Kósa Lajos őszödi beszéde

H_A Címkék: őszödi beszéd kiszivárogtatás Fidesz Gyurcsány Ferenc ATV Kósa Lajos Őszöd2014.02.24. 08:49

Mindig tudtam, hogy Debrecen fura urát, Mr. Kósa Lajost naphosszat mutogatni kellene a széles nyilvánosság előtt, de az ATV-nek adott vasárnap esti interjúja után egyenesen kérni szeretném az illetékeseket: ne fukarkodjanak a Fidesz egyik legnehezebb alapemberének mutogatásával, hiszen mindannyiunk épülésére szolgálhat annak szemrevételezése, hogy az olajozottan működő kormánypropaganda mátrixába is csúszhatnak súlyos, de legalábbis annak tűnő hibák. Vagy már megint csak arról van szó, hogy arcátlanul manipulál a Fidesz?

Őszintén be kell vallanom, ránézésre nem nagyon tudom mire vélni Kósa szánalmas vergődését az ATV stúdiójában. Ahova azért fáradt be 2014. február 23.,vasárnap, azaz vasárnap este a Fidesz ügyvezető alelnöke, hogy egy nagyon aktuális kérdésre reflektálva megrökönyödést csaljon megfáradt arcainkra. Hisszük, vagy sem, ő már a kiszivárogtatás előtt ismerte Gyurcsány Ferenc 2006-os (!) őszödi beszédét.

Persze még mielőtt bárki naivan azt kérdezné, hogy ki a fészkes fenét érdekel ez ennyi év távlatából, előrebocsátom: ma Magyarországon igenis lehet 8 éves, rezsicsökkentéssel megfejelt témákkal választást nyerni. Mondjuk ez semmivel sem tragikusabb, mint az, hogy ma, 2014-ben, Magyarországon, a királyi televízióban legalább tíz percnyi őszödözésre jut nem egészen egy percnyi tudósítás Jancsó Miklós temetéséről, úgyhogy vegyük úgy: ehhez képest Kósa hebegése-habogása legalább némi felüdülést és vigaszt nyújtott április 6-ával kapcsolatos korántsem derűlátó vízióink ellenében.

Merthogy Lajánk igencsak összevissza beszélt, és azt sem tette túl meggyőzően, de hát annyira ott van cizellált stílusa és felelősségének teljes tudata valamennyi megszólalásában, hogy ha nem ismernénk, mint a rossz pénzt, azt hihetnénk túlcsorduló humorérzékkel áldotta meg a sors. Például arra a kérdésre, hogy ki kapta meg a felvételt, azt nyilatkozta, hogy ez szerinte követhetetlen, „sok találkozón sokan voltak ott, ahol szó volt erről”. Arról, hogy ő közvetlenül mikor és milyen körülmények között értesült róla, elmondta: egy „miskolci fiú” hívta föl, s telefonon bejátszotta neki. A pénteken nyilvánosságra került titkosszolgálati jelentések bombasztikus tanulságaival összevetve - miszerint nem hallgatták le Gyurcsány Ferencet, aki maga is benne volt a kiszivárogtatásban, amit nagyon bonyolultan szerveztek meg, hogy végül a Fideszen keresztül juttassák el a nyilvánossághoz - lehet némi ráció ebben a beismerő vallomásban.

Amely vallomás ebből a szempontból kiválóan illeszkedik a végeláthatatlan ködösítés és figyelemelterelés fideszes kommunikációjába: Kósa ismerte azt az embert, aki ismerte azt, akinek mondták hogy nyilvánosságra kerül a beszéd. Vagy kiszivárogtatják. Vagy eljuttatják a sajtónak. Hogy 8 év múltán elmondhassák, hogy már akkor tudtak róla, amikor az még meg sem született. Ha egyszer az elmúlt négy év minden egyes pillanatát, minden egyes kormánypárti megszólalását áthatotta az elmúltnyolcévezés miért pont a kampányban ne kerülne elő ez a hálás, a napi kormányzati moralizálásra és szemfényvesztésre kiválóan alkalmas, örökzöld, porosan 8 éves sztori?

Másfelől viszont ha Kósa elvtárs 2013 szeptemberében nyújtott ironikus alakítását vesszük figyelembe, amely megnyilatkozásával hevesen elutasította, hogy köze lenne a beszéd kiszivárogtatásához, érthetetlen ez a mostani kiszólás. Ez a szánalmas, papagáj üzemmódba kapcsolt, lapos gyurcsányozás.

Nem zárójel: amennyiben a választási kampány vadhajnalára időzített Gerilla jelentés Fideszre vonatkozó megállapításai helytállóak, egyre világosabb, hogy az akkori ellenzék egyszerűen csak olcsó botránykeltésre, tömeghisztéria szítására használta a kezébe került őszödi beszédet. Pedig lett volna más lehetősége is. Ugyanis bármely parlamenti pártnak kötelessége a kormányt valamennyi arra érdemes cselekedetéért felelősségre vonnia a parlamentben. Engem az érdekelne e szenzációsnak és meghatónak alig nevezhető vallomáson túl, hogy Lajosunk miért nem a parlamentben szembesítette beszédével Gyurcsányt? És egyáltalán mi volt a célja a Fidesznek a beszéd nyilvánosságra hozásával (kiszivárogtatásával?) a botránykeltésen túl? Konkrétan: Kósa Lajos miért titkolta a 2014-es parlamenti választási kampány startjáig, hogy tőlük került a sajtóhoz a beszéd?

Konkrét válaszok hiányában, jó étvágyat kívánok mindannyiunknak ehhez a poros, ezerszer lerágott gumicsonthoz. Kósa Lajos őszödi beszédéhez. Amíg mi önfeledten kérődzünk, Kósáknak sem kell arról beszélni, mi lesz magánnyugdíjunkkal kapcsolatos reményeinkkel, Pakshoz fűződő félelmeinkkel, az agyonkozmetikázott ragyogó foglalkoztatási statisztikák mögött meghúzódó mellbevágó rögvalóság szülte aggályainkkal, stb., stb.

A bejegyzés trackback címe:

https://hacsaknem.blog.hu/api/trackback/id/tr485826493

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

csak egy néző 2014.02.24. 20:09:44

Mr 20% Lajos vasárnap esti tv szereplése, példaértékű volt. Annyit pislogott a szerencsétlen,(és azt sem tudta, mit is hazudott előtte egy perccel) hogy Bajnai hozzá képest üvegszeműnek nevezhető.
"A helyzet az az, hogy..."
Amikor Mr 20% Lajos így kezdi a mondatot, akkor a szemén is látszik, hogy éppen hazudni készül. A beszélgetés alatt, kb 8X kezdte így a mellébeszélést. "Hazudtunk reggel délben..." a 25 perces beszélgetésben 2.5 percenként sikerült Lajosunknak elmondani. Ezzel még a papagájnak kiképzett idióta szóvivő párttársait is sikerült levernie. Nem semmi szellemi tevékenység lássuk be. E nagy patrióta simán lemond a városáról, előnyben részesítve a mentelmi jogát, mert azt hiszem sejti Mr 20%, hogy egy esetleges vagyonosodási vizsgálatnál úgy megbukna, mint Szálasi a népbíróság előtt. Hajrá fidesz, hajrá Lajos!

Gyurcsány egy mocskos közokirathamisító adócsaló ! · http://www.youtube.com/watch?v=Fe_6EavXIwA 2014.02.24. 20:15:38

Imádom a végtelenül ostoba MSZP csicska posztokat..

Asszongya az idióta:
"ő már a kiszivárogtatás előtt ismerte Gyurcsány Ferenc 2006-os (!) őszödi beszédét."

És mit olvashattunk 3 napja a nyilvánosságra került nyomozati anyagból:
index.hu/belfold/2014/02/21/egyeztettek_gyurcsannyal_az_oszodi_beszed_kiszivarogtatasarol/
"jelenleg pedig [kitakart rész] MSZP-s rendezvények lebonyolításában vesz részt, valamint [kitakart rész] cégeit vezeti”. Végül azonban arra jutottak, hogy nem jelentetik meg a hanganyagot, hanem a FIDESZ számára átadják a „lehetőséget”."

Magyarul az derült ki már három napja is, hogy Gyurcsány elküldte közvetítőkön keresztül az Öszödi beszédet a Fidesznek, hogy azok szivárogtassák ki.

Jó reggelt marharépa !

Gyurcsány egy mocskos közokirathamisító adócsaló ! · http://www.youtube.com/watch?v=Fe_6EavXIwA 2014.02.24. 20:23:11

@csak egy néző:

Nem lehet elégszer feleleveníteni, hogy kinek a seggét nyaljátok ostoba MSZP csicskák:

"Nincsen sok választás. Azért nincsen, mert elkúrtuk. Nem kicsit, nagyon. Európában ilyen böszmeséget még ország nem csinált, mint amit mi csináltunk. Meg lehet magyarázni. Nyilvánvalóan végighazudtuk az utolsó másfél-két évet. Teljesen világos volt, hogy amit mondunk, az nem igaz. Annyival vagyunk túl az ország lehetőségein, hogy mi azt nem tudtuk korábban elképzelni, hogy ezt a Magyar Szocialista Párt és a liberálisok közös kormányzása valaha is megteszi. És közben egyébként nem csináltunk semmit négy évig. Semmit. Nem tudtok mondani olyan jelentős kormányzati intézkedést, amire büszkék lehetünk, azon túl, hogy a szarból visszahoztuk a kormányzást a végére. Semmit. Ha el kell számolni az országnak, hogy mit csináltunk négy év alatt, akkor mit mondunk?"
...

"Majdnem beledöglöttem, hogy másfél évig úgy kellett tenni, mint hogyha kormányoztunk volna. E helyett hazudtunk reggel, éjjel, meg este."

barli 2014.02.24. 20:40:47

már megint ráugrotok egy témára, ami a körmötökre ég..

csak egy néző 2014.02.24. 20:46:43

@Gyurcsány egy mocskos közokirathamisító adócsaló !:
Baromarcú komám, ezt mintha nem olvastad volna.
"a közvélemény elé tárt, megcsonkított szövegek nem azonosak az ügyben készült végső összefoglaló jelentéssel [...] politikailag érzékeny, a jelenlegi kormánypárti politikusokra nézve kedvezőtlen részeket töröltek belöle"
Ezt pedig a felcsuti is mondhatná.
""Majdnem beledöglök, hogy márbnégy éve úgy kellett tennem, mint ha kormányoznánk. E helyett hazudunk reggel, éjjel, meg este, hogy Magyarország jobban teljesít"

gusthy1 · http://kolyokjoga.blogspot.com 2014.02.24. 20:47:27

@Gyurcsány egy mocskos közokirathamisító adócsaló !:
Nem az a hír, hogy tudta. Az, hogy egészen mostanáig hazudott ebben az ügyben Kósa. Reggel, délben és este.

barli 2014.02.24. 20:49:54

@csak egy néző: lehet hogy rosszul, de hogy kormányoznak, az nem kérdés

csak egy néző 2014.02.24. 20:52:23

@barli: tudom, hasít a gyorsnaszád.

"A „SZIGORÚAN TITKOS!” minősítés indoka talán még ennél is röhejesebb."
"Vagyis, ha a Gyurcsány beszéd kiszivárogtatásáról megtudtuk volna, hogy nem tudtunk meg semmit, az különösen súlyos kárt okozott volna a Magyar Köztársaság nemzetbiztonsági tevékenységének folyamatos hatékonyságában, et cetera, et cetera."

"Elfoglaltuk az erdőt .... a németek kizavartak minket az erdőből .... kizavartuk a németeket az erdőből .... a németek kizavartak minket az erdőből .... megint kizavartuk a németeket az erdőből .... ma hazajött az erdész mindenkit kizavart a p...ba az erdőből."
Én már leginkább egy ilyen komoly erdészt várnék.

Gyurcsány egy mocskos közokirathamisító adócsaló ! · http://www.youtube.com/watch?v=Fe_6EavXIwA 2014.02.24. 21:04:56

@csak egy néző:

Hogy nem mondtam vissza, azt amit a Bajnai nevű Gyurcsány segéd mondott, akivel együtt hazudtak éjjel reggel meg este ?

Arra itt vagy te hogy az MSZP-s tetveket idézgesd ! :DDD

jobbdemokrata · www.jobbdemokrata.blog.hu 2014.02.24. 21:20:27

Amikor egy ballib arrol beszel, h ez meg ez volt egy adott kormanyparti politikus oszodi beszede akkor arra gondol, hogy egy szenvedelyes, igazsagbeszedet hallott? :) Dontsetek mar el, h a Boszme milyen beszedet mondott! Nem igazitottak el a partkozpontbol? ;)

barli 2014.02.24. 21:26:05

remélem ez a sztori is olyan, mint a Simon féle. Elöször csak általánosságban írnak valamit, erre ráugranak a hülyék, hogy ez így nem is igaz, erre kijönnek a teljes szöveggel :)

vezér01 2014.02.24. 21:29:43

Hogy Kósa mit hallott és mikor,nem érdekel.Mi,földi halandók az MR1 Kossuth rádióból hallottuk először a beszéd rövidített kivonatát. Nem jutott még az illetékes elvtársak eszébe,hogy talán a rádió akkori hírigazgatóját kellene kihallgatni?! Az ugyanis nem életszerű,hogy egy futárszolgálat által hozott kazettával nem a pártközpontba rohan,hanem azonnal adásba adja. Laborcék nem hallgatták ki,ezt értem.De hogy a mostaniak se ?

Sírköves Slomó 2014.02.24. 21:37:53

Kósa nem mondja hogy hazudtak reggel délben este, men szivárogtatja ki, hogy utána 8 évig keresse ki szivárogtatott, és nem is miniszterelnök, ögye.

csak egy néző 2014.02.24. 21:46:21

@csak egy néző:
Mi van köcsög, már a nevemet is másolod?
"csak egy néző 2014.02.24. 21:43:40
bainaigordon.tumblr.com/image/67494711430
Válasz erre "

Napkutya 2014.02.24. 22:08:27

Láttam.

Basszus, Kósához képest az átlagos Teleshop reklám, ahol kétpercenként, minimum tízszer kell kimondani, hogy "ajándék", -nos, az a hervadt, bányacsiliét húzó, kínkeserves vak lóf.sz.

Ennél még a Szöszi Igazság félpercenként két Bajnai-ja is jobb volt anno...

Bár, ugyanaz a kommunikációs ukáz, ugyanattól a főnöktől...

Sötét dolog ez...
Sötéteknek.

táltos 2014.02.24. 22:18:04

"Hisszük, vagy sem, ő már a kiszivárogtatás előtt ismerte Gyurcsány Ferenc 2006-os (!) őszödi beszédét."

Jó lenne, ha az ún. írástudó emberek tisztában lennének bizonyos alapfogalmakkal.
Kósa és a fidesz bármelyik embere nem ismerhette a 2006 májusában elhangzott GyF. beszédet a "KISZIVÁROGTATÁS" előtt, mivel az egy mszp-s frakcióülésen hangzott el és sem Kósa, sem más fidesz tag nem mszp tag.
Ugyanis csak az tud "KISZIVÁROGTATNI" bármit is, aki annak a bárminek elsődleges "gazdája". Kósa és a fidesz "csak" a nyilvánosság elé tárta a birtokába került hanganyagot.

Hannibal ante portas 2014.02.24. 22:40:49

@csak egy néző: majd csak nézd a teljes szöveget, nem sok örömed lesz benne.Gyurcsánnyal alapvetően egy baj van: nem képes fölmérni a cselekedeteinek következményét. Nem az elsőt, másodikat, hanem a hosszú távú következményeket. ezért alkalmatlan bármiféle komoly politikai szerepre, noha alapvetően nem tehetségtelen, és még a gátlástalansága megvan ahhoz, hogy MSZP/DK politikus legyen. Itt is ez volt a helyzet: csinált valamit, s ami abból lett, az már nem az ő hatósugarában van. Eltaktikázta magát, most meg próbál másokat belerángatni a saját mocskos kis ügyeibe.

csak egy néző 2014.02.24. 22:59:28

@Hannibal ante portas:

Elfoglaltuk az erdőt .... a németek kizavartak minket az erdőből .... kizavartuk a németeket az erdőből .... a németek kizavartak minket az erdőből .... megint kizavartuk a németeket az erdőből .... ma hazajött az erdész mindenkit kizavart a p...ba az erdőből."
Én már leginkább egy ilyen komoly erdészt várnék.

RÖVIDLÁTÓ 2014.02.24. 23:20:14

Az alcsúti csatársor:
Rogán-Kósa-Szijjártó-Lézer jani.....fasza!
Az alcsúti libalegelőn a csámpás liba lefossa a lábát a röhögéstől.
A fidesznyikek meg kipirult arccal csápolnak.

Szúnyog 2014.02.25. 00:26:35

Gyurcsány szerint a Fidesz azt tette, amit ő is tett volna.

nu pagagyí 2014.02.25. 07:48:37

@táltos: Nocsak? Még sem volt spontán felkelés az írni-olvasni nem tudó focidrukkerek örjöngése?

sullyedohajo 2014.02.25. 07:49:04

Ha ezek hazudnak, akkor azt olyan határozottan teszik, hogy az egyszeri fideszhívőket még arról is meggyőznék, hogy a fű piros, hiába másnak látták ők 40-60 évig.Persze szerencsére nemcsak az mszp tábora, de a fideszé is kihalóban van, leszámítva a lekenyerezett tehetőseket (különösen a szaporákat), akik rájuk szavaznak, mert egy átlagember fizetésével többet visznek az új adózás miatt haza - miközben 27% az áfa, amely a legszegényebbeket is sújtja..
A fidesz semmivel sem JOBB (mind2 értelemben!)a magát BALoldalnak több kevesebb sikerrel hazudó rablókapitalistáktól, csak jobb a PR-ja,imidzse,ügyesebben járatja le a másik oldalt, például egy leporolt öszödözéssel, miközben eltereli a figyelmet a gyanús-sürgős paksi ügyletekről,elrabolt-eltapsolt magánnyugdíjpénztári vagyonról,sokmilliárdos stadionokról,megoldatlan hajléktalan- és cigánykérdésről,trafik- és egyéb mutyikról,kétes kimenetelű földtörvényről, változatlanul rossz közbiztonságról,elbaszott oktatáspolitikáról..
Orbán "öszödi beszéde" hogyaszongya ne figyeljenek oda miket hazudik a 2006-os kampány alatt, mert azt csak úgy mondja vakításnak, vagy a magánnyugdíjvagyon elrablása miért NEM PUKKANTAK AKKORÁT, mint ez a szarság, amin azóta is (sikeresen!) rugóztatják a médiát??!!
Szóval sajnos a fidesz nyer majd, persze a magát "demokratikus baloldalnak" hazudókkal sem járna jobban az ország cseppet sem..
Van még egy 3. választási lehetőség is, de a Zemberek csak a fenti kettővel számolnak általában, a 3-ikkal jól elbánt a média, azt meg tudjuk, minden olyan amilyennek látszik, láttatják - úgyhogy a 3. oldalra annyian nem fognak szavazni, hogy kormányzópárt lehessen.

sullyedohajo 2014.02.25. 07:59:15

Ez nagyon jó:-)

"RÖVIDLÁTÓ 2014.02.24. 23:20:14
Az alcsúti csatársor:
Rogán-Kósa-Szijjártó-Lézer jani.....fasza!
Az alcsúti libalegelőn a csámpás liba lefossa a lábát a röhögéstől.
A fidesznyikek meg kipirult arccal csápolnak."

Jóléti Dán Kekszesdoboz 2014.02.25. 08:03:14

Mi van? Jancsó temetésére kevés idő jut? Mit akarsz mondani? Hogy a Fidesz írta az Őszödi beszédet és rádumálták Gyurcsányt hogy mondja el és ő jóhiszeműen belement, de a gonosz patásorbánviktor megvezette?

sullyedohajo 2014.02.25. 08:06:49

Azt is érdekes megfigyelni, hogy az mekkora viharabiliben volt, hogy Simon G-nek 250 millája van, amit nem vallott be:-)

Itt van a főember vagyonnyilatkozata:
parlament.hu/internet/plsql/ogy_vagyonpub.vagyon_kiir_egys?P_FNEV=/2013/o320_j0131231k.pdf&p_cont=application/pdf

Szerintem nekem is 1,354 millióm lenne, ha havonta kb. bruttó 1,8 milliót keresnék (+16%SZJA + gyerekek utáni adókedvezmény) és 24 éve ülnék a parlamentben :-)
De tényleg! :-)

Simon bűne-balfaszsága az volt, hogy a saját nevén van a pénze, amit "szerzett".

csak egy néző 2014.02.25. 08:38:10

@sullyedohajo:
A felcsuti O Viktor vagyonnyilatkozata önmagáért beszél, ugyan olyan pökhendi, cinikus,mint a nyilatkozója, (havi kereset: törvény szerint, az épület alapterülete: lakóház, feleségemmel közös számlán 1.354 e Ft) amit gyöngybetükkel a gyerekkel tölthetett ki, ismerve a papa kaparását.
Egy sima adóellenör is betegre röhögné magát ezen a kamu bevalláson.
Érdekes összehasonlítani, párt és harcos és szintén jogász társa Papcsák Fecó vagyonnyilatkozatával.

www.parlament.hu/internet/plsql/ogy_vagyonpub.vagyon_kiir_egys?P_FNEV=/2013/p022_j0131231k.pdf&p_cont=application/pdf

Állítsuk meg a ......... 2014.02.25. 08:42:54

Ez tény.
Kósa már ismerte a hangfelvételt, tehát a nemzetbiztonság ügynöke a fidesznek is jelentett.
Nem véletlenül mondják, hogy a fidesznek van egy árnyék hírszerző szervezete.

Állítsuk meg a ......... 2014.02.25. 08:49:15

kósa ki tudja mondani azt a szót, hogy gyümölcsöskert?
Mer' a gerillát leírni nem tudja.

nu pagagyí 2014.02.25. 08:52:19

@Hannibal ante portas: A őszödi szöveggel nincs baj. Csak az érti félre, aki el sem olvasta. Természetesen nem tudjuk ki a kiszivárogtató, csak egy kétes figura találgatásairól tettek közzé valamit. Én nem hinnék vakon a Fidesz által torzított információknak, de lényegtelen is. Ami az egész történetből fontos, az annak a ténynek a beismerése (Kósától), hogy a Fidesz jó előre ismerte a levélnek a tartalmát, amire hivatkozva majd botokkal és molotov koktéllal felfegyverkezett garázdák a Fidesz TV élő egyenes közvetítésében, a riporter által "forradalomnak" titulált őrjöngés keretében szétverték a köztelevízió székházát és elindítottak egy demokráciában szokatlan eseménysort, amit végkifejlete alapján bátran nevezhetünk puccsnak. Nem éhséglázadásról beszélünk egy szegény országban, hanem a parlamenti demokráciát megkerülő, utcáról szervezett hatalomváltási kísérletről, amelynek szervezője a parlamentet kerülő egyik parlamenti párt. Ehhez kellettek az együtt mozduló "polgári" körök, amelyek erre az időre már mindenféle lumpen elemet begyűjtöttek és az adócsaló svájci bankszámlás vállalkozók bőséges finanszírozását élvezték.

Az is ide tartozik, hogy Orbán már jóval az események előtt háborús retorikát használt, állandóan puskapor szagot érzett a levegőben, kereste a híveiben saját maga által gerjesztett agresszivitás levezetésének útját-módját. Másból sem állt a tevékenysége, mint szabotázsok szervezésben saját országa és a választott kormány ellen. Támogatott minden szélsőséges megnyilvánulást, zászlóégetést, köpködést, tojáshajigálást, zsidózást. Rendszeresen azzal vádolta a kormányt és politikai ellenfeleit (neki ellenségek), amit saját maga követett el első országlása alatt és amire hatalom híján akkoriban vágyakozott.

A jelenlegi ciklusban Orbán tételesen igazolta az összes vádat, amit korábban az ellenzék megfogalmazott. Bebizonyosodott a gátlástalansága és a diktátori hajlama. A totális hatalom óvatlanná tette, már nyílt kártyákkal játszik. Intézményesítette a korrupciót, csinovnyikjaival megszállta az államot és elkezdődtek a a politikai nézetek miatti üldözések. Kegyencei egyre pofátlanabbá válnak. Innen már nem tud visszalépni, ő is foglya a saját maga által kialakított helyzetnek.

Most még hat a bűnbakképzés, a irracionálissá fokozott háborús hangulat (békében). Előbb-utóbb szétfoszlik a mágia, felébrednek az emberek és üres kifosztott szobában találják magukat. Nem tudja még, de őt is el fogja érni a diktátorok sorsa, megkapja majd a néptől azt, ami jár. Az is lényegtelen, hogy sikerül-e csalással hatalmon maradnia, az idő nem neki dolgozik.

Peterpapo 2014.02.25. 08:56:11

@Gyurcsány egy mocskos közokirathamisító adócsaló !:

Amikor olvasom a hozzászólásaidat, akkor mindig csak ezt látom:

pokpok pokpokpok pok pok pok pok. Beee beee beeebeeee beee beeee. pokpok pok pok pokpokpok beeee beeee beee.

Haver!

Nem tűnt fel, hogy ennek kapcsán is kiderült, hogy a fidesz sem csinál mást, mint reggel, délbe, este hazudoznak? Ja, hogy az már nem fér bele a bégetős agyadba.

Peterpapo 2014.02.25. 08:59:13

@Hannibal ante portas:

majd csak nézd a teljes szöveget, nem sok örömed lesz benne.Orbánnal alapvetően egy baj van: nem képes fölmérni a cselekedeteinek következményét. Nem az elsőt, másodikat, hanem a hosszú távú következményeket. ezért alkalmatlan bármiféle komoly politikai szerepre, noha alapvetően nem tehetségtelen, és még a gátlástalansága megvan ahhoz, hogy Fidesz-KDNP politikus legyen.

Aerion 2014.02.25. 09:00:40

Gyurcsány Ferenc, úgynevezett balatonőszödi beszéde arról szól, hogy előre eltervezett, átgondolt módon, politikai haszonszerzési céllal félrevezették a magyar választók tömegeit a 2006-os országgyűlési választások kampányáéban azzal, hogy azt ígérték nekik, hogy azt teszik majd kormányon, amit a korábbi ciklusban Medgyessy Péter, csak sokkal nagyvonalúbb módon.

Ezzel szemben pontosan tudták, hogy annak az ellenkezőjét fogják tenni. És ezt is tették.
Erről beszélt a miniszterelnök.

Ki az, aki ezt követően csodálkozik azon, ha valakik saját pártjából szembefordulnak egy ilyen mocskos gazemberrel, és mindazokkal, akik ezt támogatták? Én nem. És azon sem csodálkozom, hogy saját hazugságfegyverét használták fel az ellenfelei is.

Ezzel párhuzamban sajnos nem írhatom, hogy azt kapta, amit megérdemelt. Mert nem azt kapta. Egyelőre.

De hát tudod, kedves blogíró, ami késik, nem feltétlenül …

Még egy dolog, ha már itt tartunk. Ma már egyáltalán nem csak Gyurcsány Ferencről van szó. Mindenkiről szó van, aki támogatta, aki támogatja, mindenkiről, aki az ellenfeleként aposztrofálja magát. Ez a szembenállás kibékíthetetlen, és csak egyetlen megoldása van, mint ahogy lesz is. Ezt tartsd jól az eszedben.

Peterpapo 2014.02.25. 09:01:24

@Sal Colman:

Nem, nem ezt mondta. Azt mondja, hogy Kósa, mint ahogy azt már megszoktuk a fideszesektől, ismét hazudott egy orbitálisat. Ennyi. Nem kell ezt túlmisztifikálni. Ne gondolj bele többet valamibe, mint amennyi, mert amint látszik, nem megy az neked.

Peterpapo 2014.02.25. 09:05:51

@Aerion:

Igazad van! Csak az a baj, hogy a Fideszben nincs egyetlen kemény legény sem, aki Viktorral, ugyanezt megtenné. Puhapöcsű mindegyik. Pedig Viktor, még ennél a gazember Gyurcsánynál is aljasabb gazember.

greatwideopen · http://baconakbisztro.blog.hu 2014.02.25. 09:10:12

Kedves poszt-toló nem csak ATV-t kell nézni. Tegnap este a KAPU főszerkeztője, Brády Zoltán volt a hírtv vendége, aki világosságot gyújtott a sötét agyakba.
Ezzel a floreszedvárdóval voltak jóban. A maszoptól jött az anyag, s a maszopos politikusok nyüstölték őket, hogy adják le a sajtóban, de egyik sajtóorgánum sem merte bevállalni. Így aztán elkerült a fideszhez. A Fidesz aztán tartot egy titkos gyűlést, ahol döntöttek az anyag sorsáról. Így Kósa halhatta még megjelenés előtt a beszédet.
Hogy miért volt érdeke a fidesznek, hogy őszöd kiszivárogjon. Hogy gyurcsányinak és a maszopos politikusoknak, ahonnan az anyag eredetileg is jött miért volt érdeke a kiszivárogtatás... chuj know? Talán Gyurcsányi nem mérte fel elég jól beszéde várható katartikus hatását.

nu pagagyí 2014.02.25. 09:23:34

@greatwideopen: Azt eddig is tudtuk nagy bizonyossággal, hogy az MSZP-s volt a kiszivárogtató. A nyolc év után hirtelen sürgetővé váló "időszerűség" lényege, hogy a választások előtt gyorsan belekeverjék Gyurcsányt is, mint "önkiszivárogtatót" a dologba. Ehhez egy szándékosan hiányos, az eset szempontjából laikus ember (de biztos, ami biztos, már halott) találgatásairól szóló dokumentumot prezentált a sok száz milliárdból működtetett titkosszolgálat. Természetesen ezt is csak szakmai alapon, mindenféle pártbefolyástól mentesen, hiszen időszerű lett.

Sírköves Slomó 2014.02.25. 09:24:12

@Peterpapo: 'az a baj, hogy a Fideszben nincs egyetlen kemény legény sem, aki Viktorral, ugyanezt megtenné. Puhapöcsű mindegyik. Pedig Viktor, még ennél a gazember Gyurcsánynál is aljasabb gazember.'

Akkor semmi gond áprilisban búcsúzunk Viktortól, nem lesz 3x miniszterelnök, nem húzza ki a ciklust se.

Mint ahogy politikai hulla az összes balliba Horn, Megyó, Böszme, Bajcsány, Szarházy. Ez lesz a Viktorral is mer ezlesz, mondták a hullák.

Peterpapo 2014.02.25. 09:29:27

@Sírköves Slomó:

Sajnos nem fogunk búcsúzni, mert Viktornak van pár százezer funja, akikre mindig számíthat és szerencséjére a baloldalon sem hiteles senki annyira, hogy leválthassuk. Szóval nem azért marad Viktor, mert akkora ász lenne, vagy annyira szavahihető, hanem mert az emberek többségének már elege van a politikusokból, mert látják, hogy hazug szar alak egytől egyig. Persze vannak azért kivételek, csak sajnos kevesen és ezek a mocskok ki is utálják maguk közül (például Ángyánt).

greatwideopen · http://baconakbisztro.blog.hu 2014.02.25. 09:32:31

@nu pagagyí: " A nyolc év után hirtelen sürgetővé váló "időszerűség" lényege, hogy a választások előtt gyorsan belekeverjék Gyurcsányt is, mint "önkiszivárogtatót" a dologba. "

Gyurcsányt nem kell belekeverni, benne van az magától is.
Hogy ez miért most kerül elő? Mert ez az érdeke a Fidesznek. Hogy a F ehhez felhasználja a titkosszolgálatokat. Ízlés dolga.
Nem kellett volna ennyi magas labdát adni (Simon, őszödi beszéd). Mert nincs kétségem afelől, hogy a F betárazott ilyen zaftos kis botrányokkal, amelyeket pont időben fog elővenni.
Aztán lehet, hogy még a 15 %-se lesz meg az összefogásnak.

Állítsuk meg a ......... 2014.02.25. 09:37:39

ah.gov.hu/html/gerilla_anonimizalt.pdf

Ebből világosan kiderül, hogy kik azok, akik sokszorosították és eljuttatták a hangfelvételt a sajtónak.

vezér01 2014.02.25. 09:49:01

@greatwideopen: Megismétlem: az öszödi beszédet elsőként az MR1 Kossuth rádióból hallhattuk.Szerintetek
4 év Maszop-Szadesz kormányzás alatt végig fidesznyik csicskák irányították a közrádió híradóját?! A Fidesz intett,és már ment is adásba?! Ha így volt,megérdemlik a
bukásukat.Ekkora barmok ne irányítsák Magyarországot!

gabuscica 2014.02.25. 09:55:41

"Kósa Lajos őszödi beszéde" - a liberráltak kínos, gyógyíthatatlan identitásválságát jelzi, hogy a mai napig nem tudták eldönteni, imádnivaló-e Gyurcsány és beszéde vagy sem.

Gérard Duchemin 2014.02.25. 10:01:24

@Sírköves Slomó:

"Kósa nem mondja hogy hazudtak reggel délben este, men szivárogtatja ki, hogy utána 8 évig keresse ki szivárogtatott, és nem is miniszterelnök, ögye."

Kósa most hazudott. És ő soha nem vallja be a bűnét, ellentétben a becsületes emberekkel. De ő nem becsületes, hanem rendkívül becstelen.

Gérard Duchemin 2014.02.25. 10:02:38

@gabuscica:

"imádnivaló-e Gyurcsány és beszéde vagy sem."

Miért kéne imádni. Normális ember maximum Istent imádja. Nem normális emberek pedig más embert, mondjuk Orbánt.

Állítsuk meg a ......... 2014.02.25. 10:04:02

@gabuscica:

Kevésbé kínos, mint egy elmeháborodott pártvezér idióta lótifutijának lenni.

doktor.dikhed 2014.02.25. 10:14:12

Nem tudnál olyan blogbejegyzést írni, amire pozitívan lehet reagálni?

Peterpapo 2014.02.25. 10:35:44

@gabuscica:

Nincs identitásválság. Gyurcsány beszéde korrekt volt, csak amit utána csinált az nem volt az. Szemben Orbánnal, akinek már a beszédei is hazugságok.

neuro-toxin 2014.02.25. 11:34:22

Koós Alajos egyszer kihívta Chuck Norrist egy körbepörgő fejberugás viadalra és döntetlent játszottak! Miért ne ismerhette a megjelenés előtt az őszödi beszédet? Viszont a debreceni rektorválasztási puccs és a ráépülő klinika-kenézy fúzió vajon kampányfinanszírozásra megy, vagy a bánatpénzét képezi? Kell nagyon az a mentelmi jog.

Gera 2014.02.25. 11:46:08

Ez az ezerszer lerágott gumicsont attól lett ismét időszerű, hogy Gyurcsány, akit nagyjából egy emberként rühell az ország, csont nélkül bekerült a nagy "rendszerváltó" összefogásba, ami minősíthetetlen és amúgy egyértelműen többet visz, mint amennyit hoz, ehhez külön gratulálok, bár alapvetően leszarom.

Állítsuk meg a ......... 2014.02.25. 13:03:20

@neuro-toxin:
Egyelőre lefújva a fúzió.
szilvássy gondolom kósa parancsára próbálja lejáratni a saját egyetemét.

betamàs 2014.02.25. 13:23:39

"Engem az érdekelne e szenzációsnak és meghatónak alig nevezhető vallomáson túl, hogy Lajosunk miért nem a parlamentben szembesítette beszédével Gyurcsányt?"

Azért, mert Gyurcsány sem ott mondta el a beszédet.

neuro-toxin 2014.02.25. 13:23:49

@Salemi boszorkány: Hmmm... gondolod hogy azért jöttek elő most ezzel a milliárdos hiánnyal? Eddig folyton az ment, hogy az egyetem nyereséges, erre kiderül, hogy valaki csalt a könyveléssel? Nem inkább megalapozzák, hogy miért nem lesz a jövőben nyereséges, mert ugye milliárdos nagyságrendű likakat kell betömni? Szilvássy egy nagy röhej, visszautasította a sikerdíját, de előtte évekig viszont jól eltette, akkor nem okozott lelkiismereti gondot. :)

Állítsuk meg a ......... 2014.02.25. 13:43:06

@neuro-toxin:
Azokról az átutalt összegekről biztosan tud valamit a Magyar Államkincstár.
2013.07-2013.12.

Egyébként mivel magyarázható, hogy a lepukkant Kenézy, amely több, mint 1 milliárdos hiánnyal küzdött még tavaly, most egyre/másra felújít, többszázmilliós beruházásokat valósít meg.
Eu-s projekt, hagyjuk már.....

Kenézynek nem fog menni egy curva fitying oktatási pénz sem?
Így gondoltad?

Miért is menne, hiszen ott nem folyik oktatás, nem folyik kutatás.
Ahhoz, hogy az egyetem megfelelő színvonalon tartsa a műszerezettséget, felszereltséget meg kell a pénz.
Hiszen ezért mennek oda tanulni a külföldi diákok.
Ami 100 éve működik az miért kell szétbaszkurálni?

Én kósának ajánlanám a 4-es főutat, ott kiélheti vágyait.
Ha lampé gazdaságis akar lenni orvos létére, akkor meg menjen egy multihoz.

Állítsuk meg a ......... 2014.02.25. 14:03:35

@neuro-toxin:
Egyébként úgy tudom, hogy az egyetemen minden évben van könyvvizsgálat, Állami Számvevőszéki felülvizsgálat és NAV vizsgálat.

Erre kósa és szilvássy megpróbálja előadni a nagy összevonásokat, meg leépítéseket.
100 ember bérköltsége még 10-20 év múlva sem fogja fedezni a baromságaikat, reprezentációs, fideszes választási és egyéb zavaros hátterű tevékenységeiket.

gabuscica 2014.02.25. 14:05:37

@Salemi boszorkány: kösz, hogy majd te megmondod. Biztosan sokat számít a véleményed.

gabuscica 2014.02.25. 14:06:09

@Gérard Duchemin: Jancsó Miklóst miért nem kevered bele?

Állítsuk meg a ......... 2014.02.25. 14:14:20

@gabuscica:

Nagyon szíííívvvessennnn:)))
A fidesz küldött már neked hello kitty-s táskát?
süti beállítások módosítása