Brüsszeli kézfogás: ennél egy vödör jeges víz sem lett volna kínosabb...

H_A Címkék: botrány diplomácia kézfogás Orbán Viktor Brüsszel EB Jean-Claude Juncker2015.01.24. 11:02

Sajnos nem tudom teljes bizonyossággal megfejteni (pedig meg tudom), mi történt pénteken Brüsszelben, midőn Orbán Viktor magyar miniszterelnöknek és Jean-Claude Junckernek, az Európai Bizottság elnökének pacsi céljából egyberagadt keze minden idők egyik legkínosabb diplomáciai pillanatképét produkálta.

 A felejthetetlen "kézfogás" (forrás: Youtube)

Számtalanszor végignéztem – a bárhonnan is próbálom megközelíteni – egyszerre cikire, szánalmasra meg nevetségesre sikerült pillanatot, és bármennyire is tisztában vagyok az arcra fagyott diplomáciai mosolyok kísérte diplomáciai pózolás játékszabályaival, meg kell állapítanom, hogy mini elnök úrnak megint sikerült közröhej tárgyává tennie nemes személyét. Nem, elnézést: ezúttal kivételesen nem Orbán alázta meg önmagát, hanem Juncker alázta meg őt nagy nyilvánosság előtt. Pedig most egyáltalán nem az volt a baj, hogy kezet akart csókolni valakinek, akinek diplomáciai értelemben nem javallott.

Azt hiszem már mindenki megmagyarázta magának, hogy amit látott, az tényleg van, bármit is jelentsen ez, úgyhogy csak néhány gondolatot fűznék az eddigi találgatásokhoz. A politikai korrektség jegyében föltétlenül meg kell állapítanom, hogy végre nem Orbán Viktor tette hanyagul zsebre a kezét egy európai fotó kedvéért, hanem a nála semmivel sem magasabb, bár kicsit őszebb, és szemüvegesebb Juncker. Ez pedig nyugtalansággal tölt el arra nézve, hogy Európa valóban a zsebre dugott kezű, unortodox sikermodell útjára lépett.

Mindazonáltal a pár másodperc végtelenített újra meg újra megtekintése után azt kell mondanom, az én olvasatomban a helyes válasz minden kétségünkre: Juncker igenis el akarta tüntetni Orbánt az újságírók és ezáltal Európa elől, ezért rángatta el, miközben a magyar miniszterelnök már rég elengedte volna a kezét. Lehet, hogy udvariatlan volt a gesztus, de semmiképpen nem véletlen.

Az a helyzet, hogy Magyarország miniszterelnöke lassan többé és kevésbé vállalhatatlan az Európai Unió különféle fórumai előtt, de tisztázzunk egy dolgot: én még véletlenül sem érzem sértve magam emiatt. Elutasítom, hogy aki Orbánnak nem adja meg a tiszteletet, az tulajdonképpen az én lelkivilágomba tapos bele. Nem, Juncker nem sértett meg engem azzal, hogy újságírók és kamerák szeme elől, mintegy kirángatta a képből Orbánt. Azt gondolom - a testbeszéd nyelvére lefordítva -, hogy miniszterelnök úrnak bármennyire is belefért volna még néhány pillanatnyi diplomáciai pózolás, az ideges szájnyalogatást, a kéz- és vállrángatózást, a nyakkendő igazgatást, az arcra fagyott dölyfös vigyort és a bizonytalan, esetlen járást szemlélve, mindenkinek jobb volt ez így. Kár, hogy megint felejthetetlen marad. Mert bárhogyan is vannak a miértek, amelyeket vagy megtudunk, vagy nem: az udvari bolond szerepét sajnos Orbánra osztották megint. Megismétlem: nagyon kétlem, hogy a véletlen műve.

Jó lenne, ha megint csak annyit tudnék hozzáfűzni ehhez a sajnos monumentálisra sikeredett jelenethez, hogy egy szóra sem érdemes diplomáciai félreértésről van szó, és tulajdonképpen beszélni sem kellene róla. Aki viszont látta Orbán Viktor párizsi fogadtatásának pillanatfelvételét, az minden bizonnyal nem tud most megengedően legyinteni. Én sem tudok.

Mert ugye itt mégiscsak egy kormányfőről van szó, akit, és akihez hasonlókat nem szoktak csak úgy (el)rángatni a kezüknél fogva, mint valami rossz óvodásokat. Elvileg létezik valamiféle etikett, amelyet két brüsszeli fotózás között sem szoktak szem elől téveszteni az urak. Hát éppen ez az: hogy ez a Békemenet oldaláról szemlélve bunkó parasztságnak tűnő Juncker-féle gesztus annak kendőzetlen kifejezése, hogy sacckábé mire tartja Európa Orbán Viktort. Konkrétan fogja a kezét és elvezeti/levezeti. Máshol ez az udvarias kidobó emberek dolga. A magyarázat: Viktorunk fürdőzött volna még egy pár percig a kamerák kereszttüzében, ám Juncker nem csak hogy nem ért rá, de nem tudott és nem is akart mit kezdeni a felcsúti ibolya dölyfös szerénységével, aki „lányos zavarában” megfeledkezett arról, hogy nem egy mangalicatelep átadóján van Felcsút határában. Más szavakkal: Jean Claude tisztában volt azzal, hogy kivel áll szemben, ezért, a nem szabad ezt magára hagyni, mert mindenre képes megfontolást szem előtt tartva úgy döntött, inkább gyorsan levezeti a színpadról, mielőtt, kínos, és vállalhatatlan eseményeket produkál.

Bár nem érzem sértve magam emiatt, és a szituáció kínosságát, ha akarnám, sem tudnám vitatni, kijavítom magam: Orbán már számtalan esetben került a mostanihoz hasonló megalázó helyzetbe, ne tulajdonítsunk ennek sem nagyobb jelentőséget, mint amennyit valójában ér. Orbán rendszerint nagyon kínos és megalázó helyzetbe kerül, amikor megjelenik valahol, és amikor szót is kap. Ezúttal elég volt megjelennie.

Mert a legborzasztóbb az, hogy senkit nem érdekel, engem sem érdekel már ezek után, hogy mit gondol Orbán Viktor szerint Magyarország az ésszerű európai bevándorlás-politikáról, amiért Brüsszelig ment hülyét csinálni magából. Mert normális körülmények között erről kellene írnom: hogy szerintem rendben van-e, hogy bevándorlásügyben mit nyilatkozik Magyarország miniszterelnöke, miután pontosan tudom, hogy mit beszélt haza a tőlünk idegen kultúrához tartozó emberekről (értsd: megélhetési bevándorlókról), és arról, hogy kié Magyarország, ha nem a magyaroké. És bár számtalan ilyen volt, és számtalan ilyen lesz, arról kell beszélnem mégis, hogy miért kurva nagy botrány és szégyen az, ami tegnap történt.  

Mert a legborzasztóbb az, hogy Orbán jóllakott napközisként vigyorogta végig azt, ami vele történt. Azzal a bárgyú, magabiztosnak álcázott zavart vigyorral a fején képzelte magáról megint azt, hogy az egész buli róla szól, hogy kizárólag őt fényképezik, hogy miatta vannak ott, hogy ő Európa vonatkoztatási pontja, követendő példája és fénye a sötét, hanyatló éjszakában. Bevándorlásügyben és úgy általában is. Úgy viselkedik ez az ember hosszú évek óta, mint a gumicsizmás felcsúti parasztgyerek, aki hosszas, keserves várakozás után egyszer csak beszabadul az úri muriba: lehetőleg mindenkivel kezet akar fogni, lázas igyekezetében belekönyököl az elit társaság aurájába, miközben felteszi a lábát az asztalra, kézzel zabálja a marhapörköltet, majd két jóllakottan elégedett büfögés között provinciális együgyűséggel odakacsint az asztalszomszédjaira, mert szerinte azok csak őt várták. Ez az ember már évek óta nem érti, hogy mit ábrázol az a döbbenet azokon az arcokon.

Mert a legszomorúbb ebben a történetben, hogy ez az ember képtelen felfogni, hogy nem azért lehet most jelen ott, ahol jelen van, mert szeretik, mert akarnak tőle valamit, mert fontos a véleménye, mert egyenlő partnerként tekintenek rá. Hanem azért, mert (saját gyengeségük, ez tény!) képtelenek tőle megszabadulni. Ezért rángatják ki mindenhonnan, ahonnan még ki lehet rángatni. Ennyire egyszerű és triviális a történet. De azért botrányos mégis, mert normális esetben, ha ilyet tenne valaki az országom miniszterelnökével, dühös lennék, sértve érezném magam, és kikérném magamnak. De nem, képtelen vagyok erre az életérzésre, mert ennek az embernek már semmi tekintélye nincs. Előttem se, és Jean-Claude Juncker előtt se. Ennél az sem lett volt kínosabb és vállalhatatlanabb, ha magára önt egy vödör jeges vizet. 

· 1 trackback

A bejegyzés trackback címe:

https://hacsaknem.blog.hu/api/trackback/id/tr667103751

Trackbackek, pingbackek:

Trackback: Brüsszeli kézfogás: ennél egy vödör jeges víz sem lett volna kínosabb... 2015.01.24. 11:52:01

Ezúttal kivételesen nem Orbán alázta meg önmagát, hanem Juncker alázta meg őt nagy nyilvánosság előtt.

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Steppenwolf 2015.01.24. 20:56:46

@Pelso..: Igen ám, csak ehhez semmi köze a "milliárdos" (kár, hogy Magyarországon nem nagyon van lakóingatlan egyetlen politikus tulajdonában sem, aminek az értékét akár csak egymilliárdra is taksálnák) palotákhoz. Szerintem ő arra gondolt, hogy közpénzből kapja a fizetését.

Steppenwolf 2015.01.24. 21:02:39

@Pop40: Akkor miért írtad? :)

Attól tartok, nem fogsz te nyugatra húzni, ha ezen múlik.

Mellesleg országok közti elosztási arányaiban jóval több lehívható összeget sikerült erre a ciklusra kilobbizni, mint az előzőben. Talán látszata is lesz.

Pop40 2015.01.24. 21:03:54

@Steppenwolf:
" Kösz a műsort, de áruld el, én ilyet hol írtam?"

Nem rémlik? "egy miniszter annyira gazdálkodik közpénzből, mint mondjuk egy pedagógus. Az államtól kapja a fizetését."
Ja. Épp annyira. Sőt, két lába is van mindegyiknek.

"Vesztegetési ügyekre meg akkor térjünk vissza, ha az ellenzéknek vagy neked bármire konkrét bizonyítékai is lesznek a zsebben turkálós hungarikumon túl."

Fölösleges, hisz nektek, narancszombiknak nem a lopás ténye fáj, hanem az, ha nem az elvtársaitok lopnak.
Bizonyítéknak ott volt a trafikmaffia HANGFELVÉTELE, ami sajnos kevés volt ahhoz, hogy a nagyon független, ex-fidesz képviselő Polt vizsgálódni kezdjen.
Mondjuk amíg még Szíjjártót meg Rogánt is mosdatjátok, addig kár is bizonyítékokkal szarakodni :-))

Hála istennek fogytok, mint a hó az első meleg tavaszi napon :-)

Ja, és ez is csak híresztelés, bekeretezve kirakhatod az Orbán-posztered alá:

index.hu/belfold/2015/01/03/orban_a_masodik_legkorruptabb/

Bambano 2015.01.24. 21:05:08

@Steppenwolf: oké, tehát amikor például a néhai ihm 22 milliárdból közbeszerzést írt ki, akkor nem gazdálkodott közpénzből? zsebből fizette a pályázókat? hinnye, ez nekem nagyon új reláció...

ne mondj már ilyen marhaságot, hogy a miniszter nem gazdálkodik közpénzből.

Larry Silverstein 2015.01.24. 21:05:19

Úgy nézem jön a baloldali feltámadás!

index.hu/belfold/2015/01/24/mszp_diplomaciai_offenziva/

'Ez azt takarja, hogy megpróbálnak minél több vezető európai politikust Magyarországra hívni, hogy azok ítéljék el a Fideszt. Tóbiás József, az MSZP elnöke ennek érdekében a napokban Brüsszelbe fog utazni, hogy az Orbánnak frakcióvezetőként többször is keményen beszóló Martin Schulz EP-elnökkel, több uniós biztossal, valamint uniós szocialista potentátokkal tárgyaljon.'

A szocikban az a jó, hogy a leghalványabb fogalmuk sincs a demokráciáról, és arról se, hogy miért buktak el sorban 5 választást.

Bambano 2015.01.24. 21:07:12

@Pop40: az hagyján, hogy miből fizeti a palotát, engem sokkal jobban érdekelne az az építési technológia, amivel hetente 3 négyzetmétert nő a lakásom! mer ebben van a bugi, nem rongyos milliárdok lenyúlásában...

Pop40 2015.01.24. 21:07:41

@Steppenwolf: mellesleg külön élmény, mikor ti háborogtok zsebben turkáláson, akiknek az egész maffiája arra épül, hogy bárkinél meglátnak egy kis pénzt, legyen az iparág, vagy magánszemély, odarohannak és elveszik :-DDDD

Bambano 2015.01.24. 21:08:38

@Larry Silverstein: oké, hogy a szociknak szerinted nincs fogalmuk a demokráciáról. végülis a múltjuk alapján ezt lehetne mondani. de hogy a fideszes nagyvezéreknek meg a jogról nincs fogalma, az is biztos. hol is végeztek ezek?

Larry Silverstein 2015.01.24. 21:12:57

@Bambano: Ne érts félre, nagyon jó ez így. Ha a fenti találkozó összejön meg még 2 ilyen 2018ig, akkor a köv. választáson is jobbos kormány lesz.

Ennyi pedig elég a jó közérzethez.

Pop40 2015.01.24. 21:13:36

@Larry Silverstein:
Miért, nem ez a siker receptje? Épp ezt csinálta 2006-ban Viktorkád is - annyi különbséggel, hogy ő nem a kormányzó pártot, hanem az országot akarta elítéltetni, és a támogatásokat is meg akarta vonatni.

fn.hir24.hu/gazdasag/2006/10/25/orban_elzarna_unios_penzeket/?mobile_full=1

"Ezermilliárdos uniós támogatási forrásoktól fosztaná meg Magyarországot Orbán Viktor, legalábbis ezt szorgalmazta Strasbourgban néppárti képviselők előtt. Arról megfeledkezett, hogy a támogatásokat nem az általa hazugnak titulált kormány, hanem térségi fejlesztések, vállalkozások, önkormányzatok, civilszervezetek kapják utólagos kifizetés, és igen szigorú ellenőrzés mellett. Az MSZP szerint Orbán egy nap alatt tönkretette a magyar EP-képviselők kétéves munkáját. A Fidesz magyarázatot ígért elnöke kijelentéseire."

Pop40 2015.01.24. 21:16:01

@Bambano: hogy meg fognak majd lepődni a bukásuk után a cellában...

A 2x2-es cella ugyanis nem nagyon fog nőni. :-D

Steppenwolf 2015.01.24. 21:16:11

@Pop40: Szóval fidesz-zombi vagyok, csak mert nem értek veled egyet mindenben. :) Rákosi-logika, aki nincs velünk, ellenünk - ugye.

Bocsánat, de a trafikügy (amivel kapcsolatban egyébként valóban lehet korrupcióról beszélni) hogy jön Szijjártó házához? Össze-vissza csapongsz.

"Ja, és ez is csak híresztelés, bekeretezve kirakhatod az Orbán-posztered alá:

index.hu/belfold/2015/01/03/orban_a_masodik_legkorruptabb/"

Tényleg zseniális vagy. :) Kár, hogy utólag kiderült, hogy ez a pár éve alapított, amúgy szinte sehol nem jegyzett szervezet anno Soros pénzén jött létre. Innentől kezdve én azon sem csodálkoznék, ha szerintük Orbán lenne az Antikrisztus. :)

Steppenwolf 2015.01.24. 21:18:13

@Bambano: Ajánlom figyelmedbe fentebb, Pelso kollégának írt válaszomat...

Steppenwolf 2015.01.24. 21:21:05

@Pop40: Te egy nagyon súlyos alak lehetsz, hogy engem személyesen már maffiával azonosítasz. :D

Figyelj, papa. Szerintem kicsit hűtsd le magad, nem venném a lelkemre, ha elvinne rossebb itt a nagy gyűlölködésben és személyeskedésben.

Larry Silverstein 2015.01.24. 21:21:22

@Pop40: Mármint a cikk végén ott van a fidesz véleménye is.

A szocik véleménye már ne haragudj meg, de ki a fenét érdekel? Vagy ki a fenét érdekelt akkor, 2006 októberében?

A terroristákkal nem tárgyalni kell, hanem leszámolni, és a magyarok le is számoltak velük.

Pop40 2015.01.24. 21:26:09

@Larry Silverstein: De, amíg az eu van akkora marha, hogy fizeti... :-)

@Steppenwolf: Kár ezt ragozni, leírtam már: Vitya csak a jó levegőre jár ki Svájcba, mert senki nem kente meg soha.
Pont, mint Szíjjártót, meg Rogánt :-)

Különben is, míg az ex-fideszes Polt le nem sitteli a bandát, addig a fideszbirka elégedett, akkor is, ha a szemét lopják ki :-)

zobod 2015.01.24. 21:29:17

@Pop40: OMG te tényleg ennyire ostoba vagy? Az MNB oktatási alapítványainak átadott pénzek, majd abból állampapír vásárlása szerinted Matolcsy tanainak propagálását szolgálja?

Steppenwolf 2015.01.24. 21:31:36

"Kár ezt ragozni, leírtam már: Vitya csak a jó levegőre jár ki Svájcba, mert senki nem kente meg soha.
Pont, mint Szíjjártót, meg Rogánt :-)"

Látod, ebben egyet értünk, szerintem is kár. Majd ha a konteóidból lesz valami kézzel fogható is, visszatérhetünk rá.
Ez független Polt Pétertől.
Attól még, hogy én szeretem a gyerekeket, nem vagyok pedofil, ugyanígy, attól, hogy Orbán járt az utóbbi hónapokban Svájcban, még édeskevés ahhoz hogy bárki józan gondolkodású ember megállapítsa, hogy korrupt és csak a milliárdjait vitte oda bőröndökben, bármennyire is szeretnéd, hogy így legyen.

Pop40 2015.01.24. 21:31:52

@Larry Silverstein: Ja, értem. Ha a szoci ellenzék el akarja ítéltetni a fideszkúrmányt, az fujjfujj.

De ha a fideszes ellenzék el akarja ítéltetni az országot, s mellé megvonatni a támogatásokat, az maga a megtestesült hazafiság :-DDDDD

És még vannak, akik azt mondják, hogy a fideszhívők ostobák. Rejtély :-)

2015 a fideszesek Moszkva fele menekülnek 2015.01.24. 21:34:21

@Larry Silverstein: "akkor a köv. választáson is jobbos kormány lesz."

Jobbos kormány? Orosz gazdival, önkéntes ruszki gyarmattá válással, EU ellenes bomlasztással és mélykádári rezsikcsökkentéssel?

Hát te se leszel már hülyébb batyu elvtárs!

Pop40 2015.01.24. 21:35:59

@Steppenwolf: "Ez független Polt Pétertől."

Jaaa, bocs. Ezt eddig nem is tudtam, hogy a bűnösök elítélése nem függ attól, hogy a haverjuk nyomoz e utánuk.

Mindig tanul az ember :-)))

Pop40 2015.01.24. 21:39:08

@2015 a fideszesek Moszkva fele menekülnek: Fideszbirkáknál ilyen a jobbos kormány. :-)

Igaz, vezérük dumáját meg sem lehet különböztetni Kádárétól, de ők jobbosok, hisz azt mondta nekik Viktorka :-DDDD

2015 a fideszesek Moszkva fele menekülnek 2015.01.24. 21:39:31

@zobod:

Te ennyire hülye vagy fidesz komcsikám? Mégis mit gondolsz te Matolcsibuzi, milyen tanokat fognak a Debil Gyurkád által finanszírozott intézményben tanítani?
Nyugati polgári és közgazdasági tudományokat, vagy a magyar birkáknak való, a degenerált Gyurkád szellemi merényleteit a közgazdaság tudomány ellen?

Larry Silverstein 2015.01.24. 21:41:21

@Pop40: A fidesz messze a legnagyobb támogatottságú magyar párt volt 2006 októberében, amikor a cikkedet írták.

Miről beszélsz?

zobod 2015.01.24. 21:42:07

@2015 a fideszesek Moszkva fele menekülnek: te szerencsétlen, ostoba cerkóf, te is azt gondolod, hogy az MNB oktatási alapítványainak átadott százmilliárdok Matolcsy gazdaság és/vagy oktatáspolitikai elképzelésének oktatását szolgálják? Te agyatlan balfasz.

Pop40 2015.01.24. 21:47:37

@zobod: " OMG te tényleg ennyire ostoba vagy? Az MNB oktatási alapítványainak átadott pénzek, majd abból állampapír vásárlása szerinted Matolcsy tanainak propagálását szolgálja?"

Balfaszkám, legalább olvasni tanulj már meg:

http://vs.hu/gazdasag/osszes/matolcsy-elarulta-sajat-kozgazkepzest-epit-az-mnb-200-milliardbol-0828#!s0

"A jegybank saját közgazdasági képzéseket indít, amik nem a bukott neoliberális tanokat hirdetik, mondta a Vs.hu-nak Matolcsy György elnök. "

Na, ez szerinted az ő tanait propagálja, vagy sem?
Bizony, Eltolcsy mondta, a saját felséges szájával.

Ha most se érted, kérdezz meg egy okosabb iskolást az utcán, az majd értelmezi neked.

Pop40 2015.01.24. 21:52:21

@Larry Silverstein: ki nem szarja le?

Az, hogy összerángat Vitya 2 milla hülyét, hogy jön ahhoz, hogy meg akarták vonni a támogatásokat a SAJÁT ORSZÁGUKTÓL?

Nagy pofával hoztad fenn a cikket, h hrrr szocik így meg úgy, pedig ők, az elvtársaiddal ellentétben, nem akarják megvonatni a támogatásokat, amit a fideszmaffia akart ellenzékben.

Pop40 2015.01.24. 21:54:32

@2015 a fideszesek Moszkva fele menekülnek: Gyurka maga is lenyilatkozta, lásd fenn a linket.

Csak ez a szerencsétlen vagy nem tud olvasni, vagy még azt se fogja fel, amit az elvtársai szó szerint a szájába olvasnak.

Larry Silverstein 2015.01.24. 22:02:01

@Pop40: Mármint a szocik véleménye szerint, ami a cikk írásakor kisebbségi vélemény volt.

Larry Silverstein 2015.01.24. 22:04:18

Európa amerika után veti magát a fasizálódás útján....

www.inforadio.hu/hir/tudositoink/hir-697788

Most nem hallom a sok jogvédőt ugatni, hogy veszélyben vannak a zeurópai értékek.

Pop40 2015.01.24. 22:04:23

@Steppenwolf: " Te egy nagyon súlyos alak lehetsz, hogy engem személyesen már maffiával azonosítasz. :D"

Nem ismerlek (hálistennek), így csak a kritikátlan seggnyalásodból tudok következtetni rá, kivel is lehet téged azonosítani.
Ha azon hasznos hülyék egyike vagy, aki ingyen is csápol annak, hogy szétlopják, akkor bocs, vedd tárgytalannak a maffiás részt.

"Figyelj, papa."Szerintem kicsit hűtsd le magad, nem venném a lelkemre, ha elvinne rossebb itt a nagy gyűlölködésben és személyeskedésben."

Papa a nénikéd, kedves ettárs:-)
Az egészségi állapotom miatt meg sose aggódj, mentálisan mindenképp, s jó eséllyel fizikailag is sokkal jobb állapotban van a tiednél :-)
Mellesleg pár fideszbirka az égvilágon semmi hatást nem gyakorol az egészségemre, nálam ez nem vallási kérdés, mint nálatok:-D

zobod 2015.01.24. 22:04:36

@Pop40: te nem érted az összes nickeden, de hagyjuk...

Bambano 2015.01.24. 22:06:54

@Larry Silverstein: önmagában a jobbos kormányt nem látom problémának, ha a szavazók többsége jobber, kapjanak jobbos kormányt.

az országot ennyire csapdába ejtő maffiakormány a probléma. függetlenül attól, hogy reggel jobbra vagy balra áll az imaszőnyegük.

akármilyen kormányunk volt az elmúlt 25 évben, mindegyik lopott. csak a balos kormányoknál ez nem járt azzal együtt, hogy meg is fojtották az ellenfelet. a régi kormányoknál ha nem voltál kormánypárti, elzavartak a húsosfazéktól, és ennyi. a mostaninál meg kicsinálnak, mert hogy merészelsz levegőt venni ellenzékben.

ennyi értelmetlen idióta jogszabály soha nem volt. meg ennyi meghátrálás se. a kormány hülyeségét az is mutatja, hogy az utóbbi időben akárhány fajsúlyosabb törvényt alkottak, mindből meghátrálás lett, mert akkora marhaságot csináltak.

persze, mondhatná erre jobber, hogy milyen jó ez a kormány, hallgat a nép szavára. ami persze nettó marhaság, nem kellene a népet felhergelni, mert abból záros határidőn belül katasztrófa lesz.

Pop40 2015.01.24. 22:09:32

@Larry Silverstein: Orbán szoci?

"Erre hivatkozva sürgette Orbán az uniós segítségnyújtás megtagadását a "hazug és csaló" kormányoktól."

Akárhogy is nézem, nem látok itt szoci véleményt.

Mellesleg ezt se nagyon értem: "A Fidesz magyarázatot ígért elnöke kijelentéseire."

Nem is tudtam, hogy a "fidesz elnöke" kifejezésen a szocikat kell érteni :-DDDDD

Pop40 2015.01.24. 22:15:42

@zobod: Veletek ellentétben, akik 23 nicken akarnak soknak látszani, nekem ez az egyetlen nickem van.

Tény és való, tényleg nem értem, hogy lehet valaki annyira hülye, hogy még azt is letagadná, amit az idézett emberkéje SZÓ SZERINT kimond :-DD

Larry Silverstein 2015.01.24. 22:42:57

@Bambano: 'akármilyen kormányunk volt az elmúlt 25 évben, mindegyik lopott. csak a balos kormányoknál ez nem járt azzal együtt, hogy meg is fojtották az ellenfelet. a régi kormányoknál ha nem voltál kormánypárti, elzavartak a húsosfazéktól, és ennyi. a mostaninál meg kicsinálnak, mert hogy merészelsz levegőt venni ellenzékben.'

- kit csináltak ki és mit értünk ez alatt?

- engem ez mit érdekel mint pógárt?

'ennyi értelmetlen idióta jogszabály soha nem volt. meg ennyi meghátrálás se. a kormány hülyeségét az is mutatja, hogy az utóbbi időben akárhány fajsúlyosabb törvényt alkottak, mindből meghátrálás lett, mert akkora marhaságot csináltak.'

- engem ez mit érdekel mint pógárt?

'persze, mondhatná erre jobber, hogy milyen jó ez a kormány, hallgat a nép szavára. ami persze nettó marhaság, nem kellene a népet felhergelni, mert abból záros határidőn belül katasztrófa lesz.'

- ez így van, láthatjuk a baloldalon mi lesz belőlük ha leszarják az embereket.

Larry Silverstein 2015.01.24. 22:44:56

@Pop40: Ez volt akkor a szoci vélemény. A 180 fokkal ellentétes fideszest az utolsó bekezdésben olvashatod.

Én onnan tudom merre van Észak, hogy pontosan szemben van Déllel.

Pop40 2015.01.24. 22:47:47

@Steppenwolf: "Rákosi-logika, aki nincs velünk, ellenünk - ugye.

Még ha így is lenne, ennek csak örülhetsz. A vezéreid szoktak mindenkit kirekeszteni, aki nem tapsikol a lopásaiknak. "A haza nem lehet ellenzékben", kokárdaügy, nem ismerősek?
Vagy ez csak akkor buli, ha ti csináljátok?

"Bocsánat, de a trafikügy (amivel kapcsolatban egyébként valóban lehet korrupcióról beszélni) hogy jön Szijjártó házához? Össze-vissza csapongsz."

Úgy, hogy ugyanannak a maffiának a tagjai követték el, és ugyanaz a korrupt főügyész tussolta el a bűncselekményt.
Csak ez a két hangyányi apróság közös bennük :-)

/"Tényleg zseniális vagy. :) Kár, hogy utólag kiderült, hogy ez a pár éve alapított, amúgy szinte sehol nem jegyzett szervezet anno Soros pénzén jött létre. Innentől kezdve én azon sem csodálkoznék, ha szerintük Orbán lenne az Antikrisztus. :)"

Ja, értem. Aki valaha egy fillér támogatást kapott Sorostól, az onnantól fogva csak akkor mondhat igazat, ha Orbán Viktornak hívják. :-DDDD

Kár, hogy a világ többi része ezeknek az oknyomozó újságíróknak (meg a szemének) hisz, nem nektek
:-DDDD

Pop40 2015.01.24. 22:58:00

@Larry Silverstein: "Lapunk megkeresésére Gál Kinga Fideszes EP-képviselő arról tájékoztatott, hogy Orbán Viktor szavait rosszul interpretálták, a beszédben nem pontosan ezek a szavak hangzottak el."

Ott is csak ezt látom. Szép utólagos szerecsenmosdatás.

Támogatást vagy meg akar vonni valaki, vagy nem. Olyan nincs, hogy csak kicsit, " nem pontosan ezekkel a szavakkal" akar megvonni.

Mellesleg attól, hogy neked automatikusan a fidesz hazudozása az "észak", amihez igazodni kell, engem az érdekel, mondott e Vitya ilyet, vagy sem. Nem a szocik, és nem a fidesz utólagos magyarázata.

Márpedig a beszéd tényét még a korrupt szerecsenmosdató fideszes se tudta letagadni.

Pech.

Larry Silverstein 2015.01.24. 23:00:49

@Pop40: Nincs mit letagadni, hiszen a cikkben nincs benne mit mondott Orbán.

Pop40 2015.01.24. 23:05:01

@Larry Silverstein: Lényeg, hogy a maffiád szabadrablásáról tudósító híradó itt maradjon :-)))

Mellesleg egyeztethetnél az elvtársakkal, milyen propagandát nyomsz, épp itt szövegelte a haverod feljebb, hogy nem vegzálják az ellenzékieket ebben a fene nagy demokráciában.

Erre belinkeled ezt...
"A kereskedelmi csatorna vezetőjéhez a közelebbről nem ismert tartalmú fenyegetések "barátjain keresztül", illetve e-mailben jutottak el, ezért maga is otthagyta lakását, és egy szállodába költözött, és testőröket fogadott"

Lejáratod jobbanteljesít-országot, dádá lesz a pártközpontban! :-)))

Parasztlengő az imperialistáknak 2015.01.24. 23:10:01

@Pop40: Miért ki vegzállja az ellenzékieket?

Maga a kultúrpápa mondja a cikkben hogy ő nem ellenzéki. Arra meg semmi bizonyíték nincs, hogy a kerTV-s mutatványost bárki megfenyegette.

Kertész Ákos is ugyanezt hazudta, de a kanadaiak nem vették be.

Pop40 2015.01.24. 23:11:11

@Larry Silverstein: Szó szerint nincs sajnos, de már írtam fent, hogy támogatásokat megvonni "kicsit, " nem pontosan ezekkel a szavakkal" nem lehet.
Vagy mondasz ilyen szöveget, vagy nem.

Márpedig vitya mondott, erre még a fideszes spiné makogása is bizonyíték.

Pop40 2015.01.24. 23:16:03

@Kón Bandit: Fent már leírtam egyszer, nem másolom be újra, keresd vissza. Névrokonnal "összekevert" tanárnő, ezer éves gyorshajtás vagy elszívott spangli, fészbukon fenyegetőző fideszbolsi képviselő, stb stb.

Ja, az meg magától értetődő, hogy a narancsmaffia mindig igazat mond, mindenki más meg mindig hazudik :-)

Parasztlengő az imperialistáknak 2015.01.24. 23:21:42

@Pop40: 'Ja, az meg magától értetődő, hogy a narancsmaffia mindig igazat mond, mindenki más meg mindig hazudik :-)'

Nem éppen.

Csak hát a libsibolsik lopnak csalnak hazudnak, és még le is buknak rendszerint.

2 szar közül meg ugye...

Bambano 2015.01.24. 23:22:19

@Larry Silverstein: takarékszövetkezeteket, mezőgazdasági embereket, traffikosokat, szerencsejáték ipart, retekklubbot, kiskereskedelmet, stb. egész egyszerűen néhány iparágra kimondták a fatvát, és nem nyugszanak, amíg bele nem döngölik a földbe (megjegyzem, barom módon, mert egy csomó magyar vállalat és ember is szivatóra van véve).

most a távközlési ipar van soron.

hogy téged érint-e, azt én nem tudom, de a helyedben aggódnék, hogy lesz-e internet hozzáférésem év végére. mert egy csomó embernek nem lesz, ha varga mihály nem hátrál ki az agyhalott baromságaiból.

téged, mint pógárt mit érdekel, hogy teheratószám gyártják az idiótábbnál idiótább törvényeket? ezt most vagy komolyan kérdezted vagy lemerült az iróniadetektoromban az elem. ha komolyan kérdezted, akkor részvétem.

az, hogy a baloldal leszarta az embereket, nagyságrendekkel jobb helyzet volt, mint az, hogy most üldözik őket.

Parasztlengő az imperialistáknak 2015.01.24. 23:35:20

@Bambano: 'takarékszövetkezeteket, mezőgazdasági embereket, traffikosokat, szerencsejáték ipart, retekklubbot, kiskereskedelmet, stb. egész egyszerűen néhány iparágra kimondták a fatvát, és nem nyugszanak, amíg bele nem döngölik a földbe (megjegyzem, barom módon, mert egy csomó magyar vállalat és ember is szivatóra van véve).

most a távközlési ipar van soron.'

Ez is 1 vélemény, ballenzéki vélemény. De a választáson a sok megszívatott elég egyértelmüen kifejezte hogy mit gondol a szívatásokról.

'hogy téged érint-e, azt én nem tudom, de a helyedben aggódnék, hogy lesz-e internet hozzáférésem év végére. mert egy csomó embernek nem lesz, ha varga mihály nem hátrál ki az agyhalott baromságaiból.'

Csacskaság. Nem tudom miről beszélsz nyilván én is fizetek az internetért, ha majd többet kell akkor többet fogok.

'téged, mint pógárt mit érdekel, hogy teheratószám gyártják az idiótábbnál idiótább törvényeket? ezt most vagy komolyan kérdezted vagy lemerült az iróniadetektoromban az elem.'

Ilyen nincs, a ballibsik csináltak egy valóságot maguknak ami segít elviselni hogy végük van. De eladni nem tudják senkinek.

'az, hogy a baloldal leszarta az embereket, nagyságrendekkel jobb helyzet volt, mint az, hogy most üldözik őket.'

Na akkor neked mégis eladták, de hát mit számít az.

2015.01.24. 23:37:26

Így jár, aki egy enyveskezűvel kezet fog. Hozzáragad, aztán vonszolhatja magával mindenhova.

Pop40 2015.01.24. 23:39:31

@Kón Bandit: igen, őket nem menti ki a haveri főügyész, mint az ezerszer annyit ellopó narancsbolsi maffiát.

Parasztlengő az imperialistáknak 2015.01.24. 23:46:19

@Pop40: Voltak itt már más főügyészek is, pl. 2010ig Kovács Tamás, mégse ment böribe egy fideszes nagyágyú se.

A LÜ-t pedig az Ogy. választja, az Elnök nevezi ki, ha tudsz demokratikusabbat mondjad.

Pop40 2015.01.25. 00:00:41

@Kón Bandit:Jól elkúrták.
Mondjuk akkor ugye te Fletót is szereted? Ő sincs börtönben, pedig nagyon kapálózott érte a narancsmaffia.
Mellesleg rogán meg szargyártó 2013-as lopásait nehéz lett volna 2010-ben leültetni.

Nem, semmi demokratikusabbat nem tudok annál, mint ha a kormánypárt haverja a főügyész, a főbíró, a jegybankelnök, az alkotmánybírók, a médiahatóság emberei, stb stb.

Csak aztán ne hápogjatok majd, ha olyan kormányok is bevezetik ezt a módit, akiknek nem vagytok a seggében :-)

Parasztlengő az imperialistáknak 2015.01.25. 00:08:18

@Pop40: Nem túl nagy elégtétel, de Fletó éppenséggel közokirat hamisításban bünösnek mondatott. A büntethetősége viszont elévült.

'Nem, semmi demokratikusabbat nem tudok annál, mint ha a kormánypárt haverja a főügyész, a főbíró, a jegybankelnök, az alkotmánybírók, a médiahatóság emberei, stb stb.'

Még mindig nem sok embert izgat hogy a szocik szerint ki kinek a haverja vagy koleszos szobatársa. Ezek ugyanis vélemények, és nem túl megbízható emberek véleményei.

Bambano 2015.01.25. 00:12:01

@Kón Bandit: "De a választáson a sok megszívatott elég egyértelmüen kifejezte hogy mit gondol a szívatásokról.": abból, hogy mekkorát fordult a közhangulat az utóbbi hónapokban, elég egyértelmű, hogy a választásokon nem erre gondolt a sok megszívatott. Nekem az is újdonság, hogy a vezérkar a saját hátországának vezérkarával is szembekerül. Ott már igen nagy a baj.

"Nem tudom miről beszélsz nyilván én is fizetek az internetért, ha majd többet kell akkor többet fogok.": ez a vélemény akkor releváns, ha van a területen szolgáltató, akinek fizethetsz. Hidd el (vagy nézz utána, eht 142. par), hogy ez nyártól egyáltalán nem lesz általános.

"Ilyen nincs, a ballibsik csináltak egy valóságot maguknak ami segít elviselni hogy végük van. De eladni nem tudják senkinek.": oké, tehát a kormány nem csinál idióta jogszabályokat. Rendben. oh wait, vettem autópálya matricát...

"Na akkor neked mégis eladták, de hát mit számít az.": nekem nem adtak el semmit, rá vagyok kényszerítve, hogy ilyeneket olvassak, úgyhogy látom.

Pop40 2015.01.25. 00:20:30

@Kón Bandit: Ez elég sovány. Vityára még egy pártatlan főügyész is sokkal többet rá tud majd verni, nemhogy egy szoci:-)

Ezt a papagáj-szöveget h "a szocik szerint" a haverod is előadta fenn, mérsékelt sikerrel.

Polt nem a szocik szerint egy ex-fideszes képviselő.
Szájerné nem a szocik szerint a fideszes Szájer felesége.
Vida, Simicska, és Vitya nem a szocik szerint koleszos haverok. Stb stb stb.
Ezeknek közük nincs a szocikhoz, maximum ahhoz, hogy titeket Orbán szőrös-szaros seggében nem zavar a fideszes lopás és korrupció.

Pop40 2015.01.25. 00:24:34

@Bambano: "abból, hogy mekkorát fordult a közhangulat az utóbbi hónapokban, elég egyértelmű, hogy a választásokon nem erre gondolt a sok megszívatott. "

Aki akkora marha, hogy 4 ilyen év után tavaly újra leszavazott Vityáékra, az ne hőbörögjön, hanem élvezze zsenialitása eredményét. Pont azt kapják, amit érdemelnek.

2015.01.25. 00:34:23

@Steppenwolf: Egyébként 2015 van, már nem kell "hetente" Svájcba rohangálni csak azért, mert ott van bankszámlád. :) "

Már hogyne kéne? Miniszterelnököd nem tudja kezelni a számítógépet, de még az okostelefont sem.
Amúgy meg ha nem a saját nevén van a számla, akkor nehéz ám belépni külföldről, neten keresztül....

Egyébként te tényleg azt hiszed, hogy a politikusaink a havi fixből élnek úgy, ahogy?
Mennyire NER kompatibilis vagy! Ha nem vagy hülye, akkor hazudod....

2015.01.25. 00:46:01

@Kón Bandit: Te tényleg vak vagy, vagy fizetnek érte?

Hány cég szűnik meg az országban, és mennyi új alapul?
Nőtt-e a vásárlóerő? Nőtt-e a GDP, ha nem vesszük figyelembe az EU pénzeket, amit ugye nem mi termeltünk meg, és nem vesszük figyelembe a külföldről hazaküldött 500 milliárdot? 2008-ban, a válság kirobban ása után mennyi volt a forint/ euro árfolyam, és mennyi most?

Az EU tart lélegeztetőgépen, a német beruházások jelentenek némi fejlődést, miért vered a melled, büszke magyar?

Kovacs Nocraft Jozsefne 2015.01.25. 01:59:21

@Flúgatlan:

Tökéletesen igazad van. Itt Juncker volt a faragatlan tuskó, kicsinyes módon megalázva Orbánt. Ilyesmi a diplomáciában megengedhetetlen, bármi legyen is a vélemény Orbánról.

Tudományos Iibsizmus 2015.01.25. 07:22:50

Juncker nyilván jól be volt baszva, ahogy én tettem annak idején KISZ gyűléseken.

Tudományos Iibsizmus 2015.01.25. 07:26:51

@Kovacs Nocraft Jozsefne: Így van, ez a diplomáciában megengedhetetlen, de mint látod a kis felcsúti mangalicával megteszik.

Tudományos Iibsizmus 2015.01.25. 07:28:55

@Larry Silverstein: "Bár talán hasznos valahol, mert a magyarok euroszkepticizmusa egyelőre gyenge, az ilyen események viszont erősíthetik. "
- Vagy éppen örülnek a zsebdiktátort utáló magyarok, hogy végre valaki úgy bánik vele ahogy megérdemli.

Tudományos Iibsizmus 2015.01.25. 07:33:11

@Larry Silverstein: Jóbarátot nem váltották le, te nagyon hülye!

Tudományos Iibsizmus 2015.01.25. 07:34:50

@Larry Silverstein: Ahogy te is nekünk Jóbarát leváltásáról segíthetnél néhány linkkel.

Tudományos Iibsizmus 2015.01.25. 07:39:05

@Steppenwolf: Milyen koncepcióra gondolsz? Mit kellene felmutatni programnak ellenzéki oldalon?
Stadion építést, 27 százalékos áfát, új autópálya matrica rendszert, trafik mutyit, paksi szerződést?
Ilyen programra gondolsz?

Tudományos Iibsizmus 2015.01.25. 07:41:43

@röf: "nnek a célnak volt alárendelve a Magyar Bálint -féle iskolamodell, és ezt nyögik ma is a pedagógusok, akiknek semmi de semmi fegyelmező eszköz nincs a kezükben. Sőt... "
- Hűha! Milyen tehetetlen is a fidesz bagázs hogy ezen 4 év alatt nem tudott változtatni, amikor ha a bulijukról van szó, egy nap alatt csinálnak egy törvényt.

Tudományos Iibsizmus 2015.01.25. 07:48:02

@Kón Bandit: Kovács Tamás súlyos vesebeteg volt, a helyettesei intéztek mindent, akik egytől egyig fideszesek voltak.

WilburSmith 2015.01.25. 08:51:37

Fasza, egy jegesvízes akcióról vagy egy kézfogásról csak úgy fossák a karaktereket a bloggerek, bezzeg mikor az USA kitiltási botrányról van szó, akkor kussban vannak. 3 hónap alatt egy újságíró sem tudta kideríteni, hogy ki az az ismeretlen 5 ember akit Vida mellett kitiltottak. Ez ám a sajtó és újságírás. Csak az instant fos és a semmitmondó baromságok. Ne egy kézfogásból csináljatok sztorit, hanem a Putyinbarát Orbán meg Gyurcsány garázdaságairól. Írjátok meg, hogy miért nem megy egymásnak a jobb meg baloldal, és az emberek többsége miért nem szavaz már rájuk.

aki mást mond az hazudik (törölt) 2015.01.25. 11:02:14

Juncker vilagszinten egy lofasz kis senki, sulytalan politikus, ahogy Orban is persze. Itt most Juncker volt iszonyatosan nagy paraszt. Azert mondjuk megneznem, hogy mer-e igy baszakodni Putyinnal vagy Obamaval.

Sajnos az europai intezmenyek elen ilyen nullak, burokrata kis faszok allnak, akik nemzetkozi szinten semmi sulyt nem kepviselnek. Merkel, Hollande es a tobbi nemzeti vezeto megszolal, annak van sulya, de sajnos az Unio egy sohivatal, sulytalan, komolytalan gittegylet.
Orbanrol is megvan a velemenyem, de nem ebben a szituacioban.

millhouse 2015.01.25. 11:12:22

Hogy a f@szba lehet ennyi baromságot belemagyarázni egy kib@szott kézfogásba, Úristen!

Ezt a sok ostoba fröcsögést arról, hogy ez micsoda botrány meg szégyen.

Baszd meg, kisregényt nem akarsz erről a világraszóló eseményről rittyenteni? Vagy tv sorit?

2015 a fideszesek Moszkva fele menekülnek 2015.01.25. 11:47:32

@zobod:

Te kretén Századvéges börtöntöletelék, ha a munkásparaszt kormányod betolna évi 10 milliárd forintot a felső oktatásba, akkor azzal nem csak a közgazdaság oktatást tudnák megerősíteni, hanem majdnem minden szakágat.

Ehelyett Degenerált Matolcsigyurkád 100 milliárdokat fog eltüntetni oktatás címszó alatt a fidesz maffiózók zsebében, amelyek ráadásul a Debilgyurika tanaival fogják fertőzni az új nemzedéket. Nagy lesz az esély, hogy az új nemzedék pont olyan degenarált ostoba virka lesz, mint amilyen te is vagy. Talán még kollégák is lesztek a Századvégnél.

Kovacs Nocraft Jozsefne 2015.01.25. 11:51:15

@aki mást mond az hazudik:

"de sajnos az Unio egy sohivatal, sulytalan, komolytalan gittegylet."

Nem egészen. Ez csak azt jelenti, hogy a hatalom nem a megválasztott tisztségviselők kezében van. Ami amúgy is jellemző az EU-ra, hiszen az igazi hatalom nem a megválasztott EP kezében van, hanem az EB-éban, amit nem választanak.

Ami egyben azt is jelzi, hogy az EU-ban a demokrácia ill. az EP-választás nem sokkal több puszta színjátéknál.

zobod 2015.01.25. 11:53:42

@2015 a fideszesek Moszkva fele menekülnek: te két lábon járó szardarab, ha egyszer nem vagy képes annyit sem felfogni, mint amennyit írtam, akkor egyáltalán minek okoskodsz? Pörögjél csak tovább, majom, ennyit tudsz.

2015 a fideszesek Moszkva fele menekülnek 2015.01.25. 11:58:35

@Kovacs Nocraft Jozsefne:

Orbánc eftársadat úgy húzták le a színpadról, mint ahogy a pszichiáter hatástalanítja az éppen ámokfutásban kitörni akaró kis elmebeteget.

2015 a fideszesek Moszkva fele menekülnek 2015.01.25. 11:59:58

@zobod:

Mitől vagy ennyire ideges te kretén századvéges, csak nem tanszékvezető leszel a Debil Gyurka bácsi Trollképző Intézetében?

2015 a fideszesek Moszkva fele menekülnek 2015.01.25. 12:04:18

@zobod:

Ja tudom már mire kell Debil Gyurkának 100 milliárd forint a kretén közgazdasági agyzavarainak a hirdetéséhez: az oktatási kölség 1 milliárd forint, 99 milliárd meg kell a károkozozások megtérítésére.

na4 2015.01.25. 12:09:57

Orbánnal mutatkozni már tökre kínos. Persona non grata.

Khonsu 2015.01.25. 14:00:42

Szerintem Juncker csak megviccelte, semmi több.

Online Távmunkás · http://onlinetavmunka.blog.hu 2015.01.25. 14:06:02

Juncker hova akarta magával húzni? Azt hitte, elrakhatja szuvenírként?

byba 2015.01.25. 14:43:32

Húzta magával,mert nem akarta, hogy kérdéseket kapjon Orbán és arra adott válaszai "UNIO ellenesek" legyenek.Nem akarta, hogy Orbán megjegyzéseket tegyen politikájukra. De lehet, hogy mondta neki - jöjjön Viktor, vár a pezsgő és már rojtosra beszéltem a pofámat! Kicibálta mert Orbán nem akarta ő uraságát az elnöki székben látni - hogy engedhetné Junkers Orbánt szóhoz jutni? Épp elég fejtörést okozhat neki Orbán sikeres kormányzása. Annyian várják már és próbálják előkészíteni Orbán bukását és valahogy nem akar sikerülni. Tüzet okádnak,már felszántották körülötte az egész Bolygót és még mindig áll a talpán a magyar "Hüvelyk Matyi"!

2015 a fideszesek Moszkva fele menekülnek 2015.01.25. 15:17:43

@byba:

Igen ezt mindenki tudja, hogy Orbánc meg Lázár azért járnak titkos svájci találkákra (luxus szállodákba állami pénzen!!), hogy Putyin oligarcháival egyeztetve átvegyék az utasításokat és a jutalékokokat az EU elleni bomlasztásukért (Gáz, Paks, állampolgárság Putyin maffiózóinak, EU ellenes politika, és az ezekért járó svájci számlákra jövő átutalások)

Annyi lóvét kaptak már a ruszki tartótisztjeiktől, hogy Récselt is luxus tanfolyamra kell járatni Svájcban 15 millió forintért, különben már az abalkon kellene kidobni a pénzt, annyi van belőle.

2015 a fideszesek Moszkva fele menekülnek 2015.01.25. 15:19:48

@byba:

Orbßanc sikeres kormßanyzása??

Te szerencsétlen hülye fidesz komcsi, 150 ezren menekültek el 2010 óta az országból, hála ennek a "sikeres" nemzetáruló oligarcha rezsimnek!

igazi Ténytár 2015.01.25. 15:29:33

@ Milyen érdekes, hogy az allandoan azonnal ugró Birkák, Macisajtok most nem jönnek magyarázni, hogy nem is rangattak el hanem államfőhöz méltóan távoztak.

De az is érdekes, hogy a csicska médiája is kussol most mert ki,magyarázhatatlan.

Éhes ló 2015.01.25. 16:01:30

Teljesen megnyugtat, hogy buktor megint tucatszor bukott meg múlt héten.
Ez jól hozza az újévi átlagot, bár elmarad a tüntikézések csúcspontján blogszfárában és facsén mért heti másféltucat bukásától.

Sajnos még mindig nem lövetett ki se szemeket, se nem vezénylet azonosító nélküli rendőröket az ellene tüntikézők szétverésére, de ami késik, nem múlik.

Ahogy a nagy elqró mondta volt, húzzatok bele!

Éhes ló 2015.01.25. 16:02:11

Blogmotor, köpöd ki!

gmihaly 2015.01.25. 16:39:37

Harcos kőműves üdvözlés hölgyek, urak!

conchita 2015.01.25. 16:51:21

@Éhes ló: Szia édes! Még mindig a gyurcsányom élvezkecc és nem a rózsaszín ánuszomba? Bezzeg a Pride után hetekig üldöztél, te kis hűtlen!

Tudományos Iibsizmus 2015.01.25. 17:05:56

@Éhes ló: Te még mindig Gyurcsánynál tartasz? Nem szóltak neked a pártközpontból, hogy már lejárt lemez?

gizmo26 2015.01.25. 17:22:56

Le lehetne már szakadni erről a jelenetről. Különben is Junkers-t minősíti a bunkósága, nem Orbánt.

Le Orme 2 2015.01.25. 17:31:40

SZERENCSÉTLEN BAROM a poszt írója. Szerencsétlen. Barom.

sanyix 2015.01.25. 17:36:31

@Larry Silverstein: Is jobbos kormány lesz? Te miről beszélsz? Már több mint 70 éve nem volt jobbos kormány, és jelenleg sincs jobbos párt.

profilo 2015.01.25. 17:36:59

Ahhoz képest,hogy mennyi ideje Index címlapos a poszt,még csak kb. 200 hozzászólás sikeredett...

Tudományos Iibsizmus 2015.01.25. 18:05:06

@Le Orme 2: "Szerencsétlen. Barom. " Jó az aláírásod.

Éhes ló 2015.01.25. 20:37:41

@conchita: téged torzszülött max a hóhér, vagy a rossz sorsod üldözött, én biztosan nem, mert undorodom a beteg fajtádtól..

Éhes ló 2015.01.25. 20:40:06

@Tudományos Iibsizmus: nem.
Én veletek és a posterrel együtt ott tartok, hogy a szerencsétlen buktor a múlt héten megint tucatszor bukott meg.
Továbbá ott tartok, hogy ez jól hozza az újévi átlagot, bár elmarad a tüntikézések csúcspontján blogszfárában és facsén mért heti másféltucat bukásától.
No meg azt is szomorúan állapítottam meg erről a fasiszta diktátorról, hogy még mindig nem lövetett ki se szemeket, se nem vezénylet azonosító nélküli rendőröket az ellene tüntikézők szétverésére.
De ami késik, nem múlik.

Ahogy a nagy elqró mondta volt, húzzatok bele!

sanyix 2015.01.25. 22:26:10

@Éhes ló: melyik nagy elqró? Mert volt a gyurcsány meg van az orbán.

Arthur Bloch 2015.01.26. 06:35:33

@Larry Silverstein,@Steppenwolf : - OVI stílustalan,"szemétkedő" üzenete kapcsán Emlékeztető...1/az még stílusos volt talán,amikor a Hir Tv-ben úgy nyilatkozott:"..a luxemburgiak részéről delegált európai uniós biztos Magyarországnak csak ártott az elmúlt időszakban...-miért is kellene nekünk egy Luxemburgból érkező európai biztost támogatnunk..?" - Megjegyzés: nem M.O.-nak,hanem O.V.-nek, a FIDESZnek árthatott - a kettő csak egy túlfűtött agymenés esetén lenne azonos!!! - 2/ Mit is nyilatkozott Junkers ezt követően: ..nem fog senki előtt térdre borulni,hogy megszerezze az elnökséghez szükséges támogatást..az Euronews-nak pedig jelezte,hogy "az ügy az Európai Néppárt és a Fidesz problémája"...A magyar kormány érvelését,amely szerint egy korábbi luxemburgi miniszterrel folytatott vita miatt egy másik honfitársuk nem kerülhet a Bizottság élére,nem fogadja el.."Ez nem elegáns érvelés !"-3/2015.márc.7. után: O.V. a dublini Néppárti kongresszuson Oroszország lépései miatt sürgette a Néppártot,hogy az EU tegyen válaszintézkedéseket Oroszország lépései miatt,mert a nemzetközi jog megsértése nem maradhat válasz nélkül....a hatékony integrációs politikát sürgette...?! - Az az erősen poentírozott kézfogás pedig stílus kérdése! Lehetett volna másként is utalni arra,hogy "nem kell a páva-tánc...!?" Igen. Csakhogy egy politikusnak mondott emberke jobban meggondolhatná,hogy mikor - miben és hogyan nyilatkozik.Többet gondolkodni és kevesebbet kekeckedni Kecóka!Nem mindenki felejt azonnal.Később fogjuk megtapasztalni,hogy KI ártott M.O.-nak Junkers avagy O.V.
süti beállítások módosítása