Drogteszt: a gátlástalan hatalmi mámor nem mutatható ki a vizeletből

H_A Címkék: hatalom drogteszt Fidesz Deutsch Tamás Kocsis Máté Juhász Péter2014.12.14. 01:18

Ahhoz képest, hogy egyesek mennyit lopnak, mennyit felejtenek el bevallani, és mennyit tudnak félretenni eszméletlen családi összefogások eredményeként, nem tök mindegy, hogy mellé drogoznak is vagy sem? Nem teljesen közömbös, hogy hányszor tagadják le? Ahhoz képest, hogy naponta kerülnek nyilvánosságra különféle milliós-milliárdos lenyúlások, elfelejtett vagyonkák, négyzetméterek, tulajdonképpen kit érdekel, hogy Deutsch Tamás drogozott-e vagy sem, hogy Juhász Péter rá tudja bizonyítani, vagy sem, és hogy melyikük szívta szét jobban az agyát, miközben sose drogozott? Kocsis Máté, unatkozó polgármester gumicsontjában számomra az a legidegesítőbb, hogy miután egy hétig sikerült erővel ellenállnom a kísértésnek, hogy gondoljak róla valamit, most mégis gondolni fogok.

Egyfelől mélységesen felháborít, hogy Magyarországon felelős politikus újsághírekre hivatkozva kezdeményez törvény-tervezeteket, tematizálja a közélet napirendjét, és örül annak, hogy sikerül társadalmi vitát generálnia egy teljesen nyilvánvalóan nem létező, de legalábbis hamis problémából. Másfelől meglehetősen frusztráló, hogy jelen esetben a "drogmaffia felszámolására" hivatkozó szemfényvesztés erőterében Juhász Péter és Deutsch Tamás polémiája kelti azt a képzetet, hogy ez egy megkerülhetetlen kérdés, valamint hogy aki drogozott már életében, és letagadja, az ellen pert kell indítani, és minden problémánk megoldódik. Konkrétan most Juhász segédletével Deutsch Nemzetikonzultáció Tamás lopja a show-t, magára vállalva a terelés nagymesterének hálátlan szerepét.

Miután a szolgálatos Hír Tv rászabadult a sajtóra a drogfogyasztással kapcsolatban, és miután Orbán rádióinterjújában halál komoly, rezzenéstelen arccal meghirdette a drogmaffia elleni - komoly kutatásokat, a szakmával való egyeztetéseket, különféle hatástanulmányok elkészítését, illetve társadalmi vitákat teljesen nélkülöző - hadjáratot, sikerült elhitetni sokakkal, hogy ma ezzel kapcsolatban az a legnagyobb kérdés, hogy Deutsch Tamás hányásiszonya valóban felülírta a drogozás kísértését vagy sem. Engem ez egyáltalán nem érdekel.

Az viszont annál jobban, hogy Deutsch miért áll oly vígan bele ebbe a terelő hadműveletbe? Hát azért, mert a gazdi erre utasította az (egyik) első vonalbeli bohócot. Be kell perelni Juhász Ágvégződés Pétert, sok idióta lap majd ezen rugózik napokig, a tárgyalás elhúzódik, időről időre előkapják, és jól megtudjuk azt, amit eddig is tudtunk: Deutschról, Juhászról, és a magyar igazságszolgáltatásról. Addig is hozzáadott értékként a reflektorfényből kikerülnek a valóban fontos ügyek.

Juhász Péterrel ellentétben úgy érzem, semmi szükség tovább pörgetni ezt a gumicsontot. A csodák országában, ahol maguktól nőnek az ingatlanok, ahol a pénz a semmiből jön, és hogy merre megy, ahhoz senkinek semmi köze, ahol az éj leple alatt egyszerű gázszerelőkből jól menő vállalkozók lehetnek, akik milliárdokat felejtenek el bevallani, ahol ingyenes szolgáltatásokra úgy lehet adót kivetni, hogy közben elmagyarázzák, mekkora könnyebbséget fog ez jelenteni, ahol a korrupció melegágyában nő nagyra az urambátyám rendszer kilátástalansága, ahol minden gyanús ügylet csak a véletlen műve, nos egy ilyen országban nem létkérdés peres úton bizonygatni, hogy X vagy Y hazudott, amikor azt mondta: retteg a hányástól, ezért meg sem próbált drogozni, becsszó.

www_sztarklikk_hu.jpgfotó: sztarklikk.hu

Emberek! Itt a drog, a Fidesz-kormány legújabb, tudatosan kreált közellensége. A drog elleni verbális politikai hadjárat elvileg szavazatokkal, szimpátiával kecsegtet, és ez mostanság egyáltalán nem jön rosszul a népszerűség léket kapott hajójának. Mégis jó okom van azt hinni, hogy a "kriminalizált" drogmaffia köszöni szépen, jól van, elképesztő hasznot termel, és ebből szépen csorgat is vissza a politikumba bele. Kinek lenne érdeke megbolygatni ezt a jól működő rendszert? Na ugye? Másfelől persze az sem lehetetlen, (bár kevéssé valószínű) hogy a meredek népszerűségvesztést szívás nélkül elviselni képtelen politikai elitnek jelentős tartozása halmozódott fel a drogmaffiánál. Ez a semmiből jött ötlet olyan, mint egy hirtelen jött leszámolási terv belengetése, azaz el kell lehetetleníteni a fiúkat, mielőtt ők lehetetlenítenek el minket. De nem, nem ennyire bonyolult ez a sztori. (Juhásznak is mondom, figyelsz, Péter?)

Egyszerűen arról van szó, hogy a Fidesz ezzel a lábszagúan populista és kellően demagóg, nemesnek álcázott cselekedettel akarja magát kitornázni a Vida Ildikó és társai által jó mélyre ásott pöcegödörből. Csak azért vállaltam magamra, hogy megismételjem e helyütt azt, amit mások már korábban leírtak, mert úgy látom, Juhász Péter nem igazán érti a lényeget, pedig igen fontos lenne. Szerintem az ötkeres pofátlan ingatlanbizniszek felgöngyölítése például még mindig sokkal hálásabb feladat lenne, mint Deutsch Tamás drogos múltjában vájkálni. Ezt pont Juhásznak pont jobban kellene tudnia.

Ezért a magam részéről - egy-két fiatalkoromban eltolt spangli kivételével semmiféle kapcsolatba nem kerültem a drogokkal - csak annyit tennék hozzá ehhez a történethez, hogy egyre szilárdabb meggyőződésem: a szemünk láttára naponta kibontakozó gátlástalan hatalmi mámorral kevert arrogáns megrészegülés sokkal durvább és súlyosabb tudatmódosító szer, mint a füves cigi, mint bármilyen ágvégződés, és mint bármelyik Kocsis-félék által vizionált drog. A legnagyobb baj vele, hogy még csak nem is mutatható ki a vizeletből. Arról nem is beszélve, hogy a tesztet elbukni sem lehet...

Ehhez képest óriási megkönnyebbülés lenne, ha Deutsch és társai egyszerűen csak füveznének. 

 

Ha tetszett, amit olvastál, (az sem baj, ha nem tetszett) csatlakozz a nem oly régen indult Facebook-oldal kedvelőinek táborához!

 

· 2 trackback

A bejegyzés trackback címe:

https://hacsaknem.blog.hu/api/trackback/id/tr856980617

Trackbackek, pingbackek:

Trackback: Minden ukrán katonának megássák a sírját? 2014.12.14. 19:33:54

Felelősek a Majdan ostoba tüntetői százezrek haláláért és milliók gyászáért? 250 ezer főre növelik az ukrán hadsereg aktív állományának létszámát, és ugyanennyi sírhely megásására alkalmas új katonai temetőt nyitnak Ukrajnában. Bizarr. Jelenleg az ukr...

Trackback: Mi lenne, ha mi is kínvallatással szednénk ki Goodfriendből a bizonyítékokat? 2014.12.14. 19:29:22

Az USA vezető politikusai szerint a kínvallatás egy legális módszer, jogilag sem támadható. A CIA vallatási technikái is teljesen legálisak, a szenátus világszerte nagy vihart kavart jelentése meg úgyse nem nyújt az amerikai állampolgároknak semmilyen ...

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

wantaan 2014.12.14. 02:33:00

A kép telitalálat!

toportyánzsóti 2014.12.14. 05:28:42

Az irány jó,Bibó kollégisták kiirják magukat és a "nemzeti oldalt"a hatalomból,röhög a vakbelem ezeken a putinpincsikutyákon,végre összejöhet a továrisi konyec aminek negyedszázada nekilódultunk.

saját macskám 2014.12.14. 13:13:03

kimutható a fing a vizeletből??

$pi$ 2014.12.14. 13:34:13

"tudatosan kreált közellensége"

Nácik, fasiszták, rasszisták, nemzeti érzelműek, gazdagok, fideszbirkák, átlagfideszesek, illliberálisok, antiszemiták, oroszokkal barátkozók, palesztinokkal barátkozók, vallásos emberek, jobbikra szavazók, kurucinfót olvasók.

Ezek többek közt azok a "közellenségek", akiket a "demokratikus baloldal" rajongótábora folyamatosan támad, gyaláz, vádol. Tévedés lenne úgy beállítani, hogy az egyik oldal ellenséges, a másik meg elfogadó, mert nem ez a helyzet.

polgári kór 2014.12.14. 13:57:50

Hát az szadesz is nagyon szeretett volna több drogot, mégis kimúlt.

Akkor lehet hogy a fidesz ezért megy a másik irányba? Geci populisták...:)

polgári kór 2014.12.14. 14:02:02

Valóban nem nagy gond a drog, persze a fidesz mindig rájátszik az iqúharcos libsikre, akik ilyenkor automatikusan a drogosokat sajnáltatják meg jogokat akarnak, és szabaccságot.

A többit tudod: 2/3

brumeszkosz 2014.12.14. 15:15:02

Ezektől a mocskos fideszbároktól úgy kell elvenni a hatalmat mint Khadhafitól, kihuzni a csatornából és ott helyben agyonverni!!!
Ez történik mikor a szökött érdek komonisták összefognak a papokkal!!!

Túrós (törölt) 2014.12.14. 15:46:46

Nem kéne már pörögni a drogteszten, már régen lejárt lemez, akarom mondani gumicsont.

Ma Baker 2014.12.14. 20:18:35

Csoda, hogy szabad kommentelni a poszthoz. Az senkit nem zavar, hogy más országban is működik a drogteszt intézménye? Talán nem fröcsögni kéne, hanem leírni hogy lenne érdemes megvalósítani egy ilyet itthon is 21. századi módon.

Gyurcsány egy mocskos közokirathamisító adócsaló ! · http://www.youtube.com/watch?v=Fe_6EavXIwA 2014.12.14. 22:00:46

Olvastad már MSZP csicska, mi megy Svájcban ?
Drogteszt vazze, iskolában.

hataratkelo.blog.hu/2014/12/14/drogteszt_a_svajci_suliban

„Tegnap délben felhív a lányom a suliból, hogy: ’Anya képzeld drogtesztet csináltak’. Nem kaptam infarktust, mert nincs miért aggódni, csak ilyenben még nem volt része. Az újdonság erejével hatott rá. Én a magam részéről azt mondtam, hogy nagyon helyes.

TrollSlayer 2014.12.15. 12:54:51

@Gyurcsány egy mocskos közokirathamisító adócsaló !: Csakhogy ott és akkor volt értelme tesztet csináltatni, mert nyilvánvaló volt a droghasználat és nem egy előre megadott időpontban volt a teszt, hanem random.
Ellentétben a magyar javaslattal, ahol a 12-18 korosztályból MINDENKIVEL meg akarják csináltatni, ha van rá gyanú, ha nincs. Ráadásul évente EGYSZER, ELŐRE MEGADOTT időpontban.
Ennek így semmi értelme. Ebben a formában semmire sem jó, csak arra, hogy vissza lehessen élni vele.

Mellesleg nagykorúakról van szó, Svájcban az alapiskola 9 év, a középsuli pedig átcsúszik a nagykorúság határán túlra...
süti beállítások módosítása