Miképpen Bayer Zsolt rothadt agyában sincs semmi új

H_A Címkék: vélemény bevándorlás baloldal balliberálisok Gyurcsány Ferenc Bayer Zsolt gyurcsányozás2015.08.08. 17:13

Olvasom, hogy jobban teljesít a nagy magyar (műszaki?) határzár, fal, kerítés, pengesor, miegymás: alig kezdték el építgetni, máris átvágták a gyökér migránsok. De akkor sincs tragédia, de sőt. A Fidesz azonnal és keményen visszavágott: jön a törvénymódosítás, börtönbe mindenkivel, aki megrongálja Európát védő határzárunkat. (Már az elején nem értettem, hogy ha mi Kazahsztán magasságában érezzük otthon magunkat, miért süllyedtünk odáig, hogy a Brüsszel-központú hanyatló Nyugat első számú védelmezőivé léptünk elő nagy hirtelen, de ezt most hagyjuk is.) Mert „nem elég, hogy az illegális bevándorlók törvénytelenül lépik át az ország határát, de ráadásul még a magyar állam tulajdonában is kárt tesznek” kelt ki magából a legilletékesebb határőr, Rogán Antal. És valóban indokolt a hőbörgés: a rendőrség mintegy kettő ezer forintban állapította meg a vandál cselekedet okozta kárt. Azt a mindenit! Belerokkant az egész Nemzeti Együttműködés Rendszere.

Vagyis. Miközben napról napra kiderül, hogy totál felesleges katonaságot, közmunkásokat, elítélteket, és további kiszolgáltatott humán erőforrást bevetve építeni az áthatolhatatlannak kommunikált, ám lényegében pókháló hatékonyságú kerítést, Bayer Zsolt, a keresztény kormány mindig éber szellemi világítótornya rájött, hogy most volna igazán időszerű egy újabbat gyurcsányozni. Hátha nem vesszük észre, hogy a szemfényvesztés pengés falában akkora nagy repedések vannak, mint ide Afganisztán.

Nem baj, nem baj. A kormányzati trágyaeltakarítás szimbolikusan kinevezett főbiztosa máris tette a dolgát. Augusztus 7-én bevillant az ő mélymagyar agyába, hogy július 28-án Gyurcsány Ferenc ténykedett valamit. Amibe – mikor ha nem most? – ildomos volna belekapaszkodni, hiszen lebontják ezt a kerítést mielőtt augusztus 31-ig felépülhetne, és ezért valakinek el kell vinnie a balhét. Tollat is ragadott, és a Magyar Hírlap számára kijelölt szellemi fekália rovatban a kor Gyurcsányainak lelkivilágáról elmélkedett egy cifrát a Tanácsköztársaság bukása utáni „vörös emigráció” tagjainak elvetemült sorait idézve. A tömör gyönyörrel felérő sorok közötti lényeg: a patkányok, a szar a gazban, és a csürhe, vagyis ők, a ma is ugyanolyanok, akik 1919 óta minden bajunk okozói, igen, ők tehetnek mindenről. Egyszerűen azért, mert léteznek.

Ezúttal Gyurcsány már se nem friss, se nem meleg, se nem hírértékű, nagyjából 10 nappal ezelőtti bűne az, hogy levélben fordult az Európai Bizottság bevándorlásért felelős biztosához. Amely levélben összegzi, hogy Orbán Viktor „a tragikus párizsi merénylet óta tudatosan és szisztematikusan mossa össze a bevándorlókat, a menekülteket és a terroristákat, tudatosan kelt félelmet a magyar társadalomban, manipulálja a bevándorlással kapcsolatos adatokat, valamint idegengyűlöletet, indulatokat szító politikát folytat a plakátkampánytól a »nemzeti konzultáción« át a déli határra tervezett kerítésig”. Gyurcsány Ferenc szerint „a magyar kormány álláspontja ebben az esetben sem egyezik meg a magyar társadalom többségének a véleményével”.

Majdnem zárójel: Már hogyne egyezne meg? Az, hogy a magyarok sacckábé 15 százaléka (8 millió bevándorlós-terroristás konzultációs kérdőívből 1 millió 254 ezret méltattak értékelhető válaszra) mondott véleményt Orbán menekültügyi megélhetési bevándorló ügyi politikájáról, pontosan azt jelzi, hogy a magyarok elsöprő többsége kiáll a kerítés mellé mellett. Igen, ez az a bizonyos „mi, magyarok” rigmus, amire miniszterelnök úr mindig is hivatkozni szokott. Igaz, hogy ez az ország jóindulattal egynegyede sem, de igazából ez nem fontos, amikor Gyurcsány Ferenc ma is bármikor kéznél van és elővehető egy egészséges jobboldali lelkifröccs erejéig.

bayer-zsolt_5.jpgBayer: „Nincs új a nap alatt. Miképpen Gyurcsány rothadt agyában sincs semmi új.” (fotó: Hír24)

Én nem értelek téged, Bayer, pedig olyan régóta próbálom megfejteni puhatestű logikádat! Ha egyszer annyira fantasztikus eredményeink vannak, hogy szinte megszólalnak, hogy szinte önmagukért beszélve mutatják a fényt, és a követendő példát Európa elmaradott népei, és azok beszűkült agyú vezetői számára, hogyan lehet ma is attól rettegni, hogy egy hosszú évekkel ezelőtt hivatalosan is megbukott politikus rossz hírünket kelti a nagyvilágban? Ha egyszer világraszóló sikerek szellemi atyjai vagyunk, miért kell naponta odáig süllyedni, hogy egy politikai értelemben régen foszlásnak indult hullát minden héten elő kelljen kapni a naftalinból?

Szánalmasat vergődtél megint, Bayer! Az már csak hab a tortán, hogy éppen az általad idézett gaz kommunista stílusában ontod a trágyalevet Gyurcsányra és az egész balliberális szubkultúrára. Értem én, hogy az olyan hithű keresztények, mint te, soha nem szólnak bele mások magánéletébe, még akkor sem, ha történetesen minden este arra alszanak el, hogy a szomszéd veri az asszonyt. És e magánéleti tisztelettudást politikai értelemben is érvényesnek gondolják. Hazaárulással ér fel Európa fele kommunikálni a honi agymosást, manipulációt, törvénytelenségeket, visszaéléseket. Persze feltéve, hogy nem róluk van szó.

Mert emlékszem, hogy amikor 2003-ban kenyéradó gazdád konkrétan feljelentette Magyarországot – egyébként 2011-ig az volt az egyetlen eset, hogy nemzetközi fórum egy párt kezdeményezésére elítélte szép hazánkat –, nem verted magad a földhöz, hogy aki a kormányt bírálja, az az országot és a népet tapossa. Pedig mai bravúros érvelésed szerint nem ártott volna. Sőt, amikor 2006-ban az őszödi vallomás után a könnygázba, torlaszokba, szélsőséges akciókba, rombolásba, törvénytelen rendőri brutalitásba fulladt közbeszéd hullámán Európa asztalánál az intézményesített  korrupcióról, az erkölcsi relativizmusról, a szegénységről, kiszolgáltatottságról, a hamis adatokat szolgáltató kormányokról, a felelősséget nem ismerő politikusokról és a politikai hazugságokról siránkozott hazafele mutogatva, akkor sem érezted úgy, hogy árulják a hazát, és neked kötelességed ez ellen szót emelni. 

Mielőtt félreértenéd: dehogy Gyurcsány védőbeszéde ez, Bayer! Legalább annyira utálom, amikor Gyurcsány beszél a nevemben, mint amikor te vagy édes Viktorod. Viszont 2015-ben, totális amnéziát színlelve gyurcsányozni csak akkor lehetséges, ha ez egy ősi szlovák szokás, vagy akkor - és engedd meg, hogy rád hivatkozzak - ha rothad az agy. Attól tartok, a te agyad nem kevésbé rothadt, mint a Gyurcsányé. Amúgy a Tanácsköztársaság bukásáról való, múltba, azaz sehova nem vezető, népbutító, hörögve elmélkedés helyett javasolnám a jelenkor tényeit. Azokról bármikor szívesen vitázom. Még veled is akár.

Tudom, hogy azért havi egy milláért valamit kell produkálni, de ne áltasd magad, és ne kábítsd a nemzetet! Abból, hogy David Cameron bejelentette: ezentúl súlyos büntetést kapnak azok, akik illegális, papír nélkül érkező bevándorlóknak szállást adnak, nem következik, hogy amit urad és parancsolód, istened és kormányod elművel menekültügyben, az helyénvaló, és senkinek, de főleg Gyurcsánynak nincs joga azt bírálni. Tudom, hogy nem szoktál ilyesmiket olvasni (igyál meg előtte egy pohár pálinkát, az már jobban amúgy sem rohasztja az agyadat) de ezennel figyelmedbe ajánlom tehát a tényeket: a kormány tíz rögeszméje és a menekültügy valósága.

U.I. Hányingerrel vegyes barátsággal mondom: ez a kínkeserves gyurcsányozás, ez a hajánál fogva ráncigált tematizálás már-már ártalmas. Szerintem ne erőltesd, mert ennél szánalmasabbá és nevetségesebbé már aligha tehető ez a kormány és ez az uszító propaganda. Amúgy meg az is felmerült bennem, hogy tényleg nem unod még?

A bejegyzés trackback címe:

https://hacsaknem.blog.hu/api/trackback/id/tr137690752

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

maxval bircaman megbízott szerkesztő · http://bircahang.org 2015.08.08. 18:56:34

A kerítés épül. Erős és hatásos lesz. Hiába gágognak a ballibák, ezt a csatát csúnyán elvesztették.

zsoltix 2015.08.08. 20:07:09

"1 millió 254 ezret méltattak értékelhető válaszra"
Már a sokadik vagy, aki negyedmillióval többet ír. Honnan jött az "ezer" szó, nem tudom, de csak 254-gyel több egymilliónál, ezret nem mondott se Orbán, se a kormányának a jelenlegi sajtós üdvöskéje, Kovács, vagy hogyhíjják.

Toadwart66 2015.08.08. 21:28:54

@maxval bircaman megbízott szerkesztő: Szia, Bircaman. Régen olvastalak. Bírod a hőséget? Nekem bizony már egy kicsit sok a jóból.

1ghost 2015.08.08. 21:38:00

Hát igen! Egy olyan táborba tartozni, ahol ez a Bayer-féle félkegyelmű szellemi verőlegény alkotja az intellektuális támfalat, nos, abban épelméjű és/vagy becsületes ember nem vehet részt.

A fidesz tábor ma már semmivel sem több, mint a síkhülyék, a becstelenek, és a pénzen vett hitvány vazallusok ócska gyűjtőhelye.

A történelem szemétdombjára való jutásuk ezért elkerülhetetlen. Azonban ez a korrupt, tolvaj, gazember társaság ennyivel nem úszhatja meg, mert az a magyarsággal szembeni aljas bűntett lenne.

Felelniük kell hát majd tetteikért.

Papageno68 2015.08.08. 21:55:22

@maxval bircaman megbízott szerkesztő:"Erős és hatásos." A vajdasági szerszám- és gazdaboltosok meg már gyűjtenek az Orbán Viktor lovasszoborra.Csak győzzék az erővágót rendelni.

maxval bircaman megbízott szerkesztő · http://bircahang.org 2015.08.09. 07:23:36

@Papageno68:

Nem éppen. Az átlag beáramló NEM Mo-ra akar menni, hanem Skandináviába és Angliába, ott adják ugyanis a legtöbb zsebpénzt a "menekülteknek". Szóval ha túl nehéz bejutni Mo-ra, megy máshová, pl. Horvátország felé. Pontosan ez is a kerítés valódi célja.

Karsai Feri 2015.08.09. 09:18:47

Nagyon erőtlen kisérlet volt ez
A blogger Bayertől, mint Makó és Jeruzsálem...

István Tamasi 2015.08.09. 09:46:36

@maxval bircaman megbízott szerkesztő:
Te ocsmány bulesz birkaszar /leánykori néven ivanov/!
Az a néhány agysejted, amivel születtél, az is megbuggyant Kubában amikor a janicsárképzőt végezted ott. Nem tellett bele 1 hét és kiderült milyen "erős és hatásos" a kerítés. Dehát buggyant birkaaggyal ezt nem lehet felfogni, ugye?

maxval bircaman megbízott szerkesztő · http://bircahang.org 2015.08.09. 09:58:12

@István Tamasi:

Döntenéd kellene: szidod a liberalizmust vagy dicséred, a kettő egyszerre nem működik.

A kerítés pedig kiállta a próbát, pont ezért gágognak a ballibák.

István Tamasi 2015.08.09. 10:58:53

@maxval bircaman megbízott szerkesztő:
Te ocsmány bulesz birkaszar /leánykoriu néven ivanov/!
A buggyant agysejteddel csak azt tudod bégetni, hogy kiállta a próbát az a kerítés amelyiket kevesebb, mint 1 héten belül megrongáltak és átjutottak rajta?

István Tamasi 2015.08.09. 13:52:22

@maxval bircaman megbízott szerkesztő:
Te ocsmány bulesz birkaszar /leánykori néven ivanov/!
Ha már a kezdetek kezdetén -sőt a kezdet elején - nem fogja meg a kerítés a migránsokat, akkor mi lesz a végén? Netán a hozzád hasonló agyatlan birkákat fogják a kerítéshez kikötni, hogy a bégetésekkel riasszátok el őket?

Attila Kovácsi 2015.08.09. 14:08:14

Nem vagyok bayer fan de ő legalább vállalja a nevét a véleményéhez. Ezektől a geci libsi fröcsögőktől viszont hányok...

maxval bircaman megbízott szerkesztő · http://bircahang.org 2015.08.09. 15:17:02

@István Tamasi:

De, csökkenteni fogja a beáramlást, mint ahogy ez más országokban is megtörtént.

István Tamasi 2015.08.10. 12:21:51

@maxval bircaman megbízott szerkesztő:
Te ocsmány bulesz birkaszar /leánykori néven ivanopv/!
Milyen áron fogja csökkenteni - nem megakadályozni - a bevándorlók számát a kerítés ha mondjuk 50-100 méterenként rendőröket is kell állítani a kerítés védelmében napi 3x váltásban? Ez többe fog kerülni mint a migránsok számának a csökkenése.

maxval bircaman megbízott szerkesztő · http://bircahang.org 2015.08.10. 13:10:50

@István Tamasi:

Nem lesz ilyen, legfeljebb a ballibák nedves és gágogó álmaiban.

2015.08.10. 17:10:45

Haragudj arra, aki kinevezte, alkalmazza, megtűri!

"Az uralkodó réteg forradalma, csak arra jó, hogy vég nélkül fenntartsa saját uralmát!" Tolsztoj Leo 1902! beszoptuk!
Törvényszerűen mondhatjuk ki: hitvány idősebb nemzedékek mellett felnőtt ifjúság még hitványabb. Szabó Dezső 1921!
Nincs nekem a zsidókkal semmi bajom... csak a szemtelen és tisztességtelen emberekkel van bajom, akik között feltűnően sok a zsidó! Márai Sándor
"A kommunizmus tragédia, de az igazi ellenfél mindig a „nemzeti” jelmezbe öltöztetett képmutató kapzsi jobboldali." (Márai Sándor)

2015.08.23. 04:38:56

@zsoltix: Liszt Ferenc:
"El fog jönni az a nap, amikor minden olyan népnek, akik között zsidók laknak, fel kell tennie a kérdést, hogy mindannyiukat kiutasítja; ez a kérdés az élet és halál kérdése lesz, az egészség vagy krónikus betegség kérdése, a békés létezés vagy az állandó szociális láz kérdése."

Petőfi Sándor:
"Dicsekedés nélkül szólva, a legnagyobb emberbarátok egyike vagyok s tisztelem, becsülöm a zsidókat, de már a kocsmákból csak kikergetném őket pokolig, mert a mi ronda, csak ronda az, hiába!"

Széchenyi István:
"A zsidókat felszabadítják, Magyarország az ő birodalmuk lesz, az új Paradicsom négy folyóval, három heggyel és a kettős kereszttel. És az Apokalipszisben én, szerencsétlen, főszerepet játszom."
süti beállítások módosítása