Ne kerteljünk: a talpnyaló patkány egy kártékony féreg!

H_A Címkék: kereszténység állatok menekültek talpnyalás suttyóság közgondolkodás Fidesz Bencsik András Bicske migránsok2015.09.05. 18:11

Olvasom, hogy a munkásőrből keresztény vitézzé avanzsált megélhetési véleményformáló, a Fidesz-NER-Békemenet nemzeti háromszög egyik egyenlő oldala, az egykori Népszabadság pártrovatának megboldogult főszerkesztője, a Magyar Demokrata nevű propaganda-lap sztárfirkásza, újabban a Magyar Idők szolgálatos megmondója, azaz bizonyos Bencsik András névre hallgató egységsugarú rögmagyar is véleményt nyilvánított menekült-kérdésben. A Mária Országának visszavonhatatlan és gyalázatos világhírét meghozó csütörtöki, bicskei történésekről tett közzé egy YouTube-videót közösségi oldalán az alábbi szöveggel: „Ne kerteljünk, ezek állatok”.

Mert mi történt csütörtökön, azon túl, hogy azóta mennyi mindent történt? Hosszú évek óta szenvedő emberek, akiket egy másik kontinensen, egy számukra idegen állam hatóságai napok óta (öntudatlanul vagy előre megfontoltan, már nem tudom eldönteni, vagy nagyon is?) szopatnak, egyszer csak azt látják: mégis van remény eljutniuk oda, ahová szeretnének. A számomra azóta is megmagyarázhatatlan állóháború után e szerencsétlen emberek számára kiderül: a rendőrök félrevonultak, bemehetnek a Keleti pályaudvarra, ahova begurul egy Németországgal kecsegtető vonat. A nyomorultak érvényes jegyükkel felszállnak, magukhoz ölelik elcsigázott gyereküket, sírva borulnak kisírt szemű feleségük vállára, kicsit hátradőlnek, felszabadulnak, örülnek. Aztán kis idő múlva kiderül, szó nincs Sopronról, Münchenről, Németországról. Bicske a végállomás. Ezek a becsapott, átvert, hülyének nézett emberek tiltakozásul nem fogadják el a vizet, élelmet a rendőröktől, a sínekre dobják az enni-innivalót.

bencsik.jpgVitéz Bencsik elvtárs felsóhajt: ÁLLATOK! (fotó: INNEN)

Bár soha nem írtam ki a homlokomra, hogy hithű keresztény volnék, és nem döngettem a mellemet, hogy micsoda nagy emberség szorult belém, azt minden bizonnyal állíthatom: normálisan reagálok, ha normális inger ér. Nem verem ki az ennem adó kézből a táplálékot, ha az a kéz nem szúrt hátba előzőleg. Ettől nem érzem magam állatnak, de ha valaki, mondjuk, Földközi-tenger parti nyaralást ígér, és Kelet-Ukrajnában közli, hogy megérkeztünk, nem biztos, hogy nem önti el a szar az agyamat.

Bencsik elvtárs és társai e gyászos, szégyenteljes, bűzös Mária Országában! Nem lenne semmi baj veletek, ha képességeiteknek megfelelő, egyébként elismerésre méltó, közhasznú pozícióból, mondjuk a sarki zöldséges stand pultja mögött állva, óbégatnátok ostobaságaitokat bele a vak világba. Nem érdekelne, hogy képtelenek vagytok a piacról megélni, ezért vagy a mindenkori hatalomba igyekeztek örök életre szóló helyet vásárolni magatoknak, vagy a mindenkori hatalom nemi szervét szopjátok megállás nélkül. Annyi minden nem érdekelne, ha nem ti lennétek azok, akik ennek az országnak a jövőjét (szimbolikusan: Andy Vajna kaszinóiban) de facto elkártyázzátok.

Nem érdekelne, hogy a dehumanizálás – nettó nácizmusra hajazó megszólalásaival – és olcsó keresztény hazugságokkal kitapétázott kocsmabűzös lehelet kíséretében csapkodjátok az asztalt valamelyik vidéki késdobálóban. Az, hogy mi mindent tehettetek volna az elmúlt hónapokban uszítás helyett azt korábban ITT leírtam, bár szívesen megismételném, ha bármilyen csekély kis értelme volna. Az a baj, hogy ami egy pár feles és sör után a bárpult mellett belefér, az egy (sokak által fogalmam nincs miért) elismert jobboldali véleményformáló, publicista, – aki nem mellesleg a miniszterelnök bizalmasa – szájából kimondhatatlanul káros és megbocsáthatatlan.

Bencsik általánosító, kollektív értelemben lealacsonyító virtuális böfögésének vállalhatatlanságát mi sem bizonyítja jobban, mint hogy kiötlője azóta férfiasan törölte a bejegyzést. Nyilván nem ő az első, aki gyáván megfutamodik a keresztényi felelősség elöl, de nem is ez a lényeg.

bencsik-andras-a-menekultekrol.jpgAz időközben törölt arcpirító bejegyzés (fotó: 444.hu)

Bencsik, te élősködő tetű, te álkeresztény birkapásztor! Miközben te bőszen állatozol, nekem Bicske miatt speciel ég az arcom. Ég az arcom azért, hogy ez a kormány, amelynek seggében benne felejtetted tök hiábavalóan megőszült, fejre hasonlító testrészedet, valódi megoldások helyett kelti a feszültséget, válsághelyzetet beszél belénk, és elfelejti hozzátenni: saját ostobasága és az emberi jóérzéssel köszönőviszonyban nem lévő politikai indíttatású rosszindulata teremtett embertelen káoszt. Bicskén, Budapesten, az M1-es autópályán, de ami a legtragikusabb: a fejekben is. Amikor hajók süllyedtek el több száz menekülttel a fedélzetükön, amikor hosszú hetek óta erről szóltak a hírek, a te drága kormányod saját magával konzultált, plakátokon uszított és vasfüggönyt épített. Ahelyett, hogy felkészült volna a menekültkérdés kezeléséhez elengedhetetlen infrastruktúra kiépítésével, az ehhez szükséges humán erőforrás felkészítésével, a leendő ügyintézés gördülékenységét szolgáló apparátus megszervezésével. Hogy aki nem regisztrálható, azt visszaküldjük, aki megkaphatja a menekült státuszt, az minél előbb mehessen isten hírével. Mert ez lett volna mindannyiunk érdeke. Ehelyett sír a szátok, mert lerohantak minket ezek az "állatok".

Hónapokkal ezelőtt leírtam, hogy nincs annyi bevándorló-menekült, aki akkora kárt okozna, és annyiba kerülne nekünk, mint ez a kormány és holdudvara. Bicske óta ez tényszerűen is beigazolódott. Nem biztos, hogy a talpnyaló patkányok érteni fogják, de leírom miért. Németország és Európa hanyatló nyugati fele minden bizonnyal sokakat ki fog utasítani, mint ahogy Magyarország is ki kellene hogy utasítson, ha tenné a dolgát. Csak ők majd úgy intézik, hogy lehetőleg ne közvetítse élőben a fél világsajtó, hogy felsőbb utasításra miként alázzák meg és csinálnak hülyét ezekből az „állatokból”. Mert az öntudatlan, idióta európai vezetők nem fognak majd felesleges keménykedéssel, és mindenki számára visszataszító intézkedésekkel olyan súlyos következményekkel járó háborús helyzetet teremteni országaikban, mint amilyeneket Orbán Viktor, nemzet-és Európa-mentő világsztár a maga aljas seggnyalóinak segítségével teremtett. Ocsmány dolog ez az európaiság, de ők majd kulturáltan érik el, hogy érvényt szerezzenek a törvénynek, és valószínűleg nem fogják arra bátorítani a hatóságokat, hogy kisgyerekeket gazspray-vel fújjanak le.

Igaz, ez nem a Bencsik-Bayer-féle morál, nem az a populista tahóság, amely néhány ezer ember visszataszító csesztetésével próbál politikai tőkét kovácsolni magának. Azt gondolom, hogy aki hetekig szarakodik egy térdig érő drótbozóttal, aki saját mulasztásai miatt a nyugat-európai vonat összeköttetést kénytelen leállítani, aki képtelen rendet teremteni és biztosítani Magyarország legfontosabb vasúti csomópontján, majd a teljes felelősséget néhány ezer migráns (és Európa) nyakába varrva menti az irháját, az nem állat. Az véglény. Aki a mérsékelt, civilizált hozzáállás helyett, ezen felül rasszizmusra és idegengyűlöletre sarkallja a népet, az egy felelőtlen szélhámos, akinek történelmi bűne megbocsáthatatlan.

Borzasztó az az ország, ahol a kormány nem hivatalos szócsöveiként futó közszereplők állatoknak nevez kiszolgáltatott embereket, és a hatalom nem kiveti magából, elutasítja, hanem magáévá teszi az effajta suttyóságokat. Gyalázatos az a kormánypárt, amely hosszú évek szorgalmas félrenézésével és erkölcsi züllöttségével megágyazott az ilyen kijelentéseknek, amelyek teljes mértékben lealacsonyították-lealjasították a közgondolkodást. Reménytelen az a haza, ahol a magukat úton-útfélen keresztényeknek nevezők a szeretet nevében embereket hurcolnak meg, gyűlöletet szítanak, „állatoznak”. És gyászos az a jövő, amely arra épül, hogy az ilyen embereket a hatalom keblére öleli, és bátorítja azt, hogy naponta ontsák a fentihez hasonló álkeresztény moslékot a hívek arcába.

Nem biztos, hogy a talpnyaló patkányok érteni fogják, ezért egyértelműen fogalmazok: Bencsik András, vagyis EZ egy kártékony féreg! (Az állatokat természetesen nem áll szándékomban bántani.)

A bejegyzés trackback címe:

https://hacsaknem.blog.hu/api/trackback/id/tr537762950

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Toportyán Zsóti 2015.09.05. 20:24:52

@maxval bircaman megbízott szerkesztő: Ezzel a nickkel inkább kussolnod kéne ebben a témában orálmuzsik.

Toportyán Zsóti 2015.09.05. 20:27:06

Csuti orálmuzsik stábjának egyik díszpintye ez a vitézmunkásőr.Normális nincs már régóta a stábban.

Ktinka 35 2015.09.06. 00:36:43

A helyzet nem reménytelen.
Szepotember 2-án több ezren tiltakoztak a kormány menekültellenes politikája miatt.

youtu.be/GQ-8VFlXwoE

1ghost 2015.09.06. 08:33:16

Na ja! Keresztény-konzervatív kormány! Meg az orbáni dumák a keresztény Európáról. Oszt ezek a tetvek elsőként feszítenek pengés drótot a határra, nyilván a keresztényi szeretet nevében.

Ilyen mocskos, hazug, ócska kormánya régen volt a honnak. Oda juttattak bennünket ezek a tolvaj barbárok, hogy az ember külföldön szemlesütve mondja azt, hogy ő magyar.

werecke 2015.09.06. 08:36:45

Igaza van Bencsik elvtársnak ! Családsínközérúgó baromállatok !!!!

Toportyán Zsóti 2015.09.06. 09:09:41

@maxval bircaman megbízott szerkesztő: Bircaman mutatja az elmédben dúló bipoláris zavart homofób kérődző.

freestep 2015.09.06. 11:11:11

Hagyjuk a kereszténységet és egyebeket azoknak, akik egymásra akarnak köpködni. Próbáljuk nézni a tényeket.
(Tagadhatatlan, hogy emberként fájó látni a szenvedést és természetes indíttatásként segíteni szeretnénk, ami abszolút helyes).
Érkezik egy csomó ember akik élete ellehetetlenült a saját hazájában, telve hamis reményekkel, amiket az embercsempészek ültettek el bennük a busás haszon reményében. Nem mindenki ér ide az eszetlen kockázatokat bevállalva és akkor készülhetnek ilyen szívszorító képek, mint a kisfiú akit partra vetett a víz. Ezt látjuk, de a megégett, lelőtt, romok alá temetett gyerekek százait nem látjuk. És ez a lényeg. A média nagy úr.
A tények: Európa nem képes hosszú távon eltartani emberek ezreit akiknek esélyük sincs munkát szerezni ott, ahol a helyiek egy része is munkanélküli (akik egyébként beszélik a nyelvet és ebbe a kultúrkörnyezetbe születtek).
Az iszlám közösségek nem fognak tudni, mint ahogy már eddig sem tudtak integrálódni az európai környezetbe (számtalan példa van rá). Az iszlám látens, de nagyon súlyos veszélyt jelent Európára és mindenre, amit emberi jogok terén sikerült kiharcolni. Ennyi ember befogadása nem-és nem is lehet megoldás.
Viszont embertelenség lenne visszafordítani őket olyan országba, ahol a puszta létük veszélyben forog.
Szerintem:
A megoldás az lenne, végleg kiírtani a rohadék iszlám államot, megszüntetni a háborús fenyegetést, utána ezek ez emberek szépen visszatérhetnének saját hazájukba (a legtöbb vissza is menne önként).
Lehet Orbánt okolni -az egyébként tényleg létező- balfaszságáért, viszont az EU egyszer azt mondja, hogy védjük a Schengeni határt, utána meg baszogat minket a kerítésért. Szóval ha van sapka azért, ha nincs azért?
Elmehet az EU is a picsába. Döntsék már el, hogy mi a faszt akarnak hát tényleg.
A kereszténységet illetően jaj de nagyon be akarják tartani a törvényeket, nehogy már embercsempészés vádjával dutyiba küldjék őket amiért segítették a menekülteket és ki kelljen mozdulni az összkomfortos plébániáról. Valamikor papok életüket adták a hitükért,
Krisztus emberi ésszel felfoghatatlan áldozatot hozott értünk. Az álkeresztény gyáva, hitvány papság pedig félti a komfortzónát. Szép. Ennyit a mai kereszténységről.

2015.09.06. 11:41:57

@maxval bircaman megbízott szerkesztő: Szart nem veszel kézbe! Bencsik újságját mért veszik?

a nagy hohoohooo 2015.09.06. 13:22:20

@werecke: Úgyismint az orbáni:Mi/hígmély/magyarok egyik legnagyobb hímvesszője.

Igen álságos a cím és a mellékelt szöveg, ugyanis, aki a videót megnézi, az láthatja, hogy nem kérik sem a vizet, sem – kivéve a gyerekek – az élelmiszert

A Hegyeshalomig induló vonatot Bicskénél megállították, azaz ( a 40’-es évek elején a sötét korra jellemző módon ) becsapták a menekülőket

A vonaton még tartózkodók elmondása szerint azért nem kérik sem a vizet, sem az élelmiszert, mert tartanak attól, hogy preparálva van, azaz nyugtatót tartalmaz.

Természetesen ezt az információt sem a közszolgálati média, de jelen cikk is elmulasztja megjeleníteni. Így nyugodtan állítható, hogy ha ez nem történik meg a teljes körű tájékoztatás, akkor a menekültekkel szembeni érzelmek tekintetében negatív hatás kiváltására, gyűlölet keltésére alkalmas.

iszolnok.hu/2015/09/04/59536/

És olvasd el ezt a cikket,tudom,hogy nem jut el az értelmedig,s nem a cikk hibája ,lyukas hordóba vizet hordani tétel....
„Magyar szélsőjobboldali portálok osztják meg a rendőrség egyik felvételét, amelyen a menekültek a magyar rendőröktől a vizet sem fogadják el, hanem a szemközti vágányok közé dobálják. Nyilván nem azért, mert nem szomjasak. De ezektől az emberektől, akik úgy bántak az életüket mentő menekültekkel, mint az állatokkal, s akik annyi szemétséget követtek el ellenük, mint ezeknek a rendőröknek a kormánya, még egy pohár víz sem kell. Bámulatos ezeknek az embereknek a jellemessége, gerincessége és önérzete. Inkább nem isznak, de ezektől az emberektől semmit nem fogadnak el. Csak csodálni tudjuk őket érte. (….)”
nepszava.us/bamulatos-a-menekultek-meltosaga/

Szép is jó is egy felálló hímvessző,de miért a nyakadon hordod?....amúgy semmi bajom vele,sőt röhejesen teccik...jól mutatja ki vagy...

jozsef szabo 2015.09.06. 15:37:26

@freestep:
IROD: Szerintem: A megoldás az lenne, végleg kiírtani a rohadék iszlám államot,...
VáLASZ: Aki létrehozta és támogatja az ISIS-t, azaz 12 éves demokrácia export, vagyis Irak szétbombázása révén az miért is számolná fel azt???
A cél ez volt!! Erős vagyok, ha a szomszédaim szétbombázottak és egymást ölik!! Oszd meg és uralkodj!!!!!!!

Wikus Van De Merwe 2015.09.06. 16:34:12

@a nagy hohoohooo:

No most akkor azért nem kell a víz,mert "preparált",vagy azért,mert gazember kormány,gazember rendőreinek kezéből van?

És amúgy ezek a jellemes,gerinces és önérzetes menekültek miért dobálják el az irataikat a macedón határon?
Miért nem akarnak regisztrálni?
Miért nem akarnak újjlenyomatot adni?
Miért fenyegetőznek erőszakkal,ha nem engedik őket ide,oda,akárhova?

És egy utolsó kérdés.
Ha a jogszabályok,nemzetközi szerződések és a magyar nép óhaja szerint menekültstátuszhoz jutva letelepedési engedélyt kér,mondjuk a merkeli kvóta alapján,úgy kétszázezer menekült,akkor te támogatod-e a letelepedésüket?
süti beállítások módosítása