Ha Orbán Viktor egy reggel úgy gondolja

H_A Címkék: hazugság diszkrimináció munkavállalás Orbán Viktor Európai Unió Nagy-Britannia2016.02.20. 15:56

Az Európai Tanács brüsszeli, kétnapos csúcstalálkozóját követő sajtótájékoztatóján, amely találkozó témája (a többi mellett Nagy-Britannia reformköveteléseiről szólt), Orbán Viktor körül újabb adag tömjénfüst szállt fel a rothadó Nyugat fővárosának levegőjébe:

„Megvédtük a legfontosabb európai elvet: egyetlen uniós polgárt sem lehet egy másikkal szemben hátrányosan megkülönböztetni. A brit követelésekkel kapcsolatban elért eredményeket a visegrádi országok közösen készítették elő, közösen képviselték és közösen érték el. (...) Ha az európai unió bármely polgára, köztük mi is egy reggel úgy gondoljuk, hogy Nagy-Britanniában akarunk munkát vállalni, akkor ezt semmilyen jogcímen nem akadályozhatják meg az ottani hatóságok. (...) Jó, hogy megtartottuk a szabad munkavállalás elvét.”

Egy olyan becsléssel is példálózott, amely szerint 2-300 magyar család dolgozik kint Angliában szemben a több ezer, esetenként több tízezer lengyellel, ehhez hozzáfűzte: „nem hagyják”, hogy a Magyarország és Nagy-Britannia között ingázó magyarokat hátrány érje a jövőben.

 

orbanc.jpg

Ő már megint elérte a célját: siker, megvédés, hajrá magyarok (Fotó: Miniszterelnöki Sajtóiroda / Kobza Miklós / MTI)

Az orbáni sikertörténettel szemben tény az, hogy Nagy-Britannia - amellett, hogy David Cameron szerint „új felhatalmazást kapott, hogy megállítsa a bűnözőket” a határain - konkrétan hét évig korlátozhatja az EU-tagországokból érkező munkavállalók foglalkoztatással összefüggő juttatásait. Ez azt jelenti Orbánról lefordítva, hogy - ugyan az intézkedésnek nincs visszamenőleges hatálya - az újonnan Nagy-Britanniába érkező uniós munkavállalók esetében a nem Nagy-Britanniában élő gyermekeik után járó családi pótlékot már mostantól csökkenteni fogják.

A CIKK ITT FOLYTATÓDIK. 

A bejegyzés trackback címe:

https://hacsaknem.blog.hu/api/trackback/id/tr668406580

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

BircaHang Média · http://bircahang.org 2016.02.20. 16:05:59

A nyugat kénytelen elismerni egy inkább: Orbán és a többi kelet-európai vezetőnek igaza van.

nandras01 2016.02.20. 17:34:25

@BircaHang Média:
mondd birca, tényleg felmenne a lázad, ha egyszer nem hánynál be valami orbitális faszságot?

zipe moha 2016.02.20. 17:34:53

...nem azt ismerik el birca...hanem azt , hogy orbán valójában velük, nekik dolgozik... a magyar immár nem csak itthon lett 2. osztályú..most már külföldön is...ui: sőt , jött-ment migránsok többre számíthatnak mint a K-európaiak...ők " új polgárok, ezek csak cselédek..

nandras01 2016.02.20. 17:42:59

@BircaHang Média:
úgy látom erősen elhatalmasodott a betegséged. és most már szövődményei is vannak.
hallucinálsz.

Arthur Bloch 2016.02.21. 05:10:44

@BircaHang Média: Pontosítva: í-nélkül!!!.... gazságot!

Hérics 2016.02.21. 06:30:26

@BircaHang Média: Be be be be ....ennyi a mondanivalód hülye birca, mocsok fidesz troll.

a nagy hohoohooo 2016.02.21. 06:42:51

@BircaHang Média:Lya ....ojjan orbánmihígmélymagyarosan hehehee...ez egyre jobban megnevetett....Deréga Baro...ööö.....Orbán legelőjén legelésző takonynáci jobbikuSS Birca....
Seggem verem a földhöz a röhögéstől...turulszaros...hee..
"A nyilatkozat leszögezi: végre kell hajtani a "menekültek" szétosztásáról hozott döntést,..."
....hát végig erről papolt, hogy márpedig itt nem lesz semmiféle kvótás beengedés (biztos vagyok benne, hogy a múlt pénteki rádiókabaréjában is elmondta). erre meg... na mindegy, ezen már tényleg csak az "újszülöttek" lepődnek meg ,de itt a megállapodás
www.consilium.europa.eu/hu/press/press-releases/2016/02/19-euco-conclusions/
Három hír:
"A migránsválságot csak összehangolt és egységes európai lépésekkel lehet enyhíteni, a magyar határon felállított kerítés pedig nem oldotta meg a gondokat, csak a bevándorlók útvonalát módosította” – jelentette ki Bohuslav Sobotka cseh miniszterelnök.
"Szomszédunk határai előtt feltorlódó migránsok esetleg Szlovákián keresztül igyekeznek majd folytatni az útjukat Németország felé...Emiatt készek vagyunk műszaki akadályokat állítani és egyéb eszközökkel is biztosítani a szlovák-magyar-osztrák határhoz közeli térséget, megakadályozni az illegális migránsok beáramlását országunkba.../Robert Fico szlovák miniszterelnök/
Magyarán a kerítésünk csak elterelte tavaly a menekült-migráns tömeget és idén a mellettünk élők arra számolnak, hogy átvonulnak a Balkánon és Magyarországon a tömegek...
Az atombiztos kerítésünkről pedig a szakértők csak ennyit mondtak ma:"a déli határszakaszt ismerők megjegyezték, hogy nagyobb nyomásnak, már nem áll ellen a kerítés: ha egyszerre több ponton akarnának rajta átjönni, akkor a jelenlegi technikai és személyi kapacitás kevés lenne a feltartásra."/Index.hu/
Tehát a megoldás nem a nemzeti, hanem az európai összefogás és a környező országok nem úgy látják, hogy "kipipáltuk" a menekült-migráns kérdést a hazai módszerrel...

Höhöö...konklúzijóóó....mindig hazudnak...Totális arc és hitelvesztés, ami történik...,de az Orbánhívők még most is hozsannázzák,magyarázzák,hja kérem a FideSS már régóta nem párt,hanem vallás,szekta,nagyon nehéz ám beismerniük ,hogy seggszájViktorauk a trambulinról szájbavizelte az ő szellemi elmaradott birkanépét....heheee...

a nagy hohoohooo 2016.02.21. 06:49:39

@BircaHang Média: Deréga Baro...ööö.....Orbán legelőjén legelésző takonynáci jobbikuSS Birca.... azé'csak bemásolom amit a megállapodás előtt pár órával írtam egy olyan minőségű takonynácinak mint te vagyol...a nevetés egészséges....

"Látod, látod, te is igazolod, hogy sokat kell előbb olvasni ahhoz, hogy írásra vetemedjen valaki.
Ne mond ,hogy neked van választójogod ,de a sárga ház gumiszobájában a csendes őrülteknek nincs....ez az igazságtalanság .
Vedd le lécci a szemüveged ,had jusson be némi fény a sötét fejedbe legalább a pupillákon át:
Orbán hatalmas mellénnyel érkezett a V4-es csúcsra Prágába. Még itthon bejelentette, hogy eléri, hogy a bolgár-macedón és a macedón-görög határra is kerítést építsenek. A találkozó után már inkább elhallgatta, hogy ezt az érintett országok vezetői határozottan elutasították. Jellemző módon a kormányközeli média is elfelejtett erről beszámolni. Vagyis a játszma a szokásos módon ért véget: Orbán eljátszotta a nagyfiút itthon, aztán megverten kullogott el a tárgyalásokról.

Jó pofára esett,mint mindig.Csak itthon tudja megetetni a elhülyített szektáját,már aki elhiszi.
Azt gondolom, itthon játssza az agyát ki ha nem ő. ahogy átlépi a határokat egy " kisfiúvá" válik és pofára esve hazakullog..
Szerencsétlen h..... ! mert már csak ezt tudom mondani , Kerités , védjük meg , ez a szava járása, a ringó farosmejjes derekáról ne is beszéljünk ..heheee...
Nem tudom, ki is hajtogatta (amíg az érdeke úgy kívánta), hogy "Ruszkik haza" Ilyen mikor valaki segget csinál a saját szájából. Hiteltelen, hazug ember.
Változnak az idők, változnak az erkölcsök..
Segitség kell Putyin elvtárs! -kellenek a tankok és az orosz szolidarítás a Merkel ,az EU ellen,de főképp következô VÁLASZTÁSHOZ!
Végső soron Európa végvári vitéze, Orbán a kontinens agresszorával fraternizál. Ha valaki „leleplezést" akar, errefelé keresgéljen.
Naigen, ebből botrány lesz hamarosan...Orban asszisztál Putyinnak Európa szétverésében....csak remélni tudom, hogy Európa összefogva Amerikával erősebb lesz.
A nagy kerítésépítő nemzetmegvédő, meg hűséges belbiztonsági pincsije, a sehová sem tudom tenni UD zrtbakondibácsi - szégyenlenivaló emberek!
Orbán felfoghatná, hogy az EU és a visegrádi négyek önhatalmúlag nem építhetnek kerítést az EU közepére.
Az EU akkor is elkötelezett a háborús menekültek szerződésben is vállalt megsegítése mellett, ha hatalmas tömegük gondot okoz.

"A kancellár szerint Európának most azt kell eldöntenie, milyen szerepet akar játszani a világban; olyan kontinens akar lenni, amely elzárkózik, majd országai még össze is vesznek egymással, vagy pedig olyan, amely kiáll értékei és érdekei mellett, és eszerint is cselekszik.

"Mélységes meggyőződésem, hogy az általam választott irány országunk és Európa számára is helyes, és lépésről lépésre célt érünk" - szögezte le Angela Merkel. "

Megjegyzem nevetséges, hogy a Szíriával határos országok lakosságuk arányához képest sokkal több menekültet fogadtak be (a 80 milliós Törökország majd kétmilliót), az 500 milliós EU az összefogás hiánya miatt kevesebb mint kétmillió menekülttel is nehezen bírkózik - különösen, ha a befogadókra zúdul minden teher.
Orbán egy képmutató, számító, hazug politikus. Mai zsebrebaszott ,pocakos ,golyóálló mellényes énjének tükrében "legendás" felszólalása a nagyimre temetésén az üres koporsók felett -Horváth István belügyminiszter engedélyével -rikoltozó egy népszerűség- (vagy ismertség-)hajhász, haszonleső, rá nézve semmilyen veszélyt nem rejtő (tehát bátorságot sem igénylő) akció volt.
Orbán egy fika...az EU orrában....ma még kellemetlen,orrviszketős.....,de előbb-utóbb kifújja....csak nehogy Magyarország is benne legyen a kukába dobott papírzsepiben!....van rá esély ha nem tér észre az demokráciát ,emberhez méltó,a jövőt féltő ,de az Orbán gyűlöletkeltéssel megosztott....na jól legyen. ..társadalom....bár ez már állatkert inkább....Orwellé...

a nagy hohoohooo 2016.02.21. 07:44:58

Lya...a mihígmélymagyarok nyelvi trágya..hehee..
"
Közös siker, hogy a szabad munkavállalás semmilyen jogcímen nem akadályozható meg - jelentette ki Orbán Viktor. A tárgyalások sikerét bizonyítja, hogy diszkriminációtól mentes ellátásban részesülhetnek a munkavállaló magyarok."
M1:
"Az Európai Unió elfogadta a magyar megoldást"
Orbán beszéde (dadogása) alatti felirat.
U-Innenminister einigen sich auf Verteilung von Flüchtlingen

17.29 Uhr: Die EU-Innenminister haben sich mit großer Mehrheit auf die Verteilung von 120.000 Flüchtlingen innerhalb Europas geeinigt. Die Entscheidung fiel gegen die Stimmen von vier EU-Ländern, wie EU-Diplomaten am Rande des Treffens am Dienstag in Brüssel mitteilen. Damit haben die Ressortchefs überraschend eine Entscheidung getroffen, die nicht wie üblich im Konsens aller Staaten zustande kam, sondern lediglich mit qualifizierter Mehrheit. Ungarn, Rumänien, Tschechien und die Slowakei stimmten gegen den Kompromiss, berichten Diplomaten. Details zu der Einigung blieben zunächst offen.
"Közös siker, hogy a szabad munkavállalás semmilyen jogcímen nem akadályozható meg - jelentette ki Orbán Viktor. A tárgyalások sikerét bizonyítja, hogy diszkriminációtól mentes ellátásban részesülhetnek a munkavállaló magyarok."
Bár a kutya sem akarta akadályozni a szabad munkavállalást,a szabad munkavállalást eddig se akarták megakadályozni... csak segélyt nem adnak....
"Cameron azt szeretné elfogadtatni Brüsszellel, hogy a Nagy-Britanniába érkező uniós munkavállalók négy évig ne részesüljenek támogatásokban, valamint megvonná azt a lehetőséget is, hogy az otthon maradt gyermekeik után is kapjanak juttatást.
Orbán Viktor ezt kifejezetten „nehéz kosárnak” nevezte, és úgy tűnik, hogy az Európai Tanács is egyetért vele.
"Nekünk nagyon fontos, hogy bennünket ne tekintsenek migránsoknak." "
Továbbá most a munkavállaló magyarok diszkrimináció mentesen nem részesülnek szociális támogatásban és juttatásban 7 évig Nagy-Britanniában.

Lya ...heeee...bocsi a ködös Albionból:
"Sziasztok. Uj vagyok a kommentelok kozott.
En kint elek mar 10 eve. Soha, semmilyen tamogatast nem vettem fel, becsuletesen adot fizetek. Itteni szemszogbol felhaborito, h sok magyar ugy jon ide, h apuka dolgozik, anyuka otthon van a gyerekekkel (2-3), es olyan osszegu segelyt kapnak, h apukanak sem eri meg tul sokat dolgozni. Miutan a segelyt megkaptak, a csalad visszamegy Mo-ra, elnek, mint Marci Hevesen a kapott penzbol, apuka 3-4 hetente hazamegy. Mindenki boldog. Azert ez ertheto, h kevesen toleraljak. OV nem tiport el 800e magyart ezzel a dontessel, de azzal igen, h ez a 800e itt el. OV-nak nagyon jo, h az itteni segely otthon van elkoltve..

Megj:hivatalosan 7,5 milliàrd eurò küldenek magyarorszàgra a gazdasàgi menekültek.

"Attól függően, hogy meddig húzódnak el a megbeszélések, Orbán Viktor a csúcstalálkozó végén sajtótájékoztatón vagy rövid nyilatkozatban értékeli az Európai Tanács ülésén történteket - tette hozzá Havasi Bertalan."

"Igen, megcsináltuk"

Gyere haza fiatal! - program marketing munkájának gyümölcse, nem?

A magyar reformok sikeresek ...naugyi ...nem megmondtam....

Most , hogy Orbán elfogadta az általa propagandisztikusan támadott "menekültkvótát".
Pont nem azt csinálják amit Orbán akart hisz az egy év előtti kampány lényege az volt hogy egy menekültet se, ezzel szemben tompított formában az lesz amit Merkel akart hogy rendezett úton de beengedik Europába a tényleges menekülteket.

Fel is merült bennem néhány kérdés:
- ki fogja megtéríteni nekünk az Orbán "kerítésesdijére" értelmetlenül eltapsolt lassan 100 milliárd forintot;
- ki fogja megtéríteni a többszöri, több milliárdos "bevéggyük az magyarokat" médiakampányt;
- ki fogja majd megtéríteni az orbáni ámokfutás következményeit?
Igazi nagy siker!Virtuális valóság neki már létezik.Sőt képes idősíkok között mozogni, és még a gravitációs hullámokra sincs szüksége.
Viktor Orbánovics Putyinszkij, ezt elbasztad! Nem kicsit, nagyon... Mi lesz a kampánnyal, a nemzeti konzultációval? Hazudtál, igaz ez nálad beidegződés.

BircaHang Média · http://bircahang.org 2016.02.21. 08:36:45

@a nagy hohoohooo:

Így igaz. Győzött Orbán és Kelet-Európa, az ultraliberális Mertkellel fel lett mosva a padló. De te ezt túl hosszan írtad le.

István Tamasi 2016.02.21. 08:43:19

Mutyivikike üzent Brüsszelből Kósapubinak: Dugd fel magadnak a 2millió aláírást!

toportyánzsóti 2016.02.21. 08:54:46

Szegény kokós nem csak játssza a hülyegyereket,hanem az.Nehéz elhinni de rég nincs kapcsolata a való világgal.

toportyánzsóti 2016.02.21. 08:56:28

@BircaHang Média: Jelenleg putingazdáddal van felmosva a padló,persze a negatív siker is siker,egyre többet ér a kopek amit utalnak a kérődzéseidért,bukott blogodért.

István Tamasi 2016.02.21. 08:58:11

@BircaHang Média:
Te ocsmány bulesz birkaszar!
Nem kell újra és újra bizonyítanod hogy végtelenül ostoba vagy, mert itt Magyarországon ezt már mindenki tudja rólad. Most próbáld ugyanzet bizonyítani otthonodban Bulgáriában. De lehet hogy már ott is tudják ezt rólad.

a nagy hohoohooo 2016.02.21. 09:19:44

@BircaHang Média: És ilyenkor nem röhögöd el magad Orbán legelőjén legelésző takonynáci jobbikuSS Birca..Mert rajtad röhög a teljes balib kommentsereg,nekem meg azt a nagyon sokszor átélt emléket idézed föl, amikor szembesülök vele, koplett hülyék vesznek körül, akik nem fogják fel azt, amit a másik mond vagy ír, és csak azért pofáznak, hogy pofázás legyen, közben pedig negligálják a problémát.látom nem a szemeddel van a baj hanem a mögötte lévő űr sötétjével...mingyán gondoltam ,hogy értelmezési gondjaid vannak..

Höööö...mint ez:
"...mimagyar szőkenő :mond anya mikor kell beszedni az algopyrint ,én még nem szedtem ilyet...esemény előtt vagy utána?
Algopyrint?.... hát amikor fáj valamid...
......,de anya az nem szok fájni xd áltslában gumival szok dugni csak mos nem tudunk este mivel védekezni és ezért nem szeretnék gyereket és csak ez a bogyó van itthon de esemény után kel már rájöttem mer olyan erős fóliába dukták ....

a nagy hohoohooo 2016.02.21. 09:53:31

@BircaHang Média: Lya..Orbán legelőjén legelésző takonynáci jobbikuSS Birca,ezt még tavaly írtam:

"2015. december 27.

Igen tudom van néhány ilyen idióta jobber,a batyu,a birka a maxwell aki főszerkesztőnek titulálja magát,N Barbie aki a lyoni hóhéról nevezte el magát,Midhnigt Coder estébé jobbikuSS túlértelmiség akiknek hat szóig terjed az olvasó,az értelmi képességük még addig sem,merthogy a betűk,az a sok-sok betű amik a szavakat alkotják és szavak a mondatokat ,úgy összességében az értelmet az írásnak...na azok a teféléknek ősellenség heheee.....
Nekem erről Hanlon borotvája jut eszembe:
Sose tulajdonítsd rosszindulatnak azt, amire az ostobaság is elégséges magyarázat."

"David Cameron magasztalta a megállapodást, és úgy érzi, hogy országa megerősödve került ki a Brüsszellel folytatott harcból. Első nyilatkozataiból az alábbiak körvonalazódnak:
David Cameron brit kormányfő legtöbb vitát kiváltó követelését illetően az első információk szerint olyan megoldás született, amelynek értelmében Nagy-Britanniában akár hét éven át is korlátozhatnák az unióból érkező munkavállalóknak járó, foglalkoztatással összefüggő juttatásokat.
Nagy-Britannia soha nem kerülhet olyan helyzetbe a jövőben, hogy az eurózóna bármelyik tagállamának pénzügyi segítséget kelljen nyújtania.
A megállapodás szavatolja, hogy a brit vállalkozások nem szenvedhetnek hátrányt azért, mert kívül esnek az eurózóna határain.
Újabb jogosultságokat kaptak a britek annak érdekében, hogy még hatékonyabban léphessenek fel a szigetországba érkező bűnözőkkel szemben, és ki is utasíthassák azokat.
7 évig korlátozhatják a szociális támogatásokat az EU-s munkavállalók esetében.
Donald Tusk is megerősítette az információt, hozzátéve, hogy egyhangú döntés született."
Ha a németek is bekeményítenek akkor az újonnan csatlakozó államokból érkező munkavállalók jól megnézhetik magukat.
Teljes siker a magyarok megvédtek Európát és most az EU alapelveit. Mekkora bohóc ez a Viktor és milyen sötétek a szavazóik hehee...

BircaHang Média · http://bircahang.org 2016.02.21. 09:56:01

@a nagy hohoohooo:

Hiába nyűszítesz, mindenki látja: Mertkelled és Gyurcsányod csúnyán elbukták a menekültcsatát.

sőőtnagyonis 2016.02.22. 12:23:03

Szerintem Orbán azért tud ennyi hülyeséget össze hablatyolni, mert valaki áll mögötte!
No nem tyupin elftársra gondoltam, hanem a zúnijóra!
Ő miattuk qurva bátor!

Segg hülye vagy BHM! le sem tagadhatod!
süti beállítások módosítása