Habony Árpád és G. Fodor Gábor szörnyszülött gyermeke

H_A Címkék: pornó kormány lejáratás szennylap Tóbiás József Gulyás Gergely G. Fodor Gábor Habony Árpád 888.hu2016.01.25. 12:26

Ahhoz, hogy jövőnket sikeresen tervezzük, fontos, hogy tudjuk, honnan jöttünk. Fontos, hogy megismerjük múltunkat – illetve azoknak a múltját, akik időnként ránk ijesztenek azzal, hogy jövőnket ők fogják tervezni – ezzel az aljas felütéssel kezdődik az a cikk, amelyben a Habony-művek és G. Fodor Gábor szörnyszülött gyermeke, a 888.hu nevű portál Tóbiás József MSZP-elnök feleségének múltjában vájkál és csorgatja a nyálát egykori meztelen fotóira.

Sokáig dilemma volt számomra, hogy egyáltalán akarok-e én erről bármit is gondolni. Szükség van-e arra, hogy ezt az újságírásnak alig nevezhető, bulvárnak is szégyellnivaló, ellenben rengeteg adófizetői pénzen fenntartott (mesterségesen életben tartott) szennylapnak a két nappal ezelőtti írását elrettentő példaként statuáljam jelen és eljövendő tollforgatóknak. És egyáltalán mindazoknak, akik a szennyes politikai csatározások közepette megőriztek talán valamit ideológiamentes jóérzésükből.

 

tumblr_nuujkntgjj1rx8sq5o1_1280.png

Fotó: csakegyruszki.tumblr.com

 

A TELJES CIKK IDE KATTINTVA OLVASHATÓ.

A bejegyzés trackback címe:

https://hacsaknem.blog.hu/api/trackback/id/tr168311384

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Bryan élete 2016.01.25. 16:20:12

Erről írjál te Gané.Fodor!

"– Ötödik éve mozgáskorlátozott vagyok, ágyhoz kötött beteg. Daganatos betegségtől szenvedek, sugárkezeléseken és kemoterápián estem át – mondta Faggyas Istvánné. – Az összes megtakarított pénzünket felemésztette a kezelés. A szívgyógyszereimre nem kapok közgyógyellátást, erre már nem marad pénzem. Most hónap vége van, és ötezer forintom maradt, ezt kéne beosztani a következő hónap 12-éig.
Máskor nyolcezer forintom maradt, ebből kell ötezret fizetni a szívgyógyszerekre, háromezer forint marad zsemlére. 55 ezer 800 forint a nyugdíjam, de sehogyan sem tudok kijönni belőle. A rezsit mindig pontosan fizetem, inkább nem eszem, de a csekkeket feladom a szemétdíjra, a vízdíjra, a gázra és az áramra, a telefonszámlára. Mégsem kaphatok rendszeres segélyt a nyugdíjam miatt. Az önkormányzattól tavaly májusban kaptam egyszer 10 ezer forint rendkívüli segélyt, hogy kiválthassam a gyógyszereimet. "

www.sonline.hu/somogy/kozelet/hiaba-konyorgott-sirva-tamogatasaert-a-rakbeteg-nyugdijas-asszony-648293

2016.01.27. 07:15:03

geci fg ! Itt mifelénk az ilyenért fültől fülig elvágnák a nyakad. Csinálnának belőled kétfülű szatyort vagy bilit.

Arra még jó vagy. És köpőcsészének is. Mocskod podofil hajlamú állat vagy takonnyal együtt . Vajon mit szólnál ha a jó édesanyádra irná valaki hogy segédeszköz és rá lehet recskázni ?
Baromarc ! Ha rajtam múlna, akkor már régen beszélgetnél a halakkal, csak hogy tudd .
süti beállítások módosítása