Naponta felnyalni a nemzeti együttműködés rendszerének összehugyozott padlóját

H_A Címkék: cinizmus hatalom pedagógusok béremelés NER pedagógustüntetés Pósán László2016.02.14. 12:14

A sokáig méltatlanul leszart, a kormány értetlenségnek álcázott érdektelenségével szembesülni kénytelen pedagógustársadalom - szülőkkel, diákokkal, más ágazati dolgozókkal és egyszerű szimpatizánsokkal együtt - a Kossuth téren adott hangot szombaton annak, hogy betelt a pohár.

Közben a köz(pénzből) lakájmédia a rengeteg csoki- és mangalicafesztivál okán úriasan elhallgatta az eseményt, a hatalom pedig kényelmesen sunyult a szombati ebéd illatába burkolózva. Kivéve Palkovics László oktatási államtitkárt, aki sietett a demonstrációval párhuzamosan okafogyottnak nevezni az indokolatlan hőbörgést. Mert amit ő és az apparátus nem hajlandó megérteni, az egyszerűen f*szság.

Bár a Fidesznek összességében csak a szokásos adag gyurcsányozásra és elmúltnyolcévezésre futotta a tegnapi napból, azért előrángattak egy szolgálatos megmondóembert (ezúttal nem Németh Szilárd kulturális bölcsőt), akire rábízták a bomlasztás, lejáratás, uszítás nemzetileg hálás feladatát. Pósán Lászlónak hívják a kiválasztottat, ő az országgyűlés kulturális bizottságának alelnöke (nem sűrűn hallottuk a nevét, biztosan megöli a munka, nem ér rá szerepelni), aki verbálisan rúgott egyet a Pedagógusok Szakszervezetébe (PSZ), ha már szombaton is dolgoznia kellett.

49654_orban_viktor_es_posan_laszlo.jpg

Orbán Viktor balján Pósán László (fotó: Facebook)

Az álmosító szobahőmérsékletre beállított mikrofon mögül, a nagy lovon ülve arról tájékoztatott, hogy természetesen politikai indíttatású és okafogyott dologról van szó (ezt már ekkor tudtuk, de soha nem lehet elégszer elmondani), annál is inkább, hogy 2008-ban. Gyorsan megnéztem a naptárt és kiderült, hogy 8 éve elmúlt már az, amiről beszél, de azért mondta tovább: a PSZ 2008-as, a pedagóguspálya presztízsének visszaállítására vonatkozó kongresszusi határozata éppen most valósul meg a szemük előtt kibontakozó tündérmesében, aki pedig a 2010 előtti állapotokhoz akar visszanyúlni az vagy akkor nem mondott igazat, vagy most hazudik.

 

A TELJES CIKK IDE KATTINTVA ELOLVASHATÓ. 

A bejegyzés trackback címe:

https://hacsaknem.blog.hu/api/trackback/id/tr438389262

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

BircaHang Média · http://bircahang.org 2016.02.14. 12:23:25

Nincs mit szépíteni: a ballibek elbukták a pedagóguscsatát.

schlumbergerna 2016.02.14. 12:39:18

@BircaHang Média: A pedagóguscsatát csak a pedagógusok bukhatják el. Vagy nyerhetik meg.

BircaHang Média · http://bircahang.org 2016.02.14. 12:42:17

@schlumbergerna:

Ez másodlagos. A lényeg, hogy a ballibák gágogva pofára estek.

kolozsvari:( 2016.02.14. 12:52:13

@BircaHang Média: gondolom keresztyénkonzerv vagy. Arc nélkül bárki bégethet. Van gyereked? Milyen korú? Hova jár oviba, iskolába? Megfelelő az nektek?

s.g.l. 2016.02.14. 13:07:53

Ez a Pósán egy buta seggfej barom ez egy Idióta !

A tanárok teljes fizetése, jövedelme közpénzből van, ugyanis adóból fizeti az állam!!!!!!!

Ez is olyan hazug mint a miniszterÁlnokunk aki szerint a TAO támogatás nem közpénz.

Közben a nevében benne: Társasági Adó!!
ADÓ!!!!!!
Közpénz!!!

És hol van valaki aki visszagyűrné ezekbe a gazemberekbe az ilyen hazugságokat???

Az meg más kérdés, nem a fizetésért balhéznak, hanem a stzékháztolvaj -> alias Ocsmány Vigyori rendszer miatt!!

schlumbergerna 2016.02.14. 13:47:48

@BircaHang Média: Nem esett itt pofára senki. Kérték, hogy tartsa távol magát a mocskos politika szőrös patája.
süti beállítások módosítása