Ungár Klára, ezt simán tahóságnak hívják!

H_A Címkék: homoszexualitás melegek tahóság Orbán Viktor Kocsis Máté Ungár Klára2015.05.20. 10:00

Mióta Orbán Viktor akarata ellenére, egy spontán, és mint ilyen, meglehetősen suta, rossz ízű, (újságírói kérdésre adott) válasszal megbolygatta a honi meleg probléma langyos pocsolyájának állóvizét, a hullámok olyan szintre csaptak, hogy őszintén remélem, Harrach és Semjén már lélegeztető gépen van, különben ezt nehéz lesz túlélniük.

Röviden: Orbán Viktor, aki egy nyíltan homoszexuális, nyíltan melegházasságban élő bizonyos Athur Finkelstein „ingyenes” tanácsai alapján üríti a politikai propagandatárat naponta bele a csőcselékbe, újságírói kérdésre viccelődni akart a magyarországi melegek ügyében, de nagy nehezen visszafogta magát, és cserében mondott egy sértő, primitív hülyeséget. Arról, hogy minden jó úgy, ahogy van, ez így is marad házasságügyileg, és hála azoknak, akik nem provokálnak. Mert mi toleránsak vagyunk: különbséget teszünk magunk, és a tőlünk különbözőek között.

Ungár Klára nyíltan volt Fideszes, mára nyíltan Fidesz-ellenes, nyíltan saját neméhez vonzódó közszereplő kiakadt, és egy hasonlóan sértő, és primitív hülyeséget bírt kipréselni magából. Hogy „Szájer” és „Kocsismáté” vajh mit szól Orbán taplóságához. Minden bizonnyal azért sunyulnak, és nem szólnak semmit, mert. „Nem azért mert zsidók, hanem mert melegek.” Ez márpedig Klára szerint nem célozgatás, hanem tény.

Folytatás ITT

ungar.png

A bejegyzés trackback címe:

https://hacsaknem.blog.hu/api/trackback/id/tr297475154

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

maxval bircaman felelős szerkesztő · http://bircahang.org 2015.05.20. 10:09:40

Dehát ez nem úgy van! Egy liberálisnak mindent szabad. Mert ő a jó cél érdekében teszi. Nem? Vagy ti is fasiszták vagytok???

zsaruvér 2015.05.20. 10:28:56

Csak így tovább.Lassan kiderül hogy a fideSS vezetésének egy része volt kommunista a másik része meleg és van egy része aki még nem tudta eldönteni mi legyen azon kívül hogy meg tagadja a fideSS-t.

maxval bircaman fȍszerkesztȍhelyettes · http://bircahang.org 2015.05.21. 09:03:29

@zsaruvér:

A felcsúti gyermekek vérét kortyoló Orbán kimaradt a felsorolásból.
süti beállítások módosítása