Orbán Ráhel, a nemzet tehetsége

H_A Címkék: turizmus angol nyelv tehetség oktató Corvinus Egyetem Orbán Ráhel2016.02.18. 12:17

Azt írta tegnap az újság, hogy Orbán Viktor lánya, Ráhel vezetésével indul  Food Service Management szeminárium a Corvinus Egyetemen. Angol nyelven. Vagyis ebből ez következik, hogy Orbán Viktor lányát, Ráhelt, aki időközben megtanult angolul is, oktatóként jegyzi a nemrég még beszántásra kijelölt intézmény. Mivel hála a Jóistennek Matolcsy György bevásárolta magát az intézménybe, mégsem szántották be és a helyét sem szórták be sóval. Kár is is lett volna, hiszen oda - minden jel szerint - Lánczi András NER-filozófust fogják beejtőernyőzni a rektori székbe. És akkor itt az újabb magyar csoda.

 

Miután szakdolgozatáért megkapta a Magyar Turizmus Zrt. Az év turisztikai témájú szakdolgozata 2012. évi első díját, újszerű témaválasztás kategóriában; miután a svájci École Hoteliere Lausanne turisztikai magánegyetemének Executive MBA (EMBA) mesterképzését is elvégezte kőkemény svájci frankok ellenében; miután a Kempinski Hotelben dolgozott (?) értékesítési menedzser gyakornokként több mint két éven át és a közelmúltban Zsidai Zoltán Roy étteremcsoportjánál is futott egy kört; miután  Andy Vajnával együtt (külföldi diák minőségben!) ő is ott volt azon a zártkörű találkozón, ahol Rogán Antal ismertette az újfajta állami turizmusszervezés koncepcióját, mára kiderült, hogy amíg mi aludtunk, Ráhelke oktatói pozíciót is szerzett a Corvinuson.

Lássuk be, Orbán Ráhelnek, értsd Orbán Viktor lányának lenni nem egy hálás feladat, állapot, eleve elrendelés. Azóta van ez így, mióta apuci médiaeseményt kreált legnagyobb lánya esküvőjéből, és egy fél, de leginkább egy egész ország hetekig csámcsoghatott a történeten, beleértve a közpénzből összehozott tükröspusztai aszfaltozást is. Ekkor (2013-at írtunk) még azt gondoltam: sajnálatos dolog egy gyermeket azért megbélyegezni, mert apja éppen az ország első embere, akivel bizony elég gyakran elszalad a ló. Nem tehet róla, éppen ezért aljas dolog őt rugdosni.

Aztán Ráhel letett egy csomó dolgot a nemzet asztalára, ami után a jóindulatú, emberi hozzáállás aligha elvárható bárkitől, aki ebben az országban napról napra azt konstatálja, hogy az Orbán-dinasztia - amely eddig csak a lábán állt - egyre inkább a nyakát tapossa.

rahel_1.jpg

Orbán Ráhel egy fogadáson az Operaházban, 2012-ben (Fotó: Tuba Zoltán - Origo)

 

A TELJES CIKKET ITT TALÁLOD. 

A bejegyzés trackback címe:

https://hacsaknem.blog.hu/api/trackback/id/tr448400892

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Doberdo 2016.02.18. 13:13:47

Igen. A NER-ben minden megengedett, amit a Fidesz-(NPP:
kiirva: Nemzeti Potyadékok Pártja) elhatároz. A sajátjaikat nem lehet bírálni őket minden eszközzel futtatni szükséges.)

Ákos Vályi 2016.02.19. 20:05:21

Gyűlülöm ezt a rendszert ahol ilyen szemétségek teszik tönkre a hazámat.

2016.02.21. 10:43:22

Ja,ja, ismerjük , anno a Torgyán família volt "Repülős" dinasztia az asszony világhírű énekes , Magyarország meg Meggy
nagyhatalom

Reactor 2020.03.29. 13:46:45

Lenyűgöző volt ama alakítása is Ráhelkének, amikor helyből az út szélére hajította a szaros pelenkát. Kiváló kalapácsvető válhatna belőle, igazi nemzeti tehetség ez a kaka-katapult.
süti beállítások módosítása