Jobbik valóság-show: jogellenes, drága, de ők legalább élvezik

H_A Címkék: megfigyelés közmunka kamerák közmunkások Jobbik Ózd2015.05.15. 15:02

Olvasom, hogy Ózdon a képviselő-testület döntésének értelmében folyamatos megfigyelés alá helyezik a közmunkásokat. Már be is szerezték a szemüvegekbe épített kamerákat. Ám ez nem minden: munkaköri leírásukban a közmunkások tájékoztatás is kapnak arról, hogy „a munkaügyi eligazításokról és a munkaidőben történő munkavégzésről bármikor hang-, video- és fényképfelvétel készülhet”. Ami felháborítóan szörnyű: a munkaköri leírást a közmunkára jelentkezőknek alá kell írniuk, és arról is nyilatkozniuk kell, hogy a felvételek további felhasználásához is hozzájárulnak. Mert ha esetleg nem, úgy tehetnek egy szívességet.

Ez a poszt nem azoknak szól, akik szerint egy nem hírből a tudjuk melyik sajtó kreált egy hírérték nélkül hírt, csak azért, hogy a nem híreket fogyasztó átlag magyar elszörnyülködve mehessen bekamerázott munkahelyére. Nem azoknak szól, akik szerint ma már minden munkahely be van kamerázva, sőt az egész életünk is be van kamerázva, tehát az ózdi önkormányzat csak teszi a dolgát. Miután Kövér László beszerezte a parlamenti sokkolókat, tulajdonképpen akár meglepő is lehetne, hogy Janiczak Dávid, Ózd majdnem vadonatúj polgármestere nem korbácsokat, hanem megfigyelő kamerákat szerzett be.

De komolyra fordítva: rettenetesen rossz érzések kerülgetnek, amelyekhez persze már önmagában a közmunka is bőven elég adalékot szolgáltat. Remélem mindenkinek világos: ilyen, és ehhez hasonló nagy zajjal végrehajtott pótcselekvések szellemében irányítják majd az országot, miután 2018-ban a Jobbik egyedül, vagy a (most még) „Nagy Testvérrel” összeborulva odakerül, ahova mindig is vágyott.

A Jobbik szerint Ózdon a helyi önkormányzat prioritásainak legebbike, a közmunkás havi bérének többszörösébe kerülő, szemüvegbe építhető kamerákkal figyelni a sikerélmények által messziről elkerült, cserében alulfizetett, látszatmunkától boldogtalan embereket. Amitől sem a közpénzekkel való gazdálkodás nem lesz átláthatóbb, sem a település nem lép a virágzó fejlődés útjára, de legalább egyesek beteges frusztrációikat ki tudják vetíteni a társadalom legkiszolgáltatottabb tagjaira. Haszontalan, pénzbe kerül, de mi módfelett élvezzük.

janiczak.jpgJaniczak Dávid, Ózd polgármestere, megélhetési kukkoló (fotó: Index)

Olyan kilátástalan emberekről beszélünk, akiknek nincsen más lehetőségük. És ahelyett, hogy ezek értelmes munkát, működő foglalkoztatási rendszert építenének, (köz)pénzt költenek egy zsigereiben is emberellenes intézkedésre, amely mélyen megalázó az árokparton kapirgáló, követ törő dolgozókra. Azoknak a településvezetőknek, döntéshozóknak, választott népségeknek, akik főállásban emberek megszégyenítésében lelik perverz örömüket, valószínűleg sejtelmük nincs arról, mennyire megalázó lehet egy szemüvegen keresztül folyamatosan megfigyelés alatt lenni.

Önmagában közmunkásnak lenni nem felemelő dolog, különösen akkor nem, ha az ember rendes szakmával, netán különféle diplomák birtokában, egykor köztiszteletben álló, megbecsült tagja volt a társadalomnak. Ehhez képest itt áll előttünk a Fidesz által teremtett új ember, akinek joga van befogni a száját, és tudomásul venni, aláírni, beleegyezni. Hogy immár a Jobbik is beletörli a lábát. Ha ez esetleg mégis a személyiségi jogokkal való visszaélés, akkor csak halkan jegyzem meg, hogy személyiségi jogai tiszteletben tartása még a kiszolgáltatottakat is megilleti. Akkor is, ha bármikor kapásból kerül öt ember, aki a helyére állítható, amennyiben nem tetszik a rendszer.

A munkaerőpiacot romboló modern rabszolgaság új elemmel egészült ki: a földesúr földjén kapirgáló, vagy a nagyságos asszony albérletét cicomázó kényszermunkást ezután kamerával figyelik. Mert Ózd egy metropolisz, ahol semmilyen más eszköz nem kínálkozik az értelmetlen munka teljesítményének ellenőrzésére. Ha netán valóban ez a célja a bekamerázásnak.

Ha meg nem ez a célja, akkor az egyenesen hátborzongató. Az ózdi, valóság-show-nak álcázott munkatábor megvalósításának ötlete tökéletesen leképezi az ország vezető pozícióba kerülő embereinek ijesztő szellemi állapotát és borzalmas vízióit. 

Az adófizetők pénzének felelőtlen herdálásán túl, a helyi kiskirályoknak kiszolgáltatott tömegek növelését és kordában tartását célzó közmunkának csak árnyékos oldalai vannak. A bekamerázás pedig csak egy újabb adalék ahhoz, mennyire nyomasztó és miért egyre nyomasztóbb ebben az országban élni. A legborzasztóbb benne, hogy a fentihez hasonló teljesen ésszerűtlen pótcselekvések olyanok agyából szoktak kipattanni, akiknek egyébként semmilyen építő elképzelésük nincs az égető tennivalókról. Nagyon úgy néz ki, hogy most mégis ők jönnek.

Remélem a következő lépés az lesz, hogy ágyú elé kötik, kerékbe törik, karóba húzzák azokat, akik nem veszik tudomásul, nem írják alá, nem fogadják el feltétel nélkül, hogy ezután kamerák kereszttüzében kell elvégezzék dolgukat a patakparton. Addig ez is tökéletesen megfelel. Pontosan így kell kiölni a maradék emberi tartást egyébként is megtaposott méltóságú emberekből.

Nem tudom, hogy az illetékesek, a nagyvonalúan legyintők, a szellemi atyák, és bárgyú asszisztálók szándékosan nem akarják érteni, hogy mi ebben a hátborzongató, a jogtalan, vagy pontosan tudják. És végképp nem tudom melyik a rosszabb. De tudom. A Jobbik.

A bejegyzés trackback címe:

https://hacsaknem.blog.hu/api/trackback/id/tr487461686

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Éhes ló 2015.05.15. 22:23:43

Hallatlan jogtiprás, hogy a magából kivetkezett cigányt, az átkozódása és fenyegetőzése közben meg lehet örökíteni, arról nem is szólva, hogy a köz által kifizetett "munkája" "eredménye" szintén dokumentálhatóvá válik.
Tanulságként, mire alkalmasak ezek az integrálandó "erőforrások".

Rettenetes egy terror ez, valóban.
Hajrá ózdiak, hajrá Jobbik!

Zsuzsi25 2015.05.16. 07:16:33

@Éhes ló: ugyanez! +1
Meg annyit megjegyeznek, hogy en multinal dolgozom, itt is be vagyunk kamerazva, pedig ez versenyszfera. En is haborodjak fel? A kozmunka elvileg arra is szolgal, hogy beingegralodjanak az igazi munka vilagaba. Ez is azt segiti. Legtobb helyen igy van.
Egyebkent a jobbik nem is egeszen ezert csinalja, hanem mert gondolom tele a puttonya a nem.dolgozo C-tipusu kozmunkasokkal, ott van de nem csinal semmit.
hajra jobbik!

pythonozok · http://visszabeszelo.blog.hu 2015.05.16. 07:34:31

Miért is nem lep meg, hogy a nyilas taknyok egyből lecsaptak a témára? :D
De a legszebb, hogy fel sem fogják miről van szó, csak jönnek egyet cigányozni.

pythonozok · http://visszabeszelo.blog.hu 2015.05.16. 07:44:43

Ja, bocs... a második az nem a kedvenc nyilas transzvesztitám, az csak szimplán ostoba.
Mondjuk egy hr-estől elvben elvárható lenne, hogy legalább minimális mértékben felfogja amit olvas, de a szomorú tapasztalat, hogy... zsuzsika pl. nem képes értelmezni a "további felhasználás" jelentőségét.
Cuncimókus: ha ti be is vagytok kamerázva (ami egyébként, ha nem biztonsági célokat szolgál, szvsz felháborító), a kedves munkáltatód akkor sem teheti fel pl. a youtube-ra a rólad készült felvételeket. Itt meg úgy tudom, akár ez is belefér a "további"-ba.

bontottcsirke 2015.05.16. 09:23:28

@pythonozok: Szexelj szomálival. Akkor megnyugszol.

R.T. Flakfizer 2015.05.16. 09:40:26

Az ózdi polgármestert is kamerázzuk be! 7/24-ben az év összes napján. +netes livestream, hogy a választópolgárok bármikor ellenőrizni tudják, mire, kire költik a pénzüket.

Kovacs Nocraft Jozsefne 2015.05.16. 09:41:12

@pythonozok:

"Ja, bocs... a második az nem a kedvenc nyilas transzvesztitám"

:D

"a kedves munkáltatód akkor sem teheti fel pl. a youtube-ra a rólad készült felvételeket. Itt meg úgy tudom, akár ez is belefér a "további"-ba."

Csak szájmenésed van, avagy bizonyítani is tudod az állításodat? Attól, kedves, hogy te valamit "úgy tudsz", még nem feltétlenül van úgy.

Szalmabábharcra viszont tökéletesen alkalmas: "úgy tudod", hogy akár a jútyúbra is fel lehet tenni, s ezen rögtön szörnyen fel is háborodsz. :D

"Miért is nem lep meg, hogy a nyilas taknyok egyből lecsaptak a témára? :D De a legszebb, hogy fel sem fogják miről van szó, csak jönnek egyet cigányozni."

Miért is nem lep meg, hogy a libbancs taknyok egyből lecsaptak a témára? :D De a legszebb, hogy fel sem fogják miről van szó, csak jönnek egyet nácizni, nyilasozni.

prakp 2015.05.16. 09:47:58

@pythonozok: +1. Mennyi funkcionális analfabéta...

prakp 2015.05.16. 09:49:23

@Kovacs Nocraft Jozsefne: első bekezdés, te full kretén.

Kovacs Nocraft Jozsefne 2015.05.16. 09:53:27

@prakp:

"első bekezdés, te full kretén."

:D

Laci A Lakli 2015.05.16. 10:53:40

Azért a bejegyzés már legelején kiakasztotta a bullshit mérőt ezzel:
"Ami felháborítóan szörnyű: a munkaköri leírást a közmunkára jelentkezőnek alá kell írniuk..."
Milyen szörnyen fasiszta a Jobbik, hogy ismerteti a közmunkással a várható munkáját.

pythonozok · http://visszabeszelo.blog.hu 2015.05.16. 11:05:46

@Laci A Lakli: nácikéknál felvételi követelmény a funkcionális analfabetizmus. Kissé hülyén lett megfogalmazva, de a lényeg, hogy a róluk készült felvételek felhasználásához kötelező a hozzájárulásuk.

Attilajukkaja 2015.05.16. 11:31:33

@Éhes ló: -1
@Zsuzsi25: -1
@pythonozok: +1
@bontottcsirke: -100
@R.T. Flakfizer: +1
@Kovacs Nocraft Jozsefne: egy NAGY 0
@prakp: +1

pythonozok · http://visszabeszelo.blog.hu 2015.05.16. 11:42:11

@Attilajukkaja: egyes helyeken ezt úgy hívják, hogy proli lájk ;)

Troppauer_Hümér 2015.05.16. 11:44:25

@Éhes ló: Ezeknek a libsi zugfirkászoknak erre áll fel a pöcörőjük, életükben nem láttak még őrjöngő, saját jogait soroló, kötelességét nem ismerő cigányt.

Az nem bassza a csőrüket, hogy a gyári munkások 80 százaléka ugyanúgy be van kamerázva, mert ők nem megélhetési rettegők. Azt a fartúró hímringyó péterfalvy adatbiztost is csak a cigók érdeklik, van egy tippem miért.

Troppauer_Hümér 2015.05.16. 11:46:54

@Laci A Lakli: az, mivel ezek se írni, se olvasni nem tudnak.

nemszólokmégegyszer 2015.05.16. 12:05:38

Itt két f@sz van a Jobbik meg a fidess.

lezsír (törölt) 2015.05.16. 12:26:27

"a munkaköri leírást a közmunkára jelentkezőknek alá kell írniuk, és arról is nyilatkozniuk kell, hogy a felvételek további felhasználásához is hozzájárulnak." - ezt nekem is alá kellett írni, a seggemben is kamera volt, pedig multis munkám volt, sőt, a billentyűzet leütést is megfigyelték.
Munkaidőben dolgozni kellett. Tragédia.
A felvételek felhasználását persze szabályozni kell, de önmagában a modern technika alkalmazása nem ellenemre való.

medium size devil 2015.05.16. 12:39:59

@Éhes ló: A rendeletben az szerepel, hogy kozmunkasok vagy az, hogy ciganyok? Ne mereszeld lejaratni a jobbikos varosvezetest ezzel az aljas felremagyarazos sugalmazassal!!

Kovacs Nocraft Jozsefne 2015.05.16. 12:45:32

@Laci A Lakli:

"Milyen szörnyen fasiszta a Jobbik, hogy ismerteti a közmunkással a várható munkáját."

Felháborító, hogy közlik a dolgozóval, mi a munkája ahelyett, hogy simán odaadnák neki a bérét.

@pythonozok:

" a lényeg, hogy a róluk készült felvételek felhasználásához kötelező a hozzájárulásuk."

Természetesen, hiszen a felvétel felhasználása nélkül hogyan lehetne bizonyítani a jó vagy rossz munkavégzést, hogyan lehetne tisztázni pl. a munkahelyi balesetek körülményeit? Mi alapján lehetne kirúgni pl. azt, aki egész nap csak a szerszámra támaszkodik, és nem dolgozik?

A felvétel birtokában nem lehet arra hivatkozni, hogy pikkelt rá a munkavezető, de ha esetleg tényleg pikkel rá, akkor épp a felvétel bizonyítja, ha az illető rendesen dolgozott. Vagyis a felvételkészítés a dolgozó érdekét is szolgálja.

Tudom, hogy a te hüllőanyadba nem fér bele, ezért tájékoztatlak: felhasználásnak minősül a megnézés is. Minek készítenének felvételt, ha utána még meg sem nézhetnék?

@nemszólokmégegyszer:

"Itt két f@sz van a Jobbik meg a fidess."

Tévedsz, mert három van: te vagy a harmadik.

medium size devil 2015.05.16. 12:47:50

@Kovacs Nocraft Jozsefne:

Youtube: ott a bizonyitek a szovegben. Csak mindig ott kezdodnek a gondok a kommentjeiddel, hogy az eredeti szoveg helyett kizarolag a kommentekre fokuszalsz. Szerintem a posztot akar vegig se olvasod.

pythonozok · http://visszabeszelo.blog.hu 2015.05.16. 12:58:14

@Kovacs Nocraft Jozsefne: a te anyád nemhogy hüllő nem volt, de a leszármazottya értelmi színvonalát figyelembe véve még a gyűrűsféreg is túlzás... :D
nol.hu/belfold/jogellenesen-figyelnek-meg-ozdon-1533821
Nem a cikk a lényeg, hanem a nyilatkozók.
Tehát még ha az nem is igaz, hogy pl publikálnák valahol a felvételeket, akkor is törvénysértő az eljárás.

pythonozok · http://visszabeszelo.blog.hu 2015.05.16. 13:02:03

Van valahol publikusan elérhető példány az ominózus szerződésből?

BB 89 2015.05.16. 13:06:42

Jogszerű vagy jogellenes, az a gyanúm, hogy a polgármester most szerzett magának újabb 300 szavazót, miközben csak azokat "vesztette el", akik már eddig se rá szavaztak.

Alick 2015.05.16. 13:22:34

@R.T. Flakfizer: ezt általában kiterjeszteném a politikusokra.

Kovacs Nocraft Jozsefne 2015.05.16. 13:39:06

@medium size devil:

"Youtube: ott a bizonyitek a szovegben."

Abban a szövegben, amit a posztoló írt?

Ugye nem haragszol, de csak a közmunkás által aláírt szerződést fogadom el annak bizonyítékául, hogy a munkavégzésről készült videókat akár a jútyúbra is feltöltheti a munkaadó.

"Az elnök jelezte, hogy miután a konkrét esetet nem ismeri, azt nem kívánja minősíteni, csupán a jogi helyzetet ismertette."

Tehát Péterfalvi nem ismeri a konkrét esetet, senki az itt kommentelők közül nem tudja, pontosan mit írtak alá a dolgozók, de határozott elítélő vélemény, no az van. :D

Kovacs Nocraft Jozsefne 2015.05.16. 13:46:40

@pythonozok:

"Tehát még ha az nem is igaz, hogy pl publikálnák valahol a felvételeket, akkor is törvénysértő az eljárás."

Ne beszélj mellé, te genetikailag sérült Legionella pneumophila. Az előbb még a jútyúbról hazudoztál.

Nem láttál egyetlen aláírt szerződést sem, fogalmad sincs, mi célból készítik a felvételeket, de máris vádaskodsz. Persze mi más várható egy hozzád hasonló agyatlan véglénytől?

Éhes ló 2015.05.16. 13:47:43

@pythonozok: az ÁVH-s kurva anyád és a körömtépkedő apád tanított meg nyilasozni te pöcegödörbe fosott fattyú?

pythonozok · http://visszabeszelo.blog.hu 2015.05.16. 13:53:07

@Kovacs Nocraft Jozsefne: mondd te náci, transzvesztita korcs, mikor tanulsz meg magyarul?
Tudom, kibasztak már az általános iskolából, ezért nem ismered a feltételes módot...
Egyébként hazudni te szoktál, meg a kurvaanyád (utóbbi neked, mikor elhitette veled, hogy ismeri apádat)

Éhes ló 2015.05.16. 14:47:45

@pythonozok: az ÁVH-s kurva anyád és a körömtépkedő apád tanított meg nyilasozni te pöcegödörbe fosott fattyú?

Kovacs Nocraft Jozsefne 2015.05.16. 15:01:53

@pythonozok:

"mondd te náci, transzvesztita korcs"
"hazudni te szoktál, meg a kurvaanyád"

"Tudom, kibasztak már az általános iskolából, ezért nem ismered a feltételes módot..."

Galambocskám, mutasd már meg, az aláb idézett szövegedben hol szerepel a feltételes mód bármely formája:

"Cuncimókus: ha ti be is vagytok kamerázva (ami egyébként, ha nem biztonsági célokat szolgál, szvsz felháborító), a kedves munkáltatód akkor sem teheti fel pl. a youtube-ra a rólad készült felvételeket. Itt meg úgy tudom, akár ez is belefér a "további"-ba."

Súgok neked: sehol.

pythonozok · http://visszabeszelo.blog.hu 2015.05.16. 15:13:59

@Kovacs Nocraft Jozsefne: egy agyevő amőbában több ész van, mint benned. Keresd meg azt, aki magyarul próbált téged tanítani és kérdezd tőle, hátha valamennyire ismeri a nyelvet! :D

pythonozok · http://visszabeszelo.blog.hu 2015.05.16. 15:15:46

@Éhes ló: ugass még, hátha a biológusok felfigyelnek rád! Takony, ami lónak hiszi magát és ugat. Biológiai csoda! :DDD

nemszólokmégegyszer 2015.05.16. 15:21:22

@Troppauer_Hümér: Libsi a jó édes mutterod. Xarházi barom.Büszke mélymagyar, aki írni, meg olvasni tud.

Kovacs Nocraft Jozsefne 2015.05.16. 16:06:23

@pythonozok:

"egy agyevő amőbában több ész van, mint benned."

Értelek, a te szinteden ez a nyelvtani magyarázat. :)

Az meg külön vicces, hogy agyevő amábát emlegetsz, amikor te ilyennel már csak azon okból sem találkozhattál, hogy benned az amőba éhen halna. :)

medium size devil 2015.05.16. 17:25:13

@Kovacs Nocraft Jozsefne:
??
Alairattatjak, hogy a tovabbi felhasznalashoz is hozzajarulnak! Ez lehet a Youtube is!
A Peterfi nyilatkozatot ne told ram, nem hivatkoztam ra, a poszter se.

medium size devil 2015.05.16. 17:31:29

Erosen javaslom a T. kommenteloknek nezzenek utana a munkahelyi kamerazasra vonatkozo jogszabalyoknak mert ugy talan konnyebb objektiv velemenyt formalni.
Pl. valaki itt leirja, hogy a laptopjara is billenytyuzetfigyelo programot tettek. Ez mondjuk kurvara mas eset mint egy personal kamera.

Kovacs Nocraft Jozsefne 2015.05.16. 18:43:30

@medium size devil:

"Alairattatjak, hogy a tovabbi felhasznalashoz is hozzajarulnak! Ez lehet a Youtube is!"

Nem. Amíg nem mutatod be a tényleges, hiteles szöveget, addig mindez csak a te feltételezésed. Libsibolsi rettegés. :)

Fanyéllel Rendelkező Duguláselhárító Gumiharang 2015.05.16. 21:20:59

@Kovacs Nocraft Jozsefne: ha azt iratják alá veoük, hogy a felvételeket kizárólag ellenörési célokra használják fel, akkor senkinek nem lehet egy szava sem. Ha csak úgy a homályos tov0bbi felhasználás szerepel, az botrányos.

Fanyéllel Rendelkező Duguláselhárító Gumiharang 2015.05.16. 21:28:27

@Kovacs Nocraft Jozsefne: Szerintem egy barom vagy. Miért nem azt iratják velük alá hogy ellenőrzési célokra, a személyi jogok tiszteletben tartásával?
Mert így kibaszhatják a honlapra, hogy milyen fasza gyerek a polgármester, mert lám serényen tisztíttatja a csatornát.

Attilajukkaja 2015.05.17. 09:02:32

@Kovacs Nocraft Jozsefne:
"Libsibolsi rettegés."
Sajnos van mitol rettegni. Neked is, csak meg nem vetted eszre.

@Fanyéllel Rendelkező Duguláselhárító Gumiharang: +1
@medium size devil: +1

medium size devil 2015.05.17. 14:57:55

@Kovacs Nocraft Jozsefne:

Bakker, mar nekem kinos, hogy nem erted. "Bizonyitekot" kersz (pythonozok-tol, tolem) ), hogy a "tovabbi felhasznalashoz" valo hozzajarulas alapjan youtube-olni lehet. Nem kell bizonyitek! A "tovabbi felhasznalas" - ha nincs semmilyen szukito ertelmezes a nyilatkozatban - az BARMI lehet. Youtube, vimeo, kurucinfo, barmi. Igy mar vili?
Es akkor a vegen meg megtoldod a hulyeseget, odavakkantasz egy teljesen ertelmetlen, temahoz nem kapcsolodo, valos tartalommal nem is biro fogalmat mint ez a "liberalbolsevizmus".. Mi ez a szar egyaltalan, valami Tourette-szindromas tunet, kiboffen beloled kontroll nelkul es utana megkonnyebbulsz? Vagy valami vudu vagy mantra vagy mi??

medium size devil 2015.05.17. 16:55:23

Paran nagy okosan megjegyeztek, azert hasznos a kamera mert munkajogi vita eseten bizonyitekot szolgaltat(hat) valamelyik fel allitasanak alatamasztasara. Oke, mondjuk igaz. Viszont az ezen tulmeno "tovabbi felhasznalasra" mi szukseg van??

Kovacs Nocraft Jozsefne 2015.05.17. 18:49:35

@medium size devil:

Bakker, mar nekem kinos, hogy nem erted. Amíg nem ismered a pontos szöveget, még annyit sem mondhatsz, hogy simán csak "további felhasználás" áll benne.

Olvastad az eredeti, pontos szöveget? Ugye te sem? Akkor meg miről beszélsz?

"odavakkantasz egy teljesen ertelmetlen, temahoz nem kapcsolodo, valos tartalommal nem is biro fogalmat mint ez a "liberalbolsevizmus"."

Galambom, ha az nem zavar téged, hogy a fajtád és elvtársaid folyamatosan náciznak, rasszistáznak, antiszemitáznak és fasisztáznak, akkor a libsibolsizás se zavarjon.

medium size devil 2015.05.18. 01:52:39

Nem olvastam, de te se, meg a tobbi kommentelo se. A poszt allitasait a papirok tartalmarol ugy tunik senki se vonta ketsegbe, te is tenykent reagaltal ra. Ott hibaztal mikor kulon csak a Youtube-ra kertel bizonyitekot. Nem esett le, hogy a "tovabbi felhasznalasba" ez is belefer. Most ugy akarsz javitani, hogy latszolag visszahatralsz egy olyan allaspontra ahol valojaban nem is voltal, ugy teszel mintha hirtelen az egesz tortenet hitelessegevel lenne bajod (holott nem), mivel nem latod a papirt.

Kovacs Nocraft Jozsefne 2015.05.18. 06:54:55

@medium size devil:

Drága galambom, már sokadjára írom: ti állítotok olyasmit, amit a szöveg ismerete nélkül normális ember nem tesz.

"Ott hibaztal mikor kulon csak a Youtube-ra kertel bizonyitekot."

Mert valamelyik hülye, talán épp te, a jútyúbbal példálózott - természetesen abszolút alaptalanul, de te ezt soha nem fogod belátni, mert szégyenled elismerni, hogy hülyeséget írtál.

"te is tenykent reagaltal ra"

Lófaszt, galambom, te meg a heverjaid írtak róla tényként.

A szomorú az, hogy nem látod: már rég nem a dokumentumról vanm szó, hanem arról, hogy te meg a libsibolsi elvtársaid egy megerősítetlen infóra lecsaptatok, mint gyöngytyúk a takonyra, és egy politikai pártról vontatok le messzemenő következtetéseket. Ismétlem, egy megerősítetlen infóból. Ebből is látható, hogy nektek bármi jó ahhoz, hogy mást vádoljatok és mocskoljatok. Olyanok vagytok, mint anno Rákosi bírósága: előbb van kész az ítélet, mint a vádirat.

Kovacs Nocraft Jozsefne 2015.05.18. 06:56:14

@medium size devil:

Még csak annyit, galambom, hogy nem fontos erre már válaszolnod, mert törlöm a radarról is a posztot.

Attilajukkaja 2015.05.19. 10:59:09

@medium size devil: Hu, de felajzottad a "holgyet"! Meg a radarrol is torolte a posztot. :o)))))
süti beállítások módosítása