Orbán Viktor és az internetadó pávatánca

H_A Címkék: költségvetés visszavonás internetadó nemzeti konzultáció Kossuth Rádió pávatánc OrbánViktor2014.10.31. 12:58

Na mire ébredek? Na mire? Hát a pénteki mantrára. Kérdezném tisztelettel miniszterelnök úr: jó volt az a sör ott Svájcban? Én úgy látom, hogy arra mindenképpen jó volt, hogy hazajöjjünk, és elmenjünk lejteni egy pávatáncot a Kossuth rádióba. Azt olvastam ma reggel a magyar sajtó internetadóban érdekelt felében - elég sok helyütt - hogy ilyen bréking, olyan internetadó eltörlés, visszavonás. Azt hiszem van itt egy kis félreértés. Ugyanis a hanyatló Svájcból vonattal, másodosztályon hazatérő Orbán Viktor miniszterelnök azt nyilatkozta ma a nemzet rádiójában, hogy ebben a formában nem lesz internetadó. Egyszerű, de nem leegyszerűsítő deduktív következtetéssel megállapítható: amit nem ebben a formában vezetnek be, azt bevezetik egy másik formában. Különben is zavar van a fejeinkben, nem értjük mi ezt a magas szintű kormányzati logikázást.

Ha annyiféle-fajta adót át lehet hárítani a szolgáltatókra, mert ez a normális, és mert mi nem vagyunk kommunisták, mi az emberekkel együtt kormányzunk, miért ne lehetne a semmit nem értés felelősségét és szégyen-gyalázatát áthárítani a zemberekre? Nem internetadó ez, dehogy. Csak mi nem értjük. És nem is érthetjük, mert már annyi minden volt: kellett a rendőrök meg katasztrófavédelemben foglalkoztatottak fizetésemelésére, aztán kellett azért, hogy mindenkihez eljusson az internet, majd az államháztartási hiány csökkentésére. Ez mától mind nem igaz! Azért kell az internetadó, mert "arról mégiscsak tudunk kell valamit, hogy az interneten keletkező hatalmas extraprofit hová lesz." (Egy gondolati felhőben azzal, hogy még egyszer mondom: nem vagyunk kommunisták.) Szóval jön a nemzeti konzultáció internetadó ügyben, hátha mi is megértjük, hogy miről van szó.

Remélem nem lesznek túl sokan, akik ezt a manővert beveszik, ám nem vagyok optimista. A híres, de leginkább hírhedt politikai érzék megint kiütközött Viktorunk száján és egész személyiségén. Misi, állj ki az ötlettel, ahányan vagytok annyiféle magyarázatot találjatok ki, hogy miért kell ez az ártalmatlan bagatell illeték, a költségvetés tervezetébe nehogy elfelejtsétek beakasztani, én majd visszajövök Svájcból, és elmagyarázom ezeknek a birkáknak, hogy nem értik ők a világot (azért köszönjük a kétharmadot) és kegyesen, nagylelkűen, barátságosan és türelemmel, a nép kérésére, atyáskodóan összevonom a szemöldökömet, és visszavonulok. Úgy értem, meghátrálást színlelek. Na, mit szóltok? Rezsicsökkentés Szilárd, te nyugodtan uszíts még egyet: mondd, hogy úgyis megunják, úgyis hazamennek. A drámai fordulat így tökéletes lesz. Most pedig oszolj!

netadó.png

 Ne dőljetek be a pávatáncnak, emberek! Semmiféle meghátrálásról és visszavonásról nincs itt szó! (fotó: Facebook)

Ennyi és nem több a forgatókönyv, feleim! Ilyen alpárian egyszerű. És ez a legrosszabb, ami történhetett. Olvasom ugyanis a Százezren az internetadó ellen Facebook-csoport oldalán (amelyhez egyébként közel 240 ezer ember csatlakozott!!!), hogy Orbán meghátrált, gyertek ünnepelni, emberek! És ez nekem személy szerint csalódás. Ugyanis az internetadó elleni tüntetés, megmozdulás, hosszú ideje példátlan civil megnyilvánulás nem valaminek a végét kellene, hogy jelentse, hanem valaminek a kezdetét. Ne tévesszen meg senkit: attól, hogy nem beszélünk róla, remélhetőleg ugyanannyian használunk szappant, mint internetet. Na és mi van a cafeteria-adóval, meg az összes többivel?

Attól tartok, Orbán kritikát minden körülmények között elviselni képtelen énje, amely egyébként eddig mindig győzelemre vitte, most is az ő oldalára billenti a nem létező egyensúlyokat. Ez a perverz játék, ez az alattomos pávatánc most is kormányzati sikert sejtet: bekajáljuk, megzabáljuk, megosztja a sorainkat, és vége. A nemzeti konzultáció homályos fogalma pontosan ezt a célt szolgálja: a rezsicsökkentés nyelvén beszélő, internetadót felfogni képes többség nem tudja értelmezni, végeredménye valósságát ellenőrizni pedig még annyira sem. A konzultációnál már egy elkúrt népszavazás is hitelesebb lenne, feltéve, hogy itt bárki tényszerűen kíváncsi a véleményünkre. Nyugi, Orbán Viktorról ezt nem lehet elmondani. Amúgy meg népszavazást nem lehet adóügyi kérdésekben kiírni. Akkor nemzeti konzultációt minek? Hát annak. A nemzeti szemfényvesztésnek.

Ezért mielőtt ünnepelni indulnátok, gondoljatok arra: a szart bármivé át lehet nevezni, sőt, technikai szempontból elemezgetni is lehet, de attól még ugyanaz a szar marad. Orbán időhúzásra játszik, esze ágában nincs visszavonni semmit. Az adóbevétel itt egy viszonylag aprócska, azaz részletkérdés. A cél az internetszolgáltatók állami kézbe vétele, ezáltal a tartalom ellenőrzése. (Nem tudom, olvastátok-e, hogy a kormány szerint a kormánynak kéne sajtót csinálnia, mert a sajtó erre képtelen? Akkor miről beszélünk?)

Úgyhogy vagy most elmegyünk a falig, ahogy ők is elmentek mindig a falig, vagy pedig beletörődünk abba, hogy január közepén önszántunkból, boldogan tapsolva fizetjük be nem ebben a formában, hanem egy másik formában az internetadót. Mert a nemzeti konzultációból kiderült, hogy a magyar emberek 99%-a a boldogságtól sírva bólintott rá arra, hogy a kormány árva kiskutyákra és beteg gyermekekre fordítsa az internetadóból befolyó összeget. Ne dőljetek be a pávatáncnak, emberek!

 Ha tetszett, amit olvastál, (az sem baj, ha nem tetszett) csatlakozz a nem oly régen indult Facebook-oldal kedvelőinek táborához!

· 2 trackback

A bejegyzés trackback címe:

https://hacsaknem.blog.hu/api/trackback/id/tr886848957

Trackbackek, pingbackek:

Trackback: Netadós nemzeti konzultáció 2014.11.01. 00:12:25

  Az ügyben a konzultáció már régen elkezdődött és folyik is: Igaz kérdések nélkül történnek sokszor éppen egy Fmpsz (volt Fidesz) iroda falára festékszóróval felírva, vagy az ingatlanadó tüntetők plakátjain, általuk készült mém képmontázsokkal.   ...

Trackback: Követelés a diktátorhoz 2014.10.31. 20:33:58

Egyáltalán Nem Tisztelt Orbán Diktátor Úr! Mi, a nép, mind az 1200-an, azonnal követeljük, hogy folytassa az internetadó bevezetését. Viselkedése, hogy az eredeti ötletét visszavonta, nem európai stílusú lépés volt, ezért mélyen megvetjük Önt! Értse ...

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

maxval birca hozzászóló · http://bircahang.org 2014.10.31. 13:04:53

Nem lesz bevezetve, semmilyen formában sem.

nandras01 2014.10.31. 19:51:59

@maxval birca hozzászóló:
azért túl nagy összegben ne fogadj rá...

nandras01 2014.10.31. 19:55:53

a kulcsszó elhangzott: extraprofit.
ezt szörnyszülött fogalmat nagy biztonsággal kajálja be a jónép, és horgad fel benne a túlfejlett dögöljönmegaszomszédtehetneis mentalitás, és csak kis idő kell, hogy asztalt verve kezdje követelni a rohattmultik szénné adóztatását.
persz utána meg értetlen szemekkel néz ki a fejéből, hogy "dehátmié' olyan lassú a netem??"
a jólfejlett állampolgári hülyeségre orbán biztosan építhet.

Szúnyog 2014.11.01. 01:08:23

Ismét egy prosztó poszt, amelynek semmi köze a Kárpát-medence politikai anatómiájához (igaz, még egynek sem volt).

Itt az új milla (azaz nulla), a Százezren az internetadó ellen Facebook-csoport. Az is komolytalan, aki ezeket komolyan veszi.
Nos, vettem a fáradtságot, 18 és 19 óra között folyamatosan frissítettem oldalukat. 3-4 másodpercenként nőtt eggyel az oldalt és a mára vonatkozó felhívásukat "lájkolok" száma. Szépen egyenletesen. Ahogy egy gép csinálja. De rajongjatok csak értük, lesz egy új millátok. :)))

Egyébként maximálisan az internetadó ellen vagyok, de fikablog-irtó adót szívesen fizetnék.

dr. mesterséges színezék 2014.11.01. 02:17:08

@Szúnyog: " Egyébként maximálisan az internetadó ellen vagyok, de fikablog-irtó adót szívesen fizetnék. "

Tessetek nagyon óvatosan fogalmazni az így befolyt összeg felhasználási célját, nehogy neaggyisten a Magyar Nemzet dögöljön bele Bayerostul.

qmatch 2014.11.01. 05:25:35

"....az embereknek meg kell érteniük , hogy miért van Rám szükség !! ..."

brumeszkosz 2014.11.01. 05:43:39

Vigyázzatok a skizofrén cigány nem adja fel!!!!!
Most megkérdezi a szeretett népét és az akarni fogja az ujjabb adókat amit természetesen nem hárítanak át az zemberekre, majd ők nem engedik. Lámpavason az ilyennek a helye és a szél harangozzon a hullájával!!!

rozsé drazsé 2014.11.01. 07:21:23

@brumeszkosz:
Édes kis demokratám! De jól megaszondtad...igazi DK-s polgárháborista megnyilvánulás. Ebből is látszik, hogy mennyire szemkilövetős demokratákkal állunk itten szemben netadótüntetés álnéven.

Én meg aszondom neked, kedves demokratikusom, csak a hasonlatosság miatt, és mert erőre ellenerő...:
nincs itten szó semmiféle netadó tüntetésről. Aktív a CIA, meg a volt bolgár titkosszolgálat, Dobrevék vezetésével. Én peniglen, mint annyira keresztény, mint amennyire ti demokraták, puszta kézzel fojtom meg az összes köcsög "demokratát" aki három demokratikus népakarat egymás utáni egybehangzó kifejtése (választás) után a választott kormány fejét lámpavasra kívánja demokratikusan felakasztani, avagy a demokratikusan a népakarat ellenére akarja orbánt megbuktatni... és aztán még le is huggyozlak titeket hóttotokban, keresztényileg...

Merthogy ezt akarják azok ott, Charles Gatival az élen, nemdebár? Mi meg engedelmeskedünk???

nandras01 2014.11.01. 08:17:35

@rozsé drazsé:
aktív cia, meg bolgár titkosszolgálat, meg charles gati... és még a gyíkemberek is szórják orrba szájba a kemtréltet.
igaz?
édesjóistenem, hogy lehet valaki ennyire sötét?

rozsé drazsé 2014.11.01. 08:38:17

Ebbe az ostobaságba több ezren haltak bele 56-ban...
csináljátok csak fiúk, mi majd segítünk...aztán mégse.
De ne menjünk ilyen messzire.
Csak a szomszédba.
Majdan
Luhanszk.
Donyeck.

lavór 2014.11.01. 08:40:28

@nandras01:

Mint annak idején a "kulák" szó. A történelem ismétli önmagát. A szorgalmas, életrevaló emberek, cégek közellenséggé vállnak a herék szemében.

Rákász Béla 2014.11.01. 09:05:16

@Szúnyog: Nagyon igazad van. Készül a Milla II! Akkor már legyen a nevük Kétmilla! :-) Mindegy mert a valósághoz eddig sem volt semmi közük. Így akarják IMF-ék újra a nyakukba ültetni Bajnait vagy az utódját, hogy többé ne a multik adózzanak a legtöbbet.

Ali Lali 2014.11.01. 09:09:00

Édes jó istenem! Olvasva a beírásokat az ember elgondolkozik! De sok itt az olyan ember aki csak pártszemüvegen keresztül látja a történéseket, és ennek alapján csupa kiírandó ellenséget lát. Pedig az igazság odaát van! Az ellenzék kihasználja a történéseket? Persze, az a dolga, hogy megakadályozza az ostobaságokat. Orbán konzultációra készül? Egy politikai blöff amivel időt húz, aztán majd ki tudja mit tesz. De arra már van példa,hogy lássuk ilyenkor mi történik! A szabadság téri emlékmüről is konzultálni akart húsvét előtt a zsidó vezetéssel, és láttuk mi lett belőle. Mindenkinek akinek van egy hangyányi esze, látja hogy itt ugyanaz lesz!

űrszelvény (törölt) 2014.11.01. 09:09:05

@nandras01:
"a kulcsszó elhangzott: extraprofit.
ezt szörnyszülött fogalmat nagy biztonsággal kajálja be a jónép, és horgad fel benne a túlfejlett dögöljönmegaszomszédtehetneis mentalitás, és csak kis idő kell, hogy asztalt verve kezdje követelni a rohattmultik szénné adóztatását.
persz utána meg értetlen szemekkel néz ki a fejéből, hogy "dehátmié' olyan lassú a netem??"
a jólfejlett állampolgári hülyeségre orbán biztosan építhet. "

Szerintem senki sem akadályoz abban, hogy a fizud 10-15%-át átutald az extraprofitot termelő cégeknek. Elvégre így elmondhatod magadról, hogy az átlagbunkóval ellentétben Te nem osztod a dögöljönmegaszomszédtehetneis mentalitást, másrészt a sok birkával ellentétben neked lesz jobb neted.

Nos?

atpal14 (törölt) 2014.11.01. 09:16:49

@lavór: "Mint annak idején a "kulák" szó. A történelem ismétli önmagát. A szorgalmas, életrevaló emberek, cégek közellenséggé vállnak a herék szemében. "
A buta és irigy ember már csak ilyen. Képes éveken keresztül közgépezni, meg simicskázni...

inuitdog 2014.11.01. 09:19:30

Most a akkor az extraprofit a szolgáltatónál vagy a szoftver gyártónál keletkezik (pl: Google)? Mert szerintem ezt akarja ez a kétbites megadóztatni. Végén meg úgyis a felhasználó fizeti az adót.

nandras01 2014.11.01. 09:24:47

@űrszelvény:
dicséretes, hogy ilyen jólfejlett logikai érzéked van, de akkor már azt is elárulnád, hogy miajóisten az az "extraprofit"?

nandras01 2014.11.01. 09:29:13

@atpal14:
a lusta és ostoba ember mindig irigy arra, aki többre képes nála. ez sajnos örök emberi tulajdonság, és orbán tisztában van ezzel, így a demagógiájával biztosra megy.
persze ez nem működik mindenütt, példa erre a svájcban nemrég lezajlott népszavazás, amelynek témája az volt, hogy korlátozzák- e a vállalati vezetők fizetését. és a nép azt mondta, hogy nem kell ilyen marhaság.
lehet, hogy ezért(is) irigylésre méltó az az ország, ahol az emberek nem dőlnek be az ostoba demagógiának..?

atpal14 (törölt) 2014.11.01. 09:34:36

@nandras01: Nem arra válaszoltál, amit felvetettem. Szóval akkor most aki simicskázik, meg közgépezik, az is buta irigy ember, vagy ők igaz demokraták és nagyszerű européerek? ;-)

gillka 2014.11.01. 09:42:15

@brumeszkosz: Ez egy igazi liberális demokrata hozzászólás volt...

nandras01 2014.11.01. 09:46:40

@atpal14:
azért azt a finom distinkciót illene megtenni, hogy egy vállalkozás a nyereségét piaci körülmények között realizálja, vagy igencsak gyanús körülmények között elnyert közbeszerzési eljárás során.
ha ez megvan, akkor továbbléphetünk :)

dont be such a jew 2014.11.01. 09:49:09

komoly bajt jelent a ballibákra hogy beszakadt ez a tünti-sorozat

kiderült hogy a zemberek internetadót nem akartak, nem zorbánt

coki

atpal14 (törölt) 2014.11.01. 10:13:04

@nandras01:
"azért azt a finom distinkciót illene megtenni, hogy egy vállalkozás a nyereségét piaci körülmények között realizálja, vagy igencsak gyanús körülmények között elnyert közbeszerzési eljárás során."

Mi a választóvonal? A jogerős bírósági ítéletek megléte, vagy hiánya?

nandras01 2014.11.01. 10:31:23

@atpal14:
jogos a felvetés, de azért az némi gyanúra adhat okot, hogy a közgép -de vehetjük példának a nagyhirtelen milliárdossá avanzsált gázszerelő polgármestert is- szakmányban nyeri a közbeszerzéseket, amely közbeszerzések jelentős része ráadásul oly módon lett kiírva, hogy más nem is nagyon nyerhetett volna.
és ha már a bírósági ítéleteknél tartunk, akkor bírósági ítéletből tudjuk azt is, hogy a tagok gyűlése az nem taggyűlés...
szóval, lehet itt szómágiát játszani, csak nem érdemes.

tábormegsemmisítő 2014.11.01. 10:35:18

Október már hagyományosan a tüntetések ideje, csodáltam volna ha az ellenzék kihagyja ezt a szezont. A baloldalnak elsősorban saját magát kell meggyőznie arról, hogy létezik, de ez eddig nem sikerült.

Még kevésbé sikerült meggyőzni az embereket. Egyelőre nincs tehát se parlamenti képviselete, se igazi célja a főleg balról burjánzó elégedetlenségnek, üres jelszavak kavarognak, kaotikus vonulgatásokat látni. A netadó egy pitiáner marhaság volt, ám ez egyúttal minősíti az ellene tiltakozókat is. Egy szellentésből akarnak hatalmas szimfóniát kanyarítani.

Úgy tippelem decemberre nagyjából az unalom veszi át a terepet,jönnek az ünnepek meg a zimankó, aztán majd úgy március táján újra kezdődik az utcai politizálás szezonja. Addig 50 millió magyar lájkolja majd a 10 ezer féle tiltakozó lapot.

Már csak ilyen a magyar politikai folklór.

Orbán Mutyin (törölt) 2014.11.01. 10:55:43

@rozsé drazsé: "Ebbe az ostobaságba több ezren haltak bele 56-ban..."

Hé nyomorék, te orosz vagy?

Orbán Mutyin (törölt) 2014.11.01. 10:59:36

@tábormegsemmisítő: "A baloldalnak elsősorban saját magát kell meggyőznie arról, hogy létezik, de ez eddig nem sikerült."

Barom. Ki a jó sarkon kuporgató anyád mondta neked, hogy a baloldal tüntetett?

"A netadó egy pitiáner marhaság volt, ám ez egyúttal minősíti az ellene tiltakozókat is."

Na elmész te a kurva anyádba, te mocskos disznó!

dadddd 2014.11.01. 11:00:24

Kedves Ellenzék! Hol az alternatíva?

Orbán Mutyin (törölt) 2014.11.01. 11:06:07

@dadddd: Miért érdekel? Büdös lett neked orbán?

tábormegsemmisítő 2014.11.01. 11:09:23

@Orbán Mutyin:
Hagyján hogy nem vagy valami Ciceró, de még olvasni se tudsz

dadddd 2014.11.01. 11:14:52

@Orbán Mutyin: Igazad van! Minek is alternatíva?

Szűtté mamá? Szűjjé! 2014.11.01. 12:07:53

"mi nem vagyunk kommunisták, mi az emberekkel együtt kormányzunk"

Akkor ezzel elismerte Don Vittorio, hogy a magánnyugdíj államosításnál kommunista volt? Én már akkor is mondtam.
Csak mert az százszor nagyobb nyúlás volt, mint a net adó, örültem volna egy "nemzeti kommunikációnak", ahol elmondtam volna neki, hogy az anyukája megtakarításait államosítsa.

Kitaszítva 2014.11.01. 13:01:35

Valami okos ember igazán már megfejthetné, hogy a cigány és a bandájának pénzét melyik külföldi bank kezeli és hogy mennyit. Érdekes számok lehetnek ott! Egy ember tudott róla valamit, bele is halt egy rendőrautóban.

Szúnyog 2014.11.01. 13:44:22

@Kitaszítva: akkor nem te fogod kideríteni.

sanyix 2014.11.01. 13:57:11

@Kitaszítva: ehhez nem ész kell, hanem kapcsolatok :)

♔bаtyu♔ 2014.11.01. 14:07:59

Nem nagyon értem mit kell ezen ennyit rugózni.

Orbánék látták, hogy a netadó gázos, visszavonták, a ballibsik pedig (megint) pofára estek.

Ennyi. Azért valahol ebből látszik, hogy a balliberálisoknak mennyire nincs mondanivalója, 3 nap alatt ez vagy a huszadik poszt ami azon kesereg, hogy Orbán mekkora geci, mert visszavonta a netadót.

Pedig szerencsétlen ballibsik már azt hitték, na végre, most ők jönnek:))))

Kitaszítva 2014.11.01. 14:11:20

@Szúnyog: Nagyon huncut vagy te szúnyog! Te is azemberek vérét szivod, vagy inkább a viktor farkát? Jaaa! Most éppen tele a szád? Oóóó!

♔bаtyu♔ 2014.11.01. 14:13:49

@dadddd: Nagyon el vannak ezek szállva. Azt mondja az Együtt-Pm-es csóka, hogy céljuk Orbán eltávolítása. (USA, EU, utca, stb.).

Jó, tegyük fel sikerül és akkor mi van? Visszajön Bajnai, vagy valaki ezek közül?

Már másnap kitörne a forradalom, ha ezek közül bármelyik is választás nélkül merészelne miniszterelnökként, vagy kormánypártként becsüccsenni a parlamentbe.

Azért az, hogy a népnek néha tele van a töke Orbánnal még nem jelenti azt, hogy a selejtjét kívánja vissza.

sanyix 2014.11.01. 14:18:56

@♔bаtyu♔: Ez így van, a nép sem a zorbánodat sem a libást sem az elkúróst nem akarja. Ahogy viktorod mondta régen "a kommunistákat a földbe kell döngölni" (viktorral együtt)...

♔bаtyu♔ 2014.11.01. 14:32:50

@sanyix: Nézd már meg a leguccsó választásokon mennyit kaptak kedvenceid te nagyonokos.

Azokat akarja?

sanyix 2014.11.01. 15:12:45

@♔bаtyu♔: kik a kedvenceim? (Erre kíváncsi vagyok, mert még én sem tudom.)

tcom 2014.11.01. 18:11:04

Mindenestre borítékolható, hogy a köv internetadónál is tömegek vonulnak az utcára. Az internet korlátozása olyan, amire a fiatalok felkapják a fejüket, amiért képesek tüntetni.
Nincsenek kétségeim a konzultációval kapcsolatban, hülye kérdések, irányított válaszok. Habár kiváncsi vagyok mit válaszolna a nép, a Skype-al kapcsolatban?
"Szeretné ön, hogy a netes ingyenes telefonok extra hasznot tegyenek félre?" Erre mindenki csak, anyád Orbán, hagyd békén a Skype-t válaszolhatja. Az is érdekes lesz kitöltik-e a szent tehenek, a nyugdíjasok, akik a kérdések felét sem fogják érteni. Nem tudom lesz e fideszes "segítség" a kitöltéshez?

Mindenestre, ahogy az egész internetadó elindult, majd lefújta Orbán, aggasztó. Egymaga ez az ember dönt, gyakorlatilag senki nem tudja, mit fog másnap csinálni.
Mint egy elmebeteg diktátor.

tcom 2014.11.01. 18:24:55

@♔bаtyu♔:
Mit is jelent az, hogy a te kedvenceik megkapták a felnőtt lakosság negyedének szavazatát?
És különben is Hitler is kapott elsöprő többséget. Ez annak a versenye itt, hogy ki mennyire tudja szédíteni a népet. Egyébként is volt 3 választás, amikor mindegy csak ne Orbán győzzön. Még a pojáca Gyurcsányt is megszavazták Orbán ellenében. Ha nem kúrja el Gyurcsány, még mindig inkább rá szavaznának, mint egy hatalommániás elmebetegre.
Egy olyan válság, mint 2007-Ben ês bukna Orbán is.

tcom 2014.11.01. 18:30:15

Az egész intet baszogatásnak nem lehet más vége, mint bukás. Ahogy Kádár elvtárs a nagy példaképe Orbánnak is korlátozta a telefon hozzáférést. Minél inkább beleássa magát Orbán ebbe, annál hamarabb bukik. Ha viszont hagyja az internetet szabadon, akkor meg azért bukik. Az emberek egyre nagyobb tömege internetezik. Nem néz már királyi híradót.
Ki gondolta volna, hogy az internet lesz a hazúg diktátorok veszte?

DarthVader 2014.11.01. 19:18:52

"arról mégiscsak tudunk kell valamit, hogy az interneten keletkező hatalmas extraprofit hová lesz."

Ennyi a mikrotitánnál a világ leképeződése. Van ez az internet vagy mi a lófasz, mindenki ezt buzgerálja, ezen akkor profit is van - azt mondják a spanok, hogy valami Gugli, megy Mikroszaft (az milyen szar kaja lehet már, nem lehet tunkolni) meg Eppöl meg hasonló ismeretlen cégek mekkora profitot vágnak zsebre, ezt ráadásul állítólag az interneten irják, mert a Magyar Nemzet nem írja, na ezt a profitot csatornázzuk be, gyerekek.
Ahol profit van, nekünk ott a helyünk. Úgyhogy ha az interneten van a profit, akkor megadóztatjuk az internetet. Ha az ólomöntésen lenne a profit, az ólomöntést adóztatnánk meg. Egyszerű ez.

zobod 2014.11.01. 19:27:29

Nagyon szeretné az ellenzék az internetadó elleni tiltakozást olyan lehetőséggé alakítani, amit meglovagolva vissza lehetne térni a jobbik mögül - meg a liberálisok esetében a süllyesztőből - a fidesz kihívójának.

DezInf 2014.11.01. 19:39:41

@♔bаtyu♔:

Picihuszár!

Aki nem a fidex farkát szopja az ballibsi?

Rendicsek.

Akkor ti meg illiberális szociálfasiszták vagytok.

ISZ - a magyar tálibik, orbán IS-ének pártkatonái.

Mikor fogtok csak úgy kedvtelésből keresztényeket keresztre feszíteni és meggyújtani?

röf 2014.11.01. 20:34:40

"Kérdezném tisztelettel miniszterelnök úr: jó volt az a sör ott Svájcban?"
Közöd?

DarthVader 2014.11.01. 22:06:16

@röf:

Nem az a kérdés, jó volt-e a sör. hanem az, hogy a banki alkalmazott elég készségesnek mutatkozott-e a tanácsadásban, hogy hova lehet a suskát transzferálni, hogy ne lehessen róla adatot kérni az EU-n belül.
süti beállítások módosítása