Ruhásszekrény méretű izomagyak és hitvány szaremberek

H_A Címkék: erőszak verés izomagy g. fodor gábor 888.hu2016.09.18. 16:49

Pénteki hír: egy óbudai bevásárlóközpont mélygarázsában megverték G. Fodor Gábort, a Századvég stratégiai igazgatóját és elnök-helyettetést, a 888.hu főszerkesztőjét. Az esetről beszámoló hvg.hu úgy tudta, hogy az incidens után az elvetemült kormányközeli migránsportál és közpénznyelő szennyoldal főszerkesztője feljelentést tett a rendőrségen.

G. Fodor a hvg.hu-nak ugyan nem erősítette meg akkor melegében hírt, ám házi lapjában az alábbi „cikket” jelentette meg magyarázat gyanánt:

gfg.png

Az információtartalmát tekintve igencsak tendenciózusra és hiányosra sikerült picsogás (egy pillanatig nem volt kétséges, hogy az Orbán-kormány egyik legkártékonyabb zsoldosa kitartott lapjában kürtöli világgá a vele történt disznóságot) annyira hányingerkeltő, hogy majdnem megfeledkeztem a legfontosabb alapvetésről. Tudniillik: elutasítom, hogy bárkit – még a leghitványabb embert is - tetszőleges embertársai bántalmazzanak. Elítélem az erőszak minden formáját akkor is, ha Bayer Zsolt fiáról, magáról Bayerről, vagy G. Fodor Gáborról van szó. Akkor is, ha baseball ütővel és akkor is, ha puszta kézzel esik neki az A nevezetű B-nek. Vagy G-nek. Aki embertársához erőszakos szándékkal közeledik, az ugyanolyan hitvány és szarember, mint – jelen esetben – a bántalmazott.

Hasonlóképpen erkölcsileg elfogadhatatlannak tartom az áldozat hibáztatását akkor is, ha családon belüli erőszakról, gyermekek, nők, meglett férfiak bántalmazásáról beszélünk, vagy történetesen egy G. Fodor-szerű lény az agresszió elszenvedője. Ha a két ember ráadásul nem egy súlycsoportba tartozik, hatványozottan gyáva, legalja cselekedetről van szó. Ez az eligazító, önmegerősítő írás azonban így ebben a formában további súlyos kérdőjeleket vet fel és a hányingert nem csillapítja, hanem sőt.

Egyáltalán nem értem, hogy mi történt valójában, ugyanis a bántalmazott ezt nem kötötte az orrunkra. G. Fodor mártír nem számolt be arról, hogy a bekamerázott parkolóban/mélygarázsban milyen kapcsolatba került a „ruhásszekrény méretű izomaggyal”. Ki támaszkodott kinek az autójára? Ki kötött bele kibe? Ki parkolt bénán, netán húzott rá a másikra? Milyen szóváltás előzte meg a tettlegességet? G. Fodornak tényszerűen nemzetépítő, egyenes gerincű, erkölcsös tevékenységét rótták fel és utána csattant el a pofon? Ha igen, akkor pontosan mi hangzott el és a bántalmazás miben merült ki? Nos, eme információk hiányában ugyanarról a gerinctelen, alattomos, sunyi uszításról van szó, amiben G. Fodor és portálja naponta az élen járnak.

Vicces is lehetne, ha nem volna végtelenül szánalmas, hogy amint a kormány közelében jól élő nyaloncok egyikét vagy másikát valami szerencsétlenség éri (lásd Bayer fia) azonnal megvilágosodnak saját bűzölgő, politikával összefonódó szarkupacukat illetően. A G. Fodor által vázolt helyzetből nem derül ki hitelt érdemlőem az ügynek semmilyen részlete. Az izomagyú, szürke mercédeszes proletár burzsoá ilyetén megnevezése és annak sejtetése, hogy valaki ráküldte az embert G-re, vagy az illető G. Fodor és kormányzati hirdetésekkel gazdagon kitapétázott migránslapjának tevékenységét nehezményezte és engedte ki egyáltalán nem kultúrember módjára a frusztrációját, jellemzően erkölcstelen, aljadék húzás. 

Azt hiszem, van éppen elég izomagy, aki magától hülye, agresszív idióta és viselkedik ennek megfelelően. Ha ez az ember főszerkesztőként, véleményformálóként rendelkezne minimális felelősségérzettel, igazságérzettel és gerinccel, akkor ezt a szánalmas sirámot nem fosta volna az oldalára. G. Fodor nem egy ilyen ember, és nem csak azért, mert minden idők legocsmányabb karaktergyilkos cikkét produkálta megrendelésre, amikor a gazdatestét képező Fidesz politikai ellenfelei egyikének és családjának magánéletében dagonyázott, hanem úgy egyébként sem.

gfge.jpeg

Fotó: GFG/Facebook

G. Fodor morálisan könnyűsúlyú homo sapiens azt sugallja, hogy politikai motivációjú erőszak áldozatává vált, amit a magamfajta elfajzott nihilista liberális ember is elfogadhatatlannak ítél. Akkor is, amikor Juhász Péterről, Tóbiás Józsefről és akkor is, amikor Bayer Zsoltról és G. Fodor Gáborról van szó. Következésképpen G. Fodor konspirációt kiált ott, ahol egyáltalán nem bizonyított a konspiráció. Vagy ha igen, azt ő jól elhallgatta. Ám mivel nem sietett azonnal és minden kételyt kizáróan felvázolni, hogy pontosan mi és hogyan történt, a történet nagyon szerencsétlen és áttetsző. Minden bizonnyal annyiról van szó, hogy agresszív bunkók mindenhol vannak. Még egy óbudai mélygarázsban is. Ha G. Fodor Gábort megverték volna, mint a lovat azért amit képvisel (mindannyian örülhetünk, hogy nem sérült meg súlyosan), akkor nem sétál be saját lábán a rendőrségre és pláne nem ír egy ilyen szánalmasan önsajnálkozó, ars poeticának is beillő vallomást a 888-ra.

Amíg a rendőrség meg nem erősíti a politikai indíttatású leszámolást (az elkövetőt már akkor este elkapták, de részletek nem ismertek), addig pusztán arról van szó, hogy az emberi hülyeség, a primitív agresszió és a konfliktusok kezelésére irányuló általános képtelenség oda vezet, hogy akár még GFG-t is nyakon baszkodják egy parkolóban. Miután simán elképzelhetően beszólt, vagy kreténül viselkedett, vagy pattogott valamiért. A helyzet az, hogy ilyen eset manapság bármikor, bárhol, bárkivel megeshet, csak amennyiben a bántalmazott nem párttag vagy újságíró, vagy az illető hozzátartozója, vagy szekértoló-csókos-, akkor nincs hír belőle. Még egyszer: elfogadhatatlan, ha valakit politikai véleménye, gerince vagy gerinctelensége, példamutató vagy elítélendő tevékenysége miatt fizikai erőszak ér. De hogy valaki - akiről köztudott, hogy azért lehet valaki, mert kiszolgál egy rezsimet, aki bármire kapható, ami kenyéradó gazdája érdekét szolgálja - mindenféle bizonyíték hiányában óbégasson nyilvánosan, a mindenki pénzéből eltartott szennyoldalán, hogy őt azért bántalmazták, mert azt képviseli, amit, annyira a legalja, hogy Tóbiás József felesége adja a másikat.

Mert a lényeg mégiscsak valahol ott lesz, hogy GFG tényszerűen és gyakorlatilag naponta vágja szájba a vele és az általa képviselt oldallal szembenálló nézeteket vallókat, majd egy szerencsétlen magánéleti esemény kapcsán sírva lohol elpanaszolni egy félkövérrel szedett cikkben, hogy őt a nézetei miatt támadták meg. Teszi ezt úgy, hogy nincs információ a támadó politikai meggyőződéséről, a miértekről, a bántalmazás mikéntjéről és súlyosságáról csak a külsőségekről. De ha már szekrényajtó: GFG és ocsmány propagandalapja hol volt, amikor kigyúrt szekrényajtók lehetetlenítettek el egy állampolgárt abban, hogy állampolgári jogával élni tudjon a Nemzeti Választási Irodánál? Hol volt személyesen GFG és a klaviatúrája, amikor hasonló paraméterekkel leírható vadállatok bántalmazták a ligetvédőket? Ja, hogy akkor az izomagy nem volt felháborító körülmény?

Szerintem megnyugodhatsz dupla G! Az a mercédeszes izomagy (te álszent semmirekellő, úgy teszel, mintha a Fidesz luxusmaffiózói megvetnék a Mercedes-t) nagy valószínűséggel nem olvassa az eszméidet, sem a 888-at, de még a feliratos filmek feliratát sem. Nem lehet, hogy csak simán beszóltál, ő visszaszólt és aztán ütött? Nem lehet, hogy szó nincs arról, hogy ennek a moslék- és hányásízű „faszagyerek”újságírásnak az áldozata vagy, pusztán beszóltál egy nálad nagyobb fasznak és nyakon vágott?

Te nem érted az agressziót, hogy miként fordulhat elő ilyen? Te, akik a szimbóluma vagy az arroganciának, a mindenki más lenézésének, fikázásának? Te, aki a segged alá kaptál egy közpénzen uszító, lejárató, propaganda- és migránsgyűlölő portált? Te, aki a sleppeddel együtt nap mint elhinted az ellenségeskedést, intolerancia, agresszió magvait az arra fogékony, primitív olvasóid körében? Te, aki ütni-ölni bármikor kész, frusztrált senkiháziaknak gyártod a napi elemózsiát, lázítasz, és arra buzdítasz, hogy ökölbe szoruljon a kezük és válogatás nélkül gyűlöljenek mindenki mást, aki nem ért egyet, akinek más színű a bőre, aki másban hisz, mint te. Ha már mindenképpen eldöntötted, hogy megpróbálod eljátszani az áldozatot és a mártírt, akkor vedd tudomásul: az általad butított izomagyak, akik a 888-on hörögnek, fröcsögnek nap nap után, a legkevésbé sem a békés egymás mellett élés hívei. Te magad dolgozol minden áldott nap azért, hogy a gyűlölet átvegye a normalitás és a tolerancia helyét, a józan észt legyőzze a zsigeri utálat.

Én a te helyedben – ahelyett, hogy arra használnám saját lapomat, hogy siránkozzak, félrevezessek, hazudjak, uszítsak – elgondolkodnék azon, hogy maradt-e még annyi emberség bennem, amit érdemes lenne megmenteni és nem föláldozni egy mulandó politikai kurzus feltétel nélküli kiszolgálásának oltárán. Már számtalanszor bebizonyítottad, hogy annál te jellemtelenebb, szervilisebb alak vagy, mint hogy önkritikát gyakorolj. De hátha.

Viszont ha ebből a nyaklevesből azt szűrted le, hogy jó úton jársz, akkor sokkal idiótább vagy, mint gondoltam. Vagy túl nagyot ütött az izomagyú. Vagy ellenkezőleg: nem elég nagyot. Ha azt hiszed, hogy annak, amit csinálsz, bármi köze van az igazsághoz, te egy szánalmas, önkritikára képtelen, visszataszító pöcs vagy. Nem mintha nem tudtuk volna.

Arra, hogy ráadásul azt hiszed, hogy hős lettél azért, mert egy barom meglökdösött, lehetetlen civilizáltan reagálni. De amúgy igen, életedben először hozhatnál egy áldozatot és írhatnál végre egy olyan cikket, ami nem tömény hazugság, önfelszopás és uszítás. Az lenne csak az igazán nagy áldozat. Megtudnád, milyen embernek lenni.

A bejegyzés trackback címe:

https://hacsaknem.blog.hu/api/trackback/id/tr9511719291

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Brodjaga 2016.09.18. 17:34:20

Remek cikk, jó lenne, ha GFG legalább megértené, hogy így kell valamiről írni. Persze pártállástól függetlenül sokan megtanulhatnák.

Urancityhero 2016.09.18. 17:51:44

Gnómika azt kapta amit megérdemelt, de a belekötés és a megverés között hatalmas különbség van.

kisa 2016.09.19. 07:54:38

Tudom jól, hogy nem PC valakinek a testi adottságairól..., de lássuk be, hogy a géfodori perspektívából egy átlagos, 175/80-as férfi is "ruhásszekrény".
Igen, jó lenne tudni, hogy mi történt _valójában_, de valszeg ez is 75 évre titkosítva lesz.
Korrekt cikk.
süti beállítások módosítása