Orbán sakktáblája és a feláldozható parasztok

H_A Címkék: kinevezés hatalmi játszmák Orbán Viktor Rogán Antal Lázár János politikai kabinetfőnök feláldozható parasztok2015.09.17. 17:21

Áll a bál a határon, dúl a diplomáciai háború a szomszédos országok egyikével-másikával és gyakorlatilag egész Európával, válsághelyzet van, készültségben a fegyveres erők, nyomjuk a könnygázt, vízágyút ezerrel, recseg-ropog a totális határzár, Európa elszigetelt, megvetett és értetlenül szemlélt országává küzdöttük le magunkat, de ez szerencsére a Fideszt egyáltalán nem zavarja. Mozgolódnak a csapatok, helycserés támadások ideje érkezett el a párton belül. Már tavasszal sejteni lehetett, mostanra bekövetkezett: Orbán Viktor Rogán Antalt nevezte ki saját, külön bejáratú politikai kabinetfőnökének. Hogy mi a bánatot fed konkrétan ez a megtisztelő cím, egyáltalán nem világos, azt viszont már szintén elég rég óta tudni lehet, hogy Lázár János nem csapdossa magát a földhöz örömében. És akkor mi mit szóljunk? Ja, hogy senki nem kérdezett.

Maradjunk annyiban: a Fidesz(maffia) belső viszályainak mindenféle esetleges szégyenérzettől mentes, külső megnyilatkozása zajlik éppen a szemünk előtt. A sokadik. A takarékos állam nevében újabb szervezeti egységet hoznak létre a fiúk: politikai kabinetfőnöknek hívják, helyettesekkel, titkárnőkkel, szolgálati autókkal, irodákkal, bőrfotelekkel, porcelán kávékészletekkel. A cél nemes: ha kilóg a lóláb, ha átmenetileg léket kapott a hajó, hozz létre egy újabb átláthatatlan, homályos intézményt. Az, hogy előzmény nélküli gyakorlat a Fidesz történetében, hogy a kinevezését valaki saját maga jelenti be, engem nem dob fel, de hogy Lázár Jánost kiakasztotta, azt Lázár János iránt érzett minden ellenszenvemmel együtt is megértem.

Aki viszont nem értette, hogy miért volt szükség miniszterelnökséget vezető miniszterre, amikor a miniszterelnökséget maga a miniszterelnök vezeti állítólag, az a (politikai) kabinetfőnököt sem fogja érteni. Ha van racionalitása ennek a pozíciónak, az kizárólag a szakmai és politikai felelősség átruházása lehet valaki másra, aki nem Orbán Viktor. Ez önmagában elég nagy baj, és az legalább annyira, hogy az egyre szaporodó mini miniszterelnökök, alminiszterelnökök fizetését, apparátusát, működését már megint nem a saját pénztárcájából finanszírozza a mindenható.

Az a helyzet, hogy a Fideszben lassan, de annál biztosabban leamortizálódik mindenki, ezért időről időre át kell pozícionálni a sakktáblát attól függően, hogy egyesek és mások mikor válnak adott kontextusban teljesen vállalhatatlanná. Na, nem mintha Lázár Jánosnak az igekötői is ne lennének csúsztatások, de jobb helyeken egy Rogán Antalnak legfeljebb az igazságszolgáltatás színe előtt lehetne keresnivalója. Csakhogy egy olyan miniszterelnök, aki pálinkával nyeli le a gyógyszereit, annak természetes magától értetődőség adócsaló, vagyoneltitkoló, bűnözőkhöz köthető, ingatlan bizniszekben nyakig sáros, ellenben önálló gondolkodásra képtelen, vezényszóra cselekvő csicskákat szorosan maga mellé, pontosabban paravánként maga elé állítani.

roganlazarorban.jpgDe valójában ők a feláldozható parasztok? (fotó: napi.hu)

Akkor különösen, ha a bűnszervezet túlnőtte magát, mint ahogy jelen esetben is. Ilyenkor szoktak előjönni ezek a homályos hatalmi játszmák. Jelen esetben a Rogán Antal és Lázár János főszereplésével előadott kamarilla erőjátéknak, brazil szappanoperákat megszégyenítő fondorlatos-cselszövéses parasztvakításnak hívják. Pedig egyáltalán nem bonyolult a történet. Az Orbán-Simicska páros, minden pénzek, sallerok és kokik osztogatói összekaptak a lopott holmin. Lajosunk kigecizte magát az egyenletből, így a hűlt helyét képező vákuumba ilyen Rogán-Szijjártó-félék nyomulhattak be a már bent lévő Lázárok mellé. Ez volt az a pillanat, amikor arroganciában (de)Rogán Tónival versenyt futó Jánosunk megvilágosodott: Orbán Viktor bizony bármikor bárkit elárul, ha aktuális hatalmi érdeke ezt kívánja. Egész élete erről szólt, átgázolt mindenkin. Mindig minden körülmények között kinyírta, vagy eldugta, vagy jelentéktelen, de a korábbi lojalitásért cserébe, lehetőleg jól fizető pozícióba nyomatta azokat, akik veszélyesen megerősödtek a környezetében.

Lázár ezt látva gyorsan elkezdett építkezni: elkezdett szabadabban nyilatkozni, szinte elmondta a Fidesz őszödi beszédét, rendszeres sajtótájékoztatókat tart, és igyekszik felépíteni magát, hogy ne lehessen őt olyan könnyen kigolyózni, hogy mintegy alanyi jogon is tényező lehessen, ha netán szorul a hurok.

Mégis tegyük hozzá: bár májusban kicsit más volt a helyzet a Fideszen belüli tanácstalanság és talajvesztés tekintetében, ez nem teljes egészében Lázár János és Rogán Antal hatalmi harca, sokkal inkább hasonlít Orbán ördögi próbálkozására, hogy a legbelső kört még jobban magához láncolja, leigázza, uralja. Ezért semmi sem drága, újabb és újabb kirakat pozíciók, struktúrák létrehozásával önti a betont a rezgő léc köré. Mindannyiunk szégyene, hogy olyan emberek jutnak egyre feljebb és egyre megbecsültebb pozíciókba Orbán körül, akiknek minimum zűrös ügyeik vannak, amelyeket ázott kutyaként ráznak le magukról. A gátlástalanság, a cinizmus és az arrogancia pedig egyenesen a munkaköri leírás része.

Így lesz október elsejétől a feltétel nélkül alázatos szolgából, a keményen dolgozó kisemberek faragatlan szégyenéből, a semmihez nem értők gátlástalanságával felvértezett, kínosan urizáló ízléstelen sutyerákból politikai kabinetfőnöknek nevezett miniszterelnöki főpohárnok. Aki újabb magasztos cím viselőjeként nagy hangon beszélhet úgy, hogy nem kell mondania semmit, és démonizálhatja az egyre homályosabb elmúlt nyolc évet idéző, nem létező baloldali ellenzéket. Vagyis ugyanazt teheti, mint eddig, de áldásos tevékenysége nekünk legalább plusz pénzünkbe kerül. (Az már csak hab a rothadó tortán, hogy Kósa Lajos lép Rogán alig hűlt helyére a Fidesz frakció élén. Igen, a vállalhatatlan, de megkerülhetetlenné tett arcokat így tologatja a sakktáblán a mester.)

Az üzenet: aki képes harmad áron túladni belvárosi ingatlanokon, miközben évi sokmilliárdos letelepedési kötvény panamát visz úgy, hogy reggelente nem várt négyzetméterekkel is gyarapodnak az ingatlanai, még akár őméltósága főpohárnoka is lehet. Aki meg arra játszik, hogy alkalomadtán átvágja a vezér torkát, az jobb, ha tudja: ő is csak egy be- és feláldozható paraszt a mindenható Orbán Viktor sakktábláján. Akinek megkerülhetetlensége csak addig tart, amíg a bábukat mozgató kéz úgy akarja. E tekintetben számomra teljesen érdektelen, hogy Lázár János sértődötten lemond-e, vagy elfogadja, hogy lenyomják a torkán, a nála nagyságrendekkel ostobább és seggnyalásra jóval alkalmasabb Antal fiút. És igen, valószínűsítem, hogy Lázár lenyeli.

Többek között ilyen sztorik mennek a háttérben, miközben mi minden figyelmünket Röszkére összpontosítjuk. Látszólag nem fontos, ám mégis ennek az országnak az egyik legnagyobb tragédiáját jelzi. Hogy csak és kizárólag ugyanazok a zűrös hátterű, nagypofájú, cinikus, okoskodó, jellemtelen emberek kapaszkodnak egyre feljebb azon az égig érő gyászos uborkafán, amíg nekünk helyettük másokat kell gyűlölnünk. Akik, hacsak nem nyírják ki egymást a tekintetes úr akaratából, a hatalom gátlástalan megőrzése érdekében valószínűleg akkor is kiegyeznek a lopott holmin, a színfalak mögött, ha egyébként úgy harapnák át egymás torkát, mint Lázár János és Rogán Antal.

Megtehetik, mert néhány évtizede elmulasztottuk lámpavasra húzni az Orbánok, Lázárok, Rogánok elődeit. Ezért ma a lapok az erkölcstelen, opportunista törtetők kezében vannak, akik kajánul vigyorognak bele az arcunkba, miután példának okáért az éj leple alatt 50 négyzetmétert találtak a házuk sarkában. Ezért van az, hogy elszámoltathatóságról ma olyan korrupt politikai kalandorok ugatnak, akik a gyerekeik nevére íratják lopott közpénzből harácsolt ingatlanjaikat. Mi meg habzó szájjal gyűlöljük a menekülteket. És amíg ezt meg lehet velünk tenni, addig tulajdonképpen mi leszünk a bármikor feláldozható parasztok Orbán Viktor démoni sakktábláján.

A bejegyzés trackback címe:

https://hacsaknem.blog.hu/api/trackback/id/tr767795656

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Bbogas 2015.09.17. 19:13:25

"Európa elszigetelt, megvetett és értetlenül szemlélt országává küzdöttük le magunkat"

:DDDDDD

Andras J Fazekas 2015.09.17. 19:31:38

Buta, gyáva, sz@rkeverő gondolatmenet.

Lehet szégyenkezve elhúzni a balfenékre.

mikimackó 2015.09.17. 19:33:48

mért, nem azt lehet jobban kézben tartani, aki maga is sáros?

H_A 2015.09.17. 23:34:05

@Andras J Fazekas: Ja mert Andriska azt mondta. Értjük. Próbálkozz még, ez így gyenge.

Andras J Fazekas 2015.09.17. 23:43:56

@H_A:

Nem tűnt föl, hogy a kis sz@rkeverő gépetekben lemerült az elem?

maxval bircaman megbízott szerkesztő · http://bircahang.org 2015.09.18. 05:27:03

Ilyen egy jó vezető: a megfelelő embereket teszi a megfelelő helyre.

maxval bircaman megbízott szerkesztő · http://bircahang.org 2015.09.18. 05:28:04

"Áll a bál a határon, dúl a diplomáciai háború a szomszédos országok egyikével-másikával és gyakorlatilag egész Európával, válsághelyzet van, készültségben a fegyveres erők, nyomjuk a könnygázt, vízágyút ezerrel, recseg-ropog a totális határzár, Európa elszigetelt, megvetett és értetlenül szemlélt országává küzdöttük le magunkat, de ez szerencsére a Fideszt egyáltalán nem zavarja."

Pont fordítva. Sosem volt ilyen népszerű Mo. Európában.

2015.09.18. 06:40:05

@Andras J Fazekas: Tovább a lenini úton:
Trockíj jövőképe!
Válasz Lenin Mi a teendő? Brosúrájára! 1903
Ön a pártot a proletáriátus helyébe foglya tenni, aztán a központi bizottságot a párt helyébe, a párt főtitkárát a központi bizottság helyébe, így a proletáriátus nevében egyetlen személy hatalmát fogja elérni!
Ön a FIDESZT az egy párt helyébe foglya tenni, majd a kollégiumi brancsot a párt helyébe, a pártelnököt a kollégiumi brancs helyébe, így a FIDESZ nevében egyetlen személy hatalmát fogja elérni!

Toportyán Zsóti 2015.09.18. 07:23:46

@maxval bircaman megbízott szerkesztő: Putingazda épp homokosokkal tereferél homofób kérődző,húzzál bele nehogy kivágjon mint macskát szarni?!

Toportyán Zsóti 2015.09.18. 07:26:19

@Andras J Fazekas: Fajtádat várja Közép Ázsia sztyeppéje ha még a Himnusz sem megy nektek gyermekrugdosó keresztény nemzeti uriember.

Andras J Fazekas 2015.09.18. 07:50:02

@Toportyán Zsóti:

A bolsi dumádat elnézve te jöttél Ázsiából, te nagyszájú féleszű.

Két orosz humorista csinált majmot a haverodból meg a fajtádból, te nagy pofájú, síkagyú troll.

Toadwart66 2015.09.18. 09:49:18

@maxval bircaman megbízott szerkesztő: Szia, Bircaman. Látom a többiek elragadtatták magukat. Nem sok mindenben egyet, de értelmes figurának tartalak, főleg azért mert nem állsz bele ezekbe az meddő egymás anyázása hülyeségekbe. Ezt a cikket olvasd el légyszi. Nem kell egyetérteni vele, de mindenképpen érdekes gondolatok.
tiszatajonline.hu/?p=85423

Toadwart66 2015.09.18. 09:50:12

@maxval bircaman megbízott szerkesztő: Mármint "értünk egyet", úgy akartam írni.

kvadrillio 2015.09.18. 11:09:34

"Ezentúl a pénzügyi cégeknél havi ötmillió forint, az energiaszolgáltatóknál havi négymillió, más cégeknél pedig havi hárommillió forint is lehet a legmagasabb fizetés."

A VILÁG LEGRENDESEBB MINELNÖKE ORBÁN !e!! A MINIMÁLBÉRT 400 EZER FT-RA EMELI ! A MUNKANÉLKÜLIEKNEK JÓL FIZETŐ ÁLLÁSOKAT KÍNÁL, FŐLEG AKIK MÁR TÖBB ÉVE NÉLKÜLÖZNEK, LEGALÁBB HAVI 60 EZER FT-OS FIZETÉSSEL ! A SEGÉLYEKET HAVI 1,2 MILLIÓRA EMELI ! A ROKKANT NYUGDÍJASOK ÚJRA KAPNAK HAVI JUTTATÁST, MELYNEK ÖSSZEGE NEM LEHET W200 EZERNÉL KEVESEBB ! A NYUGDÍJASOK JUTTATÁSÁT 150 %-KAL MEGEMELI ! MEGSZŰNIK A KÖZMUNKA ! A HAJLÉKTALANOK HAVI 100 EZER FT-OS TÁMOGATÁST KAPNAK !
ITT A SZÉT...ÚJ...VILÁG ! :o)))

VAGY A MAGYAR NÉP, EGYSZERRE VÁGJA POFÁN ORBÁN VIKTORT !!!!!

kvadrillio 2015.09.18. 11:10:40

bocsi a munkanélkülieknek havi 600 EZER FT-OS FIZETÉSSEL !!!

Ballib Cenzúra · http://ballibcenzura.blog.hu/ 2015.09.18. 11:13:20

Teljesen szétcsúszott a ballib poszterünk.

Mióta a határainkat sikeresen megvédjük, és a kerítés a több hónapon kerezstül tartott szapulás ellenére is tökéletesen betölti funkcióját, azóta egyre csapongóbbak, és elkeseredettebben vagdalkoóak a ballibeink.

Csak hab a tortán, hogy lebuktak a fekete kasszát üzemeltető főnökeik (Gyurcsány, és MSZP), amiből a bloggereket, és bértrollokat fizetik.

kvadrillio 2015.09.18. 11:13:45

a havi 5 millió, az évi 60 millió.....orbánbácsi jobban teljesít ????? HÁNY ILYEN EMBERKÉRŐL IS VAN SZÓÓÓÓÓÓ ????? KIK IS DOLGOZNAK A PÉNZÜGYI SZEKTORBAN ?????????

high up! 2015.09.18. 11:25:17

Az ember már jó ideje röhögve figyeli, ahogy ez a szellemileg leépült Orbaneszku eftárs a Sztálini életútjának a vége felé közeledik.
Gyönyörű diktátori életútak ezek:

- Sztálin semihez nem értett, síkhülye volt minden szakmaisághoz, meg tudományossághoz. Orbán is az
- Sztálin, mint minden sikermentes, kudarcot rekorder diktátor, a bukás és elszámoltatás miatti félemében egy napon agyilag megbomlott. Orbán is
- Sztálin mindenhol ellenséget sejtett. Orbán is
- Sztálin azt hitte, hogy aki nincs vele, az őt meg fogja buktatni, ezért mindekit ellenségnek kiáltott ki. Orbán is
- Sztálin az ellenségnek kikiáltottak egy részét kietelepítette. Orbán is (külföldre)
- Sztálin az ellenségnek kikiáltottak másik részét mindenféle politikai eszközökkel próbálta elhallgattatni. Orbán is, csak ő az EU-ban már nem börtönözhet be, meg nem akaszthat
- Sztálin egy nap beképzelte, hogy a buktatása immáron a belsö köréből fog jönni, ezért mindenkit likvidált maga körül és csak a minden parancsát vakhittel teljesítő, leghűbb nyaloncokkal vetette magát körbe. Orbán is

- Sztálin az egyre elhatalmasodó paranoiás betegsége végső fázisában oda jutott, hogy "rájött", hogy a leghűbb nyaloncai is ellene ténykednek és ezért elkezdte őket is likvidálni. Orbán is

- A paranoiás betegségének utolsó fázisában Sztálin "rájött", hogy az orvosai őt valójában félrekezelik és valójában ők az okai annak, hogy sikertelen és kudarcokkal teli az uralkodása. Ezért a saját kezelő orvosait is elkezdte likvidálni.

Na most Orbaneszku ebbe a végső fázisba már rég belépett.
A sikertelenségek miatti ámokfutásai napi rendszerességűek. A megbízható seggnyalonc káder rég kifogyott, már csak 2-3 bizalmi embere maradt.

Sorsdöntő időket élünk.
Kurvára nem lennék most Orbaneszku 2-3 bizalmi embere. Vagy akárcsak az orvosa.

FOLYTASSUK!

high up! 2015.09.18. 11:31:58

@Ballib Cenzúra:

Nem a határokat véded te meg, te féleszü Orbán jobbágy, hanem Magyaro-ot meg az egész magyar népet mutatod be a teljes világ előtt neonácinak és félázsiai barbár hordának.

László Petra felrúgásai, Szögesdrót, Vízágyú, Könnygáz, Töltött fegyver a menekültekre, Vasúti sínre vetett gyerekes anyát vegzáló rendőrök, Nemzetközi újságírókat véresre verő magyar rendőrök, Németo-ba jutott menekültek hálaadása egyenes adásban, hogy elkerültek a velük állatként bánó magyaroktól, Orbaneszku Hitlertől átvett sorozatos fajelméletei és Árja-Európa lázálmai,

na ezzel van tele a világ összes médiája, nem a te gyözelmeiddel!
Pár hét alatt a balfasz magyarja megint jól lejáratta magát a civilizált világ előtt, de hát ez neki úgy látszik nem csak a szokása, hanem az öröme is.

FOLYTASSUK!

sas70 2015.09.18. 11:45:43

Ezen a sakktáblán, csak egy paraszt van! Mások nem férnek rá!

Feketecsuklya 2015.09.18. 11:50:38

@high up!: vegzálták a rendőrök a terhes anyát? mesélj még...

s 2015.09.18. 11:53:31

Golyófogónak jó lesz az is az utolsó két percben.

2015.09.18. 11:57:13

@Feketecsuklya: Igen, és elment a gyereke.... azért, mert nem tudsz dolgokról, még léteznek, megtörténnek. Hiszed, vagy nem, a Föld nem lapos, hanem banán alakú!

Dr. Gy. Dr. Fűegér 2015.09.18. 11:59:59

@maxval bircaman megbízott szerkesztő:

te micsoda egy agyatlan barom vagy öcsém.

@Ballib Cenzúra:

még mindig Gyurcsánynál tartasz, te szerencsétlen? :DDD

2015.09.18. 12:01:16

@Ballib Cenzúra: Orbán megvédte Magyarországot?
Khm. Úgy emlékszem, hogy nem. Volt itt minden: áttörő hordák, a Keletiben szorult , ellátatlan menekültek, gyalogosan vonulók az autópályán, teljes káosz. Nem, Orbán arra várt, hogy kitörjön a balhé, aztán felmutathassa a véres rongyot: íme, most van már alapunk a beavatkozásra.
Milyen érdekes, hogy ebből az egész menekültügyből csak Magyarországot pécézték ki a fránya nyugati újságírók. Nem, nem a szerneket, görögöket, macedónokat. Nyomják Krahácsot!!!!!

colonel Tigh 2015.09.18. 12:02:15

@maxval bircaman megbízott szerkesztő: Népszerű? Hol? Újfasiszta, neonáci körökben? Innye baszki, erre aztán tényleg büszkék lehetünk.

2015.09.18. 12:02:58

@high up!: Végülis igaza lett Orbánnak. Idejöttek, és elvették a B közép munkáját.

Ballib Cenzúra · http://ballibcenzura.blog.hu/ 2015.09.18. 12:03:50

@high up!:

Szerencsétlen agyhalott Gyurcsány csicska.

Magyarország megvédte a határait, és ez neked nagyon fáj.

A gyremekeket kerításen áthajigáló, rnedőrsorfalra babákkal támadó muszlim terrpristák védelmének az ideje lejárt.

mandiner.blog.hu/2015/09/17/babapajzs_a_hatarresen_migransok_media_manipulacio

Hol a média? Hol a média? − kérdezték egymástól múltkoriban egy videófelvétel alapján a magyar sztrádán szürkületben vonuló migránsok. A médiától várták a megváltást a vándorlók.

Vagy ott van a múltkor megénekelt New York Times-cikk (melyben Frölich Róber főrabbi a holokauszthoz hasonlította a magyar migránshelyzetet), melynek Bicskén készült illusztrációja (fent) egy megtörten rácsokba kapaszkodó fejkendős asszonyt ábrázolt. Mintha a gonosz magyar hatóságok bezárták volna őt valahová, ahonnan nem tud eljönni. Miközben az a rács nem volt más, mint a bicskei állomás síneket elválasztó kerítése, amely természetesen mindkét irányban nagyon hamar véget is ér; és hát maguk a migránsok nem akartak onnan elmenni az alapvető szükségleteket kielégítő menekülttáborba.

Emlékezetes az a jelenet is, amely az első, világszerte bemutatott fotókon mintha azt ábrázolta volna, hogy a kegyetlen magyar rendőrök a sínekre lökik a családját védelmező szír édesapát. Aztán később derült csak ki, az eseményről készült felvételen, hogy pont az eszét vesztett férfi lökte erőből a hüledező rendőrök között a nőt és a csecsemőt a sínekre, azzal se törődve, hogy a gyerek fejét esetleg nekiveri a sínnek.

2015.09.18. 12:04:56

@maxval bircaman megbízott szerkesztő: Oly jó dolog népszerűnek lenni a szélsőjobb oldalon! Ugyanezek zavarnák haza már most a magyarokat, és ugyanezek utálják, mint a szart a bulgárokat. Mert balkáni csürhe vagy. És te ennek örülsz....

s 2015.09.18. 12:05:41

@Ballib Cenzúra: Tromitaréz . . . édesapám. Az a gecire kurva kibaszott retkes faszul tripperes ribanc módon jó. Ja, és még valami . . . nem minősítettünk ilyesmit egyáltalán, érted? Ha igen, akkor hazudtunk, de ez kizárt, mert általában nem hazudunk. Általában nem is, csak szinte kivétel nélkül mindig. QUAESTOR. Na, az meg a másik. Nem kívánok nyilatkozni. Trombitaréz. Az van, baszod. Nem elég jó? Arany helyett? A kurva anyátokat, nektek semmi nem elég jó?

Ballib Cenzúra · http://ballibcenzura.blog.hu/ 2015.09.18. 12:06:12

@Könnyen elkaptuk, uram!:

"Milyen érdekes, hogy ebből az egész menekültügyből csak Magyarországot pécézték ki a fránya nyugati újságírók."

Nincs ebben semmi érdekes.
MI voltunk az egyetlenek, akik megpróbálták hónapokon keresztül az EU-s és a Magyarországi idegenrendészeti eljárásokat betartani és betartatni.

A többiek biszokkal hordozták hazánkig a napi többezer migránst regisztrálatlanul, fittyet hányva minden jogszabályra.

s 2015.09.18. 12:06:50

Remélem bejön ide az ISIS és felgyújtja ezt a tripperes bagázst a gecibe. Ha nem túl drága, még ki is fizetném.

Ballib Cenzúra · http://ballibcenzura.blog.hu/ 2015.09.18. 12:09:20

@s:

A trombitarézről jut eszembe..
Ha majd utána nézel, mióta svindlizik a Kézizálog Zrt, a trombitarézzel, akkor majd ne lepődj meg nagyon, hogy a szállak ugyanúgy a kedvenc MSZP-s, GYurcsányos köreidhez vezetnek majd, mint ahogyan a Buda-Cash botrány is.

Ballib Cenzúra · http://ballibcenzura.blog.hu/ 2015.09.18. 12:11:06

@s:

Nocsak..
Ekkora az elkeseredtség a magadfajta mocskos hazaárulók háza táján, hogy már nem is rejtitek véka alá, miért akartátok iszlamista csürhével elárasztani az országot ?

"Remélem bejön ide az ISIS és felgyújtja ezt a tripperes bagázst a gecibe. Ha nem túl drága, még ki is fizetném.
Vála"

2015.09.18. 12:13:36

@Ballib Cenzúra: Ja, ez megmagyarázza. Mi tartjuk be egyedül az előírásokat, ezért minket pécéznek ki. Hát, elég hülye egy indok...

Unbiased 2015.09.18. 12:13:56

Van egy rossz hirem az ellenzeknek: ha most lenne a valasztas, Orban toronymagasan nyerne, minden korabbi ballepese ellenere. Minden joerzesu emberben ellenerzest kelt, ahogy az ellenzek probalja a menekultugyben elmarasztalni a kormanyt.

2015.09.18. 12:15:51

@Unbiased: Igazad van, de ez nem jelenti azt, hogy jól kezelték a válságot. Annyit jelent, hogy Orbán ügyesen kihasználta saját belpolitikai érdekében a félelmeket, amit ő keltett.

nemszólokmégegyszer 2015.09.18. 12:17:39

@Andras J Fazekas: Neked me egy JOBBfenékre, barnanyelvű. Fizesd helyettem őket, akkor járhat a lepcses pofád. Addig meg vedd fel a júdáspénzed, oszt kussolj.

s 2015.09.18. 12:18:20

@Unbiased: "ha most lenne a valasztas" De nem most lesz. Erről az szokott eszembe jutni, hogy ha az öreganyámnak kerekei lennének, ő lehetne a hatos villamos.

Célkereszt 2015.09.18. 12:19:05

Kár, hogy ilyen hosszú. Nincs türelmem végig olvasni.

s 2015.09.18. 12:21:12

@Ballib Cenzúra: Szükség törvényt bont, hülye gyerek. A gyurcsótányt a világgazdasági válság takarította el az útból, ezt a bomlott elméjű faszkalapot meg a menekültek áradata fogja. Ha már a magyarok többségének csak annyi esze van, mint neked, vagy még annyi sincs.

Ballib Cenzúra · http://ballibcenzura.blog.hu/ 2015.09.18. 12:21:29

@s:

Tudod mi a különbség az úgy nevezett deomkraták kormányai és az Orbán kormány között ?

Hogy Orbán a ciklusainak 95%-ban megnyerte volna az előrehozott választást, a kedvenc szemkilövető demokratáid meg a ciklusuk 95%-ban elbukták volna azt.

Amitől ti féltek szerencsétlen szarrágó ballibek, az éppen a demokrácia.

s 2015.09.18. 12:25:16

@Ballib Cenzúra: A legutóbbi hatósági igazolásuk kb. öt hónapos. Amit a hatóság letagadott és most kussolnak, mint nyúlszar a fű tövében. Ehhez elképzelhető, hogy a gyurcsótánynak már nincs köze, mivel kikúrták a retkes picsába a hatalomból - hála az égnek - öt kibaszott éve. Te mit gondolsz minderről, bár mindegy is, mert kurvára leszarom, baszod.

maxval bircaman megbízott szerkesztő · http://bircahang.org 2015.09.18. 12:27:16

@Könnyen elkaptuk, uram!:

Tévedsz. Bármit is értesz szélsőjobb alatt, a többség nem szélsőjobbos.

Ballib Cenzúra · http://ballibcenzura.blog.hu/ 2015.09.18. 12:29:47

@s:
A szocik alatt kiépítették a trombitaréz hatósági igazolásának útját.
A megfelelő emberek sajnos ott maradtak, akiket akkor megvettek kilóra.

Akiket nem basztak ki ahogyan kellett volna tenni, minden Gyurcsányék által beültetett köztisztviselővel.

Mert ha nem teszik, akkor ilyen svindlik húzódhatnak még évekig a szocik után.

nemszólokmégegyszer 2015.09.18. 12:31:20

@s: Elmész a büdös rohadt kurva anyádba. Takarodj ki Szíriába. Ott vannak a haverjaid. Remélem lefejeznek. Jobb lesz a világ.

s 2015.09.18. 12:31:40

@Ballib Cenzúra: "Orbán a ciklusainak 95%-ban megnyerte volna az előrehozott választást, a kedvenc szemkilövető demokratáid meg a ciklusuk 95%-ban elbukták volna azt."

Ez nem igazán érdekes adat. Egy mostanában népszerű focis példával élve épp olyan, mint a szöglet arány. Az sem érdekes. A focit nem szögletre szokták játszani.

"Amitől ti féltek szerencsétlen szarrágó ballibek, az éppen a demokrácia. "

Nem tudom mitől félnek a ballibek. Ezzel szemben elmondom, hogy én mitől félek. Amitől én félek az a mérhetetlen és feneketlen butaság. A tied nem ilyen, mert attól viszont egyenesen rettegek.

nemszólokmégegyszer 2015.09.18. 12:33:04

@Ballib Cenzúra: Szarrágó a famíliád, te tahó. Veled együtt.

Ballib Cenzúra · http://ballibcenzura.blog.hu/ 2015.09.18. 12:33:27

@s:

Hogy egy elhanyagolható hazaáruló kisebbség mitől fél, vagy éppen retteg, az teljes mértékben leszarható.

Néha sajnálkozunk, néha röhögünk a baromságaitokon.
Ennyi.

s 2015.09.18. 12:39:54

@Ballib Cenzúra: bla . . . bla . . . bla . . .
Ennyi idő alatt már a takarítónéni sérvkötőjét is kicserélhették volna, ha akarták volna, mert minden kibaszott gecifaszt kicseréltek, ami fontos volt. Ha mégsem, annak csak egy oka lehet (MAGYARORSZÁG JOBBAN TELJESÍT). Hogy kurvára nem akarták, mert kibaszottul szépen hozott a konyhára. Teccikérteni?

s 2015.09.18. 12:42:48

@nemszólokmégegyszer: Elgurult? Szekrény alá nézzél már be, faszparaszt, ott lesz az. Csak ne pálinkával vedd be, mert megint reszketni fog a kezed és elejted a következő (fél óra múlva esedékes) adagot is. Mi a kurva anyádért nem kötteted be infúzióba, a fasz sem érti. Na mindegy is.

s 2015.09.18. 12:46:31

@Ballib Cenzúra: A kurva anyád lesz az, a hazaáruló. Egyébként kisebbségben ti vagytok. 24% százalék másra szavaz, 40% meg senkire.

Willkommenskultur 2015.09.18. 12:52:53

Magyarország elég pozitív példa európában, és egyre inkább követik.

Orbán élvezi a show-t, meglátjuk mi lesz. Félek a szlovének kerítése nem készült el, mégis úgy nyilatkoznak mintha lenne nekik.

Willkommenskultur 2015.09.18. 12:57:27

Jó tanulság hogy a legközelebbi háborúban lojális médiára is szükség van.

Terjeszthetné most azt, hogy a Drávában kész az aknazár, a horvát-magyar kerítés is elkészült.

A közlekedési táblákat is fel kéne szedni.

Unbiased 2015.09.18. 14:18:07

@s: Ezek szerint eddig nem hallottál olyanról, hogy közvélemény kutató intézmények sokszor azzal a megjegyzéssel élnek, hogy "ha most vasárnap lenne a választás". Egyébként olyan világrengető eseményeket élünk át, amit az emberek hosszú időn keresztül nem fognak felejteni.

s 2015.09.18. 14:30:49

@Unbiased: Hallottam, csak nem nagyon hiszek benne. A közvélemény kutatás egy dolog, a választás meg egy másik. Egyébként az emberek könnyen felejtenek. Az orbán hívek is lényegében mindent elfelejtettek, amit orbán üzent a választások előtt és amit végül teljesen máshogy csinált.

Agysebész migráns 2015.09.18. 14:33:40

"Európa elszigetelt, megvetett és értetlenül szemlélt országává küzdöttük le magunkat"

Mit szívsz, asszonyállat? :DDD

Willkommenskultur 2015.09.18. 14:39:30

@s: Ja, ha meg a választás se jön össze akkor a választók a hülyék.

Ha meg a willkommenskultur szarik be akkor meg az emberiség hülye.

folytassad

Willkommenskultur 2015.09.18. 14:44:49

A horvát miniszterelnök térdig a fosban, remegő szájjal, széttárt karral esedezik: Húzzunk mi is szöhesdrótot, mint a magyarok?

- nem bazmeg most már ne húzzál de kösz a segítséget

Ilyen egy libsi kormány. Megoldás az nincs (az ojrópasegíccsen kívül), de a szögesdrót az nem jaó, nem korrekt. Rátolni a migránst a magyar + szllovén határra az koorrekt.

Baszódjanak meg, remélem ezt nem felejtik el nekik a schengen tagok amikor a bővítésről lesz szó!

fidesz a mutyipárt 2015.09.18. 14:59:17

@maxval bircaman megbízott szerkesztő:

Agyhalott ortyinista féreg, ezeknek a ganéknak a helye a sitten van, az lesz majd jó főnöke az országnak, aki a génselejtes orbánféreggel együtt oda teszi őket.

csak egy néző 2015.09.18. 15:03:38

T Tanfolyamhallgatók.
Jelzem, hogy beindult Takony Árpi új csúcsmédiája a 888.hu
a kis G..i Fodor Gábor főszerkesztésével.Ki ne hagyjátok.

a.disquscdn.com/uploads/mediaembed/images/1776/2989/original.jpg?w=600&h

s 2015.09.18. 15:07:12

@Willkommenskultur: "Ja, ha meg a választás se jön össze akkor a választók a hülyék."

Ha összejön, akkor is hülyék. Elegendő példa vagy te magad is, de ha esetleg nem, akkor ott vannak a többiek. Ostobák vagytok, az ilyennek nem való a szavazati jog.

Álljon itt egy mondás Szilárd Leótól:
"Azt még valamiképp el tudom fogadni, hogy egy fajankó szavazata pont annyit ér, mint az enyém. De hogy kettőé kétszer annyit érjen, azt már nehezen tudom elfogadni."

s 2015.09.18. 15:11:56

@csak egy néző: Ez mind semmi. A takonyárpi nem kisebb arcot kért fel a bányászbéka valaga alatt teljesítő TV2 gatyába rázásához, mint Dirk Gerkenst, a magyar RTLKlub nemrég kikúrt vezetőjét. A faszkalap simonzsoltika eladná a fél szarát a köpcös zsidrák mutyifilter andyvajnának, de a baszni való yvonne tíz körömmel kapaszkodik a szajréba.

maxell birka meghízott hegesztő 2015.09.18. 15:24:57

Magyarországnak annyi! Vigyázó tekinteteket Bolgárországra vessétek!

Toportyán Zsóti 2015.09.18. 19:20:05

@Andras J Fazekas: Saját portán söpörjél előbb síkagyú féleszű horogkeresztény Himnusszal küszködő fajmagyar.

Andras J Fazekas 2015.09.18. 19:27:57

@Toportyán Zsóti:

Ne aggódj, engem nem akadályoz a diplomám abban, hogy az olyan seggdugaszokat elküldjek a balfenékre mint amilyen te is vagy.

Toportyán Zsóti 2015.09.18. 19:35:18

@Andras J Fazekas: Mosolyra fakasztol agyhalált lábon hordó seggdugasz.

csak egy néző 2015.09.18. 19:39:50

Rafkós gyerek ez a felcsuti focista. Lázár Jankónak már nagyon nagyra nőtt az arca erre a főnöke kétszeresen is lealázza, megszopatja.
Kinevezi kvázi Jankó főnökének ezt a kis Arogán g..t és csak rajta keresztül lehet megközelíteni az Istenkirályt, ráadásul még sunyi módon nem is ő közli vele, hanem maga a kinevezett kis Tonyó g..i jelenti be cinikusan, hogy elfogadta a megbízást.
Erre mondják, hogy ügyes. Jankó előtt nagy a döntés, hogy benyeli e tövig, vagy lemond.

Andras J Fazekas 2015.09.18. 21:21:50

@Toportyán Zsóti:

Mi van "topi", már csak a "replikára" futja?

Nem agy valami meggyőző, a hatékonyságod nagyjából mínusz tízre "fussa".

Andras J Fazekas 2015.09.18. 21:25:59

@csak egy néző:

Az itt összehordott baromságod rajtatok nem segít.

Ha meg akarjátok dönteni a mostani kormányzatot, ennél a p@tkánymenetnél okosabbat kéne ám kitalálni, mert hányinger amit keltetek, rajtatok nem segít…

Andras J Fazekas 2015.09.18. 21:28:26

@Toportyán Zsóti:

Ne fáraszd magad zsóti, ezzel a szellemi p@tkánymenettel egy szavazatot se fogsz magadnak, meg a töketlen politikai barátaidnak szerezni.

csak egy néző 2015.09.18. 21:53:24

@Andras J Fazekas:
Rajtatok sem nagyon, kiköcsög.
Ki is szervezi megint a patkánymenetet, baromarcú?
"a.disquscdn.com/uploads/mediaembed/images/2543/2755/original.jpg

Jelenkezz időben, hogy beférj a tőmegbe))))

a.disquscdn.com/uploads/mediaembed/images/2068/4927/original.jpg?w=600&h

Andras J Fazekas 2015.09.18. 21:55:33

@csak egy néző:

Jobb ötletem van …

Inkább te próbálj magad köré egy kis tömeget összeverbuválni "kisköcsög"!

csak egy néző 2015.09.18. 21:58:40

@Andras J Fazekas:
Apropó büfészakon vagy ruhatár szakon végeztél?
Te mint diplomás melyiknek drukkolsz?
Rogánantilopnak vagy Lézer annyit is ér Jankónak?

Andras J Fazekas 2015.09.18. 22:01:38

@csak egy néző:

Neked meg a hozzád hasonló anarchistáknak biztosan nem …

Nálatok még rogán is jobb …

csak egy néző 2015.09.18. 22:05:08

@Andras J Fazekas:
Elég alacsony a kerítés, ha még ez a kis tolvaj, korrupt genya is jobb nektek.

Andras J Fazekas 2015.09.18. 22:07:48

@csak egy néző:

Baromi unalmasak és színvonaltalanok vagytok srácok.

Bocsi, de nem akarok az itteni szájkaratéra több időt szánni.

Üdv.!

További szép estét mindenkinek!

Andras J Fazekas 2015.09.18. 22:10:34

@csak egy néző:

Bocsi, ne haragudj, nincs rád több időm.

Érezd jól magad.

Üdv.!

Toportyán Zsóti 2015.09.19. 18:44:38

@Andras J Fazekas: Töketlen patkánynak talán még elmész,bár a gyodátok 1 pokróccal is hatástalanítva lett,minek szórakáztatok el arra is sokmilliárdot?Jobban meg kéne becsülni az öletekbe hullott unijós pénzecskét.
süti beállítások módosítása