László Petra és az erkölcsi nemzethalál

H_A Címkék: gyerekek bevándorlás gyűlölet operatőr menekültek embertelenség László Petra N1 tévé gáncsolás2015.09.10. 08:15

Nem mai hír, de felejthetetlen: migránsok egy csoportja kitör a röszkei táborból, és menekül. A rendőrség nem alkalmaz semmilyen kényszerítő eszközt, nincs könnygáz, nincs gumibot. Nem is szükséges. A helyszínen van egy hős magyar amazon operatőrnek álcázva, aki nem nézheti tétlenül, hogy ezek a mocskok kereket oldanak. Van, aki vallása, van, aki nemzetisége, van, aki mentelmi joga, van, aki a vak komondor, és – mint a jelen ábra is mutatja – van, aki egyszerűen a kamerája mögé bújva szabadítja ki magából az alvó szadista állatot. Ez a nő, aki az N1 szélsőséges nézetekkel azonosuló tévé egykori munkatársa, (időközben kirúgták) nemes egyszerűséggel gáncsol el egy kisgyerekes férfit, és rúg bele további két emberi lénybe, akik közül az egyik szintén gyerek. Felvételek felvételek hátán.

petra.jpg

Az eset egyetlen okból kívánja meg a továbbgondolást, amellett, hogy olyan hírnevet szerzett Magyarországnak, mint aminő Orbán Viktornak is csak néhány éves kitartó munkával sikerült. Mert pontos keresztmetszetét nyújtja annak, mennyire súlyosan kezelhetetlenné vált ez a jelenség, ami itt körülvesz. Nem kizárólag a tágabb Európában, hanem elsősorban szűkebb szép hazánkban. Pedig semmi kedvem sem egyik, sem másik oldalra állni, nem akarok emocionális túlzásokba esni, és bár nem divat mifelénk a józanész–empátia egészséges aránya, amikor a menekültkérdésről szó esik (márpedig mostanság szinte kizárólag erről esik szó), igyekszem a józan eszemről nem leesni az együtt érző, irracionális énemre.

Az elsődleges, örökzöld kérdés persze az lenne, hogy mi a gyászért rohangál több száz ember mindenféle papír nélkül az Európai Unió külső határának belső felén, és vajon kinek a feladata lett volna felkészülni erre a példátlan áradatra. Arról kellene beszélnünk, hogy beköszöntött a szeptember, és több száz menekült a kukoricaföldön vár a sorára, enni és innivaló nélkül, hogy némelyeket napok óta nem szállítják be a röszkei befogadó-állomásra, mert nincs hely, se busz, se személyzet. Normális esetben az lenne a megvitatni való téma, ki tehet arról, hogy a regisztrálás egy tortúra, és semmiféle bizonyosság nincs azzal kapcsolatban, hogy mikor lehet innen továbbállni, és közben kurva hidegek az éjszakák. Nem arról akarok vitát nyitni, hogy kell ez nekünk vagy nem, szeretjük-e őket, miközben a lelkünk mélyén egyáltalán nem szeretjük.

Ellenben kénytelen vagyok (a saját lelki békém miatt) erről a bizonyos László Petráról, főállásban az N1 nemzeti, szélsőséges, jobbikos televízió ex-munkatársáról, mellékállásban kétgyerekes anyáról pár szót ejteni, aki olyat mutatott, amitől igazságtalanul bántalmazott hazánk újfent teljesen igazságtalanul a világsajtó címlapjaira került. Ha vicces lenne a történet, azt mondanám: nem lepődnék meg azon, hogy az N1 által kirúgott munkaerőt örömmel alkalmazza a MTVA, de ez egyáltalán nem fontos. Ám a nemzeti alapon Petrával rokonszenvező fanyalgók kedvéért: két nap elteltével még mindig megpróbáltam mentséget találni számára. Nem sikerült, ugyanis sem ő, sem a kamerája nem volt veszélyben. Helyette agresszivitást és gyűlöletet láttam a szimbolikus gyűlölet védekező maszkjában kéretlenül önbíráskodó szerencsétlenen. Képtelen vagyok ennek a keresztény némbernek a jó szándékát meglátni, miszerint ő csak a lábával akarta megállítani ezeket az embereket, nehogy véletlenül a vesztükbe rohanjanak.

Úgyhogy felelősségem teljes tudatában most meghurcolom ezt a szőke, fajtiszta magyar operatőrt. Teszem ezt úgy, hogy tudom, a nemzetvédő gyűlölködés paradigmájában mindenkinek kötelessége lenne nyolc óra munka után Röszkén túlórában menekülteket hasba rugdosni, különben beáll a klinikai nemzethalál állapota. Igen, tudom, nem nagy ügy ez, mert akár a kamerával fejbe is vághatta volna, sőt meg is taposhatta volna a gyerek fejét.

Engem egyáltalán nem vigasztal, hogy azonnal elveszítette a munkáját, és amennyiben működne a magyar igazságszolgáltatás, László Petra, akár 7 év börtönbüntetést is kaphatna. Sőt, talán még a Facebook Szégyenfal sem vigasztal. Mint ahogy az sem fejezi ki maradéktalanul az érzéseimet, hogy mélységesen megvetem ezt a nőt, és szégyellem is magam helyette. Elkeserítőnek tartom ellenben, hogy vele és egyre több hozzá hasonló erkölcsi hulladékkal kell megosztanom ezt az országot, és hogy a kormány uszító propagandájának köszönhetően a menekülthullám egyértelműen és visszavonhatatlanul a radikalizmus irányába tolja el azt az egyébként is igencsak radikális indulatok által fűtött agyakat-lelkeket.

Önmagában az a tény, hogy valaki lendületből hasba rúg egy gyermeket, emberileg akkor is szégyenletes, aljas, következésképpen elítélendő gesztus volna, ha valaki nem lenne médiamunkás. Az viszont, hogy egy médiamunkás önjelölt nemzetmentővé lép elő, és nem közvetíti a történéseket, hanem ilyen gyalázatos módon kreálja azokat, az egyenesen félelmetes.

Ha ez így megy tovább, itt mindenki meg fog őrülni. Sőt, félő, hogy már régen meg vagyunk őrülve. Nem csoda, hisz ezen dolgozik hónapok kitartó munkájával egy egész kormánypropaganda gépezet. Hogy rettegjünk a menekültektől, hogy Lászó Petrákként kizárólag maszkkal felszerelve vessük rájuk megvető tekintetünket, hogy tudatosan féljünk attól, hogy megerőszakolják asszonyainkat, ránk gyújtják az országot, hogy lerohanják és elfoglalják Európát, és valamennyien megkínozva, kibelezve lámpavason fogunk lógni, midőn az iszlám igába hajtja kontinensünket.

Igen, rettegnem kellene mindettől, de én már annak is örülnék, ha nem veszíteném el a józan eszemet. Bevallom: én attól rettegek, hogy ha ez így megy tovább, 2018-ban (megint) azok jönnek, akik a László Petrák agyát és lábát az elvakult gyűlölet mérgezően ellenállhatatlan vágyával táplálják. Tudom, kevesen akarják-akarhatják, hogy ezek a tőlünk különböző kultúrájú emberek ellepjék Európát és elszívják előlük a kizárólag nekik kijáró, nemzeti magyar levegőt, de én a helyükben akkor sem rúgnám fel embertársamat, ha nincs nála gyerek. Nem akarom, hogy onnan ismerjék fel a magyar embert a nagyvilágban, hogy ő az, aki krétával betonra rajzolgató szír gyerekeket tapos szájba, vagy menekült családot dobál barátilag, petárdával.

Nincs rendben, hogy emberek menekülnek hanyatt-homlok, mindenféle papír nélkül az Európai Unió külső határának belső felén, nincs rendben, hogy az illetékes ország kormánya és hatóságai arra játszanak, hogy mikor fogy el végre ezeknek az embereknek a türelme. Nincs rendben, hogy senkinek nem érdeke, hogy megoldódjon itt bármi is. És végképp nincs rendben, hogy ebben az embertelen, istentelen helyzetben, Orbán Viktort jobbról lekörözve László Petrák viszik a magyarok hírét a nagyvilágban.

Leértünk az aljára, vagy még mindig nem? Az erkölcsi nemzethalál már nem lehet ennél lejjebb. Vagy de?

A bejegyzés trackback címe:

https://hacsaknem.blog.hu/api/trackback/id/tr617774296

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

maxval bircaman megbízott szerkesztő · http://bircahang.org 2015.09.10. 08:17:31

Mo. elleni összehangolt kampány folyik. Ennek eleme a László Petra hisztéria is.

mortullus 2015.09.10. 08:21:48

És kit érdekel, hogy bukfencezett a betolakodó a kölkével? Én pl. jót röhögtem rajta.

cca. 2015.09.10. 09:26:30

Bírom az ilyen műfelháborodást. Úgy kellett nektek ez az eset, libsik, mint egy falat kenyér.

Toadwart66 2015.09.10. 13:18:03

@mortullus: Érdekes örömforrás. Ezek az emberek háborús övezetből jöttek. Petrára valószínűleg már kimondták a halálos ítéletet, nem biztos, hogy ez annyira vicces. Ha külföldön jársz ne mond meg, hogy magyar vagy. Jobban jársz.

laci0011 2015.09.10. 18:39:44

Horogkeresztényeknél soha nem ez a legalja,mindig van lejjebb,ma még csak azt merik leírni hogy nincs jogunk a jobb élethez holnap már kihagyják a jobb szót is!

Toportyán Zsóti 2015.09.10. 18:43:33

@maxval bircaman megbízott szerkesztő: Ohrana utódja béget a száddal homofób kérődző.

2015.09.18. 06:42:44

@maxval bircaman megbízott szerkesztő: Nyelvében él a nemzet? (Szent királyunk áldásos bölcsessége nyomán! Legfeljebb!)

Magyarul beszél, gyakran sehogy máshogy. Neve román, sváb, vagy tót! Aszerint, hogy apja mi vót! Kettős keresztnevű, (A vezetéknév is keresztnév, gyengébbek kedvéért) vagy rubint, gyémánt, átverés gyanánt! Jött a szakadt, elűzött, kocsmát bérelt, harminc év, hamar milliomos lett! Később bankár, vagy gyáros, képvisel ő, politikus, miniszter akár, (milyen kár! Rákosi, Kádár, Antall) …

arsenal71 2015.11.20. 10:01:00

@mortullus: Soha ne legyen nagyobb örömöd.

arsenal71 2015.11.20. 10:02:04

@maxval bircaman megbízott szerkesztő: Ki hangolja össze bikfic? Komolyan gondolod, hogy komoly tényező Magyarország? Álmodj királylány!

arsenal71 2015.11.20. 10:54:34

@maxval bircaman főszerkesztőhelyettes: Mert tévképzeteket nem lehet cáfolni, azokat gyógyítani szokták. Neked kell bizonyítani az összeesküvést, nem fordítva. A vádlónak kell bizonyítani, nem a vádlottnak. De nincs is vádlott, csak a levegőbe beszélsz. Nálunk sem a hírekben, sem az újságokban nem kap Magyarország kiemelt szerepet. Egy ország a sok közül.
Nincs itt hisztéria. Már csendesült a némber tette miatti cirkusz, mikor megint felkavarta. Mert nem csak aljas és agresszív, hanem buta is. Amit tett azt vállalhatatlan és erkölcstelen. Ha valaki védi, az se különb. Itt lehet magyarázkodni, de megmagyarázni nem. De sajnos itt nem az a rúgás és gáncsolás a baj, mert kegyetlen egyedek mindig voltak és lesznek. A baj a magyarok elvetemült hozzáállása. Teljesen kiveszett a magyarból az emberség, és ez a legnagyobb baj.

maxval bircaman főszerkesztőhelyettes · http://bircahang.org 2015.11.20. 11:23:25

@arsenal71:

De vádolsz, hát bizonyíts! De bizonyításod csúsztatás volt.

arsenal71 2015.11.20. 11:30:41

@maxval bircaman főszerkesztőhelyettes: Ne haragudj, de erre az óvodás dologra nem vagyok vevő. Már az első hozzászólásodra sem emlékszel, ahol összeesküvéssel vádoltad meg a világot? Komolytalan, és vitára alkalmatlan vagy. De nem is vitának szántam, leírtam a véleményemet. Ezek tények, azzal nem változik semmi, ha letagadod. Ha nem akarod látni a tragikus folyamatot ami otthon történik, a te dolgod. Nekem úgy is jó.

maxval bircaman főszerkesztőhelyettes · http://bircahang.org 2015.11.20. 11:39:55

@arsenal71:

Igen, összeesküvés van, pontosabban a hatalmasok érdekei mentén mennek a folyamatok az ellenkezők ellen.

arsenal71 2015.11.20. 12:13:54

@maxval bircaman főszerkesztőhelyettes: Az, hogy minden ország a saját érdekét próbálja érvényesíteni, az természetes. Az is, ha ezek szövetséget kötnek. Ez nem összeesküvés. Viszont ha egy szövetségben valaki saját érdekében kerékkötő, az nagy baj. Ha ezért megszólják, az sem összeesküvés. Mindenki képviselheti a saját érdekét, de ezt nem handabandázással, mindenki értelmetlen sértegetésével kell csinálni. Az érdekérvényesítést okosan és udvariasan kell csinálni. Többet ér, csak nem látványos, kevesebb szavazatot hoz. De sokkal több hasznot az országnak. Persze mint látjuk, lehet populista módon is, de az sosem az ország érdeke. Keménynek kell lenni, de nem keménykedni. A politika a politikusoknak való, nem a durcás óvodásoknak. Az a köpönyegforgatás sem arathat nagy sikert, mikor valaki a pénzt követeli a szövetségtől, de adni nem akar érte semmit. Ha ezért a kezére ütnek, az sem összeesküvés. Most Magyarország hadonászik, az öklét rázza (egy taréjos, súlytalan miniszterrel), pénzt kunyerál és közben nincs fedezete semmire, csak a nagy hangja. Kihasználja azt, hogy Európa bajban van. Ez egy erkölcstelen viselkedés, aminek meg kell fizetni egyszer az árát. Persze nem a politikusok fogják, hanem a nép, mint mindig. Ez a fajta politika sajnos megvetést generál, tiszteletet soha. Ez csak a magyaroknak tűnik macsónak, máshol ellenérzést kelt. Ha visszaütnek, akkor előveszik a "báncsák" a magyarokat kártyát. Ugyan már.... A megoldás most az, hogy az oroszokhoz és a törökökhöz törleszkedünk? Ők biztos egyenrangú félként fognak kezelni. Így volt mindig. Vagy nem?

maxval bircaman főszerkesztőhelyettes · http://bircahang.org 2015.11.20. 12:54:59

@arsenal71:

Nyilván ez igaz: mindenki a maga érdekét nézi. Ebben csak a ballibák nem hisznek: szerintünk mindenkinek a nyugat érdekét kell néznie.

A gyakorlati politika nehéz tudomány, kell hozzá demagógia is bőven. Az egyetlen szempont az eredményesség.

Mo-nak igenis KI KELL használnia Európa problémáit, ez a HELYES hozzáállás. Utánozni kell sikeresebb országok módszereit, ők is ezt csinálják.

arsenal71 2015.11.20. 13:05:50

@maxval bircaman főszerkesztőhelyettes: Hát ebben eltér a véleményünk. Nem kihasználni kell, hanem összefogni a megoldásban. Szerencsére erkölcsi érzékünk nem egyezik. Ezért élek ott ahol élek, és látom azt, hogy Magyarország sosem lesz megbecsült gazdag ország. Ti tudjátok, de az út amin jártok, zsákutca. Tudod a magyar mentalitás amire annyira büszkék vagytok, nem ok a büszkeségre. Ez a mentalitás vitte az országot már két világégésbe, és eredményezte Trianont. Nem értem, mitől lenne ez hasznos az országnak. A zavarosban halászni sosem volt egy tiszteletet parancsoló cselekedet, még ha jár pillanatnyi előnyökkel is.

maxval bircaman főszerkesztőhelyettes · http://bircahang.org 2015.11.20. 13:29:13

@arsenal71:

Trianonhoz egész más vezetett. Trianonhoz az oszmán uralom vezetett. Nem volt esély se Trianon kikerülésére.

arsenal71 2015.11.20. 14:53:45

Miért nem lett volna? Mindig van választás. Valamikor rátérünk a rossz útra, még ha akkor nem is látjuk. Most rossz úton vagytok, ha nem is látjátok. Kaptatok már ezer figyelmeztetést, de vak gőgötökben senkire nem hallgattok. Nem az első eset, félek nem is az utolsó.
süti beállítások módosítása