Nem az a szörnyű, hogy Boross Péter hörög, az a borzasztó, hogy Orbán Viktor lapít

H_A Címkék: interjú rasszizmus fajelmélet Orbán Viktor Magyar Hírlap Boross Péter menekült-ügy2015.08.22. 20:46

„Ma még senki nem meri kimondani, hogy a bevándorlás nem kulturális és civilizációs, hanem etnikai probléma. Ugyanis különböző nyelvű népek, az európaiaktól eltérő bőrszínű emberek érkeznek milliószámra Európába. Nagyon fontos, hogy nemcsak a kultúrájuk más, hanem az ösztönrendszerük, biológiai, genetikai adottságaik is.”

Eltelt már egy államalapítás is, mióta a fenti gondolat a magyar közvélemény egynél több bites részének kedélyeit borzolgatja. Mint tudjuk, vagy nem, Boross Péter ex-miniszterelnök a Magyar Hírlapnak beszélt ilyen terminológiai csomagolásban a bevándorlásról. Egyszerű lenne azt mondani, hogy bizony 80 év után már érdemes az időskori demenciát felmentő körülményként figyelembe venni, amikor egykori miniszterelnökök antropológussá, sejtbiológussá, genetikussá avanzsált orákulumok szolgálatos megmondásainak jelentőséget tulajdonítunk. Vagy sem. De nyilván nem erről van szó.

Engem egyébként nem zavarna, hogy az egykori segédmunkás, képügynök (?), protekcióval vendéglátó-ipari ellenőrré előléptetett csapos, élete adott pillanatában úgy dönt: beáll segget nyalni egy olyan ember mögé-mellé, aki korábban kinyírta azt a pártot (MDF), amelyben szépreményű pincérünk politikai értelemben karriert csinált. Az viszont a fenti sorokat olvasva, határozottan zavar, hogy egy ilyen (pont egy ilyen!) ember félti a keresztény-fehér Európát (amelyet egyébként szívből gyűlöl) és Magyarországot a fél-ázsiai (állítólag mi is közéjük tartozunk) és afrikai hordáktól, aki nyilatkozatával telibef*ssa azt az európai kultúrát, amelynek - szintén állítólag - mi is részei vagyunk.

Milyen ember? Egy olyan ember, aki más országok valódi problémáit Magyarország sarkalatos problémájaként állítja be (továbbra sem állítom, hogy a menekültkérdés nem létező kategória), aki a demokráciát, az emberi jogokat amerikai, azaz idegen, káros vallásnak tartja, és aki az egyébként nyilvánvaló kulturális és szociális különbségek mögött ösztönszintű, biológiailag-genetikailag magyarázható különbségeket lát. A nettó fajelméletet kimerítő célzott megnyilatkozásnak persze most is amolyan sírva vigadós, magyar zamata van: az álnemzeti félédes mázra hivatkozva Boross Péter konzervatív úriembernek képzeli magát és – mivel számára a böffentésnek tétje nincs – gátlástalanul nyomja a hülyeséget.

Konkrétan azt mantrázza, ami pillanatnyilag a legveszélyesebb az egyébként is puskaporos hordót idéző menekültkérdés vonatkozásában: ha kitartó munkával sem találsz hibát embertársadban (persze találsz, de soha nem lehet eleget), akkor se csüggedj! Még mindig megvizsgálhatod a bőrszínét, ha az sem jön be, akkor a haja vagy a szeme, tenyere, talpa, netán fanszőrzete színét. Valamelyik biztosan különbözni fog a tiedtől. Nyugodt lelkiismerettel mérd ehhez a világot, barátom! Mert ha semmi nincs, amire büszke lehetnél, akkor légy büszke a nemzetiségedre, sőt, kérkedj nyugodtan a bőröd színével! Felsőbbrendűként, kimagaslóan műveltként tekints a félművelt amerikaiakra, a genetikailag hibás feketékre, és tedd világossá, hogy Orbán Viktor gátlástalanságának útjába kizárólag az Európai Unió állhat pillanatnyilag. (Abba bele sem merek gondolni, Boross szerint mit tenne Orbán, ha a fránya uniós jog nem kötné gúzsba. És a gyógyszereit sem szedné.)

Nos, a fajelméleti nézetek első számú szószólójává előlépett Boross Péter minden szavát aranyba kellene önteni (szegény Bayer Zsolt, nem irigylem egyáltalán, ennél véresebb publicisztikát tolni nem lesz egyszerű) és most már gondolom világos mindenki számára: a Boross Péterek létezése magyarázza, miért nem akar a Fidesz szembenézni a múlttal, kiemelten saját múltjával. Az történik itt a szemünk láttára, hogy a poszt-szovjet, horthysta, a demokráciát káros vallásként definiáló, felülről vezérelt uralkodó-alattvaló gondolkodásmód kezdi levetkőzni mindenfajta megszépítő csomagolását.

borossorban.jpgAz egyik hörög, mert számára nincs tét. A másik lapít, mert számára van tét (fotó: INNEN)

Ennek kiváló eszköze Boross Péter, aki elég szép kort megért már ahhoz, hogy következmények nélkül fordulhat a rossz emlékű, fajelméleti megfontolásokhoz is akár, ha a helyzet úgy kívánja. Azért, hogy a Fidesz-kormány hivatalos álláspontját tolmácsolja az eltévelyedett birkáknak. Boross Péter magabiztos félműveltséget fikázó félműveltsége az ékes bizonyítéka annak, hogy Orbán Viktor körül nyomtalanul és maradéktalanul elfogytak a kultúremberek. Ami maradt, az a sértődött tehetségtelenek és a tehetségtelen sértődöttek hada.

A kedélyek csillapítása helyett szervezetten, és előre megfontoltan öntik minden fronton a ciánnal mérgezett moslékot a közbeszédbe, lehetőleg olyan mennyiségben, hogy az írástudók ne is győzzék energiával sem cáfolni, sem elemezni, sem az esetleges veszélyekről meggyőzni a nagyérdeműt. Boross Péter most abban "segít" eligazodni, hogy kiket és miért kell utálni, lenézni és köpködni a félműveltre festett, pacalpörkölt és pálinka szagú nemzeti hintó ablakán keresztül. Egy olyan pillanatban, amikor adott egy, a genetikai, fajelméleti szempontoktól fényévekre eső, földhözragadt probléma: háborúk, halál, elkeseredettség, menekültek. Erre az inkompetens, impotens kormánynak semmilyen építő válasza nincs. Terel, ködösít, uszít, és közben nem tesz semmit. Ellenben politikai kérdéssé konvertálja, ráül, és Boross Péterek hangján keresztül izgatja ostoba, tájékozatlan, félművelt, rasszista rajongótáborát.

És akkor innen már csak egy lépés, hogy nem kell nekünk tolerálni a genetikailag selejtes kék szeműeket, a vörös hajúakat, a szemüvegeseket, a lúdtalpúakat, a féllábúakat, a púposokat, a tyúkszemeseket, a szeplősöket, és így tovább. Táborba velük, nem igaz, Boros elvtárs? Ön még nem ment elég messzire. Pedig jól tudja, hisz ön mondta, hogy még mindig uralkodik a balliberális métely, amely a nemzeti érdekekkel szemben dolgozik. Hogy lesz így belőlünk egészséges, genetikailag megfelelő ösztönökkel és bőrszínnel leírható, fajtiszta Magyarország?

Ne tévesszen meg senkit, hogy Boross itt és most pontot tett a mondat végére.  A borzasztó az, hogy minden bizonnyal új mondat kezdődik. Mert – mint olvasom – Orbán Viktornak nincs véleménye erről az interjúról. Orbán Viktor nem foglal állást azzal kapcsolatban, hogy rasszistának tekinthetők-e Boross állításai. És Orbán Viktor mélyen hallgat amikor arról kérdezik, lesz-e Boross kinyilatkoztatásainak bármilyen következménye. Orbán Viktor ugyanolyan aljas módon lapít, mint amikor Kerényi vadul buzizott, vagy amikor például Trócsányi a gazdasági menekültekről szólva a cigányokat állította pellengérre, és még sorolhatnám. Ez a borzasztó. Nem az, hogy Boross Péter még mindig szabadlábon van, és havi másfél millió megnyugtató birtokában hörög. Igen, azt hiszem ez az igazán borzasztó.

A bejegyzés trackback címe:

https://hacsaknem.blog.hu/api/trackback/id/tr377725970

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

E.Katolnai 2015.08.23. 03:40:59

az fáj tehát, h Boross végre megfogalmazott valamit, ami nem a magyar nemzet érdekeit sérti, bántja? Tehát csak a magyar nemzet érdekeit sértő-bántó dumák a kóser dallamok az idegen származású 'magyarnak' mondott liberálisoknak?
Minden liberálisnak meg kell értenie, h a magyarnak is joga van az önvédelemre és nem akar egy színes multi-kulti népségbe ötvöződni, úgy hogy közben megszűnik nemzetnek lenni.
Igaza van Borossnak, korrektül és értelmesen fogalmazott, úgy, ahogy egy fajtáját szerető, tisztelő magyar embernek kell.

2015.08.23. 04:27:24

Szomorú, hogy ilyen emberek az ország elitje" Ostobaságunk fényes bizonyítéka! A megválasztott jellemzi, jelzi választóit is! Ennyit kell tudni hozzá!
„Mindinkább meggyőződöm, hogy az ország helyzete reménytelen, ez az ország nem képes magát megvédeni, mert nincsenek az állam kormányzatában becsületes emberek! (A pápai követ írja Rómának, 1526-ban!)
el nem tagadhatjuk, és nem szépíthetjük azt a példátlan önzést, amelynek durva konfliktusaiból áll e korszak úgynevezett politikai története. Keserű arra gondolni, hogy ez ország politikai vezetői méltatlan, alacsony lelkű, legjobb esetben tehetségtelen emberek voltak”
Szekfű Gyula Tomori című tanulmányából. Nincs új a nap alatt!

Arthur Bloch 2015.08.23. 07:03:00

@E.Katolnai: - Aki a "saját fajtáját" így szereti és tiszteli az még arra is méltatlan,hogy magyarnak vallhassa magát ! -Nobilitas sola est atque unuca virtus...

a nagy hohoohooo 2015.08.23. 07:25:59

A vén gebines,közértve:vendéglátós az MSZMP kegyelméből a Dél-budai Vendéglátóipari Vállalat nyilván nem III/III-as vezérigazgatójaként,Boross ápolt most az emlékiratait írja az Utam a nyilaskeresztes párttól a demokratikus magyar kormányfőségig címmel. Sajnos, csak rovásírással jelenik meg.
Megint a zsidók jártak jól.
És ha valaki már nem emlékezne/még nem élt akkor: ez a balfék zavartatta el a Magyar Rádió képességekkel is bíró szellemi krémjét Csúcs Lászlóval, de százával. Antall halálakor ő tiltotta le Göncz Árpád megemlékező rádióbeszédét a barátjáról, Antallról.
Szóval ő az a farok, aki eleven bizonyíték rá, hogy a náci, az mindhalálig náci, csak elpusztítani lehet, átnevelni nem. Remélem, a Teremtő tudja a dolgát. Bár lehet, hogy még a teremtő is undorodik tőle .
"Ma még senki nem meri kimondani, hogy a bevándorlás nem kulturális és civilizációs, hanem etnikai probléma. Ugyanis különböző nyelvű népek, az európaiaktól eltérő bőrszínű emberek érkeznek milliószámra Európába. Nagyon fontos, hogy nemcsak a kultúrájuk más, hanem az ösztönrendszerük, biológiai, genetikai adottságaik is."
Senki nem tud olyan gyorsan és precízen visszarepíteni a Horthy korszakba mikor kinyitja a száját, mint ez a szerencsétlen beteg.
De talán a frappánsabban válaszolt a náci idiótának az alábbi 4 éves német kisfiú:
A lényeg: "vannak-e külföldiek az oviban, szólt a kérdés? A gyerek válasza: ott csak gyerekek vannak."
Mindig tudtam, hogy ez az ember ( ember?) a fejében nem a saját eszét hordozza, hanem csupán a kölcsön vett, mikor, kitől kapott "valamit". Hiszen az un. átkosban is tudta, hogy mi a dörgés , hogy mitől döglik a légy, kinek a fejében van a kikölcsönözhető, mindenkor elővehető hülyeség!

2015.08.23. 07:31:10

Szegény Boross Péter. Öreg is buta is szenilis is, de ugat.
És nem veszi észre hogy eddig csak lapitott mint gőzölgő büdös szarkupac a fűben .

@E.Katolnai: Igazad van ! Éljenek a szekus bevándoroltak és családtagjai ! Éljen az igazi magyar érték, kínai és egyéb pénzen vett állampolgári hagyományok sokasága,sokszinüsége.
Ez az igazi "fajmagyar " évezredes kultúra .

Aki pedig itt született, itt éltek ősei, itt harcoltak és itt haltak meg, azok leszármazottai csak sokad rangúak ebben a szarkupacok által vezetett országban .

Hajrá Magyarország ! Hajrá Magyarok ! Itt minden eladó ! Az állampolgárság, a haza, a magyar föld és a magyar hagyomány is ! Ezt tette a politikai elit ezzel az országgal. De csak
tapsoljatok nekik . Megérdemlitek !

Peter Rusz 2015.08.23. 08:08:36

Tisztességtelen tolvaj cigány ember már csak ilyen.

Sebestyén Mária 2015.08.23. 08:14:15

Orbán nem lapított még soha, ha megszólalni kellett, és most sem lapít. Csodás színtársulat a ballib, ki nem fogynak a rágalmazásokból.

Csaba Szikora 2015.08.23. 09:00:10

Bunkó egy cikk.
Mindenről pofázik,csak a lényegről hallgat.
Olvassátok el a kurucz.info-n.

skribler200 2015.08.23. 09:17:53

tkpen ki ez a borsos?? valami tényező?? miért fontos, hogy egy niemand elmeroggyant mit hablatyol?? ennyire dübörög az uborkaszezon??:((

a nagy hohoohooo 2015.08.23. 09:38:38

@Sebestyén Mária: Mert mit mondott ,mi a véleménye a kedvenc alfartájodnak,szívesen vennénk ha volnál kedves és kihúznád a fejed belőle és első szäros nyelvből kapnánk tájékoztatást .......

megamedve 2015.08.23. 09:41:43

Én sem vágyom avatarokra az országomban.
Kösz, de nem.

werecke 2015.08.23. 09:43:13

Sok vén hülye munkásőr mit mondjanak ? Ők azt tanulták hogy minden embernek piros a vére meg ilyen baromságokat.
Igaza van Borossnak teljesen mások minden tekintetben.Genetikailag is.

Kalmár 2015.08.23. 09:47:22

Ha 10 millió blogot írtok a bevándorlók mellett, akkor is
a politika szemétdombján maradtok!

Sőt!

Minél több ilyen baromságot írtok, annál mélyebbre kerültök a gödörbe.
Teljesen életidegen, hogy egy tízmilliós honfoglaló hordát,(még ha mégoly aranyos gyerekeket tartanak maguk előtt, amikor áttörik a rendőrsorfalakat, kerítéseket)ti veszélytelen, átmeneti szociális problémának próbáltok beállítani!

Ez a gerjesztett honfoglalás, a teljes európai keresztény kultúra pusztulását célozta meg.
Ti beálltok ezt segíteni!

Szegedi Attila2 2015.08.23. 09:59:43

Vergödtök itt mint hal a szatyorban a mindennapos migránsmosdatással.Pedig ahogy a számuk nö ,párhuzamosan emelkedik vele együtt az ellenszenv irántuk.Ide vezet a liberális rombolás ,képtelen raciaonális ,világos gondolkodásra.Mit is várhatunk egy olyan Európától amit tanulatlan,alkoholista bohócok vezetnek...

werecke 2015.08.23. 10:21:28

Valószínűleg ugyanaz a szabadkőműves csürhe vezeti Amerikát amelyik Európát is kézben tartja. Így épül a VILÁGKIRÁLYSÁG !!!

a nagy hohoohooo 2015.08.23. 10:52:35

@werecke: Na dalold szépen nácika a Republic után szabadon:"aki hülye az is marad,..werecke vagyok,náci vagyok ,hülye vagyok ,2 in 1 -ben az is maradok..brhüüü...Ne mond ,hogy neked van választójogod ,de a sárga ház gumiszobájában a csendes őrülteknek nincs....ez az igazságtalanság .
ha jobban utánanézünk, nem mindig volt ő ilyen nagy horthysta. Kőrösi Imre az MDF egykori képviselője – és Boross közvetlen politikus-társa (aki mint láthatjuk távolról sem nevezhető ballibsinek) – nem olyan régen kijelentette: „Boross Péter annak idején munkásőr volt” egész pontosan: a Kádár-kori, szocialista Magyarország kitüntetett kommunistája. ... Na itt vegyünk egy nagy levegőt, és tegyük fel a kérdést: mennyire hiteles neohorthysta az, aki 30 évig kommunista-vezető és munkásőr volt? De nézzük meg kicsit Boross Péter életrajzát is. (Kőrösi kijelentéséről bővebben később.)

Boross Péter a Horthy-kor Magyarországán született egy vidéki családban, ahol az apa erdészként tartotta el családját, miközben büszkén viselte „vitéz” címét, mint első világháborús hős, és a rendszer különösen megbízható polgára. Boross Péter a második világháború idején járt középiskolába, 1947 –ben érettségizett vidéken (Kaposváron) és 1951 –ben szerzett jogi diplomát Pesten. Frissen végzett jogászként azonnal betagozódott az 50-es évek kommunista közigazgatásába és hét évre a Fővárosi Tanács tisztségviselője lett. Az 1956 –os forradalom azonban vélhetően felébresztette benne az apai ágon örökölt horthysta-értékrendet, és szembefordult a kommunizmussal. No nem nagyon, csak egy kicsit. A Budapesti Forradalmi Bizottság és az értelmiség forradalmi tanácsának tagja lett, amiért a forradalom után két évre internálás és rendőri felügyelet lett a büntetése. Az 1959 utáni néhány év élete legnehezebb korszaka volt, hisz egyetemi végzettségéhez képest alsóbb szintű munkákat kellett elvállalnia.

Ám „karrierje” 1965 –ben újra folytatódhatott, hiszen megkaphatta a Dél-pesti Vendéglátóipari Vállalat igazgatóhelyettesi pozícióját. (Egy ilyen állás a 60 –as években igen komoly előrelépést jelentett.) 1971-ben már a Kádár-rendszer megbecsült felsővezetője lett a vállalat igazgatójaként. Végül ebből a magas pozíciójából vonulhatott nyugdíjba 1989 februárjában. Kijelenthető tehát, hogy 1965 és 1989 közti negyed évszázadban a Kádárkor kiemelt vezetői közé tartozott. A rendszerválás megint politikai irányváltásra ösztönözte: aktív politizálásba kezdett: az Antall-kormány államtitkára, titokminisztere, végül miniszterelnök-helyettese lett, miközben az MDF elnöki pozícióját is megszerezte. Antall József 1993. december 12-én bekövetkezett halála után az Országgyűlés Magyarország miniszterelnökévé választotta. Fél évig volt kormányfő, majd egy ideig egyszerű képviselő. Végül 2010 –ben kilépett az MDF –ből, és Orbán Viktor egyik legmegbecsültebb tanácsadója lett. (Az új alkotmány koncepcióját kidolgozó testületnek is tagja volt.) Ma a miniszterelnök közvetlen környezetéhez tartozik, mint a nemzeti-konzervatív irányvonal fő támogatója. Fő elve: módosítani kell(ene) a felnövekvő magyar ifjúság történelem-szemléletét, a horthyzmus magasztalásával és a baloldali események, történelmi alakok, illetve holokauszt relativizálásával.

És most nézzük Kőrösi Imre kijelentéseit Borossról. Az egykori MDF –es képviselő egyértelműen állítja: Boross annak idején munkásőr volt. Ezt igazolja, hogy 1982 –ben rangos kitüntetést kapott Kádártól, mégpedig a „Szocialista Hazáért ezüst fokozatát”, ami akkoriban kizárólag csak a fegyveres testületek tagjainak járt.

a nagy hohoohooo 2015.08.23. 11:13:17

@Kalmár: És a slusszpoén az interjú végén:
"A magyar–szerb határzár nem lesz megoldás, hiszen mivel sem Horvátország,
sem Románia nem tagja a schengeni uniós határövezetnek, így onnan is
átjöhetnek a határainkon. A kerítés viszont jól mutatja a kormány
eltökélt szándékát a bevándorlók megállítására, többet ebben a
pillanatban nem is tud tenni." - See more at: magyarhirlap.hu/cikk/33...
Ezeknek a pénz körülbelül azt jelenti, mint szotyola vagy tökmag szórás.
Fogalmuk sincs, hogy a keményen dolgozó kicsi emberek mit fáradnak érte.
1-2 milliárd annyit jelent, mint egy normális embernek 1-2 ezer forint.
Irreleváns.
Szóval ez a méregdrága tyúkháló semmi más célt nem szolgál, mint próbálja
palástolni a FideSSmaffia kormány tehetetlenségét. Több, mint 22
milliárd magyar forint. Ja, és a lebontás sem fog ingyen menni. Ha
valami hűtlen kezelés, akkor ez nagyjából egy minősített esete, bár
nincsenek illúzióim, hogy ezért bárki is valaha felelni fog.
Mára Orbán azaz kormány közeléből maradéktalanul eltűntek a kultúremberek.
Egy vérbunkó horda maradt. A tehetségtelenek sértődött uralma,a
nacionalista söpredék.Finom voltam...

Bicepsz Elek77 2015.08.23. 11:26:30

Borossal, az Orbannal es a Fidesszel nem az a baj, hogy ezt kimondjak, hanem az, hogy csinalni viszont semmit sem csinalnak.

a nagy hohoohooo 2015.08.23. 11:28:33

@Szegedi Attila2: Aki le van szarva, az ne ugráljon! Nem kell különösebben fantáziadúsnak lenni ahhoz, hogy erre a viccre asszociáljon az ember, amikor az ilyen buta nemzetthynácik megszólalnak.,nem kéne azt a gondolkodást erőltetni,lássuk be nem megy az neked sem,mindig szarul,szarosan jössz ki belőle,hogyis mondá az Úr?.....ne csinálj magadból faragott képet.....

Honnan származik?

Nagy Sándor Attila egyébként azt is leírja, hogy a svéd rendőrség elismeri, hogy az összes erőszakos nemi közösülést muszlimok követik el Svédországban. Ez is egy régi vád, de máshol azért ennél precízebben jelenik meg. A klasszikus elmélet azt állítja, hogy az korábban egymást nem ismerő emberek között elkövetett nemi erőszakok egészét követik el muszlimok. Nagy Sándor Attila látványosan elfelejti, hogy egy őshonos norvégok, vagy svédek közötti házasságon belül is előfordulhat nemi erőszak, amit értelemszerűen nem követhetnek el bevándorlók. Az idegenek közötti nemi erőszakot az angolban assault rape-nek hívják.

Ezt a hoaxot egy szélsőjobboldali izraeli lap:
Honnan származik?

Nagy Sándor Attila egyébként azt is leírja, hogy a svéd rendőrség elismeri, hogy az összes erőszakos nemi közösülést muszlimok követik el Svédországban. Ez is egy régi vád, de máshol azért ennél precízebben jelenik meg. A klasszikus elmélet azt állítja, hogy az korábban egymást nem ismerő emberek között elkövetett nemi erőszakok egészét követik el muszlimok. Nagy Sándor Attila látványosan elfelejti, hogy egy őshonos norvégok, vagy svédek közötti házasságon belül is előfordulhat nemi erőszak, amit értelemszerűen nem követhetnek el bevándorlók. Az idegenek közötti nemi erőszakot az angolban assault rape-nek hívják.

Ezt a hoaxot egy szélsőjobboldali izraeli lap:
www.israelnationalnews.com/News/News.aspx/150378#.VdHj-n1gEqK
kezdte el terjeszteni a norvég tévé súlyosan elfogult felmérésére hivatkozva. Azt írták, hogy az elmúlt 5 évben az összes hasonló erőszakot muszlimok követték el Osloban. Marianne Saetre és Veslemøy Grytdal később írtak egy nemi erőszakról szóló tanulmányt:

www.scribd.com/doc/76695373/Excerpt-From-Oslo-Police-District-Report-on-Rape

amiben elmagyarázzák, honnan származik ez az adat.
Részletekre nem maradt hely

Az assault rape a nemi erőszak legritkább formája. Az Oslóban 2010-ben bejelentett 152 nemi erőszak közül hat darab volt ebbe a kategóriába sorolva. Ezek azok a nemi erőszakok, amiket a szélsőjobb és Nagy Sándor Attila szerint főként muszlimok követnek el. Az igazság ezzel szemben az, hogy a Norvégiában elkövetett nemi erőszakok durván túlnyomó részét norvégok, vagy európaiak követik el. Sajnos ezekre a részletekre nem marad elég hely a Heti Válaszban.

www.hir24.hu/belfold/2015/06/25/nem-a-muszlimok-nem-eroszakoljak-meg-az-osszes-szoke-feher-not/

a nagy hohoohooo 2015.08.23. 11:30:39

@Szegedi Attila2: Valóban kamu hír volt a Horgoson Allah Akbarozó migráns tömeg rohama? "

Na dalold szépen a Republic után szabadon:"aki hülye az is marad"...Szegedi Attila vagyok,hülye náci vagyok ,az maradok:

"
Újabb náci kamuhír: Nem töri át ezer terrorista migráns allah akbar kiáltással a határt
2015. augusztus 16. 5 hozzászólás

„Minél nagyobb a hazugság, annál könnyebb elhinni.” – Adolf Hitler.

A Fürher mondását rendkívül ügyesen használják a náci diktátor szellemi (fogyatékos) utódai. A Fidesz kormánnyal együtt szinte tökélyre vitték a migránsok elleni félelem-, hisztéria-, pánik- és gyűlöletkeltést. Kamuképek és álhírek terjednek. A Jobbik álhír-propaganda oldalai, a nem-hivatalos kurucinfo és a hivatalos alfahír is beszálltak a buliba.

A legújabb agymenést a DélHír, immár fasisztává előlépett álhírportál szolgáltatta. E szerint ezer fős, férfiakból álló csoport, kövekkel és botokkal rohamozta meg Horgosnál, a szerb-magyar határon a szerb határőröket. Még allah alkbar kiáltással is felvértezték magukat (nyilvánvalóan terrorista szándékból).

A DélHír egy Alo.rs nevű szerb bulvároldalra hivatkozik, amely tényleg leír egy kisebb konfliktust szerb rendvédelmisek és menekültek között. A cikkben szó sincs ezer menekültről, a képeken is csak 20 fő látszik. Összecsapás és személyi sérülés – a magyar médiában megjelentekkel ellentétben – szintén nem történt. Az eset ráadásul nem is a határon történt!"
Tehát annyi történt, hogy 20 menekültre akadtak a hatóságok, történt némi szóváltás, majd továbbengedték őket. A magyar neonáci média pedig ezt allah akbarozó, ezer fős terrorista csoport határáttörésének interpretálja.

A DélHír húzása bejött, a cikk ugyanis arat, már több tízezer lájkot szerzett a facebookon (ez nyilván mocskos pénz is az oldalnak). De ha kicsit tovább kutatunk, ennél többről van szó, hiszen onnan három lépésre van csak a Jobbik. Az oldalt ugyanis az Ösvény a jövőbe névre hallgató szabadkai civil szervezet futtatja, akik a Magyar Remény Mozgalom párt civiljei. Ez a párt pedig lényegében a Jobbik szerbiai kistesója.
www.amiidonk.hu/elemzes/ujabb-naci-kamuhir-nem-tori-at-ezer-terrorista-migrans-allah-akbar-kialtassal-a-hatart/

kvadrillio 2015.08.23. 14:20:54

..HMMM...ÉS REMÉLEM AZ A MARADÉK 4 MILLIÓ, KIÍRTJA ORBÁN ÖSSZES LESZÁRMAZOTTAIT !!! :o))))) ÉS MOSST ÉNEKELJÜNK EGY JÓT !..ÉS HÖRÖGJÜNK HOZZÁ.....HR...HRR...HRRRRR.....BASSZAMEG !

Tíz magyarból négy marad 2100-ra
Tíz magyarból négy marad 2100-ra
Száz év se kell, hogy 4 millióra zsugorodjon a magyar lakosság. Legalábbis, ha a jelenlegi trendek nem változnak radikálisan. Azaz változatlan termékenységi és halálozási rátával, alacsony, közepes és magas termékenységi rátával, valamint zéró migrációval számolunk. A becslés az ENSZ országokra lebontott átfogó előrejelzéséből származik, amit alátámaszt a KSH legfrissebb előrejelzése is.

kvadrillio 2015.08.23. 14:22:35

@kvadrillio:
168 Óra Online írása

2015. augusztus 23.
Tíz magyarból négy marad 2100-ra

Száz év se kell, hogy 4 millióra zsugorodjon a magyar lakosság. Legalábbis, ha a jelenlegi trendek nem változnak radikálisan. Azaz változatlanul alacsony termékenységi és magas halálozási rátával, valamint zéró migrációval számolunk. A becslés az ENSZ országokra lebontott átfogó előrejelzéséből származik, amit alátámaszt a KSH legfrissebb előrejelzése is.

Kapcsolódó írásaink

Egyre gyorsabban fogy a magyar
Az orbáni lázálom nélkül is hétmillió alá fogyhat a magyar
Több millióval csökkenhet Magyarország lélekszáma 2100-ra

KSH Népességtudományi Intézetének alapforgatókönyve azzal kalkulál, hogy 2060-ra kevesebb mint 8 millióra fogyunk, de az is lehet, hogy 6,7 millióra, ha változatlan marad a gyermekvállalási kedv. Vagy inkább nevezzük kedvetlenségnek.

Ehhez az is hozzátartozna, hogy a magyar lakosság a jelenleginél nem lenne sokkal egészségesebb a következő évtizedekben, így nem sokat emelkedne a várható élettartam, és továbbra is a kivándorlók országa lennénk, mint most.

Az ENSZ becslése alapján még akkor is 6,5 millió környékére fogy a magyarság 2100-ra, ha fokozatosan növekszik a termékenység, és pár évtized múlva egy nő már valamivel több mint 1,8 gyereket vállal.

Ennél is rosszabbul alakul a magyarság sorsa, ha ebben az évszázadban nem találjuk ki, hogyan fékezzük le vagy fordítsuk vissza a kivándorlást, illetve hogyan pótoljuk az elfogyó lakosságot, ha nem bevándorlókkal. mit tegyünk a kivándorló magyarokkal és a bevándorlókkal.

Most a migrációs egyenlegünk negatív, többen mennek el innen, mint ahányan jönnek. Ha ezt az egyenleget feltornásznánk nullára, még akkor is kevesebb mint 6 millióan lennénk közepes termékenység mellett.

Az egyetlen remény az lehetne, ha viszonylag gyorsan emelkedni kezdene a termékenységünk, és a magyar nők átlagosan több mint 2,3 gyereket vállalna. Ez a pálya azonban a szakértők szerint a lehetetlen kategóriájába tartozik.

A Népességtudományi Intézet legjobb forgatókönyve szerint is átlagosan 1,7 gyereket vállalna egy magyar nő, ami az ENSZ becslésében csak a közepes termékenységet súrolja alulról.

Ha a legrosszabb forgatókönyv jön be, akkor úgy nyolcvan év múlva 4 millióra is csökkenhet a lélekszám Magyarországon.

Ha egyre kevesebb gyerek születik, akkor arányában egyre több lesz az idős ember, és közben meredeken apad a magyarok aktív csoportja, akiknek el kell eltartaniuk a a társadalom másik két részét. A 2100-as évek Magyarországán a jelenlegi közel 1,5 millió gyerek helyett csak nagyjából 400 ezer lesz, és több mint 1,5 millió 65 év feletti (ma közel 1,8 millió ember van ebben a korcsoportban). Akkoriban ezt a csoportot már nem a jelenlegi 6,6 millió aktív korú magyar tartja el, hanem alig több mint 2 millió.

Spéder Zsolt, a KSH Népességtudományi Kutatóintézet igazgatója a 168 Óra online-nak úgy fogalmazott: „Ha megmaradunk a feltételezés szintjén, akkor nyilvánvaló, hogy amennyiben valahol nagyon lecsökken a népesség, máshol pedig ugrásszerűen megnő, akkor mozgásoknak kell elindulniuk. Így történt ez 1000 éve is.”

a nagy hohoohooo 2015.08.23. 14:22:35

@werecke: Hülyék sorakozó!....húdejógyors vótál werecke így szoktál elmenni a nő...nemű kecskéddel is ..
"Július 29-én reggel az Iszlám Állam jelképe és üzenete jelent meg az ELTE Radnóti Miklós Gyakorló Általános Iskola és Gyakorló Gimnázium honlapján. Amíg le nem állították, az oldalon a „Szeretem az Iszlám Államot” felirat és az Iszlám Állam zászlaja volt látható, valamint egy üzenet, mely szerint „A kormány az igazi terrorista, a háború most kezdődik, és amikor Amerika, Irán és a cionisták muszlimokat gyilkolnak, senki nem hallja, hogy ugatna a média.”

Hasonló támadás érte az elmúlt hónapokban az OBI és a pécsi Zengő Együttes weboldalát, valamint az olcsoszallas.hu-t, bár ez utóbbi „támadást” egyesek egyszerű reklámfogásnak állították be.
Az Alkotmányvédelmi Hivatalhoz közel álló forrásunk szerint a támadásokat szinte kizárólag „vándorvírusok hajtották végre”.

Semmi nem utal arra, hogy az akciókhoz az Iszlám Államnak bármi köze is volna, sőt, arra sem, hogy a vírus útnak indítója ISIS-szimpatizáns volna.

Forrásunk szerint néhány esetben az információk arra utalnak, hogy szórakozó fiatalok heccből terjesztik a különböző honlapokról összeszedett jelképeket és üzeneteket.
Hehehehe.....miért kell a jósnőnél bejelentkeznem?
Hát nem látja ,hogy jövök?....brhühüüü...
Ezek a kamuk így terjednek:"A Népszabadság riportere, Ungár Tamás Sormásra és Nagykanizsára látogatott, hogy megkérdezze az embereket a tervezett ideiglenes menekülttáborokról. Előbbi településen mindössze egy nyolcvanéves katonatiszt nyilatkozott teljes elutasítottság nélkül a migránsokról, mindenki más erős ellenérzésről beszélt, amikor róluk kérdezte őket az újságíró. Arra a kérdésre azonban, hogy találkoztak-e már szíriaiakkal vagy afgánokkal, mindegyikük nemleges választ adott.
A nagyhatalmak vívódásai miatt zúdulnak ránk biológiai fegyverként a menekültek
Géczi Zoltán volt az egyik szónok a Nagykanizsa főterén augusztus 10-én Jobbik által rendezett tiltakozó gyűlésen: ő biztos abban, hogy az Egyesült Államok és Izrael indította el a menekülthullámot. - Ez egy zseniális terv - mondogatja az alkalmi munkákból élő, 48 éves sormási férfi. - Amerika padlón van, s úgy akarja megtörni az unió nemzetállamainak a gerincét, hogy rájuk küldi a menekülteket. Ungár Tamás próbálta ellenérvekkel szembesíteni a férfit, mondván, hogy az USA az Európai Unió szövetségese, s hogy Amerika nincs a padlón, de ő nem tágított, hajtogatta tovább az összeesküvés-elméleteit, amelyeket olyannyira elhisz, hogy aknákat telepítene a határ mellé.
A jobbikos tiltakozáson egyébként ugyanez a szónok beszélt arról, hogy II. András máig Jeruzsálem királya, és hogy ezt csak azért nem ismerik el (a tudjukkik) mert a nemzeti öntudatunk gyengítése a céljuk. Meg ki tudja, még mi minden. Egy másik férfi arról beszélt, hogy több határőr kellene, és ha felhatalmaznák, ő is belesorozna a menekültekbe.www.stop.hu/.../az-usa-es-izrael-zuditja.../1351004/

A "Cogito ergo sum" annyira távol esik tőlük, mint Ásotthalom Dél-Szudántól...

kvadrillio 2015.08.23. 14:24:59

@kvadrillio: MERT EZ A FASZ ORBÁN, STADIONOKAT ÉPÍT, BÉRLAKÁSOK HELYETT, AMIBEN ÉLHETNÉNEK AZOK A FIATALOK, AKIK JELENLEG A SZÜLEIKNÉL ÉLDEGÉLNEK..., ÚGY A MAI FIATALOK TÖBB MINT FELE !!!!!

a nagy hohoohooo 2015.08.23. 14:25:10

@kvadrillio: Tanulni csak az képes akinek az evolúció észt is adott,de tőled -a tőle megszokott oly bölcs előrelátással megtagadta ,ugye nem ismered-az általam nagyra becsült-Hofi Géza művész mondását a tájékozódási futásról?Van az vicc :egy újszülöttnek minden vicc új,mint szellemi pelenkásnak idézem:"előbb tájékozódni ,s aztán futni"Ha tájékozódtál volna és nem a csontig szopogatott Orbán mantrát fújnád,elkerülhetted volna,hogy hülyének nézesd önmagad,a többi FideSS mihígmagyar birkával együtt.
Tudod azok a linket azért vannak,mert abban van az információ,mint tojásban az élet,nem tévesztendő össze a szemed mögött lévő jobber űr sötétjével.

Bónusz:piroslapok.blog.hu/2015/08/05/ugyan_mar_milyen_jarvanyt_terjeszhetnenek_a_menekultek

444.hu/2015/08/11/sokkal-nagyobb-problema-a-kivandorlas-mint-a-bevandorlas/

http://vs.hu/kozelet/osszes/ha-ez-mind-igaz-a-bevandorlokrol-az-tenyleg-durva-0611#!s55

♔bаtyu♔ 2015.08.23. 14:31:49

Orbánék szavazói nem várják, hogy Orbán Boross miatt "bocsánatot" kérjen, aki őszintén beszélt. A jobbikosok pláne nem.

A többit pedig leginkább nem érdekli, egy nagyon pici rész pedig elhanyagolható.

♔bаtyu♔ 2015.08.23. 14:34:10

@kvadrillio: Te magadnál vagy? Miért építene Orbán bérlakásokat? Ha a magánszektornak nem éri meg építeni, az állam pláne ne építsen.

Támogassa a LAKÁSVÁSÁRLÁST. Azt pedig támogatja, persze csak ha van gyerek.

♔bаtyu♔ 2015.08.23. 14:38:54

@Bicepsz Elek77: Igen, elég későn kezdték el, nem kellett volna arra várni, hogy a németek "engedélyezzék".

Eleve a Schengeni határok sérthetetlenségének biztosítása akkor is Orbán sara, ha Junckerék Mo. példáján akarják bebizonyítani mekkora liberálisok.

Magasról kellett volna leszarni ezeket és akkor már 10 éve állna egy normális határvédelem.

Void Bunkoid 2015.08.23. 14:39:17

@E.Katolnai: az a baj mindössze, hogy ez a színes összevissza multikultivá válás gyakorlatilag egy világméretű folyamat, nemcsak Európában, hanem mindenhol.

Mivel amikor én születtem, nem ez volt még, én is furán nézek rá, de...ez a változás, általában így működik a világ.

Lehet nem szereti, de előbb-utóbb úgyis bekövetkezik.

Aki a 19. század végén megálmodott nemzetállami koncepciókkal vagdalkozik, semmiben nem különbözik azoktól, akik egy bő évszázaddal korábban, amikor eljöttek a polgári társadalmak, meg alkotmányos monarchiák, még mindig foggal-körömmel ragaszkodtak a(z amúgy etnikailag még a mainál is színesebb-összevisszább kavalkád) feudalizmushoz, meg az előjogaikhoz, adómentességhez, csakis nemesi kutyabőrrel járó szavazati jogaikhoz.

Az is végül elmúlt. A nemzetállamok kora is lejár egyszer.

na4 2015.08.23. 14:39:24

Kár itt gúnyolódi. A migránsok húzzanak haza innen. Hasereget ki a határra, és zavarják el a feka csürhét! Menjenek iszlám országokba, azok közelebb is vannak nekik. Itt semmi keresnivalójuk.

midnight coder 2015.08.23. 14:39:56

Az azért vidám lesz, amikor ezeknek a kedves liberós bloggereknek a családját koncolják fel majd az iszlamista négerek. Mert elég hülye az, aki azt hiszi, hogy a rasszizmus csak a fehér ember sajátja. Viszont csak ő érzi ezt problémának. A hutuk és a tuszik minden további nélkül kiirtják egymást, és Dél-Afrikában sem probléma ma már a faji megkülönböztetés, amióta a fehérek az áldozatai. Ezt még megtoldjuk némi vallási fanatizmussal és már kész is a Boko Haram európai verziója.

midnight coder 2015.08.23. 14:44:41

Amúgy vicces, ahogy egyesek még ma is a náciktól rettegnek, holott harcoló nácit már vagy 70 éve max. a moziban lehet látni, míg jelen pillanatban is több száz ha nem több ezer európai harcol az IS oldalán.

E.Katolnai 2015.08.23. 15:19:24

@janos551:
Nem Boross kétes múltjával, cselekedeteivel kapcsolatban írtam, hanem kizárólag a liberális felhördülést kiváltó néhány mondatára utaltam. Akármennyi disznóságot is csinált korábban ezeket az igazságokat most pontosan fogalmazta meg. Kár, h te sem érted azt a veszélyt, ami a nemzetünk nyakába zúdulhat, ha ez az idegen vad csürhe a hazánkba települ.
@Void Bunkoid:
Mintha azt mondanád: a magyarság nyugodjon bele az elkerülhetetlen sorsába, úgyis fel lesz számolva, megszűnik a magyarok nemzete. Nos, ha nem lesz elég öntudatos hazafi, akkor tényleg ez fog történni, bár én nagyon remélem, h a nemzet magához fog térni és nem hagyja magát felszámoltatni. Főleg nem belterjes mohamedánok és primitív négerek által.
Hasonlatod sántít, mert a feudalizmusban a magyarság egy kultúrájú (fehér-keresztény-európai) volt, más kultúrájú népségek (zsidó-cigány-mohamedán) csak kis számban éltek hazánkban.

gemini62 2015.08.23. 15:58:04

@a nagy hohoohooo: És ő toborozta a füttykoncertezőket Göncz Árpád ünnepi beszédéhez.

Le Orme 2 2015.08.23. 16:26:31

Igaza van Borossnak. Egyébként nem mondott olyanokat, amiket itt a blogíró állít (hogy gyűlölni kell, alacsoabbrendúek stb.) hanem azt, hogy mások. Miért nem mások? Nem más a bőrszínük? A szokásaik? De.

István Tamasi 2015.08.23. 16:46:17

E Katolnai
Kiskegyed vagy nem magyar vagy rendkívül hiányosak a magyar történelem, történelmi nagyjainkkal kapcsolatos ismeretei. Gondolok itt konkrétan az éppen aktuális Szent István intelmeire.

István Tamasi 2015.08.23. 16:47:27

@midnight coder:
A felkoncolás a hóbagoly nyilatozatával azonosuló nácik és nyilasok kedvenc időtöltése.

imres 2015.08.23. 16:53:37

Na de elvtársak!
Boross Péter nem tagja a Fidesznek. Azt mond, amit akar. Miért is kellene a magyar miniszterelnöknek megszólalnia, ha Boross megszólal?
Hagyjuk már a büdös komcsi mentalitást, hogy a pozícióban lévő leugathatja a szuverén gondolkodású egyént!
Tudom, nektek, idióta ballibsi kreténeknek az lenne a kedves, ha Orbán elintézné, hogy Borosst bezárják. Vagy megcsákányoznák, mint Trockijt.
Az a szomorú, hogy észre sem veszitek, mennyire béka segge alatti színvonalat képviseltek, elvtársak.
:)

Ez a nap se múlt el Rogán botrány nélkül 2015.08.23. 16:54:57

@midnight coder: "Az azért vidám lesz, amikor ezeknek a kedves liberós bloggereknek a családját koncolják fel majd az iszlamista négerek."

Aztán miért koncolnák fel te szellemi szégyen náci idióta? Mert nem szeded a gyógyszered, aztán idejársz kezelésért, nem pedig a szakorvosodhoz?

Olvass már bele akármelyik bünügyi statisztikába, egy héten több magyar nyír más magyarokta, mint a menekültek egész évben egész Európában.

Ez a nap se múlt el Rogán botrány nélkül 2015.08.23. 16:55:32

@Ez a nap se múlt el Rogán botrány nélkül:

egy héten több magyar nyír KI más magyarokat, mint a menekültek egész évben egész Európában.

Ez a nap se múlt el Rogán botrány nélkül 2015.08.23. 17:08:35

@E.Katolnai: "h a magyarnak is joga van az önvédelemre és nem akar egy színes multi-kulti népségbe ötvöződni"

Mindig óriásit röhögök rajtatok, gondolkodásra képtelen fidióta-jobbikos droidokon, amikor egy Európába betört, legalább egy tucat más ázsiai népek genetikájával (plusz a zsidókéval) keresztezett ázsiai maradvány nép rinyál azon, hogy márpedig ő mindig is európai fehérnép volt és mennyire elítéli azt a Genfi Konvenciót és Dublini egyezményt, amelyeket saját önszántából írt alá.

Mert ez a tucatnyi népek szír-szar genetikai állományával felkevert magyarság aztán nem akar multikulti lenni!
Mert az Orbán azt mondta, hogy az megbukott. Igaz, hogy az egész világ azért haladt iszonyatos sebességgel előre a fejlődésben az elmúlt évtizedekben, mert a globális migráció tett azért, hogy felpörögjön az erőforrások leghatékonyabb kihasználása.

De hát a felcsúti Géniusz szerint a globális multikulti világ megbukott. Boross Péter elmebetegünk szerint egyértelmüen a bőrszín miatt.

A magyarja jobban teszi, han nem nyugatosodni akar, hanem megmarad Mészáros Lőrinc nemzeti echte magyar mangalicájának.
A félvilág amúgyis ezt akarja másolni.

röf 2015.08.23. 17:28:21

Kedves blogíró.... ezt a szánalmas síránkozást magatoktól adjátok, vagy bérböfögésnek lehetünk tanúi :)

Je ne suis pas Charlie Hebdo! 2015.08.23. 17:28:22

Hogy postolgatunk, az ok, de feljelentette már valaki a vén hülyét? Mehetne Biszku Béla bácsi mellé zsugázni.

Dániel Galsai 2015.08.23. 17:37:04

@E.Katolnai: Hiába mondasz bármit, ha olvasod az itteni kommentelők többségét, láthatod, hogy szinte reménytelen!
Ez egy szocio-kulturális szubkultúra (bocs a fellengzős kifejezésért), néhány száz meg nem értett álművész, kávéházi filozófus, romkocsmai törzstag, a 68-as diáklázadásból itt ragadt közhely bajnok!
A röhejes az, hogy még a látszatra sem adnak (se a szerző se a kommentelők jó része): Boross stílusát kritizálják, (nyilván úgy érzik) értelmiségi módon kritizálják - s közben nem dől belőlük más, csak a mocskolódás, a legprimitívebb hangfekvés, egy ember korával való szórakozás, inszinuáció, intolerancia...Nyilván úgy érzik, hogy most ő(k) bátor demokrata(k), aki(k) az élete kockáztatásával... - de amúgy nem bántja őket a kutya sem, szabadon gyalázkodhatnak, s valószínűleg ez a legnagyobb bajuk!Így maradnak a romkocsmák hőseinek....
Az írás amúgy gyakorlatilag elemezhetetlen! Ha a közhelyes gyalázkodásokat kivesszük, szinte nem marad semmi!Annyi derül ki a jeles szerző irományából, hogy gyűlöli a kormányt és ez nála minden észérvet, intelligenciát fölülír! Jöhet ide 100 ezer menekült illegálisan, Macedoniában már több ezrével törhetik át a határt, szerte nyugaton már tüntethetnek, felgyújthatják sorba a menekülteknek szánt házakat, itt csak egy a fontos. hogy Boross rasszista, Orbán meg pláne...!
A szélsőséges vagdalkozás közben még azt is mániákusan ismételgeti, hogy micsoda gyalázat a migránsokat MÁSOKNAK tekinteni!!!
Igaz, hogy jó részük törzsi szinten élt, igaz hogy olyan országokból jönnek ahol a kereszténység szitokszó (és nem csak a terroristák között!!!), igaz, hogy a legtöbb helyen a nő csak házicseléd, igaz, hogy sok-tízmilliós kultúráikban a miniszoknya a kurvaság jele, igaz hogy legtöbben inkább éhen halnak, de a szendvicset kidobják, mert vallási okokból nem ehetnek disznóhúst, igaz hogy az Iszlám Állam "szóvivője" bejelentette, hogy a migránsok közé "alvó ügynököket" kevernek - minden mindegy, csak az a lényeg, hogy Boross egy rasszista Orbán seggnyaló, és Orbán maga a sátán!
És a többi: a "Bayerozás", a "jönnek majd a vörös hajúak, a szemüvegesek meg a balkezesek...", nácizás, Horthyzás - minden ócska lózung és alaptalan, hatásvadász rögeszme, amit 1990-től az SZDSZ mantrázott - egészen a szerencsés kimúlásukig...
Ne reménykedj, itt az ész érvek nem segítenek!Ha valamiben lehet bízni, az az, hogy tényleg 2 -300-an vannak, ülnek a romkocsmáikban, és marhára nem értik, hogy miért nézi le őket az ország elsöprő többsége, és miért nem tudja őket miért nem tudja őket mérni egyik közvélemény kutató intézet sem?! Pedig ők azt hiszik, hogy baromi bölcsek, kifinomultak és demokratikusan ellenzékiek - de igazából csak lapos és tartalmatlan, félművelt gyűlölködők!
Ez a kiéletlen hatalomvágy és a örök meg nem értettség az ő igazi büntetésük!

ogli dzsí 2015.08.23. 17:42:31

Mühiszti

Mindenkinek büdösek a bevándorlók, kivétel nélkül. Hogy miért, tökmind1.

ogli dzsí 2015.08.23. 17:45:33

'ha kitartó munkával sem találsz hibát '

- ballibsiéknél nem gond hogy illegálisan átjön a határon, ez már szőrözés, gyerekcsiny az egész

♔bаtyu♔ 2015.08.23. 17:51:48

@Je ne suis pas Charlie Hebdo!:

Miért jelentette volna fel? Rögtön a régi rutin. Gondolom, te liberális vagy.

Emzé Periksz 2015.08.23. 17:55:33

@Ez a nap se múlt el Rogán botrány nélkül: "amikor egy Európába betört, legalább egy tucat más ázsiai népek genetikájával"

Rasszista gyűlölködő vagy, mint jotunder, Landeszmann György vagy Kertész Ákos. Ennek itt nincs helye, nevezettek már elkotródtak a Kárpát-medencéből.

Emzé Periksz 2015.08.23. 17:57:53

@Dániel Galsai: 25 éve mantrázzák a nyilas-náci veszélyt. Ez a lételemük. Karanténba kell zárni őket, de már ezt meg is tették magukkal.

Emzé Periksz 2015.08.23. 18:02:46

@a nagy hohoohooo: "ez a balfék zavartatta el a Magyar Rádió képességekkel is bíró szellemi krémjét Csúcs Lászlóval"

1994 elején. 1990 áprilisában kellett volna Mester Ákost, Bölcs Lászlót, Szénási Sándort, Bedő Ivánt, Bolgár Györgyöt (ez a "krém") elbocsátani.

Kalmár 2015.08.23. 18:12:19

@a nagy hohoohooo: Nem finom voltál hanem hülye!

Semmi köze a határzárnak Schengenhez!!
Az EU tagsághoz van köze!
Abba a tagállamba küldik vissza a menekülteket, ahol regisztrálták őket!!

Románia és Horvátország EU tag. Nem számít Schengen.Sőt még segít is, hiszen onnan csak útlevél ellenőrzés után léphet be nem EU állampolgár!

Ha hülye vagy valamihez, akkor ne irkálj a témához!

Void Bunkoid 2015.08.23. 18:38:56

@E.Katolnai: b*szod, még mindig világvezető lángoszlopnak képzeled a magyarságot, mint Petőfi :)

NEM, nem vagyunk azok, sőt marhára nem vagyunk kiválasztott nép sem, és a Szíriuszról sem jöttünk - a "megszűnik a magyarság" meg egyéb nemzethalálos balladai dolgok nem CSAK a magyarságra vonatkoznak, hanem az ÖSSZES többi népre is.

Persze hogy nem tetszik neked, és mint említettem nekem sem, de attól még tök értelmetlen egy globális változás ellen ágálni.

Pláne, hogy - na ebből valóban különlegesek vagyunk - a világot érintő változások hozzánk mindig borzalmas késésekkel érkeznek, kb akkorra, amikorra már semmit nem lehet belőle profitálni, akár erkölcsi, akár anyagi értelemben, legalább a történelemből tanulnánk.

Majd idővel a többségi dolgokhoz integrálódnak a bevándorlók is, lásd " a feudalizmusban a magyarság egy kultúrájú (fehér-keresztény-európai) volt" - a francokat, mi vándorló-rabló nomád lovasnépként érkeztünk ide (sőt, ugye újabb elméletek szerint marhára nem finn-ugor, hanem inkább mongol-török eredetűek vagyunk), a fehér-keresztény életmódot meg gondolkodásmódot akkor vettük fel, amikor már Szent István édesapja, Géza felismerte, hogy ha itt akarunk maradni, akkor úgy kell viselkednünk, különben a frank-germán páncélos lovagok záros határidőn belül összerántanak egy keresztes sereget, és úgy kiirtanak minket, mint a sicc.

Majd előbb-utóbb ez lesz az idejövőkkel is - de amúgy ne aggódj, ez a sok afrikai meg arab nem IDE akar jönni, hanem tőlünk jóval nyugatabbra.

Ez a nap se múlt el Rogán botrány nélkül 2015.08.23. 18:47:14

@Emzé Periksz:

mi van öreg turul sirató? Nem tetszik a genetikai képlet, miszerint a magyarok nem európai fehér emberek, hanem legalább egy tucat más ázsiai népek genetikájával (plusz a zsidókéval) keresztezett ázsiai maradvány nép?

A magyar az európai kultúrkörben pontosan ugyanolyan pusztai kecskepásztor nép, mint ami a ti szinonimátok a migránsokra. Miközben a migránsok legnagyobb részének magasabb a szakmai tudása, nyelvismerete, mint a tipikus magyar birkaembernek.

IP gyűjtögető 2015.08.23. 18:48:52

Nem lesz itt már baj a következő választásokon, aíg ilyen ürülékbanda hangoskodik az örök ballibbant "értékek" mellett :) Minden perc derűssé és vidámmá tesz, amelyik a zsidány érdekeket ilyen nyíltan az államalkotó nemzet érdekei elé helyezi. @a nagy hohoohooo: @kvadrillio: @janos551: és a többi: fiúk, így tovább, előre a 4%-ért :)))))

Dániel Galsai 2015.08.23. 18:51:22

@Ez a nap se múlt el Rogán botrány nélkül: A hülyeség akkor is hülyeség, ha valaki megpróbálja szaktudományos köntösbe öltöztetni!
Évszázados, évezredes faji keveredést összekeverni egy millió szám érkező dömpingszerű hordával, maga a történelmi, kulturális analfabetizmus!Ha a globalizált "multikultúráls" világ csodája és hajtóereje a migráció, akkor áruld már el nekem, te jó kocsmai filozófus, Camerontól Sárközyn át Merkelig miért tartják ezt az egész áradatot a legnagyobb problémának?! Cameron miért rendelt ki rohamrendőröket, hogy Calaisnál szó szerint visszaverjék a hordát?! Az olaszok miért mondják, hogy ha nem lesz változás, egyszerűen megadják nekik az EU-s vízumot, és tovább zavarják őket?! A német CDU alelnöke miért mondta azt, hogy hagyják már békében Orbánt, mert jelenleg ő próbálja meg egyedül valahogy megállítani ezt az elmebaj?!
Ezek mind "orbánisták", nácik, rasszisták, Jobbikosok?!?!
Ismered a régi mondást? "Más ha az okos hülyéskedik, mint ha a hülye okoskodik..." Amit most belekeversz-kavarsz ebbe az alig leplezett ország és Orbán gyalázásba, az egy több évtizedes történet, ráadásul az is inkább Nyugat-Európának a cinizmusának a szégyene! Amikor dömpingben engedték be a franciák a gyarmatokról az embereket, a németek, osztrákok az indiaikat és a törököket. És aztán azok negyed áron, kihasználva, megalázva megcsinálták azt, amit a Pierre és a Hanzi nem csinált meg! Cipőpucolás, WC-takarítás, újság árusítás, tányér mosogatás... Ez a te nagy "multikulturális forradalmad"?! Gratulálok... És most ne gyere nekem a tv-ben mutogatott "reklám" orvosokkal, mérnökökkel, sportolókkal, mert az már tényleg a hülyeség teteje lenne!
Csak az a helyzet, hogy a "jó buli" kifújt, a fagyi visszanyalt... Az olcsó rabszolga munkások egyre többen lettek, elvették a helyiek munkáját, és -igenis! - elfoglaltak városrészeket, ahol már az ő törvényeiket alkalmazzák! Gondolkozz csak el egy picit (ha sikerül): miért égnek szinte hetente a mecsetek a bevándorlók kerületeiben...
Amúgy persze ez lényegtelen: Te csak azért írtad, amit írtál ,hogy teret adj a végtelen utálatodnak a hazád és a kormány iránt! Nincsen ezzel semmi baj! Nem kell itt élni!Láthatod, olvashatod a közvélemény kutatásokban, hogy ennek az országnak az elsöprő többsége (egyszerű emberek és értelmiségiek, bal és jobboldaliak egyaránt!) mennyire nem ért egyet veled, és mennyire lenéz!
Vándorolj ki! De ne akarj tudományos körítést adni a hazátlanságodhoz!!!! Senki nem fog bántani, de senkinek nem is fogsz hiányozni! Jó utat!

Emzé Periksz 2015.08.23. 18:58:01

@Ez a nap se múlt el Rogán botrány nélkül: Rasszista magyarellenes böfögéseden csak mosolygok. Engem nem érdekel a genetika. Szellemileg vagy alsóbbrendű nálam, nem genetikailag. Szellemi örökséged (illetve annak hiánya) miatt vagy a féregszint képviselője.

Emzé Periksz 2015.08.23. 19:02:13

@Void Bunkoid: "a világot érintő változások hozzánk mindig borzalmas késésekkel érkeznek, kb akkorra, amikorra már semmit nem lehet belőle profitálni"

Népszerű toposz, kiegészítve azzal, hogy a változások pozitívak, innovatívak, fejlődést jelentenek. Csak éppen semmi alapja, azon kívül, hogy 100 éve ismételgeti néhány társadalom- és történelemismerettel nem rendelkező író.

Emzé Periksz 2015.08.23. 19:14:26

@Void Bunkoid: "mi vándorló-rabló nomád lovasnépként érkeztünk ide"
Ilyen népek nincsenek. A rablás nagyon gazdaságtalan. Egyébként a honfoglalás kori sírok legjellemzőbb lelete a kereszt, ami lehet mellkereszt vagy tarsolylemez központi jelképe. A honfoglaláskori magyarok keresztények voltak, csak nem tagozódtak be egyik nagy központi egyházszervezetbe sem. Szent István ezt a betagozódást tette meg, Rómát erősítve és emelve egyben a pápaság erejét, szemben Passauval és Bizánccal.

"Árpád vezér pedig az övéi jelenlétében megtöltötte kürtjét Duna-vízzel és az összes magyarok előtt ama kürtre a Mindenható Isten kegyelmét kérte: engedje át nekik az Úr ezt a földet mindörökre."

6.Lenin 2015.08.23. 19:16:40

@Dániel Galsai:

"Hiába mondasz bármit, ha olvasod az itteni kommentelők többségét, láthatod, hogy szinte reménytelen!"

Sajnos ez arra is igaz, amit te is írtál.
Ez 1 más világ.

midnight coder 2015.08.23. 19:38:59

@István Tamasi: Mikor is harcolt utoljára náci ? 70 éve ? És mi a helyzet a Boko Harammal, az IS-sel, a tálibokkal, stb... ? És a fenti szervezetekben európaiak is harcolnak. Persze többnyire nem több generációra visszamenőleg európaiak...

midnight coder 2015.08.23. 19:41:25

@Ez a nap se múlt el Rogán botrány nélkül: És mi a helyzet az állampolgárságot kapott menekültekkel ? Ezek gyerekeivel ? Amíg a menekültügyi elbírálásod tart vagy arrafelé igyekszel, nyilván kevésbé ugrálsz.

midnight coder 2015.08.23. 19:47:03

@Ez a nap se múlt el Rogán botrány nélkül: A magyar genetikailag lényegében 100%-ban azonos a románnal, szlovákkal, némettel, sőt a zsidóval is. Lásd Hitler aki valószínűleg maga is zsidó volt. Itt elég régen keveredtek a népek, és a hajdani alacsony, barna bőrű magyaroknak ma már nyoma sincs. De itt nem is genetikáról van szó, hanem kultúráról. A spanyolok, franciák, angolok sem azért rabolták végig a világot mert genetikailag rablók, hanem mert az akkori kultúrájuk ezt követelte tőlük. Azóta ezt a rossz szokásukat az európaiak már levetették, a gyarmatosítás, kontinensek lerablása ma már politikailag nem korrekt, ahogy a kereszténység tűzzel-vassal való terjesztése sem. Ez a fajta kulturális fejlődés viszont az iszlám világban sajna kimaradt. Ezért veszélyesek ránk nézve.

Jolka40 2015.08.23. 19:47:50

@a nagy hohoohooo: A magyar-szerb határ hossza: 164 km.
A magyar-román határé: 453 km. Horvátországgal közös határunk 355 km hosszúságú.

patkányarcúáginéni 2015.08.23. 19:52:54

Lehet vitatni Boross érveit, de a lényeget illetően igaza van. Meg kell védeni az országunkat és Európát a népvándorlóktól. Aki ezt akadályozza - akár ilyen cikkecskékkel is - az hazaáruló és ennek megfelelően kell eljárni vele szemben.

Csatos Bambi 2015.08.23. 19:59:49

Szerintem az a borzasztó, hogy a poszter mennyire ostoba.

A szörnyű meg az, hogy a Zsindex efféle szarokkal tölti fel a címlapját.

Nem véletlenül veszítették el az olvasóik több, mint felét 2010 óta.

ogli dzsí 2015.08.23. 20:01:06

@midnight coder: Bebaszna 100%-ban azonos lenne a magyarok génje Heller ágival.

Már rég kihaltunk volna akkor.

Csatos Bambi 2015.08.23. 20:02:33

@patkányarcúáginéni:

"Meg kell védeni az országunkat és Európát a népvándorlóktól. "

És nem csak a migráns csürhétől, hanem a magyar állampolgárságot csak bitorló, idegen érdekeket kiszolgáló hazaáruló csürhétől is.

Gandosz 2015.08.23. 20:12:56

@Ez a nap se múlt el Rogán botrány nélkül: @a nagy hohoohooo:

Annyira viccesek és értelmesek vagytok, mint a Sasjózsi. Tararabumsztié! Tararabumsztié! Tararabumsztiiiiiiéééé!

Le Orme 2 2015.08.23. 20:27:58

@midnight coder: "A magyar genetikailag lényegében 100%-ban azonos a románnal, szlovákkal, némettel, sőt a zsidóval is."

Nem így van, de különösebb jelentősége nincs a dolognak, mert a kulturális eltérések az érdekesek. Végülis Boross is erről beszél, az, hogy emellé genetikai eltérés is párosul, nem túl érdekes, csak ha a külső jegyekben is egyértelmű. Erről egy 19-ik századi liberális, Tocquville is megemlékezik Az amerikai demokrácia című művében, hogy fontosak az amerikaiak bőrszínbeli különbségei.

"Lásd Hitler aki valószínűleg maga is zsidó volt."

Hát nem éppen, semmilyen szempontból.

"Itt elég régen keveredtek a népek."

Nem volt nagymértékű keveredés, legalábbis Európa többi részéhez viszonyítva kisebb volt. A honfoglaló magyarok és a Kárpát-medencei őslakos magyarok között valóban volt némi genetikai eltérés, ezt az utóbbi évek kutatásai is bizonyították a lovas temetkezésű, gazdag leletanyagú sírleletek csontmaradványai és az ugyanabból a korból származó köznépi sírok elemzésé révén.

2015.08.23. 21:18:39

Úúúú nem libsikonform véleményt merészelt mondani! Úúúú Öljük meg! Persze csak a szólásszabadság és a sokszínű világ - sokféle gondolat jegyében!

2015.08.23. 21:27:33

@patkányarcúáginéni: Ez tipikusan az az ügy, amikor egymást kiabálják túl a tiltakozók, de a néhány mondatos kijelentés tartalmát érdemben se cáfolni se vitatni nem tudják.

Az előző ilyen az volt, amikor valami olyasmi szöveg miatt kezdtek el acsarkodni a független gondolkodók, hogy "ha Magyarországra jössz, tisztelned kell a kultúránkat" :)

Amiután kitomboltuk magunkat, tegyük fel a kérdést, hogy melyik állítás vitatható, melyikkel nem lehet egyetérteni:

- "Ma még senki nem meri kimondani, hogy a bevándorlás nem kulturális és civilizációs, hanem etnikai probléma"

- "Ugyanis különböző nyelvű népek, az európaiaktól eltérő bőrszínű emberek érkeznek milliószámra Európába."

- "Nagyon fontos, hogy nemcsak a kultúrájuk más, hanem az ösztönrendszerük, biológiai, genetikai adottságaik is."

Nos?

2015.08.23. 21:31:37

"Engem egyébként nem zavarna, hogy az egykori segédmunkás, képügynök (?), protekcióval vendéglátó-ipari ellenőrré előléptetett csapos, élete adott pillanatában úgy dönt: beáll segget nyalni"

Még szerencse, hogy máskor meg az a problémátok a jobboldaliakkal, hogy soha életükben nem dolgoztak kint az életben, hanem egyből beültek a parlamentbe :D

nem akármilyen anyagból gyúrt állat 2015.08.23. 22:07:15

Jön a ballib véleméynkommandó, és PC szájkosarat akar rakni ránk. Mindig a prominensekkel kezdik, és addig folytatják, amíg csak valaki is mukkanni mer

Boros nem PC nyelven beszélt, de amit mondott az lényegében igaz, és nehéz volna tapasztalati oldlról kétségbe vonni. De hát nem is erre megy ki a játék, hanem a megkussoltatásunk a cél. Feltéve ha hagyjuk

istvankah 2015.08.23. 22:16:48

@E.Katolnai: ha jól emlékszem mohács is a nemzeti marhák miatt volt katolnai nertársa a fideSS-nek!

Karl Friedrich Drais der Freiherr von Sauerbronn · http://darazskarcsi.blog.hu 2015.08.23. 23:00:13

A hóbagollyal az az egyetlen baj, hogy ha nem tesszük ki a kertbe, nappali közepére szarik.

A megvalósult amerikai ólom.. 2015.08.24. 01:32:31

"A multikulturalizmus megbukott"-Angela Merkel..

A megvalósult amerikai ólom.. 2015.08.24. 01:33:58

@Karl Friedrich Drais der Freiherr von Sauerbronn: Felteszem, amikor még Dávid Ibikét támogatta, szimpatikusabb volt számodra Hóbagoly úr..

bbwd 2015.08.24. 03:37:43

na most a ténybeli kijelentés melyik mozzanata nem felel meg a valóságnak?

ha a poszter megvilágítaná talán...

KurucInfo Főszerkesztő 2015.08.24. 03:49:25

Igaza van a Borossnak, faszom sem akar ide 100 millio niggert. Mentsuk meg oket a sajat orszagukban, de mienket felejtsek el.
Vagy ha uj orszagot akarnak, akkor meg ne sunnyogjanak, hanem fegyverrel probaljak meg elfoglalni, aztan lassuk sikerul e.

KurucInfo Főszerkesztő 2015.08.24. 03:58:26

A lenyeg, leszarom hogy nobeldijas tudos, vagy hajlektalan csoves, nem akarok nagyszamu niggert, arabot latni az orszagban. Es nem a kulturaja, vilagnezete, vallasa zavar, hanem kifejezetten a borszine, meg a pofaja, legalabb is akkor, ha mi orszagunkban van.

E.Katolnai 2015.08.24. 04:28:28

@Ez a nap se múlt el Rogán botrány nélkül:
A 'gondolkodásra képtelen' zagyvaságból csak egy mondatot ragadnék ki: „az egész világ azért haladt iszonyatos sebességgel előre a fejlődésben az elmúlt évtizedekben, mert a globális migráció tett azért, hogy felpörögjön az erőforrások leghatékonyabb kihasználása” – nos a felpörgött erőforrások hatékony kihasználását bárki megláthatja Párizs St. Denis negyedében, a Marseille-i 'estate' részekben vagy az antwerpeni Borgerhont kerületében, de Sydney Lakemba, Auburn kerületeiben is megláthatja a mohamedán tömegek 'hasznosságát'
Senki, de senki nem tud mutatni egyetlen nyugati nagyvárost sem – ahol százezres számban élnek mohamedánok – és lenne bármilyen integrálódás, tisztelet a befogadó nép irányában, harmonikus együttélés a nem-mohamedán szomszédokkal. Helyette gettósodás, elhidegülés, gyűlölködés, problémák sorozatos burjánzása létezik. Ezt kívánod a magyaroknak?
A példák ott vannak mindenfele; menj, utazz, láss, tapasztalj a saját bőrödön, és csak azután gyere vissza pöffeszkedve észt osztani
@Dániel Galsai:
A belvárosi kávéházas banda (sajna jóval többen vannak, mint 200-300) mára már odáig ment, h nyíltan a magyarságra veszélyes tömegek bételépítéséért küzd, ami hosszabb távon egyet jelenthet a magyar nemzet felszámolásával.
A beolvadásra képtelen mohamedán menekültek befogadása mellett ágáló kávéházas intellektuel ontja a tanácsokat, dől belőle a segítőkészség, de még egyetlen egy sem emelte fel szavát, h Izraelnek is illene menekülteket fogadni, azaz ott hol van a humanitás, az ENSZ menekült-jogok rájuk is hivatkoznak, miért nem mutat a nagyszívű Izrael példát, h hogyan kell a menekülteket befogadni …
Bocsánat, lehet hülyeséget mondok, mert valójában Izrael példát mutat: ha oda próbálnának meg ezresével-tízezresével bejutni, úgy mint hozzánk vagy más európai országokba, az izraeliek egyszerűen legéppuskáznák őket a határon … hát így ott nem is lehet menekültügyi probléma.
Ennek tudatában különösen furcsa a belvárosi kávéházasok rosszindulatú hangoskodása

E.Katolnai 2015.08.24. 04:30:47

@Void Bunkoid:
Látom a töri nem erős oldalad, ezért vagdalkozol ostobaságokkal ...
Megérthetné már a sok tudatlan liberális blogtársam, h a magyarság őseurópai nép, akik nem jöttek se keletről se nyugatról hanem mindig is itt éltek a Kárpát-medencében, igaz évszázadokon keresztül érkeztek nagyállattartó turáni (török) klánok-törzsek, akik beolvadtak az ősnépbe és elmagyarosodtak. Bővebben: oshon.blog.hu/
Abban igazad van, h nem kell a 'globális változás ellen ágálni', hanem cselekedni, védekezni kell ellene, különösen a mohamedán globalitás ellen, úgy mint az Ausztrálok teszik, akik minden menekültet azonnal visszafordítanak még a nyílt tengeren, akik mégis átjutnak valahogy azokat durva táborokba zárják.
Ha a gazdag Ausztráliának joga van védeni magát, akkor a csóri M.-országnak tízszer olyan joga van az önvédelemre!

anyo05 2015.08.24. 06:36:04

Viszont a hörgős azt kívánta, hogy soha többé ne legyen ballib kormánya Mo.-nak:))))) Isten teljesítse kívánságát:)))))

Karl Friedrich Drais der Freiherr von Sauerbronn · http://darazskarcsi.blog.hu 2015.08.24. 06:46:13

@A megvalósult amerikai ólom..:

Nem tudom mire alapozod feltevésedet (mely amúgy sajna téves), de azóta unszimpi, mióta nem látott a határban olyan egészséges vidéki magyar gyerököt, aki nála alkalmasabb lenne miniszterelnöknek. Bár már előtte sem kedveltem.

Conchobar 2015.08.24. 07:02:38

"Nagyon fontos, hogy nemcsak a kultúrájuk más, hanem az ösztönrendszerük, biológiai, genetikai adottságaik is." _ Ugyan nem mondott hülyeséget (nem mondta, hogy bárki is felsőbbrendű lenne, csak annyit mondott, hogy más), de amit mondott, azt rosszkor mondta. Most, a rasszizmus elleni divatharc kellős közepén nem kellett volna ilyent mondania, hiszen a divatmajmolók nácizva-szenilisezve azonnal a torkának ugranak. Nem kell ahhoz genetikusnak, vagy orvosprofesszornak lenni, hogy valaki észrevegye a különbséget egy néger és egy fehér között. És a genetikai különbséget aligha korlátozódnak pusztán a bőrszínra

Conchobar 2015.08.24. 07:07:32

@E.Katolnai: "a magyarság őseurópai nép, akik nem jöttek se keletről se nyugatról hanem mindig is itt éltek a Kárpát-medencében, igaz évszázadokon keresztül érkeztek nagyállattartó turáni (török) klánok-törzsek, akik beolvadtak az ősnépbe és elmagyarosodtak" - No itt van a válasz a dák-román kontinuitásra

nu pagagyí 2015.08.24. 07:27:24

Orbán saját maga jelentette be, hogy olyan országot rittyentett össze, amely nem tiszteli az emberi szabadságjogokat. Ez lenne az illiberális állam. Természetes ezután, hogy a radarfülű seggnyalók versenyt embertelenkednek egymással, hiszen csak az kap mákost estére, aki a leghangosabb volt közülük.

Rudi Kató 2015.08.24. 07:28:15

A besúgó boros ezredesnek, belügyminiszternek és miniszterelnöknek elévülhetetlen érdemei vannak abban, hogy üldözött lett a Magyar saját hazájában! Az idegen dicsőítése a Magyarok kárára vezetett ehhez az állapothoz, hogy az ellenségeink a területrablók nevetnek rajtunk és ölükbe fog hullni hazánk még megmaradt része is!

midnight coder 2015.08.24. 07:29:50

@nu pagagyí: Ha annyira szereted őket, akkor költözz az IS-be. Vagy kezdetnek Párizs valamelyik muzulmán negyedébe, és élvezd a multikultit.

nu pagagyí 2015.08.24. 07:31:50

@E.Katolnai: Egyeztessetek légyszíves a pirospöttyös seggű gyerekekről értekező Matolcsyval meg sumerológusokkal.

nu pagagyí 2015.08.24. 07:40:42

@midnight coder: Úgy gondolod, hogy neked jobban örülnék a szomszédságomban? Származásától függetlenül lehet valaki elviselhetetlenül bunkó, vagy fő foglalkozású tolvaj, lásd a hatalomra vergődött echte magyar politikai maffiát és csodálóit.

nu pagagyí 2015.08.24. 08:01:47

Borossnak még tanulnia kell az árnyalt fasiszta beszédet, de majd belejön, ha addig ki nem purcan.

Void Bunkoid 2015.08.24. 08:07:36

@E.Katolnai: ó, drága kenyér....már ne haragudj, de ha te blog.hu-ra végződő urlre hivatkozol referenciaként, akkor te nagyon-nagyon buta és manipulálható vagy - igaz ezt tudtuk eddig is, már az első hozzászólásból.

Meg már csak abból is, hogy még mindig hajtod a változás ellen küzdést. Lehet, hogy a változás fájdalmas dolot, és minél öregebb vagy, annál kényelmetlenebb, de általában a végén fejlődést hoz.

A második világháború is egyfajta változás volt, de fejlődést hozott, elhozta azt a korszakot, aminek most éppen a végét éljük. Persze nem zökkenőmentes dolog volt.

Változás ellen berendezkedni nagyon nem jó - a legtipikusabb példa rá pont mi magunk vagyunk, mint Osztrák-Magyar Monarchia - emlékszel, némi szabadságharcolás-huzakodás-satöbbik után 1867-ben létrejött, és mind a két félnek pont ugyanaz volt a célja, nyugiban csendben ücsörögni a langyos KuK levesben. Ez 1919-ig így is volt, és habár némi morzsák jutottak a technológiai fejlődésből, de az OMM gyakorlatilag egy dekadens, egy helyben toporgó félfeudális államdinoszaurusszá vált a 20. századra, és - főleg a magyar fele - olyan szinten maradt le a világtól, hogy a hatásait még ma is nyögjük (Trianon csak katalizálta a lemaradást, nem az volt a fő ok, mi már Trianon előtt gettó voltunk Erdélyestől-Felvidékestől egy nyugati, akár tiroli tartományhoz képest is).

István Tamasi 2015.08.24. 11:33:08

@midnight coder:
70 évmúltával is akadnak agyatlanok akik vonzódnak a -gyűjtőnéven- náci eszmékhez.

A megvalósult amerikai ólom.. 2015.08.24. 16:32:45

@Void Bunkoid: Inkább "némi szabadságharcolás-huzakodás-satöbbik" miatt jött létre a Kiegyezés 1867-ben.
Az osztrákok osztottak szoroztak, és rájöttek, hogy olcsóbb széleskörú önrendelkezést adni a magyaroknak, mint leverni egy újabb szabadságharcot,ami 20 évvel korábban is csak egy idegen monarchia segítségével sikerült.
Sőt egy újabb magyar lázadás - a megváltozott külpolitikai helyzetben- akár a Habsburg-ház uralkodásának végét is jelenthetné..

kivisziat 2015.08.25. 01:50:09

Hogy te mekkora álszent, demagóg balfék vagy, az meglepő lenne, ha nem tudnám, hogy ez a libbantaknál kötelező alapállás.

Leülhetsz, a mai leckét fölmondtad.
süti beállítások módosítása