Mátéka, ezt az ürüléket nem lehet a népvándorlókra kenni!

H_A Címkék: szemét propaganda ürülék uszítás Józsefváros Kocsis Máté VIII kerület népvándorlók2015.08.09. 20:50

Eltelt néhány nap, mióta doktor Kocsis Máté kiőrjöngte magát a Facebookon azzal kapcsolatban, hogy Európa belvárosában, Józsefvárosban, a II. János Pál pápa téren a népvándorlók teljes pusztítást végeztek. Az éterbe fingott magasröptű, foltokban igazságot is tartalmazó kifakadásnak logikus utóélete volt. Sokan úgy érezték, állást kell foglalniuk az ügyben. Egyik vagy másik oldalon. Az ország jelentős részének nyilván nem rúgta gyomorszájon az ingerküszöbét, messze van az a Józsefváros, legfeljebb a (városi) legendák szárnyán jutott el a híre a narancsligetekben fürdő vidékre, ahol kisebb dolguk is nagyobb az embereknek annál, hogy.

Bayer Zsolt végtelenül cinikus agyáig szerencsére eljutott, és jó étvágyat is kívánt a menekültek szarával és húgyával játszadozni kívánó csőcseléknek, amely csőcselék a Fidesz-Kocsis-Bayer realitással ellentétben egy másik filmet néz. Következésképpen nem tapasztalta, hogy „tüzet raknak a parkban, szemetelnek, őrjöngenek, lopnak, késelnek, rongálnak”. És azt sem, hogy „ennyi emberi ürülék pedig még soha nem volt közterületen”. Pedig tényleg szemetelnek, ez a migráció már csak ilyen: nem egy Békemenet, vagy egy Nemzeti Vágta, ami után semmilyen fekália nem marad az anyaföldön.

kocsis.jpgAz álaggodalomba csomagolt uszítás nagymestere, Józsefváros újjáépítője (fotó: Coub)

És eljutott másfelől, példának okáért a Nincs Alku Párt nevű csoporthoz is, amely Kocsis Nembuzeráns Máté foltokban igazságot is tartalmazó, de leginkább csúsztató és uszító Facebook-bejegyzése miatt tüntetett szombaton a fideszes polgármester VIII. kerületi hivatala előtt. Nem remélem, hogy az érintett lefosta a bokáját attól, hogy a törvényesség keretein belül üldözni fogják a NAP képviselői, de most nem erről akarok elmélkedni. Mindenesetre az elhangzott felháborodott érvek és ellenérvek kereszttüzében, úgy érzem, egy dologról nem esett szó, éspedig Budapest VIII. kerületének mellbevágó mindennapjairól. Azokról a hétköz- és ünnepnapokról, amelyekről – polgármesteri székében pöffeszkedve – Kocsis Máté nem hajlandó tudomást szerezni, amely nem zavarja, és amelytől érdekes módon nem lát vöröset a szemei előtt.

szemet3.jpg

Mert ha Kocsis Máté Józsefváros, Budapest, és Magyarország mindennapi valóságában élne, és nem a légkondicionált polgármesteri iroda számítógépe mögül csatlakozna pártja és kormánya bégető gyűlölet-propagandájához, akkor sejtené, hogy egyetlen európai fővárosban nincs annyi egy főre eső szemét és ürülék, mint az általa igazgatott budapesti városrészben. A betegségeket terjesztő, terrorista bevándorlókról még hírből sem hallott kies hazánk, amikor Józsefváros mocskos, szemetes, bűzös, romos utcái, közterei már élhetetlenek voltak. Igaz, hogy dagadó keblekkel érezte biztonságban magát a fehér bőrű, lehetőleg szőke és kék szemű magyar ember, de azért a fejét már akkor is viszolyogva elfordította a Kőris-Dugonics-Korányi-Illés-Diószegi-Lujza-Magdolna-Práter-Szigony és hadd ne soroljam mely utcák vonzáskörzetében.

szemet.jpgNem lomtalanítás, csak a szürke hétköznapok, ünnepnapok valósága

Kocsis Mátét az év 365 napján nem zavarja, hogy a halomra hányt szemétkupacok tövében élik nyomorúságos életüket a híresen-hírhedt Józsefváros bennszülött, fajmagyar (?) lakói, a nap 365 napján nem ragad megbotránkozva billentyűzetet azért, hogy tiltakozzon és önmagát elmarasztalja az emberhez méltatlan, embertelen körülmények ellen és miatt. Viszont nagy lendülettel tesz ígéretet a köztisztaság-közbiztonság megteremtésére akkor, amikor a menekülteket démonizáló és kriminalizáló közbeszéd magasra csapó hullámain, e végtelenül hamis és torz tömjénfüstbe burkolózva, el lehet játszani a nemzetvédő hőst.

Mátéka! A fenti és alábbi fotók annak a szemétdombnak egy-egy töredékét szemléltetik, amelyet az év 365 napjának bármelyikén meg lehet örökíteni Budapest ama kerületében, ahol állítólag te vagy a góré. Ebben a lehangoló mocsokban, trágyában, és orrfacsaró bűzben élnek hosszú évek óta Európa és Budapest szívében olyan emberek, akik nem menekültek, és nem is akarják elvenni a magyar emberek munkahelyeit. Hogy lehet, hogy ez nem zavar? Akkor beszéljünk a tényekről, Kocsis!

szemet2.jpg

Beszéljünk arról, hogy téged polgármesterként nem zavar, hogy az általad vezetett kerület számos közterülete nyilvános vécéként funkcionál, ahol korra, fajra, nemre, nemzetiségre, és a szükség mértékére való tekintet nélkül végzi a dolgát mindenki, akire rájön. Beszéljünk arról, hogy Yo-Yo-Yózsefváros hagyományosan elrettentő példaként, félelmetes, elkerülendő gócpontként él a köztudatban, és a minden sarokra kihelyezett Józsefváros újjáépülését hirdető dicsőség-táblácskák dacára olyan állapotok uralkodnak ott, amelyek egyáltalán nem szolgálják a közegészségügyet, a közbiztonságot, és a helyi lakosok megelégedett, boldog életét.

szemet4.jpgMegnéztem, és nem bevándorló

Beszéljünk arról, hogy a rengeteg önfényezés ellenére, a tények azt mutatják, hogy rohad a VIII. kerület úgy, ahogy van, és ebben bizony (elmúlt nyolc év ide vagy oda) neked is könyékig benne van a kezed. Most is ahelyett, hogy -  e tények ismeretében mélyen és bölcsen hallgattál volna - hisztérikus kakasként toporzékoltál egyet szánalmas kis szemétdombod tetején. A menekülteket megillető ellátás, és a rongálások megelőzése helyett uszítod a népet, és arra vársz, hátha valóban előkerül egy terroristára festett fanyelű konyhakés, ami még hoz pár szavazatot. Ha csak fele annyira aggasztana saját kerületed lakóinak sorsa, mint amennyire a népvándorlók keresztre feszítése foglalkoztat, akkor Józsefváros - a maga felújított II. János Pál Pápa terével együtt - nem lenne Budapest és Magyarország egyik legnagyobb szégyene.

szemet5.jpg

Te nem csak a menekülteket gyűlölöd, hanem saját polgáraidat is! És ez legalább olyan súlyos, mint eltárgyiasítani, megvetni, körbezárni, kizárni, meghurcolni, és alaptalanul megvádolni ezeket a nyomorultakat, akikkel most takarózol.  Kormányod és saját aljas propagandádnak a valóság (miként a fenti, egészen pontosan ma futólag készült fotók is tanúsítják) a legnagyobb ellenfele. Sokan vannak, akik nem bánnák, ha bősz nekiveselkedésedben elkezdenéd a kerület többi részéről is eltakaríttatni az állati-emberi ürüléket. Igaz, hogy azt kevésbé hősies tettként lehet majd kommunikálni (mert egyszerűen csak magyar gazdák magyar kutyáinak végtermékéről van szó), de ilyen ez a felelősségteljes polgármesteri munka, nemdebár?

szemet6.jpg

Mert bármit is ír meg a baráti szaksajtó, és bármit is hánysz fel a Facebook-oldaladra, siralmas kerületed olyan közterületeiről van szó, ahova egyáltalán nem jutnak el a migránsok, mégis évek óta gyalázatos állapotok uralják őket. Te meg - hogy témába vágó legyek - magasról leszarod. A népnemzeti, keresztény, konzervatív, mélymagyar, szélsőjobbos, rasszista gyűlölködés helyett kezdj el dolgozni, Kocsis! Mert nincs annyi CÖF-aktivista, nyugdíjas ősmagyar, aki eskü alatt állítja majd, hogy egy afgán-szír péniszkommandó szaros pelenkákat szanaszét dobálva, szamurájkardokkal fenyegeti az életét. A politikai haszonlesés, valamint a bűzös-rothadó valósággal való dacolás helyett kezdd el tenni a dolgodat, Kocsis!

Mert előbb-utóbb válaszolnod kell arra a nyugtalanító kérdésre, hogy kinek a számlájára írható az, hogy ilyen körülmények uralják a felújított II. János Pál pápa tér központú Józsefvárost? És hogy esetleg, teljesen véletlenül nem a te feladatod lenne/lett volna rendet, tisztaságot, európai feltételeket teremteni az ott lakóknak? Nem azért mondom, de attól tartok, hogy ezt nem lehet majd a népvándorlókra kenni.

A bejegyzés trackback címe:

https://hacsaknem.blog.hu/api/trackback/id/tr617694248

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Sepydus 2015.08.09. 22:25:33

K.M. szót sem érdemel.
A poszttal egyetértek. Öt évig laktam a Mátyás tér mellett, hetente jártam az akkor még létező Teleki téri piacra - ugyanez volt a helyzet.
A kerületnek az része akkor is hulladék volt, és most is az. Aki ezt a menekültekre fogja, az vagy ostoba, vagy aljas. Vagy mindkettő...
Egy apró megjegyzés:
"Kocsis Mátét a nap 365 napján " - ennek nincs értelme.

Sepydus 2015.08.09. 22:27:22

K.M. szót sem érdemel.
A poszttal egyetértek. Öt évig laktam a Mátyás tér mellett, hetente jártam az akkor még létező Teleki téri piacra - ugyanez volt a helyzet.
A kerületnek az része akkor is hulladék volt, és most is az. Aki ezt a menekültekre fogja, az vagy ostoba, vagy aljas. Vagy mindkettő...
Egy apró megjegyzés:
"Kocsis Mátét a nap 365 napján " - ennek nincs értelme.

Sepydus 2015.08.09. 22:28:02

Bocs, nem tudom miért ment el kétszer a hsz.!

maxval bircaman megbízott szerkesztő · http://bircahang.org 2015.08.10. 05:27:26

Ezt nem értem...

Eddig úgy tudtam a ballib médiákból, hogy a liberalizmus egyik alapja a hajléktalanok közterületen való fetrengése.

Dinkainka 2015.08.10. 06:21:55

@maxval bircaman megbízott szerkesztő: Te mást sem értesz!
Kubában szocializálódtál.

werecke 2015.08.10. 08:39:41

Hajléktalan X bevándorló X VIII. ker = Szarhimalája
Járullékként jön hozzá a patkány meg a poloska. A Rózsadombról könnyű szolidarítást vállalni az üszkökkel.

Karsai Feri 2015.08.10. 12:50:59

@maxval bircaman megbízott szerkesztő:
egyik fő jellemzője, de a dzsuvát nem a polgármester hoerdta oda

2015.08.10. 16:58:40

A költségek, melyek a hatalom fittogtatására pazarétoltatnak, e hatalom alapjait ássák alá. De a legrosszabb, legszemtelenebb kormány, ha azon kívül csapás nem éri, sokáig nem tartathatja fel magát!”Eötvös József Eszmék, gondolatok 1876. sorszámú gondolat.

"Már az is nagyon veszélyes, ha a kormányzat néha, mint Platón engedélyezte, hazudik. De mindinkább bizonyossá válik, nincs nagyobb veszély, mintha a kormányzat semmi egyebet nem tud, és nem tesz, csak hazudik, vagyis ha az egész államkormányzat a hazudozáson nyugszik." Hamvas Béla

Éhes ló 2015.08.10. 20:11:28

A post alapján még véletlenül azt gondolom, hogy ezt a sok mocskot a norvég heringhalász vendégmunkások, vagy a svéd asztalosok fosták a kerületbe a fideszes városvezetés és kerületi vezetés kifejezett ösztönzésével.

Ez közismerten az ő szokásuk és még viccből sem a kerületet szép lassan elgettósító cigányoké és hozzájuk és az általuk leszlömösített környezetükhöz idomuló elcigányosodott magyaroknak tűnő etnikumé.

Ezek után már csak az a kérdés, hogy a hazámat ellepő illegális határátlépő bajnokok tízezrei (máig 110ezren érkeztek ide hívatlanul és bármiféle engedély, papír nélkül), akik már telibeszarták vagy féltucat ország bármilyen határátlépési és tartózkodási szabályát növelik-e a kerületet és a fővárost ellepő szar mennyiségét, miközben lazán menekülttáborrá redukálják a pályaudvarokat, aluljárókat és közparkokat - no persze a mi pénzünkből, mert nekik ez dukál.

coyote55 2015.08.10. 22:41:58

@Éhes ló: Az EU fizet a menekültek ellátásáért, de a kerítésért, és a stadionokért nem. Az, hogy azt a pénzt nem arra fordítja a kormány - nos, ez már egy másik dolog. Egyébként véleményem szerint a kormány hülyeséget csinál ezzel a menekültkergetéssel. Miért? Mi is aláírtuk a dublini szerződést, tehát hozzánk vissza lehet küldeni azokat, akik nem kapnak menedékjogot például a németeknél, viszont mi regisztráltuk őket elsőként. Ha a magyar rendőrség ésszel élne, akkor inkább nem nézne oda, csak amikor már végképp muszáj.
Akit nem mi regisztráltunk, azt nem is küldhetik vissza hozzánk. Úgysem akarnak ők itt maradni, menjenek Isten hírével. Ja, hogy akkor nem lenne kiket gyűlölni?

Éhes ló 2015.08.11. 19:53:46

@coyote55: nem értelek. Sehol nem írtam semmiféle pénzről, fizetésről.
Te melyik hozzászólásra reagáltál?
De, hogy a tiedre visszatérjek:
privatbankar.hu/makro/meg-22-milliardot-kolt-a-kormany-arra-hogy-ne-lassunk-a-menekulteket-284111

A poszt pedig nagy rakás szarról és szemétről szól.
Azt pedig el kell takarítani.
Mielőbb.

2015.08.23. 04:47:49

@Éhes ló: Magyar ostobáknak ennyi idő is kevés? Vagy már régen nem Magyar, hanem "megszállt ország"?
Cicero 2000 éve: ezt írta:
"A sidók egy sötét és visszataszító erő részei. Tudjuk, hogy klikkjük számos tagból áll, hogy mennyire összetartanak és szövetségeik milyen, hatalommal bírnak. Csirkefogók és gazemberek népe."
. Ráadásul a szabadságharc bukása után az elerőtlenedett és gazdátlan Magyarországnak a nyakába zúdult egy olyan mértéktelen zsidó bevándorlás, amelynek a következményeit egy sokkal nagyobb és ereje teljében lévő ország és társadalom sem lett volna képes súlyos következmények nélkül elviselni.
süti beállítások módosítása