Most hogy félkézzel lenyomtad Európát, beszéljünk az igazi problémákról, Viktor!

H_A Címkék: bevándorlás uszítás Orbán Viktor Európai Unió Brüsszel Európa Tanács menekült-ügy2015.06.26. 22:04

Az van, hogy péntekre virradó éjjel három óra magasságában Orbán Viktor szimbolikusan leigázta Európát. Már ami Európa - pillanatnyi mértékkel mérve - legégetőbb gondját illeti. A bevándorlók-menekültek ügye már nem nyomja gyönge vállunkat. Rácsaptunk az asztalra. Nem lesz befogadási kvóta, sem önkéntes vállalás (vagyis de, csak nem nekünk), Magyarország speciális elbánást kap (senkit nem kell befogadnunk abból a 60 ezer menekültből, akiknek letelepítésében a tagállamok vezetői elvben megegyeztek) és szimbolikus habként a szimbolikus tortán: Európa elismeri, hogy Magyarország különösen nehéz helyzetben van. Pedig én azt hittem, hogy jobban teljesít. Nahát.

A hangzatos győzelem örömére összegezzük, mi történt: kellett egy kerítés, egy tiszavirág életű dublini hiszti, és Orbán győzött Brüsszelben. Persze kellett előzőleg egy nemzeti konzultációból szárba szökkenő gyűlöletplakát-mizéria azért, hogy a 175 km hosszú, 4 méter magas drótháló ötlete ne terméketlen talajra hulljon. Péntekre virradó éjjel 3 óra magasságában pedig azért volt életbevágó leigázni Európát, hogy a mostanában ingatag királyi trónus stabilitása újra megszilárduljon. Más szavakkal: megoldottunk egy problémát, ami ebben az eszmei pillanatban nem akkora probléma, amekkorára felfújtuk (nem azért, mert Európa határain nem lógnak a menekültek, de ebbe most ne menjünk bele, már leírtam korábban, hogy valós problémáról van szó), és sikerült világossá tennünk, hogy mi nem szándékozunk beszállni a közös európai teherviselésbe. Közben azt elfelejtettük mondani, hogy amikor valóban nagy lesz a gebasz a kerítésen innen, ígérjük, nem nyújtjuk feneketlen markunkat, hogy szíveskedjenek segíteni. 

Tény és való, hogy Bulgária oldalán ma hajnalban beléptünk az elitklubba. Tettük ezt úgy, és azért, hogy/mert mi nem megoldani akartuk a problémát, hanem megszabadulni tőle. Ezért látszólag úgy tűnhet, hogy az Unió képtelennek bizonyult legnyomorultabb, de legalább kellően arrogáns tagjait (akik nem mellesleg hasítanak a közös jóból rendesen) jól rendre utasítani, és megmutatni nekik hol a helyük. Én is hajlamos voltam a hír olvastán ezt gondolni, de nekifutottam még egyszer. A csatát látszólag megnyertük, de megnyerünk még egy-két ilyen csatát, és tényleg lekapcsolhatjuk a villanyt a disznóólban.

deutschorban.jpgA demagógia, diszkrimináció, fasizmus, önzés, idegengyűlölet, és jogsértések fényes győzelme (fotó: INNEN)

Mert ugyanis, ha péntekre virradó éjjel, úgy értem, hosszú hetek óta nem kivonni akartuk volna magunkat az alól, ami Európának is ugyanúgy púp a hátán, mint nekünk, így kelletlenül bár, de beleáll, és nem a speciális elbánásra feküdtünk volna rá teljes súlyunkkal, akkor talán esélyünk lett volna arra az esetre is úgymond bebiztosítani magunkat, amikor valóban ellepik Magyarországot a bevándorlók. Mert el fogják, és nincs az a kerítés, ami megállítaná őket. Az ország békemenetelő részével ellentétben meggyőződésem, hogy a brüsszeli győzelem nem más, mint egy szimbolikus halálos ítélet. Erre fognak hivatkozni a rothadó nyugatiak akkor, amikor a helyzet valóban a tetőfokára hág: mi segíteni akartunk, ti nem akartátok, mi próbáltunk egy, a problémát kezelni hivatott rendszer összeütni, de ti nem kértetek belőle. Amikor ez a beszélgetés elhangzik majd, a jelenleginél nagyságrendekkel nagyobb számú menekült nyesi majd 500  forintos tescós drótvágóval a 4 méter magas kerítést a szerb-magyar határon. Az az ajánlat, amelyet ma hajnalban Orbán Viktor elutasított, pont attól védett volna meg,  amivel most egyelőre csak bőszen riogatunk, mert egyelőre kiválóan működik: hogy milliószám jönnek, elveszik a munkánkat, és pusztulást hoznak ránk. A fölényes győzelem nemzetközi megítélésünket tekintve kínosabb aligha lehetne. Leegyszerűsítve: miközben Európának ezután majd nem kell különösebben megerőltetnie magát ahhoz, hogy jófejnek tűnjön a menekült-probléma kezelésének ügyében, lesz majd kire mutogatni, hogy ők, a szabadságharcos magyarok viszont kivonták magukat a felelősség alól. És igazuk lesz a rohadékoknak.

Másképp mondom, hogy a könnyes szemmel tapsikoló Orbán-hívek is megértsék: ez a rövid távú taktikai győzelem nem más, mint egy hosszú távú stratégiai mellényúlás. Igaz, hogy a rezsicsökkentett sósavas bácsik és lila hajú nénik hőse újra félkézzel nyomta le Európát, és elégedetten fürdik a pillanat rivaldafényében, ám európai értelemben és nem mellesleg ez annak a szolidaritásnak a megkérdőjelezése, amelynek Magyarország Bulgáriával együtt nettó haszonélvezője ebben az eszmei pillanatban. Az elutasító, elzárkózó, nemzeti istálló fele kacsintgató, azt jóllakatni kívánó hangnem kiváló magas labda egyes brit, osztrák, német és egyéb nemzetiségű politikusok retorikájának, akik nem csupán az Afrikából érkezőket gyűlölik orbáni hévvel, de a magyar munkavállalókat is boldogan postára tennék. Úgyhogy lehet toporzékolni a gyönyörűségtől, de csínján azért az indulatokkal. Biztos hogy van itt közmunka több millió ember számára?

Nem, nincs. Azoknak sincs, akik még nem vándoroltak ki. De mert erre sincs válasz, és a kivándorlásra sincs értelmes válasz, itt a teljes egészében illegális bevándorlási kérdéssé konvertált menekültügy. Mint az összes többire, erre is lenne megoldás, ha akarnánk, hogy legyen. Emberséges, óvatos, megvalósítható, megnyugtató megoldás. De nem ez a cél: itt minden az uszításról, a mesterséges félelmek ébresztéséről, a nyugtalanság, bizonytalanság szinten tartásáról szól. Mert ha nincs kitől félni, ha nincs kit gyűlölni, ha nincs kit hibáztatni a nyomorúságért (amelyet természetesen ugyancsak mi idéztünk elő), akkor nem lehet az újabb és újabb szimbolikus csatákat nyerő megmentő szerepében sem tetszelegni. Miközben minden egy szélsőségekben gondolkodó, skizofrén szélkakas vergődéséről szól a hatalom megőrzése érdekében. Aki elmegy a falig, ha kell, blöfföl, ha kell, visszatáncol, ha kell, pillanatok alatt segget csinál az arcából, és ha nem jött be az A-terv, jöhet a B. Félek, hogy sokan megint felülnek ennek a csillogó mutatványnak, pedig átlátszó az egész, mint egy közmunkában fényesre nyalt kirakatüveg.

Szóval gratulálok a Salamonéhoz hasonlóan csillogó sikerhez, Viktor! Most akkor takarodj vissza dolgozni! Vagy inkább ne. Mindenesetre nagyon időszerű volna arról a rengeteg disznóságról beszélned végre, ami a csillagos eget súroló, napi szintű állami korrupciót, a rokonok, haverok, csicskák, talpnyalók, testi-lelki jóbarátok pozícióba segítését és megtartását, az egy főre jutó hatalmas mennyiségű mocskos európai pénzek lenyúlását, a gyerekkori cimborák zsebeinek megtömését, a nektek nem tetsző civil kezdeményezések vegzálását, Paksot, a dohány- és egyéb mutyikat, a Quaestor-csődöt, vagy a Vajnák-Habonyok és a csorda arcpirítóan fényűző életformáját érinti. Beszéljünk arról, hogy nincs annyi megélhetési bevándorló, aki annyi pénzünkbe kerülne, amennyit ti képesek vagytok kilopni alólunk. Beszéljünk ezekről, és - ha lehet - ne hivatkozz Matolcsy tudatára! Az már akkor tragikus volt, amikor az ügyészség hivatkozott rá.

A bejegyzés trackback címe:

https://hacsaknem.blog.hu/api/trackback/id/tr207574630

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

lac1 2015.06.27. 13:45:44

Aha, kurva jó, hogy a karikaturista azért nem néz körül a maga háza táján:

www.gedankenzirkus.de/wp-content/uploads/2013/08/Reps.jpg

De nem is baj, hiszen nagyon is jól tudja, hogy balfasz bloggerek jól beszopják.
Amúgy a hajó tényleg tele van:
upload.wikimedia.org/wikipedia/en/3/3a/Exodus.jpg

És a rohadt komcsifajtának van képe azt állítani, hogy ez a vírusjárvány majd lecsillapodik meg időleges. Persze.
1. Ezeket az emberek vagy pénzelik,
2. ha ennyi pénzük van, hogy ideig elérjenek és mindenüket eladták otthon, akkor minek és hova mennének vissza?

Nicktolvaj 2015.06.27. 13:50:41

@bértrollbosszantó_kovi1970:

Magyar = a magyar érdekeket védi az idegen érdekekkel szemben

Nem magyar = az idegen érdekeket védi a magyar érdekekkel szemben

Ez ennyire egyszerű.

Például:

A zöld határon át, papírok nélkül érkező, hőzöngő, követelőző csürhe beeresztése NEM magyar érdek.

A magyar érdek ezzel szemben az, hogy CSAK a határátkelő helyeken, CSAK papírokkal és CSAK azok jöjjenek, akik VALÓBAN a puszta életüket mentik.

De még velük szemben is felmerül a kérdés, hogy MIÉRT nem regisztrálták őket abban az EURÓPAI országban, amelyikbe a hazájuk elhagyását követően ELŐSZÖR beléptek?

Meg az a kérdés is felmerül, hogy MIÉRT Európába jönnek, holott az ÉLETÜK más, a hazájukhoz közelebbi, nem európai országban is biztonságban lenne?

Szóval szerintem MENEKÜLŐK Magyarországra legutóbb a szerb vérengzés elől jöttek.

Akik ma jönnek, még akkor is GAZDASÁGI menekültek, EGYTŐL EGYIG, ha a hazájukban valóban veszélyben lenne az életük.

Az ÉLETÜK megmentéséhez ugyanis NEM kell Európáig menekülni. Vannak biztonságos államok a hazájukhoz sokkal közelebb.

lac1 2015.06.27. 13:53:52

@bértrollbosszantó_kovi1970:

Az a föld szinte teljes egészében parlagon hever a határ miatt. A sukórói zsidó panama ÉS CSAK OTT ennek az általad kiszámolt területnek a felét szerette volna ellopni.
A cigányok által tönkretett föld meg szerintem sokszorosa.

lac1 2015.06.27. 13:55:14

@Nicktolvaj:

Így van, a pakisztáni menekült miért meneküli át a földgolyót? Tudom, az ingyenért. Mert a horvát menekültet még megértem, de ezeket...?

2015.06.27. 14:06:06

Ez a döntés a lehető legrosszabb volt!

Hazánknak kis eminens módjára kellett volna viselkedni. Nem ilyen bunkó módon ajtóstól a házba rontani! Ha például Németország azt akarja, hogy ide jöjjenek vissza a bevándorlók, akkor azt meg kell nekik tenni, és még három másik országot is megkeresni, hogy ha esetleg ők is szeretnének ilyet, akkor mi... A szlovák és a cseh kvótát pedig alapvető udvariasság lett volna átvállalni, hiszen figyelembe kell venni a szomszédok érzékenységét. Ahogyan azt is tudomásul kellett volna vennünk, hogy más országnak nem érdeke túlzott számú bevándorló befogadása. Azaz maradunk mi.

Gyerünk demokraták! '18-ban simán meglehet a 2/3-ad Orbán ellenében! (mármint 2/3-ad százalék)

István Tamasi 2015.06.27. 14:09:10

@maxval bircaman felelős szerkesztő:
Te ocsmány bulesz birkaszar /leánykori néven ivanov/!
A nulla IQ-al nem tudsz különbséget tenni düh és útálat között.

Nicktolvaj 2015.06.27. 14:20:57

@Furusina:

" Lehet, hogy lemaradtam valamiről, de azon viszont el vagyok képedve, hogy nem EU tag Szerbia felől semmilyen határvédelmünk nincs"

Lemaradtál valamiről.

Arról maradtál le, hogy a SZOCKÓK meg a LIBSIK az uniós csatlakozás után ÚGY VÉLTÉK, hogy Magyarországnak NINCS szüksége önálló Határőrségre - holott a csatlakozásunk után az ukrán, a román, a szerb és a horvát határ is az Unió "külső", schengeni határa lett.

Lehet találgatni, hogy MIÉRT vélték így a szockók, és a velük társult libsik.

2002-ben, a kormányváltás után a szockók hozzá is fogtak a HÖR felszámolásához, beleolvasztották a Rendőrségbe - ezzel a második ciklusukban, 2007 folyamán végeztek is.

2008. január 1-től Magyarországnak NINCS önálló határőrsége.

tron.encom 2015.06.27. 14:25:04

Valaki tudja hogy az indexnél hány ember foglalkozik főállásban azzal hogy a magyar blog szcéna legmélyebb bugyraiból a címoldalra rángasson minden orbánfóbiás ballibbancs szar blogot ?
Egyre nehezebb lehet ezeket naponta így csokorba kötni.
Szánalmas. Komolyan.

Ja és igen, az összes bevándorló mániás barom nettó hazaáruló, vagy komplett idióta aki nem képes a saját érdekeit felismerni.
A szíriai határnál több millióan várnak rá hogy útra induljanak, remélem a plakáttépkedők kapnak az utcájukba egy hordát belőlük. Kíváncsi lennék akkor mekkora lenne a liberális attitűdjük.

Tudományos libsizmus 2015.06.27. 14:29:10

A népvándorlás hiszti előttem azt támasztja alá, hogy a liberálisok nem pusztán Magyarországot, de egész Európát el akarják pusztítani.

zila5 2015.06.27. 14:35:51

Az biztos, hogy ez egy nagyon-nagyon rövid távra elegendő "győzelem". Viktor mentségére legyen mondva, akkora a káosz a világban, hogy még középtávon is csak jósolgatni lehet, tudni semmit. Én mondjuk azt eléggé kizártnak tartom, hogy nemzeti rezervátumokban biztonságban érezhesse bárki is magát akár a közeli jövőben. Nem hiszem, hogy egy körbedrótkerített magyar beltenyészet a legjobb megoldás lenne.
Ez a vegyülés-feloldódás-fóbiás népünk persze most nagyon örül, hogy meg lett mentve. :)

tron.encom 2015.06.27. 14:37:54

@Tudományos libsizmus:
Szerintem libbancsék egyszerűen lehetőséget látnak arra hogy lecseréljék vagy legalábbis felhigítsák párszázezer emberrel a magyar választói réteget. Ez nélkül bajosan kerülnek valaha mégegyszer a mézesbödön közelébe.
Többek közt ezt a céljukat szolgálta anno a régi családipótlék rendszeren keresztül a roma lakosság bővítése is. Az még kevés volt nekik, így most megpróbálják ezt a lehetőséget is megragadni. Hülyítik a magyar embereket saját maguk ellen az ehhez a bloghoz hasonló idióták véleményének a propagálásval mindenhol.

csak egy néző 2015.06.27. 14:42:03

@Tudományos libsizmus:
Ugyan már, nem csak európát, hanem az egész világot, de főleg minket.Az egész GHH ezen dolgozik.
Azért hiszti téren téged és a brigádodat nehéz lenne megelőzni

Tudományos libsizmus 2015.06.27. 14:43:08

Háborúban egy megszállt terület etnikai viszonyainak mesterséges megváltoztatása önmagában háborús bűntett.

Békében nincs ilyen szabály?

Tudományos libsizmus 2015.06.27. 14:45:12

@csak egy néző:
"Ugyan már, nem csak európát, hanem az egész világot..."

Leszámítva Izraelt. Ezzel a kiegészítéssel stimmel.

Kovacs Nocraft Jozsefne 2015.06.27. 14:48:25

@Nzoltan:

"Ez simén megérne egy EU-s népszavazást. Nehogy félmilliárd ember hosszútávú jövőjét néhányezer nyakkendős irodai seggfej szarja el."

Éppen ezért nem lesz EU-s népszavazás.

Kovacs Nocraft Jozsefne 2015.06.27. 14:51:01

@csak egy néző:

"ha Ukrajnában eszkalálódna a háború és a magyarok megindulnának hozzánk haza, 60.000 ezren, akkor vajon mi lenne?"

Agyfrászt kapnának a libsik, hogyan magyarázzák meg, hogy a feka és a munulmán "menekült" jöhet, a magyar menekült viszont a háborús zónából nem.

Tudományos libsizmus 2015.06.27. 14:53:02

@Kovacs Nocraft Jozsefne:
Akkor az lenne, hogy 45 millió ukrán, satöbbi.

Kovacs Nocraft Jozsefne 2015.06.27. 14:55:00

@Furusina:

Nocsak, drága Furusina, mitől változott meg 180 fokkal a véleményed? Eddig egyfolytában a "menekültek" befogadása mellett ágáltál habzó szájjal, most meg...

A fejedre esett egy tégla, amitől helyrebillent az agyad?

csak egy néző 2015.06.27. 14:58:24

@Kovacs Nocraft Jozsefne:
Bizony, bizony agyfrászt kapnának, mint, ahogy ti is, azt hiszem kicsit szorosan lennétek ott a panelban Jözsi néne.

Tudományos libsizmus 2015.06.27. 15:02:57

@csak egy néző:
Te kis szaros. Visszafordítom a kérdésedet, rendben?
Nos, abban az esetben is ilyen megveszekedetten oltalmaznátok a menekülteket, ha azok erdélyi vagy felvidéki magyarok lennének?

Azért a kérdés, mert a ti kettős állampolgár pártotok szétverte a faszát a magyar kettős állampolgárok miatt, mondván, hogy megterhelik a magyar szociális rendszert, te kis görény.

maxval bircaman felelős szerkesztő · http://bircahang.org 2015.06.27. 15:05:58

@Tudományos libsizmus:

Nincs. Mivel nem lehet meghatározni mi minősül mesterségesnek.

tron.encom 2015.06.27. 15:08:52

Egy ehhez hasonló pofánbaszás egy hasonlóan jóravaló fiatal bevándorlótól talán észhez térítene minden libbancs hülyét : www.youtube.com/watch?v=nSZRowLdJv8

Vagy egy ilyen jópofa kis felvonulás az utcájukban :
nemzeti.net/contents/imagestore/d/d41/d412f8f2c364d335f490b29002ba90e51d372411.jpg

Tudományos libsizmus 2015.06.27. 15:12:01

@tron.encom:
Teljesen érthetetlen, amit most homorítanak a libsik. Egy iszlám térhódításra épp ők basznának rá a legjobban.

Eszeveszett idióták.

Kovacs Nocraft Jozsefne 2015.06.27. 15:18:16

@tron.encom:

Te félreértetted a szituációt. Szegény feka csak egy darazsat akart agyonütni a fehér nő arcán. Életre szóló lelki traumát okozott neki az, hogy ezt a jó szándékát ilyan aljasul félremagyarázzák.

@Tudományos libsizmus:

Leginkább csak nálunk teszik ezt, Nyugat-Európában még a fórumokon is lényegesen kisebb a támogatottságuk. Ott az idióta politikusok próbálják a lakosság torkán lenyomni a rengeteg migránst. E politikuson viszont még jó ideig ellesznek az őrzött lakóparjaikban és villáikban.

Tudományos libsizmus 2015.06.27. 15:22:27

@Kovacs Nocraft Jozsefne:
Úgy vélem, ez a libsik jól ismert "itt és most" szemléletére vezethető vissza. A pillanatnyi károkozás a céljuk. Aztán holnap a holnapi pillanatnyi károkozás, és így tovább.

csak egy néző 2015.06.27. 15:33:41

@Tudományos libsizmus:
"Te kis szaros. Visszafordítom a kérdésedet, rendben?
Nos, abban az esetben is ilyen megveszekedetten oltalmaznátok a menekülteket, ha azok erdélyi vagy felvidéki magyarok lennének?

Azért a kérdés, mert a ti kettős állampolgár pártotok szétverte a faszát a magyar kettős állampolgárok miatt, mondván, hogy megterhelik a magyar szociális rendszert, te kis görény.

Faszfejkém, akkor is ennyire védelmeznéd és befogadnád az ilyen erdélyi köcsögöt, miután megdugta a lányod vagy az asszonyod?

youtu.be/mHI7cSip2_Y

Egyébként már tisztáztuk, hogy nem a bevándorlók korlátlan befogadása mellett vagyok, hanem csak a felesleges kertés ellen.

Tudományos libsizmus 2015.06.27. 15:43:17

@csak egy néző:
Értem.

Tehát: erdélyi köcsög. A feka ezzel szemben menekült, akin segíteni kell. Erről beszélek, libsi hazaáruló patkány, ha még nem esett volna le.

Nem tisztáztál te velem semmit kishaver. Ne hazudj már megint, ha megkérhetlek rá.

csak egy néző 2015.06.27. 15:45:48

@tron.encom:
Van itt nálunk is és még csak nem is bevándorlók.

youtu.be/bmKxxmvmP0s

És még csak nem is "nigger"

velvet.hu/gumicukor/2015/06/27/vv_adamot_megvertek_a_balatonnal/

Furusina 2015.06.27. 15:47:12

@Nicktolvaj: Azért ez nem tűnik olyan egyszerűnek, mint ahogy méltóztatott fölfele világosítani engem. A külső határvédelemre szerződés kötelezi az országot, a hátőrség nem lett fölszámolva, hanem teljes létszámában továbbra is ugyanazokat a feladatokat kell( -lene) ellátnia, mint 2008.- ig, csak más igazgatási területhez került, magyarul más lett a főnök.

Nicktolvaj 2015.06.27. 15:48:18

@Tudományos libsizmus:

"Háborúban egy megszállt terület etnikai viszonyainak mesterséges megváltoztatása önmagában háborús bűntett. Békében nincs ilyen szabály?"

Milyen békéről beszélsz?

Az USA és Izrael hadat visel az EU tagállamai ellen.

A 4G Warfare egyik módszere, hogy idegen kultúrákat tolnak a megtámadott területre.

csak egy néző 2015.06.27. 15:48:58

@Tudományos libsizmus:
Ezek szerint nem lenne ellenedre, ha egy ilyen köcsög Cinciri Béluska megfarkalná a családod nőtagjait, téged meg elverne a faszával te magadat mélymagyarnak képzelő barom?

Tudományos libsizmus 2015.06.27. 15:50:22

@Nicktolvaj:
A kérdés költői volt.

Ez háború, így van.

Nicktolvaj 2015.06.27. 15:50:32

@Furusina:

"A külső határvédelemre szerződés kötelezi az országot, a hátőrség nem lett fölszámolva, hanem teljes létszámában továbbra is ugyanazokat a feladatokat kell( -lene) ellátnia, mint 2008.- ig, csak más igazgatási területhez került, magyarul más lett a főnök."

1. Milyen "hátőrség"?

2. Az MSZP és az SZDSZ konkrétan LEÉPÍTETTE a határőrséget 2002-2008 között.

csak egy néző 2015.06.27. 15:50:34

@Tudományos libsizmus:
"A feka ezzel szemben menekült, akin segíteni kell."
Ja és baromarcú hazafikám, kopizz már ide tőlem egyetlen ilyen mondatot légyszives.

Tudományos libsizmus 2015.06.27. 15:52:49

@csak egy néző:
Szerintem elég lesz nektek az Andrássy út Bajcsy-Zsilinszky út és Oktogon közötti szakasza. Bőven.

csak egy néző 2015.06.27. 15:54:03

@Nicktolvaj:
"A Határőrség azonban országos szinten megszűnt létezni mint önálló közigazgatási szerv, önálló jogi személy.

A testület 2008. január 1-jén beolvadt BEOLVADT!!! a Magyar Köztársaság Rendőrségébe, szervezeti önállósága megszűnt, ingatlanvagyona, járművei, egyéb eszközei – mintegy 40 milliárd forint értékben – a Rendőrség részére átadásra kerültek."
És ezt a vagyont gyurcsányék eladták.

csak egy néző 2015.06.27. 15:56:46

@Tudományos libsizmus:
"Szerintem elég lesz nektek az Andrássy út Bajcsy-Zsilinszky út és Oktogon közötti szakasza. Bőven."
Baromarc, ezt most mire is válaszoltad?
Vagy a tömegeitekre gondoltál, kiskancsó birka?

a.disquscdn.com/uploads/mediaembed/images/2068/4927/original.jpg?w=600&h

Kovacs Nocraft Jozsefne 2015.06.27. 16:02:43

Ilyeneket akarnak a mi drága kis libsijeink a nyakunra hozni százezerszám:

inforadio.hu/hir/tudositoink/hir-737169

Részlet:

"A helyzet szinte kezelhetetlenné vált, a vérszemet kapott migránsok egyike-másika késsel vagy vasrúddal fenyegetőzött ... a torlódó kamionsort a migránsok egyre rohamozzák, még az alváz réseibe is bebújnak."

"A határőrök lefegyverezték a vasrúddal fenyegetőző férfiak egyikét, aki - a Daily Mail napilap riportere szerint - elmondta, hogy iráni menekült, nemrégiben toloncolták ki Angliából, már négy éve élt szociális segélyen Birmingham-ben. Visszazsuppolták Olaszországba, de újra nekiindult, most át akar jutni Angliába, ahol még lakást is kiutaltak számára és jót élt, amíg ki nem derült, hogy illegális bevándorló."

És most a legszebb:

""Tanulni akartam, hogy pilóta lehessek" - panaszolta az iráni."

Aha, és mindehhez nem volt elég az a 4 év, amíg Angliában szociális segélyen élősködött a britek nyakán.

Tudományos libsizmus 2015.06.27. 16:09:28

@Kovacs Nocraft Jozsefne:
Ne is haragudj, de nehogy már az "erdélyi köcsögök" jöjjenek ide!

Tudományos libsizmus 2015.06.27. 16:20:24

@Kovacs Nocraft Jozsefne:
Őszintén szólva nem tudok együtt érezni az angolokkal. Az európai legális munkavállalókon ugrálnak, mert a pakikhoz és a niggerekhez nem mernek szólni. Mivel az ugye "rasszizmus". Egyék meg, amit főztek maguknak.

Nagyon nem szeretném, ha 10 év múlva mi is így járnánk. Akkor sem, ha a mi drága libsijeink most nagyon azon vannak.

Furusina 2015.06.27. 16:28:55

@Nicktolvaj: Ez nem igaz! A valóság az, amit leírtam, és elvileg lennie, és funkcionálnia kéne a határőrségnek.

csak egy néző 2015.06.27. 16:33:02

@Furusina:
Átképezték őket a Kövér bohóc hadseregébe, védeni kell járőrökkel a Cinege utcát is és őrizni kell a plakátokat is.

Kampfer 2015.06.27. 16:33:29

A poszter nem geci-e...? Vagy csak egy kis csalódott-dühös libbant balnyomoronc?

Ha majd jön a 60 millió? B+! A határzár talán az első lépés és lépsre fogja kényszeríteni Szerbiát és jó eséllyel a horevátokat is. De Macedóniát mindenképp! Az persze nem zavar, hogy a macedónok, görögök telibeszarták ezt az egészet és nálunk koppant a dió? Neeem, ha a magyar tesz valamit a saját védelme érdekében, akkor azonnal geci náci, nem 'ajrópéer' és egy tetves genyó?! B+! Már leírtam, hogy nem lehet 61000 menekültet befogadni, letelepíteni! Tökmindegy, hogy politikai vagy gazdasági! Egyik sem kell, SOHA nem fogjuk tudni integrálni sem őket, sem a gyerekeiket! Ezt kell megérteni és ha ezt egy fallal tudjuk elérni, akkor legyen fal! Akkor is, ha ez az áruló nyomorult ellenzéki szarok száját habosra veri! Nem sok dologért lehet támogatni a fideszt, de most az istennek hála, hogy nem valami szar libbant vagy egy gennyes bal**sz erő van kormányon!
Ha kell, legyen vastagabb, magasabb és erősebb! Az itt lévőket pedig amilyen gyorsan csak lehet vissza kell passzolni! Ez nem az a hely, ahol le kellene őket telepíteni!
Kamp.

Erő e-meló 2015.06.27. 16:41:39

Fura látni a német nyelvű sajtóban, mennyire különbözik a cikkírók és a kommentelők véleménye. Mintha két teljesen különböző világ volna. Demagóg fikázás a cikkekben, rengeteg "Bravó Orbán" komment a cikkek után

Úgy látszik a libsi csodafegyver már külföldön is csütörtököt mondott. Éppolyan hiteltelenné váltak Orbánnal kapcsolatban, mint idehaza. Saját egyre szűkülő táborukon kívül már csak legyintenek rájuk a zemberek

Erő e-meló 2015.06.27. 16:54:21

@zila5:
" Nem hiszem, hogy egy körbedrótkerített magyar beltenyészet a legjobb megoldás lenne."

Te legalább beismered, hogy a néger meg arab online spermadonorok behozatalának igazi célja az etnikai összetétel megváltoztatása. Elvileg mehetne erőszak nélkül is, de gondolom kevés csaj hajolna be ezeknek, bizonyára mert olyan rasszisták a magyar lányok

Kampfer 2015.06.27. 17:03:39

@Erő e-meló: egy német tulajdonú cégnél dolgozom, többször dolgozunk együtt a németekkel. Leginkább kétféle szemléletet tudtunk megkülönböztetni közöttük (nem számítva köztük a török, marokkói, szír tagokat, akiket azért lehetőleg kerülnek a többük is, mi is). Az egyik a széllibbant, akiket a többi fritz is rühell. Míg a másikuk rühelli az 'integráltakat' és a libbantakat is. Ők valahogy jól elvannak velünk, de mindig felhívják a figyelmünket a 'kussolás' szükségességére, mert náluk TÉNYLEG szinte rájuk kényszerítik a széllibbant eszméket! A sajtóban és munkahelyen egyaránt! Nem sok helyen tudnak teret adni a véleményüknek. A netes fórumok ilyenek, ott ezért szalad el velük jobban a ló és szabadulnak el az indulataik!
Üdv!
Kamp.

csak egy néző 2015.06.27. 17:19:24

@Erő e-meló:
Azért érdekes, ha Orbánt fikázó olvasói levél, vagy komment jelenik meg, akkor tuti, hogy valami mocskos, libsi, hazaáruló árulkodik vagy szidja Orbánt. Ha dicsérő kommentek jelennek meg (azért kíváncsi volnék, hogy hány hozzászólásnak egyezik meg az IP címe a Lendvai utcáéval), akkor persze most derék németek is jó fejek hirtelen.

márpedig a fidesznek mennie kell 2015.06.27. 17:47:17

@maxval bircaman felelős szerkesztő: MIT,HOGY A VILÁGBAN MÉG GYÜLÖLTEB NÉP LETTÜNK, ?EMBER TE SZOKTÁL GONDOLKOZNI?TUDOM EZ NEHÉZ MÜFALY NE TEDD,EGY ÖNFEJÜ FASISZTA AKARNOKOT TÁMOGATSZ

lac1 2015.06.27. 18:24:49

@márpedig a fidesznek mennie kell:

Hogy egy buzsigány, aljas, megélhetési libsi és megélhetési kárpótlásért ajvékoló népség gyűlöl? Én büszke vagyok magamra, hogy kiemelkedem a szartengerből.

Nicktolvaj 2015.06.27. 18:30:22

@márpedig a fidesznek mennie kell:

Téged valaki csúnyán átbaszott ezzel a gyűlöletszöveggel :)

Nem a magyarokat gyűlöli a világ, hanem a zsidókat, meg a jenkiket.

Azért is a mindenük a kettős állampolgárság, mert már szembeköpdösik őket, ha valahol az USA meg az izraeli útlevelet mutogatják :)

sutyerák 2015.06.27. 18:36:36

ennyi agybeteg hülyét,-elképesztő.
-és még nem is az zavarna,hogy debil-degenerált agyatlanok,hanem az aljasságuk ami felfoghatatlan.

zila5 2015.06.27. 18:58:58

@Erő e-meló:
Biztosan van valami köze a kémiának az etnikai hovatartozáshoz, de a kémia az mindennél erősebb. Még a szerelemnél is :D
Ha az emberek monogámok volnának és baromira ügyelnének a vérvonal tisztaságára... húúú, az baromi unalmas volna. :D
Már rengeteget gondolkoztam az ördög-ügyön, mármint, hogy kicsoda-micsoda zavarja úgy össze az elméket, hogy folyton másokat basztassunk ahelyett, hogy magunkat tartanánk tisztán minden tekintetben.
Szerencsére az imént jó érzékkel rákerestem a vérvonal kifejezésre és találtam egy csodálatos magyarázatot. :D
Íme:
www.noiportal.hu/main/npnews-10942.html
Kis kedvcsináló:
"De még mielőtt a fajelméletek sikamlós területére tévednénk, gyorsan leszögezem, hogy a vérvonal jellegzetessége nem annyira a lélekben és/vagy a testben érhető tetten, mint inkább a szellemiségben.
De vajon, mi indítja el az egyik embert a béke, a másikat az önzőség irányába? Ki mire vevő? Amikor az ember egy szellemiség mellett dönt, akkor mi alapján hozza meg a döntését? Ki milyen életfilozófia felé vonzódik? Hát, éppen ezeknek a kérdéseknek a gyökerei fakadnak a vérvonal problematikájából."

villamos alóli kacaj nem mindig őszinte 2015.06.27. 20:02:45

Pillanatkép a brüsszeli tanácskozásról, ahol a vezénylőtábornokunk nagy sikert ért el:
- A tanácskozáson résztvevők - a tanácskozást követően - zsibongva beszélgetnek, adomáznak.
- Orbánt nem látni a különböző csoportosulásoknál.
- Egyszer csak megleljük.
- A közös fotózásra felfestett, piros-fehér-zöld HUN jelnél totyorog, hogy "beálljon".
- Körülötte : S E N K I !

Szarul érzem magam.Össze szorul a gyomrom.
HELYETTE!

fifibá55 2015.06.27. 20:08:08

A poszt szar. De nyakunkon a következő eldöntendő kérdés: a görögországi _görög_ - gazdasági - menekülteket be fogjuk fogadni?

lac1 2015.06.27. 20:36:42

@villamos alóli kacaj nem mindig őszinte:

Mert egy zsidóseggnyaló ribanc kurva, egy pedofil és egy érettségi nélküli őskomcsi bunkó nem áll össze vele?
Há-há, micsoda probléma...

empoftla 2015.06.27. 20:40:41

@maxval bircaman felelős szerkesztő: Putyin és Orbán is örül, hogy a háttérhatalom gyűlöli Őket. Ennek örülni KELL (törvénybe kéne iktatni).

2015.06.27. 20:47:16

@István Tamasi: nulla IQ-al — ehhez nincs mit hozzátenni. Szerintem ne nyilatkozz más intellektuális képességeiről. Anélkül, hogy védeni akarnám a célszemélyt.

♔batyu♔ 2015.06.27. 21:05:16

Jó ez a liberális hiszti. Igen, Orbán megint megszívatott benneteket.:)))))))))))))))
(Nem volt nehéz dolga).

♔batyu♔ 2015.06.27. 21:06:16

@Nicktolvaj: Na ebben viszont van valami.

♔batyu♔ 2015.06.27. 21:11:08

" Orbán Viktor sokkal bátrabb, mint az összes többi uniós vezető: a tagállamok nem mernek hozzányúlni a schengeni egyezményhez – értelmezte a tegnap hajnali fejleményeket lapunknak Brüszszelben Nigel Farage, a brit euroszkeptikus, bevándorlásellenes UKIP párt európai parlamenti képviselője.

– Amikor a bevándorlás szabályait az unió lefektette, nem számolt azzal, hogy a helyzet ennyire drámaian megváltozik. Amit Orbán most megtett, az a startpisztoly elsütése egy nagyon hosszan elnyúló tagállami vita nyitányához, mert az uniós befogadási politika mély válságban van – fejtette ki. – A finn, a dán radikális jobboldali választási sikerek, illetve a svéd demokraták felemelkedése annak a jele, hogy az embereket hasonló kérdések foglalkoztatják, mint Magyarországon – fejtette ki.

– Ausztrália 2008-ban, amikor ugyanolyan krízissel nézett szembe, mint most Európa, bevezette a kötelező letartóztatás intézményét azokkal szemben, akik vízum nélkül léptek a kontinensre. Ennek hatására nem érkezett több menekültekkel teli hajó, nem fulladtak emberek az óceánba. Amit viszont Juncker csinál, pont az ellenkezője: mindenkit beengedne Európába. A csúcson most olyan döntés született, hogy nem lehetnek kötelező kvóták, ilyen értelemben az eredeti Juncker-terv megbukott. Ráadásul a politikai akarat, hogy önkéntes kvóták alapján osszuk el a terheket, az északi országok részéről nincs meg. A Görögországtól és Olaszországtól átveendő negyvenezres menekültszám pedig nevetségesen kicsi – mondta Nigel Farage."

2015.06.27. 21:14:35

@Kampfer: teljesen megegyezik a tapasztalatom ezzel. A németekre rákényszerített történelmi bűntudat egyfajta biológiai tapasztalattá vált, amit talán átörökítenek a gyerekeiknek is. Amikor viszont négyszemközt beszélgetsz németekkel, szinte kirobban belőlük a düh, hogy ezt csinálják az országukkal. Sokan lájtosan szimpatizálnak a világháború előtti rendfelfogással is. Nem egy olyan némettel beszéltem, aki géppuskákkal állítaná meg a bevándorlást.

Persze a sajtó az egész világon ballib, ez egy olyan tény, amivel nem tudunk mit kezdeni. Sajnos Európa romlásának jóval nagyobb az üteme, mint a nemzeti, konzervatív eszmék térnyerésének, így a végén ők fognak győzni. Ezt a folyamatot akkor sem vagyunk képesek megállítani, ha egyébként tisztán látjuk a következményeit. Egyetlen dolog segítene már csak, az erő alkalmazása, arra viszont senki nem hajlandó, főleg az elbuzult, puha, szoclib (a.k.a. demokratikus) Európa nem.

A hagyományos értelemben vett Európa végnapjait látjuk. Franciaország, Belgium, Hollandia már túl van azon, amit a repülésben point of no returnnek hívnak. Nem gondoltam, hogy Magyarország egyszer még jó helynek is kinézhet Európában.

♔batyu♔ 2015.06.27. 21:21:18

@retrovírus: "Persze a sajtó az egész világon ballib,"

Az amúgy nem ballib, csak őket használják fel.

csak egy néző 2015.06.27. 21:21:43

@♔batyu♔:
"Tudod, magyarok jöhetnek."

Akkor ezek szerint ezt a derék magyar köcsögöt is befogadnád Erdélyből?
Lehet, hogy lerugdosna az asszonyról :)

www.youtube.com/watch?v=mHI7cSip2_Y

♔batyu♔ 2015.06.27. 21:24:34

@♔batyu♔: A "sajtó" mindig olyan, ahogy Soros éppen parancsolja.

♔batyu♔ 2015.06.27. 21:34:06

@csak egy néző: Te az afrikainál is ennyire kényes vagy?

Tudományos libsizmus 2015.06.27. 21:52:45

Libsik.

Azt hogy fogjátok majd megmagyarázni, hogy Görögország jutott arra a sorsra, amit ti 2010 óta teljesen biztos forrásból tudtok minden hétfőn és csütörtökön Magyarország rovására?

Persze meg fogjátok magyarázni, az tótziher.

csak egy néző 2015.06.27. 21:54:18

@♔batyu♔:
Bizony, bizony, még téged sem engednélek be még az udvaromba sem.

Tudományos libsizmus 2015.06.27. 21:57:35

@csak egy néző:
Amennyi muszlim niggert te, kedves zsidó barátom.

csak egy néző 2015.06.27. 22:01:03

@Tudományos libsizmus:
Anyád a zsidó, azt hiszem akkor a görög bajtársaid is a kerítésen kívül maradnak a niggerekkel és az arabokkal együtt.
Az viszont biztos, hogy a batyu haveroddal együtt még a kertembe sem engednélek be.

sanyix 2015.06.27. 22:03:46

@Nicktolvaj: "Mert ha magyar vagy, akkor a magyarok érdekeit KELL nézned. Ez a SZABÁLY!"

Uhh de szép ez amikor egy hazaáruló bolsi fütyiszes mondja. Van egy bája, majdnem olyan mint amikor rosenfeld matyi apád mondott hasonlókat :D

Tudományos libsizmus 2015.06.27. 22:08:47

@csak egy néző:
1.) Sem jómagam, sem @batyu haverom nem kérezkedett be hozzád.

2.) Az "anyád zsidó" szavaidból arra következtetek, hogy nem szereted a zsidókat. Nem tudom, tisztában vagy-e azzal, hogy ezzel a Világegyetem legnagyobb, soha el nem évülő bűnét követted el.

2.) A "nigger" nem egyéb, mint rasszizmus.

Tehát röv9den összefoglalva: te egy antiszemita rasszista, azaz náci vagy. De mindez nem elég, meg akarsz vádolni, hogy bekérezkedtem a kertedbe.

Na menj a kurva anyádba, bazdmeg.

csak egy néző 2015.06.27. 22:18:35

@Tudományos libsizmus:
Baromarcú köcsög
1."Amennyi muszlim niggert te, kedves zsidó barátom."
2." A "nigger" nem egyéb, mint rasszizmus."
3."A zsidózó szavaidból arra következtetek, hogy nem szereted a zsidókat. Nem tudom, tisztában vagy-e azzal, hogy ezzel a Világegyetem legnagyobb, soha el nem évülő bűnét követted el."
4."Tehát röviden összefoglalva: te egy antiszemita rasszista, antiszemita fasszopó köcsög vagy.
5."Na menj a kurva anyádba, bazdmeg."
Látom te vagy az éjszakás, további jó seggnyalást.

Tudományos libsizmus 2015.06.27. 22:25:25

@csak egy néző:
Tehát ha a szomszéd zsidózik és niggerezik, akkor te is zsidózol és niggerezel.

Nem volt nehéz behúzni öregem. Te liberális demokrata.

az_igazi_trebitsch 2015.06.27. 22:26:42

Ha a menekültek tudnának magyarul, és olvasnák azokat a kommenteket, amiket ide és máshova fosnak a keresztényi szeretettől átitatott mélymagyar népnemzeti polgáraink, eszükbe se jutna hozzánk jönni. Épeszű ember nem tenné be a lábát egy olyan országba, ahol nem hogy az idegeneket, de még egymást is ilyen bunkó módon gyűlölik. Ennél még a nyomor, de talán a halál is jobb.

Tudományos libsizmus 2015.06.27. 22:31:08

@az_igazi_trebitsch:
Tisztázzunk egy rendkívül egyszerű kérdést.

1.) Nem menekültek. Népvándorlók.

Tudományos libsizmus 2015.06.27. 22:33:10

@csak egy néző:
Figyelj már. Attól, hogy azt hiszed, hogy beszélgetünk a neten, nem kell mindjárt bemutatnod a felségednek, libsi.

csak egy néző 2015.06.27. 22:34:06

@az_igazi_trebitsch:
Próbáld meg ide is beírni azt a kommentedet, amit beírtál a
"Már megint gond volt az RTL Híradóval " bloghoz a bevándorlókról és a képviselőkről és majd meglátod, hogy mit kapsz.

Erő e-meló 2015.06.27. 22:36:36

@zila5:
A paradoxon nyitja maga a libsi lélek. A libsi fülledt belterjes világban él és gondolkodik, míg másokra egy minden szélnek nyitott, szóval igen huzatos világrendet igyekszik ráerőltetni

A "jótékony libsi" dettó ugyanez. Mások pénzéből tud jótékony lenni és ettől roppant elégedett magával

Erő e-meló 2015.06.27. 22:41:42

@Kampfer:
Van pár tapasztalatom németekkel, nem hülyék ők csak überfegyelmezettek. Ahol laktam állítólag még a neonácik se igazi németek voltak

Szerintem Magyarországon sokkal szabadabb a légkör, hiába próbálnak a libsik ránk is folyton szájkosarat erőltetni

Erő e-meló 2015.06.27. 22:48:36

@retrovírus:
A hollandoknál csak az a kérdés, hogy a mindenféle bevándorlók, vagy a tengerár önti el őket hamarabb. Onnan is nagy menekülthullám várható, sőt már most elég jelentős a holland fehérbőrű kivándorlás. Pláne hogy Dél-Afrika a fekák kezére jutott

Erő e-meló 2015.06.27. 22:53:59

@♔batyu♔:
"A Görögországtól és Olaszországtól átveendő negyvenezres menekültszám pedig nevetségesen kicsi –"

Csak amíg tanácskoztak ezek az idióták, több menekült indult útnak az EU felé, mint amennyinek az elosztásáról úgy-ahogy megegyeztek. Más kérdés, hogy még ebből a nyögvenyels megállapodásból se sok fog megvalósulni

István Tamasi 2015.06.28. 06:41:19

@retrovírus:
Önnek nincs otthon tükör?? Pontosan azt tette amit nálam kritizál!!

Kovacs Nocraft Jozsefne 2015.06.28. 08:03:07

@az_igazi_trebitsch:

Akkor is jönnének csőstül, mert több eszük van nálad. Amúgy is az iszlám és a saria bevezetése a céljuk egész Európában, ehhez meg nem kell, hogy szeressük őket.

zila5 2015.06.28. 21:28:01

@Erő e-meló:
Én mindig azt hittem, hogy liberális vagyok, de azt hittem, az azt jelenti, hogy felőlem bárki élhet bárhogyan, én nem szólok bele, csak annyit várok el cserébe, hogy az én életembe se szóljon senki bele. Konkrétan 18 éves korom óta így élek, szépen, szabadon.
Nem tudom, hogy akkor mi lehetek, mert konzervatív meg polgári az biztosan nem vagyok. Én azt a világot nem értem, hogy abban mi a jó.

Kovacs Nocraft Jozsefne 2015.06.28. 21:32:12

@zila5:

"felőlem bárki élhet bárhogyan, én nem szólok bele, csak annyit várok el cserébe, hogy az én életembe se szóljon senki bele."

A döntést nem úszhatod meg. Mert szép dolog, amit írsz, a baj csak ott van, hogy a kedves bevándorlóid és azok leszármazottjai bele fognak szólni az életedbe, mert ők nem lesznek olyan liberálisok, mint te. Csak akkor már késő lesz, a való életben nincs UNDO.

zila5 2015.06.28. 22:08:30

@Kovacs Nocraft Jozsefne:
Nekem egy bevándorlónál sokkal valósabb fenyegetésnek tűnne pl egy férj, már ami az életembe való beleszólást illeti. :D
Amúgy persze igazad van, mind a hétmilliárdunk életébe másik egy híján hétmilliárd szól bele minden nap nulla órától éjfélig. Nemsokára már kilencmilliárdan pofázunk majd bele egymásba, aztán végleg kiborulunk és maradunk másfél milliárdan. Azután egy ideig nyugi lesz állítólag. :)

2015.08.23. 04:35:55

@lac1: Miért csak utólag?

Mért csak utólag, tudunk rájönni
Miniszterelnök, lehet egy senki,
Fajankó, embernek is utolsó,
Ezerszer különb, meg bujdosó!
Gömbös, Szálasi, Rákosi, Kádár,
Sok aljas, hazaáruló, szamár!
Ideológia csecsen nevelkedett,
Népének aljas ellensége lett!
Lógó nyelvvel csóválja farkát,
Úgy lesi, ura parancsoló szavát!
Jó gazdám, ma kibe marjak,
Le kit ültessek, tartóztassak
Bizonyítván hűségem,
Kipusztítom a népem!
süti beállítások módosítása