Melldöngetés vagy megfutamodás?

H_A Címkék: demokrácia temetés jogállam bírálat Orbán Viktor plenáris ülés Magyarország London Európai Parlament Brüsszel Strasbourg Margaret Thatcher2013.04.17. 20:37

Ideális, – mondjuk úgy -  klasszikus békeidőkben a világ legtermészetesebb dolga lehetne, hogy egy kelet-európai kisállam miniszterelnöke egy diplomáciai szempontból fontos temetés és az Európai Parlament soros ülése között mérlegelve úgy dönt, fontosabb jelen lennie az előbbin. Konkrétan az Egyesült Királyság talán legvitatottabb politikusa, Margaret Thatcher gyászszertartásán.

Csakhogy, amint azt sok és sokféle ábra mutatja: egyáltalán nem békeidőket élünk, ezért nem egy közönséges EP ülést mondott le Orbán Viktor, hanem azt, amelyen a többi között éppen az általa vezetett ország képezi a témát. Nem, nem az ország: annak igen vitatott kormányzati intézkedései. Igaz, hogy a „Vaslady” nem akárki volt, hanem egyebek mellett az első nő Európában, aki kormány élére került, viszont aki állandó szabadságharcban áll a világgal, az Unióval, az ellenséges baloldali erőkkel, attól az a minimális elvárás, másfelől magától értetődő kötelesség, hogy ott legyen, amikor a mundér becsületét meg kell védeni.

orban-viktor(1)(650x433).jpgInkább London, mint Strasbourg. Inkább temetés, mint szembenézés a csúnya Unióval

fotó: www.fn.hu

Fura, egészen groteszk, hogy miközben politikai tőkét kovácsolsz abból, hogy az Európai Uniót, különösen annak baloldalibb felét kitartó munkával fikázod és démonizálod, hogy kormányzati kommunikációd nagy része e sötét, a köznép számára megfoghatatlan ellenséggel szembeni védekezésre épül, amikor lehetőséged lenne a nyílt színen (és mondjuk nem a Kossuth Rádió  mikrofonja mögé bújva) kiállni a magyar emberekért, akiket nem mellesleg pajzsként tartasz magad elé valahányszor szorulni látszik a hurok, fogod magad és Strasbourg helyett Londonba repülsz.

Akinek természetes állapota és működési elve a saját intézkedéseivel kapcsolatos sorozatos, visszatérő negatív fogadtatás fölötti értetlenkedés – lásd egy bizonyos Szájer József kijelentését , miszerint - "Immár harmadszorra nem jutottunk előrébb abban, hogy megtudjuk, mi a baja az Európai Uniónak" – az nyilván nem hajlandó tudomásul venni, miért kell Strasbourgba látogatni. Úgy érti ez a bizonyos fideszes, szolgálatos semmit nem értő, hogy „immáron harmadik alkalommal itt az Európai Parlamentben ugyanazokat az alaptalan érveket és ugyanazokat a rágalmazásokat halljuk, mint amit egyébként korábban is több alkalommal. Ez a vita annyiban volt újdonság, hogy már unalmas is volt. Ilyen értelemben sok hűhó semmiért, sok hűhó nélkül". Nos, ezt arról az ülésről nyilatkozta Józsi, amelyet Viktorunk nem tartott fontosnak jelenlétével kitüntetni, mert valószínűleg szerinte is mindenki más hülye és különben is szamárság, hogy omladoznak a demokrácia falai Magyarországon. (AB jogkörei, diákok mobilitása, alaptörvényileg leszűkített családfogalom, stb)

Orbán Viktor körbeutazza Európát Bilbaotól Madridon át Londonig, ám magasról leszarja azokat a széleskörű hazai és nemzetközi bírálatokat, amelyek arra figyelmeztetnek, Magyarországon  veszélyben a jogállamiság, folyamatosan gyengülnek a demokratikus fékek és ellensúlyok. Pont akkor hiányzik igazolatlanul, amikor számot kellene adni a miértekről egy olyan európai ülésen, amelyet – igaz, hogy pejoratív értelemben – az ő tiszteletére rendeznek meg. És ahol pont azért lenne kutyakötelessége ott lenni, hogy otthon majd elmondhassa, valóban a magyar emberekért állt ki, valóban kiállt értük, vállalta minden döntése következményeit, mindent érvekkel alá tud támasztani. Ehhez képest, á, dehogy.

Úgy tűnik, a szabadságharcos melldöngetés egyenesen arányos a megfutamodási együtthatóval: minél inkább szidjuk a Nyugatot, és nehezményezzük a kettős mércét, amelyet senki mással, de velünk szemben állandóan alkalmaznak, annál bizonyosabb, hogy amikor szembe kell nézni a kritikákkal, a prioritási lista mégis a feje tetejére áll. Értékelendő gesztus, hogy a magyar miniszterelnök fontosnak tartotta jelen lenni akkor, amikor Európa egyik legmarkánsabb politikusától vesz búcsút a világ, azonban kis hazájának és a "zembereknek" ma újra hátat fordított. Ilyen körülmények között, hogy a fenében reménykedik abban, hogy korrekt lesz a Bizottság jelentése, hogy a búbánatban hiszi azt, hogy ilyen módon Magyarország komolyan vehető tárgyalópartnere lehet Európának? (Nem ő mondta, Szájer mondta, aki Orbán gyanánt, azaz jobb híján volt jelen.)

Margaret Thatchert eltemették, a magyarországi demokráciát még nem. Félek azonban, hogy nem lehet legközelebb temetésre hivatkozva kibújni a szembesülés  és a felelősségvállalás alól. Mint ahogy egy idő után már nem lehet mindent a balliberális hazugságok manipulatív hatására fogni. Miféle szabadságharc ez, tisztelt miniszterelnök úr? Az, hogy Brüsszel még nem dobott atombombát Budapestre, nem jelenti azt, hogy megengedheti magának, hogy a hiányában, egyes szám harmadik személyben tárgyaljanak önről. Ha jól értettem, Londonban sem övezte osztatlan siker és lelkesedés az érkezése hírét. Mégis, mi kell ahhoz, hogy ön azt mondja: eddig és ne tovább? Nem másért, de úgy tűnik, a kritikák egyre jelentősebb része a konzervatív oldalról érkezik, lehet, hogy Joseph Daul, néppárti elnökkel szűk körben elkedélyeskedtek, de azért azt gondolom belátja, hogy egyre több a jobboldali bírálat. Nem lehet, hogy időszerű volna letenni a szabadságharcos fegyvereket, és kijózanodni a tömjénfünstből? Nekem egyáltalán nem úgy tűnik,- ez a szánalmas megfutamodás méltó megkoronázása volt eme bizonyosságnak - hogy a sok hűhó semmiért evidenciája lengené körbe dicsőséges kormányzásukat.

A bejegyzés trackback címe:

https://hacsaknem.blog.hu/api/trackback/id/tr35232050

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Blogger Géza 2013.04.18. 08:35:43

Ez egy negyven perces semmmitmondó rövid showműsor volt, Szájer pont elég volt oda. (A Cohn-Bendit még az ellen is tiltakozott, hogy Szájer szót kapjon, ennyire kíváncsiak ránk...)

FILTOL · http://hulyekkimeljenek.blog.hu/ 2013.04.18. 08:39:50

még a hvg IS megírta, "a magyar kormány egyáltalán nem kapott felkérést arra, hogy képviseltesse magát az EP-vitán. Az eseményen csak megfigyelőként jelen lesz Győri Enikő államtitkár – közölte a hvg.hu-val a Külügyminisztérium sajtófőnöke."

TEHÁT inkább a mélyen demokratikus eu-ról kellett volna írnod, amikor ekézik az ország kormányát, de azt nem hívják oda...sőt
oda sem mehet szinte.
hvg.hu/itthon/20130416_Orban_Europai_Neppart_Strasbourg

úgyhogy lehet még ilyen ostoba cikkeket rittyenteni
csak minek?

Locassen 2013.04.18. 08:40:00

Öö, nemtom, Szájer mennyire hiteles hírforrás, de szerinte, és itt idézném a hírt: "...Martin Schulz EP-elnök azt tanácsolta Orbán Viktor miniszterelnöknek, hogy ne most, hanem inkább a júniusi plenáris EP-ülésen vegyen részt."

Szóval egy kicsit ködszurkálósnak érzem a posztot, de persze lehet, hogy mégis neked van igazad. Csak nem valószínű:)

Gera 2013.04.18. 08:40:10

Thatcher Orbánt simán lekommunistázná, úgyhogy elég vicces, hogy annyira el akart menni a temetésére.

notib 2013.04.18. 08:41:03

Autognom: azért elég nagy hülyéje vagy az Istennek...

ez a van sapka, nincs sapka tipikus esete..

ha a temetésre, megy az a baj, ha a strassbourgi bohócok közé akkor, az a baj...

ha nem a temetésre, akkor most arról szajkóznál, hogy Viktorka nem kívánatos személy, a meghívottak közt sem szerepelt, kiközösítették, stb. stb.

látva az újabb "vitát", hát ugyanolyan szerencsétlenkedő, felkészületlen EP képviselők voltak jelen, szajkózták a mantrát konkrétumok nélkül, most az idióta, és akkor még az erkölcsi nulla, izgága pedofil baromtól, Cohn-Benditről nem is
beszélünk...

H_A 2013.04.18. 09:08:53

@notib: Ha szövegértési gondjait vannak, fuss neki még egyszer. Kösz.

Ppix 2013.04.18. 09:29:14

Viktorkának semmi keresnivalója azon a temetésen. Nézetei és politikája fényévekre vannak Thatcher-étől...
Gyakorlatilag kommunista hozzá képest.

nnnnnnnn 2013.04.18. 09:33:47

@autognomia: elég fos a blogod, mondjuk mást nem vártam. jót fogok röhögni az ilyen fosfej libsiken mint te vagy mikor 2014ben újra a fidesz fogja nyerni a választást.

doggfather · http://dogg-n-roll.blog.hu/ 2013.04.18. 09:43:52

elég szomorú, hogy nem fontos OV-nek a szabadságharc, és nem küzd minden eszközzel...

DezInf 2013.04.18. 09:45:03

@notib:

Ahogy elnézem,te sem nézted a vitát,akárcsak gejza , csak nyomatjátok a sablonszöveget:)
Gejzám, a negyven perces vita több mint hatvan percig tartott,elavult a silabuszod,azt még a vita előtt írták :D

A néppárti hozzászólók sem nagyon álltak ki mellettetek,ez eléggé meglepő volt.....

Blogger Géza 2013.04.18. 09:51:45

@DezInf: Jó, hát valójában Bulldog Vivien akar még több hatalmat magának (szerintem már ez is túlzás), erről szól az egész móka, ezért kicsit elhúzták.

"Viviane Reding kinézte magának az Európai Bizottság elnöki posztját, és ez lépéseinek fő mozgatórúgója"

index.hu/kulfold/2013/04/18/a_fidesz_reding_hatalmi_jatszmajanak_jatekszere/

rezsoatya (törölt) 2013.04.18. 09:54:06

Bizony megfutamodas volt.
Amugy az illusztralt kep inkabb a demokracia temetesen keszulhetett. :D
A londoni ceremonian Viktor nem tartott beszedet, a BBC kozvetitesen egyszer mutattak (mutattak!? Rajta volt a kepen a tobbi allam vezetoi kozott), amikor a templomban a kottat bongeszte.

dadddd 2013.04.18. 09:55:42

Helyesen tette, hogy nem ment el. Sokkal nagyobb diplomáciai fiaskó lett volna, ha egy Thatcher-kaliberű politikus temetésén nem vesz részt.
Egyébként is a szokásos frázisokat puffogtatták a szokásos emberkék. A legtöbb újság már előző nap megírta a beszámolókat.
Az meg csak nekem fura, hogy meg sem várják a vizsgálóbizottság eredményeit?
(Pelikán elvtárs, ez az ítélet...)

Parajpuding 2013.04.18. 09:56:42

A fődakota egy szimplán gyáva ember. Csak a csicskahada előtt ad elő és nyomja a beteg hazug dumáját.
Ahol egy kicsi esélye is van a kritikára, azt kerüli, mint az ördög a tömjént. Egyfolytában nemzetieskedik, aztán meg a nemzeti ünnepeken eltűnik, mint sz*r a fűben. Meg kell jelenni a szőnyeg szélén az EP ülésen? Minek, Majd a szájerféle bakák elintézik. Vagy a tek bakák, vagy a donsutyik, vagy a szőkeferik. Megvan rá a kellő talpnyaló hordája.

Lencsés István 2013.04.18. 10:01:37

" .... Orbán Thatcher gyászszertartása miatt mondott le egy olyan EP-ülést, amelyen hazánk vitatott kormányzati intézkedései kerültek terítékre. .... "

Jól tette ORBÁN VIKTOR amit tett .

regress 2013.04.18. 10:25:32

@$$$=$$$: az lehet,de te akkor is ilyen hülye maradsz.járj tánchába,az való neked. vannak olyan beteg emberek akik szeretnek temetésre járni.ettől indulnak be

Az igazi Sipi - Citizen of European Union (törölt) · http://www.youtube.com/results?search_query=ud+zrt 2013.04.18. 10:34:27

@Blogger Géza: es ez mit igazol?
azzal akarja elnyerni a posztot, hogy megregulazza europa legordenarebb seggfejet.
teljesen normalis, hogy teljesitmennyel szeretne elnyerni a posztot.te hogy akarsz elomenetelt a munkahelyeden? sokkal mocskossabb kommenteket irsz, aztan mutogatod kuminnak es tobb bert es kommentelo csapatot kersz magad ala. igy megy ez.

ja bocs.

elfelejtetem, nalatok a fulig szaros szaj az elomenetel zaloga, nem a teljesitmeny:-)

maxval, a gondolkodni próbáló birca · http://maxval.co.nr 2013.04.18. 10:44:08

Az egész egy játék. S sajnos nemcsak Orbán részéről, hanem az EU részéről is. Ciprus óta nem hiszek az EU tisztességében. Orbán valójában nem EU-ellenes, hanem maximálisan EU-konform.

leonito77 2013.04.18. 10:48:03

@Az igazi Sipi - Citizen of European Union:

A poszt-tól függetlenül. Olvasom a hozzászólásait és én is kezdem komolyan úgy gondolni, hogy ezt csak pénzért lehet csinálni.

dadddd 2013.04.18. 10:52:50

@maxval, a gondolkodni próbáló birca: "Ciprus óta nem hiszek az EU tisztességében."

Jó reggelt! Jobb később...

Az igazi Sipi - Citizen of European Union (törölt) · http://www.youtube.com/results?search_query=ud+zrt 2013.04.18. 11:00:11

@maxval, a gondolkodni próbáló birca: " Ciprus óta nem hiszek az EU tisztességében."

mi koze az eunak ahhoz, hogy a ciprusi kormany csodbe tette az orszagat es a betetek megvagasaval/lenyulasaval probalja eloteremteni a kolcsonhoz szukseges onerot?

Az igazi Sipi - Citizen of European Union (törölt) · http://www.youtube.com/results?search_query=ud+zrt 2013.04.18. 11:01:50

@leonito77: mondjuk annakidejen az ilyenek ingyen mentek munkasornek, tombbizalminak, besugonak..:-)

oke, voltak kisebb-nagyobb juttatasok akkor is, de az ilyen geza-fele fergeknek a masok tonkretetele a fontos.

maxval, a gondolkodni próbáló birca · http://maxval.co.nr 2013.04.18. 11:04:58

@Az igazi Sipi - Citizen of European Union:

Az EU által ajánlott megoldás volt a baj, fideszes-orbánista unortodox javaslat volt.

Az igazi Sipi - Citizen of European Union (törölt) · http://www.youtube.com/results?search_query=ud+zrt 2013.04.18. 11:15:01

@maxval, a gondolkodni próbáló birca:

mar megint hazudsz..

ad 1. ezt mondta a ciprusi kormany. nem az eu. a ciprusi kormany ezzel vedekezik

ad 2. ha ugy is lett volna, ahogy nem volt, az akkor is AJANLAS lett volna.

tehat az tortent, hogy cipruson is van egy felkommer miniducse, mint orban aki a szarjat masokra kenegeti, az ilyen orbitalis barmok, mint te, meg zokszo nelkul melytorkozzak a kommunistakat es a kapitalistakat hibaztatjak. mikozben magukat antikommunistanak valljak. gratulalok, hulyegyerek:-)

dadddd 2013.04.18. 11:44:33

Sapka - nem sapka. Vajon tudott volna olyat tenni, ami a ballib oldalnak elfogadható? Ha a gittegyleti gyűlést választja, most arról szólna a poszt, hogy micsoda dolog, hogy nem ment el a temetésre.

(Nyilván MT haláláról is ő tehet.)

s 2013.04.18. 11:47:23

"Félek azonban, hogy nem lehet legközelebb temetésre hivatkozva kibújni a szembesülés és a felelősségvállalás alól."

Ne félj, öreg. A saját temetésünk mindig megfelelő hivatkozási alap a kötelességünk elmulasztására. Most is az lesz.

s 2013.04.18. 11:49:09

@Gera: Nem fogja. Ezért is ment el . . .

s 2013.04.18. 11:54:31

@$$$=$$$: És ha nem? Akkor mi a faszt fogsz csinálni?

s 2013.04.18. 12:01:01

@dadddd: "Vajon tudott volna olyat tenni, ami a ballib oldalnak elfogadható?"

Persze, simán. Szemközt hugyozza magát, megeszi a saját és a mi szarunkat, visszaadja az ellopott magánnyugdíj vagyont, tökön szúrja magát, beleugrik egy hordó benzinbe, és magára gyújtja. Nos, kb. ennyi, remélem nem hagytam ki semmi fontosat.

Szűtté mamá? Szűjjé! 2013.04.18. 12:13:29

@Blogger Géza: Miért? @$$$=$$$: Szerintem meg a te összes hozzászólásod fos. Bárhova is írsz be, az budös. Jobb lenne, ha nem eröltetnéd, ha csak erre futja. Kínos ez neked.

maxval, a gondolkodni próbáló birca · http://maxval.co.nr 2013.04.18. 12:38:04

@Az igazi Sipi - Citizen of European Union:

"tehat az tortent, hogy cipruson is van egy felkommer miniducse, mint orban aki a szarjat masokra kenegeti, az ilyen orbitalis barmok, mint te, meg zokszo nelkul melytorkozzak a kommunistakat es a kapitalistakat hibaztatjak. mikozben magukat antikommunistanak valljak. gratulalok, hulyegyerek"

Össze-vissza beszélsz. Vicces, hogy ugyanazért Orbánt támadod, amiért az EU-t meg véded. Ez nevetséges. Annyira elvakult vagy, hogy ugyanazt rossznak látod, ha Orbán csinálja, s jónak, ha az EU.

luis5 2013.04.18. 12:43:40

Szegény blogger! komolyan sajnálom.

Még Martin Schulz se ajánlotta OV-nek hogy részt vegyen hiszen előre látható volt, hogy a vizsgálóbizottsági eredmények hiányában csak a szokásos ballibero-zöld hisztit kapjuk.
Kohn Bandi-mint a szólásszabadság bajnoka- nemcsak Szájer megszólalása ellen tiltakozott, hanem a hírek szerint kikapta a Lánchíd rádió riporterének diktafonját is a kezéből, aki csak egy nyilatkozatot kért tőle.
A kettősmérce, intolerancia bajnokai. Szégyenletes banda az egész...

Pop40 2013.04.18. 12:50:47

@Gera:
Naná hogy el akart menni.
Addig nem mert a színe elé kerülni Orbán elvtárs, amíg élt. :D

Az meg, hogy mindenhonnan menekül, ahol alápörkölnek, nem újdonság, ilyen egy beszari szarjankót, mint a csuti tolvaj, nem hordott még a Föld a hátán. Tévévita is azóta nincs, mióta Ferkó lemosta. Kíváncsi vagyok, mivel fogja majd elkerülni, hogy jövőre le kelljen ülnie Bajnaival. :)))

H_A 2013.04.18. 12:55:20

@luis5: A sajnálatodra semmi szükség, kösz, megtarthatod magadnak. A szövegértési gondjaidról nem én tehetek, de hogy értsd, amit mondani akartam, olvass hozzászólásokat, hátha megvilágosodsz.

Stabilo 2013.04.18. 12:59:41

Na és ha nem ment el? Kit érdekel?
Történt valami érdekes ott? Nem.
Orbán ezzel az is mutatta meg, hogy tesz az EU-ra addig amíg ilyen faszfejek ülnek bent. És lássuk be jól teszi, hisz semmit nem tud kezdeni vele az EU, hisz a Néppárton belül nagyon népszerű, ezért jelentős ügyekben ritkán tudják elkaszálni.
A szocialista bohóckodásokat meg már nyugaton is unják, az összes előrejelzés szerint, nagyon sok mandátumot fognak veszíteni az elkövetkező években.
Ennyi. Hülyékkel nem kell foglalkozni, ha valami bajuk van majd megküldik levélben.

Pop40 2013.04.18. 13:04:24

@Stabilo:
Ja, Orbán annyira népszerű a Néppárton belül, hogy még.:) Kisvárosi polgármesterek nem veszik már át a magyar kitüntetéseket, a bajor parlament jobbos elnöke nem fogadja Kövéréket, nincs lassan politikus, aki együtt mutatkozna vele, de Orbán, az népszerű. :D

Stabilo 2013.04.18. 13:06:38

@Pop40: Azért ne csak az ATV-ből tájékozódj.

Pop40 2013.04.18. 13:16:34

@Stabilo:

Szánom-bánom, elismerem, hír tv-s tájékozottságom sajnos nem narancsdroid szintű. :-)

Amúgy nem nézek tv-ben politikai műsort, netről tájékozódom.
És ott valahogy nem látszik az a fenenagy külföldi rajongás Orbán elvtárs iránt. :) Persze elhiszem, hogy ez az MTV-ben (ahonnan a hírhamisítók azonnal repülnének:D) máshogy van. :P

Stabilo 2013.04.18. 13:19:23

@Pop40: Azért van valami romantikus abban, ahogyan a hozzád hasonlóak oly egyszerűséggel képesek figyelmen kívül hagyni a tényeket.
De így tovább! Hit gyüliben a helyed! :)

Pop40 2013.04.18. 13:29:16

@Stabilo:

És mik a tények, kedves nertársam? :)

Már csak azért kérdem, mert azokból eddig a hozzászólásaidban nem sikerült nagyítóval sem fellelnem egy dekával sem.

"hisz semmit nem tud kezdeni vele az EU, hisz a Néppárton belül nagyon népszerű"

Vagy esetleg ez a tény?:D És attól tény, hogy személyesen te írtad, és még egy "hisz"-t is odaraktál mellé, amiből csak a vak nem látja, hogy ez bizony egy tény?:D

Komolyan mondom, ajánlj már be Kubatovnak. Ilyen szinten kommenteltek, és még fizetnek is ezért, én meg ingyen tépem itt a szám, nem állapot ez. Ezt az érvtechnikát, amire nálatok már fizetés jár, bármikor hozom.:)

Stabilo 2013.04.18. 13:30:38

@Pop40: Még annyit: Orbán 2002 óta a Néppárt egyik, sokak szerint a legerősebb alelnöke. Rendszerint az összes a párton belül ellene indított próbálkozás csúfos kudarccal végződött (a legutolsó: index.hu/kulfold/2013/04/18/a_fidesz_reding_hatalmi_jatszmajanak_jatekszere/) Még a balos kedvenc Cohn Bendit szerint is a néppárt egyik legerősebb bástyája Orbán Viktor, sőt egyesek szerint Orbán úgy ugráltatja a Néppártot ahogy akarja, ha beléjük is rúg sem történik semmi, amikor lehetne nem szavaznak ellene.

Stabilo 2013.04.18. 13:36:00

@Pop40: Na látod ez a baj. Számodra nem létezik olyan, hogy valaki mondjuk ingyen írja ezeket, mert mondjuk egy-két dologban egyet ért ezzel vagy azzal. A te kis fejedben van a világ jobbik fele, ahol persze te állsz és azok akik szerinted oda valóak és van a másik fele, akiket senki nem szeret, akiket mindenki meg akar buktatni, és akik mellett csak azok beszélnek akiket megfizetnek.
Na pont ez a baj a mai ellenzékkel is. Mindent látnak csak a lényeget nem, de kormányt akarnak váltani. Csak úgy általában a szavazókat mint olyanokat nem veszik be a számításba, mert minek...

Pop40 2013.04.18. 13:38:07

@Stabilo:

Egy, csak egy néppárti politikust mutass már, aki mostanában együtt mutatkozik vele, és támogatásáról biztosítja, azzal, hogy jól van Viktor, helyes, amit csinálsz, csak így tovább!

Epedve várom. Biztos nem esik nehezedre, ha már Orbán ugye ilyen baszottul népszerű. :)

Azt, hogy Orbán mellett miért nem látni évek óta nagyobb formátumú politikust (jobboldalit sem) már meg sem kérdem. Biztos mert annyira népszerű, hogy nem mernek melléállni. :D :D

Pop40 2013.04.18. 13:41:28

@Stabilo:

Nem lehet mindenki oly hibátlan, mint ti. ;)

Hogy milyen elegánsan megkerülted a kérdést, az meg egyenesen bámulatra méltó! :D

Stabilo 2013.04.18. 13:42:18

@Pop40: "Egy, csak egy néppárti politikust mutass már, aki mostanában együtt mutatkozik vele, és támogatásáról biztosítja, azzal, hogy jól van Viktor, helyes, amit csinálsz, csak így tovább!"

????
Írd már a keresőbe és nézz már utána, hogy is mit is jelent a "politika" szó.
Ha sikerül akkor te magad is látni fogod, hogy micsoda bődületes hülyeségekre alapozod a véleményedet.

Pop40 2013.04.18. 13:46:35

@Stabilo:

Sőt, így utólag belegondolva, úgy kikérted magadnak, mintha birkamenetre nem pénzért toboroznátok a lengyelektől meg innen-onnan a tüntetőket. :D
Ha azért fizet a párt, a netes propagandát az aktivisták nyilván ingyen folytatják, ugye?:)

Én, meg a csúnya fantáziám... :))

pástétom 2013.04.18. 13:48:19

Témába vág:

index.hu/kulfold/2013/04/18/a_fidesz_reding_hatalmi_jatszmajanak_jatekszere/

Az ilyen nyalonc cikkek bizonyítják, minden látszólagos fricska, szabadszájúság, függetlenség ellenére hová is tartozik az Index.

notib 2013.04.18. 13:49:51

@autognomia: attól tartok, hogy a szövegértéssel neked vannak gondjaid, nem is kicsik...

Pop40 2013.04.18. 13:50:07

@Stabilo:

" mit is jelent a "politika" szó."

Például azt, hogy biztosítjuk támogatásunkról a SAJÁT PÁRTCSALÁDUNKBA TARTOZÓ embert, amikor méltánytalanul támadják? Ezt általában így szokták.
Ja, hogy ilyet nem tudsz mutatni? Mert a kutya nem tett ilyet a Néppártnál, mivel szerintük is igazak a vádak? Nincs is több kérdésem.

Érvek nélkül idelöktek pártálláspontot szajkózni, neked sincs könnyű dolgod. :)

Stabilo 2013.04.18. 15:03:16

@Pop40: "Érvek nélkül idelöktek pártálláspontot szajkózni, neked sincs könnyű dolgod. :)"

Ilyen fantáziával könyvet kéne írnod. :)

H_A 2013.04.18. 22:15:56

@notib: engem nem zavar, hogy itt méltatlankodsz, a hozzád hasonlóknak mondtam már, kivételesen megismétlem:örülök, hogy morgolódási témát nyújthatok sivár hétköznapjaidra.

Pop40 2013.04.19. 02:13:10

@Stabilo:
Jó, ha bemásolsz egyetlen egy (1) érvet, amit sikerült kiizzadnod magadból, visszavonom. :)

pocaklakó minimanó 2013.04.24. 14:28:59

Ha lehet aközött választania egy embernek, hogy elmenjen egy politikailag igen fontos személyiség temetésére vagy ellátogasson egy olyan "demokratikus" gyűlésre, amelyen gyermekmolesztáló liberális igyekezne őt diszkreditálni, kétségtelen, hogy az első választás a logikus. :)
süti beállítások módosítása