Viviane Reding mondjon le!

H_A Címkék: választás összeesküvés nyílt levél lemondás sajtóértesülés Magyarország EU Európa Bajnai Gordon Viviane Reding CÖF Bilderberg-konferencia Szellemi Honvédelem Mozgalom2013.06.24. 20:17

Nem többet, nem kevesebbet kér (követel?) a Szellemi Honvédelem Mozgalom, és tekervényes nyúlványai, úgy mint a Civil Összefogás Fóruma és társai. Mert mióta nekünk szellemi alapon szerveződő honvédelmünk is van, bármi megtörténhet velünk. Még az is, hogy lemondatunk egy uniós biztost. Konkrétan azt, akivel legendásan jó viszonyban állunk, akivel rossz házasságra emlékeztető komoly múltú csatározások kötnek össze, és akitől ugyanezek a viták választanak el: Reding igazságügyi biztost.

gondola.hu.jpgNos, a „vádirat”, vagyis az SZHM, a CÖF és a Civil Összefogás Közhasznú Alapítvány nyílt levele az uniós biztosnak a következő okfejtésre hivatkozva kéri/követeli Reding lemondását valamennyi EU-s tisztéségéről: sajtóértesülések (mármint egyetlen sajtóértesülés) szerint Viviane Reding a Bilderberg-csoport június eleji angliai konferenciáján arról beszélt, egyeztetett civil szervezetekkel és Bajnai Gordonnal, hogy elhitessék, Magyarországon a félelem uralkodik és az emberek nem mernek szabadon szavazni. Továbbá semmi új a a nap alatt: végtelenül elfogult, igazságtalan, módszeres és összehangolt támadássorozat Magyarország ellen, kettős mérce, összeesküvés, miegymás.

De miről is szól tulajdonképpen ez a szellemi-honvédelmi ámokfutás? Veszünk egy összetákolt, nagyon gyenge politikai thriller szintjét alulról súroló, Szaniszló Ferenc összeesküvés-elméleteinek algoritmusán majdhogynem túlmutató hírt, tényként kezeljük, elemezzük, elszörnyülködünk fölötte, és hivatkozunk rá. Mert ez nekünk jó. Hergeljük a rajongókat, a nyájat, a bázist, mert tudjuk, hogy az Európa-ellenesség lassan hungarikummá avanzsálásának mítoszára hosszú évekre bebetonozott hatalmat lehet építeni.  Nincs egy árva hangfelvétel, videofelvétel, jegyzőkönyv, legalább egy bolhafing nagyságú icipici bizonyítékocska, de mégis van érv, amire támaszkodva kikérjük magunknak. Hogy az igazságügyi biztos “a legszentebb európai demokratikus és emberi jogi értékeket gyalázta meg, valamint lábbal tiporta a nemzeti szuverenitás értékét”.

Más szavakkal: egy Lovas István nevezetű, élénk fantáziájú, korábban rágalmazásért pert vesztett, hűséges jobboldali újságíró agymenésére hivatkozva, egy magát megnevezni nem akaró forrásra utalgatva, egy zárt ajtók mögött elhangzott beszédből messzemenő következtetéseket vonunk le, és bőszen írásba is adjuk. Kész tényként kezeljük, hogy egy európai politikai vezető beavatkozik egy tagállam választási kampányába, manipulálni kívánja azt, bűncselekményt kiáltunk, és lemondásra szólítjuk fel  Viviane Redinget. Fene a pofáját.

A baj az, hogy akik vették a fáradtságot, hogy megismerjék a sztorit (akik még nem, azok ismerkedjenek vele bátran) tudják, hogy ezzel a Bajnai Gordonnal megfűszerezett, a magyar választókra tör Viviane Reding című kis politikai szappanoperával a kormánypártok (kicsitől nagyig) már előálltak a minap, kész tényként tálalva a megfoghatatlan, valószínűtlen állítást. Ezt az indokolatlan magabiztosságot összevetve e nyílt levelezős hisztériával, reálisnak tűnik a veszély, hogy bármi is történjen az országban a választásokig, túl sok magyar ember számára ez az őrület válhat a valósággá. Amely szerint a Magyarország elleni titkos összeesküvések, a 2014-es választások legitimitásának megkérdőjelezése, az Orbán-kormány külföldről történő lejáratása, Bajnai Gordon bábként mozgatása nemes célt követ: éjjel-nappal elvonja a figyelmet arról, hogy milyen hatalmas méretű mutyizás folyik a háttérben. Föld, trafik, magánnyugdíj, patika, amit akartok.

Európai viszonylatból szemlélve: nem lenne baj, ha ezek a különféle betűkombinációkat megtestesítő, nagyon civil, végtelenül nemzeti, egyszersmind utolérhetetlenül ostoba, birkaösszefogásra épülő szervezetek csupán magukat égetnék ilyen módon. Nem lenne baj, ha csak ahhoz kellene most asszisztálnunk, hogy képesek bárhol, bármikor hülyét csinálni magukból a kívülről ismert Fidesz séma szerint. Közpénzből finanszírozott, fene se érti, hogy miért közhasznú, amatőr civil szervezetek bohóckodási happeningje formájában. Akik feltételes módra hivatkozva („ha valóban”, „amennyiben”) követelik az európai gonosz ellenség fejét. Anélkül -  még egyszer mondom – hogy bizonyítani tudnák, a Redingnek tulajdonított kijelentés valóban elhangzott.  Egy újságírói blöffre hivatkozva, a kormánypártok szája ízét követve ki tudja hányadszor hadat üzenni Európának, nem egyszerűen vérciki, de veszélyes húzás is.

Remélem Reding (aki nem mellesleg egyáltalán nem szorul a védelmünkre) és az egész Európai Unió összesz*rta magát a Békemenet nyílt levelétől. Ha nem is félelmében, de a röhögéstől  mindenképpen. Nem mintha bármi vicces lenne ebben. Ellenkezőleg: groteszk, cinikus és felháborító. Hogy ezek a szellemi honvédő atyafiak a magyar emberek szemét szeretnék felnyitni, mert szerintük most azok az erők szövetkeztek a magyar demokrácia ellen, amelyek 2008-ra nyakig eladósították, a csőd szélére sodorták az országot és amelyek 2006-ban lovasrohamot vezényeltek a békés tüntetőkre.

Ezért ők, ezek a nemes szellemi honvédők most azt a kormányt igyekeznek megszabadítani Viviane Redingtől, amelynek feje nyíltan támogatja a békés tüntetők elleni erőszakos, immár több halálos áldozattal járó török kormányzati fellépést. Kommentálhatatlanul ironikus.

Reding nevetéges lemondatási szándékán innen és túl, eddig csak röhejes  volt ez a nagyon civil, nagyon nemzeti-védelmi békemozgalom, mostanra azonban végtelenül kínossá és veszélyessé is vált. Ha szándékosan akarná valaki ilyen módon lejáratni az országát, aligha sikerülhetne ennyire jól. Csak így tovább, fiúk!

Ja, amúgy meg azt gondolom, hogy a jövő évi választások legitimitását Viviane Reding legfeljebb/pontosan annyira gyengíti, mint a jelenlegi kétharmados Fidesz kormány. A sajtóértesüléseim is megmondhatják.

fotó: www.gondola.hu

A bejegyzés trackback címe:

https://hacsaknem.blog.hu/api/trackback/id/tr845376265

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

pocaklakó minimanó 2013.06.24. 23:27:56

V. R. három éve a náci Németországhoz hasonlította Franciaországot, mert az kiutasította (V. R. szerint deportálta) az ott letelepült kelet-európai (főleg romániai) cigányokat. Hivatkozások történtek arra is, hogy állítólag van valamiféle unión belüli szabad mozgás, de éppen ezért nácik a franciák. V. R. csak azt nem tette hozzá - és amit a franciák az orra alá is dörgöltek alaposan -, hogy Luxemburg szintén eljátszotta ezt a cigányokkal, de akkor V. R. nem talált a dologban kifogásolnivalót.

Mutatom a hét gonosz, pártfüggetlen ejrópúnós törpét: Van Rompuy, Barroso, Schulz, Ashton, Reding, Kroes és Verhofstadt.

Husz_János_Puszita 2013.06.25. 19:11:59

Reding asszony összecsinálta a kosztümalsót rögtön. Megtanulta a leckét, nem megy többet nemzeti szuterénbe.
süti beállítások módosítása