Akinek nincs Kossuth-díja, az annyit is ér...

H_A Címkék: közszolgálat halálhír MTVA Bajor Imre Híradó2014.08.07. 18:35

Le vagyok sújtva, ég az arcom, és szégyellem magam! Imre! Tudom, hogy nem voltunk tegezőviszonyban, tulajdonképpen semmilyen viszonyban nem voltunk. Nem is lehettünk, hiszen Te nem ismertél engem, én Téged csak a képernyőről. És mégis, most így letegezlek, Kicsihuszár! Ne haragudj ezért. Csak azt szerettem volna mondani, így az utolsó utáni, már kimondhatatlan szó jogán, hogy szégyellem magam. Tudom, hogy nem nekem kellene.

Szégyellem magam! Most, amikor halálod megdöbbentő híre újra szembesített azzal, hogy ott, a vasárnap estéimet részben meghatározó Heti Hetesben, a legbaloldalibb székben ülve (micsoda perverzitás ez is) hosszú éveken keresztül mennyire igazad volt. És mert igazad volt, és mindenben igazad volt, most ide kell írnom azt az emberi lények által kreált terméket, amely hosszú ideje a leggyalázatosabb gondolat, amelyet ebben az országban a hatalom, és annak szócsöve leírt:

Sajnálatos módon nagyon sok haláleset történik, mindről az esti 35 perces Híradó – érthető módon – nem tud beszámolni. A Híradó gyakorlata szerint, művészek esetében a Kossuth-díj az a „választóvonal”, amely esetben egy halálhír feltétlenül bekerül az összeállításba. Bajor Imre – noha több elismeréssel méltatták kiemelkedő munkásságát – nem volt Kossuth-díjas.

Tudom, hogy most ezen is nevetnél, és azt mondanád, ugyan már, hát 2014.  július 6-án is tucatszámra hullottak a Kossuth-díjas elismert művészek, természetes, hogy én, a nem Kossuth-díjas Bajor Imi nem fértem bele abba a fránya 35 perces nemzeti Híradóba. Nekem akkor is ökölbe szorul a kezem. Pedig tudom, azt is mondanád: gyerekek, ez volt a slusszpoén, a ráadás, én sem akarhattam volna ezt másképp, és elegánsan kinevetted volna az MTVA című intézményt. Hogy lám-lám, mindenben igazam volt.

Igen, Imre, igazad volt, és ez az egyetlen dolog most, ami vigasztalja mindazokat, akik szerettek, tiszteltek. És amikor könnyesre röhögtük magunkat laza, nagyvonalú poénjaidon, amelyektől kicsit kevésbé tűnt büdösnek ez a hatalmas kicsinyes ürülék, ami körülvesz, még nem tudtuk, hogy attól sokkal romlottabb itt minden, mint gondoltuk.

bajor-imre-d0001E3809bbad614f65a.jpg

Akinek nincs Kossuth-díja... (fotó: 168ora.hu)

Mert elég lett volna csak 34 és fél percet a jobban teljesítő Magyarországról és a bukott baloldalról beszélni, és máris jutott volna egy aprócska felület annak a színésznek, aki egy évtizedig volt az MTV legnépszerűbb sorozatának szereplője. Ez a fél perc nem Bajor Imréről szólt volna, hanem a közszolgálatról. Nem az ideológiai nézetkülönbségekről, hanem az emberségről, és arról a tiszteletről, amelyet idegeneken kérünk számon, de amelynek kinyilvánítására mi magunk képtelenek vagyunk.

Imi! Szeretném, ha tudnád, hogy nekünk a tehetséget nem Kossuth-díjban mérik, bármit is gondolnak erről azok, akiknek politikai elvakultsága és szervilizmusa ilyen módon tapos el egész életműveket! Nyugodj békében Remélem, hogy ott ahol vagy, már sokkal jobb Neked!

Ha tetszett, amit olvastál, vagy ha nem, de hiányzik egy "lájk" az életedből, csatlakozz az újonnan indult Facebook-oldal kedvelőinek táborához!

A bejegyzés trackback címe:

https://hacsaknem.blog.hu/api/trackback/id/tr856582037

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

évásanyó 2014.08.07. 19:35:04

Minden szavaddal egyetértek. Imre itt nevetné ki öket, hatalmas nagy szív volt. RIP

Politikai árva 2014.08.07. 23:56:50

Remelem Pocaklako Minimano es a sajtoosztaga megjelenik hamarosan es mesel majd a jobboldal allitolagos istenhiterol es az ebben a patetikus szellemben vegrehajtott akcioikrol. Beprogramozott Fideszes trollok: hanyok toletek es nagyon randan fogtok egni a to ajtatos mennyorszagotokban. Sopredek banda!

Ps: az orban bibliatokban benne van h a kossuth dij tobbet er mint az emberseg? Mert a Karoliban nincs. Tenyleg nyomorult fergek vagytok.

maxval a bircaman · http://maxval.co.nr 2014.08.08. 05:56:11

Nem kellene abbahagyni Bajor gyalázását? Ez a tizedik blog, mely gyalázza egy halott emlékét. Mire jó ez?

SemBoga 2014.08.08. 10:12:52

@maxval a bircaman: szerinted bajor mit mondott volna erről a szituációról? hihetetlenül kicsinyes és ellenszenves amit a közmédia művel ezügyben

polyvinyl · http://beszelomajom.blog.hu 2014.08.08. 10:26:46

Nem unjátok még ezt a képmutató picsogást?

A gyásszal legyetek elfoglalva, ne azzal, hogy politikai tőkét kovácsoljatok a szerencsétlen Bajor halálából, ti hullagyalázó hiénák!

pocaklakó minimanó 2014.08.08. 10:28:30

@condemnation:

Te "mindent" tudsz. És mindent "jobban" tudsz. :)

christophe 2014.08.08. 10:29:06

@maxval a bircaman: szerintem szo sincs gyalàzàsrol,sokakat,engem is elkeserit felhàborit,hogy az adoforintokbol fentartott koztèvè nem volt kèpes 30mp-t Bajor Imre emlèkère szentelni.

pocaklakó minimanó 2014.08.08. 10:31:13

@condemnation:

" Beprogramozott Fideszes trollok: hanyok toletek es nagyon randan fogtok egni a to ajtatos mennyorszagotokban. Sopredek banda!"

Vö.

condemnation 2014.04.07 18:14:39
@Gyurcsány egy mocskos közokirathamisító adócsaló !: Na ez a nagy probléma. A másik oldal kérlelhetetlen gyűlölete. Ez a retorika. Bal és jobboldalon egyaránt.

Természetesen április hetedike olyan régen volt, hogy a feledés homályába merült az akkor leírt kíméletlenül igaz meglátás. LOL :)

pocaklakó minimanó 2014.08.08. 10:31:51

@christophe:

De ugye nem csupán Bajor negligálása akaszt ki?

FILTOL · http://hulyekkimeljenek.blog.hu/ 2014.08.08. 10:34:42

nem unjátok a politikai hullarablast?

christophe 2014.08.08. 10:36:50

@pocaklakó minimanó: De,ès kèpzeld ugyanez lenne ha pl.Pataky-rol,Nemcsàkrol stb. nem lennènek kèpesek megemlèkezni..

Politikai árva 2014.08.08. 10:38:24

@pocaklakó minimanó: nem Drágám. A legnagyobb baj az, hogy amíg az aki velünk van, az ellenünk van szellem nem enged be senkit, addig én tisztában vagyok azzal, hogy Makovecz Imre jelentős építész volt, még akkor is, ha nekem nem jön be a munkássága. Ki lennék akadva akkor is, ha róla csak azért nem számolt volna be a kormányod ellenzéke, mert jobboldali kötődésű volt. Viszont te nem vagy egy hülye ember, szólhatnál Orbánnak, hogy fejezze be, mert seggen fog csúszni a végén. A baj, tudom, az, hogy Orbán azon a három tanácsadón kívül senkire se hallgat, így rád se fog.

Ami pedig a szánalmas baloldalt illeti. Ez a Ti másik nagy bajotok. Hogy azt hiszitek, aki nem kedveli Orbánt, azt csak Gyurcsányt szeretheti. Akkor elárulok egy titkot, sugárban hányok tőletek és a dilettáns ellenzéketektől is, mert ez a két oldal volt az, amelynek 20 éve elemi érdeke, hogy ez az ország ne fejlődjön és minél nagyobb legyen a tudatlanság. Ebben Orbán mondjuk viszi a prímet, mint ahogy sok egyéb másban is a balfasz ellenzék felett.

maxval a bircaman · http://maxval.co.nr 2014.08.08. 10:43:31

@christophe:

Na most, játsszunk el egy kicsit...

A köztéve nem emlékezik meg Bajorról.
Ballib komment: a rohadék Orbán nem emlékezik meg a neves színészről, fújj!

A köztéve megemlékezik Bajorról, 15 másodpercben.
Ballib komment: a rohadék Orbán csak 15 másodpercet szentelt a neves színésznek, fújj!

A köztéve megemlékezik Bajorról, 2-3 percben.
Ballib komment: a rohadék Orbán politikai tőkét akar kovácsolni a neves színész halálából, fújj!

Ez már le lett játszva Radnóti özvegyének halálakor: fújj, a rohadt Orbán nem emlékezik meg róla, mert biztos antiszemita! és fújj, a rohadt Orbán megemlékezik róla, ki akarja sajátítani aljas propagandacélokra!

Szóval, semmi egyéb nincs, csak a szokásos ballib műbalhézás.

Istóczy úr · http://kuruc.info 2014.08.08. 10:43:52

Nem tudnátok kibaszott nagy kussban (méltósággal - ha ismeritek ezt a szót) megemlékezni a halottatokról az ocsmány fröcsögés helyett?

Undorító csatornatöltelékek vagytok, szélsőliberálisok.

pocaklakó minimanó 2014.08.08. 10:49:26

@condemnation:

A másik oldal kérlelhetetlen gyűlölete süt a beírásaidból, miközben amiatt siránkozol, hogy milyen nagy is a másik oldal kérlelhetetlen gyűlölete.

És a nagy óbégatás és ajvékolás közben csak arról feledkezel meg (a gyűlölködés elveszi az ember maradék eszét is), hogy legalább tájékozódj, mit is írsz és kinek is írod.

De nem, te nem olvasol, csak írsz. És gyűlölködsz.

Hajrá, csak így tovább! :)

pocaklakó minimanó 2014.08.08. 10:53:12

@christophe:

Kőkeményen megmondod a feltételes módot. :)

Zwio 2014.08.08. 10:54:58

Itt van nektek az újabb csont, prolik, rágódjatok rajta!

Pan Modry 2014.08.08. 11:07:38

@Istóczy úr:

Az MTV nem a tietek, az MTV-t kozpenzbol tartjak el, ha majd a nem fidesz szavazoknak nem kell adot fizetni, akkor ugass hungarocigany!

pocaklakó minimanó 2014.08.08. 11:15:17

@Pan Modry:

"...hungarocigany!"

És ez volt a visszafogott változat. Várjuk meg, amikor az igazi durva ballibségek is előkerülnek. :)

Politikai árva 2014.08.08. 11:28:17

@pocaklakó minimanó: képtelen vagy egyszerűen belátni tényleg, aki nem fideszes, az nem is emeszpés. Mondjuk nem is baj, rohadt sok állami pénzt kellett ellopni az agymosásotokhoz! :-D

Pan Modry 2014.08.08. 11:32:12

@pocaklakó minimanó:

Ki mondta hogy ballibsi lennek?
Elegge szanalmas hogy mindenkit lelibsiztek aki nem fidesz szavazo (pedig en speciel 2010 ben meg az is voltam), tehat akkor mindenki ballibsi aki nem ert egyet a kormany osszes intezkedesevel. Aha, ertem...

Politikai árva 2014.08.08. 11:36:30

@Pan Modry: neki mindenki az, aki nem szereti Orbánt!
Ez amúgy a legnagyobb félelmük, azok a gondolkodó emberek, akik egyik undormánynak se akarnak lefeküdni. Szánni kell őket és sajnálni, mert félnek! :-D

Pan Modry 2014.08.08. 11:56:23

@condemnation:

egyetertek, pedig legtobbszor szivesen vitatkoznek pro-kontra, de amint nem ertek egyet valamivel rogton lelibsimocskoznak, pedig vannak dolgok amikben egyetertek a kormannyal.
De aki lelibsiz engem a velemenyem miatt azt lelkiismeretfurdalas nelkul elkuldom a hungarokomcsi anyjaba! :DDD

diszkriminans (törölt) 2014.08.08. 12:03:27

@Pan Modry:
Ráadásul úgy, hogy azt sem tudják, mit jelent az a baloldali-liberális, csak szitokszóként használják, egyébként az első ilyen párt Magyarországon az LMP, az MSZP és társai meg pont nem azok és sosem voltak azok.

Pan Modry 2014.08.08. 12:42:07

@diszkriminans:

szerintem sem, az szdsz sohasem volt liberalis, probaltak magukat annak hazudni, aki ostoba volt az be is vette, de ennyi.

Kozep-Europaban liberalis partnak tekintheto tobbe-kevesbe a Top09, a PO es az SAS, es kabe ennyi...

A szdsz nyomokban sem volt liberalis, max a kezdetekkor, de arra en meg nem emlekszem mert akkoriban kisgyerek voltam.

Politikai árva 2014.08.08. 12:55:31

@Pan Modry: éppen ez a lényeg, hogy ebben az országban nincs értelme a politikai ideológiák szerinti leosztásnak. Adott esetben egy konzervatív pár simán vált szocializmusra, egy szocialista meg lesz jobboldali. A legfontosabb a hatalom és az abból áradó javak összessége, kizárólag ennek megfelelően alakulnak nézőpontok és eszmék. Az, aki hajlamos gondolkodásra, tudja jól, hogy Orbánnak a keresztény szemlélet is csak egy álca, amelynek kiváló szavazatteremtő ereje van (hány szószék is van az országban? és nem félnek használni!).

doggfather · http://dogg-n-roll.blog.hu/ 2014.08.08. 13:14:04

miért pont most lett volna közszolgálati a tv ha sose az?

christophe 2014.08.08. 13:38:12

@maxval a bircaman: Baromsàgot irsz ès Te is tudod,a hirado ,hirblokkokra van felosztva egy ilyet felhasznàlva,meg lehetett volna emlèkezni Bajor Imrèrol,pont.

Ma Baker 2014.08.08. 13:49:04

Nem hinném, hogy pont Bajorimit kéne pajzsra emelni és szinte mártírként kezelve hisztériát kelteni körülötte jelentéktelen dolgokba kapaszkodva.
Egyébként komolyan nem tudom mit képzel pár ember... Ha meghal valaki, akit személy szerint kedvelt, kötelezővé kell tenni, hogy minden médiacsatornán bemondják, hogy meghalt? És mindenki utolsó féreg aki ezt nem teszi meg? Milyen toleráns logika ez?

McKinney 2014.08.08. 14:10:52

Ezzel végleg minősítették.....
-----
a kossuth-díjat.
Csak szegény Kossuthot sajnálom, hogy már nem tiltakozhat az ellen, hogy ez a ripacspatkány bagázs (=magyar állam) föl meri használni a nevét.
Magyarország egy szerencsétlen lúzer országból mostanra egy röhejes és prosztó szerencsétlen lúzer ország lett.

Sebaj lakájok, előre tovább felcsútbasi nyomában a feudalizmus útján!

Ambiorix 2014.08.08. 14:50:41

Tudjuk, tudjuk: a köztévét ütni kell. Benne van a brosúrátokban. Kiemelt pártfeladat. Topkategóriás kampánytéma.
10 napos nemzeti gyász nem kéne? :)

hansoloo 2014.08.08. 15:30:48

ez a 10001. ócska szar balliberális blog, ami erről a témáról ír. tisztán politikai haszonszerzés céljából.
nektek ennyit számít a halál. ti ilyen memberek vagytok. ennyit értek.

Isten nyugosztalja Bajor Imrét.

Behajtó70 2014.08.08. 15:38:03

Van egy limit! A ballib csőcselék nem érti? Kár mást belemagyarázni, de mindegy, a szobrot is így mocskoljátok. De a klasszikus illik ide: majd megunják, s hazamennek. A hugyosok. A Kossuth térről. És innen is.

Krumplivirág. 2014.08.08. 23:00:41

Ti barmok, akik semmit nem értetek, mert gondolkodás nélkül nyaljátok Orbán seggét. Túl jó dolgotok van.
Olvassátok el még egyszer miről is szól a cikk, és utána ugassatok! Véleménye csak pénz ellenében lehet valakinek? Unalmas már nagyon ez a balliberálozás.

pocaklakó minimanó 2014.08.13. 09:53:12

@Pan Modry:

"Elegge szanalmas hogy mindenkit lelibsiztek aki nem fidesz szavazo..."

Tekintsd ezt játéknak. Engem lefideszeseznek, pedig én sem szavazok rájuk. Most mondd! :)

Gyorsan te is pattints egy jelzőt és mindenki megnyugszik. :)
süti beállítások módosítása