A gátlástalan bunkóság: Bayer Zsolt esete Heller Ágnes hasával

H_A Címkék: ítélet antiszemita gyűlölködés Bayer Zsolt Kúria Heller Ágnes Szárszó2013.06.28. 10:08

El nem tudom képzelni, mi lett volna, ha az Index újságírói nem fotóznak budit és kivillanó hasat a szárszói, Farkasházy-féle összeboruláson. És végképp nem tudom, mi lett volna Bayer Zsolttal, ha megkésve bár, de nem tartotta volna feltétlenül szükségesnek, hogy megmondja a magáét a témával kapcsolatban. Emígyen:

Mégpedig „most először és utoljára (...) erről az egész beteg, szájszagú vircsaftról. De most szót ejtünk róla, éspedig egyetlenegy résztvevő miatt. Ez az egy pedig Heller Ágnes. Nevezett filozófus 1929-ben született, tehát most nyolcvannégy éves. És nyolcvannégy évesen megjelent Farkasházy kertjében egy világos sortban, hozzá fehér Scholl szandiban, amelyet fekete zokedlivel tett elbűvölővé, és felülre olyan pólót bírt felhúzni, amelyből kilátszott a hasa. Sajnos nincsen mód aggkori elhülyülésre hivatkozni. Ez kizárólag azokat a vénasszonyokat illeti meg, akik a Gerbeaud teraszán ücsörögnek naphosszat, és vastagon ki van rúzsozva a protézisük. Velük szemben Heller Ágnes a hazai baloldal orákuluma, aki nélkül fel sem kel a nap. És az orákulum úgy érzi, nyolcvannégy évesen „kintvanahasam” pólóban kell feszítenie Farkasházy „rendszerváltó” dzsemboriján. Pfuj. És ez a pfuj nem pusztán annak a hasnak szól. Sokkal inkább annak a „nekem mindent szabad” trágár és gátlástalan bunkóságnak, ami ezeket jellemzi, és ami jellemezte őket egész nyomorult, semmirevaló, rettenetes életükben. Ezek valósították meg életükben a magyar társadalom valóságos identitásától való „megszabadítását” és a valóságos identitás helyett a kívülről vezérelt társadalom megteremtését. És rettenetes művük éppen félig sikerült. Mert az ördög mindig csak félig tud győzni. (...) Nincsen más, nincsen fontosabb küldetése a magyar polgári középnek, mint hogy megszüntesse a magyar társadalom kívülről vezéreltségét és visszaadja annak eredeti identitását. Ezért és csak ezért gyűlölnek bennünket engesztelhetetlenül. De nekünk nincsen dolgunk ezzel a gyűlölettel.

El nem tudom képzelni, hogy ha ez az egész szerencsétlen, minden oldalról megvilágított, kivesézett, sok esetben jogosan elítélt, elmarasztalt balliberális esemény nem így zajlik, ha a média nem azt mutatja belőle, amit megmutatott, mi lenne most Bayer Zsolt tudat alatt és fölött egyaránt és folyamatosan bugyborékoló, mérhetetlen gyűlöletével. Vajon kire és mire mérte volna újabb borzalmas csapásait ez az uszítás kéjes gyönyörűségében-kényszerében szenvedő nemzeti bértollnok? Aki most azért ragadott magához billentyűzetet, hogy Heller Ágnes kivillanó hasából levezesse a hazai baloldal romlását.

Zárójel: ez ugyanaz a Bayer Zsolt, aki szerint a cigányok gyáva, undorító, kártékony állatok, következésképpen jó lenne, ha nem lennének, aki Daniel Cohn-Benditet és Schiff Andrást bűzlő végtermékként aposztrofálta, és a zsidóságnak az orgoványi erdőben történt teljes kiirtásának hiánya miatt sajnálkozott. Nos, ez az ember, aki mindenfajta önkontroll nélkül zsidózik, cigányozik, személyiségi jogainak sérülése miatt indít pert, amelyet kártérítési igényestől, mindenestől éppen a minap veszített el. A Kúria ítélete szerin Bayer igenis zsidózott.

Nem tudom, van-e összefüggés az ítélet és az újabb agresszív biliborítás között, de tisztelt Bayer elvtárs, ha nem is érzed úgy, hogy ez valaha is vonatkozhat rád is, van egy szint, ami alá nem megyünk. És ha igen, azzal saját magunkról állítunk ki újabb szegénységi bizonyítványt. Amivel csak az a baj, hogy nem magánügy, hanem a össztársadalmi gyűlölködés elterjedésének, normává és követendő példává válásának szolgálatába állított veszélyes fegyver.

Bayer Zsolt legújabb szellemi termése éppen ezért kötelező olvasmány. Azok számára is, akik pironkodtak esetleg Heller Ágnes nem kicsit polgárpukkasztó szerkóján, de semmiképpen nem formáltak jogot arra, hogy kinézetéből olcsó viccet, sértő ítéletet gyártsanak. De legfőképpen azok számára, akik szerint természetes ma Magyarországon, hogy egy magát értelmiséginek valló közíró-véleményformáló ilyen alpári stílusban kössön bele egy másik értelmiségi kinézetébe.

Mert az teljesen rendben van, ha valakit közéleti tevékenysége, munkássága, nyilvánosságnak szánt gondolatai miatt bírálunk, de egy 84 éves nőt ilyen szavakkal illetni, egyszerűen ordenáré bunkóság, amit egy férfi (különösen ha az közéleti szereplő) semmilyen körülmények között nem enged meg magának. Férfi vagy te, Bayer Zsolt? Férfi az, aki undorító féregként bélyegzi meg politikai ellenfeleit, és miközben állítólag elutasítja a gyűlöletet, ő maga fröcsögve gyűlölködik?

Eléggé valószínűnek tartom, hogy Heller Ágnes az elviselhetetlen meleg miatt öltözött úgy, ahogy, és nem azért, hogy megbabonázza az összesereglett férfiakat. Erre – a szárszói esemény viszonylatában totál irreleváns, de botrányként eladható aspektusra - reagált Bayer, azon a szinten, amely őt jellemzi. Mert pontosan tudja, kiknek kell, érdemes, muszáj most üzenni ezzel az arcpirító eszmefuttatással. Kik azok, akikben pillanatnyilag égve kell tartani a lelkesedést.

Miközben attól, hogy Heller Ágnesnek 84 éves kora ellenére kint volt a hasa, felelős értelmiségi és kultúrember továbbra is nézeteket ütköztet, és semmiképpen nem esztétikai megfontolásokból támadja a másikat. Mert lehet, hogy csúnya, ronda, és pfuj, de ez így ebben a formában semmi több, mint egyszerű mocskolódás. Vagy ahogy Bayer kultúrbajnok fogalmazott: trágár és gátlástalan bunkóság. Valószínűleg azért ennyire pontos a diagnózis, mert tulajdonképpen nem más ez, mint önjellemzés.

Nos, ha van még tanulsága Szárszónak: akármennyire is kiábrándító és lesújtó vélemények hangzottak el (teljesen jogosan egyébként) Farkasházy dzsemborijával kapcsolatban, amíg a „magyar polgári közép” küldetését mások mellett Bayer Zsolt, immár hivatalosan-papíron is kirekesztő és antiszemita Fidesz párttagkönyv-tulajdonos testesíti meg, amíg az érdemi, nyilvános vitákat ilyen színvonalú és stílusú, lábszagú, egyúttal uszító közjátékok helyettesítik, nagyobb a baj, mint gondolnánk.

És ennek semmi köze ahhoz, hogy Heller Ágnesnak kilátszott a hasa.

· 2 trackback

A bejegyzés trackback címe:

https://hacsaknem.blog.hu/api/trackback/id/tr645381698

Trackbackek, pingbackek:

Trackback: Gátlástalan bunkó: Bayer és Heller Ágnes hasa 2013.06.28. 18:58:19

Férfi vagy te, Bayer Zsolt? Te, aki undorító féregként bélyegzed meg politikai ellenfeleid, és miközben állítólag elutasítod a gyűlöletet, fröcsögve gyűlölködsz?

Trackback: Mandiner blogajánló 2013.06.28. 11:11:18

Ezt a posztot ajánlottuk a Mandiner blogajánlójában.

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Kámasuka 2013.06.28. 17:26:41

@Pop40: Nem kötelessége beengedni senkit, csak ez annak a demokrata oldalnak a bulija, aki a ciklus első évét végigsírta a sajtószabadság miatt.

mandiner.blog.hu/2013/06/25/az_egymillioan_a_magyar_sajtoszabadsagert_nevu_csoport_reakcioja_arra_a_hirre_hogy_mn-es_es_hirtv-s_

Pop40 2013.06.28. 17:28:28

@Wagem:

Juj, elvtárs, milyen ordas módon hazudsz:)

"Az meg hogy fél milla magyar menekült ki külföldre Orbán riogatása miatt, akkora ótvar hazugság,amire csak a ballib sajtó képes."

Ezt momentán Eltolcsy mondta, te kis ostoba. :)

"2004 óta tódul ki a magyar külföldre,ekkor szünt meg a shengeni határ."

Aha.

kulfoldimunka.co/2013/02/17/megallithatatlannak-tunik-a-kivandorlas/

Ebben megtalálod, mikor ugrott meg a kivándorlók száma.

látjátok feleim szümtükkel 2013.06.28. 17:29:29

@Wagem:
Bmeg, az már régem megporladt, ezért meglehetett neked.Jó volt? Mármint a kupa a f*ra?

Kámasuka 2013.06.28. 17:32:50

@Pop40: "Az meg hogy fél milla magyar menekült ki külföldre Orbán riogatása miatt, akkora ótvar hazugság,amire csak a ballib sajtó képes."

Ezt momentán Eltolcsy mondta, te kis ostoba. :)

Nem mondta,megint hazudsz.

Wagem 2013.06.28. 17:33:29

Nem az a gond ezzel az ótvar rongy helleszexiágival,ahogy kinézett.
Ez a retek ekézi külföldön a leg nagyobb elánnal az országot a lehető leg aljasabb módon.Göncz kispatkány kingával,kondráddal,lendvaival stb..együtt.
Innen a jogos indulat.
Ellenkező esetben múló ,pillanatnyi hányinger..
Oszt jónapot.

Pop40 2013.06.28. 17:34:41

@BenFranklin:

Bocs, de mi köze az ÁLLAMI SZINTŰ sajtószabadságnak ahhoz, hogy egy Farkasházi T nevű MAGÁNSZEMÉLY kit enged be a telkére?

Akkor reklamálj majd, ha valamelyik balos párt meghirdet egy sajtótájékoztatót, és a nyilvános sajtótájékoztatóról dobják ki a Hörrtv-t.

Az mondjuk tény, hogy a szervezést nem értem. Ha csak a haverkodás ment, oda minek engedtek be egyáltalán sajtót? Meg kellett volna mondani, hogy délután lesz egy sajtótájékoztató, azon szívesen látnak mindenkit (no nem wc-t fotózni) addig meg a tisztelt sajtósok húzzanak a vérbe, mert zártkörű a buli. És ezzel kész, nincs ez a cirkusz.

Wagem 2013.06.28. 17:35:42

@profilo:
U.az mint a gyurcsányista,Orbánista..

Kövér László akinek ömlik a fos a szájából. 2013.06.28. 17:38:07

@Wagem: Kis parasztgyerek! Amikor a kis barnabőrü kijárogatott Brüsszelbe, hogy vonják meg a magyar NÉP-től a támogatást, mert a Gyurcsány keményen fellépett az orbán által felheccelt bűnözőkkel szemben...azt hova sorolod?
Hogy vernéd már a jó édes anyádba!

Kámasuka 2013.06.28. 17:41:01

@Pop40: Igaz. Fajkasházy nem csak diszkriminál, hanem még hülye is. Beengedi(majd kidobja) aki fikázza, és nem engedi be aki nem fikázza.

zobod 2013.06.28. 17:41:30

@Pop40: Farkasházi viselkedése a bizonyíték rá, hogy ha egy sajtótermék nem a ballib főkolomposok szája íze szerinti hírfolyamot hozza az arculatépítőnek szánt eseményről, akkor egyből nem szeretik a sajtószabadságot.

profilo 2013.06.28. 17:42:02

@Wagem:

Így már értem.Tehát szemellenzős idióta.

Én azt hittem,hogy Szárszó után mindenkinek egyértelművé vált,hogy Bajnai csak egy kitűző,egy logo,egy plakát,egy arc kinek takarásában újra csatába indulhatnak a hiteltelenné vált szocik és a vállalhatatlan ex-szadeszos tagok.

Pop40 2013.06.28. 17:43:05

@BenFranklin:

www.profession.hu/hu/cikk_rovid_hirek/20130130/felmillio-magyar-dolgozhat-kulfoldon/2158

"A kabinet célja, hogy visszatérésre ösztönözze a jelenleg külföldön dolgozó ,,félmillió kitűnő magyar munkavállalót" - mondta nemrég Matolcsy György nemzetgazdasági miniszter."

"A 2010-es kormányváltás előtt néhány tízezer, külföldön munkát vállaló honfitársunkról beszéltek a mostani kormánypártok, így feltételezhető, hogy az elmúlt három évben jelentős mértékben fokozódott a kivándorlás."

Ha előkapod az ujjacskáidat, és kivonod a fél millából a 2010-es néhány tízezret, megkapod azt a számot, akik azóta mentek ki, mióta tart a tündérmesétek.

Szép is, ha nekem dumálsz hazugságról, mikor vagy te műveled ezt, vagy azt sem tudod, mit beszélsz.

Kámasuka 2013.06.28. 17:44:11

@Pop40: Jó lenne ha elolvasnád figyelmesen amit linkeltél, aztán azt az előző dolgot, hogy: "Az meg hogy fél milla magyar menekült ki külföldre Orbán riogatása miatt, akkora ótvar hazugság,amire csak a ballib sajtó képes."

Pontosan úgy csúsztatsz mint a balsajtó.

Azt ingyen ráadásnak szánom hogy a kutyát nem érdekli a kivándorlás, csak a ki-bevándorlás egyenlege.

látjátok feleim szümtükkel 2013.06.28. 17:45:15

@Wagem:
Nem örököltem. De te úgy látom igen, csak nem vált előnyödre.

Kámasuka 2013.06.28. 17:47:29

@Pop40: 'Ha előkapod az ujjacskáidat, és kivonod a fél millából a 2010-es néhány tízezret, megkapod azt a számot, akik azóta mentek ki, mióta tart a tündérmesétek.'

Most csak az adatokat felejtetted belinkelni.

Pop40 2013.06.28. 17:50:08

@BenFranklin: @zobod:

Melyik jobbos bulin is volt arra példa, hogy bármely ismeretlen sajtós akadály nélkül mászkálhatott egy magántelken, és fotózhatott, amit akart (akár Wc-t is?)

"Farkasházi viselkedése a bizonyíték rá, hogy ha egy sajtótermék nem a ballib főkolomposok szája íze szerinti hírfolyamot hozza az arculatépítőnek szánt eseményről, akkor egyből nem szeretik a sajtószabadságot."

Nem, ez arra bizonyíték, hogy ha Farkasházi van annyira jóindulatú, hogy beenged a saját PRIVÁT PORTÁJÁRA, amit te utána elkezdesz fikázni, akkor utána nem enged be legközelebb.
Te gondolom, máshogy lennél ezzel, mert árad belőled a keresztényi szeretet azok iránt, akik közröhej tárgyává tesznek, de bevallom, én ugyanígy tennék a helyében.

Az a sajtós, akinek a tudósítás abban merül ki, hogy Wc-ket fotóz, keresse meg a kanálist a település határában, és fotózgassa azt, ne az én wc-met.

Kámasuka 2013.06.28. 17:51:11

@Pop40: Ja nem azt a szót használta hogy menekült, meg nem azt hogy Orbán miatt, meg nem azt hogy 2010 óta.

Mindössze azt állapította meg hogy ennyien dolgoznak külföldön.

Ami persze nem jelenti azt hogy ennyien kivándoroltak, de ezt majd egy erről szóló blogban fejtem ki.

Pop40 2013.06.28. 17:51:22

@BenFranklin:

Ja, az igaz.
Valszeg több milliós nagyságrendben vándoroltak be ide Nyugat-Európaiak, hogy részesülhessenek a tündérmesében. :DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD

Pop40 2013.06.28. 17:54:24

@BenFranklin:

Milyen adatot, jóember?
Ott a link. Állásportál linkje, tán csak képben van állásügyileg.

2010-ben nyilatkoztak a kormány részéről néhány tízezerről.
Most nemrég Eltolcsy fél milláról.

Milyen más adatot szeretnél még hogy elvégezd az 500.000-(néhány 10.000) műveletet?

Pop40 2013.06.28. 17:56:53

@BenFranklin:

"Ja nem azt a szót használta hogy menekült, meg nem azt hogy Orbán miatt, meg nem azt hogy 2010 óta"

Azt tényleg nem mondta, hogy menekültek, meg hogy Orbán miatt. Menekülni nem menekültek, csak fogták magukat, és mentek.

Az meg kizárt, hogy Orbán miatt. Szerintem csakis azért mentek ki, mert baromi jó arra mostanság az idő. :)

Behajtó70 2013.06.28. 17:57:23

Zsolti mindig(!) betalál, tökön talál, ott ahol a legjobban fáj nekik. Ezért nyüszít itt mindegyik.

Szólásszabadság, eftársak? Demokrácia, eftársak? Cenzúra eltörlése, eftársak?

Vagy csak ti köhöghetitek tele a világot a nácikokkal?!

Nem baj, jövőre megkapjátok megint az 1%-ot!

Kámasuka 2013.06.28. 17:59:14

@Pop40: Állásportál link....:)

És én még olyan hülye vk hogy vitatkozok itt olyannal aki nem olvas bele a saját maga által belinkelt cikkbe!

- ugyanúgy Matolcsyt idézi az ''Állásportál'' linkje.

Te nem akarsz hazudni csak nem érted amit olvasol, meg nem olvasol csak hiszel.

Stringer 2013.06.28. 18:05:42

Na és?
Orbán haverja, ha akart volna, közibük is lövethetett volna...

Kámasuka 2013.06.28. 18:06:04

@Pop40: '2010-ben nyilatkoztak a kormány részéről néhány tízezerről.'

Forrás?

zobod 2013.06.28. 18:06:23

@Pop40: Látom, nem érted. Farkasháziéknak politikai természetű _elvárásai_ vannak az állítólag szentként tisztelt független sajtóval szemben, ez most kiderült napnál is világosabban. A wc csak az ürügy volt, hogy végre kihajíthatták a nem az elvárások szerint tudósító riportereket.

Pop40 2013.06.28. 18:11:50

@BenFranklin:

Ott van a cikkben leírva. Feltételeztem, olvasni tudsz.

www.profession.hu/hu/cikk_rovid_hirek/20130130/felmillio-magyar-dolgozhat-kulfoldon/2158

"A 2010-es kormányváltás előtt néhány tízezer, külföldön munkát vállaló honfitársunkról beszéltek a mostani kormánypártok, így feltételezhető, hogy az elmúlt három évben jelentős mértékben fokozódott a kivándorlás."

Pop40 2013.06.28. 18:15:37

@BenFranklin:

"Állásportál link....:)"

Az. Ennyire vicces, munkaügyben történő kivándorlás témában egy állásportál?
Gondolom, neked a mandiner, meg a kormány.hu az etalon, de azon sajnos nem vagyok járatos, be kell érned ezzel.

Kivéve, ha a profession csúnya balos portál, aki csak sározza a ragyogó kormányt, akkor persze tárgytalan a dolog. :))

"Te nem akarsz hazudni csak nem érted amit olvasol, meg nem olvasol csak hiszel."

Vicces ezt olyasvalakitől olvasni, aki külön forrást kér arra, amit a cikk bekezdésen keresztül taglal... :)

Pop40 2013.06.28. 18:21:21

@zobod:

"politikai természetű elvárás" lenne nálad az, hogy ha valakit jóindulatúan beengedsz a SAJÁT TELKEDRE (még egyszer: nem egy nyilvános sajtótájékoztatóra, hanem a SAJÁT TELKEDRE, ÉS OTT A SAJÁT HÁZADBA!!) akkor ugyan ne az legyen már a hála, hogy a vendégeid öltözködését röhögteti ki, meg a wc-d posztolgatja?

Ebben nem tudom, mi politikai természetű, de én ezt még a saját meghívottaimtól is elvárnám, akit beengedek a lakásomba, pedig közöm nincs a politikához.

Azt viszont elfogadom, hogy te máshogy vagy ezzel.

Jelzem, politikai vonatkozása akkor lett volna az ügynek, ha Teddy azért vágja ki a tudósítót, mert mondjuk Mesterházy vagy Bajnai beszédének valamelyik eleméről bebizonyítja, hogy hazugság. Ha érted a wc és az e közötti különbséget.

monddazigazatmar 2013.06.28. 18:25:00

"Vajon kire és mire mérte volna újabb borzalmas csapásait ez az uszítás kéjes gyönyörűségében-kényszerében szenvedő nemzeti bértollnok? "
Ebben az irásban hol van bármilyen uszitás? Még a nagy gyűlölet sem igazán jön át.
A vénasszony kinéz ahogy kinéz. Ha otthon igy rohangál akkor senkit nem érdekel. Namost, ha igy kimegy emberek közé, akkor a mondanivalója mennyire hiteles?
Hogy is mondjátok, fennkölt liberálisok? A stilus maga az ember, ugye? A stilusba beletartozik az öltözködés is, igaz? Na, akkor milyen ember ez a vénasszony?
Meg a többi is.
Az isten áldjon már meg mindenkit! Ez a baloldal elitje?

Kámasuka 2013.06.28. 18:25:13

@Pop40: Ez a forrás? Az állásportálról..:)?

Te el tudod olvasni azt a mondatot amit bekopiztál? Az a forrásod? Ez komoly?

Ilyen a balsajtó. 1)Népszava hazudik vmit név/forrás nélkül/'A 2010-es kormányváltás előtt néhány tízezer, külföldön munkát vállaló honfitársunkról beszéltek a mostani kormánypártok'/

2) Átveszi az Állásportál a cikket
3) Balos olvasó elhiszi, mert az Állásportál csak ért az állásokhoz....:)

Bazzeg.

Menj fel a KSH.hu-ra te idióta.

Kámasuka 2013.06.28. 18:27:57

@Pop40: Jézusom...:) ('bekezdésen keresztül taglal'...:)

Te jó Isten, mondjuk soha nem értettem hogyan lehet még szavazója a komcsiknak így 2013ban, de már kezdem érteni...:DD Köszi

monddazigazatmar 2013.06.28. 18:35:56

@Pop40: Saját háza, saját háza. ÉS?
Mondta valaki, hogy jogszerütlen volt? Megteheti, el is mentek az indexesek, a másik meg nem ment oda, mert be sem engedték volna. Jogában állt, kidobta őket.
Egyszerűen baromi sokat elárul az emberről, hogy ezt igy reagálta le, annak ellenére, hogy a saját háza.

Ha XY, a saját házában banánt dug a seggébe, és állatos pornóra veri a farkát miközben a hányásában fekszik valaki, akkor sért valami törvényt? Nem. Elárul róla valamit? Igen. Egy ilyen után hiteles ha elkezd beszélni mondjuk esztétikáról, erkölcsről, higiéniáról?

Pop40 2013.06.28. 18:36:45

@BenFranklin:

Aha. Szóval akkor sikerült végre elolvasnod a szöveget negyedik nekifutásra, az is leesett, hogy nem egyezik a propagandával, akkor most jön a "nem hiteles, mert tuti népszava hazudott neki" - szöveg.

Gondolom, ezek is hazudnak.

kulfoldimunka.co/2013/02/17/megallithatatlannak-tunik-a-kivandorlas/

Ott van benne, nesze neked KSH, bazmeg:

"A Központi Statisztikai Hivatal adatai nem túl bíztatóak: az utóbbi években majdnem kétszeresére nőtt a Magyarországról elvándorolt emberek száma, mint korábban"

De ezt is belinkeltem már, esetleg ha idiótázás helyett vagy megtanulnál olvasni, vagy odaültetnél a géphez magad helyett valakit, aki nem funkcionális analfabéta, és fel is fogja, mit jelentenek a szavak, amiket a képernyőn lát, többre mennénk.

Kámasuka 2013.06.28. 18:41:11

@Pop40: Mit terelsz?

Azt hazudtad hogy fél millió kivándorló ment el Orbán miatt.

Erre mutass valamit.

Pop40 2013.06.28. 18:41:53

@monddazigazatmar:

Még egyszer: "Politikai alapon szelektálásról" meg "sajtószabadság hiányáról" ment a nyüszítés.

Abban mi a sajtószabadság hiánya, hogy kivágok valakit, aki tahó a vendégeimmel, és velem?

Találsz különbséget a 2 eset közt?

1, Farkasházi kivágja a tudósítót, mert mondjuk Mesterházy vagy Bajnai beszédének valamelyik eleméről bebizonyítja, hogy hazugság.
2, Farkasházi kivágja a tudósítót, mert gúnyolja a vendégeit és poénkodik a wc-jén.

Ebből szerinted melyik eset politikai természetű?

Pop40 2013.06.28. 18:50:28

@BenFranklin:

Tudod mit, pajtás, hanyagoljuk egymást. Ha ennyire félkegyelmű vagy, azon én nem tudok segíteni. KSH kellett, kaptál KSH-t. Gondolom, ez számít neked "terelésnek". :DDDD Kaptál elég forrást, tanulj meg olvasni, és szemezgesd őket.

"az utóbbi években majdnem kétszeresére nőtt a Magyarországról elvándorolt emberek száma, mint korábban"

Hogy mi változott az "utóbbi években", azt a fantáziádra bízom, bár az láthatóan nem sok van, te magát a kivándorlás tényét is elhazudtad volna, kár, hogy a KSH nem támasztott alá.

Pop40 2013.06.28. 18:53:35

@BenFranklin:

Ja, és mielőtt nekiállsz hülyeséget beszélni, ahogy szoktad: Nem személyesen a tolvaj Orbán miatt, nyilván, hanem amiatt a rengeteg új munkahely miatt, amit létrehozott, a sok nemmegszorítás miatt, amitől egyre olcsóbb az élet itthon, meg úgy összességében a 3 éves tündérmese miatt, aminek visítozva tapsolsz a gyönyörtől.

Kámasuka 2013.06.28. 18:55:26

@Pop40: Elég ha beismered hogy hazudtál, és ráadásul Népszavát olvasol..:)))

KSH adatokat nem mutattál arra amiről hazudoztál, ne tetézd.

monddazigazatmar 2013.06.28. 18:58:21

@Pop40: Abban mi a tahóság, hogy felteszek egy képet, hogy ez Pop40 vécéje?
liftupthyneighbor.com/wp-content/uploads/68b96__great-design-nice-wall-on-the-bathroom-interior-news.jpg
Mondjuk ez.
Ja, hogy a vén raccsolóé elég gázul néz ki, és ezt valahogy ő is érezte?
Azt hiszem keversz dolgokat. Sajtószabadság mondjuk az országban van, nem FT aki dönt a sajtó szabadságáról. Namost, ezek az emberek évek óta ugatnak, hogy Magyarországon nincs sajtószabadság, és erről a mindennek elmondott Orbán tehet. Na, erre a teddy beengedi az ujságirót, és amint neki nem tetsző dolgot ir, mutat, láttat kibassza.
Most vagy csinál zárt körben valamit, és senkinek semmi köze hozzá, vagy odaenged ujságirót, és felvállalja, hogy hideget is kaphat nem csak meleget. Érted?

Wagem 2013.06.28. 19:02:26

@Pop40:
Csak azt nem tetted hozzá okos,hogy a statisztikai hivatal szerint,a magyar kivándorlási ráta Úniós szinten alsó közép kategóriás.
A kivándorolt lengyelek száma 2,5 millió.
Az is köztudott,hogy s hazánkból "menekültek" döntő többsége deviza hiteles,szakképzetlen fiatal..ab ovo refes.
Az orvosok,és az ápolók a rezisztensek száma valóban magas.
De azt is hozzá kell tenni,hogy a "kimenekültek" 20%-a akar csak kinn végleg letelepedni.

Nero Bianco 2013.06.28. 19:06:13

@monddazigazatmar:
"Abban mi a tahóság, hogy..."

Ja, utána még kicsit turkálsz a szennyeskosárban, azt is lefényképezed, meg belekukkantasz az éjjeliszekrény fiókjába és azt is lefényképezed.

Mondsza csak, eddig hányszor fényképezted le a wc-t ha vendégségben voltál, és hányszor posztoltad ki a facebookra vagy bárhová?

Pop40 2013.06.28. 19:11:18

@BenFranklin:

"Elég ha beismered hogy hazudtál"

Lassan kezdem elhinni, hogy nálad komoly mentális bajok lehetnek, és nem valami sima analfabétizmus :)

Jut eszembe, én hoztam pár forrást ma már. A te forrásaid, amik alapján mondod a baromságaidat már egy bő órája, hol vannak?

"KSH adatokat nem mutattál arra amiről hazudoztál"
Ez vajon mi lehet, kedves szellemi kihívásokkal küzdő NERtársam?

"A Központi Statisztikai Hivatal adatai nem túl bíztatóak: az utóbbi években majdnem kétszeresére nőtt a Magyarországról elvándorolt emberek száma, mint korábban"

Ha azt képzeled, hogy nekiállok a KSH honlapon előkutakodni neked a konkrét számokat, mert felsültél a hülyeségeiddel, aztán most kínodban nem tudsz mást kitalálni, akkor valamit nagyon benéztél.

Kámasuka 2013.06.28. 19:12:43

@Nero Bianco: Bunkóság volt WC-t kukkolni, de Farkasházynak nem ez a baja. Mármint a hardcore munkásőrökön kívül ezt senki sem hiszi el.

monddazigazatmar 2013.06.28. 19:17:21

@Nero Bianco: Hát lássuk csak.
Én egyszer sem, de se ujságiró nem vagyok, sem hirességeknél nem járok sürün, se bemutatni nem akartam senkinek semmit, se facebookom sincs.
Másrészről viszont, van olyan műsor ahol bemutatják, hogy ismert ember, celebritás, sztár, hol lakik, milyen ruhákat hord, milyen a wc-je. Szerintem 5 perc kereséssel megnézheted az összes filmsztár budiját, ha nagyon akarod.
Ha már egyszer beengeded azt a kurva ujságirot, akkor ne szabd meg, hogy mit irhat. Ha már egyszer hagyod hogy fényképezzen, akkor ne csodálkozz, hogy ilyen képek kerulnek ki a heller nyanyárol.
Ja, és mindez főleg akkor ne érjen ennyire ujdonságként, ha egy ujság szerkesztője vagy

Kámasuka 2013.06.28. 19:17:21

@Pop40:

Az állításod az, hogy félmillió ember elhagyta az országot Orbán idején.

Erre semmilyen forrásod nincs. A Népszaván kívül, aminek szintén semmilyen forrása nincs erre. De mivel én a hiszti idején elolvastam mindent a témában, ha már eddig bírtad elmondom hogy nettó(kivonva a bevándorlást) évi 20.000 ember vándorol ki mostanában, 2010 előtt kb. a fele, 2006 előtt meg alig.

Tehát a csúsztatás 25Xös, ami a Népszavától baráti.

Pop40 2013.06.28. 19:19:49

@monddazigazatmar:

1, Igazán szép wc, de talán érzed, hogy marhára nem erről szól a történet.
Egy POLITIKAI ÚJSÁG újságírójának szerinted mennyiben feladata, hogy egy MAGÁNSZEMÉLY házigazda wc-jét fotózgassa? (most hogy az a világ legszebb wc-je, vagy egy lepukkant ócska slozi, tökmindegy.)

"és amint neki nem tetsző dolgot ir, mutat, láttat kibassza."

Ja, értem, ezzel bebizonyította, hogy őt nem érdekli a sajtószabadság.
Ezek szerint ha az újságíró mondjuk lefotózza a feleségét pucéran, amint öltözködik, és aztán feldobja az Indexre, azt is el kellett volna tűrnie, mert aki szót emel a sajtószabadság érdekében, annak utána azt is tűrnie kell, ha a kedves sajtós benyúl és lefotózza a segglyukát is?

"amint neki nem tetsző dolgot ir" ez baromi jól hangzik, csak nem tetsző dolog és nem tetsző dolog közt van különbség. Ha politikai témájú a neki nem tetsző dolog, amit az újságíró megír, akkor oké, igazad van.
De amennyiben a magánszférájában turkál, azt miért kéne tűrnie?

Amúgy nálad hasonló helyzetben meddig terjedne a tűréshatár? Mikor a szennyesbe dobott alsógatyád kezdené fotózni és kiposztolni, azt is hagynád, vagy ott esetleg már leállítanád?

Pop40 2013.06.28. 19:21:09

@Wagem:

Nem a számmal van a gond, hanem a 2010 óta felerősödött tendenciával. Addig is mentek, csak azóta jóóóóval többen.

Nero Bianco 2013.06.28. 19:22:44

@BenFranklin:
"de Farkasházynak nem ez a baja."

Feltehetőleg sok baja van Farkasházynak, kezdve attól, hogy egy hónapja veszítette el az édesanyját meg még sokminden más is.
De a fotosorozatok jelzésértékűek voltak, mint ahogyan a nembeszámoló fikázások is.

És tényleg mindegyik ifjú titán határozattan azt gondolta és írta, hogy "kik ezek a vén faszok, nem is érdekel mit beszélnek, miért nem húznak a retkes picsába, aki 60 múlt az fogja be a pofáját".
Őszintén szólva nekem sem esne jól.
Mert ha a ténylegesen elhangzottakat kritizálták volna, az még gonzó szinten is belefér.
De hát nem ez történt.

Pop40 2013.06.28. 19:29:12

@BenFranklin:

Én nem állítok semmit. Hoztam egymást alátámasztó cikkeket, amik állítják, azokkal vitatkozz. Az, hogy Népszava így meg úgy, ellenérvnek elég sovány. (túl azon, hogy egy darab Népszavát nem linkeltem, nem tudom, szokásod szerint mit olvastál félre.)
Az, hogy szerinted a kormány.hu-n kívül a világ összes forrása gonosz ballib, és a Népszava informálja mindet, meg a te egyéni kényszerképzeted, nem pedig konkrét forrás.

Aha. És ezt alá is tudod támasztani valamivel, vagy ez a forrás, hogy "De mivel én a hiszti idején elolvastam mindent a témában"?

Már megbocsáss, de láttam, milyen hatásfokkal olvasol.
(Túl ezen, szép ez a "mindent". Platónról tudnék egy ilyet feltételezni, hogy "mindent" elolvas egy adott témában. Meg persze most már rólad.:D)

Most el kell lépnem kis időre, addig gyűjtögesd össze a KONKRÉT FORRÁSAIDAT. Ha már úgyis "mindent" elolvastál a témában, ez bizonyára nem esik majd nehezedre. :DDDD

Kámasuka 2013.06.28. 19:30:40

@Nero Bianco: Azt nem mondom hogy nekem jól esett volna, de ez benne van azért ha sajtót enged be a zember. Mindenesetre szerencsésebb lett volna zártkörü bulit tartani sajtótájékoztatóval.

Csak ugye a suhancok is azért fotóztak WC-t, mert unatkoztak, igazából nem volt miről tájékoztatni, nem történt meg a nagy fúzió.

Pop40 2013.06.28. 19:31:19

@Nero Bianco:

"Őszintén szólva nekem sem esne jól."

Pláne azután, hogy mindezt a saját telkedről, a saját wécédből teszi, miután jóindulatúan beengedted a magán területedre, és hagytad, hogy ott kószáljon, ahol akar.

Kámasuka 2013.06.28. 19:33:26

@Pop40: Az Állásportál volt a Népszava csak szokásod szerint nem olvasol csak írsz.

monddazigazatmar 2013.06.28. 19:37:16

@Pop40: 1. Melyik a POLITIKAI UJSÁG? Az index?
2. Mennyiben magánszemély egy politikai vicclap főszerkesztője, a hethetes nagy megmondoja, akinek a kertjében ezer ballib flangál, meg mindenféle miniszterelnokjeloltek?
3. Hát, voltak és vannak paparazzik, akiknek pl. ez a munkájuk. Egyébként az általad felvázolt esetben szintén nem a tivadajnak kell csinálnia bármit, hanem az asszonynak, aki kiadhat személyiségi jogokra hivatkozással tiltást, meg perelhet meg akármi.
4. Csak a politikai témában kell hogy legyen sajtószabadság? Tehát mondjuk egy személyről ne lehessen azt irni/mondani/gondolni amit akarsz? Mondjuk a miniszterelnökről ha nem lehet irni valamit az már a sajtó korlátozása, vagy még nem? Ki lehet adni olyan könyvet, hogy VIKTOR, vagy betilthassa, ha neki nem tetszik?

Nálam mi lenne? Be sem engedném az ujságirót, viszont
ide sem akarna jönni, nem vagyok közéleti megmondóember, nem abbol élet tizenéve, hogy az ojbánt gyalázom, nem sirok a sajtószabadság miatt.
Kurvára el vagy tévedve ha össze akarod hasonlitani xy átlagembert egy közszereplővel, ne adj isten egy rocksztárral. Más világ, más szabályokkal.

monddazigazatmar 2013.06.28. 21:12:15

@Igazmondó1: ezt a hellerágnest?:D
the year that Mátyás Rákosi came into power and ushered in the years of Stalinist rule. Later she became a big fan of Rákosi, she even wrote "fan letter" to her idol.

Igazmondó1 2013.06.28. 21:37:33

@monddazigazatmar, mondd az igazat már, te mit csináltál abban az időben.

Igazmondó1 2013.06.28. 21:39:39

@Igazmondó1: a Zsolti legalább egy igazi ellenálló volt és megbukott oroszból.

monddazigazatmar 2013.06.28. 21:50:35

@Igazmondó1: az nem érdekel, hogy a 48as szabadságharc alatt mit csináltam?

Egyébként milyen logika az, hogy ha valaki megbukott 16 évesen matekbol, akkor 30 év mulva nehogy már mondjon véleményt?
Ha a vénasszony következő akciója az lesz, hogy szarral kezd dobálózni, az már a leépülés jele, vagy valami fennköltebb performansz

Peterpapo 2013.06.28. 22:24:32

@Fejesrob:

Pont úgy, mint Hegedűs. :)

horgi1 2013.06.29. 01:09:52

@Fejesrob: Nem mondatba,hanem mondatban!

horgi1 2013.06.29. 01:12:10

@Kim Jong Un: Nem vagyok a kisbarátod, nő vagyok! Jártam és éltem a világban sok helyen. Úgy gondolom, hogy sem intellektuálisan sem társadalmilag nem vagyunk egy kategória,így te engem ne oktatgass! Egyszerűen kevés vagy hozzá!

Kálmán Kovi 2013.06.29. 02:40:25

ÉN NEM EZT IRTAM ! A LÉNYEG AZ , HOGY SOHA TÖBBÉ BALLIBES KORMÁNYT !

Andráska8 2013.06.29. 03:28:42

Én láttam már ezt a Bayert, talán nem is 80, de legalábbis annak látszik.
Undorítóbb, mint egy haspólós Heller.

Egy hízott disznó.

Wagem 2013.06.29. 06:41:28

@Pop40: Ok.Éetelek.
Jóval többen mennek ki,de jóval többen is térnek vissza.
Pl. ÉN..!! :-)

látjátok feleim szümtükkel 2013.06.29. 06:45:15

@Wagem: "...rezisztensek száma valóban magas."

Ez a szezon meg a f*om esete?

A "rezisztensek" száma itthon magas. Mondták is régen ( nem az elnök ), hogy tanulj tinó, ökör lesz belőled.

Pop40 2013.06.29. 08:40:22

@BenFranklin: Látom, nagyon tetszik neked ez a Népszava. Kár, hogy ez csak 1 találat volt a sok közül. Nézd meg fent a guglis linket, az összes többi találat is kiadja ezt az infót, gondolom azokat is mindet a Népszava informálta. :DDD

KSH-s cuccal hogy is állunk, őket is a Népszava informálta?:D

Érdekes ez amúgy, mikor sok félkegyelmű "jobbos" mindenre az mno-t linkelgeti, az akkor hogy is van? Fideszes pártlap, ráadásul még a fideszes bíróság is kénytelen volt elismerni, hogy éjjel-nappal hazudik. Bajnait eddig ahányszor megemlítette, mindig helyreigazítás lett a vége. A Népszava esetében nem rémlik hasonló történet.

Amúgy elfelejtetted a te forrásaidat megadni, már sokadszorra. Ami azt illeti, eddig egy deka forrást nem adtál.

Pop40 2013.06.29. 08:56:08

@monddazigazatmar:

1. Igen, az Index. Nyilván a politikai rovata, az Indexnek, mint híroldalnak több rovata van. (remélem, ezt nem tőlem tudtad meg.:)
Gondolom, nem a gasztronómiai vagy a meteorológiai csoport küldte ki a tudósítókat.
2. Semennyiben. Ha "a politikai vicclap főszerkesztője, a hethetes nagy megmondoja, akinek a kertjében ezer ballib flangál, meg mindenféle miniszterelnokjeloltek" ezt nyilvános területen, egy közparkban, vagy bárhol máshol teszik ezt, ott az fotózza őket, aki akarja, és azt ír róluk, amit akar - de mintha nem nyilvános területen lettünk volna.
3. "Hát, voltak és vannak paparazzik, akiknek pl. ez a munkájuk." Nem mondod. És azt is tudod, ezek hol dolgoznak? Kocsikban, utcán, stb lesik a hírességet, akit lefotóznak. Még véletlenül sem az illető híresség engedi be őket a saját lakásába.

Van persze a másik típus, a politikai újságíró, őket lehet, hogy beengedik, ők viszont nem fotózgatnak használt alsógatyákat, ha érted a két kategória közti különbséget.
4. "Csak a politikai témában kell hogy legyen sajtószabadság?" Nem, minden témában.

"Tehát mondjuk egy személyről ne lehessen azt irni/mondani/gondolni amit akarsz?"

Ezt nem tudom, miből gondoltad, miért ne lehetne azt írni? Farkasháziról azt ír bárki, amit akar, csak amennyiben nem tetszik neki a dolog, arra abszolút joga van megkérni az illetőt, hogy ne az ő (mármint Fházi) magánlakásában tegye ezt.

"Mondjuk a miniszterelnökről ha nem lehet irni valamit az már a sajtó korlátozása, vagy még nem?"

De, az már az. Nem tudom, hogy vetődött fel ez most.

"Ki lehet adni olyan könyvet, hogy VIKTOR, vagy betilthassa, ha neki nem tetszik?"

Természetesen ki lehessen adni, jövőre akár olyat is, hogy GORDON. Viszont nem rémlik, hogy a Viktor könyv írója Viktor vécéjét fotózgatta, és mindezt azután, hogy a házigazda Viktor beengedte a házába. Amennyiben ezeket a könyveket az írója otthon írja, nem az illető miniszterelnök magánlakásában, nyilván azt ír, amit akar.

Tudod, ez olya dolog, hogy ha te szeretsz az asztalra szarni, ha belépsz egy szobába, ez a te dolgod. Amennyiben viszont nálam vagy vendég, nyomatékosan meg foglak kérni, hogy ezt a szokásodat addig függeszd fel, amíg nálam vagy. És ez nem a jogaid korlátozása, mert én nem szólok bele abba, hogy miért szeretsz az asztalra szarni, mindössze abban szólok bele, hogy ne az ÉN asztalom szard össze. (Azaz felőlem bármelyik asztalt összeszarhatod, ami kívül esik az én lakásomon, ezáltal nem csorbulnak a jogaid.) Remélem érthető.

"Nálam mi lenne? Be sem engedném az ujságirót"
Na erről van szó. Se te, se más.

"nem vagyok közéleti megmondóember"

Eszerint azoknak nincsenek jogai? Azt is tűrniük kell, ha valaki a SAJÁT LAKÁSUKBAN fotózgatja a használt alsógatyájukat?

Pop40 2013.06.29. 09:00:26

@Wagem:

"jóval többen is térnek vissza."

Tudnál adni valamiféle forrást, ami alátámasztja ezt?

Kim Jong Un 2013.06.29. 09:14:50

@horgi1: na abban igazad van, hogy nem vagyunk egy szint. :D Csak nem ugy ahogy azt te hiszed, ocska libsi ribanc.

monddazigazatmar 2013.06.29. 10:04:36

@Pop40: Nem érted még mindig. Ha a Farkasházy zártkörü bulit akar csinálni, akkor csináljon. Csakhogy ezek nem zárt bulit akarnak, hanem minél nagyobb nyilvánosságot, elvileg a nagy összefogásról szólt ez a szar. A cikk elején volt egy rész, amikor valaki ott örömködött, hogy jaj de jó, hogy itt vannak fiatalok is.
Az már meredekebb picit, hogy mindenféle ujságirót beenged és meghiv, kivéve a jobbosokat. Aztán aki a neki nem tetsző hangnemben irogat azt kibassza. Nem az ablakon másztak be, nem betörtek, hallgatóztak. Most vagy nyilvános rendezvényt csinál, vagy zártat, de nem szelektálgasson.
Kicsit sajátságos felfogás, hogy otthon mondjuk Kende bármi szart leirhat, mocskolódhat, anélkül hogy 2 szót váltott volna Orbánnal - esetleg nem hitelesebb valaki aki ott van és arrol ir amit tapasztal, vagy lát?
Megint azzal jössz hogy joga mire van. Teljesen jogszerű volt, szerintem senki nem is vitatta.
Viszont, a kérdés ami felmerül, hogy tényleg ennyi a baloldal?
Erre képesek?
Ott az egész nagy banda, ujságirók, humoristák, riporterek, politikusok, szellemi vezérek, kisfaszom, és ennyi telik tőlük, hogy kibasszák az ujságirót, aztán rinyál az atv-n hogy az a muterja wc-je. Nem le kellett volna mosniuk a hatalmas szellemiségükkel? Kiparodizálni, kicikizni, visszavágni, irni róla egy durvábbat, karikaturát rajzolni róla, kihivni egy szellemi viadalra, bármi.
Nem, ez a baloldal erre képes, semmi többre.

pocaklakó minimanó 2013.06.29. 10:36:05

@horgi1:

"Ezért menekült el félmillió magyar fiatal ebből a földi paradicsomból."

A forrásmentes legenda esete a zsigeri gyűlölködővel. :)

pocaklakó minimanó 2013.06.29. 10:40:05

@horgi1:

"Nem vagyok idomítható, semmilyen írányban!"

Dehogynem. Ráadásul olyan ügyesen idomítottak, hogy nem is sejted, hogy idomítva vagy. :)

Vö.:

"Ezért menekült el félmillió magyar fiatal ebből a földi paradicsomból. Itt földi paradicsom csak nektek,seggnyalóknak van, a többieknek : éhenhalás!"

Az idomított lélek gondosan idomított véleménye.

Wagem 2013.06.29. 15:05:52

@Pop40: Csak a környezetemből.
100-ból 60.
De jól jellemzi a tendenciát,hogy eddig jó szállást csak nagy nehézségek árán lehetett kifogni.
A szállásadó magyarok manapság alig tudják kiadni szobáikat.
Munka gyakorlatilag nincs.
Ha van véletlenül,az is csak időszakos.
Azok a munkák,amik miatt a magyaroknak régebben érdemes volt kimenni telítettek.
Ma már a benszülött angolok is kénytelenek elvállani azokat a melókat,amikre régebben köptek,és mi megcsinálhattuk.
Sorolhatnám,de nem teszem,mert nem ez a blog témája.

Éhes_ló 2013.06.29. 18:33:48

Heller "no one shot" nyanya gusztustalan féreg.
Zsótinak igaza van.

Az persze újdonság a gyűlölet zsidó bajnkainak, hogy ezt meg is merik írni róluk, no de szokni kell.
A bulinak vége, a budi olyan amilyen, a nyanya meg elvesztette az önkontrollját.
Nem most.
Évtizedekkel ezelőtt.
Kár hogy nem otthon tette, így sok kárt okozhatott a magyaroknak. Ezt a kártevést otthon a zsidók sosem engedték volna meg neki.

Pop40 2013.06.29. 20:05:24

@monddazigazatmar:

"elvileg a nagy összefogásról szólt ez a szar."

A nagy összefogásról Bajnaiék szólnak, ő viszont szintén csak mint vendég volt jelen. Farkasházi, a telek tulaja viszont nem akar összefogni senkivel. Ő simán kivágta azt, aki sértegette őt, meg a vendégeit.

"Aztán aki a neki nem tetsző hangnemben irogat azt kibassza."

Ebben akkor lett volna igazad, ha a rendezvény témájában írogatott volna az újságíró neki nem tetszőt. (Pl hogy milyen program ez, ez nem megvalósítható, nem reális, miért ezekkel az emberekkel akarja, stb stb stb.) Ehelyett az újságíró elkezdte a VÉCÉJÉT meg a VENDÉGEI RUHÁZKODÁSÁT fotózgatni és posztolgatni.
Ha neked e között a 2 dolog között nincs észlelhető különbség, ez már a te bajod. Azt ugyanis senki nem köteles házigazdaként tűrni, hogy valaki a vendégein meg a háza felszerelésén gúnyolódjon, ráadásul nyilvánosan.

Azt írtam fent, hogy a megvalósítást valóban elbaszták, de nem azzal, hogy kivágták a 2 indexest, hanem azzal, hogy egyáltalán beengedték őket. Ha a baloldal ismerkedni akar, tegye, aztán a végére, mikor lezajlott, hirdessenek meg egy sajtótájékoztatót. Teljesen felesleges úgy beengedni újságírókat, hogy senki nem foglalkozik velük.

"Kicsit sajátságos felfogás, hogy otthon mondjuk Kende bármi szart leirhat, mocskolódhat, anélkül hogy 2 szót váltott volna Orbánnal - esetleg nem hitelesebb valaki aki ott van és arrol ir amit tapasztal, vagy lát?"

Miről? Hitelesen tud írni Farkasházi vécéjéről?:DDDDDD
A Magyar Nemzet írásai nem azért hazugok Bajnairól, mert nem az orra előtt írják, hanem azért, mert nem igazak a tények, amiket leírnak. Ezért van, hogy akárhányszor megemlítették Bajnait, helyreigazítás lett a vége. De ennek köze nincs ahhoz, hogy helyileg hol írták a cikket, pont úgy, mint Kendénél.

Amúgy hogy is van ez? Itt hiányolod a sajtószabadságot még úgy is, hogy az újságíró a vendégjoggal visszaélve koszos alsógatyák közt turkált, de Orbánról tilos bármi csúnyát írni, mert az bánt? Ott nem érdekes a sajtószabadság? Pedig Kende témába vágóan írt, és nem Orbán kinőtt melegítőalsóját posztolgatta bizonyítékképp, hogy Orbán szar miniszterelnök, hanem a sikkasztásait.

"tényleg ennyi a baloldal? Erre képesek?"

Ezt a kérdést értelmezni sem tudom, bevallom. Milyen "baloldal"? A kormányzó baloldal? A szellemi baloldal? A támogatói baloldal? A baloldali holdudvar?

A kormányzó baloldalnak nem tudom, mi köze egyáltalán ehhez az egészhez. Bajnainak mi köze hozzá, kit tilt ki Farkasházi a házából? Mesterházynak szintén. Oszkó Péter pl ott sem volt.
Farkasházi pedig nem lesz kormányzati pozícióban jövőre sem, annyi a szerepe, hogy ugyanúgy Bajnaira szavaz majd, mint én fogok. Ilyen erővel engem is számon kérhetnél, hogy miért nem engedem bárki jöttmentnek, hogy bejöjjön hozzám lefotózni a használt alsóm, és felrakni a netre. :DDD
Mert ugye baloldalon szeretik a sajtószabadságot, tehát ne dumáljanak akkor sem, ha a sajtós a saját lakásukban turkál a fiókjaikban meg a szekrényükben.

Pop40 2013.06.29. 20:10:45

@Wagem:

Természetesen, aki nem talál kint munkát és csak fogyna a pénze, az hazajön, de ez magától értetődő, semmiféle kivándorlási tendenciához nincs köze.

monddazigazatmar 2013.06.29. 21:07:34

@Pop40: Te azért tényleg elhiszed azt a marhaságot amit irsz?
FT a telek tulaja, ő nem akar összefogni senkivel. Szerinted ez az egész nem közéleti esemény? FT meg csak nézett, hogy mennyi ember meg transzvesztita lett a meggyfa alatt, mi?
Továbbra is ott van, hogy IGEN, bazmeg megmutatta az ujságiró hogy milyen körülmények vannak, milyen ruhát hord az elit, hogy néz ki a bagázs. Ja, csak a szépen felöltözötteket meg a tiszta kertet lett volna szabad fényképeznie?
Az nem cenzűra?
A baloldal ismerkedni akar? Szerinted ezek a mumiák nem látták eddig egymást? Továbbá ismét itt van, hogy nem beengedték az ujságirokat, hanem hivták, mert kell nekik a nyilvánosság.
Hát, nagy kár, hogy tivadaj anyukájának a budikája ilyen gyászos.
Mi a bajod a hitelességgel, amikor ott egy kép, hogy farkasházinak igy néz ki a wc-je? Vagy hogy a vénasszony igy megy ki emberek közé? Nem ez a hitelesség?
Az Orbános részt nem értem. Kende megirta. Megtehette. Gusztustalanabb hazigságokat irt, mint ha szaros alsógatyát tett volna ki. A hetihetesnél egy hányás is szivderitőbb dolog. Évek óta mocskolják a jobboldalt. Megtehetik mert sajtószabadság van.
Ennek ellenére EZEK minden létező fórumon nyígnak, sirnak az uniónak, amerikának meg ki a fasz tudja még kinek, hogy itt milyen elnyomás van, itt rezsim van, itt nácizmus van, itt sajtószabadság nincs, itt demokrácia nincs. Aztán aki nem az ő szája ize szerint csinál valamit, azt kibassza.
Mit nem értesz azon, hogy ez a baloldal elitje? Mi az hogy kormányzó baloldal?
Hogy mi köze hozzá? Hát elmondom. Ott az ujságiró aki gusztustalanul viselkedik. Tivadaj felolvas a cikkből. Aztán kibassza az ujságirót.
Miért nem cikizte szarrá az ujságirót gálvölgyi. Miért nem vágott vissza valami iszonyatos okossággal akármelyik. Miért nincs annyi esze Tivadajnak, hogy azt mondja, hogy azért ilyen a budi, mert csóróság van, mert az orbán ellopta a pénzt? Vagy ezer másik frappáns megoldás lehetett volna. Csak arra sajnos képtelenek.
Farakasházi szerepe annyi mint a tiéd? Hm. Hát, majd ha a te udvarodban bmx eket osztogatsz a két kiskakasnak, akkor lehet.

Pop40 2013.06.29. 22:26:46

@monddazigazatmar:

Na jó, ezen fölöslegesen vitatkozunk. Szerinted attól, hogy valaki ún "ballib megmondóember", bármit el kell tűrnie, azt is, hogy a saját házában vendégül látott újságíró cserébe kiposztolja a koszos alsógatyáját meg a vécéjét. Szerintem meg ezt nem kell eltűrnie. Ha szerinted ez oké, az a te dolgod, szerintem nem az.

"Ja, csak a szépen felöltözötteket meg a tiszta kertet lett volna szabad fényképeznie?"

Szó nincs erről, magáról az ESEMÉNYRŐL kellett volna TUDÓSÍTANI. Na ez volt az, amiről az olvasó egy sort sem tudott meg. Ha valaki megnyit egy szárszói tudósítást, nem Farkasházi vécéjére kíváncsi, persze lehet, hogy te igen.

"Vagy hogy a vénasszony igy megy ki emberek közé? Nem ez a hitelesség?"

De, csak Helleré, és nem Farkasházié. Heller úgy megy ki, ahogy akar, max leégeti magát, de amíg Farkasházi VENDÉGE, addig Farkasházi, mint VENDÉGLÁTÓ, nem engedheti meg, hogy egy általa beengedett újságíró közröhejt csináljon a vendégeiből. Persze gondolom, te szabadon engednéd, hogy a meghívott vendégeiden gúnyolódjon valaki, akit te engedtél be. Farkasházi nem engedte, én sem engedném. Tökmindegy, hogy öltözik Heller, ha egyszer mint az ÉN vendégem van ott, ezáltal engem is sért az, aki őt sértegeti. Sértegesse meg fotózgassa az utcán, miután véget ért a vendégség, ahhoz már semmi közöm.

"Gusztustalanabb hazigságokat irt, mint ha szaros alsógatyát tett volna ki."

Az lehet, csak ő nem Orbán vendégeként, Orbán házából írta. Ha hazugság, Orbán perelje be. Tudtommal ez nem nagyon történt meg, nyilván mert nem volt hazugság, nem úgy, mint az MN Bajnait érintő mocskolódása.

"Évek óta mocskolják a jobboldalt."

Nincs azon mit mocskolni, úgy ahogy van, egy mocsok, egy köztörvényes, megalomán tolvaj miniszterelnökkel, százmilliárdokat lopó koleszos haverjaival, vérhülye és vérkorrupt branccsal, akik ellopnak és elbasznak mindent, amihez hozzáférnek, meg egy elmebeteg csuhajjás támogató réteggel, akikhez képest egy káposzta mesterséges intelligenciának számít.
Mihamarabb eltűnik ez a szenny az országból, annál jobb.

"tt milyen elnyomás van, itt rezsim van, itt nácizmus van, itt sajtószabadság nincs, itt demokrácia nincs. "

A nácizmust én sem értem, az összes többi igaz, persze gondolom, nálad az tökéletes demokrácia, mikor Orbán embere ül bíróság, ügyészség, minden élén. Sajtószabadságban meg úgy nézem, azt a két végletet ismered, hogy van a tökéletesen szabad sajtó, meg van az, amikor beront a titkosszolgálat, és agyonver, ha csúnyát írtál a kedves vezetőről. Pedig van ám még pár árnyalat a kettő között.

Az meg, hogy kibassza? Naná hogy kibassza. Az ő háza, megteheti. Én is kibasztam volna, sőt, be sem engedem.
Gálvölgyinek meg nem tudom, mi köze ahhoz, hogy a házigazda egyik vendége gúnyolódott a többi vendég egy részén, ezért a házigazda kivágta.
Nem, nem osztogatok senkinek bmx-eket, de ha osztogatnék, akkor már nem válogathatnám meg, kiket engedek be a SAJÁT udvaromra, és milyen viselkedést várok el azoktól, akiket beengedtem??? Na ne már.

Azúrkék égbolt (törölt) 2013.06.30. 00:41:18

Pompás írás Bayer úr. Tényleg remek.
Ezek semmit sem változtak a patkányforradalom óta.
Sőt, Jézus meggyilkolása óta.

monddazigazatmar 2013.06.30. 00:55:11

@Pop40: A Saját háza egy közéleti esemény helyszine volt. Ő hivta oda az ujságirókat, nem betörtek. Jogában áll nem eltűrni, és cselekedni. Amit cselekedett az szánalmas, csak azt bizonyitja, hogy egy töketlen balfasz, ő is, meg a társaság is.
Az ujságirónak az ESEMÉNYRŐL kell tudósitania? Akkor minek odahivni tizet, elég lenne egy sajtóközleményt kiadni. Pont azért van száz különböző lap, hogy mindegyik más nézőpontból mutassa be az eseményt. Ez az ujságiró ilyen szempontból mutatta, és nem mellesleg ezzel többet elárult az olvasóknak, mintha percenkénti bontásban leirja, hogy Mesterházi hogy ment be, és mit mondott.
Továbbra sem érted, hogy ez nem egy privát buli volt, szóval hogy én mit tennék az ujságiróval az teljesen mellékes.
Az baromi hulye hozzáállás, hogy ha Orbán nem perelt, akkor nyilván igaz amit leirtak. Esetleg beleszart, esetleg ugy gondolta hogy van jobb dolga mint pereskedni?

Na, kezdesz belelendülni. Tehát értjuk a jobboldal maga az ördög, a szenny. A képeken láthatjuk a másik alternativát. Kiégett vén senkiháziak, több láb mint fog, szaros retkes budi, travinak öltözött szellemi támasz. AKiknek mellesleg fingjuk sincs, hogy egy váratlan indexcikkre mit kell reagálni... Hol is van a káposzta? :D
Aham, már kedvesvezér van, meg egy bekezdésnyi szar, de sajtószabadság az aztán nincs. Hát lássuk, hetihetes hetente orbánozhat, egyszer valaki teddynek nem tetszőt csinál akkor letiltja. Ne gyere a hulyeséggel, hogy saját háza. Akkor Orbánt mondjuk csak a saját házában nem lehet mocskolni?
Ha az utcáról fényképezi le Teddy szaros budiját, akkor ez a raccsolo bajom ugyanugy végighaknizza a médiát, hogy az csak a muterja szent vécéje, max joga nem lett volna kidobni senkit.
ÉS kb TIZEDJÉRE IROM LE: MEGTEHETTE? HOGY KIVÁGTA AZ UJSÁGIRÓT. MEG IS TETTE. JOGA VOLT HOZZÁ. CSAK EZZEL ÖNMAGÁT MEG A SPANJAIT MINŐSITETTE.
De most sem fogod megérteni.

Pop40 2013.06.30. 01:53:45

@monddazigazatmar:

"Ő hivta oda az ujságirókat, nem betörtek" Ez tényleg szuper, akkor már teljesen rendben van, ha a fiókjaiban meg a vécéjében turkálnak.

"Akkor minek odahivni tizet, elég lenne egy sajtóközleményt kiadni."

Lenne ám ajvékolás, hogy hol a sajtószabadság... :)))

"Pont azért van száz különböző lap, hogy mindegyik más nézőpontból mutassa be az eseményt. Ez az ujságiró ilyen szempontból mutatta"

Ja, értem. A politika iránt érdeklődő igényes közönségnek a felelős döntéshez tudnia kell, hogy Farkasházi anyja milyen állapotban tartja a hobbitelken a retyót.
Hát, meg tudlak érteni, ez valóban nélkülözhetetlen infó. Farkasházi anyjának retyója nélkül én sem tudnék választani Bajnai meg Orbán közt. És mivel Heller hastopot hord, ezért tuti, hogy Bajnai egy szar jelölt.

"Az baromi hulye hozzáállás, hogy ha Orbán nem perelt, akkor nyilván igaz amit leirtak."

Lehet, de az még hülyébb, hogy nem perelt, akkor nyilván hamis. :D

"Tehát értjuk a jobboldal maga az ördög, a szenny."
A szenny az stimmel, az ördög az nem. Ahogy az ember elképzeli a Poklot irányító Ördögöt, annak azért van esze is. Ez a magát jobboldalnak nevező oldalon csak Simicskára igaz, meg pár olyan emberre, akik már rég nem fideszesek.

" Kiégett vén senkiháziak, több láb mint fog,"

Igen, sajnos nem lehet mindenki olyan örökifjú, mint Kerényi, Schmitt,Pozsgay, a fideszes ex-mszmps-s vezérkar, meg a csuhajjás, birkamenetes nyugdíjaskommandó. :D

"szaros retkes budi"

Ez a vécé látom nagyon tetszik neked, tényleg durva. Én is hihetetlen módon dehonesztálónak érzem a baloldalra nézve, hogy Farkasházi anyja milyen állapotban tartja a nyaralója vécéjét. Ez szerintem Bajnai esélyeit is csökkenti, a szép tiszta csillogó-villogó polgári vécék ellen... Jobboldalt Orbánjáról, baloldalt vécéjéről, ugye.

"AKiknek mellesleg fingjuk sincs, hogy egy váratlan indexcikkre mit kell reagálni..."

Fingjuk nincs? Ehhez képest ezen a reakción háborogsz már napok óta... :DDDDDD

"hetihetes hetente orbánozhat"...

... egy kereskedelmi tévén. Akkor ezek szerint a hörrtv meg folyamatosan bajnaizhat?
Vagy az itt a gond, hogy a hetihetes egy adása nézettebb volt, mint a hörrtv teljes nézettsége elindulása óta?:DDD
Nem tudom, rémlik e, a heti hetes akkora siker volt, hogy egy időben a sok féleszű jobbos le akarta másolni, és csináltak egy műsort valamelyik adójukon "polgári heti hetes" címmel, asszem Kerényi vezette. Egy adásba belenéztem fél percre, azt az élményt inkább nem írom le, mert nehéz lenne szavakba önteni. Valamiért megszűnt pár adás után, rejtély, miért. :D

"Akkor Orbánt mondjuk csak a saját házában nem lehet mocskolni? "
Igen, ha ott az általa beengedett újságíró azzal szórakozna, hogy az anyja vécéjét fotózgatná az igényes közönségnek, az az ő esetében is fura lenne.
Mikor a sok milliárdos lenyúlásairól írnak, az viszont csak neked számít mocskolásnak.
De én is biztos vagyok benne amúgy, hogy mocskolás volt, ő sosem tenne olyat, amiket a könyvben írtak róla, hogy sikkaszt, hogy diktatórikus, hogy átjátssza a pénzt a haverjainak... Ezt a kormányzása is fényesen bizonyítja, hisz szóba sem került vele kapcsolatban semmi efféle. Orbán, mint megalomán alak, aki közpénzt játszana át a haverjainak???? Aki ilyet leír, az tuti hogy csak mocskolta a Kedves Drága Miniszterelnökurat.

"JOGA VOLT HOZZÁ. CSAK EZZEL ÖNMAGÁT MEG A SPANJAIT MINŐSITETTE."

Tudom, tudom, ezt már mondtad. Oda kellett volna vinni a szennyestartót, a szemeteskukát, meg a mosogatólavórt, hogy fotózza le azt is, minimum az lett volna a korrekt. Ballib megmondóember, ez a minimum, amit meg kell tennie egy olyan újságírónak, aki a sloziját fotózgatja.

monddazigazatmar 2013.06.30. 09:41:41

@Pop40: Igen, bazmeg rendben van, ha az ujságiró közszemlére teszi amit lát. Kommentálta azt a kurva budit? Leirta, hogy mi van a képen.
Igen, ha nem akarom, hogy 10 ujságiró 10 szempontból irkáljon amit akar, akkor nem hivok oda tizet, csak egyet, vagy egyet sem, elküldök egy közleményt és kész.
Ilyen van, naponta történik meg, cégek, állam, celebek adnak ki közleményeket naponta. Senki nem szól egy szót sem. Odahivni egy ujságirót, aztán megtiltani neki, hogy mit ir az gáz.
A hirtévét be sem engedte, mert tudta, hogy neki nem tetsző dolgot ir. Az index meg jó baloldali, mehet. Hát rábaszott.
" politika iránt érdeklődő igényes közönségnek" - mint te pl? Abból többre jutsz, hogy B mint Bajnai, meg M és X és akkor az egy bicikli. Egyébként az index az egyetlen oldal a világon? Ő ezt mutatta meg, a másik mást. Ha beengedik a hirtv-t akkor az lehet, hogy talál elrabolt lányokat a pincében.

Mellesleg tivadaj anyja megpatkolt, ugyhogy tivadaj meg mimi az a baszott igényes, aki igy tartja.
Ha neked nem tartozik bele egy emberről kialakitott képbe hogy mennyire igényes, akkor mindegy is.
Én háborgok azon, hogy mit csinált tivadaj? Próbálom megértetni veled, hogy miért gáz, miért primitiv a baloldal, de mivel te is egyszeru vagy mint a faék, nem nagyon megy.
Ha kereskedelmi tévén orbánozik az nem sajtószabadság, te szerencsétlen? Hogy jön ide, hogy mit csinál kerényi?
Gondolom a szekrényed tele van mindenféle bizonyitékkal, hogy orbán mit meg mennyit lopott, hogy iylen szilárdan ki mered jelenteni. Mert ha esetleg nincs, akkor az a mocskolódás kategória.
És bizonyitékról beszélj, ne arrol hogy egyszer a kende leirt valamit amit ki tudja hol álmodott meg.
Egyébként igen, ha odaviszi a kukát, a mosogatólavórt, és ő maga fényképezi le, és jól körberöhögi az ujságirót, hogy ő a szakma szégyene az egy frappáns megoldás lett volna. Olyan Cyranos-de hát nem volt ott egy épkézláb ember sem, hogy egy ilyet javasolt volna.

horgi1 2013.06.30. 11:04:42

@Kim Jong Un:Válaszoddal alátámasztod a korábban általam leírtakat. Ékes bizonyítéka annak, hogy nagyon, de nagyon nem vagyunk egy szinten. Ti,akik hagytátok magatokat apró előnyökért megvenni ti vagytok a ringyók, akár himringyók!

horgi1 2013.06.30. 11:09:45

@pocaklakó minimanó:Kevés vagy te ahhoz, hogy véleményt formálj rólam.Foglalkozz a Zsótikáddal!
A gyűlölet bennetek van. Én ezt a megosztó, szabadságharcos,ellenségeskedő politikát nem szeretem.Egyszerűen a véleményem írtam le, de ettől még NEM gyűlölködöm, csak ti magatokból indultok ki. Te nem érted a soraimat,mert elfogult és korlátolt vagy, idomított! Az én pártom a kétfarkú kutyapárt.

Pop40 2013.06.30. 14:15:38

@monddazigazatmar:

"Odahivni egy ujságirót, aztán megtiltani neki, hogy mit ir az gáz."

Nem rémlik, hogy bárki is megtiltotta volna neki, amit írt.
Csak a következő menetre már nem engedték be. Akkor is azt írt, amit akart, csak Farkasházi már nem akart ehhez még vendégséget is biztosítani neki. Elismerem, rohadt dolog.

"mint te pl? Abból többre jutsz, hogy B mint Bajnai, meg M és X és akkor az egy bicikli."

Igen, mint pl én. Nem a bicikliből, hanem abból, ha pl a miniszterelnök-jelöltek elmondják, hogy mit terveznek kormányzásuk alatt. Erre ugyanis nem tér ki a cikk, pedig gondolom, nem arról szólt a performansz, hogy ők ott ketten bicikliztek 10 percet, aztán lejöttek a színpadról.

Te vécék alapján szavazol, én programok alapján, nincs is ezzel gond, kit mi érdekel, meg mit fog fel a témából.

"Ha beengedik a hirtv-t akkor az lehet, hogy talál elrabolt lányokat a pincében."

Lehet. Sőt, akár ufókat is.
De lehet, hogy megtalálja Patakyt, amint éppen elrabolják a szíriuszi fénylények.

"Ha neked nem tartozik bele egy emberről kialakitott képbe hogy mennyire igényes, akkor mindegy is."

De, beletartozik.
Melyik párt is jelölte miniszterelnöknek Farkasházit, az anyját, vagy a feleségét?
Mert amennyiben egyik se, akkor viszont rohadtul nem érdekel, milyen állapotban van a hobbitelken a vécéje. Gondolom te ilyen valóságshow-szerető és szakértő ember lehetsz, hogy ilyen szinten érdeklődsz ezek után a lényeges dolgok után :DDD

"Próbálom megértetni veled, hogy miért gáz, miért primitiv a baloldal, de mivel te is egyszeru vagy mint a faék, nem nagyon megy."

Még szerencse, hogy itt vagy te, a magad bonyolultságával, és elmagyarázod nekem, az egyszerűnek. :DDDD
Azt meg, hogy miért gáz, miért primitív a baloldal, érdeklődve hallgatnám mondjuk egy külfölditől, de speciel hadd ne az meséljen már gáz meg primitív oldalakról, aki a rendkívül "nemgáz" és "nemprimitív" fideszes "jobboldalnak" hozsannázik.

"Gondolom a szekrényed tele van mindenféle bizonyitékkal, hogy orbán mit meg mennyit lopott"

Nem, bazmeg, nincs tele. Simicska bizonyára egy nagyon tehetséges üzletember, aki véletlenül nyert meg az utóbbi években mindent, amin elindult, és biztos, hogy semmi köze ennek ahhoz, hogy koleszos haverja Orbánnak.

Látod, ilyen jól megy ezeknek a tehetséges embereknek.

index.hu/belfold/2013/05/07/tobb_mint_3_milliardot_kerestek_a_kozgep_tulajdonosai/

www.napi.hu/magyar_vallalatok/milliardokat_vettek_ki_a_fidesz-kozeli_cegekbol_itt_a_lista.555445.html

Ja, nem, bizonyítékom az nincs. Ha lenne, benyújtanám a Polt-féle ügyészségnek, vagy a Handó-féle bíróságnak, hogy aztán úgy járjon, mint a trafikmutyis felvétel.
Bár gondolom, a hozzád hasonló lelkes rajongónak az sem lenne bizonyíték, ha a CNN élőben filmezné le Orbánt, amint elsikkasztják a pénzt. Na ja, ha valakinek, neked, meg a drága "jobboldalad"nak aztán minden alapja megvan, hogy leprimitívezzen más oldalakat. :))
Azon az erkölcsi és szellemi magaslaton, amit elértetek, valóban nem nagyon járt még más ember. :DD

"Olyan Cyranos-de hát nem volt ott egy épkézláb ember sem, hogy egy ilyet javasolt volna."

Ez valószínűleg azért lehet, mert mikor az újságíró elment megírni a riportját, nem volt a homlokára tetoválva, hogy Farkasházi vécéjéről fog írni. Bár gondolom, te egy távozni készülő riporterről előre látod, mit fog írni a következő cikkben, és már előre reagálsz is rá. :DDD

Azért leírom neked, a nagyon bonyolultnak, időrendben az eseményeket:

- az újságíró vécéket meg egyéb érdekes dolgokat fotóz
- az újságíró elköszön és elmegy
- az újságíró megírja a cikket (amire szerinted 3 órával korábban, az elköszönésekor Farkasháziéknak már reagálnia is kellett volna :DDDD)
- Farkasháziék elolvassák
- Mikor legközelebb menne, kitiltják.

Remélem, így már sikerült megérteni, miért is nem reagáltak ott helyben a még nem is létező cikkre.
Sajnos Farkasháziék, veled ellentétben, nem láttak a jövőbe, ez lett a vége.

Reszelő Aladár 2013.06.30. 15:13:21

Ha bohócnak öltözöl, ne lepődj meg hi kinevetnek. Ha 84 évesen egy olyan ruhát veszel fel ami semelyik korosztálynak nem áll jól, ne csodálkozz ha megszólnak. Ha pedig a világba motyogod az év akcentusával, hogy "no ván voz torcsörd", akkor aki érti az hazugnak tart majd.

monddazigazatmar 2013.07.01. 01:21:37

@Pop40: Te nagyon hülye. Tehát MINDEN ujságirónak ugyanazt kell leadnia mint tudositás?
Az index ezt irta a másik mást. Ezért mennek oda többen. A hirtévé nyilván máshogy mutatta volna, mint az ATV, ezért oda se engedték.
Bármelyiknek van programja amugy? Van a lófaszt, ez a kis buli arra lett volna hivatott, hogy kitalálják, hogy melyik legyen jelölt.
Ja, igen, és tényleg többet ér egy-két elkapott kép, mozdulat, mint a remekül hangzó propagandabaromság. Szerinted nem minősitette Kókát, hogy nem szólt rá Horngáborra, hogy veszi a kamera? Pedig nem program volt, csak egy fél perces valami.
Vicces, hogy Patakyt emlegeted. Ő el van könyvelve hülyének, de vajon hol kezdődik a leépülés? Esetleg ott hogy tinitranszvesztitának öltözik egy vénasszony?
Amugy meg nem érthető, hogy miért kell, hogy FT miniszterelnökjelölt legyen. A miniszterelnökjelölt vécéje meg érdekelne? Farkasházyról irták a cikket, te beszélsz egyedül miniszterelnökjeloltekről.
Nyilván megfontolt okos embernek hiszed magad, elolvasod mindenki programját és az alapján döntesz. Nagyon komoly vagy. Esetleg ránézhetsz az emberre és azt mondod, hogy ennek a szavát nem hiszem el?
Ki hozsannázott a fidesznek? Egyáltalán hogyan jön a képbe a fidesz? Megemlitettem, hogy amig szabadon lehet mocskolni addig sajtószabadság van?
Ühüm. Szóval Simicska nyilván tehetségtelen, mert te annak gondolod. Bár bizonyitékod nincs, csak ugatsz.
Ne zavarjanak a tények, hogy FT a szinpadról olvasott a cikkből részleteket, miért kellett volna a homlokáról olvasni?

"Azért leírom neked, a nagyon bonyolultnak, időrendben az eseményeket:"
index.hu/belfold/2013/06/23/better_dead_than_red/
Onnan tudósitottak te balfasz. Legalább olvasd el, mielott irkálsz. A tivadaj kivette a kezéből a kaját, és kizavarta.

látjátok feleim szümtükkel 2013.07.01. 11:18:44

@Reszelő Aladár: "Ha 84 évesen egy olyan ruhát veszel fel ami semelyik korosztálynak nem áll jól,..."

Köszönjük Aladár!
Örülünk, hogy megmondod nekünk, mi állhat jól nekünk, és mikor állhat jól nekünk. Remélem azt nem te mondod meg, hogy mikor érezhetjük jól magunkat, mert az már nagyon gáz lenne.

látjátok feleim szümtükkel 2013.07.01. 11:22:04

@Pop40: "...mert mikor az újságíró elment megírni a riportját, nem volt a homlokára tetoválva, hogy Farkasházi vécéjéről fog írni."

Tudod, ha egy újságírónak egy ilyen rendezvényem a legfontosabb dolga az, hogy az ott talált budiról értekezzen, akkor talán nem is újságíró.

látjátok feleim szümtükkel 2013.07.01. 11:26:19

@monddazigazatmar:
"Mellesleg tivadaj anyja megpatkolt, ugyhogy tivadaj meg mimi az a baszott igényes, aki igy tartja.
Ha neked nem tartozik bele egy emberről kialakitott képbe hogy mennyire igényes, akkor mindegy is.
Én háborgok azon, hogy mit csinált tivadaj? Próbálom megértetni veled, hogy miért gáz, miért primitiv a baloldal,.."

Azt gondolom rólad, a fenti idézet a te képedet, meg az igényességedet mutatja önarckép fomájában. Mellesleg meg bemutatja a jobboldal primitívjeinek egy példányát is.

Pop40 2013.07.03. 02:19:50

@monddazigazatmar:

"Tehát MINDEN ujságirónak ugyanazt kell leadnia mint tudositás?"

Nem, nem mindegyiknek. Ha meghívják a Lakáskultúra riporterét, annak valóban sokkal inkább testhezálló a vécé, mint a beszédek. De nem várom el, hogy felfogd a két típusú újság funkciója közti különbséget.

"Van a lófaszt, ez a kis buli arra lett volna hivatott, hogy kitalálják, hogy melyik legyen jelölt."

Ha te mondod... Ehhez képest ezt nem szorgalmazta egyik se, de biztos úgy van, ahogy mondod. :D
Mondjuk innentől kezdve nem érzed, hogy duplán gáz, hogy az "újságíró" a vécében turbékolt ahelyett, hogy egy fontos bejelentésre figyelt volna?
Hogy a mondanivalódban semmi logika, azt megszoktam, de hogy már egyik szavaddal közvetlenül ütöd a másikat, az új. :D

"Szerinted nem minősitette Kókát, hogy nem szólt rá Horngáborra, hogy veszi a kamera?"
De, csak az POLITIKAI történet volt, nem egy támogatónak a vécéjét mutogatták. De itt sem várom el, hogy megértsd, mi a kettő közti különbség.

"Vicces, hogy Patakyt emlegeted. Ő el van könyvelve hülyének, de vajon hol kezdődik a leépülés?"

Ő el van könyvelve hülyének - hát, az évszázad meglepetése, hogy a fénylényei meg ufói után nem Nobel-díjasnak vagy agysebésznek van elkönyvelve. :DDDDD

Nem tudom, hol kezdődik, de hogy Pataky régesrég maga mögött hagyta azt a pontot, ahol a leépülés kezdődik, az tuti.

"Esetleg ott hogy tinitranszvesztitának öltözik egy vénasszony?"

Ja, bocs. Nem tudtam, hogy nálad az öltözködési stílus meg a mentális állapot egy és ugyanaz. :DDDD
Azt sem tudtam, hogy a hastop "tinitranszvesztitás" (egyáltalán, milyen egy tinitranszvesztita?) de te bizonyára sokkal jobban képben vagy e témakörben. :)

"Farkasházyról irták a cikket, te beszélsz egyedül miniszterelnökjeloltekről."

Nem te nyekeregtél napok óta "baloldalról"? Akkor most döntsd már el, miről beszélsz. Ha csak Farkasházy magánszemély van, akkor neked mégis mi a franc közöd van hozzá, hogy Farkasházy magánszemély kinek engedi meg, hogy belépjen a nyaralójába?

"Nyilván megfontolt okos embernek hiszed magad, elolvasod mindenki programját és az alapján döntesz."

Igen, így van. Végig nem olvasom, de a főbb pontjait ismerem. Nem ezen lett volna a lényeg, hanem azon, hogy nem vécék alapján minősítek oldalakat. A magyar "jobboldal" nem azért és nem attól egy kupac fos, mert teszem azt Kerényi aznap nem sikálta végig Domestossal a sloziját.
De itt sem várom el, hogy megértsd a különbséget.

"Szóval Simicska nyilván tehetségtelen, mert te annak gondolod. Bár bizonyitékod nincs, csak ugatsz."

Hú hallod, te ijesztően segghülye vagy. Nem, bazmeg, Simicska hihetetlenül tehetséges. Lófaszt nem ért el önállóan, csak azt tudja lenyúlni, amit a koleszos haverja, akit a sok hülye zombi miniszterelnöknek válaszott, a kezére játszik, de azért kegyetlenül tehetséges. Látom, a linkeket nem sikerült elolvasnod (vagy értelmezned, de esetedben a kettő ugyanaz.)
Ha viszont annyira gyengeelméjű vagy, hogy nálad a Simicska-, a trafik- meg egyéb jelenségek annyinál megállnak, hogy "hű, ezek milyen tehetségesek" akkor nyalogasd a seggüket szorgosan, és ne engem fárassz a baromságaiddal.
Az meg már külön érthetetlen, hogy a gazdaság fellendülését meg a GDP növekedést a csúnya Gyurcsány idehozta Mercedestől várja Vitya is, nem pedig a fantasztikusan tehetséges Simicska-féle Közgéptől. Jé.
Kilopják a szemed, de vagy akkora vadbarom, hogy még tapsikolsz is hozzá. Gratulálok ezúton is.

"Ki hozsannázott a fidesznek? Egyáltalán hogyan jön a képbe a fidesz?"

Hogy az előző mondatod, a tehetséges Simicska után még ezt megkérded ártatlan képpel, ez is jelzi, mekkora hatalmas kretén vagy.

"Onnan tudósitottak te balfasz. Legalább olvasd el, mielott irkálsz."
Látod, ezt nem figyeltem. Elnézést, ezt valóban benéztem, vécéinformációk terén valóban verhetetlen vagy. Csúnya, csúnya Tivadar, nem hagyta, hogy aki eddig fikázta, az felzabálja a kajáját. Fujj.

Pop40 2013.07.03. 02:23:49

@látjátok feleim szümtükkel:

Ezt próbálom ennek a lángeszűnek magyarázni napok óta, de magas neki, mint kacsának a pózna. Leragadt a vécénél, igen, egyeseknek az a megfelelő szint.

Amúgy valóban, ha a Lakáskultúra, a Story, vagy valami hasonló újság riportere lett volna, akkor nem lenne ezzel semmi gond. De hogy egy politikai rovattól kiküldött "riporter"nek ez legyen a legnagyobb felfedezése, hogy lefotózza a slozit...

Pop40 2013.07.03. 02:25:20

@látjátok feleim szümtükkel:

Ezen is kár csodálkozni, csak megnyilvánult a keresztény-polgári erkölcs, meg kultúra.

Bár lehet, hogy időközben megpatkolt az is. :)
süti beállítások módosítása