Bayer Zsolt nagymamája és rendületlenül báncsák a magyart

H_A Címkék: bevándorlás mélymagyar Európa Kövér László Bayer Zsolt Echo TV hanyatló Nyugat2016.01.02. 12:49

Kell némi (nem kevés) perverzitás ahhoz, hogy az ember éhgyomorra, kómásan Bayer Zsolt és Kövér László mélymagyarkodásával kezdje a napot. Pedig ennél erősebben aligha kezdődhetett volna 2016. Évet értékeltek az urak az Echo  Tv-ben, tudniiillik az elmúlt évet, de mivel mindenhez értenek ők, így természetesen a sötét jövő is szóba került.

bayer_1.jpg

fotó: Szigetváry Zsolt/MTI

Csak azért teszem ide a Bayer szokásos gondterhelt, szolgai sóhajtásaival és okoskodó csámcsogásaival teletűzdelt alákérdezős, összekacsintós, összeröhögős, kínos anekdotázgatásokba és cinikus, felsőbbrendű tempóba fulladt egy órát, hogy ha majd kiesik a kollektív emlékezetemből, vissza tudjam keresni. Hogy akkor is elhiggyem: ez tényleg van.

Az évértékelő elvtársak, különösen Bayer Zsolt mély mikrofonállvány figyelmét elkerülték ugyan az elmúlt év magyar társadalmat leginkább érintő, húsbavágó kérdései (pl. a növekvő szegénység, a csillapíthatatlan kivándorlás, az erőszakos államosítás, vagy éppen Sándor Mária)  de legalább minden másról szó esett. Amitől dagad a kebel, szakad az ing, a gatya.

A TELJES CIKK ITT OLVASHATÓ. 

A bejegyzés trackback címe:

https://hacsaknem.blog.hu/api/trackback/id/tr668225740

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

The Ghost Wolf O1G · https://www.youtube.com/watch?v=Hy6Cf9nGNiw 2016.01.02. 17:03:27

Morcos Bajusz, ti ugyanazt csináljátok, amiről te beszélsz. Mi a bánatos faszt akarsz, ti vagytok a legmocskosabb bolsevikok, akit az ég idebaszott Magyarországra. Most éppen a ti "munkásságotok" miatt csökken a gyerekvállalási kedv az országban. Az irányban próbáljatok meg tenni valamit, hogy a 19 éves gyerekek ne Kanadában vagy bárhol máshol képzelják el a jövőjüket csak ne Magyarországon.

ulpius66 2016.01.02. 17:38:43

Szellemes farkas!

Húúúúú...B+!

Te is jól indítod az új évet!

Vissza a Kádár-korszakba!!!

Na, akkor aztán mindenkinek kusss volt, nem Londonország, meg Bécs.....

Rossz hírem van!

Azok "a régi szép idők" mán nem jönnek vissza, úgyhogy mindenki ott él az EU-n belül ahol akar......azt fel sem tételezem, hogy te esetleg lövetni akarsz a kivándorlókra, mint az istened a Kádár....
(azt meg mán csak halkan jegyzem meg, hogy a Baltikum, Lengyelország, Szlovákia, Magyarország, Románia, Bulgária közül arányaiban Magyarországról dolgoznak a legkevesebben Nyugat-Európába.....)

ulpius66 2016.01.02. 17:42:14

Szellemes farkas!

Egyébként az is látszik, hogy nem csak te, hanem a Hont Bandi is ott folytatja, ahol tavaly abbahagyta.....

De jól van ez így!

A kormány kormányoz, a ballibsik meg fikáznak mindent....

Ennyike.

ulpius66 2016.01.02. 17:53:00

De ez mind semmi amellett, hogy Lengyelországban a nemzeti erők elhajtották a közmédiumok éléről az ottani ballibsiket....

Na, egyből fasiszta lett mindenki Lengyelországban is!!!

Pedig csak annyi történt, hogy a nemzeti erők abszolút többséget szereztek a választásokon, a ballibsik meg be sem jutottak a Parlamentbe...persze a médiumokat továbbra is szerették volna megtartani.....hát ennek vége!

program készítő 2016.01.02. 22:50:49

Mennyit kapott az adásba kerülésért a szokott 120.000 vagy több a gázsija?

2016.01.03. 04:31:51

"Vannak emberek, akik aljas firkákért a kenyeret vajazva kapják"! Németh László
„a magyar publicisztika leghangosabb hányada. Arról, hogy a tényleges bajok jó része a közéleti fejetlenségektől a silány írásművek megjelenéséig közönséges gondatlanságra, hozzá nem értésre, vezethető vissza, hogy ennek semmi köze a benne érdekelt személyek politikai hitvallásához, rendszerint szó sem esik”. Bibó István „Minden ostoba meggyőződéses, és minden meggyőződéses ostoba.” Bölcsességek könyve!

poor 2016.01.03. 08:13:26

@ulpius66:
Ti nem nemzeti erők vagytok geczi hanem mocskos tolvajok, akik azt gondolják nem vesszük észre a nemzeti máz miatt !!!
Gondolom jól fizet a ballibsizés !!!!c Mocskos tolvaj TAKARODJ!!!!
süti beállítások módosítása