A magán(y)ember tragédiája: Orbán Viktornak lenni Göncz Árpád temetésén

H_A Címkék: gyász temetés megvetés Orbán Viktor Lévai Anikó Göncz Árpád2015.11.07. 20:32

Két nappal ezelőtt arra gondoltam, és arra nézve fogalmaztam meg költői kérdést, vajon lehetséges-e, hogy Göncz Árpád temetése kizárólag Göncz Árpádról szóljon? Kérdésem, egyben kívánságom-óhajom meghallgattatott. Bár csak a Duna Televízió közvetítését követve tudtam megadni a végtisztességet a volt államfőnek, értetlenül állok az utólagos fanyalgások előtt. Amely fanyalgások koherens folytatásai a temetést megelőzőeknek, amelyek tudni vélik: mit szeretett volna egészen pontosan Göncz Árpád, mennyire megalkuvónak bizonyult a család az elhangzó beszédek tekintetében, kinek volt joga ott lenni, kit kellett volna megakadályozni abban, hogy a lábát ne tehesse be az Óbudai temetőbe, kinek az akarata érvényesült, „ki jött ki jól” az esemény nyomán, és ki maradt alul.

Nincs szép temetés, de ha van olyan, amely az elhunyt iránti tiszteletről és szeretetről szól, akkor ez mindenképpen az volt. Leginkább azért, mert az egyszerű emberek gyászoló tömegének tisztelete Göncz Árpád iránt, felülírta az úgynevezett nem kívánatos személyek iránti, fütyüléssel, sípolással, fújjolással leírható agresszív megnyilvánulásokban testet öltő, esetenként teljesen jogos megvetést. Amelynek mindenhol minden egyes nap helye van, a legkevésbé egy ilyen eseményen, a legkevésbé ezen az eseményen. Egyáltalán nem volt, és ma sincs hiányérzetem az égető aktuálpolitikai kérdések sorjázásának elmaradása miatt, kifejezetten örülök annak, hogy az Orbán-gyűlölő, önjelölt igazságosztók végül nem jutottak szóhoz, és sajnálom azokat, akiknek kicsinyes frusztrációi csak a politikai győztesek és legyőzöttek dichotómiájában képes november 6-ára reflektálni.

Mivel úgy érzem, hogy Göncz Árpád temetése maximálisan a végtisztességről szólt, a járulékos, tegnap teljesen jelentéktelen történésekről ma már nyugodt szívvel engedek meg magamnak néhány gondolatot. Igen, én is láttam azt a videót, amelyen a hatalom magányosságába öltözött, kényszeredett gesztusokkal küzdő Orbán-házaspár, azaz két szánalmas magán(y)ember látható. Szimbolikusan szomorú, ezer szónál is beszédesebb képsorok ezek még akkor is, ha egyáltalán nem sajnálni szándékozom az érintettet. És ehhez még szólnom sem kell a képbe belelógó, elmaradhatatlan médiatestőr Havasi Bertalanról, a vérszegény, számon kérő beszólásról, az egyszerű emberek „fújj, menjünk innen gyorsan” típusú csoportképből való kimenekülésről.

Mindenkinek megnyugtatásul, akinek ma is ökölbe szorul a keze és afölött fintorog, hogy ebből is a miniszterelnök elvtárs jött ki jól, még akkor is, ha egy szál rózsára sem tellett, nemhogy megvárni a végső nyugalomra helyezés pillanatát: hihetetlenül kínos dolog manapság Orbán Viktornak lenni, és ez Göncz Árpád temetésén éles reflektorfénybe került. Akkor is kínos lett volna, ha nem megy el, ám így is azzá vált, hogy jelen volt. Ha a pódiumon ült volna azért, de mert hátul ácsorgott, így is. És nem, nem azért, mert egyébként ne lehetett volna joga, sőt kötelezettsége ott lenni: ilyet semmilyen végrendelet nem tartalmazott, még a Göncz Árpádé sem.

goncz-temetese-orban-e1446821606500-1024x575.jpg

Némiképp a sors iróniája, másfelől logikus magától értetődőség az, hogy az ezeregy beszólásnál is beszédesebb, néma, de szinte tapintható megvetés, elfordulás ezen az eseményen nyilvánult meg. Úgy, ahogy az nem nyilvánul meg az év többi napján: mert a magyar társadalom inkább kivonul, elvonul, csöndben zúgolódik, elhúzódik akkor, amikor nem Göncz Árpádot, hanem a magyar demokráciát temetik az egymást követő szürke hétköznapokon. Ez a néma, kikerülő, rezzenéstelen arcú megvetés november 6-án annak a nyilvánvaló ténynek szólt, hogy ez az ember minden erejével azt igyekszik lebontani, aminek az építésén Göncz élete nagy részében dolgozott. Nem volt irigylésre méltó életérzés Orbán Viktornak lenni ezen a temetésen.  Nem tudom, hogy a testbeszéd árulkodó, leplezésre alkalmatlan jelei kinek mit sugalltak: az elsüllyedés vágyát vagy a visszafogott agresszió gőgös megnyilvánulásait vélték fölfedezni Orbán Viktor arcán, mozdulatain, pótcselekvésnek ható izgő-mozgásain, zavart tekintetén. Nem tudom, hogy Lévai Anikó a biodíszlet, a személyi testőr szerepét töltötte be, vagy csak kellett valaki, akibe ökölbe szoruló kézzel bele lehet kapaszkodni.

Mindenestre nyomasztó volt kilépni a komfortzónából és egy olyan tömegben megpróbálni elvegyülni, ahol nem a talpnyalók hálás közönsége veszi körül, ahol Bercit is rövid pórázra kell fogni, bár tény, hogy ezúttal nem lett volna szükség a médiatestőr pattogására: a jelenlévő kultúremberek úgy kerülték a társaságát, mintha büdös lett volna. Igen, a szeretett nép úgy húzódott el a nemzeti egységet megtestesítő nép fiától, mintha leprás lett volna.

Ez pedig kellemetlenebb és kínosabb volt még annál is, hogy nem várta meg a temetés végét, hogy nem ment oda a sírhoz, és egy szál virág sem fért bele a családi költségvetésbe. Mert hol vannak már azok az idők, amikor a lábai elé omlottak az emberek, amikor boldog nyugdíjasok csókolgatták azt a kezet? Nem tudom, érti-e a szóban forgó, hogy mindez miért van, hogy miért volt olyan nyomasztó ez az egész?

Nem hiszem, hogy érti, pedig – bár valóban sikerült a legkevesebb járulékos „sérülés” nélkül kilavíroznia magát a helyzetből –, évek kitartó munkájával küzdötte magát arra a szintre, hogy mára szinte minden amit csinál, az nem csupán erkölcstelen, káros, felháborító, büntetendő, de mindenek előtt ízléstelen. Ezért került most olyan hülye helyzetbe, hogy nem tehette meg, hogy nem megy oda, de mert odament, az is legalább annyira gáz volt. Azt a légüres, megvetésben úszó teret körülötte, nem kívánom magunknak. 

Pedig csak arról van szó, hogy a mindenen és mindenkin átgázoló elvakult hatalmi mámor és gőg magányossá teszi az embert. Pontosan olyan magányossá, amilyen magányos Orbán Viktor magánember volt Göncz Árpád temetésén. Annak az embernek a temetésén, aki természetéből fakadóan – Bródy Jánossal szólva – nem tévesztette össze a szeretet hatalmát a hatalom szeretetével. Annak az embernek a temetésén, aki szerető, de szigorú és tekintélyt parancsoló apa és közméltóság volt. Aki nem ok nélkül osztogatta a kokikat és sallérokat úgy, hogy közben a neki alanyi jogon kijáró szeretetért és csókokért nyújtotta a kezét, mert mi igazi kereszténydemokraták tudjuk: a Bibliában is azt írja, hogy szeresd apádat. 

Bármennyire szomorúvá is tesz Göncz Árpád halála, a magánember tegnapi magányának látványa nekem reményt ad. Hogy egyeseknek nem sikerülhet porig rombolni mindazt, aminek felépítésén mások majdnem egész életükön át dolgoztak. 

fotó: 24.hu

A bejegyzés trackback címe:

https://hacsaknem.blog.hu/api/trackback/id/tr488058030

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Éhes ló 2015.11.08. 06:09:11

Sok minden lehet kínos, ez szubjektív.
Szerintem az a kínos, ahogy az elhunyt és mécs viselkedett az elmúlt 26 évben.
A (szubjektív) véleményemmel nem vagyok egyedül, mert a pártjuk botrányok sorozatát elkövetve semmivé lett a politiaki, hatalmi, morális tőkéjükkel együtt.
Az ellenfeleik pedig erős társadalmi többségen alapuló demokratikus támogatás birtokában hajtottak fejet ellenfelük ravatalánál, bármit is képzelegjen a poster:
kozvelemenykutatok.hu
Ez van, szeretni nem kell, de tagadni és nem figyelembe venni dőreség.

búvár kondér 2015.11.08. 06:32:47

Szerintem a körülötte állók nm tudják hogy csak száraz leprája van.
Ezért állnak távol tőle.

Arthur Bloch 2015.11.08. 06:54:24

@Éhes ló: No most volt az a pillanat,amikor csak ló maradt ez a kommentelő LÓ, és nem ember!- Ez a szöveg egy temetés kapcsán igazolja a svihákságot!Milyen ember az efféle ?- Nobilitas sola est atque unica virtus...Erény és tiszta nemesség ?! Flyboy

maxval bircaman megbízott szerkesztő · http://bircahang.org 2015.11.08. 07:52:54

Ballib gágogás ez a cikk. A szerző sajnálja, hogy nem sikerült komolyabb botrányt csinálni az egészből, valamint, hogy a Göncz-család nem fogadott szót a ballib agytrösztnek és nem tiltotta ki Orbánt.

Megfontolt 2 2015.11.08. 08:32:59

Az egy kézen megszámolható elvakult ,aki idétlen megszólalásával bizonyossá tette elméje leépülést, nem a Orbánt minősíti! Az elhunyt kívánsága alapján magánemberként vett részt minden politikus ,kerülve a nagy felhajtást.
A pár ezres tömegből ez a pár szánalmas figura véleménye gyakorlatilag nulla. A M. Imréjé pedig duplán hiszen a család le akarta tiltani az oda nem illő agymosó dumát .
A választásokon dől el a többség akarta !

BitPork 2015.11.08. 09:47:14

Ismerte innen bárki is az elhunytat? Különösen a "másik" oldal képviselői? Nekem volt alkalmam találkozni és dolgozni vele. Majd akkor nyilatkozzatok ha nem hallomásra épül amit mondtok.
És több tiszteletet a halottnak, aki bármelyikőtöknél többet tett le és elismertebb minden fronton.

bierkamp 2015.11.08. 10:26:59

Hogy szakadt volna be a föld a lába alatt úgy 6 méter mélyre......és hullott volna rá....A Csuti suttyó félve kapaszkodott oldalbordájába...mert ettől félt...meg attól hogy most nem kezet csókoló tömegben áll, hanem akik szívesen pofán köpnék......Az ő temetésén sokan lesznek akik odamennek leköpni a sírhantját.....és ezt tudja is már jól......

Éhes ló 2015.11.08. 16:28:12

@Arthur Bloch: a valósággal van vitád, vagy velem?

Sok minden lehet kínos, ez szubjektív.
Szerintem az a kínos, ahogy az elhunyt és mécs viselkedett az elmúlt 26 évben.

A (szubjektív) véleményemmel nem vagyok egyedül, mert a pártjuk botrányok sorozatát elkövetve semmivé lett a politiaki, hatalmi, morális tőkéjükkel együtt.
Az ellenfeleik pedig erős társadalmi többségen alapuló demokratikus támogatás birtokában hajtottak fejet ellenfelük ravatalánál, bármit is képzelegjen a poster:
kozvelemenykutatok.hu

Ez van, szeretni nem kell, de tagadni és nem figyelembe venni dőreség.

Éhes ló 2015.11.08. 16:29:23

@Zánka: no persze.
A fenti kérdésem rád is vonatkozik: a valósággal van vitád, vagy velem?

Éhes ló 2015.11.08. 16:34:48

@BitPork: szerintem sem neked, sem nekem nem kell tojást tojnom ahhoz, hogy joggal és alappal állapítsam meg, záp-e avagy sem.

Nekem elég meggyőzőennek az szdsz bábnak az életútja és főleg a záró szakasza.
Nincs még egy k.e. akinek 3 elégtelent osztott volna ki az AB.
Neki sikerült begyűjtenie ennyit egyedül.

Az mér csak a hab az ő és mécs szartortáján, hogy öszeálltak a pufajkással az ÁVH-sok után.
No ennyit is ért.

Anna Kisfaludiné Baán 2015.11.08. 17:16:01

@bierkamp: nagy tahó vagy az már biztos, az átok remélem rád száll

BitPork 2015.11.08. 17:17:32

A tojás nem volt záp :) Aki így gondolja, sem szagló sem ízlelő érzékkel nem rendelkezik. Ha gondolod, nyithatunk vitát arról hogy az AB által meghozott döntéseknek, most milyen következményi vannak ( remélem elég ha csak a média itthoni helyzetét említem, nem részletezve a közmédiát )
Az szdsznek nem volt bábja bármennyire is szeretnék ezt sokan. Ugyanakkor érdemes lenne elgondolkodni azon amit írtam: Te vagy bárki a bírálói közül, mit tettetek le az asztalra eddig? Egyáltalán, beszéltél vele 2 szót is? Mert ha nem, akkor az általad most fennen hangoztatottak annyit nem érnek, amekkora e-környezetszennyezést okozol vele. Ha igen, akkor meg vagyok döbbenve, mert a sok jobboldali akinek Árpi bácsiról A Köztársasági elnök jut eszébe valamit rosszul tud.
www.publicus.hu/blog/goncz_arpad_a_legjobb_koztarsasagi_elnok/

búvár kondér 2015.11.08. 18:17:43

@Éhes ló: Göncz Árpád a legnagyobb magyarok egyike. Tisztesség, becsület, közvetlenség, haza és nemzet szeretet és az egész nemzetért való tettek sokasága ami az élet útját jellemzi. Göncz Árpádra csak a legnagyobb tisztelettel gondolhat minden igaz magyar ember.
..... aki másként tesz az csak valami bozgor becstelen haszonleső külföldi rendszámos volt pufajkás náci ivadék lehet.

Orbán a bokájáig sem ér föl.
Az már a nemzet szégyene hogy ilyen szerencsétlen erkölcs nélküli szar alakok merik az egyik legnagyobb magyart bántani.

Ez a nap se múlt el Rogán botrány nélkül 2015.11.08. 19:22:15

Árpibá kitiltotta Orban diktátort a saját temetéséről, mire az odament és az összes lázadozó ballibasi azonnal mély kussba vágta magát. Hiába, Orbán diktártor elvtárs tudja, hogy nem csak a saját fideszbirka cselédnépségével tehet meg azt amit akar, hanem a ballibsikkel is.

Ettől fog még ő sokáig uralkodni az alattvalóságra született magyar népen.
De persze a bukás és az elszámoltatás egy napon mégis csak jönni fog rá. De nem Árpibá temetése hozta meg a cselédség felhomályosulását.

Simor Miklós (törölt) 2015.11.08. 19:24:45

"Ez a néma, kikerülő, rezzenéstelen arcú megvetés november 6-án annak a nyilvánvaló ténynek szólt, hogy ez az ember minden erejével azt igyekszik lebontani, aminek az építésén Göncz élete nagy részében dolgozott."

Ez a mondat tökéletesen bemutatja azt, hogy a szerző semmit nem ért a hazai politikai életből. Egyrészt köztársasági elnökként Göncz Árpádnak nem volt túl sok tere építkezni. Másrészt pedig a megvetés egy szűk kisebbségtől jött, akik történetesen az ellenzék kemény magjához tartoznak. Ez olyan mintha Gyurcsány megítélését egy Fidesz-gyűlésen akarnánk lemérni. Bámulatos.

Szerintem továbbra is az volna a legjobb, ha a temetés alapján semmilyen következtetést nem akarnánk levonni.

totalnick 2015.11.08. 19:29:11

Orbánt már tisztelik nyugaton is. Az a pár agyhalott (és már valódi halott) magyar balos még rúgkapál egy picit, de a kutyát nem érdekli.

Ez a nap se múlt el Rogán botrány nélkül 2015.11.08. 19:38:27

@BitPork:"http://www.publicus.hu/blog/goncz_arpad_a_legjobb_koztarsasagi_elnok/"

Tegyük ehhez hozzá, hogy ezt ugyanaz a nép mondja, amelyik még 10 éve a közvélemyénykutatásokon azt mondta, hogy az elmúlt 100 év legnagyobb politikusa Kádár volt.

Hát ennyi tud ez a nép önmagából kihozni, rendre annak nyal, akit éppen a vezérének kiáltanak ki. Aztán csodálkozik a birka társadalom, hogy soha semmire nem vitte a történelemben. Nem úgy, mint a kinyalt seggü vezérei.

Ez a nap se múlt el Rogán botrány nélkül 2015.11.08. 19:41:37

@totalnick: "Orbánt már tisztelik nyugaton is."

A Nyugat szemete, a neonáci csürhe az amelyik élteti Orbán diktátort.

Ennek a hülye népnek megint sikerült kurvajó szövetségeseket találnia a világban!

ddi 2015.11.08. 20:24:50

A temetés kapcsán erre tellik, élvezkedni azon, hogy 3 méteres körben nem állt oda senki.. szerencsétlen... ebből nagy következtetéseket levonni...
Az ilyenek még vagy 20 éves regnálást érdemelnek Orbántól.

Kuntakintekitekinte 2015.11.08. 20:53:26

Nem baj, hogy így járt. Megérdemelte.

A problémát az az ámokfutás és rombolás okozza, amivel a beteg elméje majd bosszút áll az országon.

♔bаtyu♔ 2015.11.08. 20:53:26

@Éhes ló: "Szerintem az a kínos, ahogy az elhunyt és mécs viselkedett az elmúlt 26 évben."

Ez pontosan így van. de ez azt hiszem elég jól látszik is.

1. Göncz temetésén ezred annyian sem voltak mint Antallén, pedig "állítólag" (magyarul a ballibsi média szerint) mindenki Árpi bácsija volt.

2. Mécs "valódi" beszédét mindössze 100 "rendszerbontó" hallgatta.

♔bаtyu♔ 2015.11.08. 20:55:50

@Ez a nap se múlt el Rogán botrány nélkül: "Ettől fog még ő sokáig uralkodni az alattvalóságra született magyar népen. "

Azért ha Orbán nem azt csinálná bevándorlóügyben amit az alattvalóságra született magyar nép elvár, nagyon hamar úgy járna mint Gyurcsányod.

♔bаtyu♔ 2015.11.08. 21:00:29

@totalnick: Az tény, hogy a ballibsiknek Ny-Európában is vége lesz. Azzal együtt azt én sem gondoltam volna, hogy ott Orbán ekkora sztár lesz. Ez persze köszönhető annak is, hogy a ny-európai politikusok nagyon elmérték magukat, sőt annak is, hogy még mindig azt hiszik, uralják a bevándorló helyzetet.

Netuddki. 2015.11.08. 21:13:31

"hihetetlenül kínos dolog manapság Orbán Viktornak lenni"

Nagyon naiv vagy ha azt hiszed érdekli...

Netuddki. 2015.11.08. 21:26:53

@Kuntakintekitekinte: Ja, 100 kisvasutat, ezret. Csakazértis, még ha beledöglünk is...

Kovacs Nocraft Jozsefne 2015.11.08. 21:28:57

@Éhes ló:

Ne szépítsd a dolgot: a szadesznak soha nem volt erkölcsi tőkéje.

tralalala 2015.11.08. 21:29:37

Muhaha látom megy az erőlködés, hogy a ballibcsürhe hullarabló hozzáállását megpróbálják valahogy komoly lázadásnak eladni :D

Nem fog menni, gyerekek. Miért próbálkoztok még?

♔bаtyu♔ 2015.11.08. 21:35:41

"Akkor is kínos lett volna, ha nem megy el, ám így is azzá vált, hogy jelen volt."

Na igen, van/nincs rajta sapka.

Kovacs Nocraft Jozsefne 2015.11.08. 21:44:36

@BitPork:

"Nekem volt alkalmam találkozni és dolgozni vele. Majd akkor nyilatkozzatok ha nem hallomásra épül amit mondtok."

Elég ismerni a politikai tevékenységét. Persze ennek alapján is az emberek - pártállásuktól és egyéb dolgaiktól függően - másképp ítélik meg Gönczöt, de nehogy már emberközelből is kelljen ismerni őt ahhoz, hogy politikusként ítéletet alkothassunk róla.

Van jópár olyan negatív történelmi személy, aki magánemberként szimpatikus, sőt elragadó volt - politikusként pedig egy jellemtelen alak. Én Gönczöt magánemberként nem ismertem, ezért elhiszem neked, hogy szerinted rokonszenves ember volt. Köztársasági elnökként viszont szerintem a nullánál is kevesebb volt.

krampam 2015.11.08. 21:45:09

Jaj, kedves posztoló... Miért kell mindenbe belemagyarázni az agymenésedet? Ez már kóros.

Ferenc Füredi 2015.11.08. 21:47:23

Az ilyen éhes ló típusú állítólagos emberek miatt undorodik néha az ember belépni a facebookra.

krampam 2015.11.08. 21:49:00

Az a sok köpködő, fotózgató proli, na az a szánalmas! Felfordul tőle a gyomrom. Senkiházi népség.

krampam 2015.11.08. 21:53:27

...akik nem bírják megállni, hogy ne köpködjenek még egy temetésen is, ezzel próbálván saját jelentéktelen lényüket előtérbe tolni, hangsúlyozni.

Kuntakintekitekinte 2015.11.08. 22:01:09

@bértrollbosszantó_kovi1970:

Ne bonyolítsd túl, a gondolkodás nem az erősséged.

A lényeg:

fideSSjobbik = az emberiség genetikai selejtje

vNHM 2015.11.08. 22:09:10

Istenem, miert erzi minden kisstilû, feltökû bloggazda h megirja a maga "orbanmaganyossaga dragaarpibacsi temetesen" cimu eposzat? Annyira unalmas.
Elment mert el kellett menni a ven tetu temetesere. Ennyi. Nemsokara a masik ven tetu, sorosgyuri is ott lesz mar. Alig varom!

féregírtó 2015.11.08. 22:14:45

„Orbán abból indult ki, hogy le akartuk bontani a diktatúrát és a posztkommunista rendszert. Kiderült, hogy ez nem egy egyszerű dolog, ezen melózni kell. De az kurvára nem volt benne ebben a szövetkezésben, hogy felépítünk helyette egy másik diktatúrát.”

Simicska Lajos.

Pukka Pad 2015.11.08. 22:36:06

@BitPork: Na, ez azért enyhe túlzás. S ha a halottakat megilleti a tisztelet, megilleti az élőket is.

Kalmár 2015.11.08. 22:41:29

Orbán Viktor végtelen magányosságában a legnépszerűbb politikus az élvonalban......

Szar lehet ilyen kamu cikket írni!
Nem Orbán Viktornak lenni a szomorú, hanem Soros kutyájának!

Pukka Pad 2015.11.08. 22:52:47

Hacsaknem képes arra, hogy bármikor ámulatba ejtsen végtelen bornírtságával. Most is sikerült.

BitPork 2015.11.08. 23:13:35

Sokan összekeveritek a szezont a fazonnal. Lehet azt mondani, hogy a döntéseivel nem értetek egyet. Lehet azt mondani, hogy nem az általatok képviselt oldalon állt (ami ott marhaság, hogy a regnáló kormány támogatóinak 69%-a is Őt tartja A Köztársasági Elnöknek). De mindezt csak akkor , ha van hozzá mérhető az őt betöltő poszton, aki nem politikai oldalt szolgált.
Az hogy szerintetek a jobbat akadályozta...elmondanám nektek, hogy kis híján ordibálásba torkolló viták voltak, mert nem akarta azt tenni amit a baloldali kormányzás kért.
Nem akarok értelmetlen vitába bocsátkozni, mert nekem okom van azt mondani amit, de jól láthatóan a többség olvasott egy blogot és ez alapján mindent megenged magának.

Ballib Cenzúra · http://ballibcenzura.blog.hu/ 2015.11.08. 23:40:55

A sztori a következő...

Ballib bérbloggerek telekürtölik a netet, hogy Orbán elmegy a temetésre, annak ellenére, hogy Göncz a végakaratában direkt kérte hogy ne.

Erre kiderül, hogy hazudnak a ballib szarháziak ahogy szoktak, és Göncz nem kért ilyet senkitől.
Csak azt, hogy hivatalosan beszédet ne mondjanak.

Aztán ballib szarházi aktivisták felhívást intéznek a többi agyhalotthoz, hogy akadályozzák meg Orbán bejutását a temetésre, meghogy biztos csak a TEK-kel mert menni mert fél.

Erre odamegy a feleségével, védelem nyoma nélkül, és egyik felspanolt Gyurcsnyista se mer hozzá se szólni, csak távolról pusmogva.

Agyhalott ballibek beszopták ezt is.

Ballib Cenzúra · http://ballibcenzura.blog.hu/ 2015.11.08. 23:44:46

@BitPork:

Göncz ugyanazt csinálta amit Mádl.
Aláírt mindent az MSZP-SZDSZ-nek, és betett a Fidesznek ahol tudott.
Okés a ciklus vége fele, mikor az MSZP-SZDSZ koala kezdett kihülni, és vitatkoztak, akkor az SZDSZ nyomására pár MSZP-s törvényt is visszadobott, de ennyi.

A legfüggetlenebb köztársasági elnökünk Sólyom László volt.
Ő volt a leg hozzáértőbb is.
Göncz a legszerethetőbb volt, de egyébként egy báb volt.
A ballibek bábja.

midnight coder 2015.11.09. 06:59:24

@BitPork: "Ismerte innen bárki is az elhunytat? Különösen a "másik" oldal képviselői? Nekem volt alkalmam találkozni és dolgozni vele. Majd akkor nyilatkozzatok ha nem hallomásra épül amit mondtok."

Ilyen alapon Hitlerről sem lehetne negatív véleményt megfogalmazni. És ő is jó sokat "letett az asztralra", még ha annyira nagyon nem is szeretjük őt ezért.

midnight coder 2015.11.09. 07:00:22

@Ballib Cenzúra: Pontosan. Az egyetlen valóban független köztársasági elnök, aki azt csináta aki a dolga, eddig a Sólyom volt.

torró 2015.11.09. 07:13:05

Azok akik most azon élvezkednek, hogy egyesek még egy temetésen sem tudnak tisztességesen viselkedni, és még most is csak köpködni tudnak, azoknak fogalmuk sincs mekkora utálatot váltanak ki a jóérzésű emberekből. Bebizonyítottátok, hogy gyűlölködő senkik vagytok. Ezzel a mentalitással akartok visszajutni a hatalomba? Szerintem ez még a jobb érzésű balosokat is elgondolkoztatja.Szerencsére egyre kevesebben vagytok. Köszönjétek saját magatoknak. A temetés nem erről szól amit ti műveltek.

Nzoltan 2015.11.09. 07:29:34

@Ballib Cenzúra: A lánya meg még annál is tehetségtelenebb politikus a külügyben. A népszerűség nem egyenlő a tehetséggel.

Netuddki. 2015.11.09. 08:07:18

@Ballib Cenzúra: Az orbán amíg még szabadlábon van, oda megy temetésre ahova akar. Ez a nagy helyzet orbáncsicska. De ballibezzél csak nyugodtan, mutasd meg mennyire része vagy a fideszes tolvaj csürhének...

Netuddki. 2015.11.09. 08:09:28

@midnight coder: Hogy kerül a hitler Gönczel egy kontextusba, te ostoba tolvaj fideszdroid?

Magna cum laudeTigeri másztesz digrii 2015.11.09. 08:15:56

birka csak a negyedik kommentelő volt.
Mi történt birka elvtárs,lankad a figyelem?!

kvadrillio 2015.11.09. 08:21:05

KÁRPÓTOLTÁK A MUNKASZOLGÁLATOS ZSIDÓK LESZÁRMAZOTTAIT ??? BESZAROK !!!
Kutatás, származástól függetlenül
Jól használható, hozzáférhető forrásanyaggá tennék a kárpótlási iratokat

Kacsoh Dániel – 2015.11.09. 04:14
Politikai haszonszerzéssel riogat a DK a kárpótlási iratok áthelyezése kapcsán, állítja Rétvári Bence államtitkár. Az Igazságügyi Hivatal és a Veritas intézet között már megkezdődött az átadás-átvétel előkészítése.

Rétvári-BenceRétvári Bence (Fotó: Hegedüs Róbert)
„Elfogadhatatlannak tartom, hogy zsidóellenességgel vádolja, antiszemitának bélyegzi egy kormányzati háttérintézmény széles körű tudományos elismertségnek örvendő történész vezetőjét. Felháborítónak tartom, ahogy a Demokratikus Koalíció és Ön személy szerint olcsó politikai haszonszerzés reményében riogatja és megfélemlíti azokat a magyar zsidó honfitársainkat, akiknek emlékezetébe belevésődtek a vészkorszak borzalmai” – így reagált a DK-s Oláh Lajos írásbeli kérdésére parlamenti válaszában Rétvári Bence, az Emmi államtitkára.

A független képviselő azt kifogásolta, hogy – ahogy arról korábban beszámoltunk – a Szakály Sándor vezette Veritas Történetkutató Intézethez került tizennégyezer folyóméternyi kárpótlási irat az Igazságügyi Hivataltól (IH). Ezek között vannak az 1944 után munkaszolgálatra behívottak, illetve leszármazottaik kártalanításával kapcsolatos dokumentumok is. Emiatt korábban az Egységes Magyarországi Izraelita Hitközség is kifejezte aggályait.

Rétvári megerősítette: az áthelyezést lehetővé tevő törvénymódosítás célja, hogy levéltári érdekekre, valamint a közérdekű adatok nyilvánosságának elvére tekintettel, szakszerűen kezelt és rendszerezett, „jól használható forrásanyaggá váljék az iratanyag”. Szerinte a Veritas feladataival szorosan összefügg a kárpótlási dokumentumok kezelése, feldolgozása. Az intézet ezt a munkát az IH szakembereit alkalmazva, az iratanyag jelenlegi őrzési helyén végzi el, s a hivatkozott szabályozás minden kárpótlási anyagot érint, függetlenül attól, hogy az érintett személy milyen származású, vallású, világnézetű – közölte Rétvári.

Lapunknak korábban Marinovich Endre, a Veritas tudományos főigazgató-helyettese úgy nyilatkozott, reméli, hogy egy év alatt sikerül rendszerezni és megfelelően elhelyezni a digitalizálásra is váró, felbecsülhetetlen forrásértékű dokumentumokat. A jórészt másolatokból álló állomány jelenleg egy Fehérvári úti ipartelepen van, az IH-val pedig már megkezdődött az átadás-átvétel előkészítése. Innen egyébként mindenképpen el kell szállítani az anyagot, ám a megfelelő helyszínről – a kormány döntése szerint– a Miniszterelnökségnek és a Nemzeti Fejlesztési Minisztériumnak kell gondoskodnia.
- See more at: magyarhirlap.hu/cikk/39860/Kutatas_szarmazastol_fuggetlenul#sthash.tSrsvBLl.dpuf
ÉS EHHEZ SENKI, SENKI NEM SZÓLT HOZZÁ ??? MIJAFASZNAK, ÉS MIBŐL IS KÁRPÓTOLTÁK A LESZÁRMAZOTTAKAT ?????????????? A NYOMORGÓ MAGYAR EMBEREKNEK SZÁNT MILLIÁRDOKBÓL ??????????? A KURVA ANYJUKAT EZEKNEK A ROHADT, KAPZSI ZSIDÓKNAK !!!

kvadrillio 2015.11.09. 08:22:04

HOGY AZ A BÜDÖS, ROHADT, KUJRVA ISTEN BAssza meg ezt a rohadt, öne,légül,t, cezaromániás maghyar társadalmat kizsigerelő orbán-kormányt !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

kvadrillio 2015.11.09. 08:25:00

ezért halnak ki a magyar falvak magyar lakói, fagynak meg lakásaikban pénztelenség, munkahely hiánya miatt, MERT EZ A ROHADT KORMÁNY MINDEN UNIÓS PÉNZT, MILLIÁRDOKAT, INGATLANOKAT, INGYEN-FÖLDEKET A ZSIDÓKRA ÉS AZOK LESZÁRMAZOTTAIRA KÖLT !!!

kvadrillio 2015.11.09. 08:28:54

ha az orbán-kormány a zsidók kormánya, ÉS CSAKIS A ZSIDÓK KORMÁNYA, KÖLTÖZZÖN KI IZRAELBE ÉS NE ITT, A MAGYAROK SZÜLŐHAZÁJÁBAN MAGYARORSZÁGON RENESZÁNSZOZZON !!!!!!!!!!!!! MÉLYNYOMORBA, HALÁLBA TASZÍTVA A MAGYAR LAKOSSÁGOT ! EZ ITT A MAGYAR TÁRSADALOM SZÜLŐHAZÁJA !
HÜLYE ORBÁNKA...

BitPork 2015.11.09. 08:40:06

@Ballib Cenzúra: Sólyom személyében alkalmatlan volt a feladatra. Pont azt felejtette el amit Göncz csinált- nevesen hogy mindenkit képviseljen. És sem az elején sem a végén nem volt báb senki. Egyszerűen józanul az emberek érdekeit vette figyelembe. (azért sokak akik itt a taxisblokádot emlegetik kíváncsi lennék most mit mondanának, ha akkor nem megegyeznek, hanem lövetnek? )
Sólyom különben egy viccként indult, az tudtad? Kuncze a parlament folyosóján beszélgetett pár Fideszessel, amikor közülük vki bemondta, hogy ha már senkit nem akar a baloldal elfogadni akkor nem marad más csak Sólyom. És csak így lett kelnök.

BitPork 2015.11.09. 08:41:53

@midnight coder: Maga az összehasonlítás is csak téged minősít( de ha baloldali vetné fel is ugyanez a helyzet )

Aranyi Gábor 2015.11.09. 08:53:25

@Éhes ló: A Zsindexet, a 4!-t, a HVG-t, a Néphazit/Népfaszit, Klubrádiót, Tel-Aviv2-t, retekklubot stb. EZÉRT FIZETIK. Ahelyett, hogy visszakézből betiltanák - úgyis azt visítja az összes globálkufár, hogy itten illibeáis/totális média- és egyéb diktatúra van, szögesdróttal, cigány szegregációval stb., ahogy illik. Itt kérem kizárólag a DEMOKRATIKUss Koalalúzió meg a Vele Se Nem Együtt a demokratikus, amikor ötödmagával kiáll ötölni-hatolni, 56-olni, Gubancot újratemetni... Hol egy migráns, hadd erőszakoltassam meg vele Gubanc Kangát! Csak, hogy le ne fasisztázzanak... Ötpercentként.

Ballib Cenzúra · http://ballibcenzura.blog.hu/ 2015.11.09. 08:56:21

@BitPork:

Teljesen egyértelmű hogy a taxisblokádot az SZDSZ szervezte, és Göncz az SZDSZ bábja volt.
A ballibek nem nagyon szeretik, ha nem ők kormányoznak, nem őket választják meg demokratikusan, és rendszeresen lenyomnak egy-két pucccs kísérletet, a jobboldali kormányok megbuktatására.

Aranyi Gábor 2015.11.09. 08:57:01

@BitPork: Aha. Áruld már el, mennyit kapott azért, h. eljárási kegyelemben részesítse a romaügyi főcigányt, letöltött szabadságvesztés után?! És hogy mit tudhat ez a fehérjekupac, hogy 30 évre titkos az ügye, de még mindig ő felel a pénzosztásért?? Ja, meg miért is kegyelmezett volna meg a Kunosnak? Csak nem azért, mert az is zsidó, és nem tudta szegény, hogy nem szabad átolvasztott arannyal kereskedni magánszemélynek...

Ballib Cenzúra · http://ballibcenzura.blog.hu/ 2015.11.09. 08:58:17

@Aranyi Gábor:

A liberalizmus egy műszó. A jelenleg használt politikai értelmében legalábbis bizonyosan az.
A szó eredeti értelmében vett szabadság utáni vágy, minden ember sajátja, kivétel nélkül.

A liberalizmust jelen esetben semmi másra nem használják, csak arra, hogy megerőszakolják a demokráciát.
Hogy olyan dolgokat nyomjanak le a tömegek torkán, amit demokratikus keretek között soha senki nem tudna lenyomni.

A liberalizmus ilyenformán a demokrácia legnagyobb ellensége.
Amit nem tudnak lenyomni a tömegek torkán a "liberálisok", azt lenyomják a liberalizmusra, "szabadságra" hiavtkozva.

Tehát a liberalizmus köntösébe csomagolt verbális, politikai, és fizikai agresszióval erőltetitek az emberekre a marhaságaitokat, a migráns imádattól, a multikultúrális Európán keresztül, a nemzetállamok megszüntetéséig.

2015.11.09. 09:59:20

@Éhes ló:

"A (szubjektív) véleményemmel nem vagyok egyedül,"

Orbán Viktor (tudod ő te Istened) nem támogatja ezen szubjektív véleményedet.
És Isten véleményével szembemenni elég nagy ostobaság "barátom".

nakivagyok 2015.11.09. 11:04:47

@vNHM: Én is várom hogy az ilyen tetük mint te, minél hamarabb eltünjenek a fold szinéről.Csak sajnos, ti valami oknál fogva erősebbek vagytok, na nem az eszetekkel,szivetekkel, gondolkodásmódotokkal csak egyszerüen a szemétségetekkel!

nnnnnnnn 2015.11.09. 11:13:51

ez az írás nekem inkább a poszter tragédiáját mutatja. elhalt agysejtekkel magányosan gyűlöli szombat este orbánt. más ilyenkor a családjával van, dugja a nőjét, bulizik a haverokkal, stb. ez meg ül, pötyögi magából az orbángyűlöletét, és ez neki a program. nem irígylem a szar életét :D

seahawks 2015.11.09. 11:14:24

szerintem neki nem ciki ez. élvezi minden pillanatát.

Dr. Smit Pal.... 2015.11.09. 11:36:14

@vNHM: Ja ez nyolcadik ilyen jaj szegeny Orban, mert mindenki gyuloli a maganyos diktatort post. Mikozben jelenleg Europa legnepszerubb politikusa, a 40 millio Lengyel is gyakorlatilag ra szavazott.

Ciklon Bé importör 2015.11.09. 12:11:57

@jágör68: Ja abbol felvetelbol, inkabb ugy nezki, hogy arpibacsi volt maganyos, mert az egesz orszag gyulolte mar 92-ben is.

cardiobascularis 2015.11.09. 12:18:58

@Éhes ló:
Na igen, biztos nagyon kínos dolgokat tett, azért volt folyamatosan 80% fölötti (olykor majdnem 90%-os) népszerűsége államfőként.
(Viktorodé valahol 30% körül van, azaz még a fideszesek közül is sokan vannak, akik - a tőled kevésbé megvezethető hülyék - nem szeretik.)
Ami azt jelenti, hogy még a nem hozzád hasonló mértékben súlyosan agyhiányos fideszesek is szerették.

Persze a hülye nép, azt kellene lecserélni.

cardiobascularis 2015.11.09. 12:20:00

@Ez a nap se múlt el Rogán botrány nélkül:
Göncz demokrata volt, ezért nem tiltott ki senkit a temetéséről.

Mindössze nem kért állami temetést.

cardiobascularis 2015.11.09. 12:23:43

@Ez a nap se múlt el Rogán botrány nélkül:
" ezt ugyanaz a nép mondja, amelyik még 10 éve a közvélemyénykutatásokon azt mondta, hogy az elmúlt 100 év legnagyobb politikusa Kádár volt"

És nem alaptalanul mondja.
Az ország lakosságának ugyanis az elmúlt 100, de inkább 1000 évben bizony Kádár tette a legtöbb jót.
Ő ugyanis nem lopta el az ország vagyonát, mint Viktorod a sok száz milliárdot.
És vidéken a népet nem lehet megvezetni, mint Pesten a sok magát értelmiséginek mondó idiótát: ők azt látják, hogy akkor jól éltek, ma meg szarul.

A többi csak rizsa.

cardiobascularis 2015.11.09. 12:26:42

@Ez a nap se múlt el Rogán botrány nélkül:
"A Nyugat szemete, a neonáci csürhe az amelyik élteti Orbán diktátort."

Ez mondjuk nem igaz, a menekültügy miatt tisztelik bizony sok helyen. Ebben teljes mértékben neki volt igaza (nem véletlen, hogy a nemrég még őt szidó országok is nekiálltak kerítést építeni), a baloldal nagyon elbaszta, valójában Orbánt az béna, töketlen, cselekvésképtelen ellenzék sokkal jobban segíti, mint a saját balfasz emberei.

cardiobascularis 2015.11.09. 12:31:11

@Kovacs Nocraft Jozsefne:
Hát igen, mondjuk biztos kevesebb volt nullánál, mert az egyetlen olyan köztársasági elnök volt, aki valóban az volt, aminek egy köztársasági elnöknek lennie kell: megtestesíteni az ország egységét.

Ez rajta kívül senkinek sem sikerült, még Mádlnak sem, aki mindenképpen a második volt e téren, csak már egy Fidesz-árokásós időszakban.

A smitplagi- meg Áder-féle meleg szarig nyelvelő seggnyalókról ne is beszéljünk.

cardiobascularis 2015.11.09. 12:33:12

@Kalmár:
És mekkora is a népszerűsége? 35%?
Ez csak azt mutatja, hogy a sok választható szar közül őt utálják a legkevésbé, nem azt, hogy szeretik.

♔bаtyu♔ 2015.11.09. 12:33:21

@cardiobascularis: Ennek a csókának némileg több időbe kerül majd a kapu szárnyakkal-t kerítésnek nevezni, mint a többi hasonlónak. :DDDDDD

FikkFakk 2015.11.09. 12:34:38

A ballib oldal próbál szeretett elnöke halálából is politikát kovácsolni....
Sajnáljátok, hogy nem lett a temetésből botrány, amit viktorra lehetne kenni.
Megjelent, tehát nem lehet ájvékolni.

Nem szerették ott a megjelent párszázak... akkor ebből kell fikacikket írni.

Többet ártotok ti saját magatoknak, mint amennyit viktor népszerűsége árt nektek.

♔bаtyu♔ 2015.11.09. 12:35:54

@cardiobascularis: Na most Göncz nem testesítette meg az ország egységét, legfeljebb csak addig, ameddig ki nem ismerték.

Ha így lett volna, többen lettek volna a temetésén mint annak idején Antallén. Ha egy vesszük, akkor ez inkább Antall volt, akiben épp ezt értékelték, hogy mindenki miniszterelnöke akart lenni.

cardiobascularis 2015.11.09. 12:37:22

@Dr. Smit Pal....:
"Mikozben jelenleg Europa legnepszerubb politikusa"

Ezt az évezred viccének szántad?
Elég szánalmasra sikerült.

♔bаtyu♔ 2015.11.09. 12:39:37

@FikkFakk: Úgy látom, nem igazán képesek eldönteni mi lett volna nekik politikailag hasznosabb, ha Orbán megjelenik, vagy ha nem jelenik meg.

Ezért inkább mindkettő, ezt tükrözi a blogger mondata is: " Akkor is kínos lett volna, ha nem megy el, ám így is azzá vált, hogy jelen volt. "

Pedig egyik sem, valójában a ballibsiket annyira leszarja a nép, mellékesen amúgy Arpibácsit is, hogy ez tökmindegy.

cardiobascularis 2015.11.09. 12:39:43

@♔bаtyu♔:
Antall hivatali idejében halt meg, Göncz meg 15 évvel később, visszavonultan.
Ha nem bírod felfogni, hogy ez mit jelent, sajnállak.

Bizony Göncz volt az egyetlen, aki megtestesítette az ország egységét, és végig 80% fölött volt a népszerűsége.
Akkor és azóta sem ért senki még csak a közelébe sem.

Anselmo 2015.11.09. 12:41:07

érzek egy pici elfogultságot ebben az írásban

Kovacs Nocraft Jozsefne 2015.11.09. 13:03:35

@cardiobascularis:

"az egyetlen olyan köztársasági elnök volt, aki valóban az volt, aminek egy köztársasági elnöknek lennie kell: megtestesíteni az ország egységét."

Ebben én erősen kételkedem.

"A smitplagi- meg Áder-féle meleg szarig nyelvelő seggnyalókról ne is beszéljünk."

Rájuk tényleg nem érdemes szót vesztegetni. Áder még időnként próbál adni a látszatra, de smitpál még ezzel sem törődött.

"Na igen, biztos nagyon kínos dolgokat tett, azért volt folyamatosan 80% fölötti (olykor majdnem 90%-os) népszerűsége államfőként.
(Viktorodé valahol 30% körül van, azaz még a fideszesek közül is sokan vannak, akik - a tőled kevésbé megvezethető hülyék - nem szeretik.)"

Nem fair összehasonlítani egy jórészt hatalom nélküli államfő és egy miniszterelnök népszerűségét. Úgy főként nem, hogy Göncz a "rendszerváltás" utáni eufórikus időszakban volt államfő.

♔bаtyu♔ 2015.11.09. 13:12:38

@Kovacs Nocraft Jozsefne: Szerintem az egész intézmény egy baromság. Elviekben azt a célt szolgálja, hogy legyen valamiféle ellensúly, de értelmetlen, hiszen a megválasztott felelős a kormány. Az alkotmánybíróság dettó.

4 évente nem ezeket méri meg a nép, hanem a kormányt. nyilván ezért is van az, hogy a KE szerepe névleges, ezért nincs szükség rá.

Ilyen alapon jobb lenne egy király, az legalább vonzaná a turistákat.

cardiobascularis 2015.11.09. 13:22:12

@Kovacs Nocraft Jozsefne:
Azért 10 évig volt államelnök, és a 10. év végére ez az eufória már eléggé alábbhagyott, Orbán is tett érte nem keveset 1998-tól.

De Göncz még leköszönésekor is 81-82%-os népszerűségen állt.
Áder 55% körül van (és ezzel messze ő a legnépszerűbb politikus jelenleg).
Sólyomnak a legnépszerűbb időszakában volt 70% körüli a népszerűsége.

Orbán népszerűségén sokat dobott a bevándorlópolitikája, amiről sokan még az őt utálók is azt mondják, hogy ezt így kellett, csak korábban kellett volna meglépni. Ezzel együtt is 40% körül van a népszerűsége.

Kovacs Nocraft Jozsefne 2015.11.09. 13:34:28

@cardiobascularis:

Az első két bekezdéssel igazad van. Ám továbbra sem kelle ne egy miniszterelnök népszerűségét egy köztásrasági elnökével összehasonlítani.

@♔bаtyu♔:

"Ilyen alapon jobb lenne egy király, az legalább vonzaná a turistákat."

Nem is rossz ötlet. :D

♔bаtyu♔ 2015.11.09. 13:44:25

@Kovacs Nocraft Jozsefne: Épp olvasgattam, a lengyel hsz-eket Mo. kapcsán (gépi fordítás) és sokuknál felvetődött, hogy egyesülnie kellene a két országnak. Amit amúgy én egyáltalán nem támogatnék, de elképzelhető, hogy egy közös királynak micsoda hatása lenne, sőt pld. Szlovákia esetében.

Soha nem osztottam a libsik ótvar középkor felfogását, sőt azt gondolom, pár dologban előrébb jártak mint most mi. Pld. a régiók egyesítésében, sok középkori állam türelmesebb volt pld a zsidó vallással szemben, mint ma a libsi a kereszténnyel.

cardiobascularis 2015.11.09. 14:30:19

@Kovacs Nocraft Jozsefne:
Azért is hasonlítottam hozzá köztársasági elnököket is. :-)

turista a saját országában 2015.11.09. 15:04:15

Orbán gyűlöli és megveti mindazt, amit Göncz Árpád magáénak vallott és ami mellett világéletében kiállt és harcolt. Göncz Orbán ellenfele volt -még ha nyíltan soha nem is csatároztak -, s az is marad mindaddig, míg a felcsúti bűnöző is távozik az élők sorából. Ezzel Orbán pontosan tisztában van.

Orbán részvételének egyetlen oka volt: megmutatom a "Göncz Árpád-féléknek", hogy én még ezt is megcsinálhatom. Meggyalázhatom az emlékét, s belerúghatok az őt valóban gyászolni kívánókba, azzal, hogy jelen vagyok. És győzelmet arattam fölötte, az általa képviselt eszmék fölött. Ő a földben - eszménye, a '89-90-es Köztársaság lerombolva. Én kormányon, s közben felépült a liberalizmust tagadó, azzal szembehelyezkedő, azzal szemben magát meghatározni kívánó "illiberális" állam.

Voyager10 2015.11.09. 18:15:34

@maxval bircaman megbízott szerkesztő: Olvasd el még egyszer kérlek! Ha kell segítek értelmezni. Jó? ;-)

Éhes ló 2015.11.15. 22:13:18

@búvár kondér: a patkány az patkány. Ragozhatod, rághatod a férgekkel versengve ami még maradt a mocskából.Leszarjuk, veled és a politikai pöcegödörbe taszított pártotokkal együtt.

@Ferenc Füredi: a faszbúk a ti műfajotok majom. Ott mindig egymillióan vagytok a cukorhegy haverotokkal együtt.

@MikeBoy: nem vagyok a barátod ávh-s fattyú.
Viccből sem.
Orbáén a ti istenetek, mert ti keltek, fekszetek vele, minden gondolatotok körülötte forog.
Nem az enyém.
Még viccből sem.

@cardiobascularis: kozvelemenykutatok.hu
Nem látom a páretját a patkánynak.
Te hol látod?
Mesélj valami édes hazugságot, rajta!
De ha nem sikerül mesélhetnél arról, melyik k.e rendelkezik AB határozattal arról, hogy sikerült telibeszarnia az alkotmányt.
Kettővel?
Melyik k.e. titkosította a saját ügynökaktáját 50 évre?

No húzz a vérbe a haverjaiddal együtt a patkányotok után!

Kobaki 2015.11.16. 13:35:11

@Éhes ló:
Szar idők szar embereket szülnek. Itt vagy pl. te, aki egy temetés kapcsán patkányozol, mert egyesek mernek nem egyetérteni veled. Úriember érvel, ha pedig nincsenek érvei, hallgat. Te nem vagy úriember.

Éhes ló 2015.11.16. 18:35:57

@Kobaki: hazudozol, holott elég lett volna megértened amit magyarul írtam:
Te is mesélhetnél arról, melyik k.e rendelkezik AB határozattal arról, hogy sikerült telibeszarnia az alkotmányt.
Kettővel?
Melyik k.e. titkosította a saját ügynökaktáját 50 évre?
Helyette itt hazudozol mert neked a patkány a szíved csücske.
Utóbbihoz jogod van, szerethetsz bármilyen aljas patkányt, csak legyen hozzá gyomrod, de miért kell emellé még hazudoznod is?
Ez valami kényszer a fajtádnál?
Nem bármifélke "egyetnemértés" miatt patkányozom ezt a patkányt, hanem azért, amiért a rabtársai is annak nevezték és azért, amiért patkány módjára viselkedett k.e.-ként is mint aztt feljebb is bemutattam.
Pufajkás mocsokkal feküdt össze a besógó, ez önmagában is patkányság volt.
Az AB határozatok felénk nyomós érvek a titkosított saját aktája és a rabtársai véleménye mellett, ha a tettei ezeken túl nem lettek volna elégségesek.

A magadfajtának nem akarok úriember lenni, mert a véleményetek szart sem ér, hazugok vagytok és a történelem pöcegödrében végeztétek a patkányotokkal kéz a kézben.
Ez megnyugtató.

No húzz a vérbe a haverjaiddal együtt a patkányotok után!
Abban viszont igazad van, hogy szar idők szar embereket szülnek.
Tenmagad és a kedvenced rá a példa.
Elrettentő.

rfbzs 2015.11.17. 10:43:33

@Simor Miklós: Az idézett mondat

Kobaki 2015.11.22. 20:30:56

@Éhes ló:
Gratulálok, hoztad azt a formát, amit vártam tőled!
Miután azon kívül, hogy te egy szar ember vagy, mást nem állítottam, felvilágosítanál, hol és miben hazudtam? Mert amit állítottam, az igaz: szar ember az, aki egy temetésen rászarik a ravatalra.
Remélem, a te temetéseden is ugyanez fog történni - mert megérdemled.

Egyébként meg én mondtam előbb, így te vagy a szarember bebebe! (Remélem, sikerült a színvonaladat megütnöm, ilyen mélyre még nem kellett hajolnom.)

Éhes ló 2015.11.23. 12:46:00

@Kobaki: itt (is) hazudozol, betegesen.
Én sem azért patkányozok, mert pár magadfajta nem ért velem egyet, hanem mert így becézték a fogolytársai a patkányt.

De ha már ezt (is) bebuktad, mesélhetnél arról, melyik k.e rendelkezik AB határozattal arról, hogy sikerült telibeszarnia az alkotmányt.
Kettővel?
Melyik k.e. titkosította a saját ügynökaktáját 50 évre?

Helyette itt hazudozol mert neked a patkány a szíved csücske.
Utóbbihoz jogod van, szerethetsz bármilyen aljas patkányt, csak legyen hozzá gyomrod, de miért kell emellé még hazudoznod is?

Ez valami kényszer a fajtádnál?

Nem bármifélke "egyetnemértés" miatt patkányozom ezt a patkányt, hanem azért, amiért a rabtársai is annak nevezték és azért, amiért patkány módjára viselkedett k.e.-ként is mint aztt feljebb is bemutattam.

Pufajkás mocsokkal feküdt össze a besúgó, ez önmagában is méretes patkányság volt.
Az AB határozatok felénk nyomós érvek a titkosított saját aktája és a rabtársai véleménye mellett, ha a tettei ezeken túl nem lettek volna elégségesek.

A magadfajtának nem akarok úriember lenni, mert a véleményetek szart sem ér, hazugok vagytok és a történelem pöcegödrében végeztétek a patkányotokkal kéz a kézben.
Ez megnyugtató.

No húzz a vérbe a haverjaiddal együtt a patkányotok után!
Abban viszont igazad van, hogy szar idők szar embereket szülnek.
Tenmagad és a kedvenc patkányod, meg bűntésraitok rá a példa.
Elrettentő.
süti beállítások módosítása