A kormány meggyőzi a "has-magyarokat"

H_A Címkék: erkölcs hatalom kormányzás moralizálás Balog Zoltán Fidesz-KDNP lelki dimenzió2013.12.13. 11:38

Ha hiányzik a lelki dimenzió, a közösség, a valahová tartozás élménye, akkor a materiális dolgokat sem tudják élvezni az emberek, ha pedig megvan, akkor az életminőségbeli javulást is jelent. Nem az én szavaim ezek, hanem a nemzet legnagyobb politikus lelkészének, és legsikeresebb lelkész politikusának moralizálási kényszertől vezérelt megszólalása a Fidesz-KDNP kormányzás minőségi vonulatáról. Balog Zoltán emberierőforrás-miniszter szerint e nagyszerű kormány feladatának tekinti, hogy az elsősorban a materiális dolgokra figyelő „has-magyarokat” meggyőzze arról, hogy szívük is van. 

Hát így négy évnyi kormányzási sikertörténet és tündérmese után szerintem is elérkezett az idő arra, hogy az ún. has-magyarokat meg akarják nevelni Balogék. Mert ebben az országban, has-magyaroknak hívják újabban és ezek szerint azokat az embereket, akiknek nem járnak milliós fizetések mellé milliós prémiumok, akiknek gondot jelent az egyik napról a másikra átívelő megélhetés, akiknek nem egyértelmű, hogy karácsonykor kerül-e hús az asztalra, vagy hogy melyik számla kifizetése legyen a prioritás. Ezeknek az embereknek has-magyarságból előadást tartani, kereszténydemokrata ájtatoskodásba csomagolt erkölcsi alapokra hivatkozni, minimum gusztustalan. Mondhatnám úgy is, hogy pofátlan cinizmus ez, Balog páter!

Jó okom van azt hinni, hogy ezek a has-magyarok bőven megelégednének azzal is, ha moralizálás helyett kormányuk egyszerűen végezné a dolgát. És lehetőleg jól végezné. Mivel ezzel kapcsolatban számos fenntartásom van, az is nyilvánvaló számomra, hogy ez a fajta álszent mellébeszélés éppen a jól végzett munka helyén tátongó űrt hivatott kompenzálni. Már megint. Az erőből átvitt, kétharmados, unortodox, mindenfajta kompromisszumra való hajlandóságot nélkülöző intézkedések sajnos semmiféle hiteles lelki dimenzióval nem kecsegtetnek. Négy év után, azt hiszem kijelenthetem, hogy ez a jelenlegi kormány legvisszataszítóbb tulajdonsága: gátlástalan kétharmados hatalommániáját a moralitás köntösébe bújtatja, mert hátha annyira hülye a has-magyar, hogy fel sem tűnik neki, hogy tegnap is átverték, holnap is átverik majd. 

És ha már így alakult, belegondoltam egyik-másik kormánypárti politikus lelki dimenziójába is. Mondjuk a Lázár Jánoséba, a Kövér Lászlóéba, de a Balogh Józsefét is nyugodt szívvel az el nem hanyagolható, példamutató esetek közé sorolhatnám. Ezek volnának azok az emberek, vezérükkel az élen, akiktől a valahova tartozás, ne adj isten, szeretet érzését kellene megtanulnunk? Ők azok valóban, akik has-magyarságból kioktathatnak minket? Akik azzal moshatják büntetlenül az agyunkat, hogy szerintük azért nekünk is van szívünk, hiába korog a gyomrunk?

Nos, ha gyorsan végigfuttatjuk az elmúlt közel négy év valamennyi - mutyi néven elhíresült - disznóságát, a korrupciós ügyek végeláthatatlan sorát, a dübörgő propagandát naponta megcáfoló rögvalóságot, sok minden eszünkbe juthat, de a legkevésbé az, hogy ennek a kormánynak felhatalmazása lehetne minket erkölcsi alapon terelgetni, és jobb belátásra bírni létező, de szerintük inkább nem létező szívünk ügyeit illetően.

Természetesen értem ama kormányzati megfontolást, hogy éhesen is lehet boldogan imádkozni, de az iskolákban kötelezővé tett vallás- és erkölcstan oktatás, és általában véve az erőnek erejével végrehajtott, mindenhatónak tekintett, alaptörvénybe betonozott reformok oltárán éppen a materiális dolgokra naponta figyelni kényszerülő ún. "has-magyarokat" áldozza fel ez a hatalom. Azokat, akik belefáradtak, akiknek elegük van, akiket nem érdekel, és akiknek - átmenetileg legalábbis - minden reményük elveszett az életminőségbeli javulást illetően. Ők azok, akik a legtöbben vannak. De bármilyen hihetetlen ez egy politikussá züllött lelkésznek, nekik is van szívük. Még akkor is, ha nem a Fidesz iránti feltétel nélküli lojalitás dallamára dobog. Őket has-magyaroknak nevezni mérhetetlenül pofátlan, megalázó és erkölcstelen húzás.

A bejegyzés trackback címe:

https://hacsaknem.blog.hu/api/trackback/id/tr175687135

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

maxval, a gondolkodni igyekvő bircа · http://maxval.co.nr 2013.12.13. 12:10:07

Szerintem elsősorban a materiális dolgokra kell figyelni egy politikai választáson.

jpmjpm 2013.12.13. 20:59:35

„has-magyarokat”

nem a zsemle kicsi, hanem a pofánk nagy. mi kérünk elnézést.

jpmjpm 2013.12.13. 21:07:38

"...a Szentimrevárosi esték című programsorozat közönségének, arról beszélt, az egyik legnehezebb feladat ezt a lelki dimenziót, minőséget a kormányzásban megjeleníteni..."

what? tényleg erről beszélt?

tehát úgy gondolja, hogy a sok buta paraszt nem fogja fel azt a mérhetetlen jóságot, amit ők árasztanak?

ennyi elkényeztetett, hálátlan paraszt nincs is, ugye balogh úr? :)

jpmjpm 2013.12.13. 21:12:35

"Hozzáfűzte: ha hiányzik a lelki dimenzió, a közösség, a valahová tartozás élménye, akkor a materiális dolgokat sem tudják élvezni az emberek, ha pedig megvan, akkor az életminőségbeli javulást is jelent."

mindennapos gond, hogy szorít a gyémántcipő. és ameddig saját kapzsi gondolataink fogjai vagyunk, addig ez így is marad.

"Közölte, az ágazati politikák, köztük a köznevelés átalakítása is erről a szemléletről szól."

ha közölte, akkor az úgy is van.

problem?

jpmjpm 2013.12.13. 21:47:38

abba bele sem merek gondolni, hogy mi lesz itt, amikor széles kikapcsolja a gravitációt. szárnyalni fog a NER.

jpmjpm 2013.12.13. 22:16:24

balogh miniszter úr így az ünnepek elött próbált a szeretetre játszani.

cuki, mi?

Mária 2013.12.14. 09:53:12

Balogh miniszter mennyit utalt eddig a fizetéséből az államadóság elleni alapba? És milyen alapítványoknak adakozott?

Doomhammer · http://tirpakbokretas-migrations.blogspot.com/ 2013.12.14. 10:01:32

Akárkire is szavaznak a gyomormagyarok jövőre, a Magyar Ügyért a globálbirodalom ellenében folytatott harc tovább dúl majd.
tirpakbokretas-migrations.blogspot.nl/2013/09/a-magyar-ugy-jovoje.html

Gyurcsány egy mocskos közokirathamisító adócsaló ! · http://www.youtube.com/watch?v=Fe_6EavXIwA 2013.12.14. 11:15:21

Szar lehet nektek..

A múltkor köteles beszédénél személyesen Gyurcsány adta ki a parancsota a beszéd belemagyarázásába, féreértelmezésére....

De ez nem annyira ütős, és mégis kell egy fikázó blogot írni erről az MSZP legnagyobb csicskásainak.

Szóval szar lehet nektek ostoba MSZP csicskák.

béla a görög (törölt) 2013.12.14. 11:16:02

Baloghnak üzenem, hogy - anyád!
és ez a diplomatikus válasz.

jpmjpm 2013.12.14. 11:23:55

@Gyurcsány egy mocskos közokirathamisító adócsaló !: vajon kihez és miről beszélsz? meg hogy jön ide az mszp?

xvxvxv 2013.12.14. 11:24:37

azért elképzelem a radiátor-hasú, nem gyomor-magyar Gázszerelő Lőrincet a vasárnap délutáni meccsen, szotyiköpködés közben, amint ezt gondolja: "könnyebb a tevének a tű fokán átmenni, hogynem a szegénynek az Isten országába bejutni."

mondjuk, ez a balog pubi mindig is egy idióta volt.

Mr. Waszabi 2013.12.14. 11:25:30

A peches ember története ez egy nemzet méretében, nem más. Akit át lehet verni, azt átverik. Aki ingyen remél bármit, másokra bízva mindannak megteremtését, amire vágyik, de nem képes, s a képessé válás helyett a könnyebbnek vélt utat választja inkább 5x-re is, bután, nos, az nem fog mást kapni az élettől - csak azt, amire vágyott. Átverik minduntalan.
Itt az a kérdés, hogy mikor nő be a feje lágya, mikor jön rá, hogy amire vágyik, azt magának kell megvalósítania maga életében. Az áron szerzett jogos bortoka lesz. S a sikeres, önmegvalósító egyének közössége lehet egy erős, sikeres közösség. Sajnálom, hogy ezeket az alapigazságokat nekem kell tanítanom sok diplomásnak, de hát nem én voltam a hülye, aki beállt a sorba, ahol állítólag teljesítmény nélkül lehet előnyökre szert tenni. Nincs ilyen sor, annak valódi felirata "hülyék ide". Kb.
Ami itt van, az nettó kommunizmus ma - ismét. Orbán egy gerinctelen patkány, meg a társai is. A fej jól jellemzi a társadalmat, mivel utóbbi választotta amazt. Zsák a foltját, nagyjából. E szerint félúton járunk még csupán.
Lehet fikázni az amcsikat, de az a kurva kellemetlen helyzet, hogy az ottaniak szépen kiszenvedték magukban mindezen kérdéseket pár száz év alatt. Ezért nem kommunisták. És ennek a gondolkodásnak, életszemléletnek az eredménye az a jólét, amit ott előállítanak. Lehet hazudozni erről itt mentálisan vagy agyilag gyenge embereknek, de nem érdemes elhinni, mert rábaszás a vége, fabatkát nem ér. Hazug embernek hinni mindenkinek a saját felelőssége.

Értem, hogy normális identitású ember nem az államra vár, mástól várja, hogy az ő egyéni előmenetele érdekében tegyen bármit, hanem megteszi magáért, amit tud. És az élet meg valami rejtélyes módon ezt a magatartást pártolja, jutalmazza sikerrel. Vegyük észre, hogy egy 300 milliós országban ez működik, egy 10 milliós meg okoskodik ugyan feszt, aztán egyre jobban elszarja a dolgokat maga körül. Ez nem siker. Az derül csak ki belőle, hogy rossz a gondolat menet, életszemlélet. Az ok pedig egyszerű: akik odamentek innen, azok magukra voltak utalva. Farmok, egymástól 40-100 km-re, közlekedés max. lovaskocsi. De kellett iskola, orvos, egyházi és egyéb közösségi igény. Mit tehettek? Összefogtak és megteremtették. Ember az emberrel. Mindenki a magáét tette bele a közösbe, ennek okán nem lopták ki egymás szemét. Na, ez az, ami itt sosem volt. Itt mindig valami hatalom mondta meg, milyen élete legyen az egyéneknek, családoknak. Persze, nem önzetlenül teszi ezt a hatalom sosem - megkéri az árát, leveszi a sápot, nem is kicsit. Hatalom? Lófaszt. Dörzsölt, gyáva nemzetbéli zsiványok, akik a más bőrén akarnak sikerre menni. Évszázadok óta ez megy itt.
Ezért vetem meg ma Orbánt és sleppjét. Elárulta ezt az országot és nemzetet egy fejlődő demokráciában. Nem kicsit, hanem nagyon. Elpusztította, ahelyett, hogy építette volna. 4 év alatt azt, amit 24 alatt felépítettünk. Merthogy nem ő építette, hanem mindannyian, akik ebben az időszakban bármit hozzátettünk ehhez az országhoz.

Orbán hazugságait is csupa olyan ember pártolja itt, aki maga is hasonló - gyáva, másokat kihasználó féreg, söpredék. Minderre lehet büszkének lenni - de nincs mire, nem dicsőség, csipetnyit sem. Csak szégyen.
Mit mondjak? Bekaphatja a sok hazaáruló, kihasználó zsivány? Be bizony. A gázcsövet, tövig.
Ennyit erről.

Gyurcsány egy mocskos közokirathamisító adócsaló ! · http://www.youtube.com/watch?v=Fe_6EavXIwA 2013.12.14. 11:28:28

@jpmjpm:

Segítek neked..

hu.wikipedia.org/wiki/Gyurcs%C3%A1ny_Ferenc
„Mi csináltuk meg a "köteles akciót" is. Semmi kétség: ami elhangzik, az képileg erőteljes, sőt durva, de nem agresszív, és nem fenyegető. Kövér nem akar akasztani. De amit mond, az - egy kis rossz szándékkal - ellene fordítható. Még kiforgatni se nagyon kell, csak kihasználni a benne rejlő lehetőségeket (...) És összerakjuk. Fölhozatjuk még aznap reggel az egy szem kazettát, ami van, lejátsszuk a sajtónak. Szili Kati félig oldalra hajtott fejjel, sírós hangon mondja el, hogy ez milyen borzasztó. Nagyszombaton Lendvai Ildikó még a Fidesznek kézbesít mindenfajta leveleket, és elindítjuk azt az SMS-kampányt, amelynek a vége a köteles tüntetés.” – Debreczeni József: Az új miniszterelnök (Budapest, 2006, Osiris Kiadó)
---

Csak most egy nem ennyire szaftos hasmagyrozás a téma, és ezért szar az MSZP csicskáinak.

2013.12.14. 11:29:14

Én birom a Balogh Zoltánt és biztos vagyok abban, hogy az a görbeorrú szemét tetű liberális köcsög aki beidézte ide ezt a szöveget nem Balogh szájából hallotta. Nagy szarban vagytok ellenzéki érzelmű "emberek" már egymást is csak a saját hazugságaitokkal tudjátok hergelni!

Gyurcsány egy mocskos közokirathamisító adócsaló ! · http://www.youtube.com/watch?v=Fe_6EavXIwA 2013.12.14. 11:31:58

@Mr. Waszabi:

Nyílván visszasírod az MSZP elkúrását..
AMikor a szlovákok elötti pozícióból az EU utolsává züllesztették az országot.

AMikor még beazonosíthatatlan karhatalmistákkal verettek tömegesen ellenzékieket.

Amikor még alanyi jogon jár a segíjezés, és a gyerekcsinálási pótlék.

Amikor megduplázták a munkanélküliségi rátát.

AMikor eltörölték az alsósoknál az osztályzást és a megbukást lehetőségét, és tömegesen zártak be iskolákat óvodákat.

....

Tudod...
Titeket szarházi MSZP bérenceket jóval többen vetünk meg.

Ez a demokrácia patkányka.

jpmjpm 2013.12.14. 11:36:43

@Gyurcsány egy mocskos közokirathamisító adócsaló !: és ez hogy a faszba jön ide? balogh zoltán marhaságokat beszél, erre előjössz egy 8 évvel ezelötti sztorival.

jpmjpm 2013.12.14. 11:46:41

@Gyurcsány egy mocskos közokirathamisító adócsaló !: "Amikor még alanyi jogon jár a segíjezés, és a gyerekcsinálási pótlék."

meg kellene szüntetni. miért van ez még mindig így?

"AMikor a szlovákok elötti pozícióból az EU utolsává züllesztették az országot.

Amikor megduplázták a munkanélküliségi rátát.

AMikor eltörölték az alsósoknál az osztályzást és a megbukást lehetőségét, és tömegesen zártak be iskolákat óvodákat."

ezek a dolgok ugyanazt a lefelé tartó ívet követik azóta is.

Karipapa01 2013.12.14. 11:47:40

Azért hívják has-magyarnak, mert náluk az az üres. Ennek kompenzálására van szükség a szellemi táplálékra. Nem hülyeség, mert ha az embernek sokáig mondják, hogy nem vagy éhes, akkor nem lesz éhes. Vagy mégis?

Mr. Waszabi 2013.12.14. 11:55:57

@Gyurcsány egy mocskos közokirathamisító adócsaló !: mese habbal, mellébeszélés. Leszarom. Rossz helyen próbálod vakítani a mókusokat.
Én sosem kértem semmit egyik hatalomtól sem, csak annyit vártam alapjáraton, hogy hagyják, hadd csinálhassam, amit én tudok. Nos, ez az, amit a korábbi kormányok hagytak, Orbán meg nem, sem 1998-2002 között, sem 2010 óta. Elmehet tehát az anyja picsájába. Különösen, amikor demokráciáról hazudozik.
Nem szeretem, ha hülyének néznek. Amíg Orbán 1989 óta építgette önző karrierjét, köpönyegforgatással , temérdek hazugsággal, addig én egy egyszerű becsületes életet építettem. És közben fizettem az aktuálsi államnak az adót, amit kiszabott, Orbánnak is, meg a többieknek. De nem szeretem, amikor a teljesítmény nélküli gyenge gyáva szarkeverő tehetetlenségétől vezéreltetve bele akar avatkozni mindabba, amit maga sosem csinált, mert nem volt rá képes - önzése okán - vagy éppen semmi köze hozzá. Például semmi köze nincs a gyerekem neveléséhez. Nem ő csinálta, nem ő etett, ruházta , iskolázta. Tehát elmehet a picsába kurva gyorsan az ilyen okostojás.
Lássuk, hogy nem velem van a baj - és nem is a hozzám hasonló életszeméletű milliónyi becsületes magyarral - , hanem azokkal, akik a könnyebb útban hisznek, a szomszéd átbaszása, kúrogatása árán való felemelkedés útjában, amelyen mindig valaki másnak a kihasználása árán jut előbbre hősünk.
Tehát továbbra is tartom, hogy amennyiben egy ilyen köpönyegforgató nemzetáruló gecit favorizálsz, akkor te sem vagy különb.
Orbán egyébként jól fogalmazta - anélkül, hogy értelmét értette volna : az számít, amit teszünk, nem az, amit mondunk. Én mindig arról beszélek, amit tettem, nem a képzelgéseimről a homályos jövőben, vagy ne adj isten szándékos, másokat átbaszó hazugságokat hintek. Ez lényeges különbség Orbán és köztem. Leszarom, mondjuk, hogy ő miért olyan amilyen. Nekem nem adott semmit. Én meg sose kértem. Nem érdekel a dolog, ennél fogva.

CSENDES 2013.12.14. 12:00:35

Miért is hergelik a népet, mikor be vannak szarva, hogy esetleg az a bizonyos 1,2 + millió (vesztes) mégis elmegy választani? S ezt ők biztosan nem akarhatják, hiszen görcsösen kapaszkodnak minden lehetőségbe.

valaki senki 2013.12.14. 12:06:37

@Lindalinda: Lindalinda! Balogh menjen prédikálni a templomba azoknak, akik úgy vélik, Istnem majd jól megoldja a problémákat. De ha ebben hisz, mit keres a politikában, ahol NEKIK KELLENE megoldást találni? Eddigi ténykedésük csak növelte a nyomort. A két háború közti 3 millió koldus országából, sikerült mára négymillió szegényt csinálni szívós munkával! A kormányzati intézkedések szinte kizárólag a gazdagok gazdagítását, és a szegények szegényítzését "eredményezte" eddig! És nem tartom viccesnek, hogy teszik ezt az úristen nevében, meg arra hivatkozva, hogy ez nekünk milyen népnemzeti qva jó!

vitéž munkášőr 2013.12.14. 12:09:17

@Lindalinda: örvendetes ez szimpátia, különösen annak fényében, hogy a nevét sem bírod leírni helyesen annak a festett szemöldökű ostoba állatkertnek

vitéž munkášőr 2013.12.14. 12:15:19

@Mária: "Jose Mujica, Uruguay 2010-ben választott elnökéről azt mondják, hogy ő "a világ legszegényebb elnöke". A 76 éves államfő, aki mindig is szerényen élt, fizetésének 90%-át karitatív szervezeteknek adja át és csak a maradék 10%-ot tartja meg -azaz körülbelül 900 eurót-, mert az felel meg egy általános uruguayi munkabérnek."

majd, ha így tesz Balog, akkor papolhat. addig csak a szemforgató protestáns harácsolás weberi szemléltető ábrája marad

www.fenyportal.hu/cikk.663.uruguay_elnoke_bolcsesseg_es_szerenyseg

Gyurcsány egy mocskos közokirathamisító adócsaló ! · http://www.youtube.com/watch?v=Fe_6EavXIwA 2013.12.14. 12:23:10

@Mr. Waszabi:

Az a helyzet hogy nekem jobb az életem.

A mocskos MSZP diktatúra idején börtönbe meztelenre vetkőztetve aláztak embereket, miután gumilövedékkel, könnygázgránáttal, kardlappal elagyabugyálták őket, pusztán azért, mert nem lelkesedtek oly magssztos élvezettel az MSZP iránt, mint a magadfajta seggnyalók.

Ennyit kedvenckéid demokrácia érzékenységéről.

Most hidakon tüntethetnek, mehetnek jobbra-balra a tüntetők, csak le se szarja őket senki, mert ostoba külföldről pénzelt hülyegyerekek csupán.
Mint ahogy te se érdekled a kutyát se. Azt csinálsz amait akarsz.
Írhatsz hülyeségeket, retteghetsz kedvedre, csak mindenki tudja hogy a picsogásod, pusztán és kizárólag a kedvenc elkúróid visszahozását célozza.

-JzK- 2013.12.14. 12:28:02

A "has-magyaroknak" így is jobb a Fidesz, ugyanis a balliberálisok dolgatlan cigányokra és hasonló szociáliskodó faszságokra költenék a dolgozó magyarok pénzét.

vitéž munkášőr 2013.12.14. 12:28:11

@Gyurcsány egy mocskos közokirathamisító adócsaló !: te kibaszott unalmas vagy, Mr. Wasabi nem. nem fejtegetem tovább, talán ennyi eljut az agyadig

magyar ember teli szájjal 2013.12.14. 12:36:24

@-JzK-: Most meg stadionokra. Hát de kurvajó.

vitéž munkášőr 2013.12.14. 12:45:01

@magyar ember teli szájjal: arról nem is beszélve, hogy Balog páter a NER rejtett erőforrásainak fő pátyolgatója. a zsuzsimúmiával karöltve

vega4 2013.12.14. 12:54:29

Asszonybeszéd pipafüst.

Mr. Waszabi 2013.12.14. 13:56:35

@Gyurcsány egy mocskos közokirathamisító adócsaló !: mennyire vagy nettó hülye? Ha valaki valamire azt mondja, hogy neki az nem jó, ugyan mi késztet arra, hogy mindjárt az általad stilizált ellenpólushoz sorold? Ez nem logikus, csak a te fejedben látszik annak. Azt fel sem tételezem, hogy nem látszik belül sem annak, csak próbálsz hazudni, időt nyerni, hogy ne derüljön ki. De kívülről már így is mellébeszélésnek, hazugságnak, csúsztatásnak látszik, nem is több annál.
Józanodj ki. Ne keverd a valósággal azt, amit Orbán hazudik, mert esetleg csalódnod kell. S ezért nem mások a felelősök, csupán te.
A helyedben nem büszkélkednék azzal, hogy antidemokratikus rablókormány törekvései révén neked jobb lett. Ha Orbán tartotta volna magát a 29 pontjához, amellyel kormányt nyert, akkor senki nem kritizálná őt évek óta, beleértve a mai napot is. De hazudott, mást csinált, aztán cselekményeire is ráhazudik körömszakadtáig. Erre vagy büszke? Lehetsz.
De ettől még a nemzet valósága nm lesz az, amit hirdetni igyekszel. Bukta van, fiam, kellemetlen. Neked, nem nekem:)

Erő e-meló 2013.12.14. 14:38:52

Ha elolvassa ezt a blogot, a magyar választó rögtön átlát majd a balog praktikákon, és az államadósságot csúcsra járató, másoknak semmit se Hagyó, Botox Ildikós fiatalságot fog beültetni a hatalom Szekeresének ölébe

valaki senki 2013.12.14. 14:44:56

@Mr. Waszabi: HAgyd, wasabi! Nála még működik, hogy aki nincs velünk, az ellenünk van! Egy kommunista csökevény, csak azt hiszi, most jobbos kommunista. Holott a diktatúrikus elemek minden szélre azonos módszerekkel működnek. Ő ilyen balszélen szocilizálódott jobbszél. Ez van. Ezt ők nem fogják fel, hogy a demokrácia kissé lasubb, abban is van korrupció, csak most intézményesített is! Sőt, ha kell, utólag jogszabályokkal is alátámasztott "korrupciós dekadencia...izé demokrácia! :)

Foxtrotty 2013.12.14. 15:10:08

@Lindalinda:
Balogh valójában arról beszél, hogy az elégedetleneknek fel kell vágni a hasát, mielőtt Kövér felakasztja a kötélre őket. Hastalan magyarokkal lesz teleakasztva a gardrob, hacsak nem szavaz Gyurcsányra mindenki

Kis ember 2013.12.14. 16:47:09

@Lindalinda: @Gyurcsány egy mocskos közokirathamisító adócsaló !:
Hát, ha más nem, ti azért komoly érv vagytok a Fidesz ellen...
süti beállítások módosítása