Kolbász Pina és a Magyarok Világszövetsége

H_A Címkék: kiáltvány Conchita Wurst Magyarok Világszövetsége2014.05.18. 21:04

A legritkább esetben sem szoktam a Magyarok Világszövetségének minden bizonnyal hasznos és pótolhatatlan tevékenységét figyelemmel kísérni, ettől függetlenül vagy talán éppen ezért megrökönyödéssel olvastam az alábbi sajtóhírt: kiborult és pinázik a Magyarok Világszövetsége. Nem fogja elhinni a nyájas olvasó, de Conchita Wurst - az MVSZ szabad fordításában Kolbász Pina - ún. szakállas énekesnő miatt gurult el e nemes szervezet gyógyszere bő egy héttel azután, hogy már csak az nem fejtette ki a véleményét a Conchita-jelenséggel kapcsolatban, aki szándékosan erőszakot követett el az indulatain.

Messzemenően osztom Mátyás királyunk hatalmas életbölcsességét, aki a többi mellett három dolgot nevezett meg, ami annyira nem tetszik neki: a felmelegített leves, a megengesztelődött barát és a szakállas asszony. Gondolom nem kell kifejtenem, hogy nekem sem volt szívmelengető látvány ez a nemi identitás nélküli, irritáló, végletesen megosztó díva. Ennek ellenére felháborodásom a Magyarok Világszövetségének pinával, terrorizmussal, agyamentséggel és elvetemültséggel felturbózott, minősíthetetlen hangvételű hatpontos kiáltványa ellen irányul, amelyben elkésett visszhangként mondja meg a tutit Kolbász Pinával kapcsolatban.

Az állásfoglaláson az sem segít, hogy német nyelvre is lefordították, hátha ezek a gazember osztrákok megszívlelik a felháborodott hangú kritikát, és Ausztria államelnöke, Werner Faymann is mélységesen elszégyelli magát, amiért e gusztustalan lény tiszteletére hivatalában fogadást ad. Nem gondolom, hogy ez az alpári, triviális felháborodás méltó volna a Magyarok Világszövetségéhez, amelyet magyarként szégyenletesnek érzek. Nem szeretném, hogy az én nevemben bárki is ilyen fröcsögő nyilatkozatokat és szentenciákat  fogalmazzon meg olyan ügyekkel kapcsolatban főleg, amelyeknek túllihegése semmivel nem haladja meg az álságos, öncélú keresztényinek vélt szemforgatást.

Azt gondolom, hogy az MVSZ-nek nem feladata és küldetése az általa képviselt közösség szempontjából teljesen irreleváns, álproblémák szemfényvesztő meglovagolása. A Conchita-jelenség ilyetén eltúlzása - nem tudom tisztában vannak-e ezzel az urak - kizárólag azoknak kedvez, akik a toleráns és nyitott Európa ellenségei és akik most nem véletlenül, de annál álságosabb módon riogatnak Kolbász Pinával gyermekeink megrontásának kontextusában.

Ha a fenti kiáltványt az MVSZ elnöke a piacon magánbeszélgetésben osztja meg a kofákkal, abban semmi kivetnivalót nem találnék. Igy viszont azt kell mondanom, valóban megtébolyult a világ, ha már a Magyarok Világszövetsége is ezzel a jól kitervelt PR-fogással, azaz figyelemfelkeltő haknival van elfoglalva. Ennyire minden rendben van magyarságunk háza táján, hogy már csak egy szakállas nő képes csatasorba állítani ügybuzgó magyar nemzetiségű indulatainkat?

(Egyébként sem értem mi az a szakállas nőzés, én akárhonnan nézem, ez egy pasi.)

 

· 4 trackback

A bejegyzés trackback címe:

https://hacsaknem.blog.hu/api/trackback/id/tr106179624

Trackbackek, pingbackek:

Trackback: Mandiner blogajánló 2014.05.19. 10:52:04

Ezt a posztot ajánlottuk a Mandiner blogajánlójában.

Trackback: Mi áll az Eurovíziós Dalfesztivál mögött? 2014.05.19. 10:46:22

Mi is áll valójában az idei Eurovíziós Dalfesztivál mögött? Téves a homoklobbival vagy a nyertes személyével foglalkozni. Itt valójában nem a homoklobbi vagy az osztrák szörnyeteg a gond. Mindenki védi saját magát és saját maga érdekeit. Ezzel semmi g...

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

maxval a gondolkodó birca · http://maxval.co.nr 2014.05.19. 06:57:45

Le a kalappal a MVSZ előtt, hogy e súlyos kortünetről mert nyilatkozni. Ezen nem változtat az sem, hogy a nyilatkozat egyes elemei rosszul sikerültek.

Baldrick68 2014.05.19. 09:23:28

@maxval a gondolkodó birca:
Látom üzembiztosan hozod a szintet...

maxval a gondolkodó birca · http://maxval.co.nr 2014.05.19. 09:37:03

@Baldrick68:

Igyekszem, mert ez egy rendkívül fontos kérdés.

Exxit 2014.05.19. 10:35:09

Istenem ezek úgy hülyék ahogy vannak!
Semmi olyan dolgot nem találtak a világban, amihez esetleg közük is lenne?
Esetleg fel lehet hívni a nemlétező párt, a KDnP-s haverokat, ha ennyire irritálja, őket a probléma, intézzék el, hogy a jövőre el se induljunk ezen a nem tudom micsodán!
Toljunk ki jól Európával, mutassuk meg nekik mi is a magyar virtus, bocsánat a Magyar Wurst!

Pan Modry 2014.05.19. 10:43:19

A Magyarok Vilagszovetsegenek ehhez meg mi a fasz koze van???

Legkozelebb azon fognak kiakadni amikor majd Galvolgyi janos valamelyik szar musoraban nonek oltozik?

efi 2014.05.19. 10:45:42

@maxval a gondolkodó birca:
K.rvára semmi köze nincs hozzá.
Ha nem tetszik ne nézze.

Pan Modry 2014.05.19. 10:47:56

@maxval a gondolkodó birca:
de hiszen a bolgarok meg kecskeket szoktak dugni, az mennyivel normalisabb szerinted??? (raadasul szerintem a bolgarok a kecskek beleegyezesuk nelkul dugjak, nem???)

Bar en nem ertem, hogy miert lenne baj hogy Conchita Wurst nyert, hiszen idonkent galvolgyi janos is volt mar noi ruhaban, megsem akadt ki rajtuk a latens Buzik magyarorszagi szervezete...

maxval a gondolkodó birca · http://maxval.co.nr 2014.05.19. 10:47:57

@efi:

Ezen az alapon akinek nem tetszik bármi, az ne mondjon róla véleményt. Ugye érted, hogy ez ostobaság?

lkjljfdawfejl 2014.05.19. 11:15:57

Szerintem a legtöbben pontosan ezért szavaztak a szakállas srácra, hogy az ilyen hülyéken tudjanak röhögni, mint az ostoba vallási fanatikus fidesztroll birka faszval és az MVSZ, aminek még a neve is egy vicc. :D

Ez sima, klasszikus polgárpukkasztás.

És tökéletesen be is jött, tényleg vicces a műbalhé, csak így tovább. :D

efi 2014.05.19. 11:21:57

@maxval a gondolkodó birca:
Nem, nem értem.
Az ugye megvolt, hogy Magyarok Világszövetsége?
Ne mondjon véleményt Messi fizetéséről, a Holdraszállásról, a perui hétvégi időjárásról és Pina kolbászról semmi, mert nem ezért tömörültek szövetségbe, nem ez a dolguk.

dr doktorka 2014.05.19. 11:22:42

Nem tudom, ezt kirakja-e a nemMagyarok Virtuális Szövetsége a web oldalukra:

A jó édes anyátokat ti küldetéstudatos kivénhedt barmok!

Azonnal szedjétek le azt a förtelmes provokációtokat C. Wursttal kapcsolatban, amellyel az egész osztrák népet sértegetitek. Ti barmok, az hiányzik még csak nekünk, külföldön élö magyaroknak, hogy néhány magatok fajta elmeszesedett agyú szittya paraszt miatt az osztrákok meg az egész világ elkezdjenek minket magyarokat utálni.
Mint ahogy ti utáljátok az EU-t meg minden népet, amelyik nem olyan hülye mint a magyarok és jutottak valamire az életben. Persze, az ostoba és erkölcstelen magyaroknál többre jutni nem kunszt.

Ha már ennyire rögeszmés küldetestudatosok vagytok az emberiség fennmaradásáért, akkor jobban tennétek, ha a saját magatok szennyével törödnétek. Írjatok már gyalázó leveleket a magyarokról a magyaroknak, hogy itt ez a nép, amelyik milliós számban csöpög minden este a faszforgató VV Aurélióén és a hasonló fajta magyar lényeken. Mert a MAGYAROKNÁL EZ MANAPSÁG A KULTÚRA A NEMZETI KORMÁNY ALATT!
Na inkább ezzel törödnétek és erröl tudósítanátok a világot, hogy a magyarok ennyire degeneráltak és primitívek. Értitek: ti csak a saját dolgaitokkal törödjetek, más népek felett ne törjetek lándzsát.

Ráadásul pont a magyarok azok, akik bár állítólag nem buzik, ennek ellenére nem tudnak gyereket csinálni. Pontosan a "vértiszta" és "szellemileg makkegészséges" magyarok azok akik Európában kihalásra vannak ítélve, mert nem tudnak szaporodni, nem pedig más népek, akik toleránsan el tudják fogadni, ha valakit a természet másképp alkotott meg. És mindegyik éli boldogan az életét a maga dolgaival.

És még egy kérdés: titeket ki a franc választott meg hogy egy egész nép nevében amortizáljátok Magyarországot? Még a neveteket se lehet megtalálni a honlapon, miféle gittegylet vagytok ti?
Azt persze látom, hogy a "magyar" szóra alapozva 100 millió forintokért kunyeráltok. Tényleg, kik vagytok ti?

J.László 2014.05.19. 11:25:00

Európa a végét járja. Wurst kisasszony és a köré csapott felhajtás ennek egyik tünete.

Pan Modry 2014.05.19. 11:28:39

@lkjljfdawfejl:

Nekem eredetileg CW olyan semmilyen volt, se nem tetszett, se nem volt negativ, semmilyen modon nem erte el az ingerkuszobomet.

Viszont amikor nyeresre allt en is pont erre gondoltam, hogy mennyire vicces lesz majd a jobboldali-kereszteny latensbuzik ajvekolasa.

lkjljfdawfejl 2014.05.19. 11:38:20

@J.László: Ez a "hanyatló nyugat" kb. 60 éves komcsi duma. :D

Hunyadi zokogna... ha látná......ezt 2014.05.19. 11:40:34

doktorka, neked erre a szakállas akármicsodára feláll? Márcsak, mert annyira, de annyira "toleráns" vagy... Ja, a fiadnak mit mondasz odahaza? ...Figyelj kicsi "Lacikám" ha felnősz lehetsz néni is bácsi is, ja, próbáld ki melyik tetszik úgyis divat, nemdebár?
Ne mutass kicsi példát se.
Baromarc, a TVnek valaha volt valami nevelő, iránymutató szerepe. A nemi identitás csak hálószobai téma kell legyen. Csakzértis odabaszni az emberek elé pedig bizony provokáció. Legyél őszinte bameg, a céged ezt a kreálmányt felvenné 8 órába? Tárgyalás, közös munka, esetleg az ügyfelekkel közös program?
Álszent, buziimádó, aberrált ejrópa lettünk, ennek tolod a szekerét.

Muad\\\'Dib 2014.05.19. 11:44:41

@dr doktorka:
Igazán örülhet mindenki, hogy ezzel a szellemi maszturbációval növelted a "magas" színvonalat.
Külön kiemelném az IQ szinted magasságát ezen a példán:
"...magyarok azok akik Európában kihalásra vannak ítélve, mert nem tudnak szaporodni, nem pedig más népek, akik toleránsan el tudják fogadni, ha valakit a természet másképp alkotott meg..."

Miközben Európában tökéletesen beillünk a képbe, tehát pontosan ugyanannyira vagyunk kihalásra ítélve, mint a többség...

efi 2014.05.19. 11:49:04

@Hunyadi zokogna... ha látná......ezt:
Na most azért állt ott, mert példát kell mutatni a Lacikának, esetleg fel kell venned melózni?
Neeem? Esetleg ez egy táncdalfesztivál volt csak? Hát akkor?
Egyébként sem erről szól a történet, hanem arról, hogy az MVSZ minek pofázik bele - más nevében is - és ki kérte őket erre? Te ellenben annyit hajtogathatod a hülyeségeidet amennyit akarod, abból nem lesz cikk.

J.László 2014.05.19. 11:50:02

@dr doktorka:
Úgy vélem, ma te leszel a legesélyesebb a nap legbutább hozzászólása címre.

Hunyadi zokogna... ha látná......ezt 2014.05.19. 12:04:41

@efi: Ezt jól mondtad! Ha ez egy dalfesztivál akkor hogyhogy Csubakka nyert? Ugye van füled? Megsaccolom, ha netán egy szépen borotvált fejű énekeske lett volna (na bumm, meleg) akkor bizony a dobogót sem közelítette volna meg. De így.... Bárki aki nagy nyilvánosság előtt szerepel az igen is tartozik némi felelősséggel azért amit tesz. Ez a szerencsétlen csak ártott az amúgy is nehezen beilleszkedő transz, meleg embereknek.
Más ország műsorvezetői is kiröhögték! Bohóc volt ő nem énekes.
Te tényleg nem érted, sajnos.... nincs több vita.

Kan Csóka 2014.05.19. 12:05:13

Az MVSZ az a vén hülyékből alakult valami magyarkodó faszság ?

Kan Csóka 2014.05.19. 12:07:20

@Hunyadi zokogna... ha látná......ezt: Ezen a dalfasztiválon mindig csak szarok szerepelnek, nem ?
Valami asszonyok voltak a multkor is meg egy kecske vagy mi is volt ?

MACISAJT 2014.05.19. 12:11:01

"Kicsit megkésve".

Miért volna megkésve?

Épp a tegnap zajlott le Bécsben a "Wurst am Ballhausplatz" c. rendezvény...
Ahol szivárványszínű zászlók alatt szakállasra festett arcú gyerekek őrjöngtek( az Index is kitett erről egy fényképet,aztán levették,rájöttek hogy ez már nekik is sok), néhány ezren...

"(Egyébként sem értem mi az a szakállas nőzés, én akárhonnan nézem, ez egy pasi.)"

Lemaradtál egy-két brosúrával...
Ez a szerencsétlen most új (mű)fajt talált ki magának...

jacint70 · http://jacint.blog.hu 2014.05.19. 12:12:09

@Pan Modry: Pl. mert amikor a kislányom meglátta, megijedt tőle...
Egy dolog a másság toleranciája, és más dolog a nettó provokáció...
Talán ha valaki elárulná, hogy CW "outlook"-jában mi van, amivel valami értékeset akar kifejezni, vagy valaminek a tényleges hátrányos helyzetbe hozását akarja megmutatni?

dr doktorka 2014.05.19. 12:12:46

@Muad\\\'Dib: "Miközben Európában tökéletesen beillünk a képbe, tehát pontosan ugyanannyira vagyunk kihalásra ítélve, mint a többség..."

Csak a nem tudásod illik bele a képbe. Mármint a magyarok képébe. A magyarok 1,34-as kipusztulási rátáját az EU 28 országában csak három ország múlja alul.
Még egyszer mondom: 25 európai ország egészségesebb potenciájú mint a magyar. És ez a szaparodásra képtelen nép jajveszékel, hogy más mennyire kipusztul.
Idióták!

MACISAJT 2014.05.19. 12:23:23

@Kan Csóka:
(" Ezen a dalfasztiválon mindig csak szarok szerepelnek, nem ?")

Igen.
Volt már egy hasonló "győztes", egy izraeli Dana International nevű...

Ja és ez a mostani hivatalosan:
'the bearded drag queen'

Na erre varrjanak gombot...

Muad\\\'Dib 2014.05.19. 12:24:29

@dr doktorka:
Esetleg próbáld meg a net migration rate nélküli adatokat nézni.
Vagy esetleg a birth rate számokat:
upload.wikimedia.org/wikipedia/commons/c/c5/Birth_rate_figures_for_countries.PNG

De egyébként, ha részletesebben akarod, kb. fej-fej mellett haladunk a "sikertelen" németekkel:
www.factfish.com/statistic-comparison/hu-de/fertility%20rate

shwarcz bácsi 2014.05.19. 12:25:21

@J.László: ne izgulj, te sose tartoztál oda. és most már biztosan nem is fogsz! marad neked a félázsiai személyi kultuszon alapuló polgári demokráciának nevezett maszlag.
a szart kenik : volt mszmp párttagok, kiszesek, volt ügynökök, hazafias népfront tagok, milliárdos miniszterek, álkeresztények, nemzetvédő hazafi oroszbarát üzletemberek ( az ügynök ugye még nincs bizonyítva, bár vezéred reggel a rádióban azt mondta, ez nem is kérdés ) amennyiben valaki kimaradt volna a listából, azt vasárnap a templomban majd a pap elvtárs bemutatja neked.

dr doktorka 2014.05.19. 12:25:35

@Hunyadi zokogna... ha látná......ezt:

Igen Hunyadi zokogna rajtatok, mert a magyarok semmire se vitték soha a történelemben. Akkor sem, amikor béke volt.

Amúgy nem áll fel a farkam a szakállas fiúra, mint ahogy a vértiszta, 40 éves korára már impotens és átlag 30 kilóval túlsúlyos magyar férfiakra és nőkre sem. De őket is tolerálom annyival, hogy nem nevezem őket tehénnek meg tunya jószágoknak.
A magyar nemzeti kultúrátok csúcsára, mint pl a pornós X faktorosokra meg a VV fajankó lényeitekre se áll fel a farkam, de nem indítok ellenük országos lejárató kampányt. Miközben ti milliószámra isszátok ezt a fajta kútúrát. A gyerekeitekkel együtt a TV előtt.

Apropó barátom, mire fel is vágsz itt fel? Hogy a nemzeti kultúra alapon bezzeg a magyar VV faszlengető Auréliók legalább szaporodnak és ez kell a magyaroknak?

Ha nem tetszik neked Conchita Wurst müvészete akkor ne nézd. Bámuld tovább a fejedből a Fásy mulatót meg Aurélió farkát, aztán rázzad erre a szerszámodat.
A nagy különbség pedig az, hogy CW-ben nem a homokosat éretékeli a világ, hanem azt a tudást és sikert, amit egy magyar eddig még az életben el nem ért. Pedig gyártják ám minden évben az újabbb és újabb "Magyarországomn világhírü" magyar nemzeti müanyag sztárokat!

igazi Ténytár 2014.05.19. 12:27:37

@maxval a gondolkodó birca: Le a kapallapal?

Érdekesen ValoVilag ellen nem tiltakoztak, hogy egy FARKAT MUTOGATÓ FÉRFIRE szavazott a KERESZTÉNY NEMZETI MAGYAR (Férfiak es fiuk is) szinte egy időben a szakállas nővel.

Pedig ott is hitlerezhettek volna, hisz az RTL ugye ...

Szép is lesz ha majd esetleg az Osztrákok fognak viszont válaszként olyan magyar PR-t csinálni, hogy aki F@SZT akar látni az jöjjön ide, mert itt a magyarok azt szeretik.

Aztán akkor majd jöhetsz a dumáddal, hogy de jól megmondtak hogy AZ EGÉSZ MAGYAR NEMZET EGY F@SZT SZERET BÁMULNI egy szépen felöltözött, bar szakállas, no helyett ;-))

igazi Ténytár 2014.05.19. 12:30:12

@MACISAJT: Milyen érdekes, hogy a mi nemzeti macsóink mennyire naprakészek és képben vannak a minden meleg témában.

cia, cia, latencia ?? ;-)))

Netuddki. 2014.05.19. 12:31:39

Ezek az MVSZ-es balfaszok mindig oda teszik magukat ahol a határon inneni és túli magyarokat össze lehet ugrasztani. Vagy ha éppen ilyen dolguk nem akad akkor megpróbálnak hozzászólni olyasmihez amihez aztán qrvára nincsen semmi közük.

A határon túli magyaroknak a figyelmébe ajánlom, hogy ezen balfaszok kényszerítették ki a népszavazást annak idején.

shwarcz bácsi 2014.05.19. 12:31:54

A magyarok világszövetsége politikai megrendelésre gyártott egy kommentárt. köszönjük nekik. biztos jól fizető elvtársi tett volt.

maxval a gondolkodó birca · http://maxval.co.nr 2014.05.19. 12:32:22

@ténytár:

Mert egész más ügy. A magamutogató férfi szimplán nevetséges, de nem rombolja a hagyományos értékeket.

dr doktorka 2014.05.19. 12:32:34

@Muad\\\'Dib:

okoska, a színes kifestő könyveiden én már 6 évesen túlléptem. Azzal meg ne égesd magad, hogy én egész Európáról beszélek, te meg csak Németországgal akarod itt bizonyítani a bukott bemondásaidat.
Amúgy meg miért Németország? CW osztrák, hahó!

Szóval ne legyél már okosabb az Eurostatnál, ha meg még a kivándorlással is korrigálnád a születési rátát, akkor a magyarok már az 1-et sem érnék el. Magyarul, a magyarok már csak annyi gyereket csinálnak, amennyi éppen elég arra, hogy eltemessék őket.
Ez a szomorú valóság erről a népről, amelyik mindig másokat néz hülyének.

gyönyörködj az Eurostat adataiban, hogy mely népek a lúzerek:

epp.eurostat.ec.europa.eu/tgm/table.do?tab=table&init=1&plugin=1&language=en&pcode=tsdde220

Netuddki. 2014.05.19. 12:35:39

@Hunyadi zokogna... ha látná......ezt: "Ezt jól mondtad! Ha ez egy dalfesztivál akkor hogyhogy Csubakka nyert?"

Tévedel, Csubakka felesége nyert.

De azt tudjátok, hogy a jeti valójában az osztrák Alpokból vándorolt a Himalájába? Körülbelül azon az útvonalon mint a magyarok, csak éppen ellenkező irányba.

Muad\\\'Dib 2014.05.19. 12:39:19

@dr doktorka:
Azt ugye tudod, hogy a táblázatod szerint is POCSÉK helyzetben van szinte az összes ország az EU-ban. Ugyanis szinte VALAMENNYI kihaló népességet mutat a TFR alapján. Ugye felfogtad? NINCS jobb helyzetben Ausztria sem. Semmivel.

igazi Ténytár 2014.05.19. 12:40:42

@J.László: "Európa a végét járja. "

Igen, ahova mi csatlakozunk annak vége.

Ideje lenne mar ha kib..nak minket az EU-ból...Akkor nézném meg a képeteket amint Mucsajon hőbörögtök.

hvg.hu/gazdasag/20100720_nyugodtan_lehetne_magyarorszagot

igazi Ténytár 2014.05.19. 12:42:45

@maxval a gondolkodó birca: Nem-e?

Valóban nem rombolja, hogy a keresztény nemzeti országban azzal lehet valaki sikeres,( sőt az egész műsor a legsikeresebb) a nép arra szavaz, aki a farkát mutogatja mindenkinek.

Ez ám az erkölcs!

igazi Ténytár 2014.05.19. 12:44:14

@kovi1970: Ugye előjött az is már hogy a főnökük SECUS ügynök ;-)).

alfahir.hu/node/17332

shwarcz bácsi 2014.05.19. 12:46:34

@maxval a gondolkodó birca: @ténytár: tudja valaki pontosan, hogy a keresztény egyház mekkora állami támogatást kap?

Hunyadi zokogna... ha látná......ezt 2014.05.19. 12:46:49

@dr doktorka:
... hogy CW-ben nem a homokosat éretékeli a világ, hanem azt a tudást és sikert, amit egy magyar eddig még az életben el nem ért. .....

Öreg, neked elgurult a betevő....
Te nagyképű barom, szerinted itt mindenki valóságshow-t néz? NEM.
Mert szar.
De okoska, tudod odakünn a jónyugaton is van ám elég fos. Onnan szivárgott be. Vágod? A legundorítóbb versenyek, szarevés pénzért, összezárt agyhalottak, konzumidiótákkal karöltve mind mind onnan jöttek. Az, hogy a születés itt gáz az pedig annak a leképezése, hogy az itt élő emberek nem mernek belevágni. Nincs létbiztonságuk, anyagi forrásuk, hogy becsülettel gyermeket vállaljanak. Nemúgy mint "ifjú erőforrásaink".
Tehát ha impotensezed az itt élőket akkor nagy pofon elé nézel. Ne ócsárold a magyarokat, mert egy ponttal sem rosszabbak ejrópa népeinél.
Kedvenced, Chubakka pedig a szakállkájával nyert, mert hangja delejes, áriázó, egytucat.

Ne is gyere haza.

igazi Ténytár 2014.05.19. 12:47:19

@dr doktorka: Tudod mi a poén?

Hogy szinte azonos időben szavazott a magyar nép a farkat mutogatóra, meg a szakállas nőre is (ő kapta a legtöbb pontot tőlünk is)

Ezen két TÉNY figyelmében mi is mondható el a magyar nép irányultságáról?

A MVSZ stílusa alapján akkor ez a egy b... nép.
Nem az én, hanem az MVSZ szövege alapján...

igazi Ténytár 2014.05.19. 12:49:16

@shwarcz bácsi: A gyerekmolasztalok? Akik Pápajat/főnőkét aki védte az ilyeneket és nem kiátkozta az egyházból, épp most avattak szentté?

Óh ahhoz az MVSZ-nek egy szava sincs!

Az rendben.

maxval a gondolkodó birca · http://maxval.co.nr 2014.05.19. 12:50:20

@shwarcz bácsi:

Az 1 %-os felajánlásoktól függ.

Kb. a felajánlott összegek 2 és félszeresét kapja minden felekezet.

MACISAJT 2014.05.19. 12:50:41

@J.László: ("Európa a végét járja. Wurst kisasszony és a köré csapott felhajtás ennek egyik tünete. ")

Maradjunk csak Ausztriánál...
Amelyik belevitte Magyarországot az I. világháborúba.
Az amelyik előállította Adolf Hitlert.Ahol az Anschlusst
virágesővel ünnepelték 1938-ban.

És most meg ugrándoznak a Haider-utód neonácik és a Kolbászka Koncsiták között...

Érdekes , nem?

igazi Ténytár 2014.05.19. 12:54:29

@Hunyadi zokogna... ha látná......ezt: "Te nagyképű barom, szerinted itt mindenki valóságshow-t néz? NEM.
Mert szar."

Aha, itt a nem néz mindenki valosagshowt (noha az egyik legrégebbi és nagyobb nézettségű műsor a TV-ben), de EuroVizoat aztán minden magyar néz ;-)))

Plusz VV az szar, de EuroVizio az nem gagyi és azért fáj?

Elhiszem kínos kimagyarázni, hogy a magyar egy F@szt szeret bámulni, de ez a próbálkozás röhejes volt

shwarcz bácsi 2014.05.19. 12:55:06

@maxval a gondolkodó birca: ne viccelj. ebből az összegből működésképtelen lenne a sarki papnevelde is..

shwarcz bácsi 2014.05.19. 12:56:13

@ténytár: az mvsz megrendelésre gyártotta ezt a véleményét. gondolom a hála, nem maradt el..

shwarcz bácsi 2014.05.19. 12:57:28

különben a vicc, az, hogy a szavazatok amivel CW nyert, szerte Európából érkeztek. A résztvevő országok listája megvan ? ezt csak attól kérdezem, aki hanyatló európázik..

shwarcz bácsi 2014.05.19. 13:02:51

@maxval a gondolkodó birca: te tudod rosszul, és nem állapíthatod meg, hogy ez a pénz elég, ugyanis azt sem tudod pontosan, hogy mennyi az annyi.

Hunyadi zokogna... ha látná......ezt 2014.05.19. 13:04:43

@ténytár: Röhelyes vagy Te. Amíg mindent elhiszel a "nézettségről" addig neked a helyed a Zsebtévében van Hiszékeny Úr mellett.
Biztos van egy réteg akinek ez a "szórakozás", de erre alapozni egy országot merő ostobaság.
Ki monda, hogy az Ejrovizió isteni muzsika? Senki, de ebben a mezőnyben Chubakka Kolbászka nem a hangjával nyert.

maxval a gondolkodó birca · http://maxval.co.nr 2014.05.19. 13:06:12

@shwarcz bácsi:

Voltam egyházi vezető, s belülről ismerem a kérdést.

J.László 2014.05.19. 13:06:24

@MACISAJT:
Van benne valami, nem vitás. A simlis sumák osztrákok.

semota · http://livewithit.blog.hu 2014.05.19. 13:27:40

"Gondolom nem kell kifejtenem, hogy nekem sem volt szívmelengető látvány ez a nemi identitás nélküli, irritáló, végletesen megosztó díva"

tehát nem azzal van a baj, ha valaki homofób/gendernormatív véleményeknek ad hangot, csak azzal, ha jobboldali emberek teszik ezt? fő a következetesség :P

Muad\\\'Dib 2014.05.19. 13:32:54

@semota:
Ejnye, most már szeretni is kötelező lesz? Eddig azt hittem tolerálni kell, de látom szokás szerint beindul a szélsőséges liberalizmus perpetuum mobileje, mely nem tűri a statikus állapotot (lásd, kommunizmus, nácizmus és egyéb testvéreszmék). Fogadd el --> szeresd --> követeld. Business as usual...

J.László 2014.05.19. 13:36:08

Gendernormatív. Azt a kurva életbe!

Bobby Newmark 2014.05.19. 13:41:31

@Hunyadi zokogna... ha látná......ezt: Ha te ezt nem tudod egy gyereknek két mondatban elmagyarázni, akkor te alkalmatlan vagy a gyereknevelésre.

Bobby Newmark 2014.05.19. 13:48:21

@Hunyadi zokogna... ha látná......ezt: Bohóc győzött a bohócfesztiválon. Egyrészt mit kell ezen pörögni, másrészt mi ebben a meglepő?

Bobby Newmark 2014.05.19. 13:51:05

@dr doktorka: Az gondolom nem zavar, hogy a szaporodásra képesség vagy képtelenség leginkább gazdasági és társadalmi viszonyokból ered? Gyakorlatilag Gyurcsány elkúrása és Orbán királyságépítése falja fel a gyerekeinket.

kosztarovics bácsi 2014.05.19. 14:06:54

Minden buzinak rohaggyon le! (Meg a szimpatizánsoknak is!)

Bobby Newmark 2014.05.19. 14:14:26

@ténytár: Mondjuk mielőtt ilyen magvas kijelentéseket levonunk egy országról, azért nem ártana tudni, hogy az ország lakosságának hány százaléka annyira konzumidióta, hogy ilyen baromságokra szavazgasson, és hogy ezek közül mennyien a nemi irányultsága okán.

Még ezen információk birtokában sem lenne egyszerű megalapozott állításokat tenni, enélkül viszont biztos, hogy csak baromságot lehet mondani.

csak egy néző 2014.05.19. 14:15:23

Ebben az egész szakálas buliban nincs ennyi, amennyit ezzel foglalkoznak. Az pedig, hogy ez a papiron létező penznyelő kamu bagázs (MVSZ) ilyen nyilatkozatot ad ki, nincs is mincsodálkozni, amikor ilyen idióta vezetője van, mint ez a Patrubany, aki elmondása szerint egy eldugott észak-amerikai indián törzzsel tolmács nélkül simán tudott magyarul beszélgetni, az már csak hab a tortán, hogy a Jordán völgyében Petrában is simán vannak olyan őslakosok, akivel ez az idióta megérteti magát magyar nyelven." Ma sem tudjuk hányféle állampolgársága van Patrubány Miklósnak? Már abban sem vagyunk biztosak, hogy mi az igazi neve? Abban viszont biztosak vagyunk, hogy a magyar hatóságoknak és kormányköröknek a nagyfokú bizalmát élvezi és ezért történhet meg hosszú évek óta az a gyalázat, hogy egy gyakorlatilag nem működő, tagság nélküli szervezetnek a vezetője, aki a nyílvánosság elől bújkál és a hazai bérsajtó sem képes megkérdezni, hogy ugyan miket is csinál ez az elhíresült álmagyar?"

Politikai árva 2014.05.19. 14:55:32

Nem nagyon volt más esélye az MVSZ-nek, hogy bekerüljön a hírekbe, szóval így most már hússzal többen tudják, hogy egyáltalán létezik.

igazi Ténytár 2014.05.20. 06:31:51

@Hunyadi zokogna... ha látná......ezt: Mondod ezt miközben ti rinyáltok itt Európáról.

Mert az 500 milliós EU-ban ugye mindenki Eurovizot néz és szavaz a szakállas nőre.

Es igen. Többen nézték itthon a VV farokmutogatót mint az egész EU-ban a Eurovíziót.

Legalább a félháborodásotokban lennetek következetesek! A magyar KÉTSZER IS az ilyenekre szavazott (VV majd pár napra rá az EV-ban is).

Mint ORBÁN GYŐZELMI BESZÉDÉBŐL TUDJUK tudjuk aki nem szavazott (a Fidesz ellen) az EGYETÉRTETT "a hallgatás beleegyezés a magyar szokás szerint"!

Akkor tehát@shwarcz bácsi: a VVfarok, meg szakállas nő eseteben is akkor Orbán szerint! ;-)

igazi Ténytár 2014.05.20. 06:34:17

@MACISAJT: Mondja ezt egy olyan orszag polgára ami mai napig azzal büszkélkedik amit a Habsburgok építettek, fejlesztettek a Monarchiában! ;-)))

Vagy leromboltatok mar az összes Ferencz József nevű építményt?
Habsburg intezet megszüntetve?
Habsburg Ottó nem a legnépszerűbb volt?

igazi Ténytár 2014.05.20. 06:42:09

@MACISAJT: "Maradjunk csak Ausztriánál...
Amelyik belevitte Magyarországot az I. világháborúba."

__________

„Nehezen határoztam el magam arra, hogy a háborút ajánljam, de most szilárdan meg vagyok győződve szükségességéről, és a Monarchia nagyságát minden erővel védelmezni fogom”

TISZA István, 1914.Július 14

__________

"Éljen a háború" (magyar lakosság)

tudasbazis.sulinet.hu/hu/tarsadalomtudomanyok/tortenelem/tortenelmi-animaciok-szimulaciok/elet-a-vilaghaboruk-alatt/eljen-a-haboru-hetkoznapok-az-elso-vilaghaboru-alatt

__________

igazi Ténytár 2014.05.20. 06:44:36

@Bobby Newmark: Mert ez ugye nem vonatkozik a szakállas nőre, ott mar azon rinyál mindenki hogy jaj...

Ott hirtelen nincs, hogy "konzumidióta, hogy ilyen baromságokra szavazgasson" a gagyi, giccses Eurovízió kapcsán az 500 milliós EU-bol (plusz azon kívül is ugye)?

igazi Ténytár 2014.05.20. 07:00:49

@shwarcz bácsi: "a szavazatok amivel CW nyert, szerte Európából érkeztek. A résztvevő országok listája megvan ? ezt csak attól kérdezem, aki hanyatló európázik.. "

Itt van:

______________

Ime a hanyatló EU aki rá szavazott! ;-))

en.wikipedia.org/wiki/Austria_in_the_Eurovision_Song_Contest_2014

Nezd mar AZ ÖSSZES híresen NAGY KATOLIKUS (*,#) ORSZÁG IS MINDANNYIAN ;-)))

Ireland*
Spain*
Italy*
Portugal*
Malta*

Georgia#
Greece#

Belgium
Finland
Israel
Netherlands
Slovenia
Sweden
Switzerland
United Kingdom

France
HUNGARY
Iceland
Lithuania
Norway

_________________

igazi Ténytár 2014.05.20. 07:07:15

@semota:

Érdekes amikor BAYER ZSOLT nyomja arcát kedvesen másik férfihez akkor az nem zavarja őket ;-)))))))

imgfrm.index.hu/imgfrm/7/2/3/6/BIG_0001417236.jpg

Vagy amikor az nemzeti JOBBIK ilyet csinál.
Nézd hogy a NEMZETI MAGYAROK FAROK MÁNIÁJA már megint :-)))))

kepviselofunky.blog.hu/2010/03/25/jobbikos_nemzetpolitikus_penisznagyobbitoval

__________

Neander 2014.05.20. 07:55:18

A médiamarketing és a piaci pszichológia diadala.

www.youtube.com/watch?v=zqsEdnpECS8

nandras01 2014.05.20. 15:39:37

@maxval a gondolkodó birca:
"ez egy rendkívül fontos kérdés."
neked, meg a hozzád hasonló homofóboknak.
a normális ember meg helyén kezeli a kérdést, és a fontossági sorrendben nagyjából a "milyen a szájszaga a házilégynek" c. brit tudósok által megírt tanulmánnyal helyezi egy sorba.
magyarán leszarja.
az ilyen és ehhez hasonló problémát csak a végletekig elvakult, ösztöneiket gyűlölködésben kiélő emberszabásúak tekintik problémának.
süti beállítások módosítása