Semmi közötök hozzá, parasztok!

H_A Címkék: demokrácia lopás titkosítás információszabadság törvénymódosítás közérdekű adatigénylés Fidesz Németh Szilárd infotörvény2016.02.11. 18:34

Ha nem tudnám, ki az a Németh Szilárd és csak úgy meglátnám egy-egy narancssárga csoportképen, azt hinném, ő a kormánypárt elsőszámú verőembere, akinek egyben az a szerepe, hogy a rendszerint hányással végződő bulik után eltakarítsa a romokat.

Németh Szilárd azonban nem verőember, hanem a Fidesz aktuális megmondóembere, akinek persze sokkal jobban áll a feltűrt ingujj, meg a gyere ki a hóra típusú szellemi párbajok lemenedzselése, ám magasztosabb feladatra predesztinálta őt a sors és az anyapárt. Amikor éppen nem a hangerő és intelligencia közötti leküzdhetetlen akadályt próbálja legyőzni, 12 darab kiválóan memorizált, különböző frekvenciákon elüvöltött mondatok formájában a terrorveszélyhelyetről, vagy nem a magyar bíróságokat akarja elszámoltatni hirtelen, akkor törvényt módosít. Mert ő olyat is tud.

nemethszilard1319.jpg

fotó: Németh Dániel / Magyar Narancs

A jogászkormány demokráciát alattomosan pusztító ötleteit a Fidesz jelenlegi mindenese, ez a derék tanítóbácsi-rezsibiztos-birkózó terjeszti be az országgyűlés elé. Szilárdunk most azon fáradozik, hogy a Magyar Postát kivegye az infotörvény hatálya alól. Mert ha a postát sikerül, akkor szépen rendre - a lépegető exkavátor nyugalmával - minden mást is ki lehet onnan műteni: MVM, MNB, Szerencsejáték Zrt. és általában minden olyan állami cég, amely kellően sok (köz)pénzzel gazdákodik ahhoz, hogy közérdeklődésre tartson számot.

Németh Szilárd feladata ebben az értelemben saját kézjegyével gondoskodni arról, hogy a folyamatban lévő közérdekű adatigényléseket le lehessen állítani és egyúttal visszamenőleges hatállyal titkosítani lehessen az adatokat.

A TELJES CIKK IDE KATTINTVA ELOLVASHATÓ. 

A bejegyzés trackback címe:

https://hacsaknem.blog.hu/api/trackback/id/tr268382700

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Csaba Szikora 2016.02.12. 13:33:21

Ennek a "verőembernek"több esze van kedves publicista,de inkább csak ciszta,mint az ön szerkesztőségében dolgozó embereknek együtt.

Spermahajder 2016.02.12. 13:43:15

@Csaba Szikora: Kétségtelenül. Ez látszik is.
süti beállítások módosítása