Kovács Ákosnak meg nem az a dolga, hogy (bele)pofázzon

H_A Címkék: szülés nők hímsovinizmus Kovács Ákos dalcsináló2015.12.15. 10:29

Az már önmagában is épp elég nagy baj, hogy a magyar közélet napirendjét harmadik napja Kövér László, genderőrület ellen lázadó lábszaga tematizálja. Az még nagyobb baj, hogy ehhez Kovács Ákos dalcsináló úr is adja – hogy nálam okosabbakat idézzek –“forradalmárból naftalinszagú, lankadt pöccsé” változott arcát.

Aki egy mindent pénzt megérő, Echo Tv-s ámokfutásban fejtette ki a szélesebb váll-szélesebb csipő szembenállásból fakadó nemi kötelezettségeket, miszerint egyeseknek a gerendát kell cipelni, másoknak gyereket szülni. Ez a férfi-nő, nő-férfi minőségi szétválasztás bizonyos értelemben sokkal visszataszítóbb, mint egy országgyűlési elnök dohos, kretén megszólalása. Hogy soha ne felejtsük el, leírom ide még egyszer: a nők dolga értelemszerűen nem az, hogy sok pénzt keressenek, hanem hogy a női princípiumot beteljesítsék. Vagyis ne keressenek sok pénzt (gondolom keveset se), hanem tartozzanak valakihez, és szüljenek. Punktum.

Az csak egy újabb szégyenfoltja Kovács Ákos emberi létezésének (a dalcsinálásról is rögvest), hogy ráuszította menedzsmentjét (ha meg nem uszította, legalább annyira súlyos) arra a Facebook-csoportra, amely egy esemény révén kívánt tiltakozni mondandójának vállalhatatlansága ellen. 

ov_akos.jpg

Fotó: munchausenparokaja.tumblr.com

A teljes cikk ITT olvasható. 

· 1 trackback

A bejegyzés trackback címe:

https://hacsaknem.blog.hu/api/trackback/id/tr828173794

Trackbackek, pingbackek:

Trackback: Hatalmas műbotrány 2015.12.15. 15:54:40

Kövér elmondta, hogy a nők kiemelt szerepe az anyaság. Ezt kimondani nyíltan, amikor a XXI. században vagyunk, melyben immár homokosok, pedofilek, transznemű gyíkemberek, LGBTREQSZAR-emberek és más liberó szörnyek állnak a középpontban de facto fasizmu...

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

bircaman szerkesztő maxval · http://bircahang.org 2015.12.15. 11:02:17

Nem éppen. Az értelmiség dolga a véleménynyilvánítás.

csak egy néző 2015.12.16. 12:30:43

@bircaman szerkesztő maxval:
Akkor nem tudom, hogy te mit keresel itt.DDD
Ha pedig az értelmiségnek dolga a véleménynyílvánítás, akko bizony tűrni kell az ellenvéleményt is és nem 30 másodpercenként törölni, mint Orbán FB-járól.

csak egy néző 2015.12.16. 13:10:12

"Szerződés bontott Ákossal a Magyar Telekom, ezt a kommunikációs cég sajtóosztálya erősítette meg az Indexnek. Az énekes nemrég az Echo TV-ben beszélt arról, hogy szerinte a nőknek nem dolguk annyit keresni, mint a férfiaknak és a női egyenjogúság nem egyezik a normalitással. Az énekes ma és a holnap is nagykoncertre készül a Budapest Arénában, amit az előadó egyik főszponzora, a Magyar Telekom is támogatott volna.
"A Magyar Telekom Csoport szerződést bontott Ákossal, erről az előadóművészt ma délelőtt írásban tájékoztattuk."

Cumika van Ákoska. De talán nem fogsz éhen halni, majd besegít az asszony is.
süti beállítások módosítása