Sugárban hányok ettől a kereszténydemokrata csőcseléktől: csöbörből vödörbe

H_A Címkék: szégyen ellenzék népjóléti bizottság civil kezdeményezés nemzeti minimum Fidesz-KDNP Harrach Péter gyermekéhezés Csöbör Katalin2015.11.05. 01:09

Miután Harrach Péter, a magyar álkereszténydemokrácia csuhátlan-gerinctelen szolgája megcsinálta a maga undorító műsorát a gyermekéhezés felszámolásának nem támogatása ügyében, a témában szintén érintett - korábban a Fidesz színeiben, a nemzeti minimum elnevezésű civil kezdeményezésre készült javaslatot kézjegyével ellátó - Csöbör Katalin miskolci képviselő is előadta, miért természetes, hogy ő csak tévedésből írhatott alá egy ilyen szörnyűséget: 

"Az ellenzéki pártok egyre inkább kisajátították, és ma jól láthatóan a saját politikai céljaik elérésére használják a nemzeti minimum programot". 

Aki látta az Országgyűlés Népjóléti Bizottságának hétfői ülésén elhangzott többpárti szóváltásról készült felvételt, és szorult bele annyi emberség, amennyi az egész, magát kereszténydemokratának becézgető élősködő formáció tagjaiba összesen, annak a fenti soroktól ugyanúgy ökölbe szorul a keze, mint Harrach ájtatos, pofátlan megnyilatkozásától. Akkor is, ha fogalma nincs arról, ki a frász az a Csöbör Katalin. Pedig ő is "valaki" és tökéletesen leírható azzal a modellel, amely a Fidesz saját embereihez való viszonyát ragadja meg. Ugyanis - minő véletlen - a Csöbör Família Kft. sem maradt ki a jóból: tavaly márciusi hírek szerint az egyébként névtelen honanya férjének hat darab trafikot sikerült bezsákolni, amihez neki természetesen semmi köze nem volt. Csöbör Katalin továbbá megbízható papagájkommandósként tolja a kormány migráns mantráját, miszerint  Európa bádogkontinenssé, sátortáborrá fog válni a hatalmas migráció miatt, ha nem védi meg határait.

Azon kívül tehát, hogy 50 éves, és egy hónappal ezelőtt még közösségi oldalán népszerűsítette a nemzeti minimum civil kezdeményezést, semmi említésre méltó nem fűződik a nevéhez, de ezt most jó lesz megjegyezni: Csöbör egyetért Harrachhal, mert legyen szó bármilyen nemes ténykedésről, amihez a baloldal adja a nevét, arra a Fidesz-KDNP-nek zsigerből köpnie kell. Tehát Csöbör Katalin a köpönyeg elvárt forgatási sebességéhez felzárkózva visszavonta támogatását, mert ez a javaslat már nem az a javaslat, miután valamennyi ellenzéki párt is támogatja. 

Nos, a statisztikai értelemben nem létező, de élet-halál urát játszó KDNP ízléstelen fanyalgása után, immár a nagyobbik kormánypárt is világossá tette: nincs az a gyermekéhezés, amely miatt önmagukat mindenfajta gyászos pártérdekek fölé helyezve, egyszerűen csak valami emberi hozzállást képesek lennének kipréselni magukból. Csöbör Katalin egy újabb példa arra, hogy e morális dimenzióban megrajzolhatatlan és mérhetetlen hatalom berkeiből végérvényesen eltűntek a jóízlésű emberek, és maradtak a szemforgató gyökerek. 

csobor.jpgCsöbör Katalin középen, világosban és szőkében: akkor még támogatta, amit ma már nem (fotó: nol.hu)

Csöbör Katalin, a maga hat (?) családi trafikjával és a szavakat egymás után helyezni képes, hasbeszélő üzemmódjával a Fidesz holdudvarában időről-időre előbukkanó hülyepicsák nem éppen néptelen táborát gazdagítja. Fogalmam nincs, hogy az ilyen elvtelen, ostoba libákat hol tenyészti a Fidesz-KDNP, fogalmam nincs, hogyan fejlődhet valaki erre az irritálóan sötét szintre. Csak azért kötelező megjegyezni most a nevét, hogy ha majd egyszer mégiscsak megnyomjuk azt az újraindítás gombot az ország vezérlőpultján, ő is oda kerüljön, ahova munkássága alapján kerülnie kell. El nem tudom képzelni mi lenne, ha a kormány számára nem a legfontosabb célkitűzés lenne a magyar családok támogatása, és nem tenne meg mindent a gyermekéhezés megszűntetéséért, ahogy azt lépten-nyomon - most is - óbégatja. Mi lenne, ha nem a Fidesz kormány tette volna a legtöbbet a világon azért, hogy ne éhezzen a magyar gyermek? És mi lenne, ha ezek az emberszerű lények nem a szülők felelőtlenségét emlegetnék a hétvégén, szünidőben tartósan éhező gyermekek kapcsán, ha már a Fidesz-kormány nagylelkűen megoldotta, hogy hét közben ne éhezzenek (annyira)?

Mivel az éhező gyermekek szülei valószínűleg ők maguk is elég éhesek, és elkeseredettek ahhoz, hogy tömött sorokban a parlament előtt rázzák az öklüket e vérlázító kormányzati arrogancia láttán, szögezzük le: a mélyszegénységben élőknek a legalacsonyabb az érdekérvényesítő képességük, ezzel él vissza a szemünk láttára most is ez a szemét, erkölcstelen bagázs (hogy Érpatakról és a hasonló példákról ne is beszéljünk). 

Nyilván mindenkinek megvan a maga felelőssége annak a helyzetnek a kialakulásában, amiben adott pillanatban vegetálni kényszerül, de két hangaztos ígéret és ájtatos dícshimnusz között azért remélem az elcseszett szociális rendszer, a megnyirbált támogatások, a vaós munkanélküliség, a közmunka 22-es csapdája, vagy a családok jövedelemteremtő képességének hiánya (mint pártigazságoktól független tények) kapcsán Gyurcsány és az elmúlt nyolc év legalább kimarad a verbális köpönyegforgatás szórásából.  

A képlet egyszerű: Orbán Harrachok és Csöbör Katalinok szakmai hozzáértésére és empátiájára épülő politikájának egésze a falig elmenő hatalmi logika megtestesítője. Ha ezt a réteget lehámozzuk róla, nem marad más, mint a nagy semmi. A tartalmatlan, sehova nem vezető, tátongó légüres tér. A Fidesz-KDNP névre hallgató torz kreatúra sajátja, hogy mindig csak másokkal szemben hajlandó magát definiálni, és véletlenül sem elvek, szakmai érvek, netán morális szempontok mentén. Csöbör Katalin eme elbaszott ország nyakán ülő, saját lábon álló politikai csőcselékének a megtestesítője, amely képtelen elvonatkoztatni attól, hogy ki támogat egy minden körülmények között támogatandó elképzelést. 

Kedves Csöbör elvtársnő! Mekkora impertinencia szükségeltetik ahhoz, hogy ön és pártja keresztbe tegyen egy olyan programnak, amely a gyermekéhezés felszámolására kínál megoldást? Van-e a szégyennek ennél mélyebb szintje és bugyra? Az ön végtelenül primitív agya felfogja-e vajon, hogy nem az ellenzékkel basznak ki most éppen már megint, hanem az éhező gyerekekkel? Önök tényleg komolyan gondolják, hogy gyermekek nélkülözése az olcsó pártszimpátia kérdésévé degradálható? És mi lett volna, ha az ellenzéki pártok a pedofília ellen, vagy az élethez való jog mellett álltak volna ki civil unszolásra? Akkor most be kéne vezetni, illetve el kellene törölni ezeket?

Kulturális antropológia diplomája dacára valószínűleg nem érti, mi a probléma, úgyhogy hagyjuk, a gyengébbek kedvéért közelítsük meg máshonnan. Egy tartósan éhező gyermek pont magasról leszarja, hogy éppen ki van kormányon, és ki ellenzékben. Egy egzisztenciálisan fenyegetett gyermeket egyáltalán nem érdekli, hogy azok ott fent miként akarnak (rá hivatkozva) egymásnak jól beinteni. Egy éhes gyermeket nem lehet jóllakatni azzal, hogy a rossz bácsik akarták, hogy ő egyen, de mi ezt nem engedhetjük, mert mégiscsak ők a rossz bácsik. Csöbör kartársnő! Nem tiltakozni kell, hanem a jó kezdeményezés élére állni akkor is, ha a gyűlölt ellenfél is helyesli azt. Igaz, hogy az ostoba véglényekből építkező struktúra nem díjazza az effajta állásfoglalásokat, és a trafikokban-földekben-elnyert pályázatokban-pénzekben mérhető érvenyesülés útja is nehezebb.

Tudom, és meg is értem: azt mégsem mondhatják, hogy elkúrták a pénzt stadionra, kisvasútra, gyűlöletkampányra, konzultációra, Matolcsy urizálására, Mészáros Lőrinc gyarapodására, Orbán és Tiborcz saját lábon állására, miközben a gyermekéheztetés(!) lassan hungarikummá érik. Értem és megértem: azt sem mondhatják, hogy elloptak lassan mindent, ami ellopható volt, mert közben meg a narancsködbe  burkolt agyú fanatikusoknak is kell valami emészthető indok erre a gyalázatra. 

De ha már képtelen másra, mint a pártutasítás gondolkodás nélküli visszaböfögésére, jól jegyezze meg: arra nincs mentség, hogy valaki elutasítja a gyermekéhezés felszámolására tett, gennyes ideológiáktól független kezdeményezést saját kicsinyes, rohadó pártjának védhetetlen érdekei miatt. Ráadásul úgy, hogy egy hónappal ezelőtt még támogatta. De tudja mégis mi a legszebb? Hogy az ellenzék fel is ajánlotta, hogy átadja szívesen a lehetőséget, az ötletet, nyújtsák be önök a javaslatot a saját aranyba foglalt nevük alatt, csak végre tegyenek már valamit a pofázás helyett. Tudja mi a leggyönyörűbb ebben? Hogy önök ezt is elutasították. Mert önök, a nagyon nemzeti, nagyon keresztény népségek úgy rettegnek megélhetésileg és pártérdekileg a muzulmán-terrorista bevándorlóktól, hogy közben saját keresztény, magyar gyermekeik éhezéséből is propaganda-kérdést generálnak ahelyett, hogy tegnap nekiálltak volna felszámolni azt. 

Ne kerülgessük a lényeget: az előttem szólókhoz hasonlóan én is sugárban hányok önöktől, és ettől a fekélyes kereszténydemokráciától, amit kisajátítottak és képviselnek. Csöbörből vödörbe. A Harrachtól Csöbörig vezető tengely mentén végig. 

A bejegyzés trackback címe:

https://hacsaknem.blog.hu/api/trackback/id/tr148050668

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

2015.11.05. 05:16:29

Agyficam

Tisztelt férfitársaim. Gondolom heves tiltakozást váltana ki Önökből, ha közölnék önökkel, hogy ezentúl a szomszéd, vagy valamely ismeretlen ember gyermeke után gyerektartást kell fizetnie!
Pedig fizet. Nemcsak gyerektartást, de még szülőtartást is! Csak családi pótlék, és munkanélküli segély, jövedelempótló támogatás, rendszeres szociális segély, nevelési támogatás, stb. címen fizeti a mások által csinált gyermek után Önre lőcsölt gyerek, és szülőtartást! Miért? És meddig? Csak. Állampolgári fegyelemből és államvezetői bölcsességből. Már amennyire ezt bölcsességnek lehet nevezni. (Én inkább ostobaságnak nevezném!) Mert mások valamikor kitalálták, hogy olcsóbb az alacsonyan tartott (éhbér) mellet családi pótlékot adni a gyermeket vállalónak, mint tisztességes bért adni valamennyi dolgozónak. Csak a bűn mindig elnyeri büntetését! Mert a magyar így saját gyereket nem vállal, csak egyet-kettőt, vagy egyet se, mert kevés a jövedelme. Mért kevés? Mert elvonják, hogy odaadják annak, akinek se munkája, se munkakedve, de van gyerekcsináló kedve, és bátorsága! Az állam a „más farkával veri a csalánt” Ő meg a sajátjával veri meg a magyart!
A magyarok pénzén, a magyar államvezetés segítségével, él és virul a magyarság sírba tevője! Ezt, így kitalálni, ehhez tényleg szocialista szakértelem kellet!
Nyomtatás
E-mail küldése
Új hozzászólás

Olvasták: 361
Hozzászólások: 0

Csúszda

A csúszda még az előző vezetés alatt épült. Nálunk minden, ami jó, az a jelenlegi vezetés (kormány) érdeme, ami rossz, az a Múlt (a régi Vezetés hibája, hozzá nem értése, b? Ne) stb. a bíráló vérmérséklete és tetszése szerint behelyettesítendő.
Mert ez még egy kicsike, zsenge demokrácia kérem. NEM lehet mindenki egyszerre, hírtelen gazdag. Annyi kis engedmény van, hogy nem egyetlen pártban lehetsz "Elvtárs", hanem többen. De ez rontja az esélyeket is. Mert az, az egy, volt az Abszolút nyerő. De ma melyik a nyerő Ki tudja? Minden a választáson múlik, a választás meg a félrevezetésen. A választás után meg Jön a csúszda. Előzékenyen beleültetnek és siklasz lefelé. Riadtan, kétségbeesetten. Esetleg tesznek alád egy végkielégítés párnát, hogy ne üsd meg magad, (és ne ordíts) nagyon. A lecsúszás elkerülhetetlen és az óhajtott szabadságba vezet. Szabad leszel! Nem kell dolgozni, menned, AZT teszed, Amit akarsz. Sétálhatsz munkát keresni, felkeresheted a rokonaid, ismerőseid segítséget kérő könyörgő szemmel. Kirándulhatsz a természetbe, ha ismered a gombát, gombát szedni. Megismered a lakókörnyezetedet hullámpapír, üvegbetét után kutatva, végigjárod a kukákat, kocsmákat. Szabad a szabadban éjszakáznod. Nagyszámú Új ismeretségre teszel szert. Rájössz, hogy Az eddig lenézett páriák sem bűnőzők, hanem megélni akaró emberek, mint te! Nekik ezt adta szabadság meg a demokrácia: a, korlátlan lehetőséget a megélhetésre.
Az igazi korlátot nem látod meg. Te nem jutsz pártkasszához, szakértői, tanácsadói honoráriumhoz. Pedig igazi gyakorlati-tapasztalati szakértője vagy a nyomornak ES Volna néhány tanácsod ARRA nézve az, hogy vezetőid mit vezessenek (Lovat, ökröt, szamarat) ORSZÁG helyett. Példa forrása: Félő, hogy hozzáértésük ott hamarabb kiderülne, menta emitt, Mert ha árokba vezették a szekeret az rögtön látható! De ha mindnyájan rajta ülünk a szekerén, inkább féljük, menta látjuk a gödröt.
Csák Holmi valuta és költségvetés ostort suhogtat a fejünk felett a felkapaszkodott Kocsis, bokros teendőivel, míg le NEM taszítják onnan, menta annyi elődjét.

Gyula Ferge 2015.11.05. 20:39:19

en allami gondozott voltam sokat olvastam es ugy erzem a keresztény képmutatás a biblia tudadatos meghamisitásának a vallása talán ne legyen a humanitárus európa vezérfonala mert gyerkekek fognak éhenhalni és ha igy lesz nőket folytunk vizbe boszorkányként kétes identitusáu önmagukat kinevező férfiak lázálmai miatt
süti beállítások módosítása