok!
„Hé, paraszt! melyik út megyen itt Budára?
Másik szánva mondja: „Szép öcsém, be nagy kár,
Hogy apád paraszt volt s te is az maradtál.”

Shlomo a halott zsidó terrorista 2015.04.05. 23:01:05

@Punxsutawney Mormota:

"Nekem aztán mondhatod, hogy "Ti", qrvára nem vagyok érintve a témában."

Látom :D

csak egy néző 2015.04.05. 23:01:12

@♔bаtyu♔:
Köcsög csicska én nem sértődtem meg, mert, ahhoz ember kell és nem egy ilyen féreg, mint meg a haverjaid, és képzeld, hogy zsidó sem vagyok, de gyűlölöm a hozzád hasonló idiótákat, akik bármiről is legyen szó, tuti, hogy zsidózik vagy libsizik.

csak egy néző 2015.04.05. 23:06:44

@Tudományos libsizmus:
Gondolom summa cumi laudis végezted el a tanfolyamot.

a.disquscdn.com/uploads/mediaembed/images/1826/7321/original.jpg

dr kíváncsivagyok 2015.04.05. 23:09:35

@Éhes ló:
"Etethetitek a cigányt otthon, kedvetekre."

Te rohadt náci,..az nem zavar , hogy tobb a "magyar" éhezo , mint a cigány ???

dr kíváncsivagyok 2015.04.05. 23:10:44

@Tudományos libsizmus:
Mióta Vona kiskutyát simogat , nagyon kinyílt a csipátok mocsok nácik...

dr kíváncsivagyok 2015.04.05. 23:12:06

Mi van ma itt ?
Náci - paraszt találkozó ?

a nagy hohoohooo 2015.04.05. 23:12:09

@♔bаtyu♔: Becsinálok a batyu kultúrbunkó nemzetthynáci:"Írj b+ udvariasan és akkor én is az leszek. "..udvariasságot vár el a másiktól...brhühüüü...amilyen a mosdó olyan a törölköző......

Brhüüüü előszöris ne nézegesd a segged.
Tudom azt nehéz mert ha tükörbe nézel akkor is azt látod..broáfff..

Másodszor ,a családodból egyedül anyádat tisztelték,udvarias is volt vele mindenki ,fizettek is rendesen neki minden numeráért,abból volt zaba a pofikádba...

Brhüü szép nap volt,szép este ,csupa móka kacagás ,gyere máskor is ,jó röhögni az ilyen butákon....brhüü úgy tartják inkább szidjanak ,mint kiröhögjenek,....brhühüüü...Nem haragszom ,az ilyen nemzetthynáci idóták megnevetettnek ,látja a net milyen gyökerek vagytok ,rátok gyökerek a kultúrbunkóvá faragásotok sem szabad bízni,a baltát is elbaaaaa..átok nemhogy az országot .
Hukkkk..huukkk ...kapsz ajándékba egy viccet ne ríjj rólad szól:Az elefánt kérdezi a puputevétől:
- Miért a hátadon hordod a melleidet?
- Hmmm - válaszol a teve, - furcsa kérdés annak a szájából, akinek a pénisze az arcán lóg...

Shlomo a halott zsidó terrorista 2015.04.05. 23:14:09

@Punxsutawney Mormota:

"És akkor még erre rájön a hihetetlen beleszarásuk mindenbe és az iszonyatos mértékű korruptság. Ezek után nem akkora csoda, hogy a kínaiak gombostűkért veszik meg a kontinenst"

Tényleg felháborító, hogy a jenkik terjesztenék békésen a demokráciát, ahogy szokták, meg árulnák hozzá a fegyvereket a büszke Európa egykori gyarmatain, és minden status quo lenne, mindenki tudná, mi a dolga, hol a helye, erre jönnek ezek a kis sárga gecik, és nem csak a fegyverbiznicbe köpnek bele, de az ásványkincsekre is ráteszik a niggák segge alatt a kis sárga mancsukat ezek a gecik :DDD

Punxsutawney Mormota 2015.04.05. 23:14:20

@♔bаtyu♔: Arra írtam, amit írtál.
"Izraelban egy goj nem lehet egyenrangú velünk". Én ezt nem tapasztaltam.
Az izraeli társadalom is finoman szólva megosztott. Az "ős-izraeliták" az első lelkesedés után nem nagyon nézték jó szemmel a bevándorlásokat. A 80-as évek második felében, a 90-es évek elején elkezdtek özönleni pl a keleti-blokkból a bevándorlók, akik között nagyon sok volt a magukat zsidónak valló, amúgy börtönből szabadult egyed, akik nem feltétlenül a munkából akartak megélni.
(Ez kicsit hasonlatos volt Castro zseniális akciójához, amikor felhúzta a helyi vasfüggönyt és aki akart mehetett, majd ezzel a mozdulattal kiürítette a kubai börtönöket is, és különböző fajsúlyú bűnözőket transzportálatott Floridába)

A falasákat pl. az izraeliek nagy része nem tekinti zsidóknak. Ugyanígy nagyon sok izraeli lábrázást kap a kibucosoktól is - naplopónak tartják őket, akiknek a termékeit az izraeli állam indokolatlanul magas áron veszi át.

Az ultraortodox zsidókat meg gyakorlatilag majd mindenki rühelli. Nem vesznek részt katonai kiképzésben, nem fizetnek adót, ingyen lakást kapnak és mindennenk tetejébe a leghardcorabb rabbik még Izrael létét illetve létjogosultságát is tagadják, amiért aztán különböző kerülő utakon, de jócskán kapnak pénzt pl Iránból. Igaz, ideológiailag más alapokon állnak, mint az irániak, de az utóbbiakat ez nem annyira zavarja.

Ilyen körülmények között a gojok egységes elutasításáról beszélni nem leht.

Tudományos libsizmus 2015.04.05. 23:15:11

@dr kíváncsivagyok:
Ja. Mióta kijött az aktuális párthatározat, megint náciznotok kell:
index.hu/belfold/2015/03/31/megdobbentoen_nott_budapest_antiszemitizmusa/

Nem baj, nem lesz nehéz hozzászokni. Megy ez nektek.

csak egy néző 2015.04.05. 23:18:11

@dr kíváncsivagyok:
Az ilyen éhes ló féle férgek ilyen kicsiktől irigylik a z ételt is.

krisna.hu/wp-content/uploads/2013/04/husveti_ffl_3.jpg

Punxsutawney Mormota 2015.04.05. 23:30:41

@Shlomo a halott zsidó terrorista: Nem érted. Ahogy a pártok, úgy az ameriakiak sem érdekelnek. És a franciák, és a britek, és a portugálok sem. És a belgák sem, pedig Lipót alatt tényleg ősgenya dolgokat műveltek Afrikában.

De!

Ha valami működőt találsz egyáltalán Afrikában, abban szinte biztos lehetsz, hogy a gyarmati időkből maradt vissza. Pl. a vasúthálózat. Az oktatási rendszer. Természetesen ez is változik országonként.

Ha akad egy ország, mint pl. Zimbabwe, ahol jön egy Mugabe-szerű ökör, aki elűzi a fehéreket és megpróbálja a saját lázálmát megvalósítva újraszervezni a mezőgazdaságot, akkor annak az eredménye a 47-es magyar infláció utáni második helyezett Zimbabwe! És az a Zimbabwe, amely a 2000-es évekig Dél-Afrika (nem az ország) éléskamrája volt, az elmúlt tizenöt évben masszívan élelmiszer-behozatalra szorul. És minden másból behozatalra szorulnak.
A nép a majomkenyérfa terméséből készült, tört krumpli-szerű élelmiszert fogyaszt, mert pl. egy fél kilós tészta a Vic Falls-i bótban kb. 3000 forintba kerül.

Egyszerűen az ember szíve vérzik, ha látod, mire vihetnék. És tudod, az leggázabb az kínai invázióban, hogy még munkahelyeket sem teremtenek. Még a söfőröket is Kínából hozatják a bányákhoz, miközben Botswana bizonyos részei úgy néznek ki, mintha atomtámadás érte volna őket.

Természetesen abban, hogy ideáig jutott Afrika, nagyban ludasak az egykori gyarmattartók illetve az a tény, hogy a hidegháború idején Afrikai a nagyhatalmi torzsalkodás színtere lett.

Tudományos Iibsizmus 2015.04.06. 03:16:55

@martineden: Rám nem ragadt trágya szag. Hogy nézett volna az ki egy KISZ titkáron?

Tudományos Iibsizmus 2015.04.06. 03:20:12

@csak egy néző: Itt kicsit fentebb egy másik náci genetikai hulladékokról beszél. Ezek vagytok ti öcsém. Biztos zavarba estek, hogy 25 év után megint kezd leesni az álarc, de barátkozzatok meg a helyzettel haver.
Mi visszasírjuk a nyugodt kádári időket, libsik.
Felkiáltójelet kell tenni?

anonymand 2015.04.06. 05:48:33

@beszélő majom:

"Mindenki tudja, hogy a zsidók egy hazátlan vándor nép volt." - mindenki tudja, hogy a magyarok is egy hazátlan vándor nép volt. Meg azt is hogy b@sztak mint a nyulak fűvel-fával, hogy javuljon a vérvonal.

"1. A zsidók a mai Izrael területére úgy kerültek, hogy barbár vonulással végiggyilkolták a már letelepedett földművelő kultúrákat. Lásd: a híres Jerikó város sorsa." - A magyarok a mai Máriaországamutyisztán területére úgy kerültek, hogy barbár vonulással végiggyilkolták a már letelepedett földművelő kultúrákat. Lásd: a híres Róma megsarcolása.

"2. Nyugat-Európába úgy kerültek, hogy a Közel-Keletről elzavarták őket a békétlen, összeférhetetlen, hatalom- és pénzéhes természetük miatt." - akárcsak mi a Kárpát-medencébe.

"3. Közép-Európába meg úgy kerültek, hogy a Nyugatról ki lettek tiltva :D" - nyugat-európába pedig nem engedtek be minket, Augsburgnál vízum hiányában visszafordították az ősöket.:D

"4. Mellesleg még az ókori, közel-keleti ténykedésük idején maga az Úr is berágott rájuk, mert miután beügyeskedték magukat a hatalomba, a saját érdekeik szerint írták át a szent könyveket, hogy nagyobbat harácsolhassanak a lakosságon :DDD" - nem mellesleg a "balsors akit régen tép", már a Himnusz szerint is.
Továbbá: ..."miután beügyeskedték magukat a hatalomba, a saját érdekeik szerint írták át a szent könyveket, hogy nagyobbat harácsolhassanak a lakosságon :DDD" - Alkotmány helyett Tákolmány.

Dől belőled a hülyeség, mint tehénből a trágya.

Kurt úrfi [teuto-nordikus parasztlegény] 2015.04.06. 06:54:21

@anonymand: Látom, a gusztustalan polivinil ( @beszélő majom: ) neked sem tartozik a kedvenceid közé. :-))

Pop40 2015.04.06. 07:19:13

Teljesen igaza van Krizának. Büdös kölykök, hogy merészelnek éhezni egy fideszes sikervárosban?
Ha éhezni akarnak, menjenek szoci városba, annak az imidzsét rongálják.

"Vagyis, ha jól hüvelyezem ennek a magát kereszténydemokratának nevező"

Na, ezzel meg is fejtettük a rejtélyt, mitől ilyen nagyszerű ember a miskolci fideszes polgi.
A magyar kereszténydemokraták, mint pl Tömjén, Harrach, híresen nagyszerű emberek. :-)

anonymand 2015.04.06. 07:42:22

@Kurt úrfi [teuto-nordikus parasztlegény]:

Szerintem a hülyeségnek, idiotizmusnak van egy határa, amíg szórakoztató tud lenni.
Ő messze túl a határon bolyong, irányt tévesztve, vakon, süketen.
Nem veszi észre, hogy Isten nekünk adta (nagy-nagy) feladatként, hogy világosságot gyújtsunk a reménytelennek tűnő sötétbe.
Eddig nem sikerült.
Látványosan.
Dum spiro spero...

anonymand 2015.04.06. 07:44:13

@Pop40:

Már megbocsáss!
Arról nem tudsz véletlenül, hogy az arra érdemeseknek hol köll megfagyniuk (kihűlniük)?
Vagy Ákos erről nem dalolt?

Pop40 2015.04.06. 08:48:42

@anonymand: Azt én nem tudom, de amit írtam, irónia volt, azt remélem, tudod:-)

Kevés undorítóbb dolog létezik, mint amit ez a polgármesternek nevezett valami művelt, ráadásul húsvétkor.

István Tamasi 2015.04.06. 09:19:40

@♔bаtyu♔:
Három variáció:
1. Ez a mi parasztbatyunk nevetséges.
2. Ezt a mi parasztbatyunk szánalmas.
3. Ez a mi parasztbatyunk szánalmas és nevetséges egyszerre.

Shlomo a halott zsidó terrorista 2015.04.06. 11:08:38

@mortullus:

Ezen a húsvéton több hír szólt a holokausztról, mint a kereszténység legnagyobb ünnepéről.

Minden húsvétról szóló hírbe beleszerkesztették a holokausztot is.

Amellett nagypéntektől MINDEN egyes húsvétról szóló hír mellé odatették, hogy most van a Pészah is. Megkérdezném: hány embert érint Magyarországon a Húsvét, és ezzel szemben a Pészah hány embert érint?

A Spektrum csatorna meg egyenesen Jézus életét gyalázó filmeket vetített a szokásos holo-hiszti témájú áltudományos szennyfolyam mellett.

Ezek tényleg ki akarják provokálni, hogy az egyébként birkatürelmű magyar a zsidóknak menjen?

Shlomo a halott zsidó terrorista 2015.04.06. 11:16:18

@Pop40:

"Na, ezzel meg is fejtettük a rejtélyt, mitől ilyen nagyszerű ember a miskolci fideszes polgi."

Semmi közöd hozzá, hogy milyen a miskolci polgi.

Ehhez KIZÁRÓLAG a miskolci választóknak van közük.

mortullus 2015.04.06. 11:18:44

@Shlomo a halott zsidó terrorista: "Nyugodj meg", azt akarják.
Ez is szorosan ehhez a projecthez tartozik:

index.hu/belfold/2015/03/31/megdobbentoen_nott_budapest_antiszemitizmusa/

Ami persze tudjuk, hogy hazugság. De ha ezt a megrendelő elhiszi, akkor miért most nyitnak ezek zsidó skanzent?
Apropó megrendelő, amikor megláttam a cikk végén, hogy a Tett és Védelem alapítvány rendelte meg, majdnem hánytam egy nagyot.

Shlomo a halott zsidó terrorista 2015.04.06. 11:44:02

@anonymand:

Na ide figyelj te hazátlan, marxista zsidóbérenc senki!

A népvándorlás-kori magyar törzsek kb 150 év alatt letudták a vándorlást. Több, mint 1100 éve államot alapítottak, azóta ápolják kultúrájukat, őrzik nyelvüket.

A vándorcigány módon élő egykori zsidók leszármazottjai meg már vagy 3000 éve csak vergődnek, sáska módon járják végig a letelepedett népeket, mindenhonnan kibasszák őket. Nincs írott kultúrájuk, nincs történelmi korokon átívelő, folyamatosan fejlődő zenéjük, irodalmuk, képzúművészetük, építészetük. Egyetlen kincsük a Talmud, amit a hónuk alá lehet csapni, amikor megint költözni kell.

empoftla 2015.04.06. 16:53:52

@maxval bircaman szerkesztő: Így van - ha máshonnan nem, a kukából mindig lehet ételmaradékot guberálni.

Éhes ló 2015.04.06. 17:00:31

@dr kíváncsivagyok: ezt honnan tudod nácizós rasszista barom?
Milyen a magadfajta cionfasiszta zsidóknál szokásos származást is rögzítő nyilvántartásra, felmérésre alapozod ezt a vérlázítóan rasszista állításodat?

Éhes ló 2015.04.06. 17:05:23

@csak egy néző: nem hülye patkányfajzat, leírtam magyarul:
Kedvedre etedheted őket otthon, vagy az "otthonaikban" a saját pénzedből, de más területén, közterületen. Ott csak a kezelő/tulajdonos hozzájárulásával, más pénzét pedig szintén csak a pénz felett rendelkező hozzájárulását követően szórhatod a neked kedves feneketlen kútba.
Ez van.
Szar dolog a tulajdonhoz való jog és persze a demokrácia is, amikor a dzsemboritokat akadályozza.

De ott a mentő ötletem: ha ennyire aggódsz értük, hívd őket meg hozzátok. Mindet. Jól fog esni nekik és nem kell nekem pofáznod itt, példát mutathatsz, ha akarsz sokadmagaddal, akikkel napok óta itt hányod a semmitérő netszemetet.

Éhes ló 2015.04.06. 17:06:43

@Tudományos Iibsizmus: összekeversz édesanyáddal. Bár lehet a húgoddal, hiszen ha anyád lenyelt volna, nem ugatnál itt.

csak egy néző 2015.04.06. 17:15:21

@Éhes ló: @Shlomo a halott zsidó terrorista: @Tudományos Iibsizmus: @♔bаtyu♔:
Nálatok kevesebb mocskos, férgek léteznek ezeken a blogokon az biztos. Büszkék lehettek magatokra.

Shlomo a halott zsidó terrorista 2015.04.06. 17:52:03

@csak egy néző:

Nem kell a demagóg, provokatív, manipulatív balos propagandát a címlapra tenni, és akkor nem szembesültök az ellenvéleménnyel.

Tudom, nektek liberális demokratáknak az ellenvéleménnyel nem az a bajotok, hogy szembesülni kell vele, hanem az, hogy nem tudjátok betiltani :)

Éhes ló 2015.04.06. 21:06:41

@csak egy néző: nem hülye patkányfajzat, leírtam magyarul, csak nem érted meg:

Kedvedre etedheted a kedvenceidet otthon, vagy az "otthonaikban" a saját pénzedből, de más területén, közterületen csak a kezelő/tulajdonos hozzájárulásával. Más pénzét pedig szintén csak a pénz felett rendelkező hozzájárulását követően szórhatod a neked kedves feneketlen kútba.
Ez van.
Szar dolog amikor a dzsemboritokat akadályozza a tulajdonhoz való jog és persze a demokrácia is kellemetlen egy magadfajta szemétnek, akinek az ÁVH-s családja egész életében a máséból, máséban élt, de ez van. Változnak az idők, örülj, hogy nem lógtok és nem zavartak ki az utcára a lopott ingatlanból.

De ott a mentő ötletem a magadfajtáknak, mindahánynak: ha ennyire aggódtok értük, hívjátok őket meg hozzátok. Mindet. Jól fog esni nekik és nem kell nekem pofáznod itt, példát mutathatsz, ha akarsz sokadmagaddal, akikkel napok óta itt hányod a semmitérő netszemetet.

csak egy néző 2015.04.06. 21:14:03

@Shlomo a halott zsidó terrorista:
Neked meg te idióta, nem kell itt szenvedned.Olvasgasd a magyar hírlap, magyar nemzet, Viktor Szíve Szentegyház, Orbán Viktor rajongói csoport 2010 | Facebook, Orbán Viktor | Facebook, Vezesd még egyszer győzelemre néped, Drága jó Viktor
Garantálom, hogy ezeken az oldalakon tuti orgazmusod lesz neked is és a haverjaidnak is.

csak egy néző 2015.04.06. 21:17:17

@Éhes ló:
www.kesdobalo.eoldal.hu/img/original/168/lofasz.jpg

Veled már egyszer, kétszer tisztáztuk, hogy egy mocskos féreg vagy.

anonymand 2015.04.07. 05:30:27

@Shlomo a halott zsidó terrorista:

Szeretetteljes hozzászólásod könnyeket fakasztott.
Nem a meghatottság, hanem a derű könnyei csorogtak orcámon.

"A népvándorlás-kori magyar törzsek kb 150 év alatt letudták a vándorlást. Több, mint 1100 éve államot alapítottak, azóta ápolják kultúrájukat, őrzik nyelvüket."- Egy pontosabb időpont meghatározása nem ártott volna, nagy tudást reprezentáló hozzászólásodból.
Valami Vajk nevezetű, ha jól rémlik, tűzzel, vassal irtotta a kultúránkat.
Amit hoztunk, őriztünk. Ő pedig sec-perc ránk erőltetett egy kissé másnak tűnő kultúrát, hogy most már az őrizzük.
Most a rablóbanda jelleget hanyagoljuk is, olyan rosszul fest, hogy megpróbáltuk szétrabolni Európát. Nem végigkereskedni, hanem kifosztani.
Van mire büszke légy, tényleg!

"Na ide figyelj te hazátlan, marxista zsidóbérenc senki!" - ilyen elhamarkodott és megalapozatlan következtetéseket ne von le, és legfőképpen ne írj le, mert még azt feltételezi rólad valaki, hogy keresztényietlen, rasszista és gyűlölködő vagy.

mortullus 2015.04.07. 09:52:53

@anonymand: Talán nem ártana elmélyülnöd a magyar történelemben. Tudom, hogy nehéz lesz, de súlyos hiányosságaid vannak. A marxista történelemtanárod kedvence lehettél, de már 2015-öt írunk. Már nem szégyellni való utána járni, -olvasni történelmi tényeknek.
Bár tudom, felesleges szócséplés az egész, mert az ilyen magyargyűlölők, mint te is, ezt nem fogják megtenni.

Shlomo a halott zsidó terrorista 2015.04.07. 10:31:15

@anonymand:

""Na ide figyelj te hazátlan, marxista zsidóbérenc senki!" - ilyen elhamarkodott és megalapozatlan következtetéseket ne von le, és legfőképpen ne írj le, mert még azt feltételezi rólad valaki, hogy keresztényietlen, rasszista és gyűlölködő vagy."

1. Ha valaki egy másik embert hazátlannak, marxistának és/vagy zsidóbérencnek nevez, az se nem keresztényietlen, se nem rasszista, se nem gyűlölködő. Az színtiszta vélemény-nyilvánítás, méghozzá azok alapján a jellemzők alapján, amiket a véleményező a másik emberen megfigyelt.

2. Az csak egy cionista propaganda fogás, hogy egy kereszténynek MINDENKIT szeretnie kell. Ne dőlj be neki :)

Egy kereszténynek csak azokat kell szeretnie, akik szintén Jézus tanításai szerint élnek. A többieket nem szeretnie kell, hanem meg kell próbálnia meggyőzni őket, hogy ők is a krisztusi tanítás szerint éljenek. Ám ha erre azok nem hajlandók, és maradnak a bűnben, akkor legfeljebb szánnia kell őket azért, ami vár majd rájuk az életük befejeztével. De egy kereszténynek semmiképpen SEM KELL szeretnie a bűnösöket.

Még ilyen baromságot, hogy egy kereszténynek MINDENKIT szeretnie kell :DDD

anonymand 2015.04.07. 13:53:32

@mortullus:

Kérlek szépen, hogy homályosíts fel!

Te a kalandozások korát minek tartod? Nem sima rablásnak, ahol elvették azt, amit mások megtermeltek?
Szerinted Augsburgnál győztünk?

"ISTEN OSTORA
Isten kardja nyugat felé mutatott Attila kezében.
Hun lovak patáinak dübörgésétől megremegtek az Alpok. Mint az árvíz
zúdultak alá a hun hadak Thüringiára s mire elérték a Rajnát meg a
Szajnát, legyőzték a barbárokat, a gótokat és tizenhét nemzet vált Attila
birodalmának hőbéresévé.
Kőfal mögött reszketett Bizánc, és Róma harcra készülődött. A hunok
lerohanták Galliát. Ahol a dombok lankái alásimultak a nagy gall síkságba,
Attila megállt. Szekerekből, nyergekből vezéri dombot építtetett
magának, ahonnan messzire beláthatta a catalaunumi síkot."
www.wassalbert.eu/wasalbert/muvei/mesek/ujak/isten_ostora.pdf
Csak rövid részt idéztem.
Szerinted kereskedtünk-é, avagy sarcoltunk?

Szóval, ha már csak ezt a néhány kérdést elmagyaráznád a te történelmi ismeretid alapján, már okosabb lehetnék.
Segíts!
Kérlek.

anonymand 2015.04.07. 13:56:33

@mortullus:

Előző bejegyzésemből is láthatod, hogy hajlamos avgyok tanulni.
"Bár tudom, felesleges szócséplés az egész, mert az ilyen magyargyűlölők, mint te is, ezt nem fogják megtenni." - azt pedig kifejezetten visszautasítom, hogy akármilyen-gyűlölködőnek tarts, mert soha, senkit nem gyűlölök.

Várom segítő soraidat, hogy történelmi eltévelyedésemben támpontokat adjál az igazság megismeréséhez.

anonymand 2015.04.07. 14:49:24

@Shlomo a halott zsidó terrorista:

Tudod, ha jól értelmezem a Biblában olvasottakat, akkor megértőnek, megbocsátónak, türelmesnek, stb. illik lenni annak, aki Jézus követőjének tartja magát.
Aki ennek ellenkezőjéről tesz tanúbizonyságot, az nyugodtan nevezhetem keresztényietlennek.
Nem gyalázkodó megjegyzések kiosztását köll gyakorolni, hanem: "„Aki megüti a jobb arcodat, annak tartsd oda a másikat is!” (Mt 5,39)"

"1. Ha valaki egy másik embert hazátlannak, marxistának és/vagy zsidóbérencnek nevez, az se nem keresztényietlen, se nem rasszista, se nem gyűlölködő." - már a névválasztásod is messzemenőkig igazolja, hogy te sem rassziszta, sem gyűlölködő nem vagy.
Csak én nem értem.
Mi a bajod a zsidókkal?
Miért is lennék én zsidóbérenc?
Miért is esik más elbírálás alá az én véleményem, mint a tied.
Vélemény.

"2. Az csak egy cionista propaganda fogás, hogy egy kereszténynek MINDENKIT szeretnie kell. Ne dőlj be neki :)" - nem tudom, hogy honnan vetted azt, hogy szerintem MINDENKIT szeretni kőne.
Sebaj!
Azért, ha időd engedi, mélyedj el Szent Pál szavaiban: "Szólhatok az emberek vagy az angyalok nyelvén, ha szeretet nincs bennem, csak zengő érc vagyok, vagy pengő cimbalom."
Úgy gondolom, rád fér ez ügyben egy kis meditáció.
Vélemény.

A többi "baromságoddal" most nincs se időm, se kedvem.

Éhes ló 2015.04.07. 17:33:54

@csak egy néző: nem, te szerencéstlen hülye patkányfajzat, semmit nem értesz meg a magyar nyelven leírtakból.

Kedvedre etedheted a kedvenceidet otthon, vagy az "otthonaikban" a saját pénzedből, de más területén, közterületen csak a kezelő/tulajdonos hozzájárulásával. Más pénzét pedig szintén csak a pénz felett rendelkező hozzájárulását követően szórhatod a neked kedves feneketlen kútba.
Ez van.
Szar dolog amikor a dzsemboritokat akadályozza a tulajdonhoz való jog és persze a demokrácia is kellemetlen egy magadfajta szemétnek, akinek az ÁVH-s családja egész életében a máséból, máséban élt, de ez van. Változnak az idők, örülj, hogy nem lógtok és nem zavartak ki az utcára a lopott ingatlanból.

De ott a mentő ötletem a magadfajtáknak, mindahánynak: ha ennyire aggódtok értük, hívjátok őket meg hozzátok. Mindet. Jól fog esni nekik és nem kell nekem pofáznod itt, példát mutathatsz, ha akarsz sokadmagaddal, akikkel napok óta itt hányod a semmitérő netszemetet.

csak egy néző 2015.04.08. 08:34:05

@Éhes ló:
Te barom. Minden megszólalásoddal csak igazolod, hogy micsoda egy mocskos féreg vagy a ló péniszén.

www.kesdobalo.eoldal.hu/img/original/168/lofasz.jpg

Éhes ló 2015.04.09. 20:57:15

@csak egy néző: nem, te szerencéstlen hülye patkányfajzat, semmit nem értesz meg a magyar nyelven leírtakból.

Kedvedre etedheted a kedvenceidet otthon, vagy az "otthonaikban" a saját pénzedből, de más területén, közterületen csak a kezelő/tulajdonos hozzájárulásával. Más pénzét pedig szintén csak a pénz felett rendelkező hozzájárulását követően szórhatod a neked kedves feneketlen kútba.
Ez van.
Szar dolog amikor a dzsemboritokat akadályozza a tulajdonhoz való jog és persze a demokrácia is kellemetlen egy magadfajta szemétnek, akinek az ÁVH-s családja egész életében a máséból, máséban élt, de ez van. Változnak az idők, örülj, hogy nem lógtok és nem zavartak ki az utcára a lopott ingatlanból.

De ott a mentő ötletem a magadfajtáknak, mindahánynak: ha ennyire aggódtok értük, hívjátok őket meg hozzátok. Mindet. Jól fog esni nekik és nem kell nekem pofáznod itt, példát mutathatsz, ha akarsz sokadmagaddal, akikkel napok óta itt hányod a semmitérő netszemetet.

Nem tetted meg, napok óta te szerencsétlen hülye, hogy az anyádba szakadhatott volna a fejed azokkal a tetves zsidlákokkal együtt, akik ezt gondolták, hogy Kriza és a város dolga, hogy a médiabulijukhoz a hátteret biztosítsák:
www.boon.hu/kozlemeny-kriza-akos-a-gyermeketkeztetes-felelosseg-nem-mediacirkusz/2804295

"A Gyermekétkeztetési Alapítvány azért kapott elutasító választ, mert – csatolt – levele szerint valójában egy médiaakciót tervezett, és nem a rászorulók megsegítésén lett volna a hangsúly. Azt kérték, hogy keressünk több száz gyermeket, akiket ők az Interneten „folyamatos” közvetítésen mutathatnak, miközben esznek. Ehhez pedig nem szeretnék asszisztálni. Egy ilyen akció csupán médiahecc, az igazi karitatív szervezetek nem a sajtó kedvéért szerveznek ételosztást. És van még egy szempont.

Ahol a gyerek éhezik, ott a szülő is. A gyerekeket a szülők hozzák el egy ilyen eseményre. Milyen jótékonysági megmozdulás az, ahol a gyerek eszik, a szülő meg nézi?

Ráadásul az alapítvány lényegében azt kérte, hogy mi szervezzük meg helyette az ételosztást. Adjunk helyszínt, gondoskodjunk a rendezvény biztosításáról, szervezzünk gyerekeket a helyszínre, delegáljunk önkénteseket, valamint szervezzük meg a helyi médiát.

A miskolci gyermekétkeztetés kérdése nem egyetlen rendezvényen múlik!

Kollégáimmal az elmúlt években következetesen, és igen sokat dolgoztunk, hogy a rászorulók ellátása jól működjön.

Az önkormányzat évente csaknem négyszázmillió (!) Ft-ot fordít az éhező gyermekek napi étkeztetésére. ....l"

No takarodj a tetve kurva anyádba!

csak egy néző 2015.04.09. 21:26:46

@Éhes ló:
Mi van köcsög, ideges vagy, beszélj a kurva anyáddal, majd megvigasztal.
Egyébkent imádlak szopatni, te faszkalap.
"magadfajta szemétnek, akinek az ÁVH-s családja egész életében a máséból, máséban élt, de ez van. Változnak az idők, örülj, hogy nem lógtok és nem zavartak ki az utcára a lopott ingatlanból."
Egyébkent köszi, hogy bemutattad az idióta családodat, te barom.

Éhes ló 2015.04.10. 21:45:22

@csak egy néző: menj a beteg ávh-s kurva anyádba te szerencsétlen hülye patkány!
A szarviharotok elült és maradtatok ott ahol eddig is voltatok, a béka segge alatt, magatokat szopattátok ismét.

Fogadd be őket az avasaljáról, etesd őket napszám, ne itt pofázz, te szarfejű tetű!

csak egy néző 2015.04.10. 21:49:08

@Éhes ló:
Mi van kicsi csíra? Ideges vagy? Nem tetszik, hogy a fasz rosszabik végen állsz tátott szájjal? Vegyél vissza pubika, mert még nem nyitották meg újból a Lipótot.

Éhes ló 2015.04.12. 18:23:25

@csak egy néző: összekeversz a kurva anyáddal te szerencsétlen hülye patkány!
A szarviharotok elült és maradtatok ott ahol eddig is voltatok, a béka segge alatt, magatokat szopattátok ismét, mint 2006 ősze óta minden alkalommal.

Fogadd be a sok sok éhező haverodat az avasaljáról, etesd őket napszám, ne itt pofázz, te szarfejű tetű!

csak egy néző 2015.04.12. 19:40:03

@Éhes ló:
Mi van te spermamaradék pacika. Semmi új nóvum nem jut eszedbe, vagy csak ezt a pár mondatot tanultátok meg a tanfolyamon, ezt az egy mondatot szajkózod már vagy egy tucatszor. Anyád pedig nem érdekel, mert nem gerjedek az útszéli luvnyákra.húzzál bele valami frappáns új nóvummal, kisköcsög. Mielőtt belekötnél az új nóvumba, csak jelzem, hogy ezt élő adásban a szekta társad tudta így mondani, de lehet, hogy túl sokat gondoltam egy lófasz huszarról, hogy ezt feltünne neki. Estére javaslok egy Xanaxot, mert még megtalalál Mr Gutman.

Azért kíváncsi lennék, milyen vonalkódos lenne a tangád kiskancsó, ha ezt a mondatod ott az avasalján egy kancigónak mondanád a szemébe, hogy csak "dzsemboriznak".

Éhes ló 2015.04.13. 19:43:04

@Éhes ló: összekeversz a kurva anyáddal te szerencsétlen hülye patkány!
A szarviharotok elült és maradtatok ott ahol eddig is voltatok, a béka segge alatt, magatokat szopattátok ismét, mint 2006 ősze óta minden alkalommal.

Fogadd be a sok sok éhező haverodat az avasaljáról, etesd őket napszám, ne itt pofázz, te szarfejű tetű!
süti beállítások módosítása