És ki a fenét érdekel, hogy hány milliós a kár a Fidesz székházában?

H_A Címkék: tüntetés szabadság demokrácia demonstráció székház károk internetadó Fidesz2014.10.27. 15:08

Aki olvassa, esetleg visszatérő érdeklődéssel olvassa a posztjaimat itt a blogon, és a Facebook-oldalon, pontos képet kaphatott arról, mennyire el nem ítélhető módon fejeztem ki nemtetszésemet azzal kapcsolatban, ami itt internetadó ügyében történik a fejünk fölött. Ezért most annak örülnék, ha mindent elsöprő elégedettséggel nyugtázhatnám, hogy az utóbbi évek legnagyobb békés (!!!) kormányellenes tüntetése zajlott vasárnap délután-este Budapesten. És bár az én olvasatomban ez tökéletesen így is van, párhuzamosan azzal vagyok kénytelen szembesülni, hogy szerveződik az újabb Békemenet. És hogy a Fidesz döbbenten tapasztalja, hogy a demonstráció vandalizmusba torkollott. Emberek, ne engedjétek, hogy elhitessék veletek, hogy ami tegnap Budapesten történt, az vandalizmus volt!

Gyűlölöm, hogy azt kell olvasnom két dupla hányinger közepette hogy a Fidesz-Magyar Polgári Szövetség barátsággal és türelemmel hallgatja meg azokat, akiknek bármilyen kérdésben ellenvéleményük van. Hogy a Fidesz-Magyar Polgári Szövetség nyitott az érvekre. Mert tudom, hogy aljas hazugság. Majdhogynem perverz, hogy ebből a példátlan összefogásnak indult kezdeményezésből - amelyről a világ is azt jegyezte meg, hogy több ezer ember magasba tartja világító telefonját - annyival maradt a kormánypropaganda, hogy több milliós a kár a Fidesz háza táján. Cinikus, álszent, képmutató és gyomorforgató, ahogyan a Fidesz közleményben elutasítja az erőszakot, és nagy kegyesen, ugyanabban a mondatban nagylelkűen felajánlja a 700 forintban maximalizált internetadót.

Legyen nagyon világos: az utóbbi közel öt év legeurópaibb tüntetése nem végződhetett másként. Szomorú, hogy csak most érte el a magyarok ingerküszöbét az, ami körülöttük zajlik. De igen jó hír, hogy végre, hogy egyáltalán elérte. Mondtam már korábban is, ez a tüntetés egyáltalán nem a rongyos internetadóról fog szólni. Hanem arról is, hogy olyan sokan voltak már, akik megpróbáltak (teljesen sikertelenül) "barátsággal és türelemmel" párbeszédet folytatni azokkal, akik az életükről önkényesen döntöttek: pedagógusok, diákok, trafiktulajdonosok, földtulajdonosok, magánnyugdíj számlatulajdonosok, nem kormányközeli civilek, egyházak, kisemberek, névtelenek. Ez a tüntetés, és az, hogy ma a kormánypárt megdöbbenéssel vegyes szörnyülködéssel méricskéli a károkat, pontosan arról a felismerésről szól, hogy ezzel a valóságtól elrugaszkodott hatalommal lehetetlen párbeszédet folytatni. És ahol nem lehet párbeszédet folytatni, ott az asztalra kell csapni. Asztalra csapni pedig civilizáltan nem lehet. Ott a véleménynyilvánításba az is belefér, hogy az ember felszedi a macskakövet.

Ez a demonstráció azért alakult így, mert ez a rendszer csak az erőből ért, és bár távolról sem voltak annyian, mint amennyien részvételi szándékukat jelezték, bármit is óbégat ezekben a napokban a propaganda, akárhány Békemenetre toboroznak majd fizetett pártfogókat, ne higgyétek el, hogy igazuk van! Ne higgyétek el, hogy amiért nincs trafikotok, amiért nem rendelkeztek magánnyugdíj számlával, amiért nem interneteztek főállásban, nem vagytok "érintettek" az ügyben. Ne higgyétek, hogy amíg "csak" mások működő vállalkozásait teszik tönkre, amíg "csak" mások földjét veszik el, hogy szétosszák a haverok között, titeket nem érint közvetlenül a dolog.

ado_1.jpgAz internet a szabadság szimbóluma (fotó: Origo)

Az a több, mint tízezer ember, aki nem ment utcára, amikor alaptörvényt farigcsáltak, amikor hajléktalanokat vegzáltak, amikor megfoghatatlan, távoli, emberi jogokat érintő kérdéseket köptek le, amikor Moszkvának rendeltek alá, amikor az EU-ból való kilépéssel fenyegettek, mostanra értette meg, hogy az összes ilyen "engem nem érint" típusú hozzáállással ezt az elszabadult rezsimet táplálja. És hogy minden megúszott, aljas mutyi újabb és újabb mutyit generál, hitet erősít, bebetonoz. Hiszem, hogy az elmúlt napokban nagyon sokan megértették - akár ott voltak tegnap a Hősök terén, akár nem - hogy amíg ezek bármit megtehetnek, egy szép napon mindenkire sor kerül. Erről, kizárólag erről szólt a tegnapi tüntetés. És arról, hogy valóban szabadságszerető nép vagyunk. De ezzel nem érdemes visszaélni. Az internet a szabadság szimbólumává vált tegnap, és ez pártállástól függetlenül igaz.

Igen, már mindenki elutasította az erőszakot, én sem gondolom ezt másképp: tényleg nem szép dolog ablakokat betörni, újságírókat bántalmazni. De ne próbálja meg senki - senki aki a tévé előtt a fotelból, vagy az interneten szörfözve nézte végig az eseményeket - úgy beállítani a tegnapi tüntetést, mint a balliberális oldal csőcselékének elítélendő megnyilvánulását. Aki ezt elhiszi ennek a hatalomnak, az abba is beletörődik, hogy teljesen rendben van, hogy nekünk ma kutya kötelességünk adót fizetni egy velejéig korrupt adóhatóságnak.

A demokrácia és a szabadság védelmébe pont belefér néhány törött ablak. Úgyhogy engem egyáltalán semennyire nem érdekel, hogy hány milliós a kár pontosan a Fidesz székházában.

 Ha tetszett, amit olvastál, (az sem baj, ha nem tetszett) csatlakozz a nem oly régen indult Facebook-oldal kedvelőinek táborához!

· 2 trackback

A bejegyzés trackback címe:

https://hacsaknem.blog.hu/api/trackback/id/tr436835553

Trackbackek, pingbackek:

Trackback: Csak az erőszakból értetek 2014.10.28. 12:44:05

Ha valamit megtanultunk az elmúlt évek kormányzásából, akkor az a tegnap esti masszívan cinikus Fidesz közlemény pontos ellentéte: kurvára nem vagytok nyitottak az érvekre, békés párbeszédre, és hallgatjátok meg barátsággal és türelemmel azokat, akikne...

Trackback: 2006 és 2014 2014.10.27. 15:15:55

Na, letudtuk ezt is. Végre meglett a ballibek saját székházrombolási ügye, mely miatt immár 8 éve irigykednek a Fideszre. A recept profi volt, a ballib agytröszt – követve a 2006-os példát – szélsőjobbos futballhuligánokat szerződtetett. Megvolt a pá...

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

nick papagiorgo 2014.10.28. 10:09:21

@szigetipotyautas: no, a jól megszervezett tüntetés ismérvei azok, hogy van egy többé-kevésbé népszerű vezéralak, akire hallagatnak, meg van elég iskerőse, hogy segítsenek neki levezényelni a tüntetést, szervezőként, biztonságiemberekként, bármi. A népszerű alak elmondja, hogy miről szól a tüntetés, átvonulnak az akárhová is, ott max egy két pártkötődés nélküli figura mond pár őszinte szót, és hazamennek. Az a lényeg, hogy minél többn legyenek, és a tüntetés békés legyen.

A rossz tüntetés meg az, amit megszervez Gyökértelen Géza, úgy gondolja, hogy kb 100-an lesznek, de valaki "rászervez", és több tízezren vannak. Gyökértelent odaengedik a mikrofonhoz (mégis ő a szervező, ugye), elmakogja összeszedetlen gondolatait, majd a mikrofonhoz lép a meg sem hívott Gyurcsány Ferenc, aki előad egy standupot Orbánról a sátánról (az utóbbi időben már kb a vidámvasárnap színvonalát hozza), közben Mari néni meg Sanyi bácsi a háttérben kereplőzik meg üvölt, hogy hajrá Fidesz. Szintén ekkor jelennek meg a mélymagyarok, akik a gyülekezetet addig rugdossák, amíg fel nem engedik a színpadra Trianon Tagadó Tibit, aki hergeli a népet, és kiadja a jelszót, hogy támadás. A többit nem ecsetelem, viszont másnap Gyökértelent, a főszervezőt elkapják gyűlöletkeltés miatt.

SkizofrénSün 2014.10.28. 10:10:37

"Gyűlölöm, hogy azt kell olvasnom két dupla hányinger közepette hogy a Fidesz-Magyar Polgári Szövetség barátsággal és türelemmel hallgatja meg azokat, akiknek bármilyen kérdésben ellenvéleményük van. "

Én is meghallgatok minden ellenvéleményt szívesen, azután leszarom. Ha valakik békés tüntetést (lánykori nevén felvonulás) tart, azt a hatalom, akár milyen színű, leszarja. A tüntetés az olyan, hogy ablak nem marad ép ahol a tüntetők elvonulnak. Ez még csak felvonulás. Valaki, fontos ember mondta, hogy tüntessenek csak, majd megunják és hazamennek. Igen, a míg nincs törés zúzás, addig a hatalom csak röhög a markába. Ez addig így is lesz amíg nem lesz néhány tízezer mindenre elszánt ember, aki letapossa a sorfalat álló rendőröket. Mert sorfal volt 2006-ban is, meg most is. Szemkilövés is lesz előbb utóbb.

dr. mesterséges színezék 2014.10.28. 10:11:08

"A huligán annak randalírozik, aki jobban fizet, ennyi az egész. Amerika most jobban fizet,"

Ezt fejtsd ki, légy szíves! Lécci, csak a kedvemért, csak hogy nehogy azt gondoljam, hogy a kényszeres okosságmondásod vált ennyire súlyossá.

maxval birca hozzászóló · http://bircahang.org 2014.10.28. 10:12:20

@sanyix:

Én még csak nem is szavaztam a Fideszre, de kiállok a kormány mellett, ha az alternatíva a ballib-amerikai puccs.

nnnnnnnn 2014.10.28. 10:17:09

@sanyix: ja, mondjon le a kormány, utána irjanak ki új szavazást. eredmény: megint nyer a fidesz és kormányt alakít :D lenne értelme. pláne hogy alig pár hete nyerték magukat szarrá az önkori választáson.

maxval birca hozzászóló · http://bircahang.org 2014.10.28. 10:22:22

@dr. mesterseges szinezek:

Emlékszel 2006-ra. Akkor Budapesten laktam én is, személyes emlkeim vannak. Az egész egy puccskísérlet volt. A békés fideszes tömegre rászerveztek focihulligánokat.

A háttérhatalom sem ellenezte az egészet, hiszen a ballib vezetés morálisan lejáratta magát, s Orbánék akkor még 100 -osan nyugatpártiak voltak. Az egésznek nem volt tehát jelentősége a háttérhatalom szempontjából: a nyugatnyaló ballibeket váltotta volna a nyugatnyaló Fidesz.

A kormány helyesen cselekedett, s ügyesen politizált, a hatalmat meg tudta tartani. Ez akkor a Fidesznek is érdeke volt, hiszen így Gyurcsány tovább tudta erodálni a ballibeket. Ha 2006-ban lett volna egy rendkívüli választás, a Fidesz NEM ért volna el kétharmadot, míg 4 év további ballib szerencsétlenkedés és bizalomvesztés elhozta ezt az eredményt.

Végülis Gyurcsány hibát követett el, de ezt akkor még nem tudhatta. Azt hitte "mindenki megunja és hazamegy", ez meg is történt, azonban a lelki ostromállapoat maradt, s a Fidesz vezére okosabb volt taktikailag: nem próbált többet puccsolni, hanam lassan bekerítette a ballib kormányt. Ha emlékszel, 2009-ben már a ballib megmondóemberek sem gondolták, hogy a Fidesz nem fog fölényesen nyerni.

Szóval Orbán brilliáns taktikusnak bizonyult ellenzékből. Most fog kiderülni, vajon tényleg az-e, azaz képes lesz kormányon is erre...

Fozzie Bear 2014.10.28. 10:24:02

Ott voltam a színpad melletti védőkerítésnél, illetve a menet elején a molinót cipelők mellett. Nem csak azért mentem ki /nem voltam tudomásom szerint még tüntetésen/, mert úgy gondolom, ahogy korábban leírtam, milyen hatása lenne az internetadónak, nem csak azért mentem ki, mert 'jó bulinak' tartottam a tüntetést /valójában nem bulinak tartom és nem voltam vicces hangulatban/, hanem úgy gondoltam, szeretném a saját szememmel látni elejétől a végéig, mi a VALÓSÁG, majd utána ráérek elolvasni az online sajtót erről.

Ugyanakkor ott voltam 22.45-ig a téren is, illetőleg igen közelről láttam mindent, gyakorlatilag a Készenléti Rendőrség embereitől 50 cm-re, akkor is, amikor az első sörök, billentyűzetek megindultak tőlünk úgy 20 méterre a székház ablakai, erkélye felé.

Az viszont már hazafelé is látszott, hogy függetlenül vallástól, bőrszíntől, politikai beállítottságtól, fanatizmustól, az online média bizony igen nagy túlzásokkal él, bagatellizálja a történéseket és mondjuk ki: HAZUDIK elég rendesen.

A nagy többsége ezeknek a médiumoknak azt állítja, sugallja, próbálja sugallni, hogy a tüntetés hivatalos lefújását követően /egészen az utolsó tüntető hazaindulásáig/ valamiféle huligánokból álló banda műve volt az egész, a Lendvay-ban és a Dózsán sorakozó készenlétisek és a tüntetők közé korábban elvegyült civil ruhás beépített embereik mindössze emiatt töltötték volna a vasárnap estét az utcán.

Azt kell mondani, saját, politikamentes látásom nem csapott be, tekintettel arra, hogy nem voltam és nem leszek egyetlen politikai tömörülés iránt sem érdeklődő és ezután sem leszek, így elfogulatlanul tudtam saját magam számára "közvetíteni az eseményeket".

Gondolkodjon el mindenki, akik kedvtelésből, fanatizmusból, pártutasításra ír, uszít, lebeszél, majrézik, hogy bizony amikor azok a bizonyos tárgyak röppályára álltak és az első tereptárgyig repültek, a tömeg /nem, nem számoltam meg darabra, kilóra, de láttam, hogy több ezren voltak/ hangosan éljenzett és ujjongott.

Akár azért, mert az általa indított elektronikai hulladék 'célbatalált', akár azért, mert úgy gondolta, végre cselekednek is az emberek, ahelyett, hogy otthonról osztják ki egymást.

Azért is, mert az ember igazságérzete azt mondja, MEGÉRDEMLIK, hogy végre az érintettek felkeltek és utcára vonultak, hogy VISSZAÜTNEK, jogosan, az őket ért ütések miatt.

Ezek nem a csőcselék, nem a huligánok voltak.
Ezek az emberek ott és akkor nagy ívben tojtak arra, hogy melyiküknek mi a hite, származása, kedvenc pártja és politikai nézetei.
Ezek azok az emberek voltak, akik nem csak az internet-sarc tervezete ellen, hanem mindazért a bűnért, amelyet politikai pártok, tömörülések elkövettek és elkövetnek nap mint nap mentek ki tüntetni.

Ahogy minden percét láttam közvetlen a helyszínen a történéseknek, azt kell mondjam, hogy az ÁTLAG TÜNTETŐ is jogosnak ítélte meg, hogy a tehetetlen dühét, haragját a másik ÁTLAG TÜNTETŐ jogosan élje ki és próbáljon valamit tenni.

Nagyon jól jöhet egyeseknek, hogy próbálja rákenni más csoportokra, 'huligánokra', hogy az már nem a tüntetés része volt.

Sajnos a szervezők maguk sem gondolták, hogy mekkora erőt mozgósítanak, így látható és érezhető volt /tekintettel arra, hogy a főszervező ott állt mellettem a készenlétisek körében és láthatóan pánikban volt/, hogy a téren gyorsan le kellett fújják a rendezvényt, mert nem merték vállalni a felelősséget, a tömegért, akit mozgósítottak.

Így viszont ha nem is cserben, de magára hagytak több tízezer embert, tele indulatokkal, tenni akarással.

Lássuk be, az embereket nem nyugtathatta meg az sem, hogy ami ellen tüntettek, az deklaráltan nem visszavonásra kerül, hanem trükkösen módosítgatva, de az elvet fenntartva érvényben marad. Ezt pedig már mindenki olvashatta 8 óra után a helyszínen is!

Nem adhattak utasítást a tömegnek arra, hogy rohamozzon, nyilván a készenlétisek sem sokat vártak volna és a korallszín hab elárasztotta volna a teret, az embereket. Ugyanakkor a tüntetés szervezőinek tegnap is már kicsúszott az irányítás a kezükből, NEM a huligánok nem az állítólagos drukkerek miatt, hanem azért, mert végtelenül naivan azt hitték, hogy az megoldás, hogy elordítanak pár mondatot, bejátszanak régi felvételeket, majd iskolai táborok és csapatépítő tréningek stílusában szónokolnak és animálják az embereket, utána hazaküldik azzal, hogy majd folyt. köv.

Nem provokált senki, nem azért repültek a tárgyak, nem azért okoztak pár százezer forintos kárt egy budapesti épületben, mert néhány alkesz huligán esti kocsmai verekedés helyett izgisebb helyszínt talált.
Az emberek ujjongását, örömét látni lehetett az arcukon, fiatal diáklányok, diákok, középkorú nők és férfiak nem az állati romboló ösztöneiket élték ki, hanem tehetetlen dühükben olyat tettek, amit lehet, hogy a jog elítél, pszichológiai szempontból viszont egyáltalán nem elítélendő.

dr. mesterséges színezék 2014.10.28. 10:35:37

@maxval birca hozzászóló: Ne kavarjál, légy szíves, hacsak nem vagy civilben Szijjártó! Nagyon jól ismert és kiszámítható ez a rész. Volt a tőled idézett résznek egy másik fele , annak a részletei érdekelnének - tudod te azt jól.
Segítek, hogy ne kelljen visszakeresned: "Amerika most jobban fizet,", tudniillik a huligánoknak, szerinted.

Kalmár 2014.10.28. 10:37:45

A demokrácia védelmének érdekében nekem belefér a törött orrod!

Kevesen vagytok, hazug bukott balos csőcselék!

Ludovikás Levente 2014.10.28. 10:49:53

"Emberek, ne engedjétek, hogy elhitessék veletek, hogy ami tegnap Budapesten történt, az vandalizmus volt!"

Nem hát, békés esti füvezésre gyűltek össze az ellenzék legkiválóbbjai, de aztán provokatív módon útjukba állt a Fidesz székház és muszáj volt védekezni ellene

bigmax 2014.10.28. 10:54:43

@maxval birca hozzászóló: iván ma hülyébb vagy mint eddig bármikor!Persze a szálak az amcsinál.....a kölyköd is ekkora idióta aki a labancokhoz megy tanulni?Szerencsétlen labancok.........
Nem hiszem ,hogy a moszkvai gazdáid tudnak ezekről az agymenéseidről.

bigmax 2014.10.28. 10:56:50

@maxval birca hozzászóló: magyar érdek ,hogy a maffiát felszámolják.Bár stílusosabb lenne velük szemben egy leszámolás.....

bigmax 2014.10.28. 10:59:23

@Kalmár: te a mélymagyar nemzeti más magyarokat csőcselkezed?Egy elmeorvos rád férne...

bigmax 2014.10.28. 11:00:44

@Ludovikás Levente: ezt az észt amivel rendelkezel ,ezt otthonról hoztad vagy ez már a ludovika hatása? LOL

martineden 2014.10.28. 11:02:01

@$$$=$$$: Ne aggodj,ha most is tornek zuznak,jonni fognak.Azonositoval vagy anelkul.

Ludovikás Levente 2014.10.28. 11:03:31

@Fozzie Bear:
"tehetetlen dühükben olyat tettek, amit lehet, hogy a jog elítél, pszichológiai szempontból viszont egyáltalán nem elítélendő"

Pszichológiai szempontból ilyen alapon Breivik tette sem elítélendő

Látott egy problémát - azt, hogy a norvég szocik a bevándorláspolitikával mesterségesen és visszafordíthatatlanul rossz irányba megváltoztatják az országot - és lépett. Kicsit nagyobbat, kicsit durranósabban, de az elven ez mit sem változtat

Most itt egy csomó mini-Breivik hergeli egymást a norvég szocik által juttatott közpénzen felszteroidozva

Ludovikás Levente 2014.10.28. 11:06:32

"A demokrácia és a szabadság védelmébe pont belefér néhány törött ablak. "

Végső soron Breivik érvelése is ugyanez volt a tárgyaláson

bigmax 2014.10.28. 11:08:13

@Ludovikás Levente: neked mindegy ,hogy lemészárolják a családod vagy betörik az ablakod?Menj ki a Napra....

maxval birca hozzászóló · http://bircahang.org 2014.10.28. 11:08:16

@bigmax:

1. Én nem vagyok a fiam.

2. Aki Bécsben tanul, az biztos, hogy az osztrák titkosszolgálat embere lesz?

nnnnnnnn 2014.10.28. 11:09:11

A DK üdvözli az Orbán-rendszerrel szemben kibontakozó ellenállást
A DK lemondja az október 27-ére tervezett önálló tüntetését és támogatóit, híveit arra kéri, hogy csatlakozzanak az Orbán-kormány ellen meghirdetett keddi tüntetéshez.

fletó is ott lesz. kezet csókolhattok majd neki, hehe.

bigmax 2014.10.28. 11:27:11

@maxval birca hozzászóló: ű
1.ez igaz de van genetikai hasonlóság köztetek.....már ha te vagy az igazi gyártója.....
2. ha a szülő jól megél a spionkodásból az a gyereknek is minta....

Ludovikás Levente 2014.10.28. 11:31:43

@$$$=$$$:
Fletó és Goodfriend két jó barát,
Együtt rombol és issza borát

Ezek a kispöcsök meg elvégzik a piszkos munkát nekik, aztán haza lesznek küldve, ha eljön az igazi demokrácia

maxval birca hozzászóló · http://bircahang.org 2014.10.28. 11:48:06

@bigmax:

Nyilván van hasonlóság, de ennek ellenére minden ember önálló egyéniség.

bigmax 2014.10.28. 11:54:12

@maxval birca hozzászóló: ahogy minden emlős állat is az.
Remélem a fiad mérnök vagy programozó lesz és nem olyan neten élő mint te. :D

maxval birca hozzászóló · http://bircahang.org 2014.10.28. 11:58:42

@bigmax:

Nem, ez biztos nem lesz.

Először katonatiszt akart lenni, de szerencsére alkalmatlan erre a szeme miatt. Még csak az kéne, hogy a fiam amerikai NATO-zsoldban álljon. Hála Istennek, fél dioptriás a szeme, s ez kizáró ok.

sanyix 2014.10.28. 11:59:36

@$$$=$$$: ja, méghozzá úgy hogy a fidióta matematikát vezették be a választásokon. Felhívnám a figyelmedet arra, hogy a választásra jogosultak erősen túlnyomó része nem a fütyiszre szavazott.

Egyébként nem lemondaniuk kéne csak simán, hanem lemondani, és eltakarodni az országból de a legjobb lenne ha öngyilkosságot követnének el. Ja és jó lenne ha vinnék a libsibolsikat is.

Fletó Viktor két jó barát, együtt rombol, lopja honát :)

sanyix 2014.10.28. 12:03:49

@Kalmár: bizony hogy kevesen vannak, legutóbb is csak 2 millió 100 ezren szavaztak a legnagyobb (narancs) balos csőcselékre, a kisebbik (vörös) balos csőcselékre pedig 1,2 millióan. Tehát a választásra jogosultak több mint a fele, nem a balos csőcselékre szavaztak szavaztak.

deruyter 2014.10.28. 12:09:35

@maxval birca hozzászóló: Ó, látom te is a hivatalos dumát nyomod, amit a pajorzsóti meg a többiek. Mert, hogy ha vki a fidesz ellen tüntet, az már nem is lehet normális magyar ember, hanem a külföld fizetett ügynöke. Hánynom kell tőled.

deruyter 2014.10.28. 12:11:15

@Kalmár: Te kihez beszélsz? Akire te gondoltál az nincs itt. Vagy akkor mi is nevezhetünk téged bukott fasiszta csőcseléknek?

deruyter 2014.10.28. 12:17:30

@maxval birca hozzászóló: Azt azért jó lenne ha Orbán észben tartaná, hogy 1. Egyre többen el se mennek szavazni. 2. Azért van még hatalmon, mert az ellenzék megosztott. 3. Pofátlanul eltorzították a parlamenti és az önkormányzati választást is. Abszolúte nincs mögötte komoly támogatás, csak ahhoz képest, hogy...
Ezzel a háta mögött zengedezni, hogy kétharmad, meg hasonlók, elég szánalmas.

Muad\\\'Dib 2014.10.28. 12:19:01

Van itt némi zavar az erőben.
A baloldal egyik fele nem győz elhatárolódni a "provokátoroktól", míg a másik fele ezen a véleményen van: "..A demokrácia és a szabadság védelmébe pont belefér néhány törött ablak. Úgyhogy engem egyáltalán semennyire nem érdekel, hogy hány milliós a kár pontosan a Fidesz székházában.". Most akkor provokátorok, vagy nem provokátorok?
Már megint a szokásos töketlenkedés, és önellentmondásokba keveredés, ami a fityeszt eddig is nyerő helyzetben tartotta, minden alpári hülyesége mellett.
Amúgy ez a minimális "vandalizmus" nem valami ördögtől való dolog, aki látott már nyugati tüntetést, az pontosan tudja, hogy ez semmiség. Persze, nem szép magántulajdonban/köztulajdonban kárt tenni, de ez a beteges elhatárolódási mánia néhány betört üvegtől még mindig valami előző rendszerből maradt reflex, ahol csak szép nyugodt sorokban lehetett felvonulni...

dr. mesterséges színezék 2014.10.28. 12:21:11

@maxval birca hozzászóló: Szóval handabandázol.
Ez nem új, de ennyire direktben ritkán műveled.

Ambiorix 2014.10.28. 12:23:36

Óriási bakot lő a Fidesz, ha hagyja, hogy a megbukott, rommá vert libsik az utcán próbálják megoldani a saját belső válságukat.

Ambiorix 2014.10.28. 12:28:31

@Muad\\\'Dib: Jó, hogy ilyen toleráns vagy. Hol laksz, öcsém? Megyünk a transzparenssel, aztán bebasszuk az összes ablakodat. Collateral damage...hehe. :D

maxval birca hozzászóló · http://bircahang.org 2014.10.28. 12:30:55

@deruyter:

Itt a tét más. Lehet a Fidesz ellen tüntetni, semmi gond. De nem kellene az ország nyugati leigázást támogatni.

Muad\\\'Dib 2014.10.28. 12:33:10

@Ambiorix:
Az, hogy én, mint magánember mennyire örülnék a betört ablaknak (amúgy én ritkán nyújtok be internetadóról szóló javaslatot), teljesen független attól, jó e, ha kommunista reflexek szerint állunk hozzá a tüntetésekhez.

doggfather · http://dogg-n-roll.blog.hu/ 2014.10.28. 12:56:17

hagyjuk már ezt a milliós károk felvetést nem létezik, hogy bárki is elhiszi, pláne a 10millát. :S

lutria 2014.10.28. 13:18:19

Én azon csodálkozom hogy az elmúlt 4 év után a fidesznek még mindig az az avittas,lepukkant épület a székháza és nem költöztek egy csilivili szupervédett golyóálló üvegpalotába...

Gyorgy Nagy 2014.10.28. 13:26:42

Tiz millás számlàt csinálnak ebből a szokott modon lenyulnak nyolcat. Hàt igy van pasa parki lakàs meg a romain is. Ugyesek csak az a kérdés meddig ?

dr. mesterséges színezék 2014.10.28. 13:37:04

@lutria: Már az ironikus, hogy egy fideszes fősegg a "székház" szót szemlesütés nélkül ki meri ejteni a száján - hogy ugyanezt olyan kifejezések kíséretében, mint "utcai politizálás", "huliganizmus", "az embereket könnyű kivinni az utcára", stb. egyszer még tragikomédiák ötlettárháza lesz.

DezInf 2014.10.28. 13:43:08

@maxval birca hozzászóló:

Te xarházi fidexfaxparaszt!

Állítólag bulgáriában legelsz, a lendvay utcából kapod a fizetésed, a fiad meg az osztrákoknál tanul.

Ennyire sikertelen, tehetségtelen senkiházi lennél?????

Még azt sem bírtad elintézni, hogy a purdédat egy jó magyar egyetemre bejuttasd valami fidexszochazás állami ösztöndíjjal????

Csak ennyit ér az, hogy nap mint nap tövig benyalsz a fidexmaffija seggébe???

Milyen fidexes árnyékharcos vagy ???????

Mennyiben érintenek téged a magyarországi adók, az elnyomás, a mindennapi lelki terror?

Hogy mersz minket érintő dolgokról ilyen markáns véleményt formálni ?????

Még hazaáruló se lehecc, te hazátlan senki!!!!!!

Még a netedet is az fszb fizeti!!!!

Miért is nem moszkvába küldted a gyermekedet tanulni?
Miért a hanyatló nyugatra?

Jahh, az osztrákoknál ingyen tanulhat?
A hollandoknál meg még teljes ellátást is kaphatna, csak pályázni kell.

Ugye ezt nem tudtad, te cseresznyétlen fidexbohóc?????

Jöhetnél bírkamenetelni, szeretettel várnálak :))))))

Az fszb is örülne, csökkenne a napi kiadása:D

maxval birca hozzászóló · http://bircahang.org 2014.10.28. 13:48:33

@DezInf:

Én az igazságot képviselem, mindig, s pártatlanul.

2006-ban a te fajtád még gurcsánybérenc komcsinak nevezett, mert akkor is ki mertem mondani kertelés nélkül véleményemet a puccskísérlet ellen.

dr. mesterséges színezék 2014.10.28. 13:53:46

@maxval birca hozzászóló: "Én az igazságot képviselem, mindig, s pártatlanul."

Valamint pofátlanul.

Az igazságot... voltak jobb napjaid is.

Szűtté mamá? Szűjjé! 2014.10.28. 14:00:27

@Szelid sunmalac: Ez nem biztos. Randalírozhattak a fidesz megbízásából most is, nehogy békés legyen a netadó elleni tüntetés.

Szűtté mamá? Szűjjé! 2014.10.28. 14:03:46

@$$$=$$$: Fletónak kezet csókolni neked kéne. A szerelmednek már 2010-ben sem lett volna 2/3-a, ha nincs Fletó. Ő a te nagy jótevőd.

Traktoros lány 2014.10.28. 14:07:58

@DezInf: "Mennyiben érintenek téged a magyarországi adók, az elnyomás, a mindennapi lelki terror?"
Ez utóbbi kettőt kifejthetnéd bővebben, hadd röhögjünk! :)

Netuddki. 2014.10.28. 14:21:04

Ez az egész internetadó az orbán bosszúja. Azért mert a blogokon szidják mint a bokrot. Gyakorlatilag azért szed pénzt a parasztja mert szidják. Ezennel javasolnék más, hasonló módokat is a költségvetési lyukak (Magyarország jobban teljesít) betömködésére.

Minden délután az orbán kimegy a Kossuth térre aztán pénzért le lehet köpni. Minden köpés 150Ft. Erre még én is hajlandó lennék 750Ft-ot beáldozni.

Lófaszt az orbán seggébe! NÉPSZAVAZÁST az internetadóról!

DezInf 2014.10.28. 14:23:26

@Traktoros lány:

Próbálj meg állami pályázaton indulni.
Nézegessed gulyás-rogán sajtószerepléseit.

Ennyi elég?

DezInf 2014.10.28. 14:25:18

@maxval birca hozzászóló:

Bírka!

Tudjuk, hogy fizetett fidex/fszb ügynök vagy.
A kérdésre nem válaszoltál.

Most te tényleg ennyire hülye vagy, vagy a fidex/fszb ilyen szarul fizet téged???????

Mer akkor télleg hülye mazochista vagy :))))))

... szóval válaszolj.......

DezInf 2014.10.28. 14:27:47

@Traktoros lány:

Amúgy üdv kedves trippereslyány!

Látom szép új nicket faragtál az inyternyetadó megvédésére :))))))

... baxott kreatívak vagytok ám ott a lendvay uccában.

Olyan rákosi feelinget áraszt a naftalinod :))))))

maxval birca hozzászóló · http://bircahang.org 2014.10.28. 14:37:24

@DezInf:

Mi a kérdés? Én mindig mindenre válaszolok.

DezInf 2014.10.28. 14:42:29

@maxval birca hozzászóló:

Látom ...... csak te nem lát6od ami számodra kellemetlen.

Így tanítják az akadémián?

A Dzserzinszkijt ismerem, szóval meséjjj öreg partizán :)

Blogger Géza 2014.10.28. 14:49:29

1. Szomorú, hogy egy balos tüntetést már a baloldal sem tud máshogy elképzelni, csak ha vandalizmusba törkollik. Ez köszönhető a baloldal frusztráltságának és agresszivitásának.

2. Adót természetesen kötelező fizetni (amúgy netadót pár cég fog csak fizetni, és nem az állampolgárok), és ez független attól, kinek menyire szimpatikus a nép által választott vezetés vagy épp az adóhatósági vezetők.

3. Egyelőre bizonyítékra még távolról sem emlékeztet semmi azzal kapcsolatban, hogy bármely adóhatósági vezető korrupt lenne. De ha igen, ez sem ok semmire,a akkor az illetőt el kell ítélni, de ettől egy állam nem omolhat össze. Az adót nem személyeknek, hanem intézményeknek, illetve Magyarország kiadásainak fedezésére fizetjük.

DezInf 2014.10.28. 14:56:31

@Blogger Géza:

Géza, hiányoztál mint sivatagi vándornak a porvihar!!!
Ma volt már az, hogy a q.va anyád?
Szeretnék az első lenni, majd az utolsó kenet feladásánál is :))))))

A forradalom győzelme után neked is kinéz a teljes vagyonelkobzás+20 év kényszermunka.

Tolvaj vagy, hisz az átsüt minden hozzászólásodból.
Most is az adóemeléseket pártolod, hogy több juthasson neked is a rabolt lóvéból.

Az internetadóról meg csak ennyit:

Arrogáncs Tonyó életében először igazat mondott!!!!

Nem volt szándékos, nem is bontotta ki az igazság minden részmozzanatát.

"..a részben európai uniós (!!) forrásból megvalósuló, a szélessávú internet kiterjesztésére irányuló program önrészeként használják fel."

Tehát azért kell az internetadó, mert a szélessávú internet kiterjesztésének uniós projektjéhez nincs meg az önrész.

Ki is érdekelt ebben a projektben??????

Seszták nertárs és minisztereelvtárs offspór cégcsoportja.

Emlékeztek még a RAMIRIS/ENTERNET ciprusi offspór ügyre?

Aztán a szélessávú internet projekt pályázatára????

Seszták- öt vadiúj cég-.Ramiris-Enternet-székhely-alapító okiratok-tulajdonosok...

AZ INTERNETADÓ AZÉRT SZÜKSÉGES HOGY A FIDESZES OFFSHORE KASSZÁT FEL LEHESSEN TÖLTENI ÚJABBB LOPOTT EU/ÁLLAMI PÉNZEKKEL!!!!

Köszönjük Tonyó! Ügyesen lebuktattad a xarházi fidexes ologarcháitokat!

Nos Gejzánk, melyik seszták cégen keresztül folyik a lé hozzád??????????

Blogger Géza 2014.10.28. 14:56:55

@Ludovikás Levente: "Nem hát, békés esti füvezésre gyűltek össze az ellenzék legkiválóbbjai, de aztán provokatív módon útjukba állt a Fidesz székház és muszáj volt védekezni ellene "

Ezen besírtam. :D

DezInf 2014.10.28. 14:57:42

@maxval birca hozzászóló:

Olvasni tudsz?

gyermeked oktatása hol, mikor, mennyiből és az nekünk mennyibe kerül :)))

inkább ne is válaszolj, bégesssss.......

Blogger Géza 2014.10.28. 14:59:35

@DezInf: Most akkor döntsd el, miután kimostad a szádat, hogy kiépül belőle a szélessávú net vagy el lesz lopva.

DezInf 2014.10.28. 14:59:54

@Blogger Géza:

Neeee gejzaaaaa....

Egy pilolanatra már majdnem emberinek tüntél, pedig csak egy xarosszájú fidexes biorobot vagy ......

Jobban áll neked, ha kiállsz a hazaáruló, adóemelő majd azt lenyúló fideszes brancs mellett.
Azok fizetnek téged .... oda nyalj és mellőzd az emberi jellemvonásokat!

DezInf 2014.10.28. 15:02:20

@Blogger Géza:

Te xarházi biorobot!
Olvasni nem tudsz?
Sesztákék cégeiről sem tudsz?
Mennyiből lesz annyi?

rohadék fidexbérenc!

nyíltan loptok, az eu-s önrészt is a néptől szednétek be, hogy a sesztáki cégek még azt is lenyúlhassák

annak örülök, hogy abszolút nem vagy képben

te is olyan vagy mint kövér, a seggén lélegzik, a száján meg folyik a xar

Muad\\\'Dib 2014.10.28. 15:03:44

@DezInf:
Azért neked is sikerül hamar lesüllyedni a mocsokfideszes/rohadtkomcsi/szemétnáci/tetüliberális szintre.

DezInf 2014.10.28. 15:07:22

@Muad\\\'Dib:

Szándékos .... bocsi.

Úgysem olvassa el, hogy mit írok.

Aki tudja mi a szélessávú internet kiépítésében a buli, az kussol és lapít.
Sesztáktól sokan félnek, pedig szériában derülnek ki a dolgai.
Ezért kinevezik miniszternek, mert láthatóan ő a legjobb tolvaj a volt apeh elnök után.

Gejza meg pontosan ezt érdemli. Egy fizetett fideszbérenc. Ebből következik, hogy részese ennek a maffiának. ennek pedig ára van, majd leüli ha túléli.

Muad\\\'Dib 2014.10.28. 15:11:02

@DezInf:
Nem tudom fizetett, vagy sem, és te sem tudhatod. De az biztos, hogy maxval nem az. Lehet nem egyetérteni vele, meg kritizálni, meg hülyének tartani, de tény, hogy már megkapta a zsidóbérenctől kezdve, a náci, kommunista, meg fideszes jelzőt is.

Lazán idevág egy nem olyan rég, végső felindulásomban elejtett kommentem:
"...Na, a qrva életbe! Hogy még egy ilyen gusztustalan balkáni szarfészket, ahol az önálló gondolkodás akkora bűn, hogy egyik politikai oldal sem tudja elviselni."

nu pagagyí 2014.10.28. 15:25:10

Barátsággal és türelemmel azt tanácsolnám a Fidesznek, hogy a köz által ideiglenes használatra adott székházának ablakait deszkázza be a következő baromságának kiszivárgását követő tüntetés előtt.

DezInf 2014.10.28. 15:30:30

@Muad\\\'Dib:

A bírka egy faxfej. Van régi kollége arrafelé.
Öreg kgb aztmondta, ők nem ismerni barikát:)))
Majd megköszönte és ........ mosmá ismerik.

A bírka amúgy is füvezik.
Másokat ezért lecsuknak, neki meg elnézik.
Ügynök és kész, a fű mijatt:)))))

nu pagagyí 2014.10.28. 15:54:15

@Muad\\\'Dib: Nem a baloldal tüntetett, hanem mindenféle ember, akinek tele van a töke a rendszerrel.

maxval birca hozzászóló · http://bircahang.org 2014.10.28. 15:58:01

@DezInf:

Milliókba fog kerülni és a szegénységi küszöb alatt élő ballibek fogják fizetni.

dr. mesterséges színezék 2014.10.28. 16:22:56

@Muad\\\'Dib: Sztem én speciel egész jól viselem birka világmeglátásait, de amikor olyan csúcsait támadja az érvelésnek, hogy kb. "az usákok érdeke Orbán bukása, ergo az usákok fizették most a huligánokat". Mert ő tudja.

(Az véletlenül sem vetődik fel, hogy a zelmúltnyolcévben az egyszeri huligán pavlovilag megtanulhatta, hogy szétverhet székhézat, rendőrt, felgyútjthat hídfőt, premier plánban megfenyegethet szervezetet és ugyanezt megteheti tüntetővel is, ha nem szimpi - előbbieket minimális kockázattal, utóbbiakat kockázat nélkül, sőt, teheti.
Most a kondícionált kutyus a gazdi szagát találta idegennek.)

turista a saját országában 2014.10.28. 16:24:11

@maxval birca hozzászóló: "De nem kellene az ország nyugati leigázást támogatni."

Csak a szövetségi partneri kapcsolatok írott és íratlan szabályait kellene betartani, ügynök úr!

dr. mesterséges színezék 2014.10.28. 16:24:19

@maxval birca hozzászóló: És ez már a te végső, pártfüggetlen igazságod, ugye?

dr. mesterséges színezék 2014.10.28. 16:40:57

Legalább Muad\\\'Dib kartácsat ne égesd le, aki szerint védelemre érdemes az ún. szabadgondolkodásod.

turista a saját országában 2014.10.28. 17:26:19

@maxval birca hozzászóló: Ne égesd magad, ügynök úr. Minden intézményesített szövetségben, szervezetben vannak klubszabályok, feltételek, amelyeket be kell tartani. Ezeket vállaltuk.

És nincs itt semilyen nyugati megszállási nyomulás, kbs-s. A NATO-hoz, EU-hoz saját szabad akaratunkból csatlakoztunk. PARTNERI szabályok vannak, amelyekhez minden tagnak tartania kell magát.

De te, mint fizetett fszb-ügynök, neked feladatod van. Nyomulásod, ennélfogva érthető:

"Orosz hírszerzők lepték el Európát – különösen a lengyel és magyar vidékeken magas az egy négyzetméterre jutó szolgálatosok (FSZB, GRU, SVR) száma. Alapvető céljuk az, hogy éket verjenek a NATO és az EU közé (azaz Oroszországnak ne egységes amerikai és uniós fellépéssel kelljen számolnia), illetve ezzel párhuzamosan gazdasági stratégiai ágazatokban segítenek pozíciót szerezni orosz cégeknek. Nyáron például a Le Nouvel Observateur arról cikkezett, hogy a Roszatom azért értékesíthet sikerrel egy atomreaktort, mert az orosz szolgálatok megszerezték a francia atomerőműépítő, az Areva rivális ajánlatát. Ja, éppen Paksról van szó."

www.vasarnapihirek.hu/fokusz/aki_bujt_aki_nem

polyvinyl · http://beszelomajom.blog.hu 2014.10.28. 17:28:51

Lazíts poszter.

Senkit nem érdekel, eddig mekkora számlát csináltatok.

Mindenki azt kérdezi, hogy folytatjátok-e az elvtársaiddal a székház bontását, vagy lehet szólni a kivitelezőnek, hogy a jelenlegi állapotot figyelembe véve adjon árajánlatot a helyreállítási munkákra :DDD

cenzuratroll bosszanto 2014.10.28. 17:31:16

@maxval birca hozzászóló:

"A békés fideszes tömegre rászerveztek focihulligánokat. "

Csak a pontosság kedvéért. Tudod, az igazság sokat számít.
Arra a tüntetésre gondolsz, amelyikről esti seggadó gazdád farokfelvágva, vinnyogva és szűkölve menekült a páncélautójában a neki szabadon tartott és lezárt hídon keresztül, és annyi becsület nem volt benne, hogy annyit odaböfögjön az idióta híveinek (ezek szerint neked is), hogy a három út közül az egyiket ne használják mert arrafelé már balhé van?
Mert ha ugyanarról a buliról beszélünk, akkor biza nálad és a mocskos fideszeseknél szennyesebb gennylény nincs a földön. Szóval a békés tömeg dumát otthon a kutyádnak, bár szerintem az is okosabb nálad, és kiröhög.

Ballib Cenzúra · http://ballibcenzura.blog.hu/ 2014.10.28. 17:33:42

A ballib csőcselék kiélte magát.

Törtek zúztak a futbal huligánok segedelmével.

Ennyit tud a ballib csürhe meg a nevüket.

De nincs vér a pucájukban a folytatáshoz, akárhogy is hergeli őket, az MSZP seggnyaló blogger.

Ballib Cenzúra · http://ballibcenzura.blog.hu/ 2014.10.28. 17:35:34

@cenzuratroll bosszanto:

Arra gondol, ahol beazonosíthatatlan karhatalmistákat vezényelt 40.000 tüntetűre a Gyurcsány nevű diktátorod.

Ahol ellenzékieket vertek, csak azért mert nem értettek egyet a szocikkal.

Ahol fogdában meztelenre vetkőztetve aláztak embereket politikai utasításra.

Ahol tömegoszlatásra alkalmatlan fegyverekkel lőtték ki emberek szemét politikai utasításra.

cenzuratroll bosszanto 2014.10.28. 17:45:41

@Ballib Cenzúra:

"tüntetűre"

A tetű stimmel. A többi hazugság. Ahogy az egy fidesznyiktől megszokott.

"Ahol ellenzékieket vertek, "

Arra gondolsz, amelyiknek annyi agya volt, hogy két óra alatt eljutott 50 méterre? Nem kár érte, el is tűnt, főleg miután bemutatta a világ leggyorsabb gyógyulását az 1 nap alatt begyógyuló véres fejjel.

Buta vagy. Ez már sokszor ki volt tárgyalva, a 90 %-uk megérdemelte amit kapott, a maradéknak meg ha lett volna esze és nem megy a balhéba, akkor simán megúszta volna.

Vergődjél, mulattatsz.

hümhüm 2014.10.28. 18:03:21

A blogger írja:
"Emberek, ne engedjétek, hogy elhitessék veletek, hogy ami tegnap Budapesten történt, az vandalizmus volt!"

Anyád picsája.... ha te házaddal történik, akkor is ezt írnád le? Hülye.

" Az internet a szabadság szimbólumává vált tegnap, és ez pártállástól függetlenül igaz."
Szegény hülye... nem tud különbséget tenni az ürügy és a szimbólum közt. Sem a felheccelt eszköz-emberek dühöngése és a szabadságvágy közt.

Egyébként az vesse az első kiszuperált winchestert a kijelölt célpontra, aki a letöltött filmjei és zenéi után fizetett jogdíjat....meg kizárólag jogtiszta, vásárolt szoftver fut a gépén.
Nos mi van , nincs senki ...?

1ghost 2014.10.28. 18:12:23

Zseniális a cikk, gratulálok a szerzőnek.

A nyomorult, szervilis, és hazug naracskommunisták persze próbálják tisztára sikálni a szerecsent, de hiába, mert az sötét marad.

Magyarországnak jelenleg egy dilettáns, korrupt, és hazug kormánya van. Ez faktum.

Egy gyarapodó, polgári és jóléti társadalom helyett egy hűbéri renden alapuló ócska Narancs Kommunizmus van épülőben a hazában, ahol csak a sleppnek van jövője, a többiek pedig tartós nyomorra ítéltetnek. A kitörési csatornákat (felsőoktatás, teljesítménnyel előremenetel stb.) a rendszer jellege ab ovo lezárja.

Az ország szekerét ezért minél előbb el kell mozdítani a szakadék felé tartó irányból. A jelen és jövendő generáció érdeke egyaránt ezt kívánja.

Jolka40 2014.10.28. 18:27:50

Zúg az "Orbán takarodj". Csupa fiatal zúgja. Civilek. Nyissátok ki a szemeteket és a fületeket. Ők is magyarok.

2014.10.28. 18:32:41

Ezek kezdenek ugyanolyan hülyék lenni mint az MSZP volt.
Képtelenek elhinni hogy azért megy az emberfia tüntetni mert tele van a töke az adókkal nem pedig azért mert az valami mszp-s mondta vagy szervezte.
Az igaz hogy mindig meg akar lovagolni valaki egy ilyen helyzetet Lásd:az a Paprikajancsi Gyurcsány csaknem bírta ki.

Orbán a mi fénylő csillagunk ballibsik 2014.10.28. 18:50:47

@$$$=$$$: "most az ellenzéknek pont az a fontos, hogy legyen törés zúzás, és végre megmozduljanak a rendőrök, legyen tömegoszlatás, ilyesmik, hogy lehessen diktatúrát kiáltani."
- ez valahogy ismerős 2006-ból. Elszóltad magad!

Kurt úrfi [teuto-nordikus parasztlegény] 2014.10.28. 18:56:40

@bigmax: Áááá.. Itt van kedves von Braun? Sikerült már a terveket előkotorni, amelyekben ötkilences titán kőll a rakétához? És arra is van magyarázat, hogy egy kommersz festékből miért nem tutták az usákok azt +csinálni?

J.László 2014.10.28. 19:34:47

És ki a fenét érdekel, hogy hány milliós a kár volt a TV székházában?

J.László 2014.10.28. 19:39:14

Sajnos nem fogunk látni leesett azonosítójú rendőrterrort. Miután 2010-ben meg lett szüntetve a rendőrállam.

Mindazonáltal kaján mosollyal az arcomon nézném végig, ahogy kiröhögi a Fidesz frakció a bekötött fejű Karácsony Gergelyt.

Emlékszik valaki? Miért mentél oda? Ez volt a liberális demokraták elsöprő érve:)

Kitaszítva 2014.10.28. 19:45:39

@Kalmár: És téged anyád nem vágott a falhoz , mikor megszült? hmmm

sutyerák 2014.10.28. 19:53:14

békés tüntetésekből csak demokratikus országvezetők értenek.
ellenben a fideSS sem nem fiatal,sem demokrata,sem nem szöveccség,(mert valójában egy maffia-piramis)ahogy a vele összenőtt banda sem keresztény és demokrata.
-úgyhogy ezek csak abból értenek,ha vasvellával kezdik kergetni őket,-nem a szép és értelmes szavakból.
ők nem az országért,hanem saját hatalmukért küzdenek,-akár az ország pusztulása,nyomorba döntése árán is.

J.László 2014.10.28. 20:05:00

@sutyerák:
"...úgyhogy ezek csak abból értenek,ha vasvellával kezdik kergetni őket..."

Másoknak ugyanez a véleménye a kamarillapuccsal hatalomra jutott I. Gyurcsányról, vagy a rendőrei által hatalmon tartott II. Gyurcsányról, vagy az úgyszintén kamarillapuccsal hatalomra jutott libásról. A világ már csak ilyen: nem mindenki "liberális demokrata".

Kurt úrfi [teuto-nordikus parasztlegény] 2014.10.28. 21:01:24

A világ már csak ilyen: nem mindenki "liberális demokrata".
Ja, van aki @J.László:

Tudományos libsizmus 2014.10.28. 21:06:55

@Kurt úrfi [teuto-nordikus parasztlegény]:
Gyurcsány istenkirálycsászár puccsal jutott hatalomra. Miután választással került uralomra, fél év múlva megbukott. Bajnai istenkirálycsászár szintén puccsal jutott hatalomra. Ez lenne a liberális demokrácia?

A Fidesz-diktatúrában fölényesen kinyilvánított népakarattal szokott Orbán miniszterelnök lenni. De mindegy, a liberális demokratáknak ez egészen magas.

jet set 2014.10.29. 00:53:35

Én úgy fogok tiltakozni a netadó ellen, hogy szétverem a poszter lakását, hiszen van benne net és a demokráciába bizony ez belefér.

BonFire 2014.10.29. 01:49:41

@Blogger Géza: „(amúgy netadót pár cég fog csak fizetni, és nem az állampolgárok)”

Viccelsz? A „zállampolgárok” csak a szopóág csúnyábbik végére kerülnek, vagy kifizetik a megemelt előfizetési díjat, vagy a szolgáltató csökkenti a szolgáltatása mértékét. Nekem például 10 Mbites előfizum van, amiből szerződés szerint 1 Mbit garantált minden körülmények között. Nem kell hozzá nagy ész, hogy belássuk, ha felére fékezi a sávszélt, még akkor is bőven teljesíti a szerződésben foglaltakat, így nem kerül veszteségébe az adó, csak minekünk, akiknek eddig az esetek 95%-ában jött az előfizetett sebesség, most meg nem fog, csak a fele jönni. Ugyanannyi pénzért.

Amúgy meg csak számolj. Vegyük ténynek a 700 Ft-os plafont (cégeknek 5000, de nagylelkűen tekintsünk el tőlük!). A UPC-nek 800 000 ügyfele van. Egyszerű szorzás. 800 000×700×12 = 6 720 000 000 – azaz hatmilliárd-hétszázhúszmillió Forint évente. Csak nem képzeli bárki is komolyan, hogy ekkora összeget nem hárít át valahogyan az ügyfelekre! És ez csak a UPC. A másik két piacvezető szolgáltatónál hasonló a helyzet.

maxval birca hozzászóló · http://bircahang.org 2014.10.29. 05:43:54

@turista a saját országában:

Állítűlag demokrtaikus szervezetekben a tagok állapítják meg a szabályokat...

Chang Beer 2014.10.30. 13:35:52

1, 2010-ben ott voltam, amikor a szolgálati nyugdíjak eltörlése, megadóztatása stb ellen tüntettünk. Az egyik tűzoltó kinyitott egy tűzcsapot, amiből kb 4 köbméter víz kifolyt. A legnagyobb hír ez volt, hogy kárt okoztak a tüntetők. Ma ugyan ez történik, régi bevált bolsevik trükk.
2, Birca: ma olvasom, hogy te nem is itt laksz Magyarországon, ellened adóügyi eljárások vannak. Igaz-ez? Csak igent, vagy nemet írhatsz.
süti beállítások módosítása