Magyarország, te marhának nézett mangalicatelep

H_A Címkék: mezőgazdaság stróman Orbán Viktor Mészáros Lőrinc Flier János2014.11.19. 01:46

Úgy döntöttem, kihagyom a fecnivé degradált, nyilván nem létező korrupciós botrány körüli észosztást, elengedtem a fülem mellett, hogy a miniszterelnök úrra nyomást gyakoroltak, és kicenzúrázták azon utolsó európai lapok egyikéből, amely még kíváncsi rá, de annyira mégsem, és a közfelháborodás sikerének megírását is nálam okosabbakra bíztam. De azt, hogy egy napon, ugyanazzal a lendülettel sikerült egy marha- és egy mangalicatelepet is felszentelni átadni, és a mezőgazdaságban dolgozóknak kijáró tiszteletről halandzsázni egy hatalmasat, igazán megér egy fél órát az életemből.

Orbán Viktorról és holdudvaráról eddig sem a visszafogottság, és a késsel-villával evés jutott eszembe, de most extra értelmet nyert a gumicsizmás, szégyentelen, szemérmetlen erőfitogtatás. A hír: A kormányfő először Felcsúton részt vett Flier János vállalkozó marhatelepének avatóján, majd Alcsútdoboz mellett a Búzakalász 66 Felcsút Kft. (Mészáros Lőrinc cége, a gyengébbek kedvéért) bányavölgyi mangalicatelepének átadásán. Nem tudom hányan értjük a súlyát egy 3,5 hektáros marhatelepnek, két 1500 négyzetméteres istállónak, 430 millió forintos uniós és kormánytámogatásnak, a számolatlan sertésjóléti támogatásnak, a száz évvel ezelőtti sertésállomány elérésére törő nagyszerű álmoknak, és végső soron a néhány ember kezébe összpontosuló mangalicatelepekbe öntött fényűzésnek.

orbán-viktor-alcsútdoboz-mangalicatelep-átadás-4.jpg

 Miért ne avassam fel? Az enyém, nem? De! Akkor meg? (fotó: MTI)

Nem akarom különösebben részletezni az Orbán család érdekeltségeinek összefonódását e két szerencsés, és sikeres vállalkozó marha-, illetve sertésjólétével (ITT egy kis ízelítő), bárki utánanézhet, és mélyebben dokumentálódhat. Úgy ítélem meg, hogy különösebb bizonyítás nélkül is nyilvánvaló, hogy a pofátlanság legmagasabb hegycsúcsára felért miniszterelnök ma bebizonyította: nem kínos számára, hogy jobbágyai szeme láttára felavassa családja vagyonkezelő strómanjainak legvadiújabb birtokait. A királyi, nemzeti, közszolgálati média jelenlétében, az ellenséges, extraprofitot termelő sajtó kizárásával: technikai és állat egészségügyi okokból az RTL kamerája például nem lehetett jelen, amikor a miniszterelnök külön gratulált Mészáros Lőrincnek és családjának a telepükhöz, sem amikor homályos tekintettel a mangalicát a magyar állattartás nagy büszkeségének nevezte.

Igen, drága mangalica-imádó Viktorom! A magyar nemzetgazdaság egyik húzóágazata valóban a mezőgazdaság: ezeket a Flier-Mészáros-féléket is ez húzta fel oda, ahova csak nagyon kevesen juthatnak fel, mert csak a kiválasztottak kezére érdemes átjátszani ezt az állatfarm alakú országot. Igen, Viktorom, a mezőgazdaságban dolgozóknak meg kell adni a tiszteletet: hálásak lehetnek azért, hogy közönséges gázszerelőkből milliárdos vállalkozókká avanzsált talpnyalóidnak éhbérért dolgozhatnak. Igen, igazságos Viktorom, ezeknek a magyar, családi baráti vállalkozásoknak nincsen extraprofitjuk, 800 milliós osztalékoknál ki az a mangalica, aki ezt szóvá tenné?

Nem az az öntelt földesurat meghazudtoló vigyor, nem az trágyalé szagú, alattvalókhoz leereszkedő kedélyeskedés az undorító, persze az is. Nem az a baj, hogy Mészáros Lőrincnek nem elég a polgármesteri fizetés, még a sertésjólléti támogatást is felveszi. Nem az a lehangoló, hogy merész ötleteim megvalósításához a büdös életben nem dobnak utánam 430 milliót, hogy utána gratuláljanak a sikeremhez.

Az a félelmetes, hogy az ország első embere átad a haverjainak egy hanyatló európai (pfúúújj) és hazai közpénzekből lenyúlt csillagászati összegekből felépített nempénzmosoda marha/disznótelepet, és mellémagyarázza, hogy pörög a gazdaság. Elkeserítő, hogy már nem csak az elszabadult, látványos lopás tényével kell szembenéznünk, hanem már parádét is szerveznek köré. A legkisebb, jóérzésre utaló látszatra sem adnak már. Igen, basszátok meg, Lőrincnek felhúztunk egy disznóólat, és? Jani meg az Anikó földjeit művelgeti, mit kell kiakadni azon a pár hektáros marhatelepen? Ja, amúgy én mondtam, hogy azok az új kombájnok is EU-s pénzből vannak, most komolyan ezen háborogtok?

A közfelháborodásomat falnak állította ez a féktelen, elszabadult, határokat nem ismerő magamutogatás. Nincsenek már elvek, maradék emberi vonások, szereptévesztés van, és a valóságtól való súlyos elszakadás. Ne legyen igazam, de mielőtt megelégelné, ez a marhának nézett mangalicatelep ebbe tuti belerokkan. 

 

Ha tetszett, amit olvastál, (az sem baj, ha nem tetszett) csatlakozz a nem oly régen indult Facebook-oldal kedvelőinek táborához!

 

· 3 trackback

A bejegyzés trackback címe:

https://hacsaknem.blog.hu/api/trackback/id/tr736908191

Trackbackek, pingbackek:

Trackback: Mandiner blogajánló 2014.11.21. 12:52:03

Ezt a posztot ajánlottuk a Mandiner blogajánlójában.

Trackback: Ezt üzeni Andre Goodfriend a magyaroknak 2014.11.19. 15:06:33

Az USA budapesti nagykövetségének ideiglenes ügyvivője a diplomáciai mentessége mögé bújva mutogatja a felfelé tartott középső ujját vigyorogva kifelé. Kapjátok be, csicskák! A törvényeiteket meg feldughatjátok a s*ggetekbe! Mivan? Hogy ne sértegessem...

Trackback: Lenin elvtárs beájulna örömében a magyar baloldaltól 2014.11.19. 15:03:47

Hátborzongató a párhuzam az 1917-es oroszországi, és a jelenlegi hazai események között a klasszik bolsevik stratégiát elemezve. Mosolyogjunk, vagy sírjunk azon, hogy baloldali tiltakozók 97 évvel a bolsevista "szovjet" hatalomátvétel után újrajátszot...

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

nandras01 2014.11.19. 08:44:28

@maxval birca hozzászóló:
végül is igazad van. nincs itt semmi probléma, el lehet tolni a biciklit.

paráznabillegető 2014.11.19. 11:36:58

@maxval birca hozzászóló: jaja, birkatelep kellett vón inkább.
a kendféléknek.

Brix 2014.11.19. 11:38:36

Rosszabb rendszer van most , mint a feudalizmusban...

csak egy néző 2014.11.19. 11:45:54

Azt mondta Viktorunk ez a drága jó ember, hogy meg kell duplázni a magyarországi sertés állományt. Viktor ezt elmondtad a sertéseknek is? Mert már a disznó állományt sikeresen szaporítottad, már túl sok is a vágásra érett disznó.
Más.
Ma reggel az egyik betelefonálós rádióműsorba a műsorhoz abszolúte nem kapcsolódva az adás addigi tematikájához betelefonált, egy a hangja után ítélve egy nyugger öregasszony és szinte kiabálva közölte, hogy "Orbán Viktor a legokosabb európai politikus" és letette a telefont.

Frady Endre · http://fradyendre.blogspot.com/ 2014.11.19. 11:57:40

Közpénzből lőn sertéstelep,
Lőrinc büszkén tereli a
Mutyikondát s mindent belep
Mangalicafekália.
:)

magyarparaszt 2014.11.19. 12:01:19

A legundorítóbb mindebben a sok szekértoló tapsa.

téridő2 2014.11.19. 12:04:34

Közpénzek magánosítása 1értelműen hazaárulás.
ov és családja(irmagjáig), és nyaloncai készülődhetnek erőszakos halálukra. "Te is fiam, Brutus?"

Netuddki. 2014.11.19. 12:14:29

Valahol megvan még egy régi barnított fénykép öregapámmal és a '45-ös évek körüli földosztásról.
Azért jutott eszembe, mert szerintem lesz itt még kérem földosztás Magyarországon...

Netuddki. 2014.11.19. 12:17:19

@csak egy néző: Mer' nem hallottad ki a hangjából az iróniát...

csak egy néző 2014.11.19. 12:21:29

@nicktolvajmentesítő_kovi1970:
Ha ismernéd a fidióta öregasszonyt, akkor te sem hallottad volna ki az iróniát.

Cpeti123456 2014.11.19. 12:39:10

Még mindig van lejjebb. Hihetetlen.
2016-2017 a KKV-k két éve lesz. Akkor fogják kinyírni ezt a szektort...

alfacharlybravo 2014.11.19. 12:40:49

@Frady Endre: Közpénzből lőn sertéstelep,
Lőrinc büszkén tereli a
Mutyikondát s mindent belep a mutyi
Mangalicafekália.

Erő e-meló 2014.11.19. 12:42:27

Azért beszéljünk még egy kicsit a " fecnivé degradált, nyilván nem létező korrupciós botrányról", ahogy a poszter írja

Mert nagyon úgy néz ki, hogy egy jól szervezett, előre megírt forgatókönyv szerint folyik az egész "NAV botránynak" mondott lejáratókampány. Amibe a titkosszolgálatokat is bevonta az Obama kabinet (lásd Index mai címlapos írását)

Ha viszont igaz - márpedig miért is kételkednénk a Zindex írásában - akkor az Orbán rezsim sokkal kevésbé korrupt, mint azelőtt gondoltam volna. Ha még a kétségkívül a világon legaktívabb US titkosszolgálatok se tudtak feltárni kormányzati korrupcióra utaló bizonyítékokat, akkor Orbánék gyakorlatilag korrupciómentesnek mondhatók

Létezhet ennél jobb igazolás?

egyjózsi 2014.11.19. 12:47:21

Az, hogy a Viktor ilyen, azt minden "épeszű" ember tudta, mióta először szavazták meg neki a "kormányt"!
2010-ben mégis elhitték neki, hogy "Gyurcsány a hibás" , s ő a megváltó! Azóta újraválasztásával nyilvánvalóan mindent megtehet, s meg is tesz, amíg tömegeket tudhat maga mögött. Szégyen, de nem ő, hanem azok a "szavazók" akik hatalomban tartanak egy ilyen embert! Magyarország ezt érdemli, mert "népe" nem képes 25 éve felébredni a "kádári szocializmus" vezérelvű kómájából.

doggfather · http://dogg-n-roll.blog.hu/ 2014.11.19. 12:52:39

a hírtvs-vida-tolmácsos szerencsétlenkedésből még nem tanulták meg, hogy nem kell ahhoz saját felvétel, hogy valakit alázzanak? kölcsönkapott képek/videók is kiválóak erre a célra.
Akkor meg minek is bárkit is kitiltani?

1ghost 2014.11.19. 12:53:24

@Erő e-meló:

"akkor az Orbán rezsim sokkal kevésbé korrupt, mint azelőtt gondoltam volna."

Áááá, dehogy korrupt! Mi a francból gondoltad ezt? Hótiszta az egész galeri, különben is aki közpénzt lop, annak letörik a kezét, mondta anno Pokorni!

De most már, nem babráld azt a számítógépet, cuki kis narancs-melós, hanem inkább kezd tisztogatni szépen a kis csizmácskádat, mert nemsokára jön a Mikulás bácsi.

Bizony.

Frady Endre · http://fradyendre.blogspot.com/ 2014.11.19. 13:33:20

@alfacharlybravo: Öööö... itt elromlott a ritmus és a keresztrím... ;-)

csabakirályfi 2014.11.19. 14:01:00

"Nincsenek már elvek,..."
Bocsánat, ez most ezekkel a telepekkel? Amikor ifjú liberálisból mélymagyar kereszténnyé váltunk, nem látszott, hogy nincsenek elvek? Amikor Gyurcsányt hazaárulóztuk a Déli Áramlat miatt, hogy aztán lelkesen írjuk alá a szerzödést a paksival együtt, akkor nem látszott az elveink hiánya? Nincenek elvek. Nem is voltak. Hatalom van meg új uralkodó osztály. Az van, nem elvek.
Erő e-meló 2014.11.19. 12:42:27
Az a forgatókönyv valami miatt íródott, mintha nem értetted volna, hogy mit írt az Index. Különben tényleg úgy hiszed, a Lendvai uccában nincs forgatókönyv? Legközelebb érdeklödj Árpinál...

bölcsbagoly 2014.11.19. 14:16:15

@Brix: persze, de akkor te egy onnan maradt kövület lehetsz, te csak tudhatod, nemde?

bölcsbagoly 2014.11.19. 14:19:14

@Erő e-meló: no meg az, hogy megérkezett Mr. Jóbaráthoz az erpősítés, ifj. Rabin személyében! Egyenesen s sürgősen az USA/Izraelből!

bölcsbagoly 2014.11.19. 14:22:14

@csabakirályfi: kis lecitint nem kéne bevegyél? Anno, mintha a Nabucco lett volna az EU opciója a Déli Áramlattal szemben! KI is hagyta a fenébe a tervet? Amúgy, az Északi áramlattal nincs semmi baj, semmiféle kifogás?

csabakirályfi 2014.11.19. 14:41:36

@bölcsbagoly:Vegyük be együtt. Kinek is volt az opciója a Nabucco? Ha az EU-nak, akkor miért is nem épült meg?

polyvinyl · http://beszelomajom.blog.hu 2014.11.19. 14:42:02

Remélem, ha ne adj isten a Kossuth-téren is Majdan lenne, akkor legelsőnek ezt a senkiházi Goodfriendet fogják "véletlenül" a tepsibe tenni.

Hátborzongató a párhuzam az 1917-es oroszországi, és a jelenlegi hazai események között a klasszik bolsevik stratégiát elemezve:

beszelomajom.blog.hu/2014/11/18/lenin_elvtars_beajulna_oromeben_a_magyar_baloldaltol

Bár a Közfelháborodás Napja önmaga paródiájába fulladt, a bolsevikok 97 évvel ezelőtti hatalomátvételével mutatkozik pár döbbenetes stratégiai megfelelés - azon felül is, hogy mind a leninista bolsevikok, mind a mostanii tüntetők fixa ideája volt, hogy a múltat el kell törölni :)

bölcsbagoly 2014.11.19. 14:44:35

@csabakirályfi: mert azt is ellenezte az USA! Csak az ÉÁ-tot nem tudta eddig megfúrni.

csak egy néző 2014.11.19. 14:49:20

@polyvinyl:
Figyelj te volt párttitkár. Miért nem cserélsz címet az ostoba madárral, meg a libbancs haveroddal. Összejöhetnétek valamelyikőtöknél és egy kis konty alávaló mellett fényesre szopogathatnátok egymást egy jó kis gangbang keretében, miközben elemzitek az 1917-es oroszországi eseményeket.

Erő e-meló 2014.11.19. 15:02:29

@csabakirályfi:
A Nabuccót az USA nyomta hogy kicselezze a ruszkikat, de pénzt azt már nem tett bele. Az EU csóválta a farkát, de ez nem volt USA bácsinak elég, hanem azt mondta: ott a csalán, abba verjed bele

Végül egy nagyon bonyolult diplomáciai játszma kerekedett, amiben kulcsszerepet kapott Törökország mint fő tranzitország, de ebben nem a Nabucco volt a fő szempont. Izrael a török barátságért cserében felajánlotta, hogy támogatja az EU tagságukat az USA kapcsolatokon keresztül, és egyúttal a Nabucco is nagyobb támogatást kap majd

Innentől kezdve beindult az amerikai gőzhenger Törökország EU csatlakozása érdekében, plusz tovább futott a Nabucco-terv erőltetése, de pénzt persze továbbra sem akartak belerakni

A helyzet akkor fordult, amikor Törökország szembekerült Izraellel. Rögtön ejtették az EU részéről a csatlakozást (igaz előtte se voltak lelkesek, csak nem merték nyíltan kimondani). A Nabucco fantazmagória emlegetése meg megy tovább, pedig most már több okból se lesz belőle semmi

csak egy néző 2014.11.19. 15:16:28

@polyvinyl:
Haver már mondtam, hogy a haverjaidnak ajánlgasd a répád, a bölcsbagoly, vagy a libbancs haverod örömmel tenné.

2014.11.19. 15:30:19

@polyvinyl: Te tényleg képes vagy saját magad közölni hivatkozásképp?
Plasztik majom....
Moncsicsi?

2014.11.19. 15:32:09

@maxval birca hozzászóló: Miért nem építtet Bulgária az orosszal atomreaktort?

darthvad 2014.11.19. 15:37:14

@Brix: Nem rosszabb ez, csak modernebb. Jó ideje azt mondom (és párszor le is írtam) teljesen világos a cél mostanság: épül a feudális kapitalizmus. Van a király, vannak főnemesek, kisnemesek, hűbérurak stb. Az egész rendszert egyvalami fog össze: a hűség a narancshoz. Aki HŰ annak van (állami) BÉRe, disznótanyája, földje, trafikja, frencsájzbolt-hálózata hátszéllel, jól menő építőipari cége, közgépe, stb.
Teljesen mindegy vki alkalmas-e az oktatás vagy bármi irányítására, nem az számít hanem az hogy a "hadsereg" része, neki is jár valami. Aztán hajrá lehet trollkodni, balogzoltánkodni minisztériumi szinten.
Én ezt otthon megtapasztaltam kicsiben is. Idióta önkormányzati vezetők, rosszindulatú hülye az okmányiroda élén stb. De nyilván jó pártkatonák. Hű béresek.

maxval birca hozzászóló · http://bircahang.org 2014.11.19. 15:48:27

@Könnyen elkaptuk, uram!:

Próbálta. Ezért és a Déli Áramlat miatt váltotta le Obama a bolgár kormányt.

C. Lee Boss 2014.11.19. 15:52:45

És egy pár üveg sörtől
Majd mindenki elfelejti,
Hogy az lett, amit így
Pont nem akart itt senki.
Az ördög tudja csak,
Hogy mi volt a célja,
De a húsunk került
Bele a moslékba.
-Disznók tánca - KPB

jolaca 2014.11.19. 15:55:23

@maxval birca hozzászóló:
"...váltotta le Obama a bolgár kormányt" - Drágajófennvalóisten! Hát már minden határon túl torát üli a mélymagyar elhülyültség?

jolaca 2014.11.19. 15:59:26

@Char Lee Boss:

Karinthy Ady-paródiája is vizionálta már a jelen állapotokat:

Moslék-ország, hajh, cudar ország,
Hajh, Hortobágy, zsír-szívű rém;
Hajh, Átok-város, Redves-ugar:
Piszok-hazám, mit kapaszkodsz belém?
Fekete vizeken jöttem én.

Vagyok a nyugati sirály -:
De magyarnak köpött ki a föld
Moslék-ország a nyakamon ül
Engemet Moslék-ország örökölt:
Nyöszörög a hájszagú föld.

polyvinyl · http://beszelomajom.blog.hu 2014.11.19. 16:23:19

@csak egy néző:
@Könnyen elkaptuk, uram!:

Az volt már, hogy mind a ketten? Utána meg egymásét is :)

csak egy néző 2014.11.19. 16:38:35

@polyvinyl:
Lássuk be haver, hogy ez így elég ovis riposzt. Lehet, hogy nálad ez menő a homokozóban.

jolaca 2014.11.19. 17:22:08

@maxval birca hozzászóló:
Washington kezét a célzott, elkötelezett fantázia szokta akkorára nyújtani, hogy Obamának örömkönnyek szöknek a szemébe. Merthogy ingyen csinálnak neki olyan nagyhatalmi-erőfölényi nimbuszt, amit saját píárral még hatalmas ráfordítással sem lehetne elérni...

polyvinyl · http://beszelomajom.blog.hu 2014.11.19. 17:22:33

@csak egy néző:

Lássuk be haver, hogy hülye vagy, és még humorérzéked sincsen, az öniróniáról nem is beszélve.

Egyébként azt tényleg komolyan gondoljátok, hogy egy éven belül három választást elveszítve le tudjátok váltani a demokratikusan és nagy többséggel megválasztott kormányt?

Mert ez esetben pszichiáter segítségére is szükségetek lenne.

csak egy néző 2014.11.19. 17:32:03

@polyvinyl:
Idióta pvc. Miért érzed szükségét, minden poszton bozonyítani, hogy mekkora barom vagy, aki csak libsiben vs fideszben tud gondolkodni? Ez neked tuti, hogy valami perverzió. Miért nem fogadod meg a tanácsom, hidd el, könnyebb lesz neked is és az idióta haverjaidnak is egy két orgazmus után ,miközben kéjesen ordítozhatnátok, hogy mocskos libsik.

polyvinyl · http://beszelomajom.blog.hu 2014.11.19. 17:58:14

@csak egy néző:

Vergődj még egy kicsit, jól áll neked :)

Szentmihályi Márton 2014.11.19. 18:19:59

A „bűnbánó táskahordó” tovább mesél: a Strabag eurómilliókkal korrumpálta a magyar
politikai „elitet”

2014.11.19.

„Azt látni kell,
hogy ha pénzről van szó, akkor nincsenek
ellentétek a politikai érdekcsoportok között. Az
aktuális kormányoldal és az aktuális ellenzék is
kanalazhat a „leveses tálból” - persze, nem
egyforma mértékben. Az arányok nagyjából úgy
néznek ki, hogy hozzávetőlegesen 70 százalékot
visz az aktuális kormányoldal, és mintegy 30
százalékot az aktuális ellenzék” - magyarázta a
Privát Kopónak adott exkluzív interjú második
részében az a férfi, aki pénzzel telerakott
táskákat hordott a politikai elit „pénzcsinálóinak”,
annak érdekében, hogy egy osztrák óriásvállalat
kaparintsa meg a közbeszerzési eljárásokban
meghirdetett zsírosabb építőipari beruházásokat.
...

privatkopo.hu/Index.aspx?
MN=PolitikaEsBunozes&LN=Hungarian

csak egy néző 2014.11.19. 18:27:13

@polyvinyl:
"Vergődj még egy kicsit, jól áll neked"
Ebben igazad van, lehet, hogy neked már nem és ettől vagy ennyire frusztrált? Szervi vagy idegi alapon van a hiba nálad?

Void Bunkoid 2014.11.19. 18:51:15

@csak egy néző: @polyvinyl:

"fényesre szopogathatnátok egymást egy jó kis gangbang keretében, miközben elemzitek az 1917-es oroszországi eseményeket"

"Bekaphatod a faszomat."

Még még még!!! Ez már lassan olyan, mint egy igen alpári Markos-Nádas szkeccs :) mindenesetre szórakoztató :)

csak egy néző 2014.11.19. 18:54:14

@Void Bunkoid:
Ahogy nézem, ennyi volt csak a pvc-ben. Elfáradt.

bölcsbagoly 2014.11.19. 19:06:30

@Szentmihályi Márton: aha, csak éppen azt felejteTte hozzátenni, hogy a STRABAG ÜZLETEKET TÚLNYOMÓRÉSZBEN KOALA KORMÁNYOK ALATT KÖZÖTTÉK! S ABBÓL 12 ÉV VOLT!

Dr Gregory House 2014.11.19. 20:24:22

Állítsátok meg Arturo Uit! Röff!
(Sajna a műveletlen disznók úgysem értik.)

Szúnyog 2014.11.19. 20:49:29

@Erő e-meló: a Nabuccoval az volt a baj, hogy nem volt a másik végén gáz.

A bloggal meg az a baj, hogy csak az agit-prophoz ért, azon is csak a prolik szintjén.

Szentmihályi Márton 2014.11.19. 21:15:28

@bölcsbagoly: a Strabag csak egy kiragodott példa a bevezetőben amit bemásoltam. FOLYAMATOSAN LOPNAK politikai széljárástól függetlenül...

sutyerák 2014.11.19. 21:29:52

@polyvinyl: hátborzongató a párhuzam?
igen. totális elnyomás az uralkodó slepptől és elképesztő a sokmilliós szegénység.
-nem sírnék,ha vmi pincében végezné a szent család.

dr. Bértollnok 2014.11.19. 21:49:12

Az volt már hogy ez egy sertéstelep? MONDOM SERTÉSTELEP!
Helyére kerültek a dolgok?

ZSírfeka 2014.11.19. 21:52:23

Korrekt írás.
Ott a pont.

Trackers 2014.11.19. 22:07:30

Ezt olvastad ?

index.hu/belfold/2014/11/19/kitiltas_kotta_washington_jelentes/

Egy kevésbé ismert, de befolyásos emberi jogi szervezet még a nyáron konkrét lépéseket javasolt Washingtonnak arra, hogy mit lépjen meg Magyarországgal kapcsolatban. Az eddigi eseményeket látva úgy tűnik, hogy az Obama-adminisztráció a szervezet több javaslatát megfogadta.
...

Trackers 2014.11.19. 22:11:29

Más, témába vágó:

www.eredetimiep.hu/index.php?option=com_content&view=article&id=6255:a-gazdak-nem-de-az-ellenzek-teljes-gzzel-tamadja-a-foeldprogramot&catid=39:interju&Itemid=62

2010 előtt nem volt hasonló program, több ezer hektáros mamutbirtokosok tulajdonosainak adták oda a Gyurcsány koalíció emberei a földeket. Most a gazdák átlagosan 25 hektár körüli szántót, vagy 60 hektárnyi legelőt nyernek el egy-egy pályázaton. A szocialisták idejében pedig 600 ezer hektáron 600 bérlő gazdálkodott. Ennek a programnak a végére 250 ezer hektáron 6000 bérlő lesz.

boyob 2014.11.19. 22:55:43

Miért foglalkoztok a bértollnokokkal akik havi 7számjegyű összegért árulják el a szemünk láttára a hazájukat,a családjukat,a honfitársaikat,a nemzetet?

1-1 blognevet többen visznek,meg van a beosztásuk,hogy ki viszi reggel,munkaidőben és este is...
És azért vannak itt,de szerintem mindenki tudja.hogy mit csinálnak itt...

Szabványok 2014.11.19. 23:26:44

@maxval birca hozzászóló: Remény! :-)
Akkor minden rendben, elővettem a popcornt és várok. Sokkal kényelmesebb, ha idejön az USA, mintha nekem kellene kivándorolnom.
Tapasztalataid alapján mikorra várható, hogy leváltják ezt a kormányt az amerikaiak Orbánt? Bulgáriában mennyit kellett rá várni?

Erő e-meló 2014.11.20. 00:00:16

@Szúnyog:
"a Nabuccoval az volt a baj, hogy nem volt a másik végén gáz."

A Nabuccóval csak a baj, hogy nincs bele gáz, nincs csővezeték, nincs aki finanszírozza, nincs megbízható tranzit partner, nincs megállapodás

Kihagytam valamit?

bölcsbagoly 2014.11.20. 17:26:56

@Szentmihályi Márton: aha, a rossz példa viszont a dezinformáltságodat és szubjektivításodot demonstrálja!

zsoltix 2014.11.21. 19:32:50

@boyob: Igen, például félreviszik a témát, mint itt. Az orbánhaveri állatfarmok helyett elkezdenek az USA-ügyön rugózni, pedig azt csak mellékesen említi a bejegyzés írója, hogy arról nem írt posztot.

Vidéki 2014.11.22. 21:25:01

A korrupciós közfelháborodás, műfelháborodás.

A sohasem nedvesedő puskaport még sehol sem sikerült feltalálni!

Még Németországban is van korrupció.

Vámosi-Nagy Szabolcs, az EY adószakértője, aki szerint félreértik a valóságot azok, akik az adócsalók országának állítanak be minket.

Szavaiból az derül ki, hogy igen, nálunk 25 százalékos az adóelkerülési arány, ami nagyon magas.

De az Európai Unió adataiból nagyjából kitűnik, hogy tőlünk keletre mindenhol magasabb ez az érték, nyugatra viszont alacsonyabb.

De két olyan, a Nyugathoz köthető országban (nálunk) is magasabb, mint Olaszország és Görögország, az utóbbiban például hét százalékponttal rosszabb a helyzet, mint nálunk.

Vámosi-Nagy egyenesen azt kérdezi egy interjúban:

Görögországban miért nem ugrál az amerikai követ?

Vámosi-Nagy Szabolcs, az EY adószakértője szerint teljes félreértésen alapul Horváth Andrásnak, az „áfa-botrány kirobbantójának” néhány vádja. Például kiderült a szavaiból, hogy a Kiemelt Adóügyek Igazgatóságának megszüntetése egyáltalán nem a korrupció ügyét szolgálta. Horváth ugyanis rendre elfelejtkezik arról a tényről, hogy azért vált feleslegessé ez az egység, mert közben nyomozati jogköröket kapott az adóhatóság, tehát éppen hatékonyabban tud fellépni a csalók ellen, mint korábban.

"Horváth Andrással, az »áfabotrány« kirobbantójával is az a baj, hogy könnyű íróasztal mellől ilyeneket mondani.

A kérdés az: Jó, öreg, de hogyan bizonyítod?

Kimennek a revizorok, és azt látják, jól lepapírozták az ügyletet, akkor mi van?

Egy ilyen láncolat felderítéséhez

bűnügyi eljárásra,
400 tanúvallomásra van szükség,
bírói engedélyre a lehallgatásokhoz.

Nem megy egyik pillanatról a másikra."

Ómacicka Bábó 2014.11.23. 14:33:30

@maxval birca hozzászóló: Hál istennek a fogyatkozók közé tartoztok!!!

maxval birca hozzászóló · http://bircahang.org 2014.11.23. 15:37:35

@Ómacicka Bábó:

Kétlem. Erőnk egyre nagyobb, az emberek szeme nyílik fel.

Szúrófény 2015.01.20. 04:52:08

@nandras01: Honnan fúj? A FÚJ! Széljárási tájékoztató: a zsidó fajiság főbb vonásai: erős értelem, befolyásoló ösztön, kriti¬cizmus, faji és egyéni önzés, faji önérzet, faji állhata¬tosság, bujaság, sikerimádat, szégyentelenség, erkölcsi érzék hiánya, szívós akarat. Kiss Sándor: Zsidó fajiság
süti beállítások módosítása