Jó utat, Gerendás Péter!

H_A Címkék: emigráció fasizálódás Gerendás Péter2013.04.01. 12:33

„A hazánkban tapasztalható fasizálódás” miatt emigrál Gerendás Péter - harsogja a cionista szekta portálja. A jobb körökben sehol sem jegyzett huszadrangú muzsikus nagy terjedelmű Facebook bejegyzéséből aztán előtűnik a lényeg. A fasizmus emlegetése, a folyton arra való hivatkozás bizonyos páholyokban arra is kiválóan alkalmas, hogy valaki ezzel leplezze tehetségtelenségét, sértődöttségét és a sajátjaitól való mellőzöttségét. (...)A te életműved meg, haver, még a saját almod szerint sem ér egy kalap libakakit sem. (...) Menjél, de lehetőleg úgy, hogy nem esz többet ide a rosseb. Zenésznek, előadónak egy kutya vagy, ennyi.– olvasom a zeneszerző, előadóművész, szövegíró Gerendás emigrálási szándékának hírét a fenti módon megközelítő természetesen magyar hírportálon. Megmondom őszintén, a gyomrom többszörösen felfordul ettől a szennytől, de nem ez a legnagyobb baj.

gerandas.jpgÉrtéktelenné vált az érték

Sokkal szomorúbb, hogy ma Magyarországon lehet ilyen terminusokkal illetni azokat az embereket, akik valamit letettek az asztalra. Valamit, akármit, bármit. Amit nem kell kötelezően szeretni, sőt. Viszont: ez a tehetségtelen faszi csak úgy mellékesen Liszt Ferenc díjas, Huszka Jenő díjas, Emerton díjas művész, aki a Magyar Köztársasági Érdemrend lovagkeresztjének tulajdonosa is, ma már ez persze semmit nem jelent. Ez a „sikertelen műmájer” a természetesen magyar berkekben, valószínűleg szintén zenei nullaként számontartott LGT-vel és Zoránnal együtt turnézott valamikor, de Koncz Zsuzsának és Friderikának is írt dalokat.

Igen, kicsit önsajnálkozás lett a dologból, kicsit demagógra sikerült a búcsúlevél, van úgy, hogy a keserűség igazságtalanná teszi az embert. Ennek nem örülök egyáltalán. Valóban csúsztatásnak érzem, hogy Magyarország fasizálódása miatt megy rosszul a sora egy művésznek. Viszont ettől még a lényeg lényeg marad. Gerendás egyetlen mondata az, amire érdemes lenne odafigyelni, függetlenül magánéleti lírájától.

„A mocskos zsidózás, a nácik szerecsenmosdatása, a politika kufárkodása az emberek létező előitéleteivel, a már szinte természetes hétköznapi terminológiává lett bizonyos »zsidó háttéruralomról, zsidó bankárokról« szóló hazugságok, összeesküvéselméletek és ezzel egyidejüleg a jól bevált bűnbakképzés általánossá válása, a folyamatos cigányozás, buzizás miatt régóta fontolgattam a távozást.”

Ez nem Gerendás Péter agya szüleménye, akár tetszik akár nem, csak egyelőre nincsenek elegen azok, akik szembe akarnának-mernének nézni ezzel. Mert az a helyzet, hogy ez az ország lassan, de biztosan a melldöngető bunkók és menetelő tahók országa lesz. Egy ilyen országnak nem kell Gerendás Péter, ide a Való Világ kell, az X-faktor, a békemenet és a rezsicsökkentés. Itt a diákok is csak a bajnak vannak, itt a sz*rt is jó étvággyal megesszük, ha nemzeti pántlikával van átkötve. Szaniszló Ferencet csillogó szemmel hallgatjuk, elégedetten mosolygunk Bayer Zsolt szövegein, és telitorokból üvöltünk Petrás János uszító rigmusaira.

Jó utat, Gerendás Péter!

· 1 trackback

A bejegyzés trackback címe:

https://hacsaknem.blog.hu/api/trackback/id/tr505187059

Trackbackek, pingbackek:

Trackback: Peti 2013.04.01. 20:04:07

Peti  Hiszek benne, hogy mindenkinek helye van itt, aki ide született.  Ennek ellenére nem voltam szomorú, mikor Mohácsi Viktória elment. Némi eufémizmussal azt mondhatnám, hogy fikarcnyit sem használt a romák ügyének. A többi megélhetési jo...

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

veracity 2013.04.01. 13:55:15

Miért nem lehet ebben a kurva országban normálisan hogyhívjákolni?

Na melyik tesótoktól idéztem? :)

Analyzer 2013.04.01. 13:55:44

ja. jo utat. lehet vele menni.

tony_romita 2013.04.01. 14:01:41

Beárazta a szent piac, kapálni meg ugye nem akar. A többi a szokásos ajvékolás.

Swg 2013.04.01. 14:02:38

Bocs de mondjuk az xfaktoral mi a probléma?
Érdekelne.
Köszi

vega2 2013.04.01. 14:10:22

Valami olyasmi van az eredeti cikkben, hogy az is szerepel az okok között, hogy nem tudja eltartani 6 gyerekét, meg nem tudja fizetni a kocsija részleteit sem.

1. Miért vállal 6 gyereket, aki nem tudja eltartani őket?
Olyan fejlett születésszabályozási módszerek léteznek már....
2. El kell adni a kocsit és venni egy 20 éves használtat.
Azzal is oda lehet utazni mint egy új svájci frankossal.....

Muhammad Balfas 2013.04.01. 14:11:31

"El lehet innen menni". Ki is mondta?

Hülye aki elolvassa! 2013.04.01. 14:14:42

Nincs minőségi különbség a saját nyomoráért az ország fasizálódását vádoló és a zsidó világuralmi összeesküvést okoló emberkék között.

Húsleves 2013.04.01. 14:27:27

Hát igen, ahogyan valaki fentebb írta, érdekes, hogy most nem a mindenható piac a magyarázat, hanem a fasizmus. A liberális blogok egyik kedvenc témája újabban, hogy a nincs bátorság a "nyugdíjas szent tehenek" nyugdíjcsökkentésére, mert az fenntarthatatlan. Az olyan apróság, hogy ők már ledolgozták azt, amit azóta feléltek a "jóléti társadalom" építői, nem zavarja őket, nincs pénz, oszt lapítsanak, kussoljanak, kapitalizmus van.

Nekem semmi bajom Gerendás Péterrel, de a fasizmussal magyarázkodás az tényleg gáz. Viszont lenne egy konstruktív javaslatom: kérdezze már meg azokat az emblematikus FIDESZ-es zsidó képviselőket, akik sorra pattogtak fel Gyöngyösi beszéde után (bizony, jóval utána, alapos megfontolás után, és nem akkor), hogy árulják már el: mit keresnek és mi a céljuk egy olyan pártban, amelyik "fasizmusba vezeti" ezt az országot? Lehetne kezdeni mondjuk a nagypofájú Rogánnal, és folytatni a palotaforradalom további nagy alakjaival, például Dajcs Fürj Tommy-Lee twitter harcossal.
Nem logikus? Először kérdezze meg magukat a zsidókat, hogy miért jó gerjeszteni a zsidózást. A választ írja is meg legyen szíves, mert engem is érdekel.

fidzsi 2013.04.01. 14:40:54

Kedves Posztoló! Nagyon sajnálom Gerendás művész urat,
de ez a búcsú szöveg és az ön interpretációja több sebből vérzik. Az szomorú, hogy nem kap rendeléseket, bár én- Koncz, Illés, Omega, etc., korszakaimból, szóval a 60-as, 70-es évek, és egy kicsit a nyolcvanasok eleje- nem tudok alkotásairól. A felsorolt kitüntetéseket nem tudom milyen művei alapján kapta, de biztosan megérdemelte. Az, hogy most a "részletekbe vész el", és az Apeh is b@sztatja, nem egyedi, még művész berkekben sem. Az, hogy nincs benne a sodorban, ahol még Zorán, Kóbor, és az ismert többiek is úgy, ahogy úszkálnak, más tészta. Itt a pénz azér' nem csak jobbról jön. Pedig Petink igencsak kimutatta elkötelezettségét az igazi európéerek, demokraták felé. Megint más kérdés az X faktor, való világ, etc. összemosása a "menettel" az Ön részéről. A források meglehetősen különbözőek.
Szó, mi szó Petink nem kell -legalább is momentán- senkinek. Ez szomorú, de azé' ez mégsem a gaz Orbán csapat hibája. Ami a szövegbéli ideológiai kritikát illeti, ebben -elnézést- látok egy kis előrelátó taktikát. Ha csak natúr anyagi okokból magyarázza künn eljövetelét, hagyják tovább heverni. Ezért, mint a romák Canada földjén, beveti az üldöztetési forgatókönyvet. Ettől a németek elélveznek és sajtó árján munkához fog jutni. Először talán csak nyilatkozat-körút folytán, germán sajtó széltében hosszában, aztán, így bevezetve, lesz majd megrendelés is. A többi majd a nyilvánvalóan meglévő művész vénáján/tehetségén múlik.
Sok sikert a művész Úrnak.
Üdv. fidzsi, droid de Magóg.

pyf 2013.04.01. 14:41:32

@Ches Desmond:
És kinek is mondta? És mire fel? De addig nyilván nem jutottál...

smartdrive 2013.04.01. 14:47:30

hát igen, szomorú dolog, hogy ebben az országban már kilenc gyereket sem lehet rendesen eltartani

csak egy néző 2013.04.01. 14:56:10

@vega2:
Látszik, te nagyon okos, hogy a búcsúlevelét el sem olvastad, de egy jó fröcsögéstől orgazmusaod lesz neked és a baromarcú haverjaidnak itt, akik csak annyira vitték a nagy magyarkodásukban, hazaszeretetükben, hogy árpádsávos a tangátok. Geendás aztírtaa kocsijáról, hogy márakkor 200.000 km voltbenne, amikor megvette. "Miert vállalt 6 gyereket?" teszed fel a primitív kérdésedet? Mert, amikor még arra vállalkozott, hogy 6 gyereket ad ennek a nemzetnek, akkor még úgy nézett ki,hogyel tudja tartani,abból, amihez ért.Az az ő szerencsétlensége, hogy ebben az országban a művészetéből nem tudmegélni, bezzeg, ha megélhetési zenész, vagy politikus lenne, ennyi gyerekkel (mint a gazdád), aki még életében nem dolgozott, de külföldön tudja taníttatni a kölykeit.

Fullánkos Algol 2013.04.01. 15:08:09

Két ország vagyunk, ahogy azt már a PG csoport is megmondta, az egyik fele ázsiai a másik európai. Aki nem idevaló az az előbbi nyilván. Azzal együtt is hogy a 2500 éves terv természetesen létezik.

zsola78 2013.04.01. 15:11:36

@csak egy néző: Figyu, ha Ő nem megélhetési zenész akkor mi??? Mert ha nem az lenne a 6 gyermek iránt érzett felelősségérzetből már rég nekikezdett volna másnak, amiből eltartja őket, továbbá sokkal felelősségteljesebb döntéseket hoz. Semmivel, DE SEMMIVEL nem magyarázható a töketlensége, legfőképpen nem azzal a szar dumával amit leírt. Teljesen lényegtelen számomra GP személye csak a mondanivalója és ez ebben az esetben bicskanyitogató. Rengeteg hasonló sorsú ember van még ebben az országban és biztos vagyok abban is, hogy méltóságteljesebben viselik a sorsukat min GP. Teszik a dolgukat és nem sírnak mint egy fürdős kurva. Ami idegesít ebben az egészben, hogy egy 57 éves férfi, 6 gyerekkel ennyire töketlen legyen és ezt másra fogja, pl a magyar fasisztákra... FASZSÁG az egész még ha léteznek is magyarországon ilyenek (rühellem őket).

Ajánlok neki egy mondást amit minden egészséges (gyermekeit fellelősségteljesen nevelő) ember tud és érez: ha ott a szíved mindig találsz megoldást, ha nincs mindig találsz kifogást. A többi csak mellébeszélés és szar magyarázkodás.... ebben az esetben meg szánalmas is.

Jimmy, a ne tarts egy nagy magnest, ha valaki vent 2013.04.01. 15:14:22

@csak egy néző: Bocs, de te "Geendásról" beszélsz, itt meg Gerendás Úrról van szó!(csak vicceltem, nem tudtam kihagyni.)
Az meg valóban gusztustalan, hogy a saját sikertelenségéért az országot hibáztatj.Mondo ezt úgy, hogy sajnálom hogy elmegy, és remélem megtalálja azt amit keres, és azt is, hogy visszatér.

fidzsi 2013.04.01. 15:20:47

@csak egy néző: Azért nem kéne általánosítani, hogy minden művész nyomorog, és itt nem csak a jobbra sorolt Ákosra gondolok, de megélnek mások is. Persze van nyomorgó, mindkét oldalról. Egyszerűen, úgy változott a világ, hogy két kanállal zabálják az új és újabb szereplőket, akiknek 90%-a egy kis darab idő után eltűnik. Ez egy,a fogyasztói társadalomhoz kapcsolódó, torzulás. Sokkal nehezebb felszínen maradni mint régen. De ez, attól tartok, meglehetősen nehezen kapcsolható a mostani kurzushoz. Nem tudom megítélni, hogy a jó önmenedzselési képesség, vagy a meglévő, de korlátozott tehetség az oka, vagy egyszerűen nincs éppen jó időben jó helyen. Az pedig, hogy a politikusság nem rossz üzlet, nem magyar jobboldali sajátosság. A világirodalom számos műve ezt ábrázolta és ma is kurrens téma a filmekben is, példul. Szóval, gáz dolog gerendás ügyét, helyzetét a fasizmussal magyarázni. Ez a téma aprópénzre váltása, szerintem.
Üdv. fidzsi, droid de Magóg.

vega2 2013.04.01. 15:22:58

@csak egy néző:
Nem értem, hogy mitől volt magyarkodó a beírásom?
Talán attól, hogy nem tartalmaz annyi helyesírási hibát, mint a Tied?

Milyen az az árpádsávos tanga? Én még olyat nem láttam. Ha van róla linked írd be legyél olyan kedves!
Szeretném megnézni.

Viszont ha már egy 200 000 km-es gépjárművet sem tud megvenni hitel nélkül, akkor meg ne vegyen. Inkább írjon levelet Vitézy Dávid úrnak, hogy ennyi gyerekre biztosítsák számára az ingyenes tömegközlekedést. Biztos vagyok benne, hogy megkapta volna, mert ilyen nagy családért már érdemes egy külön járatot indítani.

Közben a 6 gyerekről azt írja itt valaki, hogy 9.

Ps: Nekem nincs gazdám. Nem is értem mire gondolsz ilyenkor.
Hiába, ki hogy él úgy ítél!

Mondjuk a művészetét meg ne feszegessük az embernek.
Van itt valaki, akár egy Gerendás slágergyanús szerzeményt is fel tud idézni? Én nem.
(A Google nem ér!)

csak egy néző 2013.04.01. 15:26:30

@zsola78: @Jimmy, a ne tarts egy nagy magnest, ha valaki vent:
Lehet, hogy nektek van igazatok és nem volt szerencsés ezt a levelet megírnia. De azért érdekes lenne, megtudni, hogy az a közel 500.000 ember közül, aki a "saját sikertelensége" miatt elmenekült innen , mennyi volt az, aki hasonló okból tette ezt.

dadddd 2013.04.01. 15:28:23

Aki Magyarországon "Peter Gerendas"-nak titulálja magát, mire számít?

vega2 2013.04.01. 15:30:07

@fidzsi: Igaz, igaz.
Azok voltak a szép idők, amikor Gobbi, Major és Haumann határozhatták meg, hogy ki lehet színész Magyarországon.

pushpang (gyilkos ukrán harcidelfin) 2013.04.01. 15:36:12

@vega2: 9 gyereke van, abból 6 kiskorú.
Ez amúgy tökmindegy.

A lényeg, hogy Gerendás évek óta nem tényező a hazai zenei palettán.
A '80-as években volt a Láma együttes (mondjuk egy dala nem jut már az eszembe), aztán átment szólóba, aztán... aztán eltűnt. Erről első sorban ő maga tehet.
Ha korábban nem tudott olyat alkotni, amiből ma is meg tudna élni és/vagy nem tudott megújulni, megfrissülni, stb., akkor nem tudom min csodálkozik.
Megélhetési fasisztázásból meg véképp nem fog felszínen maradni.
Egy Bakács2. lett belőle.

csak egy néző 2013.04.01. 15:37:04

@vega2:
Budaházy szkita boltjában legyártják neked a tangát

átlátó 2013.04.01. 15:37:56

Annyit tudok mondani, hogy egyszer a saját szememmel hallottam vissza, hogy egy rendezvény kapcsán, ahol lehetőséget kapott, ez úgy 1996-ban lehetett, a kölcsönösen kialkudott fellépési díjon felül még 5.000 forintot kikanyhalt a "megrendelőtől", - miután az összekötő "organizátor" elhagyta az ingatlant... és az aktuális csaja cipelte utána az állványokat a közúti társas gépjárműig... soha többé nem ejtettem ki a nevét, mert nem szeretem, ha a jónál is jobban akar járni valaki, - a hátam mögött.

vega2 2013.04.01. 15:42:07

@csak egy néző: Akkor ezek szerint Neked már van, ha tudod hol lehet beszerezni. Viseld egészséggel!
Speciel nekem nincs ilyenre szükségem.

fidzsi 2013.04.01. 15:46:18

@vega2: Hát ne keverjünk csak úgy. A fogyasztói társadalom torzulásairól baloldaltól, jobboldalig, sőt az egyházakat is beleértve sokan szóltak, írtak.
Ami pedig a cucilizmust illeti, mondjuk nem vagyok ippeg visszasírója. Ez két változat nem egymás ellentmondója, hanem ellentéte. kicsit máshogy mondva, ha az egyik "A" akkor a másik "-A" és nem "nem A". Tehát gyengébbek -és nem a Te kedvedért- mert az egyik túlzás a másik még nem jó. Majort,Gobbit, Haumannt, Husztit, Mensárost, Págert, etc. végképpen ne keverjük, mert ez egészen más tészta.
Üdv.f.d.d.M.

csak egy néző 2013.04.01. 15:50:31

@vega2:
Nekem sincs,de egyigazi hazafi csak ilyen szittya, turulos boltokban vásárol.

Bor B. 2013.04.01. 15:50:54

"„A hazánkban tapasztalható fasizálódás” miatt emigrál Gerendás Péter - harsogja a cionista szekta portálja. A jobb körökben sehol sem jegyzett huszadrangú muzsikus nagy terjedelmű Facebook bejegyzéséből aztán előtűnik a lényeg. A fasizmus emlegetése, a folyton arra való hivatkozás bizonyos páholyokban arra is kiválóan alkalmas, hogy valaki ezzel leplezze tehetségtelenségét, sértődöttségét és a sajátjaitól való mellőzöttségét. (...)A te életműved meg, haver, még a saját almod szerint sem ér egy kalap libakakit sem. (...) Menjél, de lehetőleg úgy, hogy nem esz többet ide a rosseb. Zenésznek, előadónak egy kutya vagy, ennyi.– olvasom a zeneszerző, előadóművész, szövegíró Gerendás emigrálási szándékának hírét a fenti módon megközelítő természetesen magyar hírportálon. Megmondom őszintén, a gyomrom többszörösen felfordul ettől a szennytől, de nem ez a legnagyobb baj."
Ezt te irtad te szar faszú?

Szégyeld elmagad!!

vega2 2013.04.01. 15:55:40

@csak egy néző: Hazafi, szittya vagy turulos?
Hidd el nekem, hogy nem mindegy. Ki volt aki az agyadba sulykolta ezt a sok butaságot?

csak egy néző 2013.04.01. 16:00:48

@vega2: elég, ha csak a birkamenet molinóit, tábláit megnézed. Bizony az összes katyvasz egy helyen van.

zsola78 2013.04.01. 16:01:59

@csak egy néző: Szerintem az elmenekült szó nem feltétlenül helytálló, mert úgy gondolom a szó mögött valamilyen üldözésnek is lennie kell: Arról pedig itt nincs szó. Nem menkültek, hanem egy jobb leheteőség reményében elmentek. Ez így van rendjén, hiszen az életszínvonal itthon jóval alacsonyabb mint sok nyugati országban, továbbá biztos vagyok abban is, hogy sokan haza fognak jönni ezek közül. Mert szeretik a hazájukat és imádnak itt lenni, de nem tudnak megélni. EZT SZIGORÚAN válasszuk két felé. Ők nem Magyarországot utálják, hanem a rendszert.

Vegyünk egy jó példát: Franciaország. Innen úgy néz ki, hogy a jólét, a szolidaritás , mekkája, de erről szó sincs. Belülről látom az egészet és hidd el, normális magyar ember nem szeretne ott élni hosszabb ideig. Semmihez nincs jogod, az alkalmazott bármiért perelhet. A munkaidő szent, a 8-ból talán ledolgoznak effektív 3-4-et. Mindenki a jogát hangoztatja, de a kötelességről nem esik szó. Mindenki mindekit beperel, a ország egy része segélyekből él (és új mercedes sprinter lakókocsiban lakik) és nem is kíván ezen változtatni. A bevándorlás miatt őrületesen nagy gondok vannak... Tényleg ez a cél?

Nem ismerős ez??? Csak a jogok és semmi kötelesség? Ez a nyugati jólat, ami szépen lassan a gazdasági válság miatt összeomlóban van. A külöbség, hogy ott még nagyon sok pénz van a rendszer fenntartására, de már nem sokáig.

Hidd el nincs kolbászból kint kerítés és Te mint magyar, az éles eszeddel rátermettségeddel, leleményeddel nagyon kilógsz a sorból. Persze nem mindenki Viszont ezekben az országokban GP semmire sem fogja vinni.

Legvégül vazz 9 gyerek, KILENC azért gondold át ezt a számot. Te bevállalnád, ebben a világban?

dr yetee 69 2013.04.01. 16:02:28

@vega2: Most meg Balogh miniszter,meg Halász,ez jobb?

Jesus on the cross 2013.04.01. 16:05:30

Hogy is szól a mondás(?!)...Egyszer fent,másszor lent...
Amikor én csóringer voltam senkit nem érdekelt...
Egy voltam a sok közül,mint bárki más és ma is az vagyok...
Akinek nem tetszik el lehet menni,mondta "Feri",de ha másképp fogalmazott volna a fasz talán érthetőbb lenne,mindenki számára..Lefordítva: Aki nem elég tökös,hogy feltalálja magát nehéz körülmények közepette is,az menjen isten hírével.
De máshol sem fog megélni...
Én maradok.
Leszarom ki van kormányon,mekkora a rezsicsökkentés,vagy ki a köztársasági elnök és mennyit plagizált.
Szóval engem nem hat meg senki nyomora,vagy épp királyi pompában tündöklő élete..
Aki el akar menni ég vele...

Mlinarcsik 2013.04.01. 16:05:41

"Mert az a helyzet, hogy ez az ország lassan, de biztosan a melldöngető bunkók és menetelő tahók országa lesz. "

Nem sajnos az a baj kedves cikkiro, hogy TE sem mersz szembenezni az igazsaggal!! Az orszag nem "lesz" hanem mar az ! "a melldöngető bunkók és menetelő tahók országa"

Csak vess egy pillantast a kommentekre!

Tisztelettel!

Mlinarcsik 2013.04.01. 16:09:08

Bor B.: Nyugodj le es olvasd el a bejegyzest megegyszer. Es most vegig ! :) Mielott mocskoldni kezdunk... Van abbol mar eppen eleg...

vega2 2013.04.01. 16:09:27

Komolyan nem is értem ezt a dolgot.
Kinek jutna eszébe egy zászlóból alsóneműt varrni?

Androsz · http://wikipedia.blog.hu/ 2013.04.01. 16:15:13

Ez a Gerendás egy megélhetési zsidó, aki azt, hogy egyszer egy nő azt mondta neki, hogy "te szemét patkány", ma azzal magyarázza, hogy azért, mert zsidó. Kösz, most már mindenki tudja, hogy zsidó vagy, bazmeg, eddig ugyanis senki nem foglalkozott vele. Veled sem, művészkém. És aki azért (is) megy külföldre, mert zaklatja (?) az adóhatóság – ezt tőle tudjuk –, a ne azzal takarózzon, hogy itt nácizmus van.

Ez az egész dolog teljesen rendben van, ez a tetű több szóra rendes esetben nem lenne méltó.

De autognomia, ha te az LGT-t, Koncz Zsuzsát és Zoránt basztatni mered, akkor nagyon kínos helyzetbe hozod magad, mert nyilvánvalóvá válik, hogy semmit nem tudsz róluk, talán mert szabad idődben tuc-tucot tömsz a füledbe. Elárulom, a nevezettek nagy zenészek, és felülmúlhatatlan értékeket helyeztek el a magyar zenében. Lehet, hogy nem divatosak, megkopott az emlékük, de Beethoven és Chuck Berry sem most szerepel a Tököm Rádió eheti mérvadó slágerlistáján, aztán mégsem nevezik őket zenei nullának. Ismerkedj a 90-es évek előtti időszak zenéjével, zenei élményekre fogsz bukkanni.

tippan67 2013.04.01. 16:19:59

Mondtam már máshol is, megélhetési fasisztázó.
Az meg hogy kinek milyen díja van ma számít valamit? Például egy jó kis Táncsics díj?

Julian Plenti 2013.04.01. 16:21:31

Nem baj, marad nekünk Pataki Attis, Ákos, Kerényi, Magyar Művészeti Akadémia stb.
ja és a Kárpátia nevezetű kommersz-rock.

don07 2013.04.01. 16:21:38

Nos. Kedves cikkíró! Megszólod Szaniszlót (ha nem is nyíltan), pedig:

"Sokkal szomorúbb, hogy ma Magyarországon lehet ilyen terminusokkal illetni azokat az embereket, akik valamit letettek az asztalra. Valamit, akármit, bármit. Amit nem kell kötelezően szeretni, sőt. "

Ez volt az egy.

Aztán, jön a kettő.

"Liszt Ferenc díjas, Huszka Jenő díjas, Emerton díjas művész, aki a Magyar Köztársasági Érdemrend lovagkeresztjének tulajdonosa is"

Ezeket a díjakat kik osztják? És kinek? :)
A díjak semmit nem érnek. Az eladott lemezek, a rajongótábor, a meghívásos fellépések stb. Na, ez a mérvadó. A díjak annyit érnek, mint akik osztják őket.

És mérhetetlen sötétséged VAGY ugyanolyan méretű aljasságod jól mutatja a következő rész:

"Mert az a helyzet, hogy ez az ország lassan, de biztosan a melldöngető bunkók és menetelő tahók országa lesz. Egy ilyen országnak nem kell Gerendás Péter, ide a Való Világ kell, az X-faktor, a békemenet és a rezsicsökkentés."

Nagyon jól tudod, hogy a szemetet nem veszi be a "menetelő tahók" gyomra.

tippan67 2013.04.01. 16:23:15

@Julian Plenti: Ők majd egy másik kormány alatt mennek el, valami más mondva csinált indokkal.
Demagógia

kispisti 2013.04.01. 16:31:21

talán a kétkezi munkát majd egyszer megfizetik v.hol a világban,addig keressünk jobb országot

OminózusZsé 2013.04.01. 16:34:20

@Androsz: Fuss neki újra, öregem!:) Szövegértési nehézségeid vannak? Nem baj, de értelmezz, mielőtt böfögsz!

Húsleves 2013.04.01. 16:35:54

@Androsz:
Ami az LGT-t, Koncz Zsuzsát és Zoránt illeti, nem igaz, hogy megkopott az emlékük, felesleges róluk múlt időben beszélni. A rádiók most is játsszák a számaikat. Koncerteket már ritkán adnak, de ha adnak, akkor tömeg gyűlik össze.

bigthereal 2013.04.01. 16:36:03

a franciáknál zsidókat lőttek halomra, zsinagógákat gyújtanak fel, a németeknél rendszeresek a török/kurd/albán/német összecsapások, az angoloknál a pakikkal balhéznak nap mint nap, a románok/szlovákok/szerbek/ukránok magyar és cigánygyűlölők, és ennek hangot is adnak naponta, de természetesen csak nálunk van rasszizmus, meg antiszemitizmus.
nagyon unalmas ez a duma...

Magyarországon semmivel sem erősebb a rasszizmus, mint más európai országokban, aki mást állít, hazudik!

gerendás pedig erre fogja az élhetetlenségét, lúzer a manus...

Miért nem gátak épültek stadionok helyett? 2013.04.01. 16:36:33

A haza érdekében Orbánnak mennie kell.
Mindenhonnan csak a szivatást kapjuk, ez az ocsmány, sunyi, aljas diktatúra nem kell már.
Soha többé kétharmadot, ezek ellen össze kell fogni mindenáron!

patroklos 2013.04.01. 16:38:43

mondjuk sokan ha bajban vannak keresnek itt ott valami más munkát is, hátha könnyebben el tudja tartani a gyerekeit, sokan adják fel az álmukat, szakmájukat, és persze sokan(kb félmillió) meg elmentek külföldre, mint ahogy gerendás péter is tervezi.

Éhes_ló 2013.04.01. 16:43:33

Ez bizonyára közismert:
Gerendás Péter (gitáros, előadóművész): Herényi Károly MDF-képviselő veje. Apja: Gerendás Iván ÁVH-s százados.

Tényleg marha szarul mehetett neki és a családjának az elmúlt 40-50 évben, ezért már érdemes egy alaposat nácizni.

No pá, remélem nem egyedül lépsz.

Measurer 2013.04.01. 16:53:45

@csak egy néző:
tkp. a Kanadai Magyar Hirlap is azt hiányolja, hogy nincs valami mellékállása Gerendás Péternek.Zenélésből önmagában Kanadában sem lehet megélni.
kanadaihirlap.com/2013/04/01/a-szelsojobboldal-eloretorese-miatt-hagyja-el-magyarorszagot-gerendas-peter/

high up! 2013.04.01. 17:02:35

@Éhes_ló:

Bizonyára közismert: Éhesló egyik felmenője a Kádár rendszerhez volt simulékony a másik meg a Hothyéhoz.

Na mit szólsz apafej, milyen frankón bizonyítottam, hogy ki is vagy te?
Köztünk szólva, ez a bayerzsóti-Magyarnemzetes leleplezési és bizonyítási módszered kurvára unalmas már 2013-ban. Csak azt bizonyítja, hogy a fejedben nem vagy alkalmas a mai korszakban élni.

zsola78 2013.04.01. 17:06:56

@Measurer: hát ez megint egy hiteles cikk lett... 1 mondat igaz belőle...

high up! 2013.04.01. 17:20:50

@Fullánkos Algol:

Ezt jól mondtad. A 2014-es választások nagy tétje az lesz, hogy sikerül-e Az Orbán-Vona párosnak visszavezetni a magyarokat Ázsiai Etelközbe, vagy jönnek mások, akik Európába vezetik vissza a népet.

Magyarnaba 2013.04.01. 17:23:47

Tőlem a nyafka művészlelkek akármilyen ürüggyel elmehetnek. Én is vakvágányon töltök hosszú éveket, úgyhogy el is döntöttem a következőket:

1. Én innen sehová sem megyek. Ideiglenes jelleggel sem. Akkor sem, ha fordított holokauszt lesz (egyébként nem lesz), tömegével öldösik a cigányokat, lebombázzák a Dél-Dunántúlt, vagy csinálnak egy'56-os jellegű megtorlást.
2. De ha végül úgy néz ki, hogy mégis meg kell dögölni, akkor pár szarházit magam előtt hajtok a túlvilágra szolgának. Ezt szeretném tudatni szélsőjobbos és külföldi beavatkozásért rinyáló liberális polgártársaimmal is. Ja, és sokan vagyunk így, ilyen vagy olyan formában túlélünk mindannyiótokat.

Larry Silverstein 2013.04.01. 17:25:56

Nem ismerem Gerendás zenéjét.

Mint ember olyan mint Dániel Péter, köpködi a fészkét, mert tönkrement anyagilag. Szánalmas.

zajos1 2013.04.01. 17:28:59

Kár volt így elmenni-e. Az hogy szakmailag sajnos tényleg selejtek vannak foglalkoztatva, tény, de a fasizálódással dobálni minket itt maradtakat nem szép dolog, vallta volna meg őszintén, megélhetési gondjai vannak, persze nem csak neki.
Azért azt halkan megjegyzem, hogy pont a liberális társadalom miatt nincs állása, mert elbutították az embereket, akik a giccsre lett vevő...

hazug fidesznyik (törölt) 2013.04.01. 17:29:34

@Ches Desmond: " "El lehet innen menni". Ki is mondta?"

Anyád.
Azon kívül Fletó mondta, a hozzád hasonló adócsaló, hazaáruló náci, gárdista,nyilas, orbánista söpredéknek. Megvan, köcsög?

komplikato 2013.04.01. 17:31:10

@Ches Desmond: "El lehet innen menni". Ki is mondta?

Nem az a lényeg, hanem KINEK is mondta?

komplikato 2013.04.01. 17:33:10

@Swg: Szerinted a "tehetség kutató" (LOL) műsorokkal mi baj lehet, amikor már a zsűritagok élő műsorban képesek azon dühöngeni, hogy nem a tehetségesek kerülnek be eleve? Egyik kedvenc oldalamon már azon törpöltek az odajárók, hogy miként vetessék el az adott tévé csatornától a liszenc jogokat amiért ekkora trágyát sikerült előállítani műsor helyett. Pedig hidd el elég vegyes arcok járnak oda.

szandé 2013.04.01. 17:34:25

A gyerekei biztosan nagyok már, eltartják külföldön.

high up! 2013.04.01. 17:35:18

@komplikato:

Azoknak mondta okostóni, akik szóvá tették, hogy gyúrtcsány elkúrásait nem lesz majd hajlandó a cégük megfizetni.

komplikato 2013.04.01. 17:38:16

@zajos1: "de a fasizálódással dobálni minket itt maradtakat nem szép dolog, ..."

Nézd, elolvastam egy hírportálon az eredeti levelet.
És azt gondoltam, hogy igen elég csúnya gondok vannak, DE EKKORA nincs! Azt gondoltam túloz ez a Gerendás.

Utána elolvastam a saját FB profilján állítólagos ismerősei által írt hozzászólásokat. Tele volt "mocskos zsidózó" írásokkal.
Utána benéztem pl. ide a "Jobbegyenes" blogba. Tele van náci fröcsögéssel, meg zsidózással. Nem vagyok zsidó, átlagos kárpát medencei "keverék" vagyok, nem tudom teljesen átérezni a Gerendás ilyen irányú helyzetét, de az, hogy itt valami k*rva nagy baj van rengeteg ember fejében az most már holt biztos.

Szóval SEMMI nem bizonyítja jobban Gerendás első bekezdésének sajnálatos igazságát, mint az annak "cáfolataként" létrejött nem kicsit náci hozzászólás halmazok sokasága ... és azok írói vannak annyira beszűkülve, hogy nem is veszik észre.

komplikato 2013.04.01. 17:40:19

@high up!: Magas járulékokról volt szó. Még szerencse, hogy azóta nem nálunk a legdrágább a bruttó bértömeg, igaz? Ja nem igaz, mert most is az. Hála unortodox szabadságharcosaink "hatalmas eredményeinek". És akkor konkrétan leírom, hogy a szegény CSÓRÓ TP100 milliárdos tag Széles Gáborkának mondották ezt, aki olyan jól elprivatizálta az Ikarust hős hazafiként ...

sanche_ 2013.04.01. 17:41:25

Én ezt a Gernedás Pé.tzert nem ismertem, csak így névről és, hogy írt pár dalt jó énekeseknek is. Nem ismertem, nem volt vele bajom.

De a kirohanása több, mint undorító. Eleve két fajta országot elhagyó van. Van, aki szép csendben lelép egy másik országba dolgozni, mert ott jobban kereshet, nyugodtabban élhet, stb, ez rendben van.
És vannak ezek a gusztustalan lények, akik politikai és vallási okokra hivatkoznak, hazudnak és ítélkeznek és nagy hangon mennek el, de mindezt csak azért, hogy reklámot csináljanak maguknak. Lásd a kanadai és a francia cigányok, akiket azóta is próbálnak visszazavarni Magyarországra. Soha életükben nem dolgoztak, sokan kifejezetten bűnözők voltak, emberek életét tették tönkre, ezekután elmentek nagyhangon külföldre, hogy őket üldözik. A befogadó ország örült, hogy demokratikusabbnak látszódhat egy másik mellett, így örültek a lehetőségnek. Aztán kiderült, hogy a befogadottak jórésze nem hajlandó dolgozni, a gyerekeik nem járnak iskolába és így már mindjárt kényelmetlen lett nekik. Visszatérve Gerendásra, Ő is ezt a kártyát játssza el. Ha korrekten, szép csendben költözne el, akkor szembesülne azzal, hogy, ha adót csal, akkor külföldön is rászállnak, ha a sok eszével hitelből vesz autót, mert neki nem jó ám akármilyen és azonnal kell neki az autó, és nem fizet, a bank rászáll, illetve, hogy a kutya nem hívja fel fellépni. Viszont, ha szétkiabálja, hogy Ő egy óriási művész és vallási alapon elkergetik, akkor egyből lesz olyan ország, aki gyorsan megélhetést biztosít neki. Ezek a férgek ezt csinálják..amúgy félreértések ne essék, ez nem faji, vagy vallási kérdés.. Egyszerűen vannak ilyen gerinctelen emberek. Volt idő, mikor ezek nem állítólagos fasizmus elől menekültek, hanem állítólagos kommunista terror elől. Azokban az időkben is voltak, akik csöndben mentek el, azért, hogy több pénzt kereshessenek, ezzel nem volt gond, viszont sokan kijátszották, olyan sportolók, akik a legkevésbé voltak üldözöttek - hogy azt mondták, hogy üldözik őket, mert ezt akarták hallani a befogadók.

Gerendás nem azért nem tud megélni, mert üldözik, hanem, mert érdektelen. Én is utálom a mai "tehetségkutatókat", de érdekes módon azért a régiek közül vannak akiknek nem megy rosszul ma sem. Vannak mindenfelé nyíltan politizálók, mszp-s, lmp-s, fideszes, jobbikos.. Ez nem ezen múlik.
Az, hogy milyen pártállású az max a díjain érvényesül, amiket politikai alapon osztogatnak (és Gerendás is kapott ilyet!). Gerendás valószínűleg életében a tízszeresét kereste annak, amit egy átlag magyar. És akkor a művészkéknek járó kedvezményes adózásról nem is beszéltünk, amit mellesleg nem tudom milyen jogon kapnak..

Magyarország ma egyáltalán nem nevezhető rasszistának, ennél jóformán csak rosszabbak vannak. Jóformán minden fejlett országnak megvan a maga problémája, a társadalmi feszültségek, a túlzások, a kirekesztések és a probléma leegyszerűsítése gyűlölködésre...Németországtól kezdve, Norvégián át, Angliáig ezek mindenhol megvannak, jobban is, mint itt. @csak egy néző:

" Geendás aztírtaa kocsijáról, hogy márakkor 200.000 km voltbenne, amikor megvette. "Miert vállalt 6 gyereket?" teszed fel a primitív kérdésedet? Mert, amikor még arra vállalkozott, hogy 6 gyereket ad ennek a nemzetnek, akkor még úgy nézett ki,hogyel tudja tartani,abból, amihez ért.Az az ő szerencsétlensége, hogy ebben az országban a művészetéből nem tudmegélni, "

Azt írta igen, meg még sok más hazugságot is. Ez nem Gerendásnak szól, hanem mindenkinek, akik kocsit vesztenek el hitel miatt. Nagy marhák. Az autó egy közlekedési eszköz, aki nem tud venni olyan hitel nélkül, ami kinyírja a családot, az ne vegyen autót.
Nem hat, hanem KILENC gyereke van. Ezzel nincs gond, csak éppen ne sírjon, ha nem tud ennyit eltartani. Ha most nem tud, akkor ellenben azzal, amit mondtál, 4-5-8 éve se tudta volna.
És főként, ne csinálj úgy, mintha ez ajándék lenne. Nem az. Ez az Ő választása. Amúgy nem ítélem el a nagycsaládokat, lehet szegénységben is korrekten megélni, szeretettel felnevelni a gyerekeket, de ismétlem, aki ezt választja, az ne sírjon. Nem Ő fizeti az adót értük..

Larry Silverstein 2013.04.01. 17:43:03

@komplikato: Ez pont ugyanaz mint a négereknél és a cigányoknál.

Gerendás tönkrement, Dániel Péter mint ügyvéd nem keres pénzt. A Sirály nem fizetett bérleti díjat.

Nyilván mi más lehet a gond mint a fasiszmus? Me' nigger vagyok, ugye? Me' zsidó vagyok! Ez is gusztustalan pofátlanság, megértem a mocskoszsidózókat(konkrét ügy kapcsán), bár az is igazságtalan azokkal szemben akikkel nincs baj.

Fullánkos Algol 2013.04.01. 17:44:21

@Magyarnaba: nem szolgái lesznek a fajtádnak odaát hanem börtönőrei

hazug fidesznyik (törölt) 2013.04.01. 17:46:28

@Larry Silverstein: "Nem ismerem Gerendás zenéjét."

De mint embert ismered, ugye? Orbán-buzi (Vona-buzi).
Ha valaki elhagyja a hazáját, az már mindegy, hogy lelkileg vagy anyagilag ment tönkre. Az már a vezetők szégyene, ha az állampolgár elhagyja a hazáját. Csak hogy megnyugtassalak: ez nem lesz még egyszer nyilas ország. Ha a buta nép nem is, de az EU meg fogja akadályozni. Tapló.

sanche_ 2013.04.01. 17:48:13

@komplikato: "Szóval SEMMI nem bizonyítja jobban Gerendás első bekezdésének sajnálatos igazságát, mint az annak "cáfolataként" létrejött nem kicsit náci hozzászólás halmazok sokasága ."

Ez azért nem ilyen egyszerű. Az emberek egyszerűek és sötétek, ettől még nem lesznek fasiszták. Csak tudod ez a mocskos (és nem azért, mert zsidó, ha egyáltalán az) hazug szemétláda itt az emberek arcába köp és az adócsalása és a sikertelenségének árnyékában at mondja az embereknek, hogy ezek a nácik elüldözik.
Na ilyenkor jön elő azokból is a náci, akikben amúgy nem nagyon lenne.

Tudod, ha azt mondják rád, hogy te egy mocskos tolvaj vagy, akkor lehet, hogy utána tényleg az leszel.

Ha azt mondják Kis Pistának, hogy "Te büdös rasszista elüldözöd ezt a szegény Petit" - ha ilyen igaztalanul vádolják meg Pistit, akkor Pisti lehet azt fogja mondani, hogy menjen is el a mocskos zsidó.

Gerendás csak hangulatot keltett, és nem csinálta rosszul. Van annyi rossz ember, akit könnyű felhergelni, hogy azzal bizonyítson ilyen hazugságokat. Ha Németországban élne és török lenne és azt mondaná hangosan, hogy elmegy a sok törökgyűlölő neonáci miatt, elhiheted, hogy egy hétig mocskolnák a neonácik. De ugyanezt gyakorlatilag bárhol elsüthetné és ugyanez lenne a reakció.

hazug fidesznyik (törölt) 2013.04.01. 17:50:26

@Larry Silverstein: " gusztustalan pofátlanság"

Igen, az hogy apád meghagyott. Pedig előtte 9 hónappal, ha anyád megtanult volna rendesen oboázni, nem kellene a hányadékodra reagálni. Csak az a baj, hogy ebben az országban a beltenyészet miatt mindig újratermelődik a genetikai hulladék. Náci zombik, nyilas hazaárulók és orbánista csőcselék országa.

Measurer 2013.04.01. 17:52:10

@zsola78: tkp. az anyagi problémák Gerendáséknál folyamatosan jelen voltak. Ennyit ér a gyereknevelés szempontjából a családi adózási kedvezmény, ha nincs miből leírni.
premier.mtv.hu/Hirek/2010/09/27/08/Gerendas_Peter_a_Szempontban_.aspx

quadcore 2013.04.01. 17:52:29

@Swg: Az év kérdése. De gondolom tini vagy, azért kérdezed, ha nem, akkor sajnállak :)

Fidesz = nácigecik (törölt) 2013.04.01. 17:52:30

Sok buta suttyó paraszt kommentelő!
Szégyellem hogy magyar vagyok!
Bárcsak lőnék minden átkozott zsidózót homlokon ötször!
Inkább takarodjatok Ti az országból Kolompár Viktorral és a sleppjével együtt!!
Melldöngető, fasiszta, agyatlan szarháziak!

sanche_ 2013.04.01. 17:55:19

@hazug fidesznyik:

Egyáltalán nem szégyen egy országnak sem, ha elhagyják.

Evolúciósan eredendően természetes folyamat az, hogy az ember oda megy, ahol úgy érzi, hogy jobban fog élni.

Az is egy szánalmas dolog, hogy egyből Orbánoznod azt, aki elítéli gerendást? Van pofád neked Orbánoznod?? Hát mivel vagy jobb, mint a rasszisták és mint a fidesz droidok?

Nem kell ahhoz ismerni gerendást, hogy máris megutáljam..Aki azzal akart pénzt keresni, hogy itt hazudozik össze-vissza, közben másokat mocskol, hát...
És rohadtul unom, hogy, ha a kommunista menekülteket szidom, akkor jönnek a hozzád hasonló primitív baromállatok és azt mondják zsidó vagyok, ha meg az ilyen gerendás-féle álüldözötteket szidpom, akkor meg mindjárt Orbánista vagyok... Annyiban vagyok rasszista, hogy a hozzád hasonló primitíveket utálom. De nem a vallásoddal és nem a hajszíneddel van a bajom, efelől biztos lehetsz.

komplikato 2013.04.01. 17:56:17

@Larry Silverstein: Az utolsó mondatodat nem tudopm értelmezni, eddigi hozzászólásaid alapján magad vagy az említett halmaz, amivel nem értesz egyet.

Dániel Péter elmebeteg. Amikor elment szobrot festegetni ismeretlenként is leírtam neki miért hülyeség, meg még gondolom pár százan, de látod nem hatotta meg. Hogy a francba jön ő Gerendáshoz?

A Sirály idekeverését megint nem értem, ha köztörvényes ügyek voltak, miért nem a hatóság intézkedik? Ha nem a hatóság intézkedik és így nem tudják megoldani, miért sír a másik fél szája? Engem pl. hidegen hagy az ügyük.

A Gerendás levél második bekezdése szól anyagi ellehetetlenülésről, még is szándékosan összemossák itt IS sokan az első bekezdéssel.

Az első bekezdés VALÓSÁG TARTALMÁT pont a rengeteg antiszemita és náci behányás IGAZOLJA, nem a Gerendás. Nekem ő nem haverom, nem rokonom és mivel zeneileg műveletlen vagyok a munkássága se szívem csücske.

Hogyan kéne a jogos és valós rasszista veszélyt megkülönböztetni az egyébként létező, általad is írt etno-biznisztől? Biztos van erre máshol civilizált módi.

Nekem mint itt élőnek kezd a tököm tele lenni vele, hogy mindenhol csak arról sutyorog egy csomó ember, hogy minden rosszról a zsidók, cigányok, románok, szerbek, szlovákok, németek, franciák, angolok, amerikaiak, arabok meg a kis zöld UFO-k tehetnek CSAK MI NEM tehetünk semmiről. Hát egy nagy lóf*szt nem. Fel kéne már ébredni.

sanche_ 2013.04.01. 17:58:58

@Fidesz = nácigecik: " Ti az országból Kolompár Viktorral és a sleppjével együtt!!
Melldöngető, fasiszta, agyatlan szarháziak!"

Gratulálok, elárulom, hogy a Kolompár Orbán egy fasiszta gúny.. tudod te, hogy mi az a fasizmus? Ja igen, mert Te is fasiszta vagy...ne rohanj ki ellenem, Te írtad...

...Na meg másik sorodban is kijött belőled a fasiszta:
"Bárcsak lőnék minden átkozott zsidózót homlokon ötször!"

Érdekes, a nácik pont ezt mondják:"Bárcsak lőnék minden átkozott zsidót homlokon ötször!"

Mi a különbség? Szerintem semmi... gyűlölködő állat vagy te is, mint a nácik...

Éhes_ló 2013.04.01. 18:00:14

@high up!: remélem mész vele. Vár bennetek jeruzsálem, ott lesz nektek a kánaán...

vezér01 2013.04.01. 18:00:33

Zsidózás,cigányozás,buzizás egyfelől,bunkómagyarozás,micisapkázás,tetemcafatozás másfelől. Bakay Kornél csak egy áltudós,aki viszont ta-
gadja a vörös lágerek /haláltáborok/ létét,az professzor a Corvinuson. /Marx Károly Közgázon/.A vörös csillag dicső jelkép,abszolut EU konform,a több ezer éves svasztika meg náci találmány. Irigylem Gerendást,neki van hova menni.Nekem se az "elmúltnyolcévben",se most nem osztottak lapot.

hazug fidesznyik (törölt) 2013.04.01. 18:00:53

@lokotus: "Annyiban vagyok rasszista, hogy a hozzád hasonló primitíveket utálom."

Nem kell a rizsa, öreg, úgy vagy náci, ahogy vagy. Én még a hozzád hasonló nyomorékokat sem utálom, csak sajnálom őket, hogy visszamaradtak a fejlődésben.

kifordított nagyanyó 2013.04.01. 18:01:53

A fasizálódás hülyeség szerintem,de sok sikert neki.

vezér01 2013.04.01. 18:03:37

@lokotus: Óriási a különbség ! Ha én lövetnék ,az teljesen jogos.Ha engem lőnének,az viszont fasizmus!

hazug fidesznyik (törölt) 2013.04.01. 18:04:34

@high up!: "Azoknak mondta okostóni, akik szóvá tették, hogy gyúrtcsány elkúrásait nem lesz majd hajlandó a cégük megfizetni."

Igen? És mi van azokkal, akik a vezíred elkúrásait nem akarják fizetni? Ez megvan, gyökér?

Éhes_ló 2013.04.01. 18:04:55

@komplikato: szerintem gerendás ávhcsemete felébredt.
végre kimondta mait nap napo után hallot édeasapjától évtizedeken át.
A mocskos náci, fasiszta magyarokról.
Talán épp időben lép olajra, hogy megússza és így eladhatja, viheti a megörökölt, ÁVH által nekik juttatott (lopott) vagyont is. a képeket, bútorokat, zongorát, villát.

Talán ideje lenne neked és a magadfajtáknak is felébrednetek, mert jól látható hová vezet ez a stílus amit nyomtok és lehet a lopott holmit már nem lesz lehetőségetek gerendás módjára kiárusítani az alija előtt..

_most_ 2013.04.01. 18:05:49

inkább a nácik hagyják el az országot.

hazug fidesznyik (törölt) 2013.04.01. 18:07:09

@vezér01: " Ha én lövetnék ,az teljesen jogos.Ha engem lőnének,az viszont fasizmus!"

Nem. Ha téged lövetnek, az igazságszolgáltatás.

hazug fidesznyik (törölt) 2013.04.01. 18:08:27

@Éhes_ló: Hát igen, a te anyád sem tudott rendesen oboázni...

_most_ 2013.04.01. 18:08:39

@Éhes_ló: a magad fajtának kéne felébrednie, mert a történelem megmutatta hova vezet a nácizmus, a biztos megsemmisüléshez.

komplikato 2013.04.01. 18:11:10

@lokotus:
1. Nem fasisztát írtam, hanem NÁCIT.
2. Akiből ez kihozza a "zsidózást" az antiszemita vagy náci, nem érdekel, hogy az év többi 364 napján letagadja. Normális emberektől soha nem láttam ilyen reakciót. Amiről írsz az nem létezik.
3. A bárhol elsütheti leírásod meg azért értelmetlen, mert a saját FB profiljában az állítólagos ismerőseinek egy része büdös zsidózta le! Nem a Gipsz Jakab átlag blog kommentelő, nem egy ismeretlen paraszt bácsi Szabolcsból, hanem a saját ismeretségi köre! Azért elég súlyos mentális szennyezettségre utal ez. Hiába bagatelizálod.

Amúgy meg vicces amikor itt bizonygatják, hogy nincs is itthon náculás. Bakker antiszemita rasszista családban nőttem fel, amikor iskolába jártam tele volt szkinheddel ... és azóta minden kilátástalan évvel tovább nő azok száma akik CSAK MÁST és csakis mást tudnak okolni az életük kudarcaiért. Pont mint Gerendás.

sanche_ 2013.04.01. 18:11:20

@vezér01: Én is erre jutottam, de valahogy még mindig nem értem..de bennem van a hiba :)

Ahogy a haverkád nem tudja mi az a fasizmus, úgy gondolom te se, hogy mi az a náci.

Olyan ez, mint mikor a jobboldaliak lekommunistáznak MINDEN dolgot, amit a rosszhoz párosítanak, úgy, hogy közben azt se tudják mi az a kommunizmus... :)

A fidesz és a szélsőjobboldal pont ezzel vált az értelmesebb emberek körében nevetségessé, hogy azokat kommunistázták és zsidózták, akik nem azok..
De ez fordítva is igaz.

high up! 2013.04.01. 18:12:40

@hazug fidesznyik: @komplikato:

mit handabandáztok itt gyurtcsány trollok? Kurvára nem megy át a módszeretek, hogy nadehát aZorbán is elkúrta, ezért aztán Feri rendben van. Lószart van rendben. Titeket a Blogger Géza meg a Lencsés Pityuk társaságában kell a történelem szemétdombjára kidobni. Ugyanaz a szarevő fajta vagytok.

high up! 2013.04.01. 18:16:20

@Éhes_ló:

Én már Európában vagyok butuska gárdista. Majd küldök neked Turul szobrokat amiket lehet a következő ciklusban naponta avatni. Na meg egy-két kiló zabot is küldök, mert teccik tudni turul szobrokból meg jeruzsálemeskesésekből nem lesz kajátok. Csak pont annyi, amennyi Észak-Koreában.
Pechetekre az se nektek jut, hanem a Zorbán-Vona vezeréiteknek.
De ti közben tarthatjátok a sávos zászlót.

tollas 2013.04.01. 18:17:42

Sajnálom, ha elmegy, de az ő döntése. Kár másra fognia, főleg ez az idióta antiszemitizmusozás...
Egy fasisztázóval kevesebb, végül ez is valami.

Amúgy hová megy, ahol jobb lesz neki? Izraelt nem javaslom.

komplikato 2013.04.01. 18:18:20

@Éhes_ló: Lopott vagyon, lopott vagyon. Adja vissza mindenki a lopott vagyont, pártállástól, származástól vallásától függetlenül.

Ez ugyan az a baromság, mint a "cigánybünözés". Nem baszki, nem csak a cigány bűnözőt kell basztatni, az összeset. És aki erre rávilágít, arra a magadfajta rásüti kamuból, hogy "védi" a cigány bűnözőket ... éppen ilyen okból lesz*rom, hogy valaki magyar, zsidó, bantu néger, kínai, vagy bármi. Nem érdekel a vallása se, amíg annak nevében nem gyilkolászik vagy nyúl törvénytelen eszközhöz. Aki bűnt követ el, bünhődjön, amit elvett adja vissza. Na de ez azoknak akik egyenlőbbek az egyenlőknél nem tetszik. Miért nem?

tollas 2013.04.01. 18:19:06

@_most_: Jobb ha a magyarokat gyűlölők.
Tőlem amúgy maradhatna, húsz éve még kedveltem is egy-két zenéjét, csak utána azt hitte, hogy ha zsidó, az már elég.

tollas 2013.04.01. 18:21:06

@komplikato: Sajna a cigányok közül ki a legtöbb gyilkolászó

sanche_ 2013.04.01. 18:24:50

@komplikato:
1: Jelen helyzetben teljesen mindegy, hogy nácizunk, vagy fasisztázunk..

2: Továbbra is azt mondom, hogy rengeteg a nagyon egyszerű buta ember, aki nagyon indulatos tud lenni, főleg, ha megsértik őket. Ezen lehet rúgózni, de felesleges. Tudod, mint a filmben, mikor Harlembe kellett menni a szereplőnek egy olyan felirattal, hogy "büdös niggerek"...

3: Egyrészt nem követem, hogy kik zsidóztak a profilján és, hogy Ők mióta az ismerősei(de szerintem te se tudod!) De lényegtelen is. Itt pont arról van szó, hogy egy viszonylagosan, névről ismert ember bejelenti, hogy elmegy a hozzád hasonló szőkék miatt, akkor én nem csodálkoznék, hogy, ha Te is elküldenéd a fenébe. Nem bagatellizálom el, csak azt mondtam, hogy Ő azért megy el, mert szerinte itt olyan van, ami máshol nincs, miközben jól tudjuk, hogy ez és ilyen mértékben MÁSHOL is van. Vagyis hazudik és abból próbál előnyt szerezni, hogy úgy csinál, mintha üldöznék. Esetleg ki is erőszakolja, hogy üldözzék, lásd a a fenti filmes példát...

Nincs náculás? Nos, ez is egy összetettebb probléma. Példának okáért nő a cigánybűnözés is -amit ugye divat letagadni-, ezzel arányosan nőhet a gyűlölködés is. Aki gyűlölködik az pedig egyszerűbb ember annál, hogy a bűnözőt gyűlölje..inkább az egész rasszot gyűlöli. Európa szerte egyre terjed a gyűlölködés, de közben a fő probléma ott van, hogy a problémákat próbálják a szőnyeg alá söpörni. Ez egyrészt, másrészt mindezzel együtt, itthon még mindig elenyésző a rasszista bűncselekmények száma, sőt, szinte kimutathatatlan. Budapesten jóformán nincs olyan hely, ahol ne lehetne végigsétálni akár fehérként, akár feketeként, akár cigányként. Ez a nyugatin nagyvárosokban elég ritka, sőt.

komplikato 2013.04.01. 18:26:27

@high up!: Gyurcsány troll ám a jó édes nénikéd. Hol láttad leírva tőlem, hogy nem tehet semmiről? Pusztán érzékeltetni szerettem volna, hogy akit elküldött a p*csába a "Feri", az vele majd' egy súlycsoportba (sőt) lévő kártevő volt. Most is az.

A Gyurcsány el lett küldve a francba és remélem éppen úgy eltűnik a DK-val együtt, ahogy sok más régi párt is megérdemelten. És ha van Isten akkor a Fidesz is követi, remélhetőleg az ország túléli őket, bár ők is nagyon igyekeznek, hogy ne így legyen. Amit a bértömegről írtam, az meg az "elmúlt 23 év" sara, felőlem mehetne ezért is sittre összes eddigi kormány összes tagja.

hakim 2013.04.01. 18:30:29

Az a baj tisztelt kommentelők, hogy nem értitek az egészet.Ha egy országól a kultúra ilyen vagy olyan szintű képviselői mennek el, gyakorlatilag mindegy is, mire hivatkozva, szegényebbek leszünk.És baj van, kurva nagy baj. Én is, te is, ő is, mindenki bajban van. Tapsolhatnak a jobbikos szarfaszúak, ujjonghatnak az identitászavarban leledzők, attól, hogy Gerendás Péter elmegy, nem lesz jobb és egyenesebb útja senkinek sem. Nem normáis országból - bocs, Magyarország- mindig elment és elmegy az, akinek elege van. Gondoljatok pl. Bartók Bélára. Persze, a nyilasgatyásoknak az ő neve sem mond semmit. Úgy, hogy örömködés helyett inkább szégyellje magát mindenki, aki ehhez hozzájárult. G.P. egyetlen dala többet ér, mint az egész rohadék gyűlölködésetek. Csókolok mindenkit. Hakim

Fejesrob 2013.04.01. 18:30:48

Jó utat, de boldogulj saját erődből. Az, hogy zsidó vagy, majd meglátod, az máshol még ennyit sem sem jelent mint itthon.

Ha mosod a poharakat és néha gitározol az is tehet boldoggá.

sanche_ 2013.04.01. 18:32:41

@komplikato: "Ez ugyan az a baromság, mint a "cigánybünözés" "

Az a helyzet, hogy a cigányok közt sokkal, de sokkal nagyobb a bűnözők aránya, mint a többiek közt... És tudod, ha erről nem beszélünk és nem találunk megoldást, akkor majd esetleg tényleg jön fasizálódás meg szélsőséges csoportok, akik majd tényleg öldökölni fognak.
Ha ezt el akarjuk kerülni, akkor szembe kell nézni a problémákkal és meg kell oldani őket.

Egyetértek azzal, hogy a bűnözés az bűnözés, nem is szabad kivételezni (de megjegyzem, hogy most kivételeznek!!), de, ha van egy probléma azt nevén lehet nevezni. Ha a kormányok azon fáradoznának, hogy csökkentsék a cigány bűnözők számát, akkor nem létezne az a szó se, hogy cigány bűnözés.

Éhes_ló 2013.04.01. 18:33:00

@_most_: gerendás kapcsán nem úgy tűnik, hogy a magadfajták maradnának.
Forró lett a talaj a lábuk alatt és a lopott cucc is fogytán már, lépnek.
Kapj időben észhez te is, nehogy mesüge légy és itt maradj a córeszben a végén..

Éhes_ló 2013.04.01. 18:35:44

@komplikato: szóltál már az ávh csemetének is a lopott holmiról és a bűnről amiben felnőtt, a vérről, ami az őt körülvevő tárgyakhoz, falakhoz tapadt, vagy csak nekem pampogsz itt értelmetlenül?

Megosztod velem gerendásfélék szembenézését a múlttal, vagy ez csak magyaroknak fenntartott kiváltság hetente?

Fejesrob 2013.04.01. 18:37:14

@hakim: Nem a jobboldali emberek a hibásak, hanem azok, akik az ilyen középszerű zenészeket felhasználják saját politikai céljaikra. Majd ejtik, hiszen őt már nem tudják eltartani. Ebben csak az a gond, hogy az illető pár év múlva azt hiszi, ő zenész és el tudja magát tartani.

Amúgy hiszed, nem hiszed, Gerendásból 12 egy tucat, csak éppen nyelveket tanul, képzi magát, a nehéz időkben vendéglátózik, itthon, vagy külföldön. Nem a jobboldal tehet róla, hogy Gerendás azt hitte, örökké megél abból, ha politikai pártok rendezvényén játszik, miközben iszonyú liberális.

Kapitalizmus van.

Éhes_ló 2013.04.01. 18:40:08

@high up!: haha, a gárdista az mi?
Ejrópáűban vbagy?
Melyikben?
A cigányokat deportáló, hazatolonocoló ejrópában?
A ciprusi bankbetéteket einstandoló ejrópában?
A görög hamisított statisztikákat kajáló ejrópában?

Mesélj nekünk szegény földhözragadt magyaroknak melyik a Te ejrópád ezek közül?
Esetleg ez:
hvg.hu/vilag/20120319_
Vagy ez:
www.metazin.hu/node/1092

No mizujs?

Éhes_ló 2013.04.01. 18:45:56

@hazug fidesznyik: a tied tutira jobban szopott, mert mesélnek róla a felcsúti cigányok is, mind a százan.
Fel voltak dobva a családodtól.
Örültek, hogy magával hozott téged is anyád a telepre a húgoddal, mert ilyen bulit még nem láttak.

Azóta is itt hazudozol, mert ez már egy hazug fidesznyiknek is sok lehetett.

luis5 2013.04.01. 18:47:06

@high up!: "vagy jönnek mások, akik Európába vezetik vissza a népet."
haver ez magas labda.
H Miferinkre v Libajnaira gondoltál mint vezetőkr, akkor kösz nem.

Muhammad Balfas 2013.04.01. 18:51:37

@hazug fidesznyik: Köcsög vagy te szarházi bolsevik mutáns. Mi van már nem tudjátok finanszírozni a "művészeiteket" buzipatkány. sebaj a helyetekre kerültetek: a történelem szemétdombjára a szadesszal együtt :)))

komplikato 2013.04.01. 18:54:19

@Éhes_ló: Neked van állítólagos tudásod és bizonyítékod erre az ÁVÓ-s szabad rablós témára, szólj akkor te. De továbbra se tartom ildomosnak az apák bűneit leverni az utódokon. Vagy ha igen, mi van a többi ÁVÓ-s, meg egyéb főkomcsi utódjával, azoknak nem kell szólni?

zobod 2013.04.01. 18:54:46

Egyetértek a szerzővel. Egy újabb nagyravágyó középkategóriás hagyja el az országot, hogy beülhessen a készbe, a jóba, aminek elérése itthon sem lehetetlen, de képesség, tehetség, és szorgalom kell hozzá. Ami neki nincsen, csak az ambíció. Mindegy, nincsen ebben semmi meglepő, ami meglepő, az a nagyon ciki pártpolitizálása. Pedig a tény az, hogy ballib kormányok idején kellett volna lelépnie, már ha valóban számítana neki az identitása, hiszen az mszp-szdsz idején hagyták 17%-os politikai párttá szerveződni a jobbikot, akkor hagyták kibontakoznia gárdát. Akkor persze ez a meg nem értett demokrata sem szólt egy szót sem. Broáf.

_most_ 2013.04.01. 18:54:56

@Éhes_ló: ha a magamfajta alatt a normális embereket érted, hidd el maradunk elegen és fel vesszük a harcot a nácikkal, nem adjuk fel, mint a franciák.

komplikato 2013.04.01. 19:02:55

@zobod: Ja, hogy te el se olvastad a posztot? Mert eléggé BENÉZTED ha szerinted a szerzővel értesz egyet. Vagy csak a "magyarabb mindenkinél" oldalról idézett bekezdést sikerült elolvasni?

zsola78 2013.04.01. 19:07:30

@Measurer: ne haragudj, de nem értem az összefüggéseket... 16 éve foglalkozok adójoggal, de biztos nem magyarázat az Ő helyzetére a családi adózás sikere vagy sikertelensége. Az adókedvezmények lényege (álláspontom szerint helyesen), hogy fizetendő adódból azokat érvényesítsd, ezzel ösztönöznek a bejelentett fogalalkoztatásra. De ugye tudjuk, hogy itthon sport az adócsalás és az, hogy akit lehet minimálbérre jelentenek be.

zobod 2013.04.01. 19:13:11

@komplikato: upsz, köszi, nem is ide akartam írni hanem a jobbegyenesre!

_most_ 2013.04.01. 19:18:50

@komplikato: egyetértek értek, elég megnézni a kommenteket és látszik, hogy mennyi a náci hozzászólás, amik alátámasztják Gerendás állítását, persze ez nem meglepő, a nácik egyszerűen ennyire ostobák, ilyeneknek egy horogkeresztet kéne késsel a homlokukra vésni, hogy egyből lássa mindenki, hogy nácik, ne tagadhassák le gyáván.

Fejesrob 2013.04.01. 19:24:52

@_most_: Gerendás a nácizás helyett inkább gyakorolt volna.

A te homlokodra kellene inkább egy vörös csillagot vésni. Ha már a párttagkönyvedet eldobtad, ezt nem tudnád.

high up! 2013.04.01. 19:25:12

@komplikato:

Na mit húzod fel magadat egybiteske? Te kezdted azzal, hogy Orbán vezíreztél az én irányomban. Ráadásul mosatásként arra, hogy elmebeteg Feri elkúrásait tetem szóvá. Vajon mire is regáltál ekkora hévvel?

Most meg itt ugrabugálsz hogy nem kapsz piros köcsögöt, mert rosszul vétted a leszerepelt vezéredet? Na menj le a Sparba, aztán vegyél magadnak fél kiló eszet, hátha a legközelebbi vitában nem azonnal buksz le.

high up! 2013.04.01. 19:26:20

@luis5:

Egy biztos, Orbán-Vonával az irány Ázsia. Csak nem Hongkong, hanem az Ural alja.

high up! 2013.04.01. 19:29:51

@Éhes_ló:

Abban az Európában éheske, ahol az átlagállmpolgár veled ellentétben vett már kezébe életében könyvet és el is olvasta. És a jövőbeli célja nem az, hogy Éheslóként Árpádsávos zázslótartó meg Turul szobor avató legyen aztán semmi több agysejt a fejben.

Fejesrob 2013.04.01. 19:35:04

Azért az itt nácizók gondoljanak bele. Gerendás a zsidó gagyimédiának nem kellett. Tv2, RTL.

A HírTV nem tehet róla, hogy Gerendás nem illik a profiljukba.

komplikato 2013.04.01. 19:37:47

@high up!: Hiába vetítesz, Gyurcsány elkúrta, védje meg a halál. Továbbra is fenntartom viszont, hogy a CÉLSZEMÉLY akinek az "El lehet menni ..." szólt, az tényleg elhúzhatott volna a vérbe. Ennek semmi köze ahhoz, hogy az ő kormánya is kalap sz*rt ért mint a jelenlegi.

komplikato 2013.04.01. 19:39:15

@Fejesrob: Ja hogy te kis buksid nincs tele cionista össze esküvés elméletekkel, de kb. a HírTV-n kívűl minden zsidó média?
Ez a naiv együgyűség ... erről regéltem, erről szólt a poszt is. :D

Fullánkos Algol 2013.04.01. 19:41:35

@vezér01: majd nézd meg hogy a világ zászlói között hányon szerepel vörös csillag és hányon szvasztika, aztán talán egyszer majd arra is rájössz hogy neked miért nem osztanak emberek között lapot

azbesztos 2013.04.01. 19:42:48

Ez az üldözöttség a koldulás egyik módja. A lófasz sem üldözte Gerendást, de ilyen dumával azt reméli nagyobb ázsiója lesz a libsiknél, és a tehetségtelenségét elnézik. Takarodjon.

Versenycsiga 2013.04.01. 19:43:07

@hazug fidesznyik:
De te, mint hős kommunista, te vagy a fény az éjszakában, igaz?

_most_ 2013.04.01. 19:47:07

@komplikato: az egész cionista médiában csak két igaz magyar adó van, a hír tv és az echo tv, melyek a gagyi zsidó médiával szemben hihetetlenül magas színvonalú műsorokat sugároznak.

Fejesrob 2013.04.01. 19:48:07

@komplikato: "Erről regéltem". Ki a faszom vagy te, kezdjük ott, hogy el sem olvastalak.:)

Measurer 2013.04.01. 19:56:46

@zsola78: nem vitatom a családi adókedvezmény jótékony hatását. Baráti környezetemben van azzal jól élő,legális jövedelemmel rendelkező nagycsaládos. A Gulyás-riportból ebben az esetben inkább a szociális rászorultság tűnik meghatározónak, ahol gondot okoz a gyerekek élelmezése, és felruházása. Elegendő a gyermekneveléshez kapott támogatás? Ráadásul a show-bizniszből egyre inkább kiszoruló művészember,akinek jelentősebb fellépése egy-egy fesztiválra korlátozódik, a devizahitelt a kocsira a legrosszabb időzítéssel veszi fel (egy éve van még, kb. a kétszeresét fizetheti ki egy roncsért- van barátom, aki tavaly menekült ilyen kondició miatt Németországba), .

Versenycsiga 2013.04.01. 19:57:32

sikerült a kommentek 98%-át végigolvasnom. Megállapítható, hogy nem fog összerogyni a blogmotor az itt belapátolt IQ súlyától.
Mindenki nácizik, orbánozik, anyázik... Tényleg itt tartunk?
Először is: divat manapság ebbe a szerencsétlen országba beletörölni a szaros csizmát távozás előtt. Emlékezzünk: annak idején Kanada is habzó szájjal osztotta az észt a menekült cigányokkal kapcsolatban, aztán most meg szerintük a biztonságos demokráciák közé tartozik Magyarország is. Csak nem bele tetszettek kóstolni a kisebbségi tempóba? Más. Mi itt nácirasszistafaszistabűnösök vagyunk, csak tudnám, hogy mi a halál faszáért. Én egy zsidót se bántottam. Cigányt se, pedig ez ellenkező irányban már mást mutatna. Nem bántottam egy svábot se. Nahát... De nekem vezekelnem kell. Mi a halál faszáért? Hagyjanak már békén ezzel a kibaszott nácizással, mert nem vagyok az, de ha sokáig ezzel vádolnak, lehet, hogy tényleg azzá válok. By the way: a legnagyobb nácik egyenesen a liberálisok, mert akkora gyűlöletet a többségi társadalom irányába még sehonnan nem tapasztaltam, mint a részükről. Diszkriminációk netovábbjai.
Szóval a fasz kivan az ilyen fenti búcsúlevelektől, függetlenül, hogy ki írta. Én sem mentem el, nekem is van családom, de veszem a fáradtságot tökmindegyhány évesen és nekiállok tanulni. De kikérem magamnak, hogy valaki csak azért, mert sikertelen/anyagi gondjai vannak/stb lenácizzon. Pártállástól, faji/vallási/világnézeti hovatartozástól függetlenül.

komplikato 2013.04.01. 19:57:40

@Fejesrob: Te meg Deutch Tomi személyesen ...? :D

@_most_: Ja, van tapasztalatom magas röptű "színvonalas" műsoraikról. A HírTV egyetlen színvonalas blokkja amiket a BBC-től vesz át. Az Echo meg nyomokban sem tartalmaz ilyesmit, azt direkt ilyen beteges üldözési mániás, összeesküvős bubusknak gyártják, ha a jóstévére van vevő, erre is lesz alapon ... Persze itt illenék felhozni a pozitív ellenpéldát, ami NINCS.

high up! 2013.04.01. 19:58:01

@komplikato:

Ajaj, ne játszd már meg magad. Ismerem a fajtádat. Ünnepelted gyúrtcsányodat 2009-ig, még talán antifasiszta tüntetésekre is eljáertál. Aztán 2010-ben felfogtad, hogy vezér elvtársad nem a Fideszt hanem a maszopot tette tönkre.
Mivel ma már nem gyurtcsi a baloldal vezére, most már be tudod vallani magadnak, hogy elkúrt mindent, most már utálhatod. Pechedre, ha mégis kritika éri az egykori szeretetett elvtársadat, rögtön kibugygan belőled a nadehátazOrbán is! Ezen elcsúsztál most is.

_most_ 2013.04.01. 19:59:20

@Fejesrob: nem meglepő, nem azért fizetnek, hogy elolvasd a kommenteket, hanem hogy írjad, átlag napi 30 komment nem is rossz...

komplikato 2013.04.01. 20:02:46

@_most_: Jelenleg Magyarországon olyan színvonalasnak mondható hírműsor ahol valódi külpolitikai hírek, Uniós hírek részletesen kifejtve vagy érdemi gazdasági hírek és elemzések volnának, olyan NINCS. Lehet kicsi hozzá az ország vagy a valóságra nincs igény vagy mit tudom én. De igen csak megdolgozott ezért az összes eddigi kormány ...
Viszont erős a gyanúm, hogy ha lenne ilyen, akkor nem lehetne embereket fél milliós tételekben hülyére venni és zsinóron rángatni.

Éhes_ló 2013.04.01. 20:03:02

@high up!: abból, hogy te nem olvasol könyveket, tévesen vonsz le másokra következtetéseket.
Abban is tévedsz, hogy pusztán azért, mert hányingerem van a magadfajta antimagyarokból gerendásnál, vagy nálad egy fikarcnyival is többre tartanám a politikai cirkusz bármelyik bohócát, legyen az libás, vagy vona.

Teszek rátok.
Magasról.

komplikato 2013.04.01. 20:05:19

@high up!: Továbbra is baromság amit írsz, azért mert gyújtogattam székházat még kint voltam a Kossuth téren még ha nem is sokat. Egyik politikust se menti a másik baromsága, lopása, bűne, stb. Szerintem ennek ellenkezőjét nem is írtam.
A baloldal jelenlegi vezérét pediglen Orbán Viktornak hívják ...

Kara kán · http://karakan.blog.hu 2013.04.01. 20:05:59

Felneveltette a gyerekeit a magyar adófizetőkkel, és most elhúz. Szép, mondhatom.

zsola78 2013.04.01. 20:08:01

@Measurer: A lényeg abban van amit mondtál. A legális jövedelemmel rendelkezők... Erre próbálják terelni a cégeket és az embereket.

Tudod a feleségem rajztanár, tudom milyen egy művésszel élni, de ostobaság és felelőtlenség 6 gyerek mellett évi egy-két koncertre koncentrálni, valami mást is kell mellette csinálni, mert az a gyerekei kárára megy. Kicsit megfordítva a godnolatmentet, GP számára fontosabb a zenélés mint a gyerekei. Ha ez nem így lenne, akkor keresett volna magának más munkát és mellette zenélhetne. De nem Ő nekiáll hisztizni. NEM VELE van bajom, hanem azzal amit és ahogy csinál, ennyi.

Hidd el sokan vannak így. Én 6 éven keresztül tanítottam és versenyeztem (tánc, salsa) és dolgoztam egyszerre. Nem esett jól (heti 5 edzés), de dolgoznom kellett, a tácot meg imádtam/imádom).

"Akinek ott van a szíve mindig talál megoldást, akinek nincs mindig talál kifogást..."

komissarlajos 2013.04.01. 20:18:50

@zsola78: Kicsit túl sokat foglalkozol a magad dolgaival, mely nem közügy. A téma: Gerendás elmegy külföldre. De ki az a Gerendás? Én láttam 1967-ben a Kisstadionban a Spencer Davies Grup koncertjét, 1988-ban Prágába a Rolling Stons buliját, Ray Philipset Pécsett 1965-ben, de ki az a Gerendás Péter? Amennyiben elmegy, úgy mi szegényebbek leszünk?

negondolkozz!majdénmegmondom! 2013.04.01. 20:30:59

Ez a féreg is a faji hovatartozásával takarózna. Normális ember köp egyet a "kiválasztott" melldöngető fajtátokra.

Pobjeda Rezső fémipari TMK-s 2013.04.01. 20:34:22

Adót kell fizetni, akkor már elmenekül? Már Egyiptomból is ezért kellett szaladniuk. Nem változtak semmit.
Biztos a náci magyarok akarják inkasszózni a házát, ugye? Nem a cionista fajtája.

komplikato 2013.04.01. 20:42:42

@Pobjeda Rezső fémipari TMK-s: Mondjuk civilizált országban a profit vagy nyereség után fizetsz adót. Nálunk majd 50 év múlva esetleg ...

Spacecake 2013.04.01. 20:54:20

csak nehogy meggondolja magát....

zsola78 2013.04.01. 20:55:12

@komissarlajos: Ez közügy? Mert ha igen az nagyon szomorú.... Lehet Őt szeretni vagy nem szeretni a zenéjét, de kit érdekel hogy miért megy el, főleg ha az indok totális hazugság...

Az hogy nem tud itt megélni, rendben lehet indok, de ehhez semmi közünk. Az (a vélemény) viszont, hogy ez az ország fasiszta meg náci, senkit nem érdekel és nem tartozik ránk.

parászta 2013.04.01. 20:58:16

@Az európai Orbán utálat miatt kapott ki az Erdei!: Ennyire nem lehetsz már bunkó!Talán a hó is az Orbán utálat miatt esett,Te tahó??Azért mert Te egy munkakerülő hugy agyú vagy ne általánositsd a kétharmadot.A madárt egyébként nagyon sajnálom.Az igazságtalan döntésbe olyan fajbarmok müködhettek közre mint amilyen Te is vagy.

komissarlajos 2013.04.01. 20:59:36

@zsola78: Én a magad dolgaira bátorkodtam mondani, hogy nem közügy!

_most_ 2013.04.01. 21:00:05

@zsola78: de ha senki se érdekel, hogy szerinte náci az ország, akkor mért támadják ennyire a náci kommentelők a véleménye miatt?

balfaszcsaszar 2013.04.01. 21:08:13

@komplikato: köszcs' +1 az UFO-k révén
annyi csak, hogy errefelé a medencében rettentő sok a semmirekellő buta ember, akik a szockóban nőttek fel, sajnos fejjel a falnak menés lesz/van belőle. emellett: sajnos kezd ciki magyarnak lenni a Lajtától nyugatra, pontosan az ilyen semmirekellő sumákok miatt.

zsola78 2013.04.01. 21:15:13

@_most_: igazad van rosszul fogalmaztam. Szóval arra semmi szükség, hogy a saját sikertelensége miatt, az Őt ért vélt és való sérelmeket felnagyítva elítéljen és hazudjon egy országról és annak többségét tudván azt, hogy két napon belül az egész világ elitél minket. Gerendás Péter azért akar elmenni, mert szarban van anyagilag és nem tud belőle kijönni, váltani pedig nem akar. Ez csak az Ő felelössége és nem másé, de ezért nem kéne mindekit megsérteni.

Hogy zsidóznak meg cigányoznak itthon? Igen és én sem örülök neki. De NEM AZ EGÉSZ ORSZÁG, hanem pár idióta, amiből él pár franciaországban, amerikában és többi országban is. De a hírek természetesen nem arról fognak szólni, hogy egy maroknyi/tucatnyi ember csoportja, hanem hogy az egész ország...

hazug fidesznyik (törölt) 2013.04.01. 21:15:22

Nem értem a sok büdös nyilast meg náci gyökeret, akik itt öblögetnek a turulszaros szájukkal. Ebből az országból a legtöbb tehetséges ember elhúzott a múlt században. Most is ez megy, amióta a felcsúti cigányvajda a magyarok vezíre. A "jobboldali" meg "nemzeti" kormányok csak pusztulást hoztak az országra, az elvesztett területeket SOHA nem fogják visszakapni. A frontokon legyilkolt emberekért SOHA nem fognak bocsánatot nyerni, mint ahogy a halálba küldött zsidókért sem. Mit akartok még?
Minden értéket, amit a művészetben, az iparban és a tudományban elő tudott állítani ez az ország, mind a magyar zsidóknak köszönhető. Minden Nobel-díj szintén.
Többet tettek le az asztalra, mint bármelyik turbó magyar közületek, több generációra visszamenőleg. Mégis büszkén magyarnak vallották magukat és Magyarországnak dolgoztak. Megértem, hogy ez fáj nektek.
De ha olyan okosak a magyarok, miért a zsidókat választotta a Jóisten? Láthatta pedig, hogy ott csatangolnak a pusztában, és ott tojnak, ahol éppen rájuk jön...
Ja, hogy az Isten liberális? Akkor nyilván nem Ő a hülye, hanem a nácik. Vágjátok, vagy lerajzoljam?

Csetepaté márki 2013.04.01. 21:17:20

A második vonalban születtem, és ott is maradtam...De a Rádiók nagyon keveset játszották a dalaimat, emiatt nem lehettek slágerek azok... a helyemet átvették a napi rendszerességgel jelentkező tehetségkutatónak álcázott valóságshowk hősei, akik három percig tündökölnek, de utánuk folyamatosan jön az utánpótlás, és mivel tehetségekben rendkívül gazdag ország vagyunk, kilátás sincs arra, hogy az elkövetkező 30 évben ne takarja ki valaki néhány percre a napot. Koncertek nincsenek. Felkérnek, aztán lemondják.
...Maradnak a vendéglátó helyek, ahol mikroszkopikus összegeket fizetnek, és néha még abból is alkudnak.

A többi mese. Ráadásul elég szánalmas egy "karriert" így befejezni. De legalább kitakarja néhány percre a napot, legalábbis itt az indexen. Ez is valami, ennyire futotta.
"Gerendás egyetlen mondata az, amire érdemes lenne odafigyelni"-írja bevezetőnek a posztoló, aztán következik, ami.
Aha, persze.

zsola78 2013.04.01. 21:19:23

@komissarlajos: A véleményemet a saját dolgaimmal és tapasztalataimmal tudom alátámasztani, illetve azt is miért nem szimpatizálok, azzal amit GP írt. Ez kapcsolódik a poszthoz, ami nem GP munkásságáról szól, hanem arról miért akar innen elmenni.

seagull 2013.04.01. 21:19:53

@Swg: ha magadtól nem jöttél rá, kár lenne magyarázni.

Frizuravarjú 2013.04.01. 21:20:16

Vidd az egész rokonságodat meg az imádott cigányaidat is!

Nem fogunk megkönnyezni benneteket, magyargyűlölő féreg nácik.

hazug fidesznyik (törölt) 2013.04.01. 21:20:19

@high up!: "nadehát aZorbán is elkúrta, ezért aztán Feri rendben van. Lószart van rendben"

Mikor olvastál tőlem ilyet, te köcsög?

Éhes_ló 2013.04.01. 21:21:26

@dennisthemenace: nem szóltam hozzád csicska.
A többesszám használatával már némi gondod van.

Nem beszéli más a kibucodban a magyart?

unionista (törölt) 2013.04.01. 21:22:13

azért "érdekesek" a kommentek. a "nincs itt semmiféle benáculás, de egy zsidóval hála isten kevesebb lesz" típusúak.

willdataa 2013.04.01. 21:30:29

* * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * *

A zsidó háttéruralomról szóló feltételezéseket mindenesetre nem gyengíti az a tény hogy miután az izraeli nagykövet megparancsolta a magyar kormánynak hogy azonnal vonják vissza Szaniszló Ferenc kitüntetését, a magyar kormány azonnal engedelmeskedett és Balog Zoltán visszakérte a kitüntetést.
Tehát annak az Izraelnek a nagykövete amely Izrael fegyveresei számolatlanul gyilkolják a gyermekeket, attól a Szaniszló Ferenctől, aki soha senkit nem bántott.

index.hu/kulfold/2009/04/23/izrael-gaza
2009. április 23., csütörtök 14:15
A WHO saját becslései szerint ráadásul 431 palesztin gyerek is életét vesztette.

www.nepszava.hu/articles/article.php?id=601972
2012. november 22., 15:02
A halálos áldozatok közül legalább 91-en civilek voltak, köztük 28 gyermek és 13 nő.

* * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * *

_most_ 2013.04.01. 21:32:10

@zsola78: az tény, hogy az utóbbi időben felerősödtek a náci hangok Magyarországon, lehet, hogy nem ez a legfőbb oka a távozásának, de van benn valami ironikus, amikor a jobboldaliak, akik a sikertelen életükért a zsidókat, cigányokat okolják, felháborodnak, ha valaki ugyanezt csinálja velük.

Éhes_ló 2013.04.01. 21:33:38

@unionista: ha jól értem akkor azt sugallnád, hogy aki szerint gerendás - miután nyilvánosan alaposan lehányta a helyet ahol eddig élt és az embereket, társadalmat amiből élt és kifejtette, hogy ezt virtigli zsidó gyerekként immár nem viseli el tovább - távozása hasznos a társadalmunknak az náci?

Jól értem, hogy a véleményed szerint egy zsidónak a hazájába való hazatérése - alijázása - kapcsán kifejtett támogató vélemény, ehhez nyújtott bármilyen már maga a nácizmus?

Komolyan?
Ezt beszéld már meg a hitközséggel mesüge!

exlex 2013.04.01. 21:34:20

Örülök, hogy ez a zsidó elmegy. Ne is jöjjön vissza.

_most_ 2013.04.01. 21:40:36

@Éhes_ló: mit nem értesz ezen, ha utálod a zsidókat, akkor náci vagy, ez azért nem annyira bonyolult.

zsola78 2013.04.01. 21:43:56

@_most_: Nagyon kevés olyan ember van, aki ha mindent megtesz és megfeszíti minden erejét semmilyen eredményre nem jut. Biztos vannak olyan élethelyzetek amikor semmi sem jön össze valakinek, de ezek csak ideig tartanak és ezt egy 57 éves embernek igazán tudnia kéne. Mindig van megoldás, csak sokszor ragaszkodunk a régihez. Ami viszont biztos, hogy csak nagyon ritka esetben hibások mások a velünk történt dolgokért. Szerintem....

Pussy Riot (törölt) 2013.04.01. 21:47:32

Ki az a Gerendás Péter?
A Die Hard 4. első reklámblokkja óta (20:15) töröm a fejem, és semmi nem jut róla eszembe.

zsola78 2013.04.01. 21:54:00

@Pussy Riot: Aki elmenekül az országból a fasiszták, meg a NAV, meg a parkolási társaságok miatt... :)

Csetepaté márki 2013.04.01. 21:59:24

@zsola78: "Aki elmenekül az országból a fasiszták, meg a NAV, meg a parkolási társaságok miatt... :) "

Kihagytad a zoxigénhiányt!

Éhes_ló 2013.04.01. 22:00:38

@_most_: sajátos elgondolás.
Ilyen egyszerű?
Csak szeretned kell őket és máris kóser vagy?

Nos akkor már csak abban segíts nekem melyiket kell szeressem?
A gerendásfélét, vagy az IDF-es gyerekgyilkost, esetleg a madoff féle sikkasztót?
Kell-e szeretnem a zoltai féle munkásőrt, vagy a a kertészféle sorstalant, a genetikailag alávalót?

Szabad egyáltalán különbséget tennie egy gojnak zsidó és zsidó között, vagy ez tiltott azoknak aki kóser akar lenni a magadfajtáknak?
Lehet-e róluk nem pozitív véleménye bárkinek is, vagy ez tiltott náculás minősített esete a magadfajták szerint?

kivisziat 2013.04.01. 22:03:14

@hazug fidesznyik: Amit idehánytál, önmagába elég lenne, hogy figyelmedbe ajánljam Galíciát. De nem teszem, több okból sem. Az első mindjárt Radnóti és a többi MAGYAR zsidó, akiket (és akiknek az emlékét) még miattad sem sérthetem meg. A másik a szövegedből sütő tömény frusztráltság és az átlátszó kompenzációs igyekezet: "de az én papám erősebb!". Jól van, wazze, és ki nem szar(ja) le? Még te sem vagy olyan fontos, hogy szkanderezzünk egyet, apád meg aztán végképpen nem.

Mérges 1234 2013.04.01. 22:03:16

@Csetepaté márki:

Mondjuk a parkolási társaságok nekem már agyon a bögyömben vannak, már érvényes jeggyel is bűntetnek és nem tudok érvént szerezni az igazamnak......

És ezek a szarkupacokat nem lehetett felszámolni még most sem.

Mercyful Fate 2013.04.01. 22:05:40

Egyvalamit felejt el mindenki, amit Gerendás úr sem igazán hangoztat..jól hangzik amit összehord, hogy miért megy el, de a valós okok sokkal prózaiabbak..Péter nem fizet nagyon adót és az adóhatóság elől akar elmenekülni. :) Igen..ez nem kitaláció, így van. :)

unionista (törölt) 2013.04.01. 22:06:59

@zsola78:
ha "antifasiszta = antimagyar", akkor ebből következik valami olyasmi, hogy "fasiszta = magyar".

Pussy Riot (törölt) 2013.04.01. 22:12:11

Som Lajos is vendéglátózott, meg Frenreisz Károly is, mégsem állt neki senki hisztizni.

Mérges 1234 2013.04.01. 22:12:32

@zsola78:

Na de most azért, mert a parolási társaságok visszaélnek a nem is létező hatlmukkal.

Azt hittem őket utálni nem buzi, liberál, zsidó szokás, vagy de......

Sőt ezek nem zsidók???

Csetepaté márki 2013.04.01. 22:12:54

@Mérges 1234: "Mondjuk a parkolási társaságok nekem már agyon a bögyömben vannak, már érvényes jeggyel is bűntetnek és nem tudok érvént szerezni az igazamnak......"

Te nyertél! Nekem sajnos ilyen tapasztalatom nincs, első autómat-használtan- 37 évesen itt Németországban vettem 2008-ban.
Úgyhogy rendkívül sajnálom Gerendást, könnyben ázik az orcám.

OrangeOrder · http://orangeorder.blog.hu 2013.04.01. 22:17:44

Én azért szurkolok, hogy maradjon. A következő gázszámlája most már 10%-kal csökkenni fog!

orangeorder.blog.hu/2013/04/01/gerendas_peter_a_jok_mennek_el

reszeg tengeresz 2013.04.01. 22:22:26

Bruhuhuhu, draga a frankhitel kocsin meg az iphone. :(((((
Telesirom mindjart a parnamat.

AKKOR JARJAL BUSSZAL BAZDMEG, ES HASZNALD A REGI KIS NOKIADAT, TELEFONALNI AZ IS JO! Vagy a fasisztak azt sem hagyjak? Anyadat!

dennisthemenace 2013.04.01. 22:32:17

@zsola78: Csakhogy az idiotak szama naprol napra no...

dennisthemenace 2013.04.01. 22:35:12

@Éhes_ló: Csicska? Talan en nyalom a felcsuti suttyo valagat par sza forintert? Nem vagyok zsido, nem kibucban elek. De istalloban sem mint te, te barom.

Éhes_ló 2013.04.01. 22:41:50

@dennisthemenace: mesüge, nem érted a magyar nyelvet, ezért tehát megismétlem: nem szóltam hozzád te szerencsétlen csicska.
A többesszámot pediglen csak okkal használja a magyar ember, ezért csak akkor írd hogy MI, ha a kibucotok megszavazta és odaírod, hogy te több emberszabású hitsorsosod nevében nyilatkozol itt.

Ezt sikerült itt most megértened magyarul, vagy írjam le jiddisül, hogy a rebe elmagyarázhassa neked?

dr. Közbiztonság Szilárd 2013.04.01. 22:47:09

"A jobb körökben sehol sem jegyzett huszadrangú muzsikus"

Nem tudom, nálad kik a jobb körök, de kb. minden komolyabb magyar zenésznek volt már vendége a koncertjein.

Vagy kicsit rövidítetted, és valójában az lett volna, hogy jobbikos körökben? Mert annak meg a jobbhoz nincs semmi köze (a szélsőjobbhoz annál inkább).

bulista 2013.04.01. 23:38:27

@Kara kán: Neked már apád/anyád is ilyen büdös bunkó volt, vagy csak te sikerültél ilyen szarul???

Behajtó70 2013.04.01. 23:44:03

"Értéktelenné vált az érték"?

Ez neked az érték? Akkor miért nem tud megélni? Miért nem hívjátok még ti sem sehova fellépni? Nem piacgazdaságot hirdettek? Vagy "ez" nem vonatkozik mindenkire?

Ami arcpirító, az a hazugságáradat a nemlétező nacikról! Undorító és kontraproduktív!

Tenyleg a legalja..veled együtt!

Rob67 2013.04.02. 00:09:53

@Ches Desmond: Te barom a bolsevik a tobbseg, akkor a te fajtad a kissebseg...
Ha kissebseg vagy mi a faszt gizdulsz, huzd meg magad. Egyel, szarjal.
Ha meg esetleg a tanulatlansagod beszel beloled ekkora baromsagokat, akkor jo. Legalabb tudjuk kik a jobboldali szimpatizansok. Tanulatlan, sotet bunkok. 85os IQ-val, kadarista vilagkeppel.
Isten ovd meg a magyart...

Rob67 2013.04.02. 00:12:25

@reszeg tengeresz: Na ezt az auto es iphone hirt tolja az osszes fidesz aktivista priva uzenetekben a facebookon.
Csak ma negyet kaptam, egymastol fuggetlenul, de pontosan ugyanazzal a szoveggel...
Gyerekek elegge atjon a lendvai utcaban fogalmazott lolab.

dr. Közbiztonság Szilárd 2013.04.02. 00:30:25

@fidzsi:
Mondjuk Zoránnak többször volt vendége, játssza is a Szép Júlia c. számát (mármint Zorán játssza Gerendás Péter számát), Koncz Zsuzsa is többször hívta zenélni stb.

Annyiban érthető Gerendás kesergése, hogy egy virtuóz gitáros (már a Láma együttesben is az volt a 70-es évek elején), nagyon jó énekes és szerző, remek előadó, és a totál tehetségtelen, fahangú Koncz Zsuzsa ezerszer nagyobb sikereket ért el.

Más kérdés, hogy a levél nagy része baromság, kb. mint Vörös Gabinak az ingyenjegy miatti felháborodása.
Azokat kifogásolja, ami minden állampolgárt érint: ha szabálytalanul parkol, megbüntetik, fizetni kell az adókat stb.

Ez ugyan szar (illetve annyiban nem, hogy aki szabálytalankodik, azt bizony büntessék meg, a biciklist ism autóst is), de semmi köze a valóban létező fasizálódáshoz és a tényleg seggfej Orbán-kormányhoz. A 71 ezer forintos gáz- és 30 ezer Ft-os áramszámla meg igen kurva nagy lakást tételez fel, legalább 200 négyzetmétert. A svájcifrank-hitel felhánytorgatása is annak a hibája, aki felvette, senkit nem kényszerítettek.

Larry Silverstein 2013.04.02. 00:49:59

@dr. Közbiztonság Szilárd: De hová lesz a világ, ha már a zsidók sem tudják kezelni a pénzt.....aztán lehet hogy a bérrettegés is fizet valamit...

jabba2 2013.04.02. 01:12:28

Eddig is megvoltunk nélküle, eztán is megleszünk! Művésznek olyan kevés ez az ember mint egy tál zizi!Sír mint a sebes seggű koldus, közben gyalázza hazánkat,és népünket! Mivel nem értékeli senki az ő borzasztó nagy művészetét! De erről csak ő tehet! Menjen ahová akar! De úgy sem fog, nem mer! Itt marad a nyakunkon és egy új liberális bagázs majd a meg nem értett művészek sorába sorolja, kap egy-két kormánykitüntetést, (a hozzá való pénzdíjakkal együtt) ,mártírt faragnak belőle, és itt marad a nyakunkon! Eddig is mi tartottuk el, eztán is mi fogjuk! Mi dolgozunk, ő "művészkedik"! Mi nem szeretjük-értékeljük, ő megsértődik! Ő telesírja a világot, mi eltartjuk továbbra is ,csak hallgasson!...... Dehogy megy ez bárhová is! Itt marad a nyakunkon, és a negatív reklám is reklám!!!! Az ám!!!!

Szélmalomharcos 2013.04.02. 01:20:28

Ha akar menjen, ha akar maradjon, a f@szomat érdekli ez a nyavalygás. Én is voltam külföldön, mindenki döntse el mi az ami megéri. De ez már kezd egy kollektív, mesterségesen gerjesztett hisztéria lenni, csak köp egyet a zember

Szélmalomharcos 2013.04.02. 01:24:11

@Mercyful Fate:
Ugyanaz a módszer mint Juhász Péter Milla nacsalnyik esetében. Ezernyi trükkel igyekezett az adóhivatalt átverni, aztán végül úgy döntött hogy pártot alapít. Innentől már politikai üldözés ha a NAV a hátralékait be akarja hajtani tőle

pocaklakó minimanó 2013.04.02. 06:02:24

Jó reggelt!

Akkor ide is beírom, mit gondolok az ügyről.

TELLER EDÉNEK, a (nem korlátozottan) világhírű tudósnak SOKKAL NYOMÓSABB ÉRVEI voltak, hogy eltávozzon nem csupán az országból, hanem még a kontinensről is, MÉGSEM nyilatkozott meg olyan arcpirítóan POFÁTLAN módon, mint a mostani "menekültek" legtöbbje.

Liszt Ferenc-díj, az év zeneszerzője, az év énekese, és ráadásképpen még a Magyar Köztársasági Érdemrend lovagkeresztje is: de visít, mert nem él meg és ezért a "fasizálódás" a hibás.

Hálistennek, olyan mélyre még nem süllyedt, mint az a művész, aki ledisznózta az országot. SZOT-díj, József Attila-díj, a Magyar Köztársasági Érdemrend tisztikeresztje, a Magyar Köztársasági Érdemrend középkeresztje és ráadásképpen még a Kossuth-díj is a zsebben, de mivel nincs megélhetés, ezért az ország a fasiszta.

Azt hiszem, ezek fölöslegesen kidobott díjak voltak. Olyan embereknek, akiknek csak a zsebük számít és más nem.

pocaklakó minimanó 2013.04.02. 06:06:21

@unionista:

"azért "érdekesek" a kommentek. a "nincs itt semmiféle benáculás, de egy zsidóval hála isten kevesebb lesz" típusúak."

Azért az is érdekes, hogy a kommentek kiinduló alapja az a levél, amelyben klisés nácizás rejlik.

Akció-reakció avagy a tyúk és a tojás.

pocaklakó minimanó 2013.04.02. 07:49:53

"Csepelen házmester a világklasszis gitáros (2007. 10. 24.)
A Barbaro szerdán mutatja be a harmadik, 13 év hallgatás után elkészült albumát. A ZENEKAR GITÁROSA EGY VILÁGKLASSZIS: kétnyakú gitárján „zongorázva” álmodja újra a régió népzenéjét. CZIRÁNKU SÁNDOR HÁZMESTERKEDÉSBŐL TARTJA EL CSALÁDJÁT. (...)
Fura, hogy TÍZEMELETES CSEPELI PANELHÁZBAN lakik egy ÉLŐ MAGYAR ROCKLEGENDA, aki a hetvenes években a Gesarol, a Beatrice tagja volt, később a Gépfolklór, a Kárpát Möbiusz és mindenek előtt a Barbaro gitáros-mágusaként lett ismert. Még furább, hogy HAT GYERMEKÉT NEM A ZENÉLÉSBŐL TARTJA EL, HANEM E TÖMBHÁZBAN VÁLLALT GONDNOKI MUNKÁJÁBÓL. A kaputelefon gombja mellett a nevét megjelölték. Azon gondolkodunk, hogy egy rajongó volt-e, vagy a lakóknak emelték ki a tömbházmester csengőjét. Valószínűleg az utóbbi. Beszállunk a liftbe, nyilván a friss festés is Cziránku úr érdeme.
A negyediken már vár minket a GONDNOK-GITÁRKLASSZIS. Megkérdezi, hogy miért is érdeklődünk iránta. Mondjuk, az új Barbaro lemez apropóján. Őszintén elcsodálkozik. Mint mondja őt leginkább a munkájából adódóan – csőrepedés, áramszünet, liftelakadás – okán szokták keresni. Betessékel a szobájába, ami egyben gondnoki irodaként is funkcionál. A szobában szerszámok, a tömbház hivatalos nagykönyve, számlák. És a sarokban feltűnik a legendás kétnyakú Gibson, valamint különféle pedálsorok és erősítők. Ide kell panasszal fordulni a ház lakóinak és itt születnek a Barbaro-dalok. A szent és a profán egy panelszobában."

Az időpont: 2007. MÁSODIK GYURCSÁNY-KORMÁNY.
Az alany: HATGYERMEKES CSALÁDAPA.
A foglalkozás: GONDNOK ÉS ROCKLEGENDA.

Vajon miféle reakció született volna, ha Cziránku panaszlevéllel sírja tele a közéletet, miszerint a bolsevizálódó-globalizálódó magyarországi közélet miatt külföldre kényszerül?

esefe 2013.04.02. 08:27:38

Menj és vissza se nézz! Ott majd értékelik a huszadrangú tudásod és gazdagon megleszel a zenélésből, bár arrafelé tízezer számra vannak olyan zenészek mint te és tízezer szára éheznek is, ha nem dolgoznak mellette valamit. Igaz, ők nem hatvanévesen kezdték a melót arrafelé, de azzal ne törődj! Mi magyarok nem is érdemlünk meg!

MACISAJT 2013.04.02. 08:41:36

"Olvasom, elmegy, elég volt. "

Hát éppen ez az...
Ebből tudhatod, hogy dehogy fog/akar ő innen elmenni...

Ez az egész nem egyéb mint egy gondosan kimunkált önreklám, némi obligát fasisztázással spékelve.
Most majd ezután a nemzetközi és hazai klánok nagy sírás-rívásba kezdenek, hogy "testvérünk lám hova jutott, hova juttatták őt a gazok, tesvírünk ne tedd
ezt, maraggyá mert te úgy kellesz Magyarországnak mint...mint akár dánielpéter"(aki szintén előadta ez néhány hónapja.).

És hősünk majd , látván a feléje áramló szeretetet etc., meghajol és hagyja magát lebeszélni/meggyőzni.
Néha kiugrik Ámerikába és Kanadába haknizni mint a hasonszőrüek, majd a bartus lászló ír róla mint legutóbb az ÉS-ben és az "amerikai(sic) magyar(sic) népszavába".

Ugyan kérem.És mégegyszer:ugyan kérem.

2013.04.02. 08:44:43

Elhiszem, hogy szegény Gerendásnak nem jött össze az élet, ahogy ő gondolta. Sajnálom, hogy úgy döntött, megy. De ne hordjon már össze hülyeségeket fasizálódásról, ne rugdossa az országot, ahol eddig élt, ahol lehetett belőle valaki. Még ha most pont kevesebben vevők arra, amit csinál, akkor se. Minden olyan országban, ahol nagy a szegénység, hamar elhangzanak keményebb, meggondolatlan nyilatkozatok, a kisembernek meg jólesik elhinni. De ebben az országban nyugi van mindenféle uszítás ellenére is. Egyedi nézeteltérések előfordulnak, de abból ne általánosítson senki. Mindenki tudja, hogy az iq fordított arányban áll a hangerővel. A kevés butának nagy a hangja, ennyi.

annmbp 2013.04.02. 08:58:03

Idéztél egy mondatot... nem az a lényeges rész, hanem ez:

"a helyemet átvették a napi rendszerességgel jelentkező tehetségkutatónak álcázott valóságshowk hősei, akik három percig tündökölnek, de utánuk folyamatosan jön az utánpótlás, és mivel tehetségekben rendkívül gazdag ország vagyunk, kilátás sincs arra, hogy az elkövetkező 30 évben ne takarja ki valaki néhány percre a napot."

Egy egész szakmát tett tönkre a tehetségkutatózás előadókkal, technikusokkal, szállítókkal együtt.

Gyurcsány egy mocskos közokirathamisító adócsaló ! · http://www.youtube.com/watch?v=Fe_6EavXIwA 2013.04.02. 09:04:07

@kermi:
+1

Ennyi.
Kár volt belekeverni a megélhetési bérretegők mindennapi monológját.

Különösen úgy, hogy egyértelműen leírja, miszerint megélhetési gondjai vannak, és azokért a gagyit, a tehetségkutatónak álcázott szemfényvesztést okolja.

Muhammad Balfas 2013.04.02. 09:23:34

@Rob67: Agyhalott bolsi mutáns vagy te is. ha olvasnál néha láthatnád, hogy a bolseviket ma már egész más értelemben használják. többek között az olyan senkiházi szarjankó hazaárulókra mint te. Nem veszitek észre, hogy lejárt az időtök? Pártjaitok, politikusaitok, és ti magatok is szépen a történelem szemétdombjára kerültök. a jól megérdemelt helyetekre :)))

nakara 2013.04.02. 09:26:36

@Húsleves: Növeli a zsidóság szegregációját a gazdanéptől, lassítja az asszimilációt. Mondjuk tudjuk azt is hogy az asszimilált zsidó a legveszélyesebb.

kifordított nagyanyó 2013.04.02. 10:31:21

Nem baj gyerekek!Marad helyette egy Kossuth-díjas Ikon!:))

blah 2013.04.02. 11:01:00

Mi nem igaz a fasizálódásból? Talán nem tekintélyelvű politizálás megy? Nem Viktor király kézivezérelt kormánya csahol a vezér seggében minden utasítását maradéktalanul végrehajtva? Ha ez nem fasizmus akkor mi az?

Gyurcsány egy mocskos közokirathamisító adócsaló ! · http://www.youtube.com/watch?v=Fe_6EavXIwA 2013.04.02. 11:09:11

@blah:
Ezidáig csak MSZP kormány veretett beazonosíthatatlan karhatalmistákkal ellenzékieket több ezres nagyságrendben, ők gúnyolódtak parlamentben rendőrök által ájulásig rugdosott ellenzéki képviselőn.

A saját csicskákat pedig mindig miden kormány beültette maga köré.
www.gondola.hu/cikkek/13230
A kormány a hivatalba lépése után már az első kilenc napban több vezetőt váltott le, mint elődje 1998-ban az első ötven napon. Forrás: HVG

blah 2013.04.02. 11:11:19

@Gyurcsány egy mocskos közokirathamisító adócsaló !: te most azt akarod bizonyítani, hogy fogalmad sincs arról mi az a tekintélyelvűség? Húzd ki a fejed a fidesz seggéből aztán gondold újra...

Legelő Őse · http://legeloose.blog.hu/ 2013.04.02. 11:29:19

@kermi: Ez a saját véleménye. Egy búcsúlevélben a saját élményét, véleményét írta le. Miért ne írhatná ezt, ha ez a véleménye? Szerintem is fasizálódik az ország. Ez baj.
HA elolvasod a levelét, azt is leírja hogy ez az egyik ok. Annyira emberi volt amit írt, hogy ezért különösen feltűnő ez a gyűlölködés ami éri ezután.

Gyurcsány egy mocskos közokirathamisító adócsaló ! · http://www.youtube.com/watch?v=Fe_6EavXIwA 2013.04.02. 11:31:22

@blah:

Jóval nagyobb lendülettel nyalta mind a köz mind a kereskedelmi média az MSZP seggét egykoron.
De ettől még Orbán és a Fidesz is bekaphatja.

De leginkább azok a Gerendás féle seggfejek kapják be, akik diktatúrát hazudgálnak, meg fasiztáznak boldog boldogtalant, 1990 óta, mikor nem a kedvenc ballibjeik vannak hatalmon.

Versenycsiga 2013.04.02. 11:34:39

@_most_:
Hű, bazze, te aztán az egyszerű nép gyermeke vagy. Igaz, Golda Meir is megmondta: "Aki Izraelt bírálni merészeli, az antiszemita." Látom, ezt te még jobban leegyszerűsítetted.

unionista (törölt) 2013.04.02. 11:34:56

@pocaklakó minimanó:
ebben a sztoriban nincs döntetlen. legalábbis úgy tűnik, hogy erre nem játszik se. vagy nyugat, vagy kelet-európa fog összeomlani.

exlex 2013.04.02. 12:09:06

Szerintem anyád lesz melldöngető bunkó és menetelő tahó.

Fejesrob 2013.04.02. 12:22:44

@Legelő Őse: Tudod mi a fasizálódás?

Amikor egy kormány 50 ellene tüntető ürügyén ráereszti a rendőrségét tizenvalahányezer gyanútlan emberre akik nem tüntetők, hanem ünneplők, ráadásul még messze is vannak a helyszíntől.

Akiknek egyetlen bűne az, hogy egy ellenzéki párt által meghirdetett összejövetelre jöttek.

Az, hogy felvonulhatsz hitlebajusszal, az éppen hogy azt bizonyítja, demokrácia van, hiszen Sztálinbajusszal is felvonulhatsz.

Legelő Őse · http://legeloose.blog.hu/ 2013.04.02. 12:37:32

@Fejesrob: figyelj, miért kell minden egyes blogot a végletekig szétoffolnod ezzel a kétpólusú rettenettel? Tudom hogy Gerendás személyesen lőtte ki szemét embereknek... atyaég. Komolyan. Most 2013 van. Most történnek dolgok. De tényleg. Ennek az embernek ez a véleménye. Nekem is ez a véleményem. Abban az országban ahol antiszemita írókat temet újra a parlament elnöke, ahol állami pénzen jelentetek antiszemita írók könyvei... lehet az embernek egy ilyen érzése. Ez ilyen.
Teljesen őszintén írta meg a saját facebook oldalán hogy miért dönt így. Nem azt írta hogy az Orbán miatt. Azt írta,hogy neki élhetetlen ez az ország, nem megy neki, elmegy. Érdemes tiszteletben tartani. Hogy mire gondolhatott, arról képet kapsz ha elolvasod azokat az üzeneteket, amelyeket alá írtak. Például ilyenek:
" remélem az összes zsidó barátodat viszed magaddal..." stb.. kell még magyarázni??

ColT · http://kilatas.great-site.net 2013.04.02. 12:58:17

A libsik meg véres kardként hordozzák ezt körbe gondolom.
Mert ha a jobbosok csinálnak belőle politikai tőkét, az baj, ha ők, akkor nem.
Normális embernek meg már az egész óvodából elege van.

2013.04.02. 13:07:41

@Legelő Őse: Elolvastam a levelet. És mindent elfogadok, de ez a fasizálódás egy baromság. És mivel egy (el)ismert ember írja nyilvánosan, nem pedig egy nímand, talán még komolyan is veszi valaki. Ez baj. Ha még azt is hozzátesszük, hogy mostanában divat erre hivatkozni, akkor még meg is haragudhat sok ember, joggal, mert szándékosan árt az országnak. És igen, biztos lesz, aki a zsidósága miatt ezentúl piszkálni fogja. Én mondjuk egészen eddig nem tudtam róla. Mondok még valamit: nem is érdekel. De amikor valaki megkülönbözteti magát, mindig lesznek, akik a tömegből nemtetszésüket fejezik ki, és akkor lehet nyavalyogni, hogy na ugye megmondtam... Ha azt jelentette volna be még feriék alatt, hogy nem szeretik itt, mert konzervatív gondolkozású, meg hogy balodali elnyomást tapasztal, akkor egyből jött volna egy másik kórus, hogy fúj, fasiszta, jobb is, ha megy. Ennyi. Mondom, nincs itt baj. Illetve van, de korántsem akkora, mint láttatni szeretné egy-két ember.

tollas 2013.04.02. 13:12:02

Kit érdekel Gerendás lakhelye?

Legelő Őse · http://legeloose.blog.hu/ 2013.04.02. 13:17:04

@kermi: szóval téged ez a fasizálódás zavar. engem is...
Nem tudok mást írni, ha elővesszük az antiszemita írókat, akkor fasizálódunk. Szerintem.

irógép 2013.04.02. 13:34:15

Az egész világon az X faktoros, meg egyéb kitermelt bunkó celebek viszik a prímet, ez nem hazai jelenség sajnos!!
De ez a fasisztás duma nagyon gáz!!
Oké, hogy a cigányság megoldatlan gondjai miatt (erről az eddigi pl ballib kormányok is tehetnek) van egy erősebb jobbik. De ettől még neki erre hivatkoznia szánalmas!
Élnek és virulnak itthon a zsidók, semmi bajuk nem esik!
Érdeme emlékezni a Dohány utcai zsinagóga fő rabbiának szavaira, aki már sok helyen járt nyugaton is, és ahhoz képest itthon igen is elfogadó az ország!!
Ezekkel a beszédekkel saját maguk hergelik az embereket, mert nyilván való hazugság!!
Nem tudom, hova megy, de szélsőségek ott is lesznek!
Az, hogy a zenéből kint esetleg jobban megélne azt mondja , azt ennyi!!
És jó utat nek valóban!

salamander 2013.04.02. 14:26:31

Már előbb csomagolnod kellett volna Péter!
Igyekezz, és vissza se nézz mert a Te finom hangú lelked húrjai ebben a terrorista fasiszta országban csak hamisan szólhatnak!

El innen Péter, mielőtt a kedves vezér meggondolja magát és bevonatja az útleveled, aztán kénytelen leszel szomorú luxusmagányodba süppedve fuldokolni ebben a weimarizálódó európai provinciában.

Hess Péter, HESS!

***

diplomassenki 2013.04.02. 14:30:18

Gerendás mindig is rétegzenét játszott, csak már azt is régen unalmasan.
Nagy tudású ember, de nem kell a közönségnek.
Nincs egy olyan szűk réteg sem, aki eltartaná.

Szerintem nagyon gusztustalan a részéről, hogy az erősödő nacionalizmust kihasználva intéz kirohanást a saját tehetetlensége miatt. Másra keni a sz.rt.

Ennyi, nem kell ebbe többet belemagyarázni.

Kívánjunk neki és népes családjának sok sikert! Na majd ott meglátja mi is a valódi kapitalista piacgazdaság, ahol valódi demokrácia van!

Nem várják a sokgyerekes családokat tárt karokkal!!!!

Jó utat, sok szerencsét az egész családnak!

Egy ballib szavazó!
ui: a tükröt azért ne hagyja itthon, ha nem jönne be kint, akkor a hibát majd a tükörben kell keresni.

vackorazelsőbében 2013.04.02. 14:35:06

"ez az ország lassan, de biztosan a melldöngető bunkók és menetelő tahók országa lesz. Egy ilyen országnak nem kell Gerendás Péter, ide a Való Világ kell, az X-faktor, a békemenet és a rezsicsökkentés." Itt a lényeg. Szánalmas ez az ország...

KarbatettKezűZoltán 2013.04.02. 14:42:08

"Valóban csúsztatásnak érzem, hogy Magyarország fasizálódása miatt megy rosszul a sora egy művésznek."

Végre lesett...!!

Mindenki könnyes szemmel búcsúzott volna, hiszen ugyanabban a szarban ücsörgünk. Nem kell magyarázni, mindenki érti a hétköznapi gondokat.

A balhé épp a fasiztázás miatt van , nem egyébért!

A többi már csak a szokásos trollkodás...

diplomassenki 2013.04.02. 14:43:16

@vackorazelsőbében:
részben igaz az idézet, de az igazsághoz hozzá tartozik, hogy az valóságsók és énekeskutatók előtt sem volt már Gerendásra fizető kereslet.
Én voltam több koncertjén, vagy olyan koncerten, ahol fellépett, de nagyon szűk rétegnek kell az, amit ő csinál.

Az, hogy az ő tudásával itthon nem tud megélni, ne haragudj, de nem a sók és nézők hibája!!!
Írom úgy, hogy nem nézem a fent nevezett sókat és szeretem az igényes művészetet, de abból is van, amit képtelen vagyok befogadni.
Ja, és balliba szavazó vagyok!

pyromaster 2013.04.02. 14:56:22

Összeadtam a youtube első 100 találatának nézettségét Gerendás Péter és a tankcsapda esetében.
Gerendás Péter nézettségének átlaga ~30.000
Tankcsapda nézettségének átlaga ~1.400.000

Ezek persze változhatnak attól függően, hogy mennyit átlagolok, de az óriási különbség marad. Gerendásra nem kíváncsiak, azért nem, mert nem szeretik a zenéjét. Ha sokan szeretnék amit csinál, lehet nem vennék meg a CD-t, de ingyen hallgatnák a videómegosztókon. De ingyen sem hallgatják.

Szar ügy.

blah 2013.04.02. 15:06:35

Na akkor megkérdezném, hogy ki tudja mit jelent a fasizmus? Nem vagyok benne biztos, hogy mindenki tudja... Illetve a valóság érzékelésével állnak hadilábon akik nem látják mire utalt Gerendás.
Személyes véleményem, hogy aki ma valamelyik politikai oldal mögé be tud állni az minél hamarabb menjen el egy kicsit nyugatabbra dolgozgatni, élni, hogy legyen fogalma róla milyen elvárásokat is kellene támasztani a kedvenc néphülyítőivel szemben.

pocaklakó minimanó 2013.04.02. 16:06:51

@blah:

"Mi nem igaz a fasizálódásból? Talán nem tekintélyelvű politizálás megy? Nem Viktor király kézivezérelt kormánya csahol a vezér seggében minden utasítását maradéktalanul végrehajtva? Ha ez nem fasizmus akkor mi az?"

Felétek az a fasiszta, akinek a véleményével nem értetek egyet. Ezt már Orwell is megírta jó régen. Már csak olvasnod kellene. Tőle is.

pocaklakó minimanó 2013.04.02. 16:12:35

@Legelő Őse:

"Ez a saját véleménye. Egy búcsúlevélben a saját élményét, véleményét írta le. Miért ne írhatná ezt, ha ez a véleménye?"

Nyugodtan leírhat bármilyen kamu szöveget. Például ilyet.

"Szerintem is fasizálódik az ország. Ez baj."

Szerintem meg nem fasizálódik, csak nagyon szeretnének jó sokan így látni, mert ez biztosítaná a megélhetésüket.

Szerintem sokkal inkább destruktívabb az a hosszú folyamat, amelyet a szélsőséges liberálisok tevékenysége okozott és okoz most is az országnak.

Ez baj.

"...azt is leírja hogy ez az egyik ok."

Ha emiatt annyira aggódott volna és az aggodalma őszinte lett volna, akkor már jó régóta kinn kellene élnie, hiszen volt nekünk Bácsfi Diánánk, Szabó Albertünk, masíroztak a Vér és Becsület idiótái és mindezek éppen akkor, amikor maszopnyik-szadesznyik összeborulásban virágzott az ország.

Akkor csöppet sem zavarta ez, hiszen akkor még volt pénz és különben is kit zavar az, ha nyilasok és nácik szabadon grasszálnak a maszopnyik-szadesznyik uralgás alatt?

pocaklakó minimanó 2013.04.02. 16:16:31

@unionista:

"ebben a sztoriban nincs döntetlen."

Nem kellett volna lemennie kutyába, akkor most nem lenne ilyen paláver.

Sosem hittem volna, hogy azt fogom mondani, hogy a roppant destruktív, rasszista és szélsőséges Mohácsi Viktória egy igazi gerincbajnoknak minősül vele szemben.

A másik véglet pedig a még Gerendásnál sokkal szánalmasabb Kertész Ákos.

Olyan trágyaszag jön most arról a vidékről, hogy az ember visszasírja a régi szép időket, amikor még jókat röhögtünk a szegény Vérpatak Józsefen és efféléken.

pocaklakó minimanó 2013.04.02. 16:23:38

@Legelő Őse:

"Abban az országban ahol antiszemita írókat temet újra a parlament elnöke, ahol állami pénzen jelentetek antiszemita írók könyvei... lehet az embernek egy ilyen érzése."

Egy nagy fenéket! Ez a beírás is jól mutatja, miért lett degenerált a mai közélet.

Egy író művei és az író szellemisége két különböző dolog és csak a végletekig túlpolitizált, kádári posványosban szocializálódott álértelmiségi réteg az, amely a kettő közé egyenlőségjelet kíván tenni.

Mondjuk, Nyugat-Európában ugyanez a réteg a politikai korrektségben fetrengő, ideológiailag gondosan szelektált, saját fészekbe piszkító része.

Itt még továbbél ez a rusnya módszer. Remélhetőleg nem sokáig, mert akkor nem az fogja befolyásolni egy szerző munkásságát, hogy kihez-mihez csapódott életében, hanem a munkái maguk.

Elvégre Gorkijnak sem róják fel - pedig fel kellene, ha gerincesek lennének a mai kritikusok -, hogy nevét és hírnevét a sztálini rezsim szolgálatába állította és pl. az utolsó irodalmi téren tett közreműködése a sztálini gulágok rabszolgamunkásaival felépített északi vasútvonal dicsőítése volt.

Ha következetesek lennének a kritikusok, akkor Gorkijnak a hulladék között lenne a helye.

És mekkora igazságtalanság lenne.

pocaklakó minimanó 2013.04.02. 16:28:12

@Legelő Őse:

"Nem tudok mást írni, ha elővesszük az antiszemita írókat, akkor fasizálódunk."

Mutatom a fasiszta szerzőket: Ginsberg, Beckett, Sartre, Vonnegut, Heller, Kerouac.

Mi a közös bennük? Imádtak nem egy írót, aki az Erő Sötét Oldalán áll életének egy részében.

Azonnal vesd meg őket, itt helyben. :)

Legelő Őse · http://legeloose.blog.hu/ 2013.04.02. 17:30:00

@pocaklakó minimanó: kinek a megélhetését biztosítaná, és milyen módon? írsz ám vad dolgokat, próbálom érteni ezt a végletekig kettészakadt világodat, de akkor csak fidesz van, meg az ellenség a libsibolsi akárkik? Vagy ez hogy?
Ki él meg abból és hogyan, hogy azt akarja láttatni hogy fasizálódik az ország? Ezt tényleg magyarázd meg.

Az írókkal kapcsolatban - melyiküket temeti újra valamelyik parlament elnöke???

Nap Pali 2013.04.02. 19:18:48

rohat büdös fide SS nácipárt...

ja és komcsik és feudális sötétek

Hókarón a nyuszika 2013.04.02. 19:23:44

Kedves Barátaim, bár Zsiga Marcell óta tudom, hogy - a ki mennyiből él meg - egy nagyon szenzitív kérdés (jogosan!), én mégis óvva intenélek benneteket attól, hogy gondolkodás nélkül benyeljétek ezt a: "Néhány hete egy 30 éve dédelgetett 66-os Stratocaster gitártól váltam meg, amelynek eladása(nagy érték) pont egy hónapi megélhetésünket biztosította." maszlagot. Annak nyújtok először innen baráti jobbomban, három rétegű papír zsebkendőt, aki havonta nem tud kijönni 2 millióból - és ezt be is ismeri. Komolyan mondom kezdek ezzel a Gerendással együtt érezni. Azt a zenészt tényleg nem tudja eltartani ez a szakma aki reflexből - a kilátástalanság szakadékának szélén billegő időben is - egy hónap alatt felél 2.155.518 Ft.-ot. És még mielőtt nekem esnétek:

napiarfolyam.hu/

1 USD - 240.84

www.vintageguitarboutique.com/guitars/fender-stratocaster-7

1966 Fender Stratocaster - 8950 USD

8950 USD * 240,84 = 2.155.518

Ebből jöjjetek ki egy hónapban barátaim!

Hókarón a nyuszika 2013.04.02. 20:01:00

Helyesbítenem kell saját magam! Figyelmetlen voltam! Bocsánat! A fent említett gitár ára nem USD (dollárban) van megadva, hanem (GBP) fontban. Újraszámítva:

1 GBP - 365.2600 Ft.

1966 Fender Stratocaster - 8950 GBP

8950GBP * 365,26 = 3.269.077!!!

Így még nehezebb lehet egy hónapban kijönni!!!

Nap Pali 2013.04.02. 20:01:55

szépen virágzik a NER !!!! előre nertársak ! megvéggyük ! harcojjunk !

jól látom a Zorbán-mauzóleumnál sorakoznak a tömegek ?
enyni békemenetes akarlya megsimogatni a vezír arcát ? nosza!

www.penzcentrum.hu/karrier/tomegek_eheznek_budapesten_kepek_a_nyomorsorrol.1035988.html?

Hókarón a nyuszika 2013.04.02. 20:09:07

@Nap Pali: Ez tényleg gyalázat!!! Erre szoktam én azt mondani, hogy nem demokrácia (amiért Gerendás útra akar kelni), hanem szociális deffecit (amiért Gerendás szintén útra akar kelni) van. Bár aki egy hónap alatt felélt 3.269.077.-Ft.-ot és utána panaszkodik..., azt valószínűleg ott a Blahán sem értenék meg...

Nap Pali 2013.04.02. 20:17:44

@Hókarón a nyuszika: gyalázat !!????!?

mi történt Magyarországgal?

egy kis csoport (most már bűnszervezet hívjuk) túszul ejtette az országot
és megszerezte a kizárólagos hatalmat, aztán mafia módszereket vezetett be
annak megtartására és az ország TELJES KIFOSZTÁSÁRA

röviden:

b-közgépes fides maflaálam...
feudális náci komcsi sötétség !

Hókarón a nyuszika 2013.04.02. 20:26:10

@Nap Pali: A gyalázat az, hogy ezreknek kell sorban állnia ételért és hogy még többen élnek a lét-lét-létminimum alatt sokkal-sokkal.
Legfeljebb én árnyaltabbnak látom ennek az okát, mint Te - még akkor is ha majd most jön részedről a narancsköd... meg hasonlók.
Nem gondolnám, hogy az "elmútnyócév" fehér, a jelenlegi "feudális náci komcsi sötétség" meg a fekete, oszt ezzel le is tudtuk az okokat, okozatokat...

Nap Pali 2013.04.02. 20:30:35

@Hókarón a nyuszika: "az "elmútnyócév" fehér"

ezt hol írtam????

MINDEN POLITIKUS BŰNÖZŐ !!!!

alkalmatlan gerinctelen hitvány férgek !!!!

Hókarón a nyuszika 2013.04.02. 20:39:15

@Nap Pali: Nem is állítottam, hogy Te ezt mondtad. Szijjártó után szabadon idéztem az "elmútnyócévet" - nem utánad! És tök mindegy, hogy melyikfez írom a feketét vagy a fehéret. Hiszen éppen erről szól, hogy nem fekete meg fehér ez a kérdés.
A "Minden politikus bűnöző" szintén egy ilyen fekete-fehér kérdés. Én ezt nem mondanám - bár az arány tényleg jóval nagyobb, mint mondjuk a pékek, tanárok, vagy marósok körében.
De mivel én nem vállalnám az ország irányítását és gondolom Te sem, maradnak a politikusok. Az feladatra önként jelentkező félhülyéktől meg mentsen meg minket az Isten.

Nap Pali 2013.04.02. 21:03:12

@Hókarón a nyuszika: miért ne válalnám ???

ingyen egy félévre évre... alkotmnyozásig az kreatív alkotó munka

rencereket találok kioa szakmámban is !

dennisthemenace 2013.04.02. 21:26:59

@Gyurcsány egy mocskos közokirathamisító adócsaló !: Erdekes, en azt a pletykat hallottam, hogy az akkori ellenzek rendelte meg a rendori tulkapasokat...

Nap Pali 2013.04.02. 23:12:08

erőszakos behatolás :))))
avagy a cukros néni ('birodalom') visszavág...

tuntetokapukaja.blog.hu/2013/04/02/szekhazfoglalok_a_gyorskocsi_utcaban

pocaklakó minimanó 2013.04.03. 08:52:26

@Legelő Őse:

"kinek a megélhetését biztosítaná, és milyen módon? írsz ám vad dolgokat..."

Azokét, akik szerint a fasizálódás már itt van a spájzban.

Remélem, sikerült legalább olyan alapos és részletes (valamint mélyen igaz) válasz kapnod, mint amilyen felvetést te írtál a fasizálódás kapcsán. :)

pocaklakó minimanó 2013.04.03. 10:13:43

@Legelő Őse:

"Az írókkal kapcsolatban - melyiküket temeti újra valamelyik parlament elnöke???"

Akkor ez most értsem úgy, hogy az írói munkásság ellen nincs kifogásod, csak azt tartod problémának, hogy újratemették?

Tehát gond az, ha egy művészt, politikust, tudóst, aki élete során valamikor nem megfelelő oldalra állt, később ilyen módon kezelnek?

Jól értem?

Nap Pali 2013.04.03. 21:07:07

@anyahajókabinajtóhajtogató: hello

véletlen kitiltottál a blogodról...

gondolom a szabad véleméyn ynilvánítás jegyében :)))

na mindegy ti libsik se vagytok jobbak mint a nácik !

Behajtó70 2013.04.04. 16:03:49

Akartam pár gondolatot, de annyira ciki ez az egész a gerendással, a ti szerecsenmosdatásotokkal, hogy most, amikor seggbe rúgták a gárdát, amikor államfői szinten kérnek elnézést félhülyék utcai beszólásaiért, most jöttök ti, igen te, meg a gerendás, meg ti mindannyian, a kórus, a kánon, és most zokogtok a nagy magyar nácizmus miatt!

Amikor gárdaavatás volt, nem sivalkodott gerendás sem. A cigánygyilkossságok idején sem.

Akkor most miért?

Ti nem szeretitek az általánosítást, mert az rasszizmus, fasizmus, de ti általánosítotok, megbélyegzitek az egész országot, mert hiába a békéscsabai segítő kéz, nektek az is csak "lesajnálás" marad, az nem a ti kutyátok kölyke, csak mert az nem zokog veletek, tehát ellenetek van.

pocaklakó minimanó 2013.04.05. 17:06:07

Úgy tűnik, Legelő Őse sem tartotta bölcs dolognak belekeverednie a literatúrába.

De legalább véleménye van. Az van.

Ehh, felejtős. :)
süti beállítások módosítása