Partiállatok magánélete és a kokainba fulladt magyar jövő

H_A Címkék: korrupció közpénz Ibiza Habony Árpád partiállat2015.12.12. 19:26

Van már annak lassan öt-hat napja is, hogy az ibizai Heart klub, kokainparadicsom és luxus-szórakozóhely jóvoltából van virtuális harapnivalója a magyar népnek. Az orrát gyanúsan szívogató, látványosan szétcsúszott miniszterelnöki tanácsadó Habony Árpád (majdnem elfelejtettem: boldog névnapot, Árpi!) főszereplésével kipipáltunk egy újabb fejezetet Magyarország jelenkori, celebpolitikai történelméből. Úgy értem, kurvára nem most pipáltuk ki, és bár ebben a fejezetben már minden lap betelt, ennek a kis alfejezetnek is szorítani kell egy lábjegyzetnyi helyecskét.

Hétfő óta már tudjuk például (ha nem is feltétlenül ebben a sorrendben történt), hogy a mulatós videót azóta letiltották, majd visszarakták, de a hunyorgó Habonyt sikerült kiretusálni róla, hogy a Jobbik feljelentést tett a NAV-nál és Bercike is elmagyarázta az ügyet a gyengén értőknek: “ahhoz nincs közünk, ki hogyan tölti a szabadidejét.” Persze, ez valóban így van, kivéve, amikor nem fordítva van. Vagyis amikor mi érdeklődnénk, akkor van a kussoltatás. De kérdezem én: ha amúgy sincs közünk hozzá, ellenben minden rendben van ezzel a féreggel, akkor miért kellett eltávolíttatni a videót? (Ugye senki nem gondolja komolyan, hogy a Heart saját felindulásból meg akarta védeni, ami még menthető nem közszereplő Árpád jó hírnevéből?) Vagy miért kellett kiradírozni róla a csávót, és úgy visszarakni? Vajon legközelebb a világhálót is legkapcsoltatják, amikor a cigarettafüsttől és meghatottságtól pislogó Habony belelóg a képbe a földgolyó valamely szegletéből?

habony.gif

A teljes írás ITT olvasható. 

A bejegyzés trackback címe:

https://hacsaknem.blog.hu/api/trackback/id/tr958168032

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

toportyánzsóti 2015.12.13. 08:44:22

Van a legalja ember és csak az alatt fényévekkel léteznek ezek a kokos örökitőanyagok,akik már elhitték maguknak hogy ők az angyali oldal.
süti beállítások módosítása