De hol voltál, amikor Terike átesett a vak komondoron?

H_A Címkék: nők elleni erőszak népvándorlás Orbán Viktor Európa Bulgária Schengen migránsok migránsválság2016.01.29. 18:49

Ulánbátor és Szófia között állítólag 6232,1 km a távolság légvonalban, de – hála legyen a magasságos Istennek – vannak akadályok, amelyek nem legyőzhetetlenek. A háromnapos dicsőséges mongóliai kapcsolatépítés után, egy röpke nap kihagyásával – ami szintén nem telt eseménytelenül – Orbán Viktor Bulgáriában öregbítette tovább Magyarország klasszikusan jó (világ)hírnevét.

Legnagyobb sajnálatomra ezért elmaradt a pénteki eligazítás a Kossuth-rádióban, ám a Szófiában előadott mondanivaló felért legalább három pénteknyi mantrával. Kivételesen nem a magyar egészségügy és oktatás aggasztó helyzetéről és az egyre aktuálisabb elégedetlenség-hullámról, nem az európai uniós forrásokkal kapcsolatos magyar korrupcióról, nem a milliárdos, titkosított adócsalásról szóló tanulmányokról, de nem is a jogállam felfüggesztésére tett sajátosan magyar erőfeszítésekről esett szó. Hanem – ki hitte volna – a népvándorlásról és a migrációs válságról, amely Orbán szerint már nem gazdasági és kulturális kérdés, hanem közbiztonsági és terrorfenyegetettségi probléma. Ha nem hallottam már nyolcvanhatezerszer, egyszer sem.

nok.jpg

fotó: 444.hu

Bár a magyar miniszterelnök megnyilatkozásainak általában minden egyes szava aranyba véshető, két gondolati ívet szeretnék kiemelni a kontextusból.

 

A TELJES CIKK IDE KATTINTVA ELOLVASHATÓ.

A bejegyzés trackback címe:

https://hacsaknem.blog.hu/api/trackback/id/tr698330454

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

ulpius66 2016.01.29. 19:56:28

Hont Bandi!

Ezt a posztodat remélem arra a ballibsi szlogenre írtad válaszul, hogy "Orbán Viktor nemzetközileg TELJESEN ELSZIGETELŐDÖTT"!!!!

ulpius66 2016.01.29. 19:59:52

"Kivételesen nem a magyar egészségügy és oktatás aggasztó helyzetéről és az egyre aktuálisabb elégedetlenség-hullámról, nem az európai uniós forrásokkal kapcsolatos magyar korrupcióról, nem a milliárdos, titkosított adócsalásról szóló tanulmányokról, de nem is a jogállam felfüggesztésére tett sajátosan magyar erőfeszítésekről esett szó. Hanem – ki hitte volna – a népvándorlásról és a migrációs válságról, amely Orbán szerint már nem gazdasági és kulturális kérdés, hanem közbiztonsági és terrorfenyegetettségi probléma."

Bandi!

Szerintem menj el Orbán beszédírójának, és mánis arról fog beszélni, AMIRŐL TE SZERETNÉD!!

Látod ilyen eccerű!

hívőlélek 2016.01.29. 20:38:39

@ulpius66: már bocsánat ...de ki is az az Orbán Viktor?
süti beállítások módosítása