Jaj neked, te rántott hús-zabáló, kannibál keresztény ország!

H_A Címkék: interjú antropológia kereszténydemokrácia Semjén Zsolt kereszténydemokrata értékrend vasárnapi zárva tartás2015.04.09. 14:06

A Mandiner arra a hálátlan feladatra vállalkozott, hogy Semjén Zsolttal (nagy)interjút készítsen. Igaz, hogy egy kicsi is elég lett volna, de ha már így alakult, végigolvastam, esküszöm. Elejétől végig. Többször is. És be kell látnom, el kell ismernem, hogy minden szava arany. Tömény, keresztény karátokból kirakott arany. Olyannyira tömény, hogy nehezemre esik sorra venni az élet kvintesszenciáját meglobogtató, sűrű létigazság mindegyikét. Amelyeket ezúttal csak 2 percenként takar el a pökhendi, gőgös, lekezelő ájtatosság.

Semmi kedvem túllihegni ezt az interjút, de kétségtelen, hogy szót kell ejtenem róla. Dühít, elképeszt, hogy egy síkhülye műkeresztény ennek az országnak a miniszterelnök-helyettese lehet. Aki el akarja hitetni velem, hogy rántott húst fogyasztó emberként kannibál vagyok. Aki megpróbál meggyőzni arról, hogy a magyar családokra való tekintettel, rendben van, hogy vasárnap tilos vásárolni/kötelező pihenni alapon autót gyártani és pincérkedni szabad. Aki le akarja nyomni a torkomon, hogy szerelmesnek és kocavadásznak lenni (azaz szórakozásból gyilkosnak lenni) egyaránt az ember antropológiai természetéből fakadó evidencia. Aki belehazudja az arcomba, hogy a szabad vasárnapot mozgalommá szervező KDNP-tag tulajdonképpen civil. Aki a társadalom vasárnapi pihenőnapot ellenző közel 80%-át egyszerűen leérdekcsoportozza. Akinek szent meggyőződése, hogy a család vasárnap együtt van a családi boltban – buta rigmus ismételgetése megállítja a lábán ezt az oltári nagy baromságot, amit „hogy lássátok, hogy mi is dolgozunk” megfontolásból keresztülvittek. És aki ellentmondást nem tűrően elhitette magával, és velem is el akarja, hogy őt kizárólag azért lehet bírálni, mert valamit (mindent?) nagyon jól csinál.

Antropológiailag szólva, jól figyeljen ide Semjén elvtárs! Ha jól emlékszem, ön nem hisz az evolúcióban, tehát fölösleges volt ekkora nagy szavakkal dobálóznia. Másodszor az antropológia, amelyből az ön vadász-szenvedélye eredeztethető egy egyszerű tudomány, amiből az égvilágon semmi nem következik, a legkevésbé az, hogy a mi őseink együtt vadásztak. Harmadsorban ön – ha jól értem – egyáltalán nem azért vadászik, mert éhes. Keresztényileg szólva ön a gyilkolásban leli örömét, önnek ez a szórakozás. Én perverzitásnak hívom, de hát nagy ez a földi paradicsom, - vagy ahogy ön mondaná: gondozásra szoruló kert – elférünk benne mindketten.

shemjen.jpg

 Elkelne egy kicsivel több fény, tisztelt hobbi-vadász úr!

Igazából nekem mindegy, hogy hány bekezdésenként köpi szembe azt, amiben elvileg hinnie kellene, akár vadászatról, akár pihenésről, akár keresztényi szeretetről van szó. A lényeg, hogy mától egy életre megjegyzem: önnek, és az önhöz hasonlóknak az ölés ama rítusa nyújt földi élvezetet, ami az én olvasatomban azonban pusztán a felsőbbrendűségi érzés szánalmas bizonyítási módja. Nem tudom, Isten szemének mennyire kedves az ön által kultivált értelmetlen gyilkolás (persze lecsupaszítva: a táplálkozás miatti gyilkolás is csúnya dolog), de nem megyek bele antropológiai-teológiai vitákba.

Mint ahogy az sem akarom már megérteni, hogy a dolgozási célzattal történő családi együttlétezés vasárnaponként a boltban miért hasznos és jó dolog, szembeni a vásárlási célzattal történő családi együttlétezéssel a plázában. Ami rossz, erkölcstelen dolog.

De ami talán a legidegesítőbben émelyegtető ebben a frappánsnak szánt ömlengésben, ami a leginkább bántó és aljas dolog, hogy ön a kereszténység mögé bújva beszél zagyvaságokat. Számomra a kereszténység egyik legmeghatározóbb vonatkozása a szabad akarat. Hogy ne egy nem létező, de önmaga fontosságától megrészegült, mindenben egyetértő, a kereszténységet totálisan kisajátító párt vezére mondja meg, miben higgyek, mit akarjak, mit szeressek, mire ne tartsak igényt. Hogy legyen lehetőségem dönteni. De ne azért tegyem, mert Semjén Zsolt azt mondta, hogy. Mert papíron bárki lehet keresztény, de belső meggyőződés nélkül, és kényszerek szorításában ez nem érték. Aki mások szabadságát, és döntési jogát elvitatja, az álkeresztény. Vagyis olyan, mint Semjén Zsolt.

Máig azt hittem, Harrach Péternél ájtatosabb, tenyérbemászóbb két lábon járó pökhendi primitivizmust nem igen találni KDNP-oldalon. Revideálok. Semjén Zsolt, a Nemzet Vukja, rántott hús és kannibalizmus szakértő, díszfokozatú szenvedélyvadász-teológus rátette a pontot a legkártékonyabb keresztény politizálás szimbolikus I betűjére. Valószínűleg a KDNP nem tud róla, és ha némelyek tudnak is róla, nem sokat tehetnek ellene: Semjén Zsolt nem egy reklámarc, még egy ilyen veszett ügyre nézve is vállalhatatlan, mint a KDNP. Ostobaságokat beszél, de legalább nagyképű, ellentmondást nem tűrő, és arrogáns. Kicsit olyan, mint Gyurcsány: inkább visz, mint hoz.

Ami az igazi kereszténydemokrata pártot illeti, ahhoz nem sok köze lehetett egy Semjénnek. Még a kávéfőzést se bízták volna rá. De az, hogy ma ez az ember a miniszterelnök helyettese lehet, legalább annyira a mi szégyenünk, mint amennyire nem. Semjén az örökkévalóságnak dolgozik, és azon elmélkedik főállásban, hogy az állatok miért nem jutnak a mennybe. Ekkora pökhendiséggel és a valóságtól ennyire elrugaszkodva gondolkodni a magyar emberekről, választókról, politikust talán soha nem láttam.

Úgyhogy nem az a bajom Semjénnel, hogy kannibálnak nevezett (nyilvánvalóan nem érti a szó jelentését, de ehhez a törzsi-keresztény érveléshez én kevés vagyok), hanem felháborít, hogy egy ilyen mihaszna, élősködőt elbír a hátán ez a paradicsomnak aligha nevezhető magyar ugar. Aki – mekkora antropológiai perverzitás – nem egy 200 négyzetméter alatti családi kisbolt tulajdonosa, hanem a keresztény nemzetegyesítés miniszterelnök-helyettese. Akinek legnagyobb szenvedélye védtelen lényekre fegyvert fogni. Fene azt a képmutató szalonkagyilkos fajtáját. Egyúttal jaj neked, te rántott hús-zabáló kannibál keresztény ország!

U.I. Kicsit aggódom Apápábbapápánál Semjén Zsoltért: ha az állatok nem jutnak a mennybe, kire fog lövöldözni őkereszténysége, miután befejeződik ez a nagyívű, csodálatos földi küldetés?

A bejegyzés trackback címe:

https://hacsaknem.blog.hu/api/trackback/id/tr417352136

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

maxval bircaman felelős szerkesztő · http://bircahang.org 2015.04.09. 14:14:41

Gyomorforgató keresztényellenes cikk, szégyelld magadat!

Mindig vicces amikor ateisták keresztényeket vádolnak, hogy azok nem elég keresztények.

mikimackó 2015.04.09. 15:47:35

a kereszténységben hierarchia van......, ha egyszer a pápa azt mondja, hogy az állattábor az égbe megy, akkor egy monyorrú semmilyenzsótti ne pofázzon, hogy nem !!!

Attila Kovácsi 2015.04.09. 15:54:57

Majdnem 5 sort el tudtam belőle olvasni aztán rájöttem csak a szokásos csúsztatás és mocskolódás amit már az utóbbi pár napban vagy 10 trágyablogon olvastam..

empoftla 2015.04.09. 17:53:05

@maxval bircaman szerkesztő: Szerencsére most, hogy megmontad (megmondtuk) valószínű elszégyelli magát. Mi igaz Keresztények tudjuk hogy mi a jó, és nem kell félnünk azt betartatni mindenkivel, legyen az ateista vagy muzulmán.

Alick 2015.04.10. 00:44:38

A cikktől függetlenül, az ilyen "megélhetési keresztény" politikusokat Jézus korbáccsal kergette volna ki a templomból...

lydocain 2015.04.10. 01:16:11

@maxval bircaman szerkesztő: most pontosan nem tudom, hogy ez az igazi birka valamelyik nickje, vagy trollkodás, de ha te vagy az birka: Menj már a jó kurva anyádaba! én nem vagyok nagy tomboló keresztény, de keresztény családban nevelkedtem, katolikus suliba jártam, és semmi köze nincs jézushoz, vagy a kereszténységhez ennek a rohadt köpönyegforgató féregnek, megérdemelnéd hogy szájbaverjenek az ilyen utolsó féreg kommentjeid miatt, szerintem úgy a második után tagadnád meg az istenedet, semjénedet meg viktorodat te patkány.

Vannevem Nekem 2015.04.10. 06:27:59

@lydocain: Te egy buta primitív kis hülye vagy .Átlátszó,mint az üveg.Egyik mondatoddal ütöd a másikat, látszik, hogy egy műveletlen libsi vagy!

midnight coder 2015.04.10. 07:00:18

Szerintem ha állatok nem lesznek a mennyországban, akkor a mennyországból a vadászok lejárnak majd a pokolba vadászni liberósokra :-D

Amúgy a vadászat tényleg elég ősi dolog, és egyrészt messze nem az ölésről szól, másrészt messze nem a táplálékszerzésről. A csimpánzok akik amúgy növényevők szintén vadásznak kisebb majmokra - pedig nekik maga a hús elfogyasztása több energiába kerül, mint amennyit nyernek belőle. Nem beszélve a vadászat során felhasznált energiáról.

Mondom ezt úgy, hogy egyébként nem vagyok vadász, csak vidéken nőttem fel a nagyszüleim parasztgazdaságában, és állatot nem csak a Disney channel-en láttam. Amúgy ha állatvédő lennék kimondottan támogatnám a vadászatot. Furcsán hangzik ? Pedig nem az. A cikk szerzője a cikk megírása után jó eséllyel bemegy a konyhába, és eszik egy rántott húst. Amihez a húst ugye a boltban veszi - neki aztán patyolattiszta a lelkiismerete, ő egy légynek sem ártana, nem hogy hobbiból öljön. Csakhogy a rántott husi is állatból van - és én legalábbis inkább lennék szabadban született és felnőtt fácán, mint olyan csirke aki egész életében akkor lát napfényt amikor a csirketelepről a húsfeldolgozóba szállítják.

empoftla 2015.04.10. 07:00:56

@maxval bircaman szerkesztő: Ez egy nagyon jó érv - alázatos keresztényi jellemhez illő.

midnight coder 2015.04.10. 07:14:12

A vasárnapi boltbezárás kiagyalója viszont tényleg szarhatna egy farfekvéses kövér sünit.

p.a · http://miigyelunk.blog.hu/ 2015.04.10. 07:32:41

@maxval bircaman szerkesztő: Csak viccelsz, ugye? Ez egy Semjén-ellenes cikk, ami nekem nagyonis szimpatikus. Semjén nem egyenlő kereszténység, ha jól tudom.

p.a · http://miigyelunk.blog.hu/ 2015.04.10. 07:34:09

@Alick: Jézus valószínűleg megbocsátott volna neki, amiért ilyen buta (mármint Semjén), de nekem nehezen megy.

Mr. Neutron 2015.04.10. 08:02:13

A XXI. században olyan baromságokról vitatkozni, hogy ki jut menyországba, meg ki nem... Az értelem fénye helyett vallásos kitalálmányok, babonák sötétsége... Ha a keresztények csak a saját köreikben terjesztenék ezt a középkori sötétséget, akkor azt mondanám, hogy a magánügyük, de az ország jelenlegi első számú politikai vezetője egyre többször állítja evidenciaként, hogy "Magyarország egy keresztény ország". Hát kurvára nem az.

FILTOL · http://hulyekkimeljenek.blog.hu/ 2015.04.10. 08:23:25

Semjén elmebeteg
kártékony
pökhendi
és nevetséges

Netuddki. 2015.04.10. 08:23:42

Fölösleges a billentyűzetet koptatni erre a kreténre. A boltbezárással pont ez volt a céljuk. A havas is megmondta....

Croma Soma 2015.04.10. 08:55:37

Őkereszténysége????
Őkreténsége!!!!! ;)))

The Ghost Wolf O1G · https://www.youtube.com/watch?v=Hy6Cf9nGNiw 2015.04.10. 09:04:33

@maxval bircaman szerkesztő: Nem keresztény ellenes a cikk, egyszerűen rámutat arra, hogy mennyire álságos és keresztény ellenes Semjén Zsolt viselkedése.
Ha ezt sem fogod a cikkből, akkor inkább maradj a Gőgös Gúnár Gedeon és a Mosó Masa mosodája szintű könyvek olvasásánál.

maxval bircaman felelős szerkesztő · http://bircahang.org 2015.04.10. 09:07:34

@The Ghost Wolf:

Vicces, amikor ateisták azzal vádolnak hívő keresztényeket, hogy nem eléggé keresztények.

Scagnetti 2015.04.10. 09:42:53

@maxval bircaman szerkesztő: Ha az a kereszténység, amit Tömjénzsóti képvisel, akkor nem kár érte.

István Tamasi 2015.04.10. 10:12:47

@maxval bircaman szerkesztő:
Te ocsmány bulesz birkaszar!
Mindig vicces amikor a hozzád hasonló agyatlan birkaszarok okoskodnak.

Ne küldj levelet 2015.04.10. 10:13:55

Nem értem miért ilyen visszafogott ez a poszt. Semjén megérdemelné a szigorúbb megfogalmazást is.

István Tamasi 2015.04.10. 10:14:48

@lydocain:
Tájékoztatom, hogfy ez az ocsmány bulesz birkaszar Castro iskolájába járt /azt nem mondhatom, hogy tanult, mert a tanuláshoz ész, érterlem is kell ami neki nincs/.

István Tamasi 2015.04.10. 10:17:24

"Ha a hit vezet vakon megyünk" /Benjamin Franklin/ - mint tömjénzsótika meg ez az ocsmány bulesz birkaszar.

marinar 2015.04.10. 10:43:11

Jóember...te vajon miért ellenzed a vasárnapi pihenőnapot?
És honét veszed a 80%-ot?

marinar 2015.04.10. 10:50:18

Üzenem minden keresztényellenes, nyálát fröcsögtető pogány tökfilkónak....."nem tudják mit beszélnek"!

meiname (törölt) 2015.04.10. 10:54:48

Tökéletes cikk. Semjén tipikus példája a bort iszik, de vizet prédikál ál-kereszténynek.

marinar 2015.04.10. 10:58:18

Nyugodjon le mindenki a pi...ba, vedd meg szombaton a marhaságaidat, még mielőtt idegösszeomlást kapsz!

marinar 2015.04.10. 11:08:02

Írja itt valaki hogy "tökéletes cikk" na hiszen. Mint Antonius gyászbeszéde.
Kezdi: "Semmi kedvem túllihegni ezt az interjút..." hát akkor ecsém miért is liheged túl?
Biztos jól esik, tovább olvasva perverz ömlengését a cikkírónak szinte már betegesen spirálja túl magát feleslegesen. Akinek meg ez tetszik....(most nem Semjénről van szó....őt is lesajnálom) szintén rohadtul beteg a lelke.

2015.04.10. 11:37:59

@maxval bircaman szerkesztő: Vicces, bár már kissé unalmas, mikor a birkák a neten bégetnek.

2015.04.10. 11:40:06

@marinar: Mai marinarule, urca tu frumos pe vas, si meri in voiaj.

The Ghost Wolf O1G · https://www.youtube.com/watch?v=Hy6Cf9nGNiw 2015.04.10. 13:10:48

@maxval bircaman szerkesztő: Miért, ateista nem mutathat rá a "hívő keresztény" baromságaira?

ex-dr. vuk 2015.04.10. 13:22:54

@maxval bircaman szerkesztő: micsoda ervek!! alulmultad magad ma is :)

empoftla 2015.04.10. 15:07:05

@maxval bircaman szerkesztő: Igen, mi igaz Keresztények tudjuk hogy mi a jó, és nem kell félnünk azt betartatni mindenkivel, legyen az ateista vagy muzulmán.

anonymand 2015.04.12. 05:48:20

Kontraszelekcióban Máriaországamutyisztán jobban teljesít!

nemkomplett 2015.04.13. 07:57:24

@maxval bircaman szerkesztő: Ha számodra a fővadász elvtárs egyenlő a kereszténységgel akkor bizony ez tényleg egy keresztényellenes cikk. szerintem Semjénzsoltellenes álkeresztény képmutatásellenes és hobbigyilkosellenes.

maxval bircaman felelős szerkesztő · http://bircahang.org 2015.04.13. 08:04:23

@nemkomplett:

Nem egyenlő. Ellenben Semjén egy hívő keresztény. S a cikk a kereszténységét támadja.

nemkomplett 2015.04.13. 08:06:08

@maxval bircaman szerkesztő: Mindig vicces ha a keresztények kannibalizmussal vádolnak meg bárkit, amikor ők (szimbolikusan ugyan) vért isznak és egy ember testéből lakmároznak rituálisan. Ennél nagyobb öngólt nem lőhetett volna a Zsolti ugyanis az rendes polgárok általában nem fajtársaikat klopfolják a wienerschnitzelbe...

nemkomplett 2015.04.13. 08:07:36

@maxval bircaman szerkesztő: Pont nem a kereszténységet hanem a kereszténység álruháját öltött ocsmány ájtatoskodást.

Laszlovszky András 2015.04.13. 09:07:32

@maxval bircaman szerkesztő: A gyomorforgató Semjén őhülyesége. És nehogy már ne tudja egy ateista eldönteni, hogy van-e köze a kereszténységhez a marhaságnak vagy nincs. Én például jobban ismerem az ő Bibliáját, mint ő az evolúciót, de érdekes módon azzal nincs baj, ha ez a szarházi az evolúcióról beszél, csak azzal, ha ezt a macskajancsit valaki leálkeresztényezi. És persze az is jó kérdés, hogy ha egyáltalán keresztényellenes lenne, akkor az miért lenne baj? A toleranciám véget ér azon a ponton, hogy a vallásnak a fejekben, az otthonokban és a templomban a helye. A politikából takarodjon ki, mert semmi alapja nincs, hogy egy bizonyos vallás akarjon minden máshitűnek és ateistának dirigálni.

ÉLJEN A SZEKULÁRIS ÁLLAM!

Laszlovszky András 2015.04.13. 10:09:37

@maxval bircaman szerkesztő: Na ne... Közösködjenek a saját kis pocsolyájukban. Nekem ne akarja vallási alapon beadni a vasárnapot, a vadászatot, a kötelező hittant, meg hogy az alaptörvénynek csúfolt fidesz-alkotmány szerint másodrendű állampolgár vagyok. A vallásnak otthon van a helye, a közéletből meg pusztuljon ki. A közéleti szerepét már eljátszotta a középkorban az inkvizícióval meg az Indexszel. Nem kell még egy olyan.

Laszlovszky András 2015.04.13. 10:11:47

@maxval bircaman szerkesztő: Dehát mit várjak attól, aki pikpak keresztényellenesnek nevezi ezt az írást, csak mert egy magát kereszténynek nevező büdös seggfejről ír?

empoftla 2015.04.13. 16:27:57

@maxval bircaman szerkesztő: A legjobb meg ha államvallás van: Mert akkor tudható, hogy komoly, logikusan gondolkozó emberek vezetik az országot, hiszen Istenben hinni (csakúgy mint a húsvéti nyusziban) racionális dolog.
süti beállítások módosítása