Ne kínozd magad Viktor, sosem lesz belőled Aranyos Katinka!

H_A Címkék: aranyérem tahóság kézcsók hatásvadászat Orbán Viktor PR Kazany Hosszú Katinka úszó VB2015.08.11. 20:47

Két nap után letisztult bennem: fölösleges fanyalognunk, az idei úszó vébé nem múlhatott el Orbán Viktor nélkül. Ha esetleg a rendezvény zárónapjára jól „időzült” aranyérmet nem a miniszterelnök aggatta volna Hosszú Katinka nyakába, valószínűleg nem csupán Kazany, de egész Tatárföld beleremegett volna. Orbán – 24 órából 25 órát dolgozó kisembert eszembe juttató – Facebook-oldalán landolt is a nagyszerű videó: az ország első embere az öltözőben kezet csókol az aranyérmesnek, és okoskodva, zsebre dugott kézzel, királyi többesben gratulál. Hogy miszerint nagyon örülünk. Mi magyarok, mármint. De főleg én.

Ez a poszt erről a nem hírértékű hírről emlékezik meg, és nem azért íródott meg, mert egyébként nem lehetne teljesen normális, hogy a következő úszó világbajnokság házigazda-országának miniszterelnöke átad egy érmet. (Persze, tudom: ennél sokkal fontosabb dolgok alakítják az életünket, amikről ildomosabb volna megemlékezni, de majd szépen, sorban.) Ez a poszt arról szól, hogy ami teljesen normális, természetes és magától értetődő lenne/lehetne, az mennyire nem az. Mert annyiféleképpen lehetett volna ezt elegánsan csinálni, de a porcelánboltban zavartan őgyelgő elefánt-effektus ezen a végtelenül kínos 40 másodpercen is átsütött.

Igaz, hogy – ahogy nagyon találóan fogalmazott valaki – ezúttal legalább nem evett bele, de ettől függetlenül, nagyjából egyetlen üzenet jött át: mások dicsőségéből politikai tőkét kovácsolni, minden áron, most, azonnal, mindenhol, ahol lehet. Persze azt azért értékelem, hogy nem „Aranyos Katinka” csókolt kezet a drága miniszterelnök úrnak, és nehezen bár, de azt is tudomásul veszem, hogy egyeseknek mániájuk idegen emberek mellső végtagjait erőszakkal összenyálazni.

kati-740x357.jpg

Az ünnepelt sportoló és a kézcsók aranyérmese, akinek ciki lehajolni (fotó: 4024.hu/Facebook)

Mégis volt valami végtelenül zavarba ejtő és arcpirító ebben a pár másodperces, nyilvánosságnak szánt, erőltetett párbeszédben. És tényleg nem a kihízott zakóba, a kilógó ingbe és a döcögő, esetlen járásba akarok belekötni, amely kép megelőzte az öltöző-jelenetet. Ellenben nehéz megemésztenem azt a bizonyos királyi többest, azt a fölényeskedő, önelégült hanghordozást, azt a zsebre dugott kezű álszakértelmet. A teljes joggal ünnepelt sportoló kicsit olyanná vált, mint egy alattvaló, akinek a mai és holnapi napon is jóval túlmutató sikerét két kézzel kezet markoló csók kíséretében a (fél)isten a nemzetnek adományozza: nesztek, dagadjon a kebletek, parasztok, én kegyesen odaadom nektek, örüljetek!

Semmi felemelő nem volt ebben az olcsó hatásvadászatban, nem egy miniszterelnök méltóságteljes, és a helyzetből adódóan, szerénységet megkövetelő gesztusa jött át Kazanyból. Hanem az ingujjban kezet csókoló pörköltevő visszataszító tahósága, akibe (ha már muszáj erőltetni ezt a divatja múlt udvariassági formulát) annyi tisztelet nem szorult, hogy lehajoljon a hölgy kezéhez ahelyett, hogy erőszakkal a szájához emelje. Aki ráadásul annyira tapintatlan, hogy 40 másodperc erejéig sem képes visszafogni magát, és elhitetni magával és a világgal: ez most tényleg nem róla szól.

Nem róla, aki egyéb körülmények között nagyon is egyértelműen bánik az egyes szám első személlyel: utasítottam, intézkedtem, döntöttem. E zavart, erőltetett, jópofának célzott enyelgést sokadszorra is megnézve, azt hiszem, megvilágosodtam. Amit látok, az nem más, mint egy ember, aki mesterkélt fölényeskedése dacára pontosan tudja mennyire bizonytalan talajon áll. Ez a frusztráló tudás szüli a kényszert, amelynek jegyében el akarja hinni, és el akarja hitetni a „nézőkkel” is, hogy ura a helyzetnek, nélküle a vizet sem engedték volna be a medencébe, nem hogy aranyérem kerüljön a nyakba. Úgy érzi, attól, hogy kopog a cipője a dobogó előtt, erőt sugároz. Mosolyogni már régen elfelejtett, és nincs tudomása arról, hogy az arrogáns vigyor alakítja az arcberendezését. Azt hiszi, ettől megkérdőjelezhetetlen. Pedig nem az. Ezért aztán a meg nem értett zseni sértett, zavart tekintetével néz bele a vakvilágba. Mert sejti, hogy a háta mögött összesúgnak-kacsintanak, talán még sajnálkozva röhögnek is, de ő ettől még inkább ragaszkodik a megszállottság valamennyi idegesítő manírjához.

Ezt az erőltetetten kihagyhatatlan kazanyi intermezzót sokadszorra is visszanézve, nem nehéz rájönni, hogy ezt az embert a megkaparintott százmilliárdok, valamint az elharácsolt, illetve a megfelelő markokba helyezett „közjó” önmagában nem teszi boldoggá. Ez az ember valójában egész életében azzal küzdött, hogy ő egy nagyon kisember, akinek aranyérmekkel mérhető teljesítménye nincs, aki mások hátán kapaszkodott fel a csúcsra. Magányos ő, és nagyon beteg.

Közben persze tudja, és ezzel vigasztalja is magát, hogy ezekre a szemfényvesztő bulvár-hatásvadász szereplésekre bukik az ország hülyébbik fele. Mert kisebb kivételekkel a történelem során ez már sokaknak bejött. Orbán Viktor is csak lazán kihasználja a helyzetet, amivel megkopott népszerűségét növelni tudja. Egy élsportoló bizonyos értelemben isten, és egy istennel parolázni, jópofizni, vagy akár tahó módon bratyizni, csak jó dolog lehet. Nagyon sikeres emberekkel pózolni egyrészt tök ingyen van, másrészt jut egy kicsi a nagyon sikeres ember dicsőségéből is. Kicsit olyan, mintha mi úsztuk volna le azt a 400 métert, pedig nem.

Mindent összevetve, Hosszú „Aranyos” Katinkát semmiképpen el nem ítélve azért, mert belement ebbe a gyomorforgató játékba, azt gondolom, Orbán Viktornak határozottan ott volt a helye ezen az eseményen (is). Az pedig, hogy Gyurcsány Ferenc, és a hazaáruló, nem magyar baloldal nem került szóba, és az uszodát sem köpködte tele szotyolával, mindenképpen elismerésre érdemes. Ezen felül pedig némiképp örülök annak, hogy az úszáshoz jóval kevesebb köze van, mint a stadionépítésnek álcázott focihoz. Félek, hogy nem sűrűn hajlonganának úszóink a nagy mester színe előtt. Akinek a legnagyobb büntetése az, hogy bármilyen elkeseredetten hajhássza a népszerűséget, bármilyen természetellenes helyzetekbe is lavírozza bele magát ezért, senki más nem lehet soha, mint önmaga. A dobogó előtt álló, megszállott, nagyon kis ember. Aki eljátszotta minden esélyét arra, hogy valaha is a dobogóra léphessen.

U.I. Akinek valamilyen oknál fogva nehézséget jelent a fenti sorok értelmezése, helyettesítse be Orbán Viktort Gyurcsány Ferenccel például. Máris közérthetőbbé válik, hogy mi a probléma. Amúgy szép volt, Katinka!

A bejegyzés trackback címe:

https://hacsaknem.blog.hu/api/trackback/id/tr397699406

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

imres 2015.08.12. 00:07:18

Hacsaknem elvtárs!
Megértem, hogy eluralkodott rajtatok "a szar is keserű" érzés. Nem baj. Megmagyaráztátok. Az is rendben.
Egészségetekre, elvtársak!
Szerencsére én még emlékszem Gyurcsány elvtárs olimpiai kalandjára.
Felidéznéd, Hacsaknem elvtárs? Hiszen te ebben (is) utazol. Biztos vannak emlékeid a baloldali hős politikusok szívdöglesztő kalandjairól.
:)

maxval bircaman megbízott szerkesztő · http://bircahang.org 2015.08.12. 05:47:55

Szemét cigány Orbán, sosem lesz belőled Neil Armstrong, se J. S. Bach! Szóval mondj le AZONNAL! Ha nem, szervezünk szombatra egy 700-fős köztéri balliba gágogást, s ott leszünk, amíg le nem mondasz, pontosabban fél 8-ig, mert utána érdekes műsor lesz a tévében.

Arthur Bloch 2015.08.12. 06:26:04

@maxval birca....: találó egy nick, ..be ont one's pram...- A sok erőlködésnek előbb-utóbb kis birca lesz az eredménye!!!

Sir Galahad 2015.08.12. 12:05:17

A posztban azt nem értettem, hogy Orbánon most volt sapka, vagy nem volt?

Mérnork 2015.08.12. 12:21:07

Jaj mán a zorbán már megint véglegesen elásta magát, immár 2522. alkalommal? Mos mán tuti, hogy úgy lemegy a támogatottsága, hogy ihaj!!!
Álmodjatok balfáékek, de legalább a napi orbánozás megvolt. ;-)))

Attila Kovácsi 2015.08.12. 12:24:01

Úgy fröcsögsz mintha pénzért csinálnád bár remélem azért teszed és nem vagy ennyire beteg agyilag...

Ballib Cenzúra · http://ballibcenzura.blog.hu/ 2015.08.12. 12:27:20

Mocsok miniszterelnök érmet adott egy sportolónak, és gratulált is neki az öltözőben.

A francba ez így nem jó, mert ezt minden miniszterelnök csinálja.

Akkor megírom máshogy. Mocsok Orbán érmet adott egy sportolónak, és gratulált is neki az öltözőben.

Na ez így már jó.

Poszt vége.

Killary Fucking Clingon 2015.08.12. 12:31:48

A demokrácia nem más mint két farkas és egy bárány megbeszélik hogy kit egyenek meg vacsorára. Örülök hogy a bárány a liberális balos köcsög oldal.. Ti akartátok, megkaptátok, faszfejek..

István Tamasi 2015.08.12. 12:32:11

@Ballib Cenzúra:
Tessék mondani mi köze van a mutyivezérkének Hosszú Katibnka aranyérmáéhez?

István Tamasi 2015.08.12. 12:33:29

@Shabby Bear:
Az illiberális demokrácia pedig nem más mint egy félművelt vidéki suttyó autokráciáa.

2015.08.12. 12:35:21

Bennem az maradt meg a díjátadásról, hogy OV a 2., 3. helyezettnek mondott valamit az átadáskor, de egyik se értette, mindkettő visszakérdezett, hogy mit mondasz.
Ha nem beszélsz angolul, akkor ne menj külföldiek közé.

1ghost 2015.08.12. 12:49:37

@imres:

Látod Nertárs, a szerző az utóiratot az olyan hülyéknek írta mint amilyen te magad vagy. De rajtad ez sem segített. És tudod miért?

Mert menthetetlenül hülye vagy!

Ballib Cenzúra · http://ballibcenzura.blog.hu/ 2015.08.12. 12:55:57

@István Tamasi:

Számold össze légyszives hogy hányszor adtak át érmet politikusok sportolóknak ezidáig.
Nem csak itt, világszerte.

Már ha bírsz jó sokáig számolni.

♔bаtyu♔ 2015.08.12. 12:59:40

Mégis ha már ott van, kinek kellene átadnia?
Ilyen baromságba belekötni.

Azzal együtt ez azt jelenti, hogy másba nem nagyon lehet. Itt nem nő 30%-al az államadósság, pozitív a GDP, hatalmas az export, csökken a munkanélküliség és a többi.

Marad az, hogy mekkora tahó, mert nem lehajolt, hanem a kezét emelte fel. Lényeg, hogy lehessen tahózni.

Ami az MSZP-SZDSZ uralom alatt megismert magukat naponta hatszor liberálisozó foltos múltú valóban tahók után kissé röhejes.

István Tamasi 2015.08.12. 13:03:55

@♔bаtyu♔:
Te ostoba gecibatyu!
Az export és a GDP növekedés java részt a coclibsi kormányok által idehozott autógyáraknak köszönhető, úgyhogy ezt te is köszönd nekik mégpedig mély meghajlással előttük.

hagyma · http://hagyma.blog.hu/ 2015.08.12. 13:13:44

@1ghost: aZ utoirat az is lehetett volna
helyettesitsd be Orban Viktort Obamaval vagy Merkellel
es akkor nem kezelhetobbe valik a problema, hanem eltunik

Ballib Cenzúra · http://ballibcenzura.blog.hu/ 2015.08.12. 13:17:16

@István Tamasi:

Nézd...
Alapvetően hogy pont olyan marha vagy, mint a poszt írója, arról senki nem tehet.

Számtalan politikus adott már át érmet sportolóknak világszerte.
Ha Orbánt csak ennyivel tudjátok támadni, hogy ő is, az nagyon de nagyon szánalmas.

Esetedben inkább röhejes.

Börtönbe most már a fideszesekkel! 2015.08.12. 13:18:17

@♔bаtyu♔: " Itt nem nő 30%-al az államadósság"

De nem ám fidesznáci, mert 2010-ben az EU seggre vágta a debil Matolcsit, aki évi 5-7%-os célú hiányterveket mutatott be az EU-nak.

Szóval hálával tartozol az EU-nak, hogy a fidesztrollok nem csináltak 2011-re Görögországot Magyarországból.

Ballib Cenzúra · http://ballibcenzura.blog.hu/ 2015.08.12. 13:20:01

@István Tamasi:

Jaja..
Épp mondani akartam én is.

Az MSZP 8 éves elkúrása, ország eladósítása, munkanélküliség megduplázása, szlovákok elötti pozícióból a Görögök szintjére lezüllesztése, az mind mind magától értedődően a Fidesz hibája.

A Fidesz alatti gazdasági növekedés, GDP arányos eladósodás megállítása, munkahely teremtése, ... az pedig mind mind az MSZP érdeme.

Te pedig kicsit sem vagy hülye.

Börtönbe most már a fideszesekkel! 2015.08.12. 13:20:55

@Ballib Cenzúra:

Orbán elvtárs egyre közelebb van a börtönbe menésének a napjához. Egyre jobban fél is ez e félszü diktátor, már havi szinten költ el sok 10 milliárd forintot az emberek agymosására. De nem segít rajta már ez sem.

sanyix 2015.08.12. 13:24:30

@imres: :D olyan viccesesek amikor ti elvtársoztok. Keleti nyit(nyal)ók...

Ballib Cenzúra · http://ballibcenzura.blog.hu/ 2015.08.12. 13:25:25

@Börtönbe most már a fideszesekkel!:

Úgy érzed Keller Laci, és a többi szoci elszámolási biztos 2002-höz képest sokat fejlődtek ?

Tudod ... Amikor cirka 50-szer ültek seggre egymás után, anélkül hogy bárki ellen a legcsekélyebb mértékű elmarasztaló ítélet született volna.

Börtönbe most már a fideszesekkel! 2015.08.12. 13:28:34

@Ballib Cenzúra: "A Fidesz alatti gazdasági növekedés,"

Már a hazudozodásotok is egyre gyengébb! A Fideszbarmok kormányzása alatt Magyarország leszakadása egyre csak nőtt, az EU egyik legszegényebb tagországa lett.

Egyébként Kádár alatt is nőtt a gazdaság, csak éppen a világ 3-szor annyival fejlődött mint Magyarország. Ezt meg talán még a fidióta birkaagy is össze tudja rakni, hogy ennek a "növekedésnek" a következménye a teljes leszakadás lett, nem pedig a nagyajólét.

Így járt ez a féleszü Orbán is, az ő stadion alapú növekedése végleg lerohasztotta az országot, mától fogva Románia meg Bulgária a legveszélyesebb konkurens országok.

István Tamasi 2015.08.12. 13:28:37

@Ballib Cenzúra:
Valóban megfeledkeztem arról, hogy a gazdasági világválság meg a tatárjárás is a gyurcsány hibája, meg a coclibek biztatták fel a kósát és a szófosópetikét, hogy Görögországgal riogassanak.
Nagyfokú szellemi szegénységre vall ha valaki a külföldre vándorló aktív korúakkal és a közmunkásokkal /modern rabszolgák/ próbálja helyettesíteni a munkahelyteremtést.
A fideszbirkák pedig a világ okosai amikor bégetnek a végeláthatatlan mutyiknak.

Ballib Cenzúra · http://ballibcenzura.blog.hu/ 2015.08.12. 13:29:27

@sanyix:

Jaja..
Elvtársozni csak az MSZ(M)P-s csinovnyikoknak van joga, irgumburgum...
Hisz Horn Gyula bácsi is max pufajkás volt, D-209-es elvtársaink csak a KGB ellen küzdöttek halált megvető bátorsággal, mint azt megtudhattuk, és Gyurcsány elvtársnak is azért szóltak le az egyetemre, az MSZMP KB-ből, hogy kompromitálják.

Ballib Cenzúra · http://ballibcenzura.blog.hu/ 2015.08.12. 13:31:04

@Börtönbe most már a fideszesekkel!:

Nagyon vicces vagy.

A GDP növekedésünk évek óta benne van a top 5-ben az EU-t tekintve, a GDP arányos hiány csökkentésünket egyedül a németek verik.

Szóval szar a duma, MSZP csicska.

Börtönbe most már a fideszesekkel! 2015.08.12. 13:32:24

@Ballib Cenzúra:

Nem Polt Pétert akartál mondani te féleszű, aki az összes bevádolt ballibsinek kiadta az igazolást, hogy ártatlan? Köztük Gyurcsánynak?

Jól seggre ültetek ti orbánbirkák, ekkora szart megennetek nem mindennapi mutatvány! De ti imádatok, amikor a felcsúti sutyerákotok napi szarral etet titeket.

Börtönbe most már a fideszesekkel! 2015.08.12. 13:34:31

@Ballib Cenzúra: "A GDP növekedésünk évek óta benne van a top 5-ben az EU-t tekintve,"

Alulról te nyomorék fidesz hazudozó. Az EU legszegényebb utolsó 4 tagorsaga közé züllött Magyarország 2015-re, ezt a besorolást meg GDP alapon kapta.

sanyix 2015.08.12. 13:36:00

@Ballib Cenzúra: dehogy küzdöttek ellene. Vállvetve küzdöttek a fütyisz keménymagjával, hogy a gazdáik átmenthessék a hatalmukat a kgb segítségével, vagy pénzé tehessék az állami vagyont, amiből nekik is csurrant cseppent, mint láthatjuk a sok milliárdos fütyiszest és maszopost.

"Elvtárs" ti egyenlőek vagytok a maszoppal, a maszop pedig egyenlő veletek ;)

Börtönbe most már a fideszesekkel! 2015.08.12. 13:36:57

@Ballib Cenzúra: "Elvtársozni csak az MSZ(M)P-s csinovnyikoknak van joga, irgumburgum."

Akkor itt csak ti fideszkomcsik komcsizhattok?

Aztán mesélj már az őskomcsi Orbán meg Kövér faterokról, ezekről az MSZMP párttitkárokról. Meg hogy mi minden állami vagyont privatizáltak el ezek a komcsi faterok. Irgumburgum...

Ballib Cenzúra · http://ballibcenzura.blog.hu/ 2015.08.12. 13:38:04

@Börtönbe most már a fideszesekkel!:
Hihetetlenül bénán hazudsz..

www.vg.hu/gazdasag/makrogazdasag/a-magyar-gdp-novekedes-a-legjobb-az-egesz-eu-ban-433273
Magyarország gazdasága teljesített a legjobban az EU-ban - közölte az Eurostat. A magyar gazdaság növekedését a KSH 3,9 százalékosra mérte, az Eurostat pedig ugyan csak 3,7 százalékot jelez, de még így is ez a legjobb adat Európa-szerte.

2015.08.12. 13:38:42

itt arról van szó, hogy adott egy siker aminek pártállás nélkül minden magyar örülhetne és erre előpenderül ez a gonosz manó és az egészet összenyálazza

Ballib Cenzúra · http://ballibcenzura.blog.hu/ 2015.08.12. 13:39:31

@Börtönbe most már a fideszesekkel!:

Te dumálsz börtönről szerencsétlen nyomorék... Én soha nem állítottam hogy Gyurcsányt le fogják sittelni.

Mitöbb pontosan tudom, hogy itt csak a legbénábbakat sittelik le, mint pl Hunvald, és Zuschlag.

Börtönbe most már a fideszesekkel! 2015.08.12. 13:39:46

@Ballib Cenzúra: "GDP arányos eladósodás megállítása,"

Megállította úgy, hogy ellopta a GDP 10%-át (manyup), meg mind a mai napig fullban müködnek a lakossági megszorítások? Aztán ennyi sarc után csak arra futotta a fidesznáciknak, hogy "megállt" az eladósodás?

Hol a lé tolvajbanda? Hova loptátok el az emberek 1000 milliárdjait?

Ballib Cenzúra · http://ballibcenzura.blog.hu/ 2015.08.12. 13:41:16

@Börtönbe most már a fideszesekkel!:

Igaz..
2010-re lezüllesztették a szoci haverjaid az országot a béka segge alá, a görögök szintjére.

Azóta a GDP növekedési adataink a legjobbak között van, mióta az elkúrókat elzavartuk, de van mit ledolgoznunk még most is.

Ballib Cenzúra · http://ballibcenzura.blog.hu/ 2015.08.12. 13:42:41

@Börtönbe most már a fideszesekkel!:

Kevered.. A lakosságot a kedvenceid szivattál fullban adókkal, és emelték a gázárat háromszorosára, a villanyt duplájára.

A Fidesz csökkentette a rezsit, és a kedvenc bankjaidat, multijaidat adóztatja elsősorban.

Börtönbe most már a fideszesekkel! 2015.08.12. 13:44:19

@Ballib Cenzúra:

Te beteges fidesz hazudozó, te állítottad, hogy a magyar növekedés "évek óta" az EU legjobbjai közt van. Aztán most kiderült, hogy csak 1 évre szól ez a hatalmas csoda?

Az "évek óta" az azt jelenti te beteg elme, hogy 2010 óta a fidesznácik az országot az EU legszegényebb 4 országa közé züllesztették le. Ott van az eustaton, gyönyörködhetsz benne.

Ballib Cenzúra · http://ballibcenzura.blog.hu/ 2015.08.12. 13:44:36

@h.kovacs:

Mert ilyen beteg faszok vagytok azért.

Számomra Gyurcsány pofája nem bírta elrontani a sportolóink iránt érzett büszkeségemet soha, és nem is fogja a jövőben sem.

Killary Fucking Clingon 2015.08.12. 13:45:21

@István Tamasi: szerintem keress magadnak egy gödröt köcsög és mássz bele..

Ballib Cenzúra · http://ballibcenzura.blog.hu/ 2015.08.12. 13:46:07

@Börtönbe most már a fideszesekkel!:

Hazudsz..
2010-re züllesztette le az MSZP, azüta folymaatosan fejlődünk, és az EU legjobb növekedési adatait produkáljuk.

És igen.
Mindez könnyedén leolvasható az eurostat grafikonjairól.
PL erről:

http://www.google.hu/publicdata/explore?ds=ds22a34krhq5p_&ctype=l&met_y=edp_b9_pc_gdp#!ctype=l&strail=false&bcs=d&nselm=h&met_y=edp_b9_pc_gdp&scale_y=lin&ind_y=false&rdim=country_group&idim=country_group:eu:non-eu&idim=country:hu&ifdim=country_group&hl=en_US&dl=en_US&ind=false

libsi nóta bárki unja 2015.08.12. 13:46:52

"Hosszú „Aranyos” Katinkát semmiképpen el nem ítélve azért, mert belement ebbe a gyomorforgató játékba, "

Mi ez a lazaság fiúk? Tán nem vagytok igazi vérlibsik? De igenis elítélni!

KÖVETELJÜK!!!

Ballib Cenzúra · http://ballibcenzura.blog.hu/ 2015.08.12. 13:49:33

@libsi nóta bárki unja:

Hát igen..
Egerszegivel nem voltak a kedvenc ballib trágya lapátolóink ilyen könyörületesek.

Börtönbe most már a fideszesekkel! 2015.08.12. 13:50:48

@Ballib Cenzúra: "A Fidesz csökkentette a rezsit"

Te pöttömnyi agyú, az energiaár 70%-a állami adó. Amikor tehát a fideszkomcsik rezsit csökkentettek, akkor az állami bevételeket csökkentették. Amit aztán rajtatok pöttömnyi agyú fideszbirkákon szed vissza. Mert ugye ki máson?

2015-ben jött újabb tucatnyi fideszadó, újból kivontak pénzt az eü-ből meg a tömegközlekedésből, érted te birka, hogy a te rezsicsökkentésed az első villamos jegy megvásárlasakor már el is tünt? A gyógyszereid áremelkedése meg már full deficitbe csapta az amúgyis szerény nyugdíjadat.
Eddig tartott a Kádári örömöd a rezsicsökkentésben. A hónap második napjáig. Onnatól kezdve Orbán elvtársad szopóágán vagy.

István Tamasi 2015.08.12. 13:53:39

@Ballib Cenzúra:
Ismétlem: A hazai statisztikai adatok egyértzelműen mutatják, hogy az export és a GDP növekedése javarészt a coclibsik által idehozott autógyáraknak köszönhető, no meg annak hogy a nagy gazdasági világválság után törvényszerűen gazdasági élénkülés jött. Na és ne feldkezzünk meg a GDP növekedésével azonos összegű EU pénztámogatásról.

Gazsi bácsi lótetű 2015.08.12. 13:55:09

@Ballib Cenzúra: munkahely teremtés? hol? Londonban?
gazdasági növekedés? Állunk kicsi jobbos. Egy helyben állunk.
Nem tűnik fel, hogy a környező országokban - kivéve Ukrajnát - tényleges növekedés van? Nálunk meg kisvasút épül...
Amúgy mennyit is kapsz ezért a munkádért a mi adónkból?

Börtönbe most már a fideszesekkel! 2015.08.12. 13:56:05

@Ballib Cenzúra:

Te túlméretezett fidesz barma! GDP-ről beszélünk, te meg hiány garikont raksz be bizonyításként? Te orbitális fideszbirka, te még azt a fogalmat se ismered, amit egész nap itt ordibálsz.

Nálatok fideszkomcsiknál tényleg nincs senki, akinek az IQ-ja nagyobb lenne egy borsószemnél?

Ballib Cenzúra · http://ballibcenzura.blog.hu/ 2015.08.12. 13:56:16

@Börtönbe most már a fideszesekkel!:

Ma nincs jó napod.
Lépten nyomon a hazugságaiddal felmossák veled a padlót.

Ugyanis amíg az MSZP alatt 4-8%-os infláció volt folyamatosan, addig a Fidesz alatt negatív illetve 0 körüli az infláció folymatosan.

Tudod az infláció az a cucc, ami az átlagos fogyasztói árak emelkedésének a mértékét hivatott jelölni.

És nagy-nagy szerecsétlenségedre a fogyasztás mérőszámai egyre nőnek, és szintén folyamatosan.
Azaz az emberek egyre többet tudnak költeni, mert egyre több pénzük van:
www.napi.hu/magyar_gazdasag/ksh_tovabb_nott_a_fogyasztas_aprilisban.598614.html
Áprilisban a kiskereskedelmi forgalom volumene a nyers adat szerint 4,4, naptárhatástól megtisztítva 5,3 százalékkal nőtt az előző év azonos időszakához képest - jelentette első becslése alapján a Központi Statisztikai Hivatal (KSH).

♔bаtyu♔ 2015.08.12. 13:56:19

@István Tamasi: Mi van büdösbolsi, idegesek vagyunk? Megértem:))))

libsi nóta bárki unja 2015.08.12. 13:56:51

@Ballib Cenzúra:
Hogyha aranyos Katinka eskü alatt vallja a Nagy Libsitanács előtt, hogy a képen az látható, amint épp pofont ad a mocsokorbánnak, akkor jelentkezhet legközelebb a soros kitüntetésért

Persze az se mindegy hogy jobbos pofonról van szó vagy balosról, mert az utóbbi duplán érne

István Tamasi 2015.08.12. 13:58:35

@♔bаtyu♔:
Nyugodj meg szépen, vedd be a gógyszered és dugd vissza a nyelved a mutyivezérke seggébe!

sanyix 2015.08.12. 14:00:12

@Ballib Cenzúra: "2010-re züllesztette le az MSZP, azüta folymaatosan fejlődünk, és az EU legjobb növekedési adatait produkáljuk."

Ja, a leggyengébb növekedési adatok után, amiket 2010 UTÁN sikerült összehozni :D

Tipikus fütyiszkommerség: szétbasztok valamit, majd FÉLIG visszacsináljátok, és veritek magatokat rá, hogy mekkora eredményt.

Az emigrációs eredményekről, és az EÜ eredményekről, na meg a szegénység eredményeiről miért nem számolsz be elvtárs? Mindegy is az mi, csak az "5 éves terv" teljesüljön ;D

"A Fidesz csökkentette a rezsit, és a kedvenc bankjaidat, multijaidat adóztatja elsősorban."

Akik áthárítják az összes adót a lakosság, így a bunkó fidesz szavazók, a multit és a bankokat anyázzák, a fütyisz így képzelte el, tudja hogy a szavazói se számolni, se gondolkozni nem tudnak.

Bizony van még mit ledolgoznunk, egyre többet, mert az elkúrók helyett mégjobban elkúrók vannak hatalmon.

Ballib Cenzúra · http://ballibcenzura.blog.hu/ 2015.08.12. 14:02:53

@Gazsi bácsi lótetű:

Neked sincs szerencséd.. Ezt a linket csak neked találtam, grafikonnal.

nivo.blog.hu/2014/04/26/bovul_a_munkahelyek_szama

De ezt is érdemes elolvasni:
magyarhirlap.hu/cikk/6006/A_munkaeropiacot_a_versenyszfera_boviti
Egy év alatt összesen 177 ezer fővel, 4,5 százalékkal nőtt a foglalkoztatottak száma a június és augusztus közötti időszakban – közölte jelentésében a KSH. A nyári hónapokban összesen 4 millió 158 ezer ember dolgozott Magyarországon. Ezzel párhuzamosan a munkanélküliek száma is csökkent, így a munkanélküliségi ráta nyolc százalék alatt, 7,6 százalékon alakult az idén június és augusztus között. -

István Tamasi 2015.08.12. 14:04:43

@Ballib Cenzúra:
Nagyfokú otromba sunyiság kell ahhoz hogy valaki a külföldre vándorolt aktívkorúakkal és a közmunkásokkal /modern rabszolgák/ próbálja kozmetikázni a munkanélküliségi mutatót.

Ballib Cenzúra · http://ballibcenzura.blog.hu/ 2015.08.12. 14:05:23

@sanyix:

Tényleg ezt sikerült leszűrnőd a grafinkonból ?

Pedig tisztán látszik, hogy a szocik alatt a 8 évből 7-ben jóval az EU átlag alatt vagyunk már ami a GDP növekedést illeti.

A Fidesz alatt végig bőven az EU átlag felett vagyunk.
Nézd meg újra:

http://www.google.hu/publicdata/explore?ds=ds22a34krhq5p_&ctype=l&met_y=edp_b9_pc_gdp#!ctype=l&strail=false&bcs=d&nselm=h&met_y=edp_b9_pc_gdp&scale_y=lin&ind_y=false&rdim=country_group&idim=country_group:eu:non-eu&idim=country:hu&ifdim=country_group&hl=en_US&dl=en_US&ind=false

♔bаtyu♔ 2015.08.12. 14:05:42

@István Tamasi: Te írod ezt nekem, faszfej? Te vagy ideges gyurcsánycsicska.

Újból visszanyomunk benneteket a kukába 2018-ban is, aztán szépen elmehetsz anyádba:)

♔bаtyu♔ 2015.08.12. 14:06:46

@Ballib Cenzúra: Na most amennyit a srác ért a grafikonokhoz, az is elismerésre méltó, hogy egyáltalán leszűrt valamit:))))

István Tamasi 2015.08.12. 14:10:44

@♔bаtyu♔:
Szóval időnként kihúzod a nyelved a nemzetmeg/félrevezető seggéből levegővétel okán.

grafoguru 2015.08.12. 14:13:50

Kedves blogger, le a kalappal az elszántságod előtt. Én már rég feladtam volna - szegény Orbán fanok éppen a lényeget nem értik, ám ez egy paradoxon: ha értenék, nem lennének Orbán fanok.

midnight coder 2015.08.12. 14:17:01

Amúgy Orbán ezzel inkább árt magának mint használ.Annak, hogy Katinka mennyi idő alatt úszik le X métert kb. annyi a jelentősége, mint hogy a takarítónéni 10 perc alatt, vagy 10 perc egy másodperc alatt mossa fel a folyosót. Semmi. Illetve egy nagyon szűk réteg számára ez szórakozás, azaz végül is valahol valami értelme van, kb. mint a Való Világ X-nek. Csak a VV Akárki-t nem tünteti ki Orbán. De amúgy az egész élsport úgy ahogy van teljesen felesleges és értelmetlen dolog, ahogy a stadionokra és általában az élsportra költött állami pénzek is, és ezzel az egésszel a jobboldali szavazók töke éppúgy tele van mint a balosoké. Ha Orbán annyira akarja támogatni az egészséges nemzetet, akkor építsen kerékpárutakat, újítson fel kórházakat, tegyen pénzt az egészségügybe, az élsportot pedig finanszírozza azt akinek ez a dolga: a szórakoztatóipar.

sanyix 2015.08.12. 14:18:49

@Ballib Cenzúra: elvtárs az feltűnt hogy államháztartási hiány grafikont linkeltél? :D

Ennyire fingod sincs a GDP növekedésről, hogy még az sem tűnik fel, hogy a számok köszönőviszonyban sincsenek az ismertekkel.

Az ÁH hiány adat az EU felett van. És? Nem érzékelni semmit belőle. A szegénység nő, a bürokrácia még mindig szar, az EÜ is egyre szarabb, az államadósság meg rekordokat döntöget.
Ti kommerek mindig is így nyomtátok, összehoztok különböző technikákkal (átrendezgetés, statisztika kozmetikázás, stb) valami jónak tűnő számot, aztán reklámozzátok orrba szájba. A nem jónak tűnő számokról pedig nem vesztek tudomást.

"az 5 éves terv 135%-ban teljesült, éljen orbán éljen orbán" :D

@♔bаtyu♔: Nini! Megérkezett batyu a szarcsimbók... vagyis nicket váltott :D

Ballib Cenzúra · http://ballibcenzura.blog.hu/ 2015.08.12. 14:19:44

@István Tamasi:

Te se szeretsz olvasni ugye ?

"Török Zoltán, a Raiffeisen Bank vezető elemzője a Magyar Hírlap kérdésére elmondta, a foglalkoztatottak számának bővülése már nem elsősorban a közmunkának köszönhető, mivel a júliusi adatok szerint az álláskeresők 47 százaléka a versenyszférában tudott elhelyezkedni."

sanyix 2015.08.12. 14:24:21

@Ballib Cenzúra: ja, akiket az előző hónapban rúgtak ki a versenyszférából :D Micsoda következtetései vannak, elképesztő.

♔bаtyu♔ 2015.08.12. 14:28:57

@Ballib Cenzúra: Jó, ahogy a ballibsik itt kínlódnak. Aztán majd 2018-ban megkérdezik, már megint mit kúrtunk el.

Ballib Cenzúra · http://ballibcenzura.blog.hu/ 2015.08.12. 14:32:33

@sanyix:

Itt a GDP növekedés grafikon.
Láthatóan 2005-től kezdve bezuhantunk az EU átlag alá, 2011 közepe óta az EU átlag fölött vagyunk stabilan.

http://www.google.hu/publicdata/explore?ds=pg78h3gmq4ci_&ctype=l&met_y=eur_hab_eu#!ctype=l&strail=false&bcs=d&nselm=h&met_y=pch_pre&scale_y=lin&ind_y=false&rdim=country_group&idim=country:hu&idim=country_group:non-eu:eu&ifdim=country_group&hl=en_US&dl=en_US&ind=false

A másik grafikonon pedig az látszott, hogy a szocik végletekig eladósították az országot, a Fidesz pedig egyensúlyba hozta a költésgvetést.

Általában az itt található összes grafikon azt bizonyíthja, hogy az MSZP-től nincs szarabb az egész EU-ban.

Ballib Cenzúra · http://ballibcenzura.blog.hu/ 2015.08.12. 14:33:16

@sanyix:

A versenyszférában is folyamatosan emelkedik a foglalkoztatottak száma.

Nem a szocik kormányoznak, ahol megduplázódott a munkanélküliségi ráta.

István Tamasi 2015.08.12. 14:33:52

@Ballib Cenzúra:
Te se tudsz szöveget értelmezni, felfogni, ugye?
Csak most, csak neked, csak itt: első helyen a narancsmaffia gazdaságdúlása elől külföldre menekült munkavállalókról írtam.

Ballib Cenzúra · http://ballibcenzura.blog.hu/ 2015.08.12. 14:36:01

@♔bаtyu♔:

Hát igen..

Röhejes hogy mást fogást nem találnak jelenleg Orbánékon az érem átadásán túl.

Ami eleve öngól, hisz számtalan politikus adott már át érmet hazája sportolójának.

István Tamasi 2015.08.12. 14:36:36

@Ballib Cenzúra:
A coclibek eladósítására pedig alaposan rátett a narancsmaffia qrmánya: soha nem látott csúcsot ért el az államadósság az utóbbi hónapokban miközben eltüntették a GDP 10%-át kitevő magánnyugdíj vagyont is. Ez újabb 3000 milliárd adósságot jelent hisz azon pénzek egykori tulajdonosainak azt vissza kell adni nyugdíj formájában.

Ballib Cenzúra · http://ballibcenzura.blog.hu/ 2015.08.12. 14:37:44

@István Tamasi:

Megint hülye vagy..
A kivándorlók a rosszabb gazdasági környzeetből mennek a jobba.
Tekintve hogy 2002-ben a szlovákok elött voltunk, és 2010-re a Görögökkel együtt az EU végére kerültünk minden gazdasági mutató tekintetében, így a kivándorlás mértéke elsősorban az MSZP számlájára írható.

Megjegyzem a mértéke semmivel sem nagyobb mint a Lengyelek vagy Románok esetén.

István Tamasi 2015.08.12. 14:39:34

@Ballib Cenzúra:
Hát igen...
Pedig ott van még arrogántonyó folyamatosan táguló pasaparki lakása, szófosópetike "családiösszefogásból" szerzett háza és nyaralója, a csúti gázszerelő sokmilliárdos gyarapodása, a MET-es lenyúlás, a quaestor ügy, stb, hogy csak néhányat említsek.

Ballib Cenzúra · http://ballibcenzura.blog.hu/ 2015.08.12. 14:40:00

@István Tamasi:

Hazudsz.

Egyedül a németek és mi vagyunk azok, akiknek Euróban számolva csökkent az államadósságuk.
GDP arányosan is nálnk az egyik legjobb a mutató.

A szocik alatt pedig 54%-ról 82% fölé emelkedett az eladosodás mértéke, és ami mégrosszabb devizában adósították el az országot elsősorban.

Ezeknek a kamatait nyomjuk elsősorban ma is.
Nem is felejtjük el ezt egyhamar a szoci kedvenceidnek.

Ballib Cenzúra · http://ballibcenzura.blog.hu/ 2015.08.12. 14:41:23

@István Tamasi:

Gyurcsány viszont él szerényen a zsidóktól elkobzott, apósának Nagy Imre és társai kivégztéséért kiutalt villácskába, ahol adót csalva uszodát épített.

István Tamasi 2015.08.12. 14:41:49

@Ballib Cenzúra:
A hülye az aki nerm érti, hogy a külfölder menekült magyar munkavállalókat is beszámítják a hazai foglalkoztatokkakba noha ők nem ide fizenek sem adót sem járulékokat.
Továbbá a hülye az aki nem látja, hogy a külföldre vándorlás a narancsmaffia uralma alatt gyorsult fel.

Ballib Cenzúra · http://ballibcenzura.blog.hu/ 2015.08.12. 14:45:07

@István Tamasi:

Szerencsétlen marha..

Van négy mérőszám.

A külföldön dolgozók száma, a versenyszférában dolgozók száma, és a közalkalmazottak, és a közmunkások.

A versenyszférában dolgozók száma az, amiről a cikk szól, és aminek a mértéke folyamatosan növekszik.
A károgásod ilyenfomán veretes baromság.

István Tamasi 2015.08.12. 14:46:19

@Ballib Cenzúra:
Na persze. Már említettem, hogy mindenért, a mohácsi vészért, a tatárjárásért a gyurcsány a hibás aki már vagy 6-7 éve nincs kormányon.
Hazudsz.
Az államadósság az elmúlt hónapban meghaladta a 25ezermilliárdot amihez ha hozzávesszük a 3ezermilliárdot akkor az már a GDP 90%-a körül van.

István Tamasi 2015.08.12. 14:48:09

@Ballib Cenzúra:
A hozzád hasonló szerencsétlen marhák álmában haladta meg a hazai versenyszférában dolgozók száma a 4milliót.

Ballib Cenzúra · http://ballibcenzura.blog.hu/ 2015.08.12. 14:51:27

@István Tamasi:

Veled ellentétben (hisz te ténylegesen haazudsz folyamatosan), én minden állításomat linkekkel és tényadatokkal támasztom alá.
Most is megteszem a kedvedért:

Megjegyzem nem egyszerű mert láthatóan a Gyurcsány család kérte a google-től az Apró Antal-ra vonatkozó adatok törlését (Ha rákerestek pl ezt a linket se dobja ki a google).

hu.wikipedia.org/wiki/Apr%C3%B3_Antal
Apró Antal
Személyesen felügyelte Nagy Imre és mártírtársainak koncepciós perét; 1958. június 17-én ő jelentette be a Parlamentben Nagy Imre és három társa kivégzését, amelyet a „nép jogos elégtételének… az ellenforradalom méltó megbosszulásának” nevezett.[3] Az MSZMP KB határozata alapján ezen érdemeiért a budapesti Szemlőhegy utcában kiutalták részére a nagypolgári Lovassy-Stürmer orvoscsalád volt villájának nagyobbik lakrészét. A nép körében az 1956 utáni keményvonalas megtorló politikát támogató fellépése miatt vált hírhedtté, a Magyar Forradalmi Munkás-Paraszt Kormány másik két vezető személyiségével együtt, mint "Kádár-Apró-Dögei"-t emlegette a pesti közbeszéd.[4]

Célzott keresésre sem:
www.google.hu/search?q=munkahely+versenyszf%C3%A9ra+site%3Aindex.hu&biw=2133&bih=1105&source=lnt&tbs=cdr%3A1%2Ccd_min%3A4%2F4%2F2014%2Ccd_max%3A&tbm=#tbs=cdr:1%2Ccd_min:4%2F4%2F2014&q=%22apr%C3%B3+antal%22+site:wikipedia.org

István Tamasi 2015.08.12. 14:53:48

@Ballib Cenzúra:
Nem vagyok sem szoci sem gyurcsény fan, de ha gyurcsány csak 1 forint adót csalt volna akkor a nemzetmeg/félrevezető mamelukjai már hörögve ajvékolnának a médiában. Ugye próbálkoztak /mint eb a baszással/ Sukoró ügyben ráhúzni a vizes lepedőt, de kiderült, hogy nulla sikerrel.

István Tamasi 2015.08.12. 14:56:16

@Ballib Cenzúra:
Te vadbarom!
Hány éves volt gyurcsány amikor a felsége nagypapájának kiutalták azt a villát?
ERzért mondom, hogy a hozzád hasonló vadbarmok szerint gyurcsány a hibás a tatárjárásért is.

Ballib Cenzúra · http://ballibcenzura.blog.hu/ 2015.08.12. 15:00:50

@István Tamasi:

Biztos erről sem tehet:
index.hu/belfold/gyuszoda0509/
A lap cikksorozatban számolt be arról, hogy a kormányfő felesége 1995-ben átadta a lakás hasznosítási jogát a Fittelinának, és feljogosította arra is, hogy az ingatlanon felújítási és értéknövelő beruházásokat végezzen. Ahhoz, hogy a Fittelina a magáningatlant jogszerűen átépíthesse, az építési engedélyen a tulajdonos mellett a céget is fel kellett volna tüntetni, mint építtetőt. A Fittelina azonban nem szerepel ezeken az iratokon. A cég ezért nem vezethette volna be a beruházást a társaság könyvelésébe, nem igényelhette volna vissza az áfát, és a társasági adóalapját sem csökkenthette volna vele.

Ballib Cenzúra · http://ballibcenzura.blog.hu/ 2015.08.12. 15:03:04

@István Tamasi:

Tehát nem hazudtam.
Valóban Nagy Imre kivégzéséért utalták ki a zsidóktól elkobzott villát Gyurcsány apósának, amiben adót csalva uszodát épített.

Köszönöm hogy elismerted.

2015.08.12. 15:14:08

ki a f*szt érdekel gyurcsány, tereltek ?
itt arról van szó, hogy az arany is szarrá változik, ha orbán hozzáér

sanyix 2015.08.12. 15:33:17

@Ballib Cenzúra: "elvtárs" ne az eu átlagot nézd, mert az eu átlag már sokkal előrébb tart a gpd-ben így a növekedésük nem valami nagy. A magyarországgal hasonló sorsú országokat nézd, "akik velünk egy ligában játszanak", na az a siralmas eredmény. Szinte mindegyik növekedett az elvtársaid meg elkúrták, és recesszióba húzták az országot, a rekord EU támogatások ellenére is...

Átlagban az elmúlt 5 évben összesítve szinte minden "sorstársunk" 10% fölöttit növekedett, és ők nem kaptak rekord összegű EU támogatást, sem egy rakás új adót... Mi meg 6%-7%-ot... Azért nem növekedett az ország jobban, mert elkúrtátok. Nem kicsit, nagyon!

"A versenyszférában is folyamatosan emelkedik a foglalkoztatottak száma." egy válság után ez törvényszerű, ahogy a gdp növekedés is, bár eltolcsynak sikerült ezzel szembe menni azzal, hogy recesszióba húzta az országot 2010 után. Csak az arányok nem túl jók ;)

"Általában az itt található összes grafikon azt bizonyíthja, hogy az MSZP-től nincs szarabb az egész EU-ban."

Általában. Amikor meg nem, akkor azt bizonyítja hogy a fütyisz talán még rosszabb a maszopnál is, pedig egy tőről fakad a 2 párt, és a szimpatizánsaik is.

Börtönbe most már a fideszesekkel! 2015.08.12. 15:40:06

@Ballib Cenzúra: "Tekintve hogy 2002-ben a szlovákok elött voltunk, és 2010-re a Görögökkel együtt az EU végére kerültünk minden gazdasági mutató tekintetében,"

Te fideszes hibbant bérhazudozó! 2010-ben és most is Görögország Magyarország előtt áll a gazdasági fejlettségben.
Ami változott az annyi, hogy 2010 óta Magyarország a középmezőnyből lecsúszott az utolsók közé.

Orbán diktátor reformjai így müködtek!

Börtönbe most már a fideszesekkel! 2015.08.12. 15:46:04

@Ballib Cenzúra: "Egyedül a németek és mi vagyunk azok, akiknek Euróban számolva csökkent az államadósságuk."

Hazudsz te hibbant fideszes. A magyar államadósság nem is csökkent, tegnap újabb rekordon volt, olvass újságot. Csak a GDP változtatással került az arány 1-2%-kal lentebb.

Miközben a fideszkomcsik családod ellopta a GDP 10%-át (manyup), meg mind a mai napig fullban müködnek a lakossági megszorítások. Ennyi sarc után sem futotta arra a fidesznáciknál, hogy csökkenjen az eladósodás!

Hol a lé tolvajbanda? Hova loptátok el az emberek 1000 milliárdjait?

Börtönbe most már a fideszesekkel! 2015.08.12. 15:49:00

@Ballib Cenzúra:

mesélj már a következő fideszkomcsikról: Orbán, Kövér faterjai, az MSZMP párttiktkárok. Meg arról is mesélj, hogy hogyan prvatizálták el a saját zsebükre az állami vagyont.

Meg mesélj a besúgó Viktorkáról, aki állandó félelemben van, hogy az ügynökakták nyilvánossáfra kerülnek.

Meg te is egy nagy büdös komcsi 3/3-as lehetsz, mert ezek vedik a legvérmesebben a felcsúti gengsztert.

2015.08.12. 16:01:01

@Ballib Cenzúra: Az eszetlenség is kétoldalú?

Tudományos libsizmus 2015.08.12. 16:10:44

Akkor most ez volt az e heti most már tényleg megbukott Orbán blog?

midnight coder 2015.08.12. 16:35:11

@Börtönbe most már a fideszesekkel!: 2010-ben már a régió középezőnyében sem voltunk. Az 2002-en volt.

libsi nóta bárki unja 2015.08.12. 16:45:50

@sanyix:
" folyamatosan emelkedik a foglalkoztatottak száma." egy válság után ez törvényszerű, ahogy a gdp növekedés is"

Akkor ezt mondd meg a görögöknek, de ne csodálkozz ha kiröhögnek majd

sanyix 2015.08.12. 16:49:00

@libsi nóta bárki unja: görögország a csőd szélén áll óriási adósságokkal, rég óta. Magyarország a közelében sem volt.

Cuhavidéki 2015.08.12. 17:16:44

A magyar miniszterelnöknek "kijárt", hogy ő adhassa át az aranyérmet Hosszú Katnkának, aki egyébként sikereivel egyúttal az egyik legjobb magyar "adózó" lesz ebben az évben.
A FINA hálás lehet, hogy a 2017 évi úszó VB megrendezésére Mo. beugrott, hiszen komoly elköteleződés kell hozzá. Mig Oroszországnak 55 mUSD-jába került a rendezés, a budapesti VB várható költsége 85 mUSD lesz.
news.yahoo.com/world-swimming-champs-cost-55m-russia-says-114542920.html

holex · http://fred-basset.blogspot.com 2015.08.12. 17:18:07

nézd. én magam így úgy vélem szigorúan a tények tekintetében, hogy OV egy négylábú patás hatalmas hímtagja – de ez a poszt most nagyon nem lett jó. :(

libsi nóta bárki unja 2015.08.12. 17:40:05

@midnight coder:
Végül is ha belegondolunk, minek a zembernek egyáltalán úszni? A hal is hiába tud, semmire se megyünk vele, csak amikor már benn van a szardíniásdobozben

Bár igazából takarítani is felesleges. Lustaság fél egészség, ha a zember nem takarít az meg a másik fele

libsi nóta bárki unja 2015.08.12. 17:48:58

@sanyix:
"görögország a csőd szélén áll óriási adósságokkal, rég óta. Magyarország a közelében sem volt."

Akkoriban ezt másként ítélték meg belföldön és külföldön egyaránt:

"Magyarország már Bajnai Gordon hivatalba lépése előtt a
fizetésképtelenség határán állt" és csak a 20 milliárd eurós hitelcsomag mentette meg. Bajnai is együtt említi az interjúban Görögországot és MO-ot

nepszava.hu/cikk/303050-bajnai-megdicserte-a-magyarokat?print=1

Miért akarjátok ti bolsevikok folyton átírni a történelmet?

Zár Balta 2015.08.12. 18:10:30

@maxval bircaman megbízott szerkesztő: Nem tudsz aludni te hányadék bolgár szar, hogy mindenhova beugatsz egyet hajnalonként ? Hogy döglenél már meg te szarházi mocskos állat! Szemétláda hazaáruló geciféreg !

maxval bircaman megbízott szerkesztő · http://bircahang.org 2015.08.12. 18:13:16

@Zár Balta:

A független hangom nagyon idegesíti a hozzád hasonló gágogó bérkommentelőket.

Zár Balta 2015.08.12. 18:14:55

Ez a poszt egy rakás szar. A csúti törpe paraszttal egyáltalán nem ez a probléma, hanem szinte minden más! :)
A komentelők meg mind hülye állatok és én is :D :D

Zár Balta 2015.08.12. 18:17:32

@maxval bircaman megbízott szerkesztő: Akkor vagy te független baszódj meg, amikor Putyin a MSZP elnőke :D :D
A baj nem is ez, hanem hogy még mindig élsz és böfögöd a hülyeségeidet a világba. De reméljük egy oszmán migráns csak leszúr Bulgáriban végre :)

midnight coder 2015.08.12. 18:33:05

@libsi nóta bárki unja: Amíg az ember azért úszik, hogy egészséges legyen, vagy hogy jobban érezze magát, vagy mert beleesett a vízbe, addig az úszás hasznos. Amikor emberek arra teszik fel az életüket, hogy egy tized másodperccel gyorsabbak legyenek mint bárki más, akkor felesleges, sőt káros.

ogli dzsí 2015.08.12. 18:42:40

Nagyon sok követőt szerzett ezzel OV.

És sehol se hallom Katinkát sopánkodni....

pamut 2015.08.12. 18:50:02

Hát igen, a sportban csak valódi teljesítménnyel lehet előre jutni, ez nem olyan mint a fideszmaffia uram-bátyám-vejem-maffiatársam világa, ahol címerek ökrökből és analfabétákból is lehet álomfő, miniszter, államtitkár, állami cég, tv vezetője vagy éppen jegybankelnök.

Ez a nap se múlt el Rogán botrány nélkül 2015.08.12. 18:50:53

Ez az exkomcsi 3/3-as besúgó Kúrbán diktátor nagyon szereti magát hírességek által legitimizálni.

Ez a nap se múlt el Rogán botrány nélkül 2015.08.12. 18:55:36

Fidesz komcsik, a gazditok Lendvai Anikónak is kezet csókolt!
Komcsi a komcsinak, családon belül maradt a kézcsók a fideszben:

gondola.hu/cikkek/71633-Az_ev_pillanata__Orban_kezet_csokol_Lendvai_Ildikonak_-_foto.html

bgp 2015.08.12. 19:27:43

@Ballib Cenzúra: Hunvaldot felmentették asszem.

Gyorgy Nagy 2015.08.12. 20:03:36

@Ballib Cenzúra: Apád pártag volt megtagadód?Vagy szertnél valami MEGÉLHETÉSI melot a Ledvai utcàban? Hülyesègeket kommentelsz Te SZERENYCSÉTLEN.

kvadrillio 2015.08.12. 20:35:53

Amerikai zsidók tulajdonába kerül a 168 Óra többségi tulajdonrésze
A Klubrádióba befektető és az Origóra is pályázó Brit Media Kft. hamarosan megvásárolja a 168 Óra többségi tulajdonrészét – értesült a Válasz.hu. Azaz valóban zsidó tulajdonba kerül a lap, de nem Soros György, hanem a Brit Europe Foundation mögött Amerikában élő, magyar származású zsidó üzletemberek érdekeltségébe.

Ahogy korábban beszámoltunk róla, a magyar médiában a közelmúltig ismeretlennek számító vállalkozás, a Brit Media Befektetési Kft. lehet az Origoért zajló küzdelem befutója.

Hogy mennyire összeérnek a szálak, arra pedig a Telekom által kiárusított hírportál szolgált egy újabb bizonyítékkal: az Origo néhány napja írt arról, hogy a belga székhelyű Brit Europe Foundation többségi, valamint Megyeri András Jonatán kisebbségi tulajdonában álló cég 40 millió forintos tőkeemeléssel szállt be a Klubrádió Zrt.-be.

S bár a Brit Media Befektetési Kft. ismeretlen, Megyeri András Jonathán nem az; 2012-ig a TV2 üzletfejlesztési igazgatójaként dolgozott, előtte pedig a Viasat kereskedelmi igazgatója volt. Jelenleg a magyar zsidó közösség dél-budai központjának, a Bét Sálom zsinagógának a kántoraként önkénteskedik, és állítólag a Köves Slomó rabbi vezette Egységes Magyarországi Izraelita Hitközséggel is jó viszonya van.

A Válasz.hu emlékeztet, a brüsszeli Brit Europe Foundation nem csak a sajtópiacon aktív: 2012-ben részben ez az alapítvány vásárolta meg az Arany Alkony idősotthonok ingatlanjait birtokló céget, és az 1300 embernek otthont adó idősotthon-hálózat új fenntartója az Egységes Magyarországi Izraelita Hitközség (EMIH) lett.

A lap szerint tehát a Köves Slomó rabbi fémjelezte EMIH és a Brit Europe Foundation kapcsolata tehát nyilvánvaló – és ez a tény kétségessé teszi azt a tegnapi sajtóhírt, hogy Soros György állna a Brit Media Befektetési Kft. mögött.

Hiszen Köves közel áll a Fideszhez, így nem valószínű, hogy rajta keresztül próbálna meg érvényesülni a szerdán épp 85 éves Soros György.

Az viszont a lap szerint igaz, hogy a Brit Europe Foundation mögött Amerikában élő, magyar származású zsidó üzletemberek állnak.

máááár...MEGENT NYOMULNAK A ZSIDÓK ! NEKIK A VILÁG ÖSSZES MÉDIÁJA KÖLL ! HOGY BEFOLYÁSOLJÁK, ÖSSZEHAZUDJÁK, AGYONAGITÁLJÁK A MILLIÁRDOK AGYÁT !!!!! MINT AZ ORTODOXZSIDÓ ELTÜNÉSÉNÉL !!!ÉS A KORMÁNYOK EGYÜTT JÁCCANAK VELÜK EBBEN A HARÁCSOLÁSBAN ! A MÉDIA A 4. HATALMI ÁG ! FASZOMTELEVELÜK !!!

4 óra munka 10 óra pihenés 10 óra szorakozás 2015.08.13. 01:59:02

Felhaborito, hogy a Magyar miniszterelnok gratulalni mert egy aranyermes sportolonak, es szoba sem kerult a holokauszt.
Azzal kellett volna kezdeni, hogy szep szep az arany, de mi egy bunos nemzet vagyunk, nincs okunk ennek orulni, mert szegyenkeznunk kell.
Az ostoba ribancnak, meg vissza kellett volna utasitani az aranyat egy "koszonjuk de mi bunos nemzet vagyunk nem erdemeljuk meg" -el.
Es teljesen nyilvanvalo, hogy az az undorito kezcsok, egy egyezmenyes jel a fasisztak kozott, es azt akarta ezzel uzenni a miniszterelnok, hogy majd a gazkamrakban fogjuk dunaba loni az osszes zsidot.

4 óra munka 10 óra pihenés 10 óra szorakozás 2015.08.13. 02:01:43

Valojaban orommel olvasom az ilyen blogokat, mert jo latni, hogy milyen allapotban van a balodal, vagyis a Magyarok legnagyobb ellensege. Egyre biztosabb hogy 18-ban megint folenyesen nyer a nemzeti oldal.

Pop40 2015.08.13. 04:08:47

A tolvaj zsírdisznó nyilván kétségbeesetten próbálja növelni a zuhanó népszerűségét, ennélfogva bárkire ráakaszkodik, aki népszerű.
Most szegény úszók kapták ki. Őszinte részvétem, megdolgoznak az aranyért, erre pont ez a tolvaj Geci rakja a nyakukba... :S

Ez amúgy politikai szempontból sem számít újdonságnak: a kommunista rendszerekben a hazatérő - győztes - sportolók körül mindig ott nyüzsgött a pártfunkcik hada, jelezvén a népnek, hogy ez a siker természetesen nem jöhetett volna létre, ha nincs a Párt.
Orbaneszku pedig követi komcsi elődeit, mint minden másban.

Szóra sem érdemes, el kell felejteni, hogy egyáltalán ott rontotta a levegőt, és örülni a sikernek.

Pop40 2015.08.13. 04:12:05

@4 óra munka 10 óra pihenés 10 óra szorakozás:

Kezeltesd magad, elvtárs. Megártott a kannás bor.

Az országot szétlopó tolvaj fideszkomcsikat "nemzeti oldalnak" hallucinálni, erre már nem lesz elég a megszokott detox.

István Tamasi 2015.08.13. 10:27:02

@Ballib Cenzúra:
És? Volt bármi illegális amit a gyurcsány és/vagy a felesége csinált a villával? SEMMI! Ha lett volna bármi is a nemzetmeg/félrevezető csahosai egyfolytában arról ajvékolnának.

Gazsi bácsi lótetű 2015.08.14. 11:46:50

@Ballib Cenzúra: az a baj - persze a mi bajunk, nem a Tiéd és a pártodé - hogy hazg a statisztika. Össze van mosva a közmunkások száma, a külföldön dolgozók száma, és persze benne van a közszférában dolgozók száma. De ki fizet adót? Brutálisan meg lett növelve a közszférában dolgozók száma, ami csökkenti ugyan a munkanélküliséget, de nem termel adóbevételt. szintén örvendetes, hogy sok magyar kap munkát - külföldön. de nehéz azt tagadni, hogy össze fog omlani a nyugdíjrendszer, és mivel egyre levesebben dolgoznak a versenyszférában, így szó sem lehet lényegi adócsökkentésről. Pedig az a 20+ új adó amit a tolvajkormány bevezetett, jelentősen terheli az embereket. Persze vannak, akik benyalják ezt a rezsicsökkentés-maszlagot, de ez nem hozott lényegi megtakarítást, bármennyi pénzt is költ rá a tolvajkormány. Komoly bajban van az ország, 600.000 adófizető elhgyta. Fiatalok, diplomások, olyanok, akik 30 évig úgy fizetnének TB-t, hogy alig vesznek ki a TB-kasszából. Marad a sok nyugdíjas, közmunkás, és a rohadt sok tolvaj a kormányban. Amúgy itt nálunk - BP egyik kerülete - annak ellenére, hogy a kormányhivatal átvette auz önkormányzat munkájának felét, egyetlen fővel sem csökkent az önkormányzat létszáma, viszont ugye ott a kormányhivatal is. Hogy is van ez?

Rudi Kató 2015.08.23. 16:11:01

A szörnyűség az, hogy az ország vesztét akarjátok miközben itt élősködtök a nyakunkon!

2015.09.18. 06:57:04

@Ballib Cenzúra: Hát a gazdaságot nem tudják "doppingolni! Nincs bevehető észfokozó tabletta!
Berzeviczinek iskolái vannak, De mit is mondott? A politikailag függőségben lévő nemzetek erőteljes kivitele nem fejlett gazdaságukból, hanem kizsákmányolásukból fakad. Roppant tömege megy a pénznek keresztül Magyarországon, de nem marad itt, hanem az osztrák tartományok felé folyik el, és különösen Bécsben halmozódik fel… Ennél fogva kettős baj sújtja Magyarországot: a látszólagos gazdagság tünete, s a kimerült szegénység nyomasztja,
süti beállítások módosítása