A Deutsch-Gömöri para: Nincs az az isten, hogy mi lemondjunk

H_A Címkék: botrány közpénz lemondás Deutsch Tamás Gömöri Zsolt Magyar Paralimpiai Bizottság parasportolók2015.05.21. 10:21

Nem tudtam visszafogni magam már akkor sem, amikor kiderült, hogy a Magyar Paralimpiai Bizottság elnökének 3 milliós végtörlesztését az alelnök, Deutsch Tamás javaslatára a testület pénzéből törlesztették. Nagyot nyeltem, amikor kiderült, hogy Gömöri Zsolthoz hozzávágtak egy 9 milliós, extrákkal felszerelt kocsit is. De most, amikor olvasom, hogy a parasportolók kéthetes, márciusi tenerifei edzőtáborának megszervezésére több mint 6600 eurót, csaknem kétmillió forintot költött úgy, hogy abba egy 5 napos nyaralás is belefért, már szinte leírhatatlan indulatok kerülgetnek.

Nem bírom elfelejteni azokat a felvételeket, amelyeken a saját verejtékében úszó, sunnyogás és röhögés görcse által vigyorba rángatott pofájú Deutsch, Gömöri oldalán védte a védhetetlent. Egy olyan embert, aki hátránnyal élő sportolóknak szánt pénzösszegek fölött rendelkezik önkényesen, aki nem érti, hogy mi a baj ezzel, és aki felügyelőbizottsági vizsgálatok eredményétől teszi függővé a lemondását.

Nos, a hitelesség kedvéért hozzáteszem, hogy miközben engem leírhatatlan indulatok kerülgettek, Gömöri Zsolt cáfolta a Bors értesüléseit, és megfelelő jogi lépéseket helyezett kilátásba. Nem úgy volt, nem annyi volt, talán nem is ő volt. És különben is, a felügyelőbizottság nyilvántartásában minden ott van.

Folytatás ITT:

gomori-zsolt_960x640.jpgFotó: Hír24

A bejegyzés trackback címe:

https://hacsaknem.blog.hu/api/trackback/id/tr927478088

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Doberdo 2015.05.21. 11:50:49

Éljen a megdönthetetlen Orbán-Tompi-Gömöri koalíció 2018-ig ?

Béla 60 2015.05.21. 11:56:20

Ne ho má a töbi bajt is mektuggyák !!!

Arthur Bloch 2015.05.22. 07:13:26

Egy kis kérdés féle: Dojcs egy kicsit-nagyon "Schwartz"- azaz mindíg is szerette schwartz-ban csinálni a dolgait:- volt olyan,hogy vállalta a dolgait ? - Tompika csak tompika marad.
süti beállítások módosítása